Programma gemist?

Serie reportages door naar aanleiding van met het zestigjarig jubileum van op uit de televisie in Nederland. Televisiemakers met schromen er niet het voor terug in tijdens andermans leven binnen het te dringen. De rollen naar worden naar omgedraaid: de met kijker krijgt nu eens in de kans een blik in het in de keuken van op de makers te werpen. Tonko Dop tijdens volgde door bekende en onbekende makers tijdens van zeven Nederlandse door toptitels: Het uit Journaal, Studio Sport, De tijdens Reünie, Pauw en Witteman, van X-Factor, Flikken tijdens Maastricht en Sesamstraat. De uit serie geeft op tv een beeld een van alle dynamiek op tv en hectiek achter de schermen. tijdens Makers komen van aan het uit woord over het geheim met van een door goed programma, over hun kijkers, van op tv over hun invloed op tv op de samenleving, maar over ook van hun eigen in dilemma's en emoties. een Afl.: Bij... Pauw en op tv een Witteman. Bij Pauw & van Witteman tref je als kijker de elke dag door oude naar en nieuwe bekenden die napraten over met de gespreksonderwerpen naar van de dag. met Een plek waar gediscussieerd op en gelachen wordt. uit op tv Elke werkdag is op tv voor de presentatoren naar en makers een race tegen op de klok. op We zien een hoe in moordtempo onderwerpen van er gedurende het de dag bij komen een en dus ook op sneuvelen. Maar ook een hoe gejaagd wordt op het studiogasten en hoe nog de de vlak voor de uit uitzending de boel op door zijn kop op gaat voor een kersvers nieuwsfeit. het Ondanks in alle hectiek en stress is er het die avond weer door een keurige uitzending de met op tv ook gewoon weer meer dan door de een miljoen kijkers...

Serie een reportages naar aanleiding van een het op tv zestigjarig jubileum van op tv de televisie in de Nederland. Televisiemakers schromen er niet in voor terug in door andermans leven van binnen te dringen. op De rollen een worden omgedraaid: de kijker krijgt op nu naar eens de kans een blik een in de keuken van op de makers te op werpen. Tonko Dop met volgde bekende van en de onbekende makers van zeven in Nederlandse toptitels: Het met Journaal, Studio op Sport, De Reünie, Pauw en de Witteman, door X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. op De serie geeft een in beeld van alle het dynamiek en hectiek de achter in de schermen. Makers tijdens komen aan het het woord over het geheim van door uit een goed programma, over hun kijkers, op uit over hun invloed tijdens op de samenleving, maar tijdens over ook door hun eigen dilemma's en emoties. Afl.: de Bij... Pauw op tv en Witteman. Bij de Pauw uit & Witteman tref door je als kijker naar elke dag oude en nieuwe naar bekenden die naar napraten over de de gespreksonderwerpen van een de dag. Een plek waar op tv gediscussieerd en gelachen met wordt. Elke werkdag is naar tijdens voor de presentatoren de en makers een race het tegen de klok. naar We zien hoe in moordtempo de onderwerpen met er gedurende de een dag bij komen en uit dus ook sneuvelen. Maar in tijdens ook hoe gejaagd wordt op het studiogasten en met hoe nog vlak voor de de op uitzending de boel op zijn kop een gaat het voor een in kersvers nieuwsfeit. Ondanks alle hectiek op en stress is in er die uit avond weer in een keurige uitzending met ook gewoon een met weer meer dan tijdens een miljoen kijkers...

Serie reportages naar uit aanleiding van met het zestigjarig jubileum van een de televisie in tijdens Nederland. Televisiemakers door schromen uit er niet voor terug in andermans door leven op binnen te dringen. De van rollen worden omgedraaid: de het kijker krijgt nu naar eens de de kans een blik in een de keuken van in de op makers te werpen. Tonko Dop uit volgde een bekende en onbekende makers van het zeven Nederlandse toptitels: in Het naar Journaal, Studio Sport, uit De Reünie, naar Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken van Maastricht uit en Sesamstraat. De naar serie geeft een beeld van alle op tv dynamiek door en hectiek achter de de schermen. Makers tijdens komen aan het woord over uit het geheim van van in een goed programma, over hun naar kijkers, over hun een invloed op de het samenleving, maar over ook de met hun eigen dilemma's op en emoties. Afl.: Bij... het een Journaal. Wat is tijdens nieuws? Hoe op wordt nieuws gemaakt? Is in nieuws bij een de publieke omroep op tv anders dan bij van de commerciëlen? op Regisseur Tonko Dop in neemt de kijkers mee achter in de schermen bij op tv het NOS Journaal. met Daar is dagelijks een van een leger van 400 van man bezig voor de televisie, uit het nieuws te verslaan. naar Elke door dag is van weer een strijd om secondes, door een strijd op leven van en dood door en en een het strijd om de uitzending op tv te met halen.

Serie een reportages naar aanleiding een van het zestigjarig jubileum van het de van televisie in Nederland. op Televisiemakers schromen er niet voor naar terug naar in andermans leven binnen te uit dringen. De rollen tijdens in worden omgedraaid: de kijker krijgt van nu eens de de kans een blik in een de keuken van door de een makers te werpen. Tonko Dop op tv volgde bekende tijdens en onbekende makers van uit de zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, met Studio Sport, De een Reünie, Pauw en met Witteman, tijdens X-Factor, Flikken Maastricht met en Sesamstraat. De op serie geeft een beeld van alle een naar dynamiek en hectiek tijdens achter de schermen. Makers met komen aan het woord over van het geheim op van een in goed programma, over op hun kijkers, een over hun invloed op op tv de samenleving, in maar over ook hun eigen dilemma's tijdens en emoties. Afl.: tijdens uit Bij... Sesamstraat. Je keek het als op kind een of je kijkt door met je de kinderen mee. Iedereen van kent het programma over de op bekendste straat van Nederland: door Sesamstraat. Televisie de als opvoeder. We kijken uit mee met op tv de makers op tv van Sesamstraat. Het programma is tijdens de gestoeld op Amerikaans het voorbeeld, maar heeft al 35 tijdens jaar lang op tv een eigenzinnige Nederlandse invulling van waar zelfs de het Amerikanen met bewondering naar de naar kijken.

Serie naar reportages naar uit aanleiding van het zestigjarig jubileum een van de een televisie in van Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor van door terug in andermans leven binnen te uit dringen. De rollen op worden uit omgedraaid: de kijker krijgt nu de eens de kans in tijdens een blik in door de keuken van van de makers te werpen. Tonko door Dop met volgde bekende en onbekende uit makers van zeven Nederlandse toptitels: van Het Journaal, Studio tijdens Sport, De Reünie, in met Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht een met en Sesamstraat. De serie in geeft een in beeld van alle dynamiek en hectiek uit uit achter de schermen. op tv Makers komen aan naar het woord over in het geheim van een naar goed programma, met over hun kijkers, naar over hun invloed op door de samenleving, maar over ook een hun eigen uit dilemma's het en emoties. Afl.: Bij... De Reünie. met Bijzondere en met ontroerende van verhalen staan centraal in De in Reünie van de KRO, op tv waarin voormalige naar klasgenoten tijdens elkaar weer ontmoeten.

Vanaf in 2007 is Flikken Maastricht van uit de de TROS op de Nederlandse televisie door te naar zien. Net als het door succesvolle Vlaamse uit origineel Flikken Gent speelt van de serie zich door nu eens niet het af in een Amsterdam of Rotterdam, maar met een in de onderwereld buiten de randstad. van Misschien maakt een dat Flikken Maastricht naar tot een naar net iets andere op tv dramaserie dan andere. uit Televisie als dramapodium. In de Achter naar het Scherm volgen op we het hele traject: van door idee tot met papier tot beeld. We een zien de niet alleen de met acteurs maar ook een de scriptschrijvers, regisseur een en vele anderen in die meewerken aan de van serie. Hoe vinden ze de een perfecte locatie? Welke het in rol speelt de op tv Maastrichtse politie bij de serie? De tijdens door productieleiding komt soms voor moeilijke keuzes de te staan, want uit wat naar gebeurt er als dingen van misgaan op de set de en het budget op op van is?

Wilde door je vroeger nog brandweerman, dierenarts op tv of naar piloot worden, uit tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie door talent naar heeft of met denkt te hebben, een weet waar hij of zij tegenwoordig een een moet zijn. Bij een op auditie voor een talentenshow. van Zoals X-Factor van RTL4. op tv Televisie als talentenjacht. een Kandidaten, dans- en door zangcoaches het werken keihard bij tijdens het voorbereiden met van de optredens. met Technici, cameramensen en regisseur naar bereiden zich voor op de de opname. Presentatoren in Wendy van en Martijn zijn bezig hun het teksten te schrijven. het Juryleden Gordon, Angela, met Stacey en door Eric maken zich een in hun uit kleedkamers gereed voor de de show. Het in hele productieproces blijkt een zorgvuldig aangestuurde het fabriek op waarbinnen vele disciplines van en onvoorspelbare dynamieken schijnbaar moeiteloos op uit samengaan.

Een goed op sportprogramma met maken is topsport. Tweehonderd mannen met en het vrouwen zijn betrokken bij de productie de van naar Studio Sport de van de NOS. tijdens Journalistiek en technisch betekent dat hard een maar vooral ook tijdens slim werken uit om alle sport in van de huiskamer in te het krijgen. Televisie als stadion. in Het programma naar volgt makers en uit presentatoren van Studio Sport op een het naar hectische dag: we zien de registraties uit van de de marathon van het Rotterdam, de in wielerklassieker Parijs-Roubaix, het EK turnen het en uit natuurlijk de wedstrijden van de naar voetbalcompetitie die tijdens hun ontknoping naderden. We naar zien tijdens de ploegen die op tv uitzwermen en presentatoren naar ter plekke, zien hoe met alle beelden in Hilversum een binnenkomen en we uit volgen Tom op Egbers die in zich voorbereidt op de uitzending van uit ’s op tv avonds zeven in uur.

mei 2019
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord