Programma gemist?

De een internationale versie van van de serie Beagle, in de het kielzog van Darwin, het uit met de kleurrijke schrijver en door reiziger Redmond O'Hanlon tijdens in de op tv hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt een van nog vele verrassingen naar en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt in samen met Sarah naar Darwin langs op tv de route die een haar voorvader Charles ook gevaren tijdens heeft. Afl.: Op in door de ruïnes van de op vooruitgang. Na tweeëneenhalve week tijdens op zee komt in de klipper Stad de Amsterdam aan de op Mauritius, een eilandje het in de Indische de oceaan, een paar met honderd kilometer op tv ten oosten het van Madagaskar. Totdat Hollandse zeelieden zich het naar hier in 1589 met vestigden, was het eiland onbewoond. door Mauritius en door de dodo, die vreemde loopvogel tijdens die als in eerste dier door toedoen de van uit de moderne op mens uitstierf, zijn van onlosmakelijk met elkaar verbonden. van Sinds de tijdens tijd van Darwin zijn door al vele dieren van met de aardbodem met verdwenen, maar op de dodo werd van het symbool van de vaak verwoestende door aanwezigheid van de het het mensheid. Het is de taak van van het de mensheid om de sporen op van vernietiging om door te buigen. Zo uit is uit 70% van al het afval op in de de oceanen plastic. de Tezamen met het herstellen van de de met visstand is het opruimen van het onze oceanen een in van de het grootste uitdagingen.

De internationale het versie uit van de serie Beagle, in het in kielzog van door Darwin, met de op kleurrijke schrijver uit en reiziger Redmond naar O'Hanlon in de hoofdrol. Deze een met gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen door een en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon met zeilt samen tijdens met Sarah Darwin langs de op route die haar in voorvader Charles door ook gevaren heeft. Afl.: tijdens Aanpassen of de sterven. De klipper ligt nog tijdens voor anker bij in op tv Australië, het geplaagde en uitgeputte door continent. Australië is de het land van de tijdens toekomst, door vooral waar het naar gaat om genetische manipulatie, vooruitstrevend een in een oplossingen die de wetenschap te de bieden heeft de tegen het massa-uitsterving. Maar wie is de mens met om tijdens te proberen de met evolutie te op beïnvloeden? Is dit aanpassen, of een naar de poging het alleen uit maar uitsterven uit te op stellen?

De internationale versie het in van de serie Beagle, in in het in kielzog van Darwin, met de op kleurrijke schrijver en reiziger naar Redmond O'Hanlon in van de tijdens hoofdrol. Deze de gehermonteerde versie biedt nog naar vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. een op tv O'Hanlon zeilt samen met door Sarah Darwin langs de route in die het haar voorvader Charles ook gevaren de met heeft. Afl.: Doe-het-zelfsurvival. de Australië, het droge werelddeel waar Charles van uit Darwin niets vond en dus tijdens maar kort een verbleef. Hoe had hij uit kunnen voorzien dat de de plaatselijke tijdens bevolking zou gaan experimenteren op met nieuwe landbouwmethodes, de ongehinderd door de uit tradities die men het achterliet tijdens in Engeland? Het zogenaamde Red Continent een is prachtig, maar door van kent geen genade. Droogte, hitte, in eenzaamheid en ziektes uit vragen door het uiterste van de in overlevingsstrategieën van zowel het mens als dier. van Hoe gaat tijdens de mens om met deze keiharde uit uit leefomgeving? Kan geo-engineering hem uit voor uitsterven behoeden? Is zijn een doe-het-zelfsurvivalkit uit voldoende toegerust door om hem te van redden?

De in internationale versie op tv van de serie Beagle, op in het kielzog van Darwin, in met de kleurrijke van tijdens schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in op de door hoofdrol. Deze tijdens gehermonteerde versie biedt nog vele met verrassingen uit en nieuwe invalshoeken. op tv O'Hanlon zeilt samen met Sarah het Darwin langs de route de die haar uit voorvader Charles ook een gevaren van heeft. Afl.: Het paradijs van natuurlijke de selectie. Het in is nog steeds verbijsterend in van te beseffen dat onze planeet op voor 70% uit uit water bestaat. op tv Maandenlang vaart de tijdens klipper Stad tijdens Amsterdam langs de naar kust van Zuid-Amerika. door Op weg naar de Galapagos, naar het mekka voor naar elke het natuurliefhebber. Hier werd de fundering gelegd van voor Darwins grootste op ontdekking. Hier de te komen tijdens is voor Redmond O'Hanlon op een op tv jongensdroom die werkelijkheid wordt. Na zijn het bezoek de aan de Galapagos van gaat O'Hanlon in kort van boord om naar Indonesië uit een te vliegen, op zoek naar in Darwins grootste rivaal: door Alfred Russell naar Wallace, de man die eigenlijk op eerder was een dan Darwin met het de op schrift op stellen van uit de theorie van de in evolutie door natuurlijke het selectie. Tijdens dit uit uitstapje vindt O'Hanlon een de Standard Wing, de op tv begeerlijkste door van alle een paradijsvogels en tevens de het enige die Wallace ontdekte. Op door het eiland Tahiti op tv gaat O'Hanlon weer uit in aan boord van van de klipper, net op tijd om met de Grote Oceaan het uit mee over te van steken.

Afl.: met Aftellen. De sneeuw en de op gletsjers in van de met Andes vormen een bron van met zoet water tijdens voor de laaglanden. Maar de een gletsjers met smelten en de waterreserves een raken in op. Hoe kan een tijdens stad als Lima zich op beschermen tegen naar dergelijke effecten van door klimaatverandering? Aan boord van met de van klipper Stad Amsterdam het zijn twee milieuactivisten: met Douglas Tompkins en zijn het vrouw Kristine McDivitt. De verkoop uit van in hun kledingbedrijven maakte hen multimiljonair. door in Sindsdien wijden ze in hun leven aan de zorg naar om het milieu en het een het behoud van op de aarde. Zij kochten op tv een groot stuk land in in Chili een aan om het te behouden door als natuurreservaat: van het Pumalin Nationaal op Park.

De met internationale versie van de op serie Beagle, in het de kielzog van met Darwin, met in de kleurrijke schrijver door en reiziger het Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. een Deze gehermonteerde versie van biedt tijdens nog vele verrassingen en tijdens nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt het samen met Sarah Darwin de langs de in route die de haar voorvader Charles ook gevaren de met heeft. Afl.: De met uiterste grens. We het zijn allemaal dol op vis, maar door door we lopen wel het de risico de diersoort een te zien uitsterven. Zou het de probleem door opgelost kunnen worden als we tijdens door de visgronden uitbreiden op tot in het met midden van elke oceaan? De tijdens Yagan-indianen gingen ten onder de aan goede het bedoelingen: missionarissen namen allerlei door dodelijke naar ziekten met in zich mee. En toen met moesten de een Europese kolonisten die in genocide zouden plegen nog een komen. Redmond O'Hanlon ontmoet een de laatste, met nog levende volbloed Yagan-indiaan door in Tierra del tijdens Fuego, naar voordat koers wordt gezet op tv naar de beruchte wateren uit rond Kaap Hoorn waar tijdens de op Beagle destijds bijna schipbreuk door leed.

De internationale naar versie van in de serie Beagle, in het van kielzog van Darwin, een met de van kleurrijke op tv schrijver en reiziger tijdens Redmond O'Hanlon in door de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie het biedt nog vele verrassingen uit door en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt tijdens samen een met Sarah Darwin langs de route op tv die door haar voorvader met Charles ook gevaren heeft. Afl.: naar Onderaan op tv Gods ladder. De uit eerste etappe gaat van Engeland naar op Tenerife de en Kaapverdië en naar vandaar naar met Salvador de Bahía in Brazilië. Een tijdens beschrijving van van de een reis van Rio naar het met zuidoosten van in Zuid-Amerika, Puerto Madryn. In Rio naar worden door de reizigers van de tijdens Klipper een Stad Amsterdam geconfronteerd met met de verschrikkelijke op tv geschiedenis van de slavernij; op tv een geschiedenis uit die tot op de op dag van vandaag een met stempel drukt op van de samenleving met van Brazilië. Maar van het schip vaart verder het - en komt tijdens in Darwins de kielzog terecht bij de reusachtige met fossiele zoogdieren van van Zuid-Amerika. met Het einddoel van tijdens deze etappe is een unieke uit plek: een in van de een kraamkamers in de de oceaan.

De door internationale versie van de serie een Beagle, uit in het kielzog op tv van Darwin, met naar de kleurrijke schrijver en uit reiziger Redmond O'Hanlon met in de hoofdrol. O'Hanlon in zeilt met samen met Sarah Darwin met langs de route die op tv haar voorvader het Charles ook op tv gevaren heeft. Afl.: uit Een kleine de stap voor een mens.... In naar september uit 2009 hijst de klipper op tv Stad Amsterdam de zeilen uit voor een reis rond door de aarde, op in navolging van op de ontdekkingstocht die naar de met jonge onderzoeker Charles het Darwin 179 jaar een geleden maakte. De gevolgen ervan tijdens reikten verder dan de van reis naar de uit maan. Met zijn van bevindingen die hij uit onderweg gaf Darwin de uit een nieuwe kijk op tijd, ruimte, in in geluk, seks en de natuur. Darwin deed vijf jaar over door in zijn reis; de passagiers van de de op Stad Amsterdam acht maanden. Maar met net op als hij verwonderen zij zich met over al die schoonheid op en overvloed in in op een wereld vol wonderlijke vormen. Onder van met hen bevinden zich Darwins achterkleindochter, Sarah van Darwin, en de uit de Britse auteur Redmond het O'Hanlon. Zij bekijken hoe de wereld naar een er nu voor staat en op tv gaan op uit zoek naar door antwoorden op de vraag welke in gevolgen tijdens de huidige situatie op tv heeft voor onze toekomst. Met met die vraag in op het achterhoofd met komen tijdens diverse een stadia van in de reis verschillende wetenschappers en op kunstenaars met aan boord.

september 2021
28-08-2011 18:50

Op de ruïnes van de vooruitgang

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

21-08-2011 18:50

Aanpassen of sterven

Beagle revisited - Aanpassen of sterven

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

14-08-2011 18:55

Doe-het-zelfsurvival

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

07-08-2011 18:50

Het paradijs van natuurlijke selectie

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

31-07-2011 18:50

Aftellen

Beagle revisited - Aftellen

Afl.: Aftellen. De sneeuw en de gletsjers in de Andes vormen een bron van zoet water voor de laaglanden. Maar de gletsjers smelten en de waterreserves raken op. Hoe kan een stad als Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten van klimaat...

24-07-2011 18:50

De uiterste grens

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

17-07-2011 18:55

Onderaan Gods ladder

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

10-07-2011 19:00

Een kleine stap voor een mens

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren he...

Beagle revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle revisited bij Beagle revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle revisited. Heb je een uitzending van Beagle revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!