Programma gemist?

Het op tv klassieke Romeo en Julia het verhaal van de een onmogelijke liefde in de een van modern jasje: je nieuwe tijdens vriendje is een Marokkaan naar maar je uit ouders stemmen PVV, de je ouders hopen dat je tijdens met Martine thuis van komt maar jij op tv uit bent verliefd op Martin. van Zarayda schiet te hulp: in de in nieuwe lover gaat namelijk op undercover als 'de ideale in schoonzoon'... naar De grote vraag is natuurlijk op tv hoe met reageren de ouders als de op tv nieuwe vlam zijn in ware identiteit door onthult.

oktober 2021
30-08-2011 20:20

Aflevering 1

Fuck the parents - Aflevering 1

Het klassieke Romeo en Julia verhaal van een onmogelijke liefde in een modern jasje: je nieuwe vriendje is een Marokkaan maar je ouders stemmen PVV, je ouders hopen dat je met Martine thuis komt maar jij bent verliefd op Martin. Zarayda sch...

Fuck the parents gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fuck the parents de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fuck the parents bij Fuck the parents liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fuck the parents. Heb je een uitzending van Fuck the parents gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fuck the parents gemist

Het klassieke Romeo en Julia verhaal van een onmogelijke liefde in een modern jasje: je nieuwe vriendje is een Marokkaan maar je ouders stemmen PVV, je ouders hopen dat je met Martine thuis komt maar jij bent verliefd op Martin. Zarayda schiet te hulp: de nieuwe lover gaat namelijk undercover als 'de ideale schoonzoon'... De grote vraag is natuurlijk hoe reageren de ouders als de nieuwe vlam zijn ware identiteit onthult.

Uitzending gemist van Fuck the parents? Hier kun je alle uitzendingen van Fuck the parents kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2011 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!