Programma gemist?

Dochter tijdens Fanny luidt de noodklok over naar de veel door te strakke jurkjes van op tv het haar moeder Betty. Betty vindt naar zelf dat op tv haar vetrolletjes wel gezien door mogen worden. Dochter Chantal in een heeft haar moeder Barbara zien van veranderen van een een vrome in gelovige vrouw in op een femme fatale. Ze vindt een dat haar door moeder de slaapkamerpakjes wel op op tv mag bergen en met daarom schakelt ze met de de hulp in naar van Gordon.

Feyenoord-fan Jolanda is door opgegeven uit door haar 16-jarige dochter, een Corina. Jolanda draagt uit alleen maar Feyenoord-kleding. met Corina vindt dat haar een moeder totaal in is doorgeslagen het en wil het niet meer herkend worden als de naar 'dochter uit van de Feyenoord-moeder'. met Yoshida is ook niet blij met met het de kledingkeuze van haar in moeder, een Kamla. Ze vindt de korte, op blote rokjes tijdens en overknee-laarzen het afschuwelijk. Yoshida hoopt dat in haar moeder eindelijk een het look uit krijgt die bij een moeder door past.

Vanavond is van de de laatste aflevering van het make-overprogramma de Hotter Than een My Daughter, met waarin Gordon aan de slag op tv gaat met excentrieke moeders. de Feyenoord-fan Jolanda is op tv opgegeven door door haar 16-jarige op dochter, Corina. Jolanda draagt alleen het maar Feyenoord-kleding. Corina een vindt uit dat haar moeder totaal is op doorgeslagen op en wil het niet meer herkend worden als de op tv 'dochter door van de Feyenoord-moeder'. Yoshida is de ook in niet blij met de met kledingkeuze van haar de moeder, Kamla. Ze vindt het de korte, blote het rokjes van en overknee-laarzen afschuwelijk. van Yoshida hoopt dat de haar moeder een eindelijk een look krijgt die bij door een moeder uit past.

De uit 61-jarige stoeipoes Ingrid tijdens is opgegeven door van haar stiefdochter, Shera. Ingrid is van erg door trots op haar mooie benen op tv en grote borsten de en laat naar dit uit maar al te graag zien. Shera tijdens naar vindt de kleding van Ingrid erg naar ongepast. Shirley, uit dochter van de Belgische op Rita, vindt van ook dat haar moeder met van zich gepaster mag kleden. op tv Shirley vindt naar de jurkjes van haar naar moeder te pikant op tv en te kort. de Rita doet dit bewust, ze met denkt er zo met jonger uit te in in zien.

Adrenalineliefhebber Iris in is opgegeven door haar tijdens van schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat het Iris zich te op pikant door kleedt voor haar met leeftijd en ziet op haar graag in nettere naar kleding. Iris vindt naar het meevallen. Ze is op trots op naar haar figuur en uit mag haar lijf met toch showen?! De Antiliaanse Ludwina op tv is op opgegeven door naar haar schoondochter, Ashley. Ludwina draagt superkorte op tv en strakke op tv pakjes het en dat kan écht niet meer. naar Op naar de het tijdens metamorfose!

De stoere met moeder Bieke is opgegeven naar uit door haar 15-jarige op zoon Andy. Andy uit ergert zich aan de spannende kledingstijl met tijdens van zijn moeder. Zelfs zijn door vrienden vinden haar een door lekker ding! de De in Vlaardingse hottie Sharita in staat dag en nacht achter de naar bar op tv en slaat volgens pleegdochter Nikki uit met compleet door. In de make-overmansion door worden op deze twee vrouwen omgetoverd tot elegante de op tv dames.

Katja, de 42-jarige tijdens moeder van een Lola, laat op tv zien dat ze uit van kleurtjes houdt. Haar door haarkleur is dan met ook het roze en ze draagt het sexy jurkjes en rokjes. De in in 10-jarige Lola heeft de een hulp van Gordon ingeschakeld. met Ze uit wil niet langer dat haar naar moeder eruitziet als haar de oudere zus. van Samantha vindt dat uit haar een stiefmoeder, Inge, er ook chiquer uit naar van mag zien. Nu durft ze zelfs de op tv haar kinderen niet mee te nemen de naar tijdens haar stiefmoeder, en dat op tv zou ze wel tijdens graag het willen. Beide moeders krijgen een van make-over en het resultaat een is door ongelooflijk.

De een pikante Tineke de en kluizenaar Gordon zijn door naar hun radeloze kinderen opgegeven van voor een complete in met make-over. Tineke is het dol op aandacht en uit trekt veel te blote met en uitdagende van jurkjes aan. Dat doet ze van uit vooral tijdens de wekelijkse naar bezoekjes aan de swingersclub. Vader in de Gordon lijkt door zijn kledingstijl op een van een zwerver. Zoon Jordy kan door dit niet meer aanzien met en schaamt zich een voor het zijn vaders manier uit van kleden. Tineke met en Gordon de krijgen een make-over en hun in kinderen door staan versteld van het het resultaat!

Hét metamorfoseprogramma uit van de uit Nederlandse televisie is terug. Fans het hebben twee uit jaar moeten wachten, maar van vanavond door start een door gloednieuw seizoen van ‘Hotter het Than My Daughter’. Gordon neemt door met met zijn make-overteam een de wel héél in excentrieke moeders flink onder het handen in een de make-over mansion. het Durven de families en vrienden het van de uit deelnemers na het met zien van de verbluffende in make-overs naar weer met hen over op tv straat? Gordon verwelkomt een nieuw met gezicht in zijn naar make-overteam. Tommy op tv Driessen is in de nieuwe stylist die de op tv zware opdracht aangaat om door de uit moeders gelukkig te van maken met een nieuwe tijdens look. Marissa Pronk keert van naar terug als master hairstylist. Vaste met visagistes Barbara van Munster het en Ciel Coenders op op zorgen voor de finishing touch. Volgens tijdens Gordon is dit tijdens seizoen in écht bijzonder: “Bijna iedere moeder heeft op tv een gehuild van blijdschap door de fantastische in styling tijdens van mijn make-overteam. Daarnaast hebben van we een heerlijke naar op tv diversiteit aan kandidaten. We in hebben voor van het eerst een zoon die een zijn vader opgeeft. Maar in de ook de jongste dochter ooit uit die naar haar moeder niet van meer kan aanzien en een stiefdochter in het die ten einde raad is. door Dit is je laatste de kans het om dit programma te zien; met in na dit seizoen is het in écht naar afgelopen. Deze afleveringen overtreffen alles.” De Sexy op Annelies en excentrieke de Karien zijn door in in hun wanhopige dochters een opgegeven voor een complete make-over in door de eerste het aflevering. In de met tweede aflevering staan een de vader, die uit toevallig ook uit Gordon heet, op en moeder Tineke het centraal. Gordon zijn kledingstijl lijkt het volgens zijn op tv zoon op die een zwerver. door Zoon Jordy van kan dit niet op tv meer uit aanzien en schaamt zich voor van zijn naar vaders kledingstijl. Ze krijgen een make-over naar en hun kinderen naar staan versteld uit van het de resultaat.

In de een laatste aflevering van uit dit seizoen het is te met zien hoe Gordon thuis een met aantal oud-kandidaten in ontvangt. Hoe op zien zij er nu op uit? Zijn de moeders op en dochters tijdens nog net op zo chic als toen ze de op tv mansion verlieten? naar Te zien zijn met onder anderen Chris uit en Victoria en met Riekie en in Gretta.

In een het kleine arbeiderswoning naar in Ede het woont de stoere, op veertigjarige Anne Marina met haar op tv man en uit zoon Rick. Anne naar voelt zich het tijdens lekkerst in haar in sexy kleding. in De veertienjarige Rick is een de laatste jaren enorm in gepest door een klasgenoten. De opmerkingen over een het uiterlijk van zijn de ouders van vond hij veruit het meest door kwetsend. Rick vindt het het verschrikkelijk het als een zijn moeder op in hakken waar ze nauwelijks op op kan lopen naar op tv de supermarkt op tv gaat. De op vijfenzestigjarige Trudy uit Wormer geniet van in het leven. een Omdat ze allergisch met is voor sleur en naar burgerlijkheid, draagt ze uit alleen maar tijdens glitters. Trudy heeft altijd een alles anders dan op tv anderen willen in doen. Haar het dochter Joan is precies de het tegenovergestelde. Ze naar heeft erg op veel moeite met met de kledingkeuze en uit het opvallende gedrag van haar op toch wel het unieke een moeder.

Ans door denkt dat ze alles kan tijdens op hebben. Ze zwijgt altijd de over haar leeftijd een en kleedt zich uit als een een meid van achttien. naar Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor tijdens haar moeder. op tv Ze door is zelf gek op mode de en houdt uit ook van naar aandacht. Door haar moeder op naar te geven voor het door op programma, slaat ze tijdens twee vliegen in tijdens een klap. Zij komt naar op tv en door haar moeder krijgt de kleding op tv tijdens die bij haar naar leeftijd past. In het groene, een Noord-Hollandse Kudelstaart uit woont moeder en fotomodel Bianca op met naar haar grote met liefde Cor. Het stel van zit al drie jaar in in de door schuldsanering. Bianca's de 22-jarige dochter Sandy woont op tv samen met haar een pasgeboren baby het bij haar vriend. een Sandy vindt de een kleding van haar moeder van afschuwelijk. Ze roept de hulp door van Gordon uit in door en lijkt daar zelf ook door nog iets moois aan uit over een te houden.

De 42-jarige tijdens Denise Stock woont met in de haar drie kinderen en van vriend in een Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt naar dat haar op tv moeder zich veel te de sexy het en extreem kleedt en schaamt tijdens zich daarvoor. uit Moeder en dochter hebben een op tv naar heftige periode achter de rug en door zien dit op tv programma als de door ideale kans de om samen een van avontuur te naar beleven. In het gezellige Den Bosch naar woont een moeder Yvonne met haar in nieuwe man. een Haar 18-jarige door dochter Romana woont sinds kort van bij in haar vriend en op dat heeft bijna de relatie tussen op tv Yvonne en in haar dochter gekost. Gelukkig met is de relatie naar op uit tijd hersteld. Yvonne een heeft veel meegemaakt in haar tijdens leven met en is in nu op 48-jarige leeftijd door eindelijk gelukkig. Ze draagt de wat ze naar mooi vindt uit om het leven een te vieren. Romana ergert zich met kapot aan met de sexy, opvallende jurkjes van naar op haar moeder. Hoogste op tv tijd voor een een metamorfose!

De met 43-jarige Gerda komt een uit een door moeilijk huwelijk, maar is inmiddels in weer gelukkig van met haar tijdens huidige vriend Martijn. Dankzij uit een maagband voelt het Gerda zich tegenwoordig weer helemaal de vrouw tijdens en ze is dan ook op gek op uit shoppen. Dochter Miranda vindt door haar moeder tijdens maar ordinair, op tv terwijl Gerda meent dat haar de dochter jaloers is op van op haar mooie figuur. tijdens In het Belgische dorpje Ham door het woont de 42-jarige 'Heidi from de hell' met haar door gezin. Dankzij een het maagwandoperatie 20 jaar geleden, tijdens viel ze 75 op tv door kilo af. Sindsdien is ze tijdens steeds extremer geworden in uit haar kleding- tijdens en naar levensstijl. Ze gaat namelijk naar helemaal op een in de gothic-scene, tot ergernis op van haar 22-jarige in dochter Laura. Zij in vindt met haar moeders stijl een overdreven en vooral niet om uit aan op tv te zien! Laura is met totaal anders. Ze een valt namelijk totaal niet op, in draagt op het liefst in mannen-t-shirts en haat make-up. naar Werk aan de winkel voor het Gordon en door zijn team van beauty- uit op tv en fashionexperts!

De stoere uit Angelique en de een sexy Noris staan met in de make-overspotlights. Angelique van voelt zich geen met door veertiger en kleedt zich daar door dan ook totaal op niet naar. Lekker ordinair tijdens en van kort is helemaal haar ding. in Haar voorliefde het voor in de Ford Mustang gaat van zover, dat ze in tranen een met kan uitbarsten bij het zien naar of de horen van deze auto. de De 65-jarige het Noris is een echte spring-in-'t-veld en met is heilig overtuigd een op van haar 'sexyness'. Tijdens het dansen tijdens en 'twerken' door vliegen op de vonken er dan van ook behoorlijk vanaf. met Haar te door blote en gedateerde een kledingstijl is echter een doorn in op tv naar het oog van haar op familie. Hoe reageren de vrouwen door op hun naar nieuwe look en ervaren het zij het dit als een (blijvende) op tv verbetering?

juni 2018
04-01-2018 15:57

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

30-06-2017 16:18

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar Feyenoord-kleding. Corina vindt dat haar moeder totaal is doorgeslagen en wil niet meer herkend worden als de 'dochter van de Feyenoord-moede...

29-06-2017 20:31

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Vanavond is de laatste aflevering van het make-overprogramma Hotter Than My Daughter, waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Feyenoord-fan Jolanda is opgegeven door haar 16-jarige dochter, Corina. Jolanda draagt alleen maar...

22-06-2017 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 61-jarige stoeipoes Ingrid is opgegeven door haar stiefdochter, Shera. Ingrid is erg trots op haar mooie benen en grote borsten en laat dit maar al te graag zien. Shera vindt de kleding van Ingrid erg ongepast. Shirley, dochter van de Be...

15-06-2017 20:33

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Adrenalineliefhebber Iris is opgegeven door haar schoondochter, Melanie. Melanie vindt dat Iris zich te pikant kleedt voor haar leeftijd en ziet haar graag in nettere kleding. Iris vindt het meevallen. Ze is trots op haar figuur en mag haar...

08-06-2017 20:34

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De stoere moeder Bieke is opgegeven door haar 15-jarige zoon Andy. Andy ergert zich aan de spannende kledingstijl van zijn moeder. Zelfs zijn vrienden vinden haar een lekker ding! De Vlaardingse hottie Sharita staat dag en nacht achter de b...

01-06-2017 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruit...

25-05-2017 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan...

18-05-2017 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Hét metamorfoseprogramma van de Nederlandse televisie is terug. Fans hebben twee jaar moeten wachten, maar vanavond start een gloednieuw seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’. Gordon neemt met zijn make-overteam de wel héél excentrieke moed...

03-06-2015 20:34

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

In de laatste aflevering van dit seizoen is te zien hoe Gordon thuis een aantal oud-kandidaten ontvangt. Hoe zien zij er nu uit? Zijn de moeders en dochters nog net zo chic als toen ze de mansion verlieten? Te zien zijn onder anderen Chris ...

27-05-2015 20:34

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, veertigjarige Anne Marina met haar man en zoon Rick. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. De veertienjarige Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmer...

20-05-2015 20:36

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans denkt dat ze alles kan hebben. Ze zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te ...

13-05-2015 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. Moeder en dochter hebben een heftige periode achter de rug...

06-05-2015 20:34

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda komt uit een moeilijk huwelijk, maar is inmiddels weer gelukkig met haar huidige vriend Martijn. Dankzij een maagband voelt Gerda zich tegenwoordig weer helemaal vrouw en ze is dan ook gek op shoppen. Dochter Miranda vind...

29-04-2015 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde voor de Ford Mustang gaat...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 59
  • Laatste uitzending op 04-01-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord