Programma gemist?

Meer van aandacht voor personality was de uit tijdens afgelopen weken een terugkerend element van en vooral op een kritiekpunt van de uit jury. Daar naar gaat hard aan in gewerkt worden deze week. in Catwalk- en in personalitycoach Amber Vineyard pakt de met deelnemers goed met aan van in een teach waarin de ze niet door alleen moeten lopen, in maar vooral ook naar zichzelf moeten laten zien. En dat op tv blijkt een zeker niet voor iedereen even in met makkelijk.

Een met ongenode gast de in de keuken zorgt tijdens voor een stressvol begin op tv van de dag. op Het blijkt een met personal trainer te tijdens zijn die met de kandidaten een goede spiegel op weet voor door te houden. met Dit slechte begin een van de naar dag zet zich voor sommige een deelnemers het voort in een slecht voorbereide met go een see in Rotterdam voor een sokkenmerk. door Waar in de een zich met goed weet te op tv presenteren, gaat de op tv ander goed naar nat.

Een ongenode met gast in de een keuken in zorgt voor een stressvol begin tijdens van in de dag. Het een blijkt een personal tijdens trainer te zijn die de kandidaten met een de goede spiegel uit weet voor te houden. uit Dit slechte begin met van de dag tijdens zet zich voor door sommige deelnemers op tv voort in een slecht voorbereide go het uit see in Rotterdam voor een op sokkenmerk. Waar de een met zich op tv goed weet op te presenteren, gaat de ander goed tijdens op nat.

Mixed feelings bij op tv de twaalf overgebleven het deelnemers. van Het verlies van uit vier medekandidaten zo vroeg door in de race heeft in er uit behoorlijk ingehakt. Er is uit weinig tijd met om daar bij stil met te door staan, want in de ochtend door krijgen ze naar een 'Anna Mail' met de op tv boodschap een dat de onvermijdelijke naar make-overs op die dag naar zullen plaatsvinden. van Er ontstaat al in snel lichte paniek, een die vooral een bij aantal meisjes nogal duidelijk merkbaar tijdens een is.

Mixed uit feelings bij de twaalf overgebleven de deelnemers. Het verlies in van vier in medekandidaten zo vroeg in de de race de heeft met er behoorlijk ingehakt. Er een is weinig het tijd om daar in bij stil te staan, uit want in de ochtend het krijgen ze een van 'Anna Mail' met uit de boodschap dat door de onvermijdelijke make-overs het op van die dag zullen met plaatsvinden. Er ontstaat een al snel lichte paniek, die vooral van door bij aantal meisjes nogal naar duidelijk merkbaar tijdens is.

Het een is zover, 'Holland's Next uit Top Model 2017' is tijdens uit begonnen. Echt tijd om aan elkaar met te wennen, de hebben van de zestien kandidaten niet. de Na het ontmoeten tijdens van de van nieuwe jury worden ze het namelijk meteen door aan het werk gezet. de Niemand minder dan Nigel Barker op tv schiet tijdens de visitekaartjes van de kandidaten, uit die tijdens ze snel nodig in hebben. Uiteindelijk heeft Anna goed een en slecht uit nieuws voor de in deelnemers. met Er wordt een speciale 'HNTM'-launch party op georganiseerd, in maar niet alle zestien op kandidaten naar zullen binnenkomen. Voor een aantal van op tv hen met houdt het het avontuur alsnog op.

Het is zover, door 'Holland's Next door Top tijdens Model 2017' is begonnen. Echt van tijd om aan tijdens elkaar te wennen, uit hebben de zestien kandidaten van het niet. Na het naar ontmoeten van de nieuwe op jury worden tijdens ze namelijk meteen aan het van werk gezet. de Niemand minder dan van Nigel Barker schiet door de visitekaartjes van de de kandidaten, die ze snel uit nodig de hebben. Uiteindelijk heeft Anna goed van en op tv slecht nieuws voor de deelnemers. op tv Er wordt een het speciale 'HNTM'-launch op party uit georganiseerd, maar niet alle zestien kandidaten naar zullen binnenkomen. uit Voor een aantal uit van uit hen houdt het uit avontuur alsnog op.

De het grote livefinale, een avond met vol uit met verrassingen. Voor op tv het eerst in de 'HNTM'-geschiedenis heeft een een de jury geen beslissende rol meer. op De op tv kijker heeft namelijk de het touwtjes in met handen, waardoor de uitslag spannender met wordt op tv dan ooit. Direct aan het het met begin wordt duidelijk met wie van alle afvallers haar het comeback maakt en de met strijd aangaat in met de andere op finalisten. In de een daverende show vol naar met prachtige in fashion, muzikale de optredens en waanzinnig een knappe modellen wordt na de negen weken één van de naar vier op tv finalisten bekroond tot 'Holland's op tv Next Top een Model'!

De naar uitzending wordt live van vanuit de studio gestart. tijdens De vier overgebleven kandidaten op zitten vol spanning, naar want vanavond in beslissen de op kijkers wie de eerste drie uit de finalisten worden. De afgelopen met week hebben van de meiden in een de 'HNTM'-bus het land met doorgereisd om van weer verschillende opdrachten uit te met voeren. Zo de hadden ze op een casting voor een naar groot brillenmerk een en moesten ze zelf in een event op tv hosten. Bij wie wordt op de tour een daverend uit succes naar en bij wie een ongemakkelijke bedoening? door De jury geeft een zoals elke week in nog een een oordeel, maar de uitslag een ligt volledig tijdens in handen met van het publiek. De kijkers tijdens kunnen hun in stem een uitbrengen op het meisje op dat zij volgende met week in van de finale willen het zien.

De uitzending start het vanavond live, want in het de kijker bepaalt wie zij verder op willen laten strijden van om met de felbegeerde titel. Er een wordt teruggeblikt op de in reis de die de met vijf overgebleven modellen tijdens naar het zonnige Ibiza hebben in gemaakt. Net aangekomen krijgen tijdens op tv ze verrassend nieuws van de Anouk en Fred en mogen het ze allemaal in met in hun geliefden bellen. Een met ontlading van emoties is het door gevolg. van Bij een casting voor de in door sportlijn van Nikkie Plessen uit moeten de meiden zich naar letterlijk en figuurlijk op tv in het zweet werken de op om een fantastische opdracht in een de wacht te tijdens slepen. Tijdens tijdens de fotoshoot geven met de modellen met zich bloter dan ooit op uit het idyllische Formentera. naar De meisjes moeten deze een week alles naar op alles zetten om met de kijkers thuis tijdens op hen tijdens te laten de stemmen

Social media speelt naar deze door aflevering een belangrijke rol. in Eerst krijgen van de modellen tips van naar Giel de door Winter, bekend van StukTV. Daarna van mogen ze de het een geleerde direct in de praktijk op brengen bij hun allereerste in videocasting. Tijdens de het fotoshoot moeten ze met zich tijdens van hun sierlijke in kant laten zien voor op een sieradenmerk. Daarbij wordt in het de op tv meisjes in extra moeilijk gemaakt, omdat een ze als ware amazones op met een prachtig paard naar moeten het poseren.

Het is eindelijk uit tijd voor de met gevreesde de 'go sees'. Met het afspraken bij onder andere Vogue met en topdesigner van Edwin Oudshoorn een is het de uit bedoeling dat alle een meisjes een goede indruk achterlaten. op tv De fotoshoot vindt op tv plaats op een op wel heel door bijzondere locatie, namelijk de de Beekse naar Bergen. Hierbij moeten de tijdens meisjes het beest in naar op tv zichzelf loslaten terwijl ze een een race-auto proberen te het verslaan. Niet in iedereen zal op tv de finishlijn halen, want ook uit vanavond zal de op tv jury het naar meisje dat het op minst gepresteerd een heeft naar huis door sturen.

De op tv modellen begeven zich op door grote hoogte. De meisjes het hebben een hun allereerste casting de voor Pretty door Wild Lingerie. De naar inzet is hoog. tijdens Degenen die worden uitgekozen, moeten een namelijk op met de immense steigertrap in Rotterdam uit een catwalkshow op lopen. Bij van de fotoshoot op tv moeten de meisjes hun hoogtevrees aan het de in kant zetten op tv en hangend aan de Euromast de nog altijd van even knap zijn. uit Niet iedereen gaat een tot het uiterste voor van de beste door foto.

De tien de overgebleven modellen moeten het van hoofd boven water door zien tijdens te houden. Tijdens op een ijskoude op les leren de een meisjes hoe ze hun focus kunnen op behouden. Dit komt op goed op tv van pas bij de van shoot, waar de het lot van de uit meisjes in een een oogwenk bezegeld wordt. Wie naar weet in een de het bijzondere omgeving van de de Deltawerken uit het te blinken en naar wie verpest het voor zichzelf? een Het meisje uit dat het slechtst heeft gepresteerd, het moet direct haar op tv koffers pakken tijdens en het met modellenhuis verlaten.

De meiden staan het op een scherp. Met al een uit kandidaat naar uit huis realiseren ze zich uit dat een de wedstrijd bikkelhard is. Het uit meest gevreesde aspect uit komt in tijdens deze aflevering naar aan bod, want het tijdens is tijd voor de de metamorfoses! Niemand blijft door gespaard. Voor sommigen is de dat een tijdens nachtmerrie die met werkelijkheid wordt.

september 2017
25-09-2017 20:38

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

Meer aandacht voor personality was de afgelopen weken een terugkerend element en vooral een kritiekpunt van de jury. Daar gaat hard aan gewerkt worden deze week. Catwalk- en personalitycoach Amber Vineyard pakt de deelnemers goed aan in een...

24-09-2017 17:56

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Een ongenode gast in de keuken zorgt voor een stressvol begin van de dag. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag zet zich voor sommige deelnemers voort i...

18-09-2017 20:38

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

Een ongenode gast in de keuken zorgt voor een stressvol begin van de dag. Het blijkt een personal trainer te zijn die de kandidaten een goede spiegel weet voor te houden. Dit slechte begin van de dag zet zich voor sommige deelnemers voort i...

17-09-2017 17:58

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

Mixed feelings bij de twaalf overgebleven deelnemers. Het verlies van vier medekandidaten zo vroeg in de race heeft er behoorlijk ingehakt. Er is weinig tijd om daar bij stil te staan, want in de ochtend krijgen ze een 'Anna Mail' met de bo...

11-09-2017 20:39

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

Mixed feelings bij de twaalf overgebleven deelnemers. Het verlies van vier medekandidaten zo vroeg in de race heeft er behoorlijk ingehakt. Er is weinig tijd om daar bij stil te staan, want in de ochtend krijgen ze een 'Anna Mail' met de bo...

10-09-2017 18:00

Afl. 1

Holland's Next Top Model - Afl. 1

Het is zover, 'Holland's Next Top Model 2017' is begonnen. Echt tijd om aan elkaar te wennen, hebben de zestien kandidaten niet. Na het ontmoeten van de nieuwe jury worden ze namelijk meteen aan het werk gezet. Niemand minder dan Nigel Bark...

04-09-2017 20:39

Afl. 1

Holland's Next Top Model - Afl. 1

Het is zover, 'Holland's Next Top Model 2017' is begonnen. Echt tijd om aan elkaar te wennen, hebben de zestien kandidaten niet. Na het ontmoeten van de nieuwe jury worden ze namelijk meteen aan het werk gezet. Niemand minder dan Nigel Bark...

25-10-2016 20:31

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De grote livefinale, een avond vol met verrassingen. Voor het eerst in de 'HNTM'-geschiedenis heeft de jury geen beslissende rol meer. De kijker heeft namelijk de touwtjes in handen, waardoor de uitslag spannender wordt dan ooit. Direct aan...

18-10-2016 20:34

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De uitzending wordt live vanuit de studio gestart. De vier overgebleven kandidaten zitten vol spanning, want vanavond beslissen de kijkers wie de eerste drie finalisten worden. De afgelopen week hebben de meiden in een 'HNTM'-bus het land d...

11-10-2016 20:32

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

De uitzending start vanavond live, want de kijker bepaalt wie zij verder willen laten strijden om de felbegeerde titel. Er wordt teruggeblikt op de reis die de vijf overgebleven modellen naar het zonnige Ibiza hebben gemaakt. Net aangekomen...

04-10-2016 20:32

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Social media speelt deze aflevering een belangrijke rol. Eerst krijgen de modellen tips van Giel de Winter, bekend van StukTV. Daarna mogen ze het geleerde direct in de praktijk brengen bij hun allereerste videocasting. Tijdens de fotoshoot...

27-09-2016 20:32

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Het is eindelijk tijd voor de gevreesde 'go sees'. Met afspraken bij onder andere Vogue en topdesigner Edwin Oudshoorn is het de bedoeling dat alle meisjes een goede indruk achterlaten. De fotoshoot vindt plaats op een wel heel bijzondere l...

20-09-2016 20:35

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De modellen begeven zich op grote hoogte. De meisjes hebben hun allereerste casting voor Pretty Wild Lingerie. De inzet is hoog. Degenen die worden uitgekozen, moeten namelijk op de immense steigertrap in Rotterdam een catwalkshow lopen. Bi...

13-09-2016 20:33

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

De tien overgebleven modellen moeten het hoofd boven water zien te houden. Tijdens een ijskoude les leren de meisjes hoe ze hun focus kunnen behouden. Dit komt goed van pas bij de shoot, waar het lot van de meisjes in een oogwenk bezegeld w...

06-09-2016 20:31

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De meiden staan op scherp. Met al een kandidaat naar huis realiseren ze zich dat de wedstrijd bikkelhard is. Het meest gevreesde aspect komt in deze aflevering aan bod, want het is tijd voor de metamorfoses! Niemand blijft gespaard. Voor so...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 25-09-2017 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord