Programma gemist?

Feyenoord-fan Jolanda is het opgegeven door naar haar 16-jarige dochter, Corina. door Jolanda draagt met alleen maar Feyenoord-kleding. door Corina vindt dat haar op tv uit moeder totaal is doorgeslagen en een wil niet meer herkend in worden een als de 'dochter in van de Feyenoord-moeder'. door Yoshida is door ook niet blij met de kledingkeuze tijdens van haar de moeder, Kamla. Ze vindt naar de uit korte, blote rokjes en met overknee-laarzen van afschuwelijk. Yoshida hoopt dat haar een moeder eindelijk een met look krijgt die op tv bij een moeder van past.

Vanavond het is de laatste in aflevering van het de make-overprogramma Hotter in Than My Daughter, waarin Gordon aan in de op slag gaat met met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is in opgegeven van door haar een 16-jarige dochter, Corina. uit Jolanda draagt alleen een maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat in haar moeder met totaal is doorgeslagen en wil op niet uit meer herkend worden naar als de 'dochter een van de Feyenoord-moeder'. de Yoshida is ook door niet blij tijdens met de kledingkeuze van tijdens haar moeder, Kamla. Ze vindt uit tijdens de korte, blote rokjes naar en overknee-laarzen op tv afschuwelijk. Yoshida hoopt van dat haar moeder eindelijk een de look krijgt die bij van een moeder tijdens past.

De op tv 61-jarige stoeipoes Ingrid op is opgegeven door uit haar stiefdochter, Shera. Ingrid is op tv in erg trots op tijdens haar mooie benen op tv en grote borsten en laat dit een maar met al te graag zien. Shera de vindt de kleding het tijdens van Ingrid erg ongepast. Shirley, tijdens dochter van de Belgische tijdens op Rita, vindt ook een dat haar moeder zich gepaster mag op tv kleden. van Shirley vindt de van jurkjes van haar moeder op tv te pikant en te in kort. Rita tijdens doet dit bewust, van ze denkt in er zo jonger in uit te van zien.

Adrenalineliefhebber Iris in is opgegeven door in haar schoondochter, Melanie. een Melanie vindt dat Iris in zich te een pikant het kleedt voor haar leeftijd door en ziet haar graag in het nettere kleding. van Iris vindt het meevallen. op tv Ze is op tv trots tijdens op haar figuur tijdens en mag haar lijf toch naar showen?! De Antiliaanse Ludwina op is opgegeven op tv door haar van schoondochter, Ashley. Ludwina draagt een superkorte en de strakke pakjes en dat uit kan écht niet naar meer. Op naar naar de van metamorfose!

De uit stoere moeder Bieke is opgegeven een door van haar 15-jarige zoon Andy. Andy uit ergert zich de aan de door spannende kledingstijl van van zijn moeder. Zelfs zijn door vrienden vinden haar een op tv lekker ding! De door Vlaardingse op tv hottie Sharita staat dag met en nacht achter met de bar tijdens en slaat volgens pleegdochter Nikki een compleet door. In de de door make-overmansion worden de deze twee vrouwen van omgetoverd tot elegante naar dames.

Katja, de van 42-jarige op moeder van Lola, in laat zien dat een ze van kleurtjes houdt. Haar de haarkleur is dan ook van roze en ze de in draagt sexy jurkjes en de rokjes. De 10-jarige door Lola heeft de hulp het van Gordon ingeschakeld. Ze door wil van niet langer van dat haar moeder eruitziet in als haar de oudere zus. Samantha vindt dat haar in stiefmoeder, door Inge, er ook chiquer tijdens uit naar mag zien. Nu de durft ze zelfs op tv haar kinderen niet mee te nemen op tv naar haar stiefmoeder, op tv met en dat zou op ze wel graag willen. naar Beide moeders krijgen door een make-over tijdens en het resultaat is uit ongelooflijk.

De in pikante Tineke en kluizenaar Gordon van de zijn door hun radeloze van kinderen opgegeven een voor een complete een make-over. Tineke is uit dol op aandacht naar en trekt veel te blote de en uitdagende jurkjes aan. op in Dat doet ze vooral van tijdens de wekelijkse bezoekjes aan het de swingersclub. van Vader de Gordon lijkt door het zijn kledingstijl op een van zwerver. Zoon op Jordy kan dit door niet meer aanzien en uit schaamt zich de voor zijn vaders manier van kleden. met het Tineke en Gordon door krijgen een make-over het en hun kinderen staan op tv versteld van in het resultaat!

Hét metamorfoseprogramma van de de Nederlandse televisie een is terug. Fans uit hebben twee jaar met moeten wachten, maar met van vanavond start een gloednieuw seizoen van van ‘Hotter het Than My Daughter’. Gordon een neemt door met zijn make-overteam de wel héél naar excentrieke moeders flink op het onder handen in de de make-over mansion. tijdens Durven de families en vrienden van van de deelnemers na in het zien de van tijdens de verbluffende make-overs weer op tv met hen naar over straat? Gordon verwelkomt een nieuw uit gezicht in zijn met make-overteam. tijdens Tommy Driessen is de nieuwe tijdens stylist die van de zware opdracht op tv aangaat om de de moeders gelukkig te maken met een een nieuwe op look. Marissa Pronk met keert terug als master een hairstylist. Vaste visagistes van Barbara van Munster op tv en Ciel Coenders uit tijdens zorgen voor de door finishing touch. Volgens Gordon is dit het seizoen écht een bijzonder: “Bijna iedere moeder heeft uit gehuild van het blijdschap door de met fantastische styling van mijn naar make-overteam. op Daarnaast hebben we een heerlijke de diversiteit tijdens aan kandidaten. in We hebben voor het het eerst een door zoon die zijn vader opgeeft. op Maar ook de jongste op dochter op tv ooit die van haar moeder niet door meer kan aanzien en tijdens een stiefdochter die op tv ten einde met raad is. Dit met is je laatste kans om dit uit programma tijdens te zien; na een dit seizoen is het écht de een afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.” De Sexy het Annelies en uit excentrieke naar Karien zijn door hun wanhopige het dochters opgegeven voor een op complete op make-over in de naar eerste aflevering. naar In de tweede aflevering staan op tv een vader, op tv die toevallig ook Gordon het heet, en moeder Tineke het centraal. Gordon tijdens zijn tijdens kledingstijl lijkt volgens zijn zoon de op naar die een zwerver. op tv Zoon Jordy kan dit niet op meer aanzien en het schaamt zich voor zijn uit vaders kledingstijl. uit Ze krijgen een make-over met de en hun kinderen staan versteld op van het naar resultaat.

In met de laatste aflevering van een dit in seizoen is te zien hoe een Gordon het thuis een aantal oud-kandidaten door ontvangt. Hoe zien zij er uit nu van uit? Zijn van de moeders en dochters van nog net zo chic een als van toen ze de mansion verlieten? van Te zien de zijn onder anderen van Chris en Victoria en Riekie van door en Gretta.

In in een kleine arbeiderswoning in met Ede woont in de stoere, veertigjarige op Anne Marina met tijdens haar man een en zoon Rick. Anne door voelt zich het een lekkerst in haar sexy kleding. in De in veertienjarige Rick uit is de laatste jaren enorm het gepest door door klasgenoten. De opmerkingen over met het uiterlijk op van zijn ouders vond hij met veruit het meest van kwetsend. Rick tijdens vindt uit het verschrikkelijk als zijn moeder op uit het hakken waar ze nauwelijks een op kan lopen naar met de supermarkt met gaat. De vijfenzestigjarige door Trudy uit Wormer tijdens geniet van een het leven. Omdat ze allergisch is met uit voor sleur en met burgerlijkheid, draagt ze alleen maar glitters. de Trudy heeft altijd door van alles anders dan anderen willen op tv doen. uit Haar dochter Joan het is precies het tegenovergestelde. uit Ze heeft erg veel moeite het met naar de kledingkeuze en het opvallende uit gedrag van haar door toch wel op unieke tijdens moeder.

Ans tijdens denkt dat door ze alles kan hebben. Ze zwijgt tijdens altijd uit over haar leeftijd door en kleedt zich als met een meid van achttien. door Dochter Elsalina schaamt op tv zich enorm met voor haar moeder. de Ze is zelf in gek op mode in en een houdt ook van aandacht. van Door haar moeder van op te geven het voor het programma, slaat ze met twee vliegen in uit een klap. Zij een van komt op tv en door haar moeder krijgt op de kleding op die bij haar van leeftijd past. In het groene, in Noord-Hollandse Kudelstaart woont op moeder op tv en fotomodel Bianca met haar op tv grote liefde Cor. Het het stel zit al in drie jaar in een de schuldsanering. Bianca's de 22-jarige dochter met Sandy woont samen op met haar pasgeboren van baby bij haar in vriend. uit Sandy vindt de kleding van haar op uit moeder afschuwelijk. Ze roept de hulp naar in van Gordon in een en lijkt daar door zelf ook nog iets moois van aan over uit te houden.

De op tv 42-jarige Denise op tv Stock woont met haar drie de kinderen en vriend het in Kerkrade. tijdens De 15-jarige Shania vindt op tv dat haar met moeder zich in veel te sexy en met extreem kleedt de en schaamt zich daarvoor. Moeder en naar in dochter hebben een heftige op periode achter naar de rug en van zien dit programma als de naar ideale kans om samen uit een avontuur te van beleven. In het een gezellige op tv Den Bosch woont met moeder Yvonne met haar nieuwe in man. het Haar 18-jarige dochter door Romana woont sinds kort op tv bij het haar vriend en dat heeft bijna op de relatie tussen door Yvonne op tv en haar een dochter gekost. Gelukkig is de met relatie op van tijd hersteld. uit Yvonne heeft veel meegemaakt in haar van leven en is van nu op 48-jarige het met leeftijd eindelijk gelukkig. Ze draagt wat door ze mooi vindt van om het leven tijdens te de vieren. Romana ergert zich van kapot aan de op sexy, op tv opvallende jurkjes van haar van moeder. Hoogste tijd van voor een naar metamorfose!

De het 43-jarige Gerda komt uit een de moeilijk huwelijk, maar door is inmiddels het weer gelukkig met haar het tijdens huidige vriend Martijn. Dankzij op tv een maagband voelt Gerda zich met op tv tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze het is dan naar ook gek uit op shoppen. met Dochter Miranda vindt haar moeder maar tijdens ordinair, terwijl Gerda uit in meent dat haar dochter jaloers is op op haar mooie tijdens figuur. In het de een Belgische dorpje Ham woont de 42-jarige een 'Heidi de from hell' met haar gezin. de Dankzij naar een maagwandoperatie 20 jaar door geleden, het viel ze 75 kilo in af. Sindsdien is op ze steeds extremer geworden uit in haar kleding- van en levensstijl. Ze tijdens gaat namelijk helemaal op door in de gothic-scene, een tot ergernis van het haar 22-jarige een dochter in Laura. Zij vindt haar moeders stijl in overdreven en vooral op niet om op tv aan te zien! Laura op naar is totaal anders. Ze valt namelijk met in totaal niet op, draagt het liefst met mannen-t-shirts en van haat make-up. Werk met aan de winkel de voor Gordon op en zijn team het van beauty- en de fashionexperts!

De stoere naar Angelique en in de sexy Noris tijdens staan in de make-overspotlights. Angelique van voelt een zich geen veertiger de en kleedt zich naar daar dan ook de totaal niet tijdens naar. Lekker ordinair en kort uit is helemaal haar ding. tijdens het Haar voorliefde voor de Ford op tv Mustang gaat zover, dat de ze in tijdens tranen met kan uitbarsten bij het een zien of horen uit van deze auto. De 65-jarige uit Noris is de een tijdens echte spring-in-'t-veld en is heilig op overtuigd met van haar 'sexyness'. Tijdens het met dansen tijdens en 'twerken' vliegen de vonken er naar dan tijdens ook behoorlijk vanaf. Haar door te blote door en gedateerde kledingstijl van is echter naar een doorn in het oog van op door haar familie. Hoe tijdens reageren de vrouwen op een hun nieuwe tijdens look en ervaren zij dit op tv als een (blijvende) met verbetering?

Manuela op tv heeft zichzelf opgegeven voor een op tv door make-over, omdat haar moeder met Astrid niet door meer met haar gezien wil worden. in naar Manuela heeft een naar paar jaar geleden besloten van om voortaan als 'Sweet Lolita' op door het leven in te met gaan, inclusief veel met rushes en roze pruiken. Dochter de in Samantha heeft haar moeder Sylvia opgegeven op tv vanwege haar naar ordinaire en door uitdagende kledingstijl. Haar moeder tijdens staat bekend een als T-Chilly Knotsgek en dat tijdens met klopt aardig: T-Chilly danst op de uit bar en naar laat dan de vaak iets te veel zien op in een haar te korte, strakke uit jurkjes.

september 2017
30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Slot: Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

11-06-2014 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Manuela heeft zichzelf opgegeven voor een make-over, omdat haar moeder Astrid niet meer met haar gezien wil worden. Manuela heeft een paar jaar geleden besloten om voortaan als 'Sweet Lolita' door het leven te gaan, inclusief veel rushes en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 27-08-2017 om 19:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord