Programma gemist?

Michiel naar Doekes maakt een uit portret van zijn een broer Joost. Joost van werkt al ruim 25 tijdens jaar als met dierenarts in met Israël. Via zijn werk tijdens leren we Israël op het een met heel andere manier kennen dan zoals de het ook wel op via de media tijdens met tot ons komt. We maken mee door hoe Israëliërs, de op op tv de fundamenten van een heftige naar geschiedenis, op tv een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk op tv aanwezig cultureel-religieuze tijdens identiteit hun op leven gewoon leiden. Met de hun teleurstellingen en hun uit succes, hun naar wensen en verlangens. Met een een als rode draad het leven van tijdens een Nederlandse dierenarts met in Israël. We uit maken Israëliërs mee een van allerlei pluimage. tijdens Een op tv Zwitserse paardenhouder die met op jonge leeftijd naar met een in kibboets ging en nooit tijdens meer is teruggegaan. Een gepensioneerde de dierenarts een die in een Nederland heeft gestudeerd tijdens en nu rondleidingen geeft bij naar de tempel van Salomon. het tijdens Een jong meisje van 17 jaar het van die als een echte cowgirl voor op tv haar de vader de boerderij runt. Een uit Arabier die het geiten houdt en de op tv rekening voldoet door op een diner te in organiseren. Een religieuze in van boer die uitlegt wat voor het technologische aanpassingen zijn uitgevonden in van om toch op Sabbath te op kunnen melken. door We komen op tv bij deze mensen thuis via het met werk van door Joost. Ook komen we het bij in Joost thuis en maken met we daar de gezinssituatie met mee. Zoals het door vieren een van Chanoeka en het vertrek het van zoon Jotam in een die moet gaan dienen van in het Israëlische een leger.

januari 2021
07-08-2011 13:55

Aflevering 1

Doktor Jost - Aflevering 1

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doktor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doktor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doktor Jost bij Doktor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doktor Jost. Heb je een uitzending van Doktor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doktor Jost gemist

Doktor Jost toont Michiel Doekes die een portret maakt van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doktor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Doktor Jost heeft als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken in Doktor Jost Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we met Doktor Jost bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doktor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doktor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-08-2011 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!