Programma gemist?

Spelshow. op Bekende Nederlanders en de kijkers een de thuis worden getest op met hun kennis over 60 jaar de in tv-historie aan de hand op tv van legendarische fragmenten uit en spannende spellen. in Wie van hen weet het een meest, heeft op tv de beste tactiek en de houdt in het allermeest van van tv? Dit jaar van bestaat de Nederlandse televisie 60 het jaar. op tv Zes decennia waarin de het meest uiteenlopende op tv televisieprogramma's ons leven verrijkten. de Meer dan 3.000 weken naar waarin we aan de naar de buis gekluisterd op tv zaten om vermaakt te worden. door Hoogtepunten uit de uit tv-historie die in tijdens ons het geheugen gegrift staan, die door ons hebben naar vermaakt, ontroerd, verontwaardigd door en verrast. En die in in 2011 nog naar één keer de revue passeren. de in Elke uitzending is door een aaneenschakeling van de meest een uiteenlopende fragmenten die op op ieders de netvlies gebrand staan. Van hilarische van spelonderdelen uit oude het gameshows en onvergetelijke een in tv-persoonlijkheden, tot aan de uit meest geruchtmakende series naar en herkenbare programmatunes: elk de tv-moment dat een stempel de heeft gedrukt met op de de geschiedenis van de Nederlandse tijdens televisie passeert de revue. van Drie teams uit van van elk twee BN'ers nemen het uit tegen tijdens elkaar op in afwisselende het spellen waarbij hun kennis, een geheugen van én lachspieren continu op de tijdens proef worden gesteld. naar Wie op kan zich straks de door grootste tv-kenner met van Nederland noemen? Tijdens de op tv spelrondes moeten naar de teams zoveel mogelijk punten een bij van elkaar verdienen die ze hard door nodig met hebben in de finale, op waarin ze in in een race tegen de in klok de uit andere teams moeten verslaan. op Welk team op zal uiteindelijk winnen en op tv in bewijzen dat zij het écht het allermeest van door tv houden? Pure nostalgie en van onvervalste lol met gaan hand in hand. met Rob Kamphues & door Gerard het Joling, Leontine Borsato & Paul het het de Leeuw en Erik van het der Hoff & uit Hans van van Willigenburg gaan de strijd met de van elkaar aan. Presentatie: Jan tijdens Smit.

Spelshow. een Bekende Nederlanders en de kijkers van thuis worden getest in op hun met kennis over 60 jaar het tv-historie op aan de hand van de legendarische fragmenten met en spannende spellen. op Wie van van hen weet het meest, heeft de het op tv beste tactiek en houdt door het allermeest van tv? het Dit jaar door bestaat de Nederlandse televisie 60 met jaar. op tv Zes decennia waarin van de meest uiteenlopende televisieprogramma's tijdens ons leven verrijkten. Meer een dan 3.000 in weken waarin we op aan de buis gekluisterd met zaten om vermaakt van te worden. Hoogtepunten het uit de tv-historie van die tijdens in ons geheugen op tv gegrift staan, naar die ons hebben vermaakt, ontroerd, uit verontwaardigd en verrast. En de die in 2011 van nog één keer op tv de revue passeren. met in Elke uitzending is op een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende met fragmenten die naar op ieders door netvlies gebrand van staan. Van hilarische op spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke de tv-persoonlijkheden, door tot aan de meest geruchtmakende met series en door herkenbare programmatunes: elk tv-moment met dat van een stempel heeft gedrukt op de de tijdens geschiedenis van uit de Nederlandse televisie passeert de van revue. Drie uit teams van elk naar twee BN'ers nemen het tegen naar elkaar op de in afwisselende spellen een waarbij hun kennis, naar geheugen én lachspieren continu naar op de proef uit worden gesteld. Wie de kan zich uit straks de van grootste tv-kenner op van Nederland noemen? Tijdens een de spelrondes moeten de het teams naar zoveel mogelijk punten de bij elkaar verdienen de die ze hard nodig op hebben in door de finale, waarin ze het in een race de tegen de klok de de andere met teams moeten verslaan. op Welk team zal uiteindelijk winnen en met bewijzen in dat zij écht in het allermeest van tv een houden? Pure de nostalgie en onvervalste lol een gaan hand in hand. een van Victor Reinier & het Jan Joost van Gangelen, Cilly op Dartell & tijdens Ron Boszhard en Anniko van op tv Santen tijdens & Joop Braakhekke gaan op tv de strijd met elkaar naar aan. Presentatie: een Jan uit Smit.

Spelshow. Bekende op tv Nederlanders en de kijkers tijdens door thuis worden getest op naar hun kennis over 60 jaar de een tv-historie aan de hand door van legendarische fragmenten en spannende van uit spellen. Wie van in hen weet het tijdens meest, heeft de beste tactiek en naar houdt het allermeest op van op tv tv? Dit jaar in bestaat de Nederlandse in televisie 60 jaar. Zes door decennia waarin de meest een in uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer op tv op dan 3.000 weken uit waarin we aan een de buis gekluisterd van zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit uit een de tv-historie met die in ons geheugen naar gegrift staan, die ons van hebben van vermaakt, ontroerd, verontwaardigd naar en verrast. En die in naar 2011 nog één tijdens keer de revue passeren. door door Elke uitzending is een op aaneenschakeling van de meest uiteenlopende in tijdens fragmenten die op ieders netvlies naar gebrand staan. Van hilarische de op tv spelonderdelen uit oude de gameshows en onvergetelijke het tv-persoonlijkheden, tot aan de meest op tv geruchtmakende series en herkenbare de programmatunes: elk een tv-moment dat een stempel van heeft gedrukt op door tijdens de geschiedenis van op de Nederlandse televisie naar passeert de revue. Drie teams van een in elk twee BN'ers nemen de het tegen elkaar van op in van afwisselende spellen waarbij met hun kennis, geheugen én lachspieren naar continu op de de proef worden gesteld. op tv Wie naar kan zich straks de grootste op tv tv-kenner uit van Nederland noemen? Tijdens de op tv spelrondes moeten de tijdens teams zoveel mogelijk punten op bij elkaar verdienen op uit die ze hard nodig door hebben in de finale, een waarin naar ze in een race de tegen de klok naar de andere op teams moeten verslaan. Welk team in zal uit uiteindelijk winnen en bewijzen een dat zij écht het allermeest tijdens van tv houden? het Pure nostalgie en tijdens in onvervalste lol gaan hand op in hand. Joke op tv Bruijs & Jeroen van der tijdens Boom, Gerda Havertong tijdens & op Frans Bauer en Eric de van Tijn & op tv Humberto naar Tan gaan de strijd met met elkaar aan. uit Presentatie: Jan het Smit.

Spelshow. door Bekende Nederlanders het en de kijkers thuis worden getest het op hun het kennis over 60 jaar van door tv-historie aan de hand van legendarische een fragmenten en spannende de spellen. door Wie van hen weet naar het meest, in heeft de beste een tactiek en van houdt het allermeest van tv? Dit het naar jaar bestaat de op tv Nederlandse televisie 60 jaar. naar Zes decennia waarin uit de meest uiteenlopende televisieprogramma's op tv ons van leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken in een waarin we aan in de buis gekluisterd zaten van om vermaakt te worden. Hoogtepunten de uit de door tv-historie die in ons van geheugen gegrift op staan, die ons op tv hebben op vermaakt, ontroerd, verontwaardigd van en verrast. En die op in 2011 nog één keer tijdens een de revue passeren. Elke uitzending op tv is een het aaneenschakeling van door de meest uiteenlopende fragmenten die tijdens op ieders in netvlies gebrand staan. Van een hilarische spelonderdelen uit oude een gameshows en op tv onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot met aan de de meest geruchtmakende series en op herkenbare programmatunes: elk uit tv-moment dat het een stempel heeft gedrukt tijdens op de geschiedenis van van de de Nederlandse televisie passeert de de revue. Drie uit teams van elk door twee BN'ers nemen het tegen tijdens elkaar op in de afwisselende spellen waarbij uit in hun kennis, geheugen én lachspieren continu het op de uit proef een worden gesteld. Wie kan zich straks in de grootste tijdens tv-kenner de van Nederland noemen? Tijdens de tijdens spelrondes op tv moeten de teams zoveel op mogelijk punten bij op tv elkaar verdienen die ze hard naar nodig hebben in het de finale, waarin op tv ze in de een race het tegen de klok de het andere de teams moeten verslaan. Welk naar team zal uiteindelijk winnen de en bewijzen dat zij een écht naar het allermeest in van tv houden? Pure nostalgie en in in onvervalste lol gaan hand in naar hand. het Presentatie: Jan Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders van naar en de kijkers thuis worden getest de op hun kennis naar over met 60 jaar tv-historie aan de de hand van legendarische het fragmenten en de spannende spellen. Wie tijdens van tijdens hen weet het meest, heeft de de beste tactiek de en houdt het allermeest op van tv? het Dit door jaar bestaat de tijdens Nederlandse televisie 60 jaar. van Zes decennia waarin tijdens de meest met uiteenlopende televisieprogramma's ons de leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken uit waarin in we aan de in buis gekluisterd zaten om het vermaakt te worden. het Hoogtepunten uit de tv-historie een die in ons het geheugen naar gegrift staan, die ons met hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd in en verrast. van En die in op tv 2011 nog één op keer de de revue passeren. op tv Elke uitzending is een aaneenschakeling tijdens van een de meest uiteenlopende fragmenten door die op ieders netvlies gebrand naar staan. Van met hilarische met spelonderdelen uit oude op gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan in een de meest geruchtmakende series door en herkenbare programmatunes: elk tv-moment op door dat een stempel het heeft gedrukt op in de geschiedenis van de uit Nederlandse televisie passeert de revue. op tv Drie teams van door elk op twee BN'ers in nemen het tegen elkaar door op in afwisselende met spellen waarbij uit hun kennis, geheugen én lachspieren in continu naar op de proef op worden gesteld. Wie kan zich straks in de tijdens grootste tv-kenner van Nederland noemen? tijdens Tijdens de van spelrondes tijdens moeten de teams zoveel mogelijk door punten op tv bij elkaar verdienen die ze uit hard nodig hebben in uit de finale, waarin met ze in een het race tegen de op klok uit de andere teams moeten tijdens verslaan. Welk team tijdens zal een uiteindelijk winnen en bewijzen dat van zij écht het uit allermeest van de tv houden? met Pure nostalgie en met onvervalste lol gaan in hand in hand. Ron & van Rick Brandsteder, Anne-Marie Jung het & door André van Duin en uit Tooske Ragas & Jaap naar het Jongbloed strijden om de titel Grootste uit naar TV-kenner van Nederland. In door verschillende spelrondes moeten de teams naar tijdens zo veel mogelijk punten behalen met tijdens het spelen de van tijdens nostalgische onderdelen uit spelshows van de met afgelopen een 60 jaar. Ook wordt hun door kennis getest op tv bij diverse opdrachten. op tv Aan het eind van de elke aflevering zal de blijken wie de op tv door meeste tv-kennis heeft. Jaap Jongbloed op tv & Tooske Ragas hebben tijdens 'de eer' om door de gevreesde Toren met van Pisa de te spelen. Ron Brandsteder de geeft met het duo goedbedoelde tips de over het spelonderdeel uit een 'zijn' Ron's Honeymoon door Quiz. tijdens Maar bezorgen Rons tijdens tips het fanatieke team ook een een goede score? op Ron krijgt geen de tips van van de van andere twee teams met bij Het Stokkenspel en met moet het op eigen kracht in doen. een Bloedfanatiek staan vader een & zoon Brandsteder de rug aan in rug en probeert het duo op zoveel mogelijk stokken op te vangen. in Het laatste doespel, De het Lopende Band, is toebedeeld naar met aan André en naar Anne-Marie. Met de nodige humor van tracht het naar komische duo zoveel mogelijk van programmatitels de te raden aan naar de hand van voorwerpen van die langskomen door op de lopende band. de Het blijken echter niet op tv alleen voorwerpen te met zijn die door hun blikveld passeren... Voor Mooi in Weer de Leeuw uit naar wordt een bekend manspersoon ingezet... De op drie een teams laten de zich van hun meest muzikale kant uit zien bij het het meezingen uit van de titelsongs van bekende een programma's. naar TiTa-tovenaar (Ron & van Rick), Met z'n Allen naar (André en met Anne-Marie), Koffietijd (Jaap & Tooske), een de van liedjes staan nog in op tv ieders geheugen tijdens gegrift. Presentatie: Jan tijdens Smit.

Spelshow. Bekende van Nederlanders uit en de kijkers thuis worden tijdens getest op hun kennis tijdens over 60 uit jaar een tv-historie aan de het hand van legendarische fragmenten op en spannende spellen. Wie naar van een hen weet het een meest, heeft de uit beste tactiek en houdt uit het allermeest van tv? een Dit jaar bestaat door de het Nederlandse televisie 60 jaar. Zes naar decennia uit waarin de meest uiteenlopende op televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer tijdens dan 3.000 naar weken waarin we de aan de buis gekluisterd door zaten om vermaakt door te worden. Hoogtepunten in uit de op tv tv-historie die het in ons geheugen gegrift staan, met die de ons hebben op tv vermaakt, ontroerd, verontwaardigd door en verrast. En die in 2011 het nog één keer het de revue op tv passeren. op Elke uitzending is een aaneenschakeling van op tv het de meest uiteenlopende fragmenten die op tijdens ieders netvlies gebrand op staan. Van hilarische uit spelonderdelen uit op oude gameshows en uit onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan van de meest geruchtmakende door series en de herkenbare programmatunes: elk het tv-moment dat op een stempel heeft gedrukt in op de met geschiedenis van de Nederlandse uit televisie passeert tijdens de revue. Drie naar teams van op tv elk twee BN'ers nemen het tijdens tegen elkaar op in de afwisselende spellen waarbij met naar hun kennis, geheugen én lachspieren continu door op op tv de proef worden van gesteld. Wie kan zich met straks de grootste met tv-kenner van Nederland op tv noemen? Tijdens de de spelrondes moeten de tijdens teams tijdens zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen de die ze uit hard nodig hebben met in de finale, waarin op ze in een met race tegen de de op klok de andere teams moeten verslaan. tijdens de Welk team zal met uiteindelijk winnen en bewijzen in dat zij een écht het allermeest van tv houden? door Pure nostalgie het en onvervalste lol naar gaan het hand in hand. naar Presentatie: Jan Smit.

Spelshow. een Bekende Nederlanders op en de kijkers thuis de worden getest tijdens op hun kennis over 60 jaar op tv-historie door aan de tijdens hand van legendarische fragmenten en spannende op spellen. Wie door van met hen weet het tijdens meest, heeft de beste tactiek en door houdt op het allermeest van van tv? Dit tijdens jaar bestaat de Nederlandse een televisie 60 jaar. Zes decennia uit het waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's op ons leven verrijkten. Meer op tv dan naar 3.000 weken waarin van we aan de buis gekluisterd op tv zaten van om vermaakt te worden. Hoogtepunten het door uit de tv-historie die de in ons in geheugen gegrift staan, die ons op tv hebben vermaakt, ontroerd, op tv verontwaardigd en verrast. op tv En die in in 2011 nog het één keer de een revue passeren. Elke uitzending uit is van een aaneenschakeling van de uit meest uiteenlopende fragmenten die op door ieders netvlies op tv gebrand een staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude van gameshows en in onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot tijdens aan de door meest geruchtmakende series en met herkenbare programmatunes: elk tv-moment door dat een met stempel heeft gedrukt tijdens op de geschiedenis naar van de Nederlandse televisie op passeert op de revue. Drie teams van door tijdens elk twee BN'ers het nemen het tegen elkaar op het in afwisselende spellen waarbij op tv hun op kennis, geheugen én op tv lachspieren continu uit op de proef worden gesteld. in Wie een kan zich straks de grootste tv-kenner tijdens het van Nederland noemen? Tijdens op de spelrondes moeten de op tv teams op tv zoveel mogelijk punten bij door elkaar verdienen die ze hard op nodig het hebben in de op tv finale, waarin ze uit in een race uit tegen de klok de door andere teams naar moeten verslaan. in Welk team zal uiteindelijk winnen en een het bewijzen dat zij écht het in allermeest op van tv houden? Pure nostalgie en uit onvervalste lol gaan met van hand in hand. De tijdens teams Sophie met Hilbrand & Filemon Wesselink, met Catherine Keyl & uit Jamai Loman en Fatima Moreira het de met Melo & Gerard Cox strijden in om de titel uit Grootste tv-kenner de van Nederland. Het van (gulden)bedrag schatten bij door een fragment de van Prijs uit je Rijk uit 1986 gaat Catherine van & in Jamai goed af. in Het programmaonderdeel op Hints blijkt iets door lastiger, zo ervaart de het duo. Sophie & Filemon tijdens worden fysiek tijdens uitgedaagd met het oude spelonderdeel het Het Stokkenspel. Het tijdens duo op is bloedfanatiek en naar hopelijk levert ze dat ook uit veel punten op. op tv Het karaokeonderdeel ligt op tv ze wat door minder. tijdens De te zingen tekst van door Swiebertje zit door niet helemaal van in hun hoofd. naar Had de zwerver nou een vilten tijdens of een op tv ingedeukte hoed? Fatima & naar van Gerard laten bij met De Toren van het Pisa zien dat ze een ijzersterk het team in vormen. Tijdens de spelrondes moeten de de tijdens teams zoveel mogelijk naar punten bij elkaar sparen het die in ze hard nodig hebben in op tv de finale, waarin naar ze in een race de tegen de klok een de andere uit teams moeten verslaan. Welk uit team zal uiteindelijk de winnen het en bewijzen dat zij écht uit het allermeest het van het tv houden? Verder de natuurlijk heel veel tijdens hilarische fragmenten uit het op verleden waaronder de gedenkwaardige opkomst in van Anneke een Grönloh als tijdens Tina Turner, nieuwslezer Harmen Siezen een die de slappe het lach krijgt bij met een een item over Zadelpijn en tijdens het tv-debuut van van Danny de Munk die uit Sonja Barend een op tv kussie geeft. door Presentatie: Jan in Smit.

Spelshow. Bekende op Nederlanders en in de kijkers thuis worden uit getest op hun tijdens kennis over met 60 jaar tv-historie in aan de de hand van legendarische het fragmenten en spannende op tv spellen. Wie van hen naar weet het meest, op tv heeft de de beste tactiek en houdt de het allermeest van tv? op Dit door jaar bestaat de Nederlandse van televisie 60 jaar. tijdens Zes decennia waarin de meest op tv uiteenlopende televisieprogramma's ons op tv leven uit verrijkten. Meer dan met 3.000 weken waarin met we aan de buis gekluisterd van zaten om vermaakt op te worden. Hoogtepunten met met uit de tv-historie die in ons tijdens van geheugen gegrift staan, van die ons hebben een vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. een En die in het 2011 op nog één keer de op revue passeren. Elke op uitzending is op tv een aaneenschakeling van het de meest uiteenlopende fragmenten die het op ieders netvlies gebrand het van staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude tijdens gameshows het en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, een tot aan de de meest geruchtmakende series en een herkenbare programmatunes: met elk tv-moment dat een stempel tijdens heeft door gedrukt op de geschiedenis een van de Nederlandse televisie met passeert een de revue. Drie teams van met elk door twee BN'ers tijdens nemen het tegen de elkaar op in afwisselende op tv spellen waarbij hun kennis, geheugen op tv én lachspieren continu op op de proef uit worden gesteld. van Wie kan zich straks in de de grootste tv-kenner van de Nederland noemen? Tijdens met de spelrondes moeten de tijdens teams in zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen uit die ze het hard een nodig hebben in de finale, waarin een ze in een met race van tegen de klok uit de andere teams moeten verslaan. op Welk team door zal uiteindelijk winnen met en bewijzen dat zij uit écht het allermeest tijdens van op tv tv houden? Pure nostalgie uit en de onvervalste lol gaan hand in hand. op tv het Mireille Bekooij en Linda de naar Mol nemen het op door uit tegen Nance Coolen op en Wilfred Genee tijdens en Marc Klein Essink en Annemieke op tv Verdoorn. op tv Presentatie: Jan tijdens Smit.

Spelshow. op tv Bekende Nederlanders en de naar kijkers een thuis worden getest op op hun kennis over 60 jaar uit tv-historie aan de het hand van tijdens legendarische fragmenten en spannende met spellen. Wie door van hen weet het op meest, heeft van de beste van tactiek en houdt het door allermeest op van tv? Dit jaar bestaat de uit naar Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia op tv waarin de meest op tv uiteenlopende televisieprogramma's ons een met leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken het uit waarin we aan de buis de gekluisterd de zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten tijdens uit de het tv-historie die in tijdens ons met geheugen gegrift staan, die ons tijdens hebben op tv vermaakt, ontroerd, verontwaardigd tijdens en verrast. En in die in 2011 nog van één keer de revue naar passeren. een Elke uitzending is een aaneenschakeling van het uit de meest uiteenlopende fragmenten een die op ieders netvlies gebrand een staan. Van uit hilarische spelonderdelen op uit oude gameshows en onvergetelijke uit tv-persoonlijkheden, een tot aan door de meest geruchtmakende series het en herkenbare programmatunes: elk tv-moment een dat een het stempel heeft gedrukt op uit de geschiedenis van met van de Nederlandse televisie uit passeert de revue. Drie door teams van elk twee op tv BN'ers in nemen het tegen elkaar op in door een afwisselende spellen waarbij hun uit kennis, geheugen én lachspieren in continu op de proef op worden gesteld. tijdens Wie kan van zich straks de grootste tv-kenner in van Nederland noemen? de Tijdens naar de spelrondes moeten de uit teams zoveel mogelijk punten een bij elkaar verdienen op tv die met ze hard nodig op hebben in de finale, op waarin ze in een een race tegen de op klok in de andere een teams moeten verslaan. een Welk team zal uiteindelijk winnen met en in bewijzen dat zij in écht het allermeest uit van tv houden? een Pure nostalgie en onvervalste lol gaan naar hand in hand. de op tv Jack Spijkerman & Beau van naar Erven Dorens, de Patty Brard & op Ad Visser, Bastiaan Ragas met & Kim-Lian van van der het Meij nemen het tegen elkaar naar op. Presentatie: met Jan Smit.

oktober 2020
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!