Programma gemist?

Serie reportages het naar aanleiding de van het zestigjarig jubileum van op de televisie van in van Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor naar terug in op andermans tijdens leven binnen te op dringen. De rollen in worden omgedraaid: de door kijker krijgt nu eens de kans in een met blik in de uit keuken van de makers te uit het werpen. Tonko Dop volgde bekende en in op onbekende makers van zeven Nederlandse door toptitels: Het Journaal, Studio op tv Sport, De Reünie, met Pauw en in Witteman, X-Factor, Flikken de Maastricht op en Sesamstraat. De serie uit geeft een beeld van alle op tv door dynamiek en hectiek achter tijdens de schermen. Makers komen van aan het woord over tijdens het geheim van tijdens een goed programma, op tv over hun op tv kijkers, over op hun invloed het op de samenleving, maar tijdens over ook tijdens hun eigen dilemma's en emoties. Afl.: de Bij... Pauw en tijdens van Witteman. Bij Pauw op & Witteman tref je als uit kijker elke dag oude het en nieuwe door bekenden het die napraten over de gespreksonderwerpen van in de dag. de Een plek waar gediscussieerd uit en gelachen wordt. met Elke werkdag is uit voor de presentatoren op tv en makers een een race tegen de op klok. op We zien hoe in moordtempo in tijdens onderwerpen er gedurende de in dag bij komen en dus op tv ook sneuvelen. naar Maar van ook hoe gejaagd wordt op naar studiogasten en hoe op nog een vlak voor de het uitzending de boel op door zijn kop in gaat voor een kersvers nieuwsfeit. Ondanks in de alle hectiek en stress is de er die avond weer naar een keurige uitzending van met ook uit gewoon weer meer naar dan een in miljoen kijkers...

Serie door reportages naar aanleiding van het een zestigjarig een jubileum van de televisie het in Nederland. Televisiemakers een schromen naar er niet voor terug in andermans naar leven binnen te uit dringen. De rollen het worden omgedraaid: de tijdens kijker op krijgt nu eens de kans op een tijdens blik in de keuken de van de makers te in het werpen. Tonko Dop het volgde bekende en onbekende makers van op zeven tijdens Nederlandse toptitels: in Het Journaal, Studio Sport, uit De Reünie, Pauw tijdens en Witteman, op X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. uit De serie geeft naar een de beeld van alle dynamiek tijdens en hectiek achter door de schermen. door Makers komen aan het woord in over het geheim met van een door goed programma, over uit hun kijkers, over hun invloed van door op de samenleving, maar over de ook hun eigen een dilemma's en emoties. Afl.: tijdens Bij... Pauw en naar Witteman. Bij Pauw naar & Witteman op tv tref je als kijker in elke dag op tv oude en nieuwe bekenden met die op napraten over de de gespreksonderwerpen van de dag. met Een plek waar naar gediscussieerd en uit gelachen wordt. Elke werkdag de is voor de met presentatoren en in makers een race in tegen de naar klok. We zien hoe in moordtempo op onderwerpen van er gedurende de de dag bij komen en een dus ook sneuvelen. uit Maar van ook hoe gejaagd wordt op een studiogasten en hoe nog met vlak in voor de uitzending de in boel op zijn kop op tv gaat tijdens voor een kersvers een nieuwsfeit. Ondanks alle hectiek van en tijdens stress is er die in avond weer een keurige op tv uitzending met de ook gewoon weer tijdens meer dan op tv een miljoen kijkers...

Serie uit reportages naar aanleiding van een het zestigjarig het jubileum van de van televisie in Nederland. Televisiemakers van schromen op er niet voor terug in andermans tijdens leven binnen op tv te in dringen. De rollen worden omgedraaid: op de kijker krijgt uit nu eens op tv de kans een op tv blik in de door keuken van de makers uit te werpen. van Tonko Dop volgde bekende en de onbekende makers het van de zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio tijdens een Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, tijdens X-Factor, Flikken de Maastricht en de Sesamstraat. De tijdens serie geeft een de beeld van alle dynamiek in en hectiek achter de in schermen. Makers komen uit aan het woord met over op het geheim van een tijdens goed programma, over met hun kijkers, over hun invloed van op in de samenleving, maar naar over ook een hun eigen dilemma's en emoties. Afl.: van het Bij... het Journaal. Wat in is nieuws? Hoe wordt nieuws met naar gemaakt? Is nieuws bij door de publieke door omroep anders dan bij de op tv commerciëlen? Regisseur uit Tonko Dop neemt in de kijkers mee achter de in schermen bij het naar NOS de Journaal. Daar is dagelijks een in op tv leger van 400 man door bezig voor de op tv televisie, het nieuws te verslaan. in Elke dag is door tijdens weer een strijd om een secondes, een strijd op leven van en dood een en een en een strijd om de naar uitzending te het halen.

Serie op tv reportages naar aanleiding van uit het het zestigjarig jubileum van de tijdens televisie in Nederland. Televisiemakers het schromen er in niet voor terug tijdens in andermans leven binnen te het dringen. De rollen de naar worden omgedraaid: de tijdens kijker krijgt nu een eens de kans op een blik in de keuken op tv van de makers te de werpen. Tonko Dop tijdens volgde naar bekende en onbekende makers van de zeven een Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio uit Sport, De door Reünie, Pauw en Witteman, naar X-Factor, Flikken Maastricht uit en naar Sesamstraat. De serie geeft een uit beeld van de alle op dynamiek en hectiek achter de schermen. uit Makers komen van aan op het woord over het de geheim van een goed op tv programma, door over hun kijkers, over hun invloed door op uit de samenleving, met maar over ook hun eigen tijdens dilemma's uit en emoties. Afl.: Bij... de Sesamstraat. Je keek het als de kind op tv of je kijkt met uit je kinderen de mee. Iedereen kent het met programma over de de bekendste straat van Nederland: op tv Sesamstraat. Televisie als van uit opvoeder. We kijken mee een met de makers van van Sesamstraat. door Het programma is gestoeld op in Amerikaans voorbeeld, maar in heeft al 35 met jaar lang een eigenzinnige een op tv Nederlandse invulling waar zelfs tijdens de Amerikanen met tijdens bewondering naar de kijken.

Serie reportages naar van aanleiding van met het tijdens zestigjarig jubileum van de televisie in uit naar Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor naar terug in naar andermans leven binnen te de dringen. naar De rollen worden omgedraaid: tijdens de kijker krijgt de nu eens de kans op tv op tv een blik in met de keuken van de makers met te werpen. Tonko Dop het volgde bekende van en onbekende een makers van zeven Nederlandse toptitels: door Het Journaal, in Studio op tv Sport, De Reünie, Pauw en van Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht met en door Sesamstraat. De serie geeft door een beeld van naar alle dynamiek en van hectiek achter door de schermen. Makers komen aan een het woord over op het door geheim van een goed programma, met over hun tijdens kijkers, met over hun invloed op de met samenleving, maar over door ook hun van eigen dilemma's in en emoties. Afl.: Bij... De in Reünie. van Bijzondere en ontroerende verhalen staan naar centraal in De Reünie de van de KRO, in op tv waarin voormalige klasgenoten in elkaar weer ontmoeten.

Vanaf op 2007 is Flikken Maastricht van van de TROS een op de Nederlandse televisie door te zien. Net tijdens als het het de succesvolle Vlaamse origineel uit Flikken Gent speelt de door serie zich uit nu eens niet af in uit Amsterdam het of Rotterdam, maar in op tv de onderwereld buiten de randstad. met Misschien maakt het dat Flikken naar Maastricht tot een een net iets andere door dramaserie dan andere. Televisie als het dramapodium. In Achter in het Scherm het volgen we het een hele traject: van een idee tot met papier tot beeld. met We zien uit niet alleen de door acteurs maar ook uit de scriptschrijvers, regisseur van en vele anderen naar die meewerken aan de serie. door Hoe vinden op ze de perfecte locatie? Welke een rol speelt met de Maastrichtse politie uit bij de door serie? De op productieleiding komt soms op voor moeilijke keuzes te staan, van want wat met gebeurt er als dingen misgaan op tv op de op set en op het budget op met is?

Wilde op je vroeger nog brandweerman, het dierenarts of piloot worden, de een tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. door Wie op tv talent heeft of denkt te een hebben, weet waar hij op of zij tegenwoordig de naar moet zijn. Bij een auditie de voor een talentenshow. Zoals op tv in X-Factor van RTL4. de Televisie als talentenjacht. Kandidaten, dans- en op tv zangcoaches werken het keihard bij naar het voorbereiden van de tijdens optredens. uit Technici, cameramensen en regisseur bereiden zich door een voor op de opname. Presentatoren naar Wendy door en Martijn zijn bezig hun de teksten het te schrijven. Juryleden Gordon, Angela, Stacey het en van Eric maken zich naar in hun kleedkamers gereed voor een de naar show. Het hele productieproces blijkt naar een in zorgvuldig aangestuurde fabriek waarbinnen in vele de disciplines en onvoorspelbare dynamieken schijnbaar door moeiteloos de samengaan.

Een tijdens goed sportprogramma maken tijdens is topsport. Tweehonderd met mannen en vrouwen zijn betrokken van op bij de productie van Studio op tv Sport uit van de NOS. Journalistiek en uit technisch met betekent dat hard maar op vooral ook slim werken naar om alle op sport in de huiskamer te tijdens krijgen. Televisie met als stadion. Het programma het volgt makers het en presentatoren van Studio naar uit Sport op een hectische dag: uit we zien de registraties op tv van de marathon door van op Rotterdam, de wielerklassieker een Parijs-Roubaix, het naar EK turnen en natuurlijk de tijdens wedstrijden van de in voetbalcompetitie die in hun ontknoping naderden. door We zien de ploegen die van uitzwermen tijdens en presentatoren ter in plekke, zien hoe naar alle beelden uit in Hilversum binnenkomen een en we volgen Tom Egbers naar die zich voorbereidt op tv op de uitzending het van in ’s avonds zeven op uur.

september 2021
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!