Programma gemist?

In een een kleine door arbeiderswoning in Ede woont de stoere, naar een 40-jarige Anne Marina met haar naar gezin. Anne voelt tijdens zich op het lekkerst in haar sexy in kleding. Haar 14-jarige van zoon het Rick is de van laatste jaren enorm in gepest door klasgenoten. De door opmerkingen over het uiterlijk van op zijn met ouders vond hij veruit uit het meest kwetsend. het De het 65-jarige Trudy uit in Wormer geniet van het leven. Omdat met ze op tv allergisch is voor sleur en door op tv burgerlijkheid, draagt ze alleen maar met glitters. Haar dochter met Joan heeft het erg veel moeite naar met de de kledingkeuze en het opvallende met gedrag van haar in moeder.

Ans door zwijgt altijd over haar op leeftijd en de kleedt zich als een op meid van achttien. Dochter tijdens Elsalina schaamt tijdens zich een enorm voor haar op tv moeder. Ze is zelf gek van op mode en houdt op ook op van aandacht. op tv Door haar moeder van op te geven voor het programma een slaat ze op twee vliegen in één tijdens klap. Zij in komt op tv op tv en uit haar moeder krijgt de door kleding die bij haar leeftijd naar past. In het het groene, Noord-Hollandse tijdens Kudelstaart woont moeder en tijdens fotomodel Bianca met een een haar grote liefde het Cor. Bianca's 22-jarige van dochter Sandy vindt in de kleding van haar moeder afschuwelijk. met Ze het roept de hulp van in Gordon.

De op tv 42-jarige Denise Stock woont met op de haar drie kinderen en uit vriend in Kerkrade. De 15-jarige naar Shania vindt dat op uit haar moeder zich in veel te sexy en de extreem kleedt de en schaamt zich daarvoor. In een het gezellige het Den Bosch het woont moeder Yvonne een met haar nieuwe man. naar Yvonne heeft veel meegemaakt in een naar haar leven en is nu op op met 48-jarige leeftijd eindelijk gelukkig. naar Ze draagt wat ze mooi van van vindt om het in leven te vieren. een Haar 18-jarige dochter met Romana ergert zich kapot aan de door sexy, opvallende jurkjes tijdens van tijdens haar moeder. De een hoogste tijd voor een tijdens metamorfose!

De 43-jarige Gerda uit voelt zich op na een moeilijke een tijd dankzij een maagband een op weer helemaal vrouw. met Dochter Miranda vindt haar moeder een maar ordinair, uit terwijl Gerda meent dat haar naar dochter jaloers tijdens is in op haar mooie figuur. met In het Belgische dorpje naar Ham woont de met 42-jarige 'Heidi from hell' op met haar gezin. door Dankzij een door maagwandoperatie twintig met jaar geleden, viel een ze 75 kilo naar af. Sindsdien is ze steeds op tv op tv extremer geworden in haar kleding- en tijdens levensstijl. Ze met gaat van namelijk helemaal op in tijdens de gothic-scene, tot ergernis van van de haar 22-jarige dochter van Laura.

De op stoere Angelique en naar de sexy Noris staan naar in de make-overspotlights. Angelique in voelt zich uit geen veertiger van en kleedt zich in daar dan ook totaal niet naar naar. Lekker door ordinair en kort is een helemaal haar op tv ding. op tv De 65-jarige Noris is in een echte spring-in-'t-veld en is een heilig uit overtuigd van haar 'sexyness'. uit Tijdens het dansen en naar uit 'twerken' vliegen de vonken er dan met ook met behoorlijk vanaf. Haar op tv te blote en een gedateerde kledingstijl is een echter een doorn in het van oog de van haar van familie. Hoe reageren de vrouwen met op hun nieuwe een look?

Moeder van Kelly heeft een grote door droom: zangeres het worden. Dit tot ergernis van door kleindochter met Mandy en haar dochter Titia. door Moeder Jo van was eerder uit in de in uitzending en zij naar droeg het liefst sexy kleding. een Ze was uit trots op haar lijf en met een liet dit graag zien; op tv niet alleen met een haar kleding, maar vooral met een het naakt tijdens recreëren. Sinds uit de komst de van Gordon is ze meer op door haar op tv kleding gaan door letten.

Jacqueline van woont samen met de haar dochter Renee. Renee schaamt het zich door omdat mensen vaak denken dat op tv Jacqueline haar een zus is in plaats door van haar op moeder. Griet, moeder van uit van zeven kinderen, draagt het met hele jaar door korte uit rokjes omdat ze vanwege op haar in opvliegers geen lange broeken tijdens meer kan verdragen. tijdens Tamara vindt naar de rokjes van Griet veel de te het kort en de kleding uit ordinair.

Dochter naar Sharena heeft haar moeder, het Anita, en stiefvader, door Eric, opgegeven, omdat ze het hun countrystijl het niet langer het kan aanzien. een Ook zien we Alida, stiefmoeder van uit een drie kinderen. Dochter Raquel op vindt haar tijdens kledingstijl helemaal niks, op tv maar ze heeft haar stiefmoeder uit vooral opgegeven omdat tijdens zij nooit onderbroeken naar draagt.

Anja heeft op vier kinderen. Haar dochter op tv Lincey wil haar naar moeder laten zien op van dat je er met een uit spijkerbroek uit ook modieus en vrouwelijk uit kan een tijdens zien. Hetty is van op tv jongs af aan al met tijdens haar eigen stijl de bezig het en maakt een zelf haar bijzondere de kleding. Dochter Eva wil tijdens haar moeder met graag in het zonnetje het zetten, omdat zij haar heeft tijdens geholpen in een uit op moeilijke tijd.

De Limburgse Bianca tijdens het is de trotse moeder een van vijf van kinderen en daarnaast ook erotisch model. op tv Bianca geniet tijdens ervan op tv om zich in uit latex en allerhande niemendalletjes op te hullen. Haar naar dochter Jessica naar van zestien jaar is hier in veel minder naar blij mee. De 50-jarige tijdens Deta zit op tv ook lekker in haar op vel en draagt door waar ze zich op tv fijn in met voelt. Sandra, de dochter in van Deta, vindt haar het kledingkeuze niet bij op tv haar een leeftijd passen.

Moeder in Lia draagt altijd op chique jurkjes met met torenhoge hakken. Dan voelt ze op tv zich vrouwelijk uit en sexy, door tot afschuw tijdens van haar dochter Lianne. Dochter op Geessiena doet niet naar alleen een beroep op uit uit het team omdat de een kleding van haar 45-jarige het moeder Christina op te sexy is, maar de ook omdat ze tijdens graag zou willen dat door hun de band weer hechter op tv wordt. Tijd voor Gordon de en zijn team om een op in te grijpen bij in beide gevallen.

Nick met is dol de op zijn moeder, maar geneert zich tijdens in voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar met gebrek aan stijl. in Volgens de Russische door van Madina gaat haar op tv schoonmoeder, Judith, de competitie aan uit met andere vrouwen en door zelfs met meisjes tijdens van zestien jaar. op Als ze gaan op tv stappen, in gaan alle registers open. Madina tijdens denkt dat Judith van uit door haar kledingstijl foute mannen een aantrekt.

De door kledingstijl van door moeder Silvia valt te met omschrijven als de 'gewaagd met enorm veel glitters'. de Voor dochter uit Silvana is op de maat nu vol. met Aafke leidt een niet bepaald het leven van een een gemiddelde 72-jarige. de In de zomer door trekt uit ze een bikini met aan en fietst ze richting Leeuwarden een voor haar met boodschappen. Het heeft naar haar de de bijnaam 'tante Bikini' tijdens opgeleverd. Kleindochter Danielle vindt uit dat de kleding op tv van door haar oma echt niet de kan.

De in 49-jarige Conny houdt met van behoorlijk, op of eigenlijk onbehoorlijk, op korte rokjes en jurkjes. Haar familie in van baalt van het feit van dat ze zich niet kleedt op tv naar haar op leeftijd. het Bij Erwina en haar dochter op Lesley lijken de rollen de wel omgedraaid. Erwina een door gaat vaak uit van en slaat aan op tv de lopende band mannen op tv aan de een haak. Lesley leidt echter een door rustiger bestaan en op vindt door het vooral gênant als het Erwina aandacht krijgt van jongens met die haar zoon uit hadden in kunnen zijn.

Als op dank voor in hun support in een door moeilijke tijd wil Jacqualine uit haar op tv ouders, Piet en Jolien, een in welverdiende make-over geven. uit Daarnaast zien we Priscilla het en Annie. uit Tante Annies kledingkeuze op is strak en uitdagend door in en dat levert door vaak veelzeggende blikken op van tijdens andere mensen. in Priscilla daarentegen naar voelt zich erg naar onzeker over haar figuur. Werk aan op de op winkel voor Gordon naar en zijn uit team.

februari 2020
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!