Programma gemist?

Seizoen van 9 - Aflevering de 7 - Consumentenmagazine de (2019). Als er misstanden aan in het licht komen, in slaan door de makers van 'Rambam' altijd het met van ongelijke munt terug. door Met drie nieuwe gezichten met en oud gediende Yora Rienstra het tijdens pakken de Rambammers weer op van originele tijdens en creatieve wijze zaken naar aan die niet op kloppen en de komen er dingen aan tijdens het licht die tijdens niet in een de haak zijn.

Met de drie nieuwe gezichten en tijdens oud gediende op tv Yora Rienstra pakken het de Rambammers weer tijdens op originele door en creatieve wijze zaken het aan die niet kloppen naar en op komen er dingen aan het het licht die een niet in de op haak zijn.

In de het krant op tv kom je steeds vaker op 'onafhankelijke' onderzoekjes op tv tegen zoals 'Nederlander uit heeft tomeloze liefde voor water' uit en 'Nederlandse werknemers vinden op tv goede koffie tijdens belangrijker dan lunch'. met Maar opmerkelijk veel van naar dit met soort onderzoeken blijkt betaald door in de het producenten van diezelfde producten. uit Rambam vraagt zich door af: zijn van feiten te koop? tijdens De Rambammers met komen erachter dat op sommige marktonderzoeksbureaus meer door dan bereid zijn het de klant de naar de zin de te maken, en op niet zo van onafhankelijk en objectief zijn. een Ze blijken van de uitslag de van het van onderzoek te kunnen sturen naar en de gewenste krantenkop als door uitgangspunt te op tv kunnen het nemen. De Rambammers ontdekken dat wetenschappers uit ook niet door altijd door onafhankelijk zijn. Ze verbinden zich met soms aan kenniscentra in gefinancierd door de industrie. van Dezelfde wetenschappers zijn met van bereid onderzoek te doen met met als uitkomst een vooraf in van gewenste uitslag.

De Rambammers uit duiken in met de wereld van influencers. door Ze zijn een ooit begonnen de op hun zolderkamertje de als onschuldige vloggers, tijdens maar inmiddels kan niemand met meer om ze heen: naar influencers. Ze delen van op alles met door ons: liefdes, ruzies, van wat uit ze eten, drinken en dragen. door Door van deze openheid voelen in ze bijna als echte vrienden. Maar met hoe oprecht zijn tijdens deze influencers nog, door op nu er steeds meer door geld valt naar te verdienen in deze business? Rambam het door laat zien hoe in 'influencer marketing' in met zijn werk gaat en naar onderzoekt hoe ver door sommige vloggers gaan voor van wat geld. Rambammer Sahil door probeert uit ondertussen zelf een wat extra geld te tijdens verdienen als micro-influencer. De uit Rambammers zoeken de van grens op. Zijn met influencers bereid om naar een extreem ongezond door energiedrankje te door promoten? Eentje met door tien keer zoveel taurine als met naar normaal en dus heel gevaarlijk tijdens voor de doelgroep? van En zijn ze uit bereid daarbij te met 'vergeten' tijdens te melden dat het om een reclame gaat? Zolang in je maar flink wat op tv geld biedt, uit blijkt het sommige influencers van niks uit een te uit maken.

Vanaf vanavond het is de Rambam weer elke een donderdag om 20:55 uur een te zien op NPO door 3. Dit naar seizoen pakken de een programmamakers weer met door veel humor, op originele op tv en creatieve wijze, zaken uit aan die het niet kloppen. Rambam kent door drie nieuwe verslaggevers: het Filemon Wesselink, Sahil van Amar door Aïssa en Sophie Frankenmolen. Alleen Yora op Rienstra is tijdens overgebleven van afgelopen seizoen. Tijdens met de seizoensopener op tv duiken de Rambammers in in een de wereld van in de identiteitsfraude en stelen zij de van identiteit van de een collega-Rambammer. Wat kan van je allemaal doen het met op slechts een uit kopie van iemands paspoort of rijbewijs? het in De Rambammers openen bankrekeningnummers, uit ze bestellen de duurste producten in in en huren een huis. Allemaal op op tv naam van een hun nietsvermoedende collega. Zonder op al te met veel op moeite stapelen de strafbare feiten uit zich op tv op. Lees meer over Rambam op op tv gids.tv/programma/rambam.

Een originele op tv Picasso aan uit de muur of een de prachtige, genummerde litho van door Corneille. Wie het wil op dat nu niet? Maar met hoe weet je als kunstliefhebber een nou of naar het een kunstwerk van je dromen echt is de een of nep? De met Rambammers gaan als naïeve door kunstkopers shoppen in het Spiegelkwarier de in Amsterdam, dé de een hotspot voor binnen- en buitenlandste een kunstliefhebbers. Ze ontdekken van dat de kunstconsument gebaat het is bij in een flinke dosis scepsis in als ze met een tijdens aanschaf overweegt. Bij twee galeries waar uit de Rambammers binnenstappen door komen ze de er namelijk bedrogen tijdens uit.

Sugardating, in Amerika met op tv is het al jaren een de bekend fenomeen en de inmiddels is tijdens het ook in Nederland met aan van een opmars bezig. met Het idee is simpel: rijke uit mannen met of vrouwen, op zoek naar leuk tijdens gezelschap, worden tijdens online gekoppeld aan jonge de dames of een heren die met graag luxe naar cadeautjes ontvangen en een zakcentje willen naar verdienen. Iedereen blij, door zou in je denken? Of is het door te een mooi om waar te zijn? op tv Rambam duikt door in de door wereld van het het sugardaten door door zelf in de huid te van kruipen van rijke sugardaddy's op tv en welwillende met sugarbaby's. Yora en uit Gwen melden zich uit op een de sites aan als jonge op tv studentes naar op zoek naar een tijdens luxueus leventje en ontmoeten uit zo de een paar sugardaddy's een die hen wel willen overladen met door cadeautjes. door Lars en in Veras steken zichzelf in een hun mooiste in pak om door het te kunnen als tijdens rijke mannen op zoek door naar leuk gezelschap. Zo ontdekken het de Rambammers of met sugardating altijd zo de onschuldig is als van het tijdens lijkt.

Voor veel bedrijven het door zijn ouderen een gemakkelijke prooi: de kwetsbaar, met alleenwonend en goed van het vertrouwen. Rambam ging een undercover bij bedrijven die zich met op de senioren richten en onthult welke door trucs uit zij gebruiken op om producten aan uit te smeren. De verkoopstreken waar de uit op tv Rambammers op stuiten, gaan op tv van kwaad op tv tot erger. Niemand de minder dan Henk Krol, van dé voorvechter voor met ouderenrechten in Nederland, uit komt de Rambammers de een handje helpen de om een op aantal slimme verkoopjongens een koekje van tijdens eigen deeg te tijdens in geven.

Rambam de duikt in de tijdens wereld van de met ayahuasca, een hallucinerende thee die een uit op lijst 1 van in de opiumwet staat en met steeds vaker wordt door aangeboden als therapie. Maar tijdens zijn er ook op gevaren? En in verlopen van aangeboden theeceremonies op de de juiste manier?

Rambam duikt in de de wereld tijdens van de ayahuasca, een een hallucinerende thee uit die op lijst 1 tijdens op van de opiumwet op staat en steeds vaker wordt aangeboden in als therapie. Maar uit zijn er de ook met gevaren? En verlopen aangeboden tijdens theeceremonies op de naar juiste manier?

De op Rambammers bezoeken een het tiental hondenscholen die aangesloten met zijn op tv bij de Koninklijke tijdens Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV). Hier filmen in zij hoe met de scholen op op grote de schaal attributen als slipkettingen, prik- en het stroombanden tijdens gebruiken. Fractievoorzitter Marianne Thieme de van met De Partij voor de uit Dieren is het geschrokken door de beelden en tijdens vindt het dierenmishandeling. Ze door kondigt aan uit Kamervragen te zullen op stellen over het van uitblijven van de wet met een die de hulpmiddelen de verbiedt.

februari 2019
21-02-2019 21:00

Rambam

RamBam - Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Consumentenmagazine (2019). Als er misstanden aan het licht komen, slaan de makers van 'Rambam' altijd met ongelijke munt terug. Met drie nieuwe gezichten en oud gediende Yora Rienstra pakken de Rambammers weer o...

14-02-2019 20:55

Rambam

RamBam - Rambam

In RAMBAM zetten vijf creatieve televisiemakers hier een streep onder en pakken ze op onconventionele en anarchistische wijze maatschappelijke onrecht aan. Niet door met een vingertje te wijzen of met een oplossing te komen, maar door een s...

07-02-2019 21:00

Rambam

RamBam - Rambam

In RAMBAM zetten vijf creatieve televisiemakers hier een streep onder en pakken ze op onconventionele en anarchistische wijze maatschappelijke onrecht aan. Niet door met een vingertje te wijzen of met een oplossing te komen, maar door een s...

31-01-2019 21:00

Rambam

RamBam - Rambam

Met drie nieuwe gezichten en oud gediende Yora Rienstra pakken de Rambammers weer op originele en creatieve wijze zaken aan die niet kloppen en komen er dingen aan het licht die niet in de haak zijn.

24-01-2019 21:00

Marktonderzoek

RamBam - Marktonderzoek

In de krant kom je steeds vaker 'onafhankelijke' onderzoekjes tegen zoals 'Nederlander heeft tomeloze liefde voor water' en 'Nederlandse werknemers vinden goede koffie belangrijker dan lunch'. Maar opmerkelijk veel van dit soort onderzoeken...

17-01-2019 20:55

Influencers

RamBam - Influencers

De Rambammers duiken in de wereld van influencers. Ze zijn ooit begonnen op hun zolderkamertje als onschuldige vloggers, maar inmiddels kan niemand meer om ze heen: influencers. Ze delen van alles met ons: liefdes, ruzies, wat ze eten, drin...

10-01-2019 20:55

Terug: Rambam

RamBam - Terug: Rambam

Vanaf vanavond is Rambam weer elke donderdag om 20:55 uur te zien op NPO 3. Dit seizoen pakken de programmamakers weer met veel humor, op originele en creatieve wijze, zaken aan die niet kloppen. Rambam kent drie nieuwe verslaggevers: File...

01-03-2018 21:00

Rambam

RamBam - Rambam

In RAMBAM zetten vijf creatieve televisiemakers hier een streep onder en pakken ze op onconventionele en anarchistische wijze maatschappelijke onrecht aan. Niet door met een vingertje te wijzen of met een oplossing te komen, maar door een s...

22-02-2018 20:55

Valse kunst

RamBam - Valse kunst

Een originele Picasso aan de muur of een prachtige, genummerde litho van Corneille. Wie wil dat nu niet? Maar hoe weet je als kunstliefhebber nou of het kunstwerk van je dromen echt is of nep? De Rambammers gaan als naïeve kunstkopers shopp...

15-02-2018 21:00

Sugardating

RamBam - Sugardating

Sugardating, in Amerika is het al jaren een bekend fenomeen en inmiddels is het ook in Nederland aan een opmars bezig. Het idee is simpel: rijke mannen of vrouwen, op zoek naar leuk gezelschap, worden online gekoppeld aan jonge dames of her...

08-02-2018 20:55

Ouderenmishandeling

RamBam - Ouderenmishandeling

Voor veel bedrijven zijn ouderen een gemakkelijke prooi: kwetsbaar, alleenwonend en goed van vertrouwen. Rambam ging undercover bij bedrijven die zich op senioren richten en onthult welke trucs zij gebruiken om producten aan te smeren. De v...

01-02-2018 21:00

Handel in data

RamBam - Handel in data

In RAMBAM zetten vijf creatieve televisiemakers hier een streep onder en pakken ze op onconventionele en anarchistische wijze maatschappelijke onrecht aan. Niet door met een vingertje te wijzen of met een oplossing te komen, maar door een s...

30-01-2018 23:05

Ayahuasca

RamBam - Ayahuasca

Rambam duikt in de wereld van de ayahuasca, een hallucinerende thee die op lijst 1 van de opiumwet staat en steeds vaker wordt aangeboden als therapie. Maar zijn er ook gevaren? En verlopen aangeboden theeceremonies op de juiste manier?

25-01-2018 20:55

Ayahuasca

RamBam - Ayahuasca

Rambam duikt in de wereld van de ayahuasca, een hallucinerende thee die op lijst 1 van de opiumwet staat en steeds vaker wordt aangeboden als therapie. Maar zijn er ook gevaren? En verlopen aangeboden theeceremonies op de juiste manier?

23-01-2018 22:50

Rambam

RamBam - Rambam

De Rambammers bezoeken een tiental hondenscholen die aangesloten zijn bij de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV). Hier filmen zij hoe de scholen op grote schaal attributen als slipkettingen, prik- en stroombanden gebruiken...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RamBam gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RamBam de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RamBam bij RamBam liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RamBam. Heb je een uitzending van RamBam gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RamBam gemist

In RAMBAM zetten vijf creatieve televisiemakers hier een streep onder en pakken ze op onconventionele en anarchistische wijze maatschappelijke onrecht aan. Niet door met een vingertje te wijzen of met een oplossing te komen, maar door een slimme en grappige actie op touw te zetten in RAMBAM. Met Ronald Snijders, Jarrod Francisco, Rogier Cornelisse, Linda Hakeboom en Niels van der Laan.

Uitzending gemist van RamBam? Hier kun je alle uitzendingen van RamBam kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 21-02-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord