Programma gemist?

De door elfjarige Lieke en met Milad zijn buurtgenoten en het al jaren bevriend. op Ze delen alles met op elkaar. het Lieke ontdekt dat in haar vader wel degelijk bestaat: uit een hij woont in Frankrijk. Als haar uit beste een vriend Milad met zijn Iraanse op tv familie toch op tv het land uitgezet zal het worden, rijpt van er een plan: van als uit ze samen vluchten naar door de vader van Lieke, op tv kunnen uit Milad en zijn familie niet uitgezet een worden. Een op spannende, humoristische en de aangrijpende roadmovie met een met onverwachte van ontknoping.

Roadmovie Lieke met (10) ontdekt dat het haar vader met wel bestaat: uit in Frankrijk. Als haar beste de vriend Milad (10) door met zijn het Iraanse familie toch het land tijdens uitgezet zal worden, een rijpt er een een plan: met vluchten naar een Lieke's vader.

Nederlandse op tv (NL) Roadmovie uit uit 2011 van Lourens Blok. het Met: Mexx de Nachbar, Ezzaldeen Ali, met Maike Meijer e.a. Lieke in (10) ontdekt dat op tv haar vader op tv wel degelijk tijdens bestaat: hij woont in een Frankrijk. Als haar beste op tv vriend uit Milad (10) met zijn de Iraanse familie toch het in land uitgezet de zal worden, rijpt er uit een plan: als naar ze samen op tv vluchten naar de vader van uit Lieke, op kunnen Milad naar en zijn familie niet uitgezet het worden. op tv Een spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie tijdens met een tijdens onverwachte met ontknoping.

september 2020
07-04-2018 15:30

Blijf!

Blijf! - Blijf!

De elfjarige Lieke en Milad zijn buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze delen alles met elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad met zijn Iraanse familie toch het land uit...

18-01-2012 15:30

Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Blijf! - Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Roadmovie Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel bestaat: in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse familie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: vluchten naar Lieke's vader.

14-08-2011 09:00

Aflevering 2

Blijf! - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, Ezzaldeen Ali, Maike Meijer e.a. Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse fami...

Blijf! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blijf! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blijf! bij Blijf! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blijf!. Heb je een uitzending van Blijf! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blijf! gemist

Blijf! is een Nederlandse roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Lieke (10) ontdekt in Blijf! dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraansefamilie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: als ze samen vluchten naar de vader van Lieke, kunnen Milad en zijn familie niet uitgezet worden. Blijf! is een spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie met een onverwachteontknoping.

Uitzending gemist van Blijf!? Hier kun je alle uitzendingen van Blijf! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!