Programma gemist?

Spelshow. de Bekende Nederlanders en de naar kijkers thuis worden getest in op hun tijdens kennis over 60 jaar van een tv-historie aan de hand van met legendarische naar fragmenten en spannende door spellen. Wie van hen weet het het meest, heeft op de de beste tactiek en houdt het door allermeest in van tv? Dit jaar bestaat de door Nederlandse van televisie 60 jaar. op Zes decennia waarin de door meest uiteenlopende het televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer in dan van 3.000 weken het waarin we aan de naar buis gekluisterd zaten om vermaakt een te een worden. Hoogtepunten uit de tv-historie op die in ons een geheugen gegrift staan, op tv die ons door hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd met en verrast. En het die in door 2011 nog één keer de de revue op tv passeren. Elke uitzending van is een aaneenschakeling van van de meest een uiteenlopende het fragmenten die op ieders uit netvlies gebrand staan. het Van hilarische spelonderdelen uit oude op tv van gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, op tv tot aan de in meest geruchtmakende uit series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment op tv dat naar een stempel heeft gedrukt op op de geschiedenis tijdens van de uit Nederlandse televisie tijdens passeert de revue. door Drie teams van elk een twee BN'ers nemen uit het tegen in elkaar op in afwisselende naar spellen waarbij op tv hun kennis, geheugen én lachspieren tijdens continu op de proef door worden gesteld. de Wie kan van zich straks de grootste een tv-kenner van Nederland een noemen? naar Tijdens de spelrondes op tv moeten de teams zoveel in mogelijk punten bij elkaar verdienen de het die ze hard nodig hebben in een de de finale, waarin ze in een uit race in tegen de klok door de andere tijdens teams moeten verslaan. Welk team uit zal uiteindelijk winnen met en bewijzen naar dat zij écht uit het allermeest van tv houden? op Pure nostalgie door en onvervalste lol gaan met hand in hand. een het Rob Kamphues & Gerard Joling, Leontine van Borsato & naar Paul de een Leeuw en op Erik van der Hoff het & Hans van Willigenburg uit gaan de strijd met met de elkaar aan. Presentatie: Jan door Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders op en de kijkers door thuis worden van getest op het hun kennis over 60 het jaar op tv-historie aan de tijdens hand van legendarische een fragmenten en spannende door spellen. Wie van op tv hen weet het het meest, heeft de beste tactiek en in op houdt het allermeest van tv? Dit het jaar naar bestaat de Nederlandse televisie door 60 jaar. Zes uit decennia waarin de het meest uiteenlopende met televisieprogramma's ons de leven verrijkten. Meer dan 3.000 in weken waarin we aan de de buis gekluisterd in zaten om vermaakt in te naar worden. Hoogtepunten uit tijdens de tv-historie die in ons in geheugen uit gegrift staan, die ons hebben met vermaakt, ontroerd, verontwaardigd van en verrast. het En die tijdens in 2011 nog één keer tijdens de revue op tv passeren. Elke uitzending tijdens is een van aaneenschakeling van op de meest uiteenlopende fragmenten die uit op van ieders netvlies gebrand de staan. Van hilarische spelonderdelen uit met oude gameshows en naar onvergetelijke de tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende het het series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment in dat een uit stempel een heeft gedrukt op naar de geschiedenis van de op tv Nederlandse televisie passeert de revue. door Drie uit teams van elk twee tijdens BN'ers in nemen het tegen elkaar op van in afwisselende spellen uit waarbij hun kennis, geheugen op én lachspieren de continu op de in proef tijdens worden gesteld. Wie door kan zich straks de de grootste tv-kenner van Nederland op noemen? in Tijdens de spelrondes van moeten de teams zoveel mogelijk punten in bij in elkaar verdienen die ze hard een door nodig hebben in de finale, naar waarin ze in met een race tegen op tv de klok op tv de andere door teams moeten verslaan. Welk team in zal uiteindelijk winnen en van bewijzen naar dat zij écht in het allermeest van tv houden? door Pure nostalgie op en onvervalste lol het gaan van hand in hand. Victor Reinier tijdens & Jan Joost van uit Gangelen, Cilly Dartell in & Ron Boszhard tijdens op en Anniko van Santen & Joop tijdens Braakhekke gaan in de strijd met in elkaar aan. Presentatie: uit Jan met Smit.

Spelshow. het Bekende Nederlanders en in de kijkers naar thuis worden getest op hun kennis door met over 60 jaar de tv-historie aan de hand van het legendarische een fragmenten en spannende spellen. Wie een van hen weet het een meest, heeft het de beste tactiek naar en houdt een het allermeest van tv? Dit een jaar met bestaat de door Nederlandse televisie 60 in jaar. Zes decennia waarin een de meest uiteenlopende de televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer het dan op 3.000 weken waarin we aan in naar de buis gekluisterd zaten om naar vermaakt te worden. van Hoogtepunten uit de tv-historie de die van in ons het geheugen gegrift staan, die door ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd door en verrast. En het die in 2011 de nog één het keer door de revue passeren. Elke uitzending van is een tijdens aaneenschakeling van de meest uiteenlopende op fragmenten op tv die op ieders netvlies van gebrand het staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude van gameshows en naar onvergetelijke tv-persoonlijkheden, door tot aan de meest geruchtmakende van series uit en herkenbare programmatunes: tijdens elk tv-moment naar dat een stempel met heeft gedrukt op de een geschiedenis van de Nederlandse door televisie passeert de revue. met Drie tijdens teams van elk twee BN'ers op tv nemen het tegen naar elkaar op de in afwisselende spellen waarbij een hun kennis, geheugen tijdens een én lachspieren continu op van de proef worden gesteld. de Wie op kan zich straks de grootste tv-kenner door van Nederland noemen? door Tijdens de spelrondes de moeten de met teams zoveel mogelijk op punten naar bij elkaar verdienen op tv die ze hard het nodig hebben in op tv de finale, waarin ze in uit een race het tegen de op tv klok de andere met teams moeten verslaan. Welk op tv team zal uiteindelijk winnen op tv en bewijzen dat met zij écht het allermeest de een van tv houden? Pure nostalgie en uit onvervalste lol gaan een op hand in hand. Joke een Bruijs & Jeroen van der met Boom, Gerda van Havertong & Frans Bauer van en Eric van naar Tijn & Humberto op Tan gaan de in strijd het met elkaar aan. het Presentatie: Jan van Smit.

Spelshow. tijdens Bekende Nederlanders en de van kijkers de thuis worden getest op hun kennis op over 60 naar jaar een tv-historie aan de hand van tijdens legendarische fragmenten het en spannende spellen. een Wie van een hen weet het meest, het heeft de beste tactiek en de houdt het allermeest door van tv? Dit het jaar bestaat de door Nederlandse televisie 60 uit de jaar. Zes decennia waarin de meest een uiteenlopende televisieprogramma's ons de met leven verrijkten. Meer dan met 3.000 weken waarin we een aan naar de buis gekluisterd tijdens zaten om vermaakt te het worden. Hoogtepunten uit de de tv-historie die in ons op geheugen gegrift op staan, die ons hebben van de vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. een En die in 2011 in nog één keer op tv de revue door passeren. Elke van uitzending is een aaneenschakeling van in de meest in uiteenlopende fragmenten van die op ieders in netvlies gebrand staan. door Van hilarische spelonderdelen uit oude van gameshows en van onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan op de met meest geruchtmakende series en herkenbare door op tv programmatunes: elk tv-moment dat een een stempel naar heeft gedrukt op de een geschiedenis van de uit Nederlandse televisie op passeert de revue. Drie teams van van elk twee BN'ers door nemen door het tegen elkaar op in een afwisselende spellen een waarbij de hun kennis, geheugen met én lachspieren continu met op de proef worden gesteld. naar Wie kan uit zich straks de in grootste tv-kenner van Nederland op tv noemen? Tijdens de spelrondes uit moeten in de teams zoveel mogelijk door punten bij een elkaar verdienen die uit ze hard nodig hebben in door de finale, in waarin ze in een een van race tegen de klok de andere het teams moeten verslaan. op tv Welk team uit zal van uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij op écht het in allermeest van tv uit houden? Pure nostalgie en in onvervalste lol gaan tijdens hand in hand. in een Presentatie: Jan Smit.

Spelshow. uit Bekende Nederlanders naar en de kijkers thuis met worden getest van op hun kennis over door 60 jaar tv-historie aan de van hand van uit legendarische fragmenten en naar spannende spellen. het Wie van met hen weet het meest, heeft de van beste van tactiek en houdt tijdens het allermeest van tv? uit Dit jaar bestaat met de Nederlandse televisie van 60 het jaar. Zes decennia waarin de meest uit uiteenlopende televisieprogramma's ons het leven door verrijkten. Meer tijdens dan 3.000 weken waarin door we aan de buis met gekluisterd op tv zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit uit de op tv-historie die in ons de geheugen het gegrift staan, die ons hebben een naar vermaakt, ontroerd, verontwaardigd op en verrast. En uit die in 2011 nog één het keer de op revue passeren. Elke uitzending is de door een aaneenschakeling van de meest met uiteenlopende naar fragmenten die op ieders netvlies gebrand in staan. Van hilarische tijdens spelonderdelen op uit oude de gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot met aan de meest met geruchtmakende series en herkenbare tijdens programmatunes: elk tv-moment op tv dat een stempel met met heeft gedrukt op de geschiedenis door van de Nederlandse televisie uit passeert de revue. op Drie teams van naar elk twee naar BN'ers nemen door het tegen elkaar met op in in afwisselende spellen waarbij hun kennis, met geheugen én lachspieren op tv continu op naar de proef worden gesteld. Wie tijdens kan zich straks van de grootste tv-kenner op tv van op Nederland noemen? Tijdens de spelrondes met moeten de de teams zoveel de mogelijk punten bij elkaar uit verdienen die ze hard de naar nodig hebben in de finale, door waarin op ze in een race tegen de door klok de andere naar het teams moeten verslaan. op tv Welk team zal uiteindelijk winnen en een bewijzen uit dat zij écht het allermeest door van tv houden? uit Pure nostalgie de en het onvervalste lol gaan hand in het hand. Ron & in Rick van Brandsteder, Anne-Marie Jung & André van van Duin en Tooske het het Ragas & Jaap Jongbloed uit strijden om de in titel Grootste TV-kenner tijdens van Nederland. In in verschillende spelrondes op moeten de teams zo met veel mogelijk punten behalen tijdens met het naar spelen van nostalgische onderdelen uit op spelshows op tv van de afgelopen 60 jaar. de Ook wordt op tv hun kennis getest uit bij diverse met opdrachten. Aan het eind van tijdens elke aflevering zal tijdens blijken wie de van meeste tv-kennis de heeft. Jaap Jongbloed & op tv Tooske Ragas hebben het 'de eer' om op de gevreesde op Toren van Pisa te het op tv spelen. Ron Brandsteder geeft het duo door naar goedbedoelde tips over het uit spelonderdeel uit 'zijn' Ron's naar Honeymoon tijdens Quiz. Maar bezorgen Rons tips het op tv fanatieke een team ook een goede de score? Ron krijgt geen van tips uit van de andere een twee teams bij Het naar Stokkenspel en met moet het op op eigen kracht doen. op Bloedfanatiek staan vader & het zoon door Brandsteder rug aan rug het en probeert het duo van zoveel mogelijk de stokken te tijdens vangen. Het laatste doespel, De door Lopende Band, tijdens is toebedeeld aan de André en Anne-Marie. Met in de op tv nodige humor tracht uit het komische duo zoveel van mogelijk programmatitels in te raden aan de hand van door voorwerpen die langskomen in op de lopende naar band. tijdens Het blijken echter tijdens niet alleen met voorwerpen te zijn die hun blikveld tijdens passeren... door Voor Mooi tijdens Weer de Leeuw wordt een bekend tijdens manspersoon ingezet... uit De drie teams laten door zich met van hun meest op tv muzikale kant zien bij naar het het meezingen van de titelsongs van bekende naar in programma's. TiTa-tovenaar (Ron uit & Rick), Met z'n tijdens Allen (André en door Anne-Marie), Koffietijd op (Jaap & Tooske), de liedjes staan in nog in in ieders geheugen gegrift. Presentatie: door Jan door Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders van en de kijkers met thuis tijdens worden getest op op tv hun kennis over het 60 jaar tv-historie een aan de hand van tijdens legendarische fragmenten en de spannende spellen. het Wie van hen met weet het meest, heeft op de beste tactiek van en houdt tijdens het allermeest van tv? Dit met jaar naar bestaat de Nederlandse televisie 60 op van jaar. Zes decennia waarin de meest door uiteenlopende het televisieprogramma's ons leven uit verrijkten. Meer op tv dan 3.000 weken waarin we op aan de de buis gekluisterd zaten om naar vermaakt te worden. Hoogtepunten het uit de tv-historie een die in in ons geheugen gegrift staan, naar die de ons hebben vermaakt, ontroerd, op tv verontwaardigd en verrast. op tv En die in tijdens 2011 nog één op tv keer de een revue passeren. met Elke uitzending is een aaneenschakeling van naar de meest uiteenlopende tijdens fragmenten op tv die op ieders uit netvlies gebrand staan. Van hilarische uit met spelonderdelen uit oude gameshows met en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan met de meest geruchtmakende op series en herkenbare de programmatunes: elk tv-moment in dat een een stempel heeft naar gedrukt op de geschiedenis van door het de Nederlandse televisie met passeert de revue. Drie teams van de op elk twee BN'ers door nemen het tegen naar elkaar op in afwisselende spellen het waarbij hun naar kennis, geheugen door én lachspieren continu op de met proef worden gesteld. Wie met kan op tv zich straks de grootste een tv-kenner van Nederland noemen? met een Tijdens de spelrondes van moeten de teams zoveel mogelijk in punten bij elkaar verdienen de die uit ze hard nodig hebben op tv in de op finale, waarin uit ze in een race tegen de de klok de andere op teams naar moeten verslaan. Welk op team zal uiteindelijk met winnen en op bewijzen dat zij uit écht het allermeest van tv houden? naar met Pure nostalgie en onvervalste lol tijdens gaan uit hand in hand. Presentatie: Jan een Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders van en de kijkers uit thuis worden getest op op tijdens hun kennis over met 60 jaar tv-historie aan door de hand van legendarische op fragmenten door en spannende spellen. een Wie van hen weet het de meest, heeft op de beste tactiek en de met houdt het allermeest van tv? Dit in jaar bestaat de op tv Nederlandse op tv televisie 60 jaar. tijdens Zes decennia waarin door de meest uiteenlopende televisieprogramma's met ons leven verrijkten. Meer in uit dan 3.000 weken waarin in we aan de door buis gekluisterd van zaten om vermaakt een te worden. Hoogtepunten uit op de tv-historie die in ons op tv door geheugen gegrift staan, op die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd van en verrast. En de die in uit 2011 nog uit één keer de van revue passeren. Elke van uitzending is het een aaneenschakeling van de meest tijdens uiteenlopende fragmenten op tv die op ieders netvlies door gebrand tijdens staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude met gameshows op tv en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan naar de tijdens meest geruchtmakende het series en herkenbare programmatunes: naar elk tv-moment dat een stempel met heeft gedrukt tijdens op de in geschiedenis van tijdens de Nederlandse televisie passeert de revue. de met Drie teams van de elk twee BN'ers nemen het tijdens tegen elkaar op in de afwisselende spellen met waarbij hun kennis, een geheugen de én lachspieren continu op de naar proef worden tijdens gesteld. Wie kan zich door straks de op grootste tv-kenner van Nederland met noemen? tijdens Tijdens de spelrondes moeten de de teams zoveel mogelijk tijdens punten door bij elkaar verdienen die ze uit hard nodig op tv hebben in de finale, door waarin ze in uit een race tegen de de klok op de andere in teams moeten verslaan. Welk team van zal uiteindelijk winnen en tijdens tijdens bewijzen dat zij écht het allermeest van van tv houden? een Pure nostalgie en op tv onvervalste uit lol gaan hand door in hand. De teams Sophie met Hilbrand in & Filemon Wesselink, Catherine Keyl op tv & Jamai op tv Loman en Fatima Moreira op op tv de Melo & Gerard Cox strijden van om de met titel Grootste tv-kenner van het Nederland. tijdens Het (gulden)bedrag van schatten bij een uit fragment van Prijs op je Rijk uit 1986 op tv gaat Catherine & Jamai goed het uit af. Het programmaonderdeel Hints blijkt op tv iets de lastiger, zo ervaart het duo. Sophie een & van Filemon worden fysiek uitgedaagd met op tv naar het oude spelonderdeel Het Stokkenspel. Het het duo is bloedfanatiek van en hopelijk levert in ze dat ook een de veel punten op. een Het karaokeonderdeel ligt ze wat minder. een De te zingen op tekst van het Swiebertje zit op niet helemaal in hun met hoofd. Had de zwerver op op tv nou een vilten of een een ingedeukte hoed? de Fatima & Gerard laten op tv bij De Toren van de uit Pisa zien dat in ze een ijzersterk op tv team vormen. Tijdens naar de spelrondes moeten de teams zoveel de de mogelijk punten bij naar elkaar sparen die uit ze hard nodig hebben in de in door finale, waarin ze in een op race tegen de klok met in de andere teams moeten verslaan. tijdens Welk de team zal uiteindelijk winnen en de bewijzen dat zij naar écht het tijdens allermeest van tv houden? naar Verder van natuurlijk heel veel hilarische fragmenten op tv uit het verleden door waaronder de gedenkwaardige naar opkomst van een Anneke Grönloh als met Tina Turner, op nieuwslezer Harmen Siezen op die de slappe lach krijgt de bij een item over de Zadelpijn en op tv het het tv-debuut van Danny de Munk tijdens die Sonja Barend tijdens een kussie geeft. in Presentatie: in Jan Smit.

Spelshow. tijdens Bekende Nederlanders en op tv de kijkers thuis met worden getest op hun kennis op over 60 jaar door tv-historie aan de door hand van legendarische de fragmenten en spannende door spellen. Wie van door tijdens hen weet het meest, heeft de het beste op tv tactiek en houdt de het allermeest van tv? door Dit jaar uit bestaat de Nederlandse televisie door 60 een jaar. Zes decennia waarin de meest door uiteenlopende televisieprogramma's het ons leven verrijkten. op tv Meer dan 3.000 weken het waarin we aan tijdens naar de buis gekluisterd uit zaten om vermaakt te in worden. Hoogtepunten uit uit de tv-historie die naar in ons geheugen gegrift een staan, die uit ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd met en verrast. En de op tv die in 2011 met nog één keer de revue een passeren. Elke uitzending uit is de een aaneenschakeling van de meest naar uiteenlopende fragmenten die op op door ieders netvlies gebrand staan. het Van hilarische spelonderdelen uit oude op tv gameshows op tv en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot op tv aan de meest geruchtmakende naar series en het herkenbare programmatunes: elk naar tv-moment dat door een stempel naar heeft gedrukt op de naar geschiedenis van op tv de Nederlandse televisie passeert de uit revue. Drie teams van uit tijdens elk twee BN'ers nemen van het tegen elkaar op door in uit afwisselende spellen waarbij op tv hun kennis, geheugen én lachspieren continu met op de uit proef worden uit gesteld. Wie kan de zich straks de met grootste tv-kenner van Nederland noemen? tijdens Tijdens de spelrondes een moeten de de teams zoveel mogelijk van punten bij elkaar van verdienen die ze hard met nodig hebben in tijdens de met finale, waarin ze de in een race tegen met de klok het de andere teams moeten verslaan. met op Welk team zal uiteindelijk winnen en naar bewijzen dat op zij écht het allermeest van van met tv houden? Pure op tv nostalgie en onvervalste tijdens lol gaan hand met in hand. Mireille Bekooij en op Linda de Mol van op tv nemen het op tegen Nance op tv Coolen en Wilfred Genee een en Marc met Klein Essink uit en Annemieke Verdoorn. Presentatie: het Jan tijdens Smit.

Spelshow. Bekende een Nederlanders een en de kijkers uit thuis worden getest op op hun kennis over 60 jaar door tv-historie door aan de met hand van legendarische fragmenten het en spannende naar spellen. Wie van hen weet naar het meest, heeft de op beste door tactiek en naar houdt het allermeest van tv? Dit een jaar op bestaat de Nederlandse televisie 60 tijdens jaar. met Zes decennia het waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's de ons leven verrijkten. Meer op tv dan uit 3.000 weken waarin we van aan de met buis gekluisterd tijdens zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten met uit de tv-historie naar die in van ons geheugen op tv gegrift staan, die ons door hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd met op en verrast. En die in 2011 het nog in één keer de revue passeren. een Elke naar uitzending is een aaneenschakeling in van tijdens de meest uiteenlopende fragmenten die op door ieders netvlies gebrand tijdens staan. Van in hilarische spelonderdelen uit een oude gameshows en in onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot door aan het de meest geruchtmakende series met en herkenbare programmatunes: op elk tv-moment dat tijdens een stempel heeft gedrukt op met naar de geschiedenis van op de Nederlandse televisie de passeert de revue. op Drie teams van elk twee BN'ers met nemen het een tegen elkaar op de in afwisselende spellen tijdens waarbij hun de kennis, geheugen én lachspieren continu het van op de proef worden gesteld. Wie door op tv kan zich straks de grootste tv-kenner het van het Nederland noemen? Tijdens de van spelrondes het moeten de teams van zoveel mogelijk punten bij elkaar de verdienen die op tv ze hard nodig hebben in op de tijdens finale, waarin ze in in een op tv race tegen de klok de een andere teams op moeten verslaan. Welk team zal het naar uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij op écht het tijdens allermeest van tv naar houden? Pure nostalgie en het in onvervalste lol gaan hand op tv in hand. op Jack Spijkerman & Beau van Erven naar Dorens, Patty Brard het & in Ad Visser, Bastiaan Ragas het & Kim-Lian van der tijdens op tv Meij nemen het op tv tegen elkaar op. Presentatie: het Jan Smit.

maart 2019
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord