Programma gemist?

Britse (GB) Comedyserie. door Met: Martin Clunes tijdens e.a. Reggie met moet in personeel ontslaan. De tijdens directie wil zelfs het hele uit bedrijf verkopen! Zijn door relatie door met Nicola verbetert niet, op hij vergeet op tv zelfs dat hij haar een romantisch het een etentje had beloofd. Reggie wil op tv het goedmaken maar de de vraag is of op tv dat het al niet te laat van is.

Britse (GB) uit Comedyserie. Met: Martin Clunes met e.a. Reggie een heeft veel nieuwe ideeën van voor de het bedrijf, maar uit zijn collega's zien het niet uit zo met zitten. Nicola treft tijdens toevallig buurman David in de het naar zwembad.

Britse naar (GB) Comedyserie. uit Met: Martin Clunes e.a. Het op tv gaat door zakelijk steeds beter met Reggie het maar tijdens Nicola verveelt zich door thuis en is hard de op zoek een naar een nieuwe baan. de Reggies moeder en Nicola's het vader hebben trouw tijdens plannen.

Britse in (GB) Comedyserie. Met: tijdens Martin Clunes e.a. Nicola en op Reggie op tv zijn op de zoek naar een nieuwe carrière. Reggie naar besluit zelfgemaakt het brood te verkopen. een Helaas verkoopt dat niet de met goed en moet hij snel uit iets anders naar verzinnen, onverwachts de krijgt hij een mooi van aanbod.

Britse (GB) tijdens Comedyserie. Met: in Martin Clunes e.a. het Reggie Perrin met is een project executive van op middelbare leeftijd bij van een bedrijf dat naar scheerapparaten ontwikkelt. Hij de verkeert van in een midlifecrisis en probeert met van fantasie in en humor zijn in saaie leven leuker te maken. de naar Na een ongezellige treinreis is tijdens Reggie weer van eens 27 minuten een te laat op het het werk. Daar kunnen in zijn saaie met secretaresse, twee jonge een ambitieuze maar slijmerige collega's op tv en zijn van zelfingenomen chef hem niet het opvrolijken. Zijn dag het klaart echter de op als hij door zijn nieuwe van collega ontmoet, de het charmante Jasmine.

oktober 2021
28-08-2011 23:25

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie moet personeel ontslaan. De directie wil zelfs het hele bedrijf verkopen! Zijn relatie met Nicola verbetert niet, hij vergeet zelfs dat hij haar een romantisch etentje had beloofd. Reg...

21-08-2011 23:05

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie heeft veel nieuwe ideeën voor het bedrijf, maar zijn collega's zien het niet zo zitten. Nicola treft toevallig buurman David in het zwembad.

14-08-2011 23:10

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Het gaat zakelijk steeds beter met Reggie maar Nicola verveelt zich thuis en is hard op zoek naar een nieuwe baan. Reggies moeder en Nicola's vader hebben trouw plannen.

07-08-2011 23:00

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Nicola en Reggie zijn op zoek naar een nieuwe carrière. Reggie besluit zelfgemaakt brood te verkopen. Helaas verkoopt dat niet goed en moet hij snel iets anders verzinnen, onverwachts krijgt ...

31-07-2011 23:00

Aflevering 1

Het moet niet gekker worden - Aflevering 1

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie l...

Het moet niet gekker worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het moet niet gekker worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het moet niet gekker worden bij Het moet niet gekker worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het moet niet gekker worden. Heb je een uitzending van Het moet niet gekker worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het moet niet gekker worden gemist

Het moet niet gekker worden is een Britse comedyserie met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie leven leuker te maken. Na een ongezellige treinreis is Reggie weer eens 27 minuten te laat op het werk. Daar kunnen zijn saaie secretaresse, twee jonge ambitieuze maar slijmerige collega's en zijn zelfingenomen chef hem niet opvrolijken. Zijn dag klaart echter op als hij zijn nieuwe collega ontmoet, de charmante Jasmine.

Uitzending gemist van Het moet niet gekker worden? Hier kun je alle uitzendingen van Het moet niet gekker worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!