Programma gemist?

Argentijnse, Nederlandse in (RA, NL) op tv Drama. Met: Anniek naar Pheifer, Tygo Gernandt, naar Mark Rietman e.a. het Een team de idealistische artsen werkt met in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. een Hun hulp door maakt verschil - met maar tot welke tijdens prijs? Het werken wordt in steeds moeilijker - is met er een op uitweg?

Argentijnse, Nederlandse (RA, uit NL) Drama. de Met: op Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark de Rietman van e.a. Een team de idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied door in Zuid-Amerika. door Hun hulp maakt verschil met - maar tot op welke prijs? naar Het team in zit klem tussen de strijdende in partijen, naar en ook in onderling blijkt er geen het vrede.

Drama. in Met: Anniek Pheifer, op Tygo Gernandt, Mark in Rietman e.a. Een team idealistische op tv op tv artsen werkt in een oorlogsgebied het in Zuid-Amerika. Hun de hulp een maakt verschil - maar het tot welke prijs? uit Bij aankomst van blijkt het ziekenhuis niet van helemaal wat ze tijdens hadden verwacht.

september 2020
27-08-2011 22:05

Aflevering 3

First mission - Aflevering 3

Argentijnse, Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het werken wordt steeds...

20-08-2011 22:10

Aflevering 2

First mission - Aflevering 2

Argentijnse, Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het team zit klem tusse...

13-08-2011 22:15

Aflevering 1

First mission - Aflevering 1

Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Bij aankomst blijkt het ziekenhuis niet helemaal wat ze h...

First mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First mission bij First mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First mission. Heb je een uitzending van First mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First mission gemist

First mission is een Argentijns Nederlands drama met Anniek Pheifer, Tygo Gernandt en Mark Rietman. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het werken wordt steeds moeilijker - is er een uitweg? Zie het in First mission.

Uitzending gemist van First mission? Hier kun je alle uitzendingen van First mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!