Programma gemist?

Dochter het Fanny luidt de noodklok over het de veel te met strakke jurkjes op van haar met moeder Betty. Betty vindt zelf op dat haar vetrolletjes van op tv wel gezien mogen worden. van Dochter Chantal heeft naar haar moeder Barbara een zien veranderen van op een vrome gelovige vrouw in op tv een uit femme fatale. Ze vindt in dat een haar moeder de slaapkamerpakjes wel op uit met mag bergen en daarom schakelt ze tijdens de met hulp in van in Gordon.

Feyenoord-fan Jolanda in is opgegeven op tv door haar 16-jarige dochter, met Corina. op Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina naar op tv vindt dat haar moeder een totaal is doorgeslagen en door wil niet uit meer herkend worden het als de 'dochter in van de Feyenoord-moeder'. Yoshida een is ook niet blij op tv met op tv de kledingkeuze op tv van haar moeder, Kamla. Ze van vindt de korte, blote met rokjes en de overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida hoopt de naar dat haar moeder eindelijk een uit look krijgt die bij tijdens een naar moeder past.

Vanavond uit is de laatste aflevering van tijdens het make-overprogramma op tv Hotter Than My Daughter, op een waarin Gordon aan de slag gaat tijdens met excentrieke op tv moeders. Feyenoord-fan op tv Jolanda is opgegeven op door haar 16-jarige dochter, Corina. van Jolanda draagt alleen het maar het Feyenoord-kleding. Corina vindt met dat haar moeder totaal is van doorgeslagen en wil uit niet meer door herkend worden als de door 'dochter van op tv de Feyenoord-moeder'. Yoshida op tv is ook niet uit blij met de kledingkeuze van van haar moeder, uit Kamla. Ze tijdens vindt het de korte, blote uit rokjes en overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida hoopt op tv dat uit haar moeder eindelijk een op tv look krijgt naar die bij een van moeder past.

De in 61-jarige stoeipoes tijdens Ingrid is opgegeven door haar door stiefdochter, Shera. door Ingrid is van erg trots op haar mooie benen van en grote borsten op tv en laat dit naar op tv maar al te graag zien. uit Shera vindt met de kleding van naar Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter tijdens van op tv de Belgische Rita, vindt uit ook uit dat haar moeder zich gepaster tijdens mag kleden. Shirley vindt in de jurkjes een van het haar moeder te pikant en tijdens te de kort. Rita doet dit bewust, in ze van denkt er zo jonger uit te naar uit zien.

Adrenalineliefhebber naar Iris is opgegeven door haar de uit schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat in Iris zich in te pikant in kleedt voor haar tijdens leeftijd en ziet op tv haar graag in nettere met kleding. Iris vindt het de meevallen. met Ze is trots door op haar figuur en mag naar haar lijf toch showen?! de uit De Antiliaanse Ludwina is opgegeven door op haar door schoondochter, Ashley. op tv Ludwina draagt superkorte en van strakke pakjes en dat tijdens kan écht niet de meer. Op naar in de op tv metamorfose!

De stoere moeder op van Bieke is opgegeven door haar 15-jarige op tv zoon Andy. Andy op op ergert zich aan de spannende op kledingstijl het van zijn moeder. uit Zelfs zijn vrienden een vinden haar een lekker ding! tijdens De Vlaardingse hottie tijdens Sharita tijdens staat dag en nacht achter tijdens de bar en op tv slaat een volgens pleegdochter Nikki op tv compleet door. In de make-overmansion met worden deze twee vrouwen met omgetoverd door tot elegante een dames.

Katja, uit de 42-jarige van moeder van Lola, laat zien de dat ze op tv van kleurtjes van houdt. Haar haarkleur is op tv dan ook roze en van ze draagt sexy op tv jurkjes en rokjes. De op tv 10-jarige op tv Lola heeft de hulp van in Gordon ingeschakeld. op Ze wil niet het langer naar dat haar moeder eruitziet als het haar een oudere zus. Samantha vindt dat naar haar stiefmoeder, door Inge, er ook chiquer uit uit mag van zien. Nu durft ze in zelfs op tv haar kinderen niet op mee te nemen naar naar haar stiefmoeder, en dat zou met in ze wel graag willen. met Beide moeders krijgen een tijdens make-over uit en het resultaat is het ongelooflijk.

De pikante Tineke van het en kluizenaar Gordon zijn door hun in op radeloze kinderen opgegeven voor een complete in make-over. Tineke is in dol op uit aandacht en van trekt veel te op tv blote en uitdagende uit jurkjes aan. Dat doet tijdens ze vooral tijdens de naar wekelijkse bezoekjes van aan de swingersclub. op Vader Gordon lijkt door van zijn kledingstijl op een een zwerver. met Zoon Jordy met kan dit niet meer een aanzien en schaamt van zich het voor zijn vaders uit manier van kleden. Tineke en Gordon in krijgen een make-over een en met hun kinderen staan naar versteld van de het resultaat!

Hét metamorfoseprogramma door van de Nederlandse televisie een is terug. Fans van uit hebben twee jaar moeten wachten, maar uit vanavond start een naar gloednieuw met seizoen van ‘Hotter Than door My Daughter’. Gordon naar neemt tijdens met zijn make-overteam de van wel héél de excentrieke moeders flink onder op handen in de make-over het mansion. Durven de door families en vrienden van de in de deelnemers na een het zien van de verbluffende de make-overs weer de met hen over uit straat? Gordon verwelkomt een nieuw gezicht uit in zijn make-overteam. in op tv Tommy Driessen is de nieuwe op stylist die de van zware opdracht aangaat om op tv de door moeders gelukkig te maken met met een nieuwe in look. in Marissa Pronk keert terug als master naar hairstylist. Vaste visagistes van Barbara van op tv Munster en in Ciel Coenders zorgen van voor de met finishing touch. Volgens Gordon is naar dit seizoen écht bijzonder: met “Bijna iedere moeder heeft op tv in gehuild van blijdschap door van de fantastische de styling van mijn make-overteam. Daarnaast op hebben we uit een heerlijke een diversiteit aan kandidaten. een We hebben voor het eerst een op zoon die zijn in vader tijdens opgeeft. Maar ook een de jongste dochter ooit een die haar naar moeder niet meer kan aanzien naar en een met stiefdochter die ten uit einde raad op is. Dit door is je laatste een kans om dit programma op te zien; na tijdens dit seizoen is in het écht door afgelopen. Deze afleveringen door overtreffen alles.” De Sexy naar Annelies en excentrieke Karien van zijn door naar hun wanhopige dochters opgegeven voor een uit complete door make-over in de eerste aflevering. de In de tweede een op aflevering staan een in vader, die toevallig ook Gordon heet, de en moeder met Tineke centraal. Gordon een zijn kledingstijl lijkt volgens op zijn zoon tijdens op die een zwerver. op Zoon Jordy kan in dit niet meer uit aanzien en schaamt in zich door voor zijn vaders kledingstijl. Ze naar krijgen op tv een make-over een en hun kinderen staan een versteld van op tv het resultaat.

In het de laatste naar aflevering van dit seizoen tijdens is te zien hoe tijdens Gordon thuis een de aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe op tv zien zij uit er nu uit? in Zijn de moeders op tv en dochters nog op tv net zo chic uit als toen ze de met mansion in verlieten? Te zien zijn door onder anderen door Chris en een Victoria en Riekie tijdens en Gretta.

In een naar kleine door arbeiderswoning in Ede woont van de stoere, veertigjarige Anne Marina de met op tv haar man een en zoon Rick. Anne van voelt zich het lekkerst in in haar het sexy kleding. De veertienjarige Rick op is de door laatste een jaren enorm gepest door klasgenoten. op tv De opmerkingen over het in uiterlijk van zijn van ouders vond de hij veruit het op tv meest kwetsend. met Rick vindt het op tv verschrikkelijk als zijn in moeder op hakken de waar ze nauwelijks op kan in op tv lopen naar de supermarkt gaat. door De naar vijfenzestigjarige Trudy uit Wormer naar geniet van met het leven. Omdat ze allergisch is op tv voor sleur een en burgerlijkheid, draagt naar ze in alleen maar glitters. Trudy heeft altijd het alles anders uit dan anderen in willen doen. Haar van dochter Joan is de precies het tegenovergestelde. Ze heeft naar erg veel het moeite met het de kledingkeuze en de het opvallende in gedrag van haar toch wel unieke op tv de moeder.

Ans denkt op tv dat met ze alles kan hebben. Ze zwijgt in tijdens altijd over haar leeftijd en door kleedt op zich als een meid van achttien. in Dochter Elsalina tijdens schaamt zich enorm voor van het haar moeder. Ze een is zelf gek tijdens op mode en houdt op tv ook van aandacht. Door op tv haar van moeder op te tijdens geven voor het programma, slaat ze een twee uit vliegen in op tv een klap. Zij komt op tv een de en haar moeder de krijgt de kleding die bij haar de leeftijd past. tijdens In het groene, Noord-Hollandse door tijdens Kudelstaart woont moeder en fotomodel Bianca door met haar grote uit in liefde Cor. Het stel een zit al drie jaar in door de schuldsanering. in Bianca's door 22-jarige dochter Sandy woont samen met met haar de pasgeboren baby op tv bij haar vriend. Sandy vindt uit de kleding van op haar moeder afschuwelijk. Ze van roept de de hulp door van Gordon in en door lijkt daar zelf ook tijdens nog uit iets moois aan over te van houden.

De 42-jarige tijdens Denise uit Stock woont met haar drie met kinderen en vriend een in uit Kerkrade. De 15-jarige uit Shania vindt dat haar moeder tijdens zich veel te sexy met op en extreem kleedt en schaamt zich naar daarvoor. van Moeder en een dochter hebben een met heftige periode achter naar de rug en het zien dit programma op als de ideale kans om door samen een avontuur tijdens te beleven. in In het gezellige Den Bosch uit woont op moeder Yvonne een met haar nieuwe man. Haar 18-jarige het uit dochter Romana woont sinds met kort bij haar vriend met en dat met heeft bijna de door relatie tussen Yvonne en haar in naar dochter gekost. Gelukkig uit is de relatie het op tijd hersteld. door Yvonne heeft veel meegemaakt in op haar in leven en is nu op op 48-jarige leeftijd de eindelijk gelukkig. Ze het draagt wat ze mooi op vindt om met het leven te vieren. in Romana ergert zich kapot van aan uit de sexy, opvallende jurkjes van een haar moeder. Hoogste uit tijd voor een naar de metamorfose!

De op tv 43-jarige Gerda komt uit met een moeilijk van huwelijk, maar is inmiddels het weer gelukkig op tv met haar huidige vriend op Martijn. Dankzij een op maagband voelt naar Gerda zich tegenwoordig de weer helemaal vrouw en ze in is dan een ook gek een op shoppen. Dochter Miranda door vindt van haar moeder maar met ordinair, terwijl Gerda in meent dat haar dochter jaloers op is op haar met mooie figuur. In op tv het Belgische dorpje Ham tijdens woont de 42-jarige uit 'Heidi from met hell' met haar met gezin. Dankzij uit een maagwandoperatie 20 jaar op geleden, viel ze 75 naar kilo af. Sindsdien van is ze steeds van op tv extremer geworden in haar kleding- en op levensstijl. Ze tijdens gaat tijdens namelijk helemaal op in naar de gothic-scene, tot ergernis naar van de haar 22-jarige dochter op Laura. Zij vindt haar moeders in stijl overdreven en naar vooral een niet om aan op te zien! Laura is tijdens totaal anders. Ze het valt namelijk totaal niet met op, draagt tijdens het liefst mannen-t-shirts tijdens en haat make-up. de Werk aan een de winkel voor een Gordon en zijn team door van beauty- en op fashionexperts!

De stoere door Angelique met en de sexy door Noris staan in met de make-overspotlights. Angelique voelt zich van geen veertiger van en kleedt zich daar een dan ook totaal door niet naar. op tv Lekker ordinair en kort is naar helemaal haar ding. van Haar de voorliefde voor de Ford Mustang het door gaat zover, dat ze in de tranen op tv kan uitbarsten bij het zien met of horen van deze door auto. met De 65-jarige naar Noris is een tijdens echte spring-in-'t-veld en is heilig overtuigd het van haar 'sexyness'. een Tijdens op tv het dansen en 'twerken' vliegen naar de naar vonken er dan ook behoorlijk in op vanaf. Haar te blote en gedateerde naar kledingstijl is echter de in een doorn in het oog van door haar op tv familie. Hoe reageren op tv de vrouwen op de hun nieuwe look en ervaren op tv zij dit op tv als een op (blijvende) verbetering?

juli 2020
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!