Programma gemist?

Dochter het Fanny luidt de uit noodklok over op tv de veel te strakke jurkjes tijdens van haar tijdens moeder Betty. Betty een vindt zelf dat haar uit vetrolletjes van wel gezien mogen worden. uit Dochter Chantal heeft met haar moeder Barbara zien veranderen door van een vrome het de gelovige vrouw in een femme fatale. op tv Ze op vindt dat met haar moeder de uit slaapkamerpakjes wel op mag bergen de en daarom schakelt tijdens ze op tv de hulp in op tv van Gordon.

Feyenoord-fan Jolanda tijdens is opgegeven van door haar 16-jarige door dochter, Corina. de Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina van vindt dat haar in moeder totaal op is doorgeslagen en wil tijdens op niet meer herkend worden van als de op 'dochter van de Feyenoord-moeder'. Yoshida is een ook niet op blij met de op kledingkeuze van uit haar moeder, van Kamla. Ze vindt de korte, tijdens blote rokjes en door overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida het hoopt dat haar uit moeder eindelijk een look op uit krijgt die bij met een moeder past.

Vanavond door is de laatste aflevering van in het make-overprogramma uit Hotter op Than My Daughter, waarin uit Gordon aan op tv de slag gaat met excentrieke door moeders. door Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar van op 16-jarige dochter, Corina. naar Jolanda draagt alleen maar tijdens Feyenoord-kleding. Corina vindt dat een haar moeder totaal de is doorgeslagen en een wil tijdens niet meer herkend op tv worden als de 'dochter van de in door Feyenoord-moeder'. Yoshida is ook door niet blij met de met kledingkeuze van haar in moeder, een Kamla. Ze vindt de korte, blote in rokjes en tijdens overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida hoopt op door dat haar moeder eindelijk een look op krijgt die bij op in een moeder past.

De het 61-jarige stoeipoes Ingrid met is opgegeven naar door haar stiefdochter, tijdens Shera. Ingrid is erg uit trots op haar uit mooie benen en op grote borsten naar en laat dit het maar al te uit graag zien. Shera uit vindt de kleding uit van Ingrid erg ongepast. Shirley, van dochter van het de Belgische Rita, vindt ook door naar dat haar moeder zich de gepaster mag de kleden. Shirley vindt de jurkjes van tijdens haar op tv moeder te op tv pikant en te kort. Rita naar doet dit bewust, van ze denkt er zo naar jonger tijdens uit te het zien.

Adrenalineliefhebber het Iris is van opgegeven door haar schoondochter, van Melanie. Melanie op tv vindt dat Iris het zich te pikant tijdens kleedt voor haar de leeftijd en ziet haar graag naar in nettere kleding. het Iris vindt op het meevallen. de Ze is trots op haar figuur het en van mag haar lijf toch showen?! uit op De Antiliaanse Ludwina uit is opgegeven door haar schoondochter, het Ashley. Ludwina uit draagt superkorte en strakke pakjes op en dat een kan tijdens écht niet meer. Op naar de in op metamorfose!

De op stoere moeder Bieke is met opgegeven door met haar 15-jarige zoon van Andy. Andy op tv ergert zich aan de spannende kledingstijl van van van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden het vinden haar een door tijdens lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita de staat dag een en nacht achter van de bar en in slaat volgens pleegdochter een Nikki compleet door. In tijdens de make-overmansion worden van deze twee vrouwen door omgetoverd naar tot elegante uit dames.

Katja, op tv de 42-jarige moeder van van Lola, in laat zien dat uit ze van kleurtjes houdt. uit Haar haarkleur met is dan ook van roze en ze draagt door sexy jurkjes en op rokjes. De 10-jarige tijdens Lola heeft in de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze met wil niet op tv langer dat haar moeder door eruitziet als met haar oudere zus. naar Samantha vindt met dat haar stiefmoeder, tijdens Inge, er ook in chiquer uit mag tijdens zien. Nu op tv durft ze zelfs door haar kinderen niet mee te nemen tijdens naar een haar stiefmoeder, en dat van zou ze wel graag het willen. Beide moeders het in krijgen een make-over en het het resultaat door is ongelooflijk.

De pikante Tineke tijdens van en kluizenaar Gordon zijn door hun door radeloze kinderen opgegeven de voor een complete door make-over. Tineke uit is het dol op aandacht op tv en trekt veel te blote en een uitdagende jurkjes aan. naar het Dat doet ze vooral tijdens de het wekelijkse bezoekjes op tv aan de swingersclub. Vader uit Gordon lijkt door uit zijn kledingstijl op op een in zwerver. Zoon Jordy kan dit de niet meer met aanzien en door schaamt zich voor zijn vaders op manier op van kleden. Tineke van en Gordon krijgen een de make-over en met hun kinderen staan versteld van op het een resultaat!

Hét op tv metamorfoseprogramma van de Nederlandse in televisie van is terug. Fans hebben twee uit jaar de moeten wachten, maar vanavond start het een gloednieuw seizoen van een ‘Hotter op Than My tijdens Daughter’. Gordon neemt met zijn het make-overteam op de wel héél excentrieke in moeders flink onder handen in van het de make-over mansion. Durven de families met en vrienden tijdens van de deelnemers met na van het zien van op de verbluffende make-overs weer van met hen het over straat? Gordon verwelkomt een uit nieuw gezicht uit in zijn make-overteam. Tommy door Driessen is de nieuwe de stylist die de zware met opdracht aangaat om op tv de moeders naar gelukkig te uit maken met in een nieuwe look. Marissa Pronk op keert terug in als master hairstylist. Vaste uit visagistes Barbara van van Munster met en Ciel Coenders zorgen een voor de op finishing touch. Volgens Gordon het is dit seizoen écht bijzonder: met “Bijna uit iedere moeder heeft gehuild van door blijdschap door de fantastische op tv styling van mijn naar make-overteam. op Daarnaast hebben we een heerlijke uit diversiteit op tv aan kandidaten. We hebben voor naar het eerst op een zoon die door zijn vader door opgeeft. Maar ook de jongste door dochter ooit naar die haar het moeder niet meer een kan aanzien en een het stiefdochter uit die ten einde raad de is. Dit is je laatste in met kans om dit programma te zien; in een na dit seizoen is het naar écht afgelopen. Deze afleveringen tijdens overtreffen alles.” De Sexy het uit Annelies en excentrieke Karien door zijn door hun wanhopige dochters naar tijdens opgegeven voor een complete make-over naar in de eerste aflevering. het In in de tweede het aflevering staan een vader, die toevallig met ook uit Gordon heet, en moeder Tineke op tv centraal. Gordon door zijn kledingstijl lijkt volgens de zijn zoon uit op die een zwerver. op Zoon door Jordy kan dit met niet meer aanzien naar en schaamt zich uit voor zijn een vaders kledingstijl. Ze uit krijgen een make-over en hun kinderen een van staan versteld van het van resultaat.

In de laatste met uit aflevering van dit seizoen van is te zien hoe door Gordon thuis een aantal de in oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er uit nu door uit? Zijn de moeders op en dochters nog met net zo door chic als toen in ze de mansion verlieten? uit Te zien zijn het onder anderen van Chris en Victoria uit en Riekie in en Gretta.

In het een kleine arbeiderswoning in Ede tijdens woont van de stoere, op tv veertigjarige Anne Marina met haar een man en zoon Rick. naar Anne voelt zich tijdens het lekkerst in van haar sexy kleding. tijdens De van veertienjarige Rick is in de laatste jaren enorm gepest door een door klasgenoten. De opmerkingen op tv over het uiterlijk van zijn op tv ouders vond hij van van veruit het meest van kwetsend. Rick vindt het een verschrikkelijk als uit zijn moeder op hakken de waar ze nauwelijks op van kan lopen met naar de supermarkt in gaat. De op tv vijfenzestigjarige Trudy uit Wormer geniet van het uit het leven. Omdat ze allergisch van is in voor sleur en het burgerlijkheid, draagt ze alleen een maar glitters. Trudy heeft uit altijd alles in anders dan anderen willen doen. met door Haar dochter Joan op tv is precies het tegenovergestelde. in Ze heeft erg veel van moeite met de op tv kledingkeuze en het opvallende in gedrag van van haar naar toch wel unieke door moeder.

Ans een denkt dat ze alles kan uit hebben. het Ze zwijgt altijd over haar de leeftijd en kleedt een zich als een op meid van tijdens achttien. door Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor de haar met moeder. Ze is op tv zelf gek op een mode en houdt ook met van aandacht. het Door haar moeder een op te uit geven voor het programma, slaat op tv ze het twee vliegen in een op tv klap. Zij in komt op tv het en haar moeder van krijgt de kleding die bij van haar leeftijd de past. In op het groene, Noord-Hollandse Kudelstaart woont op tv moeder en met fotomodel Bianca in met haar grote liefde de Cor. Het stel zit tijdens al drie op jaar in de het schuldsanering. Bianca's 22-jarige dochter in Sandy woont van samen met op tv haar pasgeboren baby bij haar in vriend. Sandy vindt de op op kleding van haar moeder afschuwelijk. met Ze in roept de hulp van een Gordon in en een lijkt daar met zelf ook nog iets het moois aan over te met houden.

De 42-jarige op tv Denise van Stock woont met naar haar drie kinderen en vriend met in naar Kerkrade. De 15-jarige op tv Shania vindt dat in haar moeder zich op tv veel te sexy en extreem het kleedt en tijdens schaamt zich daarvoor. in Moeder en dochter hebben een een heftige periode achter tijdens de het rug en zien in dit programma als de ideale in kans met om samen een avontuur te op tijdens beleven. In het gezellige door Den Bosch een woont moeder Yvonne op met haar nieuwe man. uit Haar 18-jarige dochter het Romana woont sinds kort de bij haar de vriend en dat door heeft bijna tijdens de relatie tussen Yvonne en haar een dochter naar gekost. Gelukkig is de op relatie op tijd hersteld. tijdens een Yvonne heeft veel meegemaakt naar in haar leven en een is nu op in 48-jarige tijdens leeftijd eindelijk gelukkig. Ze draagt wat tijdens ze naar mooi vindt om het het leven op tv te vieren. Romana ergert zich op tv kapot aan op de sexy, opvallende jurkjes van met uit haar moeder. Hoogste tijd naar voor een uit metamorfose!

De een 43-jarige Gerda komt uit door een moeilijk tijdens huwelijk, maar het is inmiddels weer op gelukkig met haar huidige vriend Martijn. tijdens Dankzij door een maagband in voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal de vrouw door en ze is dan ook een gek op met shoppen. Dochter Miranda vindt met de haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda van meent dat het haar dochter een jaloers is op haar mooie van een figuur. In het Belgische een dorpje Ham woont de tijdens 42-jarige 'Heidi from op hell' met haar gezin. naar Dankzij een maagwandoperatie in 20 jaar geleden, uit viel het ze 75 tijdens kilo af. Sindsdien op is ze steeds extremer geworden een in van haar kleding- en levensstijl. Ze de gaat namelijk helemaal tijdens op in de gothic-scene, op tv tot ergernis van een haar 22-jarige dochter op tv Laura. op Zij vindt op tv haar moeders stijl overdreven en met vooral tijdens niet om aan te een zien! Laura is naar totaal anders. Ze valt namelijk het op totaal niet op, draagt in het liefst mannen-t-shirts en haat het make-up. uit Werk aan de de winkel voor Gordon tijdens en zijn team van beauty- op en met fashionexperts!

De met stoere Angelique en de tijdens sexy Noris staan in naar de make-overspotlights. de Angelique op tv voelt zich geen veertiger en kleedt op tv een zich daar dan op tv ook totaal niet op naar. Lekker ordinair en kort is op tv helemaal het haar ding. Haar voorliefde het voor op de Ford Mustang gaat zover, van dat van ze in tranen de kan uitbarsten bij het zien uit of horen het van deze auto. een De 65-jarige van Noris is een het echte spring-in-'t-veld en is heilig overtuigd het van haar in 'sexyness'. Tijdens in het dansen en in 'twerken' vliegen de met vonken er dan in ook behoorlijk de vanaf. Haar te op blote en gedateerde de kledingstijl is echter een doorn van in het oog de van haar het familie. Hoe reageren de op tv vrouwen op hun een nieuwe look en met ervaren zij dit als door een (blijvende) een verbetering?

augustus 2019
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 21-08-2019 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord