Programma gemist?

De naar elfjarige Lieke en Milad zijn op tv de buurtgenoten en al jaren bevriend. naar Ze delen alles met met elkaar. Lieke ontdekt op tv dat de haar vader wel degelijk bestaat: uit naar hij woont in van Frankrijk. Als haar beste het vriend Milad met met zijn Iraanse familie het toch het land uit uitgezet zal worden, rijpt er van in een plan: als de ze samen vluchten naar de in vader van Lieke, tijdens kunnen Milad en het zijn familie niet van uitgezet het worden. Een spannende, naar humoristische en aangrijpende roadmovie met een van onverwachte met ontknoping.

Roadmovie op tv Lieke (10) ontdekt dat haar de vader wel een bestaat: in door Frankrijk. Als door haar beste vriend Milad (10) met van zijn op Iraanse familie toch het in land uitgezet zal worden, op rijpt er een een plan: vluchten met naar Lieke's van vader.

Nederlandse (NL) door Roadmovie naar uit 2011 van een Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, in Ezzaldeen Ali, Maike van Meijer e.a. Lieke (10) met ontdekt het dat haar vader wel in degelijk de bestaat: hij woont in Frankrijk. op Als uit haar beste vriend het Milad (10) met zijn het Iraanse familie door toch het land uit uitgezet zal worden, op tv rijpt er een plan: met als ze samen vluchten van naar naar de vader van Lieke, kunnen naar Milad en tijdens zijn familie niet een uitgezet worden. tijdens Een spannende, humoristische tijdens en aangrijpende roadmovie met van een onverwachte met ontknoping.

mei 2021
07-04-2018 15:30

Blijf!

Blijf! - Blijf!

De elfjarige Lieke en Milad zijn buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze delen alles met elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad met zijn Iraanse familie toch het land uit...

18-01-2012 15:30

Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Blijf! - Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Roadmovie Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel bestaat: in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse familie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: vluchten naar Lieke's vader.

14-08-2011 09:00

Aflevering 2

Blijf! - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, Ezzaldeen Ali, Maike Meijer e.a. Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse fami...

Blijf! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blijf! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blijf! bij Blijf! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blijf!. Heb je een uitzending van Blijf! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blijf! gemist

Blijf! is een Nederlandse roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Lieke (10) ontdekt in Blijf! dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraansefamilie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: als ze samen vluchten naar de vader van Lieke, kunnen Milad en zijn familie niet uitgezet worden. Blijf! is een spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie met een onverwachteontknoping.

Uitzending gemist van Blijf!? Hier kun je alle uitzendingen van Blijf! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!