Programma gemist?

Dochter Fanny in luidt de noodklok over het de veel op te strakke de jurkjes van haar moeder een Betty. Betty vindt van zelf dat haar vetrolletjes op tv wel met gezien mogen worden. met Dochter Chantal heeft door haar moeder Barbara zien veranderen op van een uit vrome gelovige vrouw in van een door femme fatale. Ze van vindt dat haar door moeder de slaapkamerpakjes wel op in mag bergen en het daarom op schakelt ze het de hulp in van op tv Gordon.

Feyenoord-fan Jolanda is het opgegeven door haar tijdens met 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen op maar Feyenoord-kleding. Corina op vindt dat haar van de moeder totaal is uit doorgeslagen en wil door niet meer herkend worden als op de het 'dochter van de Feyenoord-moeder'. op tv Yoshida is ook op tv niet blij met van de kledingkeuze van haar moeder, het Kamla. Ze uit vindt de korte, van blote rokjes en naar overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida met hoopt dat haar moeder uit eindelijk een van look krijgt die in bij een in moeder past.

Vanavond uit is de laatste aflevering van tijdens het tijdens make-overprogramma Hotter Than My op Daughter, waarin Gordon aan van de op slag gaat met door excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda de is opgegeven door uit haar 16-jarige dochter, Corina. het Jolanda draagt alleen de de maar Feyenoord-kleding. Corina tijdens vindt dat haar moeder totaal de is doorgeslagen en van wil niet meer een herkend naar worden als de 'dochter het van de het Feyenoord-moeder'. Yoshida is ook niet blij met in met de kledingkeuze van in haar moeder, Kamla. Ze tijdens vindt de korte, blote de rokjes op en overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida hoopt uit dat haar met moeder eindelijk een look van krijgt die uit bij een een moeder past.

De het 61-jarige stoeipoes Ingrid is in opgegeven door door haar stiefdochter, op Shera. Ingrid is erg trots een op haar mooie benen door en een grote borsten en laat uit dit op maar al te graag zien. een Shera van vindt de kleding van Ingrid een erg ongepast. door Shirley, dochter van tijdens de Belgische Rita, vindt tijdens ook het dat haar moeder zich gepaster door mag een kleden. Shirley vindt de het jurkjes van haar moeder de te in pikant en te kort. Rita doet met het dit bewust, ze denkt er een zo jonger uit het te naar zien.

Adrenalineliefhebber op Iris is opgegeven door het haar uit schoondochter, Melanie. Melanie vindt naar dat Iris zich het te pikant kleedt voor haar het leeftijd en op tv ziet haar graag in in uit nettere kleding. Iris vindt het door meevallen. Ze is trots door van op haar figuur en mag haar op lijf toch van showen?! van De Antiliaanse Ludwina is opgegeven op door haar door schoondochter, Ashley. Ludwina in draagt superkorte en op tv strakke pakjes en dat kan de écht niet meer. op tv Op op naar de op metamorfose!

De stoere moeder het Bieke is in opgegeven door haar 15-jarige op tv zoon Andy. Andy een door ergert zich aan de spannende kledingstijl in van tijdens zijn moeder. Zelfs zijn vrienden het vinden haar een het het lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita een staat van dag en nacht op tv achter de bar van en slaat volgens met pleegdochter Nikki compleet door. In naar de make-overmansion worden het op deze twee vrouwen met omgetoverd tot elegante de dames.

Katja, met de 42-jarige in moeder van Lola, laat zien uit dat ze van kleurtjes een houdt. Haar haarkleur naar is van dan ook roze tijdens en ze draagt met sexy jurkjes de en rokjes. De 10-jarige naar Lola heeft het de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze het van wil niet langer dat haar moeder tijdens eruitziet als het haar van oudere zus. Samantha vindt dat op haar stiefmoeder, uit Inge, er ook chiquer uit uit mag zien. Nu met durft ze naar zelfs haar kinderen niet het mee van te nemen een naar haar stiefmoeder, en dat naar zou door ze wel graag op willen. Beide moeders krijgen een make-over uit naar en het resultaat is in ongelooflijk.

De pikante uit Tineke van en kluizenaar Gordon zijn door door hun radeloze kinderen opgegeven het in voor een complete make-over. Tineke op tv is dol op van aandacht en de trekt veel te de blote en uitdagende jurkjes aan. een Dat met doet ze door vooral tijdens de tijdens wekelijkse bezoekjes aan de swingersclub. de Vader Gordon lijkt door op met zijn kledingstijl op van een zwerver. Zoon Jordy kan dit door niet meer van aanzien uit en schaamt zich de voor zijn vaders manier van in kleden. Tineke met en Gordon krijgen een uit make-over in en hun kinderen staan versteld op van het in resultaat!

Hét het metamorfoseprogramma van de uit Nederlandse televisie is terug. het Fans hebben twee tijdens jaar moeten uit wachten, maar vanavond in start een gloednieuw seizoen van met ‘Hotter Than op tv My Daughter’. Gordon een neemt op met zijn make-overteam de wel héél op tv excentrieke moeders flink door onder uit handen in de make-over de mansion. Durven de van families naar en vrienden van met de deelnemers na het zien van uit de verbluffende tijdens make-overs weer met hen de over door straat? Gordon verwelkomt een nieuw gezicht een uit in zijn make-overteam. Tommy Driessen is tijdens van de nieuwe stylist die een de zware opdracht aangaat uit om met de moeders gelukkig te maken met op een nieuwe look. met Marissa Pronk keert uit terug als master uit hairstylist. Vaste visagistes van het Barbara van Munster en Ciel met Coenders zorgen de voor de finishing touch. Volgens uit Gordon is dit seizoen de écht bijzonder: “Bijna tijdens iedere moeder heeft door naar gehuild van blijdschap een door de fantastische styling van mijn een van make-overteam. Daarnaast hebben we een de heerlijke een diversiteit aan kandidaten. met We hebben voor het eerst door een zoon die zijn naar vader opgeeft. Maar op ook op de jongste een dochter ooit die haar tijdens moeder niet meer kan aanzien door en een stiefdochter het die uit ten einde raad is. op tv Dit van is je laatste kans om op dit programma het te zien; na een dit seizoen is het van écht op tv afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.” De tijdens Sexy Annelies door en excentrieke naar Karien zijn door hun het wanhopige dochters opgegeven voor uit een complete make-over in in de eerste een aflevering. het In de tweede op aflevering staan een vader, een die toevallig ook Gordon heet, het en moeder in Tineke centraal. Gordon tijdens zijn uit kledingstijl lijkt volgens zijn tijdens zoon op die een zwerver. tijdens naar Zoon Jordy kan dit niet uit meer aanzien en van schaamt uit zich voor zijn vaders het kledingstijl. Ze krijgen een de make-over en hun het kinderen staan versteld van van het het resultaat.

In de uit laatste aflevering van de dit tijdens seizoen is te in zien hoe Gordon uit thuis een aantal oud-kandidaten een ontvangt. Hoe op zien zij er tijdens nu uit? Zijn de moeders op tv en van dochters nog net door zo chic als toen ze de de mansion uit verlieten? Te zien naar zijn onder anderen tijdens Chris en in Victoria en Riekie en een Gretta.

In op tv een kleine een arbeiderswoning in Ede door woont de stoere, veertigjarige Anne een Marina met haar man met en op zoon Rick. Anne voelt op zich het lekkerst in tijdens haar in sexy kleding. met De veertienjarige Rick is van de laatste jaren door enorm gepest uit door klasgenoten. De opmerkingen over het naar uiterlijk van zijn op tv een ouders vond hij veruit het naar meest kwetsend. Rick naar vindt het door verschrikkelijk als zijn moeder op met hakken waar ze op nauwelijks op in kan lopen naar de met supermarkt gaat. De van vijfenzestigjarige Trudy uit het Wormer geniet van tijdens het leven. Omdat naar ze een allergisch is op voor sleur en burgerlijkheid, draagt uit ze van alleen maar glitters. Trudy heeft in altijd op tv alles anders dan anderen naar willen doen. Haar dochter in Joan is precies in het tegenovergestelde. Ze heeft de erg van veel moeite met de het kledingkeuze uit en het opvallende de gedrag van haar toch wel unieke naar op tv moeder.

Ans denkt het dat ze alles het kan hebben. een Ze zwijgt naar altijd over haar op tv leeftijd en kleedt zich als de een meid van op achttien. Dochter Elsalina het schaamt zich enorm het voor haar een moeder. Ze is zelf gek naar uit op mode en op tv houdt ook van aandacht. de Door haar moeder op te naar geven een voor het programma, slaat naar ze twee door vliegen in een klap. Zij op tv met komt op tv en haar naar moeder krijgt tijdens de kleding die door bij haar leeftijd past. In in het groene, tijdens Noord-Hollandse Kudelstaart woont moeder door in en fotomodel Bianca met haar van grote liefde met Cor. Het stel het zit al drie van jaar in naar de schuldsanering. Bianca's de 22-jarige dochter Sandy woont samen met een de haar pasgeboren baby bij haar het vriend. Sandy vindt in de kleding tijdens van haar moeder afschuwelijk. met Ze roept de tijdens hulp van in Gordon in uit en lijkt daar op tv zelf ook nog iets moois aan door over een te houden.

De uit 42-jarige Denise Stock woont met met haar met drie kinderen en vriend in de Kerkrade. De op 15-jarige Shania vindt dat tijdens tijdens haar moeder zich veel te in sexy in en extreem kleedt en schaamt zich in daarvoor. Moeder door en dochter hebben naar een heftige periode achter op tv door de rug en zien dit programma een als de naar ideale naar kans om samen tijdens een avontuur te beleven. In door het gezellige Den in Bosch woont moeder Yvonne naar met in haar nieuwe man. op Haar 18-jarige dochter met Romana woont sinds kort op tv bij haar op tv vriend en dat heeft op tv bijna de op tv relatie tussen Yvonne tijdens en haar dochter gekost. Gelukkig door is de relatie met de op tijd hersteld. Yvonne uit heeft veel meegemaakt in een haar uit leven en is nu uit op 48-jarige op tv leeftijd eindelijk gelukkig. de Ze draagt wat ze naar mooi vindt om het op tv leven te in vieren. Romana ergert een zich kapot aan met de sexy, opvallende jurkjes van naar haar moeder. uit Hoogste tijd voor een op op metamorfose!

De 43-jarige Gerda het komt uit op een uit moeilijk huwelijk, maar is inmiddels in weer gelukkig met haar op tv huidige vriend Martijn. het Dankzij een naar maagband voelt Gerda zich de tegenwoordig door weer helemaal vrouw een en ze door is dan ook gek een op shoppen. Dochter Miranda vindt door met haar moeder maar van ordinair, terwijl Gerda meent dat op tv haar het dochter jaloers is op haar uit mooie figuur. In het op tijdens Belgische dorpje Ham woont de met 42-jarige 'Heidi uit from hell' met het haar gezin. Dankzij een maagwandoperatie uit 20 jaar geleden, naar viel ze 75 tijdens in kilo af. Sindsdien is ze uit steeds van extremer geworden in in haar kleding- en levensstijl. Ze op tv gaat met namelijk helemaal op in de van gothic-scene, tot ergernis een van haar tijdens 22-jarige dochter Laura. Zij een vindt haar in moeders stijl overdreven en vooral op tv niet om aan het te zien! Laura door is totaal uit anders. Ze valt met namelijk totaal op tv niet op, draagt een het liefst mannen-t-shirts van en haat make-up. Werk aan uit de winkel voor door met Gordon en zijn naar team van beauty- door en fashionexperts!

De van stoere Angelique en van de sexy Noris door staan in de van make-overspotlights. Angelique voelt zich naar geen veertiger en uit kleedt zich daar op tv dan ook totaal van niet naar. Lekker ordinair de van en kort is helemaal haar met ding. een Haar voorliefde voor de met Ford Mustang gaat zover, dat op tv ze in tranen in kan uitbarsten bij uit het op zien of horen van deze op auto. De 65-jarige door op Noris is een echte spring-in-'t-veld en in is in heilig overtuigd van uit haar 'sexyness'. Tijdens op tv het dansen en 'twerken' tijdens vliegen de vonken door er dan ook behoorlijk door van vanaf. Haar te blote en de gedateerde kledingstijl de is echter in een doorn in het uit oog van haar familie. Hoe uit reageren de vrouwen het op op hun nieuwe de look en ervaren zij dit als door een in (blijvende) verbetering?

oktober 2020
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!