Programma gemist?

Spelshow. Bekende uit Nederlanders en de kijkers in de thuis worden getest op tijdens hun kennis over het 60 jaar tv-historie aan de door hand in van legendarische fragmenten en door spannende op spellen. Wie van hen op tv weet het met meest, heeft de beste van tactiek en op tv houdt het allermeest van op tv? Dit een jaar bestaat de Nederlandse het televisie 60 jaar. met Zes decennia waarin de meest naar uiteenlopende televisieprogramma's de ons leven verrijkten. Meer met dan 3.000 weken door het waarin we aan de buis gekluisterd tijdens zaten om naar vermaakt te op tv worden. Hoogtepunten uit op de tv-historie die in op tv ons geheugen gegrift op tv staan, die ons hebben tijdens vermaakt, ontroerd, van verontwaardigd en verrast. En van die in op 2011 nog één keer naar de revue passeren. de Elke uitzending is door een aaneenschakeling tijdens van de meest de uiteenlopende fragmenten die van op ieders netvlies een gebrand staan. Van hilarische de spelonderdelen uit in oude gameshows van en onvergetelijke op tv tv-persoonlijkheden, tot aan tijdens de meest geruchtmakende series en herkenbare een programmatunes: uit elk tv-moment dat op een stempel een heeft gedrukt op de van geschiedenis van de Nederlandse het televisie passeert de revue. uit Drie teams door van met elk twee BN'ers nemen het de tegen elkaar op in de de afwisselende spellen waarbij hun met kennis, geheugen én lachspieren de continu op de naar proef worden gesteld. Wie in kan zich straks een de grootste tv-kenner in door van Nederland noemen? Tijdens naar de spelrondes moeten de teams de uit zoveel mogelijk punten bij door elkaar verdienen die het ze hard nodig hebben in met in de finale, waarin ze in een van race uit tegen de klok uit de andere teams door moeten verslaan. Welk op team zal uiteindelijk winnen van en in bewijzen dat zij op écht het allermeest van met tv houden? Pure nostalgie en van onvervalste een lol gaan hand in door hand. Rob Kamphues & het met Gerard Joling, Leontine Borsato op & Paul de het Leeuw en tijdens Erik van der Hoff & uit Hans van een Willigenburg gaan de met strijd met door elkaar aan. Presentatie: Jan op Smit.

Spelshow. op tv Bekende Nederlanders en uit de kijkers thuis met worden getest op van hun kennis over 60 een jaar tv-historie uit aan de hand tijdens van legendarische fragmenten en spannende de spellen. naar Wie van hen weet het het meest, heeft door de het beste tactiek en houdt het van allermeest van tv? een Dit tijdens jaar bestaat de Nederlandse televisie tijdens 60 het jaar. Zes decennia waarin de meest tijdens de uiteenlopende televisieprogramma's ons leven uit verrijkten. Meer dan 3.000 op weken waarin we aan in de op buis gekluisterd zaten om vermaakt uit op tv te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie op naar die in ons geheugen uit gegrift staan, op die ons hebben vermaakt, een ontroerd, verontwaardigd op tv en verrast. En die in van 2011 nog één naar keer de revue op tv passeren. de Elke uitzending is een aaneenschakeling met van tijdens de meest uiteenlopende een fragmenten die op ieders op netvlies gebrand staan. Van hilarische een spelonderdelen op uit oude gameshows en onvergetelijke de in tv-persoonlijkheden, tot aan in de meest geruchtmakende naar series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment van het dat een stempel heeft gedrukt op uit de geschiedenis van het de Nederlandse in televisie passeert de in revue. het Drie teams van elk twee BN'ers met nemen het tegen van elkaar een op in afwisselende spellen waarbij met hun kennis, geheugen de van én lachspieren continu op door de proef worden gesteld. Wie tijdens kan uit zich straks de grootste tv-kenner in van het Nederland noemen? Tijdens de spelrondes van moeten de op tv teams op zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen op tv die ze hard van nodig naar hebben in een de finale, waarin het ze in een naar race tegen de op klok de andere de teams moeten verslaan. Welk team zal uit uiteindelijk winnen en een het bewijzen dat zij de écht het allermeest van op tv tv houden? de Pure nostalgie en onvervalste met lol gaan hand door in hand. het Victor Reinier & Jan uit Joost van Gangelen, Cilly Dartell op tv & door Ron Boszhard en Anniko naar van Santen & naar Joop naar Braakhekke gaan de een strijd met elkaar aan. naar Presentatie: Jan met Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders op tv en het de kijkers thuis worden getest op op hun kennis met over 60 van jaar tv-historie aan de uit hand van van legendarische fragmenten door en spannende spellen. Wie van door hen weet het van meest, heeft naar de een beste tactiek en houdt het het allermeest van tv? door Dit de jaar bestaat de Nederlandse televisie op 60 jaar. het Zes decennia waarin de meest door met uiteenlopende televisieprogramma's ons leven de verrijkten. Meer dan 3.000 naar weken waarin we aan op de een buis gekluisterd zaten om door vermaakt te worden. Hoogtepunten een uit de een tv-historie met die in ons geheugen de gegrift staan, die ons uit hebben vermaakt, ontroerd, uit verontwaardigd en verrast. van En die in de 2011 naar nog één keer de de revue passeren. Elke uit uitzending is van een aaneenschakeling van van de meest uiteenlopende fragmenten in die op ieders op tv netvlies gebrand staan. Van in hilarische in spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke een tv-persoonlijkheden, op tv tot aan op de meest geruchtmakende series tijdens en herkenbare programmatunes: elk tv-moment van dat op een stempel heeft in gedrukt op de op geschiedenis van uit de Nederlandse televisie door passeert de revue. Drie teams de van elk twee BN'ers met nemen het tijdens tegen van elkaar op in afwisselende spellen waarbij door hun kennis, op tv geheugen én lachspieren continu naar op de door proef worden gesteld. Wie op kan zich straks door de grootste op tv tv-kenner van het Nederland noemen? Tijdens van de spelrondes moeten de naar teams zoveel op mogelijk punten bij uit elkaar verdienen die naar ze hard nodig een hebben in de een finale, waarin in ze in een race tegen uit de de klok de andere teams moeten tijdens verslaan. Welk team door zal uiteindelijk winnen van en bewijzen dat een zij écht het allermeest op van een tv houden? Pure nostalgie op tv en van onvervalste lol gaan van hand in hand. Joke Bruijs & uit Jeroen naar van der Boom, een Gerda Havertong & Frans Bauer naar en Eric van de Tijn op tv & Humberto Tan tijdens gaan de tijdens strijd met elkaar aan. naar Presentatie: Jan de Smit.

Spelshow. met Bekende Nederlanders en de de kijkers de thuis worden getest op hun door kennis over 60 in jaar tv-historie aan de op tv het hand van legendarische fragmenten en spannende naar spellen. Wie van van hen weet een het meest, heeft de tijdens van beste tactiek en houdt tijdens het allermeest in van tv? Dit jaar bestaat de door op tv Nederlandse televisie 60 jaar. Zes het decennia waarin de een meest tijdens uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer op tv dan de 3.000 weken waarin naar we aan de buis gekluisterd uit zaten om vermaakt door te in worden. Hoogtepunten van uit de tv-historie die met in ons geheugen het gegrift staan, op die ons hebben vermaakt, uit ontroerd, verontwaardigd en verrast. En door die in 2011 tijdens nog één keer het de op tv revue passeren. Elke uitzending is het in een aaneenschakeling van de meest van uiteenlopende fragmenten die van op ieders netvlies gebrand op tv staan. Van de hilarische spelonderdelen uit oude op tv gameshows en onvergetelijke op met tv-persoonlijkheden, tot aan de meest het geruchtmakende series en door herkenbare programmatunes: elk met tv-moment van dat een stempel heeft naar gedrukt op de geschiedenis van op de Nederlandse televisie tijdens passeert de met revue. Drie een teams van elk twee naar BN'ers nemen het tegen een elkaar op in in afwisselende spellen waarbij de hun kennis, op geheugen een én lachspieren continu met op de proef worden gesteld. een Wie in kan zich straks de grootste tv-kenner op tv door van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes de moeten naar de teams zoveel in mogelijk punten bij elkaar uit verdienen die in ze hard op tv nodig hebben in op de finale, waarin ze in een naar race op tegen de op klok de andere op tv teams moeten verslaan. een Welk team zal een uiteindelijk winnen en uit bewijzen dat zij écht het allermeest op tijdens van tv houden? Pure nostalgie en naar onvervalste lol gaan de in hand in hand. Presentatie: uit Jan Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders op tv en op de kijkers thuis worden naar getest in op hun kennis naar over 60 jaar een tv-historie aan de hand van met legendarische fragmenten het en spannende naar spellen. Wie van hen met weet het door meest, heeft de door beste tactiek en tijdens houdt het allermeest van op tv? Dit jaar bestaat op de Nederlandse door televisie 60 jaar. in Zes decennia waarin de uit meest op tv uiteenlopende televisieprogramma's ons leven door verrijkten. Meer dan met 3.000 weken waarin van we aan de buis op gekluisterd tijdens zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten de uit het de tv-historie die in uit ons de geheugen gegrift staan, die ons hebben de in vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en het verrast. En die uit in 2011 op tv nog één keer de de revue passeren. Elke uitzending is een van een aaneenschakeling van van de meest uiteenlopende fragmenten die een op ieders netvlies gebrand uit staan. naar Van hilarische spelonderdelen uit in oude door gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, naar tot aan tijdens de meest geruchtmakende series en de herkenbare een programmatunes: elk tv-moment tijdens dat een stempel een heeft gedrukt op de geschiedenis naar van de van Nederlandse televisie in passeert de revue. Drie teams van op tv elk met twee BN'ers nemen het uit tegen elkaar op tijdens in het afwisselende spellen waarbij door hun kennis, geheugen én de lachspieren continu de op de proef worden gesteld. op Wie kan zich in straks op de grootste tv-kenner op van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes in moeten de met teams zoveel mogelijk de punten bij elkaar verdienen tijdens een die ze hard nodig hebben in tijdens de het finale, waarin in ze in een in race tegen de klok de andere met het teams moeten verslaan. het Welk team zal uiteindelijk met winnen en bewijzen naar dat zij écht het tijdens allermeest van tv van houden? Pure door nostalgie en onvervalste lol gaan de hand in tijdens hand. de Ron & Rick Brandsteder, de Anne-Marie Jung & naar André van Duin de en Tooske Ragas & naar Jaap Jongbloed een strijden om de titel van Grootste TV-kenner van een Nederland. In verschillende uit spelrondes moeten de op teams zo veel tijdens mogelijk punten behalen op tv met het op tv spelen van nostalgische in onderdelen uit in spelshows van de op afgelopen 60 jaar. Ook naar wordt hun kennis getest bij op tv diverse een opdrachten. Aan het eind het van elke aflevering tijdens zal blijken wie door de meeste tv-kennis van heeft. Jaap de Jongbloed & Tooske Ragas hebben tijdens 'de eer' om uit de op tv gevreesde Toren van Pisa te uit spelen. Ron Brandsteder op tv van geeft het duo goedbedoelde tips over op tv het spelonderdeel op uit 'zijn' Ron's Honeymoon tijdens Quiz. uit Maar bezorgen Rons tips het tijdens fanatieke team een ook een goede het score? Ron naar krijgt geen op tv tips van de andere twee teams van bij Het Stokkenspel op tv en moet het de op eigen kracht van de doen. Bloedfanatiek staan vader & uit zoon de Brandsteder rug aan rug van en probeert het duo zoveel van naar mogelijk stokken te tijdens vangen. Het laatste doespel, De Lopende op Band, in is toebedeeld aan André in en Anne-Marie. Met de op tv nodige humor tracht op tv het naar komische duo zoveel mogelijk van programmatitels de te raden aan de hand het van voorwerpen die met langskomen uit op de lopende band. Het naar blijken echter niet een alleen voorwerpen te zijn de met die hun blikveld passeren... het Voor Mooi Weer de Leeuw een wordt op tv een bekend met manspersoon ingezet... De drie teams laten naar zich de van hun meest op muzikale kant zien op bij het meezingen tijdens van de titelsongs door van bekende met programma's. TiTa-tovenaar (Ron & Rick), door Met z'n uit Allen (André en op tv Anne-Marie), Koffietijd in (Jaap & Tooske), de van liedjes staan nog in ieders naar op geheugen gegrift. Presentatie: Jan door Smit.

Spelshow. op Bekende Nederlanders en de op kijkers thuis worden getest op tv op hun van kennis over 60 jaar van tv-historie aan de van hand van legendarische het fragmenten op tv en spannende spellen. Wie van het hen in weet het meest, met heeft de met beste tactiek en de houdt het allermeest van tv? het Dit jaar bestaat op tv de Nederlandse televisie 60 van jaar. Zes van decennia door waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's het ons leven op tv verrijkten. Meer van dan 3.000 weken waarin we tijdens aan de buis met gekluisterd zaten de om vermaakt te worden. door Hoogtepunten uit de uit tv-historie die door in ons geheugen gegrift van staan, die ons hebben tijdens vermaakt, ontroerd, door verontwaardigd en verrast. En een die de in 2011 nog één in keer op tv de revue passeren. Elke een uitzending is een aaneenschakeling van het uit de meest uiteenlopende tijdens fragmenten die op ieders van netvlies gebrand staan. Van hilarische de spelonderdelen uit oude van gameshows door en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan op de meest geruchtmakende naar met series en herkenbare in programmatunes: elk tv-moment dat tijdens een stempel heeft gedrukt uit op tijdens de geschiedenis van de uit Nederlandse televisie passeert de tijdens revue. Drie teams op tv van elk twee BN'ers op nemen in het tegen elkaar uit op in uit afwisselende spellen waarbij hun in kennis, geheugen én in lachspieren continu op de proef de worden gesteld. een Wie kan zich met straks de grootste op tv tv-kenner van in Nederland noemen? een Tijdens de spelrondes uit moeten de teams tijdens zoveel mogelijk punten in bij elkaar verdienen die ze hard een nodig hebben op in de finale, waarin naar ze de in een race tegen de met klok op tv de andere van teams moeten verslaan. Welk team zal in uiteindelijk winnen en naar bewijzen door dat zij écht naar het allermeest van tv een houden? het Pure nostalgie en onvervalste lol gaan op met hand in hand. naar Presentatie: Jan Smit.

Spelshow. Bekende door Nederlanders en de tijdens kijkers thuis van worden getest op in hun kennis over 60 jaar tijdens tv-historie aan de de hand van legendarische tijdens fragmenten en spannende de spellen. Wie uit van door hen weet het meest, heeft de een beste tactiek op tv en houdt het allermeest de van het tv? Dit in jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 tijdens jaar. Zes tijdens decennia van waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's een ons leven verrijkten. op Meer de dan 3.000 weken op tv waarin we aan de buis gekluisterd tijdens zaten het om vermaakt te van worden. Hoogtepunten op tv uit de tv-historie die in ons uit geheugen naar gegrift staan, uit die ons hebben vermaakt, ontroerd, op verontwaardigd en verrast. het En van die in 2011 nog één keer in de revue op tv passeren. Elke uitzending het is een aaneenschakeling op tv van de van meest uiteenlopende fragmenten die tijdens op een ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische in spelonderdelen uit in oude gameshows en onvergetelijke naar tv-persoonlijkheden, door tot aan de tijdens meest geruchtmakende series en herkenbare uit op programmatunes: elk tv-moment dat een een stempel heeft op gedrukt op van de geschiedenis van de in Nederlandse televisie de passeert de revue. met Drie teams van elk twee BN'ers het uit nemen het tegen elkaar op op tv in afwisselende het spellen waarbij hun kennis, het geheugen én van lachspieren continu op de proef naar worden op tv gesteld. Wie door kan zich straks de op grootste tv-kenner van Nederland noemen? tijdens Tijdens naar de spelrondes het moeten de teams zoveel mogelijk punten op tv bij elkaar verdienen een die ze hard op tv op tv nodig hebben in in de finale, waarin ze in een een naar race tegen de klok de het andere teams moeten naar verslaan. het Welk team zal uiteindelijk winnen en in van bewijzen dat zij écht het met allermeest van tv met houden? tijdens Pure nostalgie en uit onvervalste lol gaan op hand in hand. De van teams Sophie Hilbrand met & Filemon Wesselink, Catherine Keyl een in & Jamai Loman met en Fatima Moreira de Melo een & in Gerard Cox strijden om de titel op op tv Grootste tv-kenner van Nederland. Het tijdens (gulden)bedrag een schatten bij een fragment van Prijs de naar je Rijk uit 1986 met gaat Catherine & Jamai in goed op tv af. Het programmaonderdeel Hints tijdens blijkt iets lastiger, de zo ervaart in het duo. Sophie de & Filemon worden fysiek uitgedaagd uit met een het oude spelonderdeel Het een Stokkenspel. Het duo de is bloedfanatiek en het hopelijk levert ze dat ook op tv veel de punten op. Het karaokeonderdeel met ligt ze wat minder. op tv De het te zingen tekst van Swiebertje door op tv zit niet helemaal in een hun hoofd. Had de de zwerver nou een vilten in of tijdens een ingedeukte hoed? Fatima van & Gerard laten op tv bij De Toren in van Pisa zien uit dat ze een ijzersterk het team vormen. Tijdens het de spelrondes moeten in op de teams zoveel mogelijk punten een bij elkaar de sparen die ze hard nodig naar een hebben in de finale, op waarin ze in een de race van tegen de klok de andere teams tijdens moeten verslaan. Welk naar met team zal uiteindelijk winnen en uit bewijzen dat op tv zij écht het op allermeest van tv houden? Verder op tv natuurlijk heel veel door hilarische op fragmenten uit het verleden waaronder tijdens de naar gedenkwaardige opkomst een van Anneke Grönloh als Tina Turner, uit nieuwslezer Harmen Siezen naar die de in slappe lach op tv krijgt bij van een item over Zadelpijn en het het door tv-debuut van Danny met de Munk die Sonja Barend van een naar kussie geeft. Presentatie: Jan op Smit.

Spelshow. Bekende tijdens Nederlanders het en de kijkers thuis naar worden getest op hun kennis op over 60 jaar tijdens tv-historie aan in de hand een van legendarische fragmenten uit en spannende met spellen. Wie van door hen weet het meest, heeft door de door beste tactiek en houdt het het allermeest van tv? het Dit jaar bestaat op de naar Nederlandse televisie 60 jaar. Zes uit decennia waarin de uit meest tijdens uiteenlopende televisieprogramma's ons leven het verrijkten. Meer naar dan 3.000 weken waarin op we aan de het buis gekluisterd zaten om vermaakt het te worden. met Hoogtepunten uit de de tv-historie die de in ons geheugen een gegrift staan, die ons met hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd op tv en uit verrast. En die in op 2011 nog één keer de de revue passeren. van Elke de uitzending is de een aaneenschakeling van uit de meest uiteenlopende fragmenten die het op de ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische de spelonderdelen uit oude op gameshows en onvergetelijke naar tv-persoonlijkheden, tot aan de de meest geruchtmakende tijdens series en op tv herkenbare uit programmatunes: elk tv-moment dat een stempel van heeft gedrukt naar op van de geschiedenis van de van Nederlandse televisie het passeert de revue. Drie teams van tijdens elk twee van BN'ers nemen met het tegen het elkaar op in een afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen op tv op tv én lachspieren continu op op de proef op tv worden gesteld. Wie kan het zich straks van de grootste tv-kenner van op tv Nederland noemen? Tijdens de van spelrondes moeten in de teams zoveel mogelijk op punten bij elkaar verdienen naar die op ze hard nodig met hebben in de finale, waarin op tv met ze in een race de tegen de klok van de andere teams moeten verslaan. tijdens naar Welk team zal het uiteindelijk winnen en van bewijzen dat zij een écht het allermeest van uit tv houden? Pure op tv nostalgie en onvervalste het lol gaan hand met in hand. Mireille Bekooij een en Linda de op Mol nemen op tv het op naar tegen Nance Coolen een en Wilfred Genee en in Marc Klein Essink het en Annemieke Verdoorn. naar Presentatie: Jan het Smit.

Spelshow. de Bekende Nederlanders en met de kijkers thuis worden getest de met op hun kennis over de 60 jaar tv-historie de aan de het hand van legendarische fragmenten op tv en spannende in spellen. Wie van hen door weet het meest, uit heeft de in beste tactiek en een houdt het allermeest de van tv? Dit jaar bestaat de in uit Nederlandse televisie 60 het jaar. Zes decennia van waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons door leven verrijkten. Meer met in dan 3.000 weken waarin we uit aan op de buis gekluisterd zaten om vermaakt op tv te worden. Hoogtepunten met uit de tv-historie een die in uit ons naar geheugen gegrift staan, die ons tijdens hebben vermaakt, ontroerd, uit verontwaardigd van en verrast. En het die in 2011 nog één een keer tijdens de revue passeren. Elke een uitzending is een aaneenschakeling met van de meest met uiteenlopende fragmenten die op op ieders netvlies gebrand in naar staan. Van hilarische een spelonderdelen uit oude gameshows en in onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan een de meest van geruchtmakende series en herkenbare uit naar programmatunes: elk tv-moment een dat een stempel heeft gedrukt op door de geschiedenis van naar de Nederlandse televisie op op passeert de revue. Drie teams naar van elk twee BN'ers in nemen het op tegen elkaar op in uit afwisselende spellen op tv waarbij een hun kennis, geheugen én lachspieren continu van tijdens op de proef het worden gesteld. Wie het kan zich straks de tijdens grootste tv-kenner het van Nederland noemen? Tijdens uit de spelrondes uit moeten de teams zoveel mogelijk op punten bij elkaar naar verdienen die ze met hard uit nodig hebben in de in finale, waarin door ze in een de race tegen de klok de andere een het teams moeten verslaan. Welk uit team zal uiteindelijk op winnen en op bewijzen dat zij naar écht het allermeest van van tv houden? Pure naar nostalgie en onvervalste lol gaan op tv hand in naar hand. Jack Spijkerman & in Beau van het Erven Dorens, het Patty Brard & naar Ad Visser, Bastiaan Ragas & uit een Kim-Lian van der Meij nemen door het tegen op tv elkaar op. in Presentatie: Jan Smit.

mei 2021
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!