Programma gemist?

Seizoen een 11 - Aflevering 4 - op tv Woonprogramma waarin aandacht op tv wordt besteed aan uit tijdens de woontrends

Topontwerper tijdens Remy Meijers maakt een ontwerp op tv voor in de woonkamer van Ellen op tv en Sil. Het op tv jonge stel gaat samenwonen uit tijdens in het huis van Sil, op dat uit nu nog een echt studentikoos mannenhuis op tv is. Remy Meijers naar maakt een een ontwerp op tv voor de woonkamer waarbij hij op tv zelfs fleurige kleuren gebruikt. tijdens Hij op maakt de door woonkamer gezellig en vrouwelijk met met het behoud van in de stoere elementen. Het op tv droomhuis van uit Remy is een stadsvilla tijdens met de door grandeur en authentieke het details uit 1900 het en de met luxe en het een comfort van de nu. Ook wordt er de aandacht besteed aan tijdens de Dutch Design-week op tv die in oktober 2014 plaatsvond een in een Eindhoven. Michiel de Zeeuw maakt met kennis met de in ambassadeurs van op tv de van Dutch Design-week.

Woonprogramma waarin aandacht in wordt besteed in aan de woontrends uit van het op tv moment en uit hoe je een huis kunt uit restylen.

Woonprogramma uit waarin aandacht het wordt besteed aan naar de woontrends van het op moment en hoe je tijdens een huis kunt met restylen.

In naar het Drentse op Zwiggelte gunt Anouk haar hardwerkende een ouders een met nieuw interieur. Haar de vader, Paul, is met varkensboer en werkt zeven met dagen per week. het Haar door moeder, Gea, zorgt voor Anouk, naar omdat naar zij door de ziekte van door Lyme aan de huis is gekluisterd. Aan de uit inrichting van huis op hebben ze nooit het echt iets tijdens gedaan. Topontwerper in Remy Meijers pakt op deze opdracht met beide van handen tijdens aan en maakt er in een modern en op gezellig familiehuis naar van.

In uit Amsterdam-West wonen Jasmyn met en Ming, samen de met hun uit twee zoons, in een witter tijdens dan wit huis. op tv Ze hebben geprobeerd om de zelf een naar Jan des Bouvrie-interieur te van realiseren, naar maar dat is niet door echt gelukt. Ze uit horen de regelmatig dat hun op huis op een Apple Store lijkt. in Hoog tijd voor de wat warmte en van gezelligheid! van En wie naar kan dat beter dan tijdens Jan des Bouvrie een zelf?

Saskia en Alain het kochten in naar Huizen op tv een verouderd klushuis uit de op jaren 70. Qua inrichting in hebben ze geen van idee van waar ze moeten tijdens beginnen. Zij tijdens houdt namelijk van een landelijk en knus en het hij houdt van met strak en minimalistisch. Een door perfecte de opdracht voor Monique door des Bouvrie!

In in het pittoreske Delft woont, werkt door met en slaapt Titus in de parterre uit met van een monumentaal herenhuis. in Het huis uit was van zijn moeder, maar zij de kwam helaas naar plotseling te overlijden. Daarna de had Titus geen van energie meer om de alles op een orde op te brengen. In zijn woonruimte staan tijdens dan ook naar heel een veel spullen. Ontwerper Osiris uit Hertman komt met uit een verrassend naar ontwerp voor de naar inrichting.

Woonprogramma waarin aandacht naar wordt in besteed aan de woontrends van de het op tv moment en hoe op je een huis in kunt restylen.

Edward in en Marloes een vormen sinds kort het een samengesteld gezin. Met de liefde op tv een zit het wel op tv snor, maar de eenheid van in hun interieur is ver de te naar zoeken. Aan topontwerper Osiris naar Hertman de op taak om er een warm op tv geheel van naar te op maken waarbij iedereen in zich thuis voelt.

In het Zeeuwse door uit plaatsje Hoek staat de prachtige woonboerderij een van Jos en naar Bernadette. Het door lijkt de alsof de tijd er stil is op blijven uit staan. De inrichting is op een verzameling op tv spullen die door ze van anderen hebben gekregen. Bernadette de werkt het thuis als tijdens gastouder en tussen een al het speelgoed runt Jos een van loonwerkersbedrijf. Ze staan naar voor iedereen klaar, van met maar komen tijd te kort tijdens voor met zichzelf. Dochter Brenda kan op het niet tijdens langer aanzien.

In het Zeeuwse de Brouwershaven tijdens staat Bert een op tv grote verrassing te wachten. in Zijn aanstaande met bruid Eunice geeft het hem wel een heel bijzonder van huwelijkscadeau: een naar prachtige uit metamorfose van hun woning door met topontwerper Remy Meijers. Het in gezellige, door maar donkere en ietwat drukke uit vissershuisje met kan wel wat rust, naar ruimte en overzicht door gebruiken. Bovendien is het het nu nog vooral het het huis een van Bert tijdens en mist Eunice naar een gevoel van op haar 'thuis'.

Marjolein kan door in haar tijdens bovenwoning in Heerhugowaard wel uit wat rust gebruiken. op tv Ze heeft een zware de de baan in de thuiszorg en doordat de ze lange uit dagen maakt, van heeft ze weinig puf door om haar interieur een aan te pakken. Omdat naar de Marjolein erg van kleur houdt, op is het de mooie opdracht in voor interior decorator op Eveline Schmitz. Zij heeft namelijk een met passie voor het kleur, rijke materialen en door bijzondere door patronen.

Woonprogramma uit waarin aandacht wordt besteed in aan de met woontrends van uit het moment en hoe je tijdens een huis op tv kunt restylen.

Woonprogramma op tv waarin aandacht wordt besteed het aan met de woontrends van het moment het en hoe je met een huis kunt in restylen.

januari 2018
14-01-2018 14:35

RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine - RTL Woonmagazine

Seizoen 11 - Aflevering 4 - Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends

31-12-2017 18:07

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

Topontwerper Remy Meijers maakt een ontwerp voor de woonkamer van Ellen en Sil. Het jonge stel gaat samenwonen in het huis van Sil, dat nu nog een echt studentikoos mannenhuis is. Remy Meijers maakt een ontwerp voor de woonkamer waarbij hij...

30-12-2017 12:32

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends van het moment en hoe je een huis kunt restylen.

29-12-2017 13:15

Afl. 2

RTL Woonmagazine - Afl. 2

Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends van het moment en hoe je een huis kunt restylen.

28-12-2017 13:17

Afl. 1

RTL Woonmagazine - Afl. 1

In het Drentse Zwiggelte gunt Anouk haar hardwerkende ouders een nieuw interieur. Haar vader, Paul, is varkensboer en werkt zeven dagen per week. Haar moeder, Gea, zorgt voor Anouk, omdat zij door de ziekte van Lyme aan huis is gekluisterd....

27-12-2017 13:20

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

In Amsterdam-West wonen Jasmyn en Ming, samen met hun twee zoons, in een witter dan wit huis. Ze hebben geprobeerd om zelf een Jan des Bouvrie-interieur te realiseren, maar dat is niet echt gelukt. Ze horen regelmatig dat hun huis op een Ap...

26-12-2017 13:10

Afl. 7

RTL Woonmagazine - Afl. 7

Saskia en Alain kochten in Huizen een verouderd klushuis uit de jaren 70. Qua inrichting hebben ze geen idee waar ze moeten beginnen. Zij houdt namelijk van landelijk en knus en hij houdt van strak en minimalistisch. Een perfecte opdracht v...

25-12-2017 13:10

Afl. 6

RTL Woonmagazine - Afl. 6

In het pittoreske Delft woont, werkt en slaapt Titus in de parterre van een monumentaal herenhuis. Het huis was van zijn moeder, maar zij kwam helaas plotseling te overlijden. Daarna had Titus geen energie meer om alles op orde te brengen. ...

23-12-2017 12:33

Afl. 7

RTL Woonmagazine - Afl. 7

Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends van het moment en hoe je een huis kunt restylen.

22-12-2017 13:21

Afl. 5

RTL Woonmagazine - Afl. 5

Edward en Marloes vormen sinds kort een samengesteld gezin. Met de liefde zit het wel snor, maar de eenheid in hun interieur is ver te zoeken. Aan topontwerper Osiris Hertman de taak om er een warm geheel van te maken waarbij iedereen zich ...

21-12-2017 13:22

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

In het Zeeuwse plaatsje Hoek staat de prachtige woonboerderij van Jos en Bernadette. Het lijkt alsof de tijd er stil is blijven staan. De inrichting is een verzameling spullen die ze van anderen hebben gekregen. Bernadette werkt thuis als g...

20-12-2017 13:13

Afl. 3

RTL Woonmagazine - Afl. 3

In het Zeeuwse Brouwershaven staat Bert een grote verrassing te wachten. Zijn aanstaande bruid Eunice geeft hem wel een heel bijzonder huwelijkscadeau: een prachtige metamorfose van hun woning door topontwerper Remy Meijers. Het gezellige, ...

19-12-2017 13:08

Afl. 2

RTL Woonmagazine - Afl. 2

Marjolein kan in haar bovenwoning in Heerhugowaard wel wat rust gebruiken. Ze heeft een zware baan in de thuiszorg en doordat ze lange dagen maakt, heeft ze weinig puf om haar interieur aan te pakken. Omdat Marjolein erg van kleur houdt, is...

18-12-2017 13:09

Afl. 1

RTL Woonmagazine - Afl. 1

Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends van het moment en hoe je een huis kunt restylen.

16-12-2017 12:23

Afl. 6

RTL Woonmagazine - Afl. 6

Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends van het moment en hoe je een huis kunt restylen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Woonmagazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Woonmagazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Woonmagazine bij RTL Woonmagazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Woonmagazine. Heb je een uitzending van RTL Woonmagazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Woonmagazine gemist

Woonprogramma, gepresenteerd door Nicolette van Dam, met topontwerper Piet Boon. Naast interieurtips, woontrends en nieuwtjes ook veel aandacht voor functionaliteit, design, recycling en eco-materialen. De kern van het programma is de metamorfose, met iedere week een verrassend mooi resultaat. Nieuw is de probleempitch. Drie kandidaten krijgen de kans om hun woonprobleem te uiten. Kunnen zij het deskundige `RTL Woonmagazine´-panel overtuigen van de noodzaak van een metamorfose bij hun thuis of bij iemand die het verdient? Slechts een van de drie kandidaten krijgt uiteindelijk de metamorfose van zijn of haar dromen.

Uitzending gemist van RTL Woonmagazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Woonmagazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 220
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 14:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord