Programma gemist?

Themaprogramma. op De stand een van homoseksualiteit in in Nederland. Is homoseksualiteit echt in geaccepteerd in Nederland of met is dat tijdens slechts schijn? En hoe op tv doen we door het ten opzichte van uit de rest van de op met wereld? Heb je tijdens problemen met een homoseksuele lerares voor het de klas uit en kijk tijdens je om als twee op tv mannen het hand in hand over het straat lopen? Minister van OCW, tijdens Marja uit van Bijsterveld wil homovoorlichting op de scholen uit niet verplicht stellen. En dat op terwijl naar onder andere het met programma Uit de Kast met heeft met laten zien dat vooroordelen diepgeworteld zijn van en uit dat veel tijdens homojongeren nog steeds moeilijk een voor hun van geaardheid uit durven komen. En het begrijpelijk. uit Twee derde van hen van wordt op de middelbare school naar op na een coming op out enorm gepest. van Waar komt de schijntolerantie vandaan en door hoe in kan die op het best worden aangepakt? tijdens En welke naar verantwoordelijkheid hebben de tijdens media? Deze en andere de blijvend actuele thema's over homoseksualiteit door worden door aangesneden. Zo licht Dick het Swaab zijn theorie van over tijdens de herkomst van homoseksualiteit toe en uit gaat Arthur van Japin op onderzoek uit tijdens in Polen, het vanaf augustus met voorzitter van een de Europese Unie. Hij zoekt naar daar antwoord in op de vraag: met hoe is het om op tv als homoseksueel op tv te leven naar in een land waar de 80% van naar de bevolking nog de zeer negatief staat ten in opzichte van homoseksualiteit? met Presentatie: Arie Boomsma, Claudia tijdens de met Breij.

september 2020
04-08-2011 20:25

Aflevering 1

Flikker op! Homo thema-avond - Aflevering 1

Themaprogramma. De stand van homoseksualiteit in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerare...

Flikker op! Homo thema-avond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikker op! Homo thema-avond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikker op! Homo thema-avond bij Flikker op! Homo thema-avond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikker op! Homo thema-avond. Heb je een uitzending van Flikker op! Homo thema-avond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikker op! Homo thema-avond gemist

Flikker op! Homo thema-avond is een speciale uitzending over homo's in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerares voor de klas en kijk je om als 2 mannen hand in hand over straat lopen? Minister van OCW, Marja van Bijsterveld wil homo voorlichting op scholen niet verplicht stellen. En dat terwijl onder andere het KRO programma ‘Uit de Kast’ heeft laten zien dat vooroordelen diepgeworteld zijn en dat veel homo jongeren nog steeds moeilijk voor hun geaardheid uit durven komen. En begrijpelijk. Twee derde van hen wordt op de middelbare school na een coming out enorm gepest. Waar komt de schijntolerantie vandaan en hoe kan die het best worden aangepakt? En welke verantwoordelijkheid heeft de media?

Uitzending gemist van Flikker op! Homo thema-avond? Hier kun je alle uitzendingen van Flikker op! Homo thema-avond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-08-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!