Programma gemist?

Sinds in het prille begin van de de televisie maakt de door naar NOS programma's over het van Koninklijk Huis. De in kijkers hebben de uit Oranjes zich zien verloven en naar trouwen met en in de interviews heeft Nederland met hen beter leren kennen. Ook de tijdens verdrietige momenten zijn op op de televisie met te tijdens zien, zoals bij naar begrafenissen van tijdens leden van de koninklijke met familie. De afgelopen uit 60 jaar heeft uit veel memorabele televisiemomenten door opgeleverd. Aan de hand van een met beelden uit het rijke archief en het verhalen door van direct betrokkenen van met toen op en nu wordt de uit geschiedenis van het Koninklijk van Huis en de rol tijdens van in het medium het televisie daarin in door beeld gebracht. Koos Postema het spreekt onder meer de met Rudolf de Spoor, regisseur van de traan van uit door Máxima, en met oud-directeur van op tv de Rijksvoorlichtingsdienst Eef door Brouwers. tijdens Maar ook Sanne met 'koningin Beatrix' Wallis uit de Vries, royaltydeskundige Peter van der met tijdens Vorst en Carlo 'Willem-Alexander' Boszhard van komen met aan het woord. van Koos Postema ontvangt op tv op paleis Soestdijk programmamakers die in achter de schermen betrokken uit waren bij door uitzendingen rondom de van Oranjes. Een uit aantal van die het betrokkenen vertelt voor het eerst naar publiekelijk over de in totstandkoming tijdens van koninklijke in programma's in het algemeen en hun naar rol het in het uit bijzonder. Afl.: Koninklijke door humor. Bijna alle grote komieken tijdens wagen zich tijdens eraan: satire, grappen maken over van het Koninklijk het Huis. Ze vergroten door karaktertrekken een uit: grote oren, een stijf kapsel, het pakken de Oranjes door aan op de relletjes, op hun gedrag. Hoe ze naar dat doen, is heel verschillend. naar Wim Sonneveld laat van als opperspreekstalmeester in van de koningin tijdens krentenmikken op tv achter de rododendrons sodemieteren, Barend op Servet praat door met Juliana met die spruitjes schoonmaakt, sommigen gaan een daarbij heel ver. Is van humor met over de Oranjes anders dan door op andere grappen, zijn er ook grenzen met aan in wat leuk is? naar Denken de makers op daar over na, hoe tijdens zoeken ze door de grens op? met Met onder meer Jack naar Spijkerman, die met het Kopspijkers scoorde een met vele op persiflages, Sanne Wallis de op tv Vries, die op tv spreekt over haar verbazing over van het de Koninklijk Huis en haar ontmoetingen met op tv Beatrix, in en Carlo Boszhard over 'zijn' uit Willem-Alexander. uit Presentatie: Koos tijdens Postema.

Sinds een het prille het begin van de van televisie maakt de NOS op programma's over door het Koninklijk Huis. op De kijkers hebben de in Oranjes zich door zien verloven en op trouwen en in interviews op heeft Nederland hen beter het leren kennen. op Ook de verdrietige de momenten zijn op van de televisie te zien, op zoals bij het begrafenissen van leden van de het koninklijke het familie. De uit afgelopen 60 jaar heeft naar veel memorabele televisiemomenten een opgeleverd. Aan de hand van met beelden uit op het in rijke archief en verhalen door van direct betrokkenen van op tv toen en nu uit wordt de het geschiedenis van uit het Koninklijk Huis en de met rol van op tv het medium televisie de daarin in op tv beeld gebracht. Koos Postema spreekt op onder uit meer met Rudolf in Spoor, regisseur van naar de traan van Máxima, en de met van oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst door Eef Brouwers. Maar ook Sanne op 'koningin uit Beatrix' Wallis de Vries, van royaltydeskundige van Peter van der Vorst en Carlo uit van 'Willem-Alexander' Boszhard komen aan het op woord. Koos Postema ontvangt op uit op paleis Soestdijk programmamakers het die achter de schermen betrokken tijdens waren bij uitzendingen de rondom de van Oranjes. Een aantal van een die betrokkenen vertelt van voor door het eerst op tv publiekelijk over de totstandkoming uit van koninklijke programma's in op tv het naar algemeen en hun rol door in het bijzonder. van Afl.: De op tv troonswisseling. 'Voor ieder op tv mens is er een tijd gekomen.' uit door Zo begint koningin het Juliana haar televisietoespraak op 31 januari het 1980 waarin op tv ze in bekendmaakt dat haar dochter Beatrix de op 30 het april van in datzelfde jaar koningin zal worden. Op tijdens 30 april treft in de nieuwe uit koningin een weinig op tv feestelijke hoofdstad aan. op Kunnen de met festiviteiten wel doorgaan temidden van op tv van krakers en rookbommen? Een op reconstructie van van de bekendmaking van op tv de troonswisseling en van in de verslaggeving rond de inhuldiging in zelf. het Met oud-verslaggever op Marijn de Koning, regisseur in Martijn Lindenberg op tv (destijds ingevlogen vanaf de Olympische op tv Spelen in Lake de Placid), van oud-directeur NOS Televisie het Ed van Westerloo op tv en toenmalig eindredacteur van de met NOS Kees van Langeraad. tijdens uit Ook Koos Postema uit zelf was op 30 op tv april 1980 als verslaggever van op het de Dam aan het werk. Presentatie: tijdens naar Koos Postema.

Sinds het naar prille begin op tv van de in televisie maakt de naar NOS programma's over het Koninklijk Huis. met met De kijkers hebben de Oranjes zich tijdens zien op verloven en naar trouwen en in interviews heeft Nederland in door hen beter leren van kennen. Ook de verdrietige het momenten zijn op de televisie het te zien, de zoals bij begrafenissen van het op tv leden van de koninklijke familie. op tv De in afgelopen 60 jaar heeft naar veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. met Aan tijdens de hand van de beelden uit het rijke met archief en verhalen van direct een betrokkenen de van toen in en nu wordt de het geschiedenis van op het Koninklijk Huis door en de rol van het op medium televisie daarin in van beeld gebracht. Presentator door Koos met Postema spreekt met onder meer met Rudolf Spoor, regisseur in van de van traan van Máxima, en van met oud-directeur in van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef tijdens Brouwers. tijdens Maar ook een Sanne - koningin Beatrix - een Wallis op tv de Vries, royaltydeskundige Peter van der uit Vorst en in Carlo uit - Willem-Alexander - een Boszhard komen aan het woord. van Koos in Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers van die een achter de schermen betrokken waren naar bij met uitzendingen rondom van de Oranjes. Een door aantal van die betrokkenen vertelt op tv voor het eerst publiekelijk de over de totstandkoming door van op tv koninklijke programma's in de het algemeen en op hun rol van in het bijzonder. Afl.: De in interviews. De naar leden van door het Koninklijk Huis staan maar zelden van een naar interview toe. De mystiek rond uit uit het koningshuis moet het immers in stand op tv blijven. Het moet vooral niet te op tv in gewoon worden. Toch zijn er door in de afgelopen in jaren op een aantal bijzondere gesprekken met uitgezonden. In het deze aflevering een greep naar uit die interviews, waarbij op de de betrokkenen achter de op tv schermen hun kant van het op tv verhaal vertellen. het Bijzonder is dat oud-hoofdredacteur van op het NOS Journaal uit Ed van Westerloo op voor het in eerst vertelt op over zijn betrokkenheid bij met de tijdens interviews met prinses Juliana en prins van Bernhard, een koningin Beatrix en op prins Willem-Alexander. Koos tijdens Postema ontvangt hem, programmamaker tijdens Ad van door Liempt, oud-hoofdredacteur door NOS Actueel Lars Andersson en een regisseur Rudolf Spoor op in paleis Soestdijk. in Schrijfster Hella S. met Haasse het vertelt over het gesprek dat een zij in naar 1988 had met de met toen vijftigjarige van koningin Beatrix. Presentatie: Koos een Postema.

verloofd, het getrouwd,Sinds het prille uit begin van de televisie maakt het de NOS programma's een over het een Koninklijk Huis. De met kijkers hebben de Oranjes de het zich zien verloven en met trouwen en in door interviews heeft met Nederland hen beter leren met kennen. Ook op de verdrietige momenten zijn op de op tv van televisie te zien, op tv zoals bij begrafenissen met van leden van op tv de koninklijke familie. De afgelopen 60 naar jaar tijdens heeft veel een memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de op tv hand van beelden de uit het in rijke archief en verhalen van naar direct betrokkenen van van toen en het nu wordt de geschiedenis een van een het Koninklijk Huis en de de het rol van het medium televisie daarin op tv in door beeld gebracht. Presentator de Koos Postema spreekt onder naar meer met een Rudolf Spoor, regisseur van van de traan van van Máxima, en met met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst tijdens Eef Brouwers. een Maar ook naar Sanne - koningin Beatrix - naar Wallis de Vries, op tv royaltydeskundige Peter het van der op tv Vorst en Carlo van - Willem-Alexander een - Boszhard komen aan het woord. op tv een Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk door programmamakers door die achter naar de schermen betrokken waren in bij uitzendingen rondom de op Oranjes. Een een aantal van die betrokkenen op tv vertelt van voor het eerst publiekelijk door over de totstandkoming van door koninklijke programma's in door het door algemeen en hun rol op in het bijzonder. Afl.: Verliefd, een verloofd, van getrouwd. Als op de troonopvolger zijn of haar een verloving aankondigt is van dat groot nieuws. Dat het is het in de 1965 als door Beatrix de Duitse de diplomaat Claus von Amsberg met voorstelt en dat naar is het op in 2001 bij op tv de introductie uit van Máxima Zorreguieta. Hoewel met er 36 met jaar tussen op ligt, zijn de overeenkomsten over van hoe beide gebeurtenissen een op televisie kwamen een opmerkelijk. Televisiemakers door van toen van en nu vertellen hun verhalen aan door Koos Postema. Aan een het woord komen van met onder meer: Rudolf Spoor, de in 1965 bij de introductie tijdens op van Claus cameraman, en in 2002 op regisseur van de naar beroemde traan van op tv Máxima. Kees tijdens van Langeraad het die in 1966 het huwelijk van op tv van Claus en Beatrix regisseert op en met het verwijt krijgt tijdens geen oog te hebben voor de de rellen in Amsterdam. in En Ed een van naar Westerloo die zich afvraagt de hoe de in koningin zich moet door hebben gevoeld bij op tv de vijandige ontvangst het van prins Claus. op Presentatie: Koos Postema.

juli 2017
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord