Programma gemist?

Feyenoord-fan Jolanda het is opgegeven door naar haar 16-jarige door dochter, Corina. Jolanda draagt alleen uit maar Feyenoord-kleding. op tv Corina naar vindt dat haar moeder uit totaal is doorgeslagen en wil op tv niet meer het herkend worden als op de de 'dochter van de Feyenoord-moeder'. Yoshida van is ook niet blij de met de kledingkeuze in op van haar moeder, Kamla. Ze op vindt uit de korte, blote rokjes en van overknee-laarzen in afschuwelijk. Yoshida hoopt in dat haar moeder eindelijk een naar look krijgt die van bij een moeder op tv past.

Vanavond door is de laatste op aflevering van het make-overprogramma in Hotter Than My Daughter, door door waarin Gordon aan de een slag gaat met excentrieke uit moeders. Feyenoord-fan Jolanda het is op tv opgegeven door haar 16-jarige op tv dochter, Corina. Jolanda draagt door alleen uit maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar door moeder een totaal is doorgeslagen en tijdens wil niet meer herkend een worden als de het een 'dochter van de Feyenoord-moeder'. Yoshida op is ook een niet blij met de op kledingkeuze van haar uit moeder, Kamla. Ze vindt op het de korte, blote rokjes en overknee-laarzen tijdens afschuwelijk. Yoshida met hoopt dat haar in moeder eindelijk een look de door krijgt die bij een moeder uit past.

De door 61-jarige stoeipoes Ingrid is naar opgegeven door haar stiefdochter, het Shera. op Ingrid is erg trots op uit haar met mooie benen en naar grote borsten een en laat dit maar al te in met graag zien. Shera vindt het de kleding van Ingrid erg een ongepast. Shirley, dochter op tv van de de Belgische Rita, vindt ook een dat haar moeder van tijdens zich gepaster mag kleden. Shirley vindt van met de jurkjes van door haar moeder te pikant en te in een kort. Rita doet op dit bewust, ze denkt er uit zo jonger uit te het een zien.

Adrenalineliefhebber van Iris is opgegeven door haar door schoondochter, Melanie. Melanie door vindt dat in Iris zich door te pikant kleedt voor haar tijdens in leeftijd en ziet haar graag door in op tv nettere kleding. Iris vindt het het meevallen. Ze is met trots het op haar figuur en mag de haar met lijf toch showen?! De Antiliaanse naar Ludwina is opgegeven door uit haar schoondochter, door Ashley. Ludwina draagt superkorte het en op tv strakke pakjes met en dat kan écht in niet meer. in Op naar de van metamorfose!

De door stoere moeder uit Bieke is opgegeven door haar op tv 15-jarige zoon Andy. door Andy ergert zich met aan de de spannende kledingstijl van op tv zijn moeder. van Zelfs zijn vrienden vinden haar met een lekker ding! het De de Vlaardingse hottie Sharita staat dag en door nacht achter de het bar en slaat de volgens pleegdochter Nikki uit compleet door. In van de het make-overmansion worden het deze twee vrouwen omgetoverd naar tot elegante tijdens dames.

Katja, de 42-jarige naar moeder van Lola, op tv de laat zien dat ze van de kleurtjes tijdens houdt. Haar haarkleur is dan ook de tijdens roze en ze draagt sexy jurkjes van en rokjes. door De 10-jarige Lola heeft het de hulp van van Gordon ingeschakeld. in Ze op tv wil niet langer dat haar door moeder eruitziet als haar het op oudere zus. Samantha vindt door dat haar stiefmoeder, het Inge, er tijdens ook chiquer uit mag zien. Nu een naar durft ze zelfs haar kinderen niet naar het mee te nemen naar haar van stiefmoeder, en dat zou de ze een wel graag willen. Beide uit moeders krijgen door een make-over en het met resultaat is naar ongelooflijk.

De van pikante Tineke het en kluizenaar Gordon zijn door het hun radeloze kinderen opgegeven een voor een van complete make-over. Tineke is met dol het op aandacht en trekt de veel te blote in en uitdagende jurkjes aan. uit in Dat doet ze de vooral tijdens de van wekelijkse bezoekjes aan de swingersclub. uit Vader op tv Gordon lijkt door zijn het kledingstijl op naar een zwerver. Zoon het Jordy kan dit met niet meer aanzien en schaamt uit zich voor van zijn vaders manier een van kleden. Tineke en Gordon uit krijgen een een make-over en hun met kinderen staan versteld van uit het het resultaat!

Hét van metamorfoseprogramma van de Nederlandse door televisie is de terug. Fans hebben naar twee jaar moeten wachten, maar van vanavond start een naar tijdens gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than naar My Daughter’. Gordon op neemt met op tv zijn make-overteam de wel héél een excentrieke moeders flink in de onder handen in een de make-over mansion. Durven de families van en vrienden op van de deelnemers door na het in zien van de verbluffende make-overs een weer in met hen het over straat? Gordon verwelkomt uit een nieuw gezicht in zijn make-overteam. de de Tommy Driessen is de nieuwe van stylist die uit de zware van opdracht aangaat om naar de moeders gelukkig te maken op tv met een in nieuwe look. Marissa Pronk keert van terug als master op hairstylist. met Vaste visagistes Barbara in van Munster en in Ciel Coenders de zorgen voor de finishing touch. Volgens op tv Gordon is uit dit seizoen op écht bijzonder: “Bijna tijdens iedere moeder heeft gehuild van een blijdschap door de op tv fantastische styling van mijn een make-overteam. Daarnaast hebben op tv naar we een heerlijke met diversiteit aan kandidaten. uit We hebben voor het in eerst een zoon met die zijn vader opgeeft. Maar in door ook de jongste dochter op ooit die haar het moeder niet meer een kan aanzien op tv en een stiefdochter die ten einde een door raad is. Dit is naar je laatste kans om op tv dit programma te een zien; na dit in seizoen is het het écht afgelopen. Deze een afleveringen uit overtreffen alles.” De Sexy Annelies op en excentrieke Karien op zijn door hun wanhopige dochters op opgegeven uit voor een complete make-over in op tijdens de eerste aflevering. In de het tweede van aflevering staan een op vader, die toevallig ook Gordon op heet, en moeder Tineke op centraal. een Gordon zijn kledingstijl lijkt door volgens de zijn zoon op die een naar zwerver. op Zoon Jordy kan dit tijdens niet meer een aanzien en schaamt zich naar voor zijn vaders kledingstijl. Ze naar door krijgen een make-over en hun naar kinderen staan versteld naar van het tijdens resultaat.

In de laatste van aflevering van een dit seizoen is te op tv zien hoe Gordon door thuis van een aantal oud-kandidaten ontvangt. op tv Hoe zien zij er door nu uit? Zijn door tijdens de moeders en dochters nog net de met zo chic als toen ze de van mansion verlieten? Te het zien zijn onder tijdens op anderen Chris en op tv Victoria en Riekie naar en Gretta.

In door een kleine arbeiderswoning in met Ede woont de in stoere, een veertigjarige Anne Marina met op tv haar man en tijdens zoon Rick. de Anne voelt zich het naar lekkerst in haar sexy door kleding. De de veertienjarige Rick is de laatste op tv jaren enorm gepest uit uit door klasgenoten. De opmerkingen over in het uiterlijk op van zijn ouders vond tijdens hij veruit het meest uit kwetsend. Rick vindt tijdens op tv het verschrikkelijk als zijn in moeder op hakken waar van ze nauwelijks tijdens op kan lopen naar de van supermarkt gaat. tijdens De vijfenzestigjarige Trudy uit op Wormer de geniet van het leven. Omdat van ze allergisch een is voor sleur en in burgerlijkheid, op tv draagt ze alleen maar glitters. een Trudy heeft altijd uit alles het anders dan anderen willen tijdens doen. met Haar dochter Joan is precies het het tegenovergestelde. Ze heeft een erg veel moeite op met de kledingkeuze de de en het opvallende gedrag van haar door de toch wel unieke van moeder.

Ans denkt het dat tijdens ze alles kan hebben. Ze zwijgt op tv altijd over haar op tv leeftijd en een kleedt zich een als een meid een van achttien. Dochter Elsalina tijdens schaamt zich enorm voor van haar moeder. Ze met is uit zelf gek op mode naar en van houdt ook van van aandacht. Door haar in moeder op te door geven voor het programma, slaat het ze twee vliegen in het door een klap. Zij tijdens komt op tv en uit haar moeder krijgt de kleding de door die bij haar leeftijd van past. In het groene, Noord-Hollandse van Kudelstaart woont moeder de in en fotomodel Bianca met haar grote uit liefde in Cor. Het stel zit al de drie jaar in naar de schuldsanering. een Bianca's 22-jarige dochter Sandy van woont door samen met haar de pasgeboren baby bij haar door vriend. door Sandy vindt de uit kleding van haar moeder uit afschuwelijk. Ze roept de tijdens hulp van Gordon in het en lijkt van daar zelf ook nog de iets moois aan met naar over te houden.

De 42-jarige in Denise een Stock woont met haar naar drie kinderen en vriend in op tv Kerkrade. van De 15-jarige Shania vindt dat door haar van moeder zich veel tijdens te sexy en extreem van kleedt en schaamt zich op tv van daarvoor. Moeder en dochter van hebben een heftige periode uit achter de op rug en tijdens zien dit programma door als de ideale kans om op samen een avontuur te van beleven. naar In het gezellige Den Bosch door woont moeder de Yvonne met haar op nieuwe man. Haar 18-jarige een dochter op Romana woont sinds kort bij tijdens haar vriend tijdens en een dat heeft bijna naar de relatie tussen Yvonne in en haar dochter gekost. een Gelukkig is met de relatie op tijd hersteld. op naar Yvonne heeft veel meegemaakt in uit haar leven en in is nu op 48-jarige het leeftijd eindelijk gelukkig. op tv Ze draagt op wat ze uit mooi vindt om het leven door te op tv vieren. Romana ergert zich tijdens kapot aan tijdens de sexy, opvallende op jurkjes van door haar moeder. Hoogste tijd voor op een op tv metamorfose!

De tijdens 43-jarige Gerda komt uit op tv een moeilijk huwelijk, maar op is inmiddels naar weer gelukkig met haar uit uit huidige vriend Martijn. Dankzij tijdens een maagband voelt op Gerda zich tegenwoordig op weer helemaal vrouw tijdens en ze is dan ook op tv gek op shoppen. uit Dochter Miranda het vindt haar moeder tijdens maar ordinair, terwijl tijdens Gerda meent dat van haar dochter van jaloers is op op haar mooie figuur. uit In het op tv Belgische dorpje Ham woont de 42-jarige op 'Heidi from een hell' met haar gezin. tijdens Dankzij een op tv maagwandoperatie 20 de jaar geleden, viel met ze 75 kilo af. Sindsdien het is met ze steeds extremer geworden in naar haar kleding- en met levensstijl. Ze gaat door namelijk naar helemaal op in de op gothic-scene, tot de ergernis van haar 22-jarige door dochter door Laura. Zij vindt haar door moeders stijl overdreven en in vooral van niet om aan te zien! Laura een op tv is totaal anders. Ze valt naar namelijk totaal niet op tv op, draagt het met liefst mannen-t-shirts het en haat make-up. Werk aan op tv de winkel voor op naar Gordon en zijn team van naar beauty- de en fashionexperts!

De stoere Angelique tijdens en de door sexy Noris op staan in op de make-overspotlights. Angelique voelt zich het geen veertiger in en kleedt in zich daar dan ook totaal niet van naar. op Lekker ordinair en kort door is helemaal haar ding. in Haar voorliefde voor uit de Ford naar Mustang gaat zover, in dat ze tijdens in tranen kan uitbarsten een bij het de zien of horen van deze in auto. De 65-jarige door met Noris is een in echte spring-in-'t-veld en is heilig overtuigd in van haar 'sexyness'. een Tijdens het dansen naar en 'twerken' tijdens vliegen de vonken een er de dan ook behoorlijk vanaf. Haar op tv te met blote en gedateerde kledingstijl tijdens is echter een doorn in op tv van het oog van haar familie. uit Hoe reageren de vrouwen met op hun nieuwe uit de look en ervaren zij dit als door een de (blijvende) verbetering?

Manuela op heeft zichzelf opgegeven voor een een make-over, omdat een haar naar moeder Astrid niet meer met haar op tv met gezien wil worden. Manuela heeft een het op paar jaar geleden besloten om voortaan tijdens als 'Sweet met Lolita' door van het leven te gaan, inclusief op van veel rushes en tijdens roze pruiken. Dochter Samantha heeft naar haar moeder Sylvia met opgegeven naar vanwege haar ordinaire en uitdagende kledingstijl. naar Haar door moeder staat bekend als uit T-Chilly Knotsgek en dat met klopt aardig: T-Chilly op tv danst tijdens op de bar en op tv laat dan vaak het iets op tv te veel zien in haar een te korte, strakke het jurkjes.

juli 2017
30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Slot: Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

11-06-2014 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Manuela heeft zichzelf opgegeven voor een make-over, omdat haar moeder Astrid niet meer met haar gezien wil worden. Manuela heeft een paar jaar geleden besloten om voortaan als 'Sweet Lolita' door het leven te gaan, inclusief veel rushes en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 58
  • Laatste uitzending op 23-07-2017 om 18:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord