Programma gemist?

De van internationale versie van de door serie Beagle, van in het een kielzog van Darwin, met uit de kleurrijke op schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in van de op hoofdrol. Deze gehermonteerde versie de biedt de nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. naar O'Hanlon zeilt met samen met Sarah Darwin door langs de in route die haar voorvader op tv Charles ook gevaren het heeft. uit Afl.: Op de de ruïnes van de door vooruitgang. Na tijdens tweeëneenhalve week op op zee komt de klipper Stad op tv Amsterdam aan op op tv Mauritius, een eilandje in in de met Indische oceaan, uit een paar honderd met kilometer ten oosten van Madagaskar. Totdat in in Hollandse zeelieden zich hier in de 1589 tijdens vestigden, was het eiland onbewoond. naar Mauritius en met de dodo, die vreemde de loopvogel die als op tv eerste dier het door toedoen van de moderne een mens van uitstierf, zijn onlosmakelijk de met elkaar door verbonden. Sinds de tijd van Darwin naar op tv zijn al vele dieren van van de aardbodem door verdwenen, maar de dodo werd het het symbool van de de op vaak verwoestende aanwezigheid in van de in mensheid. Het is de taak van een de een mensheid om de sporen het van door vernietiging om te buigen. Zo is een 70% van al met het op tv afval in in de oceanen plastic. Tezamen met op tv het herstellen op tv van de tijdens visstand is het opruimen van van onze oceanen een op van de grootste naar uitdagingen.

De internationale een versie van op tv de serie met Beagle, in het kielzog van tijdens Darwin, met de in kleurrijke schrijver en reiziger van Redmond O'Hanlon in met de hoofdrol. op tv Deze gehermonteerde versie van biedt nog vele verrassingen in tijdens en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt uit samen met een Sarah Darwin langs de route in die haar voorvader tijdens op tv Charles ook gevaren op tv heeft. Afl.: Aanpassen of naar sterven. De klipper een ligt nog voor van anker bij Australië, het geplaagde uit met en uitgeputte continent. Australië op tv is het een land van de toekomst, het vooral waar van het gaat om genetische manipulatie, op vooruitstrevend tijdens in oplossingen die de tijdens wetenschap te bieden heeft naar tegen massa-uitsterving. Maar naar wie op tv is de mens om een te proberen de evolutie te tijdens van beïnvloeden? Is dit aanpassen, naar of een poging het alleen uit maar uitsterven naar uit te het stellen?

De in internationale versie van de serie een Beagle, in het een kielzog naar van Darwin, met met de kleurrijke schrijver uit en reiziger Redmond O'Hanlon een in uit de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie tijdens biedt nog vele door verrassingen en nieuwe invalshoeken. tijdens O'Hanlon zeilt samen in met het Sarah Darwin langs het de route tijdens die haar voorvader op tv Charles ook gevaren heeft. de Afl.: Doe-het-zelfsurvival. door Australië, het droge werelddeel waar uit Charles Darwin tijdens niets vond uit en dus maar kort verbleef. Hoe op had hij van kunnen voorzien in dat de op tv plaatselijke bevolking zou een gaan experimenteren met nieuwe landbouwmethodes, ongehinderd op door met de tradities van die men achterliet in tijdens Engeland? Het zogenaamde Red door Continent is uit prachtig, maar kent op tv geen genade. van Droogte, hitte, eenzaamheid en ziektes naar vragen het op tv uiterste van de met overlevingsstrategieën van zowel in mens als dier. Hoe gaat van de de mens om met deze het keiharde leefomgeving? Kan geo-engineering uit van hem voor uitsterven behoeden? Is de zijn van doe-het-zelfsurvivalkit voldoende toegerust om hem te naar in redden?

De internationale tijdens versie van van de serie tijdens Beagle, in het kielzog van het Darwin, met de de kleurrijke schrijver en reiziger op tv Redmond O'Hanlon naar in de hoofdrol. Deze het gehermonteerde versie biedt het nog vele de verrassingen en tijdens nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen in met Sarah Darwin tijdens met langs de route die haar voorvader uit een Charles ook gevaren heeft. Afl.: Het uit paradijs van natuurlijke uit selectie. Het van is nog steeds door verbijsterend te beseffen door dat onze de planeet voor 70% uit water uit een bestaat. Maandenlang vaart de klipper een Stad de Amsterdam langs de uit kust van Zuid-Amerika. Op de weg naar de Galapagos, een het op tv mekka voor elke natuurliefhebber. Hier de werd de fundering naar gelegd voor Darwins grootste het ontdekking. van Hier te een komen is voor Redmond in O'Hanlon een jongensdroom die in werkelijkheid wordt. Na van zijn bezoek op tv aan de Galapagos uit gaat O'Hanlon met kort van boord naar om naar Indonesië te met vliegen, op tijdens zoek naar Darwins grootste rivaal: in Alfred Russell op tv Wallace, de man die tijdens eigenlijk eerder was naar dan Darwin met door het op schrift stellen de van op de theorie een van de evolutie in door natuurlijke selectie. Tijdens dit uitstapje naar vindt O'Hanlon de een Standard Wing, de op begeerlijkste van alle uit paradijsvogels tijdens en tevens de op enige die op Wallace ontdekte. Op het eiland Tahiti met met gaat O'Hanlon weer in aan boord van de klipper, net op op tijd op tv om de Grote Oceaan uit mee over te naar de steken.

Afl.: tijdens Aftellen. De op tv sneeuw en de gletsjers in naar de door Andes vormen een bron van in zoet water voor in de in laaglanden. Maar de gletsjers smelten de en de waterreserves raken het op. tijdens Hoe kan in een stad als Lima door zich beschermen tegen dergelijke effecten de van klimaatverandering? een Aan in boord van de klipper Stad Amsterdam tijdens zijn twee milieuactivisten: tijdens Douglas uit Tompkins en op zijn vrouw Kristine in McDivitt. De verkoop van hun kledingbedrijven in maakte hen multimiljonair. naar Sindsdien wijden tijdens ze hun leven aan naar de zorg om het met het milieu en van het behoud van de aarde. naar Zij kochten een door groot stuk in land in Chili in aan om op tv het te behouden als op natuurreservaat: het Pumalin Nationaal in Park.

De tijdens internationale versie van de door serie Beagle, in in het kielzog met van Darwin, naar met de kleurrijke schrijver en met reiziger Redmond O'Hanlon in op tv de hoofdrol. Deze in gehermonteerde versie biedt de nog vele verrassingen naar en nieuwe op tv invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen met met op tv Sarah Darwin langs de route naar die haar in voorvader een Charles ook gevaren heeft. Afl.: van De uiterste naar grens. We zijn van allemaal dol op vis, maar door op tv we lopen wel het risico de naar diersoort op tv te zien uitsterven. van Zou het uit probleem opgelost kunnen worden als naar we de een visgronden uitbreiden tot in het door midden van elke op tv oceaan? De op Yagan-indianen gingen van ten onder aan goede bedoelingen: een missionarissen namen allerlei op door dodelijke ziekten met zich mee. En in toen moesten op tv de tijdens Europese kolonisten die van genocide zouden plegen nog komen. Redmond door O'Hanlon ontmoet door de laatste, tijdens nog levende volbloed met Yagan-indiaan in naar Tierra del Fuego, voordat koers wordt door gezet naar de de beruchte wateren op rond het Kaap Hoorn waar de Beagle destijds door bijna schipbreuk met leed.

De door internationale versie van naar de serie van Beagle, in het kielzog uit van Darwin, naar met de kleurrijke schrijver tijdens en reiziger tijdens Redmond O'Hanlon in de van hoofdrol. Deze gehermonteerde versie naar biedt nog tijdens vele verrassingen en nieuwe op tv invalshoeken. naar O'Hanlon zeilt samen met het Sarah Darwin langs de een route die haar een voorvader Charles ook gevaren het heeft. Afl.: een Onderaan Gods ladder. De de de eerste etappe gaat van Engeland naar uit Tenerife van en Kaapverdië en vandaar de naar Salvador het de Bahía in met Brazilië. Een beschrijving een van de reis van van Rio naar het door zuidoosten van Zuid-Amerika, in Puerto Madryn. In in Rio worden van de reizigers het van de Klipper Stad Amsterdam geconfronteerd het met een de verschrikkelijke geschiedenis van de op slavernij; een geschiedenis een van die tot op de dag van van vandaag het een stempel drukt op met de samenleving van Brazilië. tijdens Maar het een schip op tv vaart verder - en komt in een Darwins kielzog tijdens terecht naar bij de reusachtige op tv fossiele zoogdieren van Zuid-Amerika. het Het einddoel het van deze etappe is naar een unieke plek: een van in tijdens de kraamkamers in de op oceaan.

De internationale versie in van met de serie op tv Beagle, in het kielzog op van Darwin, tijdens met de kleurrijke schrijver op en reiziger Redmond O'Hanlon uit in in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen een met Sarah van Darwin langs op de route die het haar voorvader Charles ook gevaren op heeft. Afl.: Een kleine met stap het voor een mens.... In in september 2009 hijst naar de in klipper Stad Amsterdam de zeilen op voor een reis naar rond de van aarde, in navolging van de het ontdekkingstocht met die de jonge onderzoeker tijdens Charles Darwin een 179 jaar op tv geleden maakte. De gevolgen ervan reikten op verder dan uit de reis naar de uit maan. Met zijn door bevindingen op tv die hij een onderweg gaf Darwin een in nieuwe kijk op op tijd, ruimte, tijdens geluk, seks en natuur. Darwin de deed vijf door jaar over met zijn reis; de passagiers een van de Stad Amsterdam acht het maanden. Maar uit net als met hij verwonderen het zij zich over al die schoonheid op tv en overvloed in door een wereld tijdens vol door wonderlijke vormen. Onder hen bevinden zich naar op tv Darwins achterkleindochter, Sarah Darwin, in en de Britse uit auteur Redmond in O'Hanlon. Zij bekijken hoe de met wereld op tv er nu voor staat en de gaan op zoek tijdens naar antwoorden het op de vraag tijdens welke gevolgen de de huidige situatie tijdens heeft voor onze toekomst. Met op die op vraag in het achterhoofd komen de tijdens diverse op tv stadia van de reis verschillende van wetenschappers op en kunstenaars aan van boord.

juni 2021
28-08-2011 18:50

Op de ruïnes van de vooruitgang

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

21-08-2011 18:50

Aanpassen of sterven

Beagle revisited - Aanpassen of sterven

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

14-08-2011 18:55

Doe-het-zelfsurvival

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

07-08-2011 18:50

Het paradijs van natuurlijke selectie

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

31-07-2011 18:50

Aftellen

Beagle revisited - Aftellen

Afl.: Aftellen. De sneeuw en de gletsjers in de Andes vormen een bron van zoet water voor de laaglanden. Maar de gletsjers smelten en de waterreserves raken op. Hoe kan een stad als Lima zich beschermen tegen dergelijke effecten van klimaat...

24-07-2011 18:50

De uiterste grens

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

17-07-2011 18:55

Onderaan Gods ladder

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt ...

10-07-2011 19:00

Een kleine stap voor een mens

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren he...

Beagle revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle revisited bij Beagle revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle revisited. Heb je een uitzending van Beagle revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!