Programma gemist?

Dochter Fanny luidt de de noodklok over tijdens de een veel te strakke jurkjes van uit haar de moeder Betty. Betty vindt zelf een dat op haar vetrolletjes wel gezien mogen tijdens worden. op Dochter Chantal tijdens heeft haar moeder Barbara door zien veranderen van een vrome in in gelovige vrouw in een het femme fatale. Ze vindt dat uit de haar moeder de slaapkamerpakjes wel op op tijdens mag bergen en daarom schakelt ze de de op hulp in van een Gordon.

Feyenoord-fan Jolanda is met opgegeven in door haar 16-jarige dochter, de Corina. Jolanda uit draagt alleen maar tijdens Feyenoord-kleding. Corina de vindt dat haar uit moeder totaal is doorgeslagen en wil een niet meer herkend in het worden als de 'dochter van de tijdens Feyenoord-moeder'. Yoshida is met ook niet blij naar met de kledingkeuze op van haar moeder, door Kamla. Ze op tv vindt de korte, blote een rokjes het en overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida met hoopt dat haar met moeder eindelijk een een look het krijgt die bij een moeder een past.

Vanavond is in de laatste aflevering op tv van in het make-overprogramma Hotter in Than My Daughter, waarin Gordon aan naar de slag gaat de met excentrieke naar moeders. Feyenoord-fan naar Jolanda is opgegeven door haar tijdens 16-jarige tijdens dochter, Corina. uit Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. tijdens Corina vindt dat met haar tijdens moeder totaal is doorgeslagen een en wil niet op tv meer herkend worden in als de 'dochter van van de Feyenoord-moeder'. Yoshida een is ook niet blij een het met de kledingkeuze van uit haar moeder, op Kamla. Ze vindt de korte, met blote rokjes en overknee-laarzen op tv met afschuwelijk. Yoshida hoopt dat haar uit moeder eindelijk een in look krijgt die in bij een met moeder past.

De het 61-jarige stoeipoes Ingrid op tv is opgegeven door van haar stiefdochter, Shera. Ingrid een is erg trots op tv op haar mooie in benen en tijdens grote borsten en een laat dit uit maar al te een graag zien. Shera vindt de de kleding van van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter tijdens van de Belgische met Rita, vindt ook de dat haar door moeder zich gepaster de mag kleden. Shirley naar vindt tijdens de jurkjes van met haar moeder te pikant en van te door kort. Rita doet dit bewust, het ze een denkt er zo jonger uit met te naar zien.

Adrenalineliefhebber met Iris is opgegeven door op haar schoondochter, de Melanie. Melanie vindt dat tijdens Iris zich te pikant het kleedt voor tijdens haar uit leeftijd en ziet haar graag in het nettere kleding. Iris door vindt een het meevallen. van Ze is trots op haar naar figuur door en mag haar lijf van toch showen?! op De Antiliaanse Ludwina is in opgegeven door in haar schoondochter, Ashley. Ludwina draagt superkorte met en strakke pakjes in en dat kan in écht naar niet meer. Op naar door de het metamorfose!

De in stoere moeder met Bieke is opgegeven door op tv haar 15-jarige zoon Andy. Andy in een ergert zich aan in de spannende kledingstijl met van zijn moeder. Zelfs in zijn vrienden vinden haar tijdens een lekker op ding! De Vlaardingse hottie op Sharita op tv staat dag en nacht door achter de bar met en slaat met volgens pleegdochter Nikki compleet door. In op tv met de make-overmansion worden deze een twee vrouwen omgetoverd op tot elegante uit dames.

Katja, tijdens de 42-jarige moeder van met Lola, laat met zien dat ze van met kleurtjes houdt. Haar naar haarkleur is dan een ook roze en ze uit in draagt sexy jurkjes en rokjes. de De 10-jarige op tv Lola heeft de door hulp van Gordon door ingeschakeld. Ze uit wil niet langer dat met haar moeder het eruitziet als haar oudere naar zus. Samantha vindt dat met haar stiefmoeder, Inge, er uit ook chiquer uit de in mag zien. Nu durft in ze zelfs haar kinderen niet met mee te in nemen op naar haar stiefmoeder, en een dat zou ze wel graag het willen. in Beide moeders krijgen van een make-over van en het resultaat is op ongelooflijk.

De pikante in Tineke en kluizenaar naar Gordon zijn door het hun radeloze kinderen uit opgegeven voor een een complete make-over. uit Tineke is dol op met aandacht het en trekt veel een te blote en uitdagende jurkjes de aan. Dat met doet ze vooral tijdens met de wekelijkse van bezoekjes aan de door swingersclub. Vader Gordon in lijkt door zijn op tv kledingstijl op naar een zwerver. Zoon met Jordy kan dit op niet meer aanzien uit en schaamt zich tijdens voor zijn vaders de manier van kleden. van Tineke en Gordon krijgen een make-over in en hun door kinderen staan versteld de van het door resultaat!

Hét op metamorfoseprogramma van van de Nederlandse televisie is terug. Fans op tv hebben twee jaar van moeten naar wachten, maar naar vanavond start een gloednieuw seizoen tijdens van ‘Hotter Than met My Daughter’. Gordon een neemt met zijn op tv make-overteam een de wel héél excentrieke uit moeders flink door onder handen in de make-over mansion. een Durven de de families en vrienden van in de deelnemers na het het zien in van met de verbluffende make-overs weer met uit hen over straat? Gordon verwelkomt een een nieuw de gezicht in zijn met make-overteam. in Tommy Driessen is de nieuwe stylist op die de zware op opdracht aangaat om de de moeders gelukkig een te maken op tv met een nieuwe de look. Marissa Pronk keert uit terug als tijdens master hairstylist. Vaste het visagistes Barbara van naar Munster op en Ciel Coenders zorgen door voor de finishing touch. Volgens op tv Gordon is dit seizoen een een écht bijzonder: “Bijna iedere het moeder heeft gehuild van blijdschap tijdens door uit de fantastische met styling van mijn tijdens make-overteam. Daarnaast hebben we een heerlijke de diversiteit aan op tv kandidaten. We hebben op tv voor het eerst een van zoon het die zijn vader opgeeft. naar Maar ook de met jongste dochter ooit die een haar moeder niet van op meer kan aanzien en een in stiefdochter die ten einde in raad is. Dit tijdens uit is je laatste kans om dit van programma te zien; van na de dit seizoen is het écht op afgelopen. Deze op afleveringen overtreffen alles.” De Sexy tijdens Annelies en excentrieke met Karien uit zijn door een hun wanhopige dochters opgegeven uit voor een complete make-over in een de eerste aflevering. naar In de tweede in op aflevering staan een vader, die toevallig op tv ook Gordon naar heet, en moeder op tv Tineke centraal. uit Gordon zijn in kledingstijl lijkt volgens zijn zoon op door die een door zwerver. Zoon van Jordy kan dit met niet meer de aanzien en schaamt een zich voor zijn vaders met kledingstijl. Ze tijdens krijgen een make-over en hun het kinderen staan versteld van van de het resultaat.

In de laatste de uit aflevering van dit seizoen is naar te zien hoe Gordon naar thuis een het aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe van zien zij er op tv nu het uit? Zijn uit de moeders en dochters naar nog net zo chic als in toen ze de het mansion verlieten? van Te zien zijn onder een naar anderen Chris en Victoria van en Riekie en uit Gretta.

In een kleine op tv arbeiderswoning in op tv Ede woont de het stoere, uit veertigjarige Anne Marina met haar uit man van en zoon Rick. Anne voelt zich naar het tijdens lekkerst in haar sexy kleding. uit op tv De veertienjarige Rick is de laatste in jaren tijdens enorm gepest door klasgenoten. in De een opmerkingen over het uiterlijk van zijn het ouders op vond hij veruit het op tv meest kwetsend. uit Rick vindt op tv het verschrikkelijk als zijn moeder op een hakken tijdens waar ze nauwelijks op met kan lopen naar de op supermarkt naar gaat. De vijfenzestigjarige een Trudy uit Wormer geniet van een het leven. met Omdat naar ze allergisch is voor sleur en tijdens burgerlijkheid, draagt ze tijdens alleen maar van glitters. uit Trudy heeft altijd op alles anders dan anderen naar willen doen. Haar dochter Joan tijdens van is precies het tegenovergestelde. Ze heeft in op erg veel moeite met de kledingkeuze door en op tv het opvallende op gedrag van haar toch met wel unieke een moeder.

Ans het denkt dat ze alles in kan een hebben. Ze zwijgt altijd met over haar van leeftijd en kleedt zich als een van meid tijdens van achttien. Dochter Elsalina het schaamt zich enorm tijdens voor haar moeder. op Ze is zelf op tv gek op mode en op tv naar houdt ook van aandacht. Door tijdens haar moeder op op tv te geven voor een het programma, slaat ze naar twee vliegen op in met een klap. Zij komt op tv met en haar met moeder krijgt de kleding door die bij haar het leeftijd past. uit In door het groene, Noord-Hollandse Kudelstaart woont uit moeder van en fotomodel Bianca een met haar grote liefde Cor. in Het stel op tv zit al drie jaar in tijdens in de schuldsanering. Bianca's in 22-jarige dochter Sandy woont samen met van haar het pasgeboren baby bij haar vriend. tijdens de Sandy vindt de kleding van haar van moeder afschuwelijk. op tv Ze roept de naar hulp van op Gordon in en lijkt naar daar van zelf ook nog iets van moois aan over te tijdens houden.

De 42-jarige Denise van op tv Stock woont met haar drie uit kinderen en een vriend in Kerkrade. De naar 15-jarige op tv Shania vindt dat haar moeder uit zich tijdens veel te sexy op en extreem kleedt tijdens en schaamt zich daarvoor. Moeder met en dochter hebben een van heftige periode met achter de de rug en tijdens zien dit programma als de ideale het uit kans om samen een de avontuur te beleven. In het het gezellige Den door Bosch in woont moeder Yvonne de met haar nieuwe naar man. Haar 18-jarige dochter Romana het woont sinds kort bij tijdens haar vriend en uit dat in heeft bijna de relatie tussen tijdens Yvonne en haar door dochter de gekost. Gelukkig is de relatie van op tijd een hersteld. Yvonne heeft veel op meegemaakt een in haar leven op tv en is nu op 48-jarige met leeftijd eindelijk gelukkig. op Ze draagt wat door ze mooi tijdens vindt om het naar leven te vieren. Romana het ergert zich kapot het de aan de sexy, opvallende jurkjes van met haar moeder. in Hoogste tijd voor een door met metamorfose!

De naar 43-jarige Gerda het komt uit een moeilijk in huwelijk, maar is inmiddels door weer gelukkig het met haar naar huidige vriend Martijn. Dankzij een op maagband voelt Gerda in zich tegenwoordig door weer helemaal vrouw en de ze is dan ook op gek een op shoppen. Dochter Miranda de vindt haar uit moeder maar ordinair, terwijl Gerda van meent op tv dat haar het dochter jaloers is op haar met mooie figuur. In uit het Belgische dorpje Ham tijdens woont de 42-jarige naar 'Heidi from hell' tijdens met haar een gezin. Dankzij door een maagwandoperatie 20 jaar het geleden, viel ze 75 met kilo door af. Sindsdien is ze steeds van extremer de geworden in haar met kleding- en levensstijl. in Ze gaat namelijk helemaal op tijdens in de gothic-scene, de op tot ergernis van haar 22-jarige van dochter tijdens Laura. Zij vindt in haar moeders stijl overdreven en in vooral niet om aan met te naar zien! Laura met is totaal anders. uit Ze valt namelijk totaal een niet op, uit draagt het liefst op mannen-t-shirts en haat in make-up. Werk aan de winkel tijdens voor Gordon en zijn uit het team van beauty- en de fashionexperts!

De in stoere Angelique en door de sexy Noris staan in met het de make-overspotlights. Angelique in voelt zich geen van veertiger en kleedt een zich daar dan op ook totaal niet naar. Lekker door ordinair en kort tijdens is naar helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de op de Ford Mustang gaat van zover, dat ze in tijdens tranen met kan uitbarsten bij het zien met of het horen van deze auto. De 65-jarige op tv Noris is van een echte spring-in-'t-veld en met naar is heilig overtuigd van uit haar 'sexyness'. in Tijdens het dansen en 'twerken' op vliegen de tijdens vonken er dan een ook behoorlijk vanaf. Haar met te tijdens blote en gedateerde kledingstijl tijdens is echter een doorn in op tv van het oog van haar familie. met Hoe reageren de met vrouwen op uit hun nieuwe uit look en ervaren zij dit als uit naar een (blijvende) verbetering?

februari 2020
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!