Programma gemist?

Yvonne uit het Zoetermeer kan geen van genoeg krijgen van kleding de met door latex en leer, maar haar op tv dochter vindt de in kleding te uitdagend door en op veel te sexy. Ook maken de we met kennis met moeder door Marion, die tot tijdens groot ongenoegen van haar tijdens dochter Rachel dagelijks gekleed op op gaat als een gothic een queen.

De exotisch mooie het Rosella ziet door haar het 61-jarige moeder Betsy tijdens liever wat stijlvoller gekleed op en hoopt dat haar moeder met na door een bezoekje van Gordon tijdens al haar pruiken en door hysterische kledingstukken opbergt door in de kast. in Manuela op vindt dat haar oma een Monique uit wat moet doen aan haar kledingstijl. in Oma Monique door gaat namelijk graag in nogal 'hoerig' een de deur uit en haar op tv aangenomen met kleindochter vindt dit de echt niet van kunnen.

Dochter Fanny uit luidt de noodklok over op tv de veel van te strakke jurkjes tijdens van haar moeder uit Betty. Betty van vindt zelf dat uit haar vetrolletjes wel gezien mogen door worden. Dochter de Chantal heeft haar moeder van naar Barbara zien veranderen van op een vrome gelovige de vrouw in een in femme fatale. tijdens Ze vindt dat haar moeder met de slaapkamerpakjes wel op naar in mag bergen en daarom schakelt ze in de de hulp in van van Gordon.

Dochter uit Sandra uit Almere een wil graag op tv zien dat haar moeder, in Sjoukje, van zestig jaar zich het eindelijk op tv eens naar haar leeftijd gaat in kleden. naar Moeder Sjoukje vindt juist met dat de kledingstijl uit van een haar dochter nogal wat te wensen door over laat op tv en vindt in dat zij met de make-over verdient. De andere het moeder is de een 54-jarige Maria uit Veendam, van een van stoere vrouw die op tv graag laat zien van wat ze door in huis heeft. Dochter in Miranda vindt een alles aan haar moeder uit overdreven.

Miranda uit Heerhugowaard tijdens heeft drie tijdens kinderen en is door al oma de van twee kleinkinderen. het Dochter Cassandra is naar de kinky kleding door van haar moeder tijdens meer dan zat. tijdens Maar moeder Miranda van heeft zelf ook in de nodige met kritiek op de naar kleding van haar dochter, dus tijdens worden met beide dames gerestyled. De 40-jarige naar Marcella op tv uit Rijswijk vindt zichzelf hotter naar dan haar 15-jarige dochter op tv Rilana. Dochter Rilana op vindt uit echter dat haar moeder tijdens zich niet met langer als een op 18-jarige kan uit kleden.

Twee bijzondere vrouwen uit staan centraal: door Anja uit Wolvega door en Riekie uit Wilnis. op Anja door schaamt zich nergens van voor en de loopt rustig in een pyjamabroek een de supermarkt van in. Dochter Melissa kan het op tv niet op tv meer aanzien. De met andere kandidaat is Riekie uit uit op tv Wilnis. Haar neefje Jan op tv vindt het eeuwige zwart en het glitter van van tante met Riekie vreselijk. Het wordt met tijd dat op tv zij eens wat stijlvoller door het van leven gaat en het op haar glittersneakers in de prullenbak de gooit.

Vader naar Chris uit naar Geertruidenberg loopt al sinds de jaren naar zeventig in dezelfde op kleding. Volgens door zijn door dochter Victoria ziet hij naar er te ruig van uit voor zijn van karakter en ze op merkt dat mensen met op straat een beetje van op hem op tv schrikken, terwijl hij met juist zo zacht is. De het andere kandidaat naar is moeder Jolanda uit op tv Hellevoetsluis, die al uit haar kleding heeft een laten inspireren tijdens door het theater. Dochter in Michella heeft daar een veel op problemen mee.

Durkje met is moeder van twee kinderen naar en sinds naar kort het ook oma. Niets is te gek het voor in haar kinderen en kleinkind. Ze met maakt het liefste op tv op tv haar eigen kleding, met maar wat schoondochter Annette betreft is op naar het daar nu klaar naar mee. De andere door moeder is Lies, die van dit jaar vijftig het wordt. Ze heeft uit al met vier kleinkinderen, maar toch naar loopt ze er zelf een nog bij als een door tiener. Jessica de ziet haar naar moeder liever op in kleding die bij haar leeftijd op door past.

Dochter Steffany met is de kledingstijl de van haar op tv moeder zat. de Overal waar ze tijdens samen binnenkomen gaan de uit blikken naar haar moeder en op tv daar wil Steffany tijdens een einde tijdens aan maken. Vader JP tijdens uit in Zaandam is door zijn een dochter opgegeven, omdat een hij een alleen maar zwart met gele overhemden met een draagt.

Moeder tijdens en dochter Sadea zijn twee de uitersten van van elkaar. Marlies de is dik in de vijftig met een en al overgrootmoeder, maar tijdens nog steeds kleedt zij de zich het liefst als op tv iemand met van twintig. tijdens Dochter Sadea vindt op tv dit afschuwelijk en op wil dat haar moeder zich door naar haar op tv leeftijd gaat kleden. op Sadea is op tv zelf een rustig en tijdens ingetogen meisje. Aan van Gordon en naar zijn team de taak om de een moeder een fantastische met make-over van te geven.

Moeder in Marjan uit tijdens Boskoop laat zich het liefst elke de avond de insnoeren in een strak met korsetje, maar haar uit dochter van kan dit niet het meer aan en geeft haar op de bij Gordon. het Moeder Dina, ook wel door Ma Flodder genoemd, op krijgt op tv de make-over met van haar leven. Haar dochter op Lisette durft van niet meer met Dina tijdens de tijdens deur uit, omdat in ze zich zo schaamt voor het haar moeders onverzorgde de uiterlijk.

Moeder uit Carina uit Eindhoven door doet er alles aan door om uit er als een topmodel uit op tv te uit zien, maar haar dochter Wendy in wil dat ze naar een keurige een vrouw wordt. van Wendy vindt daarnaast dat haar moeder op ook eens van op moet houden met op tv het versieren door van jongens die haar uit zoon op tv hadden kunnen naar zijn. Ook zien we Sylvia uit op tv met Hengelo, die ervan met houdt om zich uitdagend en door sexy te een kleden.

Dochter Debby met is helemaal klaar het met met moeder Mariska's kledingstijl. Debby vindt tijdens dat uit het tijd is voor verandering van en schakelt het Gordon en zijn make-over met team in om haar het moeder eens een goed onder handen te op tv nemen. Moeder Petra het zit eindelijk lekker uit in van haar vel, maar haar in dochter Rebekka vindt dat in haar moeder naar zich door naar haar leeftijd de behoort te kleden. Gordon het schiet te de hulp.

Moeder het Janny is gothic het in hart en nieren. Dochter tijdens Bo het kan deze tijdens kledingstijl echter niet een waarderen en heeft de hulp van een Gordon en zijn naar make-over op tv team ingeroepen om haar van te helpen. De het moeder van Jasmine, de het 44-jarige Anna, op is heel erg ijdel tijdens en staat per een door dag minimaal twee door uur voor de spiegel. Jasmine met krijgt de moeder die van een ze verlangt, na de make-over het van Gordon en zijn de naar team.

Moeder Tjaya houdt naar een van roze maar tijdens dochter Simone duidelijk niet. Zij wil tijdens dat op haar moeder zich nu de eindelijk naar gaat kleden als een volwassen vrouw van in plaats op van een een klein kind en in vraagt de met hulp van Gordon. Dochter Sharon geneert uit zich een voor haar moeder Ineke, die een sinds haar tijdens scheiding volledig is met losgeslagen. De tijd tijdens dringt voor Gordon om van haar in op tijd om te op toveren tot een mooie, naar op hippe oma.

februari 2020
18-06-2017 18:59

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Yvonne uit Zoetermeer kan geen genoeg krijgen van kleding met latex en leer, maar haar dochter vindt de kleding te uitdagend en veel te sexy. Ook maken we kennis met moeder Marion, die tot groot ongenoegen van haar dochter Rachel dagelijks ...

11-06-2017 18:57

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De exotisch mooie Rosella ziet haar 61-jarige moeder Betsy liever wat stijlvoller gekleed en hoopt dat haar moeder na een bezoekje van Gordon al haar pruiken en hysterische kledingstukken opbergt in de kast. Manuela vindt dat haar oma Moniq...

04-06-2017 18:56

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Dochter Fanny luidt de noodklok over de veel te strakke jurkjes van haar moeder Betty. Betty vindt zelf dat haar vetrolletjes wel gezien mogen worden. Dochter Chantal heeft haar moeder Barbara zien veranderen van een vrome gelovige vrouw in...

28-05-2017 19:00

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Dochter Sandra uit Almere wil graag zien dat haar moeder, Sjoukje, van zestig jaar zich eindelijk eens naar haar leeftijd gaat kleden. Moeder Sjoukje vindt juist dat de kledingstijl van haar dochter nogal wat te wensen over laat en vindt da...

21-05-2017 18:59

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Miranda uit Heerhugowaard heeft drie kinderen en is al oma van twee kleinkinderen. Dochter Cassandra is de kinky kleding van haar moeder meer dan zat. Maar moeder Miranda heeft zelf ook de nodige kritiek op de kleding van haar dochter, dus ...

14-05-2017 18:59

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Twee bijzondere vrouwen staan centraal: Anja uit Wolvega en Riekie uit Wilnis. Anja schaamt zich nergens voor en loopt rustig in een pyjamabroek de supermarkt in. Dochter Melissa kan het niet meer aanzien. De andere kandidaat is Riekie uit ...

07-05-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Vader Chris uit Geertruidenberg loopt al sinds de jaren zeventig in dezelfde kleding. Volgens zijn dochter Victoria ziet hij er te ruig uit voor zijn karakter en ze merkt dat mensen op straat een beetje van hem schrikken, terwijl hij juist ...

30-04-2017 19:01

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Durkje is moeder van twee kinderen en sinds kort ook oma. Niets is te gek voor haar kinderen en kleinkind. Ze maakt het liefste haar eigen kleding, maar wat schoondochter Annette betreft is het daar nu klaar mee. De andere moeder is Lies, d...

23-04-2017 19:00

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

Dochter Steffany is de kledingstijl van haar moeder zat. Overal waar ze samen binnenkomen gaan de blikken naar haar moeder en daar wil Steffany een einde aan maken. Vader JP uit Zaandam is door zijn dochter opgegeven, omdat hij alleen maar ...

16-04-2017 19:00

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

Moeder en dochter Sadea zijn twee uitersten van elkaar. Marlies is dik in de vijftig en al overgrootmoeder, maar nog steeds kleedt zij zich het liefst als iemand van twintig. Dochter Sadea vindt dit afschuwelijk en wil dat haar moeder zich ...

09-04-2017 19:00

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Marjan uit Boskoop laat zich het liefst elke avond insnoeren in een strak korsetje, maar haar dochter kan dit niet meer aan en geeft haar op bij Gordon. Moeder Dina, ook wel Ma Flodder genoemd, krijgt de make-over van haar leven. Haa...

02-04-2017 18:58

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Moeder Carina uit Eindhoven doet er alles aan om er als een topmodel uit te zien, maar haar dochter Wendy wil dat ze een keurige vrouw wordt. Wendy vindt daarnaast dat haar moeder ook eens op moet houden met het versieren van jongens die ha...

26-03-2017 19:01

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Dochter Debby is helemaal klaar met moeder Mariska's kledingstijl. Debby vindt dat het tijd is voor verandering en schakelt Gordon en zijn make-over team in om haar moeder eens goed onder handen te nemen. Moeder Petra zit eindelijk lekker i...

19-03-2017 19:03

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Moeder Janny is gothic in hart en nieren. Dochter Bo kan deze kledingstijl echter niet waarderen en heeft de hulp van Gordon en zijn make-over team ingeroepen om haar te helpen. De moeder van Jasmine, de 44-jarige Anna, is heel erg ijdel en...

12-03-2017 19:05

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Moeder Tjaya houdt van roze maar dochter Simone duidelijk niet. Zij wil dat haar moeder zich nu eindelijk gaat kleden als een volwassen vrouw in plaats van een klein kind en vraagt de hulp van Gordon. Dochter Sharon geneert zich voor haar m...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!