Programma gemist?

Dochter de Fanny luidt de noodklok door over de veel het te strakke jurkjes van van een haar moeder Betty. Betty vindt zelf het dat haar vetrolletjes met wel uit gezien mogen worden. Dochter op tv Chantal heeft haar met moeder Barbara in zien veranderen van een met vrome gelovige vrouw tijdens in een femme met fatale. het Ze vindt dat haar moeder een de slaapkamerpakjes wel op op mag bergen en van daarom in schakelt ze de hulp de in van met Gordon.

Feyenoord-fan de Jolanda is opgegeven door door haar 16-jarige dochter, Corina. door op Jolanda draagt alleen naar maar Feyenoord-kleding. Corina vindt van dat haar moeder totaal is op doorgeslagen door en wil door niet meer herkend worden als door de 'dochter van de naar Feyenoord-moeder'. Yoshida is op tv ook met niet blij op met de kledingkeuze van haar moeder, een Kamla. van Ze vindt de naar korte, blote rokjes en overknee-laarzen een uit afschuwelijk. Yoshida hoopt dat haar moeder uit eindelijk een van look krijgt die op bij door een moeder past.

Vanavond uit is de laatste aflevering van op tv het make-overprogramma Hotter met Than My uit Daughter, op tv waarin Gordon aan de slag gaat de met excentrieke door moeders. Feyenoord-fan in Jolanda is opgegeven door het haar 16-jarige dochter, Corina. van Jolanda een draagt alleen maar Feyenoord-kleding. door Corina vindt dat op haar moeder totaal is op tv doorgeslagen tijdens en wil niet meer herkend tijdens op tv worden als de 'dochter in van de Feyenoord-moeder'. naar Yoshida is ook de niet blij met de op kledingkeuze van haar de moeder, Kamla. tijdens Ze vindt de korte, de blote rokjes en naar overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida tijdens hoopt dat haar het moeder van eindelijk een look krijgt die bij tijdens een naar moeder past.

De 61-jarige uit stoeipoes Ingrid is van opgegeven van door haar stiefdochter, van Shera. Ingrid is erg trots met op haar door mooie benen en grote borsten door en een laat dit maar al in te graag zien. van Shera vindt in de kleding van van Ingrid erg ongepast. Shirley, van dochter in van de Belgische Rita, vindt ook van uit dat haar moeder zich in gepaster mag in kleden. Shirley vindt de jurkjes tijdens van haar tijdens moeder te pikant de en te kort. Rita op tv doet dit bewust, tijdens ze denkt het er zo met jonger uit te de zien.

Adrenalineliefhebber Iris is van in opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie door vindt dat in Iris zich naar te pikant kleedt op tv voor haar leeftijd in en ziet haar graag in in nettere kleding. uit Iris vindt het meevallen. naar Ze is trots op tv op naar haar figuur en mag de haar in lijf toch showen?! het De Antiliaanse Ludwina is opgegeven door door haar schoondochter, Ashley. van Ludwina draagt superkorte een en strakke met pakjes en dat in kan door écht niet meer. Op naar de met in metamorfose!

De stoere moeder uit Bieke is in opgegeven door haar 15-jarige tijdens zoon Andy. Andy naar ergert zich aan van in de spannende kledingstijl met van zijn moeder. Zelfs uit zijn vrienden vinden haar een met lekker op ding! De uit Vlaardingse hottie Sharita staat de dag en tijdens nacht achter de bar en op tv slaat met volgens pleegdochter Nikki compleet door. tijdens In op de make-overmansion worden deze twee vrouwen op omgetoverd tot elegante van de dames.

Katja, met de 42-jarige een moeder van Lola, laat zien dat op door ze van kleurtjes houdt. Haar het haarkleur is dan ook een roze op en ze draagt sexy jurkjes tijdens en rokjes. De in 10-jarige de Lola heeft de hulp de van naar Gordon ingeschakeld. Ze wil niet van langer dat haar moeder tijdens eruitziet op als haar oudere zus. Samantha op de vindt dat haar stiefmoeder, Inge, er op ook chiquer uit door mag zien. Nu van durft ze zelfs het haar op kinderen niet mee uit te nemen naar door haar stiefmoeder, en een dat zou ze naar wel graag willen. Beide moeders van krijgen een met make-over en op tv het resultaat op tv is ongelooflijk.

De pikante Tineke uit en kluizenaar met Gordon het zijn door hun radeloze kinderen uit opgegeven op tv voor een complete make-over. Tineke in is tijdens dol op aandacht en trekt de veel te blote uit en naar uitdagende jurkjes aan. het Dat doet ze vooral tijdens uit de wekelijkse het bezoekjes aan de swingersclub. Vader van Gordon het lijkt door zijn kledingstijl op door naar een zwerver. Zoon Jordy kan dit in niet meer aanzien het en schaamt op zich naar voor zijn vaders manier de van kleden. Tineke en Gordon op tv tijdens krijgen een make-over en hun in kinderen staan een versteld van het van resultaat!

Hét het metamorfoseprogramma van op tv de Nederlandse televisie is terug. Fans op hebben twee jaar in moeten wachten, uit maar uit vanavond start een in gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than uit My Daughter’. Gordon neemt van met met zijn make-overteam de wel héél tijdens excentrieke moeders in flink onder handen in door de make-over mansion. naar Durven de families tijdens in en vrienden van op de deelnemers na het zien uit van van de verbluffende make-overs weer met een hen op over straat? Gordon verwelkomt een nieuw gezicht naar in zijn make-overteam. door Tommy Driessen op is de de nieuwe stylist op die de zware het opdracht aangaat om de een moeders gelukkig te van maken met een nieuwe tijdens look. Marissa in Pronk keert terug door als master hairstylist. tijdens Vaste visagistes Barbara van Munster tijdens op tv en Ciel Coenders zorgen voor de van finishing touch. Volgens in Gordon met is dit seizoen écht bijzonder: van “Bijna iedere moeder heeft met gehuild het van blijdschap door uit de fantastische naar styling van mijn make-overteam. op Daarnaast hebben we een naar heerlijke diversiteit naar aan kandidaten. We hebben uit voor het eerst een met zoon die zijn een vader op tv opgeeft. Maar ook de jongste tijdens dochter ooit die tijdens haar moeder niet op meer het kan aanzien en een stiefdochter uit die ten einde het raad is. Dit van is het je laatste kans om dit van programma van te zien; na een dit seizoen is het écht een afgelopen. Deze op afleveringen overtreffen alles.” De Sexy op uit Annelies en excentrieke Karien de zijn door van hun wanhopige dochters met opgegeven voor een complete uit make-over in de op tv eerste aflevering. In van de tweede aflevering tijdens staan een vader, tijdens die toevallig ook op Gordon heet, en moeder Tineke een centraal. Gordon zijn met kledingstijl naar lijkt volgens zijn zoon op naar die door een zwerver. Zoon Jordy kan naar dit het niet meer aanzien en schaamt het zich voor in zijn vaders kledingstijl. op tv Ze krijgen een make-over de en op hun kinderen staan versteld van naar het een resultaat.

In de in laatste aflevering van dit het seizoen is op te zien hoe in Gordon met thuis een aantal de oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien een zij er nu uit? van Zijn de moeders de en dochters op tv nog net zo chic uit als toen het ze de mansion verlieten? op tv Te zien zijn onder van anderen Chris en op Victoria en Riekie op tv en op tv Gretta.

In een een kleine arbeiderswoning in Ede op tv woont de tijdens stoere, veertigjarige Anne met Marina met met haar man uit en zoon Rick. Anne van voelt zich het lekkerst in het haar sexy kleding. de De veertienjarige Rick tijdens van is de laatste jaren enorm het gepest door klasgenoten. van De door opmerkingen over het uiterlijk van een zijn ouders vond hij het veruit het naar meest kwetsend. Rick vindt van een het verschrikkelijk als door zijn moeder op hakken waar ze een nauwelijks op kan in door lopen naar de supermarkt gaat. het De naar vijfenzestigjarige Trudy uit Wormer op tv geniet van het een leven. Omdat het ze allergisch is tijdens voor sleur en burgerlijkheid, door draagt ze alleen maar door glitters. Trudy heeft altijd het door alles anders dan anderen een willen doen. Haar dochter het Joan is precies het het tegenovergestelde. Ze in heeft de erg veel moeite een met de kledingkeuze en het opvallende op gedrag op tv van haar toch wel van unieke het moeder.

Ans denkt dat door met ze alles kan van hebben. Ze zwijgt in altijd over haar leeftijd en in kleedt zich het als een meid van achttien. de Dochter Elsalina in schaamt zich naar enorm voor haar moeder. door Ze met is zelf gek in op mode en uit houdt ook van aandacht. Door haar op tv moeder op uit te op tv geven voor het van programma, slaat ze twee vliegen in tijdens een klap. op tv Zij uit komt op tv en haar in moeder krijgt de de kleding die door bij haar uit leeftijd past. In een het groene, Noord-Hollandse Kudelstaart uit woont moeder en fotomodel door Bianca met haar grote de liefde Cor. Het op tv stel zit al op tv op tv drie jaar in de schuldsanering. uit Bianca's 22-jarige een dochter Sandy in woont samen met haar de pasgeboren baby in bij haar vriend. Sandy vindt door de kleding van haar uit moeder afschuwelijk. het Ze het roept de hulp van Gordon uit in en lijkt in daar zelf ook nog de van iets moois aan over te in houden.

De de 42-jarige Denise Stock woont met naar haar drie kinderen door en door vriend in de Kerkrade. De 15-jarige in Shania vindt dat een haar moeder zich de veel te sexy en extreem kleedt met en schaamt zich naar een daarvoor. Moeder en uit dochter hebben een heftige periode de achter de tijdens rug en zien dit het programma een als de ideale van kans om samen in een avontuur te beleven. In tijdens het gezellige Den van Bosch woont op tv moeder Yvonne op met haar nieuwe man. Haar met 18-jarige dochter uit Romana woont sinds kort door bij haar vriend van en dat heeft bijna op tv de relatie tussen uit Yvonne van en haar dochter gekost. Gelukkig in een is de relatie op uit tijd hersteld. op tv Yvonne heeft veel meegemaakt in op tv haar leven met en is nu op 48-jarige het leeftijd eindelijk in gelukkig. Ze draagt wat in van ze mooi vindt door om het leven met te vieren. Romana ergert het zich kapot door aan de sexy, tijdens opvallende jurkjes van haar moeder. Hoogste door tijd op voor een naar metamorfose!

De 43-jarige uit Gerda komt naar uit een moeilijk van huwelijk, maar uit is inmiddels weer van gelukkig met haar huidige vriend met Martijn. Dankzij een een maagband voelt Gerda van zich naar tegenwoordig weer helemaal door vrouw en ze een is dan ook gek het op shoppen. tijdens Dochter Miranda vindt haar moeder maar uit ordinair, met terwijl Gerda meent uit dat haar dochter in jaloers is op haar mooie door figuur. In op het Belgische dorpje uit Ham woont de tijdens 42-jarige 'Heidi from de hell' met haar het gezin. Dankzij een het maagwandoperatie 20 naar jaar geleden, viel tijdens ze 75 naar kilo af. Sindsdien is ze steeds uit extremer geworden op tv in haar kleding- en op met levensstijl. Ze gaat naar namelijk helemaal op in de het gothic-scene, tijdens tot ergernis van haar uit 22-jarige dochter tijdens Laura. Zij vindt op haar moeders stijl naar overdreven en vooral niet om uit aan uit te zien! Laura van is totaal anders. Ze valt in namelijk totaal niet in op, draagt het liefst uit mannen-t-shirts in en haat make-up. Werk van aan naar de winkel voor een Gordon en zijn team van in beauty- en van fashionexperts!

De stoere naar Angelique tijdens en de sexy Noris staan in op tv de door make-overspotlights. Angelique voelt zich geen een op veertiger en kleedt zich daar dan een ook totaal tijdens niet naar. Lekker ordinair met en op kort is helemaal op tv haar ding. Haar voorliefde uit voor de met Ford Mustang gaat uit zover, dat ze het in tranen in kan uitbarsten bij het zien tijdens of horen van deze in auto. uit De 65-jarige op Noris is een het echte spring-in-'t-veld en in is heilig overtuigd van haar 'sexyness'. naar Tijdens het dansen uit en 'twerken' op vliegen het de vonken er dan ook van behoorlijk vanaf. in Haar te blote en gedateerde naar kledingstijl is echter op een doorn van in het oog van uit haar in familie. Hoe reageren de vrouwen met op hun nieuwe met look naar en ervaren zij dit als tijdens een (blijvende) in verbetering?

december 2021
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!