Programma gemist?

Serie reportages naar naar aanleiding door van het zestigjarig op tv jubileum van de televisie tijdens in door Nederland. Televisiemakers schromen naar er niet voor terug in op andermans op leven binnen te dringen. De rollen naar in worden omgedraaid: de kijker krijgt nu in eens de de kans op tv een blik in de keuken van van de makers te tijdens werpen. Tonko in Dop naar volgde bekende en onbekende makers van door zeven Nederlandse toptitels: met door Het Journaal, Studio met Sport, De Reünie, Pauw met en Witteman, X-Factor, Flikken een Maastricht en in Sesamstraat. De tijdens serie geeft een beeld van het alle in dynamiek en hectiek achter de het schermen. Makers het komen aan het woord over met het geheim van tijdens een goed programma, het door over hun kijkers, over hun invloed de op door de samenleving, maar over op tv ook op tv hun eigen dilemma's en emoties. in Afl.: Bij... Pauw en het Witteman. Bij de Pauw het & Witteman tref je op tv als kijker elke dag in oude en het nieuwe bekenden die napraten op over de gespreksonderwerpen van in de dag. een Een met plek waar gediscussieerd uit en gelachen wordt. Elke werkdag uit is door voor de presentatoren en makers een een een race tegen de klok. We zien naar hoe in moordtempo een onderwerpen er tijdens gedurende de dag bij met komen op tv en dus ook sneuvelen. Maar op ook hoe gejaagd in wordt tijdens op studiogasten en hoe nog door vlak voor met de uitzending de van boel op een zijn kop gaat voor een de in kersvers nieuwsfeit. Ondanks alle op tv hectiek en van stress is er die avond weer tijdens een keurige door uitzending met tijdens ook gewoon weer meer dan naar de een miljoen kijkers...

Serie het reportages naar aanleiding uit van het van zestigjarig jubileum van de televisie in op een Nederland. Televisiemakers schromen er niet in voor uit terug in andermans uit leven binnen te op tv dringen. De rollen worden de omgedraaid: de kijker krijgt de nu door eens de kans een blik in in de keuken van in de makers naar te werpen. van Tonko Dop volgde bekende en op tv onbekende makers van op tv zeven het Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio met Sport, De Reünie, de Pauw en Witteman, met X-Factor, Flikken Maastricht de en Sesamstraat. De van op tv serie geeft een beeld uit van alle van dynamiek en hectiek op tv achter de schermen. Makers op tv komen aan op het woord over het geheim het van een goed in programma, over hun kijkers, naar over hun invloed op op de uit samenleving, van maar over ook hun eigen op tv dilemma's en emoties. Afl.: tijdens van Bij... Pauw en Witteman. Bij in Pauw & Witteman tref op je als kijker met elke dag met oude en nieuwe op bekenden die napraten tijdens over de gespreksonderwerpen op tv van op de dag. Een plek de waar gediscussieerd en een gelachen wordt. Elke werkdag van is voor op tv de presentatoren op en makers een race tegen met de naar klok. We zien hoe in een moordtempo uit onderwerpen er gedurende tijdens de dag bij komen en van dus ook sneuvelen. Maar het ook hoe het gejaagd wordt uit op studiogasten de en hoe nog vlak voor de in uitzending uit de boel op zijn uit kop gaat voor een een kersvers nieuwsfeit. Ondanks met alle hectiek naar en stress is tijdens er die avond met weer een tijdens keurige uitzending naar met ook gewoon weer meer een dan een van miljoen kijkers...

Serie op reportages naar aanleiding van het op zestigjarig jubileum van op de televisie op in Nederland. Televisiemakers schromen tijdens er niet naar voor terug in tijdens andermans uit leven binnen te dringen. met De rollen worden omgedraaid: met de naar kijker krijgt nu eens de kans uit een in blik in een de keuken van tijdens de makers te naar werpen. Tonko Dop het volgde bekende en onbekende de makers van zeven Nederlandse toptitels: door Het Journaal, Studio het Sport, op De Reünie, Pauw en met Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht tijdens en Sesamstraat. van De serie de geeft een beeld van alle in tijdens dynamiek en hectiek achter de met schermen. Makers komen aan op het woord door over het geheim het van een naar goed programma, de over hun kijkers, over hun tijdens invloed op de op tv samenleving, maar door over ook hun een eigen dilemma's in en emoties. Afl.: Bij... het tijdens Journaal. Wat is van nieuws? Hoe wordt een nieuws uit gemaakt? Is nieuws van bij de publieke omroep van anders dan bij de de commerciëlen? Regisseur tijdens Tonko Dop neemt naar de kijkers mee achter naar de schermen bij het met NOS Journaal. Daar een is met dagelijks een leger van 400 op tv man bezig op tv voor de door televisie, het nieuws een te verslaan. Elke dag de is weer een strijd uit om op tv secondes, een strijd op leven met in en dood en en een de strijd om de uitzending op te uit halen.

Serie reportages de naar aanleiding van het tijdens zestigjarig jubileum het van de door televisie in Nederland. Televisiemakers naar schromen er niet tijdens voor een terug in andermans leven van binnen te dringen. het De rollen worden op tv omgedraaid: de kijker krijgt het nu eens op de kans een blik in met de keuken van met de een makers te de werpen. Tonko Dop volgde een bekende en onbekende makers van uit zeven Nederlandse toptitels: door in Het Journaal, Studio Sport, De door Reünie, Pauw en in Witteman, op X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De uit serie tijdens geeft een beeld op van alle met dynamiek en hectiek achter van de schermen. het Makers komen aan tijdens het woord over het geheim uit van een goed uit programma, over hun kijkers, naar over in hun invloed op de samenleving, in maar naar over ook hun eigen dilemma's in tijdens en emoties. Afl.: Bij... van Sesamstraat. Je op tv keek het als een kind of je kijkt met je uit in kinderen mee. Iedereen kent op tv het programma over een de bekendste op tv straat van Nederland: Sesamstraat. Televisie tijdens als uit opvoeder. We kijken mee een met de makers het van Sesamstraat. Het programma is in gestoeld het op Amerikaans voorbeeld, maar heeft in van al 35 jaar lang door een eigenzinnige Nederlandse invulling waar het naar zelfs de Amerikanen op met bewondering naar het kijken.

Serie reportages op naar aanleiding naar van het zestigjarig jubileum van uit de televisie door in Nederland. uit Televisiemakers schromen er naar niet voor terug naar in andermans leven binnen te op tv dringen. De het rollen worden omgedraaid: de uit tijdens kijker krijgt nu eens de kans tijdens een tijdens blik in de keuken naar van de naar makers te werpen. Tonko Dop uit volgde het bekende en het onbekende makers van zeven van Nederlandse toptitels: Het door Journaal, Studio Sport, De naar Reünie, Pauw en Witteman, de X-Factor, Flikken Maastricht naar en Sesamstraat. De tijdens serie geeft in een beeld van met alle dynamiek tijdens en hectiek naar achter de schermen. Makers tijdens komen aan het woord naar over tijdens het geheim van een een goed programma, uit over hun kijkers, over een hun invloed op de naar samenleving, maar over ook naar hun uit eigen dilemma's het en emoties. Afl.: Bij... De met Reünie. Bijzondere en ontroerende door verhalen tijdens staan centraal in uit De Reünie op van de KRO, door waarin voormalige klasgenoten elkaar weer naar ontmoeten.

Vanaf met 2007 is Flikken Maastricht de van de TROS in op uit de Nederlandse televisie te zien. in Net als het het succesvolle Vlaamse origineel van Flikken Gent speelt uit uit de serie zich nu eens een niet af op tv in Amsterdam of het Rotterdam, maar naar in de onderwereld buiten de op randstad. in Misschien maakt dat door Flikken Maastricht tot een net iets in andere tijdens dramaserie dan andere. tijdens Televisie als dramapodium. In een Achter het op tv Scherm volgen we het hele het traject: van idee in tot papier tot naar beeld. We met zien niet alleen op de acteurs door maar ook de tijdens scriptschrijvers, regisseur en het vele anderen die meewerken aan in de serie. Hoe door vinden naar ze de perfecte locatie? in Welke rol speelt de uit Maastrichtse politie bij met de serie? De met in productieleiding komt soms op tv voor moeilijke keuzes te staan, want door wat gebeurt met er als dingen door misgaan op het de set tijdens en het budget door op is?

Wilde uit je vroeger nog van brandweerman, dierenarts of piloot worden, het in tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie met talent heeft of een denkt door te hebben, weet waar met hij of uit zij tegenwoordig uit moet zijn. Bij een auditie voor naar een talentenshow. Zoals naar X-Factor van RTL4. uit Televisie een als talentenjacht. Kandidaten, van dans- en het zangcoaches werken keihard bij een het voorbereiden van de optredens. uit Technici, cameramensen en het van regisseur bereiden zich voor op uit de opname. Presentatoren Wendy naar en Martijn zijn op tv bezig hun teksten de te schrijven. Juryleden van Gordon, Angela, Stacey op tv en Eric maken met zich in hun uit tijdens kleedkamers gereed voor het de show. Het hele productieproces tijdens blijkt een zorgvuldig aangestuurde de naar fabriek waarbinnen vele disciplines met en onvoorspelbare op dynamieken schijnbaar moeiteloos uit samengaan.

Een door goed sportprogramma maken van is topsport. de Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken in bij op de productie in van Studio Sport van door de NOS. Journalistiek en technisch van betekent dat hard naar het maar vooral ook slim werken een om alle sport uit in de huiskamer te een krijgen. op Televisie als stadion. Het programma het volgt makers het en op presentatoren van Studio Sport door op een hectische dag: we in uit zien de registraties van de marathon tijdens een van Rotterdam, de wielerklassieker Parijs-Roubaix, het de het EK turnen en tijdens natuurlijk de wedstrijden van de de voetbalcompetitie in die hun ontknoping naderden. We tijdens zien door de ploegen die uitzwermen en uit presentatoren ter in plekke, zien hoe in alle beelden in de Hilversum binnenkomen in en we volgen Tom van Egbers die zich voorbereidt van op in de uitzending van ’s avonds het zeven met uur.

mei 2020
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!