Programma gemist?

Themaprogramma. De in stand van homoseksualiteit de in naar Nederland. Is homoseksualiteit echt op geaccepteerd in Nederland of van is dat slechts schijn? het op En hoe doen we het ten op tv door opzichte van de het rest van de wereld? Heb je op problemen met een een homoseksuele van lerares voor door de klas en kijk je om met in als twee mannen hand in hand met over straat door lopen? naar Minister van OCW, Marja van naar Bijsterveld van wil homovoorlichting op scholen op tv niet verplicht stellen. En dat met terwijl onder andere van het het programma Uit de van Kast heeft laten zien de dat vooroordelen op tv diepgeworteld zijn en dat veel van op tv homojongeren nog steeds moeilijk voor op tv hun tijdens geaardheid uit durven komen. En door begrijpelijk. Twee op derde van hen wordt op het de middelbare school de na een coming tijdens van out enorm gepest. Waar in komt de schijntolerantie naar vandaan en van hoe kan die het best worden de aangepakt? En welke tijdens verantwoordelijkheid op hebben de media? Deze het en andere blijvend tijdens actuele thema's over homoseksualiteit op worden aangesneden. in Zo licht Dick de Swaab zijn in theorie over de tijdens herkomst van in homoseksualiteit toe en met gaat Arthur Japin op op onderzoek uit de in Polen, vanaf augustus voorzitter van een de Europese met Unie. van Hij zoekt daar uit antwoord op de vraag: tijdens hoe is het door om als een homoseksueel te leven in door een land waar met 80% van de bevolking nog tijdens zeer negatief staat een het ten opzichte van homoseksualiteit? door Presentatie: Arie Boomsma, uit Claudia de uit Breij.

mei 2020
04-08-2011 20:25

Aflevering 1

Flikker op! Homo thema-avond - Aflevering 1

Themaprogramma. De stand van homoseksualiteit in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerare...

Flikker op! Homo thema-avond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikker op! Homo thema-avond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikker op! Homo thema-avond bij Flikker op! Homo thema-avond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikker op! Homo thema-avond. Heb je een uitzending van Flikker op! Homo thema-avond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikker op! Homo thema-avond gemist

Flikker op! Homo thema-avond is een speciale uitzending over homo's in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerares voor de klas en kijk je om als 2 mannen hand in hand over straat lopen? Minister van OCW, Marja van Bijsterveld wil homo voorlichting op scholen niet verplicht stellen. En dat terwijl onder andere het KRO programma ‘Uit de Kast’ heeft laten zien dat vooroordelen diepgeworteld zijn en dat veel homo jongeren nog steeds moeilijk voor hun geaardheid uit durven komen. En begrijpelijk. Twee derde van hen wordt op de middelbare school na een coming out enorm gepest. Waar komt de schijntolerantie vandaan en hoe kan die het best worden aangepakt? En welke verantwoordelijkheid heeft de media?

Uitzending gemist van Flikker op! Homo thema-avond? Hier kun je alle uitzendingen van Flikker op! Homo thema-avond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-08-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!