Programma gemist?

Bekende Nederlanders maken het hun eigen de programma, los van interviewers naar en bestaande formats, de over een tijdens onderwerp dat zij belangrijk de vinden. Birgit Schuurman, met Frank de Lammers en uit Kim Feenstra krijgen de vrije de hand. van Zij mogen in beeld door brengen waar de hun hart naar uit gaat. Carte met Blanche is de een van een de pilots in het op tv kader van TV door Lab. Actrice door en zangeres Birgit op tv Schuurman ergert op zich al jaren op aan de manier een waarop de tv aandacht geeft de aan muziek. Door de van nummers van in te door korten komt het verhaal het vaak niet de uit de verf. Maar ik heb het met nu carte blanche. van Ga er dus op maar lekker voor zitten, naar neem een het glaasje wijn en blijf het op tv nummer op uitkijken. Tegelijkertijd maakt uit zij van de van gelegenheid gebruik het stereotype beeld dat in men van op haar naar heeft, dat van stoere een rock chick, onderuit een te halen. Birgit laat zien een wie de tijdens échte Birgit Schuurman van is. Acteur van Frank Lammers hoorde Gerd Leers, op minister voor Immigratie in en Asiel, de op de een radio zeggen dat in het zoeken naar geluk door geen reden is van om mensen tijdens asiel te verlenen. Het op zette hem door aan het uit denken: Als geluk geen reden van is om asiel uit te van zoeken, wat dan wel? Frank uit denkt in op tv het AZC in in Almere het antwoord op op deze op vraag te vinden. Model in Kim Feenstra naar heeft een nieuwe op liefde in haar leven: Mickey. Maar door deze Siberische in husky heeft meer naar nodig dan liefde naar alleen. in Kim gaat op zoek een naar een manier om haar het poolhond gelukkig op tv te met maken.

juli 2020
31-08-2011 21:30

Aflevering 1

Carte Blanche - Aflevering 1

Bekende Nederlanders maken hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar ...

Carte Blanche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carte Blanche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carte Blanche bij Carte Blanche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carte Blanche. Heb je een uitzending van Carte Blanche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carte Blanche gemist

Bekende Nederlanders maken in Carte Blanche hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar hun hart naar uit gaat. Carte Blanche is een van de pilots in het kader van TV Lab.

Uitzending gemist van Carte Blanche? Hier kun je alle uitzendingen van Carte Blanche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!