Programma gemist?

Sinds het op prille begin op tv van de televisie het maakt de NOS door programma's over het Koninklijk het Huis. De kijkers hebben de de Oranjes zich op tv zien tijdens verloven en op trouwen en in interviews heeft de Nederland tijdens hen beter leren kennen. op Ook de verdrietige tijdens momenten zijn op de televisie met te de zien, zoals bij op tv begrafenissen van het leden van de koninklijke op familie. De afgelopen de 60 jaar heeft veel memorabele in televisiemomenten opgeleverd. naar Aan de op tv hand van op tv beelden uit het een rijke archief en verhalen van door direct betrokkenen van toen in van en nu wordt de van geschiedenis van van het Koninklijk Huis en de rol tijdens van het met medium naar televisie daarin in beeld gebracht. Koos naar Postema spreekt onder tijdens meer met een Rudolf Spoor, regisseur door van de traan de van Máxima, van en met oud-directeur van de de Rijksvoorlichtingsdienst Eef de Brouwers. Maar ook Sanne de 'koningin door Beatrix' Wallis de Vries, de royaltydeskundige Peter van der in Vorst en een Carlo 'Willem-Alexander' Boszhard komen van door aan het woord. Koos in Postema ontvangt door op paleis Soestdijk programmamakers met die achter de het schermen betrokken waren bij op tv uitzendingen rondom de Oranjes. naar Een aantal op van die betrokkenen het vertelt voor met het eerst publiekelijk door over de totstandkoming uit van koninklijke programma's in het het algemeen en hun in uit rol in het bijzonder. Afl.: tijdens Koninklijke humor. Bijna op tv alle grote komieken wagen tijdens zich het eraan: satire, grappen maken het over op tv het Koninklijk Huis. Ze een vergroten karaktertrekken uit: grote op tv oren, een stijf het kapsel, pakken naar de Oranjes door aan op relletjes, hun gedrag. Hoe naar ze dat doen, tijdens is heel verschillend. uit op Wim Sonneveld laat als opperspreekstalmeester van met in de koningin krentenmikken tijdens achter de rododendrons sodemieteren, de Barend Servet praat met tijdens Juliana die spruitjes schoonmaakt, tijdens sommigen tijdens gaan daarbij heel ver. Is uit humor door over de uit Oranjes anders dan andere grappen, het zijn er ook van grenzen aan met wat leuk is? Denken van de makers het daar over na, hoe de zoeken naar ze de grens op? de Met onder meer Jack Spijkerman, op tv die door met Kopspijkers scoorde met vele op persiflages, van Sanne Wallis de Vries, tijdens die spreekt door over haar van verbazing over het Koninklijk Huis en het in haar ontmoetingen met door Beatrix, en Carlo Boszhard over de 'zijn' op tv Willem-Alexander. Presentatie: Koos de Postema.

Sinds met het prille een begin van de televisie tijdens maakt de NOS op programma's over de het Koninklijk Huis. De kijkers hebben met de Oranjes naar zich zien op tv verloven en trouwen en in de interviews heeft op tv Nederland hen beter leren naar van kennen. Ook de verdrietige momenten met zijn op de televisie uit te zien, zoals het bij begrafenissen op van leden van de het koninklijke familie. met De afgelopen het 60 jaar heeft veel van memorabele televisiemomenten naar opgeleverd. Aan op de hand van beelden uit met het rijke archief en in verhalen van de direct betrokkenen naar van toen en van nu wordt de geschiedenis van de het het Koninklijk Huis door en de rol van in het medium televisie het daarin in beeld gebracht. Koos op Postema spreekt onder een meer op tv met Rudolf Spoor, op tv regisseur van de in traan van Máxima, en met met oud-directeur van tijdens de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. tijdens Maar door ook Sanne 'koningin Beatrix' Wallis naar de Vries, de royaltydeskundige op Peter van der een Vorst en Carlo 'Willem-Alexander' van Boszhard komen aan naar het woord. Koos Postema ontvangt op op paleis tijdens Soestdijk programmamakers die op achter de schermen van betrokken in waren bij uitzendingen rondom in de Oranjes. Een op aantal van die betrokkenen vertelt een voor het eerst op de publiekelijk over de met totstandkoming van koninklijke programma's in naar het algemeen en het hun op rol in het met bijzonder. Afl.: De op tv troonswisseling. 'Voor ieder mens is van er een op tijd gekomen.' door Zo begint koningin in Juliana haar televisietoespraak op 31 op tv januari de 1980 waarin ze bekendmaakt tijdens dat haar dochter Beatrix met op 30 april van uit datzelfde jaar koningin op op tv zal worden. Op 30 het april treft de de nieuwe koningin een tijdens weinig feestelijke hoofdstad aan. Kunnen met de festiviteiten tijdens wel doorgaan temidden van met krakers op en rookbommen? Een reconstructie van op de bekendmaking van in de van troonswisseling en uit van de verslaggeving rond in de inhuldiging zelf. Met naar oud-verslaggever in Marijn de Koning, regisseur Martijn Lindenberg door (destijds ingevlogen een vanaf de Olympische op tv Spelen in Lake door Placid), oud-directeur NOS van Televisie het Ed van Westerloo van en toenmalig eindredacteur van de uit NOS Kees van het Langeraad. Ook Koos tijdens Postema van zelf was op 30 naar april 1980 als verslaggever op naar de Dam aan op de het werk. Presentatie: Koos de Postema.

Sinds tijdens het prille begin tijdens van de de televisie maakt de NOS programma's over de het Koninklijk Huis. uit de De kijkers hebben de Oranjes zich door zien verloven en uit trouwen en in het interviews heeft Nederland op hen beter de leren kennen. Ook door de verdrietige het momenten zijn op op de televisie uit te zien, zoals bij begrafenissen van van leden het van de koninklijke van familie. De afgelopen 60 door jaar de heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan op tv de hand van op tv op beelden uit het rijke in archief en verhalen de van direct betrokkenen op tv van toen en nu in wordt de geschiedenis van het het de Koninklijk Huis uit en de rol van het medium van televisie daarin uit in beeld gebracht. van Presentator Koos Postema spreekt met onder meer in met Rudolf in Spoor, regisseur van op tv de traan van Máxima, uit en naar met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst op tv Eef Brouwers. uit Maar ook Sanne het - koningin Beatrix - naar Wallis de Vries, op tv royaltydeskundige Peter van naar der Vorst en met Carlo - Willem-Alexander uit - Boszhard de komen aan op het woord. Koos van Postema ontvangt op paleis Soestdijk in programmamakers die achter de van tijdens schermen betrokken waren bij op tv uitzendingen rondom de de Oranjes. Een aantal van die tijdens een betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk door over de op tv totstandkoming van koninklijke programma's met in het algemeen een een en hun rol in in het bijzonder. Afl.: De door interviews. De leden uit van het Koninklijk door Huis een staan maar zelden een interview toe. met De mystiek rond een door het koningshuis moet immers in tijdens stand blijven. Het moet de vooral niet uit te gewoon worden. naar Toch zijn er in naar de het afgelopen jaren een aantal op tv bijzondere gesprekken het uitgezonden. In van deze aflevering een greep uit de die interviews, uit waarbij de betrokkenen achter de een uit schermen hun kant het van het verhaal vertellen. de Bijzonder is dat oud-hoofdredacteur van door het de NOS Journaal Ed het van Westerloo voor het eerst op tv vertelt op tv over zijn betrokkenheid bij de naar interviews met een prinses Juliana en prins uit de Bernhard, koningin Beatrix en prins Willem-Alexander. naar Koos Postema ontvangt uit hem, op tv programmamaker Ad van Liempt, oud-hoofdredacteur op tv NOS Actueel Lars het in Andersson en regisseur Rudolf Spoor op met paleis uit Soestdijk. Schrijfster Hella S. naar Haasse een vertelt over het gesprek in dat zij in in 1988 had de met de toen op tv vijftigjarige koningin Beatrix. Presentatie: naar Koos Postema.

verloofd, getrouwd,Sinds naar het prille begin van de de televisie naar maakt de uit NOS programma's over een het Koninklijk met Huis. De kijkers hebben de Oranjes met naar zich zien verloven uit en trouwen en in het interviews heeft Nederland hen beter een leren kennen. door Ook de verdrietige momenten in zijn tijdens op de de televisie te zien, zoals uit bij begrafenissen door van leden van de op koninklijke familie. De afgelopen de 60 jaar heeft veel naar memorabele televisiemomenten opgeleverd. uit Aan de hand naar uit van beelden uit het rijke naar archief en verhalen tijdens van direct het betrokkenen van naar toen en nu een wordt de geschiedenis van het Koninklijk een Huis op tv en de rol van het van medium naar televisie daarin in beeld met gebracht. Presentator Koos Postema het spreekt onder het meer uit met Rudolf Spoor, regisseur een van de traan op van Máxima, en met uit oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst door Eef Brouwers. Maar tijdens naar ook Sanne - met koningin Beatrix - Wallis de uit Vries, royaltydeskundige uit Peter van der Vorst en met Carlo het - Willem-Alexander - van Boszhard komen aan het op woord. Koos met Postema ontvangt op op paleis Soestdijk uit programmamakers die achter de schermen uit betrokken waren bij de uitzendingen rondom de Oranjes. in Een aantal door van die het betrokkenen vertelt het voor het eerst publiekelijk in over de totstandkoming van koninklijke in programma's met in het tijdens algemeen en hun rol in van het bijzonder. Afl.: de Verliefd, op verloofd, getrouwd. Als op de troonopvolger zijn of haar tijdens verloving tijdens aankondigt is dat groot nieuws. Dat van is op het in 1965 als op Beatrix uit de Duitse diplomaat Claus von Amsberg een voorstelt en op dat het is het in 2001 bij het de introductie van Máxima naar Zorreguieta. Hoewel in er 36 jaar tussen in ligt, zijn de op tv overeenkomsten over van hoe de beide gebeurtenissen op televisie kwamen opmerkelijk. op tv uit Televisiemakers van toen en nu vertellen uit op tv hun verhalen aan Koos het Postema. Aan het woord het komen met onder meer: Rudolf Spoor, met in 1965 door bij de introductie van Claus tijdens cameraman, en in van 2002 van regisseur van de beroemde traan van van Máxima. Kees van van Langeraad van die in 1966 uit het huwelijk naar van Claus en naar Beatrix regisseert en het verwijt het krijgt van geen oog te hebben voor de in rellen in tijdens Amsterdam. En Ed het van Westerloo die zich in naar afvraagt hoe de koningin door zich moet met hebben gevoeld bij de vijandige op ontvangst van door prins Claus. Presentatie: Koos uit Postema.

november 2018
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord