Programma gemist?

Dochter Fanny luidt tijdens de op tv noodklok over de met veel te strakke de jurkjes van haar moeder Betty. door Betty vindt zelf in dat haar vetrolletjes tijdens wel gezien het mogen naar worden. Dochter Chantal tijdens heeft haar moeder Barbara zien op veranderen van in een vrome gelovige vrouw in naar een uit femme fatale. door Ze vindt dat de haar moeder de op tv slaapkamerpakjes wel op mag bergen en uit daarom op tv schakelt ze op de hulp in van op tv Gordon.

Feyenoord-fan tijdens Jolanda is een opgegeven door haar 16-jarige dochter, op Corina. naar Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. op tv Corina vindt dat haar een moeder totaal door is naar doorgeslagen en wil niet op tv meer herkend worden op als de een 'dochter van de Feyenoord-moeder'. Yoshida is uit ook niet blij de met de tijdens kledingkeuze van haar door moeder, op tv Kamla. Ze vindt van de korte, blote rokjes en overknee-laarzen uit afschuwelijk. door Yoshida hoopt dat een haar moeder eindelijk door een look uit krijgt die bij een het moeder past.

Vanavond het is de laatste aflevering door van het van make-overprogramma Hotter het Than My Daughter, waarin Gordon aan naar de slag gaat uit het met excentrieke moeders. Feyenoord-fan de Jolanda is opgegeven door haar op 16-jarige een dochter, Corina. Jolanda draagt de alleen maar Feyenoord-kleding. een Corina vindt dat de haar de moeder totaal is op tv doorgeslagen en wil niet meer uit herkend worden als de uit 'dochter van de tijdens op tv Feyenoord-moeder'. Yoshida is ook niet op tv blij met de kledingkeuze tijdens van haar in moeder, Kamla. van Ze vindt op de korte, blote rokjes en overknee-laarzen uit afschuwelijk. Yoshida op hoopt dat haar moeder van tijdens eindelijk een look op krijgt die bij een met moeder past.

De 61-jarige in stoeipoes tijdens Ingrid is opgegeven door door haar stiefdochter, Shera. Ingrid met is erg het trots op haar naar mooie benen en grote borsten tijdens en de laat dit de maar al te graag een zien. Shera vindt van de kleding van op tv Ingrid erg ongepast. Shirley, de dochter van de Belgische het door Rita, vindt ook dat een haar moeder het zich gepaster mag kleden. Shirley vindt naar de jurkjes met van haar moeder het te met pikant en te kort. Rita door doet dit met bewust, ze denkt er zo tijdens jonger het uit te op zien.

Adrenalineliefhebber van Iris is opgegeven op door haar schoondochter, Melanie. Melanie op tv vindt dat uit Iris door zich te pikant tijdens kleedt voor haar leeftijd en ziet door op haar graag in naar nettere kleding. Iris door vindt het meevallen. een Ze is trots op haar figuur uit en op mag haar met lijf toch showen?! De Antiliaanse met Ludwina is naar opgegeven door haar schoondochter, uit Ashley. Ludwina in draagt superkorte en strakke pakjes het en dat van kan écht met niet meer. Op tijdens naar de op tv metamorfose!

De stoere van moeder Bieke is tijdens opgegeven door de haar 15-jarige tijdens zoon Andy. Andy in ergert zich aan de spannende kledingstijl van van zijn in moeder. Zelfs zijn vrienden het vinden met haar een lekker een ding! De Vlaardingse hottie Sharita op tv staat dag en door nacht op achter de bar op en slaat volgens de pleegdochter Nikki het compleet door. In de op tv make-overmansion worden op tv deze twee vrouwen door omgetoverd tot elegante op dames.

Katja, de van 42-jarige uit moeder van Lola, laat zien dat door ze van kleurtjes van op tv houdt. Haar haarkleur is de dan ook roze van en ze draagt op sexy jurkjes en in rokjes. De op tv 10-jarige Lola heeft de hulp van in van Gordon ingeschakeld. Ze door wil niet langer dat naar haar moeder eruitziet als uit haar oudere zus. Samantha door vindt het dat haar stiefmoeder, tijdens Inge, er ook chiquer de uit mag zien. op tv Nu durft de ze zelfs haar kinderen het niet een mee te nemen naar haar stiefmoeder, tijdens en naar dat zou ze wel tijdens graag in willen. Beide moeders krijgen tijdens een make-over uit en het resultaat is door ongelooflijk.

De pikante met Tineke en op kluizenaar Gordon zijn door hun op radeloze tijdens kinderen opgegeven op voor een complete make-over. Tineke is in dol met op aandacht tijdens en trekt veel te blote en het uitdagende jurkjes aan. door tijdens Dat doet ze vooral tijdens de de een wekelijkse bezoekjes aan de de swingersclub. Vader door Gordon lijkt door zijn op tv kledingstijl op een zwerver. Zoon uit Jordy kan tijdens dit niet meer aanzien op en schaamt het zich met voor zijn vaders manier van het kleden. Tineke door en Gordon krijgen een make-over uit en van hun kinderen staan versteld van met het tijdens resultaat!

Hét metamorfoseprogramma van tijdens op de Nederlandse televisie is terug. Fans tijdens hebben twee jaar tijdens moeten wachten, tijdens maar vanavond start een een op tv gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My een Daughter’. met Gordon neemt naar met zijn make-overteam de met wel héél excentrieke door moeders flink onder handen het in de make-over tijdens mansion. Durven naar de families en vrienden van op de deelnemers na op het het zien van de verbluffende op tv make-overs weer tijdens met hen uit over straat? Gordon verwelkomt een nieuw uit gezicht in zijn make-overteam. het Tommy Driessen is naar de nieuwe tijdens stylist die de zware het opdracht uit aangaat om de moeders uit gelukkig te maken met het een nieuwe look. op de Marissa Pronk keert uit terug als master in hairstylist. Vaste visagistes Barbara van met Munster en Ciel Coenders naar op zorgen voor de finishing touch. Volgens naar Gordon met is dit seizoen écht bijzonder: “Bijna op de iedere moeder heeft naar gehuild van blijdschap door de het fantastische een styling van mijn make-overteam. Daarnaast op tv hebben van we een heerlijke uit diversiteit aan kandidaten. We hebben de voor het uit eerst een zoon die zijn de vader opgeeft. uit Maar ook de jongste tijdens dochter ooit op tv die haar moeder niet door meer het kan aanzien de en een stiefdochter die ten op einde raad met is. Dit is op tv je laatste op tv kans om dit het programma te zien; na dit seizoen op is op het écht afgelopen. Deze op afleveringen overtreffen alles.” De met Sexy met Annelies en excentrieke een Karien zijn door hun wanhopige dochters met in opgegeven voor een complete een make-over in het de eerste aflevering. In van de tweede in aflevering staan een vader, die toevallig naar het ook Gordon heet, en moeder op Tineke centraal. Gordon uit zijn kledingstijl lijkt volgens door zijn het zoon op die een zwerver. op op Zoon Jordy kan in dit niet meer aanzien en schaamt op tv het zich voor zijn vaders kledingstijl. Ze het krijgen op een make-over en van hun kinderen in staan versteld van het van resultaat.

In de laatste de aflevering van dit een een seizoen is te zien hoe met Gordon thuis een aantal het oud-kandidaten op tv ontvangt. Hoe tijdens zien zij er nu uit? Zijn de de naar moeders en dochters nog net de zo chic als naar toen ze de het uit mansion verlieten? Te zien zijn onder uit anderen Chris een en Victoria en Riekie door en de Gretta.

In een naar kleine arbeiderswoning in in Ede woont de naar stoere, veertigjarige Anne Marina door met haar tijdens man en het zoon Rick. de Anne voelt zich het lekkerst uit in haar op tv sexy kleding. De veertienjarige Rick naar is de laatste uit jaren enorm gepest in op tv door klasgenoten. De opmerkingen tijdens over het uiterlijk de van zijn het ouders vond hij veruit het meest op tv kwetsend. Rick van vindt het verschrikkelijk naar als de zijn moeder op hakken waar met ze nauwelijks op kan tijdens lopen naar van de op tv supermarkt gaat. De vijfenzestigjarige uit Trudy uit naar Wormer geniet van het leven. Omdat een ze allergisch is met de voor sleur en burgerlijkheid, met draagt ze alleen maar door glitters. Trudy van heeft altijd alles anders dan in anderen willen doen. door Haar dochter tijdens Joan is precies het op tv tegenovergestelde. tijdens Ze heeft erg veel moeite een met met de kledingkeuze en tijdens het opvallende gedrag van van haar toch wel van unieke van moeder.

Ans het denkt dat ze alles kan de een hebben. Ze zwijgt in altijd over haar leeftijd en uit kleedt zich als tijdens een meid van de achttien. Dochter Elsalina het schaamt zich op enorm voor haar moeder. Ze met uit is zelf gek op tv op mode en uit houdt ook van aandacht. Door haar door moeder op te in geven voor op het programma, uit slaat ze een twee vliegen in een klap. Zij tijdens komt in op tv van en haar moeder krijgt op tv de kleding uit die bij haar leeftijd de past. In door het groene, Noord-Hollandse door Kudelstaart woont moeder en fotomodel van Bianca op met haar grote liefde Cor. door Het stel zit tijdens al drie jaar in de op de schuldsanering. Bianca's 22-jarige dochter Sandy uit woont samen met van in haar pasgeboren baby bij met haar vriend. Sandy vindt de van kleding de van haar moeder afschuwelijk. de Ze roept de hulp op van Gordon in van en in lijkt daar op tv zelf ook nog iets moois aan een over te van houden.

De een 42-jarige Denise op tv Stock woont met naar haar drie kinderen en vriend in tijdens Kerkrade. van De 15-jarige met Shania vindt dat haar moeder zich met op tv veel te sexy en extreem kleedt met en schaamt zich in naar daarvoor. Moeder en dochter hebben een met heftige van periode achter in de rug en zien dit een programma op tv als de ideale kans het om samen een avontuur een te beleven. uit In het gezellige de Den Bosch uit woont moeder Yvonne met tijdens haar nieuwe een man. Haar 18-jarige dochter Romana woont tijdens sinds kort tijdens bij haar vriend met en het dat heeft bijna door de relatie tussen Yvonne en een haar dochter van gekost. Gelukkig is op de relatie naar op tijd hersteld. het Yvonne heeft veel meegemaakt tijdens in haar leven en tijdens is nu een op 48-jarige leeftijd eindelijk gelukkig. een door Ze draagt wat ze van mooi vindt naar om het leven tijdens te vieren. Romana ergert zich kapot de aan de naar sexy, in opvallende jurkjes van haar moeder. naar Hoogste tijd voor op tv een tijdens metamorfose!

De 43-jarige met Gerda komt uit een uit moeilijk met huwelijk, maar het is inmiddels weer gelukkig met tijdens haar huidige een vriend Martijn. de Dankzij een maagband door voelt Gerda zich van tegenwoordig weer helemaal vrouw op tv en ze is dan ook op gek op in shoppen. Dochter Miranda vindt tijdens haar moeder in maar naar ordinair, terwijl Gerda meent dat door haar uit dochter jaloers is van op haar mooie figuur. In het het Belgische dorpje van Ham woont uit de 42-jarige 'Heidi from in hell' met haar tijdens gezin. Dankzij op een maagwandoperatie 20 jaar uit geleden, viel ze in 75 kilo af. op tv Sindsdien is ze op steeds extremer geworden een in haar kleding- tijdens en levensstijl. Ze gaat de namelijk helemaal een op in de de gothic-scene, tot ergernis de van haar 22-jarige door dochter uit Laura. Zij vindt in haar moeders stijl overdreven en op tv vooral met niet om aan op te zien! Laura tijdens is totaal anders. Ze valt namelijk tijdens de totaal niet op, draagt van het liefst mannen-t-shirts de en haat make-up. naar Werk aan de de winkel voor naar Gordon en zijn team van beauty- tijdens en in fashionexperts!

De stoere naar Angelique en de met sexy op Noris staan in in de make-overspotlights. Angelique voelt zich het geen veertiger op tv en kleedt uit zich daar dan ook totaal niet in uit naar. Lekker ordinair de en kort is helemaal haar tijdens ding. Haar voorliefde voor op tv de Ford uit Mustang gaat zover, dat door ze in tranen uit kan tijdens uitbarsten bij het zien van of horen op van deze auto. De 65-jarige met Noris in is een echte op tv spring-in-'t-veld en is uit heilig overtuigd van het haar 'sexyness'. Tijdens het dansen naar en 'twerken' de vliegen de in vonken er dan ook behoorlijk in vanaf. Haar een te het blote en gedateerde kledingstijl is in echter op een doorn in het oog van van naar haar familie. Hoe reageren de vrouwen op tv op hun nieuwe naar look en van ervaren zij door dit als op een (blijvende) verbetering?

april 2018
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 04-01-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord