Programma gemist?

Bekende met Nederlanders maken naar hun eigen programma, los van een interviewers en de bestaande formats, over met een onderwerp in dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, een Frank Lammers en door Kim Feenstra krijgen tijdens tijdens de vrije hand. Zij mogen in van beeld brengen in waar hun hart tijdens naar uit in gaat. Carte Blanche is de een van naar de pilots in door het kader van TV Lab. een Actrice en zangeres de Birgit Schuurman ergert op tv zich al door jaren aan de manier het waarop de tv met aandacht tijdens geeft aan muziek. Door de met nummers de in te korten komt op het van verhaal vaak niet door uit de verf. op tv Maar ik heb nu carte blanche. op Ga er dus naar maar lekker tijdens voor zitten, neem tijdens een glaasje wijn door en blijf het op tv nummer uitkijken. Tegelijkertijd de maakt zij van tijdens de gelegenheid op tv gebruik het op tv stereotype beeld dat men van in haar heeft, een dat van stoere rock naar chick, onderuit op te halen. Birgit laat naar zien op tv wie de échte Birgit Schuurman is. in Acteur Frank Lammers tijdens hoorde Gerd door Leers, minister tijdens voor Immigratie op en Asiel, op de door radio zeggen tijdens dat het zoeken naar geluk tijdens geen tijdens reden is om mensen asiel naar te verlenen. Het zette het tijdens hem aan het denken: Als een geluk geen reden is tijdens om asiel te door zoeken, wat een dan in wel? Frank denkt in het van AZC in Almere het op met antwoord op deze vraag te een vinden. Model Kim uit Feenstra op tv heeft een nieuwe liefde in haar in leven: Mickey. op tv Maar deze in Siberische husky heeft meer nodig naar dan liefde alleen. een van Kim gaat op zoek naar een de tijdens manier om haar de poolhond gelukkig te op tv maken.

februari 2021
31-08-2011 21:30

Aflevering 1

Carte Blanche - Aflevering 1

Bekende Nederlanders maken hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar ...

Carte Blanche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carte Blanche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carte Blanche bij Carte Blanche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carte Blanche. Heb je een uitzending van Carte Blanche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carte Blanche gemist

Bekende Nederlanders maken in Carte Blanche hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar hun hart naar uit gaat. Carte Blanche is een van de pilots in het kader van TV Lab.

Uitzending gemist van Carte Blanche? Hier kun je alle uitzendingen van Carte Blanche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!