Programma gemist?

Sinds op het prille begin van de op het televisie maakt de NOS programma's over een naar het Koninklijk Huis. De kijkers hebben op tv de een Oranjes zich zien op tv verloven en op tv trouwen en in interviews heeft Nederland het hen beter een leren kennen. Ook naar de verdrietige momenten een zijn op de naar televisie te zien, zoals in bij tijdens begrafenissen van leden de van de van koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar tijdens op heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan naar de hand op tv van van beelden uit het rijke archief en in tijdens verhalen van direct betrokkenen van het toen van en nu wordt de in geschiedenis van het naar Koninklijk Huis en de het rol van het de medium televisie daarin in van beeld een gebracht. Koos Postema het spreekt onder meer met met Rudolf Spoor, op regisseur van tijdens de traan van met Máxima, en met oud-directeur van van de Rijksvoorlichtingsdienst in Eef Brouwers. met Maar ook Sanne in 'koningin Beatrix' Wallis de de Vries, royaltydeskundige Peter van van der Vorst op en Carlo op tv 'Willem-Alexander' Boszhard komen aan het op woord. Koos Postema door ontvangt op op tv paleis Soestdijk programmamakers die achter tijdens de schermen betrokken door waren bij uitzendingen door in rondom de Oranjes. Een aantal een van die betrokkenen vertelt in voor het eerst een publiekelijk over de op tv totstandkoming van een koninklijke programma's in een het algemeen naar en hun tijdens rol in het een bijzonder. Afl.: Koninklijke humor. Bijna door alle naar grote komieken wagen tijdens zich eraan: satire, grappen tijdens maken over het Koninklijk naar Huis. Ze uit vergroten karaktertrekken uit: grote oren, uit op een stijf kapsel, pakken met de Oranjes aan het op relletjes, hun gedrag. in Hoe ze dat doen, tijdens is op heel verschillend. Wim Sonneveld laat door als van opperspreekstalmeester van de koningin op tv krentenmikken uit achter de rododendrons sodemieteren, Barend Servet een praat met tijdens Juliana die naar spruitjes schoonmaakt, op tv sommigen gaan daarbij heel op tv ver. Is humor over een de Oranjes anders dan in andere grappen, op tv zijn op er ook grenzen het aan wat leuk is? Denken het de uit makers daar over op na, hoe zoeken ze de grens in op? het Met onder op tv meer Jack Spijkerman, die met tijdens Kopspijkers scoorde met de vele persiflages, Sanne uit Wallis de de Vries, die spreekt over haar door verbazing over het door Koninklijk de Huis en op haar ontmoetingen met Beatrix, van en Carlo het Boszhard over 'zijn' Willem-Alexander. Presentatie: de Koos tijdens Postema.

Sinds op het prille begin van naar de televisie op maakt de NOS programma's over tijdens het Koninklijk uit Huis. tijdens De kijkers hebben in de Oranjes zich naar zien verloven en trouwen en in in van interviews heeft Nederland hen beter van leren kennen. het Ook de verdrietige momenten in zijn op de het televisie het te zien, zoals naar bij begrafenissen van leden de van de koninklijke naar familie. De afgelopen 60 van jaar heeft uit veel memorabele het televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van van een beelden uit het rijke met archief en verhalen met van direct betrokkenen van toen het en nu met wordt met de geschiedenis van het Koninklijk tijdens Huis uit en de rol van een het medium de televisie daarin in beeld in gebracht. Koos de Postema spreekt onder meer van met Rudolf Spoor, regisseur door van de traan de van een Máxima, en met oud-directeur naar van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. tijdens Maar ook van Sanne 'koningin door Beatrix' Wallis de Vries, naar royaltydeskundige Peter uit van der het Vorst en Carlo op tv 'Willem-Alexander' Boszhard komen aan door het woord. Koos de Postema ontvangt met op paleis Soestdijk van programmamakers die achter de schermen van betrokken waren bij uitzendingen met in rondom de Oranjes. Een aantal door van die betrokkenen vertelt naar voor het uit eerst publiekelijk over de naar op totstandkoming van koninklijke programma's op in het op tv algemeen en hun rol in het naar bijzonder. de Afl.: De troonswisseling. met 'Voor ieder mens is met er een tijd naar gekomen.' Zo een begint koningin Juliana haar televisietoespraak op tv op 31 van januari 1980 waarin de ze bekendmaakt dat op tv haar dochter Beatrix op in 30 april uit van datzelfde op tv jaar koningin zal worden. Op in 30 april treft door de naar nieuwe koningin een weinig de feestelijke hoofdstad aan. door Kunnen de uit festiviteiten wel doorgaan temidden in van krakers en op tv rookbommen? door Een reconstructie van de bekendmaking op tv van op de troonswisseling en van de tijdens verslaggeving rond de inhuldiging op zelf. Met oud-verslaggever op tv Marijn met de Koning, regisseur op Martijn Lindenberg (destijds uit ingevlogen vanaf op de Olympische Spelen in in Lake Placid), oud-directeur in NOS Televisie Ed door van Westerloo en naar toenmalig eindredacteur van in de NOS Kees van Langeraad. door Ook Koos een Postema zelf was op de 30 april 1980 tijdens als verslaggever een op de van Dam aan de het werk. Presentatie: Koos naar Postema.

Sinds het prille op begin van de door op tv televisie maakt de NOS programma's over op het tijdens Koninklijk Huis. De een kijkers hebben de Oranjes tijdens zich zien verloven en uit trouwen en in uit interviews heeft Nederland tijdens hen een beter leren tijdens kennen. Ook de verdrietige momenten de zijn in op de televisie in te zien, zoals bij begrafenissen het van leden van door de koninklijke familie. met De tijdens afgelopen 60 jaar heeft veel een memorabele televisiemomenten uit opgeleverd. Aan de hand van een beelden tijdens uit het rijke archief op en verhalen van direct naar betrokkenen van door toen en nu wordt van de geschiedenis de van uit het Koninklijk Huis en de rol op tv naar van het medium televisie daarin op tv in beeld gebracht. op Presentator Koos Postema spreekt in onder het meer met het Rudolf Spoor, regisseur van tijdens de traan van Máxima, en met met oud-directeur tijdens van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef op tv Brouwers. Maar ook met door Sanne - koningin Beatrix - op Wallis de op tv Vries, royaltydeskundige tijdens Peter van der Vorst op tv en Carlo - Willem-Alexander - van op tv Boszhard komen aan het woord. uit Koos Postema ontvangt het op paleis Soestdijk programmamakers een die van achter de schermen betrokken waren naar bij uitzendingen de rondom tijdens de Oranjes. Een aantal met van die betrokkenen vertelt voor uit een het eerst publiekelijk over naar de totstandkoming van koninklijke programma's door van in het algemeen en hun rol op in het bijzonder. de Afl.: uit De interviews. uit De leden van het Koninklijk tijdens Huis met staan maar zelden op tv een interview toe. De door mystiek rond uit het koningshuis moet immers in uit stand de blijven. Het moet vooral niet te de gewoon met worden. Toch zijn de er in de afgelopen van jaren een aantal bijzondere in gesprekken uitgezonden. In op deze aflevering een een greep uit tijdens die naar interviews, waarbij de betrokkenen achter met de schermen hun van kant op tv van het verhaal vertellen. Bijzonder is door van dat oud-hoofdredacteur van het NOS Journaal tijdens Ed van naar Westerloo voor met het eerst vertelt over zijn de betrokkenheid bij de op interviews met prinses door Juliana een en prins Bernhard, koningin Beatrix op tv en tijdens prins Willem-Alexander. Koos Postema het ontvangt hem, programmamaker Ad van de van Liempt, oud-hoofdredacteur NOS in Actueel Lars Andersson en de regisseur Rudolf Spoor op van naar paleis Soestdijk. Schrijfster Hella S. met Haasse vertelt over in het naar gesprek dat zij in 1988 had op met de toen naar vijftigjarige koningin op tv Beatrix. van Presentatie: Koos Postema.

verloofd, door getrouwd,Sinds het prille begin op tv van de televisie de maakt de de NOS programma's over het Koninklijk van Huis. De met kijkers hebben uit de Oranjes op tv zich zien verloven en trouwen en uit in op interviews heeft Nederland een hen beter leren het kennen. Ook de de verdrietige momenten het zijn op de televisie te uit zien, zoals bij begrafenissen het van leden door van de koninklijke familie. een naar De afgelopen 60 jaar heeft met veel in memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan met de hand van door beelden uit het de rijke archief de en verhalen van direct betrokkenen uit van van toen en nu wordt naar de geschiedenis van van het Koninklijk Huis en een de rol van het van medium op televisie daarin de in beeld gebracht. Presentator Koos Postema de spreekt onder uit meer met Rudolf Spoor, met regisseur het van de traan van door Máxima, op en met oud-directeur tijdens van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar een ook in Sanne - een koningin Beatrix - Wallis met de Vries, royaltydeskundige Peter op van in der Vorst en Carlo - Willem-Alexander de - Boszhard het komen aan de het woord. Koos Postema ontvangt de op van paleis Soestdijk programmamakers die achter in de schermen tijdens betrokken de waren bij uitzendingen in rondom de Oranjes. Een aantal in van naar die betrokkenen vertelt voor het eerst door publiekelijk op tv over de totstandkoming van koninklijke naar tijdens programma's in het algemeen en hun door rol tijdens in het bijzonder. Afl.: de Verliefd, een verloofd, getrouwd. Als naar de troonopvolger zijn of haar het verloving aankondigt op tv is dat in groot nieuws. Dat is op tv het in 1965 naar als Beatrix de Duitse diplomaat door Claus een von Amsberg op voorstelt en dat is het in door 2001 bij de naar de introductie van Máxima Zorreguieta. tijdens Hoewel er in 36 jaar tussen ligt, zijn op de overeenkomsten over op tv hoe het beide gebeurtenissen op televisie kwamen opmerkelijk. het Televisiemakers met van toen een en nu vertellen hun verhalen aan een Koos Postema. Aan een het woord een komen onder meer: in Rudolf Spoor, tijdens in 1965 bij een de introductie van Claus cameraman, uit en in 2002 tijdens regisseur het van de beroemde traan van op tv met Máxima. Kees van Langeraad die in van 1966 uit het huwelijk van Claus op tv en Beatrix regisseert en met het verwijt uit krijgt uit geen oog te hebben voor de de op tv rellen in Amsterdam. En in Ed van Westerloo die zich de afvraagt hoe de in koningin uit zich moet hebben tijdens gevoeld bij de vijandige ontvangst op tv op van prins Claus. Presentatie: Koos met Postema.

februari 2020
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!