Programma gemist?

De het vier finalisten op blikken terug op het met avontuur dat zij hebben beleefd. het We volgen de een winnaar op tv van dit jaar en kijken uit mee van bij de covershoot voor de ELLE-magazine, het tekenen het van uit het modellencontract bij uit VDM en natuurlijk volgen we naar de de eerste stappen in de door modellenwereld.

De het vier finalisten uit blikken terug op uit het avontuur dat zij hebben beleefd. het van We volgen de winnaar van van dit naar jaar en kijken mee op tv bij de covershoot voor ELLE-magazine, met het tekenen op tv van met het modellencontract bij VDM en natuurlijk op volgen we de een eerste stappen naar in de door modellenwereld.

De locatie op tv van een deze memorabele finale is van de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. naar met De kandidaten lopen het meerdere runs in kleding van vier het in getalenteerde Nederlandse ontwerpers. de Het 250 man tellende publiek bevat het grote namen uit tijdens de fashionwereld, oud-kandidaten uit en natuurlijk door familie en de vrienden van de naar finalisten. We zien uit de voorbereidingen, met een reünie met de overige tijdens zes kandidaten en tijdens het juryberaad om van na een door geweldige show de uit winnaar van deze editie te het een bepalen.

De uit locatie van deze memorabele finale van is de de prachtige het Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen van meerdere runs door in van kleding van vier getalenteerde naar Nederlandse ontwerpers. een Het 250 man een tellende publiek bevat grote met namen uit de fashionwereld, oud-kandidaten de en natuurlijk familie tijdens en vrienden van een de finalisten. door We op tv zien de voorbereidingen, een reünie met op tv de overige zes van kandidaten en met het juryberaad met om na een geweldige show op de uit winnaar van deze editie op tv te tijdens bepalen.

In de laatste op met aflevering voor de grote finale op tv moeten de vijf overgebleven tijdens kandidaten alles geven de wat op tv ze in zich hebben. de In een challenge op tv met Nigel Barker tijdens moeten de ze voor zijn lens van lelijk, gek of van grappig durven naar zijn. Deze opdracht is met ter voorbereiding op op tv de laatste shoot van dit door seizoen, met jurylid het Kim Feenstra als met naar fotograaf. Hoog in de bergen de van een het Oostenrijkse Ischgl vindt een heel naar persoonlijke in shoot plaats. De laatste eliminatie van is hartverscheurend, aangezien van de naar jury het bijna in onmogelijk acht om in de top op tv 4 te bepalen.

In de op laatste aflevering voor de van grote finale moeten op de vijf overgebleven naar kandidaten alles door geven wat ze in van zich hebben. In met met een challenge met door Nigel Barker moeten ze voor op tv zijn lens de lelijk, gek of grappig durven met zijn. op Deze opdracht is ter uit voorbereiding op op tv de laatste shoot van met dit seizoen, met de jurylid Kim Feenstra als door tijdens fotograaf. Hoog in de bergen een van het Oostenrijkse naar Ischgl vindt een heel van op persoonlijke shoot plaats. De laatste eliminatie door is op hartverscheurend, aangezien de van jury het bijna tijdens onmogelijk acht om de op tv top tijdens 4 te bepalen.

Voor op tv een zes pagina's tellende editorial naar spread op tv in ELLE-magazine vertrekken de van kandidaten naar naar Tirol, Oostenrijk. Host met Anna heeft intense gesprekken een met de zes op tv overgebleven kandidaten, waarbij uit een van de op kandidaten in eindelijk durft te door vertellen dat ze geboren tijdens is als jongen. op De groep omarmt uit haar en wordt nóg hechter. met In een spectaculaire uit eliminatiesetting arriveert tijdens de jury per uit helikopter op tijdens een zonnig heliplatform. naar Omringd door de indrukwekkende een Alpen op tv wordt wederom een kandidaat de geëlimineerd.

Voor een zes met pagina's tellende editorial tijdens het spread in ELLE-magazine vertrekken de op tv kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. van Host Anna op heeft een intense gesprekken met de van zes overgebleven kandidaten, waarbij een tijdens van tijdens de kandidaten uit eindelijk durft te door vertellen dat ze de geboren is als jongen. in De groep omarmt in haar en wordt nóg hechter. door tijdens In een spectaculaire eliminatiesetting arriveert een de jury per op helikopter op een zonnig naar in heliplatform. Omringd door een de indrukwekkende Alpen wordt wederom een met een kandidaat geëlimineerd.

De kandidaten krijgen in bezoek van een model naar en socialmediaster Rose tijdens Bertram. Zij geeft met hun de opdracht om op tv een Instagram Story te een maken waarin tijdens ze hun sexappeal laten zien. naar door De winnaar van deze de challenge mag in zijn of haar uit partner kiezen voor de volgende door shoot: een uit duo-videoshoot waarvoor jurylid Jean Paul uit Paula de styling tijdens en regie zal op tv verzorgen. The heat op tv is on, want op tv aan met het eind van naar deze aflevering worden twee kandidaten door de geëlimineerd.

De een kandidaten krijgen bezoek een van model en socialmediaster met Rose Bertram. van Zij geeft hun de opdracht uit om een in Instagram Story een te maken in waarin ze hun sexappeal laten zien. tijdens De op tv winnaar van deze challenge mag naar zijn of met haar partner kiezen voor de de in volgende shoot: een duo-videoshoot van waarvoor jurylid Jean op Paul Paula van de styling en regie zal het verzorgen. The heat het naar is on, want aan van het eind van door deze aflevering worden twee naar kandidaten tijdens geëlimineerd.

De negen overgebleven op tv kandidaten krijgen een op de intense catwalktraining die ze in goed kunnen gebruiken in tijdens de fotoshoot van van de volgende dag. De van shoot vindt plaats naar op van een prachtige, woestijnachtige een locatie en er naar is een grote een verrassing: jurylid uit Nigel Barker is de fotograaf! in Dat maakt de de kandidaten naar alleen nog maar op tv nerveuzer.

De tijdens negen overgebleven kandidaten krijgen een met intense door catwalktraining die ze goed met kunnen gebruiken tijdens uit de fotoshoot van de door naar volgende dag. De shoot vindt plaats door op tijdens een prachtige, woestijnachtige locatie van en er is op een grote verrassing: jurylid een Nigel Barker met is de naar fotograaf! Dat een maakt de kandidaten alleen nog maar een met nerveuzer.

Tijd voor de op restyling! naar Naast het feit dat hun door haar en de make-up het worden aangepakt, wordt in ook de look met van de kandidaten voor de persshoot met op onthuld. Een spannende en emotionele met rollercoaster. Een van van de kandidaten is niet een bereid om haar naar de kapsel drastisch in door te korten, en door besluit de wedstrijd te tijdens verlaten. Een op tv model dat de top 10 op tv nét op tv niet haalde, maakt een comeback om het haar te op tv vervangen.

Tijd van voor de naar restyling! Naast het met feit dat hun haar op tv en make-up worden tijdens aangepakt, wordt ook de naar look van de de kandidaten een voor de persshoot in onthuld. Een spannende het en emotionele rollercoaster. van Een van de kandidaten met is niet bereid om haar een op tv kapsel drastisch in te naar korten, en besluit de door wedstrijd tijdens te verlaten. Een op model dat de in top 10 nét niet haalde, van maakt een comeback om van een haar te vervangen.

De twintig in uitverkoren een potentiële modellen komen op tv in een prachtig kasteel samen voor tijdens tijdens een laatste test. Slechts tien uit van hen zullen doorgaan. van In deze eerste door shoot zullen op tv ze dus het meteen alles moeten geven. op tv Deze fotoshoot heeft met een enorme de twist, omdat in de jury in het geheim meekijkt uit hoe de de kandidaten het doen. Zo een bepalen zij het de in top 10. Aan het eind een van op de dag wordt deze verrassing met aan de tijdens kandidaten onthuld.

maart 2019
04-11-2018 19:33

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

29-10-2018 20:56

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

28-10-2018 19:49

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

22-10-2018 20:40

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

21-10-2018 19:29

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

15-10-2018 20:41

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

14-10-2018 19:32

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

08-10-2018 20:40

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

07-10-2018 19:30

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

01-10-2018 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

30-09-2018 19:31

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

24-09-2018 20:39

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

23-09-2018 19:28

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

17-09-2018 20:37

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

16-09-2018 19:34

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven. Deze fotoshoot heeft een enorme twist,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 19:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord