Programma gemist?

De internationale versie op tv van een de serie Beagle, in het van kielzog van Darwin, tijdens met de op tv kleurrijke schrijver en reiziger de Redmond O'Hanlon in de tijdens de hoofdrol. Deze het gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen uit het en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt op tv samen met op Sarah Darwin langs het de route een die haar voorvader naar Charles ook gevaren heeft. Afl.: Op een de ruïnes tijdens van de vooruitgang. Na in uit tweeëneenhalve week op zee komt de tijdens klipper Stad Amsterdam op aan op Mauritius, uit een eilandje de in de in Indische oceaan, een paar honderd uit uit kilometer ten oosten van Madagaskar. Totdat op tv Hollandse tijdens zeelieden zich hier in in 1589 vestigden, was de het eiland op onbewoond. Mauritius en de het dodo, die vreemde tijdens loopvogel die als naar eerste dier tijdens door toedoen van de in moderne mens op tv uitstierf, zijn onlosmakelijk met elkaar van verbonden. in Sinds de tijd van Darwin het zijn al vele het door dieren van de een aardbodem verdwenen, maar de tijdens dodo werd het symbool de van op de vaak verwoestende aanwezigheid van de de mensheid. Het het is de taak van op de mensheid op om van de sporen van vernietiging om te een buigen. Zo is een een 70% van al het afval een in door de oceanen plastic. Tezamen met naar het herstellen naar van de visstand is het met opruimen van onze uit oceanen een van naar de grootste het uitdagingen.

De op tv internationale versie van de met serie Beagle, in in het door kielzog van Darwin, met met de kleurrijke schrijver en uit reiziger Redmond O'Hanlon in in naar de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt door nog vele verrassingen in en naar nieuwe invalshoeken. tijdens O'Hanlon zeilt samen met Sarah het Darwin uit langs de route die haar voorvader een Charles ook gevaren uit heeft. Afl.: in Aanpassen of door sterven. De klipper ligt nog op tv naar voor anker bij Australië, het geplaagde op tv en uitgeputte in continent. met Australië is het land van een de toekomst, vooral in waar het de gaat om genetische manipulatie, vooruitstrevend een in oplossingen die de de wetenschap te op bieden naar heeft tegen massa-uitsterving. de Maar wie van is de mens om te uit proberen de evolutie te in beïnvloeden? tijdens Is dit aanpassen, of een door poging het op tv alleen maar uitsterven uit door te met stellen?

De in internationale versie van naar de serie Beagle, naar in het kielzog van Darwin, het met op de kleurrijke schrijver van en reiziger Redmond uit O'Hanlon in de hoofdrol. op Deze gehermonteerde naar versie biedt op tv nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. een O'Hanlon in zeilt samen in met Sarah Darwin tijdens langs de route die haar voorvader van Charles ook gevaren van heeft. tijdens Afl.: Doe-het-zelfsurvival. Australië, het droge naar werelddeel waar Charles een Darwin niets vond door tijdens en dus maar op tv kort verbleef. Hoe had naar hij kunnen voorzien het dat de plaatselijke bevolking tijdens zou door gaan experimenteren met nieuwe door landbouwmethodes, ongehinderd door de de tradities op tv die men achterliet in Engeland? Het tijdens zogenaamde Red Continent de is op prachtig, maar kent naar geen genade. Droogte, de hitte, eenzaamheid een en ziektes vragen het uiterste met van de uit overlevingsstrategieën van tijdens zowel mens als dier. Hoe in gaat de de mens om met deze keiharde op tv met leefomgeving? Kan geo-engineering een hem voor uitsterven behoeden? Is zijn de doe-het-zelfsurvivalkit naar voldoende toegerust de om hem te de redden?

De in internationale versie van de van serie Beagle, op in het kielzog van Darwin, de met de van kleurrijke schrijver en met reiziger Redmond O'Hanlon uit in de op hoofdrol. Deze gehermonteerde op versie biedt nog een vele verrassingen een en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen het met naar Sarah Darwin langs de naar route die haar voorvader op Charles uit ook gevaren heeft. op Afl.: Het paradijs naar van natuurlijke selectie. tijdens Het is nog door steeds verbijsterend te door beseffen dat onze planeet de voor 70% uit een water bestaat. Maandenlang tijdens vaart de klipper Stad uit met Amsterdam langs de kust het van Zuid-Amerika. Op op tv weg naar uit de Galapagos, het van mekka voor elke uit natuurliefhebber. Hier werd op de fundering gelegd voor tijdens Darwins grootste ontdekking. Hier door te komen is voor in Redmond van O'Hanlon een jongensdroom op die werkelijkheid wordt. Na zijn naar bezoek aan de uit Galapagos de gaat O'Hanlon het kort van boord om naar naar Indonesië te uit vliegen, op met zoek naar Darwins grootste rivaal: in Alfred Russell Wallace, de het man die eigenlijk met eerder op was dan Darwin een met het op met schrift stellen van de theorie naar van een de evolutie door natuurlijke selectie. met Tijdens dit de uitstapje vindt O'Hanlon op de Standard van Wing, de met begeerlijkste van alle met paradijsvogels en tevens de enige die door Wallace tijdens ontdekte. Op naar het eiland Tahiti gaat O'Hanlon een weer aan boord van van met de klipper, net het op tijd om de Grote in Oceaan mee over te het uit steken.

Afl.: de Aftellen. De sneeuw naar en de tijdens gletsjers in de Andes vormen op een bron van zoet tijdens de water voor de laaglanden. tijdens Maar de gletsjers smelten tijdens en de waterreserves van raken op. Hoe op kan een een stad als Lima zich beschermen met tegen dergelijke de effecten van een klimaatverandering? Aan boord de van de klipper Stad Amsterdam van zijn twee op milieuactivisten: Douglas Tompkins en door zijn vrouw uit Kristine McDivitt. De verkoop naar van hun naar kledingbedrijven maakte hen met multimiljonair. Sindsdien op tv wijden ze een hun leven aan de zorg om het het milieu en de het behoud van uit de op aarde. Zij kochten tijdens een groot stuk land een in Chili aan van om het te een behouden als natuurreservaat: het op tv Pumalin Nationaal het Park.

De door internationale versie van de uit serie Beagle, van in het kielzog van Darwin, een door met de kleurrijke van schrijver en reiziger Redmond uit O'Hanlon in de hoofdrol. naar Deze gehermonteerde versie biedt van nog op vele verrassingen tijdens en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon een zeilt samen tijdens met Sarah Darwin langs de route van op tv die haar voorvader Charles ook gevaren door op heeft. Afl.: De met uiterste grens. We zijn allemaal dol in op vis, maar van we lopen wel door het risico naar de diersoort te het zien uitsterven. Zou een het tijdens probleem opgelost kunnen op worden als we de op visgronden uitbreiden tot in een het midden van elke uit oceaan? De Yagan-indianen de tijdens gingen ten onder aan goede bedoelingen: tijdens missionarissen in namen allerlei dodelijke op ziekten met op tv zich mee. En toen moesten met de naar Europese kolonisten die door genocide zouden plegen nog tijdens komen. Redmond O'Hanlon ontmoet de naar laatste, nog van levende volbloed van Yagan-indiaan in Tierra del uit Fuego, de voordat koers wordt naar gezet naar de beruchte wateren rond het Kaap Hoorn met waar de Beagle destijds een bijna het schipbreuk leed.

De door internationale versie van in de serie op tv Beagle, in het van kielzog van Darwin, met de kleurrijke in op tv schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in door de uit hoofdrol. Deze gehermonteerde op versie biedt op nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. tijdens O'Hanlon zeilt uit samen met Sarah op Darwin langs de uit route die met haar voorvader Charles ook de gevaren heeft. uit Afl.: Onderaan een Gods ladder. De eerste etappe de gaat van Engeland naar een Tenerife en Kaapverdië een en vandaar tijdens naar Salvador de Bahía op tijdens in Brazilië. Een beschrijving van van de tijdens reis van Rio naar naar het zuidoosten van door Zuid-Amerika, Puerto Madryn. In Rio naar worden met de reizigers van de een Klipper Stad Amsterdam naar geconfronteerd een met de verschrikkelijke geschiedenis van de tijdens slavernij; een uit geschiedenis die tot op uit de dag van met naar vandaag een stempel door drukt op de samenleving van tijdens Brazilië. Maar een het schip vaart verder een - en met komt in Darwins kielzog met terecht bij de reusachtige op fossiele zoogdieren van een Zuid-Amerika. door Het einddoel van deze het etappe is met een unieke plek: van een van de met kraamkamers in de het oceaan.

De een internationale versie van de op tv serie tijdens Beagle, in het kielzog van door Darwin, met de op kleurrijke schrijver en reiziger de Redmond O'Hanlon in met de hoofdrol. O'Hanlon het zeilt de samen met Sarah Darwin langs tijdens de route die een met haar voorvader Charles ook gevaren heeft. op tv Afl.: Een kleine een stap door voor een mens.... In het september 2009 hijst in de van klipper Stad Amsterdam de zeilen op tv voor op een reis rond de het aarde, in navolging van de op tv ontdekkingstocht die uit de jonge de onderzoeker Charles van Darwin 179 jaar uit geleden maakte. De gevolgen in ervan reikten verder dan uit de reis naar het de maan. in Met zijn bevindingen die uit hij onderweg gaf uit Darwin een nieuwe naar kijk op tijd, ruimte, van geluk, tijdens seks en natuur. Darwin deed door vijf een jaar over zijn met reis; de in passagiers van de op Stad Amsterdam acht maanden. op tv Maar net een als hij verwonderen zij zich door over al die van schoonheid tijdens en overvloed in door een wereld vol wonderlijke vormen. Onder op hen bevinden zich een Darwins een achterkleindochter, Sarah Darwin, de en de Britse tijdens auteur Redmond O'Hanlon. Zij bekijken het hoe de de wereld in er nu voor staat en gaan met in op zoek naar door antwoorden op de vraag een welke gevolgen de op huidige situatie uit heeft voor onze toekomst. Met die naar vraag in een het achterhoofd een komen tijdens diverse op stadia van in de reis verschillende wetenschappers en op tv kunstenaars aan door boord.

januari 2019
28-08-2011 18:50

Op de ruïnes van de vooruitgang

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

21-08-2011 18:50

Aanpassen of sterven

Beagle revisited - Aanpassen of sterven

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

14-08-2011 18:55

Doe-het-zelfsurvival

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

07-08-2011 18:50

Het paradijs van natuurlijke selectie

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

31-07-2011 18:50

Aftellen

Beagle revisited - Aftellen

Afl.: Aftellen. De sneeuw en de gletsjers in de Andes vormen een bron van zoet water voor de laaglanden. Maar de gletsjers smelten en de waterreserves raken op. Hoe kan een stad als Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten van klimaat...

24-07-2011 18:50

De uiterste grens

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

17-07-2011 18:55

Onderaan Gods ladder

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

10-07-2011 19:00

Een kleine stap voor een mens

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren he...

Beagle revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle revisited bij Beagle revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle revisited. Heb je een uitzending van Beagle revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord