Programma gemist?

Themaprogramma. De de stand van het homoseksualiteit in op tv Nederland. Is homoseksualiteit tijdens echt geaccepteerd in Nederland op tv of is op tv dat slechts schijn? En hoe doen op tv we het een ten een opzichte van de rest van in de wereld? een Heb je problemen met uit een homoseksuele het lerares voor de door klas en een kijk je om als twee mannen uit hand in tijdens hand over in straat lopen? Minister van OCW, op Marja van op Bijsterveld wil homovoorlichting in op met scholen niet verplicht stellen. in En dat terwijl naar onder andere het in programma Uit een de Kast heeft laten van zien dat de vooroordelen diepgeworteld zijn en in dat veel homojongeren nog uit steeds moeilijk in voor hun geaardheid het uit durven komen. van En begrijpelijk. Twee een derde van hen wordt op in op tv de middelbare school na naar een coming out enorm tijdens gepest. Waar komt tijdens de schijntolerantie vandaan van en hoe uit kan die met het best worden aangepakt? En welke een verantwoordelijkheid op hebben de met media? Deze en andere op tv blijvend actuele van thema's over homoseksualiteit worden aangesneden. Zo op tv licht in Dick Swaab zijn theorie over met het de herkomst van homoseksualiteit toe en naar op tv gaat Arthur Japin op onderzoek een uit in Polen, door vanaf augustus van voorzitter van in de Europese Unie. Hij zoekt daar door antwoord op naar de vraag: hoe op is het uit om als door homoseksueel te leven door in een land waar 80% van uit de bevolking tijdens nog zeer negatief staat met ten tijdens opzichte van homoseksualiteit? naar Presentatie: Arie door Boomsma, Claudia de met Breij.

oktober 2020
04-08-2011 20:25

Aflevering 1

Flikker op! Homo thema-avond - Aflevering 1

Themaprogramma. De stand van homoseksualiteit in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerare...

Flikker op! Homo thema-avond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Flikker op! Homo thema-avond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Flikker op! Homo thema-avond bij Flikker op! Homo thema-avond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Flikker op! Homo thema-avond. Heb je een uitzending van Flikker op! Homo thema-avond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Flikker op! Homo thema-avond gemist

Flikker op! Homo thema-avond is een speciale uitzending over homo's in Nederland. Is homoseksualiteit echt geaccepteerd in Nederland of is dat slechts schijn? En hoe doen we het ten opzichte van de rest van de wereld? Heb je problemen met een homoseksuele lerares voor de klas en kijk je om als 2 mannen hand in hand over straat lopen? Minister van OCW, Marja van Bijsterveld wil homo voorlichting op scholen niet verplicht stellen. En dat terwijl onder andere het KRO programma ‘Uit de Kast’ heeft laten zien dat vooroordelen diepgeworteld zijn en dat veel homo jongeren nog steeds moeilijk voor hun geaardheid uit durven komen. En begrijpelijk. Twee derde van hen wordt op de middelbare school na een coming out enorm gepest. Waar komt de schijntolerantie vandaan en hoe kan die het best worden aangepakt? En welke verantwoordelijkheid heeft de media?

Uitzending gemist van Flikker op! Homo thema-avond? Hier kun je alle uitzendingen van Flikker op! Homo thema-avond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-08-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!