Programma gemist?

De vier finalisten door blikken terug een op het op avontuur dat zij uit hebben beleefd. We volgen in de winnaar met van dit jaar en in kijken mee bij met de covershoot voor de ELLE-magazine, het tekenen de van het modellencontract door bij VDM uit en natuurlijk in volgen we de eerste stappen naar in van de modellenwereld.

De door vier finalisten blikken een terug op het avontuur dat van zij in hebben beleefd. We volgen de van winnaar van met dit van jaar en kijken mee op bij de covershoot door voor ELLE-magazine, het op tekenen van het modellencontract tijdens bij VDM en natuurlijk naar een volgen we de eerste in stappen in de door modellenwereld.

De locatie uit van deze memorabele finale de is in de prachtige Nicolaïkerk in de Utrecht. De kandidaten uit lopen tijdens meerdere runs in kleding van vier in op tv getalenteerde Nederlandse ontwerpers. door Het 250 man tellende op publiek bevat in grote namen uit de fashionwereld, naar oud-kandidaten en op tv natuurlijk familie en vrienden van in de finalisten. uit We zien uit de voorbereidingen, een reünie door met de overige zes op tv kandidaten en met het juryberaad om na op tv van een geweldige show op tv de winnaar van deze op editie te naar bepalen.

De van locatie van deze tijdens memorabele finale is de prachtige tijdens Nicolaïkerk in een Utrecht. De in kandidaten lopen de meerdere runs in door kleding van vier getalenteerde de Nederlandse ontwerpers. Het 250 een man tellende publiek met bevat grote namen uit met het de fashionwereld, oud-kandidaten en uit natuurlijk familie en de vrienden van de finalisten. met We zien de door voorbereidingen, een reünie met op de op tv overige zes kandidaten en een het van juryberaad om na een geweldige show door op de winnaar van door deze editie te in bepalen.

In de laatste met aflevering voor op de grote finale naar moeten de vijf overgebleven uit kandidaten tijdens alles geven wat ze in door zich hebben. In het een challenge uit met Nigel Barker op moeten in ze voor zijn lens lelijk, door gek of in grappig durven zijn. Deze opdracht een is ter voorbereiding in door op de laatste uit shoot van dit seizoen, met tijdens jurylid Kim Feenstra als een op fotograaf. Hoog in de bergen van een uit het Oostenrijkse Ischgl vindt een met heel persoonlijke shoot tijdens plaats. het De laatste eliminatie is hartverscheurend, aangezien met door de jury het op tv bijna onmogelijk acht om de uit top 4 te op bepalen.

In een de laatste aflevering voor de op grote in finale moeten de vijf overgebleven door kandidaten het alles geven wat ze in van in zich hebben. In een challenge op tv met Nigel een Barker moeten ze voor zijn een lens in lelijk, gek of naar grappig durven met zijn. Deze opdracht is ter voorbereiding tijdens op de naar laatste shoot in van dit door seizoen, met jurylid Kim Feenstra als op tv fotograaf. tijdens Hoog in de bergen van op tv het in Oostenrijkse Ischgl vindt een de heel persoonlijke shoot op plaats. naar De laatste eliminatie is van hartverscheurend, aangezien de jury het het bijna een onmogelijk acht om de het top 4 een te bepalen.

Voor een zes van pagina's tellende editorial van spread in ELLE-magazine op in vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. uit Host Anna heeft met door intense gesprekken met de zes een overgebleven kandidaten, waarbij een op in van de kandidaten eindelijk durft van te vertellen tijdens dat ze geboren is naar als jongen. De groep van omarmt haar en de uit wordt nóg hechter. in In een spectaculaire eliminatiesetting arriveert met de jury per helikopter uit op een in zonnig heliplatform. Omringd door naar de indrukwekkende Alpen uit wordt wederom een het naar kandidaat geëlimineerd.

Voor een zes naar pagina's tellende met editorial spread in met ELLE-magazine vertrekken op de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. door Host tijdens Anna heeft intense naar gesprekken met de tijdens zes overgebleven kandidaten, waarbij op tv een van de kandidaten door eindelijk durft naar te vertellen dat ze tijdens geboren is in als jongen. De groep uit omarmt uit haar en uit wordt nóg hechter. met In een spectaculaire eliminatiesetting arriveert de tijdens jury per helikopter naar met op een zonnig heliplatform. naar Omringd door de indrukwekkende tijdens Alpen op tv wordt wederom een kandidaat uit geëlimineerd.

De naar kandidaten krijgen bezoek van model door en tijdens socialmediaster Rose op Bertram. Zij geeft hun de opdracht door van om een Instagram een Story te maken waarin ze hun in sexappeal laten zien. een door De winnaar van deze challenge door mag op tv zijn of haar partner kiezen het voor de volgende shoot: van de een duo-videoshoot waarvoor jurylid Jean de Paul Paula naar de styling en regie een zal verzorgen. van The heat is on, van want aan het eind in van het deze aflevering worden naar twee kandidaten met geëlimineerd.

De kandidaten het krijgen bezoek van uit model en socialmediaster het Rose naar Bertram. Zij geeft een hun de opdracht om een in Instagram met Story te maken waarin ze hun in met sexappeal laten zien. De winnaar van met het deze challenge mag zijn tijdens of haar partner kiezen uit voor de uit volgende shoot: een een duo-videoshoot waarvoor de jurylid Jean Paul Paula een de styling op en regie zal verzorgen. naar The heat is on, want een aan een het eind een van deze aflevering worden twee kandidaten het in geëlimineerd.

De een negen overgebleven kandidaten krijgen op een de intense catwalktraining die ze goed door kunnen gebruiken tijdens op tv de door fotoshoot van de volgende dag. een De shoot vindt plaats de op op een prachtige, woestijnachtige locatie en op er op tv is een met grote verrassing: jurylid Nigel het Barker is de fotograaf! Dat in maakt door de kandidaten naar alleen nog maar uit nerveuzer.

De negen de overgebleven door kandidaten krijgen een intense catwalktraining van die de ze goed kunnen gebruiken op tijdens de fotoshoot van de de volgende dag. op De een shoot vindt plaats op een naar prachtige, woestijnachtige locatie en van met er is een grote verrassing: uit jurylid Nigel Barker de is de fotograaf! de Dat maakt de op kandidaten alleen nog maar door een nerveuzer.

Tijd door voor de restyling! Naast op het feit het dat hun haar en een make-up worden in aangepakt, wordt ook een de look van een de kandidaten voor de persshoot op de onthuld. Een spannende een en emotionele rollercoaster. Een tijdens van de met kandidaten is niet door bereid om haar kapsel drastisch in een te op korten, en besluit de wedstrijd naar te tijdens verlaten. Een model dat de naar top het 10 nét uit niet haalde, maakt een uit comeback om haar te door vervangen.

Tijd voor tijdens de restyling! het Naast het feit dat op tv hun haar met en make-up met worden aangepakt, wordt ook de look op een van de kandidaten de voor de persshoot door onthuld. Een spannende tijdens en emotionele rollercoaster. Een tijdens van de kandidaten met is niet bereid tijdens om haar op kapsel drastisch in te korten, en de op besluit de wedstrijd te verlaten. het Een model de dat de top 10 nét het in niet haalde, maakt een comeback om door door haar te vervangen.

De met twintig uitverkoren potentiële van modellen komen in een prachtig het in kasteel samen voor een laatste test. met het Slechts tien van hen zullen doorgaan. uit de In deze eerste shoot op tv zullen ze dus meteen alles door moeten geven. Deze de fotoshoot de heeft een tijdens enorme twist, omdat de jury in een het geheim meekijkt door de hoe de kandidaten het doen. Zo tijdens bepalen zij van de top 10. Aan op tv het eind van op tv de dag uit wordt deze met verrassing aan de kandidaten naar onthuld.

mei 2019
04-11-2018 19:33

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

29-10-2018 20:56

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

28-10-2018 19:49

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

22-10-2018 20:40

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

21-10-2018 19:29

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

15-10-2018 20:41

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

14-10-2018 19:32

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

08-10-2018 20:40

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

07-10-2018 19:30

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

01-10-2018 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

30-09-2018 19:31

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

24-09-2018 20:39

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

23-09-2018 19:28

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

17-09-2018 20:37

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

16-09-2018 19:34

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven. Deze fotoshoot heeft een enorme twist,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 19:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord