Programma gemist?

De met vier finalisten blikken terug op met het op avontuur dat zij hebben door beleefd. met We volgen de winnaar van uit dit de jaar en kijken het mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, uit het tekenen van in het modellencontract bij op tv VDM en natuurlijk naar volgen een we de eerste stappen de in de met modellenwereld.

De vier finalisten de blikken terug van op het in avontuur dat zij hebben beleefd. met tijdens We volgen de naar winnaar van dit jaar en kijken in mee bij de door covershoot voor ELLE-magazine, een het tekenen op van het modellencontract bij op tv VDM door en natuurlijk volgen we de met tijdens eerste stappen in de het modellenwereld.

De uit locatie van deze met memorabele finale is het de prachtige Nicolaïkerk uit in Utrecht. De kandidaten lopen tijdens door meerdere runs in kleding van de vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. op tv op tv Het 250 man een tellende publiek bevat grote namen uit in het de fashionwereld, oud-kandidaten en het natuurlijk familie en vrienden het van met de finalisten. We een zien de voorbereidingen, in een reünie met van de overige zes kandidaten en uit het de juryberaad om na een geweldige door show tijdens de winnaar van deze editie op tv te het bepalen.

De door locatie van deze memorabele een finale is de prachtige in Nicolaïkerk in Utrecht. een De kandidaten tijdens lopen meerdere runs de in kleding van een vier het getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 met man tellende publiek bevat het grote op namen uit tijdens de fashionwereld, oud-kandidaten en het natuurlijk familie en naar vrienden van de finalisten. We uit zien de voorbereidingen, door een reünie met een van de overige zes kandidaten en uit het juryberaad om uit na een geweldige het show door de winnaar van naar deze editie te tijdens bepalen.

In naar de laatste aflevering voor de de grote finale moeten uit met de vijf overgebleven kandidaten alles met geven wat ze in een zich hebben. In met een challenge het met Nigel Barker moeten met naar ze voor zijn lens van lelijk, gek de of grappig durven zijn. Deze van opdracht is ter tijdens voorbereiding op de laatste in shoot tijdens van dit seizoen, naar met jurylid Kim Feenstra in als fotograaf. Hoog een in de een bergen van het Oostenrijkse Ischgl het vindt door een heel persoonlijke het shoot plaats. De uit laatste eliminatie is hartverscheurend, een aangezien de jury het een bijna onmogelijk acht in om de top op 4 de te bepalen.

In een de laatste aflevering voor de door grote op tv finale moeten de vijf een overgebleven kandidaten alles geven in wat ze in op zich hebben. In tijdens een challenge in met Nigel Barker een moeten tijdens ze voor zijn lens lelijk, het gek op tv of grappig durven zijn. Deze opdracht met is in ter voorbereiding op uit de laatste shoot tijdens van dit seizoen, met door jurylid Kim de Feenstra als fotograaf. Hoog in in de bergen op tv van het Oostenrijkse een Ischgl vindt een door heel uit persoonlijke shoot plaats. De een laatste eliminatie is hartverscheurend, aangezien tijdens de naar jury het bijna onmogelijk door acht om de de top 4 te met bepalen.

Voor op tv een zes pagina's door tellende editorial spread van in ELLE-magazine in vertrekken de kandidaten tijdens naar Tirol, Oostenrijk. Host uit Anna heeft intense gesprekken met een de zes overgebleven een kandidaten, op tv waarbij een het van de kandidaten eindelijk durft te met vertellen dat de ze tijdens geboren is als jongen. De groep met omarmt van haar en wordt door nóg hechter. tijdens In een spectaculaire eliminatiesetting arriveert de uit jury per in helikopter op een in zonnig heliplatform. Omringd door op tv de indrukwekkende Alpen tijdens wordt wederom een naar een kandidaat geëlimineerd.

Voor een een zes van pagina's tellende editorial de spread in ELLE-magazine vertrekken de door kandidaten op tv naar Tirol, Oostenrijk. het Host Anna heeft intense gesprekken met uit op de zes overgebleven kandidaten, waarbij tijdens een van de uit kandidaten eindelijk de durft te vertellen dat met ze geboren is van als jongen. De het groep omarmt een haar en wordt nóg hechter. een In een spectaculaire op eliminatiesetting arriveert de de jury per helikopter op op een zonnig naar heliplatform. de Omringd door de indrukwekkende Alpen uit wordt wederom tijdens een kandidaat de geëlimineerd.

De een kandidaten krijgen naar bezoek van model op tv en socialmediaster Rose Bertram. tijdens Zij geeft hun in de opdracht om een van Instagram Story te maken tijdens waarin de ze hun sexappeal laten door zien. De winnaar van in deze challenge mag op tv uit zijn of haar tijdens partner kiezen voor het de volgende shoot: op tv een duo-videoshoot waarvoor jurylid Jean op Paul Paula de van styling naar en regie zal in verzorgen. The heat is on, op want naar aan het eind van deze tijdens aflevering worden twee de kandidaten door geëlimineerd.

De een kandidaten krijgen bezoek van model het en socialmediaster Rose van uit Bertram. Zij geeft hun de opdracht een om een door Instagram Story te op maken waarin het ze hun naar sexappeal laten zien. met De winnaar van de deze challenge mag zijn of het haar partner kiezen voor naar een de volgende shoot: een een duo-videoshoot waarvoor jurylid Jean op tv Paul Paula uit de styling en het regie zal verzorgen. The heat de is on, want tijdens aan het door eind van deze aflevering het worden twee kandidaten van het geëlimineerd.

De door negen overgebleven kandidaten op tv krijgen een intense catwalktraining die met ze goed door kunnen een gebruiken tijdens de fotoshoot van door de volgende dag. De door op tv shoot vindt plaats op een prachtige, tijdens woestijnachtige locatie en het er is het een grote verrassing: jurylid door op tv Nigel Barker is de fotograaf! in Dat maakt van de kandidaten alleen nog maar tijdens uit nerveuzer.

De uit negen overgebleven kandidaten krijgen in een intense het catwalktraining die ze goed kunnen uit gebruiken de tijdens de fotoshoot van van de volgende dag. De naar shoot vindt plaats naar op tv op een prachtige, woestijnachtige locatie en van er tijdens is een de grote verrassing: jurylid in Nigel Barker is de fotograaf! Dat uit maakt naar de kandidaten tijdens alleen nog maar een nerveuzer.

Tijd met voor de restyling! Naast van het uit feit dat hun haar en op tv make-up de worden aangepakt, wordt ook tijdens de look naar van de kandidaten voor op tv de persshoot uit onthuld. Een spannende en op tv emotionele rollercoaster. het Een van de door kandidaten is niet bereid om haar tijdens kapsel drastisch in uit te korten, in en besluit de wedstrijd het te verlaten. een Een model dat de de op tv top 10 nét op niet haalde, maakt van een comeback om haar te tijdens vervangen.

Tijd voor naar de restyling! in Naast het feit naar dat hun haar op en make-up door worden aangepakt, wordt ook de look de van de een kandidaten voor de de persshoot onthuld. Een uit spannende en op emotionele rollercoaster. Een van tijdens de kandidaten is niet van bereid om met haar op tv kapsel drastisch in te korten, van en besluit de wedstrijd een te verlaten. in Een model een dat de top 10 nét naar niet haalde, maakt uit een comeback om van haar te tijdens vervangen.

De twintig uitverkoren een potentiële modellen een komen het in een prachtig kasteel samen het voor een laatste test. op tv met Slechts tien van de hen zullen doorgaan. van In deze eerste shoot zullen het ze dus van meteen alles moeten geven. het Deze door fotoshoot heeft een naar enorme twist, omdat de jury uit in op tv het geheim meekijkt hoe de in kandidaten het doen. in Zo een bepalen zij de top 10. Aan het het het eind van de met dag wordt deze verrassing aan door de kandidaten op tv onthuld.

november 2018
04-11-2018 19:33

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

29-10-2018 20:56

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

28-10-2018 19:49

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

22-10-2018 20:40

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

21-10-2018 19:29

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

15-10-2018 20:41

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

14-10-2018 19:32

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

08-10-2018 20:40

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

07-10-2018 19:30

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

01-10-2018 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

30-09-2018 19:31

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

24-09-2018 20:39

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

23-09-2018 19:28

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

17-09-2018 20:37

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

16-09-2018 19:34

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven. Deze fotoshoot heeft een enorme twist,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 19:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord