Programma gemist?

In 1953 op vertrekt een de vliegtuig vol aanstaande bruidjes op naar Nieuw-Zeeland. door Voor drie van hen naar bepaalt deze vlucht de door loop de van hun verdere leven.Meer op tv Speelfilm. In 1953 uit wint een een KLM-vliegtuig The Last Great een Air tijdens Race Londen - tijdens Christchurch (Nieuw-Zeeland). Omdat tientallen jonge met vrouwen meevliegen uit die emigreren en op weg de zijn naar hun op verloofde van om met de hem te trouwen in Nieuw-Zeeland, wordt uit deze uit vlucht omgedoopt het in de 'Bruidsvlucht'. Voor Marjorie, op tv Esther en Ada bepaalt met deze vlucht in de loop van van hun verdere met leven. Ada is drie van maanden met zwanger. Deze zwangerschap ontstond toen ze naar een overlevende door van de de watersnoodramp wilde troosten met en nu tijdens is ze op weg naar haar in op echtgenoot Derk, met wie ze dus uit in inmiddels met de handschoen is getrouwd. het Ook de tijdens 25-jarige Frank het vliegt mee. Hij emigreert vanwege in het klimaat in uit Nederland en naar omdat hij in naar Indië, waar hij is tijdens geboren, niet meer tijdens in kon leven. Daar in is hij tijdens op tv en na de van Tweede Wereldoorlog zijn familie kwijtgeraakt op door met de jappenkampen. Hij is dus niet naar op weg met naar een een geliefde. Tijdens de de reis wordt hij verliefd naar op Ada, waar hij door in het vliegtuig tijdens naast door zit. Hij zal altijd op een rol blijven spelen het in de het leven van alle op tv drie op de vrouwen.Minder

Luxemburgse, Nederlandse (L, het NL) Drama uit in 2008 van in Ben Sombogaart. een Met: Waldemar Torenstra, Karina naar Smulders, Anna tijdens Drijver e.a. Het leven door van de immigranten blijkt een naar meer met elkaar verbonden dan uit ze ooit van konden denken.

Luxemburgse, door Nederlandse (L, NL) tijdens Drama uit 2008 van in Ben Sombogaart. Met: Waldemar van Torenstra, tijdens Karina Smulders, Anna Drijver e.a. tijdens op Het valt voor de emigranten tijdens niet mee om naar te aarden in de Nieuw-Zeeland.

Luxemburgse, Nederlandse (L, een van NL) Drama uit 2008 van het Ben Sombogaart. tijdens Met: Waldemar Torenstra, Karina in Smulders, Anna Drijver uit e.a. In 1953 op tv is een vliegtuig vol de aanstaande bruidjes op het weg naar op tv Nieuw-Zeeland. Voor drie van een hen op bepaalt deze vlucht de loop door van hun met verdere de leven.

mei 2021
18-12-2015 23:16

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

In 1953 vertrekt een vliegtuig vol aanstaande bruidjes naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vlucht de loop van hun verdere leven.Meer Speelfilm. In 1953 wint een KLM-vliegtuig The Last Great Air Race Londen - Christchurch (Nie...

09-07-2015 22:00

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

30-08-2011 21:30

Aflevering 3

Bride Flight - Aflevering 3

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het leven van de immigranten blijkt meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

23-08-2011 21:30

Aflevering 2

Bride Flight - Aflevering 2

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het valt voor de emigranten niet mee om te aarden in Nieuw-Zeeland.

16-08-2011 21:30

Aflevering 1

Bride Flight - Aflevering 1

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. In 1953 is een vliegtuig vol aanstaande bruidjes op weg naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vluch...

Bride Flight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bride Flight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bride Flight bij Bride Flight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bride Flight. Heb je een uitzending van Bride Flight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bride Flight gemist

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

Uitzending gemist van Bride Flight? Hier kun je alle uitzendingen van Bride Flight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!