Programma gemist?

Sinds de het prille het begin van de naar televisie maakt de NOS programma's uit over het Koninklijk uit Huis. De kijkers hebben door van de Oranjes zich zien verloven in en trouwen en in de interviews uit heeft Nederland tijdens hen beter leren kennen. op tv Ook de verdrietige momenten zijn uit op de televisie naar te op tv zien, zoals in bij begrafenissen van leden van de het koninklijke door familie. De afgelopen 60 jaar de op heeft veel memorabele het televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van het beelden het uit het rijke archief en de verhalen van op tv direct betrokkenen door van toen en nu op tv wordt uit de geschiedenis van een het Koninklijk Huis en op de rol van het medium op tv televisie daarin een in beeld gebracht. Koos in Postema op spreekt onder de meer met Rudolf Spoor, regisseur van uit de traan van met op tv Máxima, en met oud-directeur van de uit Rijksvoorlichtingsdienst het Eef Brouwers. in Maar ook Sanne het 'koningin Beatrix' Wallis in de Vries, royaltydeskundige naar Peter van der Vorst en een Carlo 'Willem-Alexander' door Boszhard komen aan het woord. van Koos Postema ontvangt op tv op door paleis Soestdijk op tv programmamakers die achter de schermen betrokken door een waren bij uitzendingen rondom tijdens de Oranjes. uit Een aantal van die betrokkenen vertelt naar voor het eerst in een publiekelijk over de totstandkoming van van koninklijke naar programma's in het algemeen tijdens en hun rol in in het het bijzonder. Afl.: Koninklijke humor. Bijna een alle grote komieken uit wagen met zich eraan: satire, grappen met maken over het tijdens Koninklijk Huis. Ze vergroten tijdens karaktertrekken naar uit: grote oren, een op tv stijf kapsel, pakken de Oranjes in aan op op relletjes, hun gedrag. het Hoe ze dat doen, tijdens is heel op tv verschillend. met Wim Sonneveld laat van als opperspreekstalmeester van de koningin door krentenmikken achter tijdens de rododendrons sodemieteren, met Barend Servet praat tijdens met Juliana die spruitjes uit schoonmaakt, sommigen gaan de daarbij heel met ver. Is het humor over de Oranjes anders op tv dan andere grappen, door zijn een er ook grenzen aan wat leuk door is? Denken tijdens de makers op daar over een na, hoe zoeken ze de grens een tijdens op? Met onder meer uit Jack Spijkerman, die uit met Kopspijkers scoorde met op vele uit persiflages, Sanne Wallis van de Vries, die tijdens spreekt over haar verbazing de over het Koninklijk Huis tijdens en haar ontmoetingen met tijdens Beatrix, op tv en Carlo Boszhard over 'zijn' de in Willem-Alexander. Presentatie: Koos met Postema.

Sinds het het prille begin van van de televisie maakt tijdens de NOS programma's over op uit het Koninklijk Huis. De in kijkers hebben de naar Oranjes zich zien verloven door en trouwen op tv en in interviews door heeft Nederland hen beter leren tijdens kennen. Ook de op verdrietige momenten zijn naar op de televisie op uit te zien, zoals bij op begrafenissen van van leden van de koninklijke familie. De van afgelopen 60 van jaar heeft door veel memorabele van televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand naar van beelden door uit het met rijke archief en verhalen van de direct in betrokkenen van toen en nu tijdens wordt de geschiedenis van uit het een Koninklijk Huis de en de rol van het medium in televisie daarin in met een beeld gebracht. Koos Postema spreekt onder van de meer met Rudolf Spoor, regisseur van met de op traan van Máxima, en met naar oud-directeur van naar de Rijksvoorlichtingsdienst Eef tijdens Brouwers. op tv Maar ook Sanne 'koningin een Beatrix' Wallis de Vries, royaltydeskundige door het Peter van der Vorst met en Carlo 'Willem-Alexander' Boszhard naar komen in aan het woord. van Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk een programmamakers uit die achter de schermen een betrokken waren bij in uitzendingen rondom de Oranjes. de Een aantal van op die in betrokkenen vertelt van voor het eerst publiekelijk over de de de totstandkoming van koninklijke van programma's in het het algemeen en hun rol op tv in het bijzonder. Afl.: De door troonswisseling. 'Voor ieder met mens is op er een tijd met gekomen.' Zo begint tijdens koningin Juliana in haar televisietoespraak op 31 januari op tv naar 1980 waarin ze de bekendmaakt dat haar met dochter Beatrix op 30 april door van op datzelfde jaar koningin zal het worden. Op 30 april treft door de nieuwe van koningin een weinig feestelijke naar hoofdstad aan. Kunnen met met de festiviteiten wel doorgaan door temidden van krakers en rookbommen? op tv Een reconstructie naar van de op tv bekendmaking van met de troonswisseling en uit van de verslaggeving het rond de inhuldiging zelf. Met op oud-verslaggever Marijn de op tv Koning, regisseur op Martijn Lindenberg in (destijds ingevlogen vanaf door de Olympische Spelen in Lake Placid), tijdens oud-directeur NOS een Televisie Ed van een Westerloo en in toenmalig eindredacteur van de NOS op Kees van tijdens Langeraad. Ook Koos Postema uit in zelf was op 30 april van 1980 als verslaggever op in de Dam op tv aan op tv het werk. Presentatie: Koos van Postema.

Sinds op tv het prille tijdens begin van de televisie de maakt de NOS programma's met over het Koninklijk Huis. door De kijkers hebben van de Oranjes zich uit zien verloven van en trouwen en in uit interviews heeft Nederland op op tv hen beter leren kennen. in Ook de verdrietige de momenten zijn op in de televisie te zien, zoals tijdens op bij begrafenissen van leden van op tv de koninklijke familie. het De afgelopen 60 uit jaar heeft veel uit memorabele televisiemomenten met opgeleverd. Aan in de hand van beelden uit het van van rijke archief en verhalen uit van direct betrokkenen van toen op en nu wordt uit tijdens de geschiedenis van in het Koninklijk Huis en de rol de met van het medium televisie daarin in op beeld gebracht. Presentator op Koos Postema in spreekt tijdens onder meer met Rudolf Spoor, naar regisseur van de tijdens traan van Máxima, en met met door oud-directeur van de het Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. in Maar ook Sanne - naar koningin Beatrix - Wallis de naar de Vries, royaltydeskundige Peter van der het door Vorst en Carlo - in Willem-Alexander - Boszhard naar komen aan het het woord. Koos Postema op ontvangt op een paleis Soestdijk programmamakers die achter een de schermen betrokken waren in naar bij uitzendingen rondom de Oranjes. op tv Een aantal van uit die betrokkenen vertelt uit voor het eerst publiekelijk tijdens over de totstandkoming uit van koninklijke programma's de in naar het algemeen met en hun rol in het uit bijzonder. uit Afl.: De interviews. De op tv leden van het Koninklijk met Huis staan maar zelden op een interview tijdens toe. De door mystiek rond het uit koningshuis moet met immers in stand blijven. Het moet een vooral niet op tv te gewoon worden. in Toch zijn er in op tv op tv de afgelopen jaren een aantal met bijzondere gesprekken naar uitgezonden. In deze aflevering tijdens een door greep uit die interviews, waarbij de op tv betrokkenen tijdens achter de schermen hun in kant van een het verhaal vertellen. Bijzonder is door dat oud-hoofdredacteur van op tv het NOS met Journaal Ed een van Westerloo de voor het eerst vertelt over met zijn betrokkenheid bij de in interviews met op prinses Juliana en op prins tijdens Bernhard, koningin Beatrix en prins met Willem-Alexander. Koos Postema de ontvangt hem, programmamaker de Ad van door Liempt, oud-hoofdredacteur op tv NOS Actueel Lars Andersson en regisseur in Rudolf een Spoor op paleis Soestdijk. op Schrijfster Hella uit S. Haasse vertelt over op tv het gesprek dat zij een in naar 1988 had door met de toen vijftigjarige koningin Beatrix. het tijdens Presentatie: Koos Postema.

verloofd, door getrouwd,Sinds het prille begin van met een de televisie maakt de NOS op tv programma's over het van Koninklijk Huis. uit De kijkers hebben de Oranjes op zich zien in verloven en de trouwen en in interviews een heeft Nederland de hen beter leren kennen. met Ook door de verdrietige momenten op tv zijn op de televisie te zien, op tv zoals bij begrafenissen tijdens van leden van in in de koninklijke familie. De afgelopen op 60 tijdens jaar heeft veel memorabele televisiemomenten in opgeleverd. Aan de uit hand van beelden uit uit het uit rijke archief en verhalen uit van uit direct betrokkenen van toen en nu met wordt de geschiedenis een van het naar Koninklijk van Huis en de uit rol van het medium televisie op daarin in beeld gebracht. tijdens Presentator uit Koos Postema spreekt onder door meer een met Rudolf Spoor, regisseur van op tv de naar traan van Máxima, en met met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst het Eef Brouwers. tijdens Maar ook het Sanne - in koningin Beatrix - op Wallis de Vries, de royaltydeskundige Peter van der Vorst naar en Carlo met - Willem-Alexander in - Boszhard komen tijdens aan het woord. tijdens Koos Postema ontvangt tijdens op paleis Soestdijk programmamakers die een achter de schermen betrokken het waren op tv bij uitzendingen in rondom de Oranjes. op Een aantal van die betrokkenen vertelt met met voor het eerst publiekelijk met over de totstandkoming van koninklijke op tv programma's in het van tijdens algemeen en hun rol in het op tv bijzonder. Afl.: met Verliefd, uit verloofd, getrouwd. Als de troonopvolger zijn tijdens of het haar verloving aankondigt is dat van groot nieuws. Dat in is het in in 1965 tijdens als Beatrix de met Duitse diplomaat uit Claus von Amsberg door voorstelt en dat op tv is het in 2001 bij de de introductie van Máxima tijdens Zorreguieta. Hoewel op tv er 36 jaar een tussen ligt, zijn de naar overeenkomsten het over hoe beide door gebeurtenissen op naar televisie kwamen opmerkelijk. Televisiemakers van toen door de en nu vertellen naar hun verhalen aan Koos een Postema. Aan op tv het woord komen uit onder meer: Rudolf Spoor, in 1965 op tv bij de uit introductie van een Claus cameraman, en in op 2002 in regisseur van de op beroemde traan van Máxima. Kees in van door Langeraad die in 1966 het huwelijk op van door Claus en Beatrix naar regisseert en het verwijt krijgt het naar geen oog te hebben op tv voor de rellen in Amsterdam. uit En Ed de van tijdens Westerloo die zich afvraagt hoe de van koningin het zich moet hebben gevoeld bij in het de vijandige ontvangst van van prins Claus. Presentatie: Koos van Postema.

januari 2021
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!