Programma gemist?

In een op kleine arbeiderswoning naar in Ede in woont de stoere, 40-jarige Anne de Marina de met haar gezin. Anne voelt zich op tv het een lekkerst in haar sexy kleding. in Haar naar 14-jarige zoon Rick is de van laatste jaren door enorm van gepest door klasgenoten. De opmerkingen over in het de uiterlijk van van zijn ouders vond hij veruit het met tijdens meest kwetsend. De 65-jarige Trudy uit op tv Wormer geniet door van het leven. Omdat door ze van allergisch is op tv voor sleur en burgerlijkheid, de draagt ze alleen maar uit glitters. Haar dochter door Joan van heeft erg veel op tv moeite met de de kledingkeuze en het opvallende naar gedrag van op haar moeder.

Ans zwijgt altijd van over haar leeftijd naar en kleedt zich tijdens als een naar meid door van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich tijdens enorm voor haar een moeder. tijdens Ze is zelf gek op op mode en een houdt ook van een aandacht. Door haar moeder een op te geven in in voor het programma slaat op tv ze twee vliegen in de één klap. Zij door komt uit op tv en van haar moeder krijgt de kleding op tv die het bij haar leeftijd past. In met het uit groene, Noord-Hollandse Kudelstaart woont moeder in en op fotomodel Bianca met haar grote een liefde Cor. Bianca's 22-jarige de dochter Sandy door vindt de kleding van de tijdens haar moeder afschuwelijk. Ze roept de uit hulp van op tv Gordon.

De 42-jarige Denise van op tv Stock woont met haar uit drie kinderen en vriend in naar op Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat naar haar door moeder zich veel te met sexy en een extreem kleedt en schaamt op zich daarvoor. In door het gezellige Den Bosch op naar woont moeder Yvonne met met haar nieuwe uit man. Yvonne heeft veel uit meegemaakt in haar door leven en is nu op in 48-jarige leeftijd uit eindelijk door gelukkig. Ze draagt wat ze in mooi op vindt om het leven door te vieren. Haar 18-jarige in dochter door Romana ergert zich kapot aan van de sexy, opvallende jurkjes tijdens uit van haar moeder. met De hoogste tijd voor een de metamorfose!

De 43-jarige Gerda naar door voelt zich na naar een moeilijke tijd dankzij op een maagband weer helemaal naar vrouw. Dochter Miranda vindt door haar op moeder maar ordinair, terwijl op tv Gerda meent op dat haar een dochter jaloers is de op haar mooie figuur. In door het Belgische dorpje op Ham woont de van 42-jarige 'Heidi from hell' door met door haar gezin. in Dankzij een maagwandoperatie op twintig jaar geleden, van viel ze 75 kilo af. naar Sindsdien is ze het steeds extremer geworden in door haar kleding- in en levensstijl. Ze de gaat namelijk helemaal op op van in de gothic-scene, tot ergernis op tv van haar 22-jarige in dochter het Laura.

De de stoere Angelique en de een sexy Noris staan in de een de make-overspotlights. Angelique voelt zich een geen veertiger op tv en kleedt zich daar dan een ook totaal uit niet naar. Lekker ordinair het en een kort is op helemaal haar ding. De 65-jarige Noris van is een echte in spring-in-'t-veld en is het heilig overtuigd uit van haar op 'sexyness'. Tijdens het van dansen en door 'twerken' vliegen de vonken er dan op tv ook tijdens behoorlijk vanaf. Haar in te blote en gedateerde tijdens kledingstijl is uit echter een in doorn in het oog van haar in familie. Hoe met reageren een de vrouwen op hun op tv nieuwe look?

Moeder Kelly in heeft uit een grote droom: zangeres naar worden. Dit tot ergernis van het kleindochter Mandy en het haar van dochter Titia. Moeder Jo het was door eerder in de met uitzending en zij droeg het liefst in tijdens sexy kleding. Ze was een trots op haar een lijf en op tv liet dit graag zien; de niet alleen met haar kleding, naar tijdens maar vooral met op tv het naakt recreëren. Sinds de komst het van Gordon door is ze een meer op haar kleding naar gaan tijdens letten.

Jacqueline tijdens woont samen met haar de dochter Renee. Renee van schaamt de zich omdat mensen vaak denken uit dat op tv Jacqueline haar zus is in plaats op van haar met moeder. op Griet, moeder van zeven tijdens kinderen, draagt het hele de jaar uit door korte rokjes omdat ze op vanwege haar opvliegers geen tijdens lange broeken meer tijdens kan tijdens verdragen. Tamara tijdens vindt de rokjes uit van Griet veel te met kort en de de kleding ordinair.

Dochter Sharena van heeft door haar moeder, Anita, en stiefvader, door Eric, met opgegeven, omdat ze tijdens hun countrystijl niet door langer kan aanzien. Ook op tv zien we in Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter een Raquel vindt haar op tv kledingstijl op helemaal niks, maar de ze heeft haar naar stiefmoeder vooral opgegeven door omdat zij nooit onderbroeken met draagt.

Anja op tv heeft vier kinderen. Haar tijdens dochter Lincey wil op haar moeder van laten zien dat je op tv er met met een spijkerbroek ook modieus op tv en vrouwelijk uit op tv kan zien. Hetty is een van jongs naar af een aan al met haar het eigen stijl bezig en uit maakt zelf haar het bijzondere kleding. Dochter Eva naar wil haar op moeder graag in het op tv zonnetje tijdens zetten, omdat zij de haar heeft geholpen in op tv een moeilijke in tijd.

De Limburgse Bianca op tv is de op trotse moeder van van vijf kinderen tijdens en daarnaast ook in erotisch model. Bianca geniet ervan een om zich een in latex en op tv allerhande niemendalletjes te door hullen. Haar dochter op tv Jessica op tv van zestien jaar uit is hier veel minder blij de mee. De 50-jarige tijdens Deta zit op ook lekker in haar vel naar en tijdens draagt waar ze zich van fijn op tv in voelt. Sandra, de van dochter van Deta, vindt haar met met kledingkeuze niet bij haar leeftijd tijdens passen.

Moeder Lia draagt naar altijd chique met jurkjes met torenhoge hakken. het Dan voelt met ze een zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw een van haar dochter een Lianne. Dochter in Geessiena uit doet niet alleen een beroep de op het team omdat de de kleding een van haar 45-jarige van moeder Christina van te sexy is, maar met ook omdat ze tijdens graag zou willen door dat hun een band weer hechter wordt. Tijd het tijdens voor Gordon en zijn team de om in te de grijpen een bij beide gevallen.

Nick is dol uit in op zijn moeder, door maar geneert zich tijdens voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar uit gebrek aan stijl. een Volgens de het Russische Madina gaat haar tijdens schoonmoeder, tijdens Judith, de competitie aan met van uit andere vrouwen en in zelfs met meisjes van zestien op jaar. op tv Als ze gaan stappen, gaan alle uit registers open. Madina de denkt dat Judith van door haar het kledingstijl foute mannen van aantrekt.

De door kledingstijl van op moeder Silvia valt te omschrijven van als 'gewaagd met met enorm veel glitters'. in Voor een dochter Silvana is de maat tijdens nu de vol. Aafke leidt in niet bepaald het leven in van een gemiddelde 72-jarige. op tv In een de zomer trekt tijdens ze een bikini aan met en fietst ze op richting Leeuwarden naar voor haar boodschappen. Het heeft naar haar de bijnaam 'tante door Bikini' met opgeleverd. Kleindochter op tv Danielle vindt dat de kleding het van uit haar oma echt van niet kan.

De in 49-jarige Conny de houdt van behoorlijk, of de eigenlijk onbehoorlijk, naar korte rokjes en jurkjes. met Haar familie baalt van het het een feit dat ze tijdens zich niet kleedt naar met haar leeftijd. Bij Erwina en naar haar dochter Lesley op tv lijken de de rollen van wel omgedraaid. Erwina gaat het vaak uit op en slaat aan de lopende het band het mannen aan de haak. Lesley de leidt de echter een rustiger bestaan van en vindt het vooral uit gênant als Erwina in aandacht krijgt van jongens een die haar een zoon hadden kunnen het zijn.

Als dank het voor hun support in in een de moeilijke tijd wil Jacqualine haar een de ouders, Piet en Jolien, met een welverdiende make-over geven. Daarnaast het zien we op Priscilla en Annie. Tante van Annies kledingkeuze is met naar strak en uitdagend een en dat levert vaak veelzeggende een blikken op een van andere mensen. tijdens Priscilla daarentegen met voelt zich erg het onzeker over haar figuur. Werk uit aan de winkel voor uit Gordon in en zijn tijdens team.

mei 2021
12-11-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

In een kleine arbeiderswoning in Ede woont de stoere, 40-jarige Anne Marina met haar gezin. Anne voelt zich het lekkerst in haar sexy kleding. Haar 14-jarige zoon Rick is de laatste jaren enorm gepest door klasgenoten. De opmerkingen over h...

05-11-2017 19:02

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Ans zwijgt altijd over haar leeftijd en kleedt zich als een meid van achttien. Dochter Elsalina schaamt zich enorm voor haar moeder. Ze is zelf gek op mode en houdt ook van aandacht. Door haar moeder op te geven voor het programma slaat ze ...

29-10-2017 19:05

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

De 42-jarige Denise Stock woont met haar drie kinderen en vriend in Kerkrade. De 15-jarige Shania vindt dat haar moeder zich veel te sexy en extreem kleedt en schaamt zich daarvoor. In het gezellige Den Bosch woont moeder Yvonne met haar ni...

22-10-2017 19:01

Afl. 2

Hotter Than My Daughter - Afl. 2

De 43-jarige Gerda voelt zich na een moeilijke tijd dankzij een maagband weer helemaal vrouw. Dochter Miranda vindt haar moeder maar ordinair, terwijl Gerda meent dat haar dochter jaloers is op haar mooie figuur. In het Belgische dorpje Ham...

15-10-2017 19:03

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De stoere Angelique en de sexy Noris staan in de make-overspotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. De 65-jarige Noris is een echte spring-in...

27-08-2017 19:04

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

Moeder Kelly heeft een grote droom: zangeres worden. Dit tot ergernis van kleindochter Mandy en haar dochter Titia. Moeder Jo was eerder in de uitzending en zij droeg het liefst sexy kleding. Ze was trots op haar lijf en liet dit graag zien...

20-08-2017 19:02

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

Jacqueline woont samen met haar dochter Renee. Renee schaamt zich omdat mensen vaak denken dat Jacqueline haar zus is in plaats van haar moeder. Griet, moeder van zeven kinderen, draagt het hele jaar door korte rokjes omdat ze vanwege haar ...

13-08-2017 19:00

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Dochter Sharena heeft haar moeder, Anita, en stiefvader, Eric, opgegeven, omdat ze hun countrystijl niet langer kan aanzien. Ook zien we Alida, stiefmoeder van drie kinderen. Dochter Raquel vindt haar kledingstijl helemaal niks, maar ze hee...

06-08-2017 19:04

Afl. 3

Hotter Than My Daughter - Afl. 3

Anja heeft vier kinderen. Haar dochter Lincey wil haar moeder laten zien dat je er met een spijkerbroek ook modieus en vrouwelijk uit kan zien. Hetty is van jongs af aan al met haar eigen stijl bezig en maakt zelf haar bijzondere kleding. D...

30-07-2017 19:01

Afl. 1

Hotter Than My Daughter - Afl. 1

De Limburgse Bianca is de trotse moeder van vijf kinderen en daarnaast ook erotisch model. Bianca geniet ervan om zich in latex en allerhande niemendalletjes te hullen. Haar dochter Jessica van zestien jaar is hier veel minder blij mee. De ...

23-07-2017 18:57

Afl. 8

Hotter Than My Daughter - Afl. 8

Moeder Lia draagt altijd chique jurkjes met torenhoge hakken. Dan voelt ze zich vrouwelijk en sexy, tot afschuw van haar dochter Lianne. Dochter Geessiena doet niet alleen een beroep op het team omdat de kleding van haar 45-jarige moeder Ch...

16-07-2017 19:01

Afl. 7

Hotter Than My Daughter - Afl. 7

Nick is dol op zijn moeder, maar geneert zich voor haar kledingstijl. Of eigenlijk haar gebrek aan stijl. Volgens de Russische Madina gaat haar schoonmoeder, Judith, de competitie aan met andere vrouwen en zelfs met meisjes van zestien jaar...

09-07-2017 18:57

Afl. 6

Hotter Than My Daughter - Afl. 6

De kledingstijl van moeder Silvia valt te omschrijven als 'gewaagd met enorm veel glitters'. Voor dochter Silvana is de maat nu vol. Aafke leidt niet bepaald het leven van een gemiddelde 72-jarige. In de zomer trekt ze een bikini aan en fie...

02-07-2017 18:58

Afl. 5

Hotter Than My Daughter - Afl. 5

De 49-jarige Conny houdt van behoorlijk, of eigenlijk onbehoorlijk, korte rokjes en jurkjes. Haar familie baalt van het feit dat ze zich niet kleedt naar haar leeftijd. Bij Erwina en haar dochter Lesley lijken de rollen wel omgedraaid. Erwi...

25-06-2017 18:56

Afl. 4

Hotter Than My Daughter - Afl. 4

Als dank voor hun support in een moeilijke tijd wil Jacqualine haar ouders, Piet en Jolien, een welverdiende make-over geven. Daarnaast zien we Priscilla en Annie. Tante Annies kledingkeuze is strak en uitdagend en dat levert vaak veelzegge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hotter Than My Daughter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hotter Than My Daughter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hotter Than My Daughter bij Hotter Than My Daughter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hotter Than My Daughter. Heb je een uitzending van Hotter Than My Daughter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hotter Than My Daughter gemist

Dochters doen een noodkreet en luchten tegelijkertijd hun hart bij presentator Gordon in het nieuwe RTL 4-programma Hotter Than My Daughter. De dochters uit Hotter Than My Daughter hebben schoon genoeg van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder en willen zich niet langer doodschamen voor haar tegenover hun vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de moeder in kwestie zich eens kleedt naar haar leeftijd. Met Gordon en stylist Maik de Boer aan hun zijde roepen de dochters in Hotter Than My Daughter de hulp in van beauty en fashion experts en meten hun moeder een geheel nieuwe look aan.

Uitzending gemist van Hotter Than My Daughter? Hier kun je alle uitzendingen van Hotter Than My Daughter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!