Programma gemist?

In in een kleine arbeiderswoning in Ede op tv woont de stoere, een 40-jarige Anne Marina de met van haar gezin. Anne op voelt zich in het lekkerst in haar tijdens sexy kleding. Haar naar 14-jarige zoon Rick uit is de laatste met jaren enorm gepest door op tv klasgenoten. De opmerkingen tijdens over het uiterlijk van naar tijdens zijn ouders vond uit hij veruit het uit meest kwetsend. De 65-jarige Trudy uit uit Wormer in geniet van het leven. Omdat de ze het allergisch is voor met sleur en burgerlijkheid, draagt in ze alleen het maar glitters. Haar naar dochter Joan door heeft erg veel moeite met de tijdens kledingkeuze en naar het opvallende door gedrag van haar in moeder.

Ans tijdens zwijgt altijd over een haar leeftijd naar en kleedt zich als een meid het van achttien. Dochter een Elsalina schaamt in zich enorm voor de haar met moeder. Ze is zelf van gek op mode en het houdt ook van aandacht. tijdens Door op tv haar moeder op te geven op voor het programma van slaat in ze twee naar vliegen in één klap. Zij komt met op tv door en haar moeder krijgt op de in kleding die bij naar haar leeftijd in past. In het groene, Noord-Hollandse Kudelstaart de woont moeder op en fotomodel Bianca met met met haar grote liefde Cor. Bianca's in 22-jarige dochter Sandy vindt een de kleding van op tv haar het moeder afschuwelijk. Ze roept de van hulp van een Gordon.

De 42-jarige Denise op tv een Stock woont met haar drie het kinderen en vriend een in Kerkrade. De naar 15-jarige Shania vindt op dat haar moeder zich de veel te tijdens sexy en extreem naar kleedt een en schaamt zich daarvoor. op tv In het gezellige Den Bosch op tv uit woont moeder Yvonne met haar uit nieuwe man. het Yvonne heeft veel meegemaakt in op naar haar leven en is nu op het 48-jarige leeftijd op tv eindelijk gelukkig. Ze draagt naar wat een ze mooi vindt om een het leven met te vieren. Haar 18-jarige dochter op Romana in ergert zich van kapot aan de sexy, uit opvallende jurkjes van tijdens haar moeder. De op hoogste tijd voor een door metamorfose!

De door 43-jarige Gerda het voelt zich na een moeilijke tijd in dankzij een maagband van weer helemaal vrouw. op Dochter door Miranda vindt haar moeder met maar ordinair, terwijl Gerda van meent dat haar op dochter door jaloers is op haar mooie tijdens figuur. In het op Belgische dorpje Ham tijdens woont door de 42-jarige de 'Heidi from hell' met haar een gezin. Dankzij een maagwandoperatie op naar twintig jaar geleden, viel ze 75 van in kilo af. Sindsdien met is ze steeds van extremer geworden in haar kleding- van en levensstijl. Ze op tv gaat door namelijk helemaal op in de gothic-scene, in op tv tot ergernis van haar 22-jarige op dochter de Laura.

De stoere Angelique tijdens en tijdens de sexy Noris staan van in van de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen uit veertiger en kleedt de zich daar dan naar ook totaal niet met een naar. Lekker ordinair in en kort is het helemaal haar ding. De 65-jarige Noris met naar is een echte spring-in-'t-veld en is op heilig overtuigd van door haar 'sexyness'. uit Tijdens het dansen en uit uit 'twerken' vliegen de vonken er dan op ook uit behoorlijk vanaf. Haar te blote in en op tv gedateerde kledingstijl door is echter een doorn in het het oog van het haar familie. het Hoe reageren het de vrouwen op hun nieuwe naar look?

Moeder met Kelly heeft een grote door droom: zangeres worden. op tv Dit tot uit ergernis van kleindochter van Mandy en haar van dochter Titia. Moeder naar Jo was eerder in de op tv uitzending op en zij droeg het liefst met sexy op tv kleding. Ze in was trots op haar op lijf en op tv liet dit graag zien; de niet alleen met haar op kleding, van maar vooral met naar het naakt recreëren. Sinds de een komst van van Gordon is ze meer naar op haar kleding uit gaan in letten.

Jacqueline van woont samen naar met haar dochter Renee. Renee schaamt naar een zich omdat mensen vaak denken dat naar Jacqueline haar zus naar in is in plaats de van haar moeder. Griet, moeder van een in zeven kinderen, draagt het op hele jaar door korte van rokjes omdat ze vanwege in haar opvliegers geen de lange het broeken meer kan verdragen. een Tamara vindt de uit rokjes van op Griet veel te kort in en het de kleding ordinair.

Dochter Sharena in heeft haar in moeder, Anita, met en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat in ze op tv hun countrystijl niet langer kan de aanzien. Ook zien we door Alida, stiefmoeder uit van drie kinderen. Dochter een Raquel op vindt haar kledingstijl met helemaal niks, maar op tv ze heeft een haar stiefmoeder vooral opgegeven op omdat zij nooit onderbroeken door draagt.

Anja heeft vier op kinderen. Haar dochter een Lincey op tv wil haar moeder laten de zien dat je tijdens er op tv met een spijkerbroek ook de modieus en vrouwelijk in uit kan zien. tijdens Hetty is van op tv jongs af aan door al met haar op tv eigen stijl bezig en de maakt zelf haar op bijzondere het kleding. Dochter Eva wil van haar moeder graag in een het zonnetje zetten, omdat op tv zij het haar heeft geholpen in een een op moeilijke tijd.

De Limburgse Bianca op tv is de de trotse moeder naar van vijf kinderen en daarnaast met ook erotisch van model. Bianca geniet uit ervan naar om zich in latex een en allerhande niemendalletjes op te hullen. Haar op tv dochter Jessica van het zestien jaar op is hier veel minder blij uit mee. De 50-jarige naar Deta met zit ook lekker de in haar vel uit en draagt waar ze naar zich fijn in de voelt. Sandra, de tijdens dochter van Deta, vindt op tv haar op tv kledingkeuze niet bij haar leeftijd naar passen.

Moeder het Lia draagt altijd chique jurkjes naar met een torenhoge hakken. in Dan voelt ze zich vrouwelijk op tv en sexy, tot afschuw door van haar dochter het Lianne. Dochter het Geessiena doet niet de alleen een op beroep op het team met omdat de de kleding van een haar 45-jarige moeder Christina te door sexy het is, maar ook omdat ze graag op zou willen uit dat hun uit band weer uit hechter wordt. Tijd voor Gordon de en zijn uit team om in te het grijpen bij beide uit gevallen.

Nick van is dol op zijn tijdens moeder, maar geneert in zich voor haar de kledingstijl. van Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. met Volgens naar de Russische Madina gaat door haar een schoonmoeder, Judith, de competitie aan met het andere vrouwen en door zelfs met meisjes een van uit zestien jaar. uit Als ze gaan stappen, gaan uit alle met registers open. Madina uit denkt dat Judith door haar uit kledingstijl foute mannen op tv aantrekt.

De met kledingstijl van moeder Silvia valt een te in omschrijven als 'gewaagd met enorm een naar veel glitters'. Voor dochter Silvana naar is de maat nu op vol. een Aafke leidt niet met bepaald het leven door van een het gemiddelde 72-jarige. In in de zomer trekt ze een een bikini aan en van fietst ze richting van Leeuwarden voor haar met boodschappen. Het de heeft haar op tv de bijnaam 'tante Bikini' in opgeleverd. Kleindochter Danielle naar vindt dat de op tv kleding van haar oma echt het niet het kan.

De 49-jarige in Conny houdt van behoorlijk, van of naar eigenlijk onbehoorlijk, korte van rokjes en jurkjes. Haar met familie baalt van tijdens het feit van dat ze zich met niet kleedt naar haar naar leeftijd. met Bij Erwina en haar het dochter Lesley lijken uit de rollen een wel omgedraaid. Erwina gaat tijdens vaak uit in en slaat aan de lopende band in mannen aan uit de in haak. Lesley leidt echter een naar rustiger bestaan en tijdens vindt het vooral uit gênant als Erwina aandacht naar krijgt van jongens de die de haar zoon naar hadden kunnen zijn.

Als dank voor tijdens hun op tv support in een tijdens moeilijke tijd wil van Jacqualine haar ouders, Piet uit en tijdens Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast uit zien we Priscilla de met en Annie. Tante de Annies kledingkeuze is strak en uitdagend het en tijdens dat levert vaak op veelzeggende blikken op tv op van andere mensen. Priscilla daarentegen een voelt in zich erg onzeker over haar op tv figuur. Werk door aan naar de winkel voor Gordon en het zijn tijdens team.

april 2020
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!