Programma gemist?

De elfjarige Lieke op tv en Milad zijn naar buurtgenoten door en al tijdens jaren bevriend. Ze delen in alles met het elkaar. Lieke ontdekt dat haar in vader wel een degelijk bestaat: hij woont de in op tv Frankrijk. Als haar beste vriend Milad in naar met zijn Iraanse familie het toch het land uitgezet de zal worden, op rijpt er een op tv plan: als ze tijdens samen vluchten naar de vader op tv van Lieke, kunnen een van Milad en zijn familie niet op tv uitgezet worden. van Een spannende, het humoristische en aangrijpende roadmovie met een uit onverwachte naar ontknoping.

Roadmovie in Lieke (10) ontdekt dat een haar op vader wel bestaat: in in Frankrijk. Als een haar beste vriend een Milad (10) met van zijn Iraanse familie een toch het land met uitgezet zal worden, rijpt er een naar uit plan: vluchten naar met Lieke's vader.

Nederlandse het (NL) Roadmovie uit 2011 de van Lourens naar Blok. Met: Mexx Nachbar, naar Ezzaldeen Ali, Maike op tv Meijer op tv e.a. Lieke (10) naar ontdekt dat haar vader wel in degelijk bestaat: hij de woont in Frankrijk. tijdens Als haar beste door vriend Milad met (10) met zijn Iraanse op tv familie door toch het land naar uitgezet zal worden, rijpt er een door een plan: als ze op samen vluchten naar met de vader van Lieke, de kunnen Milad en zijn tijdens familie niet uitgezet worden. door Een spannende, humoristische op en tijdens aangrijpende roadmovie met een van onverwachte naar ontknoping.

juli 2020
07-04-2018 15:30

Blijf!

Blijf! - Blijf!

De elfjarige Lieke en Milad zijn buurtgenoten en al jaren bevriend. Ze delen alles met elkaar. Lieke ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad met zijn Iraanse familie toch het land uit...

18-01-2012 15:30

Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Blijf! - Aflevering van woensdag 18 januari 2012

Roadmovie Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel bestaat: in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse familie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: vluchten naar Lieke's vader.

14-08-2011 09:00

Aflevering 2

Blijf! - Aflevering 2

Nederlandse (NL) Roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Met: Mexx Nachbar, Ezzaldeen Ali, Maike Meijer e.a. Lieke (10) ontdekt dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraanse fami...

Blijf! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blijf! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blijf! bij Blijf! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blijf!. Heb je een uitzending van Blijf! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blijf! gemist

Blijf! is een Nederlandse roadmovie uit 2011 van Lourens Blok. Lieke (10) ontdekt in Blijf! dat haar vader wel degelijk bestaat: hij woont in Frankrijk. Als haar beste vriend Milad (10) met zijn Iraansefamilie toch het land uitgezet zal worden, rijpt er een plan: als ze samen vluchten naar de vader van Lieke, kunnen Milad en zijn familie niet uitgezet worden. Blijf! is een spannende, humoristische en aangrijpende roadmovie met een onverwachteontknoping.

Uitzending gemist van Blijf!? Hier kun je alle uitzendingen van Blijf! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-04-2018 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!