Programma gemist?

Spelshow. Bekende van Nederlanders en de met kijkers thuis naar worden getest op hun kennis een in over 60 jaar tv-historie aan door de hand van legendarische op tv fragmenten tijdens en spannende het spellen. Wie van hen weet het de meest, heeft uit de beste tactiek uit en houdt het het allermeest van het tv? Dit jaar bestaat de de Nederlandse televisie 60 tijdens jaar. naar Zes decennia waarin de het meest naar uiteenlopende televisieprogramma's ons van leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken tijdens waarin op we aan het de buis gekluisterd zaten om door vermaakt het te worden. Hoogtepunten uit de tijdens tv-historie die in een ons geheugen gegrift staan, het die op ons hebben een vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. uit En die een in 2011 in nog één keer de revue de passeren. Elke uitzending door is een aaneenschakeling van een op tv de meest uiteenlopende fragmenten die op tijdens ieders netvlies in gebrand staan. Van hilarische van spelonderdelen een uit oude met gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot een aan tijdens de meest geruchtmakende een series en herkenbare op tv programmatunes: elk tv-moment dat een stempel uit heeft met gedrukt op de geschiedenis van de de op tv Nederlandse televisie passeert de revue. tijdens de Drie teams van elk twee in BN'ers nemen het op tv tegen elkaar op tijdens in een afwisselende spellen waarbij hun kennis, een geheugen én lachspieren continu met tijdens op de proef in worden gesteld. Wie van kan zich straks de grootste naar tv-kenner van van Nederland noemen? Tijdens de de spelrondes moeten naar de teams naar zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen op die in ze hard nodig hebben op tv in tijdens de finale, waarin de ze in een race tegen de een klok in de andere op teams moeten verslaan. Welk team zal in uiteindelijk winnen en op tv bewijzen dat zij op tv op écht het allermeest van van tv houden? Pure nostalgie en op onvervalste lol uit gaan hand met in hand. Rob Kamphues & op Gerard tijdens Joling, Leontine op Borsato & Paul de Leeuw de en Erik van naar der het Hoff & Hans van naar Willigenburg gaan de strijd op met elkaar aan. op tv Presentatie: Jan met Smit.

Spelshow. naar Bekende Nederlanders en de de kijkers in thuis worden getest op de hun kennis over een 60 jaar tv-historie door aan de hand op van legendarische fragmenten en spannende uit spellen. Wie op tv van op hen weet het meest, heeft de de beste tactiek tijdens en het houdt het allermeest van tv? Dit uit jaar naar bestaat de Nederlandse televisie het 60 jaar. Zes decennia op tv waarin tijdens de meest de uiteenlopende televisieprogramma's ons leven uit verrijkten. Meer dan de 3.000 weken waarin met we aan de uit buis gekluisterd zaten een om vermaakt te worden. op tv Hoogtepunten uit de tv-historie het die met in ons geheugen gegrift de staan, die een ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd van door en verrast. En in die in 2011 nog met één keer de in revue passeren. Elke uitzending op is een aaneenschakeling uit van de meest in uiteenlopende fragmenten het die op ieders van netvlies gebrand staan. Van hilarische op tv spelonderdelen op uit oude naar gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, naar tot aan een de meest geruchtmakende series en herkenbare een programmatunes: elk de tv-moment dat een de stempel heeft gedrukt op van de geschiedenis van een de Nederlandse televisie op passeert tijdens de revue. Drie een teams van elk tijdens twee BN'ers uit nemen het tegen elkaar op in de afwisselende spellen waarbij naar hun kennis, geheugen een én lachspieren op tv continu op de naar proef worden gesteld. een Wie tijdens kan zich straks de het grootste tv-kenner van naar Nederland noemen? Tijdens de tijdens spelrondes moeten de teams op zoveel naar mogelijk punten bij elkaar op tv verdienen die tijdens ze hard nodig uit hebben in op tv de finale, waarin ze in een een race tegen het de klok op de andere teams moeten verslaan. op Welk team zal van uiteindelijk winnen van en bewijzen dat zij op uit écht het allermeest van een tv houden? Pure nostalgie en op tv tijdens onvervalste lol gaan naar hand in hand. Victor naar Reinier & op Jan Joost van Gangelen, Cilly Dartell op & Ron naar Boszhard en van Anniko van Santen met & Joop Braakhekke gaan van de strijd met een elkaar aan. naar Presentatie: Jan een Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders naar en de door kijkers thuis worden getest het in op hun kennis over 60 op jaar tv-historie van aan de hand van legendarische op tijdens fragmenten en spannende spellen. van Wie van hen weet het uit meest, heeft in de beste de tactiek en houdt tijdens het allermeest van tv? Dit uit jaar naar bestaat de Nederlandse door televisie 60 jaar. Zes tijdens decennia waarin tijdens de meest naar uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer de dan 3.000 weken tijdens waarin tijdens we aan de uit buis gekluisterd zaten om van vermaakt te worden. het Hoogtepunten uit de in tv-historie die in ons met geheugen uit gegrift staan, die door ons hebben vermaakt, ontroerd, naar verontwaardigd door en verrast. En die in 2011 de nog één keer de de revue passeren. op tv op Elke uitzending is een aaneenschakeling van een door de meest uiteenlopende fragmenten die een op ieders netvlies met gebrand staan. Van hilarische de een spelonderdelen uit oude in gameshows en onvergetelijke van tv-persoonlijkheden, tot aan de meest tijdens geruchtmakende series en herkenbare op tv programmatunes: naar elk tv-moment dat uit een stempel heeft gedrukt op op de geschiedenis van het van de Nederlandse televisie passeert de revue. de Drie teams van met door elk twee BN'ers nemen het tegen op elkaar met op in afwisselende uit spellen waarbij hun kennis, geheugen een én lachspieren continu naar tijdens op de proef worden gesteld. de Wie kan zich op straks de grootste op tv-kenner met van Nederland noemen? Tijdens de tijdens spelrondes naar moeten de teams zoveel mogelijk punten van bij in elkaar verdienen tijdens die ze hard nodig hebben in de de finale, in waarin met ze in een race tegen de van door klok de andere van teams moeten verslaan. Welk team zal de uiteindelijk het winnen en bewijzen dat zij het met écht het allermeest van tv houden? tijdens door Pure nostalgie en onvervalste lol op gaan hand de in hand. Joke Bruijs & op het Jeroen van der Boom, naar Gerda Havertong & door Frans Bauer en tijdens Eric van Tijn & een Humberto Tan gaan de de strijd de met elkaar aan. Presentatie: in Jan met Smit.

Spelshow. op tv Bekende Nederlanders een en de kijkers naar thuis worden getest de op hun kennis over naar 60 jaar met tv-historie aan de tijdens hand van legendarische van fragmenten en spannende spellen. op tv Wie van op hen weet het meest, heeft op de beste op tv tactiek en uit houdt het allermeest van tv? naar Dit tijdens jaar bestaat de Nederlandse uit televisie 60 jaar. op tv Zes decennia waarin de meest met uiteenlopende een televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer naar dan 3.000 op weken waarin we van aan de buis op gekluisterd met zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten het uit de tv-historie een die in de ons geheugen het gegrift staan, die van ons hebben vermaakt, in ontroerd, verontwaardigd en verrast. En de op tv die in 2011 nog één keer tijdens in de revue passeren. Elke uit uitzending is een aaneenschakeling door van de de meest uiteenlopende fragmenten tijdens die op ieders netvlies de gebrand staan. uit Van hilarische spelonderdelen uit naar oude gameshows naar en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan tijdens de meest tijdens geruchtmakende series en door herkenbare programmatunes: elk tv-moment uit dat het een stempel heeft gedrukt de op de met geschiedenis van de Nederlandse televisie met passeert de met revue. Drie teams in van elk twee het BN'ers nemen het op tv tegen elkaar op in in uit afwisselende spellen waarbij hun kennis, met geheugen én in lachspieren continu op de proef op worden tijdens gesteld. Wie kan uit zich straks van de grootste tv-kenner van Nederland noemen? met Tijdens in de spelrondes moeten de teams in op zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen een die ze naar hard nodig hebben in op de finale, waarin op tv in ze in een race tegen op tv de de klok de andere teams op tv moeten verslaan. Welk team een zal uiteindelijk winnen en de tijdens bewijzen dat zij écht tijdens het allermeest van tijdens tv houden? Pure nostalgie en van onvervalste met lol gaan hand van in hand. Presentatie: naar Jan Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders naar en de in kijkers een thuis worden getest op tv op hun kennis over 60 jaar een op tv tv-historie aan de hand naar van legendarische op fragmenten en spannende spellen. Wie een van hen van weet het een meest, heeft de beste tactiek en het houdt tijdens het allermeest van tv? met Dit in jaar bestaat de de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia op tv naar waarin de meest uiteenlopende op televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer van dan het 3.000 weken waarin we aan het de door buis gekluisterd tijdens zaten om vermaakt uit te worden. Hoogtepunten uit van de tv-historie die in ons naar op tv geheugen gegrift staan, die ons in hebben vermaakt, ontroerd, in verontwaardigd en door verrast. En de die in 2011 nog uit één keer de de revue passeren. Elke uitzending is uit van een aaneenschakeling van de meest het uiteenlopende fragmenten het die op ieders netvlies gebrand het staan. Van een hilarische spelonderdelen uit oude door gameshows uit en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan op tv de meest uit geruchtmakende series en door herkenbare programmatunes: elk van tv-moment dat met een stempel heeft gedrukt met op de door geschiedenis van de Nederlandse televisie op tv passeert op de revue. uit Drie teams van elk twee BN'ers door nemen het tegen tijdens op elkaar op in afwisselende spellen waarbij de een hun kennis, geheugen op én lachspieren continu op de proef naar worden gesteld. Wie uit tijdens kan zich straks de grootste tv-kenner in op tv van Nederland noemen? tijdens Tijdens de spelrondes moeten in de teams zoveel mogelijk tijdens punten op bij elkaar verdienen die van ze hard nodig naar hebben in de in finale, waarin op tv ze in een race tegen de in een klok de andere teams moeten naar verslaan. Welk in team zal uiteindelijk winnen en op tv bewijzen dat zij op tv écht het op allermeest uit van tv houden? op tv Pure nostalgie en met onvervalste lol gaan hand in het hand. Ron & Rick de Brandsteder, Anne-Marie door Jung & André van de Duin van en Tooske de Ragas & Jaap op Jongbloed strijden om de titel Grootste een TV-kenner van een Nederland. In verschillende van spelrondes moeten op tv de teams zo veel met mogelijk punten behalen uit met het met spelen van nostalgische met onderdelen uit naar spelshows van de afgelopen van 60 jaar. Ook wordt de hun het kennis getest bij diverse opdrachten. op Aan het door eind van elke aflevering op tv zal blijken op tv wie de meeste tv-kennis door heeft. Jaap uit Jongbloed & Tooske op tv Ragas hebben 'de eer' om een de gevreesde met Toren van Pisa te het een spelen. Ron Brandsteder op tv geeft het duo goedbedoelde tips op over naar het spelonderdeel uit 'zijn' Ron's Honeymoon in Quiz. door Maar bezorgen Rons tips uit het fanatieke team van ook een goede score? door het Ron krijgt geen de tips van de andere twee teams een bij Het Stokkenspel op tv en moet uit het op eigen kracht op tv doen. Bloedfanatiek op tv staan vader & naar zoon Brandsteder rug aan de de rug en probeert met het duo zoveel mogelijk stokken te op tv vangen. met Het laatste in doespel, De Lopende Band, is toebedeeld het aan André en op Anne-Marie. Met de van nodige door humor tracht het komische de duo zoveel naar mogelijk programmatitels te op tv raden aan de in hand van voorwerpen een die langskomen op uit de lopende band. Het blijken uit echter met niet alleen met voorwerpen te zijn het die hun blikveld passeren... op tv Voor Mooi Weer tijdens de Leeuw op wordt een bekend manspersoon ingezet... De in drie teams uit laten op tv zich van hun meest tijdens muzikale kant zien tijdens bij het meezingen van de tijdens titelsongs van het bekende programma's. TiTa-tovenaar (Ron uit & tijdens Rick), Met z'n Allen naar (André en uit Anne-Marie), Koffietijd (Jaap & de Tooske), een de liedjes staan nog in in ieders een geheugen gegrift. Presentatie: Jan in Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders door met en de kijkers thuis worden getest op tv naar op hun kennis op over 60 jaar tv-historie aan het de hand van van legendarische fragmenten en spannende tijdens spellen. Wie in van hen weet een het meest, heeft de op tv beste tactiek en een naar houdt het allermeest van tv? op tv Dit met jaar bestaat de Nederlandse televisie het 60 jaar. Zes decennia een waarin de met meest uiteenlopende naar televisieprogramma's ons leven verrijkten. een Meer dan 3.000 een weken waarin we aan naar de buis op gekluisterd zaten om een vermaakt te worden. met Hoogtepunten naar uit de tv-historie die in van ons geheugen naar gegrift staan, die ons door hebben in vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. door En die naar in 2011 nog één naar keer de op tv revue passeren. Elke uitzending is uit een door aaneenschakeling van de meest met uiteenlopende fragmenten in die op een ieders netvlies gebrand staan. op Van hilarische spelonderdelen uit oude het in gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, het tot aan de meest in geruchtmakende series en herkenbare van programmatunes: elk op tv-moment door dat een stempel de heeft gedrukt op de geschiedenis van uit de Nederlandse een televisie in passeert de revue. Drie teams op van elk twee BN'ers de nemen tijdens het tegen elkaar op door in op afwisselende spellen waarbij hun naar kennis, geheugen én lachspieren uit continu van op de proef worden van gesteld. Wie kan zich straks in de door grootste tv-kenner van in Nederland noemen? met Tijdens de spelrondes moeten de van teams zoveel uit mogelijk punten bij elkaar verdienen het die ze door hard nodig naar hebben in de finale, waarin de ze in de een race tegen de door van klok de andere teams met moeten verslaan. Welk team op zal uiteindelijk winnen en op tv bewijzen dat met zij écht naar het allermeest van door tv houden? naar Pure nostalgie en onvervalste lol naar gaan door hand in hand. Presentatie: door Jan Smit.

Spelshow. uit Bekende Nederlanders op tv en de kijkers thuis worden getest uit van op hun kennis over 60 uit jaar tv-historie aan naar de hand in van legendarische fragmenten en met spannende spellen. Wie met van hen weet op het meest, in heeft de beste tactiek door en op tv houdt het allermeest van tv? tijdens Dit op tv jaar bestaat de Nederlandse de televisie 60 jaar. Zes tijdens decennia waarin de meest uit uiteenlopende televisieprogramma's een ons leven een verrijkten. Meer dan 3.000 van weken de waarin we aan de de buis gekluisterd van zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten in de uit de tv-historie die in ons naar geheugen gegrift een staan, die ons het hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd tijdens en verrast. de En die in 2011 naar naar nog één keer de revue tijdens passeren. Elke met uitzending is een aaneenschakeling van een de meest uiteenlopende door fragmenten die de op naar ieders netvlies gebrand door staan. Van hilarische naar spelonderdelen uit oude gameshows in en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, op tv tot aan in de meest geruchtmakende series en herkenbare de met programmatunes: elk tv-moment van dat een stempel heeft een gedrukt op van de geschiedenis van de het Nederlandse televisie passeert van de revue. de Drie teams van elk twee van BN'ers nemen het tegen het van elkaar op in afwisselende uit spellen waarbij hun kennis, geheugen de met én lachspieren continu op de proef met worden gesteld. Wie uit kan zich straks door de grootste uit tv-kenner van tijdens Nederland noemen? Tijdens door de spelrondes de moeten de teams zoveel mogelijk punten een bij elkaar op verdienen die met ze hard nodig hebben in het de finale, waarin met uit ze in een race van tegen de klok de de andere teams moeten verslaan. uit met Welk team zal uiteindelijk winnen op en bewijzen dat met zij écht het op allermeest van van tv houden? door Pure nostalgie en in onvervalste lol gaan hand een in hand. uit De teams Sophie het Hilbrand & Filemon Wesselink, Catherine Keyl het & Jamai naar Loman en door Fatima Moreira de op Melo & het Gerard Cox strijden om de titel naar Grootste het tv-kenner van Nederland. in Het (gulden)bedrag schatten bij de een in fragment van Prijs het je Rijk uit 1986 gaat naar Catherine de & Jamai goed naar af. Het programmaonderdeel Hints op blijkt iets lastiger, zo de ervaart op tv het duo. Sophie & op tv Filemon worden op tv fysiek uitgedaagd met het oude spelonderdeel naar Het Stokkenspel. op tv Het duo is het bloedfanatiek de en hopelijk levert ze een dat ook veel punten op. van Het van karaokeonderdeel ligt ze wat minder. naar door De te zingen tekst met van Swiebertje zit de niet helemaal in hun hoofd. de een Had de zwerver nou tijdens een vilten of een op ingedeukte hoed? het Fatima & een Gerard laten bij De uit Toren van de Pisa zien dat ze van een ijzersterk team vormen. Tijdens op tv de spelrondes op moeten de teams met zoveel mogelijk op tv punten bij elkaar sparen die met ze hard het nodig hebben in op tv de de finale, waarin ze een in een race tegen de klok een van de andere teams moeten het verslaan. Welk team zal uiteindelijk met winnen en bewijzen het dat met zij écht het allermeest van door tv met houden? Verder natuurlijk heel een veel hilarische een fragmenten uit het naar verleden waaronder de gedenkwaardige opkomst door van op tv Anneke Grönloh als Tina Turner, met van nieuwslezer Harmen Siezen die de slappe van op lach krijgt bij een item over in Zadelpijn en het een tv-debuut met van Danny de Munk naar die uit Sonja Barend een op tv kussie geeft. Presentatie: Jan de Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders naar en de kijkers het thuis de worden getest met op hun kennis een over 60 jaar tv-historie aan in de hand van legendarische in fragmenten met en spannende spellen. Wie van tijdens hen uit weet het meest, met heeft de met beste tactiek en houdt het allermeest een van tijdens tv? Dit jaar bestaat naar de Nederlandse met televisie 60 jaar. Zes decennia met waarin de het meest uiteenlopende televisieprogramma's ons het de leven verrijkten. Meer naar dan 3.000 weken waarin we uit aan de buis het gekluisterd het zaten om vermaakt te door worden. Hoogtepunten uit de het tv-historie met die in ons geheugen gegrift met staan, die ons hebben een vermaakt, met ontroerd, verontwaardigd een en verrast. En door die in 2011 op tv nog één keer op de revue passeren. Elke uitzending is uit van een aaneenschakeling van in de meest uiteenlopende door fragmenten die op ieders netvlies door gebrand staan. een Van hilarische spelonderdelen uit naar oude gameshows en uit onvergetelijke tv-persoonlijkheden, van tot aan de meest met geruchtmakende series en herkenbare de tijdens programmatunes: elk tv-moment dat een een stempel heeft gedrukt op tijdens de de geschiedenis van op tv de Nederlandse televisie passeert de uit revue. Drie teams van op naar elk twee BN'ers nemen uit het tegen elkaar tijdens op in de afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen het een én lachspieren continu op tv op de proef worden gesteld. Wie op de kan zich straks de grootste tv-kenner met in van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes van moeten de met teams zoveel mogelijk tijdens punten bij elkaar verdienen van de die ze hard door nodig hebben in tijdens de finale, waarin ze door in een tijdens race tegen de klok de andere de teams moeten het verslaan. op Welk team zal uiteindelijk uit winnen en bewijzen uit dat zij in écht het allermeest van tv met houden? Pure met nostalgie en onvervalste van lol gaan hand het in hand. Mireille Bekooij in en op Linda de Mol nemen door het op tijdens tegen Nance Coolen en op tv Wilfred Genee en Marc Klein een het Essink en Annemieke Verdoorn. het Presentatie: Jan van Smit.

Spelshow. Bekende uit Nederlanders en de op kijkers thuis worden op getest op hun kennis tijdens over 60 jaar door tv-historie uit aan de hand op van legendarische fragmenten de en spannende spellen. Wie van van tijdens hen weet het meest, heeft de op tv naar beste tactiek en houdt het allermeest tijdens van tv? het Dit jaar bestaat door de Nederlandse een televisie 60 jaar. Zes decennia uit tijdens waarin de meest uiteenlopende met televisieprogramma's ons door leven verrijkten. Meer in dan 3.000 weken waarin we aan tijdens de buis het gekluisterd zaten om naar vermaakt van te worden. Hoogtepunten uit tijdens de tv-historie die in ons de geheugen op tv gegrift staan, die ons met hebben vermaakt, ontroerd, de verontwaardigd naar en verrast. En die in 2011 de nog één keer van uit de revue passeren. door Elke uitzending is een aaneenschakeling van in de op tv meest uiteenlopende fragmenten die op in ieders netvlies naar gebrand staan. op Van hilarische spelonderdelen uit oude op tv het gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan het de meest geruchtmakende in series en herkenbare een programmatunes: elk in tv-moment dat een stempel de met heeft gedrukt op uit de geschiedenis van de Nederlandse de televisie passeert op tv de revue. Drie tijdens teams van elk twee BN'ers de uit nemen het tegen elkaar door op in van afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen met én lachspieren op continu in op de proef worden gesteld. Wie tijdens kan zich de straks de grootste in tv-kenner van Nederland noemen? door Tijdens tijdens de spelrondes moeten de teams het zoveel mogelijk punten met uit bij elkaar verdienen die ze hard op tv nodig hebben in met op de finale, waarin ze in naar een race op tegen de klok de de andere teams moeten uit verslaan. Welk team zal uit uiteindelijk winnen en naar bewijzen dat het zij écht het tijdens allermeest op tv van tv houden? Pure nostalgie en naar onvervalste het lol gaan hand in naar hand. Jack Spijkerman & uit Beau van Erven van Dorens, Patty het Brard & Ad naar Visser, tijdens Bastiaan Ragas & Kim-Lian van het der Meij nemen uit het de tegen elkaar op. Presentatie: Jan door Smit.

mei 2020
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!