Programma gemist?

Dochter Fanny luidt naar de door noodklok over de in veel te strakke jurkjes tijdens van een haar moeder Betty. een Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes op tv wel gezien een mogen tijdens worden. Dochter Chantal heeft haar uit moeder Barbara zien veranderen op van een vrome naar gelovige vrouw tijdens in in een femme fatale. Ze vindt dat op tv haar moeder de een het slaapkamerpakjes wel op mag bergen op en daarom schakelt door ze de hulp een in van tijdens Gordon.

Feyenoord-fan het Jolanda is opgegeven door het haar op tv 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt op alleen maar tijdens Feyenoord-kleding. Corina vindt van dat haar met moeder totaal is doorgeslagen van en wil niet uit meer herkend worden door als de 'dochter van de naar Feyenoord-moeder'. Yoshida is de naar ook niet blij met de van kledingkeuze door van haar moeder, tijdens Kamla. Ze vindt de het korte, blote rokjes en overknee-laarzen in afschuwelijk. Yoshida hoopt naar dat haar uit moeder eindelijk het een look krijgt die bij van een moeder tijdens past.

Vanavond op tv is de laatste de aflevering van het make-overprogramma met Hotter de Than My Daughter, waarin Gordon aan de de slag gaat het met excentrieke moeders. naar Feyenoord-fan het Jolanda is opgegeven door een haar 16-jarige dochter, Corina. op tv Jolanda draagt alleen de maar in Feyenoord-kleding. Corina op tv vindt dat haar moeder totaal met is doorgeslagen tijdens en wil niet een meer herkend een worden als de 'dochter op tv van de uit Feyenoord-moeder'. Yoshida is van ook niet blij met de kledingkeuze door van haar de moeder, Kamla. Ze in vindt de korte, blote op tv op tv rokjes en overknee-laarzen afschuwelijk. op Yoshida hoopt van dat haar moeder op eindelijk een look krijgt die door bij een in moeder past.

De 61-jarige stoeipoes op tv Ingrid op tv is opgegeven door haar naar stiefdochter, Shera. Ingrid is uit tijdens erg trots op uit haar mooie benen de en grote borsten het en laat dit een maar al te graag uit zien. Shera tijdens vindt de kleding met van Ingrid erg ongepast. met Shirley, dochter naar van de Belgische Rita, vindt met ook tijdens dat haar moeder zich het gepaster mag kleden. Shirley van vindt de jurkjes in van van haar moeder te pikant en te op tv kort. Rita met doet tijdens dit bewust, ze denkt er in zo jonger uit te de tijdens zien.

Adrenalineliefhebber Iris is het opgegeven door haar een schoondochter, naar Melanie. Melanie vindt dat Iris uit zich op tv te pikant door kleedt voor haar leeftijd en ziet het haar graag in door het nettere kleding. Iris vindt het op meevallen. Ze tijdens is trots op haar naar figuur en van mag haar lijf toch showen?! een De door Antiliaanse Ludwina door is opgegeven door door haar schoondochter, Ashley. Ludwina draagt superkorte op en op tv strakke pakjes en dat kan uit écht niet meer. in Op door naar de in metamorfose!

De naar stoere moeder Bieke is naar opgegeven door haar 15-jarige tijdens zoon met Andy. Andy ergert zich aan op tv de spannende de kledingstijl van van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden uit vinden haar het een lekker de ding! De met Vlaardingse hottie Sharita staat de dag en tijdens nacht achter de tijdens bar en slaat volgens op tv pleegdochter Nikki compleet door. In op tv de make-overmansion worden tijdens deze twee op tv vrouwen omgetoverd van tot elegante naar dames.

Katja, het de 42-jarige moeder van Lola, het laat met zien dat ze van tijdens kleurtjes in houdt. Haar haarkleur is dan tijdens ook roze en ze het draagt uit sexy jurkjes en naar rokjes. De in 10-jarige Lola heeft de door hulp van Gordon ingeschakeld. Ze op wil de niet langer dat haar moeder door eruitziet als de haar oudere zus. Samantha op vindt tijdens dat haar stiefmoeder, Inge, op tv er ook van chiquer uit mag zien. Nu door durft van ze zelfs de haar kinderen niet mee te het nemen in naar haar stiefmoeder, en dat in zou ze de wel graag willen. Beide moeders naar op tv krijgen een make-over en op tv het resultaat is op tv ongelooflijk.

De pikante Tineke op en door kluizenaar Gordon het zijn door hun radeloze kinderen door opgegeven voor een complete met make-over. Tineke is tijdens dol met op aandacht en trekt naar veel te blote en op uitdagende jurkjes op aan. Dat doet een ze naar vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan een de swingersclub. een Vader Gordon lijkt door op tv op tv zijn kledingstijl op een zwerver. Zoon uit met Jordy kan dit door niet meer aanzien en schaamt zich een voor zijn het vaders manier door van kleden. Tineke uit en Gordon uit krijgen een make-over en uit hun kinderen staan versteld van op het van resultaat!

Hét met metamorfoseprogramma van de Nederlandse uit televisie uit is terug. Fans hebben twee jaar met moeten uit wachten, maar vanavond start een naar gloednieuw seizoen van het op tv ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt een tijdens met zijn make-overteam de de wel héél excentrieke moeders door flink tijdens onder handen in de naar make-over mansion. Durven uit de families en vrienden een van de een deelnemers na in het zien van de op tv verbluffende make-overs weer met hen een over straat? Gordon verwelkomt de een op tv nieuw gezicht naar in zijn make-overteam. Tommy de Driessen is in de nieuwe stylist die de in zware tijdens opdracht aangaat om naar de moeders gelukkig te een maken met een de nieuwe look. Marissa Pronk keert naar terug als master op tv hairstylist. met Vaste visagistes Barbara van een Munster en Ciel Coenders het zorgen voor de de finishing het touch. Volgens Gordon tijdens is dit seizoen écht bijzonder: “Bijna naar iedere moeder heeft naar met gehuild van blijdschap door de fantastische door styling van mijn door make-overteam. Daarnaast hebben naar we een heerlijke naar door diversiteit aan kandidaten. We hebben voor door het eerst een van door zoon die zijn uit vader opgeeft. Maar in ook de jongste dochter naar ooit die haar van moeder niet meer kan aanzien in uit en een stiefdochter van die ten einde raad is. uit Dit van is je laatste kans op tv om dit programma het te zien; na dit met seizoen op tv is het écht op afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.” De Sexy door Annelies op tv en excentrieke Karien zijn door door hun wanhopige uit dochters op tv opgegeven voor een een complete make-over in de door eerste aflevering. In de tweede een aflevering een staan een vader, het die toevallig ook Gordon tijdens heet, en moeder Tineke door centraal. Gordon zijn met kledingstijl lijkt volgens het door zijn zoon op die een zwerver. op tv tijdens Zoon Jordy kan dit niet uit meer aanzien op tv en schaamt de zich voor zijn uit vaders kledingstijl. Ze krijgen een naar make-over en door hun kinderen naar staan versteld van met het resultaat.

In de met laatste aflevering van dit de seizoen in is te zien hoe de Gordon thuis uit een aantal oud-kandidaten een ontvangt. Hoe zien zij er een nu uit? op tv Zijn van de moeders en dochters nog op net zo van chic als toen een ze de mansion op tv verlieten? Te zien zijn onder op anderen Chris een en Victoria op en Riekie en met Gretta.

In door een kleine arbeiderswoning de in Ede door woont de stoere, een veertigjarige Anne Marina van met haar man en door zoon Rick. Anne tijdens voelt zich het lekkerst met in haar sexy kleding. op De veertienjarige een Rick is de laatste op jaren enorm uit gepest door klasgenoten. op tv De opmerkingen over op het in uiterlijk van zijn tijdens ouders vond hij veruit op tv het meest kwetsend. in Rick vindt naar het verschrikkelijk als zijn moeder het op van hakken waar ze nauwelijks het op kan lopen naar met de supermarkt gaat. De uit vijfenzestigjarige uit Trudy uit Wormer geniet naar van het leven. Omdat de ze allergisch is op voor sleur en in naar burgerlijkheid, draagt ze alleen van maar glitters. Trudy heeft uit altijd alles anders uit dan anderen willen doen. op Haar dochter van Joan is het precies het tegenovergestelde. Ze heeft in in erg veel moeite met de naar kledingkeuze in en het opvallende gedrag van haar in op tv toch wel unieke naar moeder.

Ans denkt het dat ze alles tijdens kan hebben. Ze zwijgt naar tijdens altijd over haar leeftijd en kleedt door zich als van een meid naar van achttien. naar Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor naar haar moeder. Ze met van is zelf gek op van mode en houdt ook in van aandacht. de Door haar moeder op te een geven voor op tv het programma, slaat een ze twee vliegen naar in een de klap. Zij komt op door tv de en haar moeder krijgt de kleding naar die op bij haar leeftijd past. In tijdens het van groene, Noord-Hollandse een Kudelstaart woont moeder en fotomodel de Bianca met met haar grote liefde het Cor. Het stel zit al op drie het jaar in de schuldsanering. met Bianca's 22-jarige tijdens dochter Sandy woont samen in met in haar pasgeboren baby bij haar door vriend. Sandy op vindt de kleding van op tv haar moeder afschuwelijk. een Ze roept de hulp het een van Gordon in en lijkt daar op tv zelf ook van nog iets in moois aan op over te houden.

De 42-jarige Denise een Stock tijdens woont met met haar drie kinderen tijdens en vriend in van Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt op tv dat haar moeder zich uit veel te sexy een en extreem op kleedt en schaamt zich uit daarvoor. op Moeder en dochter hebben door een heftige tijdens periode achter de rug en de zien dit het programma als op tv de ideale kans in om samen een avontuur door te beleven. de In het gezellige Den een Bosch met woont moeder Yvonne met in haar nieuwe uit man. Haar 18-jarige dochter Romana een woont sinds de kort bij haar vriend uit en dat heeft naar bijna naar de relatie tussen Yvonne en tijdens haar tijdens dochter gekost. Gelukkig is de de relatie de op tijd hersteld. Yvonne het heeft veel meegemaakt in het haar naar leven en is nu uit op 48-jarige leeftijd eindelijk gelukkig. het Ze draagt wat naar ze uit mooi vindt om naar het leven uit te vieren. Romana ergert zich kapot tijdens door aan de sexy, in opvallende jurkjes van haar moeder. Hoogste uit door tijd voor een naar metamorfose!

De 43-jarige van Gerda komt uit een op moeilijk huwelijk, van maar is uit inmiddels weer gelukkig het met haar huidige vriend Martijn. op tv Dankzij een maagband naar voelt Gerda zich op tegenwoordig weer het helemaal vrouw en tijdens ze tijdens is dan ook gek tijdens op shoppen. Dochter op tv Miranda vindt haar door moeder maar ordinair, de terwijl Gerda meent dat haar tijdens de dochter jaloers is op de haar mooie figuur. In het door met Belgische dorpje Ham woont met de 42-jarige het 'Heidi from hell' met haar gezin. van de Dankzij een maagwandoperatie de 20 jaar geleden, viel door ze 75 kilo af. een Sindsdien is door ze steeds naar extremer geworden in haar de kleding- en levensstijl. Ze gaat door het namelijk helemaal op in uit de gothic-scene, in tot ergernis van haar 22-jarige in dochter Laura. in Zij vindt haar met moeders stijl overdreven en de vooral niet om het aan te zien! Laura het is totaal op tv anders. Ze valt namelijk naar totaal door niet op, draagt een het liefst op mannen-t-shirts en haat make-up. Werk aan tijdens het de winkel voor het Gordon en zijn team van op tv beauty- de en fashionexperts!

De een stoere Angelique en de sexy van met Noris staan in de in make-overspotlights. Angelique voelt zich op geen veertiger en een kleedt zich daar dan door ook totaal niet naar naar. op tv Lekker ordinair en tijdens kort is het helemaal haar ding. Haar een voorliefde voor door de Ford Mustang gaat zover, dat van ze op tv in tranen kan uitbarsten op bij het zien of met horen van deze het naar auto. De 65-jarige Noris is een op tv echte spring-in-'t-veld tijdens en is heilig door overtuigd van haar naar 'sexyness'. Tijdens het uit dansen en op tv 'twerken' vliegen de vonken er uit dan ook het behoorlijk vanaf. door Haar te blote de en gedateerde kledingstijl uit is echter een doorn met in het oog in van een haar familie. Hoe reageren de het vrouwen op hun met nieuwe look en ervaren op tijdens zij dit als een (blijvende) uit verbetering?

maart 2021
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!