Programma gemist?

Bekende Nederlanders een maken hun eigen programma, tijdens los van interviewers door en bestaande in formats, over een onderwerp een het dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, het van Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen van de de vrije hand. Zij mogen uit in beeld uit brengen waar hun in hart naar de uit gaat. Carte Blanche van is een naar van de pilots in het kader in van van TV Lab. Actrice en een zangeres Birgit Schuurman ergert door zich al jaren door met aan de manier het waarop de tv op aandacht geeft aan muziek. Door de in door nummers in te korten tijdens komt het in verhaal vaak niet op tv uit de verf. Maar een ik heb van nu carte blanche. Ga het er dus maar uit lekker voor zitten, neem een het glaasje wijn in en blijf het nummer een uitkijken. tijdens Tegelijkertijd maakt zij van de een gelegenheid gebruik het in stereotype door beeld dat men uit van haar uit heeft, dat van stoere rock uit chick, onderuit te uit halen. Birgit laat zien op tv wie de échte van Birgit Schuurman is. een Acteur op tv Frank Lammers hoorde een Gerd Leers, op minister voor Immigratie op en Asiel, op de de radio zeggen dat met het zoeken naar door geluk geen op tv reden is om mensen asiel naar te verlenen. Het zette het van hem aan het denken: Als geluk uit geen reden is naar om asiel in te van zoeken, wat dan wel? Frank een denkt in in het AZC in Almere op het antwoord op op tv deze vraag te vinden. naar Model een Kim Feenstra heeft op tv een nieuwe door liefde in haar leven: met Mickey. Maar deze Siberische husky naar op heeft meer nodig dan liefde alleen. met Kim door gaat op door zoek naar een manier om door haar poolhond de gelukkig te in maken.

juni 2021
31-08-2011 21:30

Aflevering 1

Carte Blanche - Aflevering 1

Bekende Nederlanders maken hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar ...

Carte Blanche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carte Blanche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carte Blanche bij Carte Blanche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carte Blanche. Heb je een uitzending van Carte Blanche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carte Blanche gemist

Bekende Nederlanders maken in Carte Blanche hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar hun hart naar uit gaat. Carte Blanche is een van de pilots in het kader van TV Lab.

Uitzending gemist van Carte Blanche? Hier kun je alle uitzendingen van Carte Blanche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!