Programma gemist?

De van internationale versie van de serie naar Beagle, in door het kielzog van Darwin, met in met de kleurrijke schrijver met en reiziger Redmond het O'Hanlon in de uit hoofdrol. Deze gehermonteerde versie met biedt de nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. op op O'Hanlon zeilt samen met Sarah het Darwin langs de route naar op die haar voorvader Charles naar ook gevaren heeft. Afl.: de Op de ruïnes van van de vooruitgang. Na naar op tv tweeëneenhalve week op zee komt de in klipper op Stad Amsterdam van aan op Mauritius, een eilandje in in de in Indische oceaan, een paar op honderd kilometer ten tijdens oosten van Madagaskar. Totdat in Hollandse het zeelieden zich hier op tv in 1589 vestigden, was het in eiland door onbewoond. Mauritius en de tijdens dodo, die vreemde loopvogel naar die als eerste in dier op tv door toedoen op tv van de moderne mens uitstierf, een zijn onlosmakelijk met elkaar met verbonden. Sinds de in tijd van van Darwin zijn al vele tijdens van dieren van de aardbodem naar verdwenen, maar de met dodo werd met het symbool van de vaak verwoestende in aanwezigheid het van de mensheid. Het een is de taak van naar de mensheid om in de sporen het van met vernietiging om te buigen. Zo op tv is 70% van al op het afval in in de oceanen naar plastic. Tezamen de met het herstellen van de in visstand tijdens is het een opruimen van onze oceanen een met van de de grootste uitdagingen.

De het internationale versie van de serie naar op tv Beagle, in het kielzog uit van Darwin, met op de kleurrijke schrijver en het reiziger Redmond tijdens O'Hanlon in de in hoofdrol. Deze de gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen het en nieuwe tijdens invalshoeken. O'Hanlon zeilt uit samen met in Sarah Darwin in langs de route naar die haar voorvader Charles ook de gevaren heeft. Afl.: Aanpassen op van of sterven. De de klipper ligt nog voor op tv anker bij de Australië, het geplaagde en uitgeputte de continent. Australië is een het uit land van de toekomst, de vooral waar het gaat om uit genetische in manipulatie, vooruitstrevend in oplossingen die door de wetenschap tijdens te bieden naar heeft tegen naar massa-uitsterving. Maar wie door is de mens om te een proberen de op tv evolutie te beïnvloeden? Is naar dit aanpassen, of op een poging het het alleen maar uit uitsterven uit te met stellen?

De naar internationale versie van de serie het met Beagle, in het kielzog tijdens van Darwin, met van de kleurrijke schrijver en in reiziger Redmond O'Hanlon naar in de hoofdrol. op tv Deze gehermonteerde versie van biedt nog door vele verrassingen en nieuwe van invalshoeken. naar O'Hanlon zeilt samen met Sarah de Darwin langs de route van van die haar voorvader Charles ook het gevaren heeft. Afl.: van Doe-het-zelfsurvival. Australië, het droge met naar werelddeel waar Charles Darwin niets tijdens vond en tijdens dus maar kort verbleef. het Hoe had tijdens hij kunnen uit voorzien dat de uit plaatselijke bevolking zou op tv gaan experimenteren met nieuwe landbouwmethodes, ongehinderd een door de tradities naar die met men achterliet in Engeland? Het met zogenaamde Red van Continent is prachtig, maar op tv in kent geen genade. Droogte, hitte, eenzaamheid uit en ziektes vragen op het uiterste van op de overlevingsstrategieën van met zowel mens als een uit dier. Hoe gaat de mens op tv om met met deze keiharde op tv leefomgeving? Kan geo-engineering naar hem voor uitsterven met behoeden? Is zijn doe-het-zelfsurvivalkit het voldoende toegerust in om hem te uit redden?

De van internationale versie van de serie tijdens op Beagle, in het kielzog op van Darwin, met de naar kleurrijke in schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon uit in door de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt het nog het vele verrassingen en een nieuwe invalshoeken. tijdens O'Hanlon zeilt samen met Sarah in Darwin langs de tijdens route in die haar voorvader Charles ook op gevaren heeft. Afl.: Het door paradijs in van natuurlijke door selectie. Het is het nog steeds verbijsterend te uit beseffen dat een onze planeet voor 70% uit water op tv bestaat. Maandenlang in vaart de klipper Stad op tv met Amsterdam langs de kust van Zuid-Amerika. de Op weg tijdens naar de Galapagos, het naar mekka door voor elke natuurliefhebber. in Hier werd de fundering de gelegd voor tijdens Darwins grootste ontdekking. Hier een te komen is voor in een Redmond O'Hanlon een jongensdroom die een werkelijkheid op tv wordt. Na zijn op bezoek aan de naar Galapagos gaat O'Hanlon kort van boord het om naar op tv Indonesië te vliegen, op met in zoek naar Darwins grootste een rivaal: Alfred Russell Wallace, de door man die van eigenlijk het eerder was dan Darwin met naar het op met schrift stellen van de de theorie van van de evolutie op tv door natuurlijke selectie. tijdens Tijdens dit uitstapje vindt met O'Hanlon de Standard in Wing, de begeerlijkste van van alle paradijsvogels uit en tevens de een enige die Wallace uit ontdekte. Op het eiland Tahiti in tijdens gaat O'Hanlon weer aan boord naar van de op klipper, net op op tijd om de Grote tijdens Oceaan uit mee over te tijdens steken.

Afl.: Aftellen. De op tv sneeuw en door de gletsjers naar in de Andes vormen uit een bron op van zoet uit water voor de van laaglanden. Maar de in gletsjers smelten en de waterreserves uit raken op. Hoe kan op tv een stad als uit Lima tijdens zich beschermen tegen dergelijke effecten op een van klimaatverandering? Aan in boord van de klipper Stad van Amsterdam zijn twee milieuactivisten: van Douglas Tompkins en door zijn vrouw op Kristine McDivitt. op De verkoop van hun op tv kledingbedrijven maakte hen multimiljonair. uit Sindsdien wijden ze naar hun leven aan met de zorg om met het milieu en door het behoud op van het de aarde. Zij op kochten een groot stuk door land in Chili naar aan om het het te behouden als natuurreservaat: het een Pumalin Nationaal in Park.

De uit internationale versie van de serie met Beagle, tijdens in het kielzog het van Darwin, met de een kleurrijke de schrijver en reiziger tijdens Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. uit Deze gehermonteerde versie biedt uit nog een vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. op O'Hanlon zeilt samen met met de Sarah Darwin van langs de route die door haar voorvader Charles ook de gevaren heeft. Afl.: De op uiterste op tv grens. We zijn allemaal dol van op vis, in maar we lopen wel van het risico op de diersoort te op tv zien uitsterven. Zou het van probleem een opgelost kunnen worden het als we de visgronden tijdens uitbreiden tot in in het in midden van elke oceaan? De van Yagan-indianen gingen ten de onder aan goede op tv bedoelingen: op missionarissen namen allerlei dodelijke naar ziekten met zich mee. uit En toen moesten uit de Europese kolonisten op tv die de genocide zouden plegen in nog komen. Redmond O'Hanlon ontmoet op tv de van laatste, nog levende volbloed Yagan-indiaan naar in Tierra naar del Fuego, voordat koers wordt op gezet met naar de beruchte wateren door rond op Kaap Hoorn waar de de Beagle destijds bijna de schipbreuk leed.

De internationale versie in van met de serie Beagle, uit in het kielzog naar van Darwin, met de in kleurrijke met schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in naar de hoofdrol. Deze van gehermonteerde een versie biedt nog in vele verrassingen en naar nieuwe invalshoeken. O'Hanlon een zeilt samen met door Sarah Darwin langs op de route die op haar voorvader Charles uit ook gevaren heeft. tijdens Afl.: Onderaan met Gods ladder. De eerste etappe gaat het met van Engeland naar Tenerife en van Kaapverdië het en vandaar naar Salvador de Bahía tijdens in Brazilië. Een van beschrijving van op tv de reis van in Rio naar het zuidoosten in van Zuid-Amerika, door Puerto Madryn. naar In Rio een worden de reizigers van van de Klipper Stad op Amsterdam geconfronteerd door met de verschrikkelijke geschiedenis van de in slavernij; een geschiedenis het die tot op in de tijdens dag van vandaag een stempel het drukt een op de een samenleving van Brazilië. Maar door het schip vaart verder - tijdens en van komt in Darwins tijdens kielzog terecht bij een de reusachtige fossiele zoogdieren van op tv tijdens Zuid-Amerika. Het einddoel van deze op tv etappe is een unieke de naar plek: een van de kraamkamers in tijdens de van oceaan.

De op tv internationale versie een van de serie Beagle, in in het op tv kielzog van Darwin, met de kleurrijke het schrijver en door reiziger Redmond door O'Hanlon in op tv de hoofdrol. O'Hanlon zeilt een samen met Sarah Darwin op tv langs de een route die haar het voorvader Charles ook gevaren heeft. op tv op Afl.: Een kleine stap voor een in mens.... In op september 2009 hijst door de klipper met Stad Amsterdam het de zeilen voor een in reis rond de aarde, in naar navolging op van de ontdekkingstocht die van de tijdens jonge onderzoeker Charles Darwin 179 uit jaar geleden uit maakte. De gevolgen ervan op tv reikten een verder dan de reis het naar de maan. Met met zijn bevindingen tijdens die hij onderweg gaf naar Darwin een nieuwe uit kijk naar op tijd, ruimte, geluk, seks op en natuur. Darwin de deed vijf jaar uit over zijn reis; de het passagiers van de tijdens Stad Amsterdam acht op tv maanden. op tv Maar net als het hij verwonderen een zij zich over tijdens al die schoonheid en een overvloed in een wereld vol uit wonderlijke vormen. op Onder hen bevinden zich op Darwins tijdens achterkleindochter, Sarah Darwin, en het de Britse auteur naar Redmond O'Hanlon. op tv Zij bekijken hoe de naar wereld de er nu voor staat en door gaan op zoek het naar naar antwoorden op de vraag het welke gevolgen de huidige situatie van van heeft voor onze toekomst. Met die een van vraag in het achterhoofd de komen tijdens diverse door stadia van de naar reis verschillende wetenschappers en kunstenaars een op tv aan boord.

januari 2021
28-08-2011 18:50

Op de ruïnes van de vooruitgang

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

21-08-2011 18:50

Aanpassen of sterven

Beagle revisited - Aanpassen of sterven

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

14-08-2011 18:55

Doe-het-zelfsurvival

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

07-08-2011 18:50

Het paradijs van natuurlijke selectie

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

31-07-2011 18:50

Aftellen

Beagle revisited - Aftellen

Afl.: Aftellen. De sneeuw en de gletsjers in de Andes vormen een bron van zoet water voor de laaglanden. Maar de gletsjers smelten en de waterreserves raken op. Hoe kan een stad als Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten van klimaat...

24-07-2011 18:50

De uiterste grens

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

17-07-2011 18:55

Onderaan Gods ladder

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

10-07-2011 19:00

Een kleine stap voor een mens

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren he...

Beagle revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle revisited bij Beagle revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle revisited. Heb je een uitzending van Beagle revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!