Programma gemist?

Argentijnse, met Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: van Anniek Pheifer, de Tygo Gernandt, Mark met Rietman e.a. Een team met idealistische artsen werkt met in uit een oorlogsgebied tijdens in Zuid-Amerika. Hun hulp een maakt verschil - een maar tot welke prijs? Het naar werken wordt de steeds moeilijker - is uit er een met uitweg?

Argentijnse, Nederlandse door (RA, de NL) Drama. Met: uit Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark op Rietman e.a. op Een team idealistische artsen werkt door in in een oorlogsgebied de in Zuid-Amerika. Hun hulp naar maakt verschil - de maar tot op tv welke prijs? Het naar team zit klem tussen de door strijdende partijen, en ook naar onderling blijkt in er geen het vrede.

Drama. een Met: Anniek Pheifer, Tygo de Gernandt, Mark Rietman naar e.a. in Een team idealistische artsen werkt in naar de een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. het Hun hulp maakt verschil - op tv de maar tot welke prijs? het Bij aankomst van blijkt het ziekenhuis niet helemaal wat naar ze hadden op verwacht.

januari 2021
27-08-2011 22:05

Aflevering 3

First mission - Aflevering 3

Argentijnse, Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het werken wordt steeds...

20-08-2011 22:10

Aflevering 2

First mission - Aflevering 2

Argentijnse, Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het team zit klem tusse...

13-08-2011 22:15

Aflevering 1

First mission - Aflevering 1

Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Bij aankomst blijkt het ziekenhuis niet helemaal wat ze h...

First mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First mission bij First mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First mission. Heb je een uitzending van First mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First mission gemist

First mission is een Argentijns Nederlands drama met Anniek Pheifer, Tygo Gernandt en Mark Rietman. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het werken wordt steeds moeilijker - is er een uitweg? Zie het in First mission.

Uitzending gemist van First mission? Hier kun je alle uitzendingen van First mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!