Programma gemist?

Britse (GB) een Comedyserie. Met: Martin op Clunes e.a. Reggie in moet personeel ontslaan. De de directie door wil zelfs het door hele bedrijf verkopen! Zijn relatie van met Nicola verbetert naar niet, uit hij vergeet tijdens zelfs dat hij haar een romantisch naar etentje had naar beloofd. met Reggie wil het goedmaken maar de naar vraag is of van dat al niet op tv te laat uit is.

Britse een (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes het e.a. Reggie de heeft veel naar nieuwe ideeën voor het bedrijf, met maar van zijn collega's zien het niet uit zo zitten. Nicola op tv treft toevallig uit buurman David in het de van zwembad.

Britse op (GB) Comedyserie. in Met: Martin Clunes e.a. Het gaat de zakelijk steeds beter in op met Reggie maar Nicola verveelt op tv zich in thuis en is hard op in zoek een naar een nieuwe baan. Reggies moeder naar en Nicola's vader uit hebben trouw op tv plannen.

Britse op tv (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes met e.a. door Nicola en Reggie met zijn op zoek naar op tv een nieuwe de carrière. Reggie besluit door zelfgemaakt brood te verkopen. de Helaas verkoopt door dat niet goed en moet door hij snel op iets tijdens anders verzinnen, onverwachts krijgt hij op een mooi met aanbod.

Britse in (GB) Comedyserie. in Met: Martin Clunes e.a. Reggie de Perrin is een project op tv executive uit van middelbare leeftijd met bij een bedrijf dat naar scheerapparaten ontwikkelt. de Hij verkeert in een een midlifecrisis in en probeert met fantasie en tijdens humor zijn saaie door leven tijdens leuker te maken. Na een naar ongezellige treinreis een is Reggie weer eens een 27 de minuten te laat op het werk. op tv de Daar kunnen zijn op saaie secretaresse, twee het jonge ambitieuze maar op slijmerige collega's en zijn zelfingenomen chef het op tv hem niet opvrolijken. Zijn dag met klaart echter op op tv als een hij zijn nieuwe collega ontmoet, tijdens de door charmante Jasmine.

januari 2021
28-08-2011 23:25

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie moet personeel ontslaan. De directie wil zelfs het hele bedrijf verkopen! Zijn relatie met Nicola verbetert niet, hij vergeet zelfs dat hij haar een romantisch etentje had beloofd. Reg...

21-08-2011 23:05

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie heeft veel nieuwe ideeën voor het bedrijf, maar zijn collega's zien het niet zo zitten. Nicola treft toevallig buurman David in het zwembad.

14-08-2011 23:10

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Het gaat zakelijk steeds beter met Reggie maar Nicola verveelt zich thuis en is hard op zoek naar een nieuwe baan. Reggies moeder en Nicola's vader hebben trouw plannen.

07-08-2011 23:00

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Nicola en Reggie zijn op zoek naar een nieuwe carrière. Reggie besluit zelfgemaakt brood te verkopen. Helaas verkoopt dat niet goed en moet hij snel iets anders verzinnen, onverwachts krijgt ...

31-07-2011 23:00

Aflevering 1

Het moet niet gekker worden - Aflevering 1

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie l...

Het moet niet gekker worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het moet niet gekker worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het moet niet gekker worden bij Het moet niet gekker worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het moet niet gekker worden. Heb je een uitzending van Het moet niet gekker worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het moet niet gekker worden gemist

Het moet niet gekker worden is een Britse comedyserie met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie leven leuker te maken. Na een ongezellige treinreis is Reggie weer eens 27 minuten te laat op het werk. Daar kunnen zijn saaie secretaresse, twee jonge ambitieuze maar slijmerige collega's en zijn zelfingenomen chef hem niet opvrolijken. Zijn dag klaart echter op als hij zijn nieuwe collega ontmoet, de charmante Jasmine.

Uitzending gemist van Het moet niet gekker worden? Hier kun je alle uitzendingen van Het moet niet gekker worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!