Programma gemist?

Seizoen 11 van - in Aflevering 3 - Woonprogramma uit waarin aandacht wordt besteed aan van de het woontrends

Woonprogramma van waarin aandacht wordt besteed in aan de woontrends de van het de moment en hoe je een door naar huis kunt restylen.

In het op tv Drentse Zwiggelte gunt op Anouk door haar hardwerkende ouders uit een nieuw interieur. Haar vader, naar Paul, is de varkensboer en een werkt zeven dagen per week. uit Haar moeder, Gea, zorgt op tv voor Anouk, op tv omdat van zij door de ziekte op van Lyme aan huis is uit gekluisterd. Aan de door het inrichting van huis hebben in ze nooit echt het iets gedaan. Topontwerper naar Remy Meijers pakt deze een opdracht uit met beide handen aan en maakt door er een modern met en gezellig familiehuis een een van.

In naar Nuenen gaan we op tv aan de slag met een een het feestcentrum. Jarenlang runden een Ingrid en Tom de hier een cateringbedrijf, het café en feestzaal, op tv maar daar komt in nu verandering in. De eigenaren willen van de er graag met hun op gezin gaan wonen, naar maar hoe pak je het dat aan? tijdens Een mooie opdracht een voor topontwerper door Monique des Bouvrie!

In uit Eindhoven richtten Astrid uit en Gerard 33 jaar van geleden hun hele van woning in met op van maat op tv gemaakte grenen meubelen. Hun dochter, een Mandy, was de het interieur zo zat, het dat ze haar van op ouders opgaf voor een metamorfose van de het huis. Voor met topontwerper op Osiris Hertman is het met een duidelijke zaak. Hij uit brengt dit de interieur naar uit de 21e tijdens eeuw.

In Hoogerheide tijdens gaat de Femke haar vader verrassen. Hij van staat de altijd voor anderen klaar, een maar nu is het het eindelijk tijd om de hém eens in op tv het door zonnetje te zetten. Zijn interieur kan het na dertig de jaar tijdens namelijk wel een opfrisbeurt gebruiken. in Topontwerper James van der met Velden gaat van aan de slag en de maakt er naar een naar eigentijds en gezellig in huis van.

In Zwolle is naar het een naar volle boel met in het huis van van Ciska, Sandra en in hun zeven naar zonen. Aan het tafel is het iedere avond een vechten voor op een goed plekje de en in de woonkamer is de het op ook puzzelen met in de ruimte. Remy Meijers op weet op tv daar wel wat op. tijdens Een ingenieuze, nieuwe indeling en op op tv duidelijke lijnen zorgen voor meer in ruimte en op gezelligheid.

In van Barendrecht weten Eelco uit en Tirza niet met wat ze met hun uit interieur aan moeten. naar Het is een tijdens bonte verzameling de spulletjes, muziekinstrumenten en de kinderspeelgoed. Maar ook de keuken het heeft tijdens zijn beste tijd gehad. Jan van des Bouvrie van komt met een een pakkend ontwerp en brengt op tv stijl van en grandeur een in deze woning.

In Emmeloord de kan Kees wel wat in hulp gebruiken van bij het van inrichten van zijn appartement. met Hij heeft het namelijk een van vorm van MS, uit waardoor hij niet meer met goed kan lopen. Ook vindt op hij inrichten een en kleuren van bepalen erg lastig. op Onze eigen Michiel weet er op wel raad mee. van Na uit zestien jaar is met het dan eindelijk tijd een voor met een upgrade: Kees krijgt een warm op tv en sfeervol van appartement.

Woonprogramma uit waarin presentatrice Froukje de het Both, interieurarchitect Michiel in de Zeeuw in en de met diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends in op tonen en tips door geven hoe je een huis met kunt met restylen.

Woonprogramma op waarin presentatrice van Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de met Zeeuw tijdens en de diverse eigentijdse een topontwerpers de laatste woontrends met naar tonen en tips geven hoe je tijdens een een huis kunt een restylen.

Woonprogramma waarin presentatrice door Froukje de een Both, van interieurarchitect Michiel de Zeeuw en op tv de diverse eigentijdse topontwerpers tijdens op de laatste woontrends tonen de en tips geven hoe je van een huis kunt uit met restylen.

De aflevering staat de in het teken met van ontspanning. Zo van brengt topontwerper op tv Osiris Hertman het rust in het huis van tijdens Wilma en Christian van op tv uit Assen. Hun op tv monumentale woning staat vol met door grote meubels uit die niet echt naar bij elkaar passen, van daardoor is de het erg rommelig. Osiris laat in meubels op maat tijdens te op tv maken om een een maximaal wooncomfort te bereiken. Voor Jan op tv van des Bouvrie geeft uit wonen op en aan uit het water meteen tijdens een ontspannen gevoel. Hij heeft het daarom uit een mini-woonboot met maximaal naar comfort uit ontworpen. En wij mogen op binnenkijken.

De aflevering uit staat in het teken tijdens van naar luxueus wonen. Michiel de Zeeuw op tv geeft een aantal door de tips en tricks in op dit gebied. van In Diemen hopen Javier en Rima van op een in metamorfose naar van Osiris Hertman. het En modeontwerpster Josh V een waant zich het liefst een in hotelsferen. tijdens Ze geeft een van exclusief kijkje bij haar binnen op tv op de door Zuidas.

In op tv deze aflevering zien we het het grote effect van in in groen in je uit interieur. Topontwerper Marcel Wolterinck verzorgt in de metamorfose met voor Daphne het en Rick, die op tv hun eigen huis maar niet gezellig een krijgen. Ze wonen door prachtig op buiten, maar binnen is uit het kaal en met ongezellig. van Gelukkig weet Marcel raad! Froukje op gaat in langs bij Linde de en Kjeld. Dit jonge stel woont tijdens in hun het zelfgebouwde uit Tiny House op met een landgoed middenin de Flevopolder, en in ze zijn helemaal van zelfvoorzienend. in Ook gaan we de langs bij productontwerper Carolijn naar Slottjes. Zij naar heeft de 'quilt garden' op bedacht: een groene oase met voor in je in tijdens huis.

februari 2019
17-02-2019 18:07

RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine - RTL Woonmagazine

Seizoen 11 - Aflevering 3 - Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends

10-02-2019 18:07

Afl. 2

RTL Woonmagazine - Afl. 2

Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends van het moment en hoe je een huis kunt restylen.

03-02-2019 18:07

Afl. 1

RTL Woonmagazine - Afl. 1

In het Drentse Zwiggelte gunt Anouk haar hardwerkende ouders een nieuw interieur. Haar vader, Paul, is varkensboer en werkt zeven dagen per week. Haar moeder, Gea, zorgt voor Anouk, omdat zij door de ziekte van Lyme aan huis is gekluisterd....

27-01-2019 18:07

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

In Nuenen gaan we aan de slag met een feestcentrum. Jarenlang runden Ingrid en Tom hier een cateringbedrijf, café en feestzaal, maar daar komt nu verandering in. De eigenaren willen er graag met hun gezin gaan wonen, maar hoe pak je dat aan...

20-01-2019 18:07

Afl. 7

RTL Woonmagazine - Afl. 7

In Eindhoven richtten Astrid en Gerard 33 jaar geleden hun hele woning in met op maat gemaakte grenen meubelen. Hun dochter, Mandy, was het interieur zo zat, dat ze haar ouders opgaf voor een metamorfose van het huis. Voor topontwerper Osir...

13-01-2019 18:08

Afl. 6

RTL Woonmagazine - Afl. 6

In Hoogerheide gaat Femke haar vader verrassen. Hij staat altijd voor anderen klaar, maar nu is het eindelijk tijd om hém eens in het zonnetje te zetten. Zijn interieur kan na dertig jaar namelijk wel een opfrisbeurt gebruiken. Topontwerper...

06-01-2019 18:08

Afl. 5

RTL Woonmagazine - Afl. 5

In Zwolle is het een volle boel in het huis van Ciska, Sandra en hun zeven zonen. Aan tafel is het iedere avond vechten voor een goed plekje en in de woonkamer is het ook puzzelen met de ruimte. Remy Meijers weet daar wel wat op. Een ingeni...

30-12-2018 18:08

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

In Barendrecht weten Eelco en Tirza niet wat ze met hun interieur aan moeten. Het is een bonte verzameling spulletjes, muziekinstrumenten en kinderspeelgoed. Maar ook de keuken heeft zijn beste tijd gehad. Jan des Bouvrie komt met een pakke...

23-12-2018 18:06

Afl. 3

RTL Woonmagazine - Afl. 3

In Emmeloord kan Kees wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van zijn appartement. Hij heeft namelijk een vorm van MS, waardoor hij niet meer goed kan lopen. Ook vindt hij inrichten en kleuren bepalen erg lastig. Onze eigen Michiel weet e...

16-12-2018 18:07

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

09-12-2018 18:07

Afl. 7

RTL Woonmagazine - Afl. 7

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

02-12-2018 18:07

Afl. 6

RTL Woonmagazine - Afl. 6

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

25-11-2018 18:07

Afl. 5

RTL Woonmagazine - Afl. 5

De aflevering staat in het teken van ontspanning. Zo brengt topontwerper Osiris Hertman rust in het huis van Wilma en Christian uit Assen. Hun monumentale woning staat vol met grote meubels die niet echt bij elkaar passen, daardoor is het e...

25-11-2018 09:06

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

De aflevering staat in het teken van luxueus wonen. Michiel de Zeeuw geeft een aantal tips en tricks op dit gebied. In Diemen hopen Javier en Rima op een metamorfose van Osiris Hertman. En modeontwerpster Josh V waant zich het liefst in hot...

18-11-2018 18:08

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

In deze aflevering zien we het grote effect van groen in je interieur. Topontwerper Marcel Wolterinck verzorgt de metamorfose voor Daphne en Rick, die hun eigen huis maar niet gezellig krijgen. Ze wonen prachtig buiten, maar binnen is het k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Woonmagazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Woonmagazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Woonmagazine bij RTL Woonmagazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Woonmagazine. Heb je een uitzending van RTL Woonmagazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Woonmagazine gemist

Woonprogramma, gepresenteerd door Nicolette van Dam, met topontwerper Piet Boon. Naast interieurtips, woontrends en nieuwtjes ook veel aandacht voor functionaliteit, design, recycling en eco-materialen. De kern van het programma is de metamorfose, met iedere week een verrassend mooi resultaat. Nieuw is de probleempitch. Drie kandidaten krijgen de kans om hun woonprobleem te uiten. Kunnen zij het deskundige `RTL Woonmagazine´-panel overtuigen van de noodzaak van een metamorfose bij hun thuis of bij iemand die het verdient? Slechts een van de drie kandidaten krijgt uiteindelijk de metamorfose van zijn of haar dromen.

Uitzending gemist van RTL Woonmagazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Woonmagazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 295
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 18:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord