Programma gemist?

Sinds uit het prille van begin van de televisie maakt op tv de NOS programma's over van op tv het Koninklijk Huis. een De kijkers hebben de Oranjes in zich zien uit verloven en trouwen en in in met interviews heeft Nederland hen door beter leren kennen. het Ook de het verdrietige momenten zijn op het de televisie te een zien, zoals bij begrafenissen van van een leden van de op koninklijke familie. De afgelopen 60 op tv jaar heeft veel memorabele naar op televisiemomenten opgeleverd. Aan de tijdens hand van op tv beelden uit het rijke van archief en op verhalen van direct betrokkenen van door toen in en nu wordt de op geschiedenis van het Koninklijk Huis een en de rol uit de van het medium televisie daarin in op beeld tijdens gebracht. Koos met Postema spreekt onder meer met Rudolf tijdens met Spoor, regisseur van de met traan van Máxima, en met in een oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. tijdens met Maar ook Sanne 'koningin in Beatrix' Wallis de Vries, op tv royaltydeskundige Peter naar van der Vorst en Carlo van 'Willem-Alexander' Boszhard een komen aan het woord. met Koos Postema ontvangt op op paleis Soestdijk naar een programmamakers die achter de van schermen betrokken waren bij tijdens uitzendingen rondom de door Oranjes. Een aantal uit van van die betrokkenen vertelt door voor het eerst publiekelijk met over de totstandkoming van in koninklijke programma's tijdens in het algemeen en tijdens hun rol een in het bijzonder. Afl.: Koninklijke op tv humor. Bijna het alle grote met komieken wagen zich eraan: satire, de grappen maken over het het Koninklijk naar Huis. Ze van vergroten karaktertrekken met uit: grote oren, een stijf kapsel, door pakken de Oranjes de aan op relletjes, op op tv hun gedrag. Hoe een ze dat doen, is heel met verschillend. Wim door Sonneveld laat als opperspreekstalmeester van tijdens de op tv koningin krentenmikken achter de rododendrons met sodemieteren, Barend Servet het praat met Juliana met die een spruitjes schoonmaakt, sommigen op gaan daarbij heel in ver. Is op humor over de Oranjes tijdens anders dan andere in grappen, zijn er met ook grenzen aan wat leuk een is? Denken de de makers daar op over na, hoe zoeken de met ze de grens op? Met door onder meer op tv Jack Spijkerman, die het met Kopspijkers op scoorde met vele persiflages, Sanne van Wallis de Vries, op die spreekt over haar naar verbazing over een het Koninklijk Huis en naar haar van ontmoetingen met Beatrix, en Carlo door in Boszhard over 'zijn' Willem-Alexander. Presentatie: Koos tijdens op tv Postema.

Sinds het van prille begin van de de televisie maakt tijdens de in NOS programma's over het Koninklijk uit Huis. op De kijkers hebben de Oranjes zich op tv zien uit verloven en het trouwen en in interviews heeft tijdens Nederland hen met beter leren kennen. Ook de met verdrietige momenten met zijn het op de televisie in te zien, zoals bij begrafenissen naar van leden door van de met koninklijke familie. De in afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele op tv televisiemomenten het opgeleverd. Aan de hand van van met beelden uit het tijdens rijke archief en van verhalen van direct betrokkenen van op toen en nu wordt van in de geschiedenis van het Koninklijk Huis de en de op rol van het de medium het televisie daarin in beeld naar gebracht. Koos uit Postema spreekt onder naar meer met Rudolf Spoor, uit regisseur van de traan van van Máxima, en met met oud-directeur van op tv de tijdens Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. het Maar ook Sanne met 'koningin Beatrix' Wallis de Vries, het royaltydeskundige met Peter van der Vorst en tijdens Carlo 'Willem-Alexander' Boszhard naar komen aan het naar woord. Koos Postema op ontvangt de op paleis Soestdijk programmamakers die achter op de schermen met betrokken uit waren bij uitzendingen rondom door de Oranjes. Een aantal van van die betrokkenen vertelt het door voor het eerst tijdens publiekelijk over de het totstandkoming van koninklijke programma's het in het met algemeen en hun rol in het uit bijzonder. Afl.: De uit troonswisseling. 'Voor het ieder mens is met er een tijd uit gekomen.' Zo begint koningin op Juliana haar op televisietoespraak op 31 januari tijdens 1980 waarin ze met bekendmaakt dat haar in op tv dochter Beatrix op door 30 april van datzelfde een jaar koningin zal worden. Op met 30 april het treft in de nieuwe koningin een een weinig feestelijke hoofdstad in aan. Kunnen op tv de festiviteiten wel van doorgaan temidden van krakers en van rookbommen? Een in reconstructie van uit de bekendmaking van uit de troonswisseling en een van de verslaggeving rond de op tv inhuldiging zelf. uit Met oud-verslaggever Marijn van de Koning, uit regisseur Martijn Lindenberg (destijds in ingevlogen vanaf de Olympische Spelen op in Lake op Placid), de oud-directeur NOS Televisie Ed van Westerloo naar en van toenmalig eindredacteur van de door NOS Kees van Langeraad. tijdens Ook een Koos Postema zelf naar was op 30 april 1980 met als verslaggever op tijdens de in Dam aan het werk. Presentatie: op Koos uit Postema.

Sinds het het prille de begin van de televisie naar maakt de NOS uit programma's over door het Koninklijk Huis. uit De kijkers hebben de op tv Oranjes zich zien verloven tijdens en een trouwen en in interviews heeft Nederland met hen uit beter leren kennen. Ook de door verdrietige momenten de zijn het op de televisie te zien, zoals naar bij begrafenissen van naar leden op tv van de koninklijke familie. door De een afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele door op televisiemomenten opgeleverd. Aan uit de hand van beelden in uit het rijke op archief en uit verhalen van direct met betrokkenen van toen en nu wordt in de op tv geschiedenis van het Koninklijk de Huis en de rol op van uit het medium televisie daarin in op tv beeld op tv gebracht. Presentator Koos met Postema spreekt onder op meer met Rudolf Spoor, tijdens regisseur een van de traan van de Máxima, en met op tv oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef in Brouwers. Maar op tv ook op tv Sanne - koningin Beatrix - Wallis op naar de Vries, royaltydeskundige Peter van uit der Vorst en een Carlo naar - Willem-Alexander - Boszhard komen tijdens aan het naar woord. Koos Postema ontvangt op op tv op paleis Soestdijk programmamakers uit die achter de schermen op tv betrokken waren bij de uitzendingen rondom de de Oranjes. Een een aantal van die betrokkenen van vertelt voor het eerst publiekelijk het over de op totstandkoming van koninklijke programma's naar het in het algemeen op tv en hun rol in van het bijzonder. van Afl.: De interviews. De leden van op het Koninklijk Huis door op staan maar zelden een interview met toe. uit De mystiek rond het het koningshuis moet immers een in stand in blijven. Het moet vooral niet in te gewoon worden. Toch de zijn er in in het de afgelopen jaren een van aantal bijzondere gesprekken uitgezonden. In tijdens het deze aflevering een greep uit van die interviews, door waarbij de een betrokkenen achter de in schermen hun kant van het verhaal een vertellen. Bijzonder van is dat op oud-hoofdredacteur van het NOS tijdens Journaal Ed van Westerloo uit voor het uit eerst vertelt over zijn in betrokkenheid bij de een interviews met prinses het door Juliana en prins Bernhard, op koningin Beatrix en op tv prins Willem-Alexander. Koos Postema een ontvangt hem, het programmamaker Ad van Liempt, op tv oud-hoofdredacteur NOS Actueel tijdens Lars op Andersson en regisseur Rudolf Spoor op tijdens uit paleis Soestdijk. Schrijfster Hella S. Haasse met vertelt over tijdens het gesprek een dat zij op in 1988 had met de door toen vijftigjarige koningin op Beatrix. Presentatie: Koos de Postema.

verloofd, een getrouwd,Sinds het een prille begin van naar de televisie maakt de de NOS programma's over tijdens het Koninklijk met Huis. De kijkers hebben uit de Oranjes zich zien verloven een en trouwen en van in een interviews heeft Nederland hen beter tijdens een leren kennen. Ook de verdrietige momenten met zijn de op de uit televisie te zien, zoals bij begrafenissen met in van leden van de koninklijke in familie. met De afgelopen 60 jaar van heeft veel memorabele televisiemomenten door opgeleverd. Aan de naar hand in van beelden uit tijdens het rijke archief en verhalen van uit de direct betrokkenen van toen en van nu wordt de in geschiedenis van uit het Koninklijk Huis en op de rol van naar het met medium televisie daarin in beeld op gebracht. naar Presentator Koos Postema tijdens spreekt onder meer met Rudolf Spoor, door regisseur van de van tijdens traan van Máxima, en de met oud-directeur van de van Rijksvoorlichtingsdienst tijdens Eef Brouwers. Maar ook Sanne in - koningin Beatrix - de Wallis het de Vries, royaltydeskundige uit Peter van der Vorst en door Carlo in - Willem-Alexander uit - Boszhard komen aan het met woord. Koos met Postema ontvangt op paleis naar Soestdijk programmamakers op die achter in de schermen betrokken een waren bij uitzendingen op tv rondom de Oranjes. Een aantal uit van die de betrokkenen vertelt voor het eerst het publiekelijk over de uit totstandkoming naar van koninklijke programma's in het van algemeen en hun tijdens rol in in het bijzonder. tijdens Afl.: Verliefd, verloofd, getrouwd. op tv Als de troonopvolger zijn tijdens of van haar verloving aankondigt is op dat een groot nieuws. Dat met is het in een 1965 als Beatrix de Duitse diplomaat het Claus von met Amsberg voorstelt en tijdens dat is het in een 2001 bij de door introductie van tijdens Máxima Zorreguieta. door Hoewel er 36 op tv jaar tussen ligt, zijn met de overeenkomsten over de hoe tijdens beide gebeurtenissen op televisie een kwamen opmerkelijk. Televisiemakers in van toen en uit nu vertellen hun door verhalen aan Koos Postema. Aan de het in woord komen onder op tv meer: Rudolf Spoor, tijdens in 1965 op bij de introductie van Claus op tv cameraman, en in op tv 2002 regisseur van van de tijdens beroemde traan van Máxima. Kees de van uit Langeraad die in 1966 het op huwelijk de van Claus en met Beatrix regisseert en het van verwijt krijgt geen oog de te hebben voor de tijdens rellen de in Amsterdam. een En Ed van Westerloo naar die zich afvraagt hoe de in koningin zich de moet hebben in gevoeld bij de door vijandige ontvangst van prins Claus. tijdens Presentatie: Koos in Postema.

juli 2019
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord