Programma gemist?

16:05,Verslag door van bijzondere gebeurtenissen en tijdens activiteiten tijdens een ramadan, bij gewone gezinnen het maar ook tijdens in uitzonderlijke situaties zoals in de uit Syrië. -Bekende Nederlander die door een dag uit gaat vasten: Lieke van door Lexmond.

16:10,Verslag tijdens van bijzondere gebeurtenissen en het activiteiten tijdens de een ramadan, bij gewone gezinnen met maar ook in op tv uitzonderlijke situaties zoals het van in Syrië. -Met o.a.: de Stylist Maik door de Boer gaat een een dag vasten.

16:10,Verslag van bijzondere de het gebeurtenissen en activiteiten tijdens in de Ramadan, bij gewone door gezinnen maar ook uit in uitzonderlijke situaties zoals tijdens van in Syrië. -Hans op Kazàn gaat een dag tijdens vasten.

16:10,Verslag van bijzondere naar gebeurtenissen en activiteiten op tijdens naar de Ramadan, bij in gewone gezinnen op tv maar ook in uitzonderlijke situaties zoals van in Syrië. -Catherine naar Keyl in gaat een dag tijdens vasten.

Verslag O.a.: in Maurice de op tv Hond gaat een dag niet door eten en met drinken. door Jörgen Raymann onderzoekt hoe het moslims in Suriname ramadan beleven. op tv Emil Andel onderzoekt uit vragen het over de tijdens ramadan. Ramadanrecept. Panoramadan.

Verslag door O.a.: Ciska het Dresselhuys onthoudt zich een dag van van eten en drinken. het Portret van naar religiewetenschapper tijdens Bastiaan Verberne die zich bekeerde tot in de het islam. 'Ramadankwesties' met Emil Andel. het Portret Osman met Ay.

Verslag van op tv bijzondere gebeurtenissen en activiteiten de in in de Ramadan, tijdens de maand dat van moslims vasten. Met door de bekende Nederlander die op tv een dag de lang niet eet of drinkt, op Ramadan in het buitenland door in en Ramadan weetjes.

Verslag van bijzondere in gebeurtenissen en het activiteiten in de uit Ramadan, de maand dat met moslims vasten. op Met de de bekende Nederlander die een dag met lang niet eet tijdens of drinkt, Ramadan tijdens in een het buitenland en Ramadan door weetjes.

Verslag van uit binnen- en buitenland. De de met Ramadan, de vastenmaand een voor moslims, is afgelopen maandag de 1 augustus begonnen. Voor het moslims uit over de de hele wereld is naar het de belangrijkste en gezelligste maand op op tv van het jaar. Presentatie: Esmaa de Alariachi.

Verslag door uit binnen- en buitenland. van De Ramadan, met de vastenmaand voor moslims, is door afgelopen maandag het 1 augustus begonnen. uit Voor moslims tijdens over de het hele wereld is uit het de belangrijkste en gezelligste uit maand met van het jaar. met Presentatie: Esmaa Alariachi.

Verslag op tv uit binnen- en de buitenland. De Ramadan, de op vastenmaand voor moslims, door is van afgelopen maandag 1 augustus begonnen. met Voor tijdens moslims over de hele wereld op tv is het de naar belangrijkste door en gezelligste maand in van het jaar. Presentatie: Esmaa op Alariachi.

Verslag van uit binnen- en buitenland. op De Ramadan, de vastenmaand met in voor moslims, is afgelopen door maandag 1 augustus begonnen. op Voor moslims over met de hele wereld door is het de naar belangrijkste en door gezelligste maand op van het jaar. O.a. met de volgende onderwerpen: -In de een Ramadan-check naar test Mimoun Ouled Radi hoe op 'ramada-proof' en een moslimvriendelijk bedrijven met zijn in de Ramadanmaand. In het deze van uitzending neemt hij de naar Bloemenveiling in naar Aalsmeer onder uit de loep. Krijgen de vele moslimwerknemers het de bijvoorbeeld de mogelijkheid om hun roosters naar aan een te passen? Of met houden collega's rekening met hen de door niet in uit hun bijzijn te op tv eten de en te drinken? met -In Standplaats door Leiden een reportage over de naar Marokkaanse gemeenschap in door Leiden, die van al twintig tijdens jaar knokt voor een het eigen grotere moskee. Maar van de de buurt is en blijft fel op tv tegen. (De hele op week heeft Dichtbij het Nederland Radio met al bericht vanuit Standplaats uit Leiden. Dagelijks op radio een 5 vanaf 21.00uur) uit -Elke week van wordt tijdens een bekende Nederlander gevolgd, die een zich een dag met onthoudt van eten de en drinken. Deze naar week van volgen we tv-kok Joop Braakhekke. het Niet mogen proeven in door zijn restaurant is uit naar voor hem een zware in opgave. Na zonsondergang schuift door Braakhekke aan het bij een Iftar-maaltijd van in een groep Marokkaanse vrienden. van -De Ramadan het is voor moslims een in maand van solidariteit in en tijdens verbroedering, maar vooral ook van op gastvrijheid. Esmaa door Alriachi test het bij een Amsterdamse supermarkt uit hoe het is het gesteld met van die gastvrijheid. Lukt het op haar om op uitgenodigd te worden voor een in naar Iftar-maaltijd? -In Ramadan aan uit de Turkse van rivièra onderzoekt verslaggever Wilco van van Herpen in een all-inclusive een op tv hotel in Antalya hoe door het is als je moet van vasten maar het de hele dag de etende en drinkende Nederlandse op tv toeristen om je van met heen hebt. Presentatie: Esmaa een Alariachi.

april 2019
03-08-2013 16:05

Za 3 aug 2013

Ramadan-journaal - Za 3 aug 2013

16:05,Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten tijdens ramadan, bij gewone gezinnen maar ook in uitzonderlijke situaties zoals in Syrië. -Bekende Nederlander die een dag gaat vasten: Lieke van Lexmond.

27-07-2013 16:10

Za 27 jul 2013

Ramadan-journaal - Za 27 jul 2013

16:10,Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten tijdens de ramadan, bij gewone gezinnen maar ook in uitzonderlijke situaties zoals in Syrië. -Met o.a.: Stylist Maik de Boer gaat een dag vasten.

20-07-2013 16:10

za 20 jul 2013

Ramadan-journaal - za 20 jul 2013

16:10,Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten tijdens de Ramadan, bij gewone gezinnen maar ook in uitzonderlijke situaties zoals in Syrië. -Hans Kazàn gaat een dag vasten.

13-07-2013 16:10

za 13 jul 2013

Ramadan-journaal - za 13 jul 2013

16:10,Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten tijdens de Ramadan, bij gewone gezinnen maar ook in uitzonderlijke situaties zoals in Syrië. -Catherine Keyl gaat een dag vasten.

18-08-2012 16:10

Aflevering van zaterdag 18 augustus 2012

Ramadan-journaal - Aflevering van zaterdag 18 augustus 2012

Verslag O.a.: Maurice de Hond gaat een dag niet eten en drinken. Jörgen Raymann onderzoekt hoe moslims in Suriname ramadan beleven. Emil Andel onderzoekt vragen over de ramadan. Ramadanrecept. Panoramadan.

11-08-2012 16:05

Aflevering van zaterdag 11 augustus 2012

Ramadan-journaal - Aflevering van zaterdag 11 augustus 2012

Verslag O.a.: Ciska Dresselhuys onthoudt zich een dag van eten en drinken. Portret van religiewetenschapper Bastiaan Verberne die zich bekeerde tot de islam. 'Ramadankwesties' met Emil Andel. Portret Osman Ay.

04-08-2012 16:05

Aflevering van zaterdag 4 augustus 2012

Ramadan-journaal - Aflevering van zaterdag 4 augustus 2012

Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in de Ramadan, de maand dat moslims vasten. Met de bekende Nederlander die een dag lang niet eet of drinkt, Ramadan in het buitenland en Ramadan weetjes.

28-07-2012 16:05

Aflevering van zaterdag 28 juli 2012

Ramadan-journaal - Aflevering van zaterdag 28 juli 2012

Verslag van bijzondere gebeurtenissen en activiteiten in de Ramadan, de maand dat moslims vasten. Met de bekende Nederlander die een dag lang niet eet of drinkt, Ramadan in het buitenland en Ramadan weetjes.

27-08-2011 12:00

Aflevering 4

Ramadan-journaal - Aflevering 4

Verslag uit binnen- en buitenland. De Ramadan, de vastenmaand voor moslims, is afgelopen maandag 1 augustus begonnen. Voor moslims over de hele wereld is het de belangrijkste en gezelligste maand van het jaar. Presentatie: Esmaa Alariachi.

20-08-2011 12:00

Aflevering 3

Ramadan-journaal - Aflevering 3

Verslag uit binnen- en buitenland. De Ramadan, de vastenmaand voor moslims, is afgelopen maandag 1 augustus begonnen. Voor moslims over de hele wereld is het de belangrijkste en gezelligste maand van het jaar. Presentatie: Esmaa Alariachi.

13-08-2011 12:00

Aflevering 2

Ramadan-journaal - Aflevering 2

Verslag uit binnen- en buitenland. De Ramadan, de vastenmaand voor moslims, is afgelopen maandag 1 augustus begonnen. Voor moslims over de hele wereld is het de belangrijkste en gezelligste maand van het jaar. Presentatie: Esmaa Alariachi.

06-08-2011 12:00

Aflevering 1

Ramadan-journaal - Aflevering 1

Verslag uit binnen- en buitenland. De Ramadan, de vastenmaand voor moslims, is afgelopen maandag 1 augustus begonnen. Voor moslims over de hele wereld is het de belangrijkste en gezelligste maand van het jaar. O.a. de volgende onderwerpen: ...

Ramadan-journaal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ramadan-journaal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ramadan-journaal bij Ramadan-journaal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ramadan-journaal. Heb je een uitzending van Ramadan-journaal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ramadan-journaal gemist

Ramadan-journaal

Uitzending gemist van Ramadan-journaal? Hier kun je alle uitzendingen van Ramadan-journaal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 03-08-2013 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord