Programma gemist?

In met een kleine de arbeiderswoning in Ede woont de stoere, uit 40-jarige Anne Marina in met tijdens haar gezin. Anne voelt het zich uit het lekkerst in haar sexy kleding. een Haar 14-jarige tijdens zoon de Rick is de laatste jaren op tv enorm gepest door klasgenoten. in De opmerkingen naar over van het uiterlijk van zijn ouders vond in tijdens hij veruit het meest tijdens kwetsend. De 65-jarige in Trudy uit Wormer op geniet van het met leven. Omdat ze allergisch naar is de voor sleur en burgerlijkheid, draagt ze het alleen naar maar glitters. Haar dochter door Joan heeft met erg veel moeite met op tv de kledingkeuze op tv en het opvallende gedrag tijdens van haar in moeder.

Ans een zwijgt altijd over de haar leeftijd en kleedt op tv zich als een meid de van achttien. naar Dochter van Elsalina schaamt zich naar enorm voor haar moeder. Ze is een zelf een gek op mode de en houdt tijdens ook van aandacht. op tv Door haar moeder op tv op te geven voor in het programma slaat ze twee door vliegen in in één klap. Zij komt de in op tv en haar het moeder krijgt de op tv kleding die bij op tv haar leeftijd de past. In het met groene, Noord-Hollandse Kudelstaart woont naar moeder en fotomodel Bianca met de haar op grote liefde Cor. het Bianca's 22-jarige dochter een Sandy vindt de van kleding van haar moeder het afschuwelijk. Ze roept de met hulp met van Gordon.

De 42-jarige van Denise Stock woont op tv met haar drie kinderen het en door vriend in Kerkrade. De 15-jarige naar Shania vindt van dat een haar moeder zich veel te het sexy en extreem het kleedt door en schaamt zich daarvoor. In door het gezellige Den Bosch in op tv woont moeder Yvonne met van haar nieuwe man. Yvonne uit heeft veel meegemaakt in naar op haar leven en is naar nu op de 48-jarige leeftijd eindelijk gelukkig. van Ze draagt wat ze met mooi naar vindt om het leven te de vieren. van Haar 18-jarige dochter Romana in ergert zich kapot aan de naar sexy, opvallende de jurkjes op van haar moeder. de De hoogste tijd voor een een metamorfose!

De 43-jarige Gerda de voelt in zich na een moeilijke naar tijd dankzij de een maagband weer helemaal vrouw. met door Dochter Miranda vindt haar moeder maar met ordinair, terwijl Gerda tijdens meent dat het haar op dochter jaloers is op haar op tv mooie figuur. de In het Belgische dorpje Ham in woont op de 42-jarige 'Heidi from naar hell' met haar gezin. het Dankzij een maagwandoperatie op het twintig jaar geleden, viel ze het 75 kilo in af. Sindsdien de is ze steeds extremer de geworden in haar het kleding- en levensstijl. Ze gaat door namelijk helemaal op op in de de gothic-scene, tot met ergernis van haar 22-jarige het dochter op tv Laura.

De stoere Angelique een en de sexy een Noris op tv staan in de het make-overspotlights. Angelique met voelt zich geen veertiger een en kleedt zich in daar dan ook totaal uit niet naar. op Lekker ordinair met en kort is helemaal haar een ding. De naar 65-jarige Noris is tijdens een echte spring-in-'t-veld en naar is heilig overtuigd van uit naar haar 'sexyness'. Tijdens het door dansen en in 'twerken' vliegen de door vonken er dan naar ook behoorlijk vanaf. Haar te blote met op en gedateerde kledingstijl door is echter een doorn in het op oog van haar uit tijdens familie. Hoe reageren de vrouwen op van hun tijdens nieuwe look?

Moeder naar Kelly heeft een grote met droom: zangeres worden. uit Dit tijdens tot ergernis van kleindochter Mandy en in haar door dochter Titia. Moeder naar Jo was eerder in de van uitzending en op tv zij de droeg het liefst sexy uit kleding. Ze was van trots op haar lijf en tijdens liet dit van graag uit zien; niet alleen naar met haar kleding, maar met vooral met het naakt naar recreëren. Sinds de komst de van op Gordon is ze meer de op van haar kleding gaan van letten.

Jacqueline woont samen een van met haar dochter Renee. Renee op tv schaamt naar zich omdat mensen in vaak denken dat Jacqueline haar tijdens zus is in plaats in van haar moeder. de Griet, moeder van op tv zeven kinderen, van draagt het hele in jaar door korte het rokjes omdat ze het vanwege haar opvliegers geen in lange in broeken meer kan tijdens verdragen. Tamara vindt de rokjes het van door Griet veel te op kort en de kleding het ordinair.

Dochter Sharena tijdens heeft uit haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, een opgegeven, omdat op tv ze hun countrystijl niet op tv een langer kan aanzien. Ook zien we op Alida, stiefmoeder van van drie kinderen. uit Dochter van Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, tijdens maar ze het heeft van haar stiefmoeder vooral opgegeven een omdat zij nooit onderbroeken door draagt.

Anja van heeft vier tijdens kinderen. Haar dochter Lincey wil haar het moeder laten met zien dat je de er met een een spijkerbroek ook modieus het en op vrouwelijk uit kan zien. Hetty de is van van jongs af aan in al met haar eigen een stijl bezig en maakt op op zelf haar bijzondere de kleding. Dochter Eva van wil haar moeder graag in het van zonnetje zetten, het omdat een zij haar heeft geholpen in een de moeilijke in tijd.

De een Limburgse Bianca is de in trotse moeder van in vijf kinderen en daarnaast met tijdens ook erotisch model. Bianca geniet tijdens ervan om zich op in latex met en allerhande niemendalletjes te tijdens hullen. op tv Haar dochter Jessica uit van zestien jaar is hier veel door minder blij met mee. De 50-jarige naar Deta uit zit ook lekker in haar vel door en draagt waar uit ze de zich fijn in voelt. uit Sandra, de naar dochter van door Deta, vindt haar tijdens kledingkeuze niet bij haar de leeftijd passen.

Moeder op tv Lia draagt de altijd chique jurkjes in met torenhoge hakken. Dan het voelt ze zich vrouwelijk in en op sexy, tot afschuw van haar dochter op tv Lianne. Dochter met Geessiena doet niet alleen van een beroep op met het van team omdat de kleding van het uit haar 45-jarige moeder Christina te tijdens sexy is, de maar ook omdat ze tijdens graag zou willen door dat hun tijdens band weer hechter wordt. Tijd een voor Gordon naar en zijn team om naar met in te grijpen bij met beide gevallen.

Nick op is dol van op zijn moeder, met maar geneert zich in voor haar kledingstijl. Of eigenlijk op tv haar gebrek een aan stijl. Volgens met de Russische Madina gaat haar met op tv schoonmoeder, Judith, de uit competitie aan met andere vrouwen met en door zelfs met meisjes van zestien jaar. het Als ze een gaan stappen, gaan het alle met registers open. Madina in denkt dat Judith door haar tijdens kledingstijl foute mannen in aantrekt.

De op kledingstijl van moeder Silvia valt op tv op tv te omschrijven als 'gewaagd in met enorm veel met glitters'. Voor dochter met Silvana is de maat door nu naar vol. Aafke leidt naar niet bepaald het leven op van een gemiddelde 72-jarige. In de de op tv zomer trekt het ze een bikini aan op tv en fietst in ze richting Leeuwarden in voor haar boodschappen. Het heeft haar op de bijnaam 'tante van Bikini' opgeleverd. uit Kleindochter Danielle het vindt dat de op kleding van van haar oma echt niet door kan.

De 49-jarige op Conny met houdt van behoorlijk, het of eigenlijk onbehoorlijk, korte het rokjes en jurkjes. Haar uit familie baalt van in het feit dat het ze zich niet kleedt door naar op tv haar leeftijd. Bij Erwina en door haar dochter Lesley van met lijken de rollen in wel omgedraaid. Erwina gaat vaak van uit en slaat tijdens aan de lopende tijdens band op tv mannen aan de haak. Lesley leidt het echter een rustiger van bestaan en vindt het het tijdens vooral gênant als met Erwina aandacht krijgt van jongens door met die haar zoon hadden op kunnen zijn.

Als een dank voor hun support in de een uit moeilijke tijd op wil Jacqualine haar ouders, Piet en naar uit Jolien, een welverdiende make-over geven. uit Daarnaast een zien we Priscilla tijdens en Annie. Tante Annies in kledingkeuze is strak en op tv uitdagend en dat het levert vaak in veelzeggende blikken op van andere de mensen. Priscilla daarentegen uit in voelt zich erg naar onzeker over haar figuur. Werk met aan de winkel naar voor op tv Gordon en zijn naar team.

juni 2018
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-01-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord