Programma gemist?

De elfjarige Lieke van en Milad zijn de het buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze op delen alles door met uit elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader naar wel degelijk bestaat: naar hij woont met in uit Frankrijk. Als haar beste in vriend Milad met zijn Iraanse een op tv familie toch het land uitgezet uit zal worden, rijpt er op een plan: de als ze samen in vluchten naar de op tv vader van Lieke, door kunnen Milad en op zijn familie een niet uitgezet worden. met Een spannende, humoristische van en aangrijpende roadmovie met de een onverwachte het ontknoping.

Roadmovie uit Lieke (10) ontdekt naar dat haar vader met wel bestaat: in Frankrijk. Als het haar met beste vriend uit Milad (10) met een zijn Iraanse familie toch het land het in uitgezet zal worden, rijpt er een naar plan: naar vluchten naar naar Lieke's vader.

Nederlandse (NL) tijdens Roadmovie door uit 2011 van Lourens uit Blok. Met: Mexx Nachbar, Ezzaldeen tijdens Ali, Maike Meijer naar e.a. op tv Lieke (10) ontdekt de dat haar vader wel degelijk op bestaat: hij met woont in in Frankrijk. Als haar beste vriend een met Milad (10) met zijn Iraanse op familie met toch het land uitgezet zal worden, in rijpt er een de plan: als ze door samen vluchten naar met de vader van op tv Lieke, van kunnen Milad en zijn familie van niet uitgezet uit worden. Een spannende, humoristische in en in aangrijpende roadmovie een met een onverwachte de ontknoping.

oktober 2021
07-04-2018 15:30

Blijf!

Blijf! - Blijf!

De elfjarige Lieke en Milad zijn buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze delen alles met elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad met zijn Iraanse familie toch het land uit...

18-01-2012 15:30

Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Blijf! - Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Roadmovie Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel bestaat: in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse familie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: vluchten naar Lieke's vader.

14-08-2011 09:00

Aflevering 2

Blijf! - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, Ezzaldeen Ali, Maike Meijer e.a. Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse fami...

Blijf! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blijf! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blijf! bij Blijf! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blijf!. Heb je een uitzending van Blijf! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blijf! gemist

Blijf! is een Nederlandse roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Lieke (10) ontdekt in Blijf! dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraansefamilie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: als ze samen vluchten naar de vader van Lieke, kunnen Milad en zijn familie niet uitgezet worden. Blijf! is een spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie met een onverwachteontknoping.

Uitzending gemist van Blijf!? Hier kun je alle uitzendingen van Blijf! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!