Programma gemist?

Sinds de het prille begin van de de televisie tijdens maakt de NOS met programma's over het Koninklijk de Huis. De kijkers uit hebben de met Oranjes zich zien verloven en naar de trouwen en in interviews heeft de Nederland hen in beter leren kennen. het Ook de op tv verdrietige momenten zijn op de televisie met te zien, zoals de bij begrafenissen van door leden uit van de koninklijke familie. De uit van afgelopen 60 jaar heeft door veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan op tv de hand in van beelden uit op tv het tijdens rijke archief en verhalen van direct het betrokkenen het van toen en uit nu wordt de geschiedenis door van het Koninklijk Huis een en de rol op tv naar van het medium televisie de daarin in beeld gebracht. met Koos Postema spreekt een onder een meer met Rudolf Spoor, regisseur van van de de traan van door Máxima, en met oud-directeur uit van de Rijksvoorlichtingsdienst met Eef Brouwers. Maar ook op Sanne 'koningin Beatrix' Wallis van de Vries, naar royaltydeskundige Peter van van der Vorst en van Carlo 'Willem-Alexander' door Boszhard komen aan de het woord. Koos Postema ontvangt het op paleis Soestdijk door programmamakers die tijdens achter de schermen tijdens betrokken met waren bij uitzendingen rondom door de Oranjes. Een aantal tijdens van die betrokkenen vertelt een voor het op eerst publiekelijk over de tijdens totstandkoming van koninklijke het programma's in tijdens het algemeen in en hun in rol in het op bijzonder. Afl.: Koninklijke humor. het Bijna alle grote komieken wagen tijdens zich uit eraan: satire, grappen maken over van het tijdens Koninklijk Huis. in Ze vergroten karaktertrekken naar uit: grote oren, een stijf in kapsel, pakken de Oranjes op aan op relletjes, uit hun het gedrag. Hoe een ze dat doen, uit is heel verschillend. Wim Sonneveld laat in op als opperspreekstalmeester van de koningin in krentenmikken achter in de rododendrons sodemieteren, Barend Servet de praat met Juliana op tv die op tv spruitjes schoonmaakt, met sommigen gaan daarbij heel ver. de Is humor over de tijdens Oranjes anders dan een andere grappen, een zijn er ook op tv grenzen aan wat een leuk is? op Denken de makers daar met over na, hoe uit zoeken ze met de grens van op? Met onder meer Jack Spijkerman, in die met Kopspijkers de door scoorde met vele persiflages, Sanne Wallis uit op de Vries, die het spreekt over haar uit verbazing over het Koninklijk het Huis en haar door ontmoetingen met Beatrix, en Carlo uit Boszhard over 'zijn' naar in Willem-Alexander. Presentatie: Koos met Postema.

Sinds door het prille begin van een de op tv televisie maakt de NOS programma's door over tijdens het Koninklijk Huis. De op tv kijkers hebben de Oranjes zich een met zien verloven en trouwen de en in interviews tijdens heeft Nederland hen beter leren het kennen. Ook naar de van verdrietige momenten zijn op een de televisie op tv te zien, zoals bij naar begrafenissen van leden van de in de koninklijke familie. De afgelopen tijdens 60 jaar het heeft veel memorabele televisiemomenten met opgeleverd. Aan de door hand van beelden uit het de de rijke archief en verhalen van in direct betrokkenen van uit toen en nu wordt in de geschiedenis van een door het Koninklijk Huis naar en de rol van het van medium een televisie daarin in beeld gebracht. in Koos Postema spreekt onder het op tv meer met Rudolf een Spoor, regisseur van de traan op van Máxima, met en met oud-directeur van uit de Rijksvoorlichtingsdienst een Eef Brouwers. Maar ook op tv Sanne 'koningin door Beatrix' Wallis in de Vries, royaltydeskundige Peter in van der het Vorst en Carlo 'Willem-Alexander' Boszhard van komen aan in het woord. Koos in Postema ontvangt op het paleis Soestdijk op tv programmamakers die achter de schermen een betrokken waren naar bij uitzendingen in rondom de Oranjes. Een aantal tijdens van die betrokkenen vertelt een voor het eerst met publiekelijk over door de het totstandkoming van koninklijke programma's naar in het algemeen en tijdens hun rol tijdens in het bijzonder. uit Afl.: De troonswisseling. 'Voor ieder van mens is door er een tijd een gekomen.' Zo begint op koningin in Juliana haar televisietoespraak in op 31 januari 1980 waarin ze uit door bekendmaakt dat haar dochter Beatrix op van 30 april van van door datzelfde jaar koningin zal worden. Op met 30 in april treft de nieuwe koningin met een uit weinig feestelijke uit hoofdstad aan. Kunnen de van festiviteiten wel in doorgaan temidden van krakers naar en rookbommen? van Een reconstructie van de bekendmaking van van de de troonswisseling en van de in verslaggeving rond door de inhuldiging zelf. Met naar oud-verslaggever Marijn in de Koning, regisseur op Martijn Lindenberg (destijds van ingevlogen vanaf de door Olympische Spelen in Lake Placid), door oud-directeur NOS de Televisie op Ed van Westerloo en in toenmalig eindredacteur van een de NOS Kees van uit Langeraad. Ook Koos Postema op tv een zelf was op 30 april 1980 naar als naar verslaggever op de met Dam aan het werk. Presentatie: op tv Koos op tv Postema.

Sinds met het prille begin uit van de televisie maakt de het van NOS programma's over op tv het Koninklijk Huis. De kijkers hebben naar de de Oranjes zich zien verloven uit en trouwen en in door interviews heeft met Nederland hen beter leren naar kennen. Ook met de verdrietige in momenten zijn op de op tv televisie te zien, zoals op tv bij begrafenissen het van leden van een de tijdens koninklijke familie. De afgelopen de 60 jaar heeft veel memorabele een televisiemomenten opgeleverd. van Aan de hand uit van beelden een uit het rijke archief op en verhalen van in direct betrokkenen van van toen met en nu wordt de tijdens geschiedenis van het met Koninklijk Huis en de op tv rol met van het medium een televisie daarin in beeld gebracht. Presentator het Koos Postema met spreekt onder meer van met de Rudolf Spoor, regisseur van naar de traan van een Máxima, en met oud-directeur uit van op tv de Rijksvoorlichtingsdienst Eef uit Brouwers. Maar ook Sanne - in koningin Beatrix - van Wallis de Vries, royaltydeskundige tijdens Peter van op tv der Vorst en Carlo de in - Willem-Alexander - Boszhard komen aan op tv het uit woord. Koos uit Postema ontvangt op paleis op tv Soestdijk programmamakers die een achter de schermen betrokken waren in bij uitzendingen rondom uit de uit Oranjes. Een aantal de van die betrokkenen op tv vertelt voor een het eerst publiekelijk over de het totstandkoming van koninklijke programma's op tv op in het algemeen en op hun rol in tijdens het bijzonder. tijdens Afl.: De interviews. de De leden van naar het Koninklijk Huis het staan maar zelden een uit interview toe. De mystiek rond tijdens van het koningshuis moet op tv immers in stand blijven. door Het moet vooral van niet te gewoon in worden. Toch zijn er tijdens in naar de afgelopen jaren een aantal bijzondere op tv gesprekken uitgezonden. In in deze naar aflevering een een greep uit die interviews, waarbij op tv de betrokkenen naar achter de naar schermen hun kant van uit het verhaal vertellen. Bijzonder tijdens is dat in oud-hoofdredacteur van het met NOS Journaal Ed naar van Westerloo voor het naar eerst vertelt een over zijn betrokkenheid bij de naar interviews uit met prinses met Juliana en prins van Bernhard, koningin Beatrix en prins Willem-Alexander. door Koos een Postema ontvangt uit hem, programmamaker Ad van de Liempt, oud-hoofdredacteur NOS Actueel Lars op tv Andersson en op regisseur Rudolf een Spoor op paleis Soestdijk. in Schrijfster in Hella S. Haasse vertelt naar over het gesprek dat zij op tv in de 1988 had met de tijdens toen vijftigjarige uit koningin Beatrix. Presentatie: op Koos Postema.

verloofd, met getrouwd,Sinds het op tv prille begin van de tijdens televisie maakt de NOS programma's door over het Koninklijk op Huis. uit De kijkers hebben de door Oranjes zich zien tijdens verloven en trouwen en het in interviews heeft met Nederland in hen beter leren het kennen. Ook tijdens de verdrietige momenten zijn op uit de televisie te in zien, in zoals bij begrafenissen de van leden van het de koninklijke familie. De afgelopen 60 in op jaar heeft veel met memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan tijdens de hand tijdens van beelden uit het rijke van archief en verhalen uit van direct betrokkenen op tv van toen en nu naar wordt door de geschiedenis van van het Koninklijk Huis en van de het rol van het medium televisie daarin tijdens door in beeld gebracht. Presentator door Koos Postema spreekt onder door meer met naar Rudolf Spoor, regisseur het van de uit traan van Máxima, en met oud-directeur het van de Rijksvoorlichtingsdienst in Eef door Brouwers. Maar ook naar Sanne - koningin Beatrix - in Wallis in de Vries, royaltydeskundige Peter door van der Vorst en naar op tv Carlo - Willem-Alexander - Boszhard naar komen met aan het woord. Koos Postema ontvangt tijdens op van paleis Soestdijk programmamakers die op achter een de schermen betrokken tijdens waren bij uitzendingen rondom met de Oranjes. Een de aantal van door die betrokkenen vertelt voor tijdens het eerst publiekelijk op over de totstandkoming van koninklijke uit programma's met in het algemeen en op tv hun rol in het van bijzonder. het Afl.: Verliefd, verloofd, getrouwd. een Als de een troonopvolger zijn of door haar verloving de aankondigt is dat groot nieuws. door Dat is het een in met 1965 als Beatrix de Duitse met diplomaat Claus von Amsberg naar voorstelt en dat de is het in de op 2001 bij de introductie uit van Máxima met Zorreguieta. Hoewel er 36 met jaar tussen ligt, zijn het de uit overeenkomsten over hoe beide gebeurtenissen de op televisie kwamen opmerkelijk. door Televisiemakers van toen de en nu van vertellen hun verhalen aan op tv Koos Postema. naar Aan het woord op komen onder meer: Rudolf de Spoor, met in 1965 bij de introductie door van Claus cameraman, uit en in 2002 de een regisseur van de beroemde traan uit van Máxima. Kees op tv van naar Langeraad die in 1966 het de huwelijk van Claus een en het Beatrix regisseert en het verwijt in krijgt geen oog te het hebben voor de tijdens rellen in in Amsterdam. En tijdens Ed van Westerloo die de zich op afvraagt hoe de van koningin zich moet hebben gevoeld met bij in de vijandige ontvangst van op tv prins Claus. Presentatie: Koos een Postema.

april 2021
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!