Programma gemist?

Sinds het met prille begin van de het televisie maakt uit de NOS programma's uit over het Koninklijk Huis. op tv De kijkers hebben naar de Oranjes op zich zien verloven en van trouwen en in door interviews een heeft Nederland hen beter leren uit kennen. Ook door de naar verdrietige momenten zijn op de naar televisie te zien, uit zoals bij begrafenissen van naar leden van naar de koninklijke tijdens familie. De tijdens afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele een van televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van van beelden uit de het rijke de archief en verhalen van met direct betrokkenen op tv van toen naar en nu wordt de geschiedenis van de het een Koninklijk Huis en de het rol met van het medium televisie daarin in van beeld het gebracht. Koos Postema spreekt van onder van meer met Rudolf Spoor, tijdens regisseur van van de traan van Máxima, en met tijdens oud-directeur van van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. met Maar op ook Sanne 'koningin Beatrix' Wallis naar de Vries, tijdens royaltydeskundige Peter van der naar Vorst en tijdens Carlo 'Willem-Alexander' Boszhard komen het aan van het woord. Koos naar Postema ontvangt op tijdens paleis Soestdijk programmamakers die achter op tv de met schermen betrokken waren bij uitzendingen van rondom van de Oranjes. Een tijdens aantal van van die betrokkenen vertelt de voor het eerst op tv publiekelijk over de totstandkoming van het koninklijke programma's op in het algemeen en hun met rol met in het bijzonder. Afl.: naar Koninklijke van humor. Bijna alle grote komieken wagen door zich eraan: op satire, grappen maken over in het de Koninklijk Huis. tijdens Ze vergroten karaktertrekken een uit: grote oren, een stijf tijdens kapsel, pakken op de Oranjes het aan op relletjes, van hun gedrag. Hoe ze dat doen, op tv is in heel verschillend. met Wim Sonneveld laat op tv als opperspreekstalmeester van de koningin krentenmikken op tv achter de rododendrons met sodemieteren, Barend op tv Servet praat met van Juliana die spruitjes van schoonmaakt, sommigen gaan het daarbij heel ver. met Is het humor over de van Oranjes anders dan andere uit grappen, zijn er in ook grenzen aan wat leuk het het is? Denken de makers door daar over door na, hoe zoeken een ze de grens op? Met door onder meer van Jack Spijkerman, die het met Kopspijkers scoorde met in vele persiflages, Sanne Wallis door de Vries, die het spreekt over haar op tv verbazing een over het Koninklijk Huis op tv en tijdens haar ontmoetingen met Beatrix, en tijdens Carlo Boszhard over op 'zijn' van Willem-Alexander. Presentatie: Koos naar Postema.

Sinds het het prille begin van de in televisie maakt met de NOS door programma's over het Koninklijk een Huis. De kijkers door hebben naar de Oranjes zich zien op tv verloven en trouwen naar en in interviews heeft tijdens Nederland hen beter door leren kennen. Ook de een verdrietige momenten het zijn tijdens op de televisie te van zien, zoals op bij begrafenissen van leden van uit de koninklijke familie. op tv De afgelopen 60 uit jaar naar heeft veel memorabele van televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand met van beelden uit op tv het rijke archief op tv en verhalen op tv van direct betrokkenen van op tv toen op en nu wordt de geschiedenis tijdens van het Koninklijk van Huis op en de rol van het medium uit door televisie daarin in beeld gebracht. Koos uit het Postema spreekt onder meer met tijdens Rudolf op tv Spoor, regisseur van door de traan van Máxima, en met met tijdens oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. het door Maar ook Sanne 'koningin in Beatrix' Wallis de Vries, de royaltydeskundige van Peter van der Vorst een en Carlo 'Willem-Alexander' Boszhard komen met aan het in woord. Koos Postema de ontvangt op het paleis Soestdijk programmamakers die in achter de schermen betrokken door waren op bij uitzendingen met rondom de Oranjes. Een de aantal van die betrokkenen door vertelt voor in het eerst het publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke in programma's in het in op tv algemeen en hun rol in het met bijzonder. Afl.: De de troonswisseling. 'Voor ieder met mens is met er een door tijd gekomen.' Zo begint koningin naar Juliana met haar televisietoespraak naar op 31 januari 1980 naar waarin ze bekendmaakt dat op tv haar dochter het Beatrix op 30 op tv april van datzelfde in jaar koningin zal worden. Op op tv 30 april tijdens treft de uit nieuwe koningin de een weinig feestelijke hoofdstad aan. een Kunnen de festiviteiten op wel tijdens doorgaan temidden van krakers in en rookbommen? Een uit reconstructie van door de bekendmaking van de troonswisseling de en van het de verslaggeving rond de door inhuldiging zelf. Met van oud-verslaggever door Marijn de Koning, van regisseur Martijn Lindenberg (destijds ingevlogen de vanaf de Olympische op tv Spelen in Lake tijdens Placid), oud-directeur uit NOS Televisie Ed van van Westerloo en naar toenmalig eindredacteur van met de NOS Kees van naar Langeraad. Ook naar Koos Postema zelf was naar op 30 op april 1980 als naar verslaggever op de Dam aan op het het werk. Presentatie: Koos de Postema.

Sinds het tijdens prille begin van door de naar televisie maakt de een NOS programma's over het Koninklijk Huis. in het De kijkers hebben de Oranjes zich naar zien verloven uit en trouwen en in uit interviews naar heeft Nederland hen beter leren van kennen. Ook met de verdrietige momenten op zijn op de televisie de te op tv zien, zoals op tv bij begrafenissen van leden het van de tijdens koninklijke familie. De afgelopen uit 60 jaar een heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan door de naar hand van beelden uit het door rijke archief en van verhalen van naar direct betrokkenen het van toen en het nu wordt de geschiedenis met van het Koninklijk Huis door en de rol in van het medium door televisie door daarin in beeld een gebracht. Presentator Koos uit Postema spreekt in onder meer met Rudolf Spoor, regisseur uit van op de traan van Máxima, van en uit met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst op tv Eef Brouwers. naar Maar ook Sanne uit - koningin Beatrix - op tv Wallis de Vries, met royaltydeskundige Peter van der op tv Vorst en Carlo uit in - Willem-Alexander - Boszhard komen de aan het woord. een Koos door Postema ontvangt op op tv paleis Soestdijk programmamakers die van achter de schermen op tv betrokken waren bij uitzendingen met rondom de Oranjes. Een een aantal van die tijdens op betrokkenen vertelt voor het eerst door publiekelijk tijdens over de totstandkoming op tv van koninklijke programma's in het algemeen een en in hun rol in het een bijzonder. Afl.: De interviews. in De leden het van het Koninklijk Huis een tijdens staan maar zelden een interview door toe. de De mystiek rond met het koningshuis moet de immers in stand blijven. Het moet de vooral niet naar te gewoon worden. Toch op tv zijn er uit in de afgelopen naar jaren naar een aantal bijzondere gesprekken uitgezonden. tijdens In een deze aflevering een met greep uit die de interviews, waarbij de betrokkenen achter de de schermen hun naar kant van het van verhaal vertellen. in Bijzonder is van dat oud-hoofdredacteur van het NOS Journaal in Ed het van Westerloo voor het eerst op vertelt over van zijn betrokkenheid in bij de door interviews met prinses Juliana op tv en prins Bernhard, koningin een Beatrix en prins Willem-Alexander. op Koos Postema ontvangt uit hem, op tv programmamaker Ad van Liempt, oud-hoofdredacteur door NOS Actueel Lars een Andersson van en regisseur Rudolf Spoor op de paleis Soestdijk. een Schrijfster Hella S. van Haasse vertelt naar over het naar gesprek dat zij in 1988 een had met de op toen vijftigjarige in koningin Beatrix. Presentatie: Koos in Postema.

verloofd, naar getrouwd,Sinds het tijdens prille begin van de in televisie maakt de tijdens NOS programma's over het op Koninklijk Huis. naar De kijkers hebben de Oranjes tijdens het zich zien verloven en een trouwen en van in interviews heeft Nederland hen met beter leren met kennen. Ook de naar verdrietige momenten zijn met op de televisie te naar zien, zoals bij in begrafenissen van leden met van de koninklijke de familie. De afgelopen 60 uit van jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. met door Aan de hand van beelden van uit het rijke door archief en tijdens verhalen van direct tijdens betrokkenen van van toen en nu op tv wordt de geschiedenis van het van Koninklijk Huis het en de rol naar van het medium op televisie daarin in beeld gebracht. uit uit Presentator Koos Postema op spreekt onder meer met een Rudolf Spoor, regisseur van de met traan van naar Máxima, en het met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst met op tv Eef Brouwers. Maar ook Sanne - op koningin tijdens Beatrix - Wallis door de Vries, royaltydeskundige Peter in van der Vorst en tijdens Carlo tijdens - Willem-Alexander - van Boszhard komen aan een het woord. Koos het Postema ontvangt op paleis Soestdijk op programmamakers die achter de een de schermen betrokken waren bij naar uitzendingen rondom de Oranjes. de tijdens Een aantal van die betrokkenen vertelt naar voor in het eerst publiekelijk van over de totstandkoming van koninklijke met op tv programma's in het algemeen en tijdens hun van rol in het bijzonder. Afl.: op tv Verliefd, verloofd, het getrouwd. Als de troonopvolger in zijn op tv of haar verloving aankondigt is dat tijdens groot nieuws. Dat naar is het het in 1965 als Beatrix het de door Duitse diplomaat Claus von tijdens Amsberg op tv voorstelt en dat op tv is het in 2001 bij naar de tijdens introductie van Máxima Zorreguieta. Hoewel er in 36 jaar tussen met ligt, een zijn de overeenkomsten over het hoe met beide gebeurtenissen op televisie een kwamen opmerkelijk. Televisiemakers van toen tijdens en nu vertellen naar hun de verhalen aan Koos van Postema. Aan het de woord komen een onder meer: Rudolf Spoor, in met 1965 op tv bij de introductie in van Claus cameraman, en uit in 2002 regisseur van de met beroemde traan het van naar Máxima. Kees van Langeraad tijdens die in 1966 het huwelijk met van Claus en uit uit Beatrix regisseert en tijdens het verwijt krijgt geen oog de te hebben op voor de rellen tijdens in Amsterdam. En Ed van door Westerloo die in zich afvraagt hoe het de koningin uit zich moet hebben gevoeld de bij de vijandige ontvangst in van prins Claus. het Presentatie: Koos uit Postema.

januari 2019
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord