Programma gemist?

In op tv 1953 vertrekt door een vliegtuig vol aanstaande bruidjes in naar Nieuw-Zeeland. Voor drie in van hen bepaalt op tv deze vlucht het de loop van hun naar verdere leven.Meer Speelfilm. op het In 1953 wint een KLM-vliegtuig op The Last door Great Air Race Londen - een Christchurch (Nieuw-Zeeland). tijdens Omdat tientallen jonge met vrouwen meevliegen die emigreren op tv en op weg uit zijn op tv naar hun verloofde uit om met hem te met trouwen uit in Nieuw-Zeeland, wordt deze vlucht omgedoopt een in de 'Bruidsvlucht'. een de Voor Marjorie, Esther uit en Ada bepaalt deze vlucht de het loop van uit hun verdere leven. Ada van op is drie maanden met zwanger. Deze zwangerschap ontstond toen met ze naar een overlevende van naar de watersnoodramp wilde troosten en met nu is ze op op tv weg naar haar op tv echtgenoot op tv Derk, met wie naar ze dus inmiddels de met de naar handschoen is getrouwd. een Ook de 25-jarige Frank vliegt naar mee. Hij emigreert vanwege de het door klimaat in van Nederland en omdat op tv hij in Indië, van waar hij is geboren, niet meer een kon uit leven. Daar is hij met tijdens en op na de Tweede Wereldoorlog zijn met familie op tv kwijtgeraakt door met de jappenkampen. Hij is dus van niet uit op weg naar een met geliefde. Tijdens de door reis wordt hij verliefd op een Ada, waar hij van in het het vliegtuig naast zit. door Hij zal altijd het een op rol blijven spelen in het van leven van alle uit drie de in vrouwen.Minder

Luxemburgse, tijdens Nederlandse (L, NL) tijdens Drama uit 2008 van Ben op tv Sombogaart. Met: tijdens Waldemar tijdens Torenstra, Karina Smulders, het Anna Drijver e.a. Het leven op tv van de de immigranten blijkt meer van met elkaar in verbonden dan ze van ooit konden denken.

Luxemburgse, de Nederlandse (L, NL) Drama uit door 2008 van Ben van de Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, op uit Anna Drijver e.a. Het valt voor op de naar emigranten niet tijdens mee om te aarden in uit Nieuw-Zeeland.

Luxemburgse, in Nederlandse (L, NL) Drama uit op tv 2008 van Ben door van Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, het Anna Drijver e.a. naar In 1953 is een een op tv vliegtuig vol aanstaande van bruidjes op weg tijdens naar Nieuw-Zeeland. Voor naar drie van tijdens hen bepaalt deze vlucht het de loop van hun op tv verdere op leven.

juli 2021
18-12-2015 23:16

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

In 1953 vertrekt een vliegtuig vol aanstaande bruidjes naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vlucht de loop van hun verdere leven.Meer Speelfilm. In 1953 wint een KLM-vliegtuig The Last Great Air Race Londen - Christchurch (Nie...

09-07-2015 22:00

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

30-08-2011 21:30

Aflevering 3

Bride Flight - Aflevering 3

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het leven van de immigranten blijkt meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

23-08-2011 21:30

Aflevering 2

Bride Flight - Aflevering 2

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het valt voor de emigranten niet mee om te aarden in Nieuw-Zeeland.

16-08-2011 21:30

Aflevering 1

Bride Flight - Aflevering 1

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. In 1953 is een vliegtuig vol aanstaande bruidjes op weg naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vluch...

Bride Flight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bride Flight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bride Flight bij Bride Flight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bride Flight. Heb je een uitzending van Bride Flight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bride Flight gemist

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

Uitzending gemist van Bride Flight? Hier kun je alle uitzendingen van Bride Flight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!