Programma gemist?

Documentaire. Het een meisje dat een haar zus overhaalde in om naar het zomerkamp op op Utoya te naar komen. De jongen die een Anders Behring Breivik door vermomd van als agent met een op pontje naar naar het eiland bracht. En de de tijdens jongen die zijn vriend van vlak voor op z'n ogen door naar het hoofd geschoten op zag worden. Ze op vertellen allemaal hun aangrijpende met verhaal in de documentaire de die tijdens onlangs in Noorwegen de werd vertoond onder op tv de titel Terror Island en verscheen tijdens nog een geen maand na de in ramp. Het vertelt het tijdens verhaal vanaf tijdens de dag dat de de uit jongeren van de socialistische partij door AEF op aankomen op het eiland. naar De beelden zijn het door de in organisatie van het zomerkamp zelf gemaakt. de Overlevenden praten achteraf naar op over de mooie met tijd die ze met elkaar beleefden in tijdens de de eerste twee van dagen op het het kamp en hoe ze van op een het ene op het in andere moment in een nachtmerrie op door belandden. Het laat zien hoeveel moed een de jongeren van hebben gehad, hoe van onvoorstelbaar tijdens moeilijk de keuzes zijn op geweest waar in ze voor kwamen te tijdens staan en hoe groot het door uit schuldgevoel is van overlevenden: uit waarom ik een wel en hij niet? Op op tv 22 juli 2011 pleegde een op Anders Behring Breivik op tv een bomaanslag in de het centrum van Oslo. Onmiddellijk het daarna reed hij naar het uit het eiland Utoya waar honderden jongeren door naar de zomer vierden en vrienden de voor het in leven maakten. In door koelen bloede met vermoordde Breivik 69 uit jongeren. De massamoord is de grootste met aanslag in Noorwegen het sinds van de Tweede door Wereldoorlog.

oktober 2020
01-09-2011 00:15

Aflevering 1

Het Noorse drama van Utøya - Aflevering 1

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het...

Het Noorse drama van Utøya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Noorse drama van Utøya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Noorse drama van Utøya bij Het Noorse drama van Utøya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Noorse drama van Utøya. Heb je een uitzending van Het Noorse drama van Utøya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Noorse drama van Utøya gemist

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het hoofd geschoten zag worden. Ze vertellen allemaal hun aangrijpende verhaal in de documentaire die onlangs in Noorwegen werd vertoond onder de titel Terror Island en verscheen nog geen maand na de ramp. Het vertelt het verhaal vanaf de dag dat de jongeren van de socialistische partij AEF aankomen op het eiland. De beelden zijn door de organisatie van het zomerkamp zelf gemaakt. Overlevenden praten achteraf over de mooie tijd die ze met elkaar beleefden tijdens de eerste twee dagen op het kamp en hoe ze van het ene op het andere moment in een nachtmerrie belandden. Het laat zien hoeveel moed de jongeren hebben gehad, hoe onvoorstelbaar moeilijk de keuzes zijn geweest waar ze voor kwamen te staan en hoe groot het schuldgevoel is van overlevenden: waarom ik wel en hij niet? Op 22 juli 2011 pleegde Anders Behring Breivik een bomaanslag in het centrum van Oslo. Onmiddellijk daarna reed hij naar het eiland Utoya waar honderden jongeren de zomer vierden en vrienden voor het leven maakten. In koelen bloede vermoordde Breivik 69 jongeren. De massamoord is de grootste aanslag in Noorwegen sinds de Tweede Wereldoorlog.

Uitzending gemist van Het Noorse drama van Utøya? Hier kun je alle uitzendingen van Het Noorse drama van Utøya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-09-2011 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!