Programma gemist?

De uit elfjarige Lieke en Milad zijn naar buurtgenoten en met al op jaren bevriend. Ze delen uit alles met elkaar. Lieke op tv ontdekt dat tijdens haar vader wel degelijk tijdens bestaat: door hij woont in tijdens Frankrijk. Als haar beste vriend van Milad met zijn Iraanse op tv familie op tv toch het land uitgezet zal naar worden, rijpt de er een plan: de als de ze samen vluchten naar door de vader van Lieke, tijdens kunnen Milad en door zijn door familie niet uitgezet worden. Een spannende, van humoristische op en aangrijpende van roadmovie met een onverwachte naar ontknoping.

Roadmovie van Lieke (10) ontdekt dat haar met vader wel met bestaat: in Frankrijk. Als uit haar beste op vriend op tv Milad (10) met zijn Iraanse familie in toch op het land in uitgezet zal worden, in rijpt er een plan: vluchten door naar Lieke's tijdens vader.

Nederlandse (NL) in Roadmovie het uit 2011 van van Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, naar Ezzaldeen van Ali, Maike Meijer e.a. tijdens Lieke (10) ontdekt dat het haar vader de wel degelijk bestaat: met hij woont in naar Frankrijk. Als haar een beste vriend Milad met (10) met zijn een Iraanse familie met toch het land uitgezet zal naar worden, op rijpt er een plan: als op tv ze op samen vluchten naar de in vader van naar Lieke, kunnen Milad en zijn familie met de niet uitgezet worden. Een van spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie in met een onverwachte van van ontknoping.

november 2021
07-04-2018 15:30

Blijf!

Blijf! - Blijf!

De elfjarige Lieke en Milad zijn buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze delen alles met elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad met zijn Iraanse familie toch het land uit...

18-01-2012 15:30

Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Blijf! - Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Roadmovie Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel bestaat: in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse familie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: vluchten naar Lieke's vader.

14-08-2011 09:00

Aflevering 2

Blijf! - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, Ezzaldeen Ali, Maike Meijer e.a. Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse fami...

Blijf! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blijf! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blijf! bij Blijf! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blijf!. Heb je een uitzending van Blijf! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blijf! gemist

Blijf! is een Nederlandse roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Lieke (10) ontdekt in Blijf! dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraansefamilie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: als ze samen vluchten naar de vader van Lieke, kunnen Milad en zijn familie niet uitgezet worden. Blijf! is een spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie met een onverwachteontknoping.

Uitzending gemist van Blijf!? Hier kun je alle uitzendingen van Blijf! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!