Programma gemist?

In een kleine een arbeiderswoning in Ede een woont de stoere, op tv 40-jarige de Anne Marina met het haar gezin. Anne voelt van zich op tv het lekkerst in haar sexy kleding. het tijdens Haar 14-jarige zoon Rick is in de laatste op jaren enorm op tv gepest door klasgenoten. De opmerkingen met over het in uiterlijk van zijn ouders uit vond hij veruit de het meest kwetsend. een De 65-jarige Trudy met uit Wormer tijdens geniet van het leven. Omdat de het ze allergisch is voor sleur en op op tv burgerlijkheid, draagt ze het alleen maar glitters. Haar het dochter Joan heeft door erg veel moeite met met de kledingkeuze en van het opvallende gedrag door van van haar moeder.

Ans door zwijgt altijd over haar op leeftijd en kleedt zich met uit als een meid van achttien. tijdens Dochter Elsalina schaamt door zich enorm door voor haar moeder. Ze is in zelf gek het op mode en op tv houdt ook met van aandacht. Door haar tijdens moeder op tijdens te geven voor het met programma slaat ze twee uit op tv vliegen in één klap. Zij komt in op tv op tv en haar moeder op tv krijgt de een kleding die bij naar haar leeftijd past. met In het groene, Noord-Hollandse met Kudelstaart door woont moeder en fotomodel Bianca met met haar grote liefde een Cor. Bianca's 22-jarige tijdens met dochter Sandy vindt de kleding de van haar moeder afschuwelijk. tijdens Ze een roept de hulp van uit Gordon.

De 42-jarige uit Denise Stock het woont met in haar drie kinderen op tv en vriend in tijdens Kerkrade. De 15-jarige Shania uit vindt dat een haar moeder zich veel te sexy het en extreem kleedt op en schaamt zich op daarvoor. In het de gezellige Den Bosch naar woont moeder Yvonne naar met naar haar nieuwe man. Yvonne van heeft veel meegemaakt een in haar door leven en is nu op een in 48-jarige leeftijd eindelijk op gelukkig. Ze draagt wat ze met mooi vindt om het naar leven te op tv vieren. de Haar 18-jarige dochter op Romana ergert zich kapot aan tijdens de uit sexy, opvallende jurkjes van naar haar moeder. De hoogste tijd uit voor een op tv metamorfose!

De 43-jarige Gerda het voelt zich na naar het een moeilijke tijd van dankzij een maagband weer helemaal vrouw. op tv een Dochter Miranda vindt haar moeder maar tijdens ordinair, terwijl Gerda de meent dat in haar dochter jaloers is met op haar mooie de figuur. In in het van Belgische dorpje Ham woont de van 42-jarige 'Heidi from door hell' met haar met gezin. Dankzij met een maagwandoperatie twintig naar jaar geleden, op tv viel ze 75 uit kilo af. Sindsdien is ze steeds naar extremer door geworden in haar met kleding- en met levensstijl. Ze gaat naar namelijk helemaal op in de tijdens gothic-scene, tot naar ergernis van haar 22-jarige dochter het naar Laura.

De het stoere Angelique en de sexy tijdens Noris de staan in met de make-overspotlights. Angelique voelt de zich geen veertiger en kleedt van zich op daar dan ook totaal van niet naar. op tv Lekker ordinair en met kort is helemaal naar haar ding. De met 65-jarige Noris is een echte op spring-in-'t-veld en de is op tv heilig overtuigd van van haar 'sexyness'. Tijdens door het dansen en 'twerken' vliegen de op vonken er dan een ook de behoorlijk vanaf. op Haar te blote en het gedateerde kledingstijl is echter uit een tijdens doorn in het oog van het haar familie. Hoe reageren door de vrouwen op op hun nieuwe het look?

Moeder Kelly heeft op een grote met droom: zangeres worden. Dit in tot ergernis van de kleindochter Mandy van en haar dochter op Titia. Moeder Jo was op tv eerder in de met uitzending en door zij droeg het liefst het sexy tijdens kleding. Ze naar was trots op naar haar lijf en liet naar dit graag zien; de niet alleen met haar naar kleding, maar een vooral met het naakt door recreëren. Sinds de komst op tv het van Gordon is ze meer een op naar haar kleding gaan van letten.

Jacqueline woont samen het met haar uit dochter in Renee. Renee schaamt zich omdat tijdens mensen vaak in denken dat door Jacqueline haar zus is in plaats het van tijdens haar moeder. Griet, op moeder van zeven kinderen, draagt met het het hele jaar door het korte rokjes omdat ze vanwege met met haar opvliegers geen lange op broeken meer kan verdragen. Tamara op vindt de rokjes op tv door van Griet veel te kort het en de naar kleding ordinair.

Dochter Sharena heeft een haar moeder, tijdens Anita, een en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze een hun countrystijl niet het met langer kan aanzien. Ook zien we tijdens Alida, stiefmoeder van tijdens drie op tv kinderen. Dochter door Raquel vindt haar kledingstijl op helemaal niks, uit maar ze heeft op tv haar stiefmoeder vooral opgegeven omdat met zij van nooit onderbroeken draagt.

Anja heeft op tv vier kinderen. Haar in dochter een Lincey wil haar door moeder laten zien dat je er in met een naar spijkerbroek met ook modieus en vrouwelijk uit kan met het zien. Hetty is van jongs in af aan al met met haar eigen stijl tijdens bezig en de maakt zelf haar in bijzondere kleding. op Dochter Eva het wil haar moeder graag in het naar zonnetje zetten, door omdat zij haar heeft de een geholpen in een moeilijke naar tijd.

De op Limburgse Bianca is de uit trotse moeder van van vijf kinderen en een daarnaast ook erotisch op tv model. door Bianca geniet ervan om zich in met latex een en allerhande niemendalletjes te hullen. in Haar dochter Jessica naar op tv van zestien jaar is uit hier veel minder met blij mee. De 50-jarige Deta naar zit uit ook lekker in haar vel in en draagt door waar op ze zich fijn in voelt. van Sandra, met de dochter van Deta, vindt op tv haar kledingkeuze niet op tv bij in haar leeftijd passen.

Moeder Lia draagt een altijd een chique jurkjes met torenhoge tijdens hakken. Dan voelt een ze zich vrouwelijk een en het sexy, tot afschuw van van haar dochter van Lianne. Dochter Geessiena doet niet tijdens alleen een beroep het op het met team omdat de tijdens kleding van haar de 45-jarige moeder Christina te door sexy is, maar ook van uit omdat ze graag zou willen dat uit hun band op tv weer hechter wordt. het Tijd op voor Gordon en zijn team om een in een te grijpen bij beide in gevallen.

Nick van is dol op zijn een moeder, met maar geneert zich voor haar kledingstijl. de Of eigenlijk uit haar gebrek aan uit stijl. Volgens de door Russische Madina uit gaat haar schoonmoeder, Judith, de tijdens een competitie aan met andere een vrouwen en zelfs met meisjes uit van naar zestien jaar. tijdens Als ze gaan stappen, gaan alle op registers open. het Madina denkt dat de Judith door het haar kledingstijl foute de mannen aantrekt.

De een kledingstijl van moeder met Silvia valt te op omschrijven als een 'gewaagd met enorm veel glitters'. naar Voor dochter Silvana is het de maat nu door vol. de Aafke leidt niet bepaald op het leven van een met op tv gemiddelde 72-jarige. In de de zomer trekt ze een bikini een aan en de fietst ze het richting Leeuwarden voor haar boodschappen. naar Het heeft haar in de bijnaam op tv 'tante Bikini' opgeleverd. van Kleindochter Danielle op vindt dat de kleding van een haar oma echt tijdens niet een kan.

De 49-jarige door Conny houdt van behoorlijk, op tv of eigenlijk onbehoorlijk, door korte rokjes en naar jurkjes. Haar in familie baalt een van het feit dat de ze zich met niet kleedt op naar haar leeftijd. op Bij Erwina en haar dochter Lesley door lijken op de rollen wel omgedraaid. Erwina van gaat vaak uit op en slaat aan tijdens de op tv lopende band mannen op tv aan de haak. Lesley leidt op tv met echter een rustiger met bestaan en vindt het vooral gênant de tijdens als Erwina aandacht op tv krijgt van jongens uit die haar zoon hadden kunnen met zijn.

Als door dank voor hun de support in een op moeilijke tijd wil de Jacqualine haar ouders, Piet en op het Jolien, een welverdiende uit make-over geven. Daarnaast in zien we Priscilla naar en Annie. Tante Annies kledingkeuze uit is strak op en uitdagend en naar dat levert vaak de veelzeggende blikken op van andere van mensen. tijdens Priscilla daarentegen voelt zich tijdens erg onzeker over haar de op figuur. Werk aan de de winkel voor Gordon met en zijn op tv team.

juni 2019
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 19:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord