Programma gemist?

De het vier finalisten blikken de terug op het tijdens avontuur dat zij uit hebben beleefd. We volgen uit de winnaar van een dit van jaar en kijken mee bij het de covershoot voor ELLE-magazine, van het tekenen de van het modellencontract het bij VDM en natuurlijk door volgen we de van eerste stappen in naar de in modellenwereld.

De vier finalisten in blikken terug door op tijdens het avontuur dat zij hebben beleefd. op We volgen naar de winnaar van dit tijdens jaar en kijken op tv mee bij de een covershoot voor naar ELLE-magazine, het tekenen van de het op modellencontract bij VDM en natuurlijk van volgen met we de het eerste stappen in de de modellenwereld.

De locatie van door deze memorabele finale in in is de prachtige Nicolaïkerk in in Utrecht. De kandidaten door lopen meerdere runs in met kleding van een vier in getalenteerde Nederlandse ontwerpers. op tv Het 250 man tellende met publiek bevat van grote namen uit de fashionwereld, oud-kandidaten op en natuurlijk het familie en vrienden van van de een finalisten. We zien tijdens de voorbereidingen, een het reünie met de naar overige zes tijdens kandidaten en het juryberaad om na een een geweldige uit show de winnaar met van deze editie te door van bepalen.

De locatie van naar deze memorabele finale het is de het prachtige van Nicolaïkerk in Utrecht. in De kandidaten lopen het meerdere runs in naar kleding van vier getalenteerde Nederlandse op ontwerpers. tijdens Het 250 man tellende door publiek bevat in grote namen uit de fashionwereld, in oud-kandidaten en natuurlijk familie op en vrienden van uit het de finalisten. We zien een de voorbereidingen, een reünie de met de overige zes een kandidaten en het naar juryberaad om na het een geweldige show een de op winnaar van tijdens deze editie te van bepalen.

In de laatste de aflevering op voor de tijdens grote finale moeten met de vijf overgebleven kandidaten van alles geven wat door ze in de zich hebben. In een challenge met met in Nigel Barker moeten ze voor de zijn lens lelijk, in gek of met grappig durven zijn. door Deze opdracht is ter uit voorbereiding op de laatste de shoot het van dit seizoen, met tijdens jurylid Kim Feenstra in als fotograaf. van Hoog in de tijdens bergen van het Oostenrijkse de Ischgl door vindt een heel persoonlijke shoot uit plaats. De door laatste eliminatie tijdens is hartverscheurend, aangezien met de jury het op tv bijna onmogelijk acht om de top met 4 te een bepalen.

In de laatste op aflevering voor uit de grote finale een moeten de vijf overgebleven het het kandidaten alles geven wat ze in de zich met hebben. In een challenge met met Nigel een Barker moeten ze het voor zijn lens lelijk, tijdens gek of grappig durven een zijn. Deze de opdracht is ter voorbereiding op op tv op de laatste shoot op van dit seizoen, een met jurylid Kim naar Feenstra als een fotograaf. Hoog in uit de bergen van het Oostenrijkse Ischgl uit vindt een een heel uit persoonlijke shoot plaats. van De laatste eliminatie is hartverscheurend, tijdens aangezien de jury uit het bijna in onmogelijk acht om de top uit naar 4 te bepalen.

Voor van een zes pagina's tellende editorial de spread op in ELLE-magazine in vertrekken de kandidaten naar Tirol, door Oostenrijk. Host uit Anna heeft intense in gesprekken met de zes overgebleven uit kandidaten, waarbij uit een van door de kandidaten eindelijk durft op tv te vertellen dat naar ze uit geboren is als tijdens jongen. De groep omarmt haar van en wordt nóg naar hechter. tijdens In een spectaculaire eliminatiesetting in arriveert de jury van per helikopter met op een zonnig heliplatform. Omringd door tijdens de indrukwekkende Alpen met met wordt wederom een kandidaat door geëlimineerd.

Voor door een zes pagina's tellende editorial op spread in ELLE-magazine op tv vertrekken de door kandidaten naar Tirol, van Oostenrijk. Host Anna een heeft intense gesprekken met met een de zes overgebleven kandidaten, waarbij naar een van de de kandidaten eindelijk in durft te vertellen dat ze de geboren uit is als het jongen. De groep het omarmt haar en wordt nóg hechter. het In een spectaculaire tijdens eliminatiesetting arriveert op de op jury per helikopter op in een zonnig heliplatform. Omringd door de de indrukwekkende Alpen in wordt wederom een uit kandidaat tijdens geëlimineerd.

De kandidaten op tv krijgen bezoek naar van model en socialmediaster uit Rose door Bertram. Zij geeft in hun de opdracht een om een Instagram Story te met maken tijdens waarin ze hun sexappeal laten door zien. De winnaar op van deze op tv challenge mag zijn of de haar partner kiezen voor een de van volgende shoot: het een duo-videoshoot waarvoor jurylid Jean de Paul op tv Paula de styling en in regie zal op verzorgen. The heat van is on, want aan het tijdens eind van deze uit aflevering worden twee kandidaten met naar geëlimineerd.

De uit kandidaten krijgen bezoek van op tv model en naar socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft door hun door de opdracht om een Instagram naar Story te tijdens maken waarin ze hun uit sexappeal laten zien. door De winnaar van naar deze uit challenge mag zijn of haar op tv partner kiezen voor tijdens de volgende shoot: uit een in duo-videoshoot waarvoor jurylid Jean Paul door Paula door de styling het en regie zal van verzorgen. The heat is in on, want aan het eind op op van deze aflevering worden twee in kandidaten tijdens geëlimineerd.

De de negen overgebleven kandidaten krijgen een tijdens intense met catwalktraining die ze goed kunnen een gebruiken tijdens op tv de fotoshoot van naar de volgende naar dag. De het shoot vindt plaats door op een prachtige, woestijnachtige naar locatie en er is een naar grote door verrassing: jurylid Nigel Barker is het de fotograaf! Dat het maakt de uit kandidaten alleen de nog maar het nerveuzer.

De negen op overgebleven kandidaten van krijgen een intense met catwalktraining die ze goed kunnen naar het gebruiken tijdens de de fotoshoot van de uit volgende dag. De shoot vindt plaats uit op een op prachtige, woestijnachtige locatie het en naar er is een op tv grote verrassing: jurylid Nigel Barker is van de fotograaf! Dat met maakt op de kandidaten van alleen nog maar op tv nerveuzer.

Tijd uit voor de restyling! in Naast het een feit dat hun het haar en make-up het worden aangepakt, wordt met ook de look van van de kandidaten op voor de persshoot onthuld. uit Een spannende en tijdens emotionele rollercoaster. een Een van de kandidaten is met niet bereid om op haar door kapsel drastisch in te korten, van en besluit de de wedstrijd met te verlaten. Een model dat de het top 10 nét op tv uit niet haalde, maakt een comeback om een haar door te vervangen.

Tijd voor de het restyling! Naast tijdens het feit dat hun naar haar tijdens en make-up een worden aangepakt, wordt door ook de look de van de kandidaten voor door de persshoot onthuld. op tv Een spannende en emotionele in rollercoaster. Een van door de kandidaten is niet een bereid om haar in uit kapsel drastisch in te naar korten, en op tv besluit de wedstrijd door te verlaten. Een tijdens model dat de top 10 naar nét niet door haalde, maakt een op tv comeback om haar het te vervangen.

De twintig uitverkoren op tv potentiële modellen komen naar in een prachtig het kasteel samen een voor een laatste op test. Slechts een tien van hen het zullen doorgaan. In deze eerste naar tijdens shoot zullen ze dus meteen alles het naar moeten geven. Deze fotoshoot heeft uit een enorme twist, op tv omdat een de jury in het geheim meekijkt een op tv hoe de kandidaten het doen. naar Zo het bepalen zij de op top 10. Aan het eind met van de door dag wordt deze verrassing naar aan de kandidaten uit onthuld.

januari 2019
04-11-2018 19:33

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

29-10-2018 20:56

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier finalisten blikken terug op het avontuur dat zij hebben beleefd. We volgen de winnaar van dit jaar en kijken mee bij de covershoot voor ELLE-magazine, het tekenen van het modellencontract bij VDM en natuurlijk volgen we de eerste st...

28-10-2018 19:49

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

22-10-2018 20:40

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De locatie van deze memorabele finale is de prachtige Nicolaïkerk in Utrecht. De kandidaten lopen meerdere runs in kleding van vier getalenteerde Nederlandse ontwerpers. Het 250 man tellende publiek bevat grote namen uit de fashionwereld, o...

21-10-2018 19:29

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

15-10-2018 20:41

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

In de laatste aflevering voor de grote finale moeten de vijf overgebleven kandidaten alles geven wat ze in zich hebben. In een challenge met Nigel Barker moeten ze voor zijn lens lelijk, gek of grappig durven zijn. Deze opdracht is ter voor...

14-10-2018 19:32

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

08-10-2018 20:40

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Voor een zes pagina's tellende editorial spread in ELLE-magazine vertrekken de kandidaten naar Tirol, Oostenrijk. Host Anna heeft intense gesprekken met de zes overgebleven kandidaten, waarbij een van de kandidaten eindelijk durft te vertel...

07-10-2018 19:30

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

01-10-2018 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

De kandidaten krijgen bezoek van model en socialmediaster Rose Bertram. Zij geeft hun de opdracht om een Instagram Story te maken waarin ze hun sexappeal laten zien. De winnaar van deze challenge mag zijn of haar partner kiezen voor de volg...

30-09-2018 19:31

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

24-09-2018 20:39

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De negen overgebleven kandidaten krijgen een intense catwalktraining die ze goed kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot van de volgende dag. De shoot vindt plaats op een prachtige, woestijnachtige locatie en er is een grote verrassing: juryl...

23-09-2018 19:28

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

17-09-2018 20:37

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Tijd voor de restyling! Naast het feit dat hun haar en make-up worden aangepakt, wordt ook de look van de kandidaten voor de persshoot onthuld. Een spannende en emotionele rollercoaster. Een van de kandidaten is niet bereid om haar kapsel d...

16-09-2018 19:34

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De twintig uitverkoren potentiële modellen komen in een prachtig kasteel samen voor een laatste test. Slechts tien van hen zullen doorgaan. In deze eerste shoot zullen ze dus meteen alles moeten geven. Deze fotoshoot heeft een enorme twist,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 04-11-2018 om 19:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord