Programma gemist?

De een internationale versie van de serie de Beagle, in het een kielzog van Darwin, van met tijdens de kleurrijke schrijver tijdens en reiziger Redmond naar O'Hanlon in de hoofdrol. Deze door gehermonteerde versie biedt uit in nog vele verrassingen naar en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen in een met Sarah Darwin langs de uit route die haar voorvader op tv Charles ook gevaren uit heeft. uit Afl.: Op de het ruïnes van naar de vooruitgang. Na tweeëneenhalve week op tv op zee komt met de klipper tijdens Stad Amsterdam aan van op Mauritius, door een eilandje in de met Indische oceaan, een paar honderd door een kilometer ten oosten het van Madagaskar. Totdat de Hollandse zeelieden zich hier in in 1589 het vestigden, was het eiland naar onbewoond. Mauritius en de van dodo, die in vreemde loopvogel uit die als eerste dier door toedoen van tijdens van de moderne mens uitstierf, zijn het onlosmakelijk met elkaar van verbonden. door Sinds de tijd op van Darwin van zijn al vele door dieren van de aardbodem verdwenen, in maar de dodo naar werd tijdens het symbool van de vaak verwoestende het aanwezigheid het van de mensheid. op tv Het is de door taak van de mensheid om op tv de sporen van naar vernietiging naar om te in buigen. Zo is 70% van de al het afval uit in een de oceanen plastic. Tezamen naar met het herstellen van de de visstand is naar het naar opruimen van onze oceanen een van een de de grootste uitdagingen.

De door internationale versie van de serie op tijdens Beagle, in het kielzog uit van Darwin, het met de kleurrijke schrijver en van reiziger Redmond O'Hanlon in de in de hoofdrol. Deze op tv gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen naar en nieuwe invalshoeken. op O'Hanlon zeilt samen de op met Sarah Darwin langs de route naar die van haar voorvader Charles ook tijdens gevaren heeft. tijdens Afl.: Aanpassen op tv of sterven. De klipper op tv ligt nog voor anker bij tijdens Australië, tijdens het geplaagde het en uitgeputte continent. Australië is tijdens het op tv land van de uit toekomst, vooral waar op tv het gaat om tijdens genetische manipulatie, vooruitstrevend de in oplossingen die de wetenschap het te van bieden heeft tegen op massa-uitsterving. Maar wie is de op tv mens om op te proberen de tijdens evolutie te beïnvloeden? Is dit naar uit aanpassen, of een poging het alleen op maar uitsterven op tv uit te een stellen?

De in internationale versie van de serie het Beagle, in op het kielzog uit van Darwin, de met de kleurrijke schrijver het en reiziger op tv Redmond O'Hanlon in de op hoofdrol. Deze gehermonteerde in versie biedt nog vele het verrassingen en met nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen uit met het Sarah Darwin een langs de route die een haar voorvader Charles ook een gevaren heeft. Afl.: Doe-het-zelfsurvival. naar Australië, het droge van werelddeel waar Charles het Darwin niets naar vond en dus het maar kort verbleef. door Hoe naar had hij kunnen voorzien dat de met plaatselijke bevolking zou uit gaan op tv experimenteren met nieuwe landbouwmethodes, een ongehinderd naar door de tradities die men een achterliet in op Engeland? Het zogenaamde Red Continent een is prachtig, naar maar kent door geen genade. Droogte, hitte, eenzaamheid tijdens en ziektes vragen naar het uiterste van op de overlevingsstrategieën van de zowel mens als uit dier. Hoe gaat tijdens de mens uit om met deze keiharde door leefomgeving? Kan geo-engineering op hem voor uitsterven door behoeden? Is op tv zijn door doe-het-zelfsurvivalkit voldoende toegerust om hem te op uit redden?

De tijdens internationale versie van de serie door Beagle, in het van kielzog van naar Darwin, tijdens met de kleurrijke tijdens schrijver en reiziger Redmond met O'Hanlon in de hoofdrol. Deze de gehermonteerde versie door biedt nog vele in verrassingen en van nieuwe invalshoeken. door O'Hanlon zeilt samen met Sarah het Darwin langs de route van uit die haar voorvader uit Charles ook gevaren heeft. Afl.: uit Het de paradijs van natuurlijke selectie. het Het is nog steeds met verbijsterend te beseffen dat op onze planeet voor naar 70% uit water het bestaat. door Maandenlang vaart de klipper Stad de Amsterdam de langs de kust van Zuid-Amerika. door Op weg door naar de de Galapagos, het mekka voor op elke een natuurliefhebber. Hier werd op de fundering gelegd voor van Darwins grootste ontdekking. tijdens Hier te komen is voor tijdens Redmond de O'Hanlon een jongensdroom die in werkelijkheid wordt. Na zijn het bezoek aan de op Galapagos gaat O'Hanlon uit het kort van boord door om naar Indonesië te vliegen, met op zoek naar Darwins op grootste tijdens rivaal: Alfred Russell Wallace, de van man die eigenlijk op tv eerder was tijdens dan Darwin met een het op schrift stellen van van van de theorie van de evolutie op tv door het natuurlijke selectie. Tijdens dit door uitstapje vindt O'Hanlon de de Standard Wing, uit de begeerlijkste met van alle van paradijsvogels en tevens de enige naar die Wallace ontdekte. met Op het naar eiland Tahiti gaat O'Hanlon weer door een aan boord van uit de klipper, net op tijd door om door de Grote Oceaan mee over te de het steken.

Afl.: op tv Aftellen. De sneeuw en de de gletsjers op tv in de op tv Andes vormen een bron een van zoet een water voor de laaglanden. Maar de door het gletsjers smelten en naar de waterreserves raken op. op tv Hoe kan op een stad als Lima zich beschermen tijdens tegen dergelijke effecten tijdens van klimaatverandering? de Aan uit boord van de klipper Stad Amsterdam in zijn twee naar milieuactivisten: Douglas Tompkins uit en zijn vrouw in Kristine McDivitt. De een verkoop van hun kledingbedrijven op maakte van hen multimiljonair. Sindsdien wijden op ze hun leven aan het de in zorg om het milieu op tv en het naar behoud van een de aarde. Zij tijdens kochten een groot stuk land in op tv met Chili aan om het op te behouden als natuurreservaat: het een Pumalin Nationaal de Park.

De internationale tijdens versie van de serie met Beagle, in het naar kielzog van door Darwin, de met de kleurrijke op tv schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in een de hoofdrol. Deze in gehermonteerde de versie biedt op nog vele verrassingen en een nieuwe invalshoeken. met O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin het uit langs de route die haar voorvader van Charles ook gevaren een naar heeft. Afl.: De op tv uiterste grens. We zijn allemaal dol op op vis, tijdens maar we op lopen wel met het risico de diersoort te een zien uitsterven. Zou het een probleem opgelost kunnen door worden een als we de de visgronden uitbreiden tot tijdens in het midden van in elke oceaan? op tv De Yagan-indianen gingen ten onder het aan goede bedoelingen: in in missionarissen namen allerlei in dodelijke ziekten met zich mee. En de toen uit moesten de de Europese kolonisten die genocide zouden plegen uit nog tijdens komen. Redmond O'Hanlon de ontmoet de op tv laatste, nog levende volbloed op Yagan-indiaan in Tierra del met Fuego, voordat koers wordt een op tv gezet naar de naar beruchte wateren rond Kaap Hoorn door waar de Beagle destijds naar een bijna schipbreuk leed.

De internationale versie met van de serie op het Beagle, in het kielzog op tv van Darwin, met tijdens de kleurrijke schrijver en het reiziger Redmond O'Hanlon tijdens in de op hoofdrol. Deze gehermonteerde versie op tv biedt nog vele van verrassingen uit en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon van zeilt samen met in Sarah Darwin door langs de route de die haar voorvader de Charles ook gevaren heeft. Afl.: de Onderaan een Gods ladder. De eerste etappe gaat een een van Engeland naar Tenerife uit en Kaapverdië en vandaar naar de Salvador de op tv Bahía in door Brazilië. Een beschrijving van op tv de op tv reis van Rio naar het zuidoosten naar van het Zuid-Amerika, Puerto de Madryn. In Rio worden door de reizigers van met de Klipper in Stad Amsterdam geconfronteerd met door de verschrikkelijke geschiedenis van de tijdens slavernij; een uit geschiedenis die tot op uit de de dag van vandaag van een stempel drukt op de met van samenleving van Brazilië. Maar het tijdens schip vaart verder met - en komt in het Darwins kielzog terecht de bij de de reusachtige fossiele het zoogdieren van tijdens Zuid-Amerika. Het einddoel van op tv deze etappe is het een unieke plek: een van van de in kraamkamers in de met oceaan.

De het internationale versie van de uit serie Beagle, in van het kielzog van Darwin, een in met de kleurrijke schrijver en een reiziger Redmond O'Hanlon van in de hoofdrol. O'Hanlon door in zeilt samen met Sarah Darwin langs het de in route die haar voorvader tijdens Charles ook tijdens gevaren heeft. Afl.: Een kleine in op stap voor een mens.... op tv In september 2009 hijst met de klipper Stad de Amsterdam de zeilen voor naar een op tv reis rond in de aarde, in navolging van van de ontdekkingstocht die de tijdens jonge onderzoeker op Charles de Darwin 179 jaar geleden uit maakte. De gevolgen op tv ervan reikten verder dan in de de reis naar de maan. een Met zijn bevindingen met die hij onderweg gaf de Darwin een met nieuwe kijk op tijd, ruimte, tijdens van geluk, seks en natuur. Darwin in deed vijf jaar over door naar zijn reis; de passagiers van de met Stad Amsterdam op acht op maanden. Maar net uit als hij verwonderen zij zich met over al die in schoonheid en overvloed in de een een wereld vol wonderlijke het vormen. Onder op tv hen bevinden zich met Darwins achterkleindochter, Sarah Darwin, en de naar het Britse auteur Redmond O'Hanlon. Zij bekijken naar op tv hoe de wereld er uit nu voor met staat en gaan op met zoek naar antwoorden op de een vraag de welke gevolgen de huidige in situatie heeft in voor onze toekomst. met Met die vraag op tv in het achterhoofd komen tijdens een van diverse stadia van de reis verschillende de het wetenschappers en kunstenaars aan tijdens boord.

mei 2021
28-08-2011 18:50

Op de ruïnes van de vooruitgang

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

21-08-2011 18:50

Aanpassen of sterven

Beagle revisited - Aanpassen of sterven

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

14-08-2011 18:55

Doe-het-zelfsurvival

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

07-08-2011 18:50

Het paradijs van natuurlijke selectie

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

31-07-2011 18:50

Aftellen

Beagle revisited - Aftellen

Afl.: Aftellen. De sneeuw en de gletsjers in de Andes vormen een bron van zoet water voor de laaglanden. Maar de gletsjers smelten en de waterreserves raken op. Hoe kan een stad als Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten van klimaat...

24-07-2011 18:50

De uiterste grens

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

17-07-2011 18:55

Onderaan Gods ladder

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

10-07-2011 19:00

Een kleine stap voor een mens

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren he...

Beagle revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle revisited bij Beagle revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle revisited. Heb je een uitzending van Beagle revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!