Programma gemist?

Sinds het een prille begin van de de televisie maakt de met NOS een programma's over het Koninklijk Huis. een De kijkers in hebben de Oranjes zich de door zien verloven en trouwen en in de interviews door heeft Nederland hen beter leren op tv kennen. het Ook de verdrietige momenten het zijn op de in televisie te zien, op zoals bij een begrafenissen van leden van met de koninklijke familie. De naar afgelopen in 60 jaar naar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan van de met hand van beelden uit op het door rijke archief en verhalen uit van direct van betrokkenen van toen tijdens en nu wordt de een geschiedenis van het Koninklijk Huis uit en de rol in in van het medium televisie een daarin in beeld op tv gebracht. Koos Postema naar spreekt onder meer met van Rudolf Spoor, regisseur de van de traan van in Máxima, naar en met oud-directeur naar van de Rijksvoorlichtingsdienst een Eef Brouwers. het Maar ook Sanne 'koningin op tv Beatrix' Wallis van de Vries, royaltydeskundige Peter van op der op tv Vorst en Carlo 'Willem-Alexander' van Boszhard komen aan van het woord. Koos Postema ontvangt de op paleis Soestdijk de programmamakers tijdens die achter de de schermen betrokken op tv waren bij uitzendingen de rondom de Oranjes. in Een aantal van die betrokkenen met vertelt voor het de eerst publiekelijk op tv over de uit totstandkoming van koninklijke programma's in het met algemeen de en hun door rol in het bijzonder. Afl.: Koninklijke in humor. Bijna een alle grote komieken door wagen op zich eraan: satire, grappen maken over van een het Koninklijk Huis. Ze tijdens vergroten karaktertrekken uit: grote op oren, een stijf kapsel, op pakken naar de Oranjes aan het op relletjes, hun een gedrag. Hoe ze dat doen, op tv is tijdens heel verschillend. Wim met Sonneveld laat als opperspreekstalmeester op van de koningin krentenmikken het achter met de rododendrons sodemieteren, Barend tijdens Servet door praat met Juliana een die spruitjes schoonmaakt, sommigen gaan daarbij door heel ver. door Is humor over de een Oranjes anders dan op andere met grappen, zijn er door ook grenzen aan door wat leuk is? Denken de het makers daar op over van na, hoe zoeken ze de grens tijdens op? een Met onder meer Jack naar Spijkerman, die met Kopspijkers een naar scoorde met vele uit persiflages, Sanne Wallis de Vries, die het een spreekt over haar naar verbazing over het Koninklijk Huis en een haar ontmoetingen in met Beatrix, en de Carlo Boszhard door over 'zijn' Willem-Alexander. in Presentatie: Koos een Postema.

Sinds in het prille begin van tijdens de televisie maakt de van NOS programma's in over met het Koninklijk Huis. op tv De kijkers hebben de Oranjes zich met zien verloven een en naar trouwen en in interviews heeft naar Nederland hen beter leren met kennen. Ook naar de verdrietige op tv momenten zijn op de televisie uit te zien, zoals de bij door begrafenissen van leden van door de koninklijke van familie. De afgelopen uit 60 jaar met heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. het Aan de hand van het beelden uit uit het rijke archief en het verhalen in van direct betrokkenen op tv van toen en nu wordt door de geschiedenis van in naar het Koninklijk Huis het en de rol op tv van het medium televisie daarin door in beeld uit gebracht. Koos Postema naar spreekt onder meer op met Rudolf Spoor, met regisseur van de traan naar van Máxima, en de met oud-directeur van naar de Rijksvoorlichtingsdienst Eef naar Brouwers. het Maar ook Sanne 'koningin Beatrix' met Wallis de Vries, door royaltydeskundige het Peter van der Vorst door en Carlo 'Willem-Alexander' door Boszhard komen aan in het woord. Koos Postema ontvangt op tv op op paleis Soestdijk programmamakers die achter in de schermen van betrokken waren bij uitzendingen in rondom in de Oranjes. Een aantal op van die op betrokkenen vertelt voor tijdens het eerst het publiekelijk over de totstandkoming van van koninklijke tijdens programma's in het in algemeen en hun de rol in het bijzonder. op Afl.: De troonswisseling. 'Voor met ieder mens is het er een tijd gekomen.' de Zo begint op koningin Juliana op haar televisietoespraak op de 31 januari 1980 een waarin ze bekendmaakt de dat haar dochter Beatrix op door 30 op tv april van datzelfde uit jaar koningin zal worden. uit Op 30 april op treft de nieuwe de koningin een weinig de feestelijke in hoofdstad aan. Kunnen de festiviteiten wel op doorgaan temidden van door krakers en rookbommen? op Een naar reconstructie van de de bekendmaking van de troonswisseling tijdens en naar van de verslaggeving rond de inhuldiging op zelf. Met een oud-verslaggever door Marijn de Koning, regisseur Martijn Lindenberg met (destijds ingevlogen in vanaf door de Olympische Spelen uit in Lake Placid), oud-directeur NOS Televisie naar Ed van Westerloo van en toenmalig een eindredacteur van de op NOS Kees van Langeraad. in Ook Koos het Postema zelf was op naar 30 het april 1980 als uit verslaggever op de Dam aan het het werk. Presentatie: in Koos uit Postema.

Sinds het een prille begin van door de een televisie maakt de uit NOS programma's over het het Koninklijk Huis. met De kijkers hebben de Oranjes zich in zien van verloven en de trouwen en in interviews op heeft Nederland hen beter leren met een kennen. Ook de in verdrietige momenten zijn op de de televisie te zien, op tv zoals bij begrafenissen van door leden van op tv de koninklijke familie. De het de afgelopen 60 jaar heeft met veel memorabele televisiemomenten met opgeleverd. Aan de hand van van beelden uit het het rijke op archief en verhalen van direct tijdens naar betrokkenen van toen en een nu wordt de een geschiedenis van het Koninklijk Huis op tv en de rol door van het medium van televisie daarin in van beeld naar gebracht. Presentator Koos van Postema spreekt op tv onder meer met Rudolf de Spoor, regisseur van op de traan van Máxima, en naar met oud-directeur naar van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef op naar Brouwers. Maar ook tijdens Sanne - koningin Beatrix het - Wallis de Vries, royaltydeskundige naar door Peter van der Vorst en in Carlo - Willem-Alexander - uit Boszhard het komen aan het uit woord. Koos tijdens Postema ontvangt op op paleis Soestdijk programmamakers die achter naar de schermen betrokken waren op bij uitzendingen rondom een de Oranjes. Een op aantal door van die tijdens betrokkenen vertelt voor het eerst in publiekelijk over door de totstandkoming van koninklijke het programma's in het naar algemeen en hun op tv rol in het op bijzonder. Afl.: De in interviews. De een leden van het een Koninklijk Huis tijdens staan maar zelden een interview in toe. De een mystiek rond het uit koningshuis moet immers in een stand blijven. Het moet door vooral niet op tv te gewoon het worden. Toch tijdens zijn er in de afgelopen jaren de een aantal bijzondere door gesprekken uitgezonden. door In deze door aflevering een greep uit in die op tv interviews, waarbij de betrokkenen achter de een schermen hun kant op tv van de het verhaal vertellen. Bijzonder is het dat met oud-hoofdredacteur van het NOS de Journaal naar Ed van Westerloo voor het eerst uit vertelt over op zijn betrokkenheid op bij de interviews een met prinses Juliana tijdens en prins Bernhard, koningin Beatrix naar en door prins Willem-Alexander. uit Koos Postema ontvangt op hem, programmamaker Ad van de Liempt, oud-hoofdredacteur NOS Actueel uit Lars van Andersson en regisseur Rudolf Spoor de op paleis naar Soestdijk. Schrijfster Hella S. Haasse in van vertelt over het gesprek dat zij van in 1988 had op met de een toen op vijftigjarige koningin Beatrix. Presentatie: op tv Koos Postema.

verloofd, getrouwd,Sinds het het prille begin van van de televisie het maakt de NOS op tv programma's over het een Koninklijk naar Huis. De kijkers hebben de Oranjes met door zich zien verloven de en trouwen en in interviews heeft naar Nederland van hen beter leren de kennen. Ook de verdrietige tijdens momenten zijn op tijdens de het televisie te zien, zoals bij begrafenissen naar door van leden van de koninklijke met familie. De afgelopen uit 60 jaar heeft een veel memorabele door televisiemomenten opgeleverd. Aan de met hand van beelden uit van in het rijke archief en naar verhalen van de direct betrokkenen van toen en nu het tijdens wordt de geschiedenis van naar het Koninklijk Huis en uit de van rol van het medium televisie door daarin in beeld gebracht. het Presentator Koos Postema op de spreekt onder meer naar met Rudolf Spoor, regisseur van uit de traan van van Máxima, en met naar oud-directeur van op de Rijksvoorlichtingsdienst Eef de Brouwers. Maar tijdens ook Sanne - koningin Beatrix op - Wallis de tijdens Vries, op tv royaltydeskundige Peter van der Vorst door en Carlo tijdens - Willem-Alexander - uit Boszhard komen het aan het woord. tijdens Koos Postema ontvangt het op paleis Soestdijk het programmamakers die achter de schermen door betrokken waren bij met uitzendingen rondom tijdens de Oranjes. Een op aantal van die betrokkenen door vertelt voor het in eerst publiekelijk over met de totstandkoming van koninklijke het programma's in op tv het algemeen en de hun in rol in het bijzonder. Afl.: van Verliefd, verloofd, getrouwd. door Als de het troonopvolger zijn of haar verloving van aankondigt is dat op tijdens groot nieuws. Dat is het de in 1965 als Beatrix in de Duitse diplomaat met Claus von met Amsberg een voorstelt en dat is het in het 2001 bij met de introductie van een Máxima Zorreguieta. Hoewel naar er 36 jaar op tv tussen ligt, zijn naar de overeenkomsten de over hoe beide gebeurtenissen op op tv televisie kwamen met opmerkelijk. Televisiemakers van het toen en nu de vertellen hun het verhalen aan Koos de Postema. Aan het in woord komen onder naar meer: Rudolf Spoor, in 1965 op bij de de introductie van Claus cameraman, tijdens uit en in 2002 regisseur tijdens van de beroemde traan tijdens van in Máxima. Kees van de Langeraad die in 1966 het naar huwelijk van Claus en met Beatrix regisseert en op het met verwijt krijgt geen oog van te hebben voor de door rellen in Amsterdam. uit En Ed van tijdens Westerloo die uit zich afvraagt hoe de op koningin zich moet in met hebben gevoeld bij de vijandige met ontvangst van van prins Claus. op tv Presentatie: Koos Postema.

februari 2019
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord