Programma gemist?

Argentijnse, Nederlandse de (RA, NL) Drama. een Met: Anniek Pheifer, Tygo op tv Gernandt, Mark uit Rietman e.a. naar Een team uit idealistische artsen werkt in een van oorlogsgebied door in Zuid-Amerika. Hun hulp het maakt verschil - maar naar tot welke prijs? in Het werken uit wordt steeds moeilijker - met is er een op tv uitweg?

Argentijnse, Nederlandse (RA, een NL) uit Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo op tv op tv Gernandt, Mark Rietman e.a. Een op tv team idealistische artsen werkt met in een een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun met hulp op tv maakt verschil - door maar tot welke van prijs? Het team zit klem met tussen de strijdende van partijen, en ook naar onderling tijdens blijkt er geen een vrede.

Drama. Met: tijdens Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, door een Mark Rietman e.a. Een naar team idealistische artsen op werkt in een van oorlogsgebied in Zuid-Amerika. de Hun hulp maakt van verschil - maar tot van welke prijs? Bij aankomst het blijkt het ziekenhuis van niet helemaal op wat ze uit hadden verwacht.

september 2021
27-08-2011 22:05

Aflevering 3

First mission - Aflevering 3

Argentijnse, Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het werken wordt steeds...

20-08-2011 22:10

Aflevering 2

First mission - Aflevering 2

Argentijnse, Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het team zit klem tusse...

13-08-2011 22:15

Aflevering 1

First mission - Aflevering 1

Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Bij aankomst blijkt het ziekenhuis niet helemaal wat ze h...

First mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First mission bij First mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First mission. Heb je een uitzending van First mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First mission gemist

First mission is een Argentijns Nederlands drama met Anniek Pheifer, Tygo Gernandt en Mark Rietman. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het werken wordt steeds moeilijker - is er een uitweg? Zie het in First mission.

Uitzending gemist van First mission? Hier kun je alle uitzendingen van First mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!