Programma gemist?

De vier overgebleven in op modellen strijden in deze finaleaflevering om het in de titel 'Holland's Next Top Model met een 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract op tv op bij VDM Model een Management, een te gekke de soloshoot voor ELLE én door wordt het nieuwe met gezicht in de het voorjaarscampagne van Hema Beauty? naar De naar finalisten tonen verschillende spectaculaire outfits, op tv maar ook uit de andere in deelnemers van dit seizoen schitteren een de op de catwalk. De kijker bepaalt van uiteindelijk wie de van de naar finalisten de winnaar uit wordt.

De vier in overgebleven het modellen strijden in deze op finaleaflevering om de titel 'Holland's naar het Next Top Model 2017'. Wie krijgt op tv het felbegeerde contract de bij op VDM Model met Management, een te de gekke soloshoot voor met ELLE én wordt het nieuwe de gezicht op tv in de voorjaarscampagne van Hema Beauty? door De finalisten tonen met verschillende uit spectaculaire outfits, met maar ook de met andere deelnemers van dit seizoen op schitteren op de catwalk. van met De kijker bepaalt uiteindelijk wie van een de finalisten op tv de winnaar een wordt.

Terug in Nederland het moeten de door modellen in spe het onmiddellijk aan de het bak. op tv Een belangrijke casting bij VDM Model in de Management staat op het programma. op Dat is het bureau in waar de het winnaar een op contract krijgt. Alsof dat in nog naar niet spannend genoeg is, verschijnt een dan van ook nog eens internationaal topmodel uit Rianne ten Haken. Zij een test een de meiden op hun catwalk-loop naar het en geeft ze nog door de nodige op tv tips mee. Samen met Anna tijdens blikken het ze ook nog de terug op alles door wat ze de afgelopen weken gedaan op een en geleerd hebben. En daarna wordt de het eindelijk duidelijk wie op er doorgaan naar de finale van in met 2017.

Terug in van Nederland van moeten de modellen in spe onmiddellijk tijdens aan de op bak. Een belangrijke door casting bij een VDM Model Management staat op op tv van het programma. Dat met is het bureau waar op de winnaar een contract uit krijgt. Alsof dat nog het op niet spannend genoeg is, verschijnt dan op ook van nog eens tijdens internationaal topmodel Rianne ten naar Haken. Zij test de met meiden op in hun catwalk-loop en geeft met ze het nog de nodige tips mee. in Samen met door Anna blikken ze ook de nog terug de op alles wat het ze de afgelopen weken op tv gedaan en geleerd het hebben. tijdens En daarna wordt eindelijk duidelijk het wie er doorgaan naar met de finale op van van 2017.

Met met nog maar vijf naar potentiële modellen in de in wedstrijd neemt de in spanning steeds verder het toe. De finale de is binnen handbereik tijdens en van alle vijf willen ze op in die grote liveshow een staan. met Ze moeten dus écht knallen deze in week en dat een een lijken ze allemaal te voelen. naar Het start met een in door socialmediateach van Anna en een met challenge waarin de tijdens meiden tegen de jongens het strijden om een de zo naar cool mogelijke Instagram-story te in maken. Een verrassende, uit onverwachte ontknoping tijdens in de eliminatie het laat de overgebleven met deelnemers uiteindelijk in een vertwijfeling achter.

Met nog van maar vijf potentiële modellen het het in de wedstrijd neemt de spanning in steeds verder toe. uit De finale met is binnen door handbereik en door alle vijf willen ze in die een grote door liveshow staan. Ze moeten dus de écht de knallen deze week en dat op lijken ze allemaal een te voelen. Het het start met een het socialmediateach van Anna op tv door en een challenge waarin de meiden op tegen naar de jongens strijden om een van zo cool mogelijke met Instagram-story te uit maken. Een verrassende, onverwachte naar ontknoping tijdens in de eliminatie door laat de overgebleven deelnemers uiteindelijk naar in naar vertwijfeling achter.

In het van desolate noorden van Noorwegen een komen door de deelnemers het terecht in een op tv spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe met tijdens fjorden en eeuwige de sneeuw op de met prachtige bergtoppen. In deze tijdens omgeving krijgen in de overgebleven kandidaten de eerst een intensieve het masterclass, die uiteindelijk de ultieme voorbereiding in is voor door een belangrijke shoot met de tijdens volgende dag. Niemand minder met dan Nigel Barker van is verantwoordelijk voor deze met shoot!

In in het desolate noorden in van Noorwegen komen het de deelnemers terecht van in een spectaculaire met omgeving van ongerepte op tv natuur, helderblauwe fjorden en naar eeuwige sneeuw een op de prachtige bergtoppen. uit In deze omgeving van krijgen de overgebleven kandidaten naar eerst een intensieve tijdens masterclass, die uiteindelijk naar tijdens de ultieme voorbereiding uit is voor een van belangrijke shoot de volgende dag. Niemand door minder dan Nigel op Barker is op verantwoordelijk voor deze in shoot!

Seks en humor tijdens zijn in de twee in trefwoorden van deze week. een En dat start met een door verrassende challenge in met op hartje Amsterdam, waar uit de kandidaten de het opdracht krijgen in duo's een zo op tv vet mogelijke viral in te maken voor van een jong onderbroekenmerk. op Tijdens de shoot in onder tijdens leiding van niemand minder dan tijdens de jurylid en fotograaf naar Kim Feenstra wordt het allemaal nog van het uitdagender.

Seks en tijdens humor zijn een de twee naar trefwoorden van deze naar week. En dat start de met een verrassende challenge op tv in hartje Amsterdam, uit waar de de kandidaten de opdracht van krijgen in duo's een met zo vet mogelijke viral op tv te het maken voor een jong door onderbroekenmerk. uit Tijdens de shoot onder leiding van van naar niemand minder dan een jurylid en fotograaf Kim Feenstra een wordt het allemaal nog tijdens de uitdagender.

Meer door aandacht voor personality met was de tijdens afgelopen weken een terugkerend element en van vooral een op tv kritiekpunt van de jury. het naar Daar gaat hard aan gewerkt uit worden deze week. naar Catwalk- en personalitycoach Amber de Vineyard de pakt de deelnemers naar goed aan in een uit teach waarin ze niet op naar alleen moeten lopen, maar vooral naar ook zichzelf moeten uit laten zien. van En dat de blijkt zeker niet voor iedereen de even tijdens makkelijk.

Meer aandacht voor het personality naar was de tijdens afgelopen weken een terugkerend element en in vooral uit een kritiekpunt van de jury. tijdens Daar gaat hard in aan gewerkt op tv worden met deze week. Catwalk- en personalitycoach van Amber Vineyard pakt de tijdens deelnemers goed aan in in een op tv teach waarin ze tijdens niet alleen moeten op tv lopen, maar vooral ook met zichzelf in moeten laten zien. op En dat blijkt zeker van niet voor iedereen door even tijdens makkelijk.

Een ongenode het gast in de tijdens keuken van zorgt voor een stressvol begin van de de dag. Het het blijkt een personal van trainer te op zijn die de een kandidaten een uit goede spiegel weet voor het te houden. in Dit slechte door begin van de dag zet op tv zich voor sommige deelnemers op tv voort in door een slecht de voorbereide go see naar in Rotterdam voor een sokkenmerk. in Waar de in een zich uit goed weet te presenteren, het gaat de ander goed uit op nat.

Een ongenode tijdens gast in de keuken tijdens zorgt voor een door in stressvol begin van de dag. Het een blijkt een van personal trainer te van zijn die de kandidaten naar een goede het spiegel weet voor te naar houden. in Dit slechte naar begin van de dag zet door zich voor uit sommige deelnemers van voort in een de slecht voorbereide go see in uit Rotterdam voor een sokkenmerk. op Waar de de een zich op goed weet te presenteren, van gaat de ander door goed de nat.

Mixed feelings bij een van de twaalf overgebleven het deelnemers. Het verlies van de vier medekandidaten zo vroeg van in de op race heeft er behoorlijk ingehakt. naar Er is het weinig tijd om daar het bij het stil te staan, want van in in de ochtend krijgen van ze een 'Anna tijdens Mail' met de boodschap in dat de onvermijdelijke naar make-overs op tijdens die dag zullen plaatsvinden. Er van ontstaat al tijdens snel lichte paniek, in die vooral bij uit aantal meisjes een nogal duidelijk merkbaar het is.

maart 2018
05-11-2017 18:36

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract bij VDM Model Management, een te gekke soloshoot voor ELLE én wordt het nieuwe gezicht in de vo...

30-10-2017 20:37

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De vier overgebleven modellen strijden in deze finaleaflevering om de titel 'Holland's Next Top Model 2017'. Wie krijgt het felbegeerde contract bij VDM Model Management, een te gekke soloshoot voor ELLE én wordt het nieuwe gezicht in de vo...

29-10-2017 18:01

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Dat is het bureau waar de winnaar een contract krijgt. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, ver...

23-10-2017 20:39

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

Terug in Nederland moeten de modellen in spe onmiddellijk aan de bak. Een belangrijke casting bij VDM Model Management staat op het programma. Dat is het bureau waar de winnaar een contract krijgt. Alsof dat nog niet spannend genoeg is, ver...

22-10-2017 18:06

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week en dat lijken ze allemaal te ...

16-10-2017 20:39

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

Met nog maar vijf potentiële modellen in de wedstrijd neemt de spanning steeds verder toe. De finale is binnen handbereik en alle vijf willen ze in die grote liveshow staan. Ze moeten dus écht knallen deze week en dat lijken ze allemaal te ...

15-10-2017 17:59

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen de overgebleven kandidaten eer...

09-10-2017 20:38

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

In het desolate noorden van Noorwegen komen de deelnemers terecht in een spectaculaire omgeving van ongerepte natuur, helderblauwe fjorden en eeuwige sneeuw op de prachtige bergtoppen. In deze omgeving krijgen de overgebleven kandidaten eer...

08-10-2017 18:00

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam, waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijden...

02-10-2017 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Seks en humor zijn de twee trefwoorden van deze week. En dat start met een verrassende challenge in hartje Amsterdam, waar de kandidaten de opdracht krijgen in duo's een zo vet mogelijke viral te maken voor een jong onderbroekenmerk. Tijden...

01-10-2017 18:01

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

Meer aandacht voor personality was de afgelopen weken een terugkerend element en vooral een kritiekpunt van de jury. Daar gaat hard aan gewerkt worden deze week. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan in een...

25-09-2017 20:38

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

Meer aandacht voor personality was de afgelopen weken een terugkerend element en vooral een kritiekpunt van de jury. Daar gaat hard aan gewerkt worden deze week. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan in een...

24-09-2017 17:56

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Een ongenode gast in de keuken zorgt voor een stressvol begin van de dag. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag zet zich voor sommige deelnemers voort i...

18-09-2017 20:38

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Een ongenode gast in de keuken zorgt voor een stressvol begin van de dag. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag zet zich voor sommige deelnemers voort i...

17-09-2017 17:58

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

Mixed feelings bij de twaalf overgebleven deelnemers. Het verlies van vier medekandidaten zo vroeg in de race heeft er behoorlijk ingehakt. Er is weinig tijd om daar bij stil te staan, want in de ochtend krijgen ze een 'Anna Mail' met de bo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 65
  • Laatste uitzending op 05-11-2017 om 18:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord