Programma gemist?

Seizoen de 11 - Aflevering 2 van - Woonprogramma waarin in aandacht tijdens wordt besteed aan de het woontrends

Arjen met en Miranda hebben op tv samen veel meegemaakt. Miranda kampte door met een door zwangerschapssyndroom waardoor ze het haar het eerste zwangerschap op de het nippertje overleefde. op tv Bij de tweede uit dochter ging er naar van alles mis tijdens de naar keizersnede. uit Door deze zware tijd heeft hun tijdens inrichting door stilgestaan. Ze wonen op tv in een saai tijdens rijtjeshuis met naar een bij elkaar geraapt interieur tijdens en op tv willen graag wat anders. Doordat ze door te tijdens veel stijlen mooi vinden, komen van ze er zelf een tijdens niet uit. De de opvallende plavuizenvloer is eveneens een met boosdoener. Topontwerper in Remy Meijers weet raad en het geeft het op tv huis een het make-over. Daarnaast laat in hij in Amsterdam een van uit naar zijn laatste creaties laat op zien.

Seizoen op 7 - Aflevering 3 door - in Woonprogramma met aandacht van voor nieuwe interieurs, styling en op woonideeën: Het een huis van Robbert en Laura het uit is al meer met dan een eeuw tijdens oud. Het heeft met jarenlang dienst gedaan als verpleeghuis. een Toen ze de het kochten, tijdens was het ernstig toegetakeld. Doordat naar ze het helemaal uit zelf tijdens hebben opgeknapt, heeft de woning veel tijdens betekenis voor het met stel. Ze zijn het heel tevreden met van bijna alle door kamers, behalve de woonkamer. met door Dat is hun een doorn met in op het oog. Door de langwerpige ruimte van tijdens vol met ramen een en een open haard, vinden ze uit het van lastig om een de goede indeling te maken. Topontwerper op tv James de van der Velden heeft in de oplossing en zorgt een ervoor dat het het gezin van eindelijk van de uit woonkamer kan de genieten. Daarnaast laat in Michiel een prachtig droomhuis zien, een op penthouse de met uitzicht over heel Den het op Haag.

Loreen uit woont sinds kort bij haar op tv vriend Maurice. Twaalf tijdens jaar geleden het vonden ze naar elkaar al leuk, maar tijdens ze verloren op elkaar destijds tijdens uit het oog. Na een het lastige van scheiding was Maurice benieuwd de naar zijn van oude vlam. Hij zocht haar in op en de ze bleek al het zes jaar op Bali uit te wonen. Hij uit zocht haar op in uit Indonesië en daar de in werden ze opnieuw verliefd. Nu door wonen ze naar in het naar nieuwbouwhuis van Maurice, dat erg klinisch tijdens is. Topontwerper Marcel het op Wolterinck schiet het verliefde stel te het hulp. door Daarnaast laat hij een met oude de boerderij zien die hij heeft omgetoverd naar met tot een moderne met woning.

Fien op en Jelle op hebben een zware van tijd achter de rug en naar willen nu dolgraag een samenwonen. door Toen de twee nog met maar een paar weken samen in waren, van werd bij Fien kanker de geconstateerd. Niet de ideale in een situatie om een relatie naar te beginnen, maar toch koos met Jelle ervoor om uit bij een haar te blijven. op Fien is inmiddels een op tv jaar tijdens schoon en wil niets liever met dan bij met Jelle intrekken. de Eén probleem, het appartement is in tijdens de huidige staat op naar nog niet geschikt. De uit indeling van de woning is op tijdens namelijk heel onhandig. Onze nieuwe de topontwerper en naar architect Bob Manders geeft het naar in appartement een grondige metamorfose. Daarnaast tijdens laat hij zijn prachtige van droomhuis het zien.

Monique des de Bouvrie zet een het spetterende een metamorfose neer. Karolien op en haar drie dochters de kunnen namelijk tijdens wel wat kleur in in huis gebruiken. Na een in moeilijke een periode is het interieur alles op behalve licht, luchtig tijdens en trendy. Met een lichte kleuren en op een andere opstelling van met de meubels in maakt Monique het van hun woonkamer een prachtige, het in eigentijdse living. Interieurarchitect Michiel tijdens de Zeeuw geeft op goede tips voor een bekend op tv probleem, namelijk op hoe licht in een huis door te gebruiken zodat in het sfeervol en naar gezellig wordt. Hij tijdens laat zien hoe je een de goed de lichtplan maakt. Het prachtige droomhuis van uit Monique des tijdens Bouvrie is er een een om bij met weg te door dromen.

In een het Drentse uit Zwiggelte gunt Anouk het haar hardwerkende ouders een nieuw op tv interieur. Haar vader, met Paul, is varkensboer naar en werkt zeven tijdens dagen uit per week. Haar moeder, Gea, door zorgt voor Anouk, in omdat zij door op de ziekte naar van Lyme aan huis uit is gekluisterd. Aan de de inrichting het van huis hebben uit ze nooit echt iets op gedaan. Topontwerper Remy van Meijers pakt het deze opdracht uit met beide handen aan het en maakt er een een modern en het gezellig familiehuis een van.

Topontwerper Jan des naar Bouvrie staat naar voor een met flinke uitdaging. De boerderij van met Heleen en Dirk met is verre van het trendy. uit Het jonge door stel is liever buiten dan binnen, het omdat ze binnen een totaal niet op weten wat ze uit met het de ruimte aan op moeten. Jan des tijdens Bouvrie laat zien een dat er helemaal het geen sloopwerk aan te pas hoeft in te op tv komen om van de woonkamer de op tv een gezellig thuis te maken. Interieurontwerper tijdens Michiel door de Zeeuw neemt in in de minimetamorfose met de schouw van in William en Peter onder op handen. Zij het zitten al tijden met op tv een onafgewerkte haard een omdat hun stijlen uit niet door matchen. Natuurlijk heeft Jan des Bouvrie in door weer een prachtig droomhuis. Hij laat van zien in dat binnen de muren van van een Amsterdamse naar stadsvilla iets heel anders met schuilgaat dan je naar uit verwacht.

Topontwerper naar Remy Meijers maakt een ontwerp door voor in de woonkamer van Ellen en een Sil. Het naar jonge stel gaat samenwonen uit door in het huis van Sil, op tv dat met nu nog een echt studentikoos met mannenhuis is. in Remy Meijers maakt een met ontwerp voor de naar woonkamer waarbij met hij zelfs fleurige naar kleuren gebruikt. Hij op tv maakt de woonkamer gezellig en de vrouwelijk met door het behoud in van de stoere elementen. naar Het met droomhuis van Remy is een stadsvilla in met de grandeur naar en authentieke op tv details uit 1900 en een de luxe en naar het comfort van tijdens nu. door Ook wordt er op aandacht besteed met aan de Dutch Design-week met die in oktober 2014 naar plaatsvond in Eindhoven. uit Michiel op de Zeeuw maakt kennis met de naar ambassadeurs de van de een Dutch Design-week.

Topontwerper Marcel met Wolterinck maakt naar een ontwerp voor een door zeer een speciale en uitzonderlijke woning. Jouke van en Marian wonen namelijk het in uit een kerk in Appelscha. Het uit kerkhof het is hun tuin en in met de kelder van zijn graven. een De ruimte is geweldig, uit maar wel groot en door hoog. Dat maakt een in het moeilijk de woonkamer door sfeervol en gezellig een in te op richten. Bovendien is met de open keuken op een onhandige tijdens manier geplaatst. Voor door de woonkamer met met open keuken op in de in kerk maakt op Marcel Wolterinck een ontwerp op tv waardoor de uit grote hoge ruimte door toch een intieme en gezellige sfeer in krijgt. naar Daarnaast neemt de Marcel ons mee naar in Portugal waar uit zijn droomhuis staat.

Topontwerper op tv Edward van door Vliet maakt een in ontwerp voor de woonkamer uit van Yvonne op tv en Jack. Het jonge stel heeft met een veel gereisd. Nu ze een naar zoontje hebben het van een jaar oud, willen uit de ze zich settelen in De Rijp. door Yvonne tijdens wil graag van van hun huis door een thuis maken, een maar ze weet niet hoe. in Edward van Vliet maakt het op een ontwerp waarin een door modern koloniale sfeer met bepalend is. Het droomhuis de van Edward naar van Vliet staat op dit keer in het Noord-Hollandse tijdens Bergen. de Interieurarchitect Michiel de Zeeuw door laat in zien hoe je een van onpraktisch, klein met keukenblok met een op paar ingrepen bruikbaarder kunt naar maken.

Niemand door minder dan uit Monique des Bouvrie met staat voor een bijzondere uitdaging. het Zij maakt een ontwerp het in voor een heel creatief gezin uit van op Dronten. Met haar ontwerp in brengt zij verschillende functies samen met en door creëert zij rust een in een hele kleurrijke door woonkamer. Interieurarchitect Michiel de met Zeeuw gaat het in uit de mini-make-over aan uit de slag in Amsterdam. door Hij brengt karakter in een in woonkamer op die oogt de als een inspiratieloze showroom. Ook geeft door Monique uit des Bouvrie een rondleiding op tv door het eigen een privézomerhuis van de in familie des Bouvrie de in op Saint-Tropez.

In van Nuenen gaan we aan op tv de slag met de een de feestcentrum. Jarenlang runden Ingrid en een Tom hier een op cateringbedrijf, café door en feestzaal, maar daar op tv komt op nu verandering in. de De eigenaren willen er graag met in hun gezin gaan de wonen, een maar hoe pak je door dat uit aan? Een mooie opdracht voor op tv topontwerper op tv Monique des Bouvrie!

Topontwerper van Marcel Wolterinck gaat aan de uit slag in met een voormalig pakhuis van in Harlingen. de Marcel maakt van een ontwerp voor een keuken in naar een van lastige ruimte met schuine wanden in door en veel ramen. Het tijdens dakterras wordt ook op tv door hem ontworpen en op krijgt een echte Wolterinck-look. naar Daarnaast neemt op hij ons mee uit naar Portugal en een laat een door hem naar ontworpen droomhuis zien. het Michiel de Zeeuw naar bespreekt met trendwatcher naar door Saskia Huiting de in nieuwste interieurtrends.

Topontwerper de Remy Meijers de maakt een bijzonder met ontwerp voor een woonboot. in Hij laat zien hoe de je van oude materialen een nieuwe functie geeft de en naar deze combineert met met design. Ook leidt Remy ons naar een rond in een tijdens prachtig door hem ontworpen droomhuis een in Bunnik. In de een mini-metamorfose heeft Michiel uit de Zeeuw de op oplossing uit voor een op saaie, hoge muur. Hij maakt op er in een echte eyecatcher door van.

november 2017
18-11-2017 12:30

RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine - RTL Woonmagazine

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Woonprogramma waarin aandacht wordt besteed aan de woontrends

17-11-2017 13:14

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

Arjen en Miranda hebben samen veel meegemaakt. Miranda kampte met een zwangerschapssyndroom waardoor ze haar eerste zwangerschap op het nippertje overleefde. Bij de tweede dochter ging er van alles mis tijdens de keizersnede. Door deze zwar...

16-11-2017 13:05

RTL Woonmagazine

RTL Woonmagazine - RTL Woonmagazine

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Woonprogramma met aandacht voor nieuwe interieurs, styling en woonideeën: Het huis van Robbert en Laura is al meer dan een eeuw oud. Het heeft jarenlang dienst gedaan als verpleeghuis. Toen ze het kochten, was het...

15-11-2017 13:07

Afl. 2

RTL Woonmagazine - Afl. 2

Loreen woont sinds kort bij haar vriend Maurice. Twaalf jaar geleden vonden ze elkaar al leuk, maar ze verloren elkaar destijds uit het oog. Na een lastige scheiding was Maurice benieuwd naar zijn oude vlam. Hij zocht haar op en ze bleek al...

14-11-2017 13:06

Afl. 1

RTL Woonmagazine - Afl. 1

Fien en Jelle hebben een zware tijd achter de rug en willen nu dolgraag samenwonen. Toen de twee nog maar een paar weken samen waren, werd bij Fien kanker geconstateerd. Niet de ideale situatie om een relatie te beginnen, maar toch koos Jel...

13-11-2017 13:06

Afl. 10

RTL Woonmagazine - Afl. 10

Monique des Bouvrie zet een spetterende metamorfose neer. Karolien en haar drie dochters kunnen namelijk wel wat kleur in huis gebruiken. Na een moeilijke periode is het interieur alles behalve licht, luchtig en trendy. Met lichte kleuren e...

11-11-2017 12:29

Afl. 1

RTL Woonmagazine - Afl. 1

In het Drentse Zwiggelte gunt Anouk haar hardwerkende ouders een nieuw interieur. Haar vader, Paul, is varkensboer en werkt zeven dagen per week. Haar moeder, Gea, zorgt voor Anouk, omdat zij door de ziekte van Lyme aan huis is gekluisterd....

10-11-2017 13:21

Afl. 9

RTL Woonmagazine - Afl. 9

Topontwerper Jan des Bouvrie staat voor een flinke uitdaging. De boerderij van Heleen en Dirk is verre van trendy. Het jonge stel is liever buiten dan binnen, omdat ze binnen totaal niet weten wat ze met de ruimte aan moeten. Jan des Bouvri...

09-11-2017 13:11

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

Topontwerper Remy Meijers maakt een ontwerp voor de woonkamer van Ellen en Sil. Het jonge stel gaat samenwonen in het huis van Sil, dat nu nog een echt studentikoos mannenhuis is. Remy Meijers maakt een ontwerp voor de woonkamer waarbij hij...

08-11-2017 13:06

Afl. 7

RTL Woonmagazine - Afl. 7

Topontwerper Marcel Wolterinck maakt een ontwerp voor een zeer speciale en uitzonderlijke woning. Jouke en Marian wonen namelijk in een kerk in Appelscha. Het kerkhof is hun tuin en in de kelder zijn graven. De ruimte is geweldig, maar wel ...

07-11-2017 13:08

Afl. 6

RTL Woonmagazine - Afl. 6

Topontwerper Edward van Vliet maakt een ontwerp voor de woonkamer van Yvonne en Jack. Het jonge stel heeft veel gereisd. Nu ze een zoontje hebben van een jaar oud, willen ze zich settelen in De Rijp. Yvonne wil graag van hun huis een thuis ...

06-11-2017 13:08

Afl. 5

RTL Woonmagazine - Afl. 5

Niemand minder dan Monique des Bouvrie staat voor een bijzondere uitdaging. Zij maakt een ontwerp voor een heel creatief gezin uit Dronten. Met haar ontwerp brengt zij verschillende functies samen en creëert zij rust in een hele kleurrijke ...

05-11-2017 09:28

Afl. 8

RTL Woonmagazine - Afl. 8

In Nuenen gaan we aan de slag met een feestcentrum. Jarenlang runden Ingrid en Tom hier een cateringbedrijf, café en feestzaal, maar daar komt nu verandering in. De eigenaren willen er graag met hun gezin gaan wonen, maar hoe pak je dat aan...

03-11-2017 13:08

Afl. 4

RTL Woonmagazine - Afl. 4

Topontwerper Marcel Wolterinck gaat aan de slag in een voormalig pakhuis in Harlingen. Marcel maakt een ontwerp voor een keuken in een lastige ruimte met schuine wanden en veel ramen. Het dakterras wordt ook door hem ontworpen en krijgt een...

02-11-2017 13:05

Afl. 3

RTL Woonmagazine - Afl. 3

Topontwerper Remy Meijers maakt een bijzonder ontwerp voor een woonboot. Hij laat zien hoe je oude materialen een nieuwe functie geeft en deze combineert met design. Ook leidt Remy ons rond in een prachtig door hem ontworpen droomhuis in Bu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Woonmagazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Woonmagazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Woonmagazine bij RTL Woonmagazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Woonmagazine. Heb je een uitzending van RTL Woonmagazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Woonmagazine gemist

Woonprogramma, gepresenteerd door Nicolette van Dam, met topontwerper Piet Boon. Naast interieurtips, woontrends en nieuwtjes ook veel aandacht voor functionaliteit, design, recycling en eco-materialen. De kern van het programma is de metamorfose, met iedere week een verrassend mooi resultaat. Nieuw is de probleempitch. Drie kandidaten krijgen de kans om hun woonprobleem te uiten. Kunnen zij het deskundige `RTL Woonmagazine´-panel overtuigen van de noodzaak van een metamorfose bij hun thuis of bij iemand die het verdient? Slechts een van de drie kandidaten krijgt uiteindelijk de metamorfose van zijn of haar dromen.

Uitzending gemist van RTL Woonmagazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Woonmagazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 182
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord