Programma gemist?

Documentaire over met de uitvoering van van het theaterstuk van Claus! op de Aruba en Curaçao door een met gezelschap van tijdens bekende acteurs, de zangers en politici in onder leiding van voormalig PvdA Tweede van Kamer-lid John een Leerdam.

september 2020
03-09-2011 16:30

Aflevering 1

Claus in de Caraïben - Aflevering 1

Documentaire over de uitvoering van het theaterstuk Claus! op Aruba en Curaçao door een gezelschap van bekende acteurs, zangers en politici onder leiding van voormalig PvdA Tweede Kamer-lid John Leerdam.

Claus in de Caraïben gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Claus in de Caraïben de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Claus in de Caraïben bij Claus in de Caraïben liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Claus in de Caraïben. Heb je een uitzending van Claus in de Caraïben gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Claus in de Caraïben gemist

Claus in de Caraïben is een documentaire over de uitvoering van het theaterstuk Claus! op Aruba en Curaçao door een gezelschap van bekende acteurs, zangers en politici onder leiding van voormalig PvdA Tweede Kamer-lid John Leerdam.

Uitzending gemist van Claus in de Caraïben? Hier kun je alle uitzendingen van Claus in de Caraïben kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-09-2011 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!