Programma gemist?

De vier tijdens finalisten blikken terug van op het avontuur met dat zij hebben op beleefd. de We volgen de winnaar van het dit van jaar en kijken mee bij de naar covershoot door voor ELLE-magazine, het het tekenen van met het modellencontract bij VDM het en natuurlijk volgen we de van eerste stappen door in de een modellenwereld.

De met vier finalisten blikken terug met op het avontuur van dat zij hebben beleefd. uit op We volgen de winnaar van op dit jaar uit en kijken mee bij van de covershoot voor in ELLE-magazine, het tekenen door van met het modellencontract bij VDM en natuurlijk op tijdens volgen we de eerste op tv stappen in de in modellenwereld.

De met locatie van deze memorabele naar finale is de prachtige het Nicolaïkerk in Utrecht. het De kandidaten op lopen meerdere met runs in kleding van tijdens vier getalenteerde Nederlandse door ontwerpers. het Het 250 man tellende in publiek bevat in grote namen uit de fashionwereld, een oud-kandidaten en op tv natuurlijk familie het en vrienden van met de finalisten. We zien de door voorbereidingen, een reünie met tijdens de overige zes de een kandidaten en het juryberaad een om na een geweldige show van de winnaar met van deze editie te op tv het bepalen.

De van locatie van deze uit memorabele finale het is de prachtige de Nicolaïkerk in Utrecht. De de kandidaten lopen meerdere runs in van kleding van de vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. naar het Het 250 man tellende publiek de bevat naar grote namen uit een de fashionwereld, oud-kandidaten en natuurlijk uit familie op tv en vrienden van de finalisten. uit We zien door de voorbereidingen, een reünie met door de overige zes uit kandidaten en het het juryberaad om naar na een geweldige show naar de winnaar van de deze in editie te op tv bepalen.

In door de laatste aflevering voor de uit van grote finale moeten de een vijf overgebleven in kandidaten alles geven wat naar ze in zich hebben. naar In een tijdens challenge met Nigel Barker moeten met ze op tv voor zijn lens lelijk, gek de of op tv grappig durven zijn. Deze opdracht in een is ter voorbereiding tijdens op de laatste shoot van dit in seizoen, met tijdens jurylid met Kim Feenstra als fotograaf. Hoog in het een de bergen van op tv het Oostenrijkse Ischgl vindt door een heel persoonlijke het shoot plaats. De laatste de eliminatie is hartverscheurend, de aangezien tijdens de jury het bijna tijdens onmogelijk acht om naar de top van 4 te bepalen.

In de laatste naar aflevering voor van de grote van finale moeten de op tv vijf overgebleven kandidaten alles op tv geven op tv wat ze in zich op tv hebben. In een challenge de met Nigel op Barker moeten op tv ze voor zijn lens lelijk, van gek of door grappig durven een zijn. Deze opdracht is ter de voorbereiding op in de laatste shoot een van dit seizoen, met jurylid op tijdens Kim Feenstra als met fotograaf. Hoog in de bergen in van het Oostenrijkse Ischgl op tv het vindt een heel persoonlijke in shoot plaats. De laatste door eliminatie is hartverscheurend, aangezien door de het jury het bijna onmogelijk acht in om de het top 4 op te bepalen.

Voor op tv een zes pagina's naar tellende editorial spread in ELLE-magazine op vertrekken de kandidaten naar naar Tirol, Oostenrijk. in Host Anna heeft op op intense gesprekken met de zes overgebleven op kandidaten, tijdens waarbij een van de de kandidaten eindelijk in durft te vertellen dat ze van geboren een is als jongen. De groep een omarmt haar in en door wordt nóg hechter. In van een spectaculaire eliminatiesetting arriveert in de op jury per helikopter op een zonnig het heliplatform. Omringd uit door het de indrukwekkende Alpen wordt van wederom een de kandidaat geëlimineerd.

Voor een door zes pagina's tellende de editorial spread in ELLE-magazine op tv naar vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. tijdens Host uit Anna heeft intense de gesprekken met de zes overgebleven uit kandidaten, een waarbij een van van de kandidaten op tv eindelijk durft te vertellen dat in ze geboren is als uit jongen. door De groep omarmt haar met en de wordt nóg hechter. In door een spectaculaire op eliminatiesetting arriveert de jury per helikopter op tv op een met zonnig heliplatform. de Omringd door de een indrukwekkende Alpen wordt naar wederom een in kandidaat geëlimineerd.

De het kandidaten krijgen bezoek van van model en socialmediaster door Rose Bertram. Zij geeft naar door hun de opdracht om op tv een Instagram Story te maken van waarin ze op hun sexappeal door laten zien. De winnaar van het van deze challenge mag zijn door of haar partner kiezen uit voor de volgende tijdens shoot: een duo-videoshoot tijdens waarvoor jurylid Jean in Paul Paula de styling in en regie door zal verzorgen. The heat naar is uit on, want aan op tv het eind van door deze aflevering uit worden twee kandidaten de geëlimineerd.

De kandidaten krijgen in het bezoek van model uit en socialmediaster Rose Bertram. Zij de geeft op tv hun de opdracht om een Instagram een Story te maken uit waarin ze hun uit het sexappeal laten zien. De winnaar in van deze challenge met mag tijdens zijn of haar partner kiezen voor het de volgende in shoot: een tijdens duo-videoshoot waarvoor het jurylid Jean Paul uit Paula de styling en regie zal op tv verzorgen. The op heat is on, want naar aan naar het eind de van deze aflevering worden twee kandidaten de het geëlimineerd.

De negen een overgebleven kandidaten krijgen in een in intense catwalktraining die ze een goed kunnen gebruiken op tv tijdens de fotoshoot van van de volgende dag. De door van shoot vindt plaats op een een prachtige, woestijnachtige locatie op en er is op tv een grote verrassing: jurylid met Nigel Barker op is de fotograaf! Dat met maakt de het kandidaten tijdens alleen nog maar tijdens nerveuzer.

De negen overgebleven uit in kandidaten krijgen een intense het catwalktraining die ze goed naar kunnen gebruiken het tijdens de fotoshoot op van de volgende dag. De met door shoot vindt plaats een op een prachtige, woestijnachtige locatie het en er naar is een een grote verrassing: jurylid Nigel Barker in is de fotograaf! de Dat maakt de kandidaten op tv alleen nog maar met op nerveuzer.

Tijd voor in de restyling! tijdens Naast het feit dat hun op tv haar op tv en make-up worden aangepakt, wordt naar op tv ook de look naar van de kandidaten in voor de persshoot onthuld. uit Een spannende een en emotionele rollercoaster. Een naar van de kandidaten is van niet bereid om haar in de kapsel drastisch in te korten, en door besluit de door wedstrijd het te verlaten. Een model de dat de top naar 10 nét niet met haalde, maakt een een comeback om haar uit te vervangen.

Tijd voor de een restyling! Naast naar het de feit dat hun haar en make-up tijdens uit worden aangepakt, wordt ook de naar look van op de kandidaten voor de persshoot op onthuld. Een spannende naar de en emotionele rollercoaster. Een van met de van kandidaten is niet uit bereid om haar op tv kapsel drastisch in van te korten, en besluit de wedstrijd door te verlaten. het Een door model dat de door top 10 nét niet haalde, met maakt een comeback een om haar te het vervangen.

De twintig op tv uitverkoren potentiële van modellen komen in een op tv prachtig kasteel door samen voor een het laatste test. Slechts tien op van hen van zullen doorgaan. In deze op eerste shoot op tv zullen ze op dus meteen alles moeten de geven. Deze fotoshoot heeft de een enorme twist, omdat op de jury naar in het geheim meekijkt het hoe de kandidaten naar het doen. naar Zo bepalen in zij de top 10. in Aan het tijdens eind van de dag in wordt in deze verrassing aan de kandidaten door onthuld.

november 2018
04-11-2018 19:33

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

29-10-2018 20:56

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

28-10-2018 19:49

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

22-10-2018 20:40

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

21-10-2018 19:29

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

15-10-2018 20:41

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

14-10-2018 19:32

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

08-10-2018 20:40

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

07-10-2018 19:30

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

01-10-2018 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

30-09-2018 19:31

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

24-09-2018 20:39

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

23-09-2018 19:28

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

17-09-2018 20:37

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

16-09-2018 19:34

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven. Deze fotoshoot heeft een enorme twist,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 19:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord