Programma gemist?

Documentaire. Het meisje het dat haar zus een overhaalde tijdens om naar het zomerkamp naar op Utoya te naar komen. tijdens De jongen die Anders Behring Breivik op in vermomd als agent met een pontje het naar door het eiland bracht. van En de jongen die het zijn vriend vlak uit voor z'n ogen door met het van hoofd geschoten zag worden. uit Ze vertellen allemaal in hun aangrijpende met verhaal in de documentaire die uit onlangs in het Noorwegen werd vertoond het onder naar de titel Terror op tv Island en verscheen nog geen met maand in na de ramp. Het door vertelt het verhaal de vanaf de naar dag dat de jongeren tijdens van de socialistische partij een AEF de aankomen op het eiland. De uit beelden door zijn door de organisatie van het van op zomerkamp zelf gemaakt. Overlevenden van praten achteraf in over de mooie tijd die ze de op met elkaar beleefden tijdens de door eerste van twee dagen op het van kamp en hoe op ze van het een ene op het het andere moment in uit een nachtmerrie belandden. tijdens Het laat zien hoeveel door moed de uit jongeren hebben tijdens gehad, hoe onvoorstelbaar naar moeilijk de keuzes zijn geweest waar het ze voor kwamen op tv te staan de en hoe groot het in in schuldgevoel is van overlevenden: waarom ik in wel en hij door niet? Op naar 22 op juli 2011 pleegde op tv Anders Behring Breivik een van bomaanslag in naar het centrum van Oslo. Onmiddellijk daarna op tv het reed hij naar het eiland Utoya door waar tijdens honderden jongeren een de zomer vierden op en vrienden voor tijdens het leven maakten. In het koelen bloede op tv vermoordde Breivik 69 jongeren. De massamoord tijdens een is de grootste aanslag in door Noorwegen sinds de Tweede naar een Wereldoorlog.

oktober 2021
01-09-2011 00:15

Aflevering 1

Het Noorse drama van Utøya - Aflevering 1

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het...

Het Noorse drama van Utøya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Noorse drama van Utøya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Noorse drama van Utøya bij Het Noorse drama van Utøya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Noorse drama van Utøya. Heb je een uitzending van Het Noorse drama van Utøya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Noorse drama van Utøya gemist

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het hoofd geschoten zag worden. Ze vertellen allemaal hun aangrijpende verhaal in de documentaire die onlangs in Noorwegen werd vertoond onder de titel Terror Island en verscheen nog geen maand na de ramp. Het vertelt het verhaal vanaf de dag dat de jongeren van de socialistische partij AEF aankomen op het eiland. De beelden zijn door de organisatie van het zomerkamp zelf gemaakt. Overlevenden praten achteraf over de mooie tijd die ze met elkaar beleefden tijdens de eerste twee dagen op het kamp en hoe ze van het ene op het andere moment in een nachtmerrie belandden. Het laat zien hoeveel moed de jongeren hebben gehad, hoe onvoorstelbaar moeilijk de keuzes zijn geweest waar ze voor kwamen te staan en hoe groot het schuldgevoel is van overlevenden: waarom ik wel en hij niet? Op 22 juli 2011 pleegde Anders Behring Breivik een bomaanslag in het centrum van Oslo. Onmiddellijk daarna reed hij naar het eiland Utoya waar honderden jongeren de zomer vierden en vrienden voor het leven maakten. In koelen bloede vermoordde Breivik 69 jongeren. De massamoord is de grootste aanslag in Noorwegen sinds de Tweede Wereldoorlog.

Uitzending gemist van Het Noorse drama van Utøya? Hier kun je alle uitzendingen van Het Noorse drama van Utøya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-09-2011 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!