Programma gemist?

De vier het overgebleven het modellen strijden in deze finaleaflevering tijdens om de op titel 'Holland's Next Top met Model de 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract een bij VDM het Model uit Management, een te door gekke soloshoot voor het ELLE én wordt het nieuwe op gezicht de in de voorjaarscampagne van het Hema Beauty? De een finalisten tonen door verschillende spectaculaire outfits, maar ook de tijdens de andere deelnemers van op dit seizoen schitteren op de tijdens catwalk. De kijker een bepaalt uiteindelijk met wie van de finalisten de tijdens op tv winnaar wordt.

De vier overgebleven uit modellen strijden in in deze finaleaflevering tijdens om de titel door 'Holland's Next Top met Model 2017'. Wie krijgt tijdens het felbegeerde tijdens contract bij op VDM Model Management, het een te door gekke soloshoot voor ELLE én wordt van het nieuwe gezicht de een in de voorjaarscampagne van Hema Beauty? door op tv De finalisten tonen verschillende spectaculaire outfits, de maar ook op tv de andere deelnemers van met tijdens dit seizoen schitteren op de de catwalk. door De kijker bepaalt uiteindelijk uit wie van de de finalisten de winnaar tijdens wordt.

Terug op in Nederland moeten de modellen het in spe onmiddellijk door aan de bak. naar Een belangrijke casting naar bij VDM tijdens Model Management staat het op uit het programma. Dat is van het bureau waar de winnaar uit tijdens een contract krijgt. Alsof dat nog in niet spannend genoeg in is, verschijnt dan op tv ook nog eens de internationaal topmodel op Rianne ten Haken. Zij een op tv test de meiden op tv op hun catwalk-loop tijdens en geeft ze uit nog de nodige tips door mee. Samen met Anna uit blikken tijdens ze ook nog terug op alles de wat ze de het op tv afgelopen weken gedaan op tv en geleerd hebben. En daarna wordt de eindelijk tijdens duidelijk wie er doorgaan naar tijdens met de finale van met 2017.

Terug naar in Nederland op tv moeten de modellen door in spe onmiddellijk naar aan de bak. Een naar belangrijke casting bij VDM Model op tv Management uit staat op het het programma. Dat de is het bureau waar de winnaar een in een contract krijgt. door Alsof dat nog niet spannend genoeg een is, de verschijnt dan ook nog eens de uit internationaal topmodel Rianne ten Haken. Zij in test de meiden tijdens op een hun catwalk-loop en met geeft ze nog de in nodige een tips mee. Samen met Anna op tv blikken op ze ook nog terug op alles door tijdens wat ze de afgelopen weken op tv gedaan en geleerd hebben. op tv op En daarna wordt eindelijk duidelijk op wie er doorgaan met naar de het finale van de 2017.

Met nog maar de vijf uit potentiële modellen in de wedstrijd op tv neemt de met spanning steeds verder van toe. het De finale is binnen op handbereik en alle het vijf willen ze op tv in die grote liveshow staan. het het Ze moeten dus écht knallen tijdens deze week en dat op lijken de ze allemaal te op tv voelen. Het start de met een socialmediateach van Anna door en tijdens een challenge waarin door de meiden tegen in de jongens op strijden om een zo op cool mogelijke Instagram-story te in maken. Een de verrassende, onverwachte ontknoping tijdens op tv de eliminatie met laat de op overgebleven deelnemers uiteindelijk tijdens in vertwijfeling achter.

Met nog maar een naar vijf potentiële modellen in de in wedstrijd neemt met de spanning steeds door verder toe. door De finale is uit binnen handbereik en alle vijf de willen ze op tv in die grote liveshow staan. tijdens Ze moeten met dus tijdens écht knallen deze week en dat met lijken ze allemaal door het te voelen. Het start op tv met een socialmediateach tijdens van Anna en een challenge een waarin de de meiden tegen de met jongens strijden om een op zo cool van mogelijke Instagram-story op te maken. Een verrassende, in onverwachte ontknoping tijdens de uit de eliminatie laat de uit overgebleven deelnemers uiteindelijk in in vertwijfeling achter.

In met het desolate uit noorden van Noorwegen komen de de deelnemers terecht in een met het spectaculaire omgeving van ongerepte op natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige een sneeuw door op de prachtige bergtoppen. op tv In deze het omgeving krijgen het de overgebleven kandidaten eerst een naar intensieve masterclass, die uiteindelijk een de ultieme in voorbereiding is voor in een van belangrijke shoot de volgende dag. Niemand door minder dan een Nigel Barker is met verantwoordelijk voor deze een shoot!

In uit het desolate noorden op tv van Noorwegen door komen de deelnemers terecht een in een spectaculaire omgeving een van op ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en de eeuwige sneeuw met op de prachtige op tv bergtoppen. In deze omgeving krijgen een de overgebleven van kandidaten eerst een intensieve naar masterclass, naar die uiteindelijk de ultieme naar voorbereiding het is voor een door belangrijke shoot de van volgende dag. Niemand op tv minder dan Nigel Barker is verantwoordelijk uit voor deze met shoot!

Seks uit en humor zijn de twee uit trefwoorden in van deze naar week. En dat start met van een verrassende challenge in op tv hartje Amsterdam, op tv waar op tv de kandidaten de opdracht krijgen in in duo's een zo naar vet mogelijke viral met te maken voor van een jong op onderbroekenmerk. Tijdens de tijdens shoot van onder leiding van niemand minder in dan jurylid en fotograaf van Kim een Feenstra wordt een het allemaal nog op tv uitdagender.

Seks en op humor van zijn de twee door trefwoorden van deze de week. En dat met start met een verrassende challenge in op tv hartje Amsterdam, tijdens waar de kandidaten de in een opdracht krijgen in duo's op tv een zo door vet mogelijke viral te met maken voor een op jong onderbroekenmerk. Tijdens de shoot het onder leiding tijdens van uit niemand minder dan jurylid de en fotograaf Kim Feenstra wordt in het allemaal nog van met uitdagender.

Meer aandacht het voor personality was met de afgelopen weken een een terugkerend element door en vooral een met kritiekpunt van de jury. in Daar naar gaat hard aan gewerkt naar worden deze week. op tv Catwalk- uit en personalitycoach Amber Vineyard pakt op de deelnemers door goed aan tijdens in een teach waarin het ze niet alleen moeten lopen, op maar door vooral ook zichzelf moeten laten naar een zien. En dat in blijkt zeker niet de voor iedereen even de makkelijk.

Meer aandacht op voor personality door was de afgelopen weken een op tv terugkerend tijdens element en vooral een kritiekpunt uit van naar de jury. Daar gaat hard naar aan van gewerkt worden tijdens deze week. Catwalk- en personalitycoach een Amber Vineyard pakt op tv de op deelnemers goed aan in in een teach waarin ze tijdens niet alleen moeten het lopen, maar vooral ook op op tv zichzelf moeten laten zien. En dat in naar blijkt zeker niet voor iedereen het even tijdens makkelijk.

Een ongenode uit gast door in de keuken zorgt voor een op stressvol begin op tv van de dag. Het in een blijkt een personal trainer een te zijn die de naar kandidaten een tijdens goede spiegel weet uit voor te houden. Dit van slechte in begin van de dag zet door zich voor uit sommige deelnemers voort in naar een slecht voorbereide het go see in Rotterdam naar voor een sokkenmerk. de Waar de in een tijdens zich goed weet op te presenteren, gaat de op tv ander goed in nat.

Een ongenode van gast een in de keuken van zorgt voor een stressvol begin van uit de dag. Het tijdens blijkt een personal een trainer te zijn van die de kandidaten een een goede spiegel met weet voor te de houden. Dit uit slechte begin van in de dag zet naar zich op voor sommige deelnemers voort in een met slecht voorbereide door go see in Rotterdam tijdens voor een sokkenmerk. een het Waar de een met zich goed weet op te presenteren, gaat uit de ander goed tijdens nat.

Mixed feelings van bij de twaalf tijdens overgebleven deelnemers. Het uit verlies van de vier medekandidaten de zo vroeg in de door race heeft er behoorlijk ingehakt. de Er is naar weinig tijd om door daar bij naar stil te staan, want in in de ochtend het krijgen een ze een 'Anna Mail' met de de boodschap het dat de onvermijdelijke make-overs op op tv in die dag zullen plaatsvinden. in Er ontstaat al snel door lichte paniek, die vooral door bij aantal meisjes met door nogal duidelijk merkbaar van is.

november 2017
05-11-2017 18:36

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract bij VDM Model Management, een te gekke soloshoot voor ELLE én wordt het nieuwe gezicht in de vo...

30-10-2017 20:37

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract bij VDM Model Management, een te gekke soloshoot voor ELLE én wordt het nieuwe gezicht in de vo...

29-10-2017 18:01

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Dat is het bureau waar de winnaar een contract krijgt. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, ver...

23-10-2017 20:39

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Dat is het bureau waar de winnaar een contract krijgt. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, ver...

22-10-2017 18:06

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week en dat lijken ze allemaal te ...

16-10-2017 20:39

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week en dat lijken ze allemaal te ...

15-10-2017 17:59

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen de overgebleven kandidaten eer...

09-10-2017 20:38

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen de overgebleven kandidaten eer...

08-10-2017 18:00

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam, waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijden...

02-10-2017 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam, waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijden...

01-10-2017 18:01

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

Meer aandacht voor personality was de afgelopen weken een terugkerend element en vooral een kritiekpunt van de jury. Daar gaat hard aan gewerkt worden deze week. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan in een...

25-09-2017 20:38

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

Meer aandacht voor personality was de afgelopen weken een terugkerend element en vooral een kritiekpunt van de jury. Daar gaat hard aan gewerkt worden deze week. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan in een...

24-09-2017 17:56

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Een ongenode gast in de keuken zorgt voor een stressvol begin van de dag. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag zet zich voor sommige deelnemers voort i...

18-09-2017 20:38

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Een ongenode gast in de keuken zorgt voor een stressvol begin van de dag. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag zet zich voor sommige deelnemers voort i...

17-09-2017 17:58

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

Mixed feelings bij de twaalf overgebleven deelnemers. Het verlies van vier medekandidaten zo vroeg in de race heeft er behoorlijk ingehakt. Er is weinig tijd om daar bij stil te staan, want in de ochtend krijgen ze een 'Anna Mail' met de bo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 05-11-2017 om 18:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord