Programma gemist?

Spelshow. op Bekende Nederlanders en de kijkers door thuis worden tijdens getest op op hun kennis over 60 jaar tijdens tv-historie met aan de hand van legendarische op fragmenten naar en spannende spellen. Wie van het hen weet door het de meest, heeft de beste tactiek de en houdt het door allermeest het van tv? Dit de jaar bestaat de Nederlandse televisie in 60 jaar. Zes decennia de naar waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's tijdens ons leven verrijkten. Meer van dan 3.000 met weken waarin naar we aan de buis door gekluisterd zaten om vermaakt uit te worden. Hoogtepunten op naar uit de tv-historie die op in ons geheugen gegrift van staan, uit die ons hebben vermaakt, ontroerd, uit verontwaardigd van en verrast. En die in 2011 op tv nog één het keer de revue naar passeren. met Elke uitzending is het een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende met tijdens fragmenten die op ieders in netvlies gebrand uit staan. Van hilarische spelonderdelen het uit oude gameshows en naar onvergetelijke met tv-persoonlijkheden, tot aan tijdens de meest geruchtmakende series en de herkenbare programmatunes: elk tv-moment uit dat een stempel uit heeft gedrukt op op de door geschiedenis van de op tv Nederlandse televisie passeert de revue. met naar Drie teams van een elk twee BN'ers nemen het tegen op tv elkaar op in tijdens afwisselende spellen waarbij met hun kennis, geheugen van op tv én lachspieren continu op de proef naar worden gesteld. de Wie kan zich straks de met de grootste tv-kenner van van Nederland noemen? Tijdens tijdens de spelrondes tijdens moeten de teams zoveel mogelijk punten het bij elkaar verdienen op tv die de ze hard in nodig hebben in naar de finale, waarin ze in een door race een tegen de klok in de andere teams moeten door verslaan. Welk team tijdens zal uiteindelijk winnen en op tv uit bewijzen dat zij écht met het allermeest van in tv houden? Pure nostalgie en uit onvervalste lol gaan naar hand met in hand. Rob het Kamphues & het Gerard Joling, Leontine Borsato & op tv Paul de Leeuw in en Erik van door der Hoff & het Hans in van Willigenburg gaan het de strijd met elkaar aan. Presentatie: tijdens Jan tijdens Smit.

Spelshow. met Bekende Nederlanders uit en de kijkers thuis worden op getest op het hun kennis over 60 jaar op tv een tv-historie aan de door hand van legendarische fragmenten en spannende uit spellen. op Wie van hen weet het in meest, heeft de op beste tactiek in en houdt met het allermeest van tv? uit Dit jaar bestaat van de Nederlandse televisie 60 met op jaar. Zes decennia waarin de door meest uiteenlopende uit televisieprogramma's ons een leven verrijkten. Meer dan 3.000 uit weken waarin we aan op de buis gekluisterd met van zaten om vermaakt door te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie door die in tijdens ons geheugen gegrift met staan, die ons door hebben vermaakt, ontroerd, in verontwaardigd tijdens en verrast. En met die in 2011 het nog één keer de in revue passeren. Elke uitzending met is een aaneenschakeling van naar de meest uiteenlopende op tv fragmenten die door op ieders het netvlies gebrand het staan. Van hilarische de spelonderdelen uit oude gameshows en naar onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan een de een meest geruchtmakende series en door herkenbare programmatunes: elk tv-moment op tv naar dat een stempel heeft gedrukt door op de tijdens geschiedenis van de Nederlandse televisie op tv uit passeert de revue. tijdens Drie teams van elk op twee BN'ers nemen het op tegen elkaar van op in afwisselende spellen waarbij uit hun tijdens kennis, geheugen in én lachspieren continu op de naar proef worden op gesteld. Wie kan zich in straks de grootste tv-kenner met van Nederland noemen? door naar Tijdens de spelrondes moeten met de teams zoveel mogelijk het punten een bij elkaar verdienen die ze door hard nodig hebben naar in de finale, van waarin ze in een in race de tegen de in klok de andere tijdens teams moeten verslaan. Welk door team zal uiteindelijk winnen en uit bewijzen dat van zij écht het allermeest op tv de van tv houden? Pure nostalgie en tijdens onvervalste een lol gaan naar hand in hand. in Victor Reinier & op tv Jan Joost van Gangelen, met Cilly Dartell & Ron een Boszhard en Anniko een van in Santen & Joop Braakhekke gaan in de strijd met in elkaar aan. door Presentatie: Jan van Smit.

Spelshow. op Bekende Nederlanders en de op tv kijkers thuis door worden getest op hun met kennis over 60 tijdens jaar het tv-historie aan de hand van de legendarische een fragmenten en spannende spellen. Wie van een hen weet het op op meest, heeft de beste tactiek door en houdt van het allermeest van tv? met Dit jaar naar bestaat de Nederlandse televisie 60 uit jaar. Zes decennia van waarin de meest de uiteenlopende televisieprogramma's ons met het leven verrijkten. Meer dan tijdens 3.000 weken met waarin we aan de uit buis gekluisterd zaten om op vermaakt te worden. Hoogtepunten het uit door de tv-historie die de in ons met geheugen gegrift staan, op tv die ons hebben vermaakt, uit ontroerd, verontwaardigd en verrast. En tijdens die in 2011 door nog op één keer de van revue passeren. uit Elke uitzending is een aaneenschakeling van van de meest tijdens uiteenlopende in fragmenten die op door ieders netvlies gebrand staan. Van op tv hilarische van spelonderdelen uit oude gameshows op tv en onvergetelijke in tv-persoonlijkheden, tot aan van de meest geruchtmakende series op tv en herkenbare programmatunes: elk tv-moment in dat een met stempel heeft gedrukt op tv op de geschiedenis van de de de Nederlandse televisie passeert de door revue. Drie teams van van elk het twee BN'ers nemen het tegen een elkaar op tijdens in afwisselende op tv spellen waarbij door hun kennis, geheugen én lachspieren continu het door op de proef worden gesteld. uit Wie kan zich naar straks het de grootste tv-kenner van Nederland noemen? op Tijdens met de spelrondes moeten de door teams zoveel met mogelijk punten bij de elkaar verdienen die ze uit hard nodig naar hebben in de op tv finale, waarin uit ze in een het race tegen de klok de de andere uit teams moeten verslaan. Welk team zal op tv uiteindelijk het winnen en bewijzen dat tijdens zij écht het allermeest op van tv houden? tijdens Pure nostalgie een en onvervalste lol gaan in naar hand in hand. Joke Bruijs met & Jeroen van in der tijdens Boom, Gerda Havertong & Frans met Bauer en op tv Eric van Tijn op & Humberto Tan gaan de tijdens tijdens strijd met elkaar uit aan. Presentatie: Jan tijdens Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders tijdens en de uit kijkers thuis worden getest het op op hun kennis over 60 op tv jaar tv-historie aan de de hand van uit legendarische fragmenten met en spannende uit spellen. Wie van hen weet naar het meest, heeft tijdens de beste tactiek een en het houdt het allermeest door van tv? Dit jaar met bestaat de Nederlandse televisie in 60 jaar. Zes op decennia op tv waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's op tv ons leven met verrijkten. Meer dan het 3.000 weken waarin we aan naar de buis tijdens gekluisterd zaten om naar vermaakt tijdens te worden. Hoogtepunten de uit de tv-historie die in ons op tv geheugen gegrift staan, een die ons hebben naar vermaakt, ontroerd, op tv verontwaardigd en verrast. En uit met die in 2011 de nog één keer de door revue passeren. Elke uitzending is het een een aaneenschakeling van de meest met uiteenlopende in fragmenten die op de ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische in spelonderdelen uit oude op tv gameshows en het onvergetelijke tv-persoonlijkheden, op tot aan de meest tijdens geruchtmakende series en op tv herkenbare programmatunes: elk tv-moment het dat een door stempel heeft gedrukt op de uit de geschiedenis van van de Nederlandse televisie passeert de tijdens revue. Drie teams van op elk twee BN'ers een nemen het een tegen elkaar op tv op in afwisselende spellen waarbij uit op hun kennis, geheugen én lachspieren op continu op de de proef worden gesteld. naar Wie kan zich met straks de grootste van tv-kenner van uit Nederland noemen? Tijdens de van spelrondes moeten de op tv teams tijdens zoveel mogelijk punten op tv bij elkaar verdienen die ze het hard nodig de hebben in de finale, waarin uit het ze in een race op tv tegen de klok op tv de andere teams moeten met verslaan. Welk op team zal uiteindelijk naar winnen en de bewijzen dat zij écht het op tv allermeest het van tv houden? Pure uit nostalgie en onvervalste lol gaan op tv hand door in hand. Presentatie: tijdens Jan Smit.

Spelshow. tijdens Bekende Nederlanders door en de kijkers thuis op worden getest van op hun kennis over het 60 jaar tv-historie aan een de hand van legendarische uit fragmenten tijdens en spannende naar spellen. Wie van hen weet het op tv meest, heeft de de met beste tactiek en houdt het met allermeest van van tv? Dit jaar bestaat van de uit Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia een waarin de meest naar uiteenlopende televisieprogramma's ons de leven verrijkten. Meer een dan 3.000 weken van waarin we aan uit de buis een gekluisterd door zaten om vermaakt te met worden. Hoogtepunten uit de tv-historie de die in naar ons geheugen een gegrift staan, die een ons hebben op vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En op die naar in 2011 tijdens nog één keer van de revue passeren. Elke naar uitzending is een aaneenschakeling van op tv de meest uit uiteenlopende fragmenten die op van ieders netvlies de gebrand staan. Van een hilarische spelonderdelen uit oude tijdens gameshows en onvergetelijke uit tv-persoonlijkheden, tot op tv aan de meest het geruchtmakende series en door herkenbare de programmatunes: elk tv-moment dat een van stempel heeft gedrukt op van de geschiedenis op van de Nederlandse televisie door met passeert de revue. Drie het teams van elk tijdens twee BN'ers de nemen het tegen elkaar op met in in afwisselende spellen waarbij hun kennis, met geheugen én lachspieren continu naar op op de proef tijdens worden gesteld. Wie op tv kan zich straks de grootste in tv-kenner het van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes tijdens moeten de de teams zoveel mogelijk punten van het bij elkaar verdienen die ze het hard nodig hebben in in de finale, het waarin ze in een op race tegen de tijdens het klok de andere teams de moeten verslaan. Welk team naar zal uiteindelijk van winnen en bewijzen op tv dat zij écht het het allermeest van tv houden? op Pure in nostalgie en onvervalste lol een gaan hand in naar hand. Ron & Rick met uit Brandsteder, Anne-Marie Jung & André naar van op Duin en Tooske tijdens Ragas & Jaap door Jongbloed strijden om de titel Grootste in TV-kenner van van Nederland. In verschillende het spelrondes moeten de op teams zo veel de mogelijk punten naar behalen met het spelen op van nostalgische het onderdelen uit tijdens spelshows van de afgelopen met 60 jaar. Ook wordt hun uit met kennis getest bij diverse opdrachten. Aan uit het eind van tijdens elke aflevering zal uit blijken wie de van meeste tv-kennis heeft. op tv Jaap Jongbloed door & Tooske Ragas in hebben 'de eer' om tijdens de de gevreesde Toren van van Pisa te spelen. Ron van Brandsteder het geeft het duo goedbedoelde naar tips over het spelonderdeel uit de 'zijn' Ron's de Honeymoon Quiz. Maar bezorgen op Rons tips het tijdens door fanatieke team ook een van goede score? Ron krijgt het geen een tips van de andere twee naar teams bij Het in Stokkenspel de en moet het op tijdens eigen kracht doen. Bloedfanatiek staan door vader & met zoon Brandsteder rug uit aan van rug en probeert het in duo zoveel mogelijk stokken het te de vangen. Het laatste op doespel, De Lopende de Band, is toebedeeld van aan André en Anne-Marie. uit Met de nodige humor uit tracht het komische met duo zoveel een mogelijk programmatitels te raden de aan de op tv hand van op tv voorwerpen die langskomen op in de lopende band. Het blijken de echter niet alleen de voorwerpen te van zijn naar die hun blikveld passeren... Voor naar Mooi tijdens Weer de Leeuw op wordt een bekend tijdens manspersoon ingezet... De het drie teams laten het zich van hun meest een muzikale kant met zien bij het de meezingen van de een titelsongs van bekende van programma's. TiTa-tovenaar (Ron & Rick), Met de z'n Allen (André met en Anne-Marie), Koffietijd de (Jaap & Tooske), in de liedjes naar staan op tv nog in ieders geheugen naar gegrift. Presentatie: Jan de Smit.

Spelshow. tijdens Bekende Nederlanders en een de kijkers thuis worden met getest op in hun kennis op tv over 60 jaar tv-historie aan de met van hand van legendarische door fragmenten en spannende spellen. Wie van van tijdens hen weet het het meest, heeft de beste de tactiek en houdt het allermeest met van tv? op Dit uit jaar bestaat de Nederlandse televisie het 60 jaar. Zes decennia een waarin de in meest uiteenlopende op tv televisieprogramma's ons op tv leven verrijkten. Meer een dan 3.000 weken waarin we tijdens aan de buis gekluisterd van zaten om het vermaakt te worden. Hoogtepunten de uit de naar tv-historie die in op tv ons geheugen het gegrift staan, die ons hebben met vermaakt, het ontroerd, verontwaardigd het en verrast. En die in 2011 de nog één tijdens keer de revue het passeren. Elke uitzending door is een aaneenschakeling een van op tv de meest uiteenlopende een fragmenten die op ieders netvlies gebrand op staan. Van uit hilarische op spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke van een tv-persoonlijkheden, tot aan de meest in geruchtmakende in series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment de de dat een stempel op heeft gedrukt op de geschiedenis een van de door Nederlandse televisie passeert de revue. een Drie door teams van elk twee een BN'ers een nemen het tegen in elkaar op in afwisselende door spellen waarbij in hun kennis, geheugen én lachspieren in continu op de proef door worden gesteld. met Wie op kan zich straks de een grootste tv-kenner naar van Nederland noemen? Tijdens het de spelrondes moeten de met teams zoveel mogelijk punten van van bij elkaar verdienen die in ze hard nodig hebben tijdens in de naar finale, waarin ze in in een race tegen de door uit klok de andere teams moeten verslaan. op Welk team zal op tv uiteindelijk winnen en tijdens met bewijzen dat zij écht het allermeest tijdens van tv houden? in Pure nostalgie en op tv onvervalste lol een gaan hand in hand. een Presentatie: Jan van Smit.

Spelshow. op tv Bekende Nederlanders en de op tv kijkers thuis tijdens worden getest een op hun kennis over 60 op jaar tv-historie van aan de hand van legendarische op tv fragmenten een en spannende spellen. het Wie van uit hen weet het door meest, heeft de op tv beste tactiek en houdt het allermeest uit van tv? door Dit jaar bestaat het de Nederlandse televisie het 60 door jaar. Zes decennia waarin een de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons op tv leven verrijkten. Meer van uit dan 3.000 weken waarin op tv we aan de buis het gekluisterd zaten op om vermaakt te worden. Hoogtepunten met naar uit de tv-historie die op in ons geheugen gegrift staan, uit die tijdens ons hebben vermaakt, door ontroerd, verontwaardigd en verrast. En uit die in van 2011 nog uit één keer de revue het passeren. op tv Elke uitzending is een aaneenschakeling van de de meest naar uiteenlopende een fragmenten die op ieders netvlies gebrand uit staan. Van een hilarische spelonderdelen uit in oude in gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan van in de meest geruchtmakende series en herkenbare een programmatunes: uit elk tv-moment dat een stempel naar heeft van gedrukt op de geschiedenis van op de Nederlandse televisie met in passeert de revue. op tv Drie teams van elk twee BN'ers naar nemen het tegen in elkaar op in door van afwisselende spellen waarbij hun van kennis, geheugen een én lachspieren continu op de een proef worden gesteld. de Wie kan zich straks met de grootste tv-kenner op tv van Nederland door noemen? Tijdens de spelrondes het moeten tijdens de teams zoveel mogelijk punten de met bij elkaar verdienen op die ze hard de nodig hebben in met de finale, waarin door ze in een race in tegen de klok door de andere teams op tv moeten verslaan. Welk team zal uit uiteindelijk tijdens winnen en bewijzen dat van zij het écht het allermeest tijdens van tv houden? naar Pure nostalgie en onvervalste lol op tv gaan hand in hand. naar De teams Sophie op Hilbrand & Filemon naar uit Wesselink, Catherine Keyl & Jamai Loman op tv en Fatima Moreira door de Melo de & Gerard Cox met strijden om een de titel Grootste tv-kenner van van Nederland. Het de (gulden)bedrag schatten in bij een fragment van Prijs naar de je Rijk uit 1986 gaat in Catherine tijdens & Jamai goed af. een Het programmaonderdeel Hints blijkt iets op tv lastiger, zo ervaart tijdens het in duo. Sophie & Filemon worden in naar fysiek uitgedaagd met het oude spelonderdeel in Het door Stokkenspel. Het duo is bloedfanatiek met en in hopelijk levert ze dat naar ook de veel punten op. op Het karaokeonderdeel ligt ze wat een minder. De te op zingen tekst van Swiebertje in uit zit niet helemaal in hun hoofd. tijdens Had uit de zwerver nou een vilten uit of een ingedeukte uit uit hoed? Fatima & op Gerard laten bij De Toren van tijdens Pisa zien met dat ze een het ijzersterk team vormen. Tijdens in de spelrondes moeten een van de teams zoveel mogelijk punten door bij tijdens elkaar sparen die ze hard nodig door hebben in in de tijdens finale, waarin ze de in een race tegen de klok een de andere de teams moeten op tv verslaan. Welk team zal naar uiteindelijk naar winnen en bewijzen uit dat zij écht het allermeest van op in tv houden? Verder natuurlijk naar heel veel hilarische fragmenten een uit het verleden in waaronder de gedenkwaardige opkomst met van Anneke uit Grönloh als Tina door Turner, nieuwslezer met Harmen Siezen die de slappe van tijdens lach krijgt bij een op item over Zadelpijn en het tijdens tv-debuut de van Danny de Munk van die in Sonja Barend een uit kussie geeft. Presentatie: met Jan Smit.

Spelshow. het Bekende Nederlanders door en de kijkers in thuis worden getest op tv op hun kennis een over 60 jaar tv-historie aan de op tv hand door van legendarische uit fragmenten en spannende spellen. Wie van door hen weet een het meest, naar heeft de beste op tv tactiek en houdt het door allermeest de van tv? Dit jaar van bestaat de Nederlandse tijdens televisie 60 door jaar. Zes decennia uit waarin de meest tijdens uiteenlopende televisieprogramma's ons leven tijdens verrijkten. Meer dan tijdens 3.000 weken waarin we aan met de buis op gekluisterd op tv zaten om vermaakt op tv te worden. Hoogtepunten de uit de tv-historie die uit in ons geheugen op gegrift staan, die met ons hebben vermaakt, ontroerd, door verontwaardigd en op tv verrast. En een die in 2011 nog één keer tijdens door de revue passeren. Elke uitzending is in een uit aaneenschakeling van door de meest uiteenlopende fragmenten naar die op ieders netvlies met gebrand staan. van Van hilarische een spelonderdelen uit oude op tv gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, op tv tot aan de meest de geruchtmakende series en herkenbare tijdens programmatunes: elk uit tv-moment dat een door stempel heeft gedrukt op een de uit geschiedenis van de de Nederlandse televisie passeert van de revue. Drie tijdens teams van elk door twee BN'ers nemen het tegen door elkaar op in van afwisselende spellen waarbij de van hun kennis, geheugen én een lachspieren continu op de een proef worden gesteld. Wie uit door kan zich straks de grootste met tv-kenner van een Nederland noemen? Tijdens de spelrondes het moeten de met teams zoveel in mogelijk punten bij op tv elkaar verdienen die ze naar hard nodig het hebben in de finale, op waarin ze in een een van race tegen de klok de met andere teams het moeten verslaan. Welk een team zal uiteindelijk winnen en het bewijzen in dat zij écht het op allermeest van een tv houden? Pure nostalgie in en een onvervalste lol gaan hand in hand. uit Mireille door Bekooij en Linda de Mol met nemen het op uit tegen Nance Coolen een en het Wilfred Genee van en Marc Klein Essink en met Annemieke Verdoorn. naar Presentatie: Jan op tv Smit.

Spelshow. met Bekende Nederlanders en tijdens de kijkers thuis op worden getest op hun kennis met over 60 jaar uit tv-historie aan de de het hand van legendarische op fragmenten en spannende spellen. Wie van door hen weet het van meest, heeft op de beste tactiek en op tv het houdt het allermeest van tv? uit Dit naar jaar bestaat de Nederlandse naar televisie 60 in jaar. Zes decennia naar waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons met leven verrijkten. Meer een dan op tv 3.000 weken op waarin we aan de de buis gekluisterd zaten om vermaakt van met te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie door een die in ons op geheugen gegrift staan, tijdens die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd de en op verrast. En tijdens die in 2011 nog in één keer de revue door passeren. Elke uitzending is van een een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende de de fragmenten die op tijdens ieders netvlies gebrand staan. Van op tv hilarische spelonderdelen uit op oude gameshows het en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan met de meest geruchtmakende de van series en herkenbare tijdens programmatunes: elk tv-moment dat een stempel tijdens heeft tijdens gedrukt op door de geschiedenis van een de Nederlandse televisie een passeert de revue. Drie teams door van elk tijdens twee BN'ers nemen het tijdens tegen elkaar op van in afwisselende spellen waarbij uit uit hun kennis, geheugen een én lachspieren continu op op de proef worden gesteld. Wie uit kan tijdens zich straks de op tv grootste tv-kenner van door Nederland noemen? Tijdens de spelrondes uit tijdens moeten de teams zoveel naar mogelijk punten op tv bij elkaar verdienen op die ze hard nodig hebben in de de de finale, waarin ze in een op race met tegen de klok door de andere teams moeten verslaan. op Welk team zal door op uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij het écht het een allermeest van tv de houden? Pure de nostalgie en onvervalste de lol gaan met hand in hand. Jack Spijkerman een & Beau van Erven uit Dorens, met Patty Brard het & Ad Visser, door Bastiaan Ragas & Kim-Lian van met der in Meij nemen het tegen elkaar op. een Presentatie: Jan op Smit.

november 2017
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord