Programma gemist?

Make-overprogramma waarin Bridget met Maasland en een haar op tv professionele make-overteam aan de slag in gaan met moeders die door er een uitbundige op kleding- en make-upkeuze van op tijdens nahouden.

Beryl is opgegeven tijdens door haar op dochter, Chi in Chi. Zij wil haar op tv moeder niet door langer gekleed zien in doorzichtige tijdens met tops, te korte shorts een en jurkjes met een door diep decolleté. Beryl voelt uit zich daarentegen op heerlijk een in haar sexy outfitjes. de Het liefst zet ze een nog de schaar het in elk kledingstuk op om op tv het nog wat pikanter van te maken. De in de Utrecht van geboren en getogen Sjaantje is de dol op alles op tv met een het panter- of tijgerprintje. op Ze is van top tot de naar teen gehuld in het opvallende dierenprints, tot ongenoegen van haar in dochter uit Samantha.

‘Hotter Than My door Daughter’ is terug met met een nieuw uit seizoen én met op een op nieuwe presentatrice: Bridget op tv Maasland. Bridget helpt dochters en de zonen de die zich geen raad meer het weten met het uit uitbundige en spraakmakende de op uiterlijk van hun moeder. Tijd voor tijdens een op metamorfose, die verder gaat dan uit alleen een nieuwe uit outfit. In elke naar aflevering bezoekt Bridget op twee vrouwen met een naar opvallend uiterlijk. tijdens Voor hun door dochter of zoon is de door maat met vol: op deze manier willen het ze niet van langer met met hun moeder met over straat. Bridget in en het Hotter naar Than My Daughter make-over team komen op tv de in actie en nemen door de dames flink onder handen. In van de eerste aflevering een zien we moeders in met Beryl (48 jaar) en Sjaantje uit (51 naar jaar). Beryl draagt doorzichtige uit tops, te korte van shorts en door jurkjes met diep decolleté. Beryl voelt naar zich heerlijk het in haar sexy outfitjes. een De kledingstijl van naar Diana (40 jaar) uit mag op volgens haar zestienjarige dochter Ashley uit juist veel door vrouwelijker.

Tommy tijdens heeft zowel zijn door oma, Gonnie, als uit zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma het Gonnie van op 72 scharrelt er uit sinds uit haar scheiding 31 jaar geleden het lekker op op tv los. Ze probeert alle datingapps door uit en post tijdens sexy een foto's van zichzelf. met Dochter Susanne is professioneel tijdens danseres en met danst bij artiesten het als Enrique een Iglesias. Ze staat bekend om uit haar tijdens slanke taille, grote op billen en flinke borsten. Ze gedraagt een en kleedt op zich absoluut uit niet als iemand van tijdens 52 jaar. Het is een allemaal strak en in sexy. Tommy vindt het dat door het zowel op bij zijn moeder als oma uit allemaal wel wat minder door in mag.

Seizoen met 8 - Aflevering een 8 - Make-overprogramma waarin een door team aan de door uit slag gaat met tijdens excentrieke moeders die het er een uitbundige kleding- tijdens en make-upkeuze op nahouden. Tommy uit heeft zowel zijn oma, in Gonnie, als zijn door moeder, Susanne, tijdens opgegeven. Oma uit Gonnie van naar 72 scharrelt er sinds haar scheiding het 31 jaar met geleden lekker op los. op Ze probeert in alle een datingapps uit en post sexy foto's de van met zichzelf. Dochter Susanne op tv is professioneel danseres en danst in van met artiesten als Enrique Iglesias. Ze op tv tijdens staat bekend om haar op tv slanke taille, grote billen naar en flinke borsten. uit Ze gedraagt en uit kleedt in zich absoluut niet als een iemand van de 52 jaar. Het is allemaal door strak en van sexy. Tommy vindt dat van het zowel bij zijn in moeder als het oma allemaal wel uit wat minder door mag.

De het 44-jarige Linda tijdens voelt zich nog steeds een tiener, door ook een al is ze door inmiddels oma. het Ze houdt van door feestjes en gebruikt af en met toe xtc. De 21-jarige op Celina in vindt de in kleding van haar moeder, Linda, op tv verschrikkelijk. Linda op tv krijgt door een haar lage decolleté en korte jurkjes naar vaak meer een aandacht dan door Celina. De uit 54-jarige Pieta is een een alleenstaande moeder van vijf op tv kinderen. Inmiddels is door ze uit vier jaar vrijgezel. Dochter het Kimberly vindt haar door moeders kledingstijl veel een te bloot. Op straat met schaamt ze zich als op tv alle met mannen Pieta op aanstaren.

De 44-jarige Linda in voelt zich in nog de steeds een tiener, tijdens ook al is een ze inmiddels oma. met Ze houdt van feestjes en naar gebruikt af en het toe xtc. De een 21-jarige op tv Celina vindt de kleding van haar van moeder, Linda, verschrikkelijk. op tv Linda krijgt op tv door haar op lage decolleté en het korte jurkjes vaak meer aandacht op tv dan Celina. De met 54-jarige door Pieta is een alleenstaande met moeder van van vijf kinderen. Inmiddels is van ze vier jaar vrijgezel. op Dochter Kimberly vindt uit haar moeders op kledingstijl uit veel te bloot. Op straat door schaamt op ze zich als door alle mannen Pieta uit aanstaren.

De in 43-jarige moeder Louise van is altijd al naar groot fan het van fantasy geweest en gaat sinds met van vier jaar ook naar speciale evenementen. in in Door het verkleden in fantasy-outfits kan een ze ontsnappen aan de op tv de realiteit. Ook uit in haar dagelijks uit leven loopt Louise er soms zo op bij, met wat ervoor de zorgt dat dochter Sheila een zich rot schaamt. De 48-jarige een op tv Helga houdt van pikante kleding. uit Ze heeft een het maatje meer, maar schaamt op tv zich hier totaal een niet voor. Helga's een de haar is opgeschoren en op tv ze zit onder de het tattoos. Mayra schaamt naar zich het vreselijk voor het uiterlijk van met haar in moeder.

De de 43-jarige moeder Louise is een altijd op al groot fan een van fantasy geweest en gaat het sinds op vier jaar ook uit naar speciale evenementen. Door door het verkleden een in fantasy-outfits kan ze ontsnappen aan uit de realiteit. in Ook in van haar dagelijks leven loopt naar Louise er op tv soms zo door bij, wat ervoor van zorgt dat dochter Sheila zich rot de schaamt. De 48-jarige in Helga houdt van in een pikante kleding. Ze heeft een door maatje op tv meer, maar schaamt zich hier totaal tijdens niet met voor. Helga's haar is in opgeschoren naar en ze zit de onder de tattoos. Mayra naar schaamt zich vreselijk voor het het uiterlijk uit van haar van moeder.

De 28-jarige de tattoo-artist Debbie met reist voor haar werk de de hele wereld de over. Ze heeft het al duizenden de euro's geïnvesteerd in twee op borstvergrotingen, laat naar haar lippen vullen en gebruikt op tv regelmatig botox. Haar de moeder vindt haar naar sexy kleding een in uit combinatie met de tattoos vreselijk ordinair. de Debbie vindt op tijdens haar beurt in dat haar moeder door er veel in te oubollig bijloopt. De door 50-jarige Joyce heeft uit vijf jaar geleden ook naar meegedaan aan het dit programma, een maar was van toen nog niet tijdens toe aan een metamorfose. Hoewel van er ondertussen een veel is veranderd, een draagt Joyce nog steeds in veel te sexy van kleding naar volgens dochter Romy.

De een kledingstijl van de 56-jarige het Spaanse Trinidad is een een hysterische door mix van roze in leggings, hoge hakken en in tijgerprintjes. Dochter Maya schaamt tijdens het zich voor het uiterlijk van haar een moeder en in denkt dat een tijdens make-over in haar een flinke een oppepper kan geven. De 40-jarige Elenora naar werkt met sinds drie een jaar in de porno-industrie. Voor haar op uit werk draagt Elenora de de meest kinky pakjes. Haar dochter, de Gaby, heeft een daar begrip in voor, maar baalt de ervan dat de ze ook in haar vrije naar tijd steeds vaker tijdens heel van sexy gekleed is.

De de 32-jarige Jaan draagt graag sexy uit uit kleding. Qua haar en make-up gaat op tv ze ook all met the way en op tv tijdens ze heeft meer dan 40 het tatoeages. Stiefmoeder Bea door vindt de door kledingstijl van op tv Jaan veel te ordinair en schaamt op tv door zich voor haar. een De 55-jarige Simone loopt het liefst het in joggingbroeken door en oude shirts. Dat in wisselt ze naar af het met extreem uitdagende kleding tijdens spannende door fotoshoots. Dochter Kelsey van schaamt zich enorm de voor de foto's naar en een wil dat haar moeder er van ook een thuis eens normaal een uitziet.

De met 32-jarige Jaan de draagt graag sexy kleding. Qua haar tijdens en in make-up gaat van ze ook all in the way en ze heeft het meer dan 40 tatoeages. het Stiefmoeder Bea het vindt door de kledingstijl van Jaan veel te door ordinair van en schaamt zich voor haar. op tv De 55-jarige de Simone met loopt het liefst in een joggingbroeken en met oude shirts. Dat wisselt naar ze af met extreem uitdagende in kleding op tv tijdens spannende fotoshoots. Dochter Kelsey op tv naar schaamt zich enorm met voor de foto's naar en wil dat haar de moeder er ook thuis van eens normaal een uitziet.

De 27-jarige op Michella draagt alleen maar op joggingspakken met uit teenslippers. Zij uit heeft een relatie het met de het 49-jarige Ed. Zijn zoon, de op 13-jarige met Bradley, vindt het vreselijk hoe in Michella in er altijd bij loopt. De 50-jarige door een Martha heeft vijf de zoons. Sinds haar scheiding 21 naar jaar van geleden werkt ze van in de horeca en door kleedt ze de zich heel opvallend. Ze op tv krijgt mede door haar uit borstvergroting veel aandacht tijdens van 'vieze mannen', naar zoals het zoon Dylan ze noemt. Hij wil uit op dat zijn moeder zich meer naar op tv haar met leeftijd gaat op tv kleden.

De 27-jarige Michella naar draagt alleen een maar joggingspakken op met teenslippers. Zij de heeft een relatie met uit de met 49-jarige Ed. Zijn zoon, een de 13-jarige Bradley, met vindt het vreselijk naar hoe Michella van er altijd bij loopt. op tv De 50-jarige Martha heeft tijdens vijf zoons. Sinds met haar scheiding 21 jaar naar geleden tijdens werkt ze met in de horeca en kleedt van ze zich uit heel opvallend. Ze op krijgt mede met door haar borstvergroting naar veel aandacht van het 'vieze mannen', zoals in zoon Dylan ze noemt. Hij tijdens wil dat zijn moeder van zich meer op tv naar haar leeftijd gaat naar met kleden.

juni 2021
09-03-2020 20:25

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

Make-overprogramma waarin Bridget Maasland en haar professionele make-overteam aan de slag gaan met moeders die er een uitbundige kleding- en make-upkeuze op nahouden.

08-03-2020 20:30

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Beryl is opgegeven door haar dochter, Chi Chi. Zij wil haar moeder niet langer gekleed zien in doorzichtige tops, te korte shorts en jurkjes met een diep decolleté. Beryl voelt zich daarentegen heerlijk in haar sexy outfitjes. Het liefst ze...

02-03-2020 20:32

Terug: Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Terug: Hotter Than My Daughter

‘Hotter Than My Daughter’ is terug met een nieuw seizoen én met een nieuwe presentatrice: Bridget Maasland. Bridget helpt dochters en zonen die zich geen raad meer weten met het uitbundige en spraakmakende uiterlijk van hun moeder. Tijd voo...

22-12-2019 20:30

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma Gonnie van 72 scharrelt er sinds haar scheiding 31 jaar geleden lekker op los. Ze probeert alle datingapps uit en post sexy foto's van zichzelf. Dochter Susanne is...

18-12-2019 20:30

Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Hotter Than My Daughter

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Make-overprogramma waarin een team aan de slag gaat met excentrieke moeders die er een uitbundige kleding- en make-upkeuze op nahouden. Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma...

15-12-2019 20:30

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

De 44-jarige Linda voelt zich nog steeds een tiener, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feestjes en gebruikt af en toe xtc. De 21-jarige Celina vindt de kleding van haar moeder, Linda, verschrikkelijk. Linda krijgt door haar lage deco...

11-12-2019 20:33

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

De 44-jarige Linda voelt zich nog steeds een tiener, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feestjes en gebruikt af en toe xtc. De 21-jarige Celina vindt de kleding van haar moeder, Linda, verschrikkelijk. Linda krijgt door haar lage deco...

08-12-2019 20:27

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 43-jarige moeder Louise is altijd al groot fan van fantasy geweest en gaat sinds vier jaar ook naar speciale evenementen. Door het verkleden in fantasy-outfits kan ze ontsnappen aan de realiteit. Ook in haar dagelijks leven loopt Louise ...

04-12-2019 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 43-jarige moeder Louise is altijd al groot fan van fantasy geweest en gaat sinds vier jaar ook naar speciale evenementen. Door het verkleden in fantasy-outfits kan ze ontsnappen aan de realiteit. Ook in haar dagelijks leven loopt Louise ...

01-12-2019 20:32

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 28-jarige tattoo-artist Debbie reist voor haar werk de hele wereld over. Ze heeft al duizenden euro's geïnvesteerd in twee borstvergrotingen, laat haar lippen vullen en gebruikt regelmatig botox. Haar moeder vindt haar sexy kleding in co...

27-11-2019 20:33

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De kledingstijl van de 56-jarige Spaanse Trinidad is een hysterische mix van roze leggings, hoge hakken en tijgerprintjes. Dochter Maya schaamt zich voor het uiterlijk van haar moeder en denkt dat een make-over haar een flinke oppepper kan ...

24-11-2019 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 32-jarige Jaan draagt graag sexy kleding. Qua haar en make-up gaat ze ook all the way en ze heeft meer dan 40 tatoeages. Stiefmoeder Bea vindt de kledingstijl van Jaan veel te ordinair en schaamt zich voor haar. De 55-jarige Simone loopt...

20-11-2019 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 32-jarige Jaan draagt graag sexy kleding. Qua haar en make-up gaat ze ook all the way en ze heeft meer dan 40 tatoeages. Stiefmoeder Bea vindt de kledingstijl van Jaan veel te ordinair en schaamt zich voor haar. De 55-jarige Simone loopt...

17-11-2019 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 27-jarige Michella draagt alleen maar joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een relatie met de 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige Bradley, vindt het vreselijk hoe Michella er altijd bij loopt. De 50-jarige Martha heeft vijf zoons...

13-11-2019 20:33

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 27-jarige Michella draagt alleen maar joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een relatie met de 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige Bradley, vindt het vreselijk hoe Michella er altijd bij loopt. De 50-jarige Martha heeft vijf zoons...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!