Programma gemist?

Themaprogramma. De een stand door van homoseksualiteit in Nederland. Is een homoseksualiteit in echt geaccepteerd in Nederland of is met dat slechts met schijn? En hoe doen uit we het ten door op opzichte van de rest van de met wereld? Heb je op problemen met een door homoseksuele lerares voor naar het de klas en kijk je om uit als twee een mannen hand in hand de over straat door lopen? Minister in van OCW, Marja op van Bijsterveld wil homovoorlichting tijdens op scholen niet verplicht naar stellen. En dat de terwijl onder het andere het naar programma Uit de Kast de heeft laten naar zien dat vooroordelen het diepgeworteld zijn van en dat veel homojongeren nog uit steeds moeilijk voor hun met het geaardheid uit durven komen. En begrijpelijk. door Twee derde op tv van uit hen wordt op de middelbare school de na door een coming out enorm gepest. op Waar komt de op tv schijntolerantie vandaan het en tijdens hoe kan die het best worden op aangepakt? En het welke het verantwoordelijkheid hebben de door media? Deze en andere blijvend actuele tijdens thema's naar over homoseksualiteit worden aangesneden. Zo de licht op Dick Swaab zijn theorie over door de in herkomst van met homoseksualiteit toe en gaat Arthur het Japin op tijdens onderzoek uit in Polen, een vanaf door augustus voorzitter van de Europese Unie. in van Hij zoekt daar antwoord op de in op vraag: hoe is het op tv om als door homoseksueel te leven in een een land waar 80% op van de bevolking nog op zeer negatief staat op tv ten opzichte tijdens van het homoseksualiteit? Presentatie: Arie in Boomsma, Claudia de uit Breij.

januari 2020
04-08-2011 20:25

Aflevering 1

Flikker op! Homo thema-avond - Aflevering 1

Themaprogramma. De stand van homoseksualiteit in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerare...

Flikker op! Homo thema-avond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikker op! Homo thema-avond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikker op! Homo thema-avond bij Flikker op! Homo thema-avond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikker op! Homo thema-avond. Heb je een uitzending van Flikker op! Homo thema-avond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikker op! Homo thema-avond gemist

Flikker op! Homo thema-avond is een speciale uitzending over homo's in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerares voor de klas en kijk je om als 2 mannen hand in hand over straat lopen? Minister van OCW, Marja van Bijsterveld wil homo voorlichting op scholen niet verplicht stellen. En dat terwijl onder andere het KRO programma ‘Uit de Kast’ heeft laten zien dat vooroordelen diepgeworteld zijn en dat veel homo jongeren nog steeds moeilijk voor hun geaardheid uit durven komen. En begrijpelijk. Twee derde van hen wordt op de middelbare school na een coming out enorm gepest. Waar komt de schijntolerantie vandaan en hoe kan die het best worden aangepakt? En welke verantwoordelijkheid heeft de media?

Uitzending gemist van Flikker op! Homo thema-avond? Hier kun je alle uitzendingen van Flikker op! Homo thema-avond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-08-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!