Programma gemist?

Britse (GB) Comedyserie. een Met: in Martin Clunes in e.a. Reggie moet naar personeel ontslaan. De een directie wil zelfs een het hele bedrijf verkopen! Zijn van relatie met Nicola verbetert met niet, hij vergeet van met zelfs dat hij in haar een romantisch etentje had met beloofd. Reggie wil de het goedmaken maar door de vraag van is of in dat al niet te laat de is.

Britse door (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes op tv e.a. Reggie tijdens heeft veel met nieuwe ideeën voor het op tv bedrijf, maar zijn collega's uit zien van het niet zo zitten. Nicola het treft de toevallig buurman uit David in het door zwembad.

Britse (GB) Comedyserie. op van Met: Martin Clunes een e.a. Het gaat zakelijk op tv steeds beter met de Reggie maar Nicola verveelt zich met thuis naar en is hard op zoek de naar een naar nieuwe baan. met Reggies moeder en Nicola's vader tijdens tijdens hebben trouw plannen.

Britse het (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes het e.a. Nicola en een Reggie zijn op een de zoek naar een nieuwe carrière. Reggie een besluit zelfgemaakt uit brood op te verkopen. Helaas verkoopt een dat niet goed en moet tijdens hij snel iets naar anders verzinnen, door onverwachts krijgt in hij een mooi tijdens aanbod.

Britse naar (GB) Comedyserie. Met: Martin op Clunes e.a. Reggie Perrin op tv is een van project een executive van middelbare leeftijd bij een op bedrijf tijdens dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert met in een het midlifecrisis en van probeert met fantasie en door humor zijn de saaie leven op leuker te maken. Na de een ongezellige van treinreis is Reggie weer naar eens 27 minuten naar te laat op op tv het werk. Daar op tv kunnen zijn de saaie secretaresse, twee het jonge ambitieuze maar slijmerige collega's en van zijn zelfingenomen chef het het hem niet opvrolijken. Zijn dag van klaart echter op van als op hij zijn nieuwe collega ontmoet, de de tijdens charmante Jasmine.

juni 2021
28-08-2011 23:25

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie moet personeel ontslaan. De directie wil zelfs het hele bedrijf verkopen! Zijn relatie met Nicola verbetert niet, hij vergeet zelfs dat hij haar een romantisch etentje had beloofd. Reg...

21-08-2011 23:05

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie heeft veel nieuwe ideeën voor het bedrijf, maar zijn collega's zien het niet zo zitten. Nicola treft toevallig buurman David in het zwembad.

14-08-2011 23:10

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Het gaat zakelijk steeds beter met Reggie maar Nicola verveelt zich thuis en is hard op zoek naar een nieuwe baan. Reggies moeder en Nicola's vader hebben trouw plannen.

07-08-2011 23:00

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Nicola en Reggie zijn op zoek naar een nieuwe carrière. Reggie besluit zelfgemaakt brood te verkopen. Helaas verkoopt dat niet goed en moet hij snel iets anders verzinnen, onverwachts krijgt ...

31-07-2011 23:00

Aflevering 1

Het moet niet gekker worden - Aflevering 1

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie l...

Het moet niet gekker worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het moet niet gekker worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het moet niet gekker worden bij Het moet niet gekker worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het moet niet gekker worden. Heb je een uitzending van Het moet niet gekker worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het moet niet gekker worden gemist

Het moet niet gekker worden is een Britse comedyserie met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie leven leuker te maken. Na een ongezellige treinreis is Reggie weer eens 27 minuten te laat op het werk. Daar kunnen zijn saaie secretaresse, twee jonge ambitieuze maar slijmerige collega's en zijn zelfingenomen chef hem niet opvrolijken. Zijn dag klaart echter op als hij zijn nieuwe collega ontmoet, de charmante Jasmine.

Uitzending gemist van Het moet niet gekker worden? Hier kun je alle uitzendingen van Het moet niet gekker worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!