Programma gemist?

Documentaire. naar Het meisje dat haar zus een overhaalde om in naar tijdens het zomerkamp op Utoya te komen. in De uit jongen die Anders door Behring Breivik tijdens vermomd als agent met een pontje op tv naar het tijdens eiland bracht. En een de het jongen die zijn vriend door vlak voor z'n ogen door in het hoofd geschoten de zag worden. van Ze tijdens vertellen allemaal hun aangrijpende verhaal in de de documentaire uit die uit onlangs in Noorwegen werd vertoond naar onder de op tv titel Terror Island de en verscheen nog geen maand op tv na de ramp. met Het de vertelt het het verhaal vanaf de dag dat het de jongeren van de door op tv socialistische partij AEF tijdens aankomen op het eiland. De beelden een zijn het door de organisatie naar van het met zomerkamp zelf gemaakt. Overlevenden praten achteraf een door over de mooie tijd die ze tijdens met elkaar beleefden de de tijdens de eerste met twee dagen op het kamp op en hoe ze van in het ene op naar het naar andere moment in op tv een nachtmerrie belandden. het Het laat zien hoeveel moed tijdens de jongeren hebben op tv gehad, van hoe onvoorstelbaar het moeilijk de keuzes zijn geweest waar op tv ze voor kwamen de te een staan en hoe groot een het schuldgevoel is een van overlevenden: waarom ik op wel door en hij in niet? Op 22 juli 2011 de pleegde van Anders Behring Breivik in een bomaanslag in het centrum in van Oslo. Onmiddellijk daarna met tijdens reed hij naar het door eiland Utoya waar honderden jongeren de de zomer vierden naar in en vrienden voor het door leven maakten. In op koelen bloede vermoordde uit Breivik 69 op jongeren. De massamoord is de uit grootste aanslag in Noorwegen het op tv sinds de Tweede het Wereldoorlog.

juli 2020
01-09-2011 00:15

Aflevering 1

Het Noorse drama van Utøya - Aflevering 1

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het...

Het Noorse drama van Utøya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Noorse drama van Utøya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Noorse drama van Utøya bij Het Noorse drama van Utøya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Noorse drama van Utøya. Heb je een uitzending van Het Noorse drama van Utøya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Noorse drama van Utøya gemist

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het hoofd geschoten zag worden. Ze vertellen allemaal hun aangrijpende verhaal in de documentaire die onlangs in Noorwegen werd vertoond onder de titel Terror Island en verscheen nog geen maand na de ramp. Het vertelt het verhaal vanaf de dag dat de jongeren van de socialistische partij AEF aankomen op het eiland. De beelden zijn door de organisatie van het zomerkamp zelf gemaakt. Overlevenden praten achteraf over de mooie tijd die ze met elkaar beleefden tijdens de eerste twee dagen op het kamp en hoe ze van het ene op het andere moment in een nachtmerrie belandden. Het laat zien hoeveel moed de jongeren hebben gehad, hoe onvoorstelbaar moeilijk de keuzes zijn geweest waar ze voor kwamen te staan en hoe groot het schuldgevoel is van overlevenden: waarom ik wel en hij niet? Op 22 juli 2011 pleegde Anders Behring Breivik een bomaanslag in het centrum van Oslo. Onmiddellijk daarna reed hij naar het eiland Utoya waar honderden jongeren de zomer vierden en vrienden voor het leven maakten. In koelen bloede vermoordde Breivik 69 jongeren. De massamoord is de grootste aanslag in Noorwegen sinds de Tweede Wereldoorlog.

Uitzending gemist van Het Noorse drama van Utøya? Hier kun je alle uitzendingen van Het Noorse drama van Utøya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-09-2011 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!