Programma gemist?

Dochter met Fanny luidt de noodklok over door in de veel te strakke jurkjes van de het haar moeder Betty. Betty vindt zelf naar dat haar van vetrolletjes wel op gezien mogen worden. het Dochter Chantal een heeft haar moeder tijdens Barbara zien veranderen van op tv een vrome gelovige vrouw door in door een femme fatale. Ze de vindt dat tijdens haar moeder de slaapkamerpakjes wel op een met mag bergen en daarom schakelt door ze de hulp op tv in van naar Gordon.

Feyenoord-fan Jolanda naar is in opgegeven door haar met 16-jarige dochter, Corina. van Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. tijdens Corina vindt het dat haar moeder op totaal is een doorgeslagen en wil niet op meer herkend tijdens worden als de 'dochter van door de Feyenoord-moeder'. Yoshida is op tv van ook niet blij naar met de kledingkeuze door van haar moeder, Kamla. Ze vindt met de korte, blote naar rokjes en overknee-laarzen de afschuwelijk. Yoshida hoopt naar naar dat haar moeder eindelijk een een look krijgt die in bij een het moeder past.

Vanavond is op tv de laatste aflevering van het het de make-overprogramma Hotter Than My Daughter, tijdens door waarin Gordon aan de naar slag gaat met excentrieke van moeders. Feyenoord-fan de Jolanda is opgegeven op door haar 16-jarige de dochter, Corina. de Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. de Corina vindt dat haar het moeder totaal in is doorgeslagen en met wil niet meer herkend door worden als door de 'dochter van de een Feyenoord-moeder'. Yoshida de is ook naar niet blij met de door kledingkeuze van haar het moeder, in Kamla. Ze vindt de het korte, blote rokjes en uit overknee-laarzen afschuwelijk. op Yoshida hoopt een dat haar moeder eindelijk een een look krijgt die van bij uit een moeder past.

De 61-jarige stoeipoes uit Ingrid door is opgegeven door met haar stiefdochter, Shera. de Ingrid is erg trots op tijdens haar uit mooie benen en grote borsten een en laat dit op tv maar een al te graag zien. van Shera vindt de kleding uit op tv van Ingrid erg ongepast. tijdens Shirley, dochter van door de Belgische Rita, vindt ook een dat door haar moeder naar zich gepaster mag kleden. op tv Shirley vindt in de jurkjes van haar moeder te van pikant een en te kort. van Rita doet dit uit bewust, ze in denkt er zo op tv jonger uit te uit zien.

Adrenalineliefhebber Iris is door opgegeven de door haar schoondochter, Melanie. naar Melanie tijdens vindt dat Iris zich te pikant van uit kleedt voor haar leeftijd door en ziet door haar graag in uit nettere kleding. Iris uit vindt het meevallen. Ze is trots met op haar figuur op tv en in mag haar de lijf toch showen?! De Antiliaanse naar Ludwina is opgegeven het door haar schoondochter, Ashley. een de Ludwina draagt superkorte en strakke pakjes uit en naar dat kan écht niet meer. naar Op naar op de van metamorfose!

De in stoere moeder Bieke is opgegeven in door haar 15-jarige tijdens met zoon Andy. Andy ergert zich aan in de spannende kledingstijl door van zijn moeder. in Zelfs zijn door vrienden een vinden haar een de lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita van staat met dag en nacht naar achter de bar met en slaat volgens in pleegdochter Nikki compleet door. In met het de make-overmansion worden op tv deze twee vrouwen omgetoverd tot elegante in tijdens dames.

Katja, op de 42-jarige het moeder van Lola, laat zien dat op ze een van kleurtjes uit houdt. Haar haarkleur is door dan ook roze en ze de draagt sexy jurkjes met en rokjes. een De 10-jarige Lola door heeft de hulp tijdens van Gordon in ingeschakeld. Ze wil niet uit langer dat haar moeder een eruitziet als haar in oudere zus. Samantha op tv vindt dat haar uit met stiefmoeder, Inge, er ook chiquer uit met mag op tv zien. Nu durft uit ze zelfs haar kinderen tijdens niet mee de te nemen door naar haar stiefmoeder, tijdens en dat zou met ze wel graag willen. Beide uit moeders krijgen een van make-over en het resultaat tijdens is uit ongelooflijk.

De pikante de Tineke het en kluizenaar Gordon zijn het door hun van radeloze kinderen opgegeven voor een in complete in make-over. Tineke is dol op aandacht op en trekt uit veel te blote op tv en in uitdagende jurkjes aan. een Dat doet ze de vooral tijdens de in wekelijkse bezoekjes aan van de swingersclub. Vader Gordon lijkt door door zijn kledingstijl uit op de een zwerver. Zoon in Jordy kan dit niet meer aanzien naar en in schaamt zich op tv voor zijn vaders manier van het kleden. in Tineke en Gordon krijgen op tv een make-over en hun kinderen op het staan versteld van met het resultaat!

Hét op metamorfoseprogramma van tijdens de Nederlandse televisie het is terug. Fans hebben door twee jaar moeten wachten, maar op vanavond uit start een gloednieuw seizoen van van ‘Hotter Than My door Daughter’. Gordon de neemt met tijdens zijn make-overteam de in wel héél excentrieke moeders op flink onder handen de in de een make-over mansion. Durven met de families en vrienden van op tv de deelnemers na tijdens het op tv zien van de verbluffende make-overs het weer met op hen over op tv straat? Gordon verwelkomt een op nieuw gezicht in zijn make-overteam. de Tommy Driessen naar is een de nieuwe stylist op tv die de zware opdracht aangaat om in de tijdens moeders gelukkig te maken op tv met een nieuwe met look. de Marissa Pronk keert terug als master het hairstylist. door Vaste visagistes Barbara met van Munster en Ciel Coenders de zorgen uit voor de finishing touch. Volgens Gordon het naar is dit seizoen écht bijzonder: “Bijna het iedere moeder op tv heeft gehuild door van blijdschap door de fantastische naar styling door van mijn make-overteam. Daarnaast hebben op naar we een heerlijke diversiteit aan het kandidaten. We van hebben voor het eerst een op zoon in die zijn vader met opgeeft. Maar ook in de jongste dochter ooit die in haar tijdens moeder niet meer de kan aanzien en een stiefdochter op met die ten einde uit raad is. Dit is tijdens je laatste kans de om dit programma te zien; van na een dit seizoen is door het écht afgelopen. Deze afleveringen de de overtreffen alles.” De Sexy Annelies en op excentrieke Karien door zijn door hun wanhopige van dochters opgegeven voor een een complete het make-over in de eerste aflevering. een In de door tweede aflevering staan naar een vader, tijdens die toevallig ook met Gordon heet, de en moeder Tineke centraal. uit Gordon zijn door kledingstijl lijkt volgens zijn zoon de op die naar een zwerver. tijdens Zoon Jordy kan dit niet op tv meer aanzien en in schaamt op tv zich voor zijn vaders kledingstijl. een Ze tijdens krijgen een make-over en hun een kinderen staan versteld van van het op resultaat.

In op tv de laatste op tv aflevering van dit uit seizoen is te de zien hoe Gordon thuis een een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe door zien zij er de nu uit? Zijn een de moeders op en een dochters nog net zo chic op tv als toen uit ze de mansion verlieten? Te naar een zien zijn onder anderen Chris en op tv Victoria tijdens en Riekie en tijdens Gretta.

In tijdens een kleine arbeiderswoning in Ede op tv uit woont de stoere, het veertigjarige Anne Marina met een haar man en zoon Rick. met Anne voelt zich tijdens op tv het lekkerst in haar sexy kleding. op op De veertienjarige Rick de is de laatste het jaren enorm gepest door klasgenoten. De uit opmerkingen op tv over het in uiterlijk van zijn ouders het vond hij veruit tijdens het meest kwetsend. Rick vindt van uit het verschrikkelijk als zijn moeder op uit tijdens hakken waar ze nauwelijks op kan het lopen het naar de supermarkt met gaat. De vijfenzestigjarige tijdens Trudy uit Wormer geniet een van het in leven. Omdat ze allergisch is door voor sleur en uit burgerlijkheid, draagt een ze alleen maar in glitters. Trudy heeft altijd een alles de anders dan uit anderen willen doen. Haar dochter Joan naar is precies het een tegenovergestelde. door Ze heeft erg veel naar moeite met de naar kledingkeuze tijdens en het opvallende gedrag van van haar op tv toch wel unieke op moeder.

Ans op tv denkt dat ze uit alles kan hebben. van Ze zwijgt van altijd over haar leeftijd in en kleedt zich als in een tijdens meid van achttien. Dochter Elsalina door schaamt zich enorm voor op haar de moeder. Ze is zelf gek op op mode en het houdt ook het van van aandacht. Door haar moeder op op te geven voor de het programma, slaat ze in twee vliegen in het een klap. een Zij op komt op tv en naar haar moeder krijgt de tijdens kleding die bij het haar de leeftijd past. In het groene, Noord-Hollandse door Kudelstaart woont moeder het en fotomodel Bianca op met uit haar grote op liefde Cor. Het stel naar zit al drie jaar het in de het schuldsanering. Bianca's 22-jarige van dochter Sandy woont het samen met haar op pasgeboren baby bij uit haar vriend. Sandy vindt het de in kleding van haar uit moeder afschuwelijk. Ze roept de van hulp van Gordon in tijdens en lijkt het daar zelf ook nog door iets moois aan de over te naar houden.

De de 42-jarige Denise Stock uit woont met haar op drie kinderen en vriend naar in Kerkrade. De het 15-jarige Shania het vindt dat haar moeder door zich tijdens veel te sexy een en extreem kleedt en schaamt tijdens zich daarvoor. Moeder uit en dochter hebben een het heftige het periode achter de rug uit en zien dit tijdens programma als naar de ideale kans uit om samen een avontuur te tijdens beleven. van In het gezellige Den van Bosch woont moeder door Yvonne met haar naar nieuwe man. Haar 18-jarige een dochter Romana woont tijdens sinds kort het bij haar vriend en de dat heeft bijna van de relatie een tussen door Yvonne en haar dochter gekost. het Gelukkig een is de relatie op naar tijd hersteld. Yvonne naar heeft veel meegemaakt in haar in leven naar en is nu op 48-jarige op op tv leeftijd eindelijk gelukkig. Ze draagt wat op tv ze door mooi vindt om het leven door te vieren. Romana op ergert zich tijdens kapot aan op tv de sexy, opvallende jurkjes van de haar moeder. Hoogste in tijd met voor een tijdens metamorfose!

De uit 43-jarige Gerda komt uit op een moeilijk huwelijk, op tv maar is inmiddels naar weer gelukkig met het haar huidige vriend op tv Martijn. met Dankzij een maagband voelt Gerda zich op tegenwoordig weer op helemaal vrouw en ze uit is dan een ook door gek op shoppen. Dochter in Miranda vindt haar het moeder maar ordinair, een terwijl Gerda meent dat uit haar dochter jaloers op tv is op haar tijdens mooie met figuur. In het op tv Belgische dorpje Ham woont de met 42-jarige naar 'Heidi from hell' met in haar gezin. Dankzij een in maagwandoperatie 20 jaar geleden, door door viel ze 75 kilo af. de Sindsdien is met ze steeds extremer geworden in naar de haar kleding- en levensstijl. Ze gaat tijdens namelijk helemaal een op in op tv de gothic-scene, tot ergernis van het op haar 22-jarige dochter Laura. Zij vindt uit haar moeders door stijl overdreven naar en vooral niet om aan de door te zien! Laura is totaal anders. een Ze valt uit namelijk totaal op tv niet op, draagt het van liefst mannen-t-shirts en in haat make-up. Werk door aan tijdens de winkel voor Gordon met en zijn de team van beauty- en een fashionexperts!

De op stoere Angelique en de met sexy Noris tijdens staan in de make-overspotlights. Angelique de het voelt zich geen veertiger en kleedt van zich daar in dan ook totaal naar niet in naar. Lekker ordinair en kort op tv is helemaal haar naar ding. Haar voorliefde voor op tv de Ford Mustang tijdens met gaat zover, dat uit ze in tranen kan uitbarsten tijdens bij met het zien of in horen van deze auto. De van 65-jarige Noris is tijdens een echte spring-in-'t-veld naar en is heilig overtuigd op van haar door 'sexyness'. tijdens Tijdens het dansen met en 'twerken' vliegen de met vonken er dan in ook behoorlijk vanaf. op tv Haar te het blote en gedateerde kledingstijl op tv is echter een doorn een in het oog van een met haar familie. Hoe reageren de vrouwen het een op hun nieuwe uit look en ervaren zij door dit als een met (blijvende) verbetering?

november 2019
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 13-11-2019 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!