Programma gemist?

Bekende Nederlanders maken naar het hun eigen programma, los de van interviewers door en bestaande formats, met over een onderwerp het dat zij belangrijk tijdens vinden. Birgit Schuurman, Frank uit Lammers en Kim op Feenstra krijgen op de vrije hand. tijdens Zij mogen in de beeld brengen waar hun een hart naar uit gaat. tijdens Carte Blanche is in een naar van de pilots in het de kader van TV Lab. in Actrice en een zangeres Birgit Schuurman ergert in zich al jaren tijdens aan met de manier waarop uit de tv op tv aandacht geeft aan muziek. Door de de nummers een in te uit korten komt het de verhaal vaak niet het uit de verf. Maar de ik heb nu door carte blanche. Ga er dus naar met maar lekker voor zitten, neem een van glaasje wijn een en blijf het nummer uit uitkijken. een Tegelijkertijd maakt zij van van de met gelegenheid gebruik het stereotype beeld dat een op tv men van haar heeft, tijdens dat van stoere rock chick, naar onderuit te een halen. Birgit de laat zien wie de door échte tijdens Birgit Schuurman is. Acteur Frank Lammers in hoorde op Gerd Leers, minister voor een Immigratie en tijdens Asiel, op de het radio zeggen dat het zoeken een naar geluk geen van uit reden is om mensen asiel te uit verlenen. Het zette van hem aan naar het denken: op tv Als geluk geen reden naar is om asiel op tv te zoeken, wat op tv dan wel? Frank denkt op de in het AZC in met Almere het antwoord op deze het vraag te vinden. de Model Kim een Feenstra heeft een het nieuwe liefde uit in haar leven: tijdens Mickey. Maar deze Siberische de husky op heeft meer nodig op dan liefde alleen. Kim gaat op van zoek naar door een een manier om haar naar poolhond gelukkig te door maken.

oktober 2020
31-08-2011 21:30

Aflevering 1

Carte Blanche - Aflevering 1

Bekende Nederlanders maken hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar ...

Carte Blanche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carte Blanche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carte Blanche bij Carte Blanche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carte Blanche. Heb je een uitzending van Carte Blanche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carte Blanche gemist

Bekende Nederlanders maken in Carte Blanche hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar hun hart naar uit gaat. Carte Blanche is een van de pilots in het kader van TV Lab.

Uitzending gemist van Carte Blanche? Hier kun je alle uitzendingen van Carte Blanche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!