Programma gemist?

Sinds het prille het het begin van de televisie maakt in de NOS programma's over op tv de het Koninklijk Huis. De kijkers hebben in op tv de Oranjes zich zien verloven en in trouwen naar en in interviews de heeft Nederland hen beter de leren op tv kennen. Ook de verdrietige in momenten zijn op de televisie tijdens te zien, de zoals bij een begrafenissen van leden tijdens van de koninklijke van familie. De naar afgelopen 60 jaar een heeft veel memorabele televisiemomenten tijdens opgeleverd. Aan de een hand van op tv beelden uit het rijke de archief en verhalen van door direct betrokkenen van toen door de en nu wordt de geschiedenis van op het een Koninklijk Huis een en de rol van het van medium televisie daarin in van beeld gebracht. Koos uit Postema spreekt door onder meer de met Rudolf Spoor, regisseur van tijdens het de traan van Máxima, op tv en met oud-directeur van een de Rijksvoorlichtingsdienst op tv Eef Brouwers. een Maar ook Sanne 'koningin Beatrix' van Wallis de Vries, royaltydeskundige op tv Peter van in der Vorst en Carlo een 'Willem-Alexander' tijdens Boszhard komen aan het woord. de Koos Postema ontvangt uit op paleis op Soestdijk programmamakers die achter de de door schermen betrokken waren bij met uitzendingen door rondom de Oranjes. een Een aantal van tijdens die betrokkenen vertelt naar voor het eerst tijdens publiekelijk over de door totstandkoming van koninklijke programma's in het tijdens algemeen en naar hun rol uit in het bijzonder. de Afl.: Koninklijke humor. met Bijna alle grote komieken op tv wagen zich eraan: het satire, grappen op maken over het Koninklijk van Huis. Ze op vergroten karaktertrekken uit: van grote oren, uit een stijf kapsel, pakken de Oranjes op tv aan op het relletjes, hun gedrag. naar Hoe ze dat met doen, op tv is heel verschillend. Wim op tv Sonneveld laat in als opperspreekstalmeester van de koningin krentenmikken met achter de naar rododendrons sodemieteren, Barend Servet door praat met op tv Juliana die spruitjes schoonmaakt, uit sommigen gaan daarbij tijdens de heel ver. Is een humor over de een Oranjes anders dan op tv andere grappen, zijn er ook door grenzen aan wat leuk op tv is? Denken de in makers op tv daar over door na, hoe zoeken ze de grens op tv op? op tv Met onder meer op tv Jack Spijkerman, die met Kopspijkers een scoorde met van vele persiflages, tijdens Sanne Wallis de in Vries, die spreekt door over haar verbazing over het op Koninklijk Huis van en in haar ontmoetingen met Beatrix, en Carlo het Boszhard tijdens over 'zijn' Willem-Alexander. naar Presentatie: Koos op Postema.

Sinds het uit prille begin de van de met televisie maakt de NOS programma's over het het Koninklijk uit Huis. van De kijkers hebben de het Oranjes zich door zien verloven en door trouwen en in het interviews heeft Nederland met hen beter leren kennen. Ook de naar het verdrietige momenten zijn uit op de televisie te zien, zoals van een bij begrafenissen van leden van naar de op koninklijke familie. De afgelopen naar 60 jaar heeft veel het memorabele door televisiemomenten opgeleverd. Aan de uit hand van naar beelden uit het rijke archief in en verhalen van door direct betrokkenen van toen uit en nu het wordt de geschiedenis van van op tv het Koninklijk Huis en de naar rol van het op medium televisie daarin in op met beeld gebracht. Koos Postema spreekt onder op tv meer met Rudolf op tv uit Spoor, regisseur van op tv de traan van Máxima, en met het oud-directeur tijdens van de Rijksvoorlichtingsdienst het Eef Brouwers. Maar op tv ook Sanne 'koningin Beatrix' tijdens Wallis de op tv Vries, royaltydeskundige Peter van der met Vorst en Carlo op uit 'Willem-Alexander' Boszhard komen aan op tv het woord. op Koos Postema ontvangt de op paleis Soestdijk programmamakers van die achter in de schermen betrokken waren op tv bij uitzendingen rondom het de Oranjes. Een aantal van met van die betrokkenen vertelt voor met het eerst publiekelijk van over de tijdens totstandkoming van koninklijke programma's de in het algemeen en hun de rol in in het in bijzonder. Afl.: De tijdens troonswisseling. 'Voor ieder mens is er uit een tijd gekomen.' met tijdens Zo begint koningin Juliana met haar televisietoespraak op een 31 januari een 1980 waarin ze op tv bekendmaakt dat haar tijdens dochter Beatrix op 30 op april van een datzelfde jaar koningin met zal worden. Op 30 door april treft de nieuwe met koningin een naar weinig feestelijke hoofdstad aan. Kunnen met de festiviteiten wel tijdens doorgaan naar temidden van krakers en door rookbommen? Een reconstructie op tv van de bekendmaking op van de troonswisseling door en van de verslaggeving het rond de met inhuldiging zelf. Met oud-verslaggever uit Marijn de het Koning, tijdens regisseur Martijn Lindenberg een (destijds ingevlogen vanaf de op Olympische Spelen op in Lake Placid), in oud-directeur NOS Televisie Ed van de Westerloo en toenmalig eindredacteur in van de NOS op Kees van door Langeraad. Ook Koos op tv Postema zelf was op tv op 30 april de 1980 als op tv verslaggever op een de Dam aan het van werk. Presentatie: in Koos Postema.

Sinds tijdens het prille begin door van de televisie maakt van de NOS programma's over met het Koninklijk Huis. door De kijkers van hebben de tijdens Oranjes zich zien verloven op en trouwen en de in interviews heeft van Nederland een hen beter leren kennen. het Ook de verdrietige momenten door zijn tijdens op de televisie te op tv zien, zoals bij begrafenissen met van leden van de naar koninklijke het familie. De afgelopen 60 op jaar met heeft veel memorabele tijdens televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand op tv van beelden uit het het rijke archief en op uit verhalen van direct betrokkenen van het toen en het nu wordt de geschiedenis van door het op tv Koninklijk Huis en de rol uit van de het medium op tv televisie daarin in beeld gebracht. op Presentator Koos Postema naar spreekt op tv onder meer met Rudolf Spoor, een regisseur van met de traan van met Máxima, en met met oud-directeur van de de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook door een Sanne - koningin Beatrix - Wallis op het de Vries, royaltydeskundige Peter van naar der Vorst op tv en Carlo van - Willem-Alexander - Boszhard komen van aan het woord. Koos van Postema ontvangt op op tv paleis de Soestdijk programmamakers die achter van de schermen naar betrokken waren bij op uitzendingen rondom de Oranjes. een Een aantal van tijdens die betrokkenen vertelt voor op het eerst het publiekelijk op over de totstandkoming van koninklijke programma's in in het algemeen het en hun uit rol in het bijzonder. van Afl.: De interviews. door De de leden van het Koninklijk Huis naar staan maar tijdens zelden een interview door toe. naar De mystiek rond de het koningshuis moet immers in stand door blijven. Het van moet vooral niet op te gewoon van worden. Toch op zijn er in de afgelopen van jaren een aantal bijzondere tijdens gesprekken uitgezonden. op tv In deze aflevering een met greep uit die het interviews, waarbij de de betrokkenen een achter de schermen hun kant tijdens van op het verhaal vertellen. op Bijzonder is dat oud-hoofdredacteur van met het door NOS Journaal van Ed van Westerloo voor het eerst naar vertelt over een zijn betrokkenheid bij in de interviews op met prinses Juliana van en prins naar Bernhard, koningin Beatrix en prins Willem-Alexander. uit op tv Koos Postema ontvangt hem, programmamaker Ad in op van Liempt, oud-hoofdredacteur het NOS Actueel Lars Andersson en van regisseur door Rudolf Spoor op paleis een Soestdijk. Schrijfster Hella S. op Haasse vertelt op over het gesprek dat zij tijdens tijdens in 1988 had op met de toen vijftigjarige koningin Beatrix. uit Presentatie: Koos op tv Postema.

verloofd, getrouwd,Sinds op het prille begin een van de televisie tijdens maakt in de NOS programma's op tv over het Koninklijk Huis. De door kijkers hebben de naar Oranjes zich zien naar verloven en tijdens trouwen en naar in interviews heeft Nederland van hen beter door leren kennen. Ook het de verdrietige momenten op tv zijn op de televisie te de zien, zoals bij van begrafenissen van leden een van de koninklijke een familie. De afgelopen de 60 jaar heeft met veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. naar Aan de een hand van beelden uit uit het uit rijke archief en tijdens verhalen van door direct betrokkenen van het toen en nu wordt de de geschiedenis naar van het Koninklijk in Huis en de rol naar van het door medium televisie daarin in beeld gebracht. van Presentator een Koos Postema spreekt de onder meer met door Rudolf Spoor, regisseur op tv van de traan van Máxima, het en een met oud-directeur van de van Rijksvoorlichtingsdienst tijdens Eef Brouwers. Maar een ook Sanne - koningin door Beatrix - in Wallis de Vries, op tv royaltydeskundige Peter van der een Vorst en Carlo een - Willem-Alexander - Boszhard komen tijdens aan het met woord. een Koos Postema ontvangt op tv op paleis Soestdijk programmamakers door die achter de door schermen betrokken waren bij uitzendingen in rondom de op Oranjes. Een aantal op tv van op tv die betrokkenen vertelt voor het eerst de de publiekelijk over de totstandkoming het van koninklijke programma's op tv in het in algemeen en hun rol het in het bijzonder. Afl.: in Verliefd, verloofd, getrouwd. Als het de troonopvolger zijn uit of haar tijdens verloving aankondigt de is dat in groot nieuws. Dat is het in in met 1965 als Beatrix de met Duitse diplomaat het Claus von Amsberg voorstelt door en dat is het in door 2001 bij met de introductie van Máxima uit Zorreguieta. Hoewel met er 36 uit jaar tussen ligt, zijn de op tv overeenkomsten over hoe naar beide gebeurtenissen een op tijdens televisie kwamen opmerkelijk. Televisiemakers van naar toen en nu vertellen van hun verhalen aan naar Koos Postema. de Aan tijdens het woord komen onder naar meer: Rudolf Spoor, op in 1965 bij met de introductie van in Claus cameraman, tijdens en in 2002 regisseur van de uit beroemde op tv traan van een Máxima. Kees van Langeraad die in tijdens een 1966 het huwelijk van het Claus en Beatrix door regisseert en het verwijt krijgt met geen oog te op hebben voor tijdens de rellen van in Amsterdam. En op tv Ed van Westerloo die tijdens zich uit afvraagt hoe de koningin zich moet het een hebben gevoeld bij de vijandige ontvangst door van prins Claus. met Presentatie: van Koos Postema.

oktober 2020
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!