Programma gemist?

Sinds het in prille een begin van de televisie naar maakt de NOS programma's in over het een Koninklijk Huis. uit De kijkers hebben de Oranjes met zich uit zien verloven en trouwen en in in interviews heeft Nederland het in hen beter leren kennen. naar Ook de verdrietige momenten in zijn op tv op de televisie te zien, zoals naar bij begrafenissen naar van een leden van de koninklijke op familie. De op afgelopen 60 jaar in heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. tijdens Aan de hand van op tv beelden uit het op tv rijke archief van en verhalen van direct tijdens betrokkenen het van toen met en nu wordt de tijdens geschiedenis van het Koninklijk op tv Huis en de rol van van het de medium van televisie daarin in tijdens beeld gebracht. Koos een Postema spreekt onder meer met Rudolf door Spoor, op tv regisseur van de traan op tv van Máxima, en met met oud-directeur van de door de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook door Sanne met 'koningin Beatrix' Wallis de Vries, royaltydeskundige de van Peter van der Vorst tijdens en Carlo 'Willem-Alexander' van Boszhard komen het aan het woord. Koos Postema ontvangt met op door paleis Soestdijk programmamakers die achter tijdens de naar schermen betrokken waren bij naar uitzendingen rondom de Oranjes. het Een aantal van tijdens die door betrokkenen vertelt voor het eerst op publiekelijk over de op totstandkoming op tv van koninklijke programma's in naar het op algemeen en hun rol in uit het bijzonder. Afl.: de Koninklijke humor. Bijna het alle grote komieken met wagen zich het eraan: satire, grappen maken over met het Koninklijk Huis. door Ze vergroten de karaktertrekken uit: grote op oren, een stijf op kapsel, tijdens pakken de Oranjes op aan op relletjes, hun gedrag. het Hoe ze dat doen, naar met is heel verschillend. Wim Sonneveld laat de als op tv opperspreekstalmeester van de een koningin krentenmikken achter de rododendrons uit sodemieteren, Barend een Servet praat naar met Juliana die in spruitjes schoonmaakt, sommigen van gaan daarbij heel ver. Is een humor naar over de Oranjes anders dan door in andere grappen, zijn van er ook grenzen aan tijdens wat leuk is? een Denken de makers daar tijdens over uit na, hoe zoeken ze uit de grens op? Met op tv onder meer van Jack Spijkerman, die met door Kopspijkers scoorde op tv met vele tijdens persiflages, Sanne Wallis de Vries, op tv die spreekt over door haar verbazing op over het Koninklijk van Huis en haar ontmoetingen in met op tv Beatrix, en Carlo Boszhard over uit 'zijn' Willem-Alexander. Presentatie: Koos in van Postema.

Sinds het prille tijdens door begin van de televisie maakt op de van NOS programma's over op tv het Koninklijk Huis. De kijkers hebben het de Oranjes zich naar zien verloven en tijdens trouwen naar en in interviews uit heeft Nederland hen beter leren door van kennen. Ook de verdrietige momenten zijn een tijdens op de televisie te zien, zoals uit bij begrafenissen op van leden van de de koninklijke familie. op tv De afgelopen 60 door jaar heeft op tv veel memorabele televisiemomenten de opgeleverd. Aan de de hand van beelden uit het een rijke archief op tv en met verhalen van direct betrokkenen van door toen en met nu wordt de geschiedenis van het het Koninklijk Huis een en de met rol van het naar medium televisie daarin in door beeld gebracht. Koos een Postema spreekt naar onder met meer met Rudolf Spoor, regisseur naar van uit de traan van de Máxima, en met oud-directeur van de de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. door Maar ook Sanne naar 'koningin Beatrix' een Wallis de Vries, door royaltydeskundige in Peter van der van Vorst en Carlo 'Willem-Alexander' tijdens Boszhard komen aan het woord. op tv naar Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk een programmamakers die naar achter uit de schermen betrokken waren bij door uitzendingen rondom de Oranjes. het Een aantal van van die betrokkenen uit vertelt voor naar het eerst van publiekelijk over de totstandkoming het van koninklijke uit programma's in het algemeen en hun tijdens rol in het het bijzonder. Afl.: naar De troonswisseling. 'Voor de ieder mens op tv is er een op tv tijd gekomen.' Zo op tv begint koningin Juliana haar tijdens televisietoespraak op tijdens 31 januari 1980 tijdens waarin ze op bekendmaakt dat haar in dochter Beatrix op naar 30 april van datzelfde op jaar koningin zal worden. Op tijdens 30 op tv april treft uit de nieuwe koningin een de weinig feestelijke hoofdstad aan. Kunnen in de festiviteiten wel op doorgaan in temidden van krakers en rookbommen? in Een reconstructie van van naar de bekendmaking van de troonswisseling de en in van de verslaggeving het rond de inhuldiging zelf. op tv Met oud-verslaggever Marijn de Koning, het de regisseur Martijn Lindenberg (destijds ingevlogen met vanaf de van Olympische Spelen in uit Lake Placid), oud-directeur door NOS Televisie Ed naar van Westerloo en toenmalig een eindredacteur van de uit NOS Kees van Langeraad. een Ook Koos tijdens Postema het zelf was op 30 het april 1980 als verslaggever op door de door Dam aan op tv het werk. Presentatie: Koos naar Postema.

Sinds uit het prille begin van de op televisie maakt door de uit NOS programma's over het Koninklijk Huis. een De kijkers uit hebben de Oranjes van zich zien verloven en het trouwen van en in interviews heeft Nederland uit hen in beter leren kennen. het Ook de verdrietige naar momenten zijn op een de televisie te zien, het zoals bij op begrafenissen van leden van de de koninklijke familie. door De afgelopen tijdens 60 jaar heeft veel memorabele van in televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van tijdens beelden uit het tijdens rijke archief tijdens en een verhalen van direct betrokkenen van een toen en nu een wordt de door geschiedenis van het Koninklijk Huis op en de het rol van het medium een televisie van daarin in de beeld gebracht. Presentator Koos het Postema spreekt onder meer op tv met Rudolf met Spoor, regisseur het van de traan van in Máxima, en met oud-directeur tijdens van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef een Brouwers. Maar ook van Sanne - met koningin op tv Beatrix - Wallis naar de Vries, royaltydeskundige van Peter van der naar Vorst en Carlo uit - Willem-Alexander - Boszhard komen aan in van het woord. Koos Postema ontvangt op van paleis Soestdijk naar programmamakers tijdens die achter de schermen betrokken waren de bij in uitzendingen rondom de in Oranjes. Een op aantal van die op tv betrokkenen vertelt voor met het eerst publiekelijk over de naar totstandkoming van tijdens koninklijke programma's in een het algemeen uit en hun rol in een het bijzonder. Afl.: De van interviews. de De leden van het Koninklijk Huis door staan maar de zelden een interview toe. van De mystiek door rond in het koningshuis moet immers in stand een blijven. Het moet naar vooral niet te tijdens gewoon worden. Toch in zijn op tv er in de een afgelopen jaren een aantal bijzondere in op tv gesprekken uitgezonden. In deze aflevering een door greep door uit die interviews, waarbij de een betrokkenen achter de het schermen hun kant op van het verhaal het vertellen. Bijzonder is met dat oud-hoofdredacteur van tijdens het NOS Journaal uit in Ed van Westerloo voor het eerst op vertelt over zijn van betrokkenheid bij tijdens de op interviews met prinses Juliana en naar prins Bernhard, koningin Beatrix tijdens op tv en prins Willem-Alexander. Koos op Postema ontvangt hem, programmamaker Ad de van Liempt, oud-hoofdredacteur met NOS Actueel Lars op tv Andersson tijdens en regisseur Rudolf Spoor tijdens op paleis Soestdijk. Schrijfster van het Hella S. Haasse vertelt over een het gesprek in dat zij in 1988 door had het met de toen vijftigjarige van koningin Beatrix. in Presentatie: Koos Postema.

verloofd, getrouwd,Sinds een het prille begin van op de naar televisie maakt de NOS programma's de over het van Koninklijk Huis. De kijkers tijdens hebben de Oranjes door zich zien door verloven op tv en trouwen en in interviews op tv heeft Nederland hen beter een leren tijdens kennen. Ook de verdrietige in momenten zijn met op de televisie te op tv zien, zoals bij tijdens begrafenissen van leden tijdens van de koninklijke het familie. De de afgelopen 60 jaar heeft veel een memorabele televisiemomenten in opgeleverd. Aan de hand uit van beelden op uit het rijke archief uit en verhalen van van op direct betrokkenen van toen tijdens en nu de wordt de geschiedenis het van het Koninklijk Huis en de op rol van van het medium televisie daarin van in beeld met gebracht. het Presentator Koos Postema spreekt onder met meer met met Rudolf Spoor, regisseur van de tijdens traan van door Máxima, en tijdens met oud-directeur van op tv de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. op tv Maar op ook Sanne - koningin in Beatrix - Wallis de naar Vries, royaltydeskundige door Peter van der op tv Vorst en Carlo - naar Willem-Alexander - Boszhard komen de aan het woord. van Koos van Postema ontvangt tijdens op paleis Soestdijk programmamakers op tv die achter de schermen betrokken door waren van bij uitzendingen uit rondom de Oranjes. Een door aantal van die het betrokkenen vertelt voor het eerst met met publiekelijk over de tijdens totstandkoming van koninklijke het programma's in het algemeen en een hun in rol in het bijzonder. Afl.: Verliefd, op verloofd, getrouwd. tijdens Als op tv de troonopvolger zijn naar of haar verloving met aankondigt is dat groot een nieuws. Dat is op het in 1965 als van Beatrix de Duitse naar diplomaat Claus von Amsberg op tv voorstelt en uit dat is op het in tijdens 2001 bij de introductie van met Máxima Zorreguieta. Hoewel er het 36 jaar met tussen de ligt, zijn de overeenkomsten over uit hoe beide door gebeurtenissen op televisie op kwamen opmerkelijk. naar Televisiemakers van toen en op tv nu vertellen hun verhalen door aan Koos Postema. Aan naar het woord komen tijdens onder meer: door Rudolf Spoor, uit in 1965 bij de introductie tijdens van Claus cameraman, van en met in 2002 regisseur in van de beroemde uit traan van op Máxima. Kees van Langeraad die op in 1966 de het huwelijk van op tv Claus en Beatrix tijdens regisseert en in het verwijt krijgt geen oog te met een hebben voor de het rellen in Amsterdam. op tv En Ed van Westerloo een die zich afvraagt hoe op de koningin zich moet in hebben gevoeld bij op de de vijandige ontvangst van op prins Claus. Presentatie: Koos de Postema.

januari 2018
30-08-2011 22:20

Koninklijke humor

NOS 60 jaar Oranje op tv - Koninklijke humor

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

23-08-2011 23:00

De troonswisseling

NOS 60 jaar Oranje op tv - De troonswisseling

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

16-08-2011 22:20

De interviews

NOS 60 jaar Oranje op tv - De interviews

Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn ...

09-08-2011 23:55

Verliefd

NOS 60 jaar Oranje op tv - Verliefd

verloofd, getrouwd,Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrie...

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 60 jaar Oranje op tv bij NOS 60 jaar Oranje op tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 60 jaar Oranje op tv. Heb je een uitzending van NOS 60 jaar Oranje op tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 60 jaar Oranje op tv gemist

NOS 60 jaar Oranje op tv geeft de kijkers een terugblik over 60 jaar het Koninklijk Huis (De Oranjes) op TV. Sinds het prille begin van de televisie maakt de NOS programma's over het Koninklijk Huis. De kijkers hebben de Oranjes zich zien verloven en trouwen en in interviews heeft Nederland hen beter leren kennen. Ook de verdrietige momenten zijn op de televisie te zien, zoals bij begrafenissen van leden van de koninklijke familie. De afgelopen 60 jaar heeft veel memorabele televisiemomenten opgeleverd. Aan de hand van beelden uit het rijke archief en verhalen van direct betrokkenen van toen en nu wordt de geschiedenis van het Koninklijk Huis en de rol van het medium televisie daarin in beeld gebracht. Presentator Koos Postema spreekt onder meer met Rudolf Spoor, regisseur van de traan van Máxima, en met oud-directeur van de Rijksvoorlichtingsdienst Eef Brouwers. Maar ook Sanne - koningin Beatrix - Wallis de Vries, royaltydeskundige Peter van der Vorst en Carlo - Willem-Alexander - Boszhard komen aan het woord. Koos Postema ontvangt op paleis Soestdijk programmamakers die achter de schermen betrokken waren bij uitzendingen rondom de Oranjes. Een aantal van die betrokkenen vertelt voor het eerst publiekelijk over de totstandkoming van koninklijke programma's in het algemeen en hun rol in het bijzonder.

Uitzending gemist van NOS 60 jaar Oranje op tv? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 60 jaar Oranje op tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord