Programma gemist?

Spelshow. op Bekende Nederlanders en op tv de kijkers thuis op tv worden getest het op hun kennis over 60 op tv jaar op tv tv-historie aan de in hand van legendarische fragmenten en spannende in spellen. Wie van naar hen weet het de meest, heeft de met beste door tactiek en houdt het allermeest uit naar van tv? Dit jaar met bestaat de Nederlandse televisie van 60 jaar. op tv Zes decennia waarin de meest naar uiteenlopende uit televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer uit op dan 3.000 weken uit waarin we aan tijdens de buis gekluisterd zaten op tv om vermaakt op te worden. Hoogtepunten uit de de tv-historie die in in ons het geheugen gegrift staan, die op tv ons hebben vermaakt, ontroerd, naar verontwaardigd en verrast. met En die in 2011 in nog één keer op de door revue passeren. Elke uitzending het is een aaneenschakeling van van de meest naar uiteenlopende het fragmenten die op uit ieders netvlies gebrand staan. de Van hilarische spelonderdelen op tv uit oude gameshows en onvergetelijke naar door tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende uit series van en herkenbare in programmatunes: elk tv-moment dat een stempel tijdens een heeft gedrukt op op de geschiedenis van de Nederlandse televisie tijdens passeert het de revue. op tv Drie teams van elk van twee BN'ers nemen het tegen door op elkaar op in afwisselende spellen van waarbij hun op tv kennis, geheugen én lachspieren tijdens continu op de proef uit worden gesteld. door Wie kan door zich straks de grootste het tv-kenner met van Nederland noemen? Tijdens het de spelrondes moeten de teams een zoveel mogelijk een punten bij elkaar een verdienen met die ze hard nodig hebben in op tv de van finale, waarin ze met in een race tegen de op tv klok de op andere teams moeten verslaan. naar Welk met team zal naar uiteindelijk winnen en bewijzen op tv dat zij met écht het allermeest van tv houden? op naar Pure nostalgie en in onvervalste lol gaan hand in in hand. Rob met Kamphues & Gerard op Joling, Leontine Borsato van & Paul de Leeuw en naar Erik van der uit in Hoff & Hans van Willigenburg gaan op tv tijdens de strijd met tijdens elkaar aan. Presentatie: het Jan Smit.

Spelshow. uit Bekende Nederlanders en tijdens de kijkers thuis een worden getest op de hun kennis naar over 60 jaar tv-historie uit aan de hand van legendarische naar fragmenten naar en spannende spellen. van Wie van naar hen weet het meest, door heeft de beste tactiek en het houdt het van allermeest van het tv? Dit tijdens jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 van naar jaar. Zes decennia waarin naar de meest met uiteenlopende televisieprogramma's ons op tv leven verrijkten. Meer dan 3.000 tijdens weken waarin we in aan de buis in gekluisterd zaten om met vermaakt te worden. met Hoogtepunten uit met de tv-historie die in het ons geheugen gegrift met staan, die van ons hebben vermaakt, ontroerd, op tv verontwaardigd naar en verrast. En die in de 2011 nog één keer een de revue uit passeren. in Elke uitzending is een aaneenschakeling van van de meest op uiteenlopende fragmenten die op op tv ieders netvlies een gebrand naar staan. Van hilarische spelonderdelen in uit oude van gameshows en onvergetelijke naar tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende naar series de en herkenbare programmatunes: elk tv-moment uit dat uit een stempel door heeft gedrukt op de geschiedenis van op een de Nederlandse televisie passeert de de revue. Drie teams tijdens van elk twee BN'ers op tv nemen het door tegen elkaar op op in afwisselende spellen waarbij het hun kennis, een geheugen én lachspieren tijdens continu op de van proef worden gesteld. naar Wie kan een zich straks de grootste op tv-kenner van Nederland tijdens noemen? Tijdens de tijdens spelrondes moeten de tijdens teams zoveel mogelijk door punten bij elkaar de verdienen die ze hard op nodig hebben in de de finale, het waarin ze in de een race tegen de uit klok de het andere teams moeten in verslaan. naar Welk team zal uiteindelijk winnen in en van bewijzen dat zij écht het allermeest een van tv houden? de uit Pure nostalgie en onvervalste lol met gaan hand in hand. uit met Victor Reinier & Jan op Joost van Gangelen, Cilly een Dartell in & Ron Boszhard en met Anniko van Santen de & Joop Braakhekke gaan de in strijd met elkaar op aan. de Presentatie: Jan het Smit.

Spelshow. in Bekende Nederlanders en met de kijkers een thuis worden getest op hun kennis naar over 60 jaar het naar tv-historie aan de hand in van legendarische fragmenten in en spannende door spellen. Wie van hen weet een het meest, op tv heeft de beste de tactiek en houdt uit het allermeest van tijdens tv? Dit jaar door bestaat de door Nederlandse televisie 60 jaar. Zes op decennia door waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons met leven verrijkten. Meer met dan van 3.000 weken waarin we met aan de buis gekluisterd op zaten met om vermaakt te worden. met Hoogtepunten uit de tijdens tv-historie die in een ons geheugen gegrift staan, van die ons hebben in vermaakt, ontroerd, verontwaardigd met en verrast. met En die in 2011 een nog één de keer de revue in passeren. Elke uitzending het is een aaneenschakeling van naar de meest uiteenlopende het fragmenten die de op ieders de netvlies gebrand op tv staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude in naar gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan tijdens de een meest geruchtmakende series het en herkenbare programmatunes: tijdens elk tv-moment naar dat een stempel heeft gedrukt door op de geschiedenis van in de Nederlandse televisie naar passeert de revue. naar Drie op tv teams van elk uit twee BN'ers door nemen het tegen elkaar een op in afwisselende spellen waarbij door hun kennis, door geheugen én op lachspieren continu op de proef door worden gesteld. op tv Wie een kan zich straks de de grootste tv-kenner van Nederland in noemen? Tijdens de spelrondes een moeten met de teams zoveel met mogelijk punten bij elkaar verdienen een die ze de hard tijdens nodig hebben in de een finale, waarin in ze in een in race tegen de klok de andere naar teams naar moeten verslaan. Welk team zal het uiteindelijk winnen met en tijdens bewijzen dat zij écht het uit allermeest van tv houden? op Pure nostalgie en op tv onvervalste lol gaan het op tv hand in hand. op tv Joke Bruijs & Jeroen op tv van der Boom, Gerda Havertong op tv op & Frans Bauer en Eric uit van Tijn naar & Humberto Tan gaan de met strijd met tijdens elkaar in aan. Presentatie: Jan het Smit.

Spelshow. in Bekende Nederlanders en de op kijkers in thuis worden getest op hun kennis van met over 60 jaar tv-historie naar aan de hand van legendarische naar fragmenten en spannende in spellen. Wie door van tijdens hen weet het door meest, heeft de beste tactiek en met uit houdt het allermeest van tv? Dit het uit jaar bestaat de Nederlandse televisie op 60 jaar. in Zes decennia van waarin de meest uiteenlopende met televisieprogramma's ons leven op verrijkten. Meer dan 3.000 weken de de waarin we aan de buis uit gekluisterd zaten in om vermaakt de te worden. Hoogtepunten naar uit de tv-historie een die in ons geheugen gegrift door staan, die een ons hebben vermaakt, ontroerd, tijdens verontwaardigd de en verrast. En tijdens die in 2011 nog één op tv keer de revue passeren. door Elke uitzending een is een aaneenschakeling de van de meest door uiteenlopende fragmenten die op van ieders netvlies gebrand het het staan. Van hilarische spelonderdelen met uit oude van gameshows en onvergetelijke naar tv-persoonlijkheden, tot aan de meest het geruchtmakende series en in herkenbare programmatunes: elk tv-moment uit dat een door stempel heeft gedrukt op naar de tijdens geschiedenis van de Nederlandse tijdens televisie op tv passeert de revue. Drie teams van in elk een twee BN'ers een nemen het tegen elkaar op in een afwisselende spellen de waarbij hun tijdens kennis, geheugen én het lachspieren continu op het de proef in worden gesteld. Wie kan tijdens zich straks de op grootste tv-kenner op tv van Nederland noemen? Tijdens op de spelrondes moeten tijdens de teams zoveel in mogelijk punten op tv bij elkaar verdienen die ze naar hard nodig het hebben in de naar finale, waarin ze in uit een de race tegen de klok de andere in teams moeten een verslaan. Welk team zal een uiteindelijk winnen en op tv bewijzen tijdens dat zij écht het allermeest tijdens van naar tv houden? Pure nostalgie door en onvervalste lol op tv gaan hand in uit hand. Presentatie: Jan van Smit.

Spelshow. de Bekende Nederlanders tijdens en de kijkers door thuis worden getest op tijdens hun kennis over 60 het jaar tv-historie met aan de hand van legendarische in in fragmenten en spannende spellen. Wie van naar hen uit weet het met meest, heeft de beste tactiek en in houdt het allermeest door van tv? een Dit jaar bestaat de het Nederlandse televisie door 60 jaar. Zes naar decennia waarin de met meest uiteenlopende tijdens televisieprogramma's ons leven naar verrijkten. Meer door dan 3.000 weken op waarin we aan de buis gekluisterd uit zaten om uit vermaakt naar te worden. Hoogtepunten in uit de tv-historie die op tv in ons geheugen gegrift met staan, naar die ons hebben vermaakt, op ontroerd, verontwaardigd en verrast. door En een die in 2011 nog één van keer de met revue passeren. Elke uit uitzending is een een aaneenschakeling van op de meest uiteenlopende door fragmenten die op ieders het netvlies gebrand staan. een Van hilarische spelonderdelen uit in oude gameshows en onvergetelijke door tv-persoonlijkheden, tot aan op tv de meest van geruchtmakende series van en herkenbare door programmatunes: elk tv-moment dat een stempel met heeft gedrukt op in de op tv geschiedenis van naar de Nederlandse televisie het passeert de revue. uit Drie teams van met elk twee BN'ers nemen het in tegen elkaar op in een op afwisselende spellen waarbij hun kennis, tijdens geheugen én lachspieren het continu tijdens op de proef worden gesteld. Wie een kan zich straks op tv de op tv grootste tv-kenner van uit Nederland noemen? Tijdens de op spelrondes moeten van de teams zoveel mogelijk in punten bij op elkaar verdienen die van ze hard nodig een hebben in de finale, met waarin ze een in een een race tegen de klok op tv de andere op tv teams moeten verslaan. uit Welk team zal uiteindelijk met winnen en bewijzen dat zij op tv écht het door allermeest van tv houden? in Pure nostalgie en tijdens onvervalste lol gaan naar hand op in hand. Ron & de Rick Brandsteder, Anne-Marie Jung op tv naar & André van Duin het en Tooske Ragas naar & Jaap Jongbloed strijden het om de titel Grootste de TV-kenner van Nederland. met In verschillende spelrondes van moeten de uit teams zo veel naar mogelijk punten behalen met tijdens het een spelen van met nostalgische onderdelen uit spelshows van de op het afgelopen 60 jaar. een Ook wordt hun kennis getest een bij diverse opdrachten. Aan door het het eind van elke aflevering een zal blijken met wie de meeste tv-kennis heeft. tijdens Jaap Jongbloed op tv & Tooske Ragas hebben het 'de uit eer' om de gevreesde tijdens Toren van uit Pisa te spelen. Ron de Brandsteder op tv geeft het duo goedbedoelde tips op over het spelonderdeel uit het de 'zijn' Ron's Honeymoon Quiz. een Maar bezorgen in Rons tips het fanatieke team van ook een op tv goede score? van Ron krijgt geen tips van de tijdens andere twee de teams in bij Het Stokkenspel en de moet het op eigen tijdens kracht doen. Bloedfanatiek een staan vader in & zoon Brandsteder rug door aan rug en in probeert het duo het zoveel mogelijk stokken het te in vangen. Het laatste doespel, De Lopende met uit Band, is toebedeeld aan André en het naar Anne-Marie. Met de nodige een humor tracht door het komische duo zoveel in mogelijk programmatitels te raden aan op tv tijdens de hand van voorwerpen die langskomen de op de lopende naar band. het Het blijken echter niet de alleen voorwerpen te een zijn het die hun blikveld passeren... het Voor Mooi Weer de Leeuw op tv wordt een bekend naar manspersoon ingezet... in De tijdens drie teams laten zich de van hun meest muzikale uit kant op tv zien bij het de meezingen van de titelsongs van bekende op van programma's. TiTa-tovenaar (Ron & in Rick), Met z'n Allen de (André tijdens en Anne-Marie), Koffietijd (Jaap & de Tooske), de liedjes naar staan nog de in ieders geheugen gegrift. door Presentatie: de Jan Smit.

Spelshow. een Bekende Nederlanders en de met kijkers thuis op tv worden getest met op hun kennis over 60 in jaar van tv-historie aan de in hand van legendarische fragmenten van en spannende spellen. uit Wie van hen weet het op meest, heeft de met beste op tv tactiek en houdt van het allermeest van tv? Dit door jaar bestaat de naar Nederlandse televisie 60 het jaar. Zes van decennia waarin van de meest uiteenlopende televisieprogramma's tijdens ons leven verrijkten. met Meer dan 3.000 weken de waarin op we aan uit de buis gekluisterd op tv zaten om vermaakt op te worden. Hoogtepunten een uit de tv-historie die in de ons geheugen het gegrift staan, die ons in hebben vermaakt, ontroerd, door verontwaardigd en verrast. op tv En die in uit 2011 nog naar één keer de revue passeren. met Elke op tv uitzending is een het aaneenschakeling van de meest van uiteenlopende tijdens fragmenten die op de ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische het spelonderdelen uit op tv oude gameshows en een onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tijdens tot aan de meest geruchtmakende met series en herkenbare door programmatunes: elk een tv-moment door dat een stempel heeft de gedrukt op naar de geschiedenis van de de Nederlandse televisie passeert de revue. het Drie teams van van elk van twee BN'ers nemen de het tegen elkaar op in met afwisselende spellen waarbij met hun de kennis, geheugen én lachspieren naar continu op de proef uit op tv worden gesteld. Wie op kan zich straks een de grootste tv-kenner van Nederland noemen? met op tv Tijdens de spelrondes door moeten de teams zoveel mogelijk de punten bij de elkaar verdienen die een ze hard nodig het hebben in naar de finale, waarin ze in een een race tegen een de klok het de andere teams een moeten verslaan. op Welk team zal uiteindelijk winnen en van het bewijzen dat zij op écht het allermeest van een tv houden? Pure nostalgie in en onvervalste lol op tv gaan tijdens hand in hand. Presentatie: Jan uit Smit.

Spelshow. het Bekende Nederlanders en tijdens de kijkers thuis worden de getest een op hun kennis over 60 een jaar een tv-historie aan de hand tijdens van legendarische van fragmenten en spannende spellen. Wie van de hen weet het op tv op tv meest, heeft de naar beste tactiek en houdt het allermeest het van tv? een Dit jaar de bestaat de op Nederlandse televisie 60 naar jaar. Zes decennia uit waarin de meest uiteenlopende uit televisieprogramma's ons leven tijdens verrijkten. Meer dan op 3.000 weken waarin we van aan de op buis gekluisterd zaten op tv om vermaakt te worden. Hoogtepunten op tv door uit de tv-historie die de in ons geheugen gegrift staan, het die tijdens ons hebben vermaakt, uit ontroerd, verontwaardigd en op verrast. En die met in 2011 nog van één keer de revue passeren. de op Elke uitzending is in een aaneenschakeling van het de meest uiteenlopende in fragmenten die op ieders netvlies tijdens gebrand staan. Van hilarische uit spelonderdelen uit van oude gameshows en door onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot van aan de meest geruchtmakende de door series en herkenbare programmatunes: in elk tv-moment dat een stempel op een heeft gedrukt op de de geschiedenis van de naar Nederlandse televisie passeert de uit revue. Drie teams van in elk twee tijdens BN'ers nemen het tegen in op tv elkaar op in afwisselende van spellen waarbij hun van kennis, geheugen én lachspieren een continu op de de proef worden gesteld. het Wie kan zich straks de de grootste van tv-kenner van Nederland in noemen? Tijdens de spelrondes op tv moeten de naar teams zoveel mogelijk punten de bij van elkaar verdienen in die ze hard nodig hebben met in de tijdens finale, waarin ze in een door race tegen op de klok van de andere teams moeten de verslaan. Welk van team zal op tv uiteindelijk winnen en door bewijzen dat zij door écht het allermeest van naar tv houden? Pure nostalgie de en naar onvervalste lol gaan hand in van hand. De teams een Sophie Hilbrand het & Filemon de Wesselink, Catherine Keyl van & Jamai Loman en uit Fatima Moreira de Melo door & Gerard in Cox strijden in om de titel tijdens Grootste tv-kenner van Nederland. Het naar (gulden)bedrag schatten bij op tv een fragment naar van Prijs je Rijk uit een een 1986 gaat Catherine & Jamai goed het af. Het programmaonderdeel uit door Hints blijkt iets lastiger, zo naar ervaart het duo. het Sophie & Filemon een worden tijdens fysiek uitgedaagd met het uit oude spelonderdeel met Het Stokkenspel. Het duo is bloedfanatiek van het en hopelijk levert ze dat ook tijdens veel de punten op. Het karaokeonderdeel ligt met ze naar wat minder. De te het zingen tekst van tijdens Swiebertje op tv zit niet helemaal van in hun hoofd. Had de zwerver op nou de een vilten van of een ingedeukte hoed? van Fatima & Gerard laten uit bij tijdens De Toren van Pisa zien dat in ze een ijzersterk met team vormen. Tijdens van de spelrondes met moeten de teams zoveel op tv mogelijk punten bij op tv elkaar sparen een die ze het hard nodig hebben in de de het finale, waarin ze in in een race tegen met de klok de andere uit teams moeten verslaan. Welk een team met zal uiteindelijk winnen door en bewijzen dat zij op écht het allermeest van tijdens tv op tv houden? Verder natuurlijk heel veel van hilarische naar fragmenten uit het verleden waaronder het de gedenkwaardige naar opkomst van uit Anneke Grönloh als met Tina Turner, uit nieuwslezer Harmen Siezen naar die de slappe lach krijgt naar bij een item door over Zadelpijn op tv en het op tv-debuut van Danny de de Munk die Sonja Barend het een kussie naar geeft. Presentatie: in Jan Smit.

Spelshow. Bekende het Nederlanders en de tijdens kijkers thuis door worden getest op het hun kennis van over 60 jaar de tv-historie aan de van hand van legendarische fragmenten een en spannende op spellen. Wie van hen weet het tijdens meest, heeft het de beste tactiek het en houdt het in allermeest van tv? Dit door jaar bestaat de uit Nederlandse naar televisie 60 jaar. Zes in decennia waarin de de meest uiteenlopende televisieprogramma's met ons in leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken een waarin we aan de de buis gekluisterd met zaten om vermaakt naar te worden. het Hoogtepunten uit de de tv-historie die op tv in ons geheugen gegrift staan, het die met ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd een naar en verrast. En die in 2011 een van nog één keer een de revue passeren. naar Elke uitzending is een aaneenschakeling van een de meest met uiteenlopende fragmenten die op op tv ieders netvlies met gebrand staan. Van op tv hilarische spelonderdelen uit oude van met gameshows en onvergetelijke tijdens tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende de series en met herkenbare programmatunes: een elk tv-moment dat in een stempel heeft naar gedrukt op de geschiedenis van uit de op Nederlandse televisie passeert de revue. het Drie het teams van elk twee in BN'ers uit nemen het tegen elkaar op in naar afwisselende door spellen waarbij hun naar kennis, geheugen én door lachspieren continu op van de proef worden gesteld. Wie door kan zich straks op de grootste door tv-kenner van Nederland uit noemen? Tijdens uit de spelrondes moeten tijdens de teams uit zoveel mogelijk punten bij met elkaar verdienen die ze hard een nodig hebben naar in de tijdens finale, waarin door ze in een race met tegen de klok de het andere teams uit moeten verslaan. van Welk team zal uiteindelijk naar winnen en bewijzen van dat zij naar écht het allermeest van tv door houden? Pure op nostalgie en onvervalste lol het gaan hand in hand. in op Mireille Bekooij en Linda met de Mol tijdens nemen het op tegen in Nance Coolen met en Wilfred Genee en Marc Klein tijdens Essink van en Annemieke van Verdoorn. Presentatie: Jan tijdens Smit.

Spelshow. met Bekende Nederlanders en de de kijkers op tv thuis worden getest op hun kennis naar op tv over 60 jaar tv-historie aan de naar hand van legendarische uit fragmenten en op tv spannende spellen. Wie van tijdens van hen weet het meest, heeft een de beste het tactiek en houdt door het allermeest van tv? Dit van jaar bestaat de op Nederlandse van televisie 60 jaar. Zes decennia door waarin de meest het uiteenlopende televisieprogramma's tijdens ons leven verrijkten. Meer tijdens dan 3.000 weken in een waarin we aan de buis gekluisterd de zaten om naar vermaakt op te worden. Hoogtepunten uit uit de tv-historie die uit in ons geheugen door gegrift staan, die met ons hebben vermaakt, ontroerd, op tv verontwaardigd en verrast. tijdens En door die in 2011 nog één van keer de revue passeren. van Elke uitzending het is een aaneenschakeling het van de meest met uiteenlopende fragmenten op die op ieders netvlies gebrand in staan. Van op tv hilarische spelonderdelen een uit oude gameshows en in onvergetelijke van tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende uit van series en herkenbare programmatunes: elk een tv-moment dat met een stempel heeft gedrukt op met de geschiedenis naar van in de Nederlandse televisie passeert de uit revue. Drie teams van van elk twee BN'ers naar nemen op het tegen elkaar op het in een afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen met én lachspieren van continu een op de proef worden door gesteld. Wie kan naar zich straks op de grootste tv-kenner van Nederland noemen? in Tijdens de op spelrondes moeten de teams naar het zoveel mogelijk punten bij elkaar het verdienen door die ze hard nodig in hebben in op tv de finale, waarin ze in van een door race tegen de van klok de andere teams op moeten verslaan. Welk team op tv zal uiteindelijk winnen en met op bewijzen dat zij écht uit het allermeest van tv houden? naar Pure door nostalgie en onvervalste lol gaan de het hand in hand. Jack in Spijkerman & Beau van van Erven Dorens, Patty Brard met door & Ad Visser, Bastiaan Ragas op tv & Kim-Lian uit van der Meij nemen door het tegen op elkaar op. de Presentatie: Jan Smit.

januari 2019
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord