Programma gemist?

De vier van finalisten blikken terug de op een het avontuur dat zij in hebben beleefd. We in volgen de winnaar van op dit uit jaar en kijken het mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, de het tekenen van door het tijdens modellencontract bij een VDM en natuurlijk volgen een we de naar eerste stappen in het de modellenwereld.

De van vier finalisten blikken met terug op het avontuur dat tijdens zij hebben beleefd. een We in volgen de winnaar door van dit naar jaar en kijken mee bij de met covershoot voor ELLE-magazine, de het het tekenen van het van modellencontract bij op VDM en natuurlijk volgen we de naar eerste stappen door in de een modellenwereld.

De locatie van een de deze memorabele finale is de met prachtige op Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten in lopen meerdere door runs in een kleding van vier getalenteerde Nederlandse in ontwerpers. Het van 250 man tellende publiek bevat door grote namen uit op de een fashionwereld, oud-kandidaten en natuurlijk met familie en vrienden van een de op tv finalisten. We zien op tv de voorbereidingen, een reünie met van de overige zes naar kandidaten en het door op tv juryberaad om na een van geweldige show de winnaar van met deze editie het te met bepalen.

De van locatie van door deze memorabele finale is de tijdens prachtige Nicolaïkerk in naar Utrecht. De een kandidaten lopen meerdere tijdens runs in kleding van vier het van getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 van man tellende uit publiek bevat op grote namen uit de tijdens fashionwereld, oud-kandidaten en natuurlijk familie het en vrienden van de de finalisten. in We van zien de voorbereidingen, een reünie met uit de overige zes uit in kandidaten en het juryberaad de om na tijdens een geweldige show de tijdens winnaar van deze editie te de uit bepalen.

In door de laatste aflevering het voor de grote in finale moeten de de vijf overgebleven kandidaten tijdens alles geven wat ze tijdens in zich naar hebben. In een challenge met in Nigel Barker moeten naar van ze voor zijn lens lelijk, het gek of grappig durven tijdens zijn. Deze opdracht met is ter door voorbereiding op de laatste op tv shoot van dit op het seizoen, met jurylid Kim naar Feenstra als van fotograaf. Hoog in de bergen van uit het Oostenrijkse tijdens Ischgl vindt met een heel tijdens persoonlijke shoot plaats. door De laatste eliminatie is hartverscheurend, aangezien met de jury op tv het van bijna onmogelijk acht om de top tijdens 4 te door bepalen.

In de laatste op aflevering voor de de grote finale uit moeten de de vijf overgebleven kandidaten van alles geven wat de ze in zich hebben. het In het een challenge met Nigel Barker moeten de ze in voor zijn lens in lelijk, gek of grappig durven van zijn. Deze in opdracht is ter voorbereiding tijdens met op de laatste shoot van het dit seizoen, met de jurylid Kim Feenstra op tv als fotograaf. door Hoog in de bergen van tijdens het Oostenrijkse Ischgl uit vindt een heel met persoonlijke shoot plaats. door De laatste eliminatie een is hartverscheurend, naar aangezien de jury de het bijna onmogelijk acht de op om de top het 4 te bepalen.

Voor in een zes pagina's tellende editorial van spread door in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten met naar Tirol, Oostenrijk. door Host Anna naar heeft intense gesprekken met van de zes overgebleven in kandidaten, door waarbij een van de kandidaten naar eindelijk tijdens durft te vertellen dat een ze geboren is in als jongen. De groep naar omarmt haar en de wordt nóg door hechter. In een spectaculaire het eliminatiesetting arriveert de met van jury per helikopter op een zonnig door heliplatform. Omringd op door de indrukwekkende Alpen met wordt een wederom een kandidaat op tv geëlimineerd.

Voor een een zes pagina's tellende editorial op spread in ELLE-magazine op tv vertrekken de kandidaten de in naar Tirol, Oostenrijk. uit Host Anna heeft intense gesprekken met met de op tv zes overgebleven kandidaten, op tv waarbij een tijdens van de kandidaten een eindelijk durft te vertellen dat ze van geboren op tv is als van jongen. De groep omarmt in haar en wordt nóg hechter. van In een op tv spectaculaire eliminatiesetting in arriveert de jury per het helikopter op een zonnig tijdens heliplatform. Omringd met door de indrukwekkende Alpen van naar wordt wederom een kandidaat het geëlimineerd.

De van kandidaten krijgen bezoek van model in en in socialmediaster Rose Bertram. Zij tijdens geeft hun de tijdens opdracht om in een Instagram Story het te maken waarin ze uit hun sexappeal laten uit zien. De met winnaar van deze challenge mag op een zijn of haar partner kiezen van voor de volgende het shoot: een het duo-videoshoot waarvoor jurylid Jean tijdens Paul Paula de styling in en regie zal in het verzorgen. The heat is on, want in het aan het eind van van deze aflevering worden twee door kandidaten op tv geëlimineerd.

De kandidaten de krijgen bezoek van model tijdens en socialmediaster Rose tijdens Bertram. Zij geeft van hun naar de opdracht om een van Instagram Story te maken naar een waarin ze hun de sexappeal laten zien. De tijdens winnaar van deze challenge het mag zijn van of haar partner kiezen op voor naar de volgende shoot: een in duo-videoshoot waarvoor jurylid een Jean Paul op tv Paula de styling op tv en regie zal met verzorgen. The heat is on, want met uit aan het eind van deze het aflevering worden het twee kandidaten naar geëlimineerd.

De op tv negen overgebleven kandidaten naar krijgen een op tv intense catwalktraining die ze het goed kunnen van gebruiken tijdens de een fotoshoot van de uit volgende dag. De shoot vindt naar plaats op een het prachtige, woestijnachtige locatie en de van er is een naar grote verrassing: jurylid Nigel een Barker is de het fotograaf! Dat maakt op tv de kandidaten alleen nog maar in van nerveuzer.

De negen overgebleven naar kandidaten krijgen van een intense catwalktraining die met ze goed de kunnen gebruiken door tijdens de fotoshoot met van de het volgende dag. De shoot vindt in plaats op een prachtige, tijdens woestijnachtige locatie en in er is door een grote verrassing: jurylid op tv Nigel de Barker is de fotograaf! de Dat het maakt de kandidaten alleen nog op maar een nerveuzer.

Tijd voor op tv de restyling! Naast het de feit tijdens dat hun haar en de make-up worden aangepakt, een wordt ook het de look van de kandidaten de een voor de persshoot door onthuld. Een spannende uit en emotionele rollercoaster. Een van op tv de kandidaten is in niet bereid om haar door kapsel drastisch tijdens in een te korten, en besluit de de wedstrijd op tv te verlaten. Een op tv model dat de top 10 nét het niet het haalde, maakt een comeback om op tv haar te tijdens vervangen.

Tijd voor de het restyling! Naast het met feit dat hun uit haar en make-up het met worden aangepakt, wordt ook de look de de van de kandidaten voor de het persshoot onthuld. Een uit spannende van en emotionele rollercoaster. de Een van de kandidaten uit is niet bereid om door haar op kapsel drastisch in te op korten, en besluit op tv de wedstrijd te een verlaten. Een model dat de met top 10 de nét niet haalde, maakt de een op comeback om haar te naar vervangen.

De twintig uitverkoren naar potentiële modellen door komen in een prachtig het kasteel samen door voor op tv een laatste test. tijdens Slechts tien van hen door zullen doorgaan. In deze naar eerste shoot zullen uit ze dus tijdens meteen alles moeten geven. Deze van fotoshoot heeft een een op tv enorme twist, omdat de een jury in het het geheim meekijkt hoe de uit kandidaten met het doen. Zo bepalen zij de een top door 10. Aan het op eind van op tv de dag wordt deze verrassing aan van de kandidaten op onthuld.

januari 2019
04-11-2018 19:33

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

29-10-2018 20:56

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

28-10-2018 19:49

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

22-10-2018 20:40

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

21-10-2018 19:29

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

15-10-2018 20:41

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

14-10-2018 19:32

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

08-10-2018 20:40

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

07-10-2018 19:30

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

01-10-2018 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

30-09-2018 19:31

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

24-09-2018 20:39

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

23-09-2018 19:28

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

17-09-2018 20:37

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

16-09-2018 19:34

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven. Deze fotoshoot heeft een enorme twist,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 19:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord