Programma gemist?

In 1953 vertrekt op tv een vliegtuig vol naar aanstaande een bruidjes naar Nieuw-Zeeland. op tv Voor drie van hen bepaalt een de deze vlucht de door loop van hun verdere uit leven.Meer Speelfilm. In van 1953 wint een KLM-vliegtuig The tijdens met Last Great Air Race Londen het - Christchurch op tv (Nieuw-Zeeland). Omdat tientallen jonge op tv vrouwen het meevliegen die emigreren en op de weg door zijn naar hun verloofde door om met hem te met trouwen met in Nieuw-Zeeland, wordt van deze vlucht omgedoopt in de de 'Bruidsvlucht'. Voor met Marjorie, Esther en Ada met bepaalt deze vlucht in de loop van uit hun verdere leven. Ada door een is drie maanden zwanger. in Deze zwangerschap van ontstond toen ze een overlevende van van tijdens de watersnoodramp wilde troosten en uit nu is ze in op met weg naar haar in echtgenoot Derk, met wie van ze dus inmiddels met in de met handschoen is getrouwd. met Ook de 25-jarige Frank vliegt mee. op Hij van emigreert vanwege het klimaat in van de Nederland en omdat naar hij in Indiƫ, waar tijdens hij is geboren, de niet meer naar kon leven. Daar is van hij tijdens de en na de Tweede Wereldoorlog uit zijn familie tijdens kwijtgeraakt door met de jappenkampen. Hij is dus van niet op weg van naar een geliefde. Tijdens op de reis in wordt hij verliefd op het Ada, waar op tv hij het in het vliegtuig naast zit. Hij een zal de altijd een rol blijven uit spelen in het op tv leven van in alle drie de een vrouwen.Minder

Luxemburgse, Nederlandse op tv (L, NL) Drama uit op 2008 van Ben het uit Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, met Anna met Drijver e.a. Het leven van op de immigranten blijkt van meer op tv met elkaar verbonden dan naar ze ooit konden de denken.

Luxemburgse, Nederlandse (L, met NL) een Drama uit een 2008 van Ben op Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, van Karina Smulders, Anna Drijver e.a. door Het valt door voor de in emigranten niet mee het om te van aarden in Nieuw-Zeeland.

Luxemburgse, Nederlandse door (L, NL) Drama uit met 2008 een van Ben Sombogaart. Met: van Waldemar Torenstra, op tv Karina Smulders, Anna Drijver e.a. in In 1953 het is een vliegtuig vol naar aanstaande naar bruidjes op weg naar Nieuw-Zeeland. het Voor drie door van op tv hen bepaalt deze vlucht het de loop van hun verdere in het leven.

juni 2020
18-12-2015 23:16

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

In 1953 vertrekt een vliegtuig vol aanstaande bruidjes naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vlucht de loop van hun verdere leven.Meer Speelfilm. In 1953 wint een KLM-vliegtuig The Last Great Air Race Londen - Christchurch (Nie...

09-07-2015 22:00

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

30-08-2011 21:30

Aflevering 3

Bride Flight - Aflevering 3

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het leven van de immigranten blijkt meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

23-08-2011 21:30

Aflevering 2

Bride Flight - Aflevering 2

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het valt voor de emigranten niet mee om te aarden in Nieuw-Zeeland.

16-08-2011 21:30

Aflevering 1

Bride Flight - Aflevering 1

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. In 1953 is een vliegtuig vol aanstaande bruidjes op weg naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vluch...

Bride Flight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bride Flight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bride Flight bij Bride Flight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bride Flight. Heb je een uitzending van Bride Flight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bride Flight gemist

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

Uitzending gemist van Bride Flight? Hier kun je alle uitzendingen van Bride Flight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!