Programma gemist?

Spelshow. uit Bekende Nederlanders en door de kijkers thuis tijdens worden getest op hun kennis op over 60 jaar met van tv-historie aan de hand van legendarische op tv fragmenten en van spannende spellen. Wie door van hen weet het van meest, heeft de een beste tactiek naar en op tv houdt het allermeest van tv? Dit een jaar in bestaat de Nederlandse televisie het 60 jaar. Zes in decennia uit waarin de meest uiteenlopende de televisieprogramma's ons leven verrijkten. het Meer dan door 3.000 weken waarin in we aan de buis naar gekluisterd zaten het om vermaakt te van worden. Hoogtepunten uit de tv-historie op die naar in ons geheugen gegrift naar staan, een die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd het en verrast. En het uit die in 2011 nog één in keer de met revue passeren. Elke uitzending met is een aaneenschakeling van door tijdens de meest uiteenlopende fragmenten die met op ieders door netvlies gebrand staan. Van de hilarische spelonderdelen op tv uit oude gameshows het en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan naar de meest geruchtmakende de met series en herkenbare uit programmatunes: elk tv-moment met dat een stempel in heeft gedrukt op in de geschiedenis van de op tv Nederlandse televisie passeert de revue. het Drie teams de van elk uit twee BN'ers nemen uit het tegen elkaar in op in op tv afwisselende spellen waarbij hun kennis, uit geheugen op tv én lachspieren continu op de proef door naar worden gesteld. Wie kan zich tijdens straks de op tv grootste tv-kenner van Nederland noemen? uit naar Tijdens de spelrondes op moeten de teams zoveel mogelijk tijdens punten van bij elkaar verdienen van die ze hard nodig met hebben in een de finale, waarin ze het in een race de tegen de klok de andere tijdens teams moeten verslaan. het de Welk team zal tijdens uiteindelijk winnen en op bewijzen dat zij écht van het allermeest van tv tijdens houden? Pure nostalgie en naar onvervalste lol gaan een hand tijdens in hand. Rob Kamphues & door Gerard Joling, tijdens Leontine Borsato het & Paul de het Leeuw en de Erik van der Hoff & op Hans door van Willigenburg gaan de strijd met met elkaar aan. Presentatie: met Jan naar Smit.

Spelshow. Bekende in Nederlanders en de kijkers in thuis worden getest van tijdens op hun kennis over 60 het jaar tv-historie uit aan de in hand van legendarische fragmenten op tv en spannende van spellen. Wie van hen weet van het meest, heeft een de beste tactiek en naar houdt de het allermeest op tv van tv? Dit jaar bestaat de tijdens uit Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia met waarin in de meest uiteenlopende de televisieprogramma's ons leven in verrijkten. Meer dan 3.000 weken op tv waarin door we aan de buis de gekluisterd zaten om vermaakt op te worden. van Hoogtepunten uit de een tv-historie die in in ons geheugen gegrift met staan, die ons hebben een uit vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en op tv verrast. En die in 2011 in nog één keer een de in revue passeren. Elke uitzending is in een naar aaneenschakeling van de een meest uiteenlopende fragmenten uit die op ieders door netvlies gebrand staan. Van hilarische met spelonderdelen het uit oude gameshows een en onvergetelijke uit tv-persoonlijkheden, tot aan de meest in geruchtmakende series en herkenbare op tv programmatunes: elk tv-moment een dat een op tv stempel het heeft gedrukt op de op geschiedenis van de Nederlandse op televisie passeert de een revue. een Drie teams van elk twee BN'ers op tv nemen op tv het tegen elkaar op op in afwisselende op tv spellen waarbij hun kennis, geheugen uit én op lachspieren continu op de door proef met worden gesteld. Wie kan een zich straks de grootste tv-kenner van van tijdens Nederland noemen? Tijdens de spelrondes door op tv moeten de teams zoveel op tv mogelijk punten bij tijdens elkaar verdienen de die ze hard nodig hebben met in de naar finale, waarin ze met in een door race tegen de klok de andere uit teams moeten het verslaan. door Welk team zal met uiteindelijk winnen en bewijzen dat de zij écht het het allermeest van tv houden? een van Pure nostalgie en onvervalste de lol gaan hand in met hand. Victor in Reinier & Jan Joost van uit uit Gangelen, Cilly Dartell & Ron Boszhard de en Anniko op tv van Santen de & Joop op Braakhekke gaan de strijd met elkaar tijdens aan. Presentatie: Jan de van Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders tijdens en de kijkers door thuis worden getest met de op hun kennis over 60 naar jaar op tv-historie aan de hand van legendarische door fragmenten de en spannende spellen. de Wie van hen weet tijdens het meest, heeft een de beste een tactiek en houdt het allermeest door van tv? Dit uit jaar bestaat de een Nederlandse televisie het 60 jaar. met Zes decennia waarin de tijdens meest een uiteenlopende televisieprogramma's ons in leven verrijkten. Meer dan 3.000 de weken door waarin we aan de buis gekluisterd uit zaten om vermaakt op tijdens te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie met op die in ons geheugen gegrift staan, op tv die tijdens ons hebben vermaakt, ontroerd, de verontwaardigd en verrast. En van die in 2011 uit door nog één keer de op revue passeren. op tv Elke uitzending is een een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende in fragmenten die in op ieders het netvlies gebrand staan. Van hilarische tijdens met spelonderdelen uit oude gameshows het en onvergetelijke een tv-persoonlijkheden, tot aan de een meest geruchtmakende series en op tv herkenbare programmatunes: elk tv-moment tijdens op dat een stempel heeft gedrukt op naar van de geschiedenis van de Nederlandse van televisie passeert de de revue. met Drie teams van een elk twee BN'ers nemen op het tegen elkaar op door in afwisselende spellen waarbij uit het hun kennis, geheugen én op tv lachspieren continu op de in proef worden gesteld. door Wie kan zich straks van de met grootste tv-kenner van Nederland noemen? naar de Tijdens de spelrondes uit moeten de teams zoveel mogelijk punten naar bij naar elkaar verdienen die uit ze hard nodig hebben in naar de finale, door waarin ze naar in een race tegen op de klok de andere van teams moeten uit verslaan. tijdens Welk team zal uiteindelijk winnen en uit een bewijzen dat zij uit écht het allermeest in van tv houden? Pure het nostalgie en onvervalste lol gaan met hand een in hand. Joke Bruijs het & Jeroen door van der Boom, met Gerda Havertong & uit Frans Bauer en Eric van uit Tijn in & Humberto Tan tijdens gaan de strijd met elkaar uit aan. Presentatie: tijdens Jan naar Smit.

Spelshow. Bekende de Nederlanders en de kijkers van thuis worden het getest op op hun kennis over een 60 jaar van tv-historie aan de met hand van legendarische fragmenten en spannende naar spellen. het Wie van hen weet het het meest, uit heeft de in beste tactiek en houdt uit het allermeest van tv? Dit uit een jaar bestaat de tijdens Nederlandse televisie 60 jaar. een Zes decennia door waarin de meest uiteenlopende met televisieprogramma's ons naar leven verrijkten. Meer dan 3.000 in weken de waarin we aan de buis tijdens gekluisterd zaten de om vermaakt te door worden. Hoogtepunten uit de tv-historie met die in ons door geheugen gegrift door staan, op die ons hebben vermaakt, ontroerd, de verontwaardigd en het verrast. En die van in 2011 op nog één keer de revue op tv passeren. Elke het uitzending is een aaneenschakeling van een de meest op uiteenlopende tijdens fragmenten die op ieders het netvlies gebrand op tv staan. Van hilarische spelonderdelen van uit oude de gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot het aan het de meest geruchtmakende series en een herkenbare naar programmatunes: elk tv-moment dat een stempel een heeft gedrukt op de tijdens de geschiedenis van van de Nederlandse televisie passeert door de revue. Drie teams tijdens van elk op tv twee BN'ers naar nemen het tegen elkaar met op in afwisselende het spellen waarbij hun kennis, geheugen op én lachspieren in continu door op de proef worden gesteld. Wie de het kan zich straks de met grootste tv-kenner naar van Nederland noemen? Tijdens naar de spelrondes moeten de uit teams zoveel mogelijk in punten bij het elkaar verdienen die op ze hard op nodig hebben in de een finale, waarin ze het in een race tegen in de het klok de andere teams een moeten verslaan. Welk in team zal uiteindelijk winnen en op tv bewijzen door dat zij écht het naar allermeest van uit tv houden? Pure nostalgie en op onvervalste lol een gaan hand in uit hand. Presentatie: Jan met Smit.

Spelshow. naar Bekende Nederlanders en uit de kijkers thuis in worden getest op hun een kennis over 60 jaar door tv-historie uit aan de hand het van legendarische door fragmenten en spannende spellen. op tv Wie van hen weet het op meest, in heeft de de beste tactiek en houdt het van allermeest van door tv? Dit jaar bestaat tijdens de het Nederlandse televisie 60 jaar. Zes in decennia waarin de meest van uiteenlopende televisieprogramma's ons een leven verrijkten. Meer naar het dan 3.000 weken een waarin we aan de buis gekluisterd de op tv zaten om vermaakt uit te worden. Hoogtepunten uit de op tv tv-historie die in tijdens ons geheugen gegrift naar staan, die ons hebben uit door vermaakt, ontroerd, verontwaardigd het en verrast. En die in van 2011 nog één met keer de revue op passeren. Elke uitzending is van een aaneenschakeling op van een de meest uiteenlopende in fragmenten die op ieders met netvlies gebrand staan. Van hilarische door spelonderdelen een uit oude gameshows en de onvergetelijke in tv-persoonlijkheden, tot aan tijdens de meest geruchtmakende series en op herkenbare programmatunes: met elk tv-moment door dat een stempel heeft gedrukt in op de uit geschiedenis van met de Nederlandse televisie passeert met de revue. in Drie teams van van elk twee BN'ers door nemen het tegen elkaar op op in afwisselende spellen het waarbij hun kennis, geheugen met én van lachspieren continu op met de proef worden gesteld. Wie de op kan zich straks de in grootste tv-kenner tijdens van Nederland noemen? Tijdens met de spelrondes moeten de teams op tv op tv zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen het die door ze hard nodig hebben op tv in de finale, waarin naar ze in een naar race tegen de op tv klok naar de andere teams door moeten verslaan. Welk team zal een uiteindelijk winnen en in naar bewijzen dat zij door écht het allermeest van tv houden? het tijdens Pure nostalgie en onvervalste op lol gaan hand in hand. met Ron & Rick met Brandsteder, Anne-Marie Jung uit & in André van Duin en Tooske uit Ragas & Jaap door Jongbloed strijden om uit de titel de Grootste uit TV-kenner van Nederland. In verschillende op tv spelrondes moeten de tijdens teams zo op tv veel mogelijk punten behalen met op tv tijdens het spelen van nostalgische onderdelen uit uit spelshows van naar de afgelopen 60 jaar. het Ook wordt hun van kennis getest bij door diverse opdrachten. naar Aan het van eind van elke aflevering tijdens zal blijken wie een de meeste tv-kennis door heeft. door Jaap Jongbloed & Tooske tijdens Ragas hebben met 'de eer' om de gevreesde in Toren op van Pisa te spelen. Ron naar Brandsteder geeft het duo op de goedbedoelde tips over het spelonderdeel uit met 'zijn' naar Ron's Honeymoon Quiz. door Maar bezorgen Rons tips van het fanatieke van team ook een goede door score? Ron krijgt geen in tips van de tijdens tijdens andere twee teams bij Het door Stokkenspel en moet het van op eigen uit kracht doen. Bloedfanatiek staan naar vader & het zoon Brandsteder rug van aan met rug en probeert het duo in zoveel mogelijk stokken te tijdens vangen. op tv Het laatste doespel, De Lopende op tv Band, is uit toebedeeld aan André naar en Anne-Marie. van Met de nodige op tv humor tracht het komische duo een zoveel mogelijk programmatitels in te raden aan van tijdens de hand van voorwerpen die uit langskomen tijdens op de lopende band. Het een blijken echter niet alleen tijdens voorwerpen te zijn in die hun de blikveld uit passeren... Voor Mooi Weer de door Leeuw wordt naar een bekend manspersoon ingezet... De in drie teams een laten zich van een hun meest muzikale kant door zien bij het in meezingen de van de titelsongs van in bekende programma's. TiTa-tovenaar (Ron een & Rick), Met het z'n Allen (André een en Anne-Marie), Koffietijd uit een (Jaap & Tooske), de de liedjes staan nog in met ieders geheugen gegrift. van Presentatie: Jan van Smit.

Spelshow. van Bekende Nederlanders en de kijkers een thuis worden getest naar op hun kennis met over met 60 jaar tijdens tv-historie aan de hand van op tv legendarische uit fragmenten en spannende met spellen. Wie van het hen weet het meest, heeft op de beste tactiek en van houdt uit het allermeest van tv? Dit op tv jaar bestaat de tijdens Nederlandse in televisie 60 jaar. Zes decennia een waarin het de meest uiteenlopende op televisieprogramma's ons leven op verrijkten. Meer dan 3.000 naar weken waarin we door aan de buis op tv gekluisterd zaten om vermaakt van te worden. Hoogtepunten met uit door de tv-historie die door in ons tijdens geheugen gegrift staan, die uit ons hebben vermaakt, ontroerd, op tv verontwaardigd van en verrast. En op tv die in 2011 nog naar één keer de revue een passeren. Elke uitzending in is op een aaneenschakeling van de meest in uiteenlopende fragmenten in die op ieders uit netvlies gebrand staan. Van op tv hilarische in spelonderdelen uit oude gameshows en door onvergetelijke het tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende van series door en herkenbare programmatunes: elk de tv-moment dat een van stempel heeft gedrukt het op door de geschiedenis van de van Nederlandse televisie van passeert de revue. Drie teams het van elk een twee BN'ers in nemen het tegen elkaar op tv op in afwisselende spellen waarbij naar hun op kennis, geheugen én het lachspieren continu op de proef door worden gesteld. Wie tijdens kan op zich straks de grootste tv-kenner naar van op tv Nederland noemen? Tijdens de door spelrondes moeten de teams tijdens zoveel van mogelijk punten bij elkaar op verdienen uit die ze hard op nodig hebben in de uit finale, waarin ze een in een race tegen door de een klok de andere teams moeten verslaan. een een Welk team zal uiteindelijk winnen en een bewijzen dat zij tijdens écht het uit allermeest van uit tv houden? Pure naar nostalgie en onvervalste lol gaan op hand de in hand. Presentatie: met Jan Smit.

Spelshow. Bekende een Nederlanders en de kijkers in de thuis worden getest op hun kennis naar over 60 uit jaar tv-historie aan het de hand van van legendarische fragmenten en op tv spannende spellen. Wie van op tv hen weet het in meest, de heeft de op beste tactiek en houdt het met allermeest in van tv? Dit een jaar bestaat de Nederlandse tijdens televisie 60 naar jaar. Zes decennia waarin de door meest een uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer op dan 3.000 weken door waarin uit we aan de door buis gekluisterd zaten uit om vermaakt te worden. Hoogtepunten naar uit de het tv-historie de die in ons geheugen gegrift staan, uit die uit ons hebben van vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. uit En die in op tv 2011 nog één keer uit de revue passeren. naar Elke uitzending door is met een aaneenschakeling van de meest van uiteenlopende een fragmenten die op van ieders netvlies gebrand staan. Van op tv hilarische spelonderdelen uit oude door met gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot tijdens aan de meest geruchtmakende tijdens op tv series en herkenbare programmatunes: elk in tv-moment het dat een stempel heeft naar gedrukt op de geschiedenis van door de op Nederlandse televisie het passeert de revue. Drie teams van op elk in twee BN'ers nemen het tijdens tegen elkaar op door in afwisselende een spellen waarbij hun kennis, geheugen in én met lachspieren continu op de proef een worden gesteld. Wie uit kan zich straks naar de grootste naar tv-kenner van Nederland op noemen? Tijdens de een spelrondes moeten de teams naar zoveel mogelijk punten een bij op tv elkaar verdienen die ze het hard tijdens nodig hebben in door de finale, waarin ze in tijdens een race van tegen de klok de andere uit teams moeten verslaan. op tv Welk team met zal uiteindelijk winnen en naar een bewijzen dat zij écht het naar allermeest van met tv houden? Pure nostalgie het en onvervalste lol van gaan hand op in hand. met De teams Sophie Hilbrand & in Filemon Wesselink, Catherine Keyl een & Jamai Loman op en in Fatima Moreira de de Melo & Gerard Cox strijden in om de op tv titel tijdens Grootste tv-kenner van Nederland. Het (gulden)bedrag op schatten bij een uit fragment van Prijs de je met Rijk uit 1986 gaat Catherine in & Jamai op goed de af. Het programmaonderdeel Hints blijkt iets op tv lastiger, zo ervaart door het duo. Sophie op & Filemon worden de fysiek uitgedaagd met met het uit oude spelonderdeel Het in Stokkenspel. Het duo is bloedfanatiek op en hopelijk met levert ze dat op ook naar veel punten op. Het naar karaokeonderdeel ligt op tv ze wat minder. uit De te zingen tekst van Swiebertje van zit door niet helemaal in hun tijdens hoofd. Had de zwerver van nou van een vilten door of een ingedeukte hoed? van Fatima & Gerard laten op bij De Toren van van Pisa zien dat van tijdens ze een ijzersterk met team vormen. Tijdens het de spelrondes moeten de uit teams zoveel mogelijk een punten bij uit elkaar sparen die ze uit hard nodig een hebben in de finale, op waarin ze in een race door tegen de tijdens klok van de andere teams van moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk de een winnen en bewijzen dat zij écht in een het allermeest van tv houden? Verder op door natuurlijk heel veel hilarische fragmenten uit van het verleden van waaronder de gedenkwaardige opkomst het in van Anneke Grönloh op als Tina Turner, nieuwslezer Harmen met Siezen die de uit slappe lach op tv krijgt bij een item over op Zadelpijn en naar het tv-debuut met van Danny de Munk die uit Sonja naar Barend een kussie geeft. Presentatie: tijdens Jan uit Smit.

Spelshow. het Bekende Nederlanders en de op kijkers thuis naar worden getest op de hun kennis over 60 van jaar tv-historie aan de uit uit hand van legendarische fragmenten en spannende uit spellen. Wie van naar met hen weet het meest, heeft een de beste tactiek de en houdt de het allermeest een van tv? Dit jaar bestaat in de Nederlandse televisie op tv 60 jaar. Zes naar decennia waarin de meest van uiteenlopende televisieprogramma's in ons leven verrijkten. Meer de dan 3.000 in weken uit waarin we aan de buis gekluisterd in op tv zaten om vermaakt het te worden. Hoogtepunten tijdens uit de tv-historie die in ons op geheugen gegrift staan, op tv die naar ons hebben vermaakt, ontroerd, door verontwaardigd en verrast. het En in die in 2011 met nog één keer de revue van passeren. de Elke uitzending is een het aaneenschakeling van de meest het uiteenlopende fragmenten die op door ieders netvlies het gebrand staan. Van in hilarische spelonderdelen uit naar oude op tv gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan in de meest in geruchtmakende naar series en herkenbare programmatunes: tijdens elk tv-moment in dat een stempel heeft naar gedrukt op de geschiedenis op tv van op tv de Nederlandse televisie naar passeert de revue. Drie teams naar van met elk twee BN'ers nemen door het tegen tijdens elkaar op in afwisselende spellen waarbij naar hun kennis, geheugen een én met lachspieren continu op uit de proef worden gesteld. door Wie kan tijdens zich straks de grootste een tv-kenner met van Nederland noemen? Tijdens een de spelrondes moeten de teams met uit zoveel mogelijk punten bij elkaar een verdienen die ze hard in nodig hebben van in een de finale, waarin ze van in een race tegen de het van klok de andere teams op moeten verslaan. Welk team naar zal uiteindelijk in winnen en bewijzen door dat zij écht het op allermeest van tv houden? op Pure nostalgie tijdens en onvervalste lol tijdens gaan uit hand in hand. op Mireille Bekooij en Linda de Mol uit nemen het op van tegen in Nance Coolen en Wilfred naar Genee en in Marc Klein Essink op en Annemieke een Verdoorn. Presentatie: Jan door Smit.

Spelshow. naar Bekende Nederlanders en de tijdens kijkers thuis worden getest de op op tv hun kennis in over 60 jaar tv-historie van aan de hand van naar legendarische fragmenten en op tv spannende spellen. in Wie van hen weet de het een meest, heeft de beste tijdens tactiek en houdt het allermeest op naar van tv? Dit het jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 het jaar. Zes een decennia waarin van de meest op uiteenlopende televisieprogramma's ons leven in verrijkten. Meer dan tijdens 3.000 weken waarin we met aan van de buis gekluisterd zaten om een vermaakt te worden. Hoogtepunten het uit de op tv tv-historie die in van ons geheugen op gegrift staan, die ons hebben op tv van vermaakt, ontroerd, verontwaardigd van en verrast. En die in 2011 van nog op tv één keer de van revue passeren. Elke uitzending op tv is een aaneenschakeling de van de meest uiteenlopende naar fragmenten die een op ieders netvlies gebrand in staan. Van met hilarische spelonderdelen in uit oude gameshows en met onvergetelijke de tv-persoonlijkheden, tot aan in de meest geruchtmakende series tijdens en herkenbare van programmatunes: elk tv-moment dat een het stempel uit heeft gedrukt op de geschiedenis van met de Nederlandse met televisie passeert de revue. uit Drie teams in van elk twee BN'ers het nemen het tegen op elkaar op uit in afwisselende op spellen waarbij hun op kennis, geheugen én naar lachspieren continu op naar de proef worden gesteld. Wie naar kan zich straks met de een grootste tv-kenner van Nederland met noemen? Tijdens tijdens de spelrondes moeten de op teams zoveel mogelijk op tv punten bij elkaar verdienen in die naar ze hard nodig hebben in een uit de finale, waarin ze in naar een race tegen naar de klok de andere een op tv teams moeten verslaan. Welk tijdens team zal op tv uiteindelijk winnen en bewijzen dat tijdens zij écht het allermeest uit van tv naar houden? Pure nostalgie en met door onvervalste lol gaan tijdens hand in hand. Jack een Spijkerman & een Beau van Erven Dorens, tijdens Patty Brard & tijdens Ad Visser, Bastiaan met Ragas & Kim-Lian van naar der het Meij nemen het tegen van elkaar op. Presentatie: Jan uit Smit.

oktober 2019
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!