Programma gemist?

Dochter Fanny in luidt de in noodklok over de veel in te strakke jurkjes van van van haar moeder Betty. Betty een vindt zelf dat haar door vetrolletjes wel het gezien mogen worden. Dochter Chantal een heeft op tv haar moeder naar Barbara zien veranderen van een vrome naar gelovige vrouw naar in een femme fatale. met Ze door vindt dat met haar moeder de slaapkamerpakjes wel op op tv mag door bergen en daarom schakelt ze in de in hulp in van naar Gordon.

Feyenoord-fan Jolanda tijdens is opgegeven door uit haar 16-jarige in dochter, Corina. Jolanda draagt alleen uit maar Feyenoord-kleding. uit Corina vindt in dat haar moeder tijdens totaal is doorgeslagen en wil tijdens niet in meer herkend in worden als de 'dochter van de naar Feyenoord-moeder'. op Yoshida is ook niet van blij met de kledingkeuze tijdens van haar tijdens moeder, Kamla. een Ze vindt de korte, van blote rokjes en overknee-laarzen het afschuwelijk. Yoshida een hoopt dat in haar moeder eindelijk een look een op tv krijgt die bij een met moeder past.

Vanavond van is de uit laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter een Than My op Daughter, waarin Gordon van aan de slag gaat in in met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda uit is in opgegeven door haar 16-jarige de dochter, Corina. Jolanda met draagt alleen naar maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat naar haar van moeder totaal is doorgeslagen met en wil niet meer een herkend een worden als de 'dochter van uit de Feyenoord-moeder'. de Yoshida is ook niet blij met met de naar kledingkeuze van haar het moeder, Kamla. Ze vindt met met de korte, blote op tv rokjes en overknee-laarzen op tv afschuwelijk. Yoshida hoopt een dat haar moeder eindelijk een met look een krijgt die bij een moeder naar past.

De 61-jarige stoeipoes uit Ingrid in is opgegeven door de haar stiefdochter, Shera. Ingrid tijdens is met erg trots op haar mooie op benen en grote borsten uit en laat in dit maar al het te graag zien. naar Shera vindt de van kleding van Ingrid erg de ongepast. Shirley, in dochter van de op Belgische Rita, vindt op ook dat haar van moeder met zich gepaster mag kleden. Shirley in vindt de op jurkjes van haar moeder te een de pikant en te kort. Rita doet op tv dit bewust, ze door denkt er zo naar jonger op tv uit te tijdens zien.

Adrenalineliefhebber Iris naar is opgegeven door haar tijdens tijdens schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat door Iris zich in te pikant kleedt voor haar naar van leeftijd en ziet op tv haar graag in tijdens nettere kleding. Iris vindt het meevallen. naar Ze is het trots op haar figuur naar en op tv mag haar een lijf toch showen?! De Antiliaanse Ludwina naar uit is opgegeven door haar op schoondochter, Ashley. op tv Ludwina draagt superkorte en strakke het pakjes en dat tijdens kan écht niet meer. met het Op naar de een metamorfose!

De stoere op moeder door Bieke is opgegeven door haar een 15-jarige van zoon Andy. Andy ergert van zich aan de spannende uit kledingstijl van een zijn moeder. Zelfs zijn vrienden een op tv vinden haar een lekker ding! De uit op Vlaardingse hottie Sharita staat dag en van nacht achter van de bar en slaat de tijdens volgens pleegdochter Nikki compleet de door. In in de make-overmansion worden op deze twee vrouwen op omgetoverd tot elegante een dames.

Katja, het de 42-jarige naar moeder van Lola, een laat zien dat ze van tijdens kleurtjes houdt. tijdens Haar haarkleur op tv is dan ook roze en ze tijdens draagt sexy jurkjes in en rokjes. op De 10-jarige op Lola heeft door de hulp van Gordon ingeschakeld. de Ze wil het niet langer dat haar moeder in eruitziet als door haar oudere zus. op Samantha vindt de dat haar naar stiefmoeder, Inge, er ook in chiquer uit van mag zien. Nu durft ze met zelfs haar een kinderen niet mee te op tv nemen de naar haar stiefmoeder, en dat zou een ze wel tijdens graag het willen. Beide moeders krijgen in een make-over en het resultaat uit is het ongelooflijk.

De pikante op Tineke en op tv kluizenaar Gordon uit zijn door hun radeloze kinderen opgegeven naar voor een complete op make-over. Tineke is uit dol in op aandacht in en trekt veel met te blote en uitdagende de jurkjes aan. Dat doet ze door vooral in tijdens de een wekelijkse bezoekjes aan de met swingersclub. Vader Gordon het lijkt door zijn kledingstijl op door een zwerver. op tv Zoon Jordy met kan dit niet meer aanzien door en schaamt zich in voor zijn vaders naar het manier van kleden. Tineke in en Gordon in krijgen een make-over en op hun kinderen tijdens staan versteld van het uit resultaat!

Hét een metamorfoseprogramma van in de Nederlandse televisie is met terug. Fans hebben van twee jaar moeten met wachten, maar met vanavond start een gloednieuw seizoen de van ‘Hotter Than in My de Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam van de wel op tv héél een excentrieke moeders flink onder handen in een van de make-over mansion. Durven op tv de families en tijdens vrienden van de met deelnemers na door het zien van de verbluffende op make-overs weer met hen in over op straat? Gordon verwelkomt een een nieuw gezicht door in zijn make-overteam. Tommy Driessen in is op tv de nieuwe stylist op die de zware opdracht aangaat om op met de moeders gelukkig door te maken met een nieuwe het look. het Marissa Pronk keert terug het als master hairstylist. uit Vaste visagistes Barbara van Munster het en Ciel een Coenders uit zorgen voor de finishing naar touch. Volgens Gordon is dit seizoen een écht het bijzonder: “Bijna iedere moeder heeft op gehuild met van blijdschap door uit de fantastische styling van uit mijn make-overteam. Daarnaast hebben door we een met heerlijke diversiteit aan met kandidaten. naar We hebben voor het eerst van een zoon die zijn op uit vader opgeeft. Maar naar ook de jongste dochter ooit met die haar op moeder niet een meer kan aanzien en een stiefdochter het die ten einde het een raad is. Dit is een je laatste kans om dit in programma een te zien; na op tv dit seizoen is op het écht afgelopen. Deze uit afleveringen overtreffen op tv alles.” De Sexy Annelies en door excentrieke Karien het zijn door hun het wanhopige dochters opgegeven voor een een een complete make-over in de eerste met aflevering. In in de tweede aflevering het staan een vader, die van toevallig een ook Gordon heet, door en moeder Tineke centraal. Gordon uit zijn kledingstijl met lijkt volgens zijn zoon met op die een zwerver. door in Zoon Jordy kan het dit niet meer aanzien in en schaamt zich door voor zijn vaders naar kledingstijl. Ze krijgen een make-over met en hun door kinderen staan een versteld van tijdens het resultaat.

In de naar laatste aflevering van in dit naar seizoen is te zien het hoe Gordon thuis een van aantal tijdens oud-kandidaten ontvangt. Hoe met zien zij er nu op uit? Zijn de de moeders en dochters nog net de zo in chic als naar toen ze de mansion verlieten? Te het zien door zijn onder anderen in Chris en Victoria in en Riekie en naar Gretta.

In op een kleine arbeiderswoning het in Ede op woont de stoere, veertigjarige door Anne Marina met haar man de en zoon Rick. met Anne voelt naar zich van het lekkerst in haar sexy tijdens kleding. de De veertienjarige Rick is de laatste met uit jaren enorm gepest van door klasgenoten. De het opmerkingen over het uiterlijk van op zijn ouders vond hij op van veruit het meest kwetsend. Rick vindt tijdens het verschrikkelijk naar als zijn moeder op in uit hakken waar ze in nauwelijks op kan lopen op naar de supermarkt gaat. De naar vijfenzestigjarige tijdens Trudy uit tijdens Wormer geniet van het leven. Omdat door ze in allergisch is voor de sleur en burgerlijkheid, in draagt ze alleen een maar glitters. uit Trudy heeft altijd alles anders dan een anderen met willen doen. Haar dochter met Joan is precies het met tegenovergestelde. Ze heeft op tv erg door veel moeite met de op kledingkeuze en het opvallende op een gedrag van haar toch wel op unieke naar moeder.

Ans uit denkt dat ze op alles kan op hebben. Ze zwijgt altijd over haar uit naar leeftijd en kleedt zich als een op op meid van achttien. Dochter Elsalina tijdens schaamt zich enorm voor van haar moeder. door Ze is zelf naar gek op mode het en houdt ook van op aandacht. Door een haar moeder in op te naar geven voor het programma, slaat op ze twee vliegen in op een klap. met Zij komt op tv met en haar tijdens moeder krijgt door de kleding die met bij haar leeftijd past. in In het groene, Noord-Hollandse op tv Kudelstaart woont door moeder en fotomodel Bianca op tv met haar een grote liefde Cor. de Het het stel zit al drie jaar een in de schuldsanering. van Bianca's 22-jarige tijdens dochter Sandy woont samen op tv met haar pasgeboren baby op bij haar van vriend. Sandy vindt de het kleding van uit haar moeder afschuwelijk. Ze door met roept de hulp in van Gordon in en lijkt op daar zelf ook nog op iets naar moois aan over te naar houden.

De uit 42-jarige Denise Stock in woont met haar op drie kinderen en vriend in een Kerkrade. het De 15-jarige Shania vindt van dat haar moeder naar zich veel met te sexy en extreem kleedt tijdens en schaamt naar zich daarvoor. Moeder en een dochter tijdens hebben een heftige periode op achter van de rug en het zien dit programma in als de ideale kans om van samen een avontuur te naar naar beleven. In het gezellige door Den Bosch woont op tv moeder Yvonne met haar een nieuwe uit man. Haar 18-jarige dochter Romana woont in in sinds kort bij haar naar vriend en dat door heeft bijna de relatie tussen door Yvonne op en haar dochter door gekost. Gelukkig is de van relatie in op tijd hersteld. Yvonne heeft veel door meegemaakt in tijdens haar leven en een is nu in op 48-jarige leeftijd eindelijk de gelukkig. de Ze draagt wat ze de mooi vindt om het leven van te vieren. een Romana ergert zich kapot een aan de het sexy, opvallende het jurkjes van door haar moeder. Hoogste op tijd voor een op metamorfose!

De tijdens 43-jarige Gerda komt uit met een moeilijk huwelijk, het maar is tijdens inmiddels weer gelukkig met haar het huidige vriend van Martijn. Dankzij naar een maagband voelt in Gerda zich tegenwoordig weer helemaal op vrouw en ze op tv tijdens is dan ook gek op shoppen. op Dochter Miranda vindt door haar een moeder maar ordinair, terwijl tijdens Gerda naar meent dat haar dochter jaloers is op tv op haar in mooie figuur. tijdens In het Belgische met dorpje Ham woont de in 42-jarige 'Heidi from van hell' met op tv haar gezin. op Dankzij een maagwandoperatie 20 tijdens jaar geleden, viel ze met 75 kilo af. in Sindsdien de is ze steeds door extremer geworden in op tv haar kleding- en levensstijl. Ze tijdens gaat namelijk helemaal op op in de gothic-scene, een tot ergernis van uit haar 22-jarige dochter op tv Laura. door Zij vindt naar haar moeders stijl overdreven en vooral naar met niet om aan te uit zien! Laura is totaal met anders. Ze valt naar namelijk totaal met niet op, draagt het liefst een in mannen-t-shirts en haat make-up. Werk naar aan de van winkel voor Gordon de en zijn team van beauty- naar een en fashionexperts!

De uit stoere Angelique met en de sexy op Noris staan in de make-overspotlights. in Angelique voelt in zich geen een veertiger en kleedt zich daar op tv dan ook de totaal niet naar. door Lekker ordinair en kort in is helemaal haar ding. door uit Haar voorliefde voor de Ford Mustang op gaat zover, door dat ze de in tranen kan tijdens uitbarsten bij het door zien of horen naar van deze naar auto. De 65-jarige Noris tijdens is een echte spring-in-'t-veld op tv en is heilig door overtuigd van haar tijdens 'sexyness'. uit Tijdens het dansen en 'twerken' met vliegen de vonken met er met dan ook behoorlijk vanaf. Haar met te op blote en gedateerde van kledingstijl is echter een doorn tijdens in het op tv oog van haar familie. in Hoe op tv reageren de vrouwen op hun een nieuwe uit look en ervaren zij door dit als een (blijvende) op verbetering?

mei 2019
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 19:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord