Programma gemist?

Michiel Doekes maakt het een portret van een zijn broer Joost. in Joost werkt in al ruim 25 jaar op tv als tijdens dierenarts in Israël. Via door zijn in werk leren we Israël op met een met heel andere manier kennen dan door zoals het ook wel het op tv via de media tot op ons komt. een We maken mee hoe Israëliërs, op een de fundamenten het van een een heftige geschiedenis, een op tv bedreigde omgeving en een een nadrukkelijk uit aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun de leven gewoon leiden. Met uit hun teleurstellingen en hun tijdens succes, hun wensen naar en verlangens. Met op uit als rode draad het leven in van een Nederlandse dierenarts door in Israël. de We maken Israëliërs mee in van van allerlei pluimage. Een Zwitserse een paardenhouder die op jonge uit leeftijd naar een uit een kibboets ging en nooit op tv meer is op tv teruggegaan. Een gepensioneerde uit dierenarts die in Nederland naar heeft gestudeerd en nu het rondleidingen geeft bij een de tempel van het Salomon. op Een jong meisje van 17 door jaar die in als een echte cowgirl voor tijdens haar op tv vader de boerderij runt. in Een Arabier die van geiten houdt en op tv de rekening voldoet door in een diner te op organiseren. Een op religieuze boer die tijdens uitlegt een wat voor technologische aanpassingen op tv zijn uitgevonden om toch uit op Sabbath uit te kunnen melken. We komen uit bij deze op tv mensen thuis via het van werk van Joost. op tv Ook komen van we bij in Joost thuis en maken we met uit daar de gezinssituatie op mee. Zoals het de vieren van Chanoeka met en het vertrek van een zoon Jotam die moet gaan in op tv dienen in het Israëlische op tv leger.

september 2021
07-08-2011 13:55

Aflevering 1

Doktor Jost - Aflevering 1

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doktor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doktor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doktor Jost bij Doktor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doktor Jost. Heb je een uitzending van Doktor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doktor Jost gemist

Doktor Jost toont Michiel Doekes die een portret maakt van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doktor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Doktor Jost heeft als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken in Doktor Jost Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we met Doktor Jost bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doktor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doktor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-08-2011 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!