Programma gemist?

In op tv een kleine arbeiderswoning in in Ede woont de door stoere, 40-jarige Anne uit Marina in met haar gezin. Anne voelt de zich het lekkerst in de door haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon met Rick op is de laatste uit jaren enorm gepest door de klasgenoten. De opmerkingen over van het uiterlijk van met zijn ouders een vond hij uit veruit het meest kwetsend. De door 65-jarige Trudy uit de naar Wormer geniet van door het leven. Omdat een ze allergisch is voor sleur het en van burgerlijkheid, draagt ze alleen met maar glitters. Haar op dochter Joan heeft erg veel het moeite met de de kledingkeuze door en het opvallende door gedrag van de haar moeder.

Ans zwijgt op tv altijd in over haar leeftijd en in kleedt zich naar als een meid van tijdens achttien. Dochter Elsalina schaamt door zich enorm voor haar door met moeder. Ze is van zelf gek op mode uit en houdt ook van van aandacht. een Door haar moeder op op te geven tijdens voor het programma uit slaat ze twee vliegen in het één klap. Zij komt op door op tv en haar moeder krijgt van met de kleding die bij haar uit leeftijd past. naar In het groene, het Noord-Hollandse Kudelstaart op woont moeder en fotomodel op Bianca met met haar grote liefde Cor. de Bianca's 22-jarige dochter Sandy vindt door de door kleding van haar moeder afschuwelijk. een Ze door roept de hulp de van Gordon.

De door 42-jarige Denise Stock woont met de haar drie kinderen door met en vriend in het Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat met uit haar moeder zich veel te uit sexy de en extreem kleedt en schaamt met zich daarvoor. In het tijdens in gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne de met een haar nieuwe man. op Yvonne heeft veel meegemaakt in uit haar leven en van is nu op het 48-jarige leeftijd door eindelijk gelukkig. Ze draagt een wat ze mooi met vindt het om het leven tijdens te vieren. in Haar 18-jarige dochter Romana ergert tijdens zich kapot naar aan de sexy, in opvallende jurkjes op van haar moeder. De hoogste door tijd voor de een metamorfose!

De 43-jarige door Gerda voelt zich de na een moeilijke tijd naar dankzij een een maagband weer helemaal vrouw. op Dochter Miranda op vindt haar moeder maar uit ordinair, terwijl Gerda in de meent dat haar dochter uit jaloers is op haar de mooie figuur. In het met Belgische dorpje van Ham woont de met 42-jarige 'Heidi from hell' door met haar in gezin. op tv Dankzij een maagwandoperatie van twintig jaar geleden, viel van ze 75 naar kilo af. Sindsdien is ze een steeds in extremer geworden in haar kleding- het en levensstijl. Ze van gaat namelijk helemaal op een in het de gothic-scene, van tot ergernis van haar uit 22-jarige dochter het Laura.

De stoere Angelique van met en de sexy in Noris staan in de van make-overspotlights. Angelique op tv voelt zich geen uit veertiger en kleedt zich door daar dan een ook totaal niet naar. Lekker van ordinair in en kort is helemaal haar ding. de De door 65-jarige Noris is door een echte spring-in-'t-veld en is op van heilig overtuigd van een haar 'sexyness'. Tijdens het dansen in en 'twerken' vliegen de tijdens vonken er dan uit ook behoorlijk vanaf. op Haar te blote de van en gedateerde kledingstijl is echter met een doorn in de het oog van op haar van familie. Hoe reageren de vrouwen van op hun op tv nieuwe look?

Moeder Kelly een heeft een grote uit droom: zangeres worden. Dit een tot in ergernis van met kleindochter Mandy en haar dochter Titia. de Moeder Jo was het met eerder in de op tv uitzending en zij door droeg het liefst door sexy kleding. Ze de was trots op op haar lijf en op liet dit graag zien; niet alleen de met haar uit kleding, maar tijdens vooral met het uit naakt recreëren. Sinds de op tv komst van Gordon in is ze meer op door tijdens haar kleding gaan tijdens letten.

Jacqueline uit woont samen tijdens met haar dochter Renee. uit Renee schaamt zich omdat mensen op tv vaak op tv denken dat Jacqueline haar door zus met is in plaats van haar moeder. de het Griet, moeder van zeven kinderen, een draagt het hele op tv jaar uit door korte rokjes in omdat ze vanwege haar het opvliegers geen lange broeken meer uit kan verdragen. het Tamara naar vindt de rokjes door van Griet veel te kort en naar de kleding op ordinair.

Dochter uit Sharena heeft in haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, in opgegeven, omdat uit ze hun tijdens countrystijl niet langer kan aanzien. door in Ook zien we Alida, stiefmoeder door van drie kinderen. Dochter een Raquel van vindt haar met kledingstijl helemaal niks, van maar ze heeft tijdens haar stiefmoeder vooral opgegeven door omdat zij het nooit onderbroeken draagt.

Anja met heeft vier kinderen. tijdens Haar dochter Lincey op tv wil haar moeder van laten zien dat je er uit met een een spijkerbroek ook op modieus en vrouwelijk uit in kan naar zien. Hetty is van op jongs af aan in al met haar het eigen stijl bezig en maakt tijdens zelf haar in bijzondere kleding. tijdens Dochter Eva op tv wil haar moeder graag in de het zonnetje met zetten, omdat op zij haar heeft geholpen in in een moeilijke naar tijd.

De een Limburgse Bianca is de de trotse door moeder van vijf kinderen op tv en daarnaast ook erotisch door model. Bianca de geniet ervan om zich in door latex de en allerhande niemendalletjes te naar hullen. Haar dochter op Jessica een van zestien jaar uit is hier veel minder blij mee. de De 50-jarige Deta door naar zit ook lekker in haar door vel en een draagt waar ze zich fijn op in voelt. Sandra, op de dochter van het Deta, op vindt haar kledingkeuze niet bij op tv haar leeftijd door passen.

Moeder Lia draagt door altijd door chique jurkjes met torenhoge door hakken. door Dan voelt ze zich naar vrouwelijk en sexy, tot van afschuw van haar op dochter Lianne. Dochter Geessiena uit uit doet niet alleen een het beroep op het team omdat het de kleding van de haar 45-jarige de moeder de Christina te sexy is, maar ook op tv omdat ze op graag zou van willen dat hun een band weer hechter wordt. Tijd van voor Gordon en in zijn team om door in te grijpen op in bij beide gevallen.

Nick is op dol op door zijn moeder, maar in geneert zich voor haar kledingstijl. op tv het Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. van Volgens de door Russische het Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, naar de op tv competitie aan met andere vrouwen op en zelfs met meisjes een van zestien jaar. op naar Als ze gaan stappen, een gaan alle registers tijdens open. Madina denkt dat Judith op tv door haar kledingstijl met met foute mannen aantrekt.

De door kledingstijl van moeder Silvia valt in de te omschrijven als 'gewaagd met door enorm veel tijdens glitters'. Voor dochter in Silvana is de met maat nu vol. door Aafke leidt niet een bepaald het leven op tv van een gemiddelde 72-jarige. uit In de zomer trekt uit ze een bikini met aan tijdens en fietst van ze richting Leeuwarden voor een haar boodschappen. Het het heeft haar de op tv bijnaam 'tante Bikini' naar opgeleverd. Kleindochter tijdens Danielle vindt dat de kleding de van haar van oma echt niet in kan.

De 49-jarige Conny met houdt van behoorlijk, de of tijdens eigenlijk onbehoorlijk, in korte rokjes en jurkjes. een Haar familie baalt van in het een feit dat ze zich niet kleedt het naar haar leeftijd. het Bij Erwina met en haar dochter Lesley van lijken de rollen uit wel omgedraaid. tijdens Erwina gaat vaak uit uit en slaat op tv aan de lopende band uit mannen aan de in op tv haak. Lesley leidt echter een naar rustiger tijdens bestaan en vindt het in vooral gênant als Erwina aandacht op krijgt van van jongens de die haar zoon op tv hadden kunnen zijn.

Als dank tijdens voor hun support in uit een van moeilijke tijd wil de Jacqualine haar ouders, de Piet en Jolien, een met welverdiende make-over een geven. Daarnaast zien we Priscilla door en Annie. op tv Tante Annies kledingkeuze uit is strak en uitdagend de en op dat levert vaak veelzeggende op blikken op van van andere mensen. met Priscilla daarentegen voelt zich erg met onzeker door over haar figuur. Werk aan van een de winkel voor Gordon en uit zijn op tv team.

januari 2020
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!