Programma gemist?

Spelshow. Bekende Nederlanders op tv naar en de kijkers thuis worden een getest op uit hun kennis over 60 van jaar tv-historie aan in de hand van legendarische tijdens fragmenten met en spannende spellen. Wie van in hen van weet het meest, heeft de met beste tactiek door en houdt het allermeest met van tv? Dit op tv jaar bestaat de van Nederlandse televisie op 60 de jaar. Zes decennia waarin de meest tijdens uiteenlopende door televisieprogramma's ons leven verrijkten. op tv Meer dan 3.000 weken in waarin we van aan de naar buis gekluisterd op tv zaten om vermaakt van te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie op die in ons uit geheugen gegrift staan, de de die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd de en met verrast. En die in 2011 van nog één het keer de revue met passeren. een Elke uitzending is een een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende de op tv fragmenten die op ieders het netvlies gebrand staan. Van hilarische het spelonderdelen de uit oude gameshows en onvergetelijke met tv-persoonlijkheden, tot een aan de door meest geruchtmakende series en naar herkenbare programmatunes: elk tv-moment tijdens dat op een stempel door heeft gedrukt op de geschiedenis van uit een de Nederlandse televisie passeert de revue. in Drie teams van uit elk in twee BN'ers nemen het de tegen op elkaar op in afwisselende spellen op tv waarbij door hun kennis, geheugen én lachspieren het continu op de op tv proef in worden gesteld. Wie kan door zich straks de grootste tv-kenner tijdens van Nederland noemen? van tijdens Tijdens de spelrondes moeten met de teams door zoveel mogelijk punten bij elkaar op tv verdienen die ze van hard nodig hebben door in de finale, waarin tijdens ze op in een race door tegen de van klok de andere teams moeten verslaan. op Welk team op tv zal uiteindelijk het winnen en bewijzen op dat zij écht uit het allermeest van door tv houden? Pure met nostalgie en onvervalste lol naar gaan hand in in hand. van Rob Kamphues & Gerard op tv Joling, Leontine Borsato & tijdens Paul de met Leeuw en Erik naar van der Hoff & Hans tijdens naar van Willigenburg gaan de strijd uit met naar elkaar aan. Presentatie: Jan door Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders met op tv en de kijkers thuis worden getest met op hun in kennis over door 60 jaar tv-historie met aan de hand van legendarische uit fragmenten en spannende met met spellen. Wie van een hen weet het meest, heeft door de beste tactiek een en houdt het in allermeest van op tv? Dit jaar bestaat de een Nederlandse op televisie 60 jaar. met Zes decennia het waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's naar ons leven het verrijkten. Meer dan 3.000 in weken tijdens waarin we aan op tv de buis gekluisterd door zaten om vermaakt te het worden. Hoogtepunten uit de door tv-historie die in het ons geheugen gegrift tijdens staan, naar die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd van en verrast. de En die uit in 2011 nog in één keer de met revue passeren. Elke tijdens uitzending is een aaneenschakeling van naar de meest uiteenlopende naar fragmenten met die op ieders tijdens netvlies gebrand staan. Van van hilarische spelonderdelen op uit oude een gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tijdens tot aan de in meest geruchtmakende met series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment op dat een het stempel heeft het gedrukt op de geschiedenis de van een de Nederlandse televisie op passeert de revue. Drie teams van naar elk tijdens twee BN'ers nemen het tegen van elkaar op in naar afwisselende op tv spellen waarbij een hun kennis, geheugen én lachspieren in continu op met de proef worden naar gesteld. Wie kan zich in straks de grootste tv-kenner op tv van Nederland noemen? door een Tijdens de spelrondes moeten tijdens de teams zoveel mogelijk punten op van bij elkaar verdienen die ze hard naar nodig hebben in uit de een finale, waarin ze in een van een race tegen de klok uit de andere teams moeten verslaan. in Welk met team zal uit uiteindelijk winnen en bewijzen de dat zij écht het allermeest door van van tv houden? Pure nostalgie in en onvervalste lol gaan het hand in in hand. Victor op Reinier & Jan Joost van op tv Gangelen, Cilly Dartell tijdens & Ron Boszhard naar in en Anniko van Santen & naar Joop Braakhekke gaan de door strijd tijdens met elkaar aan. Presentatie: Jan van met Smit.

Spelshow. naar Bekende Nederlanders en de kijkers uit thuis worden van getest een op hun kennis op over 60 jaar in tv-historie aan de op tv hand van legendarische fragmenten uit en spannende spellen. uit Wie van hen weet op het meest, heeft de op tv beste een tactiek en door houdt het allermeest naar van tv? Dit jaar bestaat de de Nederlandse op tv televisie 60 jaar. Zes tijdens decennia waarin op tv de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons op tv het leven verrijkten. Meer een dan 3.000 weken waarin we uit aan de buis in gekluisterd zaten van om vermaakt te worden. Hoogtepunten het uit de tv-historie in die in ons uit geheugen gegrift het staan, die ons het hebben vermaakt, met ontroerd, verontwaardigd de en verrast. En die in 2011 met nog een één keer de door revue passeren. Elke uitzending door is een aaneenschakeling van tijdens de de meest uiteenlopende fragmenten die de op ieders de netvlies gebrand staan. Van in hilarische spelonderdelen uit van oude uit gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot het aan door de meest geruchtmakende series en met herkenbare programmatunes: elk de tv-moment op tv dat een stempel heeft gedrukt de op de het geschiedenis van de Nederlandse uit televisie de passeert de revue. Drie teams van het elk twee BN'ers door nemen het van tegen elkaar op in de de afwisselende spellen waarbij hun de kennis, geheugen én lachspieren continu een op de uit proef worden gesteld. een Wie kan zich uit straks de de grootste tv-kenner van Nederland noemen? van Tijdens de spelrondes een moeten de het teams zoveel mogelijk tijdens punten op bij elkaar verdienen die ze naar hard nodig hebben met in tijdens de finale, waarin ze in een door race het tegen de klok de andere naar teams moeten van verslaan. Welk met team zal uiteindelijk winnen in en naar bewijzen dat zij écht het allermeest de van tv de houden? Pure nostalgie en tijdens onvervalste een lol gaan op tv hand in hand. Joke Bruijs & de Jeroen van op der Boom, een Gerda Havertong & Frans Bauer met en Eric van in Tijn op tv & Humberto het Tan gaan de van strijd met elkaar aan. op tv Presentatie: Jan met Smit.

Spelshow. op Bekende Nederlanders en de kijkers tijdens thuis worden getest in op hun kennis het over 60 van jaar naar tv-historie aan de hand op tv van legendarische fragmenten de en spannende spellen. Wie met van hen weet de het meest, een heeft de beste op tv tactiek en houdt het het allermeest van tv? Dit in jaar op bestaat de Nederlandse televisie op tv 60 jaar. naar Zes decennia waarin de naar meest met uiteenlopende televisieprogramma's ons leven door verrijkten. Meer dan 3.000 weken in waarin het we aan de buis gekluisterd naar zaten uit om vermaakt op tv te worden. Hoogtepunten uit de van tv-historie die naar in ons geheugen gegrift uit staan, die ons hebben een het vermaakt, ontroerd, verontwaardigd het en verrast. En die in 2011 in nog op één keer de revue passeren. de Elke in uitzending is in een aaneenschakeling van de meest op uiteenlopende fragmenten die in op ieders netvlies gebrand de staan. Van een hilarische van spelonderdelen uit oude van gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot op aan de op tv meest geruchtmakende in series en herkenbare programmatunes: op tv elk tv-moment dat op een stempel heeft naar gedrukt op de geschiedenis met van de Nederlandse het televisie passeert de revue. door Drie teams van een elk de twee BN'ers de nemen het tegen elkaar het op in afwisselende van spellen waarbij hun kennis, het geheugen én lachspieren de continu door op de proef worden op gesteld. Wie op kan zich straks de grootste op tv tv-kenner van Nederland naar noemen? Tijdens de met spelrondes moeten op de teams door zoveel mogelijk punten bij elkaar naar verdienen op die ze hard nodig van hebben in de tijdens finale, waarin op tv ze in een de race tegen de klok met de andere teams moeten verslaan. op tv Welk team het zal uit uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij op de écht het allermeest van tv houden? op tv Pure nostalgie en een een onvervalste lol gaan op tv hand in hand. uit Presentatie: Jan Smit.

Spelshow. Bekende door Nederlanders een en de kijkers het thuis worden getest op op hun kennis over 60 met jaar tv-historie op tv aan de op tv hand van legendarische de fragmenten en spannende spellen. in Wie van hen uit weet het meest, heeft door de beste met tactiek en houdt het allermeest op van tv? Dit het het jaar bestaat de Nederlandse met televisie 60 jaar. Zes decennia met waarin op tv de meest uiteenlopende televisieprogramma's van ons leven verrijkten. door Meer dan het 3.000 weken met waarin we aan naar de buis gekluisterd zaten om vermaakt naar te tijdens worden. Hoogtepunten uit de een tv-historie die in ons de geheugen gegrift staan, in die ons hebben het vermaakt, ontroerd, de verontwaardigd op en verrast. En die in met 2011 nog één op tv keer de revue passeren. in Elke met uitzending is een aaneenschakeling tijdens van uit de meest uiteenlopende uit fragmenten die op met ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische met spelonderdelen een uit oude gameshows en met onvergetelijke in tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende van series en herkenbare van door programmatunes: elk tv-moment dat een tijdens stempel een heeft gedrukt op de geschiedenis van van de Nederlandse televisie met passeert tijdens de revue. op Drie teams van elk twee een BN'ers tijdens nemen het tegen tijdens elkaar op in afwisselende spellen waarbij door hun kennis, door geheugen én een lachspieren continu op een de proef worden gesteld. op Wie de kan zich straks de grootste de tv-kenner van naar Nederland noemen? Tijdens de in spelrondes moeten tijdens de teams zoveel mogelijk punten met bij een elkaar verdienen naar die ze hard nodig hebben een in de naar finale, waarin ze met in een race de tegen de op klok de andere teams in moeten verslaan. Welk team de zal op tv uiteindelijk winnen en de bewijzen dat zij écht de het allermeest naar van tv houden? Pure de nostalgie en onvervalste lol gaan het hand een in hand. Ron de & Rick Brandsteder, Anne-Marie een Jung & André van op Duin en Tooske een Ragas & naar Jaap Jongbloed met strijden om uit de titel Grootste TV-kenner met van Nederland. In de verschillende spelrondes moeten de teams een zo veel een mogelijk punten behalen door met de het spelen van nostalgische onderdelen uit op tv spelshows van de van afgelopen van 60 jaar. met Ook wordt hun kennis getest uit bij diverse opdrachten. op Aan het eind van met elke aflevering op zal blijken op tv wie de meeste tv-kennis heeft. de Jaap tijdens Jongbloed & Tooske met Ragas hebben 'de het eer' om de gevreesde door Toren van Pisa van te met spelen. Ron Brandsteder geeft in het duo in goedbedoelde tips over het met spelonderdeel uit een 'zijn' Ron's Honeymoon Quiz. het Maar bezorgen een Rons tips het fanatieke tijdens team ook een goede van score? Ron krijgt geen in tips de van de andere twee teams een bij tijdens Het Stokkenspel en moet het op op eigen met kracht doen. in Bloedfanatiek staan vader & zoon naar uit Brandsteder rug aan rug en een probeert in het duo zoveel van mogelijk stokken te vangen. Het laatste tijdens doespel, De in Lopende Band, is door toebedeeld aan André het en Anne-Marie. het Met de nodige humor tracht naar het uit komische duo door zoveel mogelijk programmatitels te raden aan het de met hand van voorwerpen die het langskomen op op tv de lopende band. Het blijken tijdens echter niet op tv alleen voorwerpen te van zijn van die hun blikveld passeren... Voor Mooi het van Weer de Leeuw wordt een bekend door manspersoon ingezet... het De drie met teams laten de zich van hun meest muzikale door kant zien bij het een meezingen de van de uit titelsongs van bekende programma's. door TiTa-tovenaar (Ron & Rick), Met een z'n het Allen (André en Anne-Marie), uit Koffietijd (Jaap & Tooske), in de liedjes staan op nog de in ieders geheugen het gegrift. Presentatie: het Jan Smit.

Spelshow. de Bekende Nederlanders op en de kijkers thuis worden de getest naar op hun kennis over 60 jaar het door tv-historie aan de hand van op legendarische fragmenten en van spannende spellen. Wie een van hen weet het tijdens meest, heeft door de door beste tactiek en houdt het tijdens allermeest van tijdens tv? Dit het jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 een een jaar. Zes decennia waarin van de meest door uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer door op dan 3.000 weken waarin we aan door het de buis gekluisterd zaten naar om vermaakt te met worden. Hoogtepunten op tv uit de tv-historie die in naar ons uit geheugen gegrift staan, tijdens die ons hebben door vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. het En die uit in 2011 nog één keer met de revue uit passeren. Elke de uitzending is een een aaneenschakeling van de uit meest uiteenlopende fragmenten een die op ieders netvlies in gebrand staan. tijdens Van hilarische spelonderdelen uit oude tijdens gameshows het en onvergetelijke een tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende het series en herkenbare uit programmatunes: door elk tv-moment dat een naar stempel heeft gedrukt naar op in de geschiedenis van naar de Nederlandse televisie passeert de tijdens revue. Drie teams van het op tv elk twee BN'ers door nemen het tegen elkaar op in het afwisselende spellen op waarbij hun kennis, geheugen het én lachspieren een continu op tv op de proef worden gesteld. met Wie kan zich in straks op de grootste tv-kenner van Nederland in noemen? Tijdens de met spelrondes moeten de tijdens teams zoveel mogelijk met punten bij elkaar verdienen met die ze hard naar nodig hebben de in de finale, waarin het van ze in een van race tegen de klok op tv de andere teams moeten een verslaan. op tv Welk team zal met uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij door écht het allermeest een in van tv houden? Pure door nostalgie en onvervalste op tv lol gaan een hand in hand. tijdens Presentatie: Jan Smit.

Spelshow. uit Bekende Nederlanders en de door kijkers thuis worden op tv getest op hun kennis het over 60 in jaar tv-historie aan een de een hand van legendarische fragmenten en een spannende met spellen. Wie van hen weet het met meest, heeft tijdens de met beste tactiek en houdt tijdens het allermeest uit van tv? Dit op tv jaar bestaat de Nederlandse televisie op tv 60 jaar. naar Zes decennia van waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons door leven verrijkten. Meer de dan 3.000 weken op tv van waarin we aan de buis op gekluisterd zaten naar om vermaakt te naar worden. Hoogtepunten uit van de tv-historie met die in ons geheugen gegrift staan, uit die ons het hebben vermaakt, de ontroerd, verontwaardigd het en verrast. En die in 2011 uit op nog één keer de van revue passeren. Elke het uitzending is een op tv aaneenschakeling van de meest uiteenlopende naar fragmenten op tv die op ieders met netvlies gebrand staan. op tv Van hilarische tijdens spelonderdelen uit oude gameshows op tv en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot een aan de meest geruchtmakende op series naar en herkenbare programmatunes: elk tv-moment op tv dat in een stempel heeft een gedrukt op de geschiedenis van met op de Nederlandse televisie passeert tijdens de revue. Drie teams van de in elk twee BN'ers nemen het een tegen elkaar op in van afwisselende een spellen waarbij in hun kennis, geheugen én lachspieren continu van op van de proef worden gesteld. Wie van kan de zich straks de grootste de tv-kenner van Nederland naar noemen? tijdens Tijdens de spelrondes moeten de teams uit zoveel mogelijk punten door bij met elkaar verdienen die ze door hard nodig hebben in uit de de finale, waarin ze in een in race tegen de met klok een de andere teams met moeten verslaan. Welk door team zal uiteindelijk de winnen en de bewijzen dat zij écht naar het allermeest van tv houden? met naar Pure nostalgie en onvervalste lol gaan met hand in het hand. De teams Sophie uit het Hilbrand & Filemon Wesselink, Catherine op tv Keyl op tv & Jamai Loman en het Fatima Moreira de Melo & uit Gerard Cox strijden in om in de titel Grootste tv-kenner tijdens van Nederland. Het tijdens (gulden)bedrag schatten bij een een fragment van door Prijs met je Rijk uit de 1986 gaat Catherine & de Jamai goed af. Het programmaonderdeel met Hints blijkt uit iets lastiger, in zo ervaart het op duo. Sophie & een Filemon worden fysiek uitgedaagd met uit het oude uit spelonderdeel in Het Stokkenspel. Het tijdens duo is bloedfanatiek en naar hopelijk levert op tv ze dat ook uit veel punten op. Het karaokeonderdeel op tv ligt ze wat naar minder. De tijdens te zingen tekst van op Swiebertje zit niet op tv helemaal in een hun hoofd. met Had de zwerver nou uit een vilten of een tijdens ingedeukte hoed? Fatima op & Gerard laten op tv bij De Toren op van tijdens Pisa zien dat ze een ijzersterk van team het vormen. Tijdens de naar spelrondes moeten de de teams zoveel mogelijk punten van bij elkaar op tv sparen die ze naar hard nodig hebben van in de finale, uit waarin ze in een de race tegen de een klok de andere een teams een moeten verslaan. Welk team zal de uiteindelijk winnen en met bewijzen dat zij op tv écht het het allermeest van tv houden? de Verder natuurlijk in heel veel hilarische fragmenten uit op tv het verleden waaronder van de gedenkwaardige opkomst tijdens van Anneke Grönloh op tv als Tina een Turner, nieuwslezer Harmen met Siezen die uit de slappe lach de krijgt bij een item op over Zadelpijn uit en het tv-debuut van in Danny de Munk die door naar Sonja Barend een op kussie geeft. Presentatie: van Jan Smit.

Spelshow. de Bekende Nederlanders en de het kijkers thuis worden tijdens getest op hun tijdens kennis over 60 door jaar tv-historie aan de op hand van naar legendarische fragmenten met en spannende spellen. naar Wie van hen weet in het met meest, heeft de beste tactiek en op uit houdt het allermeest het van tv? Dit jaar een bestaat de Nederlandse televisie 60 naar jaar. in Zes decennia op tv waarin de meest uiteenlopende in televisieprogramma's ons leven het verrijkten. Meer dan uit 3.000 weken uit waarin we aan de buis gekluisterd op tv zaten om vermaakt de te tijdens worden. Hoogtepunten uit de door tv-historie die naar in ons geheugen op gegrift staan, die ons een hebben vermaakt, ontroerd, op verontwaardigd en verrast. uit En op die in 2011 nog op één keer de revue met passeren. door Elke uitzending is een aaneenschakeling tijdens van de meest met uiteenlopende fragmenten die op uit ieders netvlies gebrand tijdens staan. van Van hilarische met spelonderdelen uit oude gameshows uit en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, van tot aan de tijdens meest geruchtmakende series en herkenbare naar tijdens programmatunes: elk tv-moment dat een van stempel heeft gedrukt op tv op de geschiedenis van door de op tv Nederlandse televisie passeert op de revue. Drie teams op tv van elk twee tijdens BN'ers nemen het tegen tijdens elkaar de op in afwisselende spellen waarbij met de hun kennis, geheugen én lachspieren uit continu het op de proef op tv worden gesteld. Wie op tv kan zich straks het de grootste tv-kenner van Nederland van noemen? Tijdens in de spelrondes moeten de een teams zoveel mogelijk punten naar bij elkaar verdienen in het die ze hard nodig hebben uit in de finale, waarin een ze in een door race tegen de op tv klok de een andere naar teams moeten verslaan. Welk team zal het uiteindelijk winnen en het bewijzen dat uit zij écht tijdens het allermeest van het tv houden? Pure nostalgie op tv en onvervalste lol gaan met hand in tijdens hand. Mireille Bekooij het en Linda de een Mol nemen tijdens het op tegen naar Nance Coolen en Wilfred Genee het op en Marc Klein Essink met en Annemieke Verdoorn. Presentatie: Jan de met Smit.

Spelshow. Bekende van Nederlanders op en de kijkers thuis op worden getest op hun door kennis over 60 naar jaar tv-historie aan van de op tv hand van legendarische fragmenten tijdens en spannende een spellen. Wie van hen weet het uit meest, heeft de door beste tactiek en naar tijdens houdt het allermeest van tv? Dit een jaar uit bestaat de Nederlandse televisie met 60 uit jaar. Zes decennia tijdens waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's op ons in leven verrijkten. Meer dan van 3.000 weken waarin op tv we aan naar de buis gekluisterd zaten het om vermaakt te worden. Hoogtepunten op tv een uit de tv-historie die in met ons naar geheugen gegrift staan, die ons hebben van vermaakt, ontroerd, verontwaardigd uit en verrast. in En op die in 2011 nog met één keer de revue passeren. het Elke uitzending met is een aaneenschakeling een van de meest uiteenlopende tijdens fragmenten naar die op ieders in netvlies gebrand staan. Van hilarische op tv spelonderdelen de uit oude tijdens gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot van aan de meest in geruchtmakende series het en herkenbare programmatunes: elk de tv-moment dat een tijdens stempel naar heeft gedrukt op de geschiedenis op tv van de Nederlandse een televisie passeert op tv de revue. door Drie teams van elk twee BN'ers in nemen in het tegen elkaar op het in afwisselende spellen waarbij een hun kennis, geheugen tijdens én lachspieren een continu op van de proef worden door gesteld. Wie kan zich straks in de grootste tv-kenner in van Nederland een noemen? Tijdens de een spelrondes moeten met de teams zoveel mogelijk punten het het bij elkaar verdienen die ze hard uit nodig tijdens hebben in de de finale, waarin ze op tv in een race tegen van de klok de andere op teams moeten verslaan. een naar Welk team zal uiteindelijk winnen en tijdens bewijzen met dat zij écht het op tv allermeest van uit tv houden? Pure nostalgie door en onvervalste tijdens lol gaan hand het in hand. Jack van Spijkerman & Beau van Erven de Dorens, Patty Brard tijdens & Ad Visser, de Bastiaan op tv Ragas & naar Kim-Lian van der Meij nemen de het met tegen elkaar op. Presentatie: in Jan Smit.

november 2018
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord