Programma gemist?

In 1953 vertrekt de een vliegtuig vol de de aanstaande bruidjes naar in Nieuw-Zeeland. Voor drie naar van hen bepaalt deze vlucht de door tijdens loop van hun tijdens verdere leven.Meer Speelfilm. op In 1953 wint een met KLM-vliegtuig The Last uit Great Air naar Race Londen - Christchurch tijdens (Nieuw-Zeeland). Omdat het tientallen jonge vrouwen meevliegen die emigreren het de en op weg zijn tijdens naar hun verloofde in om met tijdens hem te trouwen in Nieuw-Zeeland, op wordt deze de vlucht omgedoopt in de 'Bruidsvlucht'. door Voor Marjorie, tijdens Esther met en Ada bepaalt deze van vlucht de uit loop van hun verdere uit leven. Ada is drie maanden uit zwanger. Deze in zwangerschap ontstond op toen ze door een overlevende van de van watersnoodramp wilde troosten op en nu naar is ze op tijdens weg naar haar echtgenoot Derk, in met wie de ze dus inmiddels met met de handschoen is getrouwd. met Ook de op tv 25-jarige Frank vliegt de mee. Hij van emigreert vanwege het klimaat de in Nederland de en omdat met hij in Indië, waar naar hij is geboren, niet meer de kon leven. Daar door is met hij tijdens tijdens en na de Tweede Wereldoorlog met zijn familie met kwijtgeraakt door de jappenkampen. Hij naar is dus niet door op weg naar van een geliefde. Tijdens een naar de reis wordt hij verliefd door op Ada, waar in hij in het een vliegtuig naast zit. Hij naar tijdens zal altijd een rol blijven van spelen in het van leven van alle uit drie de op vrouwen.Minder

Luxemburgse, Nederlandse door (L, NL) Drama op tv uit 2008 van van Ben Sombogaart. Met: Waldemar uit Torenstra, Karina op Smulders, uit Anna Drijver e.a. Het leven een van de van immigranten blijkt meer met elkaar de verbonden de dan ze ooit op tv konden denken.

Luxemburgse, Nederlandse (L, in met NL) Drama uit een 2008 van Ben in Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina in Smulders, Anna Drijver in e.a. Het tijdens valt voor de de emigranten niet mee om door te aarden in naar Nieuw-Zeeland.

Luxemburgse, Nederlandse (L, tijdens NL) op tv Drama uit 2008 van van Ben Sombogaart. Met: op Waldemar Torenstra, Karina uit Smulders, de Anna Drijver e.a. In 1953 het is een door vliegtuig vol aanstaande bruidjes naar op op weg naar Nieuw-Zeeland. Voor het drie van hen bepaalt deze met op tv vlucht de loop van hun verdere naar door leven.

september 2020
18-12-2015 23:16

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

In 1953 vertrekt een vliegtuig vol aanstaande bruidjes naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vlucht de loop van hun verdere leven.Meer Speelfilm. In 1953 wint een KLM-vliegtuig The Last Great Air Race Londen - Christchurch (Nie...

09-07-2015 22:00

Bride Flight

Bride Flight - Bride Flight

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

30-08-2011 21:30

Aflevering 3

Bride Flight - Aflevering 3

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het leven van de immigranten blijkt meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

23-08-2011 21:30

Aflevering 2

Bride Flight - Aflevering 2

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. Het valt voor de emigranten niet mee om te aarden in Nieuw-Zeeland.

16-08-2011 21:30

Aflevering 1

Bride Flight - Aflevering 1

Luxemburgse, Nederlandse (L, NL) Drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver e.a. In 1953 is een vliegtuig vol aanstaande bruidjes op weg naar Nieuw-Zeeland. Voor drie van hen bepaalt deze vluch...

Bride Flight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bride Flight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bride Flight bij Bride Flight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bride Flight. Heb je een uitzending van Bride Flight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bride Flight gemist

Bride Flight is een drama uit 2008 van Ben Sombogaart. Met: Waldemar Torenstra, Karina Smulders, Anna Drijver. In Bride Flight is het leven van de immigranten meer met elkaar verbonden dan ze ooit konden denken.

Uitzending gemist van Bride Flight? Hier kun je alle uitzendingen van Bride Flight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 01-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!