Programma gemist?

In in een kleine arbeiderswoning in in Ede woont door de stoere, 40-jarige Anne in Marina op tv met haar gezin. Anne in voelt zich het door lekkerst in uit haar sexy kleding. Haar met 14-jarige zoon Rick is het de laatste jaren enorm op gepest door op klasgenoten. van De opmerkingen over het uiterlijk van op zijn ouders door vond hij veruit op tv het meest naar kwetsend. De van 65-jarige Trudy uit Wormer geniet van het het tijdens leven. Omdat ze allergisch is een voor sleur en naar uit burgerlijkheid, draagt ze tijdens alleen maar glitters. naar Haar dochter Joan heeft erg tijdens veel moeite met met de kledingkeuze en met het opvallende op gedrag van haar op moeder.

Ans zwijgt altijd in het over haar leeftijd en kleedt door zich als een uit meid tijdens van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich door met enorm voor haar moeder. op tv Ze is een zelf gek op mode en van houdt door ook van aandacht. Door haar moeder naar op te door geven voor het programma het slaat ze op tv twee vliegen in in één klap. een Zij komt op naar tv en haar moeder van krijgt de kleding uit die bij haar leeftijd uit past. In met het een groene, Noord-Hollandse Kudelstaart woont moeder door en fotomodel Bianca met van haar van grote liefde van Cor. Bianca's 22-jarige dochter Sandy vindt uit de in kleding van haar in moeder afschuwelijk. Ze op roept de hulp naar van Gordon.

De uit 42-jarige Denise Stock woont door met haar met drie kinderen het en vriend in naar Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt op tv dat haar moeder uit zich een veel te sexy en extreem kleedt tijdens en schaamt zich de van daarvoor. In het gezellige op Den Bosch woont moeder Yvonne de met van haar nieuwe van man. Yvonne heeft veel meegemaakt de in haar leven en de is nu op de 48-jarige de leeftijd eindelijk gelukkig. Ze van draagt met wat ze mooi tijdens vindt om het leven te op tv vieren. Haar 18-jarige met dochter Romana ergert de zich kapot aan de tijdens sexy, opvallende jurkjes uit van haar van moeder. op De hoogste tijd uit voor een metamorfose!

De met 43-jarige Gerda voelt door zich na een moeilijke tijd van dankzij een maagband de een weer helemaal vrouw. Dochter Miranda op vindt een haar moeder maar ordinair, een terwijl Gerda meent dat tijdens haar dochter jaloers is naar in op haar mooie figuur. In een het Belgische dorpje Ham van een woont de 42-jarige 'Heidi op from hell' op tv met haar gezin. Dankzij een in maagwandoperatie twintig jaar naar geleden, viel uit ze 75 kilo uit af. Sindsdien is ze steeds het extremer van geworden in haar kleding- de en levensstijl. naar Ze gaat op namelijk helemaal op in de van gothic-scene, tot de ergernis van haar een 22-jarige dochter tijdens Laura.

De stoere naar Angelique in en de sexy Noris staan in tijdens een de make-overspotlights. Angelique voelt in zich geen veertiger en kleedt op tv zich daar dan een op ook totaal niet naar. Lekker ordinair in en naar kort is helemaal haar ding. naar De door 65-jarige Noris een is een echte in spring-in-'t-veld en is heilig overtuigd van tijdens haar 'sexyness'. Tijdens op tv in het dansen en 'twerken' vliegen uit de op vonken er dan ook behoorlijk vanaf. op tv Haar te blote de uit en gedateerde kledingstijl is op echter een doorn in in het oog naar van haar familie. Hoe naar reageren de vrouwen op tijdens hun nieuwe het look?

Moeder uit Kelly heeft een grote het droom: zangeres op tv worden. Dit tot een ergernis van door kleindochter Mandy en haar dochter Titia. van Moeder Jo op was in eerder in de uitzending in en zij droeg het het liefst sexy uit kleding. Ze de was trots op op tv haar lijf en liet uit dit graag zien; niet alleen de van met haar kleding, maar het vooral met het naakt op recreëren. een Sinds de komst van Gordon uit is ze meer op op tv haar van kleding gaan met letten.

Jacqueline met woont samen van met haar dochter met Renee. Renee schaamt met zich omdat mensen op vaak denken dat Jacqueline haar van zus is het in plaats van haar moeder. in in Griet, moeder van zeven kinderen, draagt de op tv het hele jaar door korte uit rokjes op omdat ze vanwege haar opvliegers uit geen het lange broeken meer een kan verdragen. Tamara vindt het de rokjes van uit Griet veel te kort met en de kleding met ordinair.

Dochter tijdens Sharena heeft haar in moeder, Anita, en naar stiefvader, Eric, opgegeven, naar omdat ze naar hun countrystijl niet langer kan een aanzien. een Ook zien we met Alida, stiefmoeder van naar drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar in uit kledingstijl helemaal niks, maar ze op tv heeft haar stiefmoeder vooral van opgegeven omdat zij met nooit onderbroeken uit draagt.

Anja heeft naar vier kinderen. tijdens Haar dochter Lincey wil tijdens haar tijdens moeder laten zien in dat je er een met een spijkerbroek ook modieus het en vrouwelijk uit in kan van zien. Hetty is in van jongs af een aan al met haar van eigen stijl bezig en op tv maakt in zelf haar bijzondere kleding. een Dochter Eva wil haar de moeder graag de in het zonnetje zetten, naar omdat op zij haar heeft geholpen in een op tv moeilijke het tijd.

De Limburgse van Bianca is naar de trotse moeder een van vijf kinderen van en daarnaast ook erotisch model. naar Bianca geniet ervan uit om zich op tv in in latex en allerhande niemendalletjes tijdens te hullen. op Haar dochter Jessica van zestien jaar uit is hier veel met op tv minder blij mee. De met 50-jarige Deta zit ook de lekker in uit haar vel en een draagt waar ze zich fijn op in voelt. van Sandra, de naar dochter van Deta, vindt haar het kledingkeuze de niet bij een haar leeftijd passen.

Moeder met Lia draagt altijd chique jurkjes in met in torenhoge hakken. Dan een voelt ze zich vrouwelijk en naar sexy, tot in afschuw op tv van haar dochter Lianne. Dochter op Geessiena doet niet uit alleen een op beroep op een het team omdat de kleding in van tijdens haar 45-jarige moeder Christina uit te sexy is, maar ook op een omdat ze graag zou willen dat uit hun band naar weer hechter wordt. Tijd van voor Gordon naar en zijn met team om in te een grijpen bij beide van gevallen.

Nick op tv is dol op zijn tijdens moeder, naar maar geneert zich uit voor haar kledingstijl. een Of eigenlijk haar gebrek op tv aan stijl. Volgens met de Russische Madina op tv gaat haar schoonmoeder, op Judith, de competitie aan met op tv de andere vrouwen en zelfs met op meisjes van zestien tijdens jaar. Als ze gaan een stappen, gaan een alle registers open. Madina op tv van denkt dat Judith door door haar kledingstijl het foute mannen aantrekt.

De met kledingstijl van moeder van Silvia valt te in omschrijven als 'gewaagd door met enorm veel glitters'. op Voor dochter Silvana op tv is in de maat nu vol. Aafke leidt in niet bepaald uit het door leven van een gemiddelde 72-jarige. een In de tijdens zomer trekt ze een bikini op tv aan en met fietst door ze richting Leeuwarden een voor haar boodschappen. Het in heeft haar de in bijnaam 'tante op Bikini' opgeleverd. Kleindochter Danielle van vindt dat met de kleding van haar oma echt op niet van kan.

De 49-jarige Conny naar houdt van tijdens behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, naar korte rokjes en van tijdens jurkjes. Haar familie baalt van van het op feit dat ze zich niet op tv kleedt naar haar het leeftijd. Bij Erwina van en door haar dochter Lesley het lijken de rollen op wel omgedraaid. Erwina gaat vaak uit de en naar slaat aan met de lopende band mannen aan met de de haak. Lesley leidt tijdens echter een rustiger op tv bestaan en vindt het vooral op gênant als Erwina van aandacht krijgt van van jongens die haar door zoon hadden kunnen tijdens zijn.

Als dank voor op tv hun support in de een door moeilijke tijd wil Jacqualine het haar ouders, van Piet en Jolien, een van welverdiende make-over geven. Daarnaast een zien we tijdens Priscilla en Annie. op tv Tante Annies kledingkeuze in is strak en uitdagend op tv naar en dat levert vaak uit veelzeggende blikken op van de andere mensen. door Priscilla daarentegen voelt zich erg met uit onzeker over haar figuur. een Werk aan de door winkel voor Gordon en een zijn tijdens team.

april 2021
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!