Programma gemist?

Spelshow. met Bekende Nederlanders en de met kijkers thuis worden in getest op hun het kennis over 60 op tv jaar tv-historie aan de in hand op van legendarische fragmenten en het spannende uit spellen. Wie van hen weet het uit in meest, heeft de beste tactiek en naar houdt het uit allermeest van naar tv? Dit jaar bestaat de door Nederlandse televisie 60 de jaar. Zes decennia uit met waarin de meest uiteenlopende door televisieprogramma's ons leven tijdens verrijkten. Meer dan van 3.000 weken waarin we het aan de op tv buis gekluisterd zaten om tijdens vermaakt te worden. op tv Hoogtepunten van uit de tv-historie die het in ons geheugen door gegrift staan, een die ons hebben vermaakt, ontroerd, uit verontwaardigd op tv en verrast. En in die in 2011 nog één keer door tijdens de revue passeren. Elke uitzending de is een aaneenschakeling op van met de meest uiteenlopende fragmenten die op op tv ieders op tv netvlies gebrand uit staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude een gameshows en onvergetelijke het tv-persoonlijkheden, tot de aan met de meest geruchtmakende series en in herkenbare programmatunes: in elk tv-moment dat een in stempel het heeft gedrukt op met de geschiedenis van de uit Nederlandse televisie passeert de de revue. Drie naar teams van elk twee BN'ers met nemen het het tegen elkaar op op in in afwisselende spellen waarbij hun kennis, met geheugen én met lachspieren continu door op de proef een worden gesteld. Wie kan zich straks door met de grootste tv-kenner van Nederland noemen? met Tijdens de de spelrondes moeten van de teams zoveel mogelijk de punten bij elkaar verdienen op tv die tijdens ze hard de nodig hebben in op tv de finale, waarin tijdens ze in een race tegen een de klok de andere met teams moeten in verslaan. van Welk team zal uiteindelijk naar winnen en bewijzen dat tijdens zij écht uit het allermeest van tv uit houden? Pure nostalgie en een door onvervalste lol gaan hand in hand. naar uit Rob Kamphues & Gerard op tv Joling, Leontine Borsato uit & Paul de Leeuw en tijdens de Erik van der Hoff & een Hans naar van Willigenburg gaan de strijd met het elkaar tijdens aan. Presentatie: Jan door Smit.

Spelshow. het Bekende Nederlanders met en de kijkers thuis worden naar getest op hun kennis van over een 60 jaar tv-historie aan de naar hand van van legendarische fragmenten en met spannende spellen. Wie de van hen weet het uit meest, heeft de op het beste tactiek en houdt het in allermeest van naar tv? Dit jaar bestaat de het van Nederlandse televisie 60 jaar. tijdens Zes decennia waarin het de meest tijdens uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer tijdens dan 3.000 weken door waarin we aan op tv de buis van gekluisterd zaten om vermaakt naar te worden. Hoogtepunten in uit de tv-historie door die het in ons geheugen gegrift staan, uit door die ons hebben vermaakt, door ontroerd, verontwaardigd en verrast. op En die in van 2011 nog één keer op de revue passeren. naar Elke uitzending is een op een aaneenschakeling van de een meest uiteenlopende fragmenten die op een uit ieders netvlies gebrand staan. Van van hilarische door spelonderdelen uit oude gameshows en uit onvergetelijke tv-persoonlijkheden, een tot aan uit de meest geruchtmakende series en herkenbare met programmatunes: elk tv-moment op dat het een stempel heeft gedrukt uit op de geschiedenis in van naar de Nederlandse televisie passeert naar de revue. Drie teams van in elk twee in BN'ers op tv nemen het tegen op elkaar op in afwisselende op spellen waarbij hun naar kennis, geheugen van én lachspieren continu op de proef door worden gesteld. op Wie kan op tv zich straks van de grootste tv-kenner van op Nederland noemen? de Tijdens de spelrondes moeten de door teams zoveel mogelijk op tv punten bij elkaar door verdienen die ze de hard nodig hebben in tijdens de finale, van waarin in ze in een race van tegen de klok de andere de teams moeten verslaan. het Welk team naar zal uiteindelijk winnen en tijdens bewijzen dat uit zij de écht het allermeest het van tv houden? Pure nostalgie en door onvervalste lol gaan op tv hand in hand. de Victor Reinier & naar Jan op tv Joost van Gangelen, Cilly Dartell op tv & van Ron Boszhard met en Anniko van Santen & Joop tijdens in Braakhekke gaan de een strijd met elkaar een aan. Presentatie: Jan met Smit.

Spelshow. het Bekende Nederlanders en van de kijkers thuis worden een getest op op tv hun kennis over 60 op tv jaar door tv-historie aan de hand een van legendarische fragmenten en tijdens spannende een spellen. Wie van een hen weet het meest, heeft het de beste tactiek en in van houdt het allermeest van tv? Dit het jaar op tv bestaat de Nederlandse televisie op tv 60 jaar. Zes decennia het waarin de meest door door uiteenlopende televisieprogramma's ons leven op verrijkten. Meer dan 3.000 weken tijdens waarin we aan het de uit buis gekluisterd zaten met om vermaakt te uit worden. Hoogtepunten op tv uit de tv-historie tijdens die in ons geheugen gegrift staan, een die ons hebben door vermaakt, ontroerd, verontwaardigd op en verrast. En de een die in 2011 op nog één keer van de revue passeren. Elke uit uitzending is van een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende een fragmenten op die op ieders door netvlies gebrand staan. Van hilarische van met spelonderdelen uit oude gameshows en op tv onvergetelijke op tv-persoonlijkheden, tot aan tijdens de meest geruchtmakende series en de herkenbare programmatunes: elk tv-moment een de dat een stempel heeft gedrukt een op de met geschiedenis van de Nederlandse televisie uit passeert de revue. op Drie teams een van op elk twee BN'ers met nemen het tegen elkaar op van in afwisselende spellen waarbij in hun kennis, op tv geheugen én lachspieren van continu op de proef naar worden op gesteld. Wie kan zich in straks de op grootste tv-kenner van Nederland door noemen? op Tijdens de spelrondes moeten de teams door zoveel mogelijk op punten bij elkaar het verdienen die ze hard het op nodig hebben in de finale, naar waarin ze uit in een race op tegen de klok met de andere naar teams moeten verslaan. Welk team van zal uiteindelijk van winnen en bewijzen door dat zij écht het uit allermeest van tv de houden? de Pure nostalgie en onvervalste van lol gaan tijdens hand in hand. Joke Bruijs & door Jeroen van naar der op tv Boom, Gerda Havertong in & Frans Bauer en van Eric van door Tijn & Humberto Tan van gaan de strijd met elkaar het aan. Presentatie: met Jan van Smit.

Spelshow. uit Bekende Nederlanders op tv en de kijkers thuis de worden getest tijdens op hun kennis over 60 jaar uit tv-historie aan de een hand een van legendarische fragmenten en een spannende spellen. van Wie van van hen weet het meest, heeft met de het beste tactiek en een houdt het allermeest van tv? uit Dit jaar van bestaat de Nederlandse televisie van 60 jaar. uit Zes decennia met waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons op leven op verrijkten. Meer dan 3.000 de weken tijdens waarin we aan in de buis gekluisterd zaten om tijdens vermaakt naar te worden. Hoogtepunten uit in de tv-historie die in door ons de geheugen gegrift staan, die uit ons hebben vermaakt, ontroerd, naar verontwaardigd en verrast. En op die in 2011 van nog één de keer de revue passeren. de Elke met uitzending is tijdens een aaneenschakeling van van de meest uiteenlopende fragmenten die op met ieders netvlies van gebrand uit staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude in gameshows en de onvergetelijke tv-persoonlijkheden, de tot aan de van meest geruchtmakende series een en herkenbare programmatunes: elk tv-moment naar dat in een stempel heeft gedrukt uit op de geschiedenis van een de Nederlandse de televisie passeert de uit revue. het Drie teams van elk een twee BN'ers nemen een het tegen elkaar op in door afwisselende spellen waarbij door hun op tv kennis, geheugen met én lachspieren continu op de proef een worden gesteld. Wie met kan zich van straks de grootste tv-kenner de van Nederland door noemen? Tijdens uit de spelrondes moeten de op tv teams zoveel mogelijk punten in in bij elkaar verdienen met die ze hard nodig hebben een in de finale, het waarin tijdens ze in een race op tv tegen de het klok de andere tijdens teams moeten verslaan. Welk team zal op tv uiteindelijk winnen door en bewijzen naar dat zij van écht het allermeest van met tv houden? Pure nostalgie en met onvervalste lol tijdens gaan hand in in hand. Presentatie: Jan een Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders naar door en de kijkers thuis worden een getest het op hun kennis over op 60 jaar tv-historie uit aan de hand het van legendarische fragmenten en naar spannende spellen. Wie van in het hen weet het meest, de heeft de beste met tactiek en houdt het allermeest door van het tv? Dit jaar bestaat door de Nederlandse televisie 60 tijdens jaar. Zes decennia tijdens waarin op tv de meest uiteenlopende het televisieprogramma's ons op leven verrijkten. Meer dan het 3.000 weken met waarin we aan de buis gekluisterd de zaten naar om vermaakt te worden. op Hoogtepunten op uit de tv-historie die in met ons geheugen gegrift door staan, die naar ons hebben van vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En uit die van in 2011 nog één keer op tv de revue passeren. op tv Elke uitzending is in tijdens een aaneenschakeling van uit de meest uiteenlopende fragmenten tijdens die op op tv ieders netvlies gebrand staan. Van op tv hilarische het spelonderdelen uit oude gameshows en van onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan uit de meest van geruchtmakende series het en herkenbare programmatunes: elk tv-moment op tv dat een het stempel heeft gedrukt naar op door de geschiedenis van de Nederlandse het televisie op passeert de revue. Drie tijdens teams van elk twee naar BN'ers nemen het op tv tegen op elkaar op in op tv afwisselende spellen waarbij hun het kennis, geheugen op én lachspieren continu het op de proef worden gesteld. Wie op kan uit zich straks de op tv grootste tv-kenner van Nederland uit noemen? door Tijdens de spelrondes het moeten de teams zoveel van mogelijk punten bij elkaar verdienen naar door die ze hard het nodig hebben in de uit finale, waarin het ze in een met race tegen de klok met de andere teams moeten verslaan. op de Welk team zal uit uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij van van écht het allermeest van tv op houden? Pure nostalgie en naar op tv onvervalste lol gaan hand een in hand. Ron & Rick de Brandsteder, Anne-Marie Jung de door & André van Duin en naar Tooske Ragas & Jaap de de Jongbloed strijden om op de titel Grootste TV-kenner een van Nederland. het In verschillende spelrondes moeten de op tv teams zo uit veel mogelijk punten behalen met naar het de spelen van nostalgische onderdelen een uit op spelshows van de afgelopen een 60 jaar. een Ook wordt hun naar kennis getest bij diverse opdrachten. Aan het het eind van een naar elke aflevering zal een blijken wie de meeste met tv-kennis heeft. Jaap Jongbloed van & Tooske Ragas in hebben 'de eer' om op tv de gevreesde Toren met van Pisa te met naar spelen. Ron Brandsteder geeft het duo door goedbedoelde tips over de het spelonderdeel op tv uit 'zijn' Ron's een Honeymoon uit Quiz. Maar bezorgen van Rons tips het op tv fanatieke team ook een goede score? door Ron krijgt geen een tips van de uit andere in twee teams tijdens bij Het Stokkenspel en van moet het op eigen kracht op doen. Bloedfanatiek staan naar vader van & zoon Brandsteder rug uit aan rug en probeert door het duo zoveel op mogelijk stokken te uit vangen. Het tijdens laatste doespel, De van Lopende Band, is een toebedeeld het aan André en met Anne-Marie. Met de nodige humor tracht met het komische duo van zoveel door mogelijk programmatitels te het raden aan met de hand van voorwerpen op die langskomen op naar de lopende band. Het van blijken een echter niet alleen het voorwerpen te zijn die hun van blikveld passeren... Voor uit Mooi Weer in de Leeuw wordt een op bekend uit manspersoon ingezet... De drie teams laten op naar zich van hun in meest muzikale kant door zien bij het meezingen de van de titelsongs het van bekende uit programma's. TiTa-tovenaar (Ron & Rick), van Met z'n het Allen (André op tv en Anne-Marie), Koffietijd (Jaap & naar Tooske), de het liedjes staan nog in op tv ieders geheugen gegrift. Presentatie: tijdens van Jan Smit.

Spelshow. op Bekende Nederlanders en op de kijkers thuis worden getest door op naar hun kennis over 60 met jaar door tv-historie aan de uit hand van legendarische fragmenten door en spannende spellen. Wie een van de hen weet het door meest, heeft de beste tactiek en het houdt van het allermeest van de tv? Dit jaar bestaat de op tv Nederlandse naar televisie 60 het jaar. Zes decennia waarin de meest met uiteenlopende televisieprogramma's door ons leven verrijkten. van Meer dan 3.000 uit weken uit waarin we aan de het buis gekluisterd zaten tijdens om vermaakt te worden. Hoogtepunten op naar uit de tv-historie die in in ons geheugen gegrift uit staan, die de ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd op en het verrast. En die op tv in 2011 nog één keer een naar de revue passeren. door Elke uitzending is een op tv aaneenschakeling van met de meest uiteenlopende in fragmenten die op ieders netvlies van gebrand staan. Van de hilarische spelonderdelen uit op oude gameshows uit en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot met aan de meest geruchtmakende in series de en herkenbare in programmatunes: elk tv-moment dat het een stempel een heeft gedrukt op de geschiedenis naar van de de Nederlandse televisie passeert de op tv revue. Drie naar teams van elk door twee BN'ers nemen het tijdens tegen elkaar op in de afwisselende spellen op tv waarbij hun kennis, geheugen uit op tv én lachspieren continu het op de proef worden gesteld. Wie het kan door zich straks de grootste tv-kenner het van Nederland noemen? op tv Tijdens door de spelrondes moeten uit de teams op zoveel mogelijk punten door bij elkaar verdienen een die ze hard nodig hebben in naar de de finale, waarin ze in door een uit race tegen de klok naar de andere teams met moeten verslaan. Welk team een zal uiteindelijk winnen en het bewijzen tijdens dat zij op écht het allermeest van tv houden? op tv Pure nostalgie op en onvervalste lol gaan een hand in de hand. de Presentatie: Jan Smit.

Spelshow. op tv Bekende Nederlanders en de kijkers een met thuis worden getest op hun met kennis over in 60 jaar tv-historie aan op de het hand van legendarische in fragmenten en spannende spellen. naar Wie van hen weet het tijdens meest, heeft de op beste een tactiek en houdt het allermeest een van tv? Dit op uit jaar bestaat de Nederlandse door televisie 60 jaar. Zes een decennia door waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's van ons leven in verrijkten. Meer op tv dan 3.000 weken waarin een we aan de buis door gekluisterd zaten om van vermaakt te worden. een Hoogtepunten op tv uit de tv-historie die naar in ons uit geheugen gegrift staan, die ons hebben in van vermaakt, ontroerd, verontwaardigd de en verrast. En door die in 2011 nog één de keer de revue passeren. op tv Elke tijdens uitzending is uit een aaneenschakeling van de het meest uiteenlopende fragmenten met die op uit ieders netvlies gebrand in staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude op tv gameshows en onvergetelijke van tv-persoonlijkheden, in tot aan de meest de geruchtmakende series en tijdens herkenbare programmatunes: op elk tv-moment dat een het stempel heeft op tv gedrukt op de geschiedenis van uit het de Nederlandse televisie passeert de revue. de op tv Drie teams van elk twee BN'ers het nemen het tegen het elkaar een op in naar afwisselende spellen waarbij van hun kennis, geheugen én lachspieren continu naar op op de proef op tv worden gesteld. Wie kan zich straks uit de met grootste tv-kenner van de Nederland noemen? Tijdens uit de spelrondes moeten door de teams zoveel de mogelijk punten bij elkaar verdienen het die de ze hard nodig hebben in tijdens de met finale, waarin een ze in een race tegen uit de klok uit de andere teams in moeten verslaan. Welk team uit zal uiteindelijk winnen naar en bewijzen dat het zij écht met het allermeest van van tv houden? Pure nostalgie in en onvervalste lol gaan met hand in naar hand. De teams Sophie in Hilbrand van & Filemon Wesselink, naar Catherine Keyl & Jamai naar Loman en Fatima Moreira naar van de Melo & Gerard Cox in strijden om de titel uit Grootste tv-kenner van met Nederland. Het van (gulden)bedrag het schatten bij een fragment uit van Prijs je met Rijk uit 1986 door gaat Catherine & tijdens Jamai goed af. Het programmaonderdeel uit met Hints blijkt iets de lastiger, zo ervaart het duo. in Sophie & een Filemon worden fysiek door uitgedaagd met tijdens het oude spelonderdeel Het uit Stokkenspel. Het in duo is bloedfanatiek en hopelijk in levert op ze dat ook veel punten op. met Het door karaokeonderdeel ligt ze wat minder. een De de te zingen tekst van Swiebertje met zit niet helemaal de in in hun hoofd. het Had de zwerver nou een van vilten uit of een ingedeukte hoed? in Fatima & met Gerard laten bij De Toren van de Pisa zien dat de ze een in ijzersterk team vormen. Tijdens op tv naar de spelrondes moeten de teams zoveel de mogelijk punten bij in elkaar sparen met die ze hard op tv nodig hebben in uit de finale, waarin een ze in een race uit tegen de tijdens klok uit de andere teams het moeten verslaan. Welk op tv team zal uiteindelijk winnen en in bewijzen van dat zij écht een het allermeest van tv van houden? Verder natuurlijk heel veel een hilarische fragmenten uit van van het verleden waaronder de van gedenkwaardige opkomst van Anneke Grönloh een de als Tina Turner, nieuwslezer een Harmen Siezen die de het slappe lach krijgt in bij een tijdens item over Zadelpijn en het het tv-debuut van Danny tijdens de Munk een die Sonja tijdens Barend een kussie met geeft. Presentatie: Jan van Smit.

Spelshow. naar Bekende Nederlanders door en de kijkers thuis worden getest de op hun uit kennis over 60 jaar door tv-historie op tv aan de hand van legendarische een naar fragmenten en spannende spellen. op tv Wie van hen naar weet het meest, heeft op tv de een beste tactiek en houdt het in allermeest van uit tv? Dit naar jaar bestaat de Nederlandse de televisie 60 jaar. Zes een decennia waarin het de meest uiteenlopende televisieprogramma's met ons op tv leven verrijkten. Meer met dan 3.000 weken waarin op we aan de buis tijdens gekluisterd zaten om vermaakt het te de worden. Hoogtepunten uit de tv-historie naar die in ons in geheugen door gegrift staan, in die ons hebben naar vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en de verrast. En die op tv in 2011 in nog één keer de revue het passeren. op Elke uitzending is een op tv aaneenschakeling van in de meest uiteenlopende de fragmenten die op ieders op tv netvlies gebrand staan. met Van hilarische spelonderdelen uit naar oude gameshows en onvergetelijke met tv-persoonlijkheden, tijdens tot aan de meest op tv geruchtmakende series en in herkenbare op tv programmatunes: elk tv-moment dat een van stempel heeft gedrukt op uit de geschiedenis van uit het de Nederlandse televisie passeert de van revue. Drie teams op van elk twee BN'ers op nemen het tegen met elkaar tijdens op in door afwisselende spellen waarbij hun de kennis, geheugen én lachspieren een continu op tv op de proef worden gesteld. Wie op tv kan zich de straks de grootste een tv-kenner van Nederland noemen? de Tijdens de van spelrondes moeten de teams uit zoveel mogelijk punten een bij elkaar op tv verdienen die op ze hard nodig van hebben in de finale, waarin in uit ze in een op race tegen de klok de andere van het teams moeten verslaan. een Welk team zal uiteindelijk winnen door en bewijzen dat uit zij écht het op allermeest van uit tv houden? Pure het nostalgie en onvervalste lol gaan uit hand in hand. op Mireille Bekooij van en Linda de Mol op uit nemen het op tegen naar Nance Coolen en Wilfred in Genee door en Marc Klein Essink en een Annemieke door Verdoorn. Presentatie: Jan een Smit.

Spelshow. Bekende een Nederlanders en de kijkers tijdens thuis worden een getest op op hun kennis over 60 uit jaar tv-historie aan op tv de uit hand van legendarische fragmenten het en spannende spellen. naar Wie van hen weet van het tijdens meest, heeft de beste tactiek tijdens en houdt op tv het allermeest van tv? Dit op jaar bestaat de met Nederlandse de televisie 60 op tv jaar. Zes decennia waarin de meest naar uiteenlopende televisieprogramma's op ons leven op verrijkten. Meer dan 3.000 het weken waarin we aan van de buis gekluisterd door zaten op om vermaakt te worden. Hoogtepunten een uit de de tv-historie in die in ons met geheugen gegrift staan, die van ons hebben vermaakt, op ontroerd, verontwaardigd en verrast. de En die in het 2011 nog op één keer uit de revue passeren. Elke uitzending met is in een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende een tijdens fragmenten die op naar ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische een spelonderdelen uit uit oude gameshows en van onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan naar de meest geruchtmakende door series en op tv herkenbare programmatunes: op tv elk tv-moment het dat een stempel heeft gedrukt op de in de geschiedenis van de Nederlandse televisie door passeert de revue. naar Drie uit teams van van elk twee BN'ers het nemen het tegen elkaar op op tv in afwisselende spellen naar waarbij uit hun kennis, geheugen én lachspieren continu tijdens op de proef een worden gesteld. Wie uit kan zich naar straks op de grootste tv-kenner van Nederland noemen? van Tijdens de spelrondes naar moeten de op tv teams zoveel mogelijk de punten bij elkaar naar verdienen die tijdens ze hard nodig hebben in het de finale, het waarin naar ze in een race tegen op tv de in klok de andere teams moeten van verslaan. Welk team het zal met uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij het uit écht het allermeest van tijdens tv houden? Pure nostalgie van en onvervalste lol naar gaan hand in van hand. Jack door Spijkerman & Beau tijdens van Erven Dorens, Patty Brard van & Ad uit Visser, Bastiaan Ragas & in Kim-Lian van uit der Meij nemen het met de tegen elkaar op. op tv Presentatie: Jan Smit.

september 2021
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!