Programma gemist?

De uit internationale versie uit van de serie Beagle, een in het kielzog van Darwin, het met van de kleurrijke schrijver van en reiziger uit Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze de gehermonteerde naar versie biedt een nog vele verrassingen op en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt uit samen op met Sarah Darwin langs naar de route die haar tijdens voorvader Charles ook de gevaren heeft. Afl.: uit Op naar de ruïnes van de het vooruitgang. Na tweeëneenhalve week op op door zee komt de klipper met Stad Amsterdam aan op een Mauritius, een op eilandje in de Indische van oceaan, met een paar honderd op tv kilometer ten oosten van in Madagaskar. Totdat Hollandse zeelieden een zich hier in het 1589 vestigden, was het in eiland onbewoond. met Mauritius en de dodo, naar door die vreemde loopvogel op tv die als eerste dier door het toedoen van de uit moderne mens het uitstierf, zijn onlosmakelijk met naar elkaar in verbonden. Sinds de tijd van naar Darwin zijn al vele van naar dieren van de aardbodem in verdwenen, maar de dodo een werd het symbool van tijdens uit de vaak verwoestende aanwezigheid van de de mensheid. Het de is op tv de taak van de de mensheid om de tijdens sporen van vernietiging om door te buigen. Zo is van 70% van al tijdens een het afval in de oceanen plastic. op van Tezamen met het tijdens herstellen van de visstand is het op tv opruimen van onze het oceanen een een van op tv de grootste uitdagingen.

De internationale op tv versie van de van serie Beagle, in het door naar kielzog van Darwin, met de kleurrijke tijdens schrijver en op reiziger Redmond O'Hanlon in de de hoofdrol. Deze van gehermonteerde versie de biedt nog vele verrassingen naar door en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt door samen met Sarah het Darwin langs in de route tijdens die haar voorvader Charles ook op gevaren heeft. Afl.: Aanpassen op tv of sterven. tijdens De de klipper ligt nog voor van anker bij uit Australië, het geplaagde met en uitgeputte continent. Australië is het van naar land van de toekomst, vooral uit waar op tv het gaat om genetische manipulatie, vooruitstrevend op de in oplossingen die de de wetenschap te bieden heeft tegen met massa-uitsterving. een Maar wie is naar de mens een om te proberen de de evolutie te beïnvloeden? Is dit het aanpassen, of een van in poging het alleen maar uitsterven uit op te in stellen?

De door internationale versie van de tijdens serie Beagle, uit in het kielzog het van Darwin, tijdens met de kleurrijke schrijver door en reiziger naar Redmond O'Hanlon in tijdens de hoofdrol. Deze gehermonteerde het versie biedt nog vele verrassingen uit in en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt op tv samen met Sarah Darwin door langs met de route die haar voorvader naar op tv Charles ook gevaren heeft. naar Afl.: Doe-het-zelfsurvival. Australië, het droge van werelddeel de waar Charles een Darwin niets vond en dus maar uit kort verbleef. uit Hoe had hij kunnen met voorzien dat op de plaatselijke bevolking het zou gaan experimenteren uit met nieuwe tijdens landbouwmethodes, ongehinderd door op tv de tradities die op tv men achterliet in Engeland? Het door de zogenaamde Red Continent uit is prachtig, maar kent geen genade. tijdens naar Droogte, hitte, eenzaamheid een en ziektes vragen het uiterste op van de door overlevingsstrategieën van de zowel mens als dier. in Hoe gaat naar de mens om in met deze keiharde leefomgeving? Kan geo-engineering uit hem voor uit uitsterven de behoeden? Is zijn doe-het-zelfsurvivalkit voldoende toegerust van om hem te uit in redden?

De door internationale versie van de tijdens serie Beagle, in het het kielzog van in Darwin, met de kleurrijke het schrijver en reiziger van Redmond het O'Hanlon in de hoofdrol. Deze een gehermonteerde versie biedt met op nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. naar O'Hanlon tijdens zeilt samen uit met Sarah Darwin langs de route de die haar het voorvader Charles ook door gevaren tijdens heeft. Afl.: Het paradijs op tv van natuurlijke tijdens selectie. Het is nog steeds verbijsterend op te de beseffen dat onze planeet op tv voor 70% uit door water bestaat. in Maandenlang vaart de klipper tijdens Stad Amsterdam langs de naar uit kust van Zuid-Amerika. Op weg met naar de Galapagos, het het mekka voor naar elke natuurliefhebber. Hier uit werd de fundering van gelegd voor Darwins in grootste ontdekking. de Hier te komen is voor door Redmond O'Hanlon een uit jongensdroom door die werkelijkheid wordt. Na zijn met bezoek aan de op Galapagos gaat O'Hanlon tijdens kort in van boord om de naar Indonesië te tijdens vliegen, op op tv zoek naar Darwins grootste rivaal: van Alfred de Russell Wallace, de in man die eigenlijk eerder was op tv dan Darwin met het door met op schrift stellen van de de theorie van op tv de evolutie door natuurlijke het selectie. Tijdens door dit uitstapje de vindt O'Hanlon de een Standard Wing, de begeerlijkste van alle in paradijsvogels en tevens een de enige tijdens die Wallace in ontdekte. Op het eiland Tahiti op tv gaat naar O'Hanlon weer tijdens aan boord van de klipper, net op uit op tijd om een de Grote Oceaan mee over het te van steken.

Afl.: Aftellen. met De sneeuw en de van gletsjers uit in de op tv Andes vormen een bron van zoet op het water voor de laaglanden. met Maar de gletsjers smelten en het de waterreserves raken door op. Hoe naar kan op een stad als naar Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten op tv van een klimaatverandering? Aan in boord van de klipper op tv Stad Amsterdam zijn twee een milieuactivisten: door Douglas Tompkins en zijn van vrouw Kristine McDivitt. De verkoop op tv naar van hun kledingbedrijven maakte hen door multimiljonair. een Sindsdien wijden ze hun leven van aan de op zorg om het milieu van en tijdens het behoud van de aarde. van Zij kochten een groot door stuk land in op tv Chili aan op tv om het te op tv behouden als natuurreservaat: door het op tv Pumalin Nationaal Park.

De internationale versie op van het de serie op tv Beagle, in het kielzog van Darwin, in met de kleurrijke een schrijver door en reiziger tijdens Redmond O'Hanlon in de naar hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt op nog de vele verrassingen en op nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen het met Sarah het Darwin langs op de route die op haar voorvader Charles op tv ook gevaren het heeft. Afl.: De uiterste grens. We naar zijn allemaal dol tijdens op vis, door maar we lopen wel uit in het risico de diersoort uit te zien uitsterven. Zou het de probleem opgelost uit kunnen in worden als we de visgronden door uitbreiden tot op tv in het midden van de elke oceaan? op De Yagan-indianen gingen ten onder tijdens aan goede bedoelingen: van missionarissen het namen allerlei tijdens dodelijke ziekten met door zich mee. En toen met moesten de Europese kolonisten die op genocide zouden van plegen nog door komen. Redmond O'Hanlon ontmoet in de laatste, naar nog levende op volbloed Yagan-indiaan in Tierra del op Fuego, voordat koers van wordt in gezet naar de beruchte wateren het rond Kaap Hoorn uit waar een de Beagle destijds bijna door schipbreuk leed.

De in internationale versie van de in serie een Beagle, in het kielzog naar van Darwin, in met de kleurrijke schrijver en met reiziger Redmond met O'Hanlon in de hoofdrol. door Deze gehermonteerde versie biedt van door nog vele verrassingen en door nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen het met Sarah Darwin door langs de met route in die haar voorvader de Charles ook gevaren heeft. Afl.: een Onderaan Gods ladder. De door eerste het etappe gaat van Engeland naar tijdens Tenerife tijdens en Kaapverdië en tijdens vandaar naar Salvador tijdens de Bahía het in Brazilië. Een beschrijving van een de reis van het Rio in naar het zuidoosten van Zuid-Amerika, door Puerto met Madryn. In Rio worden tijdens de reizigers op tv van de Klipper op Stad Amsterdam geconfronteerd met een de verschrikkelijke tijdens geschiedenis van de slavernij; tijdens een geschiedenis die tijdens tot op de tijdens dag van vandaag een in stempel drukt op naar de samenleving van een Brazilië. Maar naar het schip vaart verder tijdens - en in komt in Darwins een kielzog terecht bij de de reusachtige fossiele zoogdieren het van op Zuid-Amerika. Het einddoel van deze een etappe is een naar unieke plek: op tv een van de de kraamkamers in de de oceaan.

De tijdens internationale versie van de in serie Beagle, in het het kielzog van door Darwin, met de kleurrijke op schrijver en reiziger door de Redmond O'Hanlon in de van hoofdrol. O'Hanlon zeilt naar samen met Sarah een Darwin langs de met route die haar naar voorvader Charles ook naar gevaren heeft. Afl.: naar Een kleine stap voor een in mens.... In een september van 2009 hijst de klipper van Stad Amsterdam de van zeilen voor een reis op rond de aarde, in tijdens navolging in van de ontdekkingstocht op tv die de jonge onderzoeker Charles door Darwin uit 179 jaar geleden maakte. een De gevolgen ervan reikten met verder tijdens dan de reis naar in de maan. op tv Met zijn bevindingen die van hij een onderweg gaf Darwin een nieuwe kijk uit een op tijd, ruimte, geluk, seks door en natuur. uit Darwin deed vijf van jaar over zijn reis; de naar in passagiers van de Stad Amsterdam acht op maanden. in Maar net uit als hij verwonderen zij zich tijdens over al die van schoonheid op tv en overvloed in een wereld de vol wonderlijke vormen. met Onder hen bevinden zich naar Darwins achterkleindochter, Sarah uit Darwin, en een de Britse auteur Redmond de uit O'Hanlon. Zij bekijken hoe de een wereld er nu de voor van staat en gaan op zoek naar in antwoorden op de de vraag welke op gevolgen de op huidige situatie met heeft voor onze toekomst. Met uit die vraag in een het achterhoofd komen naar tijdens diverse stadia van een de reis uit verschillende wetenschappers en het kunstenaars een aan boord.

september 2020
28-08-2011 18:50

Op de ruïnes van de vooruitgang

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

21-08-2011 18:50

Aanpassen of sterven

Beagle revisited - Aanpassen of sterven

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

14-08-2011 18:55

Doe-het-zelfsurvival

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

07-08-2011 18:50

Het paradijs van natuurlijke selectie

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

31-07-2011 18:50

Aftellen

Beagle revisited - Aftellen

Afl.: Aftellen. De sneeuw en de gletsjers in de Andes vormen een bron van zoet water voor de laaglanden. Maar de gletsjers smelten en de waterreserves raken op. Hoe kan een stad als Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten van klimaat...

24-07-2011 18:50

De uiterste grens

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

17-07-2011 18:55

Onderaan Gods ladder

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

10-07-2011 19:00

Een kleine stap voor een mens

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren he...

Beagle revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle revisited bij Beagle revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle revisited. Heb je een uitzending van Beagle revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!