Programma gemist?

In de een kleine arbeiderswoning een in Ede in woont de stoere, 40-jarige Anne Marina door met een haar gezin. Anne voelt zich op tv het het lekkerst in tijdens haar sexy kleding. Haar 14-jarige tijdens zoon Rick is de het laatste jaren op enorm van gepest door klasgenoten. De opmerkingen over een het tijdens uiterlijk van zijn ouders uit vond hij naar veruit het meest kwetsend. op De het 65-jarige Trudy uit met Wormer geniet van door het leven. Omdat ze allergisch op is voor sleur en door burgerlijkheid, op tv draagt ze van alleen maar glitters. Haar dochter van Joan heeft erg van veel met moeite met de kledingkeuze en de het opvallende in gedrag van haar een moeder.

Ans van zwijgt altijd over haar in leeftijd en kleedt door zich als op een meid van achttien. Dochter naar Elsalina schaamt het zich enorm het voor haar moeder. Ze in is zelf gek op de mode de en houdt op ook van aandacht. Door haar uit moeder het op te geven voor een het programma op tv slaat ze twee vliegen in door één klap. in Zij komt op tv en naar haar het moeder krijgt door de kleding die bij haar het leeftijd past. In het de groene, Noord-Hollandse in Kudelstaart tijdens woont moeder en fotomodel Bianca met uit haar grote liefde op tv Cor. naar Bianca's 22-jarige het dochter Sandy vindt de kleding op van haar moeder van afschuwelijk. Ze roept de op tv het hulp van Gordon.

De 42-jarige Denise op door Stock woont met haar drie kinderen tijdens tijdens en vriend in op Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat met uit haar moeder zich veel te sexy tijdens en extreem kleedt met en schaamt de zich daarvoor. In het het gezellige Den Bosch op tv woont moeder uit Yvonne met haar nieuwe door op tv man. Yvonne heeft veel naar meegemaakt in haar met leven en is nu met op tijdens 48-jarige leeftijd eindelijk gelukkig. Ze draagt op tv wat ze uit mooi vindt op om het leven te op vieren. Haar 18-jarige dochter tijdens tijdens Romana ergert zich tijdens kapot aan de een sexy, opvallende jurkjes van haar met moeder. De hoogste tijd met voor een de metamorfose!

De tijdens 43-jarige Gerda voelt zich na van een met moeilijke tijd dankzij een maagband tijdens weer helemaal een vrouw. Dochter tijdens Miranda vindt op tv haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda in meent een dat haar dochter jaloers in is op haar mooie met figuur. op tv In het Belgische dorpje Ham op woont de op 42-jarige tijdens 'Heidi from hell' met haar gezin. de Dankzij door een maagwandoperatie twintig van jaar geleden, viel de ze 75 het kilo af. Sindsdien is ze tijdens steeds extremer geworden in op haar kleding- en naar levensstijl. Ze met gaat namelijk helemaal een op in de door gothic-scene, tot naar ergernis van in haar 22-jarige dochter door Laura.

De stoere Angelique in en de door sexy Noris een staan in de het make-overspotlights. Angelique voelt zich geen van het veertiger en kleedt zich naar daar dan uit ook totaal niet naar. Lekker ordinair op tv en kort is een helemaal haar op ding. De 65-jarige van Noris is een echte in spring-in-'t-veld en is op tv heilig overtuigd de van haar 'sexyness'. op tv Tijdens het dansen en door 'twerken' vliegen op de de vonken er dan ook behoorlijk in vanaf. Haar te tijdens blote op en gedateerde kledingstijl is echter een naar doorn door in het oog van haar naar familie. Hoe in reageren de vrouwen op het een hun nieuwe look?

Moeder door Kelly heeft naar een grote droom: zangeres worden. Dit op tv tot ergernis van door van kleindochter Mandy en haar op dochter Titia. tijdens Moeder Jo was eerder in een de uitzending en tijdens zij droeg tijdens het liefst sexy tijdens kleding. Ze was trots op van haar lijf en van liet dit uit graag zien; de niet alleen met haar kleding, op tv maar vooral met de het naakt op recreëren. Sinds de in komst van Gordon een is door ze meer op haar van kleding gaan met letten.

Jacqueline woont op samen een met haar dochter Renee. Renee uit schaamt zich de omdat mensen in vaak denken dat Jacqueline de haar zus is in een plaats het van haar moeder. Griet, moeder tijdens van zeven kinderen, met draagt het hele jaar met door korte het rokjes tijdens omdat ze vanwege haar op opvliegers geen lange broeken door meer kan verdragen. Tamara van vindt de rokjes van van Griet veel de naar te kort en de kleding van ordinair.

Dochter in Sharena heeft haar met moeder, Anita, naar en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze met hun countrystijl niet tijdens langer kan het aanzien. Ook zien we op naar Alida, stiefmoeder van drie kinderen. een Dochter Raquel vindt haar met kledingstijl helemaal niks, van met maar ze heeft op tv haar stiefmoeder vooral opgegeven omdat in zij nooit onderbroeken naar draagt.

Anja heeft een vier kinderen. Haar dochter naar tijdens Lincey wil haar moeder laten zien op tv dat je op tv er met een een spijkerbroek ook het modieus en vrouwelijk uit door kan zien. tijdens Hetty is van jongs tijdens af aan al met met haar eigen door stijl de bezig en maakt tijdens zelf haar bijzondere kleding. op tv Dochter Eva naar wil haar moeder graag in op tv het zonnetje zetten, naar omdat zij haar op tv heeft naar geholpen in een moeilijke met tijd.

De Limburgse door Bianca is van de trotse moeder van van vijf op tv kinderen en daarnaast het ook erotisch model. Bianca op tv geniet ervan tijdens om zich in latex en met allerhande niemendalletjes te hullen. op tv Haar dochter Jessica naar van van zestien jaar de is hier veel minder blij mee. van De de 50-jarige Deta zit van ook lekker in haar vel in en draagt waar van tijdens ze zich fijn in voelt. Sandra, uit de dochter van van Deta, vindt haar van kledingkeuze niet de bij haar op tv leeftijd passen.

Moeder Lia tijdens draagt op altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. op Dan het voelt ze tijdens zich vrouwelijk en sexy, tot van afschuw uit van haar dochter naar Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen op een beroep met op het team omdat van de kleding van naar naar haar 45-jarige moeder Christina door te sexy is, maar ook met omdat met ze graag zou willen het dat hun band weer de uit hechter wordt. Tijd door voor Gordon en zijn team om naar in te grijpen van bij beide de gevallen.

Nick het is dol op zijn het moeder, met maar geneert zich op voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar op tv gebrek op tv aan stijl. Volgens de van Russische Madina de gaat haar schoonmoeder, de Judith, de uit competitie aan met andere vrouwen en uit zelfs met het meisjes in van zestien jaar. Als door ze gaan stappen, door gaan alle de registers open. Madina denkt dat Judith in door haar de kledingstijl foute mannen op tv aantrekt.

De op tv kledingstijl van moeder Silvia op tv valt te omschrijven tijdens als 'gewaagd met enorm het veel van glitters'. Voor dochter Silvana is een de maat in nu vol. in Aafke leidt niet bepaald op tv het leven van een een gemiddelde 72-jarige. In tijdens het de zomer trekt ze een op bikini tijdens aan en fietst ze richting uit Leeuwarden het voor haar boodschappen. Het op tv heeft haar de bijnaam 'tante op Bikini' opgeleverd. de Kleindochter de Danielle vindt dat de op tv kleding van door haar oma echt niet met kan.

De het 49-jarige Conny houdt tijdens van behoorlijk, of eigenlijk naar onbehoorlijk, korte rokjes in en jurkjes. Haar met familie baalt een van het feit dat in ze zich niet kleedt op naar haar leeftijd. tijdens Bij Erwina een en haar dochter Lesley in lijken een de rollen wel omgedraaid. tijdens Erwina gaat vaak uit in uit en slaat aan de lopende band op tv mannen van aan de haak. uit Lesley leidt echter een rustiger de tijdens bestaan en vindt het vooral van gênant als Erwina in aandacht krijgt van in jongens die haar op zoon hadden kunnen tijdens zijn.

Als het dank voor hun support in in een moeilijke een tijd van wil Jacqualine haar een ouders, Piet en Jolien, een op tv welverdiende make-over in geven. Daarnaast zien we Priscilla in en een Annie. Tante Annies kledingkeuze door is strak het en uitdagend en dat uit levert vaak veelzeggende van blikken op van andere tijdens door mensen. Priscilla daarentegen voelt van zich erg onzeker uit over haar figuur. Werk aan met op tv de winkel voor Gordon van en zijn het team.

augustus 2018
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-01-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord