Programma gemist?

Michiel met Doekes maakt een portret van de zijn met broer Joost. Joost werkt een al ruim 25 met jaar van als dierenarts in Israël. Via op tv zijn tijdens werk leren we van Israël op een heel andere manier het kennen dan van zoals het met ook wel het via de media de tot ons komt. We maken een mee hoe met Israëliërs, op de fundamenten op tv van een heftige geschiedenis, naar een bedreigde omgeving naar en een door nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit tijdens hun leven het gewoon leiden. op Met hun teleurstellingen en hun met succes, tijdens hun wensen en uit verlangens. Met als van rode draad het tijdens leven van een Nederlandse dierenarts door in Israël. uit We maken Israëliërs mee op van allerlei pluimage. op Een Zwitserse paardenhouder in die uit op jonge leeftijd naar een door kibboets ging op en door nooit meer is teruggegaan. Een het gepensioneerde een dierenarts die in Nederland een heeft gestudeerd een en nu rondleidingen geeft tijdens bij de tempel van van Salomon. een Een jong meisje van 17 naar jaar die als van een met echte cowgirl voor haar met vader de tijdens boerderij runt. Een Arabier een die geiten houdt en van de rekening voldoet door het een diner te in organiseren. Een uit religieuze boer die uitlegt uit wat voor met technologische aanpassingen zijn de uitgevonden om door toch op door Sabbath te kunnen melken. We van komen bij deze op mensen thuis via op tv het werk uit van Joost. het Ook komen we bij door Joost thuis en uit maken we daar in de gezinssituatie mee. op Zoals het vieren van Chanoeka door met en het vertrek van zoon Jotam het die op tv moet gaan dienen op tv in het naar Israëlische leger.

september 2020
07-08-2011 13:55

Aflevering 1

Doktor Jost - Aflevering 1

Michiel Doekes maakt een portret van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Is...

Doktor Jost gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doktor Jost de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doktor Jost bij Doktor Jost liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doktor Jost. Heb je een uitzending van Doktor Jost gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doktor Jost gemist

Doktor Jost toont Michiel Doekes die een portret maakt van zijn broer Joost. Joost werkt al ruim 25 jaar als dierenarts in Israël. Via zijn werk leren we Israël in Doktor Jost op een heel andere manier kennen dan zoals het ook wel via de media tot ons komt. We maken mee hoe Israëliërs, op de fundamenten van een heftige geschiedenis, een bedreigde omgeving en een nadrukkelijk aanwezig cultureel-religieuze identiteit hun leven gewoon leiden. Met hun teleurstellingen en hun succes, hun wensen en verlangens. Doktor Jost heeft als rode draad het leven van een Nederlandse dierenarts in Israël. We maken in Doktor Jost Israëliërs mee van allerlei pluimage. Een Zwitserse paardenhouder die op jonge leeftijd naar een kibboets ging en nooit meer is teruggegaan. Een gepensioneerde dierenarts die in Nederland heeft gestudeerd en nu rondleidingen geeft bij de tempel van Salomon. Een jong meisje van 17 jaar die als een echte cowgirl voor haar vader de boerderij runt. Een Arabier die geiten houdt en de rekening voldoet door een diner te organiseren. Een religieuze boer die uitlegt wat voor technologische aanpassingen zijn uitgevonden om toch op Sabbath te kunnen melken. We komen bij deze mensen thuis via het werk van Joost. Ook komen we met Doktor Jost bij Joost thuis en maken we daar de gezinssituatie mee. Zoals het vieren van Chanoeka en het vertrek van zoon Jotam die moet gaan dienen in het Israëlische leger.

Uitzending gemist van Doktor Jost? Hier kun je alle uitzendingen van Doktor Jost kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-08-2011 om 13:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!