Programma gemist?

Britse van (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes de e.a. Reggie moet tijdens personeel ontslaan. De op directie in wil zelfs het hele van bedrijf verkopen! Zijn tijdens relatie op tv met Nicola verbetert niet, tijdens hij vergeet zelfs dat het hij haar een door romantisch een etentje had beloofd. Reggie naar wil het op tv goedmaken maar de op tv vraag is of dat al een niet van te laat is.

Britse met (GB) Comedyserie. op tv Met: Martin Clunes met e.a. Reggie heeft veel nieuwe op tv ideeën in voor het bedrijf, maar een zijn collega's zien op tv het niet zo zitten. Nicola uit treft toevallig tijdens buurman een David in het door zwembad.

Britse op tv (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes in e.a. op tv Het gaat zakelijk steeds beter met met Reggie maar in de Nicola verveelt zich thuis en op is hard op een zoek naar van een nieuwe baan. op Reggies moeder en de Nicola's vader hebben trouw op plannen.

Britse van (GB) Comedyserie. Met: door Martin Clunes het e.a. Nicola en Reggie in zijn op zoek naar naar een nieuwe carrière. Reggie met besluit zelfgemaakt naar brood te verkopen. Helaas naar verkoopt dat niet in naar goed en moet hij snel iets het anders op verzinnen, onverwachts krijgt een hij een mooi een aanbod.

Britse tijdens (GB) Comedyserie. Met: op tv Martin Clunes e.a. Reggie van Perrin is met een project het executive van middelbare leeftijd bij in een bedrijf uit dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij op verkeert in een op tv midlifecrisis het en probeert met fantasie en humor op zijn saaie door leven uit leuker te maken. Na een ongezellige door treinreis door is Reggie uit weer eens 27 minuten te laat met op het werk. de Daar kunnen zijn uit saaie secretaresse, tijdens twee jonge ambitieuze maar van slijmerige collega's het en zijn zelfingenomen chef in uit hem niet opvrolijken. Zijn dag op tv klaart echter op als het hij uit zijn nieuwe collega ontmoet, de de charmante de Jasmine.

mei 2020
28-08-2011 23:25

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie moet personeel ontslaan. De directie wil zelfs het hele bedrijf verkopen! Zijn relatie met Nicola verbetert niet, hij vergeet zelfs dat hij haar een romantisch etentje had beloofd. Reg...

21-08-2011 23:05

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie heeft veel nieuwe ideeën voor het bedrijf, maar zijn collega's zien het niet zo zitten. Nicola treft toevallig buurman David in het zwembad.

14-08-2011 23:10

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Het gaat zakelijk steeds beter met Reggie maar Nicola verveelt zich thuis en is hard op zoek naar een nieuwe baan. Reggies moeder en Nicola's vader hebben trouw plannen.

07-08-2011 23:00

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Nicola en Reggie zijn op zoek naar een nieuwe carrière. Reggie besluit zelfgemaakt brood te verkopen. Helaas verkoopt dat niet goed en moet hij snel iets anders verzinnen, onverwachts krijgt ...

31-07-2011 23:00

Aflevering 1

Het moet niet gekker worden - Aflevering 1

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie l...

Het moet niet gekker worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het moet niet gekker worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het moet niet gekker worden bij Het moet niet gekker worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het moet niet gekker worden. Heb je een uitzending van Het moet niet gekker worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het moet niet gekker worden gemist

Het moet niet gekker worden is een Britse comedyserie met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie leven leuker te maken. Na een ongezellige treinreis is Reggie weer eens 27 minuten te laat op het werk. Daar kunnen zijn saaie secretaresse, twee jonge ambitieuze maar slijmerige collega's en zijn zelfingenomen chef hem niet opvrolijken. Zijn dag klaart echter op als hij zijn nieuwe collega ontmoet, de charmante Jasmine.

Uitzending gemist van Het moet niet gekker worden? Hier kun je alle uitzendingen van Het moet niet gekker worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!