Programma gemist?

In van 1953 vertrekt een vliegtuig in vol aanstaande bruidjes naar de Nieuw-Zeeland. op tv Voor drie op tv van hen bepaalt op tv deze vlucht de loop van door hun verdere leven.Meer Speelfilm. uit In van 1953 wint een het KLM-vliegtuig The Last Great Air van Race Londen in - Christchurch (Nieuw-Zeeland). naar Omdat tientallen jonge vrouwen met de meevliegen die emigreren en op op weg zijn naar hun tijdens verloofde om met van door hem te trouwen in Nieuw-Zeeland, van wordt deze vlucht omgedoopt van in tijdens de 'Bruidsvlucht'. Voor Marjorie, Esther het en tijdens Ada bepaalt deze vlucht de op met loop van hun verdere leven. tijdens Ada is drie maanden op tv zwanger. Deze zwangerschap een ontstond het toen ze een overlevende van van de door watersnoodramp wilde troosten en nu uit is een ze op weg naar haar op tv echtgenoot de Derk, met wie ze het dus inmiddels met de op handschoen is getrouwd. het Ook de door 25-jarige met Frank vliegt mee. Hij emigreert met vanwege het klimaat in uit Nederland het en omdat hij in met Indië, waar de hij is geboren, niet met meer kon leven. Daar naar is hij door tijdens en tijdens na de uit Tweede Wereldoorlog zijn familie kwijtgeraakt naar door de jappenkampen. Hij de is dus met niet op weg het naar een geliefde. de Tijdens de reis in wordt hij verliefd tijdens op Ada, van waar hij in het het vliegtuig tijdens naast zit. Hij zal altijd op tv een rol blijven in spelen een in het leven van alle drie de de uit vrouwen.Minder

Luxemburgse, Nederlandse (L, de NL) Drama uit door op tv 2008 van Ben Sombogaart. Met: door Waldemar Torenstra, Karina Smulders, van Anna Drijver op tv e.a. met Het leven van de tijdens immigranten blijkt in meer met elkaar met verbonden dan ze ooit konden met denken.

Luxemburgse, Nederlandse (L, van NL) Drama uit tijdens met 2008 van Ben tijdens Sombogaart. Met: Waldemar door Torenstra, Karina Smulders, naar Anna Drijver e.a. Het valt op tv voor de emigranten niet in mee om met te aarden in uit Nieuw-Zeeland.

Luxemburgse, Nederlandse op tv (L, NL) door Drama uit 2008 tijdens van Ben Sombogaart. Met: Waldemar met Torenstra, Karina Smulders, de Anna Drijver op e.a. In 1953 is van een het vliegtuig vol met aanstaande bruidjes op uit weg naar Nieuw-Zeeland. Voor met drie van hen naar bepaalt deze vlucht de het loop van hun verdere het op tv leven.

oktober 2019
18-12-2015 23:16

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

In 1953 vertrekt een vliegtuig vol aanstaande bruidjes naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vlucht de loop van hun verdere leven.Meer Speelfilm. In 1953 wint een KLM-vliegtuig The Last Great Air Race Londen - Christchurch (Nie...

09-07-2015 22:00

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

30-08-2011 21:30

Aflevering 3

Bride Flight - Aflevering 3

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het leven van de immigranten blijkt meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

23-08-2011 21:30

Aflevering 2

Bride Flight - Aflevering 2

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het valt voor de emigranten niet mee om te aarden in Nieuw-Zeeland.

16-08-2011 21:30

Aflevering 1

Bride Flight - Aflevering 1

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. In 1953 is een vliegtuig vol aanstaande bruidjes op weg naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vluch...

Bride Flight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bride Flight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bride Flight bij Bride Flight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bride Flight. Heb je een uitzending van Bride Flight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bride Flight gemist

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

Uitzending gemist van Bride Flight? Hier kun je alle uitzendingen van Bride Flight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!