Programma gemist?

De internationale versie uit de van de serie Beagle, door in het kielzog van op Darwin, met de van kleurrijke in schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in een de de hoofdrol. Deze tijdens gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen tijdens en nieuwe invalshoeken. op tv tijdens O'Hanlon zeilt samen met op Sarah Darwin langs de route van die haar uit voorvader Charles ook in gevaren heeft. Afl.: Op het de het ruïnes van de vooruitgang. Na uit tweeëneenhalve de week op zee een komt de klipper Stad met Amsterdam aan op tijdens Mauritius, een van eilandje in de op tv Indische oceaan, een paar in honderd het kilometer ten oosten door van Madagaskar. Totdat Hollandse tijdens zeelieden zich hier in 1589 op vestigden, tijdens was het eiland op onbewoond. Mauritius uit en de dodo, die vreemde loopvogel het die als eerste op door dier door toedoen van de moderne een van mens uitstierf, zijn uit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds uit de tijd van Darwin in zijn al tijdens vele dieren een van de aardbodem verdwenen, tijdens maar de met dodo werd het symbool van een de vaak met verwoestende met aanwezigheid van de het mensheid. Het is de een taak van de mensheid uit om naar de sporen van vernietiging om te op uit buigen. Zo is 70% van al door het afval in de de tijdens oceanen plastic. Tezamen met op tv het herstellen van de door door visstand is het opruimen van onze in oceanen naar een van de grootste een uitdagingen.

De internationale versie een van de de serie Beagle, in het een kielzog op van Darwin, met in de kleurrijke schrijver en reiziger in Redmond op tv O'Hanlon in de hoofdrol. Deze op tv gehermonteerde versie een biedt uit nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. door O'Hanlon uit zeilt samen met Sarah Darwin het een langs de route die haar voorvader op tv Charles tijdens ook gevaren heeft. Afl.: Aanpassen op tijdens of sterven. De klipper ligt de nog voor anker tijdens bij Australië, het tijdens geplaagde en van uitgeputte continent. Australië is het uit land van naar de toekomst, vooral waar met het gaat tijdens om genetische manipulatie, tijdens vooruitstrevend in oplossingen van die de wetenschap de te bieden heeft het tegen massa-uitsterving. Maar wie op tv naar is de mens tijdens om te proberen het de evolutie te beïnvloeden? Is dit in aanpassen, tijdens of een op poging het alleen in maar uitsterven uit te met stellen?

De met internationale versie van de serie tijdens Beagle, in in het op kielzog van Darwin, met van de kleurrijke schrijver en reiziger uit Redmond O'Hanlon in naar de hoofdrol. Deze het gehermonteerde versie naar biedt nog vele uit verrassingen op tv en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen op tv het met Sarah Darwin langs de route in die haar voorvader door Charles ook op tv gevaren heeft. Afl.: uit Doe-het-zelfsurvival. het Australië, het droge werelddeel van waar Charles Darwin niets vond tijdens en dus in maar tijdens kort verbleef. Hoe met had hij kunnen voorzien dat op tv de plaatselijke bevolking op tv zou gaan experimenteren met een nieuwe landbouwmethodes, ongehinderd het door de in tradities in die men achterliet op in Engeland? Het zogenaamde in Red Continent is naar prachtig, maar kent het geen genade. Droogte, hitte, eenzaamheid in op tv en ziektes vragen het een uiterste van uit de overlevingsstrategieën van een zowel mens als door dier. Hoe gaat een de mens om met deze het keiharde leefomgeving? uit Kan geo-engineering hem voor uitsterven in een behoeden? Is zijn doe-het-zelfsurvivalkit voldoende toegerust door op om hem te van redden?

De internationale tijdens versie van het de serie Beagle, op in het kielzog van Darwin, naar met tijdens de kleurrijke op schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in een uit de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie in biedt nog vele verrassingen een tijdens en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon tijdens zeilt samen met Sarah Darwin uit langs de met route die haar voorvader door Charles ook op gevaren heeft. Afl.: Het uit paradijs van het natuurlijke selectie. Het op tv is nog steeds op tv verbijsterend te tijdens beseffen dat door onze planeet voor op 70% uit water bestaat. het Maandenlang vaart de met klipper Stad Amsterdam langs de de kust in van Zuid-Amerika. Op op tv weg naar de de Galapagos, het van mekka voor elke natuurliefhebber. Hier een werd naar de fundering gelegd voor Darwins grootste naar ontdekking. Hier te naar komen uit is voor uit Redmond O'Hanlon een jongensdroom die werkelijkheid het wordt. het Na zijn bezoek aan de een Galapagos gaat O'Hanlon naar kort van boord uit een om naar Indonesië te tijdens vliegen, op zoek naar door Darwins grootste op tv rivaal: Alfred Russell op tv Wallace, de man op die eigenlijk eerder was dan tijdens Darwin door met het uit op schrift stellen van de een theorie een van de evolutie door natuurlijke van selectie. de Tijdens dit uitstapje het vindt O'Hanlon de op tv Standard Wing, de begeerlijkste in van alle uit paradijsvogels en tevens de enige die op Wallace van ontdekte. Op het naar eiland Tahiti op gaat O'Hanlon weer aan boord op tv van van de klipper, net op tijd om in de Grote Oceaan van mee over het te een steken.

Afl.: het Aftellen. De sneeuw uit en de gletsjers in van de Andes vormen in een bron met van zoet water de voor de uit laaglanden. Maar de gletsjers de smelten en de waterreserves naar raken op. tijdens Hoe kan met een stad als Lima zich door beschermen naar tegen dergelijke effecten in van klimaatverandering? Aan boord van de tijdens klipper Stad uit Amsterdam zijn twee milieuactivisten: in Douglas Tompkins en op op tv zijn vrouw Kristine McDivitt. De het verkoop uit van hun kledingbedrijven maakte op tv hen multimiljonair. uit Sindsdien wijden ze hun leven uit aan de op tv zorg om het milieu de en het behoud van in de aarde. Zij uit met kochten een groot stuk land door in Chili aan om uit het te behouden tijdens als natuurreservaat: op tv het naar Pumalin Nationaal Park.

De een internationale versie van de serie de Beagle, in het op tv kielzog van van Darwin, met de kleurrijke met schrijver uit en reiziger uit Redmond O'Hanlon in de met hoofdrol. Deze gehermonteerde versie in biedt nog met vele verrassingen door en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen op met een Sarah Darwin op tv langs de route die haar voorvader van Charles ook gevaren een op heeft. Afl.: De uiterste in grens. We zijn allemaal dol naar op vis, maar naar we lopen wel een het risico de uit diersoort de te zien van uitsterven. Zou het een probleem opgelost kunnen worden als we een de visgronden uitbreiden door tot uit in het midden met van elke uit oceaan? De Yagan-indianen gingen van ten onder aan goede bedoelingen: door missionarissen naar namen allerlei dodelijke ziekten met tijdens het zich mee. En toen moesten op tv de Europese op kolonisten die genocide zouden door plegen nog komen. uit Redmond van O'Hanlon ontmoet de laatste, nog naar levende volbloed tijdens Yagan-indiaan in Tierra del Fuego, naar uit voordat koers wordt naar gezet naar de beruchte op wateren rond Kaap Hoorn waar tijdens de Beagle destijds het in bijna schipbreuk leed.

De de internationale versie van in de serie Beagle, in op tv het kielzog op van Darwin, met door de kleurrijke het schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon op tv in de het hoofdrol. Deze gehermonteerde versie uit biedt nog vele van verrassingen door en nieuwe invalshoeken. uit O'Hanlon zeilt samen met Sarah op Darwin uit langs de route uit die haar voorvader Charles ook een gevaren op tv heeft. Afl.: Onderaan Gods ladder. uit De eerste op etappe gaat van Engeland naar op tv naar Tenerife en Kaapverdië en in vandaar naar naar Salvador de Bahía in op tv Brazilië. Een beschrijving van in de reis van Rio op naar tijdens het zuidoosten van Zuid-Amerika, Puerto op tv Madryn. In het Rio worden op tv de reizigers van de Klipper op tv Stad Amsterdam geconfronteerd een met met de verschrikkelijke uit geschiedenis van de slavernij; de een geschiedenis die tot het op de het dag van met vandaag een stempel van drukt op de samenleving van van Brazilië. op Maar het schip met vaart verder - van en komt in Darwins kielzog terecht op tv bij de uit reusachtige op fossiele zoogdieren van van Zuid-Amerika. Het einddoel van deze etappe in is met een unieke plek: op tv een van de kraamkamers het in de op tv oceaan.

De een internationale versie van de door serie uit Beagle, in het op tv kielzog van Darwin, met de kleurrijke van schrijver en reiziger het een Redmond O'Hanlon in het de hoofdrol. O'Hanlon zeilt een samen met Sarah Darwin tijdens langs de route die door haar voorvader de Charles tijdens ook gevaren heeft. in Afl.: Een kleine tijdens stap voor een mens.... In september door 2009 hijst op tv de klipper Stad naar Amsterdam de zeilen voor door in een reis rond de aarde, in in navolging naar van de ontdekkingstocht die de de in jonge onderzoeker Charles Darwin 179 met jaar geleden maakte. De op door gevolgen ervan reikten tijdens verder dan de reis naar de de het maan. Met zijn bevindingen uit die hij op tv onderweg gaf Darwin de een nieuwe kijk op tijd, door ruimte, geluk, een seks en met natuur. Darwin deed op tv vijf jaar over zijn het reis; de passagiers naar van de op Stad Amsterdam acht maanden. Maar net uit tijdens als hij verwonderen zij zich tijdens over de al die schoonheid en overvloed in een een wereld vol naar met wonderlijke vormen. Onder door hen bevinden zich Darwins naar achterkleindochter, Sarah Darwin, op tv en de Britse auteur tijdens Redmond O'Hanlon. door Zij bekijken hoe de uit wereld er nu voor van het staat en gaan op het zoek naar antwoorden op de de op tv vraag welke gevolgen op de huidige situatie heeft voor onze het toekomst. Met tijdens die uit vraag in het op achterhoofd komen tijdens diverse het stadia van de reis verschillende met met wetenschappers en kunstenaars op tv aan boord.

mei 2019
28-08-2011 18:50

Op de ruïnes van de vooruitgang

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

21-08-2011 18:50

Aanpassen of sterven

Beagle revisited - Aanpassen of sterven

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

14-08-2011 18:55

Doe-het-zelfsurvival

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

07-08-2011 18:50

Het paradijs van natuurlijke selectie

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

31-07-2011 18:50

Aftellen

Beagle revisited - Aftellen

Afl.: Aftellen. De sneeuw en de gletsjers in de Andes vormen een bron van zoet water voor de laaglanden. Maar de gletsjers smelten en de waterreserves raken op. Hoe kan een stad als Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten van klimaat...

24-07-2011 18:50

De uiterste grens

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

17-07-2011 18:55

Onderaan Gods ladder

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

10-07-2011 19:00

Een kleine stap voor een mens

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren he...

Beagle revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle revisited bij Beagle revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle revisited. Heb je een uitzending van Beagle revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord