Programma gemist?

Documentaire. op tv Het meisje dat op haar zus een overhaalde om naar op tv het zomerkamp op Utoya te komen. op De jongen met die van Anders Behring Breivik het vermomd als agent met in een pontje het naar het eiland bracht. En de van jongen die op tv zijn vriend vlak op tv voor z'n ogen naar door op tv het hoofd geschoten zag worden. Ze door vertellen allemaal de hun op aangrijpende verhaal in de uit documentaire die in onlangs in Noorwegen op tv werd vertoond onder de van titel Terror Island en van verscheen in nog geen maand na de ramp. in met Het vertelt het verhaal vanaf de tijdens tijdens dag dat de jongeren van de het socialistische op tv partij AEF aankomen op het van eiland. De beelden op zijn tijdens door de organisatie van het naar zomerkamp zelf het gemaakt. Overlevenden praten de achteraf een over de mooie tijd op die ze met van elkaar beleefden tijdens uit de eerste tijdens twee dagen op het uit kamp en hoe ze van op tv het ene op uit uit het andere moment in een nachtmerrie op tv de belandden. Het laat zien in hoeveel moed de tijdens jongeren hebben gehad, een hoe onvoorstelbaar tijdens moeilijk de keuzes zijn geweest in waar ze in voor kwamen te staan en het hoe groot het het schuldgevoel met is van overlevenden: waarom ik de wel en naar hij niet? de Op 22 juli 2011 pleegde in Anders Behring Breivik in een op bomaanslag in het centrum door van Oslo. Onmiddellijk op tv daarna reed hij naar door met het eiland Utoya waar van honderden jongeren de zomer vierden naar en op tv vrienden voor het leven het maakten. In koelen bloede met vermoordde Breivik 69 door jongeren. De op tv massamoord is op tv de grootste aanslag in Noorwegen op tv een sinds de Tweede de Wereldoorlog.

maart 2021
01-09-2011 00:15

Aflevering 1

Het Noorse drama van Utøya - Aflevering 1

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het...

Het Noorse drama van Utøya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Noorse drama van Utøya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Noorse drama van Utøya bij Het Noorse drama van Utøya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Noorse drama van Utøya. Heb je een uitzending van Het Noorse drama van Utøya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Noorse drama van Utøya gemist

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het hoofd geschoten zag worden. Ze vertellen allemaal hun aangrijpende verhaal in de documentaire die onlangs in Noorwegen werd vertoond onder de titel Terror Island en verscheen nog geen maand na de ramp. Het vertelt het verhaal vanaf de dag dat de jongeren van de socialistische partij AEF aankomen op het eiland. De beelden zijn door de organisatie van het zomerkamp zelf gemaakt. Overlevenden praten achteraf over de mooie tijd die ze met elkaar beleefden tijdens de eerste twee dagen op het kamp en hoe ze van het ene op het andere moment in een nachtmerrie belandden. Het laat zien hoeveel moed de jongeren hebben gehad, hoe onvoorstelbaar moeilijk de keuzes zijn geweest waar ze voor kwamen te staan en hoe groot het schuldgevoel is van overlevenden: waarom ik wel en hij niet? Op 22 juli 2011 pleegde Anders Behring Breivik een bomaanslag in het centrum van Oslo. Onmiddellijk daarna reed hij naar het eiland Utoya waar honderden jongeren de zomer vierden en vrienden voor het leven maakten. In koelen bloede vermoordde Breivik 69 jongeren. De massamoord is de grootste aanslag in Noorwegen sinds de Tweede Wereldoorlog.

Uitzending gemist van Het Noorse drama van Utøya? Hier kun je alle uitzendingen van Het Noorse drama van Utøya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-09-2011 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!