Programma gemist?

In een kleine met naar arbeiderswoning in Ede woont de een stoere, 40-jarige Anne Marina een met de haar gezin. Anne voelt een zich het lekkerst in in met haar sexy kleding. Haar van 14-jarige zoon Rick is de van laatste jaren enorm van door gepest door klasgenoten. met De opmerkingen over het uiterlijk van uit zijn ouders uit vond hij veruit tijdens het meest kwetsend. De in 65-jarige Trudy uit een uit Wormer geniet van het van leven. Omdat ze allergisch tijdens is voor met sleur en burgerlijkheid, door draagt ze alleen maar tijdens glitters. Haar dochter Joan op de heeft erg veel moeite de met de met kledingkeuze en het met opvallende gedrag van haar uit moeder.

Ans zwijgt altijd door over haar leeftijd het en kleedt een zich de als een meid van met achttien. Dochter Elsalina schaamt op zich het enorm voor haar moeder. Ze is naar zelf naar gek op mode en houdt door ook van een aandacht. Door in haar moeder de op te geven voor het programma tijdens slaat ze een twee met vliegen in één naar klap. Zij komt op tv uit en het haar moeder krijgt de op kleding die het bij haar leeftijd van past. In het groene, in Noord-Hollandse Kudelstaart door woont moeder en fotomodel Bianca met het haar grote uit liefde Cor. op Bianca's 22-jarige op tv dochter Sandy vindt de op tv kleding van haar moeder afschuwelijk. uit op Ze roept de hulp van een Gordon.

De het 42-jarige Denise tijdens Stock woont met haar drie naar kinderen en vriend in uit Kerkrade. De een 15-jarige van Shania vindt dat haar moeder zich een veel te sexy de en extreem kleedt uit en schaamt in zich daarvoor. In van het gezellige Den op Bosch door woont moeder Yvonne met het haar nieuwe van man. Yvonne heeft veel meegemaakt in met tijdens haar leven en is in nu op 48-jarige leeftijd eindelijk een gelukkig. tijdens Ze draagt wat ze mooi in vindt om van het leven te op vieren. Haar 18-jarige in dochter Romana ergert zich naar met kapot aan de sexy, opvallende jurkjes uit van het haar moeder. De op tv hoogste tijd voor een uit metamorfose!

De 43-jarige tijdens Gerda van voelt zich na een moeilijke tijdens tijd dankzij een met maagband op weer helemaal vrouw. Dochter naar Miranda vindt haar moeder maar tijdens ordinair, terwijl Gerda uit van meent dat haar dochter uit jaloers is op haar in mooie figuur. tijdens In het Belgische op dorpje Ham in woont de 42-jarige 'Heidi naar from hell' van met haar gezin. een Dankzij een maagwandoperatie twintig uit jaar geleden, viel ze 75 het kilo af. Sindsdien naar is ze steeds in uit extremer geworden in haar tijdens kleding- en levensstijl. Ze naar gaat van namelijk helemaal op in van de gothic-scene, tot ergernis van van op tv haar 22-jarige dochter met Laura.

De een stoere Angelique en tijdens de sexy Noris op staan in de de make-overspotlights. Angelique voelt zich op geen veertiger het en kleedt zich daar dan de ook totaal niet een naar. met Lekker ordinair op en kort is helemaal met haar ding. De uit 65-jarige Noris is een in echte spring-in-'t-veld en is met heilig overtuigd een van haar op tv 'sexyness'. Tijdens met het dansen en 'twerken' een vliegen de vonken er dan de ook behoorlijk de vanaf. Haar te de blote op tv en gedateerde kledingstijl is echter op tv een van doorn in het oog op van haar familie. op tv Hoe reageren de vrouwen op met hun op tv nieuwe look?

Moeder Kelly op heeft naar een grote droom: zangeres het worden. Dit tot ergernis van naar kleindochter Mandy van en haar de dochter Titia. Moeder naar Jo was eerder een in de uitzending en zij de tijdens droeg het liefst uit sexy kleding. Ze een was trots op haar lijf het en liet door dit graag zien; niet alleen door naar met haar kleding, maar de vooral met het uit naakt recreëren. Sinds de een komst de van Gordon is ze meer op tv op haar kleding het gaan met letten.

Jacqueline woont samen tijdens met haar dochter in Renee. Renee schaamt het zich omdat op tv mensen van vaak denken dat Jacqueline haar zus van is in in plaats van in haar moeder. in Griet, moeder van in zeven kinderen, draagt het een hele jaar met door korte rokjes omdat van ze vanwege haar opvliegers de geen lange een broeken meer kan verdragen. op tv Tamara in vindt de rokjes in van Griet veel door te kort en de kleding het ordinair.

Dochter Sharena heeft op op tv haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, met opgegeven, omdat ze van in hun countrystijl niet langer kan in aanzien. Ook door zien we Alida, stiefmoeder van de drie kinderen. Dochter tijdens in Raquel vindt haar kledingstijl met helemaal niks, op maar ze heeft haar stiefmoeder een vooral opgegeven van omdat zij naar nooit onderbroeken draagt.

Anja heeft een vier kinderen. door Haar dochter Lincey een wil haar moeder het laten zien dat op tv je er in met een spijkerbroek ook modieus en door uit vrouwelijk uit kan zien. tijdens Hetty is het van jongs af aan naar al met haar een eigen stijl bezig en naar maakt het zelf haar bijzondere kleding. Dochter Eva van naar wil haar moeder graag in het naar zonnetje zetten, omdat in naar zij haar heeft geholpen in een op tv moeilijke de tijd.

De het Limburgse Bianca is van de trotse naar moeder van vijf kinderen en een daarnaast ook erotisch model. in Bianca geniet ervan in om zich van in latex uit en allerhande niemendalletjes te hullen. in Haar dochter in Jessica de van zestien jaar is naar hier veel minder van blij mee. De 50-jarige de Deta zit met ook lekker in haar een vel en met draagt waar naar ze zich fijn de in voelt. Sandra, naar de dochter van Deta, vindt haar in de kledingkeuze niet bij haar op leeftijd passen.

Moeder op Lia draagt het altijd chique jurkjes met een torenhoge hakken. Dan voelt van ze zich de vrouwelijk en sexy, tot afschuw uit een van haar dochter Lianne. tijdens Dochter Geessiena doet het niet alleen een beroep uit op het team omdat van de in kleding van met haar 45-jarige moeder op Christina te sexy is, naar maar ook omdat ze een graag zou van willen dat het hun band weer hechter wordt. uit Tijd op voor Gordon en zijn team het om in te grijpen naar bij beide het gevallen.

Nick op is dol op zijn een moeder, uit maar geneert zich voor haar naar kledingstijl. Of eigenlijk haar van gebrek op aan stijl. Volgens de tijdens Russische Madina gaat door haar schoonmoeder, Judith, op de competitie aan met een andere vrouwen in en zelfs met naar meisjes van zestien uit jaar. tijdens Als ze gaan stappen, naar gaan alle registers met open. Madina denkt dat Judith met door haar kledingstijl een foute een mannen aantrekt.

De een kledingstijl van moeder Silvia valt naar te tijdens omschrijven als 'gewaagd naar met enorm tijdens veel glitters'. Voor dochter Silvana het is de maat nu tijdens vol. Aafke leidt in niet bepaald het het leven van door een gemiddelde 72-jarige. tijdens In uit de zomer trekt ze een bikini op tv op aan en fietst ze naar richting Leeuwarden voor haar een boodschappen. tijdens Het heeft haar door de bijnaam 'tante Bikini' opgeleverd. uit Kleindochter Danielle vindt een dat de het kleding van haar oma door echt niet met kan.

De 49-jarige Conny op houdt van behoorlijk, op tv of eigenlijk onbehoorlijk, van korte rokjes en het jurkjes. Haar op familie baalt van van het feit dat ze op zich niet kleedt het naar haar leeftijd. op een Bij Erwina en door haar dochter Lesley lijken de rollen op tv wel uit omgedraaid. Erwina van gaat vaak uit en slaat uit aan de met lopende band mannen aan de op haak. het Lesley leidt echter een rustiger het bestaan en van vindt het vooral tijdens gênant als Erwina aandacht in een krijgt van jongens die een haar zoon op tv hadden kunnen zijn.

Als dank van voor naar hun support in door een moeilijke tijd wil naar Jacqualine haar ouders, Piet tijdens en Jolien, met een welverdiende make-over geven. Daarnaast een op zien we Priscilla en een Annie. Tante Annies kledingkeuze van is strak naar en uitdagend en dat van levert vaak veelzeggende met blikken op van een andere een mensen. Priscilla daarentegen voelt zich erg naar onzeker uit over haar figuur. Werk aan op tv de winkel voor een met Gordon en zijn uit team.

februari 2019
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-01-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord