Programma gemist?

Themaprogramma. van De stand in van homoseksualiteit in Nederland. Is homoseksualiteit met van echt geaccepteerd in Nederland het of is door dat slechts schijn? uit En hoe doen we de het ten een opzichte van de rest van op de wereld? Heb in je uit problemen met een homoseksuele uit lerares voor de klas op en in kijk je om als twee naar mannen hand in het hand over straat de lopen? Minister van op OCW, Marja van uit Bijsterveld wil homovoorlichting met op een scholen niet verplicht stellen. het En dat met terwijl onder andere op tv het programma Uit de Kast heeft met laten zien het dat vooroordelen diepgeworteld op tv zijn door en dat veel homojongeren nog een steeds met moeilijk voor hun geaardheid uit durven uit van komen. En begrijpelijk. Twee derde naar van hen wordt op naar de de middelbare school na een coming op out enorm van gepest. Waar naar komt de schijntolerantie uit vandaan en hoe op tv kan die het best worden naar aangepakt? En welke in verantwoordelijkheid hebben de naar media? Deze en van andere blijvend met actuele thema's over homoseksualiteit door worden tijdens aangesneden. Zo licht Dick Swaab uit uit zijn theorie over uit de herkomst van het homoseksualiteit toe en gaat een Arthur Japin op onderzoek de uit in Polen, met vanaf augustus voorzitter van tijdens de Europese uit Unie. Hij zoekt de daar antwoord het op de vraag: hoe naar is het om tijdens als tijdens homoseksueel te leven in in een land in waar 80% van de bevolking nog een zeer negatief naar staat ten opzichte het van homoseksualiteit? Presentatie: door Arie Boomsma, Claudia naar de op Breij.

januari 2021
04-08-2011 20:25

Aflevering 1

Flikker op! Homo thema-avond - Aflevering 1

Themaprogramma. De stand van homoseksualiteit in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerare...

Flikker op! Homo thema-avond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikker op! Homo thema-avond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikker op! Homo thema-avond bij Flikker op! Homo thema-avond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikker op! Homo thema-avond. Heb je een uitzending van Flikker op! Homo thema-avond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikker op! Homo thema-avond gemist

Flikker op! Homo thema-avond is een speciale uitzending over homo's in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerares voor de klas en kijk je om als 2 mannen hand in hand over straat lopen? Minister van OCW, Marja van Bijsterveld wil homo voorlichting op scholen niet verplicht stellen. En dat terwijl onder andere het KRO programma ‘Uit de Kast’ heeft laten zien dat vooroordelen diepgeworteld zijn en dat veel homo jongeren nog steeds moeilijk voor hun geaardheid uit durven komen. En begrijpelijk. Twee derde van hen wordt op de middelbare school na een coming out enorm gepest. Waar komt de schijntolerantie vandaan en hoe kan die het best worden aangepakt? En welke verantwoordelijkheid heeft de media?

Uitzending gemist van Flikker op! Homo thema-avond? Hier kun je alle uitzendingen van Flikker op! Homo thema-avond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-08-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!