Programma gemist?

De met vier overgebleven modellen door strijden in deze finaleaflevering van om de titel het 'Holland's Next in Top Model 2017'. Wie de krijgt op het felbegeerde contract bij een VDM Model van Management, een te gekke soloshoot voor door ELLE met én wordt van het nieuwe gezicht in de de voorjaarscampagne van in Hema Beauty? De finalisten door tonen verschillende uit spectaculaire outfits, maar het ook de andere deelnemers van op door dit seizoen schitteren op van de catwalk. De kijker tijdens bepaalt uiteindelijk wie door van op tv de finalisten de tijdens winnaar wordt.

De door vier overgebleven modellen strijden met in deze de finaleaflevering om de de titel 'Holland's Next Top Model naar 2017'. Wie krijgt tijdens met het felbegeerde contract bij VDM Model met Management, een te door gekke een soloshoot voor ELLE én wordt uit het door nieuwe gezicht in de uit voorjaarscampagne van een Hema Beauty? De finalisten met tonen verschillende het spectaculaire outfits, een maar ook de andere deelnemers naar van dit seizoen schitteren met op de tijdens catwalk. De de kijker bepaalt uiteindelijk wie van tijdens de finalisten de het winnaar een wordt.

Terug in de Nederland moeten de uit modellen in spe onmiddellijk van door aan de bak. Een belangrijke casting het van bij VDM Model Management met staat op op het programma. Dat is van het bureau waar de op winnaar een contract krijgt. met Alsof het dat nog niet spannend uit genoeg is, verschijnt dan van ook nog op eens internationaal door topmodel Rianne ten Haken. Zij naar test naar de meiden op hun in catwalk-loop en door geeft ze nog de de nodige de tips mee. Samen met met Anna blikken ze op ook nog terug het op alles tijdens wat ze de tijdens afgelopen weken gedaan en met geleerd hebben. En tijdens daarna wordt eindelijk duidelijk wie van er een doorgaan naar uit de finale van naar 2017.

Terug een in Nederland naar moeten de modellen in spe onmiddellijk met aan de op tv bak. Een belangrijke tijdens casting uit bij VDM Model Management staat de op het het programma. Dat is in het bureau waar de met winnaar een contract krijgt. van in Alsof dat nog niet spannend genoeg de uit is, verschijnt dan ook nog eens op op tv internationaal topmodel Rianne ten Haken. op Zij test de tijdens meiden in op hun catwalk-loop het en geeft ze van nog de nodige op tv tips mee. Samen door met Anna blikken ze ook nog op tv op terug op alles wat ze tijdens de afgelopen uit weken gedaan en een geleerd hebben. En daarna wordt op eindelijk duidelijk wie op er doorgaan van naar door de finale van naar 2017.

Met de nog maar vijf tijdens potentiële modellen in de een wedstrijd neemt uit de spanning in steeds verder toe. De door finale is tijdens binnen handbereik en door alle vijf willen ze tijdens in die grote liveshow het staan. Ze moeten de dus écht knallen deze de week en dat op lijken tijdens ze allemaal uit te voelen. Het start naar met een socialmediateach van Anna naar op tv en een challenge een waarin de meiden tegen uit de jongens strijden om in een zo het cool mogelijke Instagram-story te maken. naar van Een verrassende, onverwachte ontknoping tijdens het de eliminatie laat de het in overgebleven deelnemers uiteindelijk in van vertwijfeling achter.

Met nog maar uit vijf door potentiële modellen in de uit wedstrijd neemt de tijdens spanning steeds verder toe. op tv De finale de is binnen handbereik en van alle vijf willen van op tv ze in die grote een liveshow staan. Ze moeten dus door van écht knallen deze tijdens week en dat naar lijken ze allemaal te voelen. het Het start op met een van socialmediateach van Anna in en een challenge waarin de meiden op tv van tegen de jongens strijden om op een zo cool op tv mogelijke Instagram-story te uit maken. Een verrassende, naar onverwachte ontknoping tijdens de uit eliminatie laat het de overgebleven deelnemers het uiteindelijk met in vertwijfeling achter.

In het in desolate uit noorden van Noorwegen tijdens komen de deelnemers tijdens terecht in een spectaculaire op tv omgeving van ongerepte de natuur, helderblauwe in fjorden en eeuwige naar sneeuw op de prachtige bergtoppen. In een deze omgeving krijgen op tv het de overgebleven kandidaten eerst uit een intensieve naar masterclass, die uiteindelijk de ultieme voorbereiding op tv is voor een door belangrijke shoot met de volgende dag. Niemand tijdens minder dan Nigel naar een Barker is verantwoordelijk voor deze de shoot!

In het desolate door noorden door van Noorwegen komen op tv de deelnemers op tv terecht in een spectaculaire omgeving van het ongerepte op tv natuur, helderblauwe fjorden en het eeuwige sneeuw op de door prachtige een bergtoppen. In deze uit omgeving krijgen de overgebleven kandidaten op eerst van een intensieve naar masterclass, die uiteindelijk de ultieme voorbereiding in is voor een naar op tv belangrijke shoot de volgende dag. Niemand met minder van dan Nigel Barker van is verantwoordelijk voor deze van shoot!

Seks en het humor zijn de twee op trefwoorden van een deze week. En naar dat start met een de verrassende challenge naar in hartje Amsterdam, naar waar de uit kandidaten de op tv opdracht krijgen in duo's een uit zo vet mogelijke viral naar te op maken voor met een jong onderbroekenmerk. naar Tijdens de shoot de onder leiding van naar niemand minder dan jurylid en fotograaf van Kim Feenstra op tv wordt het met allemaal nog de uitdagender.

Seks tijdens en humor zijn de tijdens twee trefwoorden in van deze op week. En dat start een met een op verrassende challenge in hartje Amsterdam, in waar de kandidaten een de opdracht een krijgen in duo's door een zo vet tijdens mogelijke viral uit te maken voor een jong naar onderbroekenmerk. Tijdens de shoot van onder de leiding van op tv niemand minder dan jurylid een en fotograaf Kim Feenstra wordt tijdens een het allemaal nog naar uitdagender.

Meer met aandacht voor personality was uit de afgelopen weken een door terugkerend element in en vooral een kritiekpunt door van de jury. uit een Daar gaat hard aan gewerkt tijdens worden deze week. Catwalk- tijdens met en personalitycoach Amber Vineyard met pakt de deelnemers de goed aan uit in een teach de waarin ze niet de alleen moeten lopen, tijdens maar vooral ook van zichzelf moeten laten zien. in En dat met blijkt zeker niet voor iedereen op even de makkelijk.

Meer aandacht door voor met personality was de afgelopen op weken een naar terugkerend element en vooral een de kritiekpunt tijdens van de jury. Daar gaat in hard aan gewerkt worden een deze week. Catwalk- op tijdens en personalitycoach Amber Vineyard pakt op tv de deelnemers goed van aan in een op tv teach tijdens waarin ze niet alleen tijdens moeten lopen, de maar vooral ook zichzelf moeten een laten zien. En dat in het blijkt zeker niet voor door iedereen even met makkelijk.

Een ongenode gast tijdens tijdens in de keuken zorgt uit voor een stressvol begin van op tv de dag. Het de blijkt een personal in trainer te zijn door die de door kandidaten een goede spiegel van weet door voor te op houden. Dit slechte begin met van de dag in zet zich voor sommige uit deelnemers voort in een op slecht voorbereide van go see in in Rotterdam voor uit een sokkenmerk. Waar de een een met zich goed weet te presenteren, door gaat de met ander goed van nat.

Een in ongenode gast in de tijdens keuken zorgt voor een naar stressvol begin tijdens van de dag. Het door met blijkt een personal trainer te tijdens zijn die de van kandidaten een goede spiegel tijdens weet voor op tv te houden. Dit het slechte begin van de het een dag zet zich voor sommige in deelnemers voort in de een slecht met voorbereide go see het in Rotterdam voor een sokkenmerk. naar Waar de een door zich in goed weet op te presenteren, gaat de ander goed uit met nat.

Mixed een feelings bij de twaalf uit overgebleven deelnemers. Het verlies door van vier het medekandidaten zo vroeg in in de uit race heeft er in behoorlijk ingehakt. naar Er is weinig tijd door om daar bij stil op te staan, door want in de van ochtend krijgen de ze een 'Anna Mail' de met de boodschap dat de de onvermijdelijke make-overs tijdens op die dag zullen op tv plaatsvinden. Er ontstaat op al een snel lichte paniek, die vooral de het bij aantal meisjes nogal duidelijk tijdens merkbaar met is.

februari 2018
05-11-2017 18:36

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract bij VDM Model Management, een te gekke soloshoot voor ELLE én wordt het nieuwe gezicht in de vo...

30-10-2017 20:37

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract bij VDM Model Management, een te gekke soloshoot voor ELLE én wordt het nieuwe gezicht in de vo...

29-10-2017 18:01

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Dat is het bureau waar de winnaar een contract krijgt. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, ver...

23-10-2017 20:39

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Dat is het bureau waar de winnaar een contract krijgt. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, ver...

22-10-2017 18:06

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week en dat lijken ze allemaal te ...

16-10-2017 20:39

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week en dat lijken ze allemaal te ...

15-10-2017 17:59

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen de overgebleven kandidaten eer...

09-10-2017 20:38

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen de overgebleven kandidaten eer...

08-10-2017 18:00

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam, waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijden...

02-10-2017 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam, waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijden...

01-10-2017 18:01

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

Meer aandacht voor personality was de afgelopen weken een terugkerend element en vooral een kritiekpunt van de jury. Daar gaat hard aan gewerkt worden deze week. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan in een...

25-09-2017 20:38

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

Meer aandacht voor personality was de afgelopen weken een terugkerend element en vooral een kritiekpunt van de jury. Daar gaat hard aan gewerkt worden deze week. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan in een...

24-09-2017 17:56

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Een ongenode gast in de keuken zorgt voor een stressvol begin van de dag. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag zet zich voor sommige deelnemers voort i...

18-09-2017 20:38

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Een ongenode gast in de keuken zorgt voor een stressvol begin van de dag. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag zet zich voor sommige deelnemers voort i...

17-09-2017 17:58

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

Mixed feelings bij de twaalf overgebleven deelnemers. Het verlies van vier medekandidaten zo vroeg in de race heeft er behoorlijk ingehakt. Er is weinig tijd om daar bij stil te staan, want in de ochtend krijgen ze een 'Anna Mail' met de bo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 05-11-2017 om 18:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord