Programma gemist?

De op tv vier finalisten blikken terug op naar het avontuur dat door zij met hebben beleefd. We volgen de in winnaar uit van dit jaar van en kijken mee bij op tv de covershoot door voor ELLE-magazine, het tekenen van van het op modellencontract bij het VDM en natuurlijk van volgen we de eerste stappen op tv in de het modellenwereld.

De vier finalisten op blikken terug op de het avontuur dat de zij hebben beleefd. uit We volgen de naar een winnaar van dit jaar het en kijken de mee bij de covershoot voor in ELLE-magazine, het naar tekenen van het modellencontract van bij VDM en natuurlijk op tv volgen we de op tv eerste stappen in uit een de modellenwereld.

De locatie van het deze naar memorabele finale is de op tv prachtige het Nicolaïkerk in Utrecht. De met kandidaten lopen meerdere runs in in kleding in van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. met Het op tv 250 man tellende publiek de bevat in grote namen uit de op tv fashionwereld, oud-kandidaten en natuurlijk familie in en vrienden van tijdens met de finalisten. We zien de voorbereidingen, van een reünie met met de overige van zes het kandidaten en het in juryberaad om na een geweldige op tv show de in winnaar van deze editie door te door bepalen.

De een locatie van deze memorabele finale naar is met de prachtige Nicolaïkerk op in Utrecht. De kandidaten lopen tijdens meerdere runs in in kleding van vier de getalenteerde een Nederlandse ontwerpers. Het 250 man in uit tellende publiek bevat grote in namen uit op tv de fashionwereld, oud-kandidaten en natuurlijk familie op en vrienden van met tijdens de finalisten. We zien naar de voorbereidingen, een reünie met een de op overige zes kandidaten en van het juryberaad om na tijdens een geweldige naar show de winnaar van op van deze editie te uit bepalen.

In naar de laatste een aflevering voor de de grote finale moeten het de vijf overgebleven kandidaten alles geven uit tijdens wat ze in de zich hebben. In een challenge tijdens met naar Nigel Barker moeten ze voor zijn naar lens lelijk, gek met of uit grappig durven met zijn. Deze opdracht is ter voorbereiding op door op de laatste shoot van dit op tv seizoen, met in jurylid Kim op tv Feenstra als fotograaf. naar Hoog in de bergen van met het van Oostenrijkse Ischgl vindt door een heel persoonlijke shoot in plaats. De laatste eliminatie het op is hartverscheurend, aangezien een de jury het bijna onmogelijk op tv acht om tijdens de top 4 te de bepalen.

In de op laatste aflevering voor door de grote finale tijdens moeten de op vijf overgebleven kandidaten alles naar geven wat ze in op zich hebben. In tijdens een de challenge met Nigel Barker door moeten ze met voor zijn lens lelijk, van gek of tijdens grappig durven zijn. met Deze opdracht is ter voorbereiding van op uit de laatste shoot van dit een tijdens seizoen, met jurylid het Kim Feenstra als fotograaf. Hoog in door de bergen tijdens van het de Oostenrijkse Ischgl vindt een heel tijdens persoonlijke naar shoot plaats. De laatste eliminatie naar is hartverscheurend, de aangezien de jury op tv het bijna tijdens onmogelijk acht om de uit top 4 tijdens te bepalen.

Voor op tv een zes naar pagina's tellende editorial spread in op ELLE-magazine vertrekken de op tv kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. de Host de Anna heeft op intense gesprekken met de zes overgebleven in door kandidaten, waarbij een van de door kandidaten eindelijk durft het te vertellen dat ze op geboren met is als jongen. De groep het omarmt haar en van wordt nóg hechter. uit In het een spectaculaire eliminatiesetting van arriveert de op tv jury per helikopter op een een zonnig het heliplatform. Omringd door de indrukwekkende tijdens Alpen wordt wederom door een naar kandidaat geëlimineerd.

Voor een zes op pagina's tellende van editorial spread uit in ELLE-magazine vertrekken de een kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. uit naar Host Anna heeft naar intense gesprekken met de zes overgebleven het kandidaten, waarbij een van van de kandidaten op eindelijk durft op tv te vertellen dat op ze geboren tijdens is als de jongen. De groep een omarmt haar en wordt nóg hechter. in de In een spectaculaire eliminatiesetting arriveert in de jury per op helikopter op in een zonnig heliplatform. Omringd op door de indrukwekkende op tv Alpen wordt wederom een van kandidaat van geëlimineerd.

De door kandidaten krijgen bezoek het van model en socialmediaster Rose op Bertram. Zij op geeft de hun de opdracht het om een Instagram Story tijdens te maken waarin uit ze hun sexappeal uit laten zien. De winnaar uit van deze challenge mag met zijn of een haar partner kiezen tijdens voor uit de volgende shoot: een duo-videoshoot een waarvoor jurylid Jean met Paul Paula uit de styling en regie in zal verzorgen. The heat op tv met is on, want aan door het eind van deze in aflevering worden uit twee kandidaten uit geëlimineerd.

De op kandidaten krijgen bezoek van model door naar en socialmediaster Rose Bertram. op tv Zij geeft hun op de opdracht om een naar Instagram Story te op tv maken waarin ze op hun sexappeal laten op zien. De winnaar met van deze challenge een mag zijn tijdens of haar door partner kiezen voor de volgende het shoot: een duo-videoshoot waarvoor uit jurylid Jean van Paul Paula van de styling een en regie zal met verzorgen. The heat de is on, want aan van het eind van deze tijdens aflevering worden twee kandidaten op tv de geëlimineerd.

De op tv negen overgebleven het kandidaten krijgen een intense catwalktraining die op tv ze goed van kunnen gebruiken tijdens tijdens de fotoshoot van de door volgende dag. door De op shoot vindt plaats op een prachtige, naar woestijnachtige locatie met en op er is een op grote verrassing: jurylid van Nigel Barker is een de fotograaf! Dat op maakt de kandidaten alleen nog een maar door nerveuzer.

De negen uit overgebleven kandidaten krijgen naar een intense met catwalktraining die het ze goed kunnen gebruiken in tijdens de fotoshoot van de de volgende dag. een De shoot met vindt plaats op een een prachtige, woestijnachtige locatie door en er het is een grote uit verrassing: jurylid Nigel Barker naar is de het fotograaf! Dat een maakt de kandidaten alleen een nog maar van nerveuzer.

Tijd voor de op een restyling! Naast het feit dat hun de haar naar en make-up de worden aangepakt, wordt ook met de look met van de kandidaten voor de persshoot het onthuld. Een op tv spannende en emotionele uit rollercoaster. Een van de in kandidaten een is niet bereid om op tv haar kapsel drastisch door in naar te korten, en besluit de in wedstrijd te verlaten. Een de model dat een de top 10 het nét niet met haalde, maakt een comeback om een haar te uit vervangen.

Tijd voor op tv de restyling! Naast het uit feit dat het hun haar en make-up met worden door aangepakt, wordt van ook de look van de op kandidaten de voor de persshoot onthuld. door Een spannende op tv en emotionele rollercoaster. in Een van de kandidaten is de niet op tv bereid om haar kapsel drastisch in naar te naar korten, en besluit de wedstrijd een te tijdens verlaten. Een de model dat de door top 10 nét niet een haalde, maakt een comeback het om haar door te vervangen.

De de twintig uitverkoren potentiële door modellen komen in uit een prachtig kasteel samen voor op tv een laatste een test. in Slechts tien van de hen zullen doorgaan. In deze eerste in het shoot zullen ze dus meteen door alles moeten geven. met Deze fotoshoot heeft een een enorme twist, omdat op de naar jury in het geheim meekijkt van hoe de op kandidaten het op tv doen. Zo bepalen zij de naar top 10. van Aan het eind van in de dag wordt met in deze verrassing aan de kandidaten met onthuld.

juli 2019
04-11-2018 19:33

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

29-10-2018 20:56

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

28-10-2018 19:49

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

22-10-2018 20:40

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

21-10-2018 19:29

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

15-10-2018 20:41

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

14-10-2018 19:32

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

08-10-2018 20:40

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

07-10-2018 19:30

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

01-10-2018 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

30-09-2018 19:31

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

24-09-2018 20:39

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

23-09-2018 19:28

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

17-09-2018 20:37

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

16-09-2018 19:34

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven. Deze fotoshoot heeft een enorme twist,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 19:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord