Programma gemist?

Spelshow. Bekende een Nederlanders en de kijkers op uit thuis worden getest in op hun kennis over 60 naar jaar tv-historie aan met de het hand van legendarische fragmenten en door spannende tijdens spellen. Wie van uit hen weet het meest, heeft de tijdens het beste tactiek en houdt het door allermeest het van tv? Dit naar jaar bestaat de Nederlandse televisie op tv 60 jaar. Zes decennia de waarin de de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons het leven in verrijkten. Meer de dan 3.000 weken waarin we naar aan de tijdens buis gekluisterd zaten door om vermaakt te met worden. Hoogtepunten uit de naar tv-historie die in in ons geheugen gegrift staan, door die ons met hebben vermaakt, ontroerd, van verontwaardigd en verrast. met En die in in 2011 een nog één keer een de revue passeren. Elke in uitzending is een op tv aaneenschakeling van tijdens de meest uiteenlopende fragmenten die van op ieders netvlies gebrand met tijdens staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude met de gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot op aan de in meest geruchtmakende op series en herkenbare op programmatunes: elk tv-moment met dat een stempel heeft gedrukt op op met de geschiedenis van de in Nederlandse televisie passeert door de revue. Drie het teams van elk twee op BN'ers op nemen het tegen elkaar op een in afwisselende met spellen waarbij hun op kennis, geheugen én lachspieren de continu op de op proef de worden gesteld. Wie kan op zich straks door de grootste tv-kenner van Nederland noemen? naar in Tijdens de spelrondes moeten de teams naar zoveel met mogelijk punten bij naar elkaar verdienen een die ze hard nodig hebben de in de finale, op waarin ze in op een in race tegen de tijdens klok de andere teams moeten het verslaan. Welk naar team zal uiteindelijk de winnen en bewijzen dat zij door écht het allermeest tijdens het van tv houden? Pure nostalgie en met onvervalste lol gaan door hand een in hand. Rob Kamphues & een op Gerard Joling, Leontine Borsato & Paul in de Leeuw naar en in Erik van der Hoff op tv & Hans van Willigenburg van gaan de strijd uit met elkaar op aan. Presentatie: Jan met Smit.

Spelshow. door Bekende Nederlanders van en de kijkers thuis worden van getest van op hun kennis over 60 jaar naar tv-historie aan tijdens de hand van een legendarische fragmenten en op tv spannende spellen. uit Wie van hen weet in het meest, een heeft de het beste tactiek en houdt het een allermeest op van tv? Dit jaar bestaat de een Nederlandse televisie 60 door jaar. Zes decennia op tv op tv waarin de meest uiteenlopende met televisieprogramma's ons de leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken een waarin we een aan de buis gekluisterd van zaten om vermaakt van te van worden. Hoogtepunten uit de met tv-historie in die in ons geheugen gegrift uit staan, naar die ons hebben vermaakt, ontroerd, tijdens verontwaardigd en tijdens verrast. En die tijdens in 2011 nog één naar keer de revue passeren. in Elke tijdens uitzending is een aaneenschakeling van naar in de meest uiteenlopende fragmenten die op een in ieders netvlies gebrand staan. Van uit hilarische een spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke het tv-persoonlijkheden, tot tijdens aan de meest in geruchtmakende het series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment uit de dat een stempel heeft de gedrukt op de geschiedenis van naar de Nederlandse televisie door passeert de revue. het Drie teams tijdens van elk op twee BN'ers nemen het tegen van de elkaar op in afwisselende met spellen waarbij hun kennis, met geheugen én lachspieren continu de op de met proef worden gesteld. Wie naar kan zich straks op de grootste tv-kenner naar van Nederland noemen? op Tijdens de in spelrondes moeten de tijdens teams zoveel mogelijk punten naar op tv bij elkaar verdienen die met ze hard nodig hebben met in de finale, de waarin ze door in een de race tegen de klok de andere naar met teams moeten verslaan. tijdens Welk team zal uiteindelijk winnen en naar bewijzen dat door zij écht het allermeest op van tv het houden? Pure op tv nostalgie en onvervalste lol gaan het hand het in hand. de Victor Reinier & Jan Joost tijdens van tijdens Gangelen, Cilly Dartell met & Ron Boszhard en de Anniko van Santen & een Joop een Braakhekke gaan de op strijd met elkaar aan. Presentatie: Jan op tv op Smit.

Spelshow. Bekende in Nederlanders door en de kijkers thuis in worden getest tijdens op hun kennis van over 60 jaar tv-historie aan naar de hand de van legendarische fragmenten en op tv spannende spellen. naar Wie van hen het weet het meest, uit heeft de beste tactiek tijdens en houdt het allermeest in van tv? Dit door jaar bestaat met de Nederlandse televisie een 60 jaar. met Zes decennia waarin de uit meest uiteenlopende televisieprogramma's ons naar uit leven verrijkten. Meer met dan 3.000 weken waarin uit we aan de op tv buis gekluisterd met zaten om vermaakt te worden. een Hoogtepunten uit de op tv-historie het die in ons geheugen gegrift staan, naar die tijdens ons hebben vermaakt, naar ontroerd, verontwaardigd en verrast. En naar die in 2011 op nog één keer door met de revue passeren. Elke uitzending de is een aaneenschakeling in van de de meest uiteenlopende naar fragmenten die op de ieders netvlies gebrand staan. op Van hilarische spelonderdelen uit op oude gameshows en onvergetelijke op tv tv-persoonlijkheden, tot aan met tijdens de meest geruchtmakende tijdens series en herkenbare programmatunes: naar elk tv-moment dat tijdens een stempel van heeft gedrukt op door de geschiedenis van op tv de Nederlandse televisie passeert naar de revue. Drie tijdens teams van elk twee door BN'ers in nemen het tegen elkaar op met in afwisselende uit spellen waarbij hun op tv kennis, geheugen én lachspieren continu naar op de proef tijdens worden gesteld. Wie het kan van zich straks het de grootste tv-kenner van Nederland tijdens noemen? Tijdens tijdens de spelrondes moeten van de teams zoveel mogelijk punten in met bij elkaar verdienen die ze hard in nodig met hebben in tijdens de finale, waarin uit ze in een de race tegen de klok de op andere teams moeten door verslaan. Welk uit team zal uiteindelijk naar winnen en bewijzen tijdens dat zij écht het tijdens allermeest van tv het houden? Pure nostalgie de en onvervalste lol naar gaan hand in in hand. Joke Bruijs in & Jeroen uit van der op Boom, Gerda Havertong & Frans door Bauer en Eric de van Tijn & tijdens Humberto een Tan gaan de strijd met elkaar in aan. Presentatie: een Jan de Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders met en de kijkers het thuis worden in getest op hun door kennis over 60 jaar het tv-historie aan de van hand tijdens van legendarische uit fragmenten en spannende een spellen. Wie van hen weet uit het meest, van heeft de beste tactiek een en houdt het allermeest naar van het tv? Dit jaar tijdens bestaat de Nederlandse televisie in 60 jaar. Zes naar decennia waarin de op meest uiteenlopende op televisieprogramma's ons leven de verrijkten. Meer dan 3.000 naar weken waarin tijdens we aan de naar buis gekluisterd op zaten om vermaakt te door worden. Hoogtepunten uit de tv-historie door die in naar ons geheugen gegrift staan, uit die op ons hebben vermaakt, door ontroerd, verontwaardigd en verrast. En met die door in 2011 nog met één keer de in revue passeren. Elke uitzending uit is een aaneenschakeling van op tv de van meest uiteenlopende fragmenten die op op van ieders netvlies gebrand staan. tijdens Van hilarische het spelonderdelen uit oude met gameshows en onvergetelijke op tv-persoonlijkheden, tot aan een de meest geruchtmakende series en naar herkenbare programmatunes: elk tv-moment van van dat een stempel heeft in gedrukt op de geschiedenis op tv van de Nederlandse met televisie uit passeert de revue. Drie teams de van elk twee BN'ers de nemen de het tegen elkaar op in op afwisselende spellen waarbij het hun naar kennis, geheugen én lachspieren de continu op door de proef worden gesteld. Wie het het kan zich straks de grootste tv-kenner met van Nederland noemen? het Tijdens de spelrondes van door moeten de teams zoveel mogelijk punten naar bij elkaar verdienen het tijdens die ze hard uit nodig hebben in de door finale, waarin ze met in een race door tegen de klok de op tv andere het teams moeten verslaan. Welk team zal een uiteindelijk winnen van en door bewijzen dat zij met écht het allermeest van tv uit houden? Pure nostalgie en met onvervalste lol tijdens gaan hand de in hand. Presentatie: het Jan Smit.

Spelshow. Bekende op tv Nederlanders en de kijkers uit thuis worden in getest op hun met kennis over 60 op tv jaar op tv tv-historie aan de hand van legendarische naar fragmenten met en spannende spellen. naar Wie van hen weet het door meest, door heeft de beste met tactiek en houdt het met allermeest van tv? op tv Dit jaar bestaat naar de Nederlandse televisie 60 op jaar. Zes decennia met waarin de uit meest door uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer uit dan 3.000 weken door waarin we uit aan de buis gekluisterd uit met zaten om vermaakt te worden. de Hoogtepunten uit de tijdens tv-historie die in door ons geheugen van gegrift staan, die de ons hebben vermaakt, van ontroerd, verontwaardigd op tv en verrast. En die een in 2011 nog één het keer de revue passeren. in Elke op uitzending is een aaneenschakeling op tv van de het meest uiteenlopende fragmenten die een op uit ieders netvlies gebrand staan. Van op tv hilarische spelonderdelen uit naar oude door gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot met aan de uit meest geruchtmakende series op en herkenbare programmatunes: uit elk tv-moment dat een door stempel heeft gedrukt in op de op tv geschiedenis van de Nederlandse uit televisie passeert de van revue. tijdens Drie teams van elk twee van BN'ers nemen het het tegen elkaar op in door afwisselende spellen waarbij een het hun kennis, geheugen in én lachspieren continu op de een proef in worden gesteld. Wie met kan zich straks uit de grootste tv-kenner een van Nederland noemen? Tijdens op tv de spelrondes door moeten de teams zoveel mogelijk in punten in bij elkaar verdienen die ze hard op tv nodig uit hebben in de finale, waarin met ze door in een race tegen op tv de klok de andere met teams moeten op tv verslaan. Welk team zal het uiteindelijk winnen en uit bewijzen dat zij het écht het allermeest op tv van tv houden? een de Pure nostalgie en onvervalste lol met gaan van hand in hand. Ron & op Rick Brandsteder, het Anne-Marie Jung & André van de Duin en Tooske uit Ragas & Jaap tijdens Jongbloed strijden de om de door titel Grootste TV-kenner van op tv Nederland. In verschillende op spelrondes moeten de tijdens teams zo veel naar mogelijk punten op behalen met van het spelen van nostalgische onderdelen uit in spelshows van tijdens de afgelopen 60 in jaar. Ook wordt hun op tv kennis getest een bij diverse opdrachten. Aan tijdens het eind op tv van elke in aflevering zal blijken wie het de meeste tv-kennis op heeft. Jaap Jongbloed het & de Tooske Ragas hebben 'de tijdens eer' om de gevreesde door Toren met van Pisa te spelen. tijdens Ron Brandsteder geeft van het duo goedbedoelde tips over uit het in spelonderdeel uit 'zijn' Ron's met Honeymoon Quiz. Maar bezorgen uit met Rons tips het fanatieke team in ook een goede score? met Ron krijgt geen met een tips van de een andere twee teams bij Het Stokkenspel van en moet met het op op eigen kracht op tv doen. Bloedfanatiek staan op vader & zoon Brandsteder rug aan op tv rug en het probeert het duo door zoveel mogelijk een stokken te vangen. op Het laatste op tv doespel, De Lopende Band, is uit toebedeeld aan André op tv en Anne-Marie. Met de op nodige humor met tracht op het komische duo het zoveel mogelijk programmatitels op te raden aan de het hand van door voorwerpen die langskomen tijdens op de lopende met band. Het blijken echter niet alleen van voorwerpen een te zijn het die hun blikveld in passeren... Voor Mooi Weer de tijdens Leeuw met wordt een bekend tijdens manspersoon ingezet... De drie teams laten met zich van tijdens hun meest met muzikale kant op zien bij het meezingen van het de het titelsongs van bekende programma's. naar TiTa-tovenaar (Ron een & Rick), Met z'n naar Allen (André en van Anne-Marie), Koffietijd van (Jaap & Tooske), naar de liedjes staan nog van in ieders geheugen gegrift. met Presentatie: Jan de Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders de en de naar kijkers het thuis worden getest op op tv hun kennis van over 60 jaar tv-historie in aan de hand met van legendarische fragmenten en spannende met spellen. het Wie van hen in weet het meest, tijdens heeft de tijdens beste tactiek en houdt het allermeest op van tv? met Dit jaar bestaat de de Nederlandse van televisie 60 in jaar. Zes decennia in waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's op ons leven verrijkten. op Meer dan in 3.000 weken waarin we aan van de buis op tv gekluisterd het zaten om vermaakt met te worden. Hoogtepunten uit de met tv-historie die in ons op tv tijdens geheugen gegrift staan, die ons hebben op met vermaakt, ontroerd, verontwaardigd met en verrast. En die in 2011 naar nog naar één keer de revue op passeren. Elke uitzending is door een aaneenschakeling uit van de meest uiteenlopende op tv op tv fragmenten die op ieders netvlies de gebrand in staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude naar uit gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan tijdens het de meest geruchtmakende de series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment een dat tijdens een stempel heeft gedrukt op op van de geschiedenis van de Nederlandse televisie de door passeert de revue. Drie teams van met elk het twee BN'ers nemen het in tegen op tv elkaar op in afwisselende op tv spellen waarbij hun kennis, op tv geheugen én lachspieren op tv continu op de proef de worden gesteld. uit Wie kan met zich straks de grootste van tv-kenner van op Nederland noemen? Tijdens uit de spelrondes op tv moeten de teams uit zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen met die ze hard naar nodig tijdens hebben in de finale, waarin van ze in een naar een race tegen de een klok de andere teams van moeten verslaan. het Welk team zal uiteindelijk tijdens winnen en bewijzen dat zij het écht het naar allermeest van tv een houden? Pure nostalgie het en onvervalste op lol gaan hand in uit hand. Presentatie: Jan door Smit.

Spelshow. van Bekende Nederlanders en de een kijkers thuis worden uit getest op hun kennis op tv tijdens over 60 jaar tv-historie aan de door hand van het legendarische fragmenten en spannende met van spellen. Wie van hen een weet het meest, heeft de uit beste met tactiek en houdt het met allermeest van tv? naar Dit het jaar bestaat de Nederlandse televisie naar 60 jaar. Zes op decennia waarin door de meest uiteenlopende televisieprogramma's de ons leven verrijkten. Meer van dan 3.000 een weken waarin door we aan de de buis gekluisterd zaten om vermaakt in op te worden. Hoogtepunten uit de op tv-historie die in uit ons van geheugen gegrift staan, die ons op hebben de vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En door die in in 2011 nog de één keer op tv de revue passeren. Elke van uitzending is een een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende met fragmenten die een op ieders het netvlies gebrand met staan. Van hilarische spelonderdelen uit uit oude tijdens gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot uit aan de het meest geruchtmakende series met en herkenbare programmatunes: met elk tv-moment met dat een stempel op heeft gedrukt op de geschiedenis op tv van de op tv Nederlandse televisie passeert de revue. het Drie teams van uit elk twee uit BN'ers nemen het op tegen met elkaar op in afwisselende spellen van waarbij hun kennis, geheugen tijdens én lachspieren continu naar van op de proef worden gesteld. naar Wie kan zich straks de de grootste tijdens tv-kenner van door Nederland noemen? Tijdens naar de spelrondes op tv moeten de teams zoveel mogelijk punten het bij elkaar verdienen naar die naar ze hard nodig door hebben in van de finale, waarin ze in het een race een tegen de klok door de andere teams moeten verslaan. uit Welk met team zal uiteindelijk in winnen en met bewijzen dat zij uit écht het allermeest van van tv houden? Pure nostalgie en in onvervalste tijdens lol gaan hand in hand. uit De tijdens teams Sophie Hilbrand op tv & Filemon Wesselink, Catherine van Keyl & Jamai Loman in en Fatima een Moreira de Melo & naar Gerard Cox strijden in om een de titel Grootste tv-kenner van de Nederland. Het (gulden)bedrag de schatten bij in een van fragment van Prijs door je Rijk uit een 1986 gaat Catherine & Jamai tijdens goed af. Het programmaonderdeel in op Hints blijkt iets in lastiger, zo ervaart het duo. Sophie op tv & Filemon worden door het fysiek uitgedaagd met het van oude spelonderdeel de Het Stokkenspel. Het op tv duo is bloedfanatiek en hopelijk levert uit op tv ze dat ook tijdens veel punten op. Het karaokeonderdeel de ligt ze van wat minder. De te de zingen tekst van Swiebertje een zit op tv niet helemaal op in hun hoofd. Had de op zwerver nou een uit vilten door of een ingedeukte hoed? naar Fatima & met Gerard laten bij De Toren van uit het Pisa zien dat ze een uit ijzersterk team vormen. Tijdens in naar de spelrondes moeten de teams zoveel van mogelijk punten uit bij met elkaar sparen die van ze hard nodig hebben uit in de finale, waarin het ze in door een race tegen de tijdens klok de door andere teams moeten uit verslaan. Welk team zal uiteindelijk op een winnen en bewijzen dat uit zij écht het allermeest van uit tv houden? op tv Verder natuurlijk op heel veel hilarische fragmenten tijdens uit met het verleden waaronder op de gedenkwaardige opkomst van Anneke Grönloh het als met Tina Turner, nieuwslezer Harmen in Siezen die uit de slappe lach met krijgt bij een item op tv over Zadelpijn en het het tv-debuut van Danny van de tijdens Munk die Sonja Barend een in kussie uit geeft. Presentatie: Jan door Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders op tv en het de kijkers thuis uit worden getest op hun de kennis over met 60 jaar met tv-historie aan de hand op van legendarische fragmenten en uit spannende spellen. Wie van het hen weet het op meest, heeft uit de door beste tactiek en houdt het allermeest in van tv? de Dit in jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 in tijdens jaar. Zes decennia waarin de van meest uiteenlopende televisieprogramma's ons het leven verrijkten. Meer tijdens dan het 3.000 weken in waarin we aan in de buis gekluisterd het zaten om vermaakt te de worden. Hoogtepunten uit de tv-historie tijdens die een in ons tijdens geheugen gegrift staan, door die ons hebben vermaakt, het ontroerd, verontwaardigd en uit verrast. En die in 2011 naar nog één van keer de revue een passeren. Elke uitzending is van een aaneenschakeling van de met de meest uiteenlopende fragmenten in die op ieders netvlies gebrand een staan. de Van hilarische spelonderdelen een uit oude gameshows van en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, door tot aan de meest geruchtmakende in in series en herkenbare naar programmatunes: elk tv-moment dat een van stempel heeft gedrukt op uit de geschiedenis in van naar de Nederlandse televisie passeert de van revue. Drie teams van van elk twee met BN'ers nemen het een tegen elkaar op door in afwisselende tijdens spellen waarbij hun kennis, geheugen de naar én lachspieren continu op de proef naar worden gesteld. Wie op tv kan in zich straks de uit grootste tv-kenner van tijdens Nederland noemen? in Tijdens de spelrondes moeten de teams de op tv zoveel mogelijk punten op tv bij elkaar verdienen die ze naar hard nodig het hebben in de finale, de waarin op ze in een race de tegen de op klok de andere in teams moeten verslaan. Welk team zal een uiteindelijk winnen en op bewijzen naar dat zij een écht het allermeest van tv houden? op Pure nostalgie naar en onvervalste lol gaan naar hand in van hand. Mireille Bekooij tijdens en Linda de een Mol nemen de het op tegen met Nance Coolen en Wilfred Genee het en Marc Klein met Essink met en Annemieke Verdoorn. Presentatie: Jan het tijdens Smit.

Spelshow. op tv Bekende Nederlanders en de uit kijkers thuis op worden getest op hun een kennis over 60 uit jaar tv-historie aan de van hand van uit legendarische een fragmenten en spannende spellen. Wie van de hen het weet het meest, naar heeft de beste tactiek en naar houdt van het allermeest van tv? naar Dit jaar van bestaat de Nederlandse televisie 60 tijdens jaar. Zes tijdens decennia waarin uit de meest uiteenlopende televisieprogramma's van ons leven verrijkten. Meer door dan 3.000 door weken waarin we in aan de buis een gekluisterd zaten op tv om vermaakt te het worden. Hoogtepunten op tv uit de tv-historie door die in ons het geheugen gegrift staan, die ons door hebben vermaakt, ontroerd, het verontwaardigd en verrast. uit En die een in 2011 nog door één keer de op tv revue passeren. Elke uitzending is uit een aaneenschakeling door van de meest uit uiteenlopende fragmenten die naar op ieders netvlies gebrand uit tijdens staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude uit gameshows op tv en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tijdens tot aan de meest geruchtmakende met series en herkenbare op programmatunes: naar elk tv-moment dat door een stempel het heeft gedrukt op de geschiedenis van de de Nederlandse tijdens televisie passeert de revue. tijdens de Drie teams van elk twee BN'ers naar nemen het op tv tegen elkaar op op tv in een afwisselende spellen waarbij hun op tv kennis, geheugen tijdens én lachspieren continu op op de proef worden een gesteld. Wie kan zich naar straks de grootste tv-kenner op tv van Nederland noemen? naar Tijdens door de spelrondes moeten de op teams zoveel mogelijk punten op tv de bij elkaar verdienen op die ze hard nodig hebben in door de finale, waarin tijdens ze in door een door race tegen de klok de andere op tv teams van moeten verslaan. Welk team zal een op uiteindelijk winnen en bewijzen dat naar zij in écht het allermeest van tv houden? het op Pure nostalgie en onvervalste lol uit gaan hand met in hand. Jack Spijkerman een & Beau van naar Erven Dorens, door Patty Brard & Ad op tv Visser, Bastiaan het Ragas & op Kim-Lian van der de Meij nemen het tegen elkaar met op. Presentatie: Jan door Smit.

juli 2019
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord