Programma gemist?

Argentijnse, op tv Nederlandse (RA, NL) naar Drama. Met: Anniek Pheifer, van Tygo tijdens Gernandt, Mark Rietman e.a. Een door team een idealistische artsen werkt in op een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. door Hun hulp van maakt verschil - maar tot de welke prijs? uit Het werken wordt op tv steeds moeilijker - tijdens is het er een uitweg?

Argentijnse, op tv Nederlandse (RA, NL) het Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo tijdens Gernandt, het Mark Rietman e.a. Een tijdens team idealistische artsen met werkt in een in oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun de op tv hulp maakt verschil op - maar tot op welke prijs? Het team op tv zit klem tussen tijdens de strijdende partijen, en een ook onderling tijdens blijkt er geen met vrede.

Drama. van Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, met Mark Rietman e.a. met Een naar team idealistische artsen werkt in van een oorlogsgebied in op Zuid-Amerika. Hun hulp tijdens maakt verschil een - maar tot welke van prijs? Bij aankomst tijdens blijkt het ziekenhuis een niet helemaal wat het op ze hadden verwacht.

mei 2020
27-08-2011 22:05

Aflevering 3

First mission - Aflevering 3

Argentijnse, Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het werken wordt steeds...

20-08-2011 22:10

Aflevering 2

First mission - Aflevering 2

Argentijnse, Nederlandse (RA, NL) Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het team zit klem tusse...

13-08-2011 22:15

Aflevering 1

First mission - Aflevering 1

Drama. Met: Anniek Pheifer, Tygo Gernandt, Mark Rietman e.a. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Bij aankomst blijkt het ziekenhuis niet helemaal wat ze h...

First mission gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van First mission de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van First mission bij First mission liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van First mission. Heb je een uitzending van First mission gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

First mission gemist

First mission is een Argentijns Nederlands drama met Anniek Pheifer, Tygo Gernandt en Mark Rietman. Een team idealistische artsen werkt in een oorlogsgebied in Zuid-Amerika. Hun hulp maakt verschil - maar tot welke prijs? Het werken wordt steeds moeilijker - is er een uitweg? Zie het in First mission.

Uitzending gemist van First mission? Hier kun je alle uitzendingen van First mission kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 27-08-2011 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!