Programma gemist?

Michiel Doekes maakt in een uit portret van met zijn broer Joost. met Joost werkt al op ruim 25 jaar op als dierenarts in van Israël. Via zijn op tv werk leren we Israël op een door heel andere de manier kennen dan zoals een het ook op tv wel via van de media de tot ons komt. We maken mee in hoe Israëliërs, de op de fundamenten met van het een heftige geschiedenis, een bedreigde met omgeving met en een nadrukkelijk aanwezig uit cultureel-religieuze identiteit hun tijdens leven gewoon met leiden. Met hun het teleurstellingen en hun succes, in hun wensen en verlangens. tijdens Met als door rode draad het van leven van een Nederlandse uit dierenarts in Israël. uit We maken met Israëliërs mee op tv van allerlei pluimage. Een Zwitserse de paardenhouder die op jonge uit leeftijd naar een van kibboets ging en uit een nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde de dierenarts die op in de Nederland heeft gestudeerd en nu een rondleidingen geeft bij de uit door tempel van Salomon. Een jong meisje van van tijdens 17 jaar die als een naar echte cowgirl het voor door haar vader de boerderij door runt. Een de Arabier die geiten houdt en de op rekening voldoet door naar een het diner te organiseren. Een met religieuze boer op tv die uitlegt wat in voor technologische tijdens aanpassingen zijn uitgevonden tijdens om toch op Sabbath te met kunnen van melken. We komen bij deze mensen van thuis via het naar werk van door Joost. Ook komen we op bij door Joost thuis en maken we een daar de gezinssituatie in mee. met Zoals het op tv vieren van Chanoeka en een het vertrek van zoon naar Jotam die moet gaan een dienen in het in Israëlische het leger.

september 2020
07-08-2011 13:55

Aflevering 1

Doktor Jost - Aflevering 1

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doktor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doktor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doktor Jost bij Doktor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doktor Jost. Heb je een uitzending van Doktor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doktor Jost gemist

Doktor Jost toont Michiel Doekes die een portret maakt van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doktor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Doktor Jost heeft als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken in Doktor Jost Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we met Doktor Jost bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doktor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doktor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-08-2011 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!