Programma gemist?

In van een kleine tijdens arbeiderswoning in Ede woont de de stoere, 40-jarige Anne Marina uit tijdens met haar gezin. Anne voelt zich op het het lekkerst in haar sexy kleding. het Haar 14-jarige de zoon Rick naar is de laatste jaren tijdens enorm van gepest door klasgenoten. De door opmerkingen over naar het uiterlijk van zijn ouders in vond hij veruit tijdens het meest kwetsend. van De 65-jarige Trudy uit met Wormer met geniet van het leven. Omdat in met ze allergisch is tijdens voor sleur en burgerlijkheid, draagt tijdens ze alleen maar het glitters. Haar door dochter Joan heeft erg de veel moeite met door de op kledingkeuze en het het opvallende gedrag van haar uit moeder.

Ans een zwijgt altijd van over haar leeftijd en kleedt naar zich als een in meid van achttien. tijdens Dochter Elsalina schaamt zich tijdens enorm voor haar in moeder. met Ze is met zelf gek op mode en op tv houdt ook van aandacht. het een Door haar moeder op te op geven voor door het programma slaat ze twee naar vliegen in met één klap. Zij uit komt op tv in en haar moeder krijgt uit de kleding naar die met bij haar leeftijd past. de In het groene, Noord-Hollandse Kudelstaart uit uit woont moeder en fotomodel Bianca tijdens met haar uit grote liefde met Cor. Bianca's 22-jarige dochter Sandy vindt in met de kleding van haar moeder afschuwelijk. uit Ze roept de de de hulp van Gordon.

De de 42-jarige Denise Stock in woont met haar op tv drie kinderen en vriend de in door Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat uit haar moeder zich het veel te de sexy door en extreem kleedt en schaamt uit zich daarvoor. op tv In het gezellige Den naar Bosch woont moeder Yvonne naar met haar nieuwe de naar man. Yvonne heeft veel meegemaakt in op tv haar het leven en is nu op in het 48-jarige leeftijd eindelijk gelukkig. Ze naar draagt wat op ze mooi vindt een om het tijdens leven te vieren. Haar 18-jarige dochter in Romana de ergert zich uit kapot aan de sexy, opvallende jurkjes op tv van naar haar moeder. De hoogste op tijd voor een in metamorfose!

De 43-jarige Gerda uit voelt zich na door een op moeilijke tijd dankzij een maagband van weer met helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt het haar uit moeder maar ordinair, terwijl Gerda een meent van dat haar dochter met jaloers is van op haar mooie een figuur. In het Belgische dorpje op tv Ham woont de met 42-jarige 'Heidi from naar hell' met haar gezin. van de Dankzij een maagwandoperatie twintig de jaar geleden, viel ze uit 75 op kilo af. Sindsdien is door ze steeds extremer uit geworden in haar uit kleding- en levensstijl. Ze gaat uit uit namelijk helemaal op in de gothic-scene, een het tot ergernis van haar 22-jarige het dochter op Laura.

De op stoere Angelique en naar de sexy Noris door staan in de make-overspotlights. Angelique naar voelt zich het geen veertiger en tijdens kleedt op tv zich daar dan ook naar totaal niet naar. van Lekker ordinair door en kort is helemaal haar het ding. De 65-jarige een Noris is een op tv echte door spring-in-'t-veld en is heilig de overtuigd van haar 'sexyness'. Tijdens door het dansen de en 'twerken' vliegen het de vonken er op dan ook door behoorlijk vanaf. Haar te uit blote en gedateerde kledingstijl op is de echter een doorn tijdens in het oog van van haar familie. Hoe het reageren de vrouwen op op hun nieuwe in look?

Moeder op Kelly heeft op tv een grote droom: zangeres worden. van Dit tot een ergernis van kleindochter de Mandy en haar het dochter Titia. Moeder door Jo was eerder in de op uitzending en zij met de droeg het liefst sexy kleding. Ze uit was op tv trots op haar lijf een en liet dit uit graag met zien; niet alleen met haar van kleding, maar vooral met van het in naakt recreëren. het Sinds de komst van de Gordon is ze meer op de haar uit kleding gaan in letten.

Jacqueline woont tijdens samen het met haar dochter op Renee. Renee schaamt zich omdat mensen in vaak op tv denken dat Jacqueline haar zus naar een is in plaats van haar tijdens moeder. Griet, met moeder van zeven kinderen, draagt het het hele door jaar door een korte rokjes omdat ze tijdens vanwege met haar opvliegers geen met lange broeken meer kan verdragen. de Tamara vindt de rokjes op tv van door Griet veel de te kort en de kleding op tv ordinair.

Dochter Sharena van heeft haar moeder, op tv Anita, en stiefvader, met Eric, opgegeven, de omdat ze hun countrystijl niet het langer kan aanzien. het Ook op tv zien we Alida, de stiefmoeder van drie tijdens kinderen. Dochter met Raquel vindt haar naar kledingstijl helemaal niks, een maar ze heeft haar stiefmoeder vooral een opgegeven omdat door zij nooit onderbroeken uit draagt.

Anja heeft uit vier uit kinderen. Haar dochter een Lincey wil haar moeder laten zien het dat je in er met met een spijkerbroek ook naar modieus en vrouwelijk een uit kan zien. een Hetty is van jongs op tv af aan al met het met haar eigen stijl een bezig en maakt zelf een haar bijzondere kleding. Dochter met Eva wil uit haar moeder graag in het uit zonnetje zetten, het omdat zij haar uit heeft geholpen op in een moeilijke een tijd.

De Limburgse van Bianca is de met trotse moeder van uit vijf kinderen en het daarnaast met ook erotisch model. Bianca door geniet ervan om zich in een van latex en allerhande niemendalletjes van te hullen. naar Haar dochter Jessica van zestien jaar in is het hier veel minder blij de mee. De 50-jarige op Deta op zit ook lekker in haar het vel en draagt met waar ze de zich fijn in van voelt. Sandra, de dochter van op Deta, vindt met haar kledingkeuze door niet bij een haar leeftijd passen.

Moeder op tv Lia draagt het altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. het Dan voelt het ze zich vrouwelijk van en sexy, tot afschuw een van haar dochter in Lianne. Dochter Geessiena de doet niet alleen de het een beroep op het team naar omdat de kleding van met uit haar 45-jarige moeder Christina naar te sexy is, maar ook naar omdat ze door graag een zou willen dat hun tijdens band weer hechter op tv wordt. Tijd voor Gordon met en zijn team met om in te van grijpen bij beide met gevallen.

Nick is dol op op zijn moeder, het maar geneert van zich voor van haar kledingstijl. Of een eigenlijk haar gebrek aan stijl. uit Volgens de op tv Russische Madina gaat haar een schoonmoeder, met Judith, de competitie aan van met tijdens andere vrouwen en zelfs met meisjes naar de van zestien jaar. Als ze door gaan uit stappen, gaan alle registers open. Madina naar denkt dat Judith op tv door naar haar kledingstijl op foute mannen aantrekt.

De op tv kledingstijl van moeder naar Silvia valt te omschrijven op tv als 'gewaagd met het enorm veel glitters'. Voor een de dochter Silvana is de de maat nu vol. Aafke met leidt niet tijdens bepaald het een leven van een gemiddelde 72-jarige. naar In de zomer van trekt ze een bikini met op aan en fietst ze in richting Leeuwarden tijdens voor haar boodschappen. Het in heeft haar de bijnaam op tv 'tante in Bikini' opgeleverd. Kleindochter Danielle vindt het dat een de kleding van haar op tv oma echt niet door kan.

De 49-jarige Conny van uit houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, in met korte rokjes en jurkjes. Haar door familie op tv baalt van het feit dat ze op op zich niet kleedt tijdens naar haar leeftijd. in Bij Erwina en op haar dochter Lesley lijken de rollen de wel omgedraaid. Erwina het gaat de vaak uit en een slaat aan de met lopende band mannen aan de naar haak. uit Lesley leidt echter een rustiger door bestaan en vindt in uit het vooral gênant met als Erwina aandacht krijgt naar van jongens die haar zoon tijdens hadden kunnen naar zijn.

Als dank voor een op hun support in een moeilijke uit tijd wil Jacqualine haar door ouders, Piet en met Jolien, een welverdiende naar make-over van geven. Daarnaast in zien we Priscilla en in Annie. Tante Annies kledingkeuze is in strak en naar uitdagend en op tv dat levert de vaak veelzeggende blikken op op van andere uit mensen. Priscilla daarentegen uit voelt zich erg naar onzeker over haar figuur. Werk de aan de naar winkel voor van Gordon en zijn door team.

oktober 2018
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-01-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord