Programma gemist?

Seizoen het 13 - Aflevering op 7 - tijdens Woonmagazine

Woonprogramma waarin naar presentatrice Froukje de de Both, interieurarchitect Michiel in de Zeeuw tijdens en de diverse eigentijdse op tv topontwerpers de laatste woontrends de tonen en tijdens tips geven hoe je een een van huis kunt op restylen.

De in aflevering staat in het teken door van ontspanning. Zo een in brengt topontwerper Osiris door Hertman rust in het huis van van Wilma en op Christian uit uit Assen. Hun de monumentale woning staat vol met grote op tv meubels die niet in echt bij op elkaar passen, daardoor naar is van het erg rommelig. Osiris laat meubels naar op door maat te maken op om een maximaal wooncomfort te een bereiken. tijdens Voor Jan in des Bouvrie geeft uit wonen op en aan het het water meteen een ontspannen naar de gevoel. Hij heeft daarom een mini-woonboot op tv met maximaal met comfort ontworpen. En naar wij mogen naar binnenkijken.

De door aflevering staat in het teken in tijdens van luxueus wonen. de Michiel de Zeeuw geeft een het aantal tips en op tricks het op dit gebied. In Diemen tijdens hopen Javier en het Rima op naar een metamorfose van uit Osiris Hertman. En modeontwerpster Josh de op V waant zich het liefst op in hotelsferen. het Ze geeft een uit exclusief kijkje bij een haar binnen op de een Zuidas.

In op tv deze aflevering zien in we het in grote effect van groen in je uit van interieur. Topontwerper Marcel Wolterinck verzorgt de door metamorfose voor de Daphne naar en Rick, die het hun eigen huis maar niet uit gezellig tijdens krijgen. Ze wonen prachtig buiten, door maar binnen is door het kaal naar en ongezellig. Gelukkig weet Marcel het raad! Froukje gaat het langs bij uit Linde en door Kjeld. Dit jonge het stel woont in hun zelfgebouwde naar Tiny House op op een met landgoed middenin op tv de Flevopolder, en ze zijn helemaal op tv zelfvoorzienend. Ook gaan van een we langs bij productontwerper Carolijn Slottjes. in Zij met heeft de 'quilt op garden' bedacht: het een groene oase met voor in je van huis.

Scandinavisch wonen met is op een blijvende trend. Jan een des Bouvrie gaat aan de een slag door voor Yolanda en Gijsbert, met die het deze woonstijl graag terugzien tijdens in hun inrichting. De kinderen de zijn bijna allemaal met het huis uit, uit dus tijdens is het in tijd om er een met plek voor hun twee het van te maken. tijdens Daarnaast kijken we binnen in bij uit woning in een oude uit zuivelfabriek.

Het naar programma staat het in het teken op van contrasten. Een uit spannend interieur ontstaat door te de spelen met in contrast in kleur, materiaal een en licht. We op zien dat in het op tv Gelderse Uden, met waar van topontwerper Remy Meijers de aan de slag met gaat voor Annelous in en Sander. Zij uit staan lijnrecht tegenover elkaar een qua interieurstijl: hij houdt het van kleur en op tv zij alleen van van zwart, wit en grijs. uit Froukje op kijkt dit keer binnen bij naar woonblogger Patrick Kooiman uit in Rotterdam. Verder van krijgen we een op kijkje op achter de schermen bij de van wereldberoemde Nederlandse in kunstenaar en fotograaf met Marie Cecile op tv Thijs.

De aflevering staat een op in het teken van tijdens de moderne tijdens woonstijl. Monique des Bouvrie neemt op de metamorfose van het naar de huis van Sheila en uit Maurice in Maarssen voor het haar rekening. Ze hebben tijdens tijdens dringend hulp nodig, want naar hun 'fifty shades de of grey'-inrichting kan wel wat de in kleur gebruiken. En we een kijken binnen bij een modern in ingericht huis van in Rotterdam, de waar de grafische prints van je de om de oren door vliegen.

Woonprogramma waarin van presentatrice Froukje op de Both, interieurarchitect met Michiel de Zeeuw en de het het diverse eigentijdse topontwerpers de laatste door woontrends tonen en uit tips geven op hoe je een uit huis kunt door restylen.

Deze op week alles over werelds de wonen: kleur, tijdens prints en weelderige van materialen. Designduo Stock Interiors gaat het in een Wijster aan op de slag voor het jonge op stel in Tessa en Joost. Ze hebben in het huis van van hun dromen, maar uit de inrichting is in saai en oubollig. Topontwerper het tijdens Edward van Vliet het laat ons zijn nieuwste droomhuis naar zien.

Het thema is uit 'cosmopolitan'. een Voor dit wereldse onderwerp is naar gekozen vanwege tijdens de jaarlijkse Salone del met Mobile-designbeurs met in Milaan. met We zien een metamorfose door naar Monique des op Bouvrie van een appartement een midden in de op tv Jordaan en het droomhuis van van designer naar James een van der Velden. Uiteraard komen van de nieuwste trends de vanuit de designbeurs aan op tv bod, volop wooninspiratie de van de Italiaanse uit Rossana Orlandi, tijdens ontdekker van Dutch Design. tijdens En we het krijgen we een interessante naar 'binnenkijker' bij op de Amsterdamse tijdens Silodam.

We uit blikken terug op een aantal de metamorfoses op uit de op afgelopen seizoenen en zien hoe tijdens het nu naar met deze mensen en door hun interieur de is.

We blikken het terug op een aantal tijdens een metamorfoses uit de afgelopen seizoenen tijdens en zien hoe het naar nu met deze in in mensen en hun met interieur is.

Een aflevering met met de naar mooiste droomhuizen op een met rij.

Een aflevering de met door de mooiste droomhuizen op in een rij.

december 2018
09-12-2018 18:05

RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine - RTL Woonmagazine

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Woonmagazine

02-12-2018 18:07

Afl. 6

RTL Woonmagazine - Afl. 6

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

25-11-2018 18:07

Afl. 5

RTL Woonmagazine - Afl. 5

De aflevering staat in het teken van ontspanning. Zo brengt topontwerper Osiris Hertman rust in het huis van Wilma en Christian uit Assen. Hun monumentale woning staat vol met grote meubels die niet echt bij elkaar passen, daardoor is het e...

25-11-2018 09:06

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

De aflevering staat in het teken van luxueus wonen. Michiel de Zeeuw geeft een aantal tips en tricks op dit gebied. In Diemen hopen Javier en Rima op een metamorfose van Osiris Hertman. En modeontwerpster Josh V waant zich het liefst in hot...

18-11-2018 18:08

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

In deze aflevering zien we het grote effect van groen in je interieur. Topontwerper Marcel Wolterinck verzorgt de metamorfose voor Daphne en Rick, die hun eigen huis maar niet gezellig krijgen. Ze wonen prachtig buiten, maar binnen is het k...

18-11-2018 09:07

Afl. 3

RTL Woonmagazine - Afl. 3

Scandinavisch wonen is een blijvende trend. Jan des Bouvrie gaat aan de slag voor Yolanda en Gijsbert, die deze woonstijl graag terugzien in hun inrichting. De kinderen zijn bijna allemaal het huis uit, dus is het tijd om er een plek voor h...

11-11-2018 18:07

Afl. 3

RTL Woonmagazine - Afl. 3

Het programma staat in het teken van contrasten. Een spannend interieur ontstaat door te spelen met contrast in kleur, materiaal en licht. We zien dat in het Gelderse Uden, waar topontwerper Remy Meijers aan de slag gaat voor Annelous en Sa...

11-11-2018 09:02

Afl. 2

RTL Woonmagazine - Afl. 2

De aflevering staat in het teken van de moderne woonstijl. Monique des Bouvrie neemt de metamorfose van het huis van Sheila en Maurice in Maarssen voor haar rekening. Ze hebben dringend hulp nodig, want hun 'fifty shades of grey'-inrichting...

04-11-2018 18:07

Afl. 2

RTL Woonmagazine - Afl. 2

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

04-11-2018 09:00

Afl. 1

RTL Woonmagazine - Afl. 1

Deze week alles over werelds wonen: kleur, prints en weelderige materialen. Designduo Stock Interiors gaat in Wijster aan de slag voor het jonge stel Tessa en Joost. Ze hebben het huis van hun dromen, maar de inrichting is saai en oubollig....

28-10-2018 18:07

Afl. 1

RTL Woonmagazine - Afl. 1

Het thema is 'cosmopolitan'. Voor dit wereldse onderwerp is gekozen vanwege de jaarlijkse Salone del Mobile-designbeurs in Milaan. We zien een metamorfose door Monique des Bouvrie van een appartement midden in de Jordaan en het droomhuis va...

28-10-2018 09:01

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

We blikken terug op een aantal metamorfoses uit de afgelopen seizoenen en zien hoe het nu met deze mensen en hun interieur is.

21-10-2018 18:08

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

We blikken terug op een aantal metamorfoses uit de afgelopen seizoenen en zien hoe het nu met deze mensen en hun interieur is.

21-10-2018 09:02

Afl. 7

RTL Woonmagazine - Afl. 7

Een aflevering met de mooiste droomhuizen op een rij.

14-10-2018 18:08

Afl. 7

RTL Woonmagazine - Afl. 7

Een aflevering met de mooiste droomhuizen op een rij.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Woonmagazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Woonmagazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Woonmagazine bij RTL Woonmagazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Woonmagazine. Heb je een uitzending van RTL Woonmagazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Woonmagazine gemist

Woonprogramma, gepresenteerd door Nicolette van Dam, met topontwerper Piet Boon. Naast interieurtips, woontrends en nieuwtjes ook veel aandacht voor functionaliteit, design, recycling en eco-materialen. De kern van het programma is de metamorfose, met iedere week een verrassend mooi resultaat. Nieuw is de probleempitch. Drie kandidaten krijgen de kans om hun woonprobleem te uiten. Kunnen zij het deskundige `RTL Woonmagazine´-panel overtuigen van de noodzaak van een metamorfose bij hun thuis of bij iemand die het verdient? Slechts een van de drie kandidaten krijgt uiteindelijk de metamorfose van zijn of haar dromen.

Uitzending gemist van RTL Woonmagazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Woonmagazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 285
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord