Programma gemist?

De op 44-jarige Fouzia draagt in voornamelijk zwarte kleding en uit haar uit huis hangt vol op tv doodshoofden. Tegelijkertijd is ze ook groot op Disney-fan en het draagt het ze graag leggings van met Disney-print. Haar dochter door Sheila vindt dat het tijd van is voor een tijdens nieuwe start. De naar 39-jarige de Gosia heeft veel moeite van met ouder een worden en kleedt zich daarom met op lekker jong. Ze is dol op op panterprintjes, bling door bling en haar een borsten. Haar de dochter Klaudia door vindt de kleding een van haar moeder vreselijk en schaamt de zich van kapot!

Het make-overprogramma Hotter in Than My Daughter uit is vanaf de vanavond te met zien op RTL 5 met een het een nieuwe presentatrice: Patty Brard. Ze in volgt Gordon naar op en met gaat op zoek tijdens naar uitbundige met en spraakmakende uitdossingen naar van moeders en de dochters. In elke aflevering bezoekt Brard twee de vrouwen die de zich over de van top het kleden. Een professioneel met make over-team neemt uit de dames flink onder handen. met Het team bestaat met uit de stylisten Kelly op Huisman tijdens en Tommy Driessen, master op stylist Lotte van de het Loo voor van het een haar en de visagisten Barbara van het met Munster en Ciel Coenders. Lees wat met je dit seizoen kunt met verwachten op met gids.tv/3704/nieuw-seizoen-hotter-than-my-daughter.

oktober 2019
03-03-2019 19:37

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De 44-jarige Fouzia draagt voornamelijk zwarte kleding en haar huis hangt vol doodshoofden. Tegelijkertijd is ze ook groot Disney-fan en draagt ze graag leggings met Disney-print. Haar dochter Sheila vindt dat het tijd is voor een nieuwe st...

27-02-2019 20:31

Terug: Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Terug: Hotter Than My Daughter

Het make-overprogramma Hotter Than My Daughter is vanaf vanavond te zien op RTL 5 met een nieuwe presentatrice: Patty Brard. Ze volgt Gordon op en gaat op zoek naar uitbundige en spraakmakende uitdossingen van moeders en dochters. In elke ...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 20:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!