Programma gemist?

Britse (GB) door Comedyserie. de Met: Martin Clunes e.a. het Reggie moet personeel ontslaan. van De directie de wil zelfs op tv het hele bedrijf met verkopen! Zijn relatie uit met Nicola verbetert van niet, hij vergeet zelfs dat hij door haar een romantisch door etentje had uit beloofd. Reggie met wil het goedmaken maar tijdens de vraag is door of dat al niet in te op tv laat is.

Britse in (GB) Comedyserie. door Met: Martin Clunes e.a. uit Reggie heeft veel tijdens nieuwe ideeën voor het bedrijf, uit in maar zijn collega's zien het uit niet zo zitten. door Nicola door treft toevallig buurman David in op tv het op zwembad.

Britse de (GB) Comedyserie. een Met: Martin Clunes e.a. Het in gaat zakelijk steeds beter een met Reggie uit maar Nicola verveelt van zich thuis en op is door hard op zoek naar van een nieuwe baan. van Reggies moeder en Nicola's vader naar op tv hebben trouw plannen.

Britse (GB) met Comedyserie. van Met: Martin Clunes e.a. Nicola op tv en op tv Reggie zijn op naar zoek naar een nieuwe carrière. op Reggie besluit zelfgemaakt met brood een te verkopen. Helaas verkoopt dat niet in goed en moet in het hij snel iets anders verzinnen, onverwachts door krijgt door hij een mooi in aanbod.

Britse een (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes het e.a. de Reggie Perrin is uit een project executive door van middelbare het leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten op ontwikkelt. een Hij verkeert in een uit midlifecrisis de en probeert met fantasie en humor een zijn saaie leven een leuker van te maken. Na een van ongezellige naar treinreis is Reggie weer het eens 27 tijdens minuten te laat op het de werk. met Daar kunnen zijn saaie het secretaresse, twee jonge ambitieuze maar door slijmerige uit collega's en zijn zelfingenomen chef het hem niet met opvrolijken. Zijn in dag klaart echter op als met van hij zijn nieuwe collega ontmoet, de de in charmante Jasmine.

september 2020
28-08-2011 23:25

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie moet personeel ontslaan. De directie wil zelfs het hele bedrijf verkopen! Zijn relatie met Nicola verbetert niet, hij vergeet zelfs dat hij haar een romantisch etentje had beloofd. Reg...

21-08-2011 23:05

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie heeft veel nieuwe ideeën voor het bedrijf, maar zijn collega's zien het niet zo zitten. Nicola treft toevallig buurman David in het zwembad.

14-08-2011 23:10

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Het gaat zakelijk steeds beter met Reggie maar Nicola verveelt zich thuis en is hard op zoek naar een nieuwe baan. Reggies moeder en Nicola's vader hebben trouw plannen.

07-08-2011 23:00

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Nicola en Reggie zijn op zoek naar een nieuwe carrière. Reggie besluit zelfgemaakt brood te verkopen. Helaas verkoopt dat niet goed en moet hij snel iets anders verzinnen, onverwachts krijgt ...

31-07-2011 23:00

Aflevering 1

Het moet niet gekker worden - Aflevering 1

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie l...

Het moet niet gekker worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het moet niet gekker worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het moet niet gekker worden bij Het moet niet gekker worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het moet niet gekker worden. Heb je een uitzending van Het moet niet gekker worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het moet niet gekker worden gemist

Het moet niet gekker worden is een Britse comedyserie met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie leven leuker te maken. Na een ongezellige treinreis is Reggie weer eens 27 minuten te laat op het werk. Daar kunnen zijn saaie secretaresse, twee jonge ambitieuze maar slijmerige collega's en zijn zelfingenomen chef hem niet opvrolijken. Zijn dag klaart echter op als hij zijn nieuwe collega ontmoet, de charmante Jasmine.

Uitzending gemist van Het moet niet gekker worden? Hier kun je alle uitzendingen van Het moet niet gekker worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!