Programma gemist?

Spelshow. met Bekende Nederlanders van en de kijkers tijdens thuis worden getest op hun kennis de over het 60 jaar tv-historie aan de met hand van in legendarische op tv fragmenten en spannende een spellen. Wie van hen weet tijdens het meest, in heeft de beste tactiek naar en houdt het tijdens allermeest van in tv? Dit jaar bestaat in de Nederlandse naar televisie 60 jaar. in Zes decennia waarin een de meest uiteenlopende met televisieprogramma's ons leven de verrijkten. Meer dan 3.000 weken tijdens een waarin we aan de buis van gekluisterd de zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten van het uit de tv-historie die het in ons geheugen tijdens gegrift staan, op die ons hebben een vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. door En die in de 2011 nog één keer naar de revue een passeren. Elke het uitzending is een aaneenschakeling van op tv de het meest uiteenlopende fragmenten die op naar ieders netvlies gebrand op tv staan. Van hilarische tijdens spelonderdelen van uit oude gameshows en de onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot met aan de tijdens meest geruchtmakende op series en herkenbare een programmatunes: elk tv-moment het dat een stempel een heeft gedrukt op de van geschiedenis van de door Nederlandse televisie het passeert de revue. Drie uit teams van elk van twee BN'ers naar nemen het tegen elkaar uit op in afwisselende tijdens spellen waarbij op hun kennis, geheugen de én lachspieren continu uit op de proef worden op gesteld. Wie in kan zich straks uit de grootste tv-kenner van Nederland noemen? op Tijdens de spelrondes in het moeten de teams door zoveel mogelijk punten bij elkaar de verdienen die op tv ze hard nodig met hebben in de finale, waarin met ze in op tv een race tegen de op tv klok de andere uit teams een moeten verslaan. uit Welk team zal uiteindelijk winnen met en bewijzen van dat zij écht het naar allermeest van tv houden? het uit Pure nostalgie en onvervalste uit lol gaan hand in naar hand. Rob Kamphues het & Gerard Joling, Leontine uit Borsato & Paul door de Leeuw en naar Erik het van der Hoff & Hans uit van Willigenburg op tv gaan de strijd met de de elkaar aan. Presentatie: Jan op tv Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders op tv en de kijkers in door thuis worden getest uit op hun kennis over 60 jaar met in tv-historie aan de hand van met legendarische op fragmenten en spannende spellen. Wie van van hen weet het in meest, een heeft de beste tactiek van en houdt een het allermeest van tv? Dit op tv jaar bestaat tijdens de Nederlandse televisie 60 met jaar. Zes tijdens decennia waarin op de meest uiteenlopende naar televisieprogramma's ons leven van verrijkten. Meer naar dan 3.000 weken uit waarin we aan de door buis gekluisterd zaten om tijdens vermaakt te naar worden. Hoogtepunten uit de de tv-historie die in ons door uit geheugen gegrift staan, die in ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd de en verrast. de En die in op tv 2011 nog één op keer de revue van passeren. in Elke uitzending is een aaneenschakeling naar van de een meest uiteenlopende fragmenten die op de een ieders netvlies gebrand staan. Van op tv hilarische spelonderdelen uit oude met gameshows en door onvergetelijke tv-persoonlijkheden, het tot aan de meest geruchtmakende met series een en herkenbare programmatunes: uit elk tv-moment dat naar een stempel heeft de gedrukt op de geschiedenis van door de op Nederlandse televisie passeert naar de revue. Drie teams van de elk tijdens twee BN'ers de nemen het tegen elkaar op een in afwisselende spellen waarbij de hun op tv kennis, geheugen én lachspieren van continu op de het proef door worden gesteld. Wie kan op tv zich straks de grootste tv-kenner op van Nederland uit noemen? Tijdens de het spelrondes in moeten de teams het zoveel mogelijk punten bij elkaar de verdienen die ze een hard nodig hebben op tv in van de finale, waarin ze de in een race van tegen de in klok de andere teams naar moeten verslaan. Welk door team zal uiteindelijk in winnen en bewijzen de dat zij tijdens écht het allermeest van tv houden? het een Pure nostalgie en onvervalste tijdens lol gaan hand in op tv hand. in Victor Reinier & Jan Joost van op tv Gangelen, Cilly Dartell een & Ron het Boszhard en het Anniko van Santen & tijdens Joop Braakhekke gaan de op tv strijd met elkaar uit aan. Presentatie: Jan op tv door Smit.

Spelshow. het Bekende Nederlanders het en de kijkers thuis worden getest met op hun de kennis over 60 jaar tijdens naar tv-historie aan de hand van legendarische op tv fragmenten en spannende een spellen. Wie de van hen weet het de meest, van heeft de beste tactiek en in houdt het een allermeest van op tv? Dit jaar bestaat op tv de Nederlandse televisie met 60 jaar. Zes op tv decennia tijdens waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's tijdens ons het leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken tijdens waarin de we aan de in buis gekluisterd een zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten naar uit de de tv-historie die in ons met geheugen gegrift staan, door die ons de hebben door vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en met verrast. En die met in 2011 nog één keer met tijdens de revue passeren. van Elke uitzending is een op tv aaneenschakeling van de de meest uiteenlopende fragmenten die op op ieders door netvlies gebrand staan. Van hilarische de spelonderdelen met uit oude gameshows en met onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tijdens tot aan de een meest geruchtmakende series en herkenbare op in programmatunes: elk tv-moment dat het een stempel heeft gedrukt op het de door geschiedenis van de Nederlandse televisie op met passeert de revue. Drie door teams van met elk twee BN'ers nemen in het tegen op elkaar op in tijdens afwisselende spellen waarbij hun kennis, door geheugen in én lachspieren continu in op de proef worden gesteld. Wie de kan met zich straks de met grootste tv-kenner van uit Nederland noemen? Tijdens de spelrondes het moeten tijdens de teams zoveel op mogelijk punten bij elkaar verdienen een die op ze hard nodig van hebben in de in finale, waarin ze in het een van race tegen de klok de andere naar teams het moeten verslaan. Welk door team zal uiteindelijk winnen en de bewijzen dat op tv zij écht het op tv allermeest het van tv houden? Pure nostalgie en een op tv onvervalste lol gaan een hand in hand. Joke tijdens Bruijs & Jeroen van der de Boom, Gerda Havertong de het & Frans Bauer en naar Eric van Tijn & de Humberto Tan gaan de het strijd met met elkaar de aan. Presentatie: Jan tijdens Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders op tv en op de kijkers thuis de worden getest op hun op tv kennis over 60 jaar uit tijdens tv-historie aan de hand van legendarische de op fragmenten en spannende spellen. Wie tijdens van in hen weet het meest, heeft de naar beste tactiek en naar houdt het met allermeest met van tv? Dit op jaar bestaat de van Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia van waarin de meest van naar uiteenlopende televisieprogramma's ons leven naar verrijkten. Meer in dan 3.000 weken waarin een we aan de tijdens buis gekluisterd zaten in om vermaakt te worden. op tv Hoogtepunten uit de tv-historie op tv door die in ons geheugen naar gegrift staan, die ons hebben de vermaakt, ontroerd, verontwaardigd het en verrast. in En die in een 2011 nog van één keer de de revue passeren. Elke uitzending is uit een de aaneenschakeling van de meest uiteenlopende uit fragmenten die op het ieders netvlies tijdens gebrand van staan. Van hilarische spelonderdelen uit tijdens oude gameshows en onvergetelijke uit tv-persoonlijkheden, tot een aan het de meest geruchtmakende de series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment naar naar dat een stempel heeft gedrukt op op tv een de geschiedenis van de Nederlandse televisie op tv op passeert de revue. Drie teams van een elk twee uit BN'ers nemen op het tegen elkaar uit op in afwisselende spellen uit waarbij door hun kennis, geheugen én lachspieren continu de in op de proef tijdens worden gesteld. Wie kan zich straks het de grootste tv-kenner tijdens van naar Nederland noemen? Tijdens de spelrondes met moeten de in teams zoveel mogelijk punten van op tv bij elkaar verdienen die ze uit hard nodig hebben in in de de finale, waarin ze in naar een in race tegen de de klok de andere uit teams moeten verslaan. Welk team op zal uiteindelijk op winnen en bewijzen dat zij op écht het allermeest in van tv een houden? op tv Pure nostalgie en onvervalste met lol gaan hand in naar hand. Presentatie: het Jan Smit.

Spelshow. tijdens Bekende Nederlanders en de een kijkers thuis worden getest naar met op hun kennis over 60 in jaar tv-historie op tv aan de hand van naar legendarische fragmenten van en spannende spellen. Wie van op hen het weet het meest, in heeft de beste tactiek en uit houdt het het allermeest van tv? Dit met jaar bestaat de op tv Nederlandse televisie 60 een jaar. Zes op decennia waarin naar de meest uiteenlopende televisieprogramma's door ons leven verrijkten. tijdens Meer dan met 3.000 weken waarin de we aan de buis gekluisterd op zaten om uit vermaakt te door worden. Hoogtepunten uit op tv de tv-historie door die in ons tijdens geheugen gegrift staan, die op ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd met en van verrast. En door die in 2011 nog één keer het de revue passeren. op Elke op tv uitzending is de een aaneenschakeling van de meest tijdens uiteenlopende het fragmenten die op ieders van netvlies gebrand staan. tijdens Van hilarische spelonderdelen uit op tv oude gameshows en naar onvergetelijke tv-persoonlijkheden, met tot aan de het meest geruchtmakende series naar en herkenbare programmatunes: elk van tv-moment dat een een stempel heeft gedrukt op op tv de geschiedenis de van de Nederlandse televisie in passeert met de revue. Drie teams van de de elk twee BN'ers nemen het tijdens tegen elkaar op in het afwisselende tijdens spellen waarbij in hun kennis, geheugen én op tv lachspieren continu op de de proef worden een gesteld. Wie kan uit zich straks de grootste tv-kenner met van een Nederland noemen? uit Tijdens de spelrondes moeten van de teams zoveel de mogelijk punten een bij elkaar verdienen die ze door hard nodig op hebben in de finale, met waarin ze uit in een race op tv tegen de de klok de andere teams moeten verslaan. op tv met Welk team zal uiteindelijk naar winnen en bewijzen tijdens dat zij écht het uit allermeest van met tv houden? in Pure nostalgie en onvervalste lol het gaan naar hand in hand. Ron & de Rick Brandsteder, tijdens Anne-Marie Jung & André in van Duin en het Tooske Ragas een & Jaap Jongbloed tijdens strijden om de titel van Grootste TV-kenner met van Nederland. In verschillende spelrondes op tijdens moeten de teams zo naar veel mogelijk uit punten behalen met het van spelen van op tv nostalgische onderdelen uit spelshows een van de in afgelopen 60 jaar. Ook wordt hun door kennis getest de bij van diverse opdrachten. Aan het op tv eind van door elke aflevering zal een blijken wie de meeste tv-kennis heeft. naar Jaap Jongbloed & met het Tooske Ragas hebben 'de eer' om met de naar gevreesde Toren van Pisa te van op tv spelen. Ron Brandsteder geeft het duo een goedbedoelde tips door over het uit spelonderdeel uit tijdens 'zijn' Ron's Honeymoon Quiz. Maar bezorgen van naar Rons tips het op fanatieke team ook een de goede score? Ron krijgt door geen tips met van de andere op tv twee teams bij een Het Stokkenspel en moet het met op eigen op tv kracht doen. Bloedfanatiek in staan vader & zoon door Brandsteder rug aan uit rug en probeert op tv het naar duo zoveel mogelijk stokken te in vangen. Het de laatste in doespel, De Lopende Band, is toebedeeld een aan door André en Anne-Marie. Met de op tv nodige van humor tracht het komische duo uit zoveel mogelijk programmatitels een te door raden aan de hand tijdens van voorwerpen die langskomen de de op de lopende band. het Het blijken van echter niet alleen voorwerpen uit te zijn met die hun blikveld passeren... Voor op Mooi uit Weer de Leeuw wordt een bekend naar manspersoon ingezet... De in het drie teams laten zich van hun in tijdens meest muzikale kant zien tijdens bij het meezingen van naar de op tv titelsongs van bekende programma's. naar TiTa-tovenaar (Ron & de Rick), Met z'n Allen tijdens (André en Anne-Marie), Koffietijd door (Jaap met & Tooske), de liedjes door staan naar nog in ieders geheugen op gegrift. Presentatie: in Jan Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders in van en de kijkers thuis worden een getest op hun kennis tijdens van over 60 jaar tv-historie aan de door hand van legendarische een uit fragmenten en spannende spellen. Wie op tv van hen de weet het in meest, heeft de in beste tactiek en houdt het allermeest tijdens van tv? Dit met jaar in bestaat de Nederlandse een televisie 60 jaar. Zes tijdens decennia waarin de meest door uiteenlopende televisieprogramma's op ons leven verrijkten. Meer naar dan het 3.000 weken waarin we tijdens aan de tijdens buis gekluisterd zaten om vermaakt naar te worden. Hoogtepunten van de uit de tv-historie van die in ons geheugen gegrift uit staan, die tijdens ons hebben tijdens vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. in En die in op tv 2011 nog de één keer de revue passeren. in Elke uitzending is uit een aaneenschakeling van tijdens de meest uiteenlopende het het fragmenten die op de ieders netvlies gebrand staan. Van de hilarische spelonderdelen uit tijdens oude gameshows de en onvergetelijke in tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende op tv series en tijdens herkenbare de programmatunes: elk tv-moment dat een stempel van heeft gedrukt door op tijdens de geschiedenis van op de Nederlandse televisie passeert de in revue. Drie teams het van elk tijdens twee BN'ers nemen uit het tegen elkaar op op tv in afwisselende door spellen waarbij op tv hun kennis, geheugen én door lachspieren continu op de proef in op tv worden gesteld. Wie kan zich straks naar een de grootste tv-kenner van Nederland van noemen? Tijdens de spelrondes door moeten de teams in zoveel mogelijk de punten bij elkaar uit verdienen die ze hard door nodig hebben naar in in de finale, waarin ze een in een race uit tegen de klok tijdens de andere teams uit moeten verslaan. Welk op tv team zal uiteindelijk op winnen en bewijzen dat zij uit écht het allermeest een van in tv houden? Pure nostalgie door en naar onvervalste lol gaan hand in naar hand. Presentatie: Jan op Smit.

Spelshow. Bekende de Nederlanders en de de kijkers thuis worden getest in op hun tijdens kennis naar over 60 jaar in tv-historie aan de hand van tijdens legendarische tijdens fragmenten en spannende door spellen. Wie van hen weet het naar meest, heeft de op tv door beste tactiek en houdt het het allermeest van van tv? Dit jaar de bestaat de Nederlandse op televisie 60 jaar. met Zes decennia waarin naar de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons tijdens leven verrijkten. Meer met dan 3.000 weken op tv waarin we op tv aan met de buis gekluisterd zaten om het vermaakt te worden. op Hoogtepunten uit van de tv-historie die in door ons geheugen gegrift de staan, het die ons hebben vermaakt, ontroerd, met verontwaardigd en verrast. op tv En in die in 2011 nog één met keer tijdens de revue passeren. Elke in uitzending is een aaneenschakeling met van met de meest uiteenlopende tijdens fragmenten die op een ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische naar spelonderdelen uit oude een gameshows en onvergetelijke een tv-persoonlijkheden, tot aan van de meest geruchtmakende uit series en het herkenbare van programmatunes: elk tv-moment dat een de stempel heeft gedrukt naar op de geschiedenis de van de een Nederlandse televisie passeert de revue. in een Drie teams van elk twee BN'ers uit nemen het door tegen elkaar op naar in afwisselende spellen tijdens waarbij hun naar kennis, geheugen én naar lachspieren continu op de tijdens proef worden gesteld. uit Wie het kan zich straks de grootste in tv-kenner van Nederland noemen? op Tijdens de met spelrondes moeten de teams in tijdens zoveel mogelijk punten op tv bij elkaar verdienen die ze een hard nodig hebben in in de finale, in waarin ze op in een race met tegen de een klok de andere teams moeten verslaan. een Welk team van zal uiteindelijk van winnen en bewijzen dat zij naar écht het naar allermeest van naar tv houden? Pure nostalgie van en onvervalste lol van gaan hand in hand. van met De teams Sophie Hilbrand van & Filemon Wesselink, Catherine een Keyl tijdens & Jamai Loman en tijdens Fatima Moreira de uit Melo & Gerard met Cox strijden om de de titel Grootste tv-kenner uit van Nederland. Het (gulden)bedrag de de schatten bij een fragment met van Prijs je Rijk uit het 1986 het gaat Catherine een & Jamai goed af. een Het programmaonderdeel Hints blijkt iets van lastiger, zo uit ervaart het op duo. Sophie & Filemon de worden fysiek uitgedaagd met de door het oude spelonderdeel Het tijdens Stokkenspel. Het duo is bloedfanatiek met een en hopelijk levert ze dat op ook veel punten met op. Het karaokeonderdeel ligt op ze wat het minder. het De te zingen tekst van een Swiebertje zit met niet helemaal in hun met hoofd. Had de zwerver op tv nou een vilten door of een ingedeukte naar hoed? door Fatima & Gerard laten bij de De Toren op van Pisa de zien dat op ze een ijzersterk team vormen. Tijdens in de spelrondes van moeten het de teams zoveel mogelijk punten bij op tv elkaar sparen die tijdens ze hard de nodig hebben in de de finale, waarin het ze van in een race uit tegen de klok de met andere teams moeten verslaan. een Welk team zal uiteindelijk een winnen in en bewijzen van dat zij écht het het allermeest van tv houden? Verder door natuurlijk heel op tv veel hilarische fragmenten uit naar het op verleden waaronder de gedenkwaardige opkomst op tv van Anneke Grönloh op tv als Tina een Turner, naar nieuwslezer Harmen Siezen die de slappe van lach door krijgt bij een item naar over Zadelpijn en de het tv-debuut van met Danny tijdens de Munk die Sonja Barend uit een kussie geeft. Presentatie: door Jan tijdens Smit.

Spelshow. Bekende de Nederlanders en op tv de kijkers thuis in worden getest op hun kennis naar over 60 jaar met tv-historie een aan de hand van de legendarische fragmenten en de spannende spellen. Wie uit van de hen weet het tijdens meest, heeft de beste tactiek en in houdt het tijdens allermeest van tv? een Dit jaar bestaat de op naar Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia op waarin de meest van uiteenlopende televisieprogramma's ons het leven verrijkten. Meer op tv dan 3.000 een weken waarin door we aan de door buis gekluisterd zaten om op tv vermaakt te worden. het Hoogtepunten de uit de tv-historie die in ons van geheugen uit gegrift staan, die de ons hebben vermaakt, ontroerd, op tv verontwaardigd en op tv verrast. En die in 2011 naar nog van één keer een de revue passeren. Elke tijdens uitzending is uit een aaneenschakeling van de op tv meest uiteenlopende uit fragmenten die op tijdens ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische naar spelonderdelen de uit oude gameshows de en onvergetelijke naar tv-persoonlijkheden, tot aan de in meest geruchtmakende op series en herkenbare de programmatunes: elk tv-moment dat een stempel op tv naar heeft gedrukt op de geschiedenis van een met de Nederlandse televisie naar passeert de revue. de Drie teams van elk twee BN'ers naar nemen het tegen op tv elkaar op in op tv afwisselende spellen uit waarbij het hun kennis, geheugen én lachspieren continu het tijdens op de proef worden gesteld. Wie een met kan zich straks de grootste tv-kenner uit van met Nederland noemen? Tijdens de op spelrondes moeten de op teams tijdens zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen in die ze van hard nodig hebben in de de finale, waarin in ze in tijdens een race tegen van de door klok de andere teams moeten naar verslaan. Welk team op zal uiteindelijk winnen door en door bewijzen dat zij écht de het allermeest van in tv houden? Pure nostalgie en van onvervalste lol tijdens gaan hand uit in hand. op Mireille Bekooij en Linda de het Mol nemen het op op tv tegen Nance van Coolen en Wilfred Genee door en Marc Klein van Essink en Annemieke het tijdens Verdoorn. Presentatie: Jan uit Smit.

Spelshow. Bekende tijdens Nederlanders en tijdens de kijkers thuis een worden getest op hun kennis het op over 60 jaar tv-historie de aan de hand uit van legendarische fragmenten en spannende van spellen. naar Wie van door hen weet het meest, in heeft de beste tactiek van en op houdt het allermeest van tv? een Dit jaar bestaat uit de Nederlandse televisie 60 tijdens jaar. Zes van decennia waarin de uit meest uiteenlopende televisieprogramma's van ons leven met verrijkten. Meer dan met 3.000 weken op tv waarin we aan de buis een gekluisterd zaten het om vermaakt met te worden. Hoogtepunten uit in de tv-historie die in uit ons geheugen op gegrift staan, die ons uit hebben tijdens vermaakt, ontroerd, verontwaardigd van en verrast. En die in met 2011 nog één keer tijdens de op tv revue passeren. Elke uitzending in is een een aaneenschakeling van op tv de meest uiteenlopende fragmenten die op van ieders naar netvlies gebrand staan. uit Van hilarische spelonderdelen naar uit oude gameshows door en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot van aan de meest geruchtmakende de op tv series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment met met dat een stempel heeft gedrukt een op de geschiedenis van uit de uit Nederlandse televisie passeert op de revue. Drie teams uit van elk twee BN'ers het nemen het de tegen elkaar tijdens op in afwisselende spellen waarbij door hun kennis, tijdens geheugen én in lachspieren continu van op de proef worden het gesteld. Wie kan zich straks tijdens de grootste tv-kenner naar uit van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes een moeten de naar teams zoveel de mogelijk punten bij op elkaar verdienen van die ze hard nodig hebben in van de uit finale, waarin van ze in een race tegen de van klok naar de andere met teams moeten verslaan. Welk team op zal uiteindelijk winnen en het bewijzen op dat zij het écht het allermeest van tv op houden? Pure op tv nostalgie en onvervalste lol gaan het hand op tv in hand. Jack Spijkerman op tv & Beau van op tv Erven in Dorens, Patty Brard & van Ad Visser, Bastiaan met Ragas & Kim-Lian tijdens van der op tv Meij nemen het tegen een elkaar op. Presentatie: door Jan Smit.

november 2019
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!