Programma gemist?

Tommy heeft op tv zowel zijn oma, van Gonnie, als zijn door moeder, Susanne, opgegeven. Oma in Gonnie van het 72 scharrelt uit er sinds op haar scheiding 31 jaar geleden door lekker op los. Ze het probeert tijdens alle datingapps uit en het post sexy foto's tijdens van zichzelf. tijdens Dochter Susanne is professioneel danseres een en het danst bij artiesten als de Enrique Iglesias. Ze van staat tijdens bekend om haar slanke taille, een grote billen op tv en flinke borsten. Ze op tv gedraagt en kleedt zich met absoluut naar niet als iemand van 52 naar door jaar. Het is allemaal strak tijdens en sexy. Tommy vindt uit in dat het zowel in bij zijn moeder als oma op tv allemaal wel op wat minder met mag.

Seizoen naar 8 - Aflevering 8 - van Make-overprogramma waarin een met op tv team aan de met slag gaat met excentrieke het moeders die er een uitbundige in kleding- en make-upkeuze de op een nahouden. Tommy heeft zowel van zijn oma, Gonnie, als zijn naar moeder, Susanne, opgegeven. door Oma Gonnie tijdens van 72 scharrelt naar er sinds op tv haar scheiding 31 op jaar geleden lekker op op tv los. Ze probeert alle in op datingapps uit en post sexy foto's uit van zichzelf. met Dochter Susanne is professioneel met danseres en danst door met op artiesten als in Enrique Iglesias. Ze tijdens staat bekend om haar een slanke taille, grote de billen en flinke borsten. naar Ze op gedraagt en kleedt zich met absoluut niet uit als iemand van een 52 jaar. Het is allemaal strak van en sexy. Tommy een vindt dat het naar zowel bij op tv zijn moeder als met oma allemaal de wel wat door minder mag.

De met 44-jarige Linda het voelt zich nog met steeds een tiener, ook uit al is ze van inmiddels oma. een Ze houdt van feestjes uit en gebruikt af en uit toe xtc. De 21-jarige een Celina een vindt de kleding van haar uit moeder, Linda, verschrikkelijk. met het Linda krijgt door haar lage decolleté door het en korte jurkjes vaak meer in aandacht met dan Celina. De 54-jarige Pieta is op tv een in alleenstaande moeder van het vijf kinderen. Inmiddels naar is ze uit vier jaar vrijgezel. Dochter Kimberly op tv vindt haar moeders het kledingstijl op tv veel te bloot. Op straat tijdens schaamt ze zich als tijdens alle mannen het Pieta een aanstaren.

De 44-jarige Linda op tv voelt op zich nog steeds op tv een tiener, ook al is een ze inmiddels oma. de Ze houdt van het op feestjes en gebruikt af en toe op xtc. met De 21-jarige de Celina vindt de kleding van haar op moeder, de Linda, verschrikkelijk. Linda krijgt de door haar lage decolleté op tv en korte door jurkjes vaak het meer aandacht dan met Celina. De 54-jarige Pieta in is een alleenstaande in moeder uit van vijf kinderen. Inmiddels uit is ze vier jaar op vrijgezel. Dochter Kimberly vindt door haar uit moeders kledingstijl veel te bloot. uit in Op straat schaamt ze zich op als alle mannen Pieta tijdens tijdens aanstaren.

De 43-jarige op tv moeder Louise met is altijd al groot met fan van een fantasy geweest het en gaat sinds uit vier jaar ook naar speciale in evenementen. Door uit het verkleden in fantasy-outfits de kan ze van ontsnappen aan in de realiteit. Ook in haar dagelijks van leven loopt op Louise een er soms zo bij, wat ervoor de zorgt dat op tv dochter Sheila zich rot met uit schaamt. De 48-jarige Helga houdt van het pikante kleding. tijdens Ze heeft met een maatje meer, maar op tv schaamt zich van hier totaal naar niet voor. Helga's uit haar is opgeschoren de en ze zit onder de naar tattoos. Mayra schaamt zich in vreselijk voor het door uiterlijk van op tv haar in moeder.

De in 43-jarige moeder Louise is op altijd al groot fan door een van fantasy geweest de en gaat sinds van vier jaar ook naar speciale evenementen. van Door het verkleden in in fantasy-outfits kan het van ze ontsnappen aan de realiteit. van Ook in van haar dagelijks leven de loopt Louise er naar soms zo bij, wat ervoor door zorgt tijdens dat dochter Sheila zich in rot schaamt. De 48-jarige door Helga houdt tijdens van pikante tijdens kleding. Ze heeft een naar maatje meer, maar schaamt tijdens zich het hier totaal in niet voor. Helga's haar met is opgeschoren en met ze zit onder van de tattoos. in Mayra schaamt zich vreselijk voor op het de uiterlijk van haar uit moeder.

De 28-jarige door tattoo-artist Debbie door reist voor haar werk de naar hele op tv wereld over. de Ze heeft al duizenden euro's uit geïnvesteerd in twee borstvergrotingen, naar door laat haar lippen vullen en door gebruikt een regelmatig botox. Haar moeder door vindt haar sexy kleding in op combinatie met de uit tattoos op vreselijk ordinair. Debbie vindt met op haar beurt met dat haar op moeder er veel te oubollig van bijloopt. op tv De 50-jarige in Joyce heeft vijf jaar geleden in ook meegedaan aan dit op tv programma, maar was tijdens toen een nog niet toe een aan een het metamorfose. Hoewel er een ondertussen veel is veranderd, uit draagt Joyce de nog steeds veel te sexy kleding op volgens een dochter Romy.

De kledingstijl tijdens van de naar 56-jarige Spaanse door Trinidad is een hysterische mix van door roze leggings, hoge met hakken en tijgerprintjes. de Dochter Maya schaamt door zich in voor het uiterlijk van haar op tv moeder en denkt naar door dat een make-over haar een flinke door oppepper door kan geven. De het 40-jarige Elenora uit werkt sinds drie jaar in in de porno-industrie. Voor tijdens haar werk naar draagt Elenora in de meest kinky pakjes. Haar de dochter, een Gaby, heeft daar begrip op tv voor, maar baalt ervan naar dat ze ook in met naar haar vrije tijd steeds door vaker heel sexy gekleed op is.

De 32-jarige uit Jaan draagt graag een sexy in kleding. Qua haar en make-up gaat met op tv ze ook all the way en tijdens ze van heeft meer dan 40 tijdens tatoeages. Stiefmoeder Bea vindt naar door de kledingstijl van Jaan veel te een ordinair in en schaamt zich voor het haar. De 55-jarige Simone een van loopt het liefst tijdens in joggingbroeken en oude shirts. Dat op wisselt ze tijdens af met extreem op tv uitdagende kleding naar tijdens spannende een fotoshoots. Dochter Kelsey schaamt zich enorm uit voor de foto's de en wil van dat haar moeder er op van ook thuis eens van normaal uitziet.

De 32-jarige op Jaan draagt graag sexy van kleding. Qua door haar en make-up naar gaat uit ze ook all the way een en ze op tv heeft meer dan met 40 tatoeages. op Stiefmoeder Bea vindt in de kledingstijl van Jaan veel op tv te ordinair het en schaamt zich voor op tv haar. De tijdens 55-jarige Simone loopt het liefst in op tv in joggingbroeken en een oude shirts. Dat wisselt ze af naar de met extreem uitdagende kleding het tijdens spannende fotoshoots. Dochter Kelsey naar schaamt zich enorm naar voor de foto's van van en wil dat haar moeder in er het ook thuis eens normaal naar uitziet.

De het 27-jarige Michella draagt alleen maar een het joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een naar relatie het met de 49-jarige Ed. Zijn met zoon, de 13-jarige van Bradley, vindt het op tv vreselijk op hoe Michella er altijd door bij in loopt. De 50-jarige Martha heeft het vijf zoons. Sinds haar een scheiding 21 op jaar geleden werkt in ze uit in de horeca en kleedt met ze zich uit heel opvallend. Ze met krijgt mede door op tv haar borstvergroting veel aandacht naar van 'vieze de mannen', zoals zoon Dylan ze met noemt. Hij met wil dat zijn moeder van met zich meer naar naar haar leeftijd gaat op tv kleden.

De 27-jarige Michella in draagt alleen uit maar het joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een door van relatie met de op tv 49-jarige Ed. Zijn zoon, de uit 13-jarige Bradley, vindt uit het vreselijk hoe Michella naar er het altijd bij loopt. De 50-jarige tijdens Martha heeft vijf met zoons. het Sinds haar scheiding naar 21 jaar geleden in werkt ze in de van horeca en kleedt op tv ze zich heel opvallend. van in Ze krijgt mede door een haar borstvergroting uit veel aandacht van 'vieze mannen', op zoals zoon Dylan ze op tv noemt. uit Hij wil dat met zijn moeder het zich meer naar in haar leeftijd gaat van kleden.

De van 44-jarige Fouzia een draagt voornamelijk zwarte kleding tijdens en haar van huis hangt vol doodshoofden. Tegelijkertijd is uit ze de ook groot met Disney-fan en draagt ze in graag leggings met Disney-print. een Haar een dochter Sheila vindt dat het tijd door is voor in een nieuwe uit start. De 39-jarige de Gosia heeft veel moeite met met ouder worden en het kleedt zich daarom op lekker uit jong. Ze is dol op op panterprintjes, bling bling in met en haar borsten. door Haar dochter Klaudia met vindt de kleding van haar het moeder vreselijk met en schaamt zich naar kapot!

De stoere op Angelique en de sexy uit Noris staan in een een de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen tijdens naar veertiger en kleedt zich daar dan in ook totaal niet op naar. Lekker ordinair het op en kort is helemaal haar in ding. De in 65-jarige Noris door is een echte op spring-in-'t-veld en is heilig overtuigd van van haar 'sexyness'. op tv Tijdens het met dansen en de 'twerken' vliegen de het vonken er dan ook behoorlijk vanaf. de Haar te een blote de en gedateerde kledingstijl is naar echter een doorn door in het een oog van haar familie. Hoe reageren met de vrouwen op naar hun nieuwe het look?

De stoere Angelique van en door de sexy Noris staan het in de make-overspotlights. uit Angelique voelt zich een geen veertiger en een kleedt zich daar met dan ook met totaal niet naar. op tv Lekker ordinair en kort is naar helemaal de haar ding. De 65-jarige Noris het tijdens is een echte spring-in-'t-veld en het is heilig overtuigd van op haar 'sexyness'. Tijdens op tv uit het dansen en 'twerken' vliegen uit de vonken er op dan ook behoorlijk vanaf. de met Haar te blote en gedateerde kledingstijl op tv is echter uit een doorn de in het op tv oog van haar familie. in Hoe reageren met de vrouwen op op hun nieuwe look?

februari 2020
22-12-2019 20:30

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma Gonnie van 72 scharrelt er sinds haar scheiding 31 jaar geleden lekker op los. Ze probeert alle datingapps uit en post sexy foto's van zichzelf. Dochter Susanne is...

18-12-2019 20:30

Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Hotter Than My Daughter

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Make-overprogramma waarin een team aan de slag gaat met excentrieke moeders die er een uitbundige kleding- en make-upkeuze op nahouden. Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma...

15-12-2019 20:30

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

De 44-jarige Linda voelt zich nog steeds een tiener, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feestjes en gebruikt af en toe xtc. De 21-jarige Celina vindt de kleding van haar moeder, Linda, verschrikkelijk. Linda krijgt door haar lage deco...

11-12-2019 20:33

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

De 44-jarige Linda voelt zich nog steeds een tiener, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feestjes en gebruikt af en toe xtc. De 21-jarige Celina vindt de kleding van haar moeder, Linda, verschrikkelijk. Linda krijgt door haar lage deco...

08-12-2019 20:27

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 43-jarige moeder Louise is altijd al groot fan van fantasy geweest en gaat sinds vier jaar ook naar speciale evenementen. Door het verkleden in fantasy-outfits kan ze ontsnappen aan de realiteit. Ook in haar dagelijks leven loopt Louise ...

04-12-2019 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 43-jarige moeder Louise is altijd al groot fan van fantasy geweest en gaat sinds vier jaar ook naar speciale evenementen. Door het verkleden in fantasy-outfits kan ze ontsnappen aan de realiteit. Ook in haar dagelijks leven loopt Louise ...

01-12-2019 20:32

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 28-jarige tattoo-artist Debbie reist voor haar werk de hele wereld over. Ze heeft al duizenden euro's geïnvesteerd in twee borstvergrotingen, laat haar lippen vullen en gebruikt regelmatig botox. Haar moeder vindt haar sexy kleding in co...

27-11-2019 20:33

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De kledingstijl van de 56-jarige Spaanse Trinidad is een hysterische mix van roze leggings, hoge hakken en tijgerprintjes. Dochter Maya schaamt zich voor het uiterlijk van haar moeder en denkt dat een make-over haar een flinke oppepper kan ...

24-11-2019 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 32-jarige Jaan draagt graag sexy kleding. Qua haar en make-up gaat ze ook all the way en ze heeft meer dan 40 tatoeages. Stiefmoeder Bea vindt de kledingstijl van Jaan veel te ordinair en schaamt zich voor haar. De 55-jarige Simone loopt...

20-11-2019 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 32-jarige Jaan draagt graag sexy kleding. Qua haar en make-up gaat ze ook all the way en ze heeft meer dan 40 tatoeages. Stiefmoeder Bea vindt de kledingstijl van Jaan veel te ordinair en schaamt zich voor haar. De 55-jarige Simone loopt...

17-11-2019 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 27-jarige Michella draagt alleen maar joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een relatie met de 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige Bradley, vindt het vreselijk hoe Michella er altijd bij loopt. De 50-jarige Martha heeft vijf zoons...

13-11-2019 20:33

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 27-jarige Michella draagt alleen maar joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een relatie met de 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige Bradley, vindt het vreselijk hoe Michella er altijd bij loopt. De 50-jarige Martha heeft vijf zoons...

10-11-2019 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De 44-jarige Fouzia draagt voornamelijk zwarte kleding en haar huis hangt vol doodshoofden. Tegelijkertijd is ze ook groot Disney-fan en draagt ze graag leggings met Disney-print. Haar dochter Sheila vindt dat het tijd is voor een nieuwe st...

01-09-2019 20:23

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

28-08-2019 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!