Programma gemist?

Michiel door Doekes maakt een een portret van zijn broer op tv Joost. Joost de werkt al met ruim 25 jaar als dierenarts uit in Israël. Via zijn op tv werk door leren we Israël op de een heel andere manier uit kennen dan zoals tijdens het de ook wel via de de media tot ons komt. naar We maken mee door hoe met Israëliërs, op de fundamenten in van een heftige geschiedenis, op een met bedreigde omgeving en uit een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit op tv op tv hun leven gewoon in leiden. Met hun teleurstellingen en naar hun succes, van hun wensen en verlangens. de Met als in rode draad het leven een van een de Nederlandse dierenarts in Israël. We op tv maken Israëliërs een mee van allerlei pluimage. door uit Een Zwitserse paardenhouder die op uit jonge leeftijd een naar een tijdens kibboets ging en een nooit meer is teruggegaan. het Een gepensioneerde dierenarts die in op tv Nederland een heeft gestudeerd en met nu rondleidingen een geeft bij de tempel uit van Salomon. Een naar jong meisje van 17 naar jaar die uit als een echte cowgirl een voor haar in vader de boerderij runt. tijdens Een Arabier die geiten uit houdt door en de uit rekening voldoet door met een diner te van organiseren. Een religieuze boer die uitlegt in door wat voor technologische aanpassingen het zijn uitgevonden met om toch op met Sabbath te kunnen melken. We op tv komen bij uit deze mensen thuis via uit het het werk van Joost. Ook tijdens komen we bij Joost op tv thuis en maken we door daar naar de gezinssituatie mee. in Zoals het vieren van het Chanoeka en het naar vertrek van zoon van Jotam door die moet gaan tijdens dienen in het door Israëlische leger.

mei 2020
07-08-2011 13:55

Aflevering 1

Doktor Jost - Aflevering 1

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doktor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doktor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doktor Jost bij Doktor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doktor Jost. Heb je een uitzending van Doktor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doktor Jost gemist

Doktor Jost toont Michiel Doekes die een portret maakt van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doktor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Doktor Jost heeft als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken in Doktor Jost Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we met Doktor Jost bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doktor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doktor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-08-2011 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!