Programma gemist?

Dochter Fanny een luidt op tv de noodklok over naar de veel te strakke jurkjes van op haar moeder Betty. het Betty vindt zelf een dat haar vetrolletjes tijdens in wel gezien mogen een worden. Dochter Chantal tijdens heeft haar moeder Barbara naar zien veranderen van van een vrome gelovige door vrouw in een op femme fatale. Ze vindt op tv dat haar het moeder de slaapkamerpakjes wel het op mag bergen op tv en het daarom schakelt ze de hulp naar in van door Gordon.

Feyenoord-fan Jolanda op tv is tijdens opgegeven door haar naar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt uit alleen maar Feyenoord-kleding. tijdens Corina vindt met dat haar moeder op totaal is doorgeslagen uit en wil niet op tv meer herkend worden als de een 'dochter van de door Feyenoord-moeder'. Yoshida uit is op tv ook niet blij met de naar kledingkeuze van van haar moeder, Kamla. Ze een vindt de tijdens korte, blote op tv rokjes en overknee-laarzen afschuwelijk. met Yoshida hoopt door dat haar moeder eindelijk met een look krijgt op tv die bij op tv een moeder past.

Vanavond is door de door laatste aflevering van het make-overprogramma op Hotter Than My Daughter, de waarin Gordon aan op tv in de slag gaat met van excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda tijdens is opgegeven naar door haar 16-jarige dochter, Corina. met Jolanda draagt alleen door maar Feyenoord-kleding. Corina met vindt dat een haar moeder naar totaal is op tv doorgeslagen en wil tijdens niet meer herkend worden door als de 'dochter het van de Feyenoord-moeder'. een Yoshida is ook op niet blij met de kledingkeuze naar van haar moeder, uit Kamla. Ze door vindt de korte, blote uit door rokjes en overknee-laarzen met afschuwelijk. Yoshida hoopt dat haar op tv moeder eindelijk het een look krijgt het die bij tijdens een moeder past.

De 61-jarige uit stoeipoes Ingrid is tijdens opgegeven door haar stiefdochter, met Shera. Ingrid is een erg op trots op van haar mooie benen en grote het borsten en met laat dit maar uit al te graag zien. Shera op tv vindt de de kleding van Ingrid op erg door ongepast. Shirley, dochter van het de Belgische Rita, de vindt ook naar dat haar moeder zich gepaster in mag op tv kleden. Shirley vindt de jurkjes van de haar moeder te een met pikant en te kort. de Rita doet dit op bewust, ze denkt er naar zo jonger uit te uit de zien.

Adrenalineliefhebber uit Iris is tijdens opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie op vindt het dat Iris zich uit te pikant kleedt naar voor haar leeftijd van en ziet haar graag in tijdens nettere kleding. de Iris op vindt het meevallen. naar Ze is trots op haar figuur naar en mag haar op tv lijf op tv toch showen?! De Antiliaanse Ludwina de is opgegeven door door op haar schoondochter, Ashley. Ludwina naar draagt superkorte en strakke op pakjes en het dat kan écht op niet meer. op Op naar de tijdens metamorfose!

De stoere moeder tijdens Bieke een is opgegeven door haar uit 15-jarige zoon Andy. op Andy het ergert zich aan van de spannende kledingstijl van door zijn moeder. op Zelfs zijn vrienden de vinden haar een lekker ding! De de Vlaardingse hottie Sharita van staat dag en van nacht van achter de bar en een slaat volgens pleegdochter Nikki in uit compleet door. In het de make-overmansion worden deze twee met vrouwen omgetoverd tot elegante de het dames.

Katja, naar de 42-jarige tijdens moeder van Lola, laat de zien dat ze in van kleurtjes het houdt. Haar haarkleur in is dan ook roze uit en ze draagt sexy jurkjes de in en rokjes. De in 10-jarige Lola heeft een de hulp van Gordon ingeschakeld. van Ze wil niet langer met op dat haar moeder een eruitziet als haar oudere zus. door Samantha vindt op dat haar stiefmoeder, Inge, door er ook van chiquer uit op tv mag zien. Nu een durft ze zelfs haar kinderen niet naar mee te nemen van naar haar stiefmoeder, van en dat zou op ze wel uit graag willen. Beide in moeders krijgen op een make-over en in het resultaat is de ongelooflijk.

De pikante Tineke op tv en kluizenaar het Gordon zijn door tijdens hun radeloze kinderen tijdens opgegeven voor een door complete make-over. uit Tineke is dol uit op aandacht en trekt het veel te blote op en met uitdagende jurkjes aan. van Dat doet ze vooral tijdens de van door wekelijkse bezoekjes aan op tv de swingersclub. Vader Gordon lijkt door het zijn kledingstijl van op een zwerver. tijdens Zoon Jordy kan dit tijdens in niet meer aanzien en een schaamt zich voor zijn met vaders manier van kleden. uit Tineke met en Gordon krijgen tijdens een make-over en hun uit kinderen staan versteld in van het uit resultaat!

Hét metamorfoseprogramma van van de in Nederlandse televisie is naar terug. Fans hebben twee met jaar moeten wachten, een maar vanavond start een tijdens gloednieuw naar seizoen van ‘Hotter op Than My Daughter’. Gordon neemt uit met met zijn make-overteam de wel op tv héél excentrieke moeders flink de onder handen op tv in de make-over het mansion. met Durven de families op en vrienden van de deelnemers na op tv het zien van op de op tv verbluffende make-overs weer met hen naar over straat? Gordon verwelkomt naar op een nieuw gezicht in zijn met make-overteam. op tv Tommy Driessen is de een nieuwe stylist die op de zware opdracht aangaat de om de naar moeders gelukkig te maken met door op een nieuwe look. Marissa op Pronk keert het terug als master hairstylist. op Vaste visagistes Barbara van door Munster en Ciel uit Coenders zorgen voor de met het finishing touch. Volgens Gordon met is dit seizoen uit écht bijzonder: “Bijna iedere moeder heeft tijdens uit gehuild van blijdschap door de een fantastische styling op van mijn make-overteam. een Daarnaast hebben we het een heerlijke diversiteit aan het kandidaten. het We hebben voor het op tv eerst een zoon die zijn het vader het opgeeft. Maar in ook de jongste uit dochter ooit die van haar moeder niet meer kan uit aanzien en een van stiefdochter die ten einde een raad door is. Dit het is je laatste naar kans om dit van programma te zien; na op dit seizoen is naar het écht de afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.” De het Sexy Annelies op tv en excentrieke Karien zijn door naar hun een wanhopige dochters opgegeven met voor een complete uit make-over in de eerste aflevering. met In de naar tweede aflevering staan een het vader, die de toevallig ook het Gordon heet, door en moeder Tineke uit centraal. Gordon zijn een kledingstijl lijkt volgens naar zijn zoon op die door een zwerver. Zoon op tv Jordy kan dit niet meer van aanzien en schaamt met van zich voor zijn vaders kledingstijl. Ze een krijgen een make-over door en hun kinderen tijdens staan in versteld van op het resultaat.

In de de laatste aflevering van op dit seizoen is te naar zien hoe Gordon een thuis een aantal van oud-kandidaten met ontvangt. Hoe zien de zij er door nu uit? Zijn de moeders de en dochters nog net uit zo chic met als toen ze van de mansion van verlieten? Te zien zijn onder in uit anderen Chris en Victoria een en Riekie naar en Gretta.

In een op kleine arbeiderswoning in tijdens Ede woont tijdens de stoere, veertigjarige op Anne Marina met haar man tijdens en tijdens zoon Rick. Anne voelt uit zich het van lekkerst in met haar sexy kleding. De op tv veertienjarige Rick is de tijdens laatste jaren enorm in gepest door klasgenoten. in De opmerkingen het over het uiterlijk van zijn van een ouders vond hij veruit het meest naar kwetsend. Rick vindt op tv door het verschrikkelijk als naar zijn moeder op de hakken waar ze nauwelijks uit op kan lopen naar de van in supermarkt gaat. De vijfenzestigjarige Trudy door uit Wormer geniet van tijdens het de leven. Omdat ze op tv allergisch is de voor sleur en burgerlijkheid, de draagt ze alleen maar glitters. van Trudy heeft altijd uit het alles anders dan anderen willen van doen. een Haar dochter Joan is naar precies het tegenovergestelde. Ze heeft uit erg veel moeite het met in de kledingkeuze en het opvallende naar van gedrag van haar toch naar wel unieke door moeder.

Ans denkt van dat ze alles kan de hebben. Ze zwijgt het altijd over haar de leeftijd op en kleedt een zich als een meid van tijdens achttien. Dochter Elsalina in schaamt in zich enorm voor haar moeder. het Ze van is zelf gek op van mode en het houdt ook van aandacht. Door haar door moeder op door te geven voor het uit programma, naar slaat ze de twee vliegen in een klap. naar Zij naar komt op tv en haar moeder met op tv krijgt de kleding die van bij haar leeftijd past. tijdens In het groene, Noord-Hollandse de Kudelstaart woont naar moeder en op fotomodel Bianca met haar op tv grote liefde Cor. Het van het stel zit al drie jaar tijdens in de schuldsanering. Bianca's uit in 22-jarige dochter Sandy woont op tv samen met haar pasgeboren het baby bij met haar vriend. Sandy vindt op de kleding van door haar moeder met afschuwelijk. Ze roept de hulp door van Gordon op tv in en op tv lijkt daar zelf naar ook nog uit iets moois aan over te uit houden.

De in 42-jarige Denise Stock woont met een door haar drie kinderen en vriend in naar Kerkrade. De op 15-jarige op tv Shania vindt dat haar op tv moeder zich veel te sexy tijdens en extreem met kleedt en tijdens schaamt zich daarvoor. Moeder een en dochter hebben met een heftige periode achter de tijdens de rug en door zien dit programma als in de ideale van kans om samen met een avontuur te beleven. In het het gezellige door Den Bosch van woont moeder Yvonne met haar in nieuwe man. tijdens Haar 18-jarige dochter Romana woont in sinds in kort bij haar vriend en op dat op heeft bijna de relatie op tussen uit Yvonne en haar dochter gekost. de Gelukkig is de op relatie op tijd op tv hersteld. Yvonne heeft veel op meegemaakt op tv in haar de leven en is de nu op 48-jarige leeftijd van eindelijk gelukkig. Ze draagt wat de met ze mooi vindt om van het leven te vieren. Romana het ergert zich in kapot een aan de sexy, opvallende jurkjes van door haar met moeder. Hoogste tijd voor met een van metamorfose!

De 43-jarige de Gerda komt uit naar een moeilijk huwelijk, een maar is inmiddels naar weer gelukkig het met haar door huidige vriend Martijn. Dankzij een een maagband voelt door Gerda zich tegenwoordig weer helemaal de vrouw en naar ze een is dan ook gek op op tv shoppen. Dochter Miranda vindt het haar het moeder maar ordinair, tijdens terwijl Gerda meent dat haar het dochter jaloers tijdens is een op haar mooie figuur. op tv In het Belgische dorpje Ham van woont de 42-jarige de van 'Heidi from hell' met haar de gezin. Dankzij op tv een maagwandoperatie 20 jaar naar geleden, door viel ze 75 kilo af. tijdens Sindsdien is de ze steeds extremer geworden in in tijdens haar kleding- en levensstijl. tijdens Ze gaat namelijk met helemaal op in de gothic-scene, tijdens tot ergernis op tv van door haar 22-jarige dochter Laura. Zij vindt op haar moeders met stijl overdreven en vooral tijdens op tv niet om aan naar te zien! Laura is door totaal anders. Ze valt namelijk uit totaal het niet op, draagt het liefst naar mannen-t-shirts en haat van make-up. Werk aan het de naar winkel voor Gordon en de zijn team van op tv beauty- en met fashionexperts!

De op stoere Angelique en de sexy een Noris het staan in de make-overspotlights. op tv Angelique voelt een zich geen door veertiger en kleedt zich daar tijdens dan ook totaal uit niet het naar. Lekker ordinair tijdens en kort is helemaal haar ding. een Haar voorliefde voor met de tijdens Ford Mustang gaat met zover, dat ze op tv in tranen uit kan uitbarsten bij het zien of op tv horen van een deze auto. op tv De 65-jarige Noris door is een echte van spring-in-'t-veld en is met heilig overtuigd van haar 'sexyness'. door Tijdens het dansen naar op en 'twerken' vliegen de vonken naar er dan uit ook behoorlijk vanaf. Haar te met met blote en gedateerde kledingstijl is naar echter met een doorn in tijdens het oog van haar familie. Hoe in reageren de de vrouwen op op tv hun nieuwe look en naar ervaren een zij dit als een (blijvende) op verbetering?

december 2018
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 04-01-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord