Programma gemist?

Sinds het tijdens prille begin van in de op tv televisie maakt de NOS programma's tijdens over het Koninklijk van Huis. door De kijkers hebben de door Oranjes zich zien verloven in en trouwen door en in interviews door heeft Nederland hen naar beter leren kennen. het Ook de verdrietige momenten zijn naar op van de televisie te zien, zoals een bij begrafenissen van met leden in van de koninklijke familie. De op tv afgelopen 60 jaar op tv uit heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan door de in hand van beelden uit het op tv op tv rijke archief en in verhalen van direct betrokkenen van toen in en nu op wordt met de geschiedenis van het Koninklijk Huis uit uit en de rol met van het medium televisie tijdens daarin in beeld gebracht. door Koos Postema spreekt onder tijdens meer het met Rudolf Spoor, regisseur van van de met traan van in Máxima, en met oud-directeur van de uit met Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar tijdens ook Sanne 'koningin Beatrix' Wallis uit op de Vries, royaltydeskundige door Peter van der Vorst een en Carlo 'Willem-Alexander' naar Boszhard komen aan het woord. op tv Koos een Postema ontvangt op paleis op Soestdijk programmamakers die in achter de schermen op tv betrokken waren bij uitzendingen op tv rondom de Oranjes. met Een aantal uit van die betrokkenen vertelt op van voor het eerst een publiekelijk over de totstandkoming een van koninklijke programma's in een het uit algemeen en hun van rol in het in bijzonder. Afl.: Koninklijke humor. Bijna in alle grote komieken wagen door zich op tv eraan: satire, op tv grappen maken over het tijdens Koninklijk Huis. Ze vergroten karaktertrekken tijdens uit: van grote oren, uit een stijf kapsel, de pakken de Oranjes in aan op relletjes, de hun gedrag. Hoe in ze dat doen, is heel een verschillend. Wim Sonneveld laat op tv tijdens als opperspreekstalmeester van de koningin krentenmikken op tv achter de rododendrons met sodemieteren, op Barend Servet praat van met Juliana die spruitjes schoonmaakt, door sommigen gaan daarbij door heel het ver. Is humor een over de Oranjes de anders dan naar andere grappen, zijn er ook grenzen een naar aan wat leuk van is? Denken de makers op daar over na, hoe van zoeken ze van de grens op? het Met onder meer Jack in Spijkerman, die met van Kopspijkers scoorde het met vele persiflages, tijdens Sanne Wallis de op tv Vries, die spreekt over met haar verbazing over een het uit Koninklijk Huis en haar ontmoetingen met met Beatrix, en Carlo de Boszhard het over 'zijn' Willem-Alexander. Presentatie: Koos tijdens naar Postema.

Sinds uit het prille een begin van de televisie maakt de tijdens NOS programma's een over het Koninklijk Huis. op tv een De kijkers hebben de de Oranjes zich zien de verloven en tijdens trouwen en in interviews heeft door Nederland hen beter leren op tv kennen. door Ook de verdrietige momenten tijdens zijn op op de televisie te door zien, zoals bij begrafenissen het van leden van de uit koninklijke op familie. De afgelopen 60 jaar in heeft veel memorabele op tv televisiemomenten opgeleverd. met Aan de door hand van beelden uit het in rijke van archief en verhalen van direct op tv betrokkenen van op tv toen op en nu wordt de op geschiedenis van het Koninklijk Huis naar en de van rol op van het medium televisie daarin in met beeld gebracht. Koos het Postema van spreekt onder meer in met Rudolf Spoor, regisseur van op de traan door van Máxima, een en met oud-directeur uit van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef het Brouwers. Maar met ook Sanne 'koningin een Beatrix' Wallis de met Vries, royaltydeskundige Peter van der op tv Vorst en op Carlo 'Willem-Alexander' Boszhard komen op aan het naar woord. Koos Postema door ontvangt op op paleis Soestdijk programmamakers op die achter tijdens de schermen betrokken waren op bij uitzendingen rondom op de Oranjes. Een naar aantal van die met betrokkenen vertelt de voor het eerst publiekelijk van over de totstandkoming op tv van koninklijke programma's in het op tv algemeen met en hun rol in het het bijzonder. het Afl.: De troonswisseling. 'Voor ieder tijdens mens de is er een op tv tijd gekomen.' Zo op tv begint koningin van Juliana haar televisietoespraak op 31 door januari 1980 waarin naar ze bekendmaakt dat haar naar dochter uit Beatrix op 30 uit april van datzelfde jaar het koningin de zal worden. Op 30 april treft een de op tv nieuwe koningin naar een weinig feestelijke hoofdstad aan. Kunnen in de festiviteiten naar wel doorgaan van temidden van krakers en de rookbommen? Een reconstructie door van uit de bekendmaking van de troonswisseling en naar een van de verslaggeving rond de inhuldiging een zelf. het Met oud-verslaggever Marijn het de Koning, regisseur Martijn het Lindenberg (destijds op tv ingevlogen vanaf de Olympische Spelen op in Lake Placid), op de oud-directeur NOS Televisie Ed een van Westerloo en toenmalig eindredacteur van van de NOS de Kees van Langeraad. op Ook Koos van Postema zelf met was op 30 van april 1980 als verslaggever een op de Dam de aan het werk. de Presentatie: Koos uit Postema.

Sinds het op prille begin van op tv de televisie maakt de door NOS programma's op tv over het naar Koninklijk Huis. De kijkers op tv hebben de Oranjes zich naar door zien verloven en trouwen en van in interviews op tv heeft Nederland hen beter uit leren kennen. op Ook de van verdrietige momenten zijn op de televisie de tijdens te zien, zoals bij van begrafenissen van leden van van de koninklijke familie. het De afgelopen uit 60 jaar heeft veel uit memorabele televisiemomenten opgeleverd. door Aan de hand op tv van beelden uit het op tv in rijke archief en verhalen van direct naar door betrokkenen van toen en nu wordt door de geschiedenis tijdens van het uit Koninklijk Huis en de door rol van uit het medium televisie op daarin in beeld gebracht. Presentator van Koos Postema spreekt met onder meer met door Rudolf op Spoor, regisseur van de op traan van Máxima, een en met oud-directeur het van de een Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. van Maar ook Sanne - koningin van Beatrix - Wallis op tv de Vries, royaltydeskundige de Peter van der op Vorst en op tv Carlo - Willem-Alexander uit - Boszhard komen op aan het met woord. Koos met Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers naar die achter de op tv op tv schermen betrokken waren in bij uitzendingen rondom de Oranjes. naar Een aantal van de die betrokkenen vertelt van voor het naar eerst publiekelijk het over de totstandkoming van op koninklijke programma's in het het algemeen en hun rol in in het bijzonder. door Afl.: De interviews. de van De leden van het Koninklijk Huis met staan maar zelden uit door een interview toe. De mystiek rond een het koningshuis door moet immers van in stand blijven. de Het moet in vooral niet te gewoon worden. Toch een zijn er het in de afgelopen jaren het een door aantal bijzondere gesprekken uitgezonden. de In deze op tv aflevering een greep uit die op een interviews, waarbij de betrokkenen de achter de schermen hun op kant van het met verhaal vertellen. Bijzonder naar is dat oud-hoofdredacteur het van de het NOS Journaal Ed van uit Westerloo voor het eerst naar vertelt over zijn op betrokkenheid bij naar de interviews met prinses tijdens Juliana door en prins Bernhard, uit koningin Beatrix tijdens en prins Willem-Alexander. Koos Postema ontvangt op tv tijdens hem, programmamaker Ad van Liempt, oud-hoofdredacteur een NOS Actueel uit Lars Andersson de en regisseur Rudolf in Spoor op paleis Soestdijk. Schrijfster een Hella S. van Haasse vertelt over het op gesprek naar dat zij in 1988 van had met de op toen tijdens vijftigjarige koningin Beatrix. van Presentatie: Koos Postema.

verloofd, getrouwd,Sinds het met prille door begin van de televisie in maakt de een NOS programma's over naar het Koninklijk Huis. de De kijkers hebben de Oranjes van zich in zien verloven op en trouwen en met in interviews heeft Nederland tijdens hen beter leren kennen. op Ook de verdrietige momenten naar naar zijn op de televisie te zien, door uit zoals bij begrafenissen van leden van naar de op koninklijke familie. De een afgelopen 60 jaar heeft op tv veel memorabele een televisiemomenten opgeleverd. Aan de de hand de van beelden uit het rijke archief in en verhalen van de de direct betrokkenen van toen op en nu wordt de het geschiedenis de van het Koninklijk Huis en de het rol van tijdens het medium televisie een daarin de in beeld gebracht. Presentator Koos op Postema spreekt onder meer een de met Rudolf Spoor, regisseur door van de op traan van Máxima, en met oud-directeur door van de Rijksvoorlichtingsdienst op Eef Brouwers. een Maar ook Sanne - uit koningin Beatrix - de Wallis met de Vries, een royaltydeskundige Peter van der Vorst en tijdens door Carlo - Willem-Alexander - op Boszhard komen aan het woord. op tijdens Koos Postema ontvangt op paleis het Soestdijk programmamakers die tijdens achter de schermen betrokken van waren de bij uitzendingen rondom de naar Oranjes. Een aantal de van die betrokkenen een vertelt voor het tijdens eerst publiekelijk over de een totstandkoming door van koninklijke programma's in van het algemeen en hun de rol de in het uit bijzonder. Afl.: Verliefd, verloofd, getrouwd. Als met de van troonopvolger zijn met of haar verloving door aankondigt is dat groot nieuws. Dat het in is het in 1965 als Beatrix naar de Duitse diplomaat in Claus op von Amsberg het voorstelt en dat is van het in het 2001 bij de het introductie van Máxima Zorreguieta. Hoewel er met 36 jaar tijdens tussen ligt, tijdens zijn de overeenkomsten over op tv hoe beide gebeurtenissen met op televisie kwamen opmerkelijk. een op Televisiemakers van toen van en nu vertellen in hun verhalen aan uit Koos Postema. Aan het uit woord komen onder meer: met Rudolf Spoor, in 1965 door bij de de introductie van Claus cameraman, door en door in 2002 regisseur van de met een beroemde traan van Máxima. Kees een van Langeraad die de in 1966 het huwelijk in in van Claus en Beatrix regisseert en door het verwijt naar krijgt geen oog naar te de hebben voor de rellen in Amsterdam. uit En door Ed van uit Westerloo die zich afvraagt hoe de het in koningin zich moet hebben van gevoeld bij de vijandige ontvangst het van prins Claus. door uit Presentatie: Koos Postema.

september 2021
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!