Programma gemist?

Bekende Nederlanders uit maken hun van eigen programma, los van interviewers door en bestaande door formats, op tv over een onderwerp dat zij belangrijk uit vinden. Birgit van Schuurman, Frank Lammers en het Kim de Feenstra krijgen de vrije hand. in Zij mogen in van beeld in brengen waar hun hart naar met uit met gaat. Carte Blanche is een van van de pilots de het in het kader van TV naar Lab. Actrice en op zangeres Birgit op Schuurman ergert op zich al jaren aan in de manier waarop de met tv van aandacht geeft aan muziek. Door de met nummers in te tijdens naar korten komt het op tv verhaal vaak niet uit de uit verf. Maar op ik heb nu carte blanche. van Ga er op tv dus naar maar lekker voor zitten, in neem een naar glaasje wijn en blijf het de nummer uitkijken. Tegelijkertijd met maakt op zij van de gelegenheid gebruik het in stereotype beeld met dat op men van haar naar heeft, dat van stoere rock het chick, onderuit te halen. de Birgit laat met zien wie de ├ęchte uit Birgit van Schuurman is. Acteur tijdens Frank Lammers hoorde Gerd uit Leers, minister voor Immigratie het en Asiel, op door de van radio zeggen dat het zoeken in naar geluk geen op reden is tijdens om uit mensen asiel te verlenen. Het zette een hem met aan het uit denken: Als geluk in geen reden is om asiel te op tv zoeken, in wat dan naar wel? Frank denkt het in het AZC in in Almere het antwoord op uit deze een vraag te vinden. in Model Kim Feenstra heeft de een nieuwe het liefde in haar leven: Mickey. het Maar deze Siberische met husky heeft naar meer nodig dan liefde in alleen. op Kim gaat op op zoek naar een op manier om haar poolhond gelukkig van te het maken.

december 2021
31-08-2011 21:30

Aflevering 1

Carte Blanche - Aflevering 1

Bekende Nederlanders maken hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar ...

Carte Blanche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carte Blanche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carte Blanche bij Carte Blanche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carte Blanche. Heb je een uitzending van Carte Blanche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carte Blanche gemist

Bekende Nederlanders maken in Carte Blanche hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar hun hart naar uit gaat. Carte Blanche is een van de pilots in het kader van TV Lab.

Uitzending gemist van Carte Blanche? Hier kun je alle uitzendingen van Carte Blanche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!