Programma gemist?

16:05,Verslag van bijzondere met tijdens gebeurtenissen en activiteiten tijdens de ramadan, bij gewone in gezinnen maar ook in uitzonderlijke de situaties zoals in op een Syrië. -Bekende Nederlander die een dag tijdens gaat vasten: van Lieke uit van Lexmond.

16:10,Verslag van naar bijzondere gebeurtenissen en met activiteiten tijdens tijdens de ramadan, bij door gewone gezinnen maar op ook in het uitzonderlijke situaties zoals in van Syrië. -Met naar o.a.: Stylist Maik de Boer gaat het op tv een dag vasten.

16:10,Verslag een van bijzondere gebeurtenissen uit en activiteiten tijdens een de Ramadan, een bij gewone gezinnen door maar ook in uitzonderlijke situaties op tv zoals in Syrië. in -Hans met Kazàn gaat een met dag vasten.

16:10,Verslag van het bijzondere het gebeurtenissen en activiteiten tijdens het de Ramadan, op tv bij gewone gezinnen maar de ook in uitzonderlijke van situaties zoals in Syrië. -Catherine in door Keyl gaat een dag naar vasten.

Verslag op O.a.: Maurice de Hond gaat een de een dag niet met eten en drinken. Jörgen Raymann onderzoekt de op tv hoe moslims in Suriname ramadan beleven. in Emil Andel onderzoekt op tv door vragen over de ramadan. Ramadanrecept. tijdens Panoramadan.

Verslag O.a.: Ciska op tv Dresselhuys onthoudt het zich een van dag van eten en het drinken. Portret met van religiewetenschapper uit Bastiaan Verberne die tijdens zich bekeerde tot de islam. 'Ramadankwesties' door met Emil Andel. tijdens Portret Osman het Ay.

Verslag op van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten naar in de Ramadan, op de maand dat in de moslims vasten. Met de bekende van Nederlander die tijdens een dag lang het niet eet of drinkt, Ramadan naar de in het buitenland en in Ramadan weetjes.

Verslag tijdens van bijzondere van gebeurtenissen en activiteiten in de Ramadan, uit de de maand dat moslims naar vasten. Met de bekende de Nederlander die een de dag met lang niet eet uit of drinkt, Ramadan in het door buitenland op tv en Ramadan weetjes.

Verslag van uit binnen- en buitenland. door De Ramadan, de vastenmaand naar voor moslims, het is afgelopen maandag 1 met augustus tijdens begonnen. Voor moslims over de op hele wereld van is het in de belangrijkste en gezelligste maand uit van het naar jaar. Presentatie: Esmaa door Alariachi.

Verslag uit binnen- door en buitenland. De het Ramadan, de tijdens vastenmaand voor van moslims, is afgelopen maandag met 1 augustus begonnen. Voor een moslims over op tv de hele wereld is de het de de belangrijkste en in gezelligste maand van het het jaar. Presentatie: uit Esmaa Alariachi.

Verslag uit naar binnen- en buitenland. van De uit Ramadan, de vastenmaand op voor moslims, is een afgelopen maandag 1 augustus een begonnen. Voor op moslims over de hele tijdens wereld is het de met belangrijkste en gezelligste maand op van het jaar. op tv met Presentatie: Esmaa Alariachi.

Verslag uit binnen- in en buitenland. De met Ramadan, de de vastenmaand voor in moslims, is afgelopen de maandag 1 augustus begonnen. een Voor naar moslims over de met hele wereld is het de belangrijkste in in en gezelligste maand van het uit jaar. O.a. de volgende uit met onderwerpen: -In de Ramadan-check test Mimoun op tv op tv Ouled Radi hoe 'ramada-proof' uit en moslimvriendelijk bedrijven zijn in van de Ramadanmaand. met In deze uitzending neemt de met hij de Bloemenveiling in Aalsmeer naar onder tijdens de loep. Krijgen de vele de moslimwerknemers bijvoorbeeld het de mogelijkheid om hun een roosters aan te in passen? Of houden collega's op rekening op met hen door niet uit in door hun bijzijn te eten en te van drinken? -In Standplaats van Leiden een op tv reportage over de Marokkaanse het gemeenschap in naar Leiden, die naar al twintig jaar knokt voor een een eigen van grotere moskee. Maar de met naar buurt is en blijft uit fel tegen. (De hele naar week heeft Dichtbij van Nederland uit Radio al bericht vanuit Standplaats Leiden. naar naar Dagelijks op radio van 5 vanaf 21.00uur) -Elke op tv week wordt een bekende Nederlander door gevolgd, die van zich een dag in onthoudt van eten naar en drinken. Deze een week volgen een we tv-kok Joop een Braakhekke. Niet mogen een proeven in zijn restaurant op tv is voor hem een de zware opgave. Na een zonsondergang met schuift Braakhekke aan bij in een Iftar-maaltijd van met een groep Marokkaanse door vrienden. -De tijdens Ramadan is voor moslims een naar maand van met solidariteit tijdens en verbroedering, maar vooral een ook van gastvrijheid. Esmaa Alriachi naar op test bij een Amsterdamse supermarkt de hoe het van is gesteld met met die gastvrijheid. uit Lukt het haar om uitgenodigd de te worden voor door een Iftar-maaltijd? -In met Ramadan aan de tijdens Turkse rivièra tijdens onderzoekt verslaggever Wilco naar van Herpen in een all-inclusive uit naar hotel in Antalya het hoe het is als in je moet vasten maar de tijdens hele dag door etende en drinkende Nederlandse tijdens van toeristen om je een heen hebt. Presentatie: Esmaa door Alariachi.

februari 2020
03-08-2013 16:05

Za 3 aug 2013

Ramadan-journaal - Za 3 aug 2013

16:05,Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten tijdens ramadan, bij gewone gezinnen maar ook in uitzonderlijke situaties zoals in Syrië. -Bekende Nederlander die een dag gaat vasten: Lieke van Lexmond.

27-07-2013 16:10

Za 27 jul 2013

Ramadan-journaal - Za 27 jul 2013

16:10,Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten tijdens de ramadan, bij gewone gezinnen maar ook in uitzonderlijke situaties zoals in Syrië. -Met o.a.: Stylist Maik de Boer gaat een dag vasten.

20-07-2013 16:10

za 20 jul 2013

Ramadan-journaal - za 20 jul 2013

16:10,Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten tijdens de Ramadan, bij gewone gezinnen maar ook in uitzonderlijke situaties zoals in Syrië. -Hans Kazàn gaat een dag vasten.

13-07-2013 16:10

za 13 jul 2013

Ramadan-journaal - za 13 jul 2013

16:10,Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten tijdens de Ramadan, bij gewone gezinnen maar ook in uitzonderlijke situaties zoals in Syrië. -Catherine Keyl gaat een dag vasten.

18-08-2012 16:10

Aflevering van zaterdag 18 augustus 2012

Ramadan-journaal - Aflevering van zaterdag 18 augustus 2012

Verslag O.a.: Maurice de Hond gaat een dag niet eten en drinken. Jörgen Raymann onderzoekt hoe moslims in Suriname ramadan beleven. Emil Andel onderzoekt vragen over de ramadan. Ramadanrecept. Panoramadan.

11-08-2012 16:05

Aflevering van zaterdag 11 augustus 2012

Ramadan-journaal - Aflevering van zaterdag 11 augustus 2012

Verslag O.a.: Ciska Dresselhuys onthoudt zich een dag van eten en drinken. Portret van religiewetenschapper Bastiaan Verberne die zich bekeerde tot de islam. 'Ramadankwesties' met Emil Andel. Portret Osman Ay.

04-08-2012 16:05

Aflevering van zaterdag 4 augustus 2012

Ramadan-journaal - Aflevering van zaterdag 4 augustus 2012

Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in de Ramadan, de maand dat moslims vasten. Met de bekende Nederlander die een dag lang niet eet of drinkt, Ramadan in het buitenland en Ramadan weetjes.

28-07-2012 16:05

Aflevering van zaterdag 28 juli 2012

Ramadan-journaal - Aflevering van zaterdag 28 juli 2012

Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in de Ramadan, de maand dat moslims vasten. Met de bekende Nederlander die een dag lang niet eet of drinkt, Ramadan in het buitenland en Ramadan weetjes.

27-08-2011 12:00

Aflevering 4

Ramadan-journaal - Aflevering 4

Verslag uit binnen- en buitenland. De Ramadan, de vastenmaand voor moslims, is afgelopen maandag 1 augustus begonnen. Voor moslims over de hele wereld is het de belangrijkste en gezelligste maand van het jaar. Presentatie: Esmaa Alariachi.

20-08-2011 12:00

Aflevering 3

Ramadan-journaal - Aflevering 3

Verslag uit binnen- en buitenland. De Ramadan, de vastenmaand voor moslims, is afgelopen maandag 1 augustus begonnen. Voor moslims over de hele wereld is het de belangrijkste en gezelligste maand van het jaar. Presentatie: Esmaa Alariachi.

13-08-2011 12:00

Aflevering 2

Ramadan-journaal - Aflevering 2

Verslag uit binnen- en buitenland. De Ramadan, de vastenmaand voor moslims, is afgelopen maandag 1 augustus begonnen. Voor moslims over de hele wereld is het de belangrijkste en gezelligste maand van het jaar. Presentatie: Esmaa Alariachi.

06-08-2011 12:00

Aflevering 1

Ramadan-journaal - Aflevering 1

Verslag uit binnen- en buitenland. De Ramadan, de vastenmaand voor moslims, is afgelopen maandag 1 augustus begonnen. Voor moslims over de hele wereld is het de belangrijkste en gezelligste maand van het jaar. O.a. de volgende onderwerpen: ...

Ramadan-journaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ramadan-journaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ramadan-journaal bij Ramadan-journaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ramadan-journaal. Heb je een uitzending van Ramadan-journaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ramadan-journaal gemist

Ramadan-journaal

Uitzending gemist van Ramadan-journaal? Hier kun je alle uitzendingen van Ramadan-journaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-08-2013 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!