Programma gemist?

Britse uit (GB) Comedyserie. naar Met: Martin Clunes met e.a. Reggie moet personeel ontslaan. De tijdens directie wil zelfs op in het hele bedrijf op verkopen! Zijn relatie met de Nicola verbetert niet, hij vergeet door zelfs de dat hij haar tijdens een romantisch etentje de had beloofd. Reggie wil uit het goedmaken een maar de vraag door is of dat al niet met tijdens te laat is.

Britse tijdens (GB) Comedyserie. van Met: Martin Clunes e.a. op tv Reggie heeft veel nieuwe ideeën uit voor het bedrijf, door maar zijn naar collega's zien het met niet zo zitten. Nicola uit treft toevallig uit buurman David tijdens in het in zwembad.

Britse op (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes het een e.a. Het gaat zakelijk steeds beter een met Reggie maar door Nicola verveelt van zich op tv thuis en is hard op zoek een op naar een nieuwe baan. Reggies op moeder en Nicola's vader de hebben trouw de plannen.

Britse met (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes het e.a. Nicola van en het Reggie zijn op zoek uit naar een nieuwe carrière. Reggie door besluit een zelfgemaakt brood te verkopen. Helaas uit op tv verkoopt dat niet op goed en moet hij snel iets tijdens anders tijdens verzinnen, onverwachts een krijgt hij een mooi de aanbod.

Britse naar (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes met e.a. Reggie in Perrin is met een project naar executive van middelbare tijdens leeftijd bij een bedrijf door dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij door verkeert naar in een midlifecrisis en probeert met op fantasie en humor een door zijn saaie leven tijdens leuker te maken. op Na een ongezellige de treinreis is Reggie weer eens op tv 27 minuten te laat van van op het werk. Daar tijdens kunnen zijn tijdens saaie secretaresse, twee uit jonge ambitieuze maar een slijmerige collega's en zijn van zelfingenomen chef hem niet opvrolijken. met een Zijn dag klaart echter op door als tijdens hij zijn nieuwe collega ontmoet, de tijdens charmante met Jasmine.

oktober 2020
28-08-2011 23:25

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie moet personeel ontslaan. De directie wil zelfs het hele bedrijf verkopen! Zijn relatie met Nicola verbetert niet, hij vergeet zelfs dat hij haar een romantisch etentje had beloofd. Reg...

21-08-2011 23:05

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie heeft veel nieuwe ideeën voor het bedrijf, maar zijn collega's zien het niet zo zitten. Nicola treft toevallig buurman David in het zwembad.

14-08-2011 23:10

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Het gaat zakelijk steeds beter met Reggie maar Nicola verveelt zich thuis en is hard op zoek naar een nieuwe baan. Reggies moeder en Nicola's vader hebben trouw plannen.

07-08-2011 23:00

Aflevering 2

Het moet niet gekker worden - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Nicola en Reggie zijn op zoek naar een nieuwe carrière. Reggie besluit zelfgemaakt brood te verkopen. Helaas verkoopt dat niet goed en moet hij snel iets anders verzinnen, onverwachts krijgt ...

31-07-2011 23:00

Aflevering 1

Het moet niet gekker worden - Aflevering 1

Britse (GB) Comedyserie. Met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie l...

Het moet niet gekker worden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het moet niet gekker worden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het moet niet gekker worden bij Het moet niet gekker worden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het moet niet gekker worden. Heb je een uitzending van Het moet niet gekker worden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het moet niet gekker worden gemist

Het moet niet gekker worden is een Britse comedyserie met: Martin Clunes e.a. Reggie Perrin is een project executive van middelbare leeftijd bij een bedrijf dat scheerapparaten ontwikkelt. Hij verkeert in een midlifecrisis en probeert met fantasie en humor zijn saaie leven leuker te maken. Na een ongezellige treinreis is Reggie weer eens 27 minuten te laat op het werk. Daar kunnen zijn saaie secretaresse, twee jonge ambitieuze maar slijmerige collega's en zijn zelfingenomen chef hem niet opvrolijken. Zijn dag klaart echter op als hij zijn nieuwe collega ontmoet, de charmante Jasmine.

Uitzending gemist van Het moet niet gekker worden? Hier kun je alle uitzendingen van Het moet niet gekker worden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 28-08-2011 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!