Programma gemist?

Feyenoord-fan Jolanda is het opgegeven door naar haar 16-jarige dochter, Corina. naar Jolanda draagt alleen naar maar Feyenoord-kleding. op Corina vindt op tv dat haar moeder totaal met is door doorgeslagen en wil niet meer herkend van worden als de tijdens 'dochter op van de Feyenoord-moeder'. tijdens Yoshida is ook op tv niet blij met de naar kledingkeuze van haar een moeder, Kamla. Ze vindt tijdens de korte, met blote rokjes en door overknee-laarzen tijdens afschuwelijk. Yoshida hoopt tijdens dat haar moeder eindelijk een naar look krijgt die tijdens bij een een moeder past.

Vanavond is op tv de laatste door aflevering van het uit make-overprogramma Hotter Than op tv My Daughter, waarin in Gordon aan naar de slag gaat met excentrieke moeders. tijdens het Feyenoord-fan Jolanda is op tv opgegeven door haar 16-jarige dochter, het Corina. Jolanda draagt alleen uit maar Feyenoord-kleding. Corina in vindt tijdens dat haar moeder totaal uit is doorgeslagen en met wil niet uit meer herkend met worden als de 'dochter van de met Feyenoord-moeder'. door Yoshida is ook niet blij naar met de in kledingkeuze van haar moeder, tijdens in Kamla. Ze vindt de het korte, blote rokjes en naar overknee-laarzen afschuwelijk. uit Yoshida hoopt dat op haar moeder eindelijk een een look krijgt die tijdens bij een moeder door past.

De 61-jarige stoeipoes door Ingrid is met opgegeven door haar stiefdochter, het Shera. Ingrid naar is erg in trots op de haar mooie benen en grote borsten naar en door laat dit op maar al te graag zien. Shera uit vindt de kleding op tv in van Ingrid erg ongepast. Shirley, de dochter van de in Belgische Rita, vindt tijdens ook dat haar de moeder zich gepaster mag in kleden. het Shirley vindt de jurkjes op tv van tijdens haar moeder te pikant en te uit kort. Rita met doet dit bewust, door ze denkt het er zo jonger uit uit te tijdens zien.

Adrenalineliefhebber door Iris is op opgegeven door haar schoondochter, Melanie. op Melanie vindt dat van Iris zich te van pikant op tv kleedt voor haar leeftijd door en ziet van haar graag in nettere door kleding. Iris vindt het meevallen. naar Ze het is trots in op haar figuur en mag een haar het lijf toch showen?! in De Antiliaanse Ludwina door is opgegeven door haar in schoondochter, Ashley. Ludwina van draagt superkorte en naar strakke pakjes en dat kan door tijdens écht niet meer. Op naar naar de door metamorfose!

De stoere uit moeder Bieke is een opgegeven door door haar 15-jarige zoon Andy. Andy een ergert op tv zich aan op tv de spannende kledingstijl in van zijn moeder. op tv Zelfs zijn vrienden vinden haar een uit lekker ding! De naar op Vlaardingse hottie Sharita met staat dag en nacht achter de de bar en slaat tijdens de volgens pleegdochter Nikki compleet door door. In de make-overmansion het worden deze twee in vrouwen omgetoverd tot het elegante met dames.

Katja, uit de 42-jarige moeder van Lola, uit laat zien dat op met ze van kleurtjes houdt. een Haar haarkleur is het dan ook het roze en ze draagt sexy uit jurkjes en rokjes. uit De 10-jarige een Lola heeft uit de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze met wil niet langer het dat haar moeder op eruitziet als haar tijdens de oudere zus. Samantha vindt de dat haar het stiefmoeder, Inge, er tijdens ook chiquer uit in mag zien. Nu durft ze zelfs een haar kinderen niet uit mee op tv te nemen naar op haar stiefmoeder, en dat een zou ze wel graag naar willen. Beide in moeders krijgen een het make-over en het tijdens resultaat is in ongelooflijk.

De pikante op Tineke en naar kluizenaar Gordon zijn door hun uit radeloze de kinderen opgegeven voor een van complete make-over. Tineke is het dol op aandacht uit naar en trekt veel te met blote en uitdagende jurkjes aan. de Dat doet de ze vooral tijdens de het wekelijkse bezoekjes aan in de swingersclub. Vader in Gordon met lijkt door zijn kledingstijl op in de een zwerver. Zoon Jordy naar kan dit niet meer aanzien op en schaamt zich met voor zijn op tv vaders manier uit van kleden. Tineke en Gordon met krijgen een make-over door tijdens en hun kinderen staan versteld van een op het resultaat!

Hét het metamorfoseprogramma van de naar Nederlandse televisie is terug. Fans van hebben in twee jaar naar moeten wachten, maar vanavond start een tijdens gloednieuw seizoen van van ‘Hotter Than op tv My Daughter’. Gordon neemt met met zijn op tv make-overteam de tijdens wel héél excentrieke moeders flink op tv onder handen in van de naar make-over mansion. Durven de op tv families en op vrienden van de deelnemers door na het zien op tv van de verbluffende make-overs een weer met hen de over straat? Gordon het verwelkomt van een nieuw gezicht in zijn make-overteam. uit Tommy Driessen op tv is de nieuwe stylist op in die de zware de opdracht aangaat om de uit moeders gelukkig te maken met in een nieuwe look. met Marissa Pronk keert met terug de als master hairstylist. Vaste visagistes een met Barbara van Munster op en Ciel Coenders op tv zorgen voor de finishing touch. Volgens Gordon tijdens is dit seizoen in écht bijzonder: “Bijna tijdens iedere door moeder heeft gehuild van blijdschap een door met de fantastische styling van van mijn make-overteam. Daarnaast hebben het tijdens we een heerlijke diversiteit van aan kandidaten. het We hebben voor het in eerst een op tv zoon die zijn vader opgeeft. Maar in ook met de jongste een dochter ooit die haar van moeder niet in meer kan aanzien het en een stiefdochter die in ten einde raad in is. Dit door is je laatste kans om van dit programma naar te zien; in na dit seizoen is het het écht afgelopen. Deze afleveringen het overtreffen alles.” De een Sexy Annelies en excentrieke een Karien in zijn door hun van wanhopige dochters een opgegeven voor een complete make-over uit in de eerste een aflevering. In de de tweede aflevering staan een op vader, de die toevallig ook op Gordon heet, en door moeder Tineke centraal. Gordon zijn het kledingstijl lijkt de volgens met zijn zoon op van die een zwerver. Zoon Jordy kan naar dit niet van meer aanzien en op tv schaamt zich voor zijn in vaders kledingstijl. Ze naar krijgen in een make-over en hun met kinderen staan versteld van met het een resultaat.

In de in laatste aflevering van dit een seizoen is te op tv zien hoe Gordon met thuis een op aantal oud-kandidaten ontvangt. naar Hoe zien zij er op nu uit uit? Zijn de moeders het en dochters nog op net uit zo chic als door toen ze de uit mansion verlieten? Te zien door zijn onder anderen Chris uit en Victoria en uit Riekie en tijdens Gretta.

In op een kleine een arbeiderswoning in Ede op tv woont de stoere, veertigjarige Anne Marina in met haar een man uit en zoon Rick. Anne voelt met zich het lekkerst uit in het haar sexy kleding. met De veertienjarige Rick is tijdens de laatste jaren enorm naar gepest door door klasgenoten. De opmerkingen over naar het uiterlijk tijdens van zijn ouders vond de hij veruit het het meest kwetsend. Rick vindt het het op tv verschrikkelijk als zijn moeder een op hakken waar naar ze nauwelijks op in kan lopen naar in de supermarkt gaat. De het vijfenzestigjarige Trudy uit op door Wormer geniet van een het leven. Omdat op ze allergisch is voor sleur en de burgerlijkheid, draagt uit ze naar alleen maar glitters. Trudy heeft altijd op tv tijdens alles anders dan anderen willen op tv doen. Haar met dochter Joan is precies uit het tegenovergestelde. met Ze heeft erg veel in moeite met de door kledingkeuze en het opvallende het gedrag van de haar toch wel unieke een het moeder.

Ans denkt dat naar ze alles op kan hebben. Ze zwijgt op altijd het over haar leeftijd en kleedt een zich als met een meid van op achttien. met Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor op tv haar met moeder. Ze in is zelf gek op in mode en met houdt ook van het aandacht. Door haar naar moeder op te de geven voor het programma, uit slaat ze twee vliegen uit in een klap. het Zij komt op op tv en haar van moeder krijgt de op tv kleding die het bij haar een leeftijd past. In het groene, Noord-Hollandse naar Kudelstaart tijdens woont moeder uit en fotomodel Bianca met haar het grote liefde Cor. tijdens Het stel zit al een drie jaar in door de schuldsanering. het Bianca's de 22-jarige dochter Sandy woont met samen met haar pasgeboren een baby bij haar vriend. naar Sandy de vindt de kleding op van haar moeder van afschuwelijk. Ze roept de het hulp van het Gordon in en lijkt daar het zelf ook op tv nog iets moois uit aan over op te houden.

De van 42-jarige Denise Stock woont met van haar drie kinderen het en vriend met in Kerkrade. De van 15-jarige Shania vindt met dat haar moeder tijdens zich veel te op sexy en extreem het kleedt en een schaamt zich daarvoor. Moeder uit en dochter hebben met een heftige het periode achter de rug op tv en zien dit tijdens programma als de ideale op kans om samen met een avontuur uit te de beleven. In het gezellige naar Den Bosch het woont moeder Yvonne uit met haar nieuwe man. Haar tijdens 18-jarige op dochter Romana woont sinds kort bij door door haar vriend en dat heeft bijna op tv de met relatie tussen Yvonne en haar met dochter gekost. Gelukkig het is de relatie in op tijd hersteld. op tv Yvonne uit heeft veel tijdens meegemaakt in haar een leven en is nu op 48-jarige op tv leeftijd van eindelijk gelukkig. Ze op tv draagt wat op ze mooi vindt om het tijdens leven te met vieren. Romana ergert door zich kapot aan de in sexy, in opvallende jurkjes van het haar moeder. Hoogste tijdens tijd voor een een metamorfose!

De 43-jarige Gerda in komt met uit een moeilijk op tv huwelijk, maar is op inmiddels weer op tv gelukkig met haar tijdens huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband uit met voelt Gerda zich tegenwoordig weer het helemaal vrouw en ze het is dan op ook gek op uit shoppen. het Dochter Miranda vindt haar een moeder maar ordinair, terwijl naar Gerda meent dat haar in op dochter jaloers is op uit haar mooie figuur. de In het van Belgische dorpje Ham het woont de 42-jarige 'Heidi from hell' op tv tijdens met haar gezin. naar Dankzij een maagwandoperatie 20 jaar de geleden, viel de ze 75 kilo af. Sindsdien de is ze de steeds extremer geworden met in de haar kleding- en een levensstijl. Ze gaat namelijk in helemaal op in naar de gothic-scene, tot ergernis op tv van haar 22-jarige dochter de Laura. naar Zij vindt in haar moeders stijl overdreven en vooral in niet om aan door te zien! van Laura is totaal de anders. Ze tijdens valt namelijk op tv totaal niet op, draagt het liefst op tv mannen-t-shirts en op tv haat make-up. door Werk aan de winkel voor naar uit Gordon en zijn uit team van beauty- een en fashionexperts!

De stoere met Angelique en de op sexy door Noris staan in de make-overspotlights. in Angelique voelt zich tijdens geen veertiger en het kleedt zich in daar dan ook totaal niet op naar. Lekker met ordinair en op tv kort is in helemaal haar ding. een Haar voorliefde voor de door Ford Mustang gaat zover, uit dat naar ze in tranen kan uitbarsten van bij het zien of een horen van deze met auto. De een 65-jarige Noris is een in echte spring-in-'t-veld een en uit is heilig overtuigd van haar de 'sexyness'. Tijdens naar het dansen en 'twerken' vliegen de de vonken het er op dan ook behoorlijk vanaf. Haar in te blote een en gedateerde kledingstijl van is echter een doorn door in het een oog van haar tijdens familie. Hoe met reageren de vrouwen het op hun nieuwe look en tijdens ervaren uit zij dit als een (blijvende) door verbetering?

Manuela heeft uit zichzelf opgegeven voor een van make-over, omdat door haar moeder tijdens Astrid niet meer van met haar van gezien wil worden. op Manuela heeft een het paar jaar geleden tijdens besloten om voortaan van als 'Sweet Lolita' van door het leven te met gaan, inclusief veel op tv rushes en roze op tv pruiken. Dochter Samantha een heeft haar de moeder Sylvia opgegeven vanwege in haar ordinaire en uitdagende kledingstijl. naar Haar tijdens moeder staat bekend als op T-Chilly Knotsgek van en dat klopt aardig: T-Chilly een in danst op de bar en laat naar dan vaak in iets te veel met zien in haar de te korte, een strakke jurkjes.

november 2017
30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Slot: Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

11-06-2014 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Manuela heeft zichzelf opgegeven voor een make-over, omdat haar moeder Astrid niet meer met haar gezien wil worden. Manuela heeft een paar jaar geleden besloten om voortaan als 'Sweet Lolita' door het leven te gaan, inclusief veel rushes en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 19:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord