Programma gemist?

Tijd de voor de in restyling! Naast het feit dat hun de haar door en make-up worden aangepakt, naar wordt ook de look een van van de kandidaten met voor de persshoot onthuld. Een het spannende en emotionele rollercoaster. een Een van de de kandidaten naar is niet in bereid om haar kapsel drastisch een in te korten, met en besluit de wedstrijd het te verlaten. door Een model dat de uit op tv top 10 nét uit niet haalde, maakt uit een comeback om haar te van vervangen.

De twintig uitverkoren van tijdens potentiële modellen komen in een naar prachtig kasteel samen voor het een laatste het test. Slechts tien van tijdens in hen zullen doorgaan. In deze van eerste shoot van zullen ze dus meteen alles het moeten geven. de Deze fotoshoot met heeft een enorme twist, het omdat de uit jury in het geheim meekijkt van hoe een de kandidaten het in doen. Zo bepalen zij de van top 10. Aan door het uit eind van de het dag wordt deze verrassing het aan de kandidaten door onthuld.

De twintig uitverkoren tijdens potentiële modellen komen op tv in een prachtig in door kasteel samen voor een laatste de test. Slechts tien van van van hen zullen doorgaan. In deze door eerste shoot de zullen ze een dus meteen alles moeten geven. Deze van fotoshoot heeft uit een enorme twist, omdat door de jury in in het naar geheim meekijkt hoe het de kandidaten het doen. door Zo bepalen zij op tv de top het 10. Aan het een eind van het de dag wordt deze verrassing in aan naar de kandidaten onthuld.

Tachtig potentiële op tv modellen op zijn geselecteerd voor een casting call. uit Twintig naar van hen op zullen doorgaan naar van de volgende aflevering. uit Scouts van het modellenbureau VDM en op tv het tijdschrift op tv ELLE kijken rond en van met maken een selectie welke van naar de modellen zij van op go-see uit willen zien. Na de go-see met maken uit zij de selectie van twintig in potentiële modellen die de in de volgende door aflevering zullen strijden de om een plek op in de top door met 10.

Tachtig potentiële het modellen zijn geselecteerd op voor een casting met call. Twintig met van hen zullen doorgaan naar naar de volgende aflevering. op tv met Scouts van het modellenbureau tijdens VDM en het tijdschrift van ELLE kijken rond en op maken van een selectie welke van de in modellen zij op met go-see willen zien. uit op tv Na de go-see door maken zij de het selectie van twintig op tv potentiële modellen die in de volgende het van aflevering zullen strijden op tv om een plek in de top naar uit 10.

De van vier overgebleven modellen op tv strijden in deze finaleaflevering op om de titel 'Holland's het Next Top Model in 2017'. de Wie krijgt het felbegeerde contract tijdens bij VDM Model het in Management, een te gekke naar soloshoot voor tijdens ELLE én wordt in het nieuwe gezicht naar in de voorjaarscampagne van het Hema Beauty? De finalisten door tonen verschillende spectaculaire van outfits, maar ook de op tv naar andere deelnemers van dit seizoen op tv schitteren uit op de catwalk. De kijker de bepaalt uiteindelijk wie op van door de finalisten de naar winnaar wordt.

De vier tijdens overgebleven de modellen strijden in deze finaleaflevering om met de titel 'Holland's met Next de Top Model het 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract op bij met VDM Model Management, een uit te gekke soloshoot voor een ELLE én wordt met het nieuwe gezicht in in de voorjaarscampagne op tv van Hema naar Beauty? De finalisten in tonen verschillende naar spectaculaire outfits, maar ook de door andere deelnemers van in dit uit seizoen schitteren op de een catwalk. van De kijker bepaalt uiteindelijk het wie van de finalisten de van winnaar op tv wordt.

Terug een in Nederland moeten de in modellen in spe onmiddellijk door door aan de bak. tijdens Een belangrijke casting het bij VDM Model Management staat uit op het op programma. Dat is het van bureau waar met de winnaar een naar contract krijgt. Alsof met dat nog niet spannend genoeg naar van is, verschijnt dan ook een nog eens internationaal een topmodel Rianne ten met Haken. Zij test de meiden van een op hun catwalk-loop een en geeft ze nog van de nodige de tips mee. Samen met Anna van blikken ze ook nog met terug op een alles wat ze de de van afgelopen weken gedaan en geleerd hebben. op En van daarna wordt de eindelijk duidelijk wie er doorgaan naar het van de finale van van 2017.

Terug door in Nederland de moeten de modellen naar in spe onmiddellijk aan het de bak. uit Een belangrijke casting bij VDM van Model Management staat tijdens op op het programma. Dat naar is het bureau op tv waar de winnaar een contract het krijgt. Alsof dat van nog niet spannend een genoeg is, verschijnt dan een door ook nog eens internationaal uit topmodel Rianne tijdens ten Haken. Zij test de door meiden op hun catwalk-loop door en geeft door ze uit nog de nodige op tips mee. Samen met Anna blikken in ze ook een nog terug op alles in wat op ze de afgelopen weken gedaan van en met geleerd hebben. En met daarna wordt naar eindelijk duidelijk wie er doorgaan naar naar de finale van de met 2017.

Met nog maar de vijf het potentiële modellen in de uit wedstrijd neemt de spanning naar op tv steeds verder toe. De finale is de binnen handbereik en uit alle vijf het willen ze op in die grote op liveshow staan. op tv Ze moeten dus het écht knallen deze de week en dat lijken ze de allemaal te voelen. naar Het start de met een op tv socialmediateach van Anna en een van challenge waarin de meiden in op tegen de jongens strijden om tijdens een zo cool mogelijke uit Instagram-story te maken. in Een verrassende, naar onverwachte ontknoping tijdens tijdens de het eliminatie laat de overgebleven deelnemers uiteindelijk naar in vertwijfeling met achter.

Met nog tijdens maar vijf potentiële modellen in in in de wedstrijd neemt de spanning op tv steeds verder toe. een De finale naar is binnen handbereik een en alle vijf willen een ze in die het grote liveshow staan. tijdens Ze in moeten dus écht knallen naar deze week en uit dat lijken een ze allemaal te van voelen. Het het start met een socialmediateach in van Anna de en een challenge waarin de meiden uit tegen de jongens uit naar strijden om een zo cool een mogelijke Instagram-story met te maken. Een verrassende, op onverwachte ontknoping tijdens naar de eliminatie laat de de overgebleven deelnemers uiteindelijk uit in vertwijfeling tijdens achter.

In uit het desolate noorden van Noorwegen van van komen de deelnemers terecht in uit een op tv spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, op helderblauwe fjorden door en eeuwige sneeuw in op de de prachtige bergtoppen. In deze op omgeving krijgen de overgebleven een kandidaten eerst een op tv intensieve masterclass, de die uiteindelijk de naar ultieme voorbereiding is voor een van in belangrijke shoot de door volgende dag. Niemand minder dan het Nigel Barker is verantwoordelijk op tv voor deze door shoot!

In op het desolate noorden van Noorwegen het komen van de deelnemers terecht in een in de spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, van helderblauwe fjorden en eeuwige op het sneeuw op de het prachtige bergtoppen. In deze met omgeving krijgen de overgebleven kandidaten van eerst een een intensieve met masterclass, die uiteindelijk de ultieme het voorbereiding uit is voor een belangrijke shoot een de volgende een dag. Niemand minder door dan Nigel Barker een is verantwoordelijk voor deze tijdens shoot!

Seks in en humor uit zijn de twee trefwoorden van door deze week. En dat tijdens start met een in verrassende challenge uit in uit hartje Amsterdam, waar de kandidaten de tijdens opdracht in krijgen in duo's tijdens een zo vet door mogelijke viral te het maken voor een jong van onderbroekenmerk. tijdens Tijdens de shoot onder leiding van op op niemand minder dan jurylid en op fotograaf Kim een Feenstra wordt van het allemaal nog van uitdagender.

Seks de en humor zijn de twee naar het trefwoorden van deze week. de En dat op start met een verrassende challenge in door op hartje Amsterdam, waar de kandidaten een de opdracht krijgen van in tijdens duo's een zo vet tijdens mogelijke viral te maken voor een een jong de onderbroekenmerk. Tijdens de met shoot naar onder leiding van niemand op minder dan jurylid uit en fotograaf Kim Feenstra wordt het op tv het allemaal nog op uitdagender.

september 2018
17-09-2018 20:37

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

16-09-2018 19:34

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven. Deze fotoshoot heeft een enorme twist,...

10-09-2018 20:38

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven. Deze fotoshoot heeft een enorme twist,...

09-09-2018 19:34

Afl. 1

Holland's Next Top Model - Afl. 1

Tachtig potentiële modellen zijn geselecteerd voor een casting call. Twintig van hen zullen doorgaan naar de volgende aflevering. Scouts van het modellenbureau VDM en het tijdschrift ELLE kijken rond en maken een selectie welke van de model...

03-09-2018 20:37

Afl. 1

Holland's Next Top Model - Afl. 1

Tachtig potentiële modellen zijn geselecteerd voor een casting call. Twintig van hen zullen doorgaan naar de volgende aflevering. Scouts van het modellenbureau VDM en het tijdschrift ELLE kijken rond en maken een selectie welke van de model...

05-11-2017 18:36

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract bij VDM Model Management, een te gekke soloshoot voor ELLE én wordt het nieuwe gezicht in de vo...

30-10-2017 20:37

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract bij VDM Model Management, een te gekke soloshoot voor ELLE én wordt het nieuwe gezicht in de vo...

29-10-2017 18:01

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Dat is het bureau waar de winnaar een contract krijgt. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, ver...

23-10-2017 20:39

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Dat is het bureau waar de winnaar een contract krijgt. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, ver...

22-10-2017 18:06

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week en dat lijken ze allemaal te ...

16-10-2017 20:39

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week en dat lijken ze allemaal te ...

15-10-2017 17:59

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen de overgebleven kandidaten eer...

09-10-2017 20:38

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen de overgebleven kandidaten eer...

08-10-2017 18:00

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam, waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijden...

02-10-2017 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam, waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijden...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 70
  • Laatste uitzending op 17-09-2018 om 20:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord