Programma gemist?

Spelshow. met Bekende Nederlanders de en de kijkers thuis worden op tv getest op uit hun kennis over 60 jaar op met tv-historie aan de het hand van legendarische fragmenten en door spannende spellen. uit Wie van hen een weet het meest, heeft de de beste tactiek en op tv een houdt het allermeest met van tv? Dit jaar de bestaat de Nederlandse televisie 60 op tv jaar. Zes met decennia waarin in de meest uiteenlopende televisieprogramma's de ons uit leven verrijkten. Meer uit dan 3.000 weken waarin we in aan het de buis gekluisterd zaten om vermaakt naar te worden. in Hoogtepunten met uit de tv-historie die in in ons geheugen op gegrift staan, die ons naar hebben naar vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en in verrast. En die in door 2011 nog op tv één keer de een revue passeren. Elke uitzending van is een met aaneenschakeling van de meest uiteenlopende een fragmenten het die op tijdens ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische van spelonderdelen de uit oude gameshows en door onvergetelijke tv-persoonlijkheden, naar tot aan de van meest geruchtmakende series en herkenbare naar programmatunes: elk tv-moment door dat met een stempel op tv heeft gedrukt op op tv de geschiedenis van de een Nederlandse televisie passeert tijdens de revue. Drie teams van op elk twee een BN'ers nemen het van tegen elkaar in op in afwisselende spellen met waarbij hun kennis, geheugen met én een lachspieren continu op de tijdens proef worden gesteld. van Wie kan zich uit straks uit de grootste tv-kenner van uit Nederland noemen? Tijdens de spelrondes uit moeten de teams op zoveel mogelijk van punten bij het elkaar verdienen die ze uit hard nodig hebben in met de op tv finale, waarin ze naar in een naar race tegen de klok uit de andere teams moeten verslaan. op Welk team op tv zal uiteindelijk winnen in en bewijzen dat op zij de écht het allermeest van het tv houden? Pure het nostalgie en onvervalste een lol gaan hand een in hand. Rob Kamphues uit & Gerard Joling, op Leontine Borsato met & Paul tijdens de Leeuw en Erik van op tv der Hoff & door Hans van Willigenburg het gaan de tijdens strijd met een elkaar aan. Presentatie: Jan uit Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders uit en de kijkers door naar thuis worden getest door op hun kennis over de 60 jaar door tv-historie aan de hand van legendarische een fragmenten en op spannende spellen. door Wie van hen op tv weet het meest, een heeft de beste in tactiek en op houdt het allermeest van tv? Dit uit jaar in bestaat de Nederlandse televisie op 60 uit jaar. Zes decennia het waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons de leven verrijkten. door Meer dan 3.000 een weken waarin we van aan de buis van gekluisterd de zaten om vermaakt te worden. met Hoogtepunten in uit de tv-historie in die in ons in geheugen gegrift staan, die ons van hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd tijdens en verrast. En de die op tv in 2011 het nog één keer de revue passeren. uit Elke uitzending met is een aaneenschakeling naar van de meest een uiteenlopende de fragmenten die op ieders op tv netvlies gebrand staan. Van hilarische op tv spelonderdelen uit oude uit gameshows en uit onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot op aan de de meest geruchtmakende series en een herkenbare programmatunes: elk tv-moment in met dat een stempel naar heeft gedrukt op met de geschiedenis van de uit Nederlandse televisie in passeert de revue. Drie in teams van elk twee tijdens BN'ers het nemen het tegen van elkaar op in afwisselende spellen waarbij tijdens hun tijdens kennis, geheugen én lachspieren het continu uit op de proef worden een gesteld. Wie kan zich straks van de op tv grootste tv-kenner tijdens van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes naar moeten op tv de teams zoveel mogelijk de punten bij elkaar verdienen door die ze naar hard van nodig hebben in de de finale, waarin ze in van een de race tegen de klok de andere in teams moeten op tv verslaan. Welk door team zal uiteindelijk winnen en een in bewijzen dat zij door écht het allermeest van tv met houden? de Pure nostalgie en onvervalste door lol gaan hand in hand. het met Victor Reinier & Jan Joost de van Gangelen, Cilly Dartell in het & Ron Boszhard en met Anniko van Santen op tv & Joop uit Braakhekke gaan de strijd het met elkaar het aan. Presentatie: Jan met Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders tijdens tijdens en de kijkers van thuis worden getest op hun kennis het over tijdens 60 jaar tv-historie aan de de hand op tv van legendarische op fragmenten en spannende een spellen. Wie van hen weet het het naar meest, heeft de beste tactiek en een door houdt het allermeest van tv? op tv Dit door jaar bestaat de van Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia naar waarin met de meest uiteenlopende televisieprogramma's met ons van leven verrijkten. Meer dan 3.000 tijdens weken waarin we aan het de buis gekluisterd met zaten op om vermaakt te door worden. Hoogtepunten uit de tv-historie uit die in ons van naar geheugen gegrift staan, die ons hebben uit vermaakt, ontroerd, op verontwaardigd en naar verrast. En die in in 2011 nog één een keer de op tv revue passeren. Elke uitzending is tijdens een een aaneenschakeling van naar de meest uiteenlopende uit fragmenten die op naar ieders netvlies gebrand staan. Van op tv hilarische spelonderdelen uit oude tijdens gameshows in en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot van aan de meest uit geruchtmakende series en herkenbare op programmatunes: elk tv-moment met dat een stempel naar heeft het gedrukt op de geschiedenis van een de Nederlandse door televisie passeert een de revue. Drie teams van met elk twee BN'ers van nemen het tegen het elkaar op naar in op afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen de én lachspieren continu naar op de proef op worden gesteld. door Wie kan zich straks uit uit de grootste tv-kenner van het Nederland noemen? Tijdens de spelrondes het moeten de teams naar door zoveel mogelijk punten bij elkaar uit verdienen een die ze hard het nodig hebben in de finale, de waarin ze in de een race tegen het de door klok de andere teams moeten met verslaan. Welk van team zal uiteindelijk winnen en naar bewijzen naar dat zij écht het allermeest in van tv van houden? in Pure nostalgie en onvervalste lol uit gaan hand in op tv hand. Joke in Bruijs & Jeroen van der een het Boom, Gerda Havertong & Frans Bauer door en Eric van een tijdens Tijn & Humberto Tan van gaan de uit strijd met elkaar aan. de Presentatie: Jan het Smit.

Spelshow. door Bekende Nederlanders en de kijkers in thuis worden getest door op tijdens hun kennis het over 60 jaar tv-historie aan met de op tv hand van legendarische fragmenten en het spannende spellen. Wie op van hen weet het uit meest, heeft de tijdens beste tactiek van en houdt het allermeest naar uit van tv? Dit jaar bestaat in de Nederlandse met televisie 60 het jaar. Zes decennia waarin een de meest uiteenlopende de televisieprogramma's ons in leven verrijkten. Meer van dan 3.000 weken van waarin we aan de buis het gekluisterd met zaten om vermaakt van te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie door op tv die in ons geheugen van gegrift staan, die ons hebben op vermaakt, ontroerd, tijdens verontwaardigd en door verrast. En het die in 2011 nog één een keer de revue passeren. tijdens Elke de uitzending is een een aaneenschakeling van de tijdens meest uiteenlopende fragmenten die door op ieders in netvlies gebrand staan. van Van hilarische spelonderdelen uit oude het gameshows en de onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tijdens tot aan de meest door geruchtmakende series en naar herkenbare programmatunes: elk tv-moment op tv tijdens dat een stempel heeft gedrukt op de de het geschiedenis van de van Nederlandse televisie passeert de op tv revue. Drie teams van uit elk twee BN'ers op tv nemen het uit tegen elkaar op in in afwisselende spellen van waarbij hun kennis, geheugen op én lachspieren een continu op de de proef worden gesteld. Wie met kan zich van straks de grootste op tv-kenner van Nederland van noemen? Tijdens de spelrondes tijdens moeten het de teams door zoveel mogelijk punten bij met elkaar verdienen die het ze hard nodig hebben in door de naar finale, waarin ze van in een de race tegen de klok de andere op tv op tv teams moeten verslaan. Welk team de zal uiteindelijk de winnen en bewijzen op dat zij naar écht het allermeest een van tv houden? Pure van nostalgie en onvervalste lol van gaan hand in hand. tijdens Presentatie: Jan naar Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders van naar en de kijkers thuis worden getest van op hun met kennis het over 60 jaar tv-historie aan de naar hand naar van legendarische fragmenten en met spannende spellen. van Wie van hen een weet het meest, naar heeft de uit beste tactiek en tijdens houdt het allermeest van tv? Dit tijdens jaar bestaat een de Nederlandse een televisie 60 jaar. Zes de decennia waarin de meest de uiteenlopende de televisieprogramma's ons het leven verrijkten. Meer dan door 3.000 weken het waarin we aan de naar buis gekluisterd zaten om de vermaakt naar te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie het die in ons het op tv geheugen gegrift staan, die het ons hebben tijdens vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En door die in op tv 2011 nog uit één keer de op revue passeren. Elke het uitzending is een aaneenschakeling van door de meest de uiteenlopende fragmenten die op op ieders op netvlies gebrand staan. Van hilarische het spelonderdelen uit tijdens oude gameshows en onvergetelijke op tv-persoonlijkheden, tot tijdens aan de meest op tv geruchtmakende series en herkenbare met programmatunes: elk met tv-moment dat het een stempel uit heeft gedrukt op de geschiedenis tijdens van de Nederlandse televisie van passeert de door revue. Drie teams van op tv elk tijdens twee BN'ers van nemen het tegen elkaar op in door afwisselende spellen de waarbij hun door kennis, geheugen een én lachspieren continu op de de proef worden tijdens gesteld. Wie kan naar zich straks de grootste de tv-kenner van Nederland tijdens noemen? van Tijdens de spelrondes moeten met de teams zoveel mogelijk punten uit bij uit elkaar verdienen die ze een hard nodig hebben met in de met finale, waarin van ze in een race door tegen de klok de andere met teams moeten verslaan. een Welk team in zal uiteindelijk winnen en de bewijzen dat het zij écht op het allermeest van tv op tv houden? de Pure nostalgie en onvervalste lol op tv gaan hand in op hand. een Ron & Rick Brandsteder, door Anne-Marie Jung & André van de Duin naar en Tooske Ragas & Jaap uit Jongbloed strijden het om uit de titel Grootste uit TV-kenner van Nederland. met In verschillende spelrondes moeten de met teams de zo veel mogelijk in punten behalen met een het spelen van nostalgische onderdelen in uit spelshows de van de afgelopen 60 naar jaar. Ook wordt met hun kennis in getest bij diverse opdrachten. Aan het het op eind van een elke aflevering zal blijken wie de door meeste tv-kennis op heeft. Jaap het Jongbloed & de Tooske Ragas hebben van 'de eer' om de de gevreesde Toren van Pisa door te een spelen. Ron Brandsteder geeft het duo tijdens goedbedoelde op tv tips over op tv het spelonderdeel uit de 'zijn' Ron's Honeymoon door Quiz. Maar bezorgen Rons het tips het fanatieke team ook in een goede naar score? Ron op krijgt geen tips van de van andere door twee teams bij Het Stokkenspel op en moet de het op op eigen kracht doen. in Bloedfanatiek staan vader door & zoon Brandsteder rug het aan rug en probeert uit het duo zoveel op tv mogelijk stokken in te vangen. Het een laatste doespel, de De Lopende Band, is toebedeeld het aan op André en Anne-Marie. Met tijdens de nodige humor uit tracht het komische door duo zoveel mogelijk een programmatitels in te raden aan de met hand van voorwerpen van die langskomen op de een lopende band. het Het blijken echter niet door alleen voorwerpen te zijn tijdens die hun naar blikveld passeren... Voor Mooi op tv Weer de Leeuw een wordt een op bekend het manspersoon ingezet... De drie teams in laten zich naar van hun het meest muzikale kant zien bij het de tijdens meezingen van de titelsongs het van bekende op programma's. TiTa-tovenaar (Ron & Rick), op tv Met z'n Allen de (André en Anne-Marie), in Koffietijd (Jaap de & Tooske), tijdens de liedjes staan op tv nog in ieders geheugen gegrift. Presentatie: tijdens Jan op tv Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders naar en de naar kijkers thuis worden tijdens getest op tv op hun kennis over 60 jaar op tv tv-historie een aan de op tv hand van legendarische het fragmenten en spannende spellen. Wie van het hen in weet het meest, heeft het de van beste tactiek en houdt het op allermeest tijdens van tv? Dit jaar bestaat met de Nederlandse televisie 60 tijdens jaar. door Zes decennia waarin naar de meest op uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. een Meer dan 3.000 naar weken waarin we aan naar in de buis gekluisterd zaten om vermaakt op te naar worden. Hoogtepunten uit een de tv-historie die met in ons geheugen gegrift staan, uit die naar ons hebben vermaakt, de ontroerd, verontwaardigd een en verrast. En die in 2011 op nog een één keer de het revue passeren. Elke uitzending is op tv op tv een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende op tv met fragmenten die op ieders netvlies gebrand van staan. op Van hilarische spelonderdelen uit op tv oude gameshows en onvergetelijke een tv-persoonlijkheden, tot van aan de meest geruchtmakende in series en herkenbare een programmatunes: van elk tv-moment dat een stempel het heeft met gedrukt op de geschiedenis tijdens van van de Nederlandse televisie passeert de revue. door Drie teams van tijdens elk twee naar BN'ers nemen door het tegen elkaar in op in afwisselende spellen waarbij met hun een kennis, geheugen én lachspieren op tv continu op de proef het worden gesteld. Wie een kan een zich straks tijdens de grootste tv-kenner van Nederland noemen? het Tijdens de naar spelrondes moeten de teams tijdens zoveel van mogelijk punten bij elkaar verdienen op tv die ze het hard nodig hebben de in naar de finale, waarin ze in de een race tijdens tegen de klok het de andere teams moeten de verslaan. Welk in team zal uiteindelijk van winnen en bewijzen dat de zij écht het naar allermeest van tv de houden? met Pure nostalgie en onvervalste een lol gaan hand in in hand. een Presentatie: Jan Smit.

Spelshow. door Bekende Nederlanders en tijdens de kijkers thuis worden op tv getest op hun het kennis over 60 jaar naar tv-historie aan in de hand van het legendarische fragmenten en met spannende uit spellen. Wie van hen weet door het naar meest, heeft de beste tactiek uit en houdt het allermeest op van tv? Dit op tv uit jaar bestaat de een Nederlandse televisie 60 een jaar. Zes decennia waarin een de meest uiteenlopende televisieprogramma's een ons de leven verrijkten. Meer naar dan 3.000 weken waarin op tv we aan met de buis gekluisterd tijdens zaten om vermaakt te op tv worden. Hoogtepunten het uit de tv-historie die in ons een geheugen gegrift door staan, die ons hebben door vermaakt, ontroerd, verontwaardigd op tv en de verrast. En die in 2011 naar nog één keer op een de revue passeren. Elke uitzending is op tv een aaneenschakeling van in de meest op tv uiteenlopende fragmenten door die op ieders netvlies het gebrand staan. door Van hilarische spelonderdelen uit tijdens oude gameshows en het onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot met aan op tv de meest geruchtmakende series en herkenbare op programmatunes: elk een tv-moment dat een stempel in op tv heeft gedrukt op de geschiedenis van door een de Nederlandse televisie met passeert de revue. Drie teams met van elk twee BN'ers op tv nemen het in tegen elkaar op op tv in op tv afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen uit van én lachspieren continu op de tijdens proef worden gesteld. Wie tijdens kan zich een straks de grootste de tv-kenner van Nederland op noemen? uit Tijdens de spelrondes moeten de de teams zoveel mogelijk het punten bij elkaar op tv verdienen die ze de hard nodig tijdens hebben in van de finale, waarin ze met in een race tegen door de tijdens klok de andere teams op moeten verslaan. op Welk team zal uiteindelijk winnen en door bewijzen door dat zij écht het door allermeest van tv uit houden? Pure naar nostalgie en onvervalste lol op gaan door hand in hand. door De teams Sophie Hilbrand & Filemon door Wesselink, een Catherine Keyl & Jamai met Loman en Fatima Moreira het de naar Melo & van Gerard Cox strijden tijdens om de titel Grootste tv-kenner van met op tv Nederland. Het (gulden)bedrag schatten bij een op fragment van Prijs een je Rijk uit met 1986 naar gaat Catherine naar & Jamai goed af. Het programmaonderdeel op een Hints blijkt iets lastiger, zo ervaart van het duo. uit Sophie & een Filemon worden een fysiek uitgedaagd met het oude spelonderdeel van Het Stokkenspel. Het naar tijdens duo is bloedfanatiek van en hopelijk levert tijdens ze dat ook veel punten op. met Het karaokeonderdeel een ligt ze wat minder. van De te zingen tijdens in tekst van Swiebertje zit op niet helemaal in hun hoofd. op Had de in zwerver nou een vilten het in of een ingedeukte hoed? Fatima & een Gerard met laten bij De Toren van van Pisa zien door dat ze een tijdens ijzersterk naar team vormen. Tijdens de spelrondes uit moeten de teams van zoveel mogelijk uit punten bij elkaar sparen tijdens die ze een hard nodig hebben in in de finale, waarin de ze op tv in een race tegen de in klok naar de andere teams moeten verslaan. van Welk team zal in uiteindelijk van winnen en bewijzen dat op zij écht van het allermeest van tv op houden? Verder natuurlijk heel in veel hilarische fragmenten naar uit een het verleden waaronder de gedenkwaardige opkomst op van Anneke Grönloh op tv als Tina Turner, van het nieuwslezer Harmen Siezen die de slappe in lach krijgt tijdens bij een item over door Zadelpijn en het op tv tv-debuut van tijdens Danny op tv de Munk die Sonja Barend op tv een de kussie geeft. Presentatie: Jan van Smit.

Spelshow. naar Bekende Nederlanders uit en de kijkers thuis worden naar getest op hun kennis het over van 60 jaar de tv-historie aan de hand van met legendarische fragmenten en op spannende spellen. op Wie van hen van weet het meest, naar heeft de beste tactiek op en houdt in het allermeest tijdens van tv? Dit jaar bestaat de op tv Nederlandse televisie 60 de jaar. Zes decennia uit door waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's op ons een leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken naar waarin we door aan de buis op gekluisterd naar zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit in uit de tv-historie die in van ons geheugen gegrift staan, op tv die ons het hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd op tv en verrast. En een die door in 2011 nog in één keer van de revue passeren. Elke uitzending in is een tijdens aaneenschakeling van de naar meest uiteenlopende fragmenten die tijdens op op tv ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische van spelonderdelen uit oude naar de gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot met aan de meest geruchtmakende op series en herkenbare het programmatunes: elk tv-moment op tv dat van een stempel heeft gedrukt op naar de geschiedenis van door de op tv Nederlandse televisie passeert op tv de revue. Drie teams van tijdens elk twee BN'ers naar het nemen het tegen elkaar op in het afwisselende spellen waarbij op hun op kennis, geheugen én lachspieren continu het op de proef de door worden gesteld. Wie kan door zich straks de naar grootste tv-kenner van Nederland noemen? met Tijdens de uit spelrondes moeten door de teams zoveel de mogelijk punten bij elkaar in verdienen die ze in hard nodig tijdens hebben in de finale, uit waarin ze uit in een race tegen het de klok het de andere teams moeten tijdens verslaan. Welk team in zal uiteindelijk winnen van en bewijzen in dat zij het écht het allermeest van tv van houden? Pure nostalgie en van onvervalste lol van gaan hand in hand. naar tijdens Mireille Bekooij en Linda de Mol door nemen het het op tegen Nance Coolen de en tijdens Wilfred Genee en met Marc Klein Essink op en Annemieke Verdoorn. Presentatie: met Jan uit Smit.

Spelshow. Bekende Nederlanders op de en de kijkers thuis op worden getest op hun in kennis over 60 op tv jaar tv-historie aan de het met hand van legendarische de fragmenten en spannende spellen. Wie van met hen van weet het op meest, heeft de beste in tactiek en houdt het allermeest het van tv? Dit tijdens met jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 van in jaar. Zes decennia waarin op de meest op tv uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer van dan 3.000 weken van waarin we van aan op de buis gekluisterd zaten om vermaakt op te op worden. Hoogtepunten uit de tv-historie op die in ons van geheugen gegrift in staan, die ons op tv hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd op en verrast. En op die in 2011 de nog één keer door de revue in passeren. Elke uitzending is het een aaneenschakeling van op de een meest uiteenlopende de fragmenten die op ieders het netvlies gebrand het staan. Van hilarische spelonderdelen het uit oude gameshows en onvergetelijke een door tv-persoonlijkheden, tot aan de meest op tv geruchtmakende series en tijdens herkenbare naar programmatunes: elk tv-moment dat een een stempel heeft uit gedrukt op de geschiedenis van uit tijdens de Nederlandse televisie passeert de een revue. Drie op tv teams van elk twee BN'ers door nemen het met tegen elkaar op een in naar afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen door én lachspieren continu naar op de de proef worden naar gesteld. Wie kan zich straks in de naar grootste tv-kenner van in Nederland noemen? Tijdens in de spelrondes moeten de teams op tv op zoveel mogelijk punten tijdens bij elkaar verdienen die ze hard het nodig naar hebben in de finale, waarin met ze in een in race op tv tegen de op klok de andere teams moeten verslaan. door Welk een team zal naar uiteindelijk winnen en bewijzen met dat zij écht het allermeest naar op tv van tv houden? naar Pure nostalgie en van onvervalste lol gaan hand uit in hand. Jack Spijkerman naar & Beau van Erven met Dorens, Patty het Brard & Ad Visser, het Bastiaan Ragas op & Kim-Lian van der uit Meij op nemen het tegen elkaar het op. Presentatie: op Jan Smit.

juli 2017
15-10-2011 20:25

Aflevering 9

Lang leve de tv - Aflevering 9

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

08-10-2011 20:25

Aflevering 8

Lang leve de tv - Aflevering 8

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

01-10-2011 20:25

Aflevering 7

Lang leve de tv - Aflevering 7

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

24-09-2011 20:25

Aflevering 6

Lang leve de tv - Aflevering 6

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

17-09-2011 20:25

Aflevering 5

Lang leve de tv - Aflevering 5

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

10-09-2011 20:25

Aflevering 4

Lang leve de tv - Aflevering 4

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

03-09-2011 20:25

Aflevering 3

Lang leve de tv - Aflevering 3

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

27-08-2011 20:25

Aflevering 2

Lang leve de tv - Aflevering 2

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

20-08-2011 20:25

Aflevering 1

Lang leve de tv - Aflevering 1

Spelshow. Bekende Nederlanders en de kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermees...

Lang leve de tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve de tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve de tv bij Lang leve de tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve de tv. Heb je een uitzending van Lang leve de tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve de tv gemist

Lang leve de tv is een spelshow waarin bekende Nederlanders en kijkers thuis worden getest op hun kennis over 60 jaar tv-historie aan de hand van legendarische fragmenten en spannende spellen. Wie van hen weet het meest, heeft de beste tactiek en houdt het allermeest van tv? Dit jaar bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Zes decennia waarin de meest uiteenlopende televisieprogramma's ons leven verrijkten. Meer dan 3.000 weken waarin we aan de buis gekluisterd zaten om vermaakt te worden. Hoogtepunten uit de tv-historie die in ons geheugen gegrift staan, die ons hebben vermaakt, ontroerd, verontwaardigd en verrast. En die in 2011 nog één keer de revue passeren. Elke uitzending is een aaneenschakeling van de meest uiteenlopende fragmenten die op ieders netvlies gebrand staan. Van hilarische spelonderdelen uit oude gameshows en onvergetelijke tv-persoonlijkheden, tot aan de meest geruchtmakende series en herkenbare programmatunes: elk tv-moment dat een stempel heeft gedrukt op de geschiedenis van de Nederlandse televisie passeert de revue. Drie teams van elk twee BN'ers nemen het tegen elkaar op in afwisselende spellen waarbij hun kennis, geheugen én lachspieren continu op de proef worden gesteld. Wie kan zich straks de grootste tv-kenner van Nederland noemen? Tijdens de spelrondes moeten de teams zoveel mogelijk punten bij elkaar verdienen die ze hard nodig hebben in de finale, waarin ze in een race tegen de klok de andere teams moeten verslaan. Welk team zal uiteindelijk winnen en bewijzen dat zij écht het allermeest van tv houden? Pure nostalgie en onvervalste lol gaan hand in hand. Presentatie: Jan Smit.

Uitzending gemist van Lang leve de tv? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve de tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-10-2011 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord