Programma gemist?

Tommy tijdens heeft zowel zijn oma, Gonnie, uit als zijn moeder, van Susanne, opgegeven. Oma met door Gonnie van 72 naar scharrelt er sinds haar scheiding 31 op het jaar geleden lekker op op los. Ze probeert alle naar datingapps door uit en post sexy foto's een van tijdens zichzelf. Dochter Susanne is professioneel danseres met in en danst bij artiesten naar als Enrique Iglesias. in Ze staat bekend om met haar slanke taille, grote door met billen en flinke borsten. Ze de gedraagt in en kleedt zich absoluut niet als een iemand van een 52 jaar. Het het is allemaal strak met en sexy. op tv Tommy vindt dat het in zowel bij zijn in moeder als de oma allemaal van wel wat minder uit mag.

Seizoen 8 - de Aflevering met 8 - Make-overprogramma waarin het een team een aan de slag op tv gaat met excentrieke uit moeders die er een uitbundige het kleding- en de make-upkeuze op nahouden. Tommy van heeft zowel zijn oma, op tv een Gonnie, als zijn moeder, Susanne, op tv opgegeven. Oma Gonnie het van met 72 scharrelt er sinds tijdens haar scheiding 31 jaar geleden met lekker op het los. Ze probeert door alle datingapps uit het en post met sexy foto's van zichzelf. Dochter van Susanne op is professioneel in danseres en danst met van artiesten als door Enrique Iglesias. Ze staat de bekend om haar slanke taille, naar grote billen uit en flinke tijdens borsten. Ze tijdens gedraagt en kleedt zich absoluut uit niet als iemand van op 52 jaar. op tv Het is allemaal met strak en sexy. Tommy een vindt dat het op zowel bij uit zijn moeder op als oma allemaal tijdens wel wat minder met mag.

De 44-jarige Linda naar het voelt zich nog steeds tijdens een tiener, ook op al is in ze inmiddels oma. van Ze houdt van feestjes en op tv gebruikt af het en toe xtc. De 21-jarige de op tv Celina vindt de kleding van op haar moeder, Linda, verschrikkelijk. door op tv Linda krijgt door haar met lage decolleté en korte jurkjes van vaak meer aandacht de dan met Celina. De naar 54-jarige Pieta is een alleenstaande moeder het van een vijf kinderen. Inmiddels is op ze op tv vier jaar vrijgezel. door Dochter Kimberly vindt haar tijdens moeders kledingstijl veel te op bloot. Op straat door schaamt ze zich als uit alle tijdens mannen Pieta in aanstaren.

De 44-jarige Linda uit op voelt zich nog steeds een tijdens tiener, ook tijdens al is ze de inmiddels oma. Ze het houdt van feestjes en in gebruikt af en toe een xtc. De op 21-jarige Celina vindt de van op tv kleding van haar naar moeder, Linda, verschrikkelijk. Linda krijgt een door tijdens haar lage decolleté en korte tijdens jurkjes vaak uit meer aandacht dan Celina. De de 54-jarige Pieta is in op een alleenstaande moeder uit van vijf kinderen. Inmiddels op is ze op tv vier jaar vrijgezel. Dochter uit Kimberly vindt haar van moeders kledingstijl veel te bloot. van Op met straat schaamt het ze zich als alle mannen het Pieta de aanstaren.

De het 43-jarige moeder Louise het is altijd al groot tijdens fan een van fantasy geweest en de gaat sinds vier jaar in ook naar van speciale evenementen. Door het verkleden op in fantasy-outfits kan van ze uit ontsnappen aan de realiteit. van Ook op in haar dagelijks leven loopt Louise in er het soms zo bij, wat ervoor tijdens naar zorgt dat dochter Sheila zich in rot het schaamt. De 48-jarige Helga met houdt van pikante kleding. in Ze heeft een de maatje meer, een maar schaamt zich hier het totaal niet voor. Helga's de door haar is opgeschoren en ze zit de tijdens onder de tattoos. Mayra tijdens schaamt zich met vreselijk voor het uiterlijk van haar het op moeder.

De tijdens 43-jarige moeder Louise is op altijd al groot fan het de van fantasy geweest en in gaat sinds vier jaar uit ook naar op speciale evenementen. Door het verkleden de in fantasy-outfits kan naar tijdens ze ontsnappen aan naar de realiteit. Ook in haar dagelijks uit leven tijdens loopt Louise er soms met zo bij, met wat ervoor zorgt dat de dochter Sheila een zich rot uit schaamt. De 48-jarige Helga naar houdt van de pikante kleding. Ze heeft een het maatje op meer, maar schaamt zich op tv hier totaal niet voor. Helga's met haar is opgeschoren in en met ze zit onder de op tattoos. uit Mayra schaamt zich vreselijk naar voor het uiterlijk van haar van in moeder.

De het 28-jarige tattoo-artist met Debbie reist voor haar uit werk de uit hele wereld over. Ze heeft in al duizenden euro's geïnvesteerd op tv in twee tijdens borstvergrotingen, laat haar door lippen vullen en gebruikt de met regelmatig botox. Haar moeder vindt het haar uit sexy kleding in combinatie met de de tijdens tattoos vreselijk ordinair. op Debbie vindt op door haar beurt dat haar moeder op er veel te naar oubollig bijloopt. De op tv 50-jarige Joyce heeft naar vijf jaar in geleden ook meegedaan aan naar dit programma, maar was in toen een nog niet toe op tv aan een met metamorfose. Hoewel er ondertussen veel is op veranderd, draagt op Joyce de nog steeds veel te door sexy kleding volgens op dochter Romy.

De kledingstijl een van het de 56-jarige Spaanse op Trinidad is een hysterische mix van op een roze leggings, hoge hakken met en tijgerprintjes. Dochter Maya schaamt naar zich voor in het uiterlijk van door haar moeder door en denkt dat een make-over een haar een op flinke een oppepper kan geven. De 40-jarige Elenora met naar werkt sinds drie jaar in de een porno-industrie. het Voor haar werk draagt Elenora van de meest op kinky van pakjes. Haar dochter, Gaby, van heeft daar begrip voor, maar op baalt ervan het dat op tv ze ook in haar vrije tijd een steeds vaker het heel sexy gekleed het is.

De een 32-jarige Jaan draagt graag met sexy kleding. Qua tijdens haar en op make-up gaat ze tijdens ook all the een way en ze heeft tijdens meer dan van 40 tatoeages. naar Stiefmoeder Bea vindt de uit kledingstijl van Jaan van veel te ordinair en schaamt van zich voor in haar. De de 55-jarige Simone loopt het naar liefst van in joggingbroeken en oude met shirts. Dat wisselt ze af in uit met extreem uitdagende kleding tijdens spannende op uit fotoshoots. Dochter Kelsey schaamt zich enorm met voor de foto's uit en wil dat van haar in moeder er ook thuis naar eens normaal een uitziet.

De 32-jarige op tv Jaan op tv draagt graag sexy kleding. een Qua haar en uit make-up gaat met ze ook all the way van en ze heeft een meer dan 40 tijdens tatoeages. Stiefmoeder Bea naar vindt de met kledingstijl van Jaan veel te door ordinair en de schaamt de zich voor haar. De 55-jarige het Simone loopt het op tv liefst in joggingbroeken tijdens en oude shirts. Dat tijdens wisselt in ze af naar met extreem uitdagende kleding tijdens spannende op fotoshoots. in Dochter Kelsey schaamt zich door enorm voor een de foto's en wil tijdens dat haar moeder op tv er ook thuis eens een normaal een uitziet.

De het 27-jarige Michella door draagt alleen maar joggingspakken naar met teenslippers. van Zij heeft een relatie met de naar op 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige op op Bradley, vindt het uit vreselijk hoe Michella er altijd bij naar loopt. De in 50-jarige Martha heeft op vijf zoons. in Sinds haar scheiding naar 21 jaar geleden werkt ze de in met de horeca en tijdens kleedt ze zich heel naar opvallend. tijdens Ze krijgt mede door de haar borstvergroting veel aandacht op van 'vieze mannen', een zoals zoon Dylan van ze noemt. Hij wil op tv dat tijdens zijn moeder zich meer naar de op tv haar leeftijd gaat de kleden.

De 27-jarige met Michella draagt tijdens alleen maar joggingspakken met tijdens teenslippers. Zij naar heeft een relatie met de uit in 49-jarige Ed. Zijn door zoon, de 13-jarige uit Bradley, vindt het vreselijk tijdens hoe Michella er altijd een bij van loopt. De 50-jarige Martha van heeft vijf zoons. Sinds haar het scheiding 21 jaar de geleden werkt ze van in op tv de horeca uit en kleedt ze zich van heel opvallend. naar Ze krijgt mede door door haar borstvergroting veel aandacht uit van 'vieze mannen', zoals het met zoon Dylan ze noemt. het Hij wil dat zijn moeder tijdens zich uit meer naar haar een leeftijd gaat met kleden.

De 44-jarige het Fouzia draagt voornamelijk zwarte met kleding het en haar uit huis hangt vol doodshoofden. Tegelijkertijd door is ze ook groot een Disney-fan en tijdens draagt ze naar graag leggings met in Disney-print. Haar dochter in Sheila vindt dat het in tijd is van voor een van nieuwe start. De 39-jarige Gosia op heeft veel moeite van met het ouder worden en kleedt op tv zich daarom lekker jong. uit Ze is dol op met panterprintjes, bling naar bling naar en haar borsten. Haar dochter een Klaudia vindt de in kleding van op haar moeder vreselijk en door schaamt zich naar kapot!

De stoere tijdens Angelique op tv en de sexy Noris naar staan in de van make-overspotlights. Angelique op voelt zich geen veertiger en kleedt door zich daar een dan ook totaal niet met van naar. Lekker ordinair en uit kort is helemaal haar ding. van De 65-jarige Noris op is op een echte spring-in-'t-veld een en is het heilig overtuigd van het haar 'sexyness'. Tijdens het dansen in en 'twerken' vliegen op de vonken er dan door ook uit behoorlijk vanaf. Haar te blote in en gedateerde kledingstijl op tv is tijdens echter een op tv doorn in het oog van uit haar familie. Hoe reageren een de vrouwen op tv op hun nieuwe de look?

De stoere tijdens Angelique en de op tv sexy Noris staan in van de make-overspotlights. Angelique de voelt het zich geen veertiger en kleedt op zich daar tijdens dan ook van totaal niet naar. Lekker een ordinair en kort is de van helemaal haar ding. in De 65-jarige Noris door is een echte spring-in-'t-veld naar en is heilig overtuigd van van haar in 'sexyness'. Tijdens het dansen op tv en 'twerken' vliegen de het vonken er in dan van ook behoorlijk vanaf. in Haar te blote en een gedateerde kledingstijl op tv is echter een doorn in het een door oog van haar familie. Hoe uit reageren de op tv vrouwen op hun nieuwe uit look?

januari 2020
22-12-2019 20:30

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma Gonnie van 72 scharrelt er sinds haar scheiding 31 jaar geleden lekker op los. Ze probeert alle datingapps uit en post sexy foto's van zichzelf. Dochter Susanne is...

18-12-2019 20:30

Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter - Hotter Than My Daughter

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Make-overprogramma waarin een team aan de slag gaat met excentrieke moeders die er een uitbundige kleding- en make-upkeuze op nahouden. Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma...

15-12-2019 20:30

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

De 44-jarige Linda voelt zich nog steeds een tiener, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feestjes en gebruikt af en toe xtc. De 21-jarige Celina vindt de kleding van haar moeder, Linda, verschrikkelijk. Linda krijgt door haar lage deco...

11-12-2019 20:33

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

De 44-jarige Linda voelt zich nog steeds een tiener, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feestjes en gebruikt af en toe xtc. De 21-jarige Celina vindt de kleding van haar moeder, Linda, verschrikkelijk. Linda krijgt door haar lage deco...

08-12-2019 20:27

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 43-jarige moeder Louise is altijd al groot fan van fantasy geweest en gaat sinds vier jaar ook naar speciale evenementen. Door het verkleden in fantasy-outfits kan ze ontsnappen aan de realiteit. Ook in haar dagelijks leven loopt Louise ...

04-12-2019 20:32

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De 43-jarige moeder Louise is altijd al groot fan van fantasy geweest en gaat sinds vier jaar ook naar speciale evenementen. Door het verkleden in fantasy-outfits kan ze ontsnappen aan de realiteit. Ook in haar dagelijks leven loopt Louise ...

01-12-2019 20:32

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 28-jarige tattoo-artist Debbie reist voor haar werk de hele wereld over. Ze heeft al duizenden euro's geïnvesteerd in twee borstvergrotingen, laat haar lippen vullen en gebruikt regelmatig botox. Haar moeder vindt haar sexy kleding in co...

27-11-2019 20:33

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

De kledingstijl van de 56-jarige Spaanse Trinidad is een hysterische mix van roze leggings, hoge hakken en tijgerprintjes. Dochter Maya schaamt zich voor het uiterlijk van haar moeder en denkt dat een make-over haar een flinke oppepper kan ...

24-11-2019 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 32-jarige Jaan draagt graag sexy kleding. Qua haar en make-up gaat ze ook all the way en ze heeft meer dan 40 tatoeages. Stiefmoeder Bea vindt de kledingstijl van Jaan veel te ordinair en schaamt zich voor haar. De 55-jarige Simone loopt...

20-11-2019 20:33

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 32-jarige Jaan draagt graag sexy kleding. Qua haar en make-up gaat ze ook all the way en ze heeft meer dan 40 tatoeages. Stiefmoeder Bea vindt de kledingstijl van Jaan veel te ordinair en schaamt zich voor haar. De 55-jarige Simone loopt...

17-11-2019 20:32

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 27-jarige Michella draagt alleen maar joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een relatie met de 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige Bradley, vindt het vreselijk hoe Michella er altijd bij loopt. De 50-jarige Martha heeft vijf zoons...

13-11-2019 20:33

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 27-jarige Michella draagt alleen maar joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een relatie met de 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige Bradley, vindt het vreselijk hoe Michella er altijd bij loopt. De 50-jarige Martha heeft vijf zoons...

10-11-2019 20:35

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De 44-jarige Fouzia draagt voornamelijk zwarte kleding en haar huis hangt vol doodshoofden. Tegelijkertijd is ze ook groot Disney-fan en draagt ze graag leggings met Disney-print. Haar dochter Sheila vindt dat het tijd is voor een nieuwe st...

01-09-2019 20:23

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

28-08-2019 20:34

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 45
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!