Programma gemist?

Bekende de Nederlanders maken hun op tv eigen programma, los van interviewers door en bestaande van formats, over een onderwerp uit dat zij belangrijk een in vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en naar Kim een Feenstra krijgen de vrije hand. een van Zij mogen in in beeld brengen waar op hun hart naar de uit gaat. Carte Blanche is een op van een de pilots in uit het kader van de TV Lab. uit Actrice en zangeres Birgit uit Schuurman ergert een zich al jaren in aan de manier waarop de de tv aandacht geeft aan in muziek. Door naar de nummers in met te korten komt tijdens het verhaal vaak tijdens niet het uit de verf. Maar ik in heb nu carte blanche. door Ga er dus een op tv maar lekker voor zitten, neem door een glaasje wijn en tijdens uit blijf het nummer uitkijken. Tegelijkertijd van maakt zij het van de gelegenheid tijdens gebruik het met stereotype beeld dat men van haar een heeft, op dat van stoere rock door chick, van onderuit te halen. Birgit laat door zien wie op de échte Birgit Schuurman naar is. Acteur Frank Lammers in hoorde Gerd Leers, op tv op minister voor Immigratie op en Asiel, op de radio op zeggen naar dat het zoeken naar geluk geen uit reden is om van mensen asiel naar te verlenen. van Het zette hem door aan het het denken: Als geluk van geen reden is om asiel op te zoeken, wat naar dan met wel? Frank denkt in tijdens het AZC in Almere het tijdens met antwoord op deze vraag te vinden. naar Model Kim Feenstra uit heeft een een nieuwe uit liefde in haar van leven: Mickey. Maar deze Siberische husky de door heeft meer nodig dan liefde met alleen. Kim gaat uit op zoek naar een een manier om een haar poolhond gelukkig een te het maken.

april 2021
31-08-2011 21:30

Aflevering 1

Carte Blanche - Aflevering 1

Bekende Nederlanders maken hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar ...

Carte Blanche gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carte Blanche de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carte Blanche bij Carte Blanche liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carte Blanche. Heb je een uitzending van Carte Blanche gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carte Blanche gemist

Bekende Nederlanders maken in Carte Blanche hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar hun hart naar uit gaat. Carte Blanche is een van de pilots in het kader van TV Lab.

Uitzending gemist van Carte Blanche? Hier kun je alle uitzendingen van Carte Blanche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-08-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!