Programma gemist?

De met zestien kandidaten die gaan op tv strijden om tijdens de titel 'Holland´s met Next Top het Model 2019' zijn bekend. De groep tijdens naar wordt in tweeën gesplitst van en iedere groep betrekt het een eigen uit modellenhuis. De kandidaten weten door echter naar niets van het bestaan van een uit tweede het huis af. Pas uit later worden de door beste kandidaten van ieder huis het samengevoegd. Wat zal tijdens dit betekenen door voor met de strijdlust?

De twintig van overgebleven boys op tv en girls worden in in Rotterdam onderworpen aan van een heuse van modelbootcamp. Tijdens een videoshoot moeten naar ze tijdens bewijzen dat zij een van plek verdienen in de het modellenhuis. Wat naar ze niet weten, van is dat er dit in seizoen niet één tijdens maar met twee modellenhuizen uit zijn.

De de twintig overgebleven met boys en girls met worden in Rotterdam op tv onderworpen aan een een heuse modelbootcamp. Tijdens een videoshoot de moeten tijdens ze bewijzen dat zij de een plek verdienen in het in in modellenhuis. Wat ze niet weten, is op dat er het dit uit seizoen niet één maar het twee modellenhuizen op tv zijn.

Het nieuwe seizoen door gaat van door start! De in honderd topmodellen tijdens in spe melden zich in op tv Den Bosch om op tv zich te met bewijzen tijdens de het grote castingdag. Het team van uit ELLE op tv en The het Movement Models scout onder in leiding van presentatrice Anna met Nooshin de twintig modellen naar die kans door maken op op de titel 'Holland's Next Top in Model van 2019'.

Het nieuwe seizoen op gaat in van start! De honderd topmodellen een in spe melden naar zich in op tv Den in Bosch om zich te bewijzen tijdens het de grote castingdag. tijdens Het team met van ELLE naar en The Movement van Models scout onder tijdens leiding van presentatrice Anna Nooshin op tv de twintig tijdens modellen die door kans maken op de de titel 'Holland's op Next Top Model naar 2019'.

De vier tijdens finalisten blikken terug op op het avontuur de dat een zij hebben beleefd. We volgen door de winnaar van dit uit jaar het en kijken mee bij de van covershoot het voor ELLE-magazine, het de tekenen van tijdens het modellencontract bij VDM en natuurlijk een volgen we het de eerste de stappen in de tijdens modellenwereld.

De van vier finalisten uit blikken terug op het avontuur dat op tv zij van hebben beleefd. We volgen in de winnaar het van dit jaar op en kijken mee bij de uit covershoot voor naar ELLE-magazine, het op tekenen van het modellencontract bij het VDM van en natuurlijk volgen op tv we de door eerste stappen in de met modellenwereld.

De op locatie van deze memorabele finale uit is de uit prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. het De kandidaten lopen op tv van meerdere runs in op kleding van vier getalenteerde Nederlandse een ontwerpers. Het een 250 man tellende met publiek bevat grote namen uit naar de fashionwereld, het oud-kandidaten en natuurlijk op tv familie en vrienden de van de de finalisten. We tijdens zien de voorbereidingen, een van reünie met op de overige zes kandidaten en in het juryberaad met om na een geweldige show een de de winnaar van deze het editie te in bepalen.

De de locatie van deze van memorabele finale is de prachtige op tv Nicolaïkerk het in Utrecht. De in kandidaten lopen naar meerdere runs in het kleding van vier getalenteerde tijdens Nederlandse ontwerpers. Het 250 man van tellende de publiek bevat grote namen uit tijdens de op fashionwereld, oud-kandidaten tijdens en natuurlijk familie het en vrienden van de finalisten. We met zien de voorbereidingen, in een op tv reünie met de overige zes door kandidaten en het een door juryberaad om na een op geweldige show de winnaar van het een deze editie te de bepalen.

In het de laatste aflevering uit voor de grote met finale moeten de vijf een overgebleven kandidaten op tv alles geven wat ze op tv in zich hebben. In op een op tv challenge met naar Nigel Barker moeten ze voor zijn met lens op lelijk, gek of grappig durven de een zijn. Deze opdracht is de ter voorbereiding in op de laatste naar shoot van dit seizoen, met jurylid door Kim Feenstra als in fotograaf. Hoog in een de bergen op van het door Oostenrijkse Ischgl vindt een op tv heel persoonlijke shoot naar plaats. De uit laatste eliminatie is hartverscheurend, tijdens aangezien de uit jury het bijna tijdens onmogelijk acht om de op top 4 te tijdens bepalen.

In de op tv laatste aflevering voor de een grote finale moeten op de vijf het overgebleven kandidaten alles tijdens geven in wat ze in zich in hebben. In een in challenge met Nigel Barker moeten naar ze voor zijn op tv in lens lelijk, gek of met grappig durven zijn. Deze van opdracht is ter voorbereiding de op de op tv laatste shoot van naar dit op tv seizoen, met jurylid Kim Feenstra door als fotograaf. de Hoog in de bergen tijdens van het Oostenrijkse naar Ischgl van vindt een heel persoonlijke shoot plaats. de met De laatste eliminatie van is hartverscheurend, aangezien de jury het de bijna onmogelijk acht uit om de top tijdens 4 het te bepalen.

Voor met een zes pagina's tellende in editorial spread op in ELLE-magazine vertrekken de door kandidaten naar Tirol, van Oostenrijk. Host van Anna heeft intense een gesprekken met van de zes overgebleven kandidaten, waarbij tijdens een de van de kandidaten de eindelijk durft te vertellen dat ze een op tv geboren is als jongen. De een groep omarmt haar naar en wordt nóg de hechter. tijdens In een spectaculaire eliminatiesetting arriveert door de jury met per helikopter op tijdens een zonnig heliplatform. Omringd door de de indrukwekkende uit Alpen wordt op wederom een op kandidaat geëlimineerd.

Voor een zes de pagina's de tellende editorial spread in in ELLE-magazine vertrekken de de kandidaten naar uit Tirol, Oostenrijk. Host op tv Anna heeft intense gesprekken met de de naar zes overgebleven kandidaten, waarbij een met van de op kandidaten eindelijk uit durft te vertellen de dat ze geboren is als van van jongen. De groep omarmt het haar en wordt nóg hechter. naar In een uit spectaculaire eliminatiesetting arriveert de op tv met jury per helikopter op een zonnig in heliplatform. op Omringd door de indrukwekkende van Alpen wordt wederom door een uit kandidaat geëlimineerd.

De kandidaten krijgen uit bezoek van model op en in socialmediaster Rose Bertram. Zij een geeft hun de opdracht op tv om een Instagram door Story te maken met waarin ze hun in de sexappeal laten zien. De winnaar van door deze challenge een mag zijn of naar haar naar partner kiezen voor naar de volgende shoot: een duo-videoshoot een waarvoor jurylid Jean Paul door naar Paula de styling en regie zal tijdens verzorgen. door The heat is on, want het aan door het eind van deze aflevering op tijdens worden twee kandidaten door geëlimineerd.

De een kandidaten krijgen bezoek door van model en socialmediaster door Rose Bertram. op Zij geeft hun de opdracht op om een op tv Instagram Story naar te maken waarin het ze hun sexappeal naar laten zien. De een winnaar van deze challenge tijdens mag tijdens zijn of haar partner door kiezen voor de op volgende shoot: op tv een duo-videoshoot waarvoor naar jurylid Jean Paul Paula in de styling en regie zal op tv verzorgen. uit The heat is on, een want aan het met eind van tijdens deze aflevering worden twee kandidaten van de geëlimineerd.

september 2019
16-09-2019 20:32

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

De zestien kandidaten die gaan strijden om de titel 'Holland´s Next Top Model 2019' zijn bekend. De groep wordt in tweeën gesplitst en iedere groep betrekt een eigen modellenhuis. De kandidaten weten echter niets van het bestaan van een twe...

15-09-2019 19:22

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig overgebleven boys en girls worden in Rotterdam onderworpen aan een heuse modelbootcamp. Tijdens een videoshoot moeten ze bewijzen dat zij een plek verdienen in het modellenhuis. Wat ze niet weten, is dat er dit seizoen niet één m...

09-09-2019 20:33

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig overgebleven boys en girls worden in Rotterdam onderworpen aan een heuse modelbootcamp. Tijdens een videoshoot moeten ze bewijzen dat zij een plek verdienen in het modellenhuis. Wat ze niet weten, is dat er dit seizoen niet één m...

08-09-2019 19:20

Afl. 1

Holland's Next Top Model - Afl. 1

Het nieuwe seizoen gaat van start! De honderd topmodellen in spe melden zich in Den Bosch om zich te bewijzen tijdens de grote castingdag. Het team van ELLE en The Movement Models scout onder leiding van presentatrice Anna Nooshin de twinti...

02-09-2019 20:32

Afl. 1

Holland's Next Top Model - Afl. 1

Het nieuwe seizoen gaat van start! De honderd topmodellen in spe melden zich in Den Bosch om zich te bewijzen tijdens de grote castingdag. Het team van ELLE en The Movement Models scout onder leiding van presentatrice Anna Nooshin de twinti...

04-11-2018 19:33

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

29-10-2018 20:56

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

28-10-2018 19:49

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

22-10-2018 20:40

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

21-10-2018 19:29

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

15-10-2018 20:41

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

14-10-2018 19:32

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

08-10-2018 20:40

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

07-10-2018 19:30

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

01-10-2018 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 88
  • Laatste uitzending op 16-09-2019 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord