Programma gemist?

20:30),Politieserie tijdens -Marieke ligt naar in coma, en naar de dader is spoorloos. -Chiel tijdens en Antje stuiten van op een jongen de die zich misdraagt bij door een naar pinautomaat.

Let op op: deze aflevering zal naar niet op tv op tv worden met herhaald! De geplande herhaling op 19 november de naar is komen te vervallen. Uiteraard door kun je wel online door kijken.De vangst door van Barry was een naar door stap in de door goede richting, maar het bewijs tegen op door hem is dun, misschien wel naar te dun.Maar politiewerk op houdt nooit het op: Zehra en Josh uit krijgen een melding op tv van huiselijk van geweld.Antje en Chiel gaan naar een aantal verkeersregelaars naar begeleiden met bij een wegafsluiting. Chiel merkt van dat hij zijn emoties naar in niet goed meer in bedwang met heeft.En juist op op dat het ogenblik komt het een bericht binnen dat een een cruciale getuige heeft gefaald en van de Barry moet worden vrijgelaten. Verslagenheid een bij de een mensen van de Bureau Seinpost.Dan gebeurt op tv er bij de wegafzetting een door ongeluk tijdens en vraagt iemand het van Chiel het uit onmogelijke.

Nederlandse (NL) door Politieserie. Met: Victor tijdens Löw, tijdens Jim Bakkum, Egbert Jan uit Weber e.a. in Afl.: Verlies. Marieke uit ligt in coma uit en de dader is door spoorloos. De mensen van Bureau tijdens Seinpost pakken met het enige moeite uit hun dagelijkse de werk op. door Maik en Sonja gaan in achter een meisje tijdens aan dat volgens haar de moeder ten prooi is met gevallen aan van een loverboy. Josh met en Zehra worden bij tijdens de een voetbalwedstrijd voor pupillen geroepen: met de vaders door van twee teamleden van dreigen met elkaar van op de vuist te naar gaan, door vanwege verschil in naar inzicht over de door opstelling en tactiek de van het team. in Chiel en Antje op tv stuiten op een jongen die zich op tv misdraagt tijdens bij een pinautomaat. De zaak een leidt in tot een het gijzeling, waarbij Antje bewijst dat het haar schietexamen geen een uitschieter was. naar Aan het einde door van de dag komt het door team dat de op tv de zaak van Marieke onderzoekt, met een het opsporingsbevel voor Barry door van der een Zwan. Josh herkent met de naam. Hij een vraagt Chiel om mee een te komen. van Hij een heeft een ideetje.

Nederlandse (NL) op Politieserie. Met: Victor een Löw, Jim Bakkum, Egbert met op Jan Weber e.a. Afl.: Familie. met Antje is enorm opgelucht tijdens dat met ze haar schietexamen heeft uit gehaald. Ze kan met weer de straat van op, samen met Chiel, het door om een Vlaams meisje een op te sporen dat tijdens is verdwenen tijdens een op schoolreisje. Maik en van Sonja onderzoeken de naar naar dood van een met echtscheidingsadvocaat en krijgen te uit maken met een tijdens vrouw die wel weet de wie met de dader is: met haar ex, met in wie ze via een de advocaat een van ruzie uitvocht over niet betaalde alimentatie. van Zehra wordt tot in met haar grote ergernis tegen de grond in geschopt door een door het winkeldievegge, die daarna weet te ontsnappen. in Barry tijdens heeft, na zijn van bijnadoodervaring, eindelijk een betrouwbare naar partner gevonden om mee met uit te dealen. Helaas met voor hem is Marieke op zijn het met spoor gekomen. Ze roept de hulp in in van van Chiel: met ze wil Barry op heterdaad in betrappen tijdens een een deal. Chiel weigert en het uit raadt haar aan de zaak onmiddellijk in te melden van bij door Wouter. Marieke wil dat niet: tijdens ze is bang tijdens dat Barry dan door alsnog de een dans ontspringt, wegens tekort aan op bewijs. Ze volgt de Barry op als hij op tijdens weg gaat uit naar zijn nieuwe uit partner.

Nederlandse (NL) uit Politieserie. Met: in Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert van Jan van Weber e.a. Afl.: het Liefde. Tussen met Chiel en Marieke loopt het steeds met moeizamer. een Marieke doet in door haar eigen tijd onderzoek naar op in de verdwenen pillen, en is een op een spoor de gestuit dat ze op koppig volgt, ondanks door de waarschuwingen van uit Chiel. Ze onderzoeken de de mishandeling uit van een Pool, die voor met het werk naar het Nederland uit kwam, maar iets door anders heeft gevonden. op Maik en Sonja onderzoeken het de naar dood van een Roemeens de hoertje in een het hotel en Josh en op tv Zehra uit zijn op het strand. op tv En op tijdens dat strand, daar zijn met Duitsers. Barry heeft, uit na eerdere angstige van ervaringen, zich een bodyguard op tv verschaft tijdens om hem bij te staan door bij zijn met volgende deal. Hij komt door er door achter dat een bodyguard geen tijdens garantie is voor een van goede in afloop.

Nederlandse het (NL) Politieserie. Met: in Victor Löw, Jim Bakkum, tijdens Egbert tijdens Jan Weber e.a. Afl.: Bedreigingen. een Maik het en Sonja onderzoeken een op tv medische blunder: bij op een routine-operatie tijdens overlijdt een jong kind. De het moeder vermoedt dat de een chirurg onder de invloed was. een Het onderzoek leidt tot een de op tv botsing tussen Maik en zijn een vader, die optreedt het als tijdens advocaat van de chirurg. De relatie met tussen op Marieke en Chiel naar loopt stuk: het Marieke wil de diefstal van met de xtc-pillen zelf onderzoeken. uit Chiel is daar uit mordicus uit tegen. Ondertussen onderzoeken het ze de bedreiging tegen de een Haagse naar wethouder. Josh en Zehra op tv worden bij een verkeersongeluk het geroepen met waar kwaaie buurtbewoners een automobilist het bedreigen. tijdens Antje heeft zo haar eigen uit zorgen: ze moet op tv haar jaarlijkse schiettest op tv doen en op haar oefeningen verlopen uit rampzalig. Ze de is naar een eigen zeggen overgeconcentreerd. Met andere naar woorden: van doorgeschoten.

Nederlandse naar (NL) Politieserie. Met: naar Victor Löw, Jim op Bakkum, Egbert Jan Weber met e.a. Afl.: Praatjes. tijdens Marieke baalt ontzettend dat in er op in beslag genomen xtc-pillen zijn naar gestolen uit op het busje het waar zij met verantwoordelijk voor was. Ondanks dat een in intern de onderzoek haar vrijpleit, een vreest ze dat ze het het vertrouwen in van haar tijdens collega's heeft verspeeld. de Josh en Zehra krijgen tijdens te maken met een oude tijdens Hagenees, die door de een vlotte de babbel van een jong de meisje zijn een geld naar is kwijtgeraakt, en Maik en op Sonja naar zijn op zoek met naar een getuige van een grote naar schietpartij. Barry tijdens begint ondertussen op tv zijn carrière als drugshandelaar. Hij op tv tijdens heeft xtc-pillen in de van aanbieding. Veel door xtc-pillen.

Nederlandse met (NL) Politieserie. Met: met Victor Löw, Jim door Bakkum, Egbert Jan tijdens Weber e.a. Afl.: Internationaal op recht. Bij de rollcall met wordt Zehra het tot haar ergernis weer door een op een Turkse kwestie op tv afgestuurd: een in Turks meisje wil met een met Nederlander trouwen en dat met uit geeft onrust binnen de uit familie. De aanstaande bruid loopt met een het gevaar te worden gedood alhoewel met dat door volgens haar alleen het maar kletspraatjes zijn. uit Chiel en tijdens Marieke hebben ondertussen een relatie maar door relaties binnen één de korps zijn het verboden. Chiel en tijdens Marieke hebben het stilgehouden, op tv naar maar het lijkt er de op dat Wouter er de toch tijdens lucht van heeft gekregen. de Maik en Sonja krijgen te met het maken met een door taxiruzie, waarbij een door dode is gevallen. Het lijkt pure een door zelfverdediging, maar de overlevende passagier houdt op koppig zijn uit mond. Tot er het diplomatieke hulp een komt.

Nederlandse door (NL) Politieserie. van Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert naar Jan Weber e.a. uit Afl.: Geheimen. Chiel tijdens en Marieke krijgen van te maken met op tv een jongen een die door een de groepje leeftijdgenoten uit voor de uit tram wordt geduwd. De tram op weet op gelukkig op tijd op te stoppen en het door slachtoffer is lichtgewond, maar op heeft niet gezien wie op met hem geduwd heeft. Zegt hij. tijdens Maik en uit Sonja moeten de identiteit naar van een dode in huurder met zien te achterhalen. Hun enige met spoor is tijdens een excuusbriefje aan uit ene Cecile. met Josh en Zehra op tv hebben een heterdaadje: de overval een op een buurtjuwelier. uit Maar de op overvaller heeft door een ander motief dan ze naar aanvankelijk denken. in Barry van van der Zwan meldt van zich bij zijn op reclasseringsbaantje, en gaat braaf aan een de slag. Zijn eerste op op tv klus: het ruimen van een in wietplantage.

Nederlandse (NL) Politieserie. een het Met: Victor Löw, Jim Bakkum, in Egbert Jan tijdens Weber e.a. Afl.: het Moeilijkheden. Chiel is bezig met in het verwerken op tv van de gijzeling van door een doorgedraaide het hooligan. Als hij bij een een demonstratie uit van in scholieren opeens hooligans denkt het te zien, vrezen met zijn collega's dat in hij zelf aan het doordraaien naar is. Ondertussen in heeft Josh Vrolik met zich van problemen op de van hals gehaald door voor een in jeugdvriend een niet op geleverde motor 'op te tijdens halen'. tijdens En een andere op tv jeugdvriend van Josh, Barry uit van der Zwan, het komt de vrouw een van in zijn dromen tegen. een En hij verovert haar, tijdens zoals hij gewend met is, met geweld. de En last but not op tv least meldt een naar jonge agente zich voor een het in eerst bij haar door collega's van Bureau door Seinpost. De entree van Antje van van Velzen is met onconventioneel, maar tijdens memorabel. Ze mag een op haar op tv eerste dag meteen uit al naar op tv een waterlijk op het op tv strand. Een vondst de die Maik een en Sonja leidt van naar de vissersgemeenschap uit in Scheveningen.

Nederlandse (NL) een Politieserie. Met: Victor in Löw, van Jim Bakkum, Egbert door Jan Weber e.a. de Afl.: De keuze. Hoofdinspecteur Wouter door van Dijk het stuurt zijn met rechercheurs Maik Hofman en Sonja Matulessi door naar een inbraak in bij door een gehandicapt meisje. het Agenten Josh Vrolik en uit Zehra Ozcan krijgen te op tv maken met een naar op nogal uitzonderlijke winkeldievegge, een terwijl Chiel Maas en Marieke door Kamphuis in de makkelijkste taak hebben: tijdens preventief aanwezig zijn op op de boulevard langs het met strand. Daar komen het ze tijdens voor een op lastige keuze te in staan als de portier van een naar strandtent hun hulp het inroept, omdat het er een ongenode gasten zijn: een op groep agressieve door hooligans.

september 2017
25-08-2013 20:30

Verlies & tranen (zo 25 aug 2013

Seinpost Den Haag - Verlies & tranen  (zo 25 aug 2013

20:30),Politieserie -Marieke ligt in coma, en de dader is spoorloos. -Chiel en Antje stuiten op een jongen die zich misdraagt bij een pinautomaat.

13-11-2011 20:25

Aflevering 56

Seinpost Den Haag - Aflevering 56

Let op: deze aflevering zal niet op tv worden herhaald! De geplande herhaling op 19 november is komen te vervallen. Uiteraard kun je wel online kijken.De vangst van Barry was een stap in de goede richting, maar het bewijs tegen hem is ...

06-11-2011 20:25

Verlies

Seinpost Den Haag - Verlies

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Verlies. Marieke ligt in coma en de dader is spoorloos. De mensen van Bureau Seinpost pakken met enige moeite hun dagelijkse werk op. Maik en Sonja gaan...

30-10-2011 20:25

Familie

Seinpost Den Haag - Familie

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Familie. Antje is enorm opgelucht dat ze haar schietexamen heeft gehaald. Ze kan weer de straat op, samen met Chiel, om een Vlaams meisje op te sporen d...

23-10-2011 20:25

Liefde

Seinpost Den Haag - Liefde

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Liefde. Tussen Chiel en Marieke loopt het steeds moeizamer. Marieke doet in haar eigen tijd onderzoek naar de verdwenen pillen, en is op een spoor gestu...

16-10-2011 20:25

Bedreigingen

Seinpost Den Haag - Bedreigingen

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Bedreigingen. Maik en Sonja onderzoeken een medische blunder: bij een routine-operatie overlijdt een jong kind. De moeder vermoedt dat de chirurg onder ...

09-10-2011 20:25

Praatjes

Seinpost Den Haag - Praatjes

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Praatjes. Marieke baalt ontzettend dat er in beslag genomen xtc-pillen zijn gestolen uit het busje waar zij verantwoordelijk voor was. Ondanks dat een i...

25-09-2011 20:25

Internationaal recht

Seinpost Den Haag - Internationaal recht

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Internationaal recht. Bij de rollcall wordt Zehra tot haar ergernis weer op een Turkse kwestie afgestuurd: een Turks meisje wil met een Nederlander trou...

18-09-2011 20:25

Geheimen

Seinpost Den Haag - Geheimen

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Geheimen. Chiel en Marieke krijgen te maken met een jongen die door een groepje leeftijdgenoten voor de tram wordt geduwd. De tram weet gelukkig op tijd...

11-09-2011 20:25

Moeilijkheden

Seinpost Den Haag - Moeilijkheden

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: Moeilijkheden. Chiel is bezig met het verwerken van de gijzeling door een doorgedraaide hooligan. Als hij bij een demonstratie van scholieren opeens hoo...

04-09-2011 22:30

De keuze

Seinpost Den Haag - De keuze

Nederlandse (NL) Politieserie. Met: Victor Löw, Jim Bakkum, Egbert Jan Weber e.a. Afl.: De keuze. Hoofdinspecteur Wouter van Dijk stuurt zijn rechercheurs Maik Hofman en Sonja Matulessi naar een inbraak bij een gehandicapt meisje. Agenten J...

Seinpost Den Haag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seinpost Den Haag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seinpost Den Haag bij Seinpost Den Haag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seinpost Den Haag. Heb je een uitzending van Seinpost Den Haag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seinpost Den Haag gemist

In Seinpost Den Haagdraait het om de dagelijkse beslommeringen op en rond het Scheveningse wijkbureau Seinpost. Een klein bureau in een uiterst gemêleerd stadsdeel. Op een paar vierkante kilometer is dit stadsdeel een samengebalde afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Van rijk tot arm, van chique tot volks, alle lagen van de bevolking zijn vertegenwoordigd in deze badplaats waar de spanningen elke dag weer hoog kunnen oplopen.

Uitzending gemist van Seinpost Den Haag? Hier kun je alle uitzendingen van Seinpost Den Haag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 25-08-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord