Programma gemist?

In met een kleine arbeiderswoning in het Ede woont naar de stoere, met 40-jarige Anne Marina met haar gezin. naar Anne een voelt zich het lekkerst in in haar sexy kleding. het op tv Haar 14-jarige zoon Rick is de de laatste jaren enorm uit gepest met door klasgenoten. met De opmerkingen over het uiterlijk van met zijn tijdens ouders vond hij de veruit het meest tijdens kwetsend. De 65-jarige Trudy uit de de Wormer geniet van het met leven. Omdat ze allergisch een is voor het sleur en burgerlijkheid, draagt ze de op tv alleen maar glitters. een Haar dochter Joan heeft erg met veel uit moeite met de kledingkeuze en het uit opvallende een gedrag van haar met moeder.

Ans zwijgt een altijd over de haar leeftijd op tv en kleedt zich als de een meid van tijdens achttien. Dochter Elsalina schaamt een zich enorm het voor haar moeder. Ze is in zelf door gek op mode en uit houdt ook van de aandacht. Door haar moeder een op op te geven voor het in programma slaat ze twee op tv een vliegen in één klap. Zij met komt op een tv en haar een moeder krijgt de de kleding die bij haar leeftijd door past. In het in groene, Noord-Hollandse door Kudelstaart uit woont moeder en fotomodel een Bianca met met haar grote liefde op tv Cor. Bianca's 22-jarige dochter Sandy tijdens vindt de kleding uit van haar moeder het afschuwelijk. Ze in roept de hulp door van Gordon.

De 42-jarige een Denise Stock woont met uit haar drie kinderen uit van en vriend in Kerkrade. De op 15-jarige Shania op vindt dat haar moeder zich tijdens veel naar te sexy en extreem kleedt de en schaamt met zich naar daarvoor. In het gezellige Den naar Bosch woont moeder tijdens Yvonne met met haar nieuwe de man. Yvonne heeft veel meegemaakt in een haar leven en in is nu op van 48-jarige op leeftijd eindelijk gelukkig. Ze draagt tijdens wat ze mooi uit vindt om het tijdens leven te een vieren. het Haar 18-jarige dochter Romana naar ergert zich kapot aan door de sexy, opvallende in jurkjes van uit haar moeder. een De hoogste tijd voor een het metamorfose!

De 43-jarige Gerda naar voelt zich na een een moeilijke de tijd dankzij in een maagband weer helemaal door vrouw. Dochter Miranda vindt op tv haar moeder maar het ordinair, met terwijl Gerda meent van dat haar dochter het jaloers is op tv op haar mooie figuur. in In het Belgische dorpje Ham het tijdens woont de 42-jarige tijdens 'Heidi from hell' met haar gezin. door op tv Dankzij een maagwandoperatie twintig jaar geleden, naar op viel ze 75 kilo af. Sindsdien een is ze uit steeds extremer naar geworden in haar kleding- en op levensstijl. Ze door gaat namelijk helemaal door op een in de gothic-scene, tot ergernis het van haar 22-jarige van dochter van Laura.

De stoere met Angelique en de het sexy Noris het staan in de door make-overspotlights. Angelique voelt zich geen in veertiger en tijdens kleedt zich met daar dan met ook totaal niet naar. door Lekker ordinair de en kort is het helemaal haar ding. van De 65-jarige Noris is een echte door door spring-in-'t-veld en is heilig overtuigd van in haar de 'sexyness'. Tijdens het met dansen en 'twerken' vliegen in de vonken door er dan het ook behoorlijk vanaf. Haar te blote het met en gedateerde kledingstijl is echter naar een doorn in het een oog van haar uit familie. een Hoe reageren de vrouwen op de hun nieuwe door look?

Moeder Kelly heeft van een grote de droom: zangeres tijdens worden. Dit een tot ergernis van kleindochter Mandy en de haar dochter Titia. naar Moeder Jo met was een eerder in de uitzending en zij naar droeg met het liefst sexy kleding. Ze op tv was trots met op haar naar lijf en liet naar dit graag zien; van niet alleen met haar het kleding, op tv maar vooral met het naakt op recreëren. Sinds de op komst van Gordon door is ze meer op tv op haar kleding van gaan het letten.

Jacqueline uit woont samen met naar haar dochter Renee. Renee uit schaamt zich op tv omdat mensen op tv vaak denken dat op Jacqueline haar zus is in een plaats van haar moeder. op Griet, met moeder van zeven kinderen, draagt van het het hele jaar door met korte rokjes omdat ze vanwege door door haar opvliegers geen lange broeken meer naar kan verdragen. Tamara door vindt naar de rokjes door van Griet veel door te kort en de in kleding ordinair.

Dochter Sharena heeft tijdens haar moeder, naar Anita, en stiefvader, op tv Eric, op opgegeven, omdat ze hun countrystijl een niet langer naar kan aanzien. Ook zien van we op Alida, stiefmoeder van op drie kinderen. Dochter naar Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, van maar ze heeft van haar stiefmoeder tijdens vooral opgegeven omdat door zij nooit onderbroeken het draagt.

Anja heeft vier in uit kinderen. Haar dochter Lincey wil een haar moeder uit laten zien dat je met er met een in spijkerbroek ook modieus en door vrouwelijk met uit kan zien. het Hetty is van jongs af tijdens aan het al met haar eigen door stijl het bezig en maakt zelf haar bijzondere een kleding. van Dochter Eva wil haar moeder op tv graag in het uit zonnetje van zetten, omdat tijdens zij haar heeft geholpen in in een moeilijke naar tijd.

De Limburgse uit Bianca is van de trotse moeder van uit vijf kinderen en daarnaast in ook een erotisch model. op tv Bianca geniet ervan om zich naar in latex op tv en allerhande niemendalletjes te op hullen. uit Haar dochter Jessica van zestien jaar door van is hier veel met minder blij mee. De 50-jarige op Deta uit zit ook lekker in haar vel op tv en draagt waar het ze zich fijn op in het voelt. Sandra, de op dochter van Deta, naar vindt haar door kledingkeuze niet bij haar naar leeftijd passen.

Moeder Lia uit draagt altijd chique jurkjes in met op torenhoge hakken. Dan voelt ze op tv zich vrouwelijk en met sexy, tot in afschuw van haar naar dochter Lianne. uit Dochter Geessiena doet niet naar alleen een op tv beroep op van het team omdat de kleding het van haar 45-jarige het moeder door Christina te sexy is, maar ook uit op omdat ze graag zou willen het dat hun band weer van hechter wordt. Tijd door voor Gordon door en uit zijn team om in te naar grijpen van bij beide gevallen.

Nick naar is dol tijdens op zijn moeder, maar geneert in zich van voor haar kledingstijl. Of op eigenlijk haar een gebrek aan stijl. Volgens de Russische de Madina gaat haar tijdens schoonmoeder, Judith, de uit door competitie aan met andere uit vrouwen en zelfs met tijdens meisjes van zestien jaar. door Als ze gaan met het stappen, gaan alle registers open. het Madina denkt dat door Judith door haar uit kledingstijl door foute mannen aantrekt.

De tijdens kledingstijl van door moeder Silvia valt te uit omschrijven als 'gewaagd met tijdens enorm veel glitters'. op Voor dochter uit Silvana is de maat de nu vol. naar Aafke leidt een niet bepaald het leven op van een op tv gemiddelde 72-jarige. In de zomer de trekt ze de een bikini aan en fietst naar ze richting met Leeuwarden voor door haar boodschappen. Het heeft haar het de bijnaam tijdens 'tante op Bikini' opgeleverd. Kleindochter in Danielle vindt dat de kleding van uit haar het oma echt niet naar kan.

De uit 49-jarige Conny houdt het van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, op korte rokjes en op jurkjes. Haar familie de baalt van het op tv feit van dat ze zich niet kleedt van naar haar leeftijd. een Bij Erwina en de haar dochter het Lesley lijken de op rollen in wel omgedraaid. Erwina door gaat vaak uit en slaat naar aan de op lopende band mannen naar aan de haak. Lesley leidt in echter een rustiger op bestaan en vindt een een het vooral gênant als het Erwina aandacht krijgt van uit jongens die haar op tv zoon hadden een kunnen zijn.

Als van dank voor hun support een in tijdens een moeilijke tijd wil tijdens Jacqualine haar ouders, Piet en naar van Jolien, een welverdiende make-over geven. op Daarnaast zien we Priscilla door en Annie. Tante de Annies uit kledingkeuze is in strak en uitdagend het en dat levert vaak veelzeggende blikken met op van andere door mensen. van Priscilla daarentegen voelt zich de erg onzeker op over haar figuur. het Werk aan de winkel voor op Gordon en tijdens zijn van team.

september 2019
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 20:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord