Programma gemist?

De vier met overgebleven modellen op tv strijden in deze finaleaflevering om in de titel in 'Holland's van Next Top Model 2017'. Wie uit krijgt door het felbegeerde contract bij een VDM Model Management, een te op gekke soloshoot in voor ELLE én de wordt het nieuwe gezicht van in met de voorjaarscampagne van Hema Beauty? op De finalisten in tonen verschillende spectaculaire outfits, het op maar ook de andere deelnemers op tv van dit de seizoen schitteren op in de catwalk. De kijker bepaalt van uiteindelijk op wie van de van finalisten de winnaar in wordt.

De vier met overgebleven modellen van strijden in deze finaleaflevering op tv om de uit titel 'Holland's Next Top een Model 2017'. Wie krijgt op tv het van felbegeerde contract bij VDM Model in Management, een te uit tijdens gekke soloshoot voor ELLE én wordt uit het nieuwe gezicht van in de voorjaarscampagne door van Hema op Beauty? De finalisten een tonen verschillende het spectaculaire outfits, maar een ook de andere deelnemers van uit de dit seizoen schitteren op door de catwalk. De kijker door bepaalt het uiteindelijk wie van naar de finalisten de winnaar met wordt.

Terug in tijdens Nederland op moeten de modellen in naar spe onmiddellijk aan de tijdens bak. uit Een belangrijke casting bij in VDM Model in Management staat op het programma. Dat op is het op bureau waar de winnaar de op tv een contract krijgt. Alsof op tv dat nog niet spannend van genoeg is, een verschijnt dan de ook nog eens internationaal topmodel Rianne het ten Haken. een Zij test in de meiden tijdens op hun catwalk-loop naar en geeft ze het nog de nodige tips mee. Samen door met op tv Anna blikken ze naar ook nog naar terug op alles naar wat ze de afgelopen weken tijdens gedaan het en geleerd hebben. En daarna met wordt eindelijk met duidelijk wie er doorgaan naar door op tv de finale van naar 2017.

Terug met in Nederland naar moeten de modellen met in spe onmiddellijk aan de tijdens bak. Een belangrijke casting tijdens bij op tv VDM Model tijdens Management staat op met het programma. Dat is het het bureau waar de in winnaar een een contract krijgt. Alsof dat nog door niet spannend genoeg het op is, verschijnt dan ook een nog eens internationaal topmodel uit Rianne ten Haken. op Zij test een de meiden op hun op tv catwalk-loop het en geeft ze op nog de nodige tips op tv mee. Samen met een Anna blikken ze ook met nog terug op tv op alles wat ze op de naar afgelopen weken gedaan en geleerd hebben. door En op tv daarna wordt eindelijk van duidelijk wie in er doorgaan naar op de finale van tijdens 2017.

Met nog maar het vijf potentiële tijdens modellen in de wedstrijd het neemt de spanning een steeds verder toe. met in De finale is tijdens binnen handbereik en alle op tv vijf willen ze in die met grote liveshow de staan. Ze moeten met dus écht knallen door deze op week en dat lijken ze tijdens allemaal te met voelen. Het start met een op socialmediateach van Anna het en een in challenge waarin een de meiden tegen uit de jongens strijden door om een een zo cool mogelijke Instagram-story te naar maken. op tv Een verrassende, onverwachte ontknoping op tijdens de eliminatie laat de het overgebleven deelnemers met uiteindelijk in op vertwijfeling achter.

Met nog op tv maar vijf potentiële modellen van op tv in de wedstrijd neemt de spanning naar de steeds verder toe. De finale van is binnen handbereik en uit tijdens alle vijf willen ze in op die grote liveshow staan. in Ze op tv moeten dus naar écht knallen deze week op en dat lijken ze allemaal de te de voelen. Het start met een met socialmediateach van van Anna en een challenge met waarin door de meiden tegen op de jongens strijden om in een het zo cool mogelijke op tv Instagram-story te maken. tijdens Een verrassende, onverwachte ontknoping tijdens uit de eliminatie een laat de met overgebleven deelnemers uiteindelijk op tv in vertwijfeling achter.

In de het desolate noorden van Noorwegen het komen de in deelnemers terecht in in een het spectaculaire omgeving van ongerepte van natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige naar sneeuw op de de van prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen tijdens de overgebleven kandidaten het in eerst een intensieve masterclass, die van uiteindelijk van de ultieme voorbereiding het is voor een belangrijke shoot door de volgende dag. met Niemand minder dan Nigel op Barker is verantwoordelijk de voor deze naar shoot!

In het desolate uit noorden op van Noorwegen komen van de deelnemers terecht in een op tv spectaculaire omgeving van met ongerepte op natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige tijdens sneeuw op de uit prachtige bergtoppen. In op deze omgeving krijgen een de overgebleven kandidaten van eerst een op intensieve masterclass, die uiteindelijk op tv de ultieme voorbereiding tijdens is voor het een belangrijke shoot de in de volgende dag. Niemand op minder dan Nigel Barker is een verantwoordelijk voor tijdens deze shoot!

Seks en humor op zijn de twee door van trefwoorden van deze week. En dat met start met op een van verrassende challenge in tijdens hartje Amsterdam, waar de kandidaten met de de opdracht krijgen in duo's een door zo vet op mogelijke viral naar te maken voor een jong naar onderbroekenmerk. Tijdens de in shoot in onder leiding van niemand van minder dan jurylid een en fotograaf Kim het Feenstra wordt het met allemaal nog in uitdagender.

Seks op en humor zijn de op twee trefwoorden van naar deze op tv week. En dat start met met een verrassende een challenge in hartje tijdens Amsterdam, waar de kandidaten de in een opdracht krijgen in duo's van een zo met vet mogelijke viral te maken uit voor een uit jong onderbroekenmerk. Tijdens de op tv shoot onder leiding van het op niemand minder dan jurylid het en fotograaf Kim Feenstra door wordt het allemaal nog naar tijdens uitdagender.

Meer op tv aandacht voor personality was op de afgelopen weken een een het terugkerend element en vooral een kritiekpunt naar met van de jury. Daar gaat hard een aan een gewerkt worden deze week. de Catwalk- en personalitycoach door Amber Vineyard pakt het de deelnemers goed aan uit tijdens in een teach met waarin ze niet alleen moeten tijdens lopen, maar op tv vooral ook op zichzelf moeten laten met zien. En dat de blijkt zeker niet voor iedereen in even met makkelijk.

Meer in aandacht voor personality het was de afgelopen weken het een terugkerend element het en op tv vooral een kritiekpunt van van de jury. op Daar gaat hard aan gewerkt naar worden deze week. de Catwalk- en op tv personalitycoach Amber Vineyard pakt op de uit deelnemers goed aan op tv in een teach waarin ze in niet alleen moeten lopen, een van maar vooral ook zichzelf moeten van laten de zien. En dat blijkt een zeker niet voor op tv iedereen even uit makkelijk.

Een naar ongenode gast in de keuken van een zorgt voor een stressvol begin van op de op dag. Het blijkt van een personal trainer van te zijn op die de kandidaten een goede tijdens spiegel weet voor op te houden. Dit van slechte het begin van de uit dag zet zich door voor sommige deelnemers voort in op een slecht voorbereide go met see tijdens in Rotterdam voor door een sokkenmerk. Waar door de een op zich goed weet te presenteren, met gaat de ander in goed het nat.

Een tijdens ongenode gast in de in keuken zorgt met voor een stressvol begin van in de dag. het Het blijkt op tv een personal trainer te zijn naar die de op kandidaten een met goede spiegel tijdens weet voor te houden. Dit tijdens slechte van begin van de dag naar zet zich voor sommige het deelnemers voort van in een slecht door voorbereide go see in Rotterdam op voor een sokkenmerk. de Waar de een een zich in goed weet te presenteren, een gaat de ander het goed een nat.

Mixed van feelings bij de twaalf overgebleven de deelnemers. Het verlies het van tijdens vier medekandidaten uit zo vroeg in de op race heeft er behoorlijk op tv ingehakt. tijdens Er is weinig op tv tijd om daar bij stil de te staan, op tv want in de ochtend krijgen door ze de een 'Anna Mail' met de op boodschap een dat de onvermijdelijke make-overs op uit het die dag zullen plaatsvinden. Er ontstaat uit al door snel lichte paniek, het die vooral uit bij aantal meisjes nogal in duidelijk merkbaar op tv is.

juni 2018
05-11-2017 18:36

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract bij VDM Model Management, een te gekke soloshoot voor ELLE én wordt het nieuwe gezicht in de vo...

30-10-2017 20:37

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract bij VDM Model Management, een te gekke soloshoot voor ELLE én wordt het nieuwe gezicht in de vo...

29-10-2017 18:01

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Dat is het bureau waar de winnaar een contract krijgt. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, ver...

23-10-2017 20:39

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Dat is het bureau waar de winnaar een contract krijgt. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, ver...

22-10-2017 18:06

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week en dat lijken ze allemaal te ...

16-10-2017 20:39

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week en dat lijken ze allemaal te ...

15-10-2017 17:59

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen de overgebleven kandidaten eer...

09-10-2017 20:38

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen de overgebleven kandidaten eer...

08-10-2017 18:00

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam, waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijden...

02-10-2017 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam, waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijden...

01-10-2017 18:01

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

Meer aandacht voor personality was de afgelopen weken een terugkerend element en vooral een kritiekpunt van de jury. Daar gaat hard aan gewerkt worden deze week. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan in een...

25-09-2017 20:38

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

Meer aandacht voor personality was de afgelopen weken een terugkerend element en vooral een kritiekpunt van de jury. Daar gaat hard aan gewerkt worden deze week. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan in een...

24-09-2017 17:56

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Een ongenode gast in de keuken zorgt voor een stressvol begin van de dag. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag zet zich voor sommige deelnemers voort i...

18-09-2017 20:38

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Een ongenode gast in de keuken zorgt voor een stressvol begin van de dag. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag zet zich voor sommige deelnemers voort i...

17-09-2017 17:58

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

Mixed feelings bij de twaalf overgebleven deelnemers. Het verlies van vier medekandidaten zo vroeg in de race heeft er behoorlijk ingehakt. Er is weinig tijd om daar bij stil te staan, want in de ochtend krijgen ze een 'Anna Mail' met de bo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 05-11-2017 om 18:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord