Programma gemist?

De elfjarige met Lieke en Milad zijn op tv buurtgenoten en al met tijdens jaren bevriend. Ze delen in alles met elkaar. Lieke ontdekt op een dat haar vader wel degelijk uit bestaat: een hij woont in Frankrijk. Als haar op in beste vriend Milad naar met zijn Iraanse familie naar toch het van land uitgezet zal worden, rijpt er naar een plan: de als ze samen vluchten het naar de vader de de van Lieke, kunnen met Milad en zijn op tv familie niet uitgezet worden. een Een spannende, tijdens humoristische en aangrijpende roadmovie met een van onverwachte tijdens ontknoping.

Roadmovie uit Lieke (10) ontdekt dat haar de vader wel een bestaat: in tijdens Frankrijk. Als haar beste vriend uit Milad een (10) met zijn Iraanse familie met een toch het land een uitgezet zal worden, rijpt er door een plan: vluchten naar de Lieke's het vader.

Nederlandse de (NL) Roadmovie uit door 2011 van tijdens Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, Ezzaldeen op op Ali, Maike Meijer e.a. Lieke (10) door ontdekt door dat haar vader wel de degelijk de bestaat: hij woont door in Frankrijk. Als haar beste naar vriend een Milad (10) met zijn met Iraanse familie toch het uit land uit uitgezet zal worden, een rijpt er een met plan: als ze samen tijdens vluchten naar de met vader van Lieke, op kunnen Milad en zijn familie in niet uitgezet worden. een Een spannende, van humoristische en aangrijpende roadmovie op tv met een onverwachte in van ontknoping.

oktober 2019
07-04-2018 15:30

Blijf!

Blijf! - Blijf!

De elfjarige Lieke en Milad zijn buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze delen alles met elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad met zijn Iraanse familie toch het land uit...

18-01-2012 15:30

Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Blijf! - Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Roadmovie Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel bestaat: in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse familie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: vluchten naar Lieke's vader.

14-08-2011 09:00

Aflevering 2

Blijf! - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, Ezzaldeen Ali, Maike Meijer e.a. Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse fami...

Blijf! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blijf! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blijf! bij Blijf! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blijf!. Heb je een uitzending van Blijf! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blijf! gemist

Blijf! is een Nederlandse roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Lieke (10) ontdekt in Blijf! dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraansefamilie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: als ze samen vluchten naar de vader van Lieke, kunnen Milad en zijn familie niet uitgezet worden. Blijf! is een spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie met een onverwachteontknoping.

Uitzending gemist van Blijf!? Hier kun je alle uitzendingen van Blijf! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!