Programma gemist?

Britse de (GB) Comedyserie. uit Met: Martin Clunes e.a. Reggie moet naar personeel ontslaan. op De directie naar wil zelfs het het hele bedrijf verkopen! Zijn naar relatie met Nicola verbetert door door niet, hij vergeet van zelfs dat hij haar een romantisch de etentje had naar beloofd. op Reggie wil het door goedmaken maar de vraag is of door dat al niet in te in laat is.

Britse met (GB) Comedyserie. tijdens Met: Martin Clunes e.a. Reggie op tv heeft veel een nieuwe ideeën in voor het bedrijf, in maar zijn collega's zien het niet door zo zitten. het Nicola treft toevallig naar buurman David in de het de zwembad.

Britse (GB) op Comedyserie. Met: Martin Clunes het e.a. Het in gaat zakelijk steeds in beter met naar Reggie maar uit Nicola verveelt zich uit thuis en is hard op zoek uit naar een door nieuwe baan. Reggies moeder het en Nicola's naar vader hebben trouw een plannen.

Britse een (GB) Comedyserie. Met: naar Martin Clunes e.a. Nicola en de Reggie zijn op naar een zoek naar een nieuwe carrière. op Reggie besluit zelfgemaakt uit brood in te verkopen. Helaas verkoopt in dat niet goed en moet op tv hij snel iets op tv anders naar verzinnen, onverwachts krijgt hij uit een mooi een aanbod.

Britse (GB) Comedyserie. op Met: met Martin Clunes e.a. Reggie Perrin op is een een project executive van middelbare uit leeftijd bij een van bedrijf dat scheerapparaten door ontwikkelt. de Hij verkeert in de een midlifecrisis en probeert met met fantasie de en humor zijn saaie van leven leuker te door maken. Na een ongezellige op tv treinreis is de Reggie weer de eens 27 minuten te laat tijdens op het van werk. met Daar kunnen zijn saaie secretaresse, door twee jonge ambitieuze het maar slijmerige collega's en in zijn zelfingenomen het chef hem op tv niet opvrolijken. Zijn op tv dag klaart echter in op als tijdens hij zijn nieuwe collega ontmoet, de met tijdens charmante Jasmine.

mei 2021
28-08-2011 23:25

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie moet personeel ontslaan. De directie wil zelfs het hele bedrijf verkopen! Zijn relatie met Nicola verbetert niet, hij vergeet zelfs dat hij haar een romantisch etentje had beloofd. Reg...

21-08-2011 23:05

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie heeft veel nieuwe ideeën voor het bedrijf, maar zijn collega's zien het niet zo zitten. Nicola treft toevallig buurman David in het zwembad.

14-08-2011 23:10

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Het gaat zakelijk steeds beter met Reggie maar Nicola verveelt zich thuis en is hard op zoek naar een nieuwe baan. Reggies moeder en Nicola's vader hebben trouw plannen.

07-08-2011 23:00

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Nicola en Reggie zijn op zoek naar een nieuwe carrière. Reggie besluit zelfgemaakt brood te verkopen. Helaas verkoopt dat niet goed en moet hij snel iets anders verzinnen, onverwachts krijgt ...

31-07-2011 23:00

Aflevering 1

Het moet niet gekker worden - Aflevering 1

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie l...

Het moet niet gekker worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het moet niet gekker worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het moet niet gekker worden bij Het moet niet gekker worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het moet niet gekker worden. Heb je een uitzending van Het moet niet gekker worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het moet niet gekker worden gemist

Het moet niet gekker worden is een Britse comedyserie met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie leven leuker te maken. Na een ongezellige treinreis is Reggie weer eens 27 minuten te laat op het werk. Daar kunnen zijn saaie secretaresse, twee jonge ambitieuze maar slijmerige collega's en zijn zelfingenomen chef hem niet opvrolijken. Zijn dag klaart echter op als hij zijn nieuwe collega ontmoet, de charmante Jasmine.

Uitzending gemist van Het moet niet gekker worden? Hier kun je alle uitzendingen van Het moet niet gekker worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!