Programma gemist?
mei 2017
25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan de swingersclub. Vader Gordon lijkt door zijn kledingstijl op een zwerver. Zoon Jordy kan dit niet meer aanzien en schaamt zich voor zijn vaders manier van kleden. Tineke en Gordon krijgen een make-over en hun kinderen staan versteld van het resultaat!

18-05-2017 20:34

Terug: Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moeders flink onder handen in de make-over mansion. Durven de families en vrienden van de deelnemers na het zien van de verbluffende make-overs weer met hen over straat? Gordon verwelkomt een nieuw gezicht in zijn make-overteam. Tommy Driessen is de nieuwe stylist die de zware opdracht aangaat om de moeders gelukkig te maken met een nieuwe look. Marissa Pronk keert terug als master hairstylist. Vaste visagistes Barbara van Munster en Ciel Coenders zorgen voor de finishing touch. Volgens Gordon is dit seizoen écht bijzonder: “Bijna iedere moeder heeft gehuild van blijdschap door de fantastische styling van mijn make-overteam. Daarnaast hebben we een heerlijke diversiteit aan kandidaten. We hebben voor het eerst een zoon die zijn vader opgeeft. Maar ook de jongste dochter ooit die haar moeder niet meer kan aanzien en een stiefdochter die ten einde raad is. Dit is je laatste kans om dit programma te zien; na dit seizoen is het écht afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.” De Sexy Annelies en excentrieke Karien zijn door hun wanhopige dochters opgegeven voor een complete make-over in de eerste aflevering. In de tweede aflevering staan een vader, die toevallig ook Gordon heet, en moeder Tineke centraal. Gordon zijn kledingstijl lijkt volgens zijn zoon op die een zwerver. Zoon Jordy kan dit niet meer aanzien en schaamt zich voor zijn vaders kledingstijl. Ze krijgen een make-over en hun kinderen staan versteld van het resultaat.

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris en Victoria en Riekie en Gretta.

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over het uiterlijk van zijn ouders vond hij veruit het meest kwetsend. Rick vindt het verschrikkelijk als zijn moeder op hakken waar ze nauwelijks op kan lopen naar de supermarkt gaat. De vijfenzestigjarige Trudy uit Wormer geniet van het leven. Omdat ze allergisch is voor sleur en burgerlijkheid, draagt ze alleen maar glitters. Trudy heeft altijd alles anders dan anderen willen doen. Haar dochter Joan is precies het tegenovergestelde. Ze heeft erg veel moeite met de kledingkeuze en het opvallende gedrag van haar toch wel unieke moeder.

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma, slaat ze twee vliegen in een klap. Zij komt op tv en haar moeder krijgt de kleding die bij haar leeftijd past. In het groene, Noord-Hollandse Kudelstaart woont moeder en fotomodel Bianca met haar grote liefde Cor. Het stel zit al drie jaar in de schuldsanering. Bianca's 22-jarige dochter Sandy woont samen met haar pasgeboren baby bij haar vriend. Sandy vindt de kleding van haar moeder afschuwelijk. Ze roept de hulp van Gordon in en lijkt daar zelf ook nog iets moois aan over te houden.

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug en zien dit programma als de ideale kans om samen een avontuur te beleven. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar nieuwe man. Haar 18-jarige dochter Romana woont sinds kort bij haar vriend en dat heeft bijna de relatie tussen Yvonne en haar dochter gekost. Gelukkig is de relatie op tijd hersteld. Yvonne heeft veel meegemaakt in haar leven en is nu op 48-jarige leeftijd eindelijk gelukkig. Ze draagt wat ze mooi vindt om het leven te vieren. Romana ergert zich kapot aan de sexy, opvallende jurkjes van haar moeder. Hoogste tijd voor een metamorfose!

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham woont de 42-jarige 'Heidi from hell' met haar gezin. Dankzij een maagwandoperatie 20 jaar geleden, viel ze 75 kilo af. Sindsdien is ze steeds extremer geworden in haar kleding- en levensstijl. Ze gaat namelijk helemaal op in de gothic-scene, tot ergernis van haar 22-jarige dochter Laura. Zij vindt haar moeders stijl overdreven en vooral niet om aan te zien! Laura is totaal anders. Ze valt namelijk totaal niet op, draagt het liefst mannen-t-shirts en haat make-up. Werk aan de winkel voor Gordon en zijn team van beauty- en fashionexperts!

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat zover, dat ze in tranen kan uitbarsten bij het zien of horen van deze auto. De 65-jarige Noris is een echte spring-in-'t-veld en is heilig overtuigd van haar 'sexyness'. Tijdens het dansen en 'twerken' vliegen de vonken er dan ook behoorlijk vanaf. Haar te blote en gedateerde kledingstijl is echter een doorn in het oog van haar familie. Hoe reageren de vrouwen op hun nieuwe look en ervaren zij dit als een (blijvende) verbetering?

11-06-2014 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Manuela heeft zichzelf opgegeven voor een make-over, omdat haar moeder Astrid niet meer met haar gezien wil worden. Manuela heeft een paar jaar geleden besloten om voortaan als 'Sweet Lolita' door het leven te gaan, inclusief veel rushes en roze pruiken. Dochter Samantha heeft haar moeder Sylvia opgegeven vanwege haar ordinaire en uitdagende kledingstijl. Haar moeder staat bekend als T-Chilly Knotsgek en dat klopt aardig: T-Chilly danst op de bar en laat dan vaak iets te veel zien in haar te korte, strakke jurkjes.

04-06-2014 20:36

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Rowena weigert op straat naast haar vader Martin en zus Amanda te lopen, omdat zij alleen maar trainingspakken dragen. Gordon en zijn team schieten Rowena daarom te hulp. Dagmar durft zich ook niet meer in het openbaar te vertonen met haar moeder, vanwege haar ordinaire catsuits en omdat ze zich gedraagt als een losbandige giebeltiener.

28-05-2014 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Peter kan het niet meer aanzien dat zijn moeder Anja totaal losgeslagen is met haar lakleren outfits. Hij wil zijn mooie en stralende moeder terug en heeft daarom de hulp ingeroepen van Gordon en zijn team. Hetzelfde geldt voor de Belgische Loredana en Stefanie, die hun moeder Yvette hebben opgegeven omdat die zich in te kleine tienerjurkjes wurmt.

21-05-2014 20:36

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De dertienjarige Romana schaamt zich voor de weinig verhullende kleding van haar moeder. Ze durft zich niet meer op school te vertonen, vanwege de sexy fotoshoots van haar moeder Angela. De 53-jarige tante Jannie is een bekende verschijning in de omgeving van Breda, dankzij haar getoupeerde haar en zuurstokroze pakjes. Haar petekind Mientje maakt zich ernstig zorgen en schakelt de hulp in van Gordon en het metamorfoseteam.

14-05-2014 20:33

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

Transgender Aris ging door het leven als man, maar heeft een paar jaar geleden het roer omgegooid. Eindelijk kan Aris het leven leiden waar ze altijd al van gedroomd had, maar volgens ex-vriendin Ellen is ze daarin totaal doorgeslagen. Roos is het helemaal zat dat haar moeder Martina door heel Gouda te koop loopt met haar borsten. Ze puilen uit haar te strakke jurkjes en ze laat iets te graag haar tepelpiercing zien. Gordon en zijn team roepen de moeder van Roos tot de orde.

07-05-2014 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Tamara schaamt zich voor haar beste vriendin Angel, die eruitziet als een prostituee en zich gedraagt als een ordinaire puber. Nu ze de veertig zijn gepasseerd moet dat maar eens afgelopen zijn, vindt Tamara. Wanneer je de prachtige Gretta ziet dan kun je je bijna niet voorstellen dat de ordinaire en lompe Riekie uit Eindhoven haar moeder is. Toch is dit de keiharde werkelijkheid en daarom heeft Gretta haar moeder opgegeven voor een bijzondere metamorfose.

04-12-2013 20:40

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 67-jarige Kelly heeft een grote droom: groot zangeres zijn. Kelly heeft maling aan alles, haar kleding en haar gedrag. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien; niet alleen met haar kleding, maar vooral met het naakt recreëren. Sinds de komst van Gordon is ze meer op haar kleding gaan letten. Ook de 46-jarige Monique was eerder in de uitzending. De make-over van Monique en dochter Graciella was prachtig en zowel moeder en dochter waren dolgelukkig met hun nieuwe look. Is dat nog steeds het geval?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord