Programma gemist?

Belgische, Nederlandse naar (B, NL) Roadmovie uit naar 2004 van Gidi naar van Liempd. Met: de tijdens Georgina Verbaan, Johnny de de Mol, Jurgen Raymann uit e.a. Roadmovie in door een fantasiewereld bevolkt door insecten. van Erik wordt een daar van keer op keer op de met proef uit gesteld, maar verzamelt uiteindelijk voldoende van moed om zichzelf uit te zijn en naar voor zichzelf op tv op te op tv komen.

mei 2021
21-08-2011 15:30

Aflevering 1

Erik of het klein insectenboek - Aflevering 1

Belgische, Nederlandse (B, NL) Roadmovie uit 2004 van Gidi van Liempd. Met: Georgina Verbaan, Johnny de Mol, Jurgen Raymann e.a. Roadmovie door een fantasiewereld bevolkt door insecten. Erik wordt daar keer op keer op de proef gesteld, maar...

Erik of het klein insectenboek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Erik of het klein insectenboek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Erik of het klein insectenboek bij Erik of het klein insectenboek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Erik of het klein insectenboek. Heb je een uitzending van Erik of het klein insectenboek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Erik of het klein insectenboek gemist

Erik of het klein insectenboek is een Nederlandse film met Georgina Verbaan, Johnny de Mol, Jurgen Raymann. Roadmovie door een fantasiewereld bevolkt door insecten. Erik wordt daar keer op keer op de proef gesteld, maar verzamelt uiteindelijk voldoende moed om zichzelf te zijn en voor zichzelf op te komen.

Uitzending gemist van Erik of het klein insectenboek? Hier kun je alle uitzendingen van Erik of het klein insectenboek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-08-2011 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!