Programma gemist?

In een van kleine in arbeiderswoning in Ede woont de stoere, uit 40-jarige Anne in Marina met op tv haar gezin. Anne voelt een zich het tijdens lekkerst in haar het sexy kleding. Haar tijdens 14-jarige zoon Rick is de naar met laatste jaren enorm een gepest door klasgenoten. de De opmerkingen over tijdens het uiterlijk van zijn ouders uit vond hij veruit het tijdens meest tijdens kwetsend. De 65-jarige Trudy met uit Wormer een geniet van met het leven. Omdat ze allergisch van is voor sleur en uit burgerlijkheid, draagt ze met op tv alleen maar glitters. Haar dochter Joan in heeft erg van veel moeite met het de kledingkeuze tijdens en het opvallende gedrag van de haar in moeder.

Ans naar zwijgt altijd over haar leeftijd tijdens en naar kleedt zich als een meid het van achttien. tijdens Dochter het Elsalina schaamt zich enorm van voor haar moeder. van Ze is zelf gek de op op tv mode en houdt ook door van aandacht. Door door haar moeder op te geven tijdens voor met het programma slaat ze in twee vliegen in één op klap. Zij komt de het op tv en naar haar moeder krijgt de op tv kleding die bij haar op tv leeftijd past. In het door groene, Noord-Hollandse uit Kudelstaart woont moeder met en fotomodel Bianca met de haar in grote liefde van Cor. Bianca's 22-jarige dochter Sandy vindt met de tijdens kleding van haar moeder de afschuwelijk. op tv Ze roept de hulp met van Gordon.

De een 42-jarige Denise Stock woont met door haar drie kinderen het de en vriend in Kerkrade. de De 15-jarige Shania tijdens vindt dat het haar moeder zich veel in te sexy en het extreem kleedt tijdens en schaamt zich met daarvoor. In het gezellige op tv Den Bosch woont op moeder Yvonne met op tv haar nieuwe in man. Yvonne heeft veel uit meegemaakt in haar leven en het is nu in op 48-jarige leeftijd op tv eindelijk gelukkig. Ze van draagt wat een ze mooi in vindt om het leven te vieren. op tv met Haar 18-jarige dochter Romana ergert op tv zich kapot aan op tv de sexy, een opvallende jurkjes van de haar moeder. De hoogste het tijd voor van een metamorfose!

De 43-jarige Gerda in voelt zich op tv na een op tv moeilijke tijd dankzij een een maagband weer helemaal met vrouw. Dochter op tv Miranda vindt haar moeder van maar ordinair, terwijl Gerda naar meent dat haar een dochter jaloers is op tv op haar op tv mooie figuur. In door het Belgische dorpje uit Ham woont de een 42-jarige de 'Heidi from hell' met haar een gezin. naar Dankzij een maagwandoperatie twintig jaar geleden, het viel tijdens ze 75 kilo tijdens af. Sindsdien is ze in steeds de extremer geworden in haar kleding- uit en levensstijl. Ze het gaat namelijk helemaal op een in de gothic-scene, uit tot met ergernis van haar 22-jarige de dochter de Laura.

De de stoere Angelique met en de sexy op Noris staan in met de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen in veertiger en kleedt met zich van daar dan de ook totaal niet naar. op tv Lekker ordinair en kort is de helemaal de haar ding. De in 65-jarige Noris is een een echte spring-in-'t-veld en door is heilig van overtuigd van haar op tv 'sexyness'. Tijdens tijdens het dansen en op 'twerken' vliegen de vonken er naar dan van ook behoorlijk vanaf. Haar te blote een en gedateerde kledingstijl uit is een echter een doorn in het het oog uit van haar familie. een Hoe reageren de naar vrouwen op hun nieuwe de look?

Moeder Kelly heeft tijdens een op grote droom: zangeres een worden. Dit tot ergernis op tv van kleindochter Mandy tijdens en haar tijdens dochter Titia. Moeder Jo was door eerder met in de uitzending en zij door van droeg het liefst sexy naar kleding. Ze was trots op met haar lijf en het liet het dit graag zien; door niet alleen met het haar kleding, in maar vooral met het naakt recreëren. met Sinds de op komst van Gordon is van ze uit meer op haar kleding met gaan naar letten.

Jacqueline woont uit samen met haar op tv dochter Renee. Renee uit schaamt zich het omdat mensen vaak denken met dat Jacqueline haar zus tijdens is in plaats de de van haar moeder. Griet, moeder van van zeven kinderen, naar draagt met het hele jaar door korte naar rokjes omdat ze uit vanwege haar opvliegers een geen lange broeken van meer kan van verdragen. Tamara vindt op de rokjes van op tv Griet veel te met kort en de in kleding ordinair.

Dochter Sharena heeft op tv in haar moeder, Anita, op en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze in hun uit countrystijl niet langer kan een aanzien. door Ook zien we door Alida, stiefmoeder van in drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar door kledingstijl door helemaal niks, het maar ze heeft haar stiefmoeder van vooral in opgegeven omdat zij een nooit onderbroeken draagt.

Anja in heeft vier kinderen. Haar naar dochter Lincey wil een haar moeder laten zien een dat je uit er met een in spijkerbroek ook modieus en in vrouwelijk uit het kan naar zien. Hetty is van jongs af op tv aan op tv al met met haar eigen stijl bezig en op maakt zelf haar op tv bijzondere kleding. Dochter Eva met de wil haar moeder graag in het op zonnetje zetten, op tv omdat zij haar naar heeft geholpen in de een het moeilijke tijd.

De een Limburgse Bianca met is de trotse uit moeder van vijf kinderen en daarnaast in ook op erotisch model. door Bianca geniet ervan om het zich in de latex en allerhande niemendalletjes de te hullen. Haar tijdens dochter Jessica van zestien de jaar is een hier veel minder blij mee. door De 50-jarige het Deta zit ook lekker de in uit haar vel en draagt waar op ze zich van fijn in voelt. Sandra, een de dochter van naar Deta, vindt de haar kledingkeuze niet op bij haar het leeftijd passen.

Moeder Lia van draagt altijd chique met jurkjes met torenhoge het hakken. op Dan voelt ze zich vrouwelijk van en in sexy, tot afschuw van haar dochter in Lianne. uit Dochter Geessiena doet door niet alleen een beroep uit op het het team omdat de op kleding van haar op tv 45-jarige moeder Christina door te sexy op tv is, maar ook omdat ze graag tijdens zou het willen dat hun band naar weer hechter een wordt. Tijd voor Gordon en naar zijn team op om in in te grijpen bij door beide gevallen.

Nick het is dol op zijn moeder, naar maar een geneert zich voor haar kledingstijl. uit Of eigenlijk haar naar gebrek aan op stijl. Volgens de de Russische tijdens Madina gaat haar het schoonmoeder, Judith, de competitie aan met met andere vrouwen en met zelfs met meisjes op tv van zestien jaar. het Als ze gaan van tijdens stappen, gaan alle registers van open. Madina denkt dat Judith in door haar kledingstijl door foute mannen het aantrekt.

De in kledingstijl van moeder Silvia met valt te omschrijven als tijdens 'gewaagd uit met enorm veel naar glitters'. Voor met dochter Silvana is de de maat nu vol. uit Aafke leidt niet een bepaald het leven van uit een gemiddelde de 72-jarige. In de zomer trekt van ze een bikini de uit aan en fietst met ze richting Leeuwarden voor haar boodschappen. van Het heeft haar op tv de bijnaam 'tante in Bikini' opgeleverd. de Kleindochter Danielle vindt dat de de kleding van met haar op oma echt de niet kan.

De door 49-jarige Conny houdt van van behoorlijk, of eigenlijk door onbehoorlijk, korte op tv rokjes en jurkjes. naar Haar familie baalt van het in een feit dat ze zich van niet kleedt naar haar leeftijd. een Bij Erwina naar en haar dochter het Lesley lijken in de rollen wel in omgedraaid. Erwina gaat van vaak uit een en slaat aan de lopende band op tv mannen de aan de haak. Lesley leidt van echter op een rustiger de bestaan en vindt van het vooral gênant als Erwina op tv aandacht krijgt van jongens een die naar haar zoon van hadden kunnen zijn.

Als het dank voor hun het support in een moeilijke het tijd wil Jacqualine in haar ouders, Piet op tv en Jolien, op een welverdiende het make-over geven. Daarnaast uit zien we Priscilla een en Annie. Tante Annies kledingkeuze de is van strak en uitdagend en in dat levert vaak veelzeggende in blikken op van andere op mensen. de Priscilla daarentegen voelt zich erg met onzeker een over haar figuur. een Werk aan een de winkel voor Gordon en zijn van op team.

november 2020
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!