Programma gemist?

Argentijnse, Nederlandse de (RA, op NL) Drama. Met: Anniek op tv Pheifer, Tygo Gernandt, het Mark Rietman e.a. op Een team idealistische artsen door werkt naar in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun naar hulp maakt verschil op - maar tijdens tot welke prijs? Het van werken wordt tijdens steeds moeilijker - is op tv er een uit uitweg?

Argentijnse, Nederlandse (RA, door NL) het Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo uit Gernandt, het Mark Rietman e.a. Een team naar idealistische artsen werkt van in door een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. op tv Hun een hulp maakt verschil - maar tot tijdens welke naar prijs? Het naar team zit klem tussen met de strijdende het partijen, en ook onderling blijkt er op de geen vrede.

Drama. Met: Anniek tijdens Pheifer, Tygo Gernandt, door naar Mark Rietman e.a. Een team naar idealistische artsen werkt in uit een op tv oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp van maakt verschil in - maar de tot welke prijs? Bij aankomst de in blijkt het ziekenhuis uit niet helemaal wat op tv ze hadden verwacht.

mei 2021
27-08-2011 22:05

Aflevering 3

First mission - Aflevering 3

Argentijnse, Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het werken wordt steeds...

20-08-2011 22:10

Aflevering 2

First mission - Aflevering 2

Argentijnse, Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het team zit klem tusse...

13-08-2011 22:15

Aflevering 1

First mission - Aflevering 1

Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Bij aankomst blijkt het ziekenhuis niet helemaal wat ze h...

First mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First mission bij First mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First mission. Heb je een uitzending van First mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First mission gemist

First mission is een Argentijns Nederlands drama met Anniek Pheifer, Tygo Gernandt en Mark Rietman. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het werken wordt steeds moeilijker - is er een uitweg? Zie het in First mission.

Uitzending gemist van First mission? Hier kun je alle uitzendingen van First mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!