Programma gemist?

Een een aflevering met de mooiste van droomhuizen op een het rij.

Landelijk wonen kent op vele gezichten. het Ontwerper Michiel de Zeeuw een gaat aan met de slag met in een oude stolpboerderij op tv om de inrichting van een op tv Roos en Vincent van up-to-date te krijgen. Verder bekijken de we een interieur van dat juist de sobere door kant van de landelijk wonen van laat zien.

In uit deze aflevering alles over de op naar natuurlijke woonstijl. Ontwerpster Mariska met Jagt gaat uit de woonkamer van Monique gezelliger maken. een Dat is hoognodig, in door want zelfs de vriendinnen van Monique op komen het niet verder dan de naar keuken. Osiris Hertman naar laat een van zijn in droomhuizen het zien.

De aflevering staat naar in het in teken van luxueus met wonen. Michiel de in Zeeuw geeft in een aantal tips en uit tricks een op dit gebied. In Diemen hopen uit Javier en met Rima op tv op een metamorfose op van Osiris Hertman. En modeontwerpster door Josh V tijdens waant zich het liefst door in met hotelsferen. Ze geeft een exclusief van kijkje door bij haar binnen op op de Zuidas.

Scandinavisch het wonen is een blijvende op tv trend. Jan des naar Bouvrie gaat aan de met op slag voor Yolanda en op Gijsbert, die deze met woonstijl graag terugzien in hun naar inrichting. door De kinderen op zijn bijna allemaal op tv het huis uit, dus met is het tijdens tijd om er een tijdens plek voor uit hun twee van te de maken. Daarnaast een kijken we binnen bij de een woning in een oude uit in zuivelfabriek.

De naar aflevering staat in het van teken van van de moderne woonstijl. Monique tijdens des Bouvrie neemt door de metamorfose in van het huis op tv van Sheila en de Maurice in Maarssen voor haar van rekening. Ze hebben op dringend naar hulp nodig, op want hun 'fifty shades of tijdens grey'-inrichting kan tijdens wel wat kleur een gebruiken. En we kijken in binnen naar bij een modern ingericht van huis in Rotterdam, waar het de grafische prints het je om de oren door naar vliegen.

Deze van week alles uit over werelds wonen: kleur, prints op tv en weelderige op tv materialen. Designduo Stock Interiors gaat met in op tv Wijster aan op tv de slag voor het jonge op tv stel Tessa en Joost. op tv uit Ze hebben het op huis van hun dromen, maar de van inrichting met is saai en oubollig. Topontwerper door tijdens Edward van Vliet met laat ons zijn nieuwste droomhuis op tv zien.

Woonprogramma waarin naar presentatrice op Froukje de Both, interieurarchitect Michiel een de naar Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers op de de laatste woontrends tonen en tips de geven door hoe je een huis op kunt op tv restylen.

Woonprogramma waarin presentatrice uit tijdens Froukje de Both, interieurarchitect Michiel tijdens de Zeeuw en op tv de in diverse eigentijdse topontwerpers de de laatste woontrends tonen in en tips geven met hoe je een het huis kunt met restylen.

Woonprogramma waarin tijdens presentatrice Froukje het de Both, door interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de van diverse eigentijdse topontwerpers de de door laatste woontrends tonen en door tips geven uit hoe je een huis kunt met op tv restylen.

De op aflevering staat in het op tv teken van ontspanning. Zo op brengt topontwerper Osiris de Hertman het rust in het huis van door Wilma en het Christian de uit Assen. Hun monumentale tijdens woning staat vol met op tv grote meubels die naar niet in echt bij elkaar passen, daardoor in is het door erg rommelig. Osiris laat het meubels op maat te een maken om een uit maximaal de wooncomfort te een bereiken. Voor Jan des Bouvrie met geeft het wonen op en aan uit het water meteen een ontspannen in de gevoel. Hij heeft daarom een door mini-woonboot op met maximaal comfort ontworpen. En uit wij met mogen binnenkijken.

Topontwerper Marcel de Wolterinck verzorgt met de metamorfose voor Daphne en de Rick, die van hun uit eigen huis maar niet gezellig met krijgen. Buiten van is het prachtig, van maar binnen is op het kaal en van ongezellig. Gelukkig door weet Marcel raad! Froukje een gaat langs op bij Linde en Kjeld. de Dit jonge op stel woont in door hun zelfgebouwde Tiny House tijdens op een landgoed met middenin de Flevopolder. Ook gaan met we langs op bij productontwerper Carolijn Slottjes. uit Zij heeft de het 'quilt het garden' bedacht: een groene op oase de voor in je in huis.

Het op programma staat op in het teken door van contrasten. Een een spannend interieur ontstaat door van te spelen met contrast het in kleur, materiaal en van licht. tijdens We zien dat uit in het Gelderse Uden, in waar topontwerper Remy Meijers door aan de de slag gaat voor Annelous van en de Sander. Zij staan lijnrecht met tegenover elkaar de qua interieurstijl: hij tijdens houdt van kleur en zij uit alleen van van zwart, wit op en grijs. Froukje van kijkt dit het keer binnen bij de woonblogger Patrick Kooiman van in Rotterdam. Verder krijgen naar we een kijkje achter de een naar schermen bij de tijdens wereldberoemde Nederlandse kunstenaar en fotograaf het Marie Cecile met Thijs.

Woonprogramma van waarin presentatrice Froukje op de Both, interieurarchitect de Michiel de Zeeuw van en de diverse de eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends door tonen op tv en tips geven hoe je een een in huis kunt van restylen.

Woonprogramma waarin aandacht uit wordt besteed door aan door de woontrends van het moment en tijdens hoe je met een huis kunt het restylen.

augustus 2019
18-08-2019 18:07

Afl. 7

RTL Woonmagazine - Afl. 7

Een aflevering met de mooiste droomhuizen op een rij.

11-08-2019 18:08

Afl. 6

RTL Woonmagazine - Afl. 6

Landelijk wonen kent vele gezichten. Ontwerper Michiel de Zeeuw gaat aan de slag in een oude stolpboerderij om de inrichting van Roos en Vincent up-to-date te krijgen. Verder bekijken we een interieur dat juist de sobere kant van landelijk ...

04-08-2019 18:07

Afl. 5

RTL Woonmagazine - Afl. 5

In deze aflevering alles over de natuurlijke woonstijl. Ontwerpster Mariska Jagt gaat de woonkamer van Monique gezelliger maken. Dat is hoognodig, want zelfs de vriendinnen van Monique komen niet verder dan de keuken. Osiris Hertman laat ee...

28-07-2019 18:07

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

De aflevering staat in het teken van luxueus wonen. Michiel de Zeeuw geeft een aantal tips en tricks op dit gebied. In Diemen hopen Javier en Rima op een metamorfose van Osiris Hertman. En modeontwerpster Josh V waant zich het liefst in hot...

21-07-2019 18:07

Afl. 3

RTL Woonmagazine - Afl. 3

Scandinavisch wonen is een blijvende trend. Jan des Bouvrie gaat aan de slag voor Yolanda en Gijsbert, die deze woonstijl graag terugzien in hun inrichting. De kinderen zijn bijna allemaal het huis uit, dus is het tijd om er een plek voor h...

14-07-2019 18:07

Afl. 2

RTL Woonmagazine - Afl. 2

De aflevering staat in het teken van de moderne woonstijl. Monique des Bouvrie neemt de metamorfose van het huis van Sheila en Maurice in Maarssen voor haar rekening. Ze hebben dringend hulp nodig, want hun 'fifty shades of grey'-inrichting...

07-07-2019 18:07

Afl. 1

RTL Woonmagazine - Afl. 1

Deze week alles over werelds wonen: kleur, prints en weelderige materialen. Designduo Stock Interiors gaat in Wijster aan de slag voor het jonge stel Tessa en Joost. Ze hebben het huis van hun dromen, maar de inrichting is saai en oubollig....

30-06-2019 18:07

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

23-06-2019 18:07

Afl. 7

RTL Woonmagazine - Afl. 7

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

16-06-2019 18:07

Afl. 6

RTL Woonmagazine - Afl. 6

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

09-06-2019 18:07

Afl. 5

RTL Woonmagazine - Afl. 5

De aflevering staat in het teken van ontspanning. Zo brengt topontwerper Osiris Hertman rust in het huis van Wilma en Christian uit Assen. Hun monumentale woning staat vol met grote meubels die niet echt bij elkaar passen, daardoor is het e...

02-06-2019 18:07

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

Topontwerper Marcel Wolterinck verzorgt de metamorfose voor Daphne en Rick, die hun eigen huis maar niet gezellig krijgen. Buiten is het prachtig, maar binnen is het kaal en ongezellig. Gelukkig weet Marcel raad! Froukje gaat langs bij Lind...

26-05-2019 18:07

Afl. 3

RTL Woonmagazine - Afl. 3

Het programma staat in het teken van contrasten. Een spannend interieur ontstaat door te spelen met contrast in kleur, materiaal en licht. We zien dat in het Gelderse Uden, waar topontwerper Remy Meijers aan de slag gaat voor Annelous en Sa...

19-05-2019 18:07

Afl. 2

RTL Woonmagazine - Afl. 2

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

24-03-2019 18:07

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends van het moment en hoe je een huis kunt restylen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Woonmagazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Woonmagazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Woonmagazine bij RTL Woonmagazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Woonmagazine. Heb je een uitzending van RTL Woonmagazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Woonmagazine gemist

Woonprogramma, gepresenteerd door Nicolette van Dam, met topontwerper Piet Boon. Naast interieurtips, woontrends en nieuwtjes ook veel aandacht voor functionaliteit, design, recycling en eco-materialen. De kern van het programma is de metamorfose, met iedere week een verrassend mooi resultaat. Nieuw is de probleempitch. Drie kandidaten krijgen de kans om hun woonprobleem te uiten. Kunnen zij het deskundige `RTL Woonmagazine´-panel overtuigen van de noodzaak van een metamorfose bij hun thuis of bij iemand die het verdient? Slechts een van de drie kandidaten krijgt uiteindelijk de metamorfose van zijn of haar dromen.

Uitzending gemist van RTL Woonmagazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Woonmagazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 314
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 18:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord