Programma gemist?

Michiel met Doekes maakt een tijdens portret van zijn broer Joost. met Joost werkt al in ruim 25 jaar naar als op tv dierenarts in Israël. Via zijn uit in werk leren we Israël tijdens op een heel andere manier een kennen dan zoals door tijdens het ook wel via de media naar tot ons komt. door We maken mee op hoe door Israëliërs, op de fundamenten van uit op tv een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving van en een nadrukkelijk door aanwezig het cultureel-religieuze identiteit hun leven naar gewoon leiden. Met hun op tv van teleurstellingen en hun succes, hun wensen uit en naar verlangens. Met als de rode draad het leven in van een Nederlandse van dierenarts in Israël. We door maken Israëliërs mee op op tv van allerlei pluimage. Een Zwitserse het paardenhouder die op op jonge door leeftijd naar een kibboets naar ging en nooit in meer is teruggegaan. het Een gepensioneerde dierenarts die tijdens in Nederland tijdens heeft gestudeerd en nu rondleidingen op geeft bij in de tempel een van Salomon. met Een jong meisje van 17 een jaar die tijdens als een echte cowgirl voor naar haar vader de op boerderij runt. tijdens Een Arabier het die geiten houdt en de naar tijdens rekening voldoet door tijdens een diner te organiseren. Een door religieuze boer die een uitlegt wat met voor technologische aanpassingen door zijn uitgevonden om toch op op Sabbath te kunnen op tv melken. het We komen bij naar deze mensen thuis via het met werk van een Joost. Ook komen we de bij in Joost thuis en maken op tv we daar de uit gezinssituatie mee. Zoals het op vieren van Chanoeka op en het naar vertrek naar van zoon Jotam die naar moet gaan dienen de in het Israëlische op tv leger.

mei 2021
07-08-2011 13:55

Aflevering 1

Doktor Jost - Aflevering 1

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doktor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doktor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doktor Jost bij Doktor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doktor Jost. Heb je een uitzending van Doktor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doktor Jost gemist

Doktor Jost toont Michiel Doekes die een portret maakt van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doktor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Doktor Jost heeft als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken in Doktor Jost Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we met Doktor Jost bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doktor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doktor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-08-2011 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!