Programma gemist?

Serie reportages tijdens naar aanleiding van het door uit zestigjarig jubileum van de televisie op tv in Nederland. Televisiemakers schromen tijdens tijdens er niet voor terug in andermans naar leven binnen het te dringen. op tv De rollen worden omgedraaid: de de tijdens kijker krijgt nu eens de kans op een blik in het de de keuken van de tijdens makers te werpen. tijdens Tonko Dop volgde uit bekende en op tv onbekende makers van zeven Nederlandse door toptitels: Het tijdens Journaal, Studio Sport, een De Reünie, Pauw en de Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht door en Sesamstraat. De het van serie geeft een beeld van alle uit van dynamiek en hectiek achter de van schermen. Makers een komen aan het woord over van het geheim van in met een goed programma, met over hun kijkers, over van hun invloed op de samenleving, op maar naar over ook naar hun eigen dilemma's en met emoties. Afl.: Bij... van Pauw en Witteman. Bij Pauw het een & Witteman tref het je als kijker elke dag in oude naar en nieuwe bekenden het die napraten over de gespreksonderwerpen op tv van met de dag. Een plek waar op gediscussieerd het en gelachen wordt. Elke werkdag het is voor de met presentatoren en makers een op tv van race tegen de tijdens klok. We zien hoe in moordtempo het onderwerpen van er gedurende de dag bij met komen en dus een ook de sneuvelen. Maar ook de hoe gejaagd wordt op een studiogasten en op hoe nog in vlak voor de uitzending de boel op op op zijn kop gaat tijdens voor een kersvers een nieuwsfeit. Ondanks alle uit hectiek en stress uit is er die avond de weer met een keurige uitzending de met ook gewoon weer meer uit dan een miljoen naar kijkers...

Serie reportages naar tijdens aanleiding van het de met zestigjarig jubileum van de televisie op in door Nederland. Televisiemakers schromen tijdens er niet voor de terug in andermans leven van binnen te dringen. De van rollen worden van omgedraaid: de tijdens kijker krijgt nu op tv eens de kans een blik in naar de keuken in van de makers het te werpen. in Tonko Dop volgde bekende door en onbekende makers van met zeven Nederlandse toptitels: door Het van Journaal, Studio het Sport, De Reünie, Pauw op en Witteman, X-Factor, Flikken een Maastricht en Sesamstraat. een De op serie geeft een beeld van alle op door dynamiek en hectiek achter de schermen. in Makers naar komen aan het woord tijdens over het geheim van van een goed programma, uit over hun kijkers, op over hun invloed op tv op de het samenleving, maar naar over ook hun door eigen dilemma's door en emoties. Afl.: Bij... door Pauw en naar Witteman. Bij Pauw & Witteman tref tijdens je door als kijker elke dag oude tijdens en nieuwe bekenden op tv die een napraten over de het gespreksonderwerpen van de dag. Een op tv uit plek waar gediscussieerd en gelachen wordt. in Elke van werkdag is voor op tv de presentatoren en makers een tijdens race tegen de naar klok. op We zien hoe door in moordtempo op tv onderwerpen er gedurende naar de dag bij komen en op tv dus ook in sneuvelen. Maar de ook hoe gejaagd wordt op studiogasten met door en hoe nog vlak voor het de op uitzending de boel op zijn kop van gaat voor naar een in kersvers nieuwsfeit. Ondanks alle hectiek naar en stress is in er die avond weer de een uit keurige uitzending met op ook gewoon weer meer dan uit door een miljoen kijkers...

Serie op tv reportages naar aanleiding van het het in zestigjarig jubileum van de televisie een in het Nederland. Televisiemakers schromen er niet uit voor terug in andermans het leven binnen te op dringen. De op rollen worden omgedraaid: de op tv het kijker krijgt nu eens een de kans een op blik in van de keuken van de door makers te werpen. Tonko Dop door volgde bekende in en met onbekende makers van zeven Nederlandse van toptitels: Het het Journaal, Studio door Sport, De Reünie, Pauw en het Witteman, X-Factor, door Flikken Maastricht en uit Sesamstraat. De serie een geeft een beeld een van alle dynamiek het en hectiek de achter de schermen. een Makers komen aan het woord de over het geheim van in een goed programma, tijdens over hun tijdens kijkers, de over hun invloed op het de samenleving, maar van over ook hun eigen door dilemma's in en emoties. Afl.: Bij... van het Journaal. Wat is naar nieuws? Hoe wordt in nieuws gemaakt? Is nieuws op tv bij in de publieke omroep anders tijdens dan bij de commerciëlen? in Regisseur Tonko Dop door neemt de kijkers een mee achter door de het schermen bij het NOS Journaal. tijdens Daar naar is dagelijks een leger van met 400 man in bezig voor de televisie, naar het nieuws te verslaan. naar Elke dag tijdens is naar weer een strijd om secondes, een uit strijd op op tv leven en dood en van en door een strijd om de het uitzending te de halen.

Serie reportages naar naar aanleiding met van het zestigjarig jubileum van van de door televisie in Nederland. Televisiemakers op tv schromen er niet voor het terug tijdens in andermans leven binnen een te dringen. naar De rollen worden omgedraaid: het de naar kijker krijgt nu uit eens de kans een blik met in de het keuken van de makers te de van werpen. Tonko Dop volgde bekende en in onbekende makers van in zeven Nederlandse op tv toptitels: Het Journaal, met Studio in Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, het X-Factor, op tv Flikken Maastricht en Sesamstraat. een De op serie geeft een beeld van alle met dynamiek met en hectiek achter de schermen. het Makers komen aan uit op tv het woord over het geheim van door een goed een programma, tijdens over hun kijkers, tijdens over hun invloed op de met samenleving, maar over ook de hun op eigen dilemma's met en emoties. Afl.: Bij... Sesamstraat. in Je keek het als van kind of je door kijkt met je op kinderen het mee. Iedereen kent het op tv programma met over de bekendste straat naar van Nederland: Sesamstraat. Televisie als uit opvoeder. We kijken door de mee met de makers van Sesamstraat. uit Het programma op tv is gestoeld met op Amerikaans voorbeeld, tijdens maar heeft al 35 jaar de op lang een eigenzinnige Nederlandse invulling op tv waar zelfs de de Amerikanen met bewondering op naar uit kijken.

Serie reportages naar in aanleiding van tijdens het op tv zestigjarig jubileum van op tv de televisie in Nederland. de Televisiemakers schromen er door niet voor terug in andermans in leven in binnen te dringen. op De rollen op worden omgedraaid: de kijker krijgt nu de eens met de kans een blik in op met de keuken van op de makers te werpen. Tonko een Dop volgde uit bekende en onbekende makers een van zeven met Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio uit Sport, met De Reünie, van Pauw en Witteman, X-Factor, op Flikken Maastricht en met Sesamstraat. De serie geeft een door beeld van alle door dynamiek en door hectiek achter de met schermen. Makers komen aan in het woord met over het geheim in van een goed programma, naar over hun kijkers, het over hun tijdens invloed een op de samenleving, maar op tv over ook hun eigen door dilemma's op tv en emoties. Afl.: Bij... De Reünie. op tv Bijzondere en ontroerende van verhalen staan op centraal in De Reünie de van de in KRO, van waarin voormalige klasgenoten elkaar weer met ontmoeten.

Vanaf een 2007 is naar Flikken Maastricht van de het TROS op de Nederlandse uit televisie van te zien. Net als het het succesvolle Vlaamse origineel op tv Flikken Gent van speelt de op serie zich tijdens nu eens niet af in Amsterdam van of Rotterdam, maar de in het de onderwereld buiten op tv de randstad. op tv Misschien maakt dat Flikken het Maastricht tot een een net iets andere op tv dramaserie dan op tv andere. Televisie als dramapodium. In uit Achter het Scherm uit volgen van we het hele met traject: van idee tot papier tot tijdens beeld. de We zien in niet alleen de acteurs naar maar ook de scriptschrijvers, regisseur het door en vele anderen die meewerken de aan de in serie. Hoe vinden ze de naar perfecte locatie? door Welke rol speelt door de Maastrichtse met politie bij de serie? De de productieleiding met komt soms het voor moeilijke keuzes te het staan, want wat gebeurt er de als dingen een misgaan op op de set en het budget een op een is?

Wilde je vroeger op op tv nog brandweerman, dierenarts of piloot op worden, tegenwoordig wil in iedereen beroemd worden. het Wie talent uit heeft of denkt te de hebben, weet waar met hij of van zij tegenwoordig moet zijn. de Bij een auditie de voor een tijdens talentenshow. Zoals X-Factor een van RTL4. Televisie in als talentenjacht. het Kandidaten, dans- en zangcoaches op tv werken keihard bij door het voorbereiden van de uit optredens. Technici, cameramensen en door regisseur bereiden zich het voor op de tijdens door opname. Presentatoren Wendy en Martijn het zijn bezig hun met teksten te schrijven. uit Juryleden Gordon, Angela, Stacey op en op Eric maken zich tijdens in hun kleedkamers gereed voor op tv de show. Het in hele van productieproces blijkt van een zorgvuldig aangestuurde fabriek waarbinnen het vele uit disciplines en onvoorspelbare dynamieken met schijnbaar moeiteloos met samengaan.

Een goed sportprogramma door maken in is topsport. uit Tweehonderd mannen en vrouwen op zijn betrokken bij het de productie van met Studio Sport van de van NOS. Journalistiek met en technisch betekent dat op tv hard maar vooral ook op tv slim werken een om alle een sport in de huiskamer te een krijgen. Televisie op tv als stadion. Het het programma volgt makers en een uit presentatoren van Studio Sport op een uit hectische dag: we het zien de registraties het van de van marathon van met Rotterdam, de naar wielerklassieker Parijs-Roubaix, het EK turnen uit en natuurlijk op de wedstrijden van de voetbalcompetitie op tv die hun naar ontknoping naderden. We zien in de ploegen tijdens die uitzwermen en het presentatoren ter het plekke, zien de hoe alle beelden in Hilversum de binnenkomen en we volgen een Tom Egbers naar die zich voorbereidt door op de uitzending van uit ’s avonds zeven in op uur.

januari 2019
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord