Programma gemist?

Seizoen de 12 - Aflevering 7 tijdens - Woonmagazine. In Eindhoven richtten een Astrid en van Gerard door 33 jaar geleden hun met hele woning in met tijdens op maat gemaakte door grenen meubelen. in Hun dochter, Mandy, was in het interieur het zo zat, dat ze tijdens haar ouders opgaf door voor een metamorfose het van het huis. Voor door door topontwerper Osiris Hertman is in het een duidelijke zaak. met Hij brengt het dit interieur naar uit de 21e tijdens eeuw.

In naar Hoogerheide gaat Femke haar vader van met verrassen. Hij staat altijd op tv voor anderen klaar, in maar nu tijdens is het eindelijk tijd om in hém eens in op het zonnetje te door zetten. Zijn interieur tijdens kan na dertig op tv jaar namelijk wel een op opfrisbeurt gebruiken. Topontwerper tijdens James in van der met Velden gaat aan een de slag en maakt er naar een eigentijds en de gezellig huis het van.

In Zwolle is in het een volle op tv boel in in het huis van Ciska, het Sandra en hun tijdens zeven zonen. met Aan op tv tafel is het van iedere avond vechten voor een goed van op plekje en in de uit woonkamer is het ook de puzzelen met tijdens de ruimte. Remy Meijers weet tijdens daar wel het wat op. op tv Een ingenieuze, nieuwe indeling en op tv duidelijke lijnen zorgen in voor meer ruimte tijdens en het gezelligheid.

In op tv Barendrecht weten Eelco op tv en Tirza niet door wat ze met hun interieur een op tv aan moeten. Het is het een bonte verzameling spulletjes, met muziekinstrumenten en kinderspeelgoed. van Maar op tv ook de keuken het heeft zijn beste op tijd gehad. Jan des Bouvrie komt een met van een pakkend ontwerp en brengt het stijl en op grandeur door in deze woning.

In Emmeloord in kan Kees wel op wat hulp gebruiken bij op het inrichten met van zijn met appartement. Hij heeft namelijk in een vorm een van MS, met waardoor hij niet tijdens meer goed kan lopen. de Ook vindt hij inrichten en tijdens kleuren tijdens bepalen erg op tv lastig. Onze eigen met Michiel weet er wel raad mee. naar Na de zestien jaar in is het dan met eindelijk tijd voor een een upgrade: Kees krijgt een warm in en sfeervol van appartement.

Woonprogramma waarin op presentatrice Froukje de de Both, de interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de de diverse eigentijdse op topontwerpers van de laatste woontrends het tonen en tips geven hoe tijdens je een op tv huis kunt op restylen.

Woonprogramma waarin door presentatrice Froukje op tv de Both, interieurarchitect Michiel door de naar Zeeuw en de het diverse eigentijdse topontwerpers de tijdens laatste woontrends de tonen en tips geven hoe je naar een huis op tv kunt in restylen.

Woonprogramma waarin door presentatrice door Froukje de Both, in interieurarchitect Michiel de Zeeuw en naar de diverse eigentijdse door topontwerpers de laatste woontrends in naar tonen en tips het geven hoe je een huis kunt de met restylen.

De aflevering naar staat in het teken naar van in ontspanning. Zo brengt topontwerper uit Osiris Hertman rust van in het huis van van Wilma van en Christian een uit Assen. Hun monumentale woning staat de op tv vol met grote meubels uit die niet echt op bij elkaar op tv passen, daardoor is het erg van rommelig. een Osiris laat meubels in op maat te maken de om een maximaal wooncomfort te de bereiken. een Voor Jan des van Bouvrie geeft wonen op in en aan het door water meteen een een ontspannen gevoel. Hij heeft van daarom een uit mini-woonboot op tv met maximaal comfort ontworpen. En wij op tv mogen een binnenkijken.

De aflevering staat op tv in het in teken in van luxueus wonen. Michiel op de Zeeuw geeft een door aantal een tips en tricks op op tv dit gebied. In Diemen hopen het op tv Javier en Rima de op een metamorfose op van Osiris Hertman. En op tv modeontwerpster Josh op tv V waant zich tijdens het liefst in hotelsferen. het Ze geeft een tijdens exclusief kijkje van bij haar binnen op de in Zuidas.

In in deze aflevering naar zien we het grote op effect van de groen in je interieur. Topontwerper Marcel de Wolterinck verzorgt uit de metamorfose een voor Daphne door en Rick, die hun eigen een huis maar niet in gezellig krijgen. de Ze wonen door prachtig buiten, maar binnen is naar het kaal en ongezellig. door Gelukkig met weet Marcel raad! Froukje naar gaat langs bij Linde tijdens en Kjeld. Dit het van jonge stel woont op in hun zelfgebouwde Tiny op tv House op een door landgoed middenin de het Flevopolder, en ze zijn helemaal door zelfvoorzienend. op Ook gaan we langs op bij productontwerper Carolijn Slottjes. op tv Zij heeft de uit 'quilt garden' bedacht: de een groene uit oase voor in een je een huis.

Scandinavisch wonen met is een tijdens blijvende trend. Jan des naar Bouvrie gaat aan met de van slag voor Yolanda en Gijsbert, die door deze op tv woonstijl graag terugzien in hun op tv inrichting. van De kinderen zijn bijna allemaal van het tijdens huis uit, dus is het op tv tijd om in er een plek voor naar van hun twee van te van maken. Daarnaast kijken de we binnen bij woning op in op tv een oude zuivelfabriek.

Het programma staat met met in het teken naar van contrasten. Een spannend interieur ontstaat uit door te spelen naar met contrast in de kleur, materiaal een en licht. We zien op tv dat in op tv het Gelderse van Uden, waar topontwerper Remy Meijers in met aan de slag gaat voor een Annelous en Sander. Zij naar staan lijnrecht tegenover tijdens elkaar op tv qua interieurstijl: hij de houdt van tijdens kleur en zij het alleen van zwart, wit en grijs. het naar Froukje kijkt dit keer binnen op tv bij van woonblogger Patrick Kooiman in Rotterdam. op Verder krijgen we door een het kijkje achter de schermen uit bij de wereldberoemde naar Nederlandse kunstenaar en fotograaf in Marie een Cecile Thijs.

De aflevering op tv staat de in het teken met van de moderne woonstijl. Monique des naar in Bouvrie neemt de metamorfose van de het huis naar van Sheila en Maurice het in Maarssen voor op haar rekening. Ze uit hebben dringend tijdens hulp nodig, van want hun 'fifty shades of de grey'-inrichting kan wel wat op tv kleur gebruiken. En in we kijken binnen naar bij een op modern in ingericht huis in Rotterdam, waar de uit grafische prints je de om door de oren de vliegen.

Woonprogramma waarin presentatrice op Froukje de naar Both, interieurarchitect Michiel de op tv tijdens Zeeuw en de diverse eigentijdse tijdens topontwerpers de tijdens laatste woontrends tonen en tips op tv geven hoe je in een op tv huis kunt naar restylen.

januari 2019
20-01-2019 18:07

RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine - RTL Woonmagazine

Seizoen 12 - Aflevering 7 - Woonmagazine. In Eindhoven richtten Astrid en Gerard 33 jaar geleden hun hele woning in met op maat gemaakte grenen meubelen. Hun dochter, Mandy, was het interieur zo zat, dat ze haar ouders opgaf voor een metam...

13-01-2019 18:08

Afl. 6

RTL Woonmagazine - Afl. 6

In Hoogerheide gaat Femke haar vader verrassen. Hij staat altijd voor anderen klaar, maar nu is het eindelijk tijd om hém eens in het zonnetje te zetten. Zijn interieur kan na dertig jaar namelijk wel een opfrisbeurt gebruiken. Topontwerper...

06-01-2019 18:08

Afl. 5

RTL Woonmagazine - Afl. 5

In Zwolle is het een volle boel in het huis van Ciska, Sandra en hun zeven zonen. Aan tafel is het iedere avond vechten voor een goed plekje en in de woonkamer is het ook puzzelen met de ruimte. Remy Meijers weet daar wel wat op. Een ingeni...

30-12-2018 18:08

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

In Barendrecht weten Eelco en Tirza niet wat ze met hun interieur aan moeten. Het is een bonte verzameling spulletjes, muziekinstrumenten en kinderspeelgoed. Maar ook de keuken heeft zijn beste tijd gehad. Jan des Bouvrie komt met een pakke...

23-12-2018 18:06

Afl. 3

RTL Woonmagazine - Afl. 3

In Emmeloord kan Kees wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van zijn appartement. Hij heeft namelijk een vorm van MS, waardoor hij niet meer goed kan lopen. Ook vindt hij inrichten en kleuren bepalen erg lastig. Onze eigen Michiel weet e...

16-12-2018 18:07

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

09-12-2018 18:07

Afl. 7

RTL Woonmagazine - Afl. 7

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

02-12-2018 18:07

Afl. 6

RTL Woonmagazine - Afl. 6

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

25-11-2018 18:07

Afl. 5

RTL Woonmagazine - Afl. 5

De aflevering staat in het teken van ontspanning. Zo brengt topontwerper Osiris Hertman rust in het huis van Wilma en Christian uit Assen. Hun monumentale woning staat vol met grote meubels die niet echt bij elkaar passen, daardoor is het e...

25-11-2018 09:06

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

De aflevering staat in het teken van luxueus wonen. Michiel de Zeeuw geeft een aantal tips en tricks op dit gebied. In Diemen hopen Javier en Rima op een metamorfose van Osiris Hertman. En modeontwerpster Josh V waant zich het liefst in hot...

18-11-2018 18:08

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

In deze aflevering zien we het grote effect van groen in je interieur. Topontwerper Marcel Wolterinck verzorgt de metamorfose voor Daphne en Rick, die hun eigen huis maar niet gezellig krijgen. Ze wonen prachtig buiten, maar binnen is het k...

18-11-2018 09:07

Afl. 3

RTL Woonmagazine - Afl. 3

Scandinavisch wonen is een blijvende trend. Jan des Bouvrie gaat aan de slag voor Yolanda en Gijsbert, die deze woonstijl graag terugzien in hun inrichting. De kinderen zijn bijna allemaal het huis uit, dus is het tijd om er een plek voor h...

11-11-2018 18:07

Afl. 3

RTL Woonmagazine - Afl. 3

Het programma staat in het teken van contrasten. Een spannend interieur ontstaat door te spelen met contrast in kleur, materiaal en licht. We zien dat in het Gelderse Uden, waar topontwerper Remy Meijers aan de slag gaat voor Annelous en Sa...

11-11-2018 09:02

Afl. 2

RTL Woonmagazine - Afl. 2

De aflevering staat in het teken van de moderne woonstijl. Monique des Bouvrie neemt de metamorfose van het huis van Sheila en Maurice in Maarssen voor haar rekening. Ze hebben dringend hulp nodig, want hun 'fifty shades of grey'-inrichting...

04-11-2018 18:07

Afl. 2

RTL Woonmagazine - Afl. 2

Woonprogramma waarin presentatrice Froukje de Both, interieurarchitect Michiel de Zeeuw en de diverse eigentijdse topontwerpers de laatste woontrends tonen en tips geven hoe je een huis kunt restylen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Woonmagazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Woonmagazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Woonmagazine bij RTL Woonmagazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Woonmagazine. Heb je een uitzending van RTL Woonmagazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Woonmagazine gemist

Woonprogramma, gepresenteerd door Nicolette van Dam, met topontwerper Piet Boon. Naast interieurtips, woontrends en nieuwtjes ook veel aandacht voor functionaliteit, design, recycling en eco-materialen. De kern van het programma is de metamorfose, met iedere week een verrassend mooi resultaat. Nieuw is de probleempitch. Drie kandidaten krijgen de kans om hun woonprobleem te uiten. Kunnen zij het deskundige `RTL Woonmagazine´-panel overtuigen van de noodzaak van een metamorfose bij hun thuis of bij iemand die het verdient? Slechts een van de drie kandidaten krijgt uiteindelijk de metamorfose van zijn of haar dromen.

Uitzending gemist van RTL Woonmagazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Woonmagazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 291
  • Laatste uitzending op 20-01-2019 om 18:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord