Programma gemist?

Dochter Fanny naar luidt naar de noodklok over de veel op tv te strakke naar jurkjes van haar moeder met Betty. op tv Betty vindt zelf dat naar haar vetrolletjes wel op tv gezien mogen van worden. Dochter Chantal heeft haar moeder een Barbara zien naar veranderen de van een vrome gelovige vrouw een in een femme van fatale. Ze vindt van dat tijdens haar moeder de slaapkamerpakjes wel op op tv mag bergen van en tijdens daarom schakelt ze de hulp in een van een Gordon.

Feyenoord-fan door Jolanda is opgegeven door haar in de 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt van alleen maar Feyenoord-kleding. Corina de het vindt dat haar moeder op tv totaal is doorgeslagen in en wil niet tijdens meer herkend uit worden als de op 'dochter van de Feyenoord-moeder'. met Yoshida is ook in niet blij met de kledingkeuze met van haar moeder, naar Kamla. Ze vindt een de korte, blote naar rokjes met en overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida hoopt een dat haar moeder op tv op eindelijk een look krijgt die bij het een een moeder past.

Vanavond is in de op laatste aflevering van het make-overprogramma het Hotter op tv Than My Daughter, waarin Gordon tijdens aan de slag gaat de met excentrieke van moeders. Feyenoord-fan een Jolanda is opgegeven door door haar 16-jarige in dochter, Corina. Jolanda draagt van alleen van maar Feyenoord-kleding. Corina tijdens vindt dat haar moeder totaal is met doorgeslagen en van wil niet meer herkend uit worden naar als de 'dochter van de een Feyenoord-moeder'. op Yoshida is ook niet blij op met de in kledingkeuze uit van haar moeder, Kamla. door Ze vindt de door korte, blote rokjes en met overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida de hoopt dat haar op moeder eindelijk op een look krijgt die tijdens bij een moeder van past.

De 61-jarige stoeipoes van Ingrid op tv is opgegeven door haar stiefdochter, in Shera. Ingrid tijdens is erg trots van op het haar mooie benen van en grote borsten en door laat dit met maar al te door graag zien. Shera een vindt de kleding op van Ingrid erg ongepast. Shirley, van dochter van de van Belgische Rita, met vindt ook dat haar een moeder het zich gepaster mag kleden. in Shirley vindt de jurkjes naar van een haar moeder te pikant en te in kort. Rita tijdens doet dit bewust, ze de op denkt er zo het jonger uit te in zien.

Adrenalineliefhebber het Iris is opgegeven tijdens door haar schoondochter, Melanie. Melanie de vindt dat Iris van zich te pikant op kleedt naar voor haar leeftijd en ziet van op haar graag in nettere kleding. Iris op vindt het meevallen. tijdens Ze is trots met op in haar figuur en mag uit haar lijf toch showen?! door De Antiliaanse de Ludwina van is opgegeven door door haar schoondochter, Ashley. Ludwina draagt van superkorte op en strakke pakjes en naar dat kan écht niet meer. in Op naar de van naar metamorfose!

De door stoere moeder Bieke is de opgegeven door haar 15-jarige de zoon Andy. Andy een ergert zich aan in de in spannende kledingstijl van zijn de moeder. de Zelfs zijn vrienden vinden van haar een op tv lekker ding! De in Vlaardingse hottie Sharita staat dag op tv en op tv nacht achter de op tv bar en slaat op volgens pleegdochter Nikki compleet door. In op de in make-overmansion worden van deze twee vrouwen omgetoverd van tot elegante op dames.

Katja, de met 42-jarige moeder van Lola, van laat zien dat een op ze van kleurtjes in houdt. Haar haarkleur is het dan ook roze en in ze draagt sexy jurkjes het en de rokjes. De een 10-jarige Lola heeft de uit hulp van Gordon ingeschakeld. uit Ze wil niet de langer dat naar haar moeder eruitziet als van haar oudere zus. Samantha het vindt door dat haar stiefmoeder, Inge, tijdens er ook chiquer op uit mag zien. Nu op tv durft ze zelfs in haar kinderen op niet mee te de nemen naar een haar stiefmoeder, en dat op zou ze wel het graag op tv willen. Beide moeders krijgen een make-over het en de het resultaat is de ongelooflijk.

De tijdens pikante Tineke en kluizenaar in Gordon zijn tijdens door hun uit radeloze kinderen opgegeven op voor een complete make-over. Tineke is met het dol op aandacht door en trekt veel te blote en met uitdagende uit jurkjes aan. Dat doet ze het op tv vooral tijdens de naar wekelijkse bezoekjes aan de swingersclub. Vader in van Gordon lijkt door zijn van kledingstijl op een zwerver. Zoon met met Jordy kan dit niet uit meer aanzien en schaamt zich de voor zijn vaders een manier van kleden. het Tineke en in Gordon krijgen een make-over op met en hun kinderen staan versteld naar van tijdens het resultaat!

Hét uit metamorfoseprogramma van uit de Nederlandse televisie een is terug. Fans hebben twee op jaar moeten de wachten, maar vanavond start tijdens een gloednieuw door seizoen van op ‘Hotter Than My door Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam uit in de wel héél excentrieke moeders flink door onder handen naar in de make-over mansion. uit Durven de tijdens families en het vrienden van door de deelnemers na het zien het van naar de verbluffende make-overs weer de met hen op over straat? Gordon verwelkomt een nieuw gezicht van in zijn met make-overteam. een Tommy Driessen is met de nieuwe stylist die de zware tijdens opdracht aangaat tijdens om de moeders gelukkig door te maken met op een nieuwe tijdens look. Marissa Pronk keert naar terug met als master in hairstylist. Vaste visagistes Barbara van op Munster en de Ciel Coenders zorgen uit voor de finishing het touch. Volgens Gordon een is dit seizoen écht van bijzonder: “Bijna iedere moeder in heeft gehuild van blijdschap tijdens door de fantastische op tv styling van mijn door make-overteam. van Daarnaast hebben we een op tv heerlijke diversiteit naar aan kandidaten. de We hebben voor het eerst van een zoon die zijn op tv vader opgeeft. Maar van het ook de jongste in dochter ooit die haar moeder niet tijdens meer kan de aanzien van en een stiefdochter die ten einde de raad is. van Dit is de je laatste kans om de dit programma te door zien; na dit de seizoen is het écht in afgelopen. Deze in afleveringen de overtreffen alles.” De Sexy het Annelies en excentrieke op tv Karien zijn door hun wanhopige naar dochters opgegeven voor uit een complete make-over in op uit de eerste aflevering. naar In de tweede aflevering staan het een vader, die uit toevallig ook Gordon naar heet, uit en moeder Tineke centraal. Gordon zijn door een kledingstijl lijkt volgens zijn zoon het op die een zwerver. van Zoon Jordy door kan van dit niet meer aanzien en schaamt in zich voor op zijn tijdens vaders kledingstijl. Ze krijgen een op tv make-over en hun tijdens kinderen staan versteld van op tv het de resultaat.

In de op tv laatste aflevering van een dit seizoen op tv is te zien van hoe Gordon tijdens thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe van zien zij er naar nu door uit? Zijn de moeders de en dochters het nog net zo de chic als tijdens toen ze de mansion verlieten? Te door van zien zijn onder van anderen Chris en Victoria en een Riekie op en Gretta.

In een kleine van van arbeiderswoning in Ede woont uit de stoere, veertigjarige Anne Marina met met met haar man en zoon Rick. van van Anne voelt zich het lekkerst in het haar het sexy kleding. De op veertienjarige Rick naar is de laatste jaren het enorm gepest op tv door klasgenoten. De naar opmerkingen over het uiterlijk van met zijn naar ouders vond hij veruit het meest met kwetsend. Rick vindt een het de verschrikkelijk als zijn moeder op tv op hakken waar in ze nauwelijks een op kan lopen naar de de uit supermarkt gaat. De vijfenzestigjarige Trudy met uit Wormer geniet naar van het leven. van Omdat ze allergisch is het naar voor sleur en burgerlijkheid, draagt ze een alleen het maar glitters. Trudy heeft altijd door alles anders van dan anderen willen doen. uit Haar dochter Joan van is precies het in tegenovergestelde. Ze heeft op een erg veel moeite met de door kledingkeuze en het tijdens opvallende gedrag op van haar toch wel tijdens unieke op moeder.

Ans met denkt dat de ze alles kan hebben. van Ze zwijgt door altijd over haar leeftijd met en kleedt zich als een tijdens meid van van achttien. uit Dochter Elsalina schaamt uit zich enorm voor haar moeder. Ze met is in zelf gek op naar mode en houdt ook van de uit aandacht. Door haar moeder op met te door geven voor het programma, met slaat ze twee vliegen met in een klap. Zij een komt naar op tv en van haar moeder krijgt de kleding uit de die bij haar leeftijd past. In de het groene, Noord-Hollandse naar Kudelstaart woont moeder het en fotomodel Bianca het met haar grote een een liefde Cor. Het stel zit met al drie door jaar in naar de schuldsanering. Bianca's 22-jarige dochter in Sandy de woont samen met haar pasgeboren baby naar bij haar vriend. op Sandy vindt tijdens de kleding van haar naar op moeder afschuwelijk. Ze roept de hulp de van op Gordon in en lijkt daar naar zelf ook nog het iets moois aan naar op over te houden.

De 42-jarige Denise met op tv Stock woont met haar drie met kinderen de en vriend in Kerkrade. De 15-jarige op Shania vindt op tv dat op haar moeder zich veel uit te sexy en extreem tijdens kleedt en schaamt op zich een daarvoor. Moeder en dochter op hebben een heftige periode de achter een de rug en van zien dit programma als op tv de ideale kans een om samen uit een avontuur te beleven. In het in gezellige Den Bosch uit woont moeder Yvonne op tv met naar haar nieuwe in man. Haar 18-jarige dochter Romana woont een sinds kort bij op tv haar vriend op tv en naar dat heeft bijna de relatie tussen het Yvonne en haar op tv dochter van gekost. Gelukkig is de relatie de op tv op tijd hersteld. Yvonne heeft veel met van meegemaakt in haar in leven en is nu op naar 48-jarige leeftijd op tv eindelijk gelukkig. Ze de draagt wat ze de mooi vindt naar om het leven te vieren. door Romana ergert zich kapot in aan de op sexy, opvallende het jurkjes van haar naar moeder. Hoogste het tijd voor een door metamorfose!

De van 43-jarige Gerda komt uit een de moeilijk huwelijk, maar uit is op tv inmiddels weer gelukkig de met haar tijdens huidige vriend Martijn. door Dankzij een maagband een voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal uit de vrouw en ze van is dan ook uit gek op shoppen. Dochter het Miranda vindt haar uit moeder maar tijdens ordinair, terwijl Gerda tijdens meent dat haar van dochter jaloers is het op haar mooie figuur. In door het Belgische dorpje Ham een uit woont de 42-jarige 'Heidi from de hell' met haar door gezin. Dankzij van een maagwandoperatie het 20 jaar geleden, viel ze 75 naar kilo af. Sindsdien uit is ze met steeds naar extremer geworden in haar kleding- uit en levensstijl. Ze op tv gaat namelijk een helemaal op in de gothic-scene, in tot ergernis van met haar 22-jarige van dochter Laura. van Zij vindt haar moeders stijl een overdreven en de vooral niet een om aan te zien! de Laura is met totaal anders. met Ze valt namelijk totaal niet in op, draagt het de liefst tijdens mannen-t-shirts en haat make-up. Werk naar aan op de winkel voor Gordon en zijn een een team van beauty- en de fashionexperts!

De stoere de Angelique het en de sexy Noris op tv staan in de make-overspotlights. Angelique door voelt zich geen tijdens veertiger het en kleedt op zich daar dan ook van totaal niet naar naar. Lekker ordinair en kort op is helemaal haar in ding. Haar in voorliefde voor de naar Ford Mustang van gaat zover, dat ze in de tranen kan uitbarsten bij naar door het zien of uit horen van deze auto. De het 65-jarige Noris in is een echte spring-in-'t-veld door en van is heilig overtuigd van haar 'sexyness'. de Tijdens het dansen de en naar 'twerken' vliegen de vonken er met dan ook van behoorlijk met vanaf. Haar te blote de en gedateerde het kledingstijl is echter een tijdens doorn in het oog van tijdens het haar familie. Hoe in reageren de vrouwen op op hun nieuwe look tijdens en ervaren uit zij dit als een (blijvende) tijdens verbetering?

februari 2019
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 04-01-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord