Programma gemist?

In een tijdens kleine arbeiderswoning in Ede op woont tijdens de stoere, 40-jarige op tv Anne Marina met in haar gezin. Anne voelt uit zich het lekkerst het in haar sexy in kleding. Haar 14-jarige uit zoon op tv Rick is de het laatste jaren enorm met gepest door klasgenoten. De opmerkingen over uit het uiterlijk van op zijn ouders vond een hij een veruit het meest kwetsend. op tv De 65-jarige Trudy uit het Wormer door geniet van de het leven. Omdat ze allergisch met is door voor sleur en burgerlijkheid, draagt naar ze alleen maar uit glitters. Haar dochter in Joan heeft de erg veel moeite met de in kledingkeuze en een het opvallende gedrag op tv van in haar moeder.

Ans met zwijgt altijd over haar met leeftijd en van kleedt zich met als een meid van de achttien. Dochter Elsalina schaamt zich door enorm voor haar in moeder. uit Ze is zelf op tv gek op mode en houdt in ook van aandacht. van in Door haar moeder op te geven op tv voor het door programma slaat een ze twee vliegen in één door klap. tijdens Zij komt op de tv en haar het moeder krijgt de kleding met die bij haar leeftijd de past. In van het groene, Noord-Hollandse op tv Kudelstaart woont een moeder en fotomodel Bianca met naar haar de grote liefde Cor. Bianca's 22-jarige het dochter een Sandy vindt de de kleding van door haar moeder afschuwelijk. met Ze roept de door hulp van Gordon.

De 42-jarige Denise van door Stock woont met van haar drie kinderen van en vriend in Kerkrade. op De 15-jarige Shania vindt de dat haar moeder zich op tv veel te op sexy en het extreem kleedt en de schaamt zich tijdens daarvoor. In het gezellige Den uit Bosch woont moeder het Yvonne met haar nieuwe door man. Yvonne heeft in van veel meegemaakt in haar de leven en de is nu op 48-jarige leeftijd van eindelijk gelukkig. tijdens Ze draagt wat ze mooi op tv in vindt om het leven te in vieren. Haar 18-jarige dochter in met Romana ergert zich kapot aan de de sexy, in opvallende jurkjes van haar met moeder. De hoogste tijdens tijd voor een naar metamorfose!

De 43-jarige door Gerda op voelt zich na een moeilijke het tijd dankzij een maagband naar weer helemaal vrouw. naar uit Dochter Miranda vindt in haar moeder maar ordinair, in terwijl Gerda meent dat in haar dochter jaloers is door uit op haar mooie figuur. In in het naar Belgische dorpje Ham op woont de 42-jarige 'Heidi een from hell' met in haar gezin. op tv Dankzij een maagwandoperatie tijdens twintig jaar geleden, viel naar ze 75 met kilo af. Sindsdien is ze steeds uit op tv extremer geworden in naar haar kleding- en levensstijl. Ze gaat met namelijk helemaal op op in uit de gothic-scene, tot de ergernis van haar 22-jarige de dochter een Laura.

De naar stoere Angelique van en de sexy Noris staan in naar de make-overspotlights. op Angelique naar voelt zich geen veertiger en het kleedt uit zich daar dan ook totaal niet de naar. de Lekker ordinair en kort op is helemaal haar ding. in De 65-jarige Noris in op tv is een echte spring-in-'t-veld en naar is heilig door overtuigd van haar 'sexyness'. Tijdens op het dansen uit en 'twerken' vliegen in de vonken er met dan ook behoorlijk met vanaf. Haar uit te blote in en gedateerde kledingstijl is tijdens echter een door doorn in het oog een van haar met familie. Hoe reageren de in vrouwen op van hun nieuwe look?

Moeder Kelly heeft op een grote de droom: naar zangeres worden. Dit tot ergernis van in kleindochter in Mandy en haar dochter door Titia. op Moeder Jo was eerder de in de uitzending tijdens en zij droeg het liefst door uit sexy kleding. Ze was trots op op de haar lijf en uit liet dit graag zien; niet met alleen met haar kleding, op tv een maar vooral met het naakt recreëren. een het Sinds de komst naar van Gordon is ze tijdens meer op een haar kleding gaan op tv letten.

Jacqueline woont door samen met in haar dochter Renee. Renee met schaamt van zich omdat mensen vaak op denken dat Jacqueline haar het zus van is in plaats van een haar moeder. Griet, moeder uit van met zeven kinderen, draagt met het hele jaar door uit korte rokjes met omdat ze vanwege haar in opvliegers geen door lange broeken meer van kan verdragen. Tamara vindt de tijdens rokjes van van Griet veel te op tv kort en de naar kleding ordinair.

Dochter door Sharena heeft haar tijdens moeder, Anita, en stiefvader, tijdens Eric, opgegeven, naar omdat ze op hun countrystijl niet langer kan aanzien. naar Ook zien we het op Alida, stiefmoeder van drie in kinderen. Dochter naar Raquel vindt haar kledingstijl helemaal de niks, maar het ze heeft haar stiefmoeder vooral door opgegeven uit omdat zij nooit door onderbroeken draagt.

Anja heeft vier de op tv kinderen. Haar dochter Lincey wil haar de tijdens moeder laten zien dat je op tv er in met een spijkerbroek op ook modieus en op vrouwelijk uit kan zien. Hetty is het het van jongs af aan het al met haar een eigen stijl de bezig en maakt de zelf haar bijzondere kleding. Dochter uit Eva het wil haar moeder graag van in het zonnetje op tv zetten, omdat zij haar heeft met de geholpen in een moeilijke het tijd.

De uit Limburgse Bianca is op tv de trotse moeder van vijf een in kinderen en daarnaast ook erotisch in model. Bianca geniet ervan uit om zich in het latex tijdens en allerhande niemendalletjes te van hullen. Haar dochter Jessica op tv van zestien een jaar is hier veel in minder blij een mee. De 50-jarige Deta van zit ook lekker uit op in haar vel in en draagt waar ze zich een fijn in voelt. Sandra, de de de dochter van tijdens Deta, vindt haar kledingkeuze op tv niet bij haar leeftijd op tv passen.

Moeder Lia uit draagt op tv altijd chique jurkjes met torenhoge het hakken. door Dan voelt ze zich vrouwelijk het en sexy, tot afschuw de van haar dochter met op tv Lianne. Dochter Geessiena van doet niet alleen een beroep op uit op tv het team omdat van de kleding van haar 45-jarige moeder in Christina tijdens te sexy is, maar ook door omdat ze van graag zou willen op dat hun band van weer hechter wordt. de Tijd tijdens voor Gordon en door zijn team om in te grijpen met uit bij beide gevallen.

Nick is dol tijdens de op zijn moeder, maar geneert van zich uit voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar van gebrek door aan stijl. met Volgens de Russische Madina gaat het haar met schoonmoeder, Judith, de competitie van aan met andere vrouwen en naar zelfs tijdens met meisjes van in zestien jaar. in Als ze gaan stappen, in gaan alle registers open. Madina op denkt tijdens dat Judith het door haar kledingstijl foute mannen naar aantrekt.

De in kledingstijl van moeder de Silvia valt te omschrijven de als 'gewaagd met op tv enorm veel naar glitters'. Voor dochter Silvana met is door de maat nu vol. door Aafke leidt op niet bepaald het leven van een van tijdens gemiddelde 72-jarige. In de naar zomer trekt ze een in bikini aan en de fietst ze richting Leeuwarden de voor uit haar boodschappen. Het heeft haar de de bijnaam 'tante een Bikini' opgeleverd. Kleindochter het de Danielle vindt dat naar de kleding van van haar oma echt niet tijdens kan.

De uit 49-jarige Conny houdt naar van behoorlijk, de of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en op tv jurkjes. Haar op familie baalt van een het feit dat ze de zich niet kleedt het naar met haar leeftijd. Bij Erwina en in een haar dochter Lesley lijken de rollen op wel op tv omgedraaid. Erwina naar gaat vaak uit en slaat tijdens aan de lopende band op mannen van aan de haak. Lesley in leidt uit echter een rustiger bestaan en op tv vindt het het vooral gênant als van Erwina aandacht krijgt met van jongens door die haar zoon hadden kunnen een zijn.

Als dank naar voor hun een support in een uit moeilijke tijd wil Jacqualine een haar ouders, Piet en naar tijdens Jolien, een welverdiende make-over geven. op Daarnaast zien in we Priscilla een en Annie. Tante Annies van kledingkeuze is strak en met uitdagend en naar dat levert vaak met veelzeggende blikken op van de andere mensen. op Priscilla daarentegen voelt zich door erg onzeker over naar haar figuur. Werk uit aan de winkel uit voor Gordon en zijn op naar team.

januari 2021
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!