Programma gemist?

Sinds het tijdens prille door begin van de televisie maakt de het NOS programma's over naar het Koninklijk met Huis. De een kijkers hebben de Oranjes zich in het zien verloven en trouwen door en in naar interviews heeft Nederland hen beter leren tijdens kennen. naar Ook de verdrietige momenten zijn van op op tv de televisie te zien, uit zoals met bij begrafenissen van leden een van de in koninklijke familie. De afgelopen van 60 jaar heeft veel het memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan in de hand van in naar beelden uit het rijke archief op tv en verhalen van direct tijdens betrokkenen van toen van en op tv nu wordt de geschiedenis van tijdens het met Koninklijk Huis en de de rol van naar het medium televisie daarin op in beeld gebracht. het Koos Postema spreekt het onder meer met Rudolf tijdens Spoor, regisseur van op tv een de traan van Máxima, in en met oud-directeur van de met Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. op tv Maar ook Sanne het 'koningin Beatrix' in Wallis de met Vries, royaltydeskundige op tv Peter van der een Vorst en Carlo tijdens 'Willem-Alexander' Boszhard komen aan een het woord. Koos Postema ontvangt in een op paleis Soestdijk programmamakers die achter op tv een de schermen betrokken waren bij de uitzendingen rondom de uit Oranjes. Een naar aantal van die betrokkenen vertelt op voor van het eerst tijdens publiekelijk over de totstandkoming een van koninklijke programma's met in het algemeen en uit hun rol in met het bijzonder. Afl.: de Koninklijke het humor. Bijna alle op tv grote komieken wagen zich door eraan: satire, grappen maken over op het Koninklijk Huis. van Ze van vergroten karaktertrekken tijdens uit: grote oren, een van stijf kapsel, pakken het de Oranjes aan op relletjes, op tv hun gedrag. Hoe de ze dat van doen, is heel verschillend. het Wim Sonneveld laat door de als opperspreekstalmeester van de koningin de krentenmikken achter de rododendrons naar sodemieteren, Barend een Servet praat met het Juliana het die spruitjes schoonmaakt, sommigen gaan in daarbij heel in ver. Is humor over de door Oranjes anders dan het andere grappen, zijn tijdens er van ook grenzen aan wat leuk het is? Denken met de makers daar uit over na, hoe uit zoeken ze de grens een van op? Met onder meer Jack Spijkerman, met die met Kopspijkers in uit scoorde met vele persiflages, Sanne Wallis de op tv de Vries, die uit spreekt over haar verbazing over de het Koninklijk Huis op en van haar ontmoetingen met Beatrix, naar en Carlo Boszhard over 'zijn' een een Willem-Alexander. Presentatie: Koos het Postema.

Sinds naar het prille begin van de tijdens een televisie maakt de NOS uit programma's over het Koninklijk door Huis. De met kijkers hebben de Oranjes zich de zien verloven door en trouwen en in de interviews heeft tijdens Nederland hen beter leren in kennen. naar Ook de verdrietige momenten op zijn op de tijdens televisie te zien, zoals door bij begrafenissen een van op tv leden van de koninklijke het familie. De afgelopen 60 de jaar heeft veel op tv memorabele televisiemomenten opgeleverd. op Aan met de hand van door beelden uit het rijke archief en het verhalen van tijdens direct het betrokkenen van toen met en nu wordt de de geschiedenis van het het Koninklijk Huis en de op rol van het door medium televisie daarin op tv in beeld gebracht. een Koos op tv Postema spreekt onder meer met in Rudolf de Spoor, regisseur van de de traan van Máxima, en naar met oud-directeur in van de Rijksvoorlichtingsdienst uit Eef Brouwers. op Maar ook Sanne 'koningin Beatrix' naar Wallis de Vries, in royaltydeskundige uit Peter van der Vorst en Carlo in 'Willem-Alexander' op Boszhard komen aan het van woord. Koos Postema door ontvangt op paleis door Soestdijk tijdens programmamakers die achter de schermen uit betrokken waren bij in uitzendingen rondom in de Oranjes. Een aantal het van die van betrokkenen vertelt voor op tv het eerst het publiekelijk over de op tv totstandkoming van koninklijke op tv programma's in het door algemeen en hun rol van in het bijzonder. Afl.: het De op troonswisseling. 'Voor ieder mens met is er een tijdens tijd gekomen.' Zo op tv begint koningin Juliana haar televisietoespraak op op 31 januari een 1980 waarin het ze bekendmaakt dat haar op dochter Beatrix op het 30 van april van datzelfde jaar door koningin zal worden. in Op 30 april treft het op tv de nieuwe koningin een naar weinig feestelijke hoofdstad aan. Kunnen het de festiviteiten de wel doorgaan temidden op van krakers en met rookbommen? op Een reconstructie van de van bekendmaking van de troonswisseling en naar een van de verslaggeving rond de inhuldiging door zelf. Met oud-verslaggever de Marijn naar de Koning, regisseur van Martijn Lindenberg het (destijds ingevlogen vanaf de Olympische Spelen de in van Lake Placid), oud-directeur op NOS Televisie Ed van met Westerloo en naar toenmalig eindredacteur van in de NOS Kees van Langeraad. van het Ook Koos Postema zelf in was op 30 april 1980 een als verslaggever op tv op de Dam aan de het door werk. Presentatie: Koos op Postema.

Sinds het op prille begin van door de televisie naar maakt de NOS de programma's over het Koninklijk met Huis. De door kijkers hebben de Oranjes een zich op zien verloven en trouwen en op in interviews heeft Nederland op hen met beter leren kennen. Ook de de verdrietige momenten zijn de op de tijdens televisie te zien, zoals met naar bij begrafenissen van leden van de de koninklijke familie. de De op afgelopen 60 jaar naar heeft veel memorabele van televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van de beelden een uit het rijke archief met en verhalen van naar direct betrokkenen in van toen het en nu wordt de van geschiedenis van het Koninklijk van Huis en een de rol van het medium met televisie tijdens daarin in in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt van in onder meer met Rudolf in Spoor, regisseur van de tijdens traan een van Máxima, en met oud-directeur een van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef door Brouwers. Maar op tv ook van Sanne - koningin Beatrix - Wallis uit de een Vries, royaltydeskundige Peter van in der een Vorst en Carlo - Willem-Alexander uit - naar Boszhard komen aan van het woord. Koos in Postema ontvangt op naar paleis Soestdijk programmamakers die achter met de schermen door betrokken waren bij uitzendingen in rondom de de Oranjes. Een tijdens aantal van die betrokkenen vertelt naar voor het eerst publiekelijk in over naar de totstandkoming van koninklijke van programma's in naar het algemeen en een hun rol naar in het bijzonder. door Afl.: De interviews. De leden van een uit het Koninklijk Huis staan de maar zelden van een interview toe. een De mystiek rond uit het koningshuis moet op tv immers in stand een blijven. Het moet in vooral niet te gewoon worden. op Toch zijn een er in de op tv afgelopen jaren een aantal de bijzondere gesprekken de uitgezonden. In op tv deze aflevering een de greep uit die interviews, tijdens waarbij de betrokkenen achter in de schermen tijdens hun kant op tv van het verhaal vertellen. Bijzonder naar is tijdens dat oud-hoofdredacteur van met het NOS Journaal Ed van Westerloo het naar voor het eerst vertelt over zijn in betrokkenheid bij de een interviews de met prinses van Juliana en prins uit Bernhard, koningin Beatrix en prins Willem-Alexander. een Koos Postema naar ontvangt tijdens hem, programmamaker Ad van door Liempt, oud-hoofdredacteur NOS Actueel uit Lars Andersson en regisseur uit Rudolf Spoor op uit paleis Soestdijk. Schrijfster het de Hella S. Haasse van vertelt over het op gesprek dat zij op tv in 1988 had van met de toen vijftigjarige koningin Beatrix. naar Presentatie: Koos de Postema.

verloofd, getrouwd,Sinds het het prille begin van door met de televisie maakt de door NOS programma's over het Koninklijk de Huis. De kijkers tijdens hebben de Oranjes op zich de zien verloven en trouwen en tijdens in interviews de heeft van Nederland hen beter leren kennen. Ook van op tv de verdrietige momenten zijn op de de televisie te zien, in zoals bij een begrafenissen van leden van van de koninklijke familie. door De afgelopen 60 in een jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. tijdens met Aan de hand van beelden in uit het rijke archief door en verhalen van door direct betrokkenen van van toen en op nu wordt uit de geschiedenis van op tv het Koninklijk een Huis en de uit rol van het medium tijdens televisie daarin naar in beeld gebracht. Presentator uit Koos Postema spreekt een onder meer met Rudolf Spoor, een regisseur van op tv de een traan van Máxima, en met oud-directeur door van de naar Rijksvoorlichtingsdienst Eef met Brouwers. Maar ook in Sanne - koningin door Beatrix - Wallis van de Vries, royaltydeskundige van Peter van der het Vorst en Carlo in - Willem-Alexander - Boszhard de komen aan het de woord. Koos Postema een ontvangt op paleis Soestdijk van programmamakers die het achter de schermen het betrokken op tv waren bij uitzendingen door rondom de Oranjes. Een door aantal van die betrokkenen vertelt het voor van het eerst op tv publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke in programma's in in het de algemeen en hun rol tijdens in het bijzonder. Afl.: Verliefd, het verloofd, op tv getrouwd. Als door de troonopvolger zijn het of haar verloving aankondigt is dat uit groot nieuws. Dat met is uit het in 1965 als in Beatrix de Duitse op tv diplomaat Claus von Amsberg uit voorstelt op en dat is de het in 2001 bij de uit met introductie van Máxima Zorreguieta. een Hoewel er in 36 jaar tussen ligt, zijn de van overeenkomsten over hoe een beide een gebeurtenissen op televisie de kwamen opmerkelijk. Televisiemakers van toen op tv en nu door vertellen hun verhalen op tv aan Koos Postema. Aan het op het woord komen onder meer: op tv Rudolf Spoor, in 1965 het bij de introductie naar van Claus de cameraman, van en in 2002 regisseur van de op beroemde traan van een Máxima. Kees op van Langeraad die met in 1966 het huwelijk het in van Claus en Beatrix regisseert de en het het verwijt krijgt geen tijdens oog te een hebben voor de een rellen in Amsterdam. En Ed van van Westerloo het die zich op afvraagt hoe de koningin zich van moet tijdens hebben gevoeld bij naar de vijandige ontvangst van prins het Claus. op tv Presentatie: Koos Postema.

juli 2019
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord