Programma gemist?

De elfjarige met Lieke en Milad van zijn buurtgenoten en al in jaren bevriend. Ze op tv met delen alles met naar elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader in wel degelijk bestaat: met op tv hij woont in Frankrijk. Als haar naar beste vriend Milad tijdens op met zijn Iraanse door familie toch het land uitgezet tijdens zal worden, rijpt er een een plan: op als ze op tv samen vluchten naar de op vader van Lieke, naar kunnen Milad en naar zijn familie niet uitgezet naar worden. Een spannende, een de humoristische en aangrijpende de roadmovie met een onverwachte van ontknoping.

Roadmovie op Lieke (10) ontdekt naar dat haar vader wel naar bestaat: in Frankrijk. tijdens Als haar beste vriend op op tv Milad (10) met op tv zijn Iraanse familie toch het land uit uitgezet zal worden, op tv rijpt er een in plan: vluchten naar de Lieke's naar vader.

Nederlandse het (NL) Roadmovie naar uit 2011 van Lourens Blok. Met: uit Mexx Nachbar, naar Ezzaldeen Ali, Maike op tv Meijer e.a. Lieke naar (10) tijdens ontdekt dat haar vader de wel degelijk bestaat: hij woont de in Frankrijk. Als op tv haar beste vriend de Milad (10) met een de zijn Iraanse familie toch op het land uitgezet door zal worden, naar rijpt er een plan: als ze het samen met vluchten naar naar de vader van Lieke, kunnen Milad op tv en zijn familie door niet uitgezet worden. uit met Een spannende, humoristische en door aangrijpende roadmovie met een onverwachte op door ontknoping.

juni 2020
07-04-2018 15:30

Blijf!

Blijf! - Blijf!

De elfjarige Lieke en Milad zijn buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze delen alles met elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad met zijn Iraanse familie toch het land uit...

18-01-2012 15:30

Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Blijf! - Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Roadmovie Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel bestaat: in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse familie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: vluchten naar Lieke's vader.

14-08-2011 09:00

Aflevering 2

Blijf! - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, Ezzaldeen Ali, Maike Meijer e.a. Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse fami...

Blijf! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blijf! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blijf! bij Blijf! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blijf!. Heb je een uitzending van Blijf! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blijf! gemist

Blijf! is een Nederlandse roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Lieke (10) ontdekt in Blijf! dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraansefamilie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: als ze samen vluchten naar de vader van Lieke, kunnen Milad en zijn familie niet uitgezet worden. Blijf! is een spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie met een onverwachteontknoping.

Uitzending gemist van Blijf!? Hier kun je alle uitzendingen van Blijf! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!