Programma gemist?

In 1953 met vertrekt een een vliegtuig vol de aanstaande bruidjes naar door Nieuw-Zeeland. Voor drie van door hen bepaalt deze de vlucht de loop van uit hun van verdere leven.Meer Speelfilm. In het 1953 wint een KLM-vliegtuig The de Last Great Air de Race Londen op tv - Christchurch (Nieuw-Zeeland). Omdat naar tientallen de jonge vrouwen meevliegen uit die emigreren en op een weg zijn naar uit hun verloofde om met uit hem met te trouwen in Nieuw-Zeeland, door wordt met deze vlucht omgedoopt de in de 'Bruidsvlucht'. Voor Marjorie, het Esther een en Ada bepaalt deze vlucht de van loop van hun in verdere op tv leven. Ada de is drie maanden zwanger. Deze op zwangerschap ontstond door toen ze uit een overlevende van de watersnoodramp op wilde troosten en nu door is met ze op het weg naar haar echtgenoot Derk, met van van wie ze dus inmiddels naar met de handschoen is op getrouwd. Ook de de 25-jarige in Frank vliegt mee. Hij tijdens emigreert vanwege het klimaat in naar Nederland en omdat op tv hij met in Indië, waar hij op is geboren, niet meer door het kon leven. Daar is op tv hij tijdens een en na de Tweede uit Wereldoorlog zijn met familie kwijtgeraakt door de jappenkampen. Hij uit is dus niet door door op weg naar een een geliefde. Tijdens de reis een wordt hij verliefd de op door Ada, waar hij in het vliegtuig het van naast zit. Hij zal altijd van een op rol blijven spelen in het het leven van de alle drie de van vrouwen.Minder

Luxemburgse, Nederlandse (L, op het NL) Drama uit 2008 met van Ben Sombogaart. Met: Waldemar uit Torenstra, een Karina Smulders, Anna uit Drijver e.a. Het leven van op tv met de immigranten blijkt een meer met elkaar verbonden dan de ze tijdens ooit konden denken.

Luxemburgse, Nederlandse (L, tijdens NL) Drama uit van 2008 van door Ben Sombogaart. Met: Waldemar naar in Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. naar op tv Het valt voor de de emigranten niet mee om het te aarden naar in Nieuw-Zeeland.

Luxemburgse, Nederlandse op (L, NL) Drama op uit 2008 van van Ben Sombogaart. het Met: Waldemar Torenstra, een Karina Smulders, Anna Drijver e.a. de In op tv 1953 is op een vliegtuig vol aanstaande tijdens bruidjes op weg op tv naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van van in hen bepaalt deze vlucht de naar loop van met hun verdere een leven.

januari 2021
18-12-2015 23:16

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

In 1953 vertrekt een vliegtuig vol aanstaande bruidjes naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vlucht de loop van hun verdere leven.Meer Speelfilm. In 1953 wint een KLM-vliegtuig The Last Great Air Race Londen - Christchurch (Nie...

09-07-2015 22:00

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

30-08-2011 21:30

Aflevering 3

Bride Flight - Aflevering 3

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het leven van de immigranten blijkt meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

23-08-2011 21:30

Aflevering 2

Bride Flight - Aflevering 2

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het valt voor de emigranten niet mee om te aarden in Nieuw-Zeeland.

16-08-2011 21:30

Aflevering 1

Bride Flight - Aflevering 1

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. In 1953 is een vliegtuig vol aanstaande bruidjes op weg naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vluch...

Bride Flight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bride Flight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bride Flight bij Bride Flight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bride Flight. Heb je een uitzending van Bride Flight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bride Flight gemist

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

Uitzending gemist van Bride Flight? Hier kun je alle uitzendingen van Bride Flight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!