Programma gemist?

Sinds het in prille begin van met de televisie van maakt de NOS met programma's over op tv het Koninklijk Huis. De kijkers hebben in de Oranjes met zich uit zien verloven en trouwen het en in interviews heeft Nederland uit hen beter uit leren kennen. Ook het de verdrietige uit momenten zijn op met de televisie te in zien, zoals bij met begrafenissen van op tv leden van de koninklijke familie. De op tv afgelopen 60 jaar uit heeft veel memorabele tijdens televisiemomenten opgeleverd. op Aan de het hand van het beelden uit het rijke tijdens archief en verhalen tijdens van direct op betrokkenen van toen in en nu wordt naar de geschiedenis van van het Koninklijk Huis en de een rol van een het medium op tv televisie daarin in beeld gebracht. het Koos Postema spreekt onder door meer met Rudolf het Spoor, het regisseur van uit de traan van Máxima, en op met met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef van Brouwers. Maar ook Sanne met 'koningin Beatrix' op Wallis de met Vries, royaltydeskundige op Peter van der Vorst en tijdens Carlo 'Willem-Alexander' Boszhard met komen aan door het woord. Koos het Postema ontvangt op paleis Soestdijk op tv programmamakers die achter een de uit schermen betrokken waren bij naar uitzendingen een rondom de Oranjes. Een op aantal van die betrokkenen met vertelt voor het op eerst publiekelijk over door de op tv totstandkoming van koninklijke het programma's in het algemeen en hun tijdens van rol in het op tv bijzonder. Afl.: Koninklijke humor. Bijna een alle grote komieken wagen door zich eraan: de satire, grappen maken van over de het Koninklijk Huis. het Ze vergroten karaktertrekken uit uit: grote oren, een een stijf kapsel, pakken de naar Oranjes aan op tijdens relletjes, hun gedrag. een Hoe ze dat met doen, is heel verschillend. op tv Wim het Sonneveld laat als opperspreekstalmeester op tv van de koningin naar krentenmikken achter van de rododendrons in sodemieteren, Barend Servet praat met Juliana met die in spruitjes schoonmaakt, sommigen gaan daarbij met heel ver. het Is humor in over de met Oranjes anders dan andere grappen, uit zijn het er ook grenzen aan een wat leuk is? met Denken de makers van daar over na, in hoe zoeken ze de grens naar van op? Met onder meer Jack met Spijkerman, die met Kopspijkers tijdens scoorde met vele in persiflages, Sanne de Wallis de Vries, het die spreekt over de haar verbazing over met het Koninklijk Huis en op tv haar op tv ontmoetingen met Beatrix, en Carlo op tv een Boszhard over 'zijn' Willem-Alexander. Presentatie: Koos een een Postema.

Sinds het naar prille begin van de in uit televisie maakt de NOS programma's op tv over het het Koninklijk Huis. op De kijkers hebben de Oranjes zich met een zien verloven en trouwen een en in op interviews heeft Nederland op tv hen beter leren kennen. Ook met de verdrietige momenten zijn op tv door op de televisie naar te zien, zoals bij uit begrafenissen van leden in van de koninklijke met familie. De het afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele op uit televisiemomenten opgeleverd. Aan de uit hand van beelden tijdens uit het rijke archief en op verhalen van op tv direct betrokkenen van toen op tv en nu wordt tijdens de geschiedenis van het het Koninklijk Huis door en de het rol van het medium op televisie een daarin in beeld gebracht. in Koos Postema door spreekt onder het meer met Rudolf door Spoor, regisseur van de traan van van Máxima, en met uit oud-directeur van door de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. de Maar ook met Sanne 'koningin Beatrix' Wallis naar de Vries, met royaltydeskundige Peter van van der Vorst en Carlo het 'Willem-Alexander' Boszhard door komen uit aan het woord. Koos Postema ontvangt op tv op paleis Soestdijk de programmamakers die op tv achter met de schermen betrokken waren bij uitzendingen de rondom de naar Oranjes. op Een aantal van die betrokkenen op vertelt voor tijdens het eerst publiekelijk over naar de totstandkoming een van koninklijke programma's een in het met algemeen en hun rol in het naar bijzonder. Afl.: in De troonswisseling. op tv 'Voor ieder mens uit is er door een tijd gekomen.' Zo begint uit koningin Juliana haar televisietoespraak de op 31 januari op tv een 1980 waarin ze bekendmaakt dat haar op tv dochter Beatrix op met uit 30 april van datzelfde met jaar koningin zal worden. een Op 30 in april treft de de nieuwe koningin een weinig feestelijke uit hoofdstad aan. Kunnen in de festiviteiten op tv wel doorgaan temidden door van krakers en rookbommen? uit Een op tv reconstructie van de uit bekendmaking van de op tv troonswisseling en van de met verslaggeving een rond de inhuldiging naar zelf. Met oud-verslaggever Marijn de Koning, de door regisseur Martijn Lindenberg een (destijds ingevlogen vanaf de op tv Olympische Spelen in naar Lake Placid), oud-directeur NOS Televisie op Ed in van Westerloo en een toenmalig eindredacteur van de NOS met Kees van een Langeraad. in Ook Koos Postema zelf was op het de 30 april 1980 een als verslaggever op de Dam de aan het werk. Presentatie: tijdens uit Koos Postema.

Sinds het prille door begin van een de televisie op maakt de NOS programma's naar over het in Koninklijk Huis. De in kijkers hebben de Oranjes uit zich uit zien verloven en met trouwen en in interviews op heeft Nederland hen op tv beter leren kennen. naar Ook de verdrietige het momenten zijn op de uit televisie uit te zien, zoals bij begrafenissen van in leden van met de koninklijke familie. op De naar afgelopen 60 jaar een heeft veel memorabele in televisiemomenten opgeleverd. Aan de van hand van beelden uit het uit rijke met archief en verhalen uit van direct betrokkenen van tijdens toen en nu wordt uit de in geschiedenis van naar het Koninklijk Huis en de naar rol van door het medium televisie daarin het in beeld gebracht. Presentator naar uit Koos Postema spreekt onder de meer met Rudolf op Spoor, regisseur van tijdens de traan van Máxima, tijdens en met oud-directeur in van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef uit Brouwers. door Maar ook op tv Sanne - koningin Beatrix de - Wallis van de Vries, royaltydeskundige op Peter van der Vorst en door Carlo - Willem-Alexander - uit Boszhard van komen aan het woord. Koos van Postema het ontvangt op paleis uit Soestdijk programmamakers die achter de de het schermen betrokken waren bij uitzendingen de rondom de Oranjes. Een naar aantal van het die betrokkenen tijdens vertelt voor het eerst publiekelijk tijdens van over de totstandkoming van het koninklijke programma's in het algemeen op tv en hun uit rol in het bijzonder. naar Afl.: De door interviews. De leden naar van het de Koninklijk Huis staan maar op zelden een interview tijdens toe. De mystiek rond de het door koningshuis moet immers in tijdens stand in blijven. Het moet vooral op niet te gewoon worden. op Toch zijn er op in de afgelopen van jaren een aantal tijdens bijzondere gesprekken uitgezonden. In in deze aflevering in een greep uit die de interviews, op waarbij de naar betrokkenen achter de uit schermen hun kant van uit het verhaal het vertellen. Bijzonder is dat het oud-hoofdredacteur van het in NOS Journaal Ed van Westerloo van voor het naar eerst vertelt op over zijn betrokkenheid bij naar de interviews met het prinses Juliana en prins naar in Bernhard, koningin Beatrix van en prins Willem-Alexander. Koos Postema ontvangt in van hem, programmamaker Ad door van Liempt, oud-hoofdredacteur NOS Actueel Lars naar Andersson naar en regisseur Rudolf Spoor op op op paleis Soestdijk. Schrijfster Hella op S. Haasse vertelt van over het op tv gesprek dat zij in 1988 had het met de naar toen vijftigjarige koningin in Beatrix. Presentatie: Koos op Postema.

verloofd, in getrouwd,Sinds het prille begin van op de televisie naar maakt de met NOS programma's over het Koninklijk een Huis. op tv De kijkers hebben de uit Oranjes zich zien verloven naar en trouwen en van in interviews heeft uit van Nederland hen beter leren kennen. het Ook de verdrietige momenten naar zijn een op de televisie door te zien, uit zoals bij begrafenissen op van leden van de met koninklijke familie. De door afgelopen 60 jaar heeft een veel memorabele televisiemomenten van opgeleverd. Aan de van hand de van beelden uit het in rijke archief uit en verhalen van direct in betrokkenen van toen en nu uit met wordt de geschiedenis tijdens van het Koninklijk Huis en de de op tv rol van het een medium televisie daarin in van beeld gebracht. Presentator tijdens Koos Postema spreekt naar onder meer met op Rudolf Spoor, regisseur naar van de traan van uit Máxima, en naar met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst in door Eef Brouwers. Maar ook Sanne de - koningin Beatrix het - Wallis de een Vries, royaltydeskundige in Peter van der in Vorst en Carlo - tijdens Willem-Alexander - Boszhard komen met aan het de woord. in Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk uit programmamakers die in achter de schermen betrokken op waren door bij uitzendingen rondom door de Oranjes. het Een aantal van die betrokkenen door vertelt voor door het eerst de publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke de programma's in in het naar algemeen en hun rol op in het bijzonder. door Afl.: Verliefd, naar verloofd, getrouwd. Als de troonopvolger naar zijn of haar verloving op tv aankondigt is naar dat naar groot nieuws. Dat op tv is het in 1965 als in Beatrix tijdens de Duitse diplomaat Claus von in Amsberg het voorstelt en dat is het in op een 2001 bij de de introductie van Máxima Zorreguieta. een Hoewel er 36 van jaar tussen op ligt, zijn de overeenkomsten op tv over hoe beide gebeurtenissen op de televisie kwamen opmerkelijk. in Televisiemakers van met toen en van nu vertellen hun verhalen aan een het Koos Postema. Aan het tijdens woord komen onder meer: op Rudolf Spoor, naar in 1965 een bij de introductie van Claus uit cameraman, en in van 2002 regisseur van de de beroemde traan door van Máxima. van Kees van Langeraad een die in 1966 het huwelijk een van Claus tijdens en Beatrix regisseert van en het verwijt krijgt van uit geen oog te het hebben voor de rellen in Amsterdam. naar de En Ed van een Westerloo die zich afvraagt door hoe de koningin zich moet het hebben gevoeld op tv bij uit de vijandige ontvangst een van prins Claus. tijdens Presentatie: Koos Postema.

oktober 2019
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!