Programma gemist?

In tijdens een kleine arbeiderswoning in uit Ede woont de stoere, in 40-jarige Anne Marina van met haar gezin. op Anne voelt het zich het op lekkerst in naar haar sexy kleding. Haar 14-jarige de zoon Rick is uit de tijdens laatste jaren enorm gepest door tijdens klasgenoten. De opmerkingen in over het het uiterlijk van zijn ouders vond met hij veruit het tijdens van meest kwetsend. De 65-jarige Trudy uit naar Wormer tijdens geniet van het van leven. Omdat ze allergisch naar is voor sleur door en een burgerlijkheid, draagt ze alleen maar door glitters. Haar dochter Joan op tv heeft van erg veel moeite met de uit in kledingkeuze en het opvallende gedrag van op haar uit moeder.

Ans zwijgt altijd naar de over haar leeftijd en kleedt in zich van als een meid uit van achttien. Dochter Elsalina schaamt in zich enorm voor haar op tv de moeder. Ze is zelf gek op van mode op en houdt ook in van aandacht. Door haar de moeder op te door geven voor het in programma de slaat ze twee vliegen in het één klap. Zij komt op op tv van en haar uit moeder krijgt de kleding die tijdens bij haar leeftijd door de past. In het groene, Noord-Hollandse naar Kudelstaart woont moeder op en fotomodel het Bianca met haar grote liefde een Cor. Bianca's het 22-jarige dochter door Sandy vindt tijdens de kleding van haar moeder afschuwelijk. een Ze roept de tijdens uit hulp van Gordon.

De 42-jarige op tv Denise Stock woont met naar haar uit drie kinderen en op tv vriend in naar Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat naar de haar moeder zich veel te sexy naar en extreem kleedt de uit en schaamt zich in daarvoor. In het van gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne in met haar tijdens nieuwe man. op Yvonne heeft veel met meegemaakt in haar leven op tv en is tijdens nu op uit 48-jarige leeftijd eindelijk gelukkig. Ze de draagt wat ze mooi door uit vindt om het leven te vieren. op tv Haar met 18-jarige dochter op tv Romana ergert zich kapot aan de een sexy, opvallende jurkjes uit met van haar moeder. De hoogste tijd van op voor een metamorfose!

De 43-jarige Gerda een voelt zich na door het een moeilijke tijd naar dankzij een maagband weer helemaal vrouw. de Dochter Miranda door vindt haar moeder tijdens maar ordinair, terwijl Gerda in meent de dat haar dochter door jaloers is een op haar mooie figuur. uit In het in Belgische dorpje Ham woont met de 42-jarige 'Heidi tijdens from hell' tijdens met haar gezin. op tv Dankzij een maagwandoperatie twintig jaar uit geleden, viel ze van 75 een kilo af. Sindsdien op is ze steeds extremer geworden op in haar naar kleding- en levensstijl. een Ze gaat namelijk in helemaal op in de gothic-scene, op tot uit ergernis van haar de 22-jarige dochter op tv Laura.

De op stoere Angelique uit en de sexy Noris naar staan in het de make-overspotlights. Angelique voelt zich op geen veertiger en naar kleedt zich daar van dan met ook totaal niet naar. tijdens Lekker ordinair en kort door is helemaal van haar ding. in De 65-jarige Noris is een echte de spring-in-'t-veld en van is heilig tijdens overtuigd van haar 'sexyness'. Tijdens door met het dansen en naar 'twerken' vliegen de tijdens vonken er dan ook behoorlijk vanaf. van een Haar te blote en naar gedateerde kledingstijl is echter een door doorn in het op oog op van haar familie. in Hoe reageren de vrouwen het op door hun nieuwe look?

Moeder Kelly heeft in een grote uit droom: in zangeres worden. Dit tot ergernis van tijdens kleindochter Mandy en een haar dochter Titia. een Moeder Jo naar was op eerder in de uitzending en zij van droeg door het liefst in sexy kleding. Ze naar was trots op haar lijf op tv en liet dit een graag op zien; niet alleen met haar kleding, naar maar tijdens vooral met het naakt in recreëren. Sinds de de komst het van Gordon is ze meer uit op in haar kleding gaan naar letten.

Jacqueline met woont samen met met haar dochter Renee. Renee door schaamt zich het omdat mensen vaak op tv denken dat Jacqueline een haar zus de is in plaats van haar moeder. tijdens Griet, moeder op van zeven kinderen, een draagt het hele tijdens jaar door tijdens korte rokjes het omdat ze vanwege haar van opvliegers geen lange broeken meer op kan verdragen. Tamara naar vindt de van rokjes van de Griet veel te kort de en door de kleding ordinair.

Dochter tijdens Sharena heeft in haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, uit het opgegeven, omdat ze naar hun countrystijl niet van langer kan aanzien. Ook tijdens zien we Alida, stiefmoeder van met drie kinderen. een Dochter een Raquel vindt haar kledingstijl helemaal uit niks, maar ze heeft op tv haar stiefmoeder van vooral opgegeven omdat met zij tijdens nooit onderbroeken draagt.

Anja tijdens heeft vier kinderen. Haar van dochter Lincey wil een haar moeder laten op zien van dat je er op tv met een spijkerbroek uit ook modieus en vrouwelijk het uit kan zien. Hetty op is op tv van jongs af aan al met door haar eigen stijl tijdens bezig en met maakt van zelf haar bijzondere kleding. Dochter van Eva wil tijdens haar moeder graag in het op zonnetje zetten, de omdat zij haar heeft op tv uit geholpen in een moeilijke van tijd.

De Limburgse in Bianca is de tijdens trotse moeder van tijdens vijf kinderen en tijdens daarnaast ook een erotisch model. Bianca geniet op ervan om zich in uit een latex en allerhande niemendalletjes te hullen. het Haar dochter Jessica tijdens de van zestien jaar is hier met veel minder in blij mee. De 50-jarige op tv Deta zit ook door lekker in haar vel in met en draagt waar ze tijdens zich fijn in voelt. de Sandra, op tv de dochter van Deta, naar vindt haar kledingkeuze de niet bij haar leeftijd van passen.

Moeder Lia een draagt naar altijd chique jurkjes met torenhoge met hakken. Dan voelt ze het zich vrouwelijk en de sexy, in tot afschuw van van haar dochter Lianne. naar Dochter Geessiena doet op niet alleen een beroep naar op het team met omdat tijdens de kleding van naar haar 45-jarige moeder Christina in te sexy is, maar door ook omdat ze tijdens graag een zou willen dat tijdens hun band weer met hechter wordt. Tijd voor Gordon en tijdens naar zijn team om in te op grijpen bij beide door gevallen.

Nick naar is dol op zijn moeder, een maar geneert zich tijdens voor haar uit kledingstijl. Of tijdens eigenlijk haar gebrek aan op stijl. Volgens de de Russische op tv Madina gaat haar schoonmoeder, met Judith, de competitie aan met het andere een vrouwen en in zelfs met meisjes van de zestien jaar. Als ze op tv gaan stappen, gaan een alle registers tijdens open. Madina denkt van dat Judith door door haar kledingstijl op tv foute mannen aantrekt.

De de kledingstijl van moeder tijdens Silvia valt op te omschrijven als 'gewaagd met enorm in veel glitters'. op tv Voor dochter Silvana in is tijdens de maat nu vol. Aafke leidt het van niet bepaald het leven door van een het gemiddelde 72-jarige. In de zomer door trekt ze een de bikini aan en fietst tijdens tijdens ze richting Leeuwarden voor haar de boodschappen. Het heeft haar uit met de bijnaam 'tante Bikini' opgeleverd. door Kleindochter op Danielle vindt dat de een kleding van in haar oma echt niet op tv kan.

De 49-jarige Conny in uit houdt van behoorlijk, tijdens of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes naar en jurkjes. Haar familie uit baalt van het het feit dat ze naar het zich niet kleedt naar met haar leeftijd. Bij Erwina het en haar dochter op Lesley lijken de rollen een op wel omgedraaid. Erwina gaat vaak uit een naar en slaat aan de lopende band op een mannen aan de naar haak. Lesley leidt echter door een rustiger bestaan van en vindt uit het vooral gênant als Erwina van aandacht tijdens krijgt van jongens de die haar zoon hadden met kunnen zijn.

Als dank in voor hun support in van een moeilijke op tv tijd wil Jacqualine haar in ouders, Piet uit en Jolien, een welverdiende de door make-over geven. Daarnaast zien we naar Priscilla en Annie. Tante van Annies kledingkeuze is op tv op strak en uitdagend op tv en dat levert op tv vaak veelzeggende blikken door op van andere mensen. Priscilla tijdens daarentegen de voelt zich erg onzeker op over haar figuur. uit Werk aan de op winkel voor Gordon en zijn tijdens een team.

augustus 2021
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!