Programma gemist?

Themaprogramma. met De stand van homoseksualiteit op tv in Nederland. op tv Is homoseksualiteit echt in geaccepteerd in door Nederland of is dat door slechts schijn? En op tv hoe doen we op het ten opzichte van de het rest van van de wereld? in Heb je problemen met door een uit homoseksuele lerares voor de klas en op tv de kijk je om als twee mannen een door hand in hand over straat lopen? in door Minister van OCW, Marja van tijdens Bijsterveld wil van homovoorlichting op scholen niet tijdens verplicht stellen. door En dat terwijl onder de andere het programma uit Uit de in Kast heeft laten zien dat met vooroordelen op tv diepgeworteld zijn en dat veel de homojongeren nog steeds naar moeilijk voor hun een geaardheid uit uit durven komen. En op begrijpelijk. in Twee derde van uit hen wordt op de uit middelbare school na tijdens een coming met out enorm gepest. Waar komt in de schijntolerantie in vandaan en op hoe kan die het best worden uit aangepakt? En op tv welke verantwoordelijkheid hebben de naar media? Deze in en andere naar blijvend actuele thema's over homoseksualiteit met worden tijdens aangesneden. Zo licht in Dick Swaab zijn naar theorie over de met herkomst van tijdens homoseksualiteit toe en een gaat Arthur Japin op onderzoek het uit in Polen, vanaf op tv door augustus voorzitter van de in Europese Unie. Hij zoekt daar van naar antwoord op de vraag: hoe is van het tijdens om als homoseksueel een te leven in een land uit met waar 80% van de het bevolking nog zeer uit negatief staat uit ten opzichte van van homoseksualiteit? Presentatie: Arie Boomsma, een Claudia de naar Breij.

september 2021
04-08-2011 20:25

Aflevering 1

Flikker op! Homo thema-avond - Aflevering 1

Themaprogramma. De stand van homoseksualiteit in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerare...

Flikker op! Homo thema-avond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikker op! Homo thema-avond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikker op! Homo thema-avond bij Flikker op! Homo thema-avond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikker op! Homo thema-avond. Heb je een uitzending van Flikker op! Homo thema-avond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikker op! Homo thema-avond gemist

Flikker op! Homo thema-avond is een speciale uitzending over homo's in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerares voor de klas en kijk je om als 2 mannen hand in hand over straat lopen? Minister van OCW, Marja van Bijsterveld wil homo voorlichting op scholen niet verplicht stellen. En dat terwijl onder andere het KRO programma ‘Uit de Kast’ heeft laten zien dat vooroordelen diepgeworteld zijn en dat veel homo jongeren nog steeds moeilijk voor hun geaardheid uit durven komen. En begrijpelijk. Twee derde van hen wordt op de middelbare school na een coming out enorm gepest. Waar komt de schijntolerantie vandaan en hoe kan die het best worden aangepakt? En welke verantwoordelijkheid heeft de media?

Uitzending gemist van Flikker op! Homo thema-avond? Hier kun je alle uitzendingen van Flikker op! Homo thema-avond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-08-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!