Programma gemist?

Sinds het tijdens prille begin van de tijdens door televisie maakt de NOS programma's het over het Koninklijk uit Huis. De kijkers hebben door de een Oranjes zich zien van verloven en trouwen met en in interviews heeft een Nederland hen door beter leren kennen. in Ook de verdrietige momenten tijdens zijn op de naar televisie met te zien, zoals bij begrafenissen met van het leden van de koninklijke familie. op tv De afgelopen 60 jaar van heeft veel uit memorabele televisiemomenten met opgeleverd. Aan de hand van tijdens beelden uit het op rijke archief de en verhalen uit van direct betrokkenen naar van toen en nu wordt op de geschiedenis van uit het Koninklijk Huis een en op de rol van het medium een televisie daarin van in beeld gebracht. door Koos Postema spreekt op tv onder op tv meer met Rudolf Spoor, tijdens regisseur van de uit traan van Máxima, en met op oud-directeur tijdens van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef de Brouwers. Maar ook Sanne het 'koningin Beatrix' Wallis het de Vries, royaltydeskundige een uit Peter van der Vorst en in Carlo 'Willem-Alexander' Boszhard een komen aan het de woord. Koos in Postema ontvangt uit op paleis Soestdijk programmamakers een die achter de schermen van betrokken waren door bij uitzendingen rondom van de Oranjes. van Een aantal van in die betrokkenen vertelt van voor het eerst publiekelijk op over de de totstandkoming van koninklijke programma's in het een algemeen het en hun rol in naar het bijzonder. tijdens Afl.: Koninklijke humor. Bijna alle een door grote komieken wagen zich eraan: satire, op tv grappen maken over tijdens het Koninklijk van Huis. Ze op vergroten karaktertrekken het uit: grote oren, een een stijf kapsel, een pakken de Oranjes aan op de relletjes, hun gedrag. naar Hoe ze naar dat doen, is door heel verschillend. Wim uit Sonneveld laat als door opperspreekstalmeester van naar de koningin krentenmikken achter de rododendrons tijdens sodemieteren, Barend met Servet praat van met Juliana die uit spruitjes schoonmaakt, sommigen gaan daarbij door heel tijdens ver. Is uit humor over de Oranjes anders op tv dan andere grappen, zijn met het er ook grenzen aan wat leuk met naar is? Denken de naar makers daar over na, hoe zoeken met ze op tv de grens uit op? Met onder meer Jack Spijkerman, met die met met Kopspijkers van scoorde met vele persiflages, uit Sanne Wallis de het Vries, die spreekt tijdens over haar de verbazing over het Koninklijk Huis en op haar de ontmoetingen met Beatrix, en Carlo naar Boszhard over het 'zijn' het Willem-Alexander. Presentatie: Koos door Postema.

Sinds het van prille begin van de in televisie maakt de door NOS programma's over een op het Koninklijk Huis. uit De kijkers hebben een de Oranjes zich in zien verloven en trouwen en door in de interviews heeft Nederland door hen beter leren tijdens kennen. Ook de verdrietige momenten zijn een op met de televisie te zien, zoals door het bij begrafenissen van door leden van de koninklijke familie. een De afgelopen door 60 jaar heeft veel met memorabele televisiemomenten opgeleverd. het Aan de de hand van een beelden uit het rijke archief naar en met verhalen van direct betrokkenen naar van toen en nu wordt tijdens de geschiedenis een van het door Koninklijk Huis en tijdens de rol van een het medium televisie daarin van in beeld gebracht. tijdens Koos op Postema spreekt onder meer met Rudolf door Spoor, regisseur op tv van de het traan van Máxima, op tv en met oud-directeur van met de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. van Maar ook Sanne in 'koningin Beatrix' Wallis van de Vries, royaltydeskundige de op Peter van der Vorst en Carlo uit uit 'Willem-Alexander' Boszhard komen in aan het woord. het Koos Postema ontvangt op paleis uit Soestdijk programmamakers die op tv achter de schermen betrokken een waren op tv bij uitzendingen van rondom de Oranjes. Een een aantal van door die betrokkenen vertelt voor het tijdens eerst op publiekelijk over de totstandkoming van op tv koninklijke programma's in uit het algemeen en een hun op rol in het bijzonder. Afl.: De op troonswisseling. in 'Voor ieder mens is er op een tijd gekomen.' door het Zo begint koningin Juliana haar op tv televisietoespraak op 31 met januari 1980 waarin het ze bekendmaakt op dat haar dochter Beatrix op van 30 april tijdens van datzelfde jaar een koningin zal de worden. Op 30 april treft met de tijdens nieuwe koningin een weinig het feestelijke hoofdstad in aan. Kunnen de festiviteiten wel met doorgaan temidden van de krakers en rookbommen? op Een door reconstructie van de bekendmaking met van de troonswisseling en door van de verslaggeving een rond de uit inhuldiging van zelf. Met oud-verslaggever met Marijn de Koning, regisseur Martijn Lindenberg met (destijds ingevlogen de vanaf de Olympische op Spelen in in Lake Placid), oud-directeur NOS een Televisie tijdens Ed van Westerloo naar en toenmalig eindredacteur van de van NOS Kees van de Langeraad. Ook Koos Postema het zelf tijdens was op door 30 april 1980 als verslaggever op op de Dam een aan het uit werk. Presentatie: Koos naar Postema.

Sinds het prille de begin van een de televisie maakt het de van NOS programma's over het Koninklijk Huis. naar De kijkers hebben van de Oranjes tijdens zich zien van verloven en trouwen en in van interviews een heeft Nederland hen tijdens beter leren kennen. in Ook de verdrietige momenten op zijn op de met televisie te zien, zoals van tijdens bij begrafenissen van met leden van de naar koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar een heeft veel memorabele in tijdens televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van van beelden op uit het rijke archief van en verhalen van op tv direct tijdens betrokkenen van toen met en nu wordt de door geschiedenis van van het Koninklijk Huis een en de rol van het door medium televisie tijdens daarin in naar beeld gebracht. Presentator met Koos Postema spreekt onder meer met de Rudolf uit Spoor, regisseur tijdens van de traan van een Máxima, en met de oud-directeur van tijdens de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook uit Sanne het - koningin Beatrix - tijdens Wallis de Vries, royaltydeskundige tijdens Peter op tv van der Vorst en op tv Carlo - door Willem-Alexander - Boszhard komen aan naar het op tv woord. Koos Postema ontvangt op op tv paleis door Soestdijk programmamakers die op tv achter de schermen van betrokken waren bij van uitzendingen rondom de Oranjes. van Een aantal van op die in betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk door over de uit totstandkoming van koninklijke het programma's naar in het algemeen en hun rol van van in het bijzonder. Afl.: De interviews. door de De leden van het Koninklijk uit Huis staan maar zelden op tv een interview in toe. een De mystiek rond op het koningshuis moet uit immers in stand blijven. Het moet van vooral niet te door gewoon worden. Toch uit zijn tijdens er in de op tv afgelopen jaren een door aantal bijzondere gesprekken van uitgezonden. In de deze aflevering een greep uit op die interviews, op tv waarbij de betrokkenen naar achter de schermen hun kant van van het verhaal naar het vertellen. Bijzonder is dat oud-hoofdredacteur van op het NOS naar Journaal het Ed van Westerloo voor het uit eerst vertelt van over zijn betrokkenheid bij de een interviews van met prinses Juliana en op tv prins Bernhard, koningin Beatrix van en prins Willem-Alexander. op tv Koos Postema ontvangt op hem, door programmamaker Ad naar van Liempt, oud-hoofdredacteur NOS Actueel Lars een Andersson op tv en regisseur Rudolf Spoor op een paleis Soestdijk. uit Schrijfster met Hella S. Haasse in vertelt over het gesprek dat de zij in 1988 het had met het de toen vijftigjarige koningin uit Beatrix. op Presentatie: Koos Postema.

verloofd, met getrouwd,Sinds het naar prille begin van met de televisie maakt de NOS naar programma's op tv over het Koninklijk Huis. De tijdens kijkers hebben de met Oranjes een zich zien verloven en trouwen in en in interviews van heeft Nederland op hen beter leren kennen. Ook tijdens de verdrietige momenten de het zijn op de televisie van te zien, zoals bij begrafenissen de van in leden van de koninklijke de familie. De afgelopen 60 in jaar heeft veel naar memorabele televisiemomenten een opgeleverd. Aan de door hand van beelden uit van het rijke archief op tv en door verhalen van direct betrokkenen het van toen de en nu wordt in de geschiedenis in van het Koninklijk Huis en van de rol op tv van het medium televisie naar daarin in beeld op tv gebracht. uit Presentator Koos Postema spreekt de onder meer de met Rudolf Spoor, regisseur in van de traan uit van Máxima, en met oud-directeur een van een de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. tijdens Maar ook tijdens Sanne - koningin op tv Beatrix - Wallis de naar Vries, royaltydeskundige Peter van van der uit Vorst en Carlo - tijdens Willem-Alexander de - Boszhard komen aan op tv het woord. Koos Postema ontvangt door op paleis Soestdijk een programmamakers van die achter de schermen betrokken met een waren bij uitzendingen in rondom de Oranjes. Een aantal van in die betrokkenen een vertelt het voor het eerst het publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke van programma's in het naar met algemeen en hun het rol in het bijzonder. een Afl.: Verliefd, door verloofd, getrouwd. Als met de troonopvolger zijn of haar verloving de aankondigt is dat de groot nieuws. Dat met is het op tv in uit 1965 als Beatrix de Duitse op tv diplomaat Claus op von Amsberg voorstelt en dat in op is het in 2001 met bij de introductie van uit Máxima Zorreguieta. Hoewel het er naar 36 jaar tussen het ligt, zijn de uit overeenkomsten over hoe beide gebeurtenissen op op televisie in kwamen opmerkelijk. Televisiemakers van toen op tv en door nu vertellen door hun verhalen aan Koos een Postema. Aan met het woord komen onder meer: Rudolf door Spoor, in 1965 met bij door de introductie van Claus cameraman, met en in van 2002 regisseur van de in van beroemde traan van Máxima. Kees in van Langeraad het die in een 1966 het huwelijk van met Claus en het Beatrix regisseert en het de verwijt krijgt geen oog in te door hebben voor de rellen in Amsterdam. door En Ed in van Westerloo die zich in afvraagt hoe de naar koningin zich moet in hebben gevoeld in bij de vijandige door ontvangst in van prins Claus. Presentatie: het Koos Postema.

juni 2020
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!