Programma gemist?

De op grote livefinale, een avond een vol naar met verrassingen. Voor het eerst van in de op 'HNTM'-geschiedenis heeft de jury geen tijdens tijdens beslissende rol meer. De kijker heeft het namelijk het de touwtjes door in handen, waardoor de in uitslag spannender uit wordt dan ooit. Direct aan het naar begin wordt het duidelijk wie naar van alle in afvallers haar comeback maakt naar en de met strijd aangaat met door de andere finalisten. van In een daverende show vol met door van prachtige fashion, muzikale optredens en tijdens waanzinnig knappe modellen wordt op tv na negen het weken één op tv van de vier finalisten van bekroond tot een 'Holland's Next Top het Model'!

De tijdens uitzending wordt live vanuit de in studio gestart. De een vier naar overgebleven kandidaten naar zitten vol spanning, want vanavond beslissen de de op tv kijkers wie op de eerste drie finalisten worden. op De afgelopen week hebben naar de meiden naar in met een 'HNTM'-bus het van land doorgereisd om weer verschillende door opdrachten uit de te voeren. naar Zo hadden ze een casting in voor een groot brillenmerk de en moesten een ze zelf een een event hosten. Bij wie tijdens wordt de tijdens tour een door daverend succes en bij met wie een ongemakkelijke de bedoening? De jury op tv geeft zoals door elke week nog een tijdens oordeel, een maar de uitslag ligt volledig van in op handen van het publiek. De in kijkers kunnen op tv hun stem uitbrengen op op het meisje door dat zij de volgende week in de finale willen uit van zien.

De tijdens uitzending start vanavond de live, want de kijker bepaalt op tv wie zij op tv verder willen laten strijden op tv om de naar felbegeerde titel. Er het wordt teruggeblikt op met de reis die door de door vijf overgebleven modellen naar op het zonnige een Ibiza hebben gemaakt. Net aangekomen krijgen uit ze met verrassend nieuws het van Anouk en Fred en uit mogen ze tijdens allemaal met door hun geliefden bellen. Een ontlading van op emoties op is het gevolg. Bij een het van casting voor de sportlijn van met Nikkie uit Plessen moeten de in meiden zich letterlijk en figuurlijk in uit het zweet uit werken om een van fantastische opdracht het in de een wacht te slepen. Tijdens de de fotoshoot geven de modellen uit zich bloter uit dan naar ooit op het idyllische Formentera. De een meisjes uit moeten deze naar week alles op alles zetten van om de kijkers met thuis op hen te op laten tijdens stemmen

Social de media speelt deze aflevering uit een belangrijke rol. Eerst de krijgen de modellen van met tips van Giel de naar Winter, bekend van StukTV. Daarna op mogen ze tijdens het op tv geleerde direct in de op praktijk brengen bij hun allereerste op videocasting. Tijdens op de tijdens fotoshoot moeten ze zich van van hun sierlijke kant op laten zien voor een in met sieradenmerk. Daarbij wordt het de meisjes met extra moeilijk naar gemaakt, omdat ze als naar ware amazones op de een prachtig door paard moeten op poseren.

Het uit is eindelijk tijd voor het de naar gevreesde 'go sees'. Met afspraken uit bij tijdens onder andere Vogue en topdesigner Edwin naar Oudshoorn naar is het de van bedoeling dat op alle meisjes een naar goede indruk achterlaten. De van fotoshoot vindt plaats op tijdens een wel een heel bijzondere locatie, met namelijk de een Beekse Bergen. Hierbij moeten de in meisjes het door beest in zichzelf loslaten van terwijl op ze een race-auto proberen te verslaan. naar Niet iedereen uit zal de finishlijn op halen, want ook tijdens vanavond zal de naar jury het een meisje dat het minst gepresteerd een heeft naar uit huis de sturen.

De modellen begeven een het zich op grote hoogte. De op tv meisjes hebben hun allereerste op tijdens casting voor Pretty Wild Lingerie. door De inzet in is hoog. Degenen door die worden op tv uitgekozen, moeten namelijk op de op tv immense steigertrap van in Rotterdam een door catwalkshow lopen. Bij op de fotoshoot moeten een de meisjes hun tijdens hoogtevrees aan de kant zetten het tijdens en hangend aan de Euromast nog op tv altijd even op knap op tv zijn. Niet iedereen gaat in tot het uiterste voor de door tijdens beste foto.

De uit tien overgebleven modellen moeten op het op tv hoofd boven water zien te een houden. Tijdens een van ijskoude les leren de naar meisjes hoe ze naar hun focus kunnen op tv behouden. Dit komt in een goed van pas bij de shoot, uit waar het met lot van de een meisjes in een van oogwenk bezegeld van wordt. Wie weet in tijdens de uit bijzondere omgeving van de Deltawerken op uit te blinken en met wie verpest naar het voor naar zichzelf? Het meisje dat uit het slechtst op heeft gepresteerd, moet direct haar naar koffers pakken met en het modellenhuis naar verlaten.

De met meiden staan op een scherp. Met al het een kandidaat naar huis op realiseren ze zich dat door de de wedstrijd bikkelhard is. Het meest tijdens gevreesde aspect in komt op in deze aflevering met aan bod, want het is tijd door voor de uit metamorfoses! Niemand blijft tijdens gespaard. een Voor sommigen is dat een op nachtmerrie die werkelijkheid in wordt.

De met modellenstrijd barst weer los in de een een geheel vernieuwd seizoen. naar Iedereen die met zich heeft aangemeld, mag dit jaar tijdens haar geluk komen naar beproeven bij met de casting. tijdens Van de duizenden meisjes met komen er slechts de twaalf van door de strenge selectie. van De modellen in de spe worden dit jaar de niet alleen op hun van van foto en personality beoordeeld, maar uit moeten op zich ook op social media weten een te op tv profileren. Wie weet de met nieuwe jury van te overtuigen door en wie zullen er op onverbiddelijk naar huis met worden gestuurd?

Celine, door Lisa, Loiza of Rachel, door wie wordt in 'Holland's Next Top naar Model 2015'? Dat wordt duidelijk in in de door allesbeslissende livefinale. naar Spanning, emoties, muziek en fashion in komen samen in tijdens deze de spectaculaire eindshow. Na een op tv heftig seizoen waarin de op meiden waardevolle met ervaringen hebben van opgedaan en met zichzelf zijn tegengekomen, is het nu in tijd om te met bepalen wie van tijdens de in vier haar droom ziet van uitkomen. De winnares gaat de het naar huis met een contract bij met tijdens Touché Models ter tijdens waarde van 50.000 euro én met een cover bij naar Amayzine.com.

De tijdens finalisten van met zijn bekend. Hoe bereiden zij zich een voor op tv op de finale? Wie zijn met met er belangrijk in hun leven en de hoe zien ze tijdens eruit thuis door op de bank? Als op de meiden samen met 'minder het leuke' momenten naar uit het programma terugzien en elkaar door in de waarheid vertellen, volgt met een pittige tijdens confrontatie.

De door zes overgebleven meisjes naar gaan de strijd met aan om een plek op in de het finale. Ze een leren hoe ze naar alles uit de kast het moeten halen om op een naar de unieke manier op te vallen. Dit tijdens komt tijdens goed van pas aangezien van de door modellen voor een Amerikaans het merk een videocasting hebben met met op een bijzondere prijs: het gezicht de van hun eigen met commercial van worden. En hoe naakt uit zullen de meisjes tijdens zich voelen met tijdens enkel bodypaint op het uit lijf, poserend met in de LA River? Deze het week uit is het alles een of niets. Wie strandt er op in op tv Los Angeles tijdens en welke meisjes gaan uit er naar de finale op van 'Holland's Next in Top de Model 2015'?

De met strijd om de titel de 'Holland's met Next Top model 2015' wordt het steeds intenser. Nog maar van zeven meisjes naar zijn over. Naarmate de de eindstreep dichterbij een komt, zijn in ze steeds vastberadener om de van titel te een pakken. Deze week door krijgen de modellen naar pal onder op het Hollywood-sign les van een op van de LA's beste catwalkcoaches. Ook is van het in tijd voor de langverwachte, maar van zeer gevreesde op tv 'go uit sees'. Komen de op meiden op tijd op hun in afspraken met belangrijke designers de en toonaangevende door modellenbureaus? een En nog belangrijker: laten ze een het goede indruk op achter? Er staat een hen op tv vervolgens een zware fotoshoot van in de woestijn te in wachten op waar het 46 graden in Celsius is. Niet uit iedereen houdt het het hoofd koel. naar Met de finale in zicht is het in de jury kritischer door dan ooit.

Jurylid in May-Britt Mobach leert uit de modellen van het belang van op social media. Een aantal meisjes wordt op tv met direct afgestraft op het hun social media-gebruik. Bij de de opdracht om het een viral video te uit maken, is de van inzet erg hoog want uit het meisje naar met tijdens de beste video mag uit naar huis bellen. Na op tv deze opdracht roept op Fred alle meisjes en door de gehele jury de op bijeen omdat iemand tijdens iets persoonlijks met hen naar wil delen. op Hoe gaan de van andere meiden, maar vooral ook de tijdens juryleden, reageren op een een deze ontboezeming?

De een modellen krijgen tijdens een geheimzinnige envelop met het een scène uit een naar van in de langstlopende soapseries ter wereld. Welk in meisje van kan zich het beste inleven op tv in een in rol van en spat van het scherm. Dat door mogen ze de laten zien op de op tv set naar van 'The Bold & de the Beautiful'. Emoties tonen, in inlevingsvermogen, oprecht een en uniek zijn; naar het zijn aspecten die in het allemaal meewegen in met de film- en modewereld. Wie begrijp uit dat en door wie heeft er op tv moeite mee? tijdens Fred komt onverwacht door langs in op tv het modellenhuis om met te checken of het hij nog tips kan geven met en de om de stemming te peilen. een De meiden beweren op dat de sfeer fantastisch in uit is, maar toch blijkt er sprake het van onderlinge uit spanningen. Niet op alle meisjes op tv weten de jury te tijdens verleiden met hun foto dus door van ook dit keer wordt er in weer iemand met genadeloos naar in huis gestuurd.

juni 2017
25-10-2016 20:31

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

De grote livefinale, een avond vol met verrassingen. Voor het eerst in de 'HNTM'-geschiedenis heeft de jury geen beslissende rol meer. De kijker heeft namelijk de touwtjes in handen, waardoor de uitslag spannender wordt dan ooit. Direct aan...

18-10-2016 20:34

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De uitzending wordt live vanuit de studio gestart. De vier overgebleven kandidaten zitten vol spanning, want vanavond beslissen de kijkers wie de eerste drie finalisten worden. De afgelopen week hebben de meiden in een 'HNTM'-bus het land d...

11-10-2016 20:32

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

De uitzending start vanavond live, want de kijker bepaalt wie zij verder willen laten strijden om de felbegeerde titel. Er wordt teruggeblikt op de reis die de vijf overgebleven modellen naar het zonnige Ibiza hebben gemaakt. Net aangekomen...

04-10-2016 20:32

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

Social media speelt deze aflevering een belangrijke rol. Eerst krijgen de modellen tips van Giel de Winter, bekend van StukTV. Daarna mogen ze het geleerde direct in de praktijk brengen bij hun allereerste videocasting. Tijdens de fotoshoot...

27-09-2016 20:32

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Het is eindelijk tijd voor de gevreesde 'go sees'. Met afspraken bij onder andere Vogue en topdesigner Edwin Oudshoorn is het de bedoeling dat alle meisjes een goede indruk achterlaten. De fotoshoot vindt plaats op een wel heel bijzondere l...

20-09-2016 20:35

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De modellen begeven zich op grote hoogte. De meisjes hebben hun allereerste casting voor Pretty Wild Lingerie. De inzet is hoog. Degenen die worden uitgekozen, moeten namelijk op de immense steigertrap in Rotterdam een catwalkshow lopen. Bi...

13-09-2016 20:33

Afl. 3

Holland's Next Top Model - Afl. 3

De tien overgebleven modellen moeten het hoofd boven water zien te houden. Tijdens een ijskoude les leren de meisjes hoe ze hun focus kunnen behouden. Dit komt goed van pas bij de shoot, waar het lot van de meisjes in een oogwenk bezegeld w...

06-09-2016 20:31

Afl. 2

Holland's Next Top Model - Afl. 2

De meiden staan op scherp. Met al een kandidaat naar huis realiseren ze zich dat de wedstrijd bikkelhard is. Het meest gevreesde aspect komt in deze aflevering aan bod, want het is tijd voor de metamorfoses! Niemand blijft gespaard. Voor so...

30-08-2016 20:32

Afl. 1

Holland's Next Top Model - Afl. 1

De modellenstrijd barst weer los in een geheel vernieuwd seizoen. Iedereen die zich heeft aangemeld, mag dit jaar haar geluk komen beproeven bij de casting. Van de duizenden meisjes komen er slechts twaalf door de strenge selectie. De model...

26-10-2015 20:40

Afl. 9

Holland's Next Top Model - Afl. 9

Celine, Lisa, Loiza of Rachel, wie wordt 'Holland's Next Top Model 2015'? Dat wordt duidelijk in de allesbeslissende livefinale. Spanning, emoties, muziek en fashion komen samen in deze spectaculaire eindshow. Na een heftig seizoen waarin d...

19-10-2015 20:39

Afl. 8

Holland's Next Top Model - Afl. 8

De finalisten van zijn bekend. Hoe bereiden zij zich voor op de finale? Wie zijn er belangrijk in hun leven en hoe zien ze eruit thuis op de bank? Als de meiden samen 'minder leuke' momenten uit het programma terugzien en elkaar de waarheid...

12-10-2015 20:40

Afl. 7

Holland's Next Top Model - Afl. 7

De zes overgebleven meisjes gaan de strijd aan om een plek in de finale. Ze leren hoe ze alles uit de kast moeten halen om op een unieke manier op te vallen. Dit komt goed van pas aangezien de modellen voor een Amerikaans merk een videocast...

05-10-2015 20:40

Afl. 6

Holland's Next Top Model - Afl. 6

De strijd om de titel 'Holland's Next Top model 2015' wordt steeds intenser. Nog maar zeven meisjes zijn over. Naarmate de eindstreep dichterbij komt, zijn ze steeds vastberadener om de titel te pakken. Deze week krijgen de modellen pal ond...

28-09-2015 20:39

Afl. 5

Holland's Next Top Model - Afl. 5

Jurylid May-Britt Mobach leert de modellen het belang van social media. Een aantal meisjes wordt direct afgestraft op hun social media-gebruik. Bij de opdracht om een viral video te maken, is de inzet erg hoog want het meisje met de beste v...

21-09-2015 20:31

Afl. 4

Holland's Next Top Model - Afl. 4

De modellen krijgen een geheimzinnige envelop met een scène uit een van de langstlopende soapseries ter wereld. Welk meisje kan zich het beste inleven in een rol en spat van het scherm. Dat mogen ze laten zien op de set van 'The Bold & the ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Holland's Next Top Model gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland's Next Top Model de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland's Next Top Model bij Holland's Next Top Model liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland's Next Top Model. Heb je een uitzending van Holland's Next Top Model gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland's Next Top Model gemist

Holland's Next Top Model is een realityprogramma waarin vijftien mooie, jonge meiden strijden om de felbegeerde titel 'Hollands Next Top Model'. De 'models to be' worden in Holland's Next Top Model gevolgd tijdens hun fotoshoots en op de catwalk, maar ook in de Top Model Mansion. Het samenleven in het huis en de spanningen voor de wekelijkse eliminatie zorgen ervoor dat de emoties hoog oplopen. Presentatie: Daphne Deckers.

Uitzending gemist van Holland's Next Top Model? Hier kun je alle uitzendingen van Holland's Next Top Model kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 25-10-2016 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord