Programma gemist?

Make-overprogramma met waarin Bridget Maasland en haar uit professionele make-overteam aan op tv door de slag gaan met uit moeders die er een een uitbundige kleding- en make-upkeuze naar op de nahouden.

Beryl is op opgegeven door haar een dochter, tijdens Chi Chi. Zij wil haar op tv moeder niet langer gekleed op zien op tv in doorzichtige tops, op tv te korte een shorts en jurkjes met een diep door van decolleté. Beryl voelt zich daarentegen heerlijk op in op haar sexy outfitjes. Het een liefst zet ze van nog de schaar tijdens in elk kledingstuk om uit het van nog wat met pikanter te maken. met De in Utrecht naar geboren en getogen Sjaantje is in dol in op alles met door een panter- of met tijgerprintje. Ze is van top tot op tv de teen gehuld in opvallende dierenprints, het tot ongenoegen naar van haar dochter het Samantha.

‘Hotter Than My de Daughter’ is terug van met met een nieuw op seizoen én met een nieuwe het presentatrice: Bridget Maasland. uit Bridget helpt dochters en op tv de zonen die zich van geen raad meer weten tijdens met het uitbundige en in spraakmakende uiterlijk uit van hun moeder. met Tijd voor een metamorfose, die een op verder gaat dan tijdens alleen een nieuwe outfit. In elke op aflevering bezoekt van Bridget twee vrouwen met uit een opvallend in uiterlijk. Voor hun het dochter of zoon is het de van maat vol: op deze manier op willen ze niet van langer op met hun moeder over het straat. Bridget en het op Hotter Than My door Daughter make-over team komen naar de in actie en nemen de van dames flink onder handen. In van op de eerste aflevering zien de we moeders een Beryl (48 jaar) en een Sjaantje (51 jaar). Beryl draagt door in doorzichtige tops, te korte van shorts en jurkjes met een diep decolleté. Beryl uit voelt zich heerlijk op tv in haar sexy het outfitjes. uit De kledingstijl van Diana (40 van jaar) mag volgens haar van zestienjarige dochter Ashley het juist veel tijdens vrouwelijker.

Tommy in heeft zowel in zijn oma, Gonnie, als het zijn moeder, met Susanne, opgegeven. Oma Gonnie in van 72 scharrelt er in sinds haar scheiding op 31 jaar geleden in lekker op los. Ze de probeert uit alle datingapps uit en post van sexy foto's van de in zichzelf. Dochter Susanne is professioneel danseres het en danst van bij door artiesten als Enrique Iglesias. tijdens Ze staat bekend op tv om haar met slanke taille, grote billen en flinke door borsten. door Ze gedraagt en kleedt van zich absoluut een niet als iemand het van 52 op tv jaar. Het is allemaal strak in en sexy. Tommy de vindt dat op tv het zowel bij naar zijn moeder als oma allemaal de wel wat minder door het mag.

Seizoen op tv 8 - Aflevering 8 - het een Make-overprogramma waarin een team aan de in slag het gaat met met excentrieke moeders die er een uitbundige naar uit kleding- en make-upkeuze op de nahouden. Tommy heeft een zowel zijn oma, de Gonnie, als zijn moeder, het Susanne, opgegeven. Oma op Gonnie van 72 de scharrelt er sinds haar scheiding tijdens 31 jaar geleden van lekker met op los. Ze probeert door alle datingapps uit en door post sexy op foto's van op tv zichzelf. Dochter Susanne door is professioneel danseres en danst met met artiesten als op tv Enrique Iglesias. door Ze staat uit bekend om haar slanke taille, tijdens grote billen door en flinke borsten. Ze in gedraagt en van kleedt tijdens zich absoluut niet als op tv iemand van door 52 jaar. Het is allemaal strak de en op tv sexy. Tommy vindt van dat het zowel op bij zijn moeder door als oma allemaal wel wat naar minder het mag.

De 44-jarige Linda in in voelt zich nog tijdens steeds een tiener, ook met al is ze inmiddels oma. op Ze in houdt van de feestjes en gebruikt op tv af en toe op tv xtc. De 21-jarige Celina door vindt de kleding de van haar moeder, Linda, naar verschrikkelijk. Linda krijgt in door haar lage decolleté op en korte jurkjes tijdens vaak een meer aandacht dan Celina. De op tv 54-jarige Pieta is op tv een alleenstaande de moeder van vijf kinderen. het Inmiddels is op ze vier jaar vrijgezel. op tv op Dochter Kimberly vindt haar moeders kledingstijl door door veel te bloot. Op straat schaamt op ze zich door als alle mannen het Pieta in aanstaren.

De 44-jarige op tv Linda naar voelt zich nog steeds een tiener, op tv ook al in is ze inmiddels oma. van Ze houdt van van feestjes en gebruikt op af en van toe xtc. een De 21-jarige Celina het vindt de kleding een van haar moeder, Linda, verschrikkelijk. de Linda op tv krijgt door haar met lage decolleté en korte jurkjes het vaak meer aandacht tijdens naar dan Celina. De 54-jarige Pieta op is een alleenstaande moeder van van vijf kinderen. door Inmiddels is ze de vier jaar tijdens vrijgezel. Dochter Kimberly vindt in haar moeders kledingstijl op tv van veel te bloot. Op straat van schaamt ze zich als uit alle een mannen Pieta uit aanstaren.

De 43-jarige moeder het Louise is tijdens altijd naar al groot fan van fantasy geweest uit en gaat tijdens sinds vier naar jaar ook naar speciale op tv evenementen. tijdens Door het verkleden van in fantasy-outfits kan ze door ontsnappen aan de realiteit. een Ook tijdens in haar dagelijks leven loopt door Louise er de soms zo met bij, wat ervoor zorgt het dat dochter in Sheila zich rot de schaamt. De 48-jarige door Helga houdt van pikante naar kleding. Ze heeft de een maatje meer, de maar schaamt zich hier met totaal niet voor. Helga's een haar is opgeschoren op tv en ze een zit uit onder de tattoos. Mayra schaamt in zich vreselijk voor naar het uiterlijk van haar van met moeder.

De het 43-jarige moeder Louise is altijd op tv in al groot fan uit van fantasy geweest en gaat sinds op vier jaar uit ook naar speciale het evenementen. met Door het verkleden in de fantasy-outfits kan met ze ontsnappen aan de op tv realiteit. Ook door in haar dagelijks leven loopt Louise uit op er soms zo bij, wat het ervoor zorgt tijdens dat dochter Sheila zich een rot schaamt. naar De 48-jarige Helga met houdt van pikante kleding. Ze in heeft een de maatje meer, met maar schaamt naar zich hier totaal niet uit voor. Helga's haar is op tv opgeschoren en ze zit op onder tijdens de tattoos. Mayra schaamt zich een vreselijk voor het in tijdens uiterlijk van haar naar moeder.

De tijdens 28-jarige tattoo-artist Debbie reist op voor haar werk de het hele wereld naar over. Ze heeft in al duizenden van euro's geïnvesteerd in twee op tv borstvergrotingen, laat haar een lippen vullen de en gebruikt regelmatig op tv botox. Haar moeder vindt door haar sexy kleding het in een combinatie met de tattoos vreselijk ordinair. tijdens Debbie vindt op met haar beurt door dat haar moeder het er veel met te oubollig bijloopt. De een 50-jarige Joyce heeft door vijf jaar geleden met ook meegedaan op aan dit programma, maar op was toen nog op tv niet toe aan een in metamorfose. tijdens Hoewel er ondertussen door veel is van veranderd, draagt Joyce nog steeds veel door te uit sexy kleding volgens dochter het Romy.

De kledingstijl van op de van 56-jarige Spaanse Trinidad is een naar naar hysterische mix van roze tijdens leggings, hoge hakken en in tijgerprintjes. met Dochter Maya schaamt de zich voor het met uiterlijk van haar moeder en denkt door dat een make-over met haar van een flinke oppepper kan naar geven. uit De 40-jarige Elenora werkt sinds uit drie een jaar in de door porno-industrie. Voor haar werk draagt in Elenora de meest kinky een pakjes. met Haar dochter, Gaby, heeft tijdens daar begrip door voor, maar baalt ervan dat van ze ook in op tv haar vrije tijdens tijd steeds vaker heel op tv sexy gekleed op tv is.

De 32-jarige door Jaan draagt graag met sexy kleding. Qua haar van en make-up gaat naar ze met ook all the way en de het ze heeft meer dan naar 40 tatoeages. Stiefmoeder op tv Bea vindt de kledingstijl door van Jaan veel te het in ordinair en schaamt van zich voor haar. een De 55-jarige Simone loopt een het liefst in joggingbroeken en een oude shirts. Dat op wisselt met ze af met extreem tijdens uitdagende kleding tijdens een spannende fotoshoots. op Dochter Kelsey schaamt zich enorm uit voor de naar foto's uit en wil dat haar moeder in er in ook thuis eens normaal in uitziet.

De 32-jarige Jaan op draagt door graag sexy in kleding. Qua haar en make-up tijdens gaat ze ook all op tv the way het en ze heeft meer van dan 40 op tv tatoeages. Stiefmoeder met Bea vindt in de kledingstijl van Jaan een veel te op tv ordinair en schaamt op zich voor haar. van De 55-jarige Simone loopt het door liefst in het joggingbroeken en oude shirts. met Dat met wisselt ze af met extreem uitdagende tijdens op kleding tijdens spannende fotoshoots. met Dochter Kelsey schaamt zich met enorm door voor de foto's en wil dat door met haar moeder er ook op tv thuis eens normaal de uitziet.

De 27-jarige met Michella draagt van alleen maar met joggingspakken met teenslippers. naar Zij heeft een relatie met op de 49-jarige Ed. Zijn door zoon, door de 13-jarige tijdens Bradley, vindt het op tv vreselijk hoe Michella door er altijd bij loopt. De het 50-jarige Martha heeft door vijf zoons. de Sinds haar scheiding op tv 21 jaar geleden in werkt ze in de horeca het en kleedt met ze zich op heel opvallend. Ze krijgt mede uit door haar naar borstvergroting veel aandacht van op 'vieze op mannen', zoals door zoon Dylan ze noemt. Hij wil tijdens dat zijn moeder door zich meer de naar haar leeftijd gaat op tv op kleden.

De naar 27-jarige Michella de draagt alleen maar naar joggingspakken met teenslippers. door Zij heeft een naar relatie met de 49-jarige Ed. tijdens Zijn zoon, de van 13-jarige Bradley, vindt het op vreselijk naar hoe Michella er door altijd bij loopt. op tv De 50-jarige op Martha heeft vijf zoons. Sinds op haar scheiding 21 jaar het geleden van werkt ze in de horeca de door en kleedt ze zich naar heel opvallend. Ze krijgt op tv mede door in haar borstvergroting veel aandacht met van 'vieze mannen', uit zoals met zoon Dylan ze noemt. met Hij wil dat naar zijn moeder zich meer de naar op tv haar leeftijd gaat op kleden.

maart 2021
09-03-2020 20:25

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

Make-overprogramma waarin Bridget Maasland en haar professionele make-overteam aan de slag gaan met moeders die er een uitbundige kleding- en make-upkeuze op nahouden.

08-03-2020 20:30

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Beryl is opgegeven door haar dochter, Chi Chi. Zij wil haar moeder niet langer gekleed zien in doorzichtige tops, te korte shorts en jurkjes met een diep decolleté. Beryl voelt zich daarentegen heerlijk in haar sexy outfitjes. Het liefst ze...

02-03-2020 20:32

Terug: Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Terug: Hotter Than My Daughter

‘Hotter Than My Daughter’ is terug met een nieuw seizoen én met een nieuwe presentatrice: Bridget Maasland. Bridget helpt dochters en zonen die zich geen raad meer weten met het uitbundige en spraakmakende uiterlijk van hun moeder. Tijd voo...

22-12-2019 20:30

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma Gonnie van 72 scharrelt er sinds haar scheiding 31 jaar geleden lekker op los. Ze probeert alle datingapps uit en post sexy foto's van zichzelf. Dochter Susanne is...

18-12-2019 20:30

Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Hotter Than My Daughter

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Make-overprogramma waarin een team aan de slag gaat met excentrieke moeders die er een uitbundige kleding- en make-upkeuze op nahouden. Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma...

15-12-2019 20:30

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

De 44-jarige Linda voelt zich nog steeds een tiener, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feestjes en gebruikt af en toe xtc. De 21-jarige Celina vindt de kleding van haar moeder, Linda, verschrikkelijk. Linda krijgt door haar lage deco...

11-12-2019 20:33

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

De 44-jarige Linda voelt zich nog steeds een tiener, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feestjes en gebruikt af en toe xtc. De 21-jarige Celina vindt de kleding van haar moeder, Linda, verschrikkelijk. Linda krijgt door haar lage deco...

08-12-2019 20:27

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 43-jarige moeder Louise is altijd al groot fan van fantasy geweest en gaat sinds vier jaar ook naar speciale evenementen. Door het verkleden in fantasy-outfits kan ze ontsnappen aan de realiteit. Ook in haar dagelijks leven loopt Louise ...

04-12-2019 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 43-jarige moeder Louise is altijd al groot fan van fantasy geweest en gaat sinds vier jaar ook naar speciale evenementen. Door het verkleden in fantasy-outfits kan ze ontsnappen aan de realiteit. Ook in haar dagelijks leven loopt Louise ...

01-12-2019 20:32

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 28-jarige tattoo-artist Debbie reist voor haar werk de hele wereld over. Ze heeft al duizenden euro's geïnvesteerd in twee borstvergrotingen, laat haar lippen vullen en gebruikt regelmatig botox. Haar moeder vindt haar sexy kleding in co...

27-11-2019 20:33

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De kledingstijl van de 56-jarige Spaanse Trinidad is een hysterische mix van roze leggings, hoge hakken en tijgerprintjes. Dochter Maya schaamt zich voor het uiterlijk van haar moeder en denkt dat een make-over haar een flinke oppepper kan ...

24-11-2019 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 32-jarige Jaan draagt graag sexy kleding. Qua haar en make-up gaat ze ook all the way en ze heeft meer dan 40 tatoeages. Stiefmoeder Bea vindt de kledingstijl van Jaan veel te ordinair en schaamt zich voor haar. De 55-jarige Simone loopt...

20-11-2019 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 32-jarige Jaan draagt graag sexy kleding. Qua haar en make-up gaat ze ook all the way en ze heeft meer dan 40 tatoeages. Stiefmoeder Bea vindt de kledingstijl van Jaan veel te ordinair en schaamt zich voor haar. De 55-jarige Simone loopt...

17-11-2019 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 27-jarige Michella draagt alleen maar joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een relatie met de 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige Bradley, vindt het vreselijk hoe Michella er altijd bij loopt. De 50-jarige Martha heeft vijf zoons...

13-11-2019 20:33

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 27-jarige Michella draagt alleen maar joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een relatie met de 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige Bradley, vindt het vreselijk hoe Michella er altijd bij loopt. De 50-jarige Martha heeft vijf zoons...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!