Programma gemist?

De in internationale versie van van de serie Beagle, in het met op tv kielzog van Darwin, met met de kleurrijke schrijver en een reiziger Redmond op O'Hanlon in de hoofdrol. op Deze op gehermonteerde versie biedt door nog vele verrassingen en met nieuwe invalshoeken. in O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin naar langs de de route die haar voorvader tijdens Charles ook uit gevaren heeft. Afl.: Op in de met ruïnes van de vooruitgang. Na op tv in tweeëneenhalve week op zee komt de tijdens op klipper Stad Amsterdam aan op Mauritius, tijdens op tv een eilandje in de een Indische oceaan, een paar honderd de een kilometer ten oosten van Madagaskar. Totdat uit van Hollandse zeelieden zich de hier in 1589 vestigden, op tv was het eiland op tv onbewoond. Mauritius en de dodo, op tv een die vreemde loopvogel op tv die als eerste dier door op tv toedoen op van de moderne mens uitstierf, zijn een uit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds op de tijd van Darwin in zijn al door vele uit dieren van de aardbodem een verdwenen, maar de dodo werd tijdens het uit symbool van de vaak de verwoestende aanwezigheid van door de mensheid. Het is in de taak van met een de mensheid om op tv de sporen van vernietiging om de te buigen. Zo in is 70% van tijdens al het afval in een de de oceanen plastic. Tezamen op tv met het herstellen van op tv de visstand uit is het opruimen van uit onze door oceanen een van de op tv grootste uitdagingen.

De internationale versie het op tv van de serie Beagle, in het uit kielzog in van Darwin, met de kleurrijke het schrijver en reiziger het op Redmond O'Hanlon in van de hoofdrol. Deze naar gehermonteerde versie biedt nog vele de verrassingen en nieuwe invalshoeken. door O'Hanlon zeilt samen van met Sarah Darwin de langs de op tv route die haar tijdens voorvader Charles de ook gevaren de heeft. Afl.: Aanpassen of sterven. De door klipper ligt nog tijdens voor anker bij de Australië, het geplaagde in en naar uitgeputte continent. Australië het is het land van op tv de toekomst, vooral waar door het gaat naar om genetische manipulatie, vooruitstrevend op in oplossingen die een de wetenschap een te bieden heeft tijdens tegen massa-uitsterving. de Maar wie is de mens op om tijdens te proberen met de evolutie te door beïnvloeden? Is dit aanpassen, of de een poging het met alleen een maar uitsterven uit te uit stellen?

De internationale versie op tv met van de serie Beagle, in op tv het kielzog van op tv Darwin, met op de kleurrijke in schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon op tv in de hoofdrol. in Deze gehermonteerde naar versie biedt nog vele verrassingen op en nieuwe tijdens invalshoeken. tijdens O'Hanlon zeilt samen de met Sarah Darwin door langs de route op tv die haar voorvader uit Charles ook gevaren heeft. door Afl.: Doe-het-zelfsurvival. door Australië, het droge van werelddeel waar Charles Darwin van niets vond en dus het maar op tv kort verbleef. Hoe had hij kunnen het voorzien dat de de in plaatselijke bevolking zou een gaan experimenteren met nieuwe door landbouwmethodes, ongehinderd door naar de tradities die de men achterliet in Engeland? naar Het zogenaamde met Red Continent naar is prachtig, maar kent op geen genade. Droogte, in hitte, eenzaamheid een en ziektes vragen het uiterste van het de de overlevingsstrategieën van tijdens zowel mens als dier. Hoe gaat met een de mens om een met deze keiharde met leefomgeving? Kan geo-engineering hem voor een uitsterven behoeden? het Is zijn doe-het-zelfsurvivalkit voldoende op toegerust de om hem te op redden?

De internationale tijdens versie van de door serie door Beagle, in het kielzog van Darwin, een met de een kleurrijke schrijver en reiziger de een Redmond O'Hanlon in de tijdens hoofdrol. Deze gehermonteerde versie naar biedt nog met vele verrassingen en nieuwe met invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen op uit met Sarah Darwin langs de tijdens route die van haar voorvader Charles de ook gevaren heeft. Afl.: Het de een paradijs van natuurlijke selectie. met Het is een nog steeds verbijsterend te beseffen op tv dat onze planeet voor door 70% uit water een naar bestaat. Maandenlang vaart de uit klipper Stad Amsterdam naar langs de kust van op tv Zuid-Amerika. Op weg naar het met de Galapagos, het mekka voor elke een natuurliefhebber. Hier uit werd de fundering op gelegd voor Darwins grootste in ontdekking. naar Hier te komen is het voor op tv Redmond O'Hanlon een jongensdroom die op werkelijkheid wordt. Na door zijn bezoek aan de door Galapagos gaat tijdens O'Hanlon kort van boord tijdens om naar Indonesië op te vliegen, op met zoek naar Darwins op grootste rivaal: Alfred van Russell Wallace, een de man die in eigenlijk eerder van was dan Darwin met het door op schrift stellen naar het van de theorie tijdens van de evolutie door natuurlijke selectie. op tijdens Tijdens dit uitstapje in vindt O'Hanlon de Standard Wing, uit de begeerlijkste een van alle paradijsvogels en in tevens de een enige die Wallace ontdekte. Op tijdens het op eiland Tahiti gaat met O'Hanlon weer op tv aan boord van de klipper, tijdens net op tijd om uit de naar Grote Oceaan mee over te uit tijdens steken.

Afl.: Aftellen. De door sneeuw een en de gletsjers op in de Andes vormen op tv een bron van van zoet water door voor de laaglanden. met Maar de gletsjers smelten het en de met waterreserves raken op. Hoe kan een een stad de als Lima het zich beschermen naar tegen dergelijke effecten van klimaatverandering? Aan door boord van tijdens de door klipper Stad Amsterdam zijn van twee milieuactivisten: Douglas Tompkins en in zijn vrouw de Kristine McDivitt. van De verkoop van hun tijdens kledingbedrijven maakte hen multimiljonair. door Sindsdien naar wijden ze hun leven op tv aan de zorg om naar het milieu en met het met behoud van de met aarde. Zij op tv kochten een groot naar stuk land in Chili naar aan om uit het te behouden als natuurreservaat: het de Pumalin Nationaal een Park.

De op tv internationale versie van de op serie Beagle, door in het kielzog van Darwin, de met met de kleurrijke schrijver en het reiziger Redmond het O'Hanlon in de hoofdrol. met Deze het gehermonteerde versie biedt nog vele een verrassingen en nieuwe op tv invalshoeken. O'Hanlon van zeilt samen met Sarah Darwin de in langs de route op tv die haar voorvader Charles op ook gevaren heeft. met Afl.: De uiterste grens. We de zijn allemaal dol de op een vis, maar we het lopen wel het risico een de diersoort van te zien tijdens uitsterven. Zou het probleem door opgelost kunnen worden als we van de van visgronden uitbreiden op tv tot in het op tv midden van elke oceaan? De het Yagan-indianen uit gingen ten onder aan goede bedoelingen: op tv missionarissen namen van allerlei dodelijke ziekten met op tv zich uit mee. En toen moesten de op tv Europese het kolonisten die genocide zouden plegen in nog op komen. Redmond O'Hanlon ontmoet de uit laatste, op tv nog levende volbloed op Yagan-indiaan in Tierra de del Fuego, voordat koers op wordt op gezet naar de beruchte wateren rond het Kaap van Hoorn waar de in Beagle destijds bijna schipbreuk het leed.

De een internationale versie van de serie op tv de Beagle, in het kielzog naar van Darwin, met in de kleurrijke schrijver en reiziger in Redmond O'Hanlon van in de de hoofdrol. Deze gehermonteerde met versie biedt nog vele op verrassingen en op nieuwe invalshoeken. met O'Hanlon zeilt samen door met Sarah Darwin langs op tv de route die uit haar voorvader Charles ook in gevaren uit heeft. Afl.: Onderaan Gods ladder. in De tijdens eerste etappe gaat van op Engeland naar Tenerife en op Kaapverdië door en vandaar naar Salvador een de Bahía in Brazilië. van Een beschrijving door van de reis van de Rio naar het zuidoosten het van Zuid-Amerika, van Puerto Madryn. In in Rio het worden de reizigers van de Klipper uit Stad van Amsterdam geconfronteerd met de verschrikkelijke de geschiedenis tijdens van de slavernij; op tv een geschiedenis een die tot op de dag van van vandaag een stempel de drukt op in de samenleving van een Brazilië. met Maar het schip vaart verder van - de en komt in Darwins kielzog terecht de bij tijdens de reusachtige fossiele op zoogdieren van Zuid-Amerika. Het einddoel op de van deze etappe is op tv een unieke plek: een van op uit de kraamkamers in de op oceaan.

De internationale het versie van de serie door Beagle, in het naar kielzog van Darwin, op op met de kleurrijke het schrijver en reiziger Redmond op tv O'Hanlon in de door hoofdrol. O'Hanlon het zeilt samen met door Sarah Darwin langs de route die op haar voorvader het Charles ook op tv gevaren heeft. tijdens Afl.: Een kleine stap met voor een uit mens.... In september 2009 hijst een de klipper de Stad Amsterdam uit de zeilen voor een reis rond door tijdens de aarde, in navolging van het de ontdekkingstocht die de een jonge onderzoeker een Charles Darwin 179 jaar door geleden maakte. De in gevolgen ervan reikten naar verder dan de op naar reis naar de uit maan. Met zijn bevindingen die hij van in onderweg gaf Darwin een nieuwe kijk het op op tijd, ruimte, geluk, seks van en natuur. Darwin door deed vijf op jaar over zijn reis; de naar passagiers van een de Stad Amsterdam in acht maanden. van Maar net als hij verwonderen op tv zij zich naar over al die schoonheid in door en overvloed in een wereld vol in wonderlijke het vormen. Onder hen bevinden zich van Darwins achterkleindochter, naar Sarah Darwin, naar en de in Britse auteur Redmond O'Hanlon. Zij het bekijken hoe de door wereld er nu naar voor met staat en gaan op tv op zoek naar antwoorden een op de vraag op tv welke gevolgen de huidige in situatie heeft van voor onze toekomst. het Met die vraag een in het achterhoofd komen tijdens uit diverse een stadia van de reis in verschillende uit wetenschappers en kunstenaars in aan boord.

september 2019
28-08-2011 18:50

Op de ruïnes van de vooruitgang

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

21-08-2011 18:50

Aanpassen of sterven

Beagle revisited - Aanpassen of sterven

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

14-08-2011 18:55

Doe-het-zelfsurvival

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

07-08-2011 18:50

Het paradijs van natuurlijke selectie

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

31-07-2011 18:50

Aftellen

Beagle revisited - Aftellen

Afl.: Aftellen. De sneeuw en de gletsjers in de Andes vormen een bron van zoet water voor de laaglanden. Maar de gletsjers smelten en de waterreserves raken op. Hoe kan een stad als Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten van klimaat...

24-07-2011 18:50

De uiterste grens

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

17-07-2011 18:55

Onderaan Gods ladder

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

10-07-2011 19:00

Een kleine stap voor een mens

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren he...

Beagle revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle revisited bij Beagle revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle revisited. Heb je een uitzending van Beagle revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord