Programma gemist?
mei 2017
25-08-2013 20:30

Verlies & tranen (zo 25 aug 2013

Seinpost Den Haag - Verlies & tranen  (zo 25 aug 2013

20:30),Politieserie -Marieke ligt in coma, en de dader is spoorloos. -Chiel en Antje stuiten op een jongen die zich misdraagt bij een pinautomaat.

13-11-2011 20:25

Aflevering 56

Seinpost Den Haag - Aflevering 56

Let op: deze aflevering zal niet op tv worden herhaald! De geplande herhaling op 19 november is komen te vervallen. Uiteraard kun je wel online kijken.De vangst van Barry was een stap in de goede richting, maar het bewijs tegen hem is dun, misschien wel te dun.Maar politiewerk houdt nooit op: Zehra en Josh krijgen een melding van huiselijk geweld.Antje en Chiel gaan een aantal verkeersregelaars begeleiden bij een wegafsluiting. Chiel merkt dat hij zijn emoties niet goed meer in bedwang heeft.En juist op dat ogenblik komt het bericht binnen dat een cruciale getuige heeft gefaald en Barry moet worden vrijgelaten. Verslagenheid bij de mensen van Bureau Seinpost.Dan gebeurt er bij de wegafzetting een ongeluk en vraagt iemand van Chiel het onmogelijke.

06-11-2011 20:25

Verlies

Seinpost Den Haag - Verlies

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Verlies. Marieke ligt in coma en de dader is spoorloos. De mensen van Bureau Seinpost pakken met enige moeite hun dagelijkse werk op. Maik en Sonja gaan achter een meisje aan dat volgens haar moeder ten prooi is gevallen aan een loverboy. Josh en Zehra worden bij een voetbalwedstrijd voor pupillen geroepen: de vaders van twee teamleden dreigen met elkaar op de vuist te gaan, vanwege verschil in inzicht over de opstelling en tactiek van het team. Chiel en Antje stuiten op een jongen die zich misdraagt bij een pinautomaat. De zaak leidt tot een gijzeling, waarbij Antje bewijst dat haar schietexamen geen uitschieter was. Aan het einde van de dag komt het team dat de zaak van Marieke onderzoekt, met een opsporingsbevel voor Barry van der Zwan. Josh herkent de naam. Hij vraagt Chiel om mee te komen. Hij heeft een ideetje.

30-10-2011 20:25

Familie

Seinpost Den Haag - Familie

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Familie. Antje is enorm opgelucht dat ze haar schietexamen heeft gehaald. Ze kan weer de straat op, samen met Chiel, om een Vlaams meisje op te sporen dat is verdwenen tijdens een schoolreisje. Maik en Sonja onderzoeken de dood van een echtscheidingsadvocaat en krijgen te maken met een vrouw die wel weet wie de dader is: haar ex, met wie ze via de advocaat een ruzie uitvocht over niet betaalde alimentatie. Zehra wordt tot haar grote ergernis tegen de grond geschopt door een winkeldievegge, die daarna weet te ontsnappen. Barry heeft, na zijn bijnadoodervaring, eindelijk een betrouwbare partner gevonden om mee te dealen. Helaas voor hem is Marieke op zijn spoor gekomen. Ze roept de hulp in van Chiel: ze wil Barry op heterdaad betrappen tijdens een deal. Chiel weigert en raadt haar aan de zaak onmiddellijk te melden bij Wouter. Marieke wil dat niet: ze is bang dat Barry dan alsnog de dans ontspringt, wegens tekort aan bewijs. Ze volgt Barry als hij op weg gaat naar zijn nieuwe partner.

23-10-2011 20:25

Liefde

Seinpost Den Haag - Liefde

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Liefde. Tussen Chiel en Marieke loopt het steeds moeizamer. Marieke doet in haar eigen tijd onderzoek naar de verdwenen pillen, en is op een spoor gestuit dat ze koppig volgt, ondanks de waarschuwingen van Chiel. Ze onderzoeken de mishandeling van een Pool, die voor het werk naar Nederland kwam, maar iets anders heeft gevonden. Maik en Sonja onderzoeken de dood van een Roemeens hoertje in een hotel en Josh en Zehra zijn op het strand. En op dat strand, daar zijn Duitsers. Barry heeft, na eerdere angstige ervaringen, zich een bodyguard verschaft om hem bij te staan bij zijn volgende deal. Hij komt er achter dat een bodyguard geen garantie is voor een goede afloop.

16-10-2011 20:25

Bedreigingen

Seinpost Den Haag - Bedreigingen

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Bedreigingen. Maik en Sonja onderzoeken een medische blunder: bij een routine-operatie overlijdt een jong kind. De moeder vermoedt dat de chirurg onder invloed was. Het onderzoek leidt tot een botsing tussen Maik en zijn vader, die optreedt als advocaat van de chirurg. De relatie tussen Marieke en Chiel loopt stuk: Marieke wil de diefstal van de xtc-pillen zelf onderzoeken. Chiel is daar mordicus tegen. Ondertussen onderzoeken ze de bedreiging tegen een Haagse wethouder. Josh en Zehra worden bij een verkeersongeluk geroepen waar kwaaie buurtbewoners een automobilist bedreigen. Antje heeft zo haar eigen zorgen: ze moet haar jaarlijkse schiettest doen en haar oefeningen verlopen rampzalig. Ze is naar eigen zeggen overgeconcentreerd. Met andere woorden: doorgeschoten.

09-10-2011 20:25

Praatjes

Seinpost Den Haag - Praatjes

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Praatjes. Marieke baalt ontzettend dat er in beslag genomen xtc-pillen zijn gestolen uit het busje waar zij verantwoordelijk voor was. Ondanks dat een intern onderzoek haar vrijpleit, vreest ze dat ze het vertrouwen van haar collega's heeft verspeeld. Josh en Zehra krijgen te maken met een oude Hagenees, die door een vlotte babbel van een jong meisje zijn geld is kwijtgeraakt, en Maik en Sonja zijn op zoek naar een getuige van een grote schietpartij. Barry begint ondertussen zijn carrière als drugshandelaar. Hij heeft xtc-pillen in de aanbieding. Veel xtc-pillen.

25-09-2011 20:25

Internationaal recht

Seinpost Den Haag - Internationaal recht

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Internationaal recht. Bij de rollcall wordt Zehra tot haar ergernis weer op een Turkse kwestie afgestuurd: een Turks meisje wil met een Nederlander trouwen en dat geeft onrust binnen de familie. De aanstaande bruid loopt het gevaar te worden gedood alhoewel dat volgens haar alleen maar kletspraatjes zijn. Chiel en Marieke hebben ondertussen een relatie maar relaties binnen één korps zijn verboden. Chiel en Marieke hebben het stilgehouden, maar het lijkt er op dat Wouter er toch lucht van heeft gekregen. Maik en Sonja krijgen te maken met een taxiruzie, waarbij een dode is gevallen. Het lijkt pure zelfverdediging, maar de overlevende passagier houdt koppig zijn mond. Tot er diplomatieke hulp komt.

18-09-2011 20:25

Geheimen

Seinpost Den Haag - Geheimen

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Geheimen. Chiel en Marieke krijgen te maken met een jongen die door een groepje leeftijdgenoten voor de tram wordt geduwd. De tram weet gelukkig op tijd te stoppen en het slachtoffer is lichtgewond, maar heeft niet gezien wie hem geduwd heeft. Zegt hij. Maik en Sonja moeten de identiteit van een dode huurder zien te achterhalen. Hun enige spoor is een excuusbriefje aan ene Cecile. Josh en Zehra hebben een heterdaadje: de overval op een buurtjuwelier. Maar de overvaller heeft een ander motief dan ze aanvankelijk denken. Barry van der Zwan meldt zich bij zijn reclasseringsbaantje, en gaat braaf aan de slag. Zijn eerste klus: het ruimen van een wietplantage.

11-09-2011 20:25

Moeilijkheden

Seinpost Den Haag - Moeilijkheden

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Moeilijkheden. Chiel is bezig met het verwerken van de gijzeling door een doorgedraaide hooligan. Als hij bij een demonstratie van scholieren opeens hooligans denkt te zien, vrezen zijn collega's dat hij zelf aan het doordraaien is. Ondertussen heeft Josh Vrolik zich problemen op de hals gehaald door voor een jeugdvriend een niet geleverde motor 'op te halen'. En een andere jeugdvriend van Josh, Barry van der Zwan, komt de vrouw van zijn dromen tegen. En hij verovert haar, zoals hij gewend is, met geweld. En last but not least meldt een jonge agente zich voor het eerst bij haar collega's van Bureau Seinpost. De entree van Antje van Velzen is onconventioneel, maar memorabel. Ze mag op haar eerste dag meteen al naar een waterlijk op het strand. Een vondst die Maik en Sonja leidt naar de vissersgemeenschap in Scheveningen.

04-09-2011 22:30

De keuze

Seinpost Den Haag - De keuze

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: De keuze. Hoofdinspecteur Wouter van Dijk stuurt zijn rechercheurs Maik Hofman en Sonja Matulessi naar een inbraak bij een gehandicapt meisje. Agenten Josh Vrolik en Zehra Ozcan krijgen te maken met een nogal uitzonderlijke winkeldievegge, terwijl Chiel Maas en Marieke Kamphuis de makkelijkste taak hebben: preventief aanwezig zijn op de boulevard langs het strand. Daar komen ze voor een lastige keuze te staan als de portier van een strandtent hun hulp inroept, omdat er ongenode gasten zijn: een groep agressieve hooligans.

Seinpost Den Haag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seinpost Den Haag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seinpost Den Haag bij Seinpost Den Haag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seinpost Den Haag. Heb je een uitzending van Seinpost Den Haag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seinpost Den Haag gemist

In Seinpost Den Haagdraait het om de dagelijkse beslommeringen op en rond het Scheveningse wijkbureau Seinpost. Een klein bureau in een uiterst gemêleerd stadsdeel. Op een paar vierkante kilometer is dit stadsdeel een samengebalde afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Van rijk tot arm, van chique tot volks, alle lagen van de bevolking zijn vertegenwoordigd in deze badplaats waar de spanningen elke dag weer hoog kunnen oplopen.

Uitzending gemist van Seinpost Den Haag? Hier kun je alle uitzendingen van Seinpost Den Haag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 25-08-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord