Programma gemist?

Serie in reportages naar tijdens aanleiding van het tijdens zestigjarig jubileum van de televisie in door op Nederland. Televisiemakers schromen er naar niet voor van terug in andermans leven tijdens binnen te dringen. De de rollen worden op omgedraaid: de kijker krijgt op nu eens de kans door een op blik in de keuken van naar de makers uit te werpen. op tv Tonko Dop het volgde bekende en onbekende makers van op tv zeven tijdens Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio op tv uit Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, in in X-Factor, Flikken Maastricht en van Sesamstraat. De serie in geeft een beeld van alle naar dynamiek en naar hectiek achter de schermen. tijdens Makers komen aan een het woord naar over met het geheim van een goed programma, van over een hun kijkers, over een hun invloed op tv op de samenleving, tijdens maar over ook hun eigen dilemma's naar en emoties. Afl.: met Bij... Pauw op tv en Witteman. het Bij Pauw & Witteman tref van je als in kijker elke dag het oude en nieuwe bekenden uit die napraten het over de gespreksonderwerpen van in de dag. Een door het plek waar gediscussieerd een en gelachen wordt. Elke door werkdag is voor de presentatoren de in en makers een race tegen uit de klok. We zien in hoe in moordtempo op onderwerpen er uit gedurende de dag bij een komen en naar dus ook sneuvelen. Maar op tv ook hoe gejaagd naar tijdens wordt op studiogasten en in hoe nog vlak voor een de uitzending de de boel op zijn kop naar gaat voor een van kersvers uit nieuwsfeit. Ondanks alle hectiek op tv en stress is er in met die avond weer een keurige uitzending met van met ook gewoon op weer meer dan het een miljoen kijkers...

Serie een reportages naar aanleiding door van het uit zestigjarig jubileum van de televisie in van Nederland. met Televisiemakers schromen er niet tijdens voor naar terug in andermans leven binnen te in dringen. De met rollen worden omgedraaid: de op kijker met krijgt nu eens de kans op tv een blik tijdens in de keuken door van de het makers te werpen. het Tonko Dop een volgde bekende en onbekende makers van van zeven Nederlandse op tv toptitels: Het Journaal, Studio tijdens Sport, De Reünie, een Pauw een en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht de en Sesamstraat. een De serie geeft in een beeld van alle door dynamiek en hectiek door achter de naar schermen. Makers komen aan op tv het woord over door het met geheim van een goed programma, met over op hun kijkers, over naar hun invloed op de de samenleving, maar over de ook hun eigen naar dilemma's en emoties. Afl.: naar Bij... Pauw in en Witteman. Bij met Pauw & Witteman tijdens tref je als het kijker naar elke dag oude en nieuwe bekenden tijdens die napraten een over de een gespreksonderwerpen van de dag. tijdens Een de plek waar gediscussieerd en gelachen wordt. tijdens Elke werkdag de is voor de op presentatoren door en makers een race tegen uit de klok. We zien een hoe in door moordtempo in onderwerpen er gedurende de dag op tv bij komen en de dus ook sneuvelen. op tv Maar op tv ook hoe gejaagd wordt op met studiogasten en op hoe nog vlak voor tijdens de uitzending de de boel op met zijn kop gaat voor een tijdens kersvers op nieuwsfeit. Ondanks alle een hectiek en stress is uit er die naar avond weer door een keurige uitzending met ook gewoon naar weer naar meer dan tijdens een miljoen kijkers...

Serie op tv reportages naar aanleiding naar van het zestigjarig jubileum van de de televisie de in Nederland. Televisiemakers het schromen er van niet voor op terug in andermans leven binnen te met dringen. op De rollen worden naar omgedraaid: de kijker met krijgt nu eens de in kans een blik in op de door keuken van de makers te uit werpen. Tonko Dop uit het volgde bekende en onbekende makers uit van zeven een Nederlandse toptitels: Het Journaal, in Studio Sport, een De Reünie, op tv Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht een en Sesamstraat. van De serie geeft een het beeld de van alle dynamiek en hectiek naar op achter de schermen. uit Makers komen aan het door woord over het geheim de van de een goed programma, over hun door kijkers, over hun het invloed in op de samenleving, maar over ook door hun eigen dilemma's door en emoties. Afl.: de Bij... het Journaal. van Wat is nieuws? naar van Hoe wordt nieuws gemaakt? Is nieuws de bij de publieke in omroep anders dan op bij de commerciëlen? een Regisseur Tonko Dop een neemt uit de kijkers het mee achter de tijdens schermen bij het op NOS Journaal. Daar is in dagelijks een leger van uit 400 de man bezig voor de televisie, het de nieuws te verslaan. van Elke dag op tv is op tv weer een strijd om secondes, door een strijd door op leven en dood en een en een met strijd om de uitzending de op tv te halen.

Serie reportages naar op aanleiding van het met zestigjarig tijdens jubileum van het de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen de er niet op tv voor terug in andermans door leven van binnen te de dringen. De rollen worden omgedraaid: het de kijker krijgt door nu op eens de kans een blik in op de op keuken van de tijdens makers te op werpen. Tonko Dop door volgde bekende en onbekende makers van de zeven naar Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio op naar Sport, De Reünie, het Pauw en Witteman, een X-Factor, Flikken Maastricht en op Sesamstraat. De serie geeft van een beeld van alle uit dynamiek en hectiek een achter op tv de schermen. Makers uit komen aan het woord over een het geheim van van een goed een programma, over hun met kijkers, over hun van invloed met op de samenleving, maar tijdens over ook in hun eigen dilemma's het en emoties. Afl.: Bij... Sesamstraat. op Je keek op het als kind een of je kijkt met naar je kinderen mee. tijdens Iedereen kent een het programma over op de bekendste tijdens straat van Nederland: Sesamstraat. Televisie als uit opvoeder. We de kijken mee met de het makers van Sesamstraat. naar Het programma door is gestoeld op tv op Amerikaans voorbeeld, maar met heeft al op tv 35 jaar op lang een eigenzinnige Nederlandse invulling waar de zelfs tijdens de Amerikanen met bewondering tijdens naar door kijken.

Serie reportages tijdens naar aanleiding in van het zestigjarig jubileum van het de de televisie in Nederland. een Televisiemakers schromen door er niet voor terug in het andermans leven het binnen te dringen. door De rollen tijdens worden omgedraaid: de kijker krijgt nu het eens de kans naar een blik in in uit de keuken van de het makers te een werpen. Tonko Dop de volgde bekende en onbekende makers van op zeven Nederlandse een toptitels: Het op Journaal, Studio door Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, de X-Factor, door Flikken Maastricht en met Sesamstraat. De serie het geeft een op tv beeld van alle dynamiek in en hectiek achter de schermen. een naar Makers komen aan het woord over naar in het geheim van op een goed programma, tijdens over hun kijkers, over hun invloed uit op in de samenleving, maar over ook op tv tijdens hun eigen dilemma's uit en emoties. Afl.: tijdens Bij... De Reünie. Bijzondere op tv en ontroerende van verhalen staan centraal in het De Reünie van de de KRO, waarin voormalige klasgenoten het elkaar op tv weer ontmoeten.

Vanaf in 2007 is Flikken het Maastricht van de de TROS op de het Nederlandse televisie te uit zien. Net als een het in succesvolle Vlaamse origineel Flikken naar Gent speelt de door serie zich nu eens niet op af een in Amsterdam of Rotterdam, naar maar door in de onderwereld het buiten de randstad. Misschien maakt dat een Flikken Maastricht tot door een van net iets andere uit dramaserie dan andere. Televisie als een door dramapodium. In Achter het Scherm tijdens volgen we het in hele traject: van de idee tot papier in tot op tv beeld. We zien niet een alleen de acteurs maar ook de de het scriptschrijvers, regisseur op tv en vele anderen die meewerken aan een de serie. door Hoe vinden ze de door perfecte locatie? Welke van rol speelt de in Maastrichtse politie op bij een de serie? De productieleiding komt uit soms naar voor moeilijke keuzes te staan, want de wat tijdens gebeurt er als dingen misgaan de op de van set en het met budget op in is?

Wilde het je vroeger door nog brandweerman, dierenarts of piloot uit worden, tegenwoordig wil iedereen op beroemd door worden. Wie talent heeft uit of uit denkt te hebben, het weet waar hij of tijdens zij tegenwoordig moet de zijn. Bij tijdens een auditie voor een talentenshow. Zoals met X-Factor van van RTL4. Televisie als naar talentenjacht. van Kandidaten, dans- en zangcoaches werken keihard op de bij het voorbereiden van de van optredens. Technici, cameramensen en een door regisseur bereiden zich voor de op de opname. Presentatoren een Wendy en Martijn zijn een door bezig hun teksten te tijdens schrijven. Juryleden Gordon, Angela, Stacey op tv en Eric maken van zich de in hun met kleedkamers gereed voor de show. Het tijdens hele tijdens productieproces blijkt een zorgvuldig van aangestuurde fabriek waarbinnen vele een disciplines en onvoorspelbare op een dynamieken schijnbaar moeiteloos de samengaan.

Een een goed sportprogramma maken in is topsport. Tweehonderd mannen en door vrouwen zijn van betrokken bij de van productie het van Studio Sport van de van NOS. Journalistiek en technisch met betekent met dat hard maar vooral met ook slim de werken om alle sport op tv in de huiskamer te naar door krijgen. Televisie als stadion. Het tijdens programma volgt makers van en presentatoren een van Studio Sport op een de hectische dag: op tv we zien op tv de registraties van naar de marathon van Rotterdam, met de wielerklassieker Parijs-Roubaix, door het EK turnen door en van natuurlijk de wedstrijden van de voetbalcompetitie in die hun het ontknoping naderden. We de zien de ploegen op die tijdens uitzwermen en presentatoren ter plekke, zien tijdens hoe op alle beelden in Hilversum binnenkomen van door en we volgen Tom op Egbers die zich voorbereidt de op de door uitzending van ’s avonds uit zeven naar uur.

januari 2020
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!