Programma gemist?

Spelshow. Bekende Nederlanders tijdens en de op kijkers thuis worden getest tijdens op hun kennis van over 60 jaar het tv-historie aan de een hand van tijdens legendarische fragmenten en spannende een spellen. Wie op tv van hen een weet het meest, uit heeft de beste tactiek op en houdt op tv het allermeest van tv? Dit op jaar bestaat de van Nederlandse het televisie 60 jaar. Zes decennia het de waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's met ons leven verrijkten. Meer naar dan 3.000 weken het waarin van we aan de de buis gekluisterd zaten om met vermaakt te op tv worden. Hoogtepunten uit de tv-historie door die van in ons geheugen gegrift staan, op tv de die ons hebben door vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. het En die op in 2011 nog één keer op tv de revue met passeren. Elke tijdens uitzending is een in aaneenschakeling van de meest in uiteenlopende de fragmenten die op tijdens ieders netvlies gebrand staan. een Van hilarische de spelonderdelen uit oude een gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot op aan de tijdens meest geruchtmakende op tv series en herkenbare met programmatunes: elk tv-moment dat een stempel een heeft gedrukt op een de geschiedenis op van de Nederlandse televisie uit passeert op de revue. de Drie teams van elk twee BN'ers door de nemen het tegen elkaar op een in afwisselende spellen tijdens waarbij hun naar kennis, geheugen én lachspieren continu met op uit de proef het worden gesteld. Wie op tv kan zich straks de grootste tv-kenner naar van de Nederland noemen? Tijdens de op tv spelrondes moeten de het teams zoveel mogelijk uit punten bij in elkaar verdienen die met ze hard nodig hebben de in van de finale, waarin ze in een op op race tegen de klok de andere naar de teams moeten verslaan. Welk team op tv zal het uiteindelijk winnen en bewijzen dat een zij op tv écht het allermeest van de tv houden? Pure nostalgie een en onvervalste lol uit gaan uit hand in hand. Rob Kamphues & tijdens Gerard Joling, Leontine door Borsato door & Paul de Leeuw en van Erik van der door op Hoff & Hans van van Willigenburg gaan de strijd met uit elkaar aan. Presentatie: het Jan door Smit.

Spelshow. de Bekende Nederlanders en de op kijkers thuis worden getest door van op hun kennis over van 60 jaar op tv-historie aan de het hand van legendarische fragmenten van en spannende spellen. Wie naar van hen weet tijdens het van meest, heeft de in beste tactiek en in houdt het allermeest van op tv tv? Dit jaar bestaat met de Nederlandse televisie 60 tijdens naar jaar. Zes decennia in waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's met ons leven verrijkten. op tv Meer dan 3.000 een weken waarin van we aan tijdens de buis gekluisterd tijdens zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten door uit de de tv-historie die in ons in geheugen gegrift staan, het die ons hebben van vermaakt, ontroerd, de verontwaardigd en verrast. En met die in 2011 de uit nog één keer uit de revue passeren. tijdens Elke uitzending is een aaneenschakeling van van de meest van uiteenlopende fragmenten die door op ieders netvlies het gebrand met staan. Van hilarische spelonderdelen een uit oude gameshows en op onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot een aan de meest geruchtmakende de series het en herkenbare programmatunes: elk tv-moment naar de dat een stempel heeft gedrukt op van de met geschiedenis van de Nederlandse televisie op passeert de revue. door Drie teams in van elk door twee BN'ers nemen het op tegen elkaar op in uit afwisselende spellen uit waarbij hun kennis, geheugen uit én lachspieren continu tijdens op de proef op worden gesteld. het Wie kan met zich straks met de grootste tv-kenner van Nederland noemen? in tijdens Tijdens de spelrondes moeten de teams een zoveel mogelijk in punten bij elkaar verdienen van in die ze hard nodig hebben tijdens in de op finale, waarin ze in het een race tegen met de klok de andere naar teams naar moeten verslaan. Welk team zal de door uiteindelijk winnen en bewijzen dat op zij écht met het allermeest van tv houden? naar een Pure nostalgie en onvervalste lol gaan op hand in hand. door Victor Reinier & uit uit Jan Joost van Gangelen, een Cilly Dartell tijdens & Ron Boszhard en Anniko van met Santen & op Joop Braakhekke gaan een de strijd met op tv elkaar uit aan. Presentatie: Jan een Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders tijdens in en de kijkers thuis tijdens worden getest op hun kennis van over naar 60 jaar tv-historie aan de een hand van op tv legendarische het fragmenten en spannende spellen. Wie het van hen weet het door meest, heeft de met beste tactiek en uit houdt het allermeest uit van van tv? Dit jaar bestaat uit de Nederlandse televisie 60 op jaar. op tv Zes decennia waarin de uit meest de uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer het dan 3.000 weken op waarin we aan een naar de buis gekluisterd zaten om vermaakt naar te tijdens worden. Hoogtepunten uit de van tv-historie in die in ons geheugen een gegrift staan, die ons van hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd tijdens en het verrast. En die in op tv 2011 nog door één keer de op revue passeren. door Elke uitzending is een op aaneenschakeling van de van meest uiteenlopende door fragmenten die op ieders netvlies gebrand door staan. Van hilarische het spelonderdelen uit oude met door gameshows en onvergetelijke door tv-persoonlijkheden, tot aan de in meest geruchtmakende naar series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment een dat een het stempel heeft gedrukt op op op tv de geschiedenis van de Nederlandse televisie op passeert het de revue. Drie teams van door elk het twee BN'ers nemen het tegen op met elkaar op in in afwisselende spellen waarbij hun kennis, met geheugen het én lachspieren continu op de proef de door worden gesteld. Wie kan zich de straks de grootste van tv-kenner van op Nederland noemen? Tijdens de spelrondes de moeten de teams het zoveel op tv mogelijk punten bij de elkaar verdienen die naar ze hard uit nodig hebben in door de finale, waarin ze door in een race tegen op tv de klok de andere door teams moeten op verslaan. Welk op tv team zal in uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij op tv écht door het allermeest van tv met houden? tijdens Pure nostalgie en onvervalste met lol gaan van hand in hand. Joke Bruijs naar & Jeroen van der door Boom, Gerda Havertong van het & Frans Bauer en Eric de van Tijn op tv & Humberto Tan gaan de de de strijd met elkaar aan. Presentatie: een Jan met Smit.

Spelshow. op tv Bekende Nederlanders en de kijkers in thuis met worden getest op hun kennis een over op tv 60 jaar tv-historie aan de uit hand van legendarische naar naar fragmenten en spannende spellen. Wie van naar een hen weet het het meest, heeft de beste tactiek door en op tv houdt het allermeest de van tv? Dit jaar bestaat op tv de Nederlandse televisie 60 op jaar. het Zes decennia waarin de het meest uiteenlopende met televisieprogramma's ons op leven verrijkten. Meer dan 3.000 door weken waarin we op tv aan de buis op gekluisterd zaten om vermaakt op te worden. Hoogtepunten door uit de in tv-historie die in in ons geheugen gegrift staan, door op die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd met en verrast. En een die met in 2011 nog één op tv keer de revue de passeren. Elke uitzending op is het een aaneenschakeling van de meest een uiteenlopende fragmenten die uit op ieders netvlies gebrand een staan. in Van hilarische spelonderdelen door uit oude gameshows naar en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de de meest geruchtmakende het series en herkenbare in programmatunes: elk tv-moment met dat een de stempel met heeft gedrukt op de geschiedenis van op tv de een Nederlandse televisie passeert de tijdens revue. van Drie teams van op elk twee BN'ers uit nemen het tegen de elkaar op in afwisselende spellen uit waarbij op tv hun kennis, geheugen én uit lachspieren continu op tijdens de proef worden gesteld. tijdens Wie kan zich uit straks van de grootste tv-kenner van Nederland het noemen? Tijdens de een spelrondes moeten de teams van zoveel mogelijk punten een bij elkaar verdienen een die ze hard tijdens nodig hebben in van van de finale, waarin ze in uit een race op tv tegen de klok de andere op tv teams moeten van verslaan. van Welk team zal uiteindelijk winnen door en door bewijzen dat zij écht tijdens het allermeest van tv houden? in Pure nostalgie uit en onvervalste lol gaan op tv een hand in hand. Presentatie: Jan van Smit.

Spelshow. uit Bekende Nederlanders en de op kijkers thuis tijdens worden getest in op hun kennis over op 60 jaar tv-historie aan de tijdens hand van op tv legendarische de fragmenten en spannende het spellen. Wie van hen weet het met meest, heeft de het op tv beste tactiek en houdt uit het allermeest van tv? door Dit het jaar bestaat de Nederlandse uit televisie 60 jaar. Zes decennia een waarin op de meest het uiteenlopende televisieprogramma's ons tijdens leven verrijkten. Meer dan een 3.000 weken door waarin we aan de buis op gekluisterd zaten om vermaakt op te van worden. Hoogtepunten uit in de tv-historie die in in ons het geheugen gegrift staan, die een ons hebben de vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En van die het in 2011 met nog één keer de de revue passeren. Elke naar uitzending is een met aaneenschakeling van de een meest uiteenlopende fragmenten die uit op ieders netvlies van gebrand staan. op tv Van hilarische spelonderdelen uit oude op gameshows uit en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan een de op meest geruchtmakende series en herkenbare op tv programmatunes: het elk tv-moment dat naar een stempel heeft met gedrukt op de geschiedenis uit van de met Nederlandse televisie passeert het de revue. Drie teams tijdens van elk twee van BN'ers nemen het van tegen elkaar een op in in afwisselende spellen waarbij hun de kennis, geheugen in én lachspieren continu op de op tv proef worden gesteld. met Wie kan uit zich straks de grootste een tv-kenner van Nederland de noemen? Tijdens de met spelrondes moeten van de teams zoveel mogelijk van punten bij elkaar tijdens verdienen die de ze hard nodig hebben in in naar de finale, waarin ze tijdens in een op race tegen de het klok de andere met teams moeten verslaan. de Welk team zal uiteindelijk winnen en de naar bewijzen dat zij de écht het allermeest van op tv tv houden? van Pure nostalgie en uit onvervalste lol gaan hand in naar hand. Ron & Rick naar Brandsteder, Anne-Marie Jung van & André met van Duin en Tooske door Ragas & Jaap door in Jongbloed strijden om de titel de Grootste TV-kenner van van Nederland. In tijdens verschillende spelrondes moeten met de teams zo veel mogelijk door op tv punten behalen met het naar spelen van met nostalgische onderdelen uit spelshows van van de afgelopen 60 door jaar. Ook wordt hun het kennis getest bij naar diverse opdrachten. Aan van het naar eind van elke de aflevering zal op blijken wie de meeste de tv-kennis heeft. naar Jaap Jongbloed & tijdens Tooske Ragas hebben 'de eer' door om de gevreesde Toren door met van Pisa te spelen. naar Ron Brandsteder de geeft het duo goedbedoelde tips over een het spelonderdeel uit de 'zijn' Ron's door Honeymoon Quiz. Maar bezorgen uit tijdens Rons tips het fanatieke team ook tijdens een goede een score? van Ron krijgt geen tips van de van andere twee teams uit in bij Het Stokkenspel en het moet het op eigen tijdens kracht doen. Bloedfanatiek van staan vader van & zoon door Brandsteder rug aan rug en de probeert het duo zoveel een mogelijk tijdens stokken te vangen. met Het laatste een doespel, De Lopende de Band, is toebedeeld aan André het en Anne-Marie. Met tijdens de nodige humor tracht op het komische duo door zoveel mogelijk in programmatitels te in raden aan de met hand van het voorwerpen die langskomen met op de lopende band. met Het blijken echter niet naar alleen voorwerpen te met zijn die op tv hun blikveld passeren... met Voor Mooi Weer op de Leeuw uit wordt een bekend manspersoon ingezet... De op drie teams een laten zich van hun in tijdens meest muzikale kant zien bij door het meezingen het van de titelsongs van het bekende programma's. TiTa-tovenaar met (Ron & Rick), Met een met z'n Allen (André op tv en Anne-Marie), Koffietijd op tv (Jaap & Tooske), naar de liedjes staan nog met in ieders geheugen gegrift. Presentatie: op Jan het Smit.

Spelshow. op tv Bekende Nederlanders en in de kijkers thuis worden getest door tijdens op hun kennis over 60 jaar naar tv-historie door aan de hand met van legendarische naar fragmenten en spannende in spellen. Wie van hen weet het op tv meest, heeft naar de beste tactiek en uit houdt het uit allermeest door van tv? Dit met jaar bestaat de uit Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia op waarin de meest van uiteenlopende televisieprogramma's naar ons op leven verrijkten. Meer dan uit 3.000 weken waarin we naar aan de buis gekluisterd van zaten om op tv vermaakt te worden. Hoogtepunten naar uit de tv-historie een die in in ons van geheugen gegrift staan, die tijdens ons hebben vermaakt, ontroerd, op tv verontwaardigd en een verrast. En die in tijdens 2011 nog één keer naar op tv de revue passeren. tijdens Elke uitzending is een de aaneenschakeling van de meest uiteenlopende in fragmenten tijdens die op ieders netvlies een gebrand staan. Van hilarische een spelonderdelen uit door oude uit gameshows en onvergetelijke in tv-persoonlijkheden, tot aan de door meest geruchtmakende het series en herkenbare programmatunes: op tv elk tv-moment dat het een stempel heeft gedrukt door op de het geschiedenis van de Nederlandse televisie op op tv passeert de revue. Drie teams in van elk op twee BN'ers de nemen het tegen op tv elkaar op in afwisselende spellen de waarbij hun van kennis, geheugen én lachspieren continu de het op de proef worden een gesteld. Wie op tv kan zich straks de van grootste tv-kenner van de Nederland noemen? Tijdens de de spelrondes moeten de met teams op zoveel mogelijk punten bij elkaar met verdienen die ze hard het het nodig hebben in de finale, waarin op tv het ze in een race tijdens tegen de klok op de andere naar teams moeten verslaan. Welk team zal tijdens uiteindelijk winnen en naar bewijzen het dat zij écht het allermeest uit met van tv houden? Pure nostalgie en tijdens van onvervalste lol gaan hand naar in hand. Presentatie: Jan in Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders tijdens in en de kijkers thuis worden getest het op hun kennis uit van over 60 jaar tv-historie aan tijdens de hand van legendarische uit fragmenten en spannende het door spellen. Wie van op hen weet het een meest, heeft de beste tactiek op en de houdt het allermeest van tv? van Dit naar jaar bestaat de Nederlandse televisie de 60 in jaar. Zes decennia waarin de de meest tijdens uiteenlopende televisieprogramma's ons naar leven verrijkten. Meer dan op 3.000 weken door waarin we aan de tijdens buis gekluisterd zaten om vermaakt van te op worden. Hoogtepunten uit uit de tv-historie die op tv in ons geheugen gegrift staan, door die ons naar hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd uit een en verrast. En die de in 2011 nog één naar keer de revue passeren. op Elke uitzending is van een aaneenschakeling van van de meest het uiteenlopende fragmenten die tijdens op ieders netvlies gebrand in op staan. Van hilarische spelonderdelen het uit oude door gameshows en onvergetelijke op tv tv-persoonlijkheden, tot aan de meest op geruchtmakende van series en herkenbare programmatunes: elk tijdens tv-moment tijdens dat een stempel heeft uit gedrukt op de naar geschiedenis van het de Nederlandse televisie passeert op de revue. van Drie teams van elk twee BN'ers met de nemen het tegen elkaar op in tijdens afwisselende tijdens spellen waarbij hun tijdens kennis, geheugen én lachspieren uit continu op de proef het worden een gesteld. Wie kan tijdens zich straks uit de grootste tv-kenner van Nederland noemen? het Tijdens de tijdens spelrondes moeten uit de teams zoveel mogelijk punten de de bij elkaar verdienen die ze naar hard nodig door hebben in de finale, door waarin ze in in een race met tegen de klok de op andere teams tijdens moeten verslaan. van Welk team zal van uiteindelijk winnen en op tv bewijzen dat zij écht de het allermeest in van tv houden? Pure nostalgie met en de onvervalste lol gaan een hand in hand. De teams Sophie de Hilbrand & Filemon tijdens Wesselink, Catherine Keyl een & Jamai Loman naar en de Fatima Moreira de Melo een & Gerard Cox strijden in het om de titel Grootste een tv-kenner van het Nederland. Het (gulden)bedrag schatten bij een op fragment van Prijs op in je Rijk uit 1986 gaat de Catherine & Jamai naar goed af. uit Het programmaonderdeel Hints in blijkt iets lastiger, zo door ervaart het de duo. Sophie & met Filemon worden fysiek tijdens uitgedaagd met het het oude spelonderdeel Het een Stokkenspel. Het duo is bloedfanatiek de en naar hopelijk levert ze dat ook op veel punten op. de de Het karaokeonderdeel ligt ze wat minder. het De te met zingen tekst in van Swiebertje zit door niet helemaal in hun door hoofd. Had de de zwerver nou naar een vilten tijdens of een ingedeukte hoed? Fatima het & met Gerard laten bij De Toren van door tijdens Pisa zien dat van ze een ijzersterk team in vormen. Tijdens de op tv spelrondes moeten met de teams zoveel uit mogelijk punten bij elkaar sparen die met ze hard nodig uit in hebben in de het finale, waarin ze in op een race tegen met de klok de andere teams tijdens moeten verslaan. op Welk team zal uiteindelijk op tv van winnen en bewijzen dat op zij écht het het allermeest van tv houden? Verder de natuurlijk heel op tv veel hilarische fragmenten uit in het verleden waaronder het de door gedenkwaardige opkomst op tv van Anneke Grönloh als het Tina Turner, nieuwslezer Harmen Siezen een die de slappe tijdens lach krijgt op tv bij een item door over Zadelpijn een en het tv-debuut van Danny tijdens met de Munk die Sonja Barend op tv een kussie geeft. Presentatie: met Jan een Smit.

Spelshow. de Bekende Nederlanders en van de kijkers thuis de worden getest op hun kennis op tv over 60 uit jaar tv-historie aan de het hand op tv van legendarische fragmenten in en spannende spellen. de Wie van hen weet van het in meest, heeft de beste tactiek met en uit houdt het allermeest naar van tv? Dit een jaar bestaat de Nederlandse met televisie 60 jaar. Zes uit decennia op tv waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons een leven verrijkten. de Meer dan het 3.000 weken de waarin we aan de buis gekluisterd tijdens zaten om op vermaakt te worden. Hoogtepunten met door uit de tv-historie die in door ons geheugen gegrift staan, naar van die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd tijdens en verrast. tijdens En van die in 2011 nog het één keer de de revue passeren. uit Elke uitzending is een aaneenschakeling op van de meest uiteenlopende in fragmenten de die op ieders de netvlies gebrand staan. Van hilarische de spelonderdelen het uit oude gameshows en met onvergetelijke tv-persoonlijkheden, naar tot aan naar de meest geruchtmakende series en herkenbare uit met programmatunes: elk tv-moment van dat een stempel heeft gedrukt door op in de geschiedenis van van de Nederlandse televisie op tv passeert de revue. Drie teams van van op tv elk twee BN'ers nemen door het tegen de elkaar op in afwisselende spellen waarbij het hun tijdens kennis, geheugen én lachspieren continu op op op de proef worden gesteld. uit Wie kan zich in straks de grootste op tv tv-kenner van Nederland noemen? door naar Tijdens de spelrondes een moeten de teams zoveel mogelijk uit punten bij elkaar verdienen op tijdens die ze hard nodig hebben door in de finale, van waarin ze de in een race tegen de op een klok de andere teams moeten door verslaan. met Welk team zal uiteindelijk winnen op tv en bewijzen dat zij met écht het de allermeest van op tv tv houden? naar Pure nostalgie en de onvervalste lol gaan uit hand in hand. Mireille Bekooij naar en uit Linda de Mol nemen door het op tegen met Nance Coolen en Wilfred op Genee een en Marc Klein door Essink en Annemieke Verdoorn. Presentatie: in Jan op Smit.

Spelshow. het Bekende Nederlanders in en de kijkers naar thuis worden getest op uit hun kennis naar over 60 jaar tv-historie aan de de hand van uit legendarische fragmenten naar en spannende spellen. Wie van in hen weet het op tv meest, heeft een de beste tijdens tactiek en houdt het met allermeest van tv? tijdens Dit jaar bestaat op de Nederlandse televisie door 60 jaar. op Zes decennia waarin naar de meest uiteenlopende televisieprogramma's op tv ons leven verrijkten. Meer in dan 3.000 weken van waarin op we aan de buis op tv gekluisterd zaten om vermaakt het te worden. Hoogtepunten tijdens uit de naar tv-historie die in een ons geheugen van gegrift staan, die ons in hebben naar vermaakt, ontroerd, verontwaardigd op tv en verrast. En door die in 2011 in nog één keer de door revue passeren. Elke uitzending is naar een aaneenschakeling het van de op tv meest uiteenlopende fragmenten die in op ieders netvlies gebrand een staan. Van een hilarische spelonderdelen uit uit oude gameshows en onvergetelijke door tijdens tv-persoonlijkheden, tot aan de uit meest geruchtmakende series en in herkenbare programmatunes: elk tv-moment met dat een stempel een heeft de gedrukt op de geschiedenis uit van de tijdens Nederlandse televisie passeert met de revue. op Drie teams van elk in twee BN'ers nemen het op tv tegen elkaar op in tijdens afwisselende op spellen waarbij hun een kennis, geheugen én lachspieren door continu het op de proef worden gesteld. door Wie kan zich het straks met de grootste tv-kenner van naar Nederland noemen? Tijdens de op spelrondes moeten de tijdens teams zoveel mogelijk uit punten bij een elkaar verdienen die ze een hard nodig hebben in in de finale, een waarin ze een in een race tegen de in klok de de andere teams moeten door verslaan. Welk een team zal uiteindelijk een winnen en bewijzen dat op tv zij écht op het allermeest van tv houden? de door Pure nostalgie en onvervalste lol gaan tijdens hand in hand. met Jack Spijkerman & op tv Beau van in Erven Dorens, in Patty Brard & Ad Visser, een Bastiaan Ragas uit & Kim-Lian van op der met Meij nemen het tegen elkaar de op. Presentatie: een Jan Smit.

januari 2021
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!