Programma gemist?

Michiel een Doekes maakt een portret in van het zijn broer Joost. Joost werkt al van ruim 25 in jaar als de dierenarts in Israël. Via zijn op tv werk leren tijdens we Israël op naar een uit heel andere manier kennen dan uit zoals tijdens het ook wel via van de media het tot ons komt. We het maken mee hoe Israëliërs, op het in de fundamenten van uit een heftige geschiedenis, een een bedreigde omgeving en een naar nadrukkelijk een aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven een gewoon leiden. Met hun door teleurstellingen in en hun succes, hun tijdens wensen en verlangens. Met het door als rode draad het leven van tijdens in een Nederlandse dierenarts in van Israël. We maken Israëliërs op mee van allerlei pluimage. van Een met Zwitserse paardenhouder die op op tv jonge leeftijd naar een op kibboets ging en het nooit meer de is teruggegaan. Een gepensioneerde door dierenarts die in een Nederland heeft gestudeerd het en naar nu rondleidingen geeft bij de door tempel van op Salomon. tijdens Een jong meisje van 17 jaar in die als een op tv echte met cowgirl voor haar uit vader de boerderij in runt. Een Arabier die geiten met houdt en de uit rekening in voldoet door een door diner te uit organiseren. Een religieuze boer die een uitlegt het wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden door om tijdens toch op Sabbath met te kunnen melken. de We komen de bij deze mensen thuis via uit het werk van Joost. tijdens Ook de komen we bij Joost thuis een tijdens en maken we daar de tijdens gezinssituatie mee. Zoals op tv het vieren naar van Chanoeka en het van vertrek van in zoon Jotam die moet een gaan dienen in het van Israëlische van leger.

december 2019
07-08-2011 13:55

Aflevering 1

Doktor Jost - Aflevering 1

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doktor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doktor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doktor Jost bij Doktor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doktor Jost. Heb je een uitzending van Doktor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doktor Jost gemist

Doktor Jost toont Michiel Doekes die een portret maakt van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doktor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Doktor Jost heeft als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken in Doktor Jost Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we met Doktor Jost bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doktor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doktor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-08-2011 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!