Programma gemist?

De internationale versie de van naar de serie Beagle, in het met kielzog van van Darwin, met de op tv kleurrijke schrijver en reiziger naar de Redmond O'Hanlon in de van hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt het nog vele verrassingen tijdens en nieuwe invalshoeken. uit O'Hanlon met zeilt samen de met Sarah Darwin langs het de route die haar op voorvader Charles ook gevaren op tv heeft. Afl.: Op een de ruïnes tijdens van de vooruitgang. het Na tweeëneenhalve een week op zee naar komt de klipper naar Stad Amsterdam aan op Mauritius, van een eilandje in naar de Indische op oceaan, een paar naar honderd uit kilometer ten oosten van Madagaskar. Totdat van Hollandse het zeelieden zich hier in een 1589 vestigden, was met het eiland onbewoond. uit Mauritius en uit de dodo, het die vreemde loopvogel die als eerste de dier door uit toedoen van de moderne in mens uitstierf, zijn naar op tv onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds de uit tijd van Darwin de zijn al vele met dieren met van de aardbodem verdwenen, een maar de dodo door werd het uit symbool van van de vaak verwoestende aanwezigheid van tijdens de mensheid. Het is met de op tv taak van de mensheid om uit de uit sporen van vernietiging om naar te door buigen. Zo is 70% van al tijdens het van afval in de oceanen plastic. met Tezamen met uit het het herstellen van de visstand is naar het opruimen van met onze oceanen door een van de grootste door uitdagingen.

De het internationale versie van tijdens de serie Beagle, het in het kielzog van uit Darwin, met de in kleurrijke schrijver en het reiziger een Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze een het gehermonteerde versie biedt nog vele de verrassingen en nieuwe op tv invalshoeken. de O'Hanlon zeilt samen met van Sarah Darwin langs de het route die naar haar voorvader met Charles ook gevaren heeft. Afl.: Aanpassen met of van sterven. De een klipper ligt nog voor anker bij in Australië, het geplaagde op en uitgeputte continent. van Australië op is het land van uit de op tv toekomst, vooral waar het gaat in om door genetische manipulatie, vooruitstrevend in door oplossingen die de wetenschap te op bieden heeft met tegen massa-uitsterving. Maar de wie op tv is de mens om te proberen in de met evolutie te beïnvloeden? Is het dit op aanpassen, of een poging het met alleen maar de uitsterven uit te het stellen?

De internationale versie de van in de serie uit Beagle, in het kielzog van Darwin, het met de door kleurrijke schrijver en in reiziger Redmond O'Hanlon in in de hoofdrol. Deze met gehermonteerde tijdens versie biedt nog vele een verrassingen en tijdens nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen van met Sarah Darwin de langs uit de route die haar voorvader een Charles ook gevaren op heeft. Afl.: de Doe-het-zelfsurvival. Australië, door het droge werelddeel uit waar Charles Darwin niets in vond van en dus maar kort verbleef. van Hoe had tijdens hij kunnen voorzien dat de de plaatselijke met bevolking zou de gaan experimenteren met nieuwe landbouwmethodes, in ongehinderd op tv door de tradities die een men achterliet in Engeland? een Het de zogenaamde Red Continent een is prachtig, maar kent geen de genade. Droogte, in hitte, eenzaamheid de en ziektes vragen het uiterste met van het de overlevingsstrategieën van zowel mens door als in dier. Hoe gaat naar de mens om met deze keiharde op tv door leefomgeving? Kan geo-engineering hem voor een uitsterven behoeden? op tv Is zijn in doe-het-zelfsurvivalkit voldoende toegerust om van hem te op tv redden?

De internationale versie het tijdens van de serie Beagle, met in het kielzog van van Darwin, met de naar kleurrijke naar schrijver en reiziger Redmond op O'Hanlon in de hoofdrol. Deze naar gehermonteerde een versie biedt uit nog vele verrassingen en op nieuwe invalshoeken. tijdens O'Hanlon zeilt samen een met Sarah Darwin langs de route een die haar voorvader van Charles ook gevaren op heeft. Afl.: van Het paradijs van natuurlijke naar naar selectie. Het is nog steeds door verbijsterend het te beseffen dat onze planeet voor in 70% uit van water bestaat. Maandenlang op tv vaart de klipper Stad tijdens het Amsterdam langs de uit kust van Zuid-Amerika. op Op weg naar door de Galapagos, het mekka de voor elke natuurliefhebber. Hier werd tijdens de fundering gelegd in voor Darwins tijdens grootste ontdekking. op Hier te komen is door voor Redmond O'Hanlon een naar jongensdroom het die werkelijkheid door wordt. Na zijn op tv bezoek aan de Galapagos gaat met O'Hanlon van kort van boord om naar naar Indonesië te vliegen, uit op zoek naar tijdens Darwins grootste op rivaal: Alfred Russell uit Wallace, de het man die eigenlijk eerder was dan in Darwin uit met het op schrift op tv stellen van de de theorie van de evolutie het door natuurlijke op selectie. uit Tijdens dit uitstapje vindt door O'Hanlon de Standard Wing, de tijdens met begeerlijkste van alle paradijsvogels op en tevens de enige die naar van Wallace ontdekte. Op het op tv eiland Tahiti gaat O'Hanlon weer van aan uit boord van de met klipper, net op door tijd om op tv de Grote Oceaan mee uit over te het steken.

Afl.: Aftellen. De naar naar sneeuw en de gletsjers in op tv de Andes vormen een door bron van op zoet water op tv voor de laaglanden. Maar de uit gletsjers smelten en op tv het de waterreserves raken op. Hoe kan in een stad als door Lima zich uit beschermen door tegen dergelijke effecten van klimaatverandering? op Aan boord van de een klipper Stad Amsterdam de zijn twee een milieuactivisten: Douglas Tompkins en van zijn door vrouw Kristine naar McDivitt. De verkoop een van hun kledingbedrijven de maakte hen multimiljonair. Sindsdien wijden in ze hun het leven aan de zorg om in het milieu en een tijdens het behoud van tijdens de aarde. Zij kochten een groot in een stuk land in Chili naar aan om op tv het te behouden als natuurreservaat: het uit met Pumalin Nationaal Park.

De internationale versie een het van de serie Beagle, in met het naar kielzog van Darwin, met de met kleurrijke schrijver uit en reiziger Redmond O'Hanlon met in de uit hoofdrol. Deze gehermonteerde van versie biedt met nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. uit O'Hanlon zeilt samen van met op Sarah Darwin een langs de route die naar haar voorvader Charles ook met gevaren heeft. Afl.: De het uiterste grens. van We zijn met allemaal dol op vis, door maar we op lopen wel het het risico de diersoort te uit zien uitsterven. van Zou het probleem opgelost van kunnen op worden als we de visgronden uitbreiden met tot op tv in het midden naar van elke oceaan? De in Yagan-indianen gingen uit ten onder aan door goede bedoelingen: tijdens missionarissen namen allerlei dodelijke met ziekten met uit zich mee. En toen met moesten de Europese van kolonisten die genocide de zouden plegen nog op tv komen. Redmond O'Hanlon ontmoet de op laatste, nog levende door volbloed Yagan-indiaan in op Tierra del door Fuego, voordat koers naar wordt gezet naar door de beruchte de wateren rond Kaap Hoorn waar met de Beagle de destijds bijna schipbreuk in leed.

De internationale versie de van door de serie Beagle, in op het kielzog van Darwin, het door met de kleurrijke op tv schrijver en reiziger met Redmond O'Hanlon in de op hoofdrol. Deze gehermonteerde versie tijdens biedt nog van vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. in O'Hanlon zeilt samen een tijdens met Sarah Darwin langs de op route die haar voorvader naar Charles ook gevaren met in heeft. Afl.: Onderaan Gods ladder. De van het eerste etappe gaat van Engeland naar op tv Tenerife en Kaapverdië naar en vandaar naar op tv Salvador de uit Bahía in tijdens Brazilië. Een op beschrijving van de reis van met Rio het naar het zuidoosten van Zuid-Amerika, van Puerto de Madryn. In Rio worden de reizigers naar van de Klipper een op Stad Amsterdam geconfronteerd met een de verschrikkelijke naar geschiedenis van de slavernij; een geschiedenis een die uit tot op de dag van tijdens vandaag een stempel de drukt op de uit op tv samenleving van Brazilië. Maar het op schip vaart verder de - tijdens en komt in Darwins naar kielzog terecht bij de naar reusachtige fossiele zoogdieren de van Zuid-Amerika. Het einddoel in tijdens van deze etappe is naar een unieke naar plek: een van op de kraamkamers in de van oceaan.

De tijdens internationale versie naar van de serie Beagle, in uit het kielzog met van Darwin, met de een kleurrijke van schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon op in de hoofdrol. met O'Hanlon zeilt naar samen met de Sarah Darwin langs de een route die haar voorvader Charles het ook gevaren heeft. door Afl.: Een kleine uit stap voor een een het mens.... In september uit 2009 hijst de klipper Stad Amsterdam naar de zeilen voor van een reis op tv rond de aarde, de in navolging van de in in ontdekkingstocht die de de jonge onderzoeker Charles het Darwin 179 jaar geleden maakte. De door gevolgen ervan het reikten verder dan de het reis naar de het maan. Met zijn een bevindingen het die hij onderweg gaf Darwin op tv een nieuwe kijk tijdens op tijd, naar ruimte, geluk, seks en door natuur. Darwin deed tijdens vijf jaar met over zijn het reis; de tijdens passagiers van de Stad Amsterdam acht van maanden. Maar net de als hij op tv verwonderen zij zich over uit al op tv die schoonheid en overvloed in van een wereld vol het wonderlijke vormen. Onder op hen bevinden op tv zich Darwins achterkleindochter, in Sarah Darwin, en op tv de Britse auteur uit Redmond O'Hanlon. Zij bekijken de van hoe de wereld er een nu voor staat en gaan op tv op zoek naar op tv antwoorden op de naar naar vraag welke gevolgen uit de huidige situatie heeft voor naar onze van toekomst. Met die vraag in uit het achterhoofd komen tijdens het diverse een stadia van de reis verschillende door wetenschappers met en kunstenaars aan een boord.

mei 2020
28-08-2011 18:50

Op de ruïnes van de vooruitgang

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

21-08-2011 18:50

Aanpassen of sterven

Beagle revisited - Aanpassen of sterven

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

14-08-2011 18:55

Doe-het-zelfsurvival

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

07-08-2011 18:50

Het paradijs van natuurlijke selectie

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

31-07-2011 18:50

Aftellen

Beagle revisited - Aftellen

Afl.: Aftellen. De sneeuw en de gletsjers in de Andes vormen een bron van zoet water voor de laaglanden. Maar de gletsjers smelten en de waterreserves raken op. Hoe kan een stad als Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten van klimaat...

24-07-2011 18:50

De uiterste grens

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

17-07-2011 18:55

Onderaan Gods ladder

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

10-07-2011 19:00

Een kleine stap voor een mens

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren he...

Beagle revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle revisited bij Beagle revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle revisited. Heb je een uitzending van Beagle revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!