Programma gemist?

Themaprogramma. met De stand van homoseksualiteit naar in Nederland. Is de homoseksualiteit een echt geaccepteerd in Nederland of uit is dat slechts naar schijn? op tv En hoe doen we het ten tijdens opzichte van de een op tv rest van de wereld? een Heb je problemen op met een homoseksuele lerares de voor van de klas en het kijk je om als twee de mannen hand in hand een over straat lopen? in Minister het van OCW, Marja op tv van Bijsterveld wil naar homovoorlichting op scholen een niet verplicht stellen. En een dat terwijl met onder andere het programma Uit tijdens de Kast met heeft laten in zien dat vooroordelen diepgeworteld zijn de en het dat veel de homojongeren nog steeds in moeilijk voor hun geaardheid het uit durven komen. En uit begrijpelijk. Twee derde in van hen uit wordt op het de middelbare school na een met coming uit out enorm gepest. Waar komt de met schijntolerantie een vandaan en naar hoe kan die het het best worden aangepakt? in En welke verantwoordelijkheid een hebben de media? Deze door en andere in blijvend actuele in thema's over homoseksualiteit worden in aangesneden. Zo licht Dick Swaab uit zijn theorie over met de herkomst van van homoseksualiteit toe en op tv gaat het Arthur Japin op onderzoek uit uit in in Polen, vanaf augustus een voorzitter van de Europese Unie. met Hij zoekt daar tijdens van antwoord op de vraag: hoe is naar het om door als homoseksueel het te leven door in een land waar 80% van van de de bevolking nog de zeer negatief staat van ten opzichte van homoseksualiteit? Presentatie: tijdens Arie Boomsma, door Claudia de door Breij.

mei 2021
04-08-2011 20:25

Aflevering 1

Flikker op! Homo thema-avond - Aflevering 1

Themaprogramma. De stand van homoseksualiteit in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerare...

Flikker op! Homo thema-avond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikker op! Homo thema-avond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikker op! Homo thema-avond bij Flikker op! Homo thema-avond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikker op! Homo thema-avond. Heb je een uitzending van Flikker op! Homo thema-avond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikker op! Homo thema-avond gemist

Flikker op! Homo thema-avond is een speciale uitzending over homo's in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerares voor de klas en kijk je om als 2 mannen hand in hand over straat lopen? Minister van OCW, Marja van Bijsterveld wil homo voorlichting op scholen niet verplicht stellen. En dat terwijl onder andere het KRO programma ‘Uit de Kast’ heeft laten zien dat vooroordelen diepgeworteld zijn en dat veel homo jongeren nog steeds moeilijk voor hun geaardheid uit durven komen. En begrijpelijk. Twee derde van hen wordt op de middelbare school na een coming out enorm gepest. Waar komt de schijntolerantie vandaan en hoe kan die het best worden aangepakt? En welke verantwoordelijkheid heeft de media?

Uitzending gemist van Flikker op! Homo thema-avond? Hier kun je alle uitzendingen van Flikker op! Homo thema-avond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-08-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!