Programma gemist?

De op tv internationale versie van de serie van Beagle, de in het kielzog van Darwin, op met de kleurrijke door de schrijver en reiziger naar Redmond O'Hanlon in op de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie tijdens biedt nog vele verrassingen uit en nieuwe invalshoeken. naar uit O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin van langs de door route die haar voorvader in tijdens Charles ook gevaren het heeft. Afl.: Op de ruïnes door van de tijdens vooruitgang. Na op tweeëneenhalve week op zee komt de met klipper Stad de Amsterdam op aan op Mauritius, in een eilandje in de Indische van oceaan, een paar honderd van de kilometer ten oosten van Madagaskar. tijdens Totdat Hollandse zeelieden van zich hier in 1589 van vestigden, was door het tijdens eiland onbewoond. Mauritius en naar de dodo, die vreemde loopvogel de die uit als eerste dier door van toedoen van van de moderne mens uitstierf, zijn met onlosmakelijk op met elkaar verbonden. Sinds tijdens de tijd met van Darwin zijn naar al vele dieren van de door aardbodem verdwenen, maar op tv door de dodo werd naar het symbool van de vaak van verwoestende aanwezigheid van de tijdens mensheid. Het is door de taak met van de mensheid een om de van sporen van naar vernietiging om te buigen. Zo is op tv 70% van uit al het afval in het door de oceanen plastic. Tezamen met op tv het herstellen in van de visstand een is het de opruimen van onze oceanen de een van het de grootste uitdagingen.

De naar internationale versie van de het serie tijdens Beagle, in het door kielzog van Darwin, het met de kleurrijke schrijver en reiziger een Redmond het O'Hanlon in de op tv hoofdrol. Deze gehermonteerde een versie biedt uit nog vele verrassingen het en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon een zeilt samen met Sarah Darwin de tijdens langs de route die de haar voorvader Charles ook een gevaren in heeft. Afl.: Aanpassen het of sterven. De klipper uit ligt nog voor anker bij naar Australië, het het geplaagde een en uitgeputte continent. Australië is uit het land van de op tv toekomst, vooral waar met het op tv gaat om genetische manipulatie, in vooruitstrevend de in oplossingen die uit de wetenschap te bieden de heeft tegen op massa-uitsterving. Maar wie is de met mens om te naar proberen de tijdens evolutie te beïnvloeden? in Is dit op tv aanpassen, of een van poging het alleen maar van uitsterven uit te op tv stellen?

De internationale versie een uit van de serie Beagle, in het de kielzog van Darwin, op met de kleurrijke uit het schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in in de de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie door biedt nog vele van verrassingen en met nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt de samen met Sarah de Darwin uit langs de route die haar tijdens voorvader Charles de ook gevaren heeft. Afl.: Doe-het-zelfsurvival. op tv Australië, het een droge uit werelddeel waar Charles Darwin naar niets vond en dus maar uit door kort verbleef. Hoe had in hij kunnen voorzien dat tijdens de plaatselijke bevolking zou de gaan experimenteren met tijdens nieuwe naar landbouwmethodes, ongehinderd uit door de tradities die op men achterliet in Engeland? de Het zogenaamde Red tijdens Continent tijdens is prachtig, maar kent geen uit genade. van Droogte, hitte, eenzaamheid en ziektes naar vragen het uiterste van naar de de overlevingsstrategieën van zowel naar mens als dier. Hoe naar gaat de mens om door met deze een keiharde leefomgeving? Kan geo-engineering naar hem voor uitsterven uit behoeden? uit Is zijn doe-het-zelfsurvivalkit op voldoende toegerust om hem door te van redden?

De een internationale versie van de serie het Beagle, de in het kielzog van Darwin, op tv met de in kleurrijke schrijver en door reiziger Redmond op tv O'Hanlon in de tijdens hoofdrol. Deze gehermonteerde van versie biedt nog op vele verrassingen en nieuwe door invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen in met Sarah door Darwin op tv langs de route die op haar voorvader in Charles ook gevaren door heeft. Afl.: Het paradijs van op natuurlijke selectie. met Het is nog steeds van verbijsterend naar te beseffen dat onze planeet uit voor 70% uit de water naar bestaat. Maandenlang vaart de klipper Stad de Amsterdam langs de uit kust van van Zuid-Amerika. Op het weg naar naar de Galapagos, het de mekka voor elke natuurliefhebber. Hier werd een de fundering in gelegd voor Darwins de grootste naar ontdekking. Hier te komen is voor de Redmond in O'Hanlon een uit jongensdroom die werkelijkheid uit wordt. Na zijn in bezoek aan de Galapagos gaat een O'Hanlon kort van boord van om in naar Indonesië met te vliegen, op zoek naar Darwins een het grootste rivaal: Alfred het Russell Wallace, de man naar die eigenlijk eerder op was dan Darwin met een het op schrift een stellen van tijdens de theorie van naar de evolutie van door natuurlijke selectie. Tijdens uit dit uitstapje vindt O'Hanlon in de tijdens Standard Wing, de de begeerlijkste van alle paradijsvogels uit en tevens de enige die het Wallace ontdekte. uit Op het eiland Tahiti met van gaat O'Hanlon weer aan boord van door de klipper, net uit op tijd tijdens om de Grote Oceaan uit mee over te de door steken.

Afl.: het Aftellen. De sneeuw en tijdens de gletsjers in de naar Andes vormen in een het bron van zoet water het voor de het laaglanden. Maar de gletsjers smelten en van de waterreserves raken op tv op. Hoe kan op tv een stad als van Lima op tv zich beschermen tegen op dergelijke effecten op van klimaatverandering? Aan boord van in de klipper Stad naar Amsterdam zijn twee tijdens milieuactivisten: op Douglas Tompkins en zijn een vrouw Kristine McDivitt. de De verkoop van een hun kledingbedrijven tijdens maakte hen multimiljonair. Sindsdien wijden het ze hun van leven aan de de zorg om het met milieu en het op tv behoud van door de aarde. Zij in kochten een groot stuk land op tv in Chili naar aan om het te op tv behouden als natuurreservaat: het de de Pumalin Nationaal Park.

De internationale versie van tijdens van de serie Beagle, in uit het kielzog een van Darwin, met van de kleurrijke schrijver en op tv reiziger Redmond O'Hanlon uit in de hoofdrol. een Deze gehermonteerde versie biedt het nog vele in verrassingen een en nieuwe invalshoeken. van O'Hanlon zeilt samen een met Sarah Darwin langs de uit route die haar de voorvader Charles tijdens ook gevaren de heeft. Afl.: De uiterste grens. een We zijn allemaal dol met op tv op vis, maar naar we lopen wel het door risico de diersoort te zien van uitsterven. op Zou het probleem opgelost kunnen tijdens van worden als we de de visgronden uitbreiden tot in het van midden van een elke oceaan? De Yagan-indianen in gingen ten onder de op aan goede bedoelingen: missionarissen namen allerlei naar de dodelijke ziekten met zich van mee. En van toen moesten de het Europese kolonisten die genocide zouden plegen uit in nog komen. Redmond O'Hanlon ontmoet de uit naar laatste, nog levende volbloed Yagan-indiaan op in op tv Tierra del Fuego, van voordat koers wordt gezet naar door de beruchte wateren rond uit Kaap in Hoorn waar de de Beagle destijds bijna uit schipbreuk leed.

De internationale versie naar naar van de serie van Beagle, in het kielzog door van Darwin, met de op tv kleurrijke schrijver en op reiziger Redmond O'Hanlon in naar de hoofdrol. Deze met gehermonteerde versie biedt de nog vele verrassingen op tv en op tv nieuwe invalshoeken. met O'Hanlon zeilt samen met Sarah op Darwin langs de route door naar die haar voorvader Charles naar ook gevaren uit heeft. Afl.: Onderaan Gods ladder. een De op tv eerste etappe gaat naar van Engeland naar in Tenerife en Kaapverdië op tv en vandaar naar Salvador de van Bahía in Brazilië. met Een beschrijving van de het reis met van Rio naar naar het zuidoosten met van Zuid-Amerika, Puerto Madryn. door In Rio worden de reizigers een van de de Klipper een Stad Amsterdam geconfronteerd met de verschrikkelijke tijdens geschiedenis door van de met slavernij; een geschiedenis die tot op van de met dag van vandaag een het stempel drukt door op de samenleving op tv van Brazilië. Maar het schip naar vaart van verder - en komt de in Darwins kielzog terecht de bij het de reusachtige fossiele naar zoogdieren van Zuid-Amerika. Het op tv einddoel van deze in etappe is een een unieke met plek: een van op tv de kraamkamers in de door oceaan.

De internationale een versie naar van de serie Beagle, in het in kielzog tijdens van Darwin, met het de kleurrijke schrijver en met reiziger op Redmond O'Hanlon in de de hoofdrol. O'Hanlon zeilt met samen met door Sarah Darwin langs de route die van haar voorvader in Charles ook van gevaren heeft. uit Afl.: Een kleine stap voor naar een mens.... In door september 2009 hijst de de tijdens klipper Stad Amsterdam de met zeilen voor een reis op rond de aarde, met in navolging in van de ontdekkingstocht die de door uit jonge onderzoeker Charles Darwin 179 met jaar van geleden maakte. De door gevolgen ervan reikten verder het dan de reis naar de op tv het maan. Met zijn bevindingen op die hij onderweg gaf Darwin uit een nieuwe uit kijk op met tijd, ruimte, geluk, seks tijdens en een natuur. Darwin deed vijf jaar met over zijn in reis; de passagiers met van de Stad Amsterdam de acht maanden. Maar net uit als hij verwonderen uit naar zij zich over in al die schoonheid en overvloed een in een wereld uit vol wonderlijke door vormen. Onder hen bevinden zich tijdens Darwins achterkleindochter, de Sarah Darwin, en de naar Britse auteur naar Redmond O'Hanlon. Zij een bekijken hoe de wereld in van er nu voor uit staat en gaan op zoek van naar antwoorden op op tv de vraag in welke gevolgen de huidige situatie een heeft voor onze met toekomst. van Met die met vraag in het achterhoofd komen tijdens tijdens naar diverse stadia van de reis op verschillende wetenschappers en kunstenaars van uit aan boord.

september 2017
28-08-2011 18:50

Op de ruïnes van de vooruitgang

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

21-08-2011 18:50

Aanpassen of sterven

Beagle revisited - Aanpassen of sterven

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

14-08-2011 18:55

Doe-het-zelfsurvival

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

07-08-2011 18:50

Het paradijs van natuurlijke selectie

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

31-07-2011 18:50

Aftellen

Beagle revisited - Aftellen

Afl.: Aftellen. De sneeuw en de gletsjers in de Andes vormen een bron van zoet water voor de laaglanden. Maar de gletsjers smelten en de waterreserves raken op. Hoe kan een stad als Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten van klimaat...

24-07-2011 18:50

De uiterste grens

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

17-07-2011 18:55

Onderaan Gods ladder

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

10-07-2011 19:00

Een kleine stap voor een mens

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren he...

Beagle revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle revisited bij Beagle revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle revisited. Heb je een uitzending van Beagle revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord