Programma gemist?

Dochter Fanny luidt op de door noodklok over op tv de veel te strakke jurkjes een van haar van moeder Betty. Betty vindt in zelf dat haar met vetrolletjes naar wel gezien mogen worden. Dochter Chantal de naar heeft haar moeder Barbara zien de veranderen van een in vrome gelovige uit vrouw in een uit femme fatale. uit Ze vindt dat haar moeder de de slaapkamerpakjes de wel op mag bergen tijdens en daarom schakelt met ze de de hulp in van uit Gordon.

Feyenoord-fan een Jolanda is opgegeven door op haar in 16-jarige dochter, Corina. Jolanda met draagt alleen maar uit Feyenoord-kleding. Corina het vindt dat haar moeder van totaal is naar doorgeslagen en wil niet meer een herkend worden van als de de 'dochter van de Feyenoord-moeder'. van Yoshida is in ook niet blij met de kledingkeuze op van haar moeder, op tv uit Kamla. Ze vindt de korte, van blote rokjes en het overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida hoopt op dat op haar moeder eindelijk een een look krijgt die bij uit een een moeder past.

Vanavond een is de laatste aflevering van naar van het make-overprogramma Hotter Than op My Daughter, waarin door Gordon aan de de slag gaat met excentrieke moeders. naar de Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door de haar door 16-jarige dochter, Corina. in Jolanda draagt alleen maar op tv Feyenoord-kleding. Corina van vindt dat haar moeder totaal is van doorgeslagen en door wil niet meer herkend het worden als de uit naar 'dochter van de Feyenoord-moeder'. van Yoshida is uit ook niet blij met op de kledingkeuze van op haar moeder, van Kamla. Ze vindt de korte, blote een tijdens rokjes en overknee-laarzen afschuwelijk. uit Yoshida hoopt een dat haar moeder eindelijk een look het krijgt die met bij een moeder uit past.

De een 61-jarige stoeipoes een Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, een Shera. Ingrid in is erg trots op uit haar op mooie benen en een grote borsten en laat een dit maar de al te graag zien. Shera de met vindt de kleding van Ingrid van erg ongepast. een Shirley, dochter van de in Belgische Rita, een vindt ook dat haar moeder door in zich gepaster mag kleden. Shirley vindt tijdens de tijdens jurkjes van haar door moeder te in pikant en te kort. een Rita doet met dit bewust, ze denkt uit er zo jonger een uit te in zien.

Adrenalineliefhebber een Iris is in opgegeven door haar schoondochter, een Melanie. Melanie vindt dat Iris op tv van zich te pikant kleedt voor haar door op leeftijd en ziet haar van graag in nettere kleding. Iris uit vindt tijdens het meevallen. Ze is trots op op haar figuur naar en mag haar tijdens lijf toch naar showen?! De Antiliaanse Ludwina van is in opgegeven door haar de schoondochter, Ashley. Ludwina draagt het superkorte en strakke tijdens pakjes en in dat kan écht niet meer. het Op naar het de het metamorfose!

De uit stoere moeder het Bieke is opgegeven in door haar 15-jarige zoon op tv Andy. Andy ergert zich aan op tv de spannende met kledingstijl van zijn naar moeder. Zelfs zijn uit vrienden vinden van haar een naar lekker ding! De Vlaardingse het hottie Sharita staat dag en in het nacht achter de bar op tv en slaat door volgens pleegdochter Nikki compleet de door. In de make-overmansion worden tijdens deze twee op tv vrouwen van omgetoverd tot elegante naar dames.

Katja, de uit 42-jarige moeder van Lola, tijdens laat zien dat van ze van kleurtjes het houdt. Haar haarkleur de is dan op tv ook roze en het ze draagt sexy door jurkjes tijdens en rokjes. De 10-jarige Lola een heeft de hulp van het op tv Gordon ingeschakeld. Ze wil niet op tv langer dat haar moeder van eruitziet als een haar oudere zus. tijdens Samantha een vindt dat haar stiefmoeder, Inge, er tijdens ook chiquer op uit mag zien. uit Nu durft ze in zelfs haar kinderen een niet het mee te nemen tijdens naar haar stiefmoeder, en op tv dat zou ze wel tijdens graag willen. een Beide moeders krijgen tijdens een make-over en het uit resultaat is op ongelooflijk.

De pikante uit Tineke en de kluizenaar Gordon zijn van door hun radeloze kinderen opgegeven in voor een complete van make-over. Tineke met is dol op tijdens aandacht en trekt tijdens veel tijdens te blote en uitdagende jurkjes aan. tijdens op Dat doet ze vooral de tijdens de wekelijkse door bezoekjes aan met de swingersclub. Vader op Gordon lijkt door zijn kledingstijl op op een zwerver. Zoon naar met Jordy kan dit niet meer aanzien in en door schaamt zich op voor zijn vaders manier van door kleden. Tineke en een Gordon de krijgen een make-over en op hun kinderen staan versteld het van het uit resultaat!

Hét uit metamorfoseprogramma van de het Nederlandse televisie is terug. op tv Fans een hebben twee jaar moeten wachten, door maar vanavond start een met gloednieuw seizoen van de ‘Hotter de Than My Daughter’. door Gordon neemt met zijn naar make-overteam op de wel héél excentrieke moeders in flink onder handen uit in van de make-over mansion. Durven de families de en de vrienden van de deelnemers na op tv het zien van de de verbluffende uit make-overs weer met het hen over naar straat? Gordon verwelkomt een een nieuw gezicht uit in zijn make-overteam. Tommy Driessen met is de door nieuwe stylist die de zware het op tv opdracht aangaat om door de moeders gelukkig door te maken met in een nieuwe look. Marissa Pronk de keert terug de als master hairstylist. op Vaste visagistes Barbara van het Munster en tijdens Ciel Coenders de zorgen voor de finishing touch. Volgens Gordon met is dit seizoen op tv op écht bijzonder: “Bijna iedere moeder heeft van gehuild van in blijdschap door de fantastische een styling naar van mijn naar make-overteam. Daarnaast hebben een we een heerlijke diversiteit in aan kandidaten. op We hebben voor het eerst op een zoon met die zijn uit vader opgeeft. Maar ook het de jongste dochter ooit een die haar moeder niet een in meer kan aanzien en een in stiefdochter de die ten einde het raad is. Dit is het je laatste kans het om dit in programma te zien; op na dit seizoen is het het écht uit afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.” De de Sexy Annelies en excentrieke uit in Karien zijn door hun wanhopige dochters een opgegeven voor tijdens een complete make-over op in de eerste uit aflevering. In de tweede in aflevering tijdens staan een vader, die op toevallig ook Gordon heet, uit en moeder Tineke de van centraal. Gordon zijn kledingstijl op tv lijkt volgens van zijn zoon op die een zwerver. in Zoon Jordy kan naar door dit niet meer aanzien en schaamt met zich voor met zijn vaders naar kledingstijl. Ze krijgen een make-over op en hun kinderen door staan versteld van van het het resultaat.

In de op tv laatste aflevering van dit uit uit seizoen is te zien hoe uit Gordon thuis een een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe op zien zij er een nu uit? Zijn in de de moeders en dochters nog door net zo chic als een met toen ze de op mansion verlieten? Te op tv zien zijn onder anderen Chris naar en Victoria een en Riekie en op tv Gretta.

In tijdens een kleine arbeiderswoning in de Ede woont van de stoere, op veertigjarige Anne Marina op tv met haar man en van zoon Rick. tijdens Anne voelt zich het van lekkerst in haar sexy kleding. met De op tv veertienjarige Rick naar is de laatste naar jaren enorm gepest door de klasgenoten. De opmerkingen op over het uiterlijk van zijn de in ouders vond hij veruit het de meest kwetsend. op Rick vindt het verschrikkelijk als naar de zijn moeder op hakken met waar ze nauwelijks op kan een lopen door naar de supermarkt gaat. De tijdens het vijfenzestigjarige Trudy uit Wormer op geniet van het leven. Omdat tijdens ze uit allergisch is voor sleur tijdens en burgerlijkheid, van draagt ze alleen de maar glitters. Trudy heeft tijdens altijd alles anders naar dan anderen willen tijdens doen. Haar dochter Joan van is uit precies het tegenovergestelde. Ze heeft naar erg veel moeite op tv een met de kledingkeuze en het opvallende een het gedrag van haar toch wel unieke naar het moeder.

Ans door denkt dat ze alles kan op hebben. Ze zwijgt de altijd met over haar leeftijd en op kleedt zich als de een meid van in achttien. Dochter uit Elsalina schaamt een zich enorm voor haar moeder. Ze de is het zelf gek met op mode en houdt een ook van aandacht. Door de haar naar moeder op te geven van voor het een programma, slaat ze twee vliegen door in het een klap. Zij komt op door tv en haar moeder uit krijgt de de kleding die naar bij haar leeftijd tijdens past. In van het groene, Noord-Hollandse Kudelstaart woont uit moeder en fotomodel Bianca tijdens met haar naar grote liefde Cor. Het in stel zit al van met drie jaar in van de schuldsanering. Bianca's 22-jarige van dochter Sandy uit woont samen met haar pasgeboren van baby bij uit haar vriend. Sandy met vindt de kleding van haar de moeder afschuwelijk. Ze in roept de hulp het van Gordon op in en lijkt een daar zelf ook naar nog naar iets moois aan over te door houden.

De 42-jarige uit Denise Stock woont met op tv haar in drie kinderen door en vriend in Kerkrade. De 15-jarige door Shania vindt op tv dat haar moeder door zich veel naar te sexy en extreem tijdens kleedt en schaamt zich op daarvoor. Moeder het en dochter met hebben een heftige periode tijdens achter van de rug en zien dit naar programma van als de ideale kans om op tv samen een avontuur te op door beleven. In het gezellige Den op Bosch woont uit moeder Yvonne met haar uit nieuwe man. Haar naar 18-jarige dochter Romana op tv woont sinds kort in bij haar vriend en op tv dat het heeft bijna de uit relatie tussen Yvonne en in haar dochter gekost. Gelukkig tijdens is de de relatie van op tijd hersteld. op Yvonne heeft veel meegemaakt in een haar op tv leven en is nu op 48-jarige met leeftijd de eindelijk gelukkig. Ze draagt wat door ze mooi tijdens vindt op tv om het leven te vieren. met Romana ergert zich op tv kapot in aan de sexy, met opvallende jurkjes van op haar moeder. Hoogste tijd op voor een tijdens metamorfose!

De 43-jarige op Gerda een komt uit een op tv moeilijk huwelijk, maar tijdens is inmiddels weer van gelukkig met haar huidige op vriend Martijn. in Dankzij een maagband tijdens voelt Gerda zich door tegenwoordig weer helemaal uit vrouw en ze is naar dan ook gek op het shoppen. met Dochter Miranda vindt haar moeder naar maar tijdens ordinair, terwijl Gerda van meent dat haar dochter jaloers naar is het op haar mooie figuur. In het van Belgische het dorpje Ham woont de in 42-jarige van 'Heidi from hell' met haar gezin. het Dankzij een het maagwandoperatie 20 op jaar geleden, viel naar ze 75 kilo af. in Sindsdien is ze met steeds extremer geworden in naar tijdens haar kleding- en tijdens levensstijl. Ze gaat namelijk met helemaal op in de gothic-scene, uit tot een ergernis van haar met 22-jarige dochter Laura. van Zij vindt een haar moeders stijl overdreven en vooral door niet om door aan met te zien! Laura is totaal anders. naar uit Ze valt namelijk totaal niet op, naar draagt het liefst met mannen-t-shirts en haat van make-up. Werk in aan de een winkel voor Gordon en zijn van team van beauty- met op tv en fashionexperts!

De stoere Angelique op en tijdens de sexy Noris staan in door de make-overspotlights. Angelique uit voelt met zich geen veertiger en kleedt naar zich tijdens daar dan uit ook totaal niet naar. op Lekker ordinair en kort op is met helemaal haar ding. Haar door voorliefde voor de de Ford Mustang het gaat zover, dat door ze in tranen kan op uitbarsten bij het zien of uit horen naar van deze een auto. De 65-jarige uit Noris is een echte spring-in-'t-veld tijdens en is heilig uit overtuigd het van haar 'sexyness'. Tijdens het dansen met en op 'twerken' vliegen de vonken er door dan ook in behoorlijk vanaf. Haar van te blote en gedateerde tijdens tijdens kledingstijl is echter een uit doorn in het oog het van haar familie. Hoe uit van reageren de vrouwen op hun in nieuwe de look en ervaren zij dit als een een (blijvende) naar verbetering?

juni 2021
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!