Programma gemist?

Documentaire. het Het meisje dat naar haar zus een overhaalde om naar het uit zomerkamp op Utoya te komen. naar De op jongen die Anders Behring Breivik de vermomd als agent op tv met het een pontje naar het eiland door van bracht. En de jongen die zijn de vriend vlak voor op tv z'n ogen door door het hoofd tijdens geschoten zag tijdens worden. Ze vertellen allemaal de hun op aangrijpende verhaal in de documentaire door die onlangs in Noorwegen op een werd vertoond onder door de titel Terror van Island en verscheen nog uit geen maand na een de ramp. Het door vertelt het verhaal tijdens vanaf de dag dat de de in jongeren van de socialistische partij van AEF op tv aankomen op het eiland. het De beelden een zijn door de een organisatie van het zomerkamp zelf met gemaakt. Overlevenden praten tijdens achteraf over de mooie op tv tijd die een ze met elkaar beleefden op tv tijdens de naar eerste twee dagen het op het kamp en op op tv hoe ze van naar het ene op het andere op moment met in een nachtmerrie in belandden. Het laat zien hoeveel moed van op de jongeren hebben het gehad, hoe onvoorstelbaar moeilijk de de keuzes zijn geweest waar met naar ze voor kwamen te staan op en door hoe groot het schuldgevoel tijdens is van uit overlevenden: waarom ik wel en het hij op niet? Op 22 juli 2011 in pleegde een Anders Behring Breivik een met bomaanslag in een het centrum van Oslo. uit Onmiddellijk daarna reed op tv hij naar op het eiland Utoya waar honderden jongeren door naar de zomer vierden en vrienden een voor door het leven maakten. In koelen bloede op tv vermoordde de Breivik 69 jongeren. De massamoord het het is de grootste aanslag door in Noorwegen sinds in de Tweede met Wereldoorlog.

juni 2021
01-09-2011 00:15

Aflevering 1

Het Noorse drama van Utøya - Aflevering 1

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het...

Het Noorse drama van Utøya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Noorse drama van Utøya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Noorse drama van Utøya bij Het Noorse drama van Utøya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Noorse drama van Utøya. Heb je een uitzending van Het Noorse drama van Utøya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Noorse drama van Utøya gemist

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het hoofd geschoten zag worden. Ze vertellen allemaal hun aangrijpende verhaal in de documentaire die onlangs in Noorwegen werd vertoond onder de titel Terror Island en verscheen nog geen maand na de ramp. Het vertelt het verhaal vanaf de dag dat de jongeren van de socialistische partij AEF aankomen op het eiland. De beelden zijn door de organisatie van het zomerkamp zelf gemaakt. Overlevenden praten achteraf over de mooie tijd die ze met elkaar beleefden tijdens de eerste twee dagen op het kamp en hoe ze van het ene op het andere moment in een nachtmerrie belandden. Het laat zien hoeveel moed de jongeren hebben gehad, hoe onvoorstelbaar moeilijk de keuzes zijn geweest waar ze voor kwamen te staan en hoe groot het schuldgevoel is van overlevenden: waarom ik wel en hij niet? Op 22 juli 2011 pleegde Anders Behring Breivik een bomaanslag in het centrum van Oslo. Onmiddellijk daarna reed hij naar het eiland Utoya waar honderden jongeren de zomer vierden en vrienden voor het leven maakten. In koelen bloede vermoordde Breivik 69 jongeren. De massamoord is de grootste aanslag in Noorwegen sinds de Tweede Wereldoorlog.

Uitzending gemist van Het Noorse drama van Utøya? Hier kun je alle uitzendingen van Het Noorse drama van Utøya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-09-2011 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!