Programma gemist?

In een tijdens kleine arbeiderswoning in naar Ede op tv woont de stoere, met 40-jarige Anne Marina uit met haar gezin. Anne tijdens voelt zich het lekkerst uit in haar sexy tijdens kleding. Haar 14-jarige op zoon Rick van is de laatste met jaren enorm gepest door klasgenoten. de De opmerkingen de over het tijdens uiterlijk van zijn ouders op vond hij veruit het uit meest kwetsend. uit De het 65-jarige Trudy uit Wormer geniet van de het leven. naar Omdat ze allergisch is in op voor sleur en burgerlijkheid, draagt van ze alleen tijdens maar glitters. Haar op tv dochter Joan heeft de erg veel moeite met de uit kledingkeuze op en het in opvallende gedrag van haar tijdens moeder.

Ans een zwijgt altijd uit over haar leeftijd en kleedt door zich als door een meid van achttien. Dochter met het Elsalina schaamt zich enorm voor in haar moeder. Ze het is zelf gek op tijdens op tv mode en houdt ook van aandacht. de Door haar moeder in op te een geven voor het tijdens programma naar slaat ze twee vliegen in één naar klap. Zij op tv komt een op tv en haar de moeder krijgt de het kleding die van bij haar leeftijd van past. In het groene, Noord-Hollandse een Kudelstaart met woont moeder en fotomodel met Bianca met haar door grote liefde Cor. Bianca's 22-jarige in dochter een Sandy vindt de kleding naar van haar het moeder afschuwelijk. de Ze roept de hulp van door Gordon.

De van 42-jarige Denise naar Stock woont met haar drie kinderen in en vriend in naar Kerkrade. De 15-jarige een Shania vindt dat op tv haar moeder zich op tv veel te op sexy en extreem een kleedt en schaamt zich de uit daarvoor. In het de gezellige Den Bosch op woont moeder Yvonne met haar nieuwe in van man. Yvonne heeft veel meegemaakt op tv in in haar leven en is nu uit op 48-jarige leeftijd eindelijk tijdens in gelukkig. Ze draagt wat ze mooi een van vindt om het leven te vieren. naar Haar op 18-jarige dochter Romana ergert zich op kapot aan de met sexy, opvallende jurkjes tijdens van haar op tv moeder. De van hoogste tijd voor een in metamorfose!

De 43-jarige Gerda de voelt zich in na een moeilijke op tv tijd van dankzij een maagband weer van helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt door in haar moeder maar ordinair, terwijl op tv Gerda meent dat tijdens haar dochter jaloers is uit op haar mooie door figuur. uit In het Belgische dorpje Ham met woont van de 42-jarige 'Heidi from een hell' met haar het gezin. met Dankzij een maagwandoperatie twintig jaar naar geleden, viel ze met 75 kilo door af. Sindsdien is een ze steeds extremer geworden in in haar kleding- tijdens en levensstijl. Ze gaat met namelijk helemaal uit op naar in de gothic-scene, tot ergernis van tijdens haar 22-jarige het dochter met Laura.

De op tv stoere Angelique een en de sexy Noris staan op tv in de tijdens make-overspotlights. Angelique voelt zich op tv geen veertiger tijdens en kleedt de zich daar dan ook totaal niet door naar. uit Lekker ordinair de en kort is een helemaal haar ding. De op 65-jarige Noris met is een echte naar spring-in-'t-veld en is heilig overtuigd op tv van haar tijdens 'sexyness'. Tijdens naar het dansen en 'twerken' de vliegen de vonken er dan een ook behoorlijk op vanaf. door Haar te blote en gedateerde kledingstijl van is een echter een doorn het in het oog uit van haar familie. de Hoe reageren de vrouwen de op het hun nieuwe look?

Moeder Kelly van heeft een door grote droom: een zangeres worden. Dit tot naar ergernis van kleindochter Mandy met en haar dochter Titia. het Moeder Jo was met eerder in de de uitzending op en zij uit droeg het liefst sexy kleding. Ze op tv was trots op naar op tv haar lijf en op liet dit graag zien; niet alleen de een met haar kleding, van maar vooral met het naakt recreëren. in van Sinds de komst van uit Gordon is ze meer op uit haar kleding naar gaan in letten.

Jacqueline woont samen op tv het met haar dochter Renee. Renee met schaamt zich omdat mensen uit vaak denken dat het Jacqueline tijdens haar zus is in in plaats van haar moeder. naar Griet, moeder tijdens van zeven kinderen, draagt het de het hele jaar tijdens door korte rokjes omdat ze vanwege op haar opvliegers op geen lange broeken meer het in kan verdragen. Tamara de vindt de rokjes van Griet op tv veel te kort en de de tijdens kleding ordinair.

Dochter tijdens Sharena heeft haar moeder, Anita, de en stiefvader, Eric, het een opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet door langer kan van aanzien. op tv Ook zien we Alida, stiefmoeder met van drie kinderen. Dochter naar Raquel vindt haar in kledingstijl helemaal op niks, maar ze de heeft uit haar stiefmoeder vooral opgegeven omdat zij op nooit uit onderbroeken draagt.

Anja heeft tijdens vier tijdens kinderen. Haar dochter Lincey wil haar met moeder op tv laten zien door dat je er met met een spijkerbroek ook modieus en uit tijdens vrouwelijk uit kan zien. Hetty is door tijdens van jongs af uit aan al met haar eigen stijl van bezig en in maakt zelf haar met bijzondere kleding. het Dochter Eva een wil haar moeder graag de in het zonnetje zetten, met omdat zij haar heeft in geholpen in een door moeilijke van tijd.

De Limburgse Bianca door is uit de trotse moeder van het vijf kinderen en daarnaast van ook erotisch met model. Bianca naar geniet ervan om in zich in latex en uit allerhande niemendalletjes te hullen. het Haar op tv dochter Jessica van zestien jaar op is hier veel met minder blij uit mee. De in 50-jarige Deta zit ook lekker door tijdens in haar vel en tijdens draagt waar een ze zich fijn een in voelt. Sandra, een de dochter van Deta, vindt met haar kledingkeuze niet tijdens bij haar leeftijd uit passen.

Moeder Lia met draagt altijd chique jurkjes door van met torenhoge hakken. Dan met voelt ze een zich vrouwelijk en sexy, tot een afschuw het van haar dochter Lianne. Dochter tijdens Geessiena doet niet het alleen een beroep door op het door team omdat in de kleding van haar tijdens 45-jarige moeder Christina te van sexy met is, maar ook omdat ze graag naar tijdens zou willen dat hun de band weer hechter wordt. Tijd tijdens voor Gordon het en tijdens zijn team om op in te grijpen de bij beide gevallen.

Nick is in dol met op zijn moeder, maar geneert door zich voor op tv haar kledingstijl. Of eigenlijk door haar gebrek op tv aan stijl. Volgens de van Russische Madina gaat haar naar van schoonmoeder, Judith, de met competitie aan met andere vrouwen en uit naar zelfs met meisjes van in zestien jaar. Als het ze gaan stappen, gaan met alle registers open. op Madina denkt dat door Judith door haar kledingstijl tijdens foute mannen door aantrekt.

De door kledingstijl van moeder met Silvia valt uit te omschrijven als 'gewaagd met met enorm veel glitters'. op tv Voor op tv dochter Silvana is de naar maat nu vol. de Aafke leidt niet bepaald het het leven van door een gemiddelde 72-jarige. in In door de zomer trekt ze het een bikini aan en in fietst ze richting Leeuwarden het voor haar boodschappen. door de Het heeft haar de de bijnaam 'tante Bikini' opgeleverd. Kleindochter met Danielle vindt in dat de kleding in van haar in oma echt niet uit kan.

De de 49-jarige Conny uit houdt van behoorlijk, van of eigenlijk onbehoorlijk, korte in rokjes en jurkjes. Haar familie het in baalt van het feit dat uit ze zich niet op tv kleedt naar haar van leeftijd. Bij naar Erwina en haar in dochter Lesley met lijken de rollen wel omgedraaid. naar Erwina gaat in vaak uit en naar slaat aan de lopende band op tv op tv mannen aan de haak. Lesley leidt van echter een door rustiger door bestaan en vindt het door vooral gênant als Erwina naar aandacht krijgt van jongens tijdens die haar de zoon hadden op tv kunnen zijn.

Als uit dank voor hun support in op van een moeilijke tijd een wil Jacqualine haar ouders, Piet in en van Jolien, een welverdiende door make-over geven. Daarnaast tijdens zien we Priscilla en op tv Annie. Tante Annies kledingkeuze op tv is door strak en uitdagend en dat levert tijdens vaak veelzeggende met blikken op van andere tijdens door mensen. Priscilla daarentegen van voelt zich erg het onzeker over haar figuur. Werk aan in in de winkel voor Gordon in en zijn op tv team.

augustus 2020
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!