Programma gemist?

In op een kleine tijdens arbeiderswoning in Ede woont de stoere, een 40-jarige tijdens Anne Marina uit met haar gezin. een Anne voelt zich het lekkerst in in door haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon op in Rick is de laatste jaren enorm in gepest door het klasgenoten. De opmerkingen over van naar het uiterlijk van zijn van ouders vond hij veruit het op tv meest kwetsend. De op 65-jarige Trudy met uit met Wormer geniet van het leven. het Omdat ze van allergisch is voor sleur en op de burgerlijkheid, draagt ze een alleen maar glitters. op tv Haar dochter Joan heeft een erg veel moeite met in de kledingkeuze een en het opvallende het gedrag van haar met moeder.

Ans van zwijgt altijd over met haar leeftijd en kleedt met zich als een met meid van achttien. Dochter de Elsalina schaamt naar zich enorm voor haar op tv moeder. Ze is een zelf gek de op mode en uit houdt ook van aandacht. de Door haar moeder naar op van te geven voor het programma de slaat ze twee uit vliegen door in één een klap. Zij komt het op tv en een haar moeder krijgt de kleding die op bij haar leeftijd naar past. in In het groene, Noord-Hollandse Kudelstaart naar woont moeder met en fotomodel Bianca met op tv haar grote tijdens liefde Cor. Bianca's de 22-jarige dochter Sandy in vindt de van kleding van tijdens haar moeder afschuwelijk. Ze het roept de van hulp van Gordon.

De 42-jarige Denise met Stock woont in met haar een drie kinderen en met vriend in Kerkrade. tijdens De 15-jarige naar Shania vindt dat haar moeder van zich veel te op tv sexy en extreem een kleedt een en schaamt zich daarvoor. In het tijdens gezellige Den tijdens Bosch woont op moeder Yvonne op met haar nieuwe man. met Yvonne heeft op tv veel meegemaakt in haar een leven en is nu op tv op 48-jarige leeftijd eindelijk in gelukkig. Ze draagt op tv wat ze mooi het vindt een om het op leven te vieren. Haar tijdens 18-jarige dochter Romana door ergert zich kapot aan de van sexy, opvallende jurkjes van van haar op tv moeder. De op hoogste tijd voor tijdens een metamorfose!

De 43-jarige Gerda uit voelt zich de na een moeilijke tijd het dankzij een door maagband weer helemaal vrouw. van Dochter Miranda de vindt haar moeder maar uit in ordinair, terwijl Gerda in meent dat haar naar dochter jaloers is op haar mooie met figuur. uit In het Belgische dorpje het Ham naar woont de 42-jarige 'Heidi in from hell' met met haar gezin. met Dankzij een maagwandoperatie twintig jaar geleden, het viel ze 75 naar kilo af. door Sindsdien is met ze steeds extremer door geworden in het haar kleding- en levensstijl. Ze gaat op tv namelijk helemaal van op met in de gothic-scene, tot ergernis in van haar 22-jarige met dochter de Laura.

De stoere op Angelique en de van sexy Noris staan in in de make-overspotlights. een Angelique voelt zich met geen op tv veertiger en kleedt naar zich daar dan ook totaal met niet naar. Lekker ordinair door en met kort is helemaal haar in ding. De tijdens 65-jarige Noris van is een echte de spring-in-'t-veld en is heilig overtuigd van met haar op tv 'sexyness'. Tijdens het de dansen en de 'twerken' vliegen de vonken er tijdens dan ook behoorlijk op vanaf. het Haar te blote en van gedateerde kledingstijl de is echter een doorn in van het oog van haar met familie. een Hoe reageren de vrouwen in op hun nieuwe de look?

Moeder tijdens Kelly heeft een grote op tv droom: zangeres worden. Dit een de tot ergernis van uit kleindochter Mandy en haar dochter Titia. in Moeder Jo was tijdens eerder in de van uitzending en met zij droeg het op tv liefst het sexy kleding. Ze was trots op uit haar uit lijf en liet dit door graag zien; niet alleen op met haar met kleding, maar met vooral met het naakt recreëren. naar Sinds de komst tijdens van Gordon van is met ze meer op haar uit kleding gaan in letten.

Jacqueline woont door samen met haar dochter uit Renee. het Renee schaamt zich op omdat mensen vaak denken dat door Jacqueline uit haar zus is in tijdens plaats van uit haar moeder. Griet, moeder van op zeven kinderen, in draagt het hele een jaar door door korte rokjes omdat een ze vanwege haar opvliegers door geen in lange broeken meer kan verdragen. door Tamara vindt de rokjes naar door van Griet veel te kort en naar de kleding naar ordinair.

Dochter met Sharena heeft haar moeder, Anita, de en op tv stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze tijdens hun van countrystijl niet langer kan van aanzien. Ook zien we naar Alida, met stiefmoeder van door drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar naar kledingstijl helemaal tijdens niks, maar in ze heeft haar naar stiefmoeder vooral naar opgegeven omdat zij nooit met onderbroeken draagt.

Anja uit heeft vier kinderen. Haar dochter van Lincey wil op tv haar moeder laten een zien dat het je er met een spijkerbroek op tv met ook modieus en vrouwelijk uit kan de tijdens zien. Hetty is van jongs af van aan al uit met de haar eigen stijl bezig en maakt op door zelf haar bijzondere kleding. op tv Dochter Eva op tv wil haar moeder door graag in het zonnetje zetten, tijdens omdat zij met haar heeft geholpen in op een moeilijke het tijd.

De Limburgse Bianca van is de op trotse moeder van op vijf kinderen van en daarnaast ook erotisch model. door Bianca geniet door ervan om zich op in latex tijdens en allerhande op tv niemendalletjes te hullen. Haar dochter in Jessica van een zestien jaar tijdens is hier veel minder naar blij mee. De 50-jarige Deta in zit ook lekker een in in haar vel en draagt met waar ze van zich fijn in voelt. Sandra, met uit de dochter van tijdens Deta, vindt haar kledingkeuze niet door bij haar leeftijd van passen.

Moeder naar Lia draagt altijd chique jurkjes de de met torenhoge hakken. Dan het voelt ze zich vrouwelijk en een sexy, uit tot afschuw van haar van dochter in Lianne. Dochter Geessiena van doet niet alleen een naar beroep op het team omdat van de kleding van uit de haar 45-jarige moeder Christina te naar sexy is, maar op ook omdat tijdens ze graag de zou willen dat naar hun band weer hechter wordt. Tijd uit voor in Gordon en zijn team om een in te grijpen uit bij van beide gevallen.

Nick is op tv dol op zijn het moeder, maar naar geneert zich voor van haar kledingstijl. Of eigenlijk uit haar gebrek aan stijl. van door Volgens de Russische Madina gaat met haar schoonmoeder, Judith, door de competitie aan met met andere van vrouwen en zelfs met meisjes de van zestien jaar. het Als ze tijdens gaan stappen, gaan van alle registers van open. Madina denkt in dat Judith door haar uit kledingstijl foute mannen door aantrekt.

De kledingstijl door van naar moeder Silvia valt te omschrijven als het 'gewaagd een met enorm tijdens veel glitters'. Voor de dochter Silvana is de een maat nu vol. op Aafke leidt de niet bepaald het leven door van een gemiddelde 72-jarige. In door de zomer trekt met ze een naar bikini aan en in fietst op ze richting Leeuwarden voor op haar boodschappen. Het heeft haar van de de bijnaam 'tante Bikini' opgeleverd. door Kleindochter Danielle vindt tijdens dat de van kleding van haar van oma echt niet uit kan.

De het 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, door of eigenlijk tijdens onbehoorlijk, korte rokjes en een jurkjes. Haar familie uit baalt van het van feit dat door ze zich niet een kleedt naar haar leeftijd. in van Bij Erwina en van haar dochter Lesley lijken op tv de rollen de wel omgedraaid. Erwina gaat in vaak uit en slaat aan in de de lopende band tijdens mannen aan de haak. tijdens Lesley leidt echter het een rustiger uit bestaan en vindt het vooral gênant tijdens als Erwina met aandacht krijgt van de jongens die op tv haar zoon hadden kunnen uit zijn.

Als dank voor tijdens naar hun support in een moeilijke tijd in van wil Jacqualine haar ouders, Piet uit en met Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast tijdens zien we tijdens Priscilla en naar Annie. Tante Annies op kledingkeuze is strak op tv en uitdagend en dat in levert vaak veelzeggende blikken van op een van andere mensen. Priscilla daarentegen met voelt zich een erg onzeker over haar tijdens figuur. Werk aan tijdens de een winkel voor Gordon en het zijn het team.

december 2018
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 04-01-2018 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord