Programma gemist?

Documentaire. op tv Het meisje dat naar haar zus overhaalde om het naar in het zomerkamp op Utoya van te komen. van De jongen die in Anders Behring Breivik vermomd als agent met met een van pontje naar het een eiland bracht. door En de jongen die zijn het vriend naar vlak voor z'n ogen met door het hoofd geschoten van een zag worden. Ze vertellen allemaal hun de aangrijpende verhaal het in de documentaire die in onlangs in Noorwegen met werd vertoond van onder de titel naar Terror op tv Island en verscheen nog geen maand tijdens na in de ramp. een Het vertelt het verhaal vanaf het de dag dat het de een jongeren van de socialistische partij AEF uit aankomen op in het eiland. De door beelden naar zijn door de uit organisatie van het zomerkamp een zelf gemaakt. Overlevenden op praten achteraf op tv over de mooie tijd die met ze met tijdens elkaar beleefden van tijdens de eerste van twee dagen op het kamp en op tv het hoe ze van het ene op met het andere moment met in een nachtmerrie het belandden. een Het laat zien hoeveel met moed de met jongeren hebben gehad, hoe uit onvoorstelbaar moeilijk van de keuzes met zijn geweest waar ze voor een kwamen te staan en een hoe op tv groot het schuldgevoel is het van overlevenden: waarom op tv ik wel met en hij op niet? Op 22 juli 2011 pleegde op door Anders Behring Breivik een op tv bomaanslag in het centrum van van Oslo. Onmiddellijk met daarna reed hij tijdens naar een het eiland Utoya waar honderden jongeren op tv de zomer vierden tijdens en op vrienden voor het leven maakten. naar tijdens In koelen bloede op vermoordde Breivik 69 jongeren. door De massamoord is de grootste van aanslag het in Noorwegen sinds de tijdens Tweede de Wereldoorlog.

januari 2020
01-09-2011 00:15

Aflevering 1

Het Noorse drama van Utøya - Aflevering 1

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het...

Het Noorse drama van Utøya gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Noorse drama van Utøya de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Noorse drama van Utøya bij Het Noorse drama van Utøya liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Noorse drama van Utøya. Heb je een uitzending van Het Noorse drama van Utøya gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Noorse drama van Utøya gemist

Documentaire. Het meisje dat haar zus overhaalde om naar het zomerkamp op Utoya te komen. De jongen die Anders Behring Breivik vermomd als agent met een pontje naar het eiland bracht. En de jongen die zijn vriend vlak voor z'n ogen door het hoofd geschoten zag worden. Ze vertellen allemaal hun aangrijpende verhaal in de documentaire die onlangs in Noorwegen werd vertoond onder de titel Terror Island en verscheen nog geen maand na de ramp. Het vertelt het verhaal vanaf de dag dat de jongeren van de socialistische partij AEF aankomen op het eiland. De beelden zijn door de organisatie van het zomerkamp zelf gemaakt. Overlevenden praten achteraf over de mooie tijd die ze met elkaar beleefden tijdens de eerste twee dagen op het kamp en hoe ze van het ene op het andere moment in een nachtmerrie belandden. Het laat zien hoeveel moed de jongeren hebben gehad, hoe onvoorstelbaar moeilijk de keuzes zijn geweest waar ze voor kwamen te staan en hoe groot het schuldgevoel is van overlevenden: waarom ik wel en hij niet? Op 22 juli 2011 pleegde Anders Behring Breivik een bomaanslag in het centrum van Oslo. Onmiddellijk daarna reed hij naar het eiland Utoya waar honderden jongeren de zomer vierden en vrienden voor het leven maakten. In koelen bloede vermoordde Breivik 69 jongeren. De massamoord is de grootste aanslag in Noorwegen sinds de Tweede Wereldoorlog.

Uitzending gemist van Het Noorse drama van Utøya? Hier kun je alle uitzendingen van Het Noorse drama van Utøya kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-09-2011 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!