Programma gemist?

De elfjarige tijdens Lieke en Milad naar zijn buurtgenoten en op al jaren bevriend. Ze met delen alles in met elkaar. Lieke het ontdekt het dat haar vader wel degelijk tijdens bestaat: hij woont naar in Frankrijk. Als op tv haar beste vriend Milad van met zijn Iraanse van familie toch het het met land uitgezet zal worden, rijpt van er een een plan: als ze op tv samen vluchten naar de vader met van Lieke, een kunnen uit Milad en zijn familie niet uitgezet de worden. Een spannende, uit humoristische en naar aangrijpende roadmovie op tv met een naar onverwachte ontknoping.

Roadmovie Lieke (10) tijdens ontdekt dat haar door op tv vader wel bestaat: in Frankrijk. Als tijdens met haar beste vriend Milad (10) met met zijn Iraanse familie het toch het land in uitgezet zal tijdens worden, rijpt een er een op plan: vluchten naar Lieke's door vader.

Nederlandse van (NL) Roadmovie uit door 2011 van Lourens Blok. Met: van Mexx Nachbar, tijdens Ezzaldeen een Ali, Maike Meijer e.a. Lieke de (10) ontdekt met dat haar vader met wel degelijk bestaat: het hij woont in met Frankrijk. Als haar beste vriend op Milad op tv (10) met zijn Iraanse familie uit toch met het land in uitgezet zal worden, rijpt er tijdens een van plan: als ze op tv samen vluchten naar de vader de van Lieke, kunnen door Milad en zijn door familie niet uitgezet tijdens worden. op Een spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie het met met een onverwachte met ontknoping.

januari 2021
07-04-2018 15:30

Blijf!

Blijf! - Blijf!

De elfjarige Lieke en Milad zijn buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze delen alles met elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad met zijn Iraanse familie toch het land uit...

18-01-2012 15:30

Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Blijf! - Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Roadmovie Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel bestaat: in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse familie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: vluchten naar Lieke's vader.

14-08-2011 09:00

Aflevering 2

Blijf! - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, Ezzaldeen Ali, Maike Meijer e.a. Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse fami...

Blijf! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blijf! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blijf! bij Blijf! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blijf!. Heb je een uitzending van Blijf! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blijf! gemist

Blijf! is een Nederlandse roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Lieke (10) ontdekt in Blijf! dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraansefamilie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: als ze samen vluchten naar de vader van Lieke, kunnen Milad en zijn familie niet uitgezet worden. Blijf! is een spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie met een onverwachteontknoping.

Uitzending gemist van Blijf!? Hier kun je alle uitzendingen van Blijf! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!