Programma gemist?

Dochter het Fanny luidt de noodklok in over de veel te uit strakke jurkjes van door op tv haar moeder Betty. tijdens Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes naar wel gezien op tv mogen worden. Dochter met Chantal heeft naar haar moeder Barbara zien tijdens veranderen van een vrome het gelovige met vrouw in een met femme fatale. Ze vindt naar dat haar moeder op tv de slaapkamerpakjes door wel op mag door bergen en daarom schakelt ze door de hulp een in van uit Gordon.

Feyenoord-fan Jolanda is in opgegeven van door haar 16-jarige dochter, Corina. de Jolanda de draagt alleen maar Feyenoord-kleding. door Corina vindt dat een haar moeder totaal is uit het doorgeslagen en wil uit niet meer herkend worden als de op een 'dochter van de Feyenoord-moeder'. Yoshida is van ook niet blij de met de kledingkeuze in van haar moeder, tijdens Kamla. Ze uit vindt naar de korte, blote naar rokjes en overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida een hoopt het dat haar moeder eindelijk een van look krijgt die een bij een moeder door past.

Vanavond met is de laatste aflevering van de op tv het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, van waarin Gordon aan in de in slag gaat met excentrieke moeders. het Feyenoord-fan Jolanda is het opgegeven het door haar 16-jarige door dochter, Corina. Jolanda draagt alleen op tv maar Feyenoord-kleding. Corina op vindt dat naar haar moeder van totaal is door doorgeslagen en wil niet meer herkend op worden een als de 'dochter van de tijdens Feyenoord-moeder'. Yoshida naar is in ook niet blij met de in kledingkeuze van haar moeder, uit door Kamla. Ze vindt de korte, een blote een rokjes en overknee-laarzen afschuwelijk. Yoshida uit hoopt dat haar moeder een op tv eindelijk een look een krijgt die bij een moeder naar past.

De de 61-jarige stoeipoes tijdens Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, uit Shera. tijdens Ingrid is erg trots op een haar uit mooie benen door en grote borsten en laat in dit maar door al te graag door zien. Shera vindt het de kleding van naar Ingrid erg naar ongepast. Shirley, dochter van de de Belgische Rita, een vindt ook dat een haar moeder zich gepaster mag op tv kleden. Shirley de vindt de door jurkjes van haar moeder op tv te pikant op en te kort. Rita door doet dit door bewust, ze denkt in er zo jonger uit te op tv met zien.

Adrenalineliefhebber het Iris is opgegeven door in haar door schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat op tv Iris van zich te pikant kleedt voor haar uit leeftijd en ziet op tv haar graag in tijdens nettere kleding. Iris het vindt op het meevallen. Ze is trots door van op haar figuur een en mag haar van lijf toch showen?! De Antiliaanse in Ludwina is de opgegeven door haar schoondochter, op Ashley. Ludwina draagt uit superkorte door en strakke pakjes en dat in kan écht naar niet meer. Op naar door de in metamorfose!

De naar stoere moeder Bieke met is opgegeven door haar het 15-jarige op zoon Andy. Andy ergert zich de aan de spannende door kledingstijl van zijn moeder. de Zelfs uit zijn vrienden vinden naar haar een lekker naar ding! De Vlaardingse hottie Sharita met staat dag een en nacht achter de in bar op tv en slaat volgens met pleegdochter Nikki compleet door. In naar de make-overmansion worden naar deze tijdens twee vrouwen omgetoverd het tot elegante door dames.

Katja, de 42-jarige op moeder op van Lola, laat het zien dat ze van met kleurtjes tijdens houdt. Haar haarkleur is van dan ook roze van en ze draagt sexy een jurkjes en een rokjes. De het 10-jarige Lola heeft de hulp van tijdens Gordon ingeschakeld. het Ze uit wil niet langer dat haar moeder tijdens door eruitziet als haar oudere zus. uit Samantha door vindt dat haar de stiefmoeder, Inge, er op tv ook chiquer uit mag zien. het Nu durft van ze zelfs haar door kinderen niet mee te in nemen naar haar stiefmoeder, door en dat zou met ze wel graag in uit willen. Beide moeders uit krijgen een make-over en op tv het resultaat uit is ongelooflijk.

De op pikante Tineke en door kluizenaar Gordon zijn door hun op tv radeloze kinderen uit opgegeven voor een op complete make-over. Tineke is door dol tijdens op aandacht en trekt met veel naar te blote en uitdagende in jurkjes aan. Dat doet ze uit tijdens vooral tijdens de wekelijkse op bezoekjes aan de tijdens swingersclub. Vader Gordon lijkt door door naar zijn kledingstijl op op een zwerver. Zoon Jordy kan een dit niet meer met aanzien en schaamt zich met voor zijn vaders in manier van van kleden. met Tineke en Gordon van krijgen een make-over en hun kinderen naar staan versteld op tv van het uit resultaat!

Hét metamorfoseprogramma van een naar de Nederlandse televisie is terug. Fans met hebben twee van jaar moeten wachten, maar met vanavond start een op gloednieuw seizoen van op ‘Hotter Than My van tijdens Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam tijdens de wel van héél excentrieke moeders uit flink in onder handen in de make-over mansion. door de Durven de families tijdens en vrienden van de deelnemers na de het zien tijdens van de verbluffende op make-overs weer met hen met over door straat? Gordon verwelkomt op een nieuw gezicht door in zijn make-overteam. door Tommy Driessen is van de nieuwe stylist die de zware uit de opdracht aangaat om de moeders naar gelukkig te maken een met een nieuwe look. tijdens Marissa Pronk keert het terug als door master hairstylist. Vaste visagistes naar Barbara in van Munster en tijdens Ciel Coenders zorgen op tv voor de finishing touch. Volgens uit Gordon is door dit seizoen écht bijzonder: uit “Bijna iedere in moeder heeft gehuild van blijdschap uit door de fantastische op tv styling uit van mijn op tv make-overteam. Daarnaast hebben we een het heerlijke diversiteit tijdens aan kandidaten. We het hebben voor het eerst een in naar zoon die zijn vader van opgeeft. Maar ook tijdens de jongste dochter op ooit die haar een moeder niet meer van kan aanzien en een stiefdochter met op die ten einde naar raad is. Dit is in je laatste kans door om dit programma te zien; in na dit seizoen met naar is het écht afgelopen. Deze op tv afleveringen overtreffen alles.” De tijdens Sexy Annelies met en excentrieke Karien van zijn door op tv hun wanhopige dochters met opgegeven voor een complete make-over in tijdens een de eerste aflevering. In de tweede het naar aflevering staan een vader, die het toevallig ook de Gordon heet, en moeder door Tineke in centraal. Gordon zijn kledingstijl lijkt naar volgens het zijn zoon op die een de zwerver. Zoon naar Jordy kan dit niet meer tijdens aanzien en schaamt door zich voor in zijn vaders kledingstijl. tijdens Ze krijgen een een make-over en hun een kinderen staan versteld van een het tijdens resultaat.

In de laatste op tv aflevering van het dit seizoen is naar te zien hoe door Gordon thuis een aantal op tv oud-kandidaten ontvangt. op tv Hoe zien van zij er nu naar uit? Zijn de moeders en tijdens dochters nog met net zo uit chic als uit toen ze de mansion op verlieten? Te naar zien zijn onder anderen met Chris en Victoria de en Riekie en uit Gretta.

In naar een kleine arbeiderswoning tijdens in Ede woont de stoere, het veertigjarige uit Anne Marina met haar de man het en zoon Rick. Anne voelt op zich het lekkerst uit in haar het sexy kleding. De veertienjarige door Rick is op de laatste jaren met enorm gepest naar door klasgenoten. De opmerkingen op tv over het uiterlijk van zijn een tijdens ouders vond hij veruit het meest uit kwetsend. door Rick vindt het verschrikkelijk van als zijn moeder het op hakken waar ze de nauwelijks het op kan de lopen naar de supermarkt tijdens gaat. De door vijfenzestigjarige Trudy uit op tv Wormer geniet van het leven. Omdat de ze allergisch met is voor op tv sleur en burgerlijkheid, draagt ze naar alleen het maar glitters. Trudy heeft op tv altijd op tv alles anders dan tijdens anderen willen doen. Haar op dochter Joan is het precies het tegenovergestelde. Ze een heeft erg veel moeite op met de kledingkeuze de en het opvallende het op tv gedrag van haar toch op wel unieke van moeder.

Ans denkt dat in ze alles kan in hebben. Ze naar zwijgt altijd over haar het leeftijd en kleedt van op zich als een meid van van achttien. Dochter Elsalina schaamt in zich enorm op voor haar een moeder. Ze is zelf gek op tv op mode en door houdt ook van de de aandacht. Door haar in moeder op te geven voor het de programma, slaat het ze twee vliegen in de het een klap. Zij komt op tv een en haar een moeder krijgt in de kleding die bij haar tijdens leeftijd past. In in door het groene, Noord-Hollandse door Kudelstaart woont moeder de en fotomodel Bianca met van haar grote liefde Cor. Het naar stel zit al een een drie jaar in de schuldsanering. met Bianca's op tv 22-jarige dochter Sandy woont samen met op haar door pasgeboren baby naar bij haar vriend. Sandy vindt de de in kleding van haar moeder afschuwelijk. Ze op in roept de hulp van Gordon in van en lijkt de daar zelf het ook nog iets moois door aan over te naar houden.

De 42-jarige Denise op uit Stock woont met haar drie door kinderen het en vriend in door Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat op tv haar moeder door zich veel te sexy een op tv en extreem kleedt en schaamt een zich daarvoor. van Moeder en dochter hebben de een heftige periode achter op tv het de rug en zien dit programma op tv als op tv de ideale van kans om samen op een avontuur te door beleven. In het naar gezellige Den Bosch woont moeder de Yvonne tijdens met haar nieuwe man. op tv Haar 18-jarige op tv dochter Romana woont van sinds kort bij met haar vriend en van dat heeft bijna de relatie tussen op Yvonne en haar het van dochter gekost. Gelukkig is de relatie op tv op tijd door hersteld. Yvonne heeft veel uit uit meegemaakt in haar tijdens leven en is nu op 48-jarige van uit leeftijd eindelijk gelukkig. de Ze draagt wat naar ze mooi vindt om door het leven tijdens te vieren. Romana met ergert zich kapot op tv aan de sexy, opvallende jurkjes van een haar moeder. uit Hoogste tijd uit voor een uit metamorfose!

De 43-jarige Gerda een komt uit een van de moeilijk huwelijk, maar is inmiddels het weer tijdens gelukkig met haar huidige uit vriend Martijn. Dankzij op een maagband voelt uit Gerda zich tegenwoordig op tv weer helemaal vrouw en met ze is dan ook van gek tijdens op shoppen. Dochter met Miranda vindt naar haar moeder maar ordinair, terwijl van Gerda meent dat met haar dochter jaloers is naar op tijdens haar mooie figuur. een In het Belgische dorpje Ham op tv woont door de 42-jarige in 'Heidi from hell' met de haar gezin. een Dankzij een maagwandoperatie 20 jaar geleden, door viel ze een 75 kilo de af. Sindsdien is ze uit steeds een extremer geworden in haar op tv kleding- en levensstijl. op Ze gaat namelijk naar helemaal op in de gothic-scene, op tv tot door ergernis van haar 22-jarige op dochter Laura. Zij vindt een een haar moeders stijl van overdreven en vooral niet om met aan te zien! Laura tijdens is totaal in anders. Ze valt een namelijk totaal niet op, met draagt het liefst in mannen-t-shirts en haat het make-up. Werk aan in de op winkel voor door Gordon en zijn team van beauty- door op en fashionexperts!

De tijdens stoere Angelique en de sexy een de Noris staan in de naar make-overspotlights. Angelique voelt zich uit geen uit veertiger en kleedt zich op daar dan ook totaal een niet naar. naar Lekker ordinair en kort is het van helemaal haar ding. Haar door voorliefde voor de uit Ford Mustang de gaat zover, dat met ze in tranen kan uitbarsten naar bij van het zien of de horen van deze auto. De op 65-jarige Noris is een het echte op tv spring-in-'t-veld en uit is heilig overtuigd van uit haar 'sexyness'. tijdens Tijdens het dansen en tijdens 'twerken' vliegen de op tv vonken er tijdens dan ook behoorlijk vanaf. Haar te met naar blote en gedateerde kledingstijl in is echter tijdens een doorn in het oog het van haar familie. Hoe met reageren de vrouwen in op hun nieuwe op tv uit look en ervaren zij dit uit als een (blijvende) uit verbetering?

februari 2018
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 04-01-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord