Programma gemist?

Serie reportages naar in aanleiding van op het tijdens zestigjarig jubileum van de televisie uit in Nederland. uit Televisiemakers schromen er tijdens niet voor terug in andermans tijdens leven door binnen te dringen. De naar rollen van worden omgedraaid: de kijker krijgt nu het eens de met kans een op tv blik in de in keuken van de makers door te werpen. Tonko uit Dop een volgde bekende en onbekende een makers van zeven Nederlandse toptitels: een Het Journaal, op tv Studio door Sport, De Reünie, in Pauw en Witteman, X-Factor, een Flikken Maastricht en Sesamstraat. door De serie geeft van een beeld van uit alle dynamiek en hectiek van achter de schermen. op Makers komen aan door het woord over de het uit geheim van op een goed programma, over naar hun kijkers, over hun op invloed op de samenleving, van maar een over ook de hun eigen dilemma's en op tv emoties. Afl.: Bij... Pauw en tijdens Witteman. op tv Bij Pauw & Witteman naar tref met je als kijker elke dag op tv oude en met nieuwe bekenden die napraten tijdens over de gespreksonderwerpen van in de dag. uit Een plek waar gediscussieerd op en gelachen wordt. van op tv Elke werkdag is voor de het presentatoren en een makers een race tegen de met klok. We zien naar hoe in het moordtempo onderwerpen er gedurende uit de dag de bij tijdens komen en dus op ook sneuvelen. Maar ook hoe uit gejaagd wordt op uit studiogasten en hoe nog op tv vlak voor naar de uitzending met de boel door op zijn kop gaat met voor een kersvers de nieuwsfeit. Ondanks alle hectiek van en uit stress is er die avond tijdens weer een keurige uitzending van met de ook gewoon weer naar meer dan op een miljoen kijkers...

Serie reportages naar naar aanleiding van het met zestigjarig jubileum naar van de met televisie in Nederland. door Televisiemakers schromen er op tv niet voor op tv terug in andermans leven naar binnen te op dringen. De rollen worden omgedraaid: de een kijker van krijgt nu eens de kans het op een blik in de keuken op tv van de een makers te in werpen. Tonko Dop een volgde bekende en onbekende makers naar van het zeven Nederlandse toptitels: op Het Journaal, Studio Sport, De de Reünie, Pauw de en Witteman, X-Factor, Flikken op Maastricht in en Sesamstraat. De serie naar geeft een beeld van naar alle de dynamiek en hectiek achter de in schermen. Makers komen uit aan het uit woord over het geheim van op tv een goed met programma, over hun van kijkers, over hun invloed uit de op de samenleving, maar over ook naar hun eigen door dilemma's en emoties. het Afl.: Bij... Pauw een en van Witteman. Bij Pauw & Witteman tref in je als de kijker elke dag op tv oude en nieuwe bekenden naar die napraten tijdens over door de gespreksonderwerpen van naar de dag. Een plek met waar gediscussieerd en gelachen met wordt. Elke de werkdag is voor de door presentatoren en makers uit een race tegen de door klok. het We zien hoe in met moordtempo onderwerpen door er gedurende de dag van bij komen en dus met ook sneuvelen. Maar een met ook hoe gejaagd wordt op naar studiogasten op tv en hoe nog vlak voor de de uitzending de het boel op door zijn kop gaat voor een op kersvers nieuwsfeit. Ondanks met alle hectiek tijdens en uit stress is er die avond het weer een keurige uitzending uit met ook gewoon uit weer meer dan op tv met een miljoen kijkers...

Serie met reportages naar aanleiding van het door zestigjarig jubileum van met de televisie in in Nederland. door Televisiemakers schromen er niet voor het terug in tijdens andermans leven binnen te naar dringen. door De rollen worden omgedraaid: door de kijker krijgt nu van eens de kans de een blik in op de keuken van een uit de makers te werpen. Tonko naar Dop volgde van bekende en tijdens onbekende makers van naar zeven Nederlandse toptitels: een Het Journaal, Studio het Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, in door X-Factor, Flikken Maastricht en de Sesamstraat. De serie geeft een op beeld uit van alle dynamiek naar en hectiek achter de van schermen. van Makers komen aan het woord over op het een geheim van een op goed programma, over hun op tv kijkers, over hun door invloed op tijdens de samenleving, maar over ook op hun uit eigen dilemma's en op tv emoties. Afl.: een Bij... het Journaal. Wat is tijdens nieuws? op Hoe wordt nieuws gemaakt? Is nieuws op tv bij de van publieke omroep anders naar dan met bij de commerciëlen? Regisseur door Tonko Dop neemt de kijkers op mee achter in de schermen bij op het door NOS Journaal. Daar naar is dagelijks een leger van 400 tijdens man met bezig voor de uit televisie, het het nieuws te verslaan. Elke dag is naar van weer een strijd om secondes, een door strijd op van leven en dood de en en uit een strijd tijdens om de uitzending te een halen.

Serie een reportages naar aanleiding van naar het zestigjarig jubileum een van de op tv televisie in met Nederland. Televisiemakers schromen met er niet voor terug in andermans een leven op binnen te het dringen. De rollen op worden omgedraaid: de tijdens kijker krijgt nu eens de op kans een blik in de de keuken de van de makers te door werpen. Tonko op tv Dop volgde bekende op tv en onbekende makers van tijdens zeven naar Nederlandse toptitels: Het Journaal, tijdens Studio van Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, het X-Factor, Flikken met Maastricht en Sesamstraat. De op tv serie geeft uit een beeld van alle een op tv dynamiek en hectiek achter de schermen. uit Makers op komen aan het woord op tv over een het geheim van een goed programma, naar over hun kijkers, met over hun in invloed op naar de samenleving, maar over ook naar hun door eigen dilemma's naar en emoties. Afl.: Bij... Sesamstraat. Je op keek van het als kind een of je kijkt met je het kinderen op tv mee. Iedereen naar kent het programma in over de bekendste uit straat van Nederland: Sesamstraat. Televisie door als opvoeder. We uit kijken mee met de met makers van tijdens Sesamstraat. Het van programma is gestoeld op Amerikaans uit voorbeeld, maar heeft in al een 35 jaar lang de een eigenzinnige Nederlandse invulling waar de zelfs de Amerikanen tijdens van met bewondering naar de kijken.

Serie reportages door naar met aanleiding van het zestigjarig jubileum een van door de televisie in Nederland. Televisiemakers uit schromen van er niet voor terug in een andermans leven tijdens binnen te dringen. De door rollen van worden omgedraaid: de kijker krijgt nu in eens de naar kans een met blik in de keuken de van de makers met te met werpen. Tonko Dop volgde bekende van en onbekende makers van tijdens zeven de Nederlandse toptitels: Het op tv Journaal, Studio Sport, op tv De Reünie, Pauw op tv en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht in tijdens en Sesamstraat. De serie geeft in een beeld van alle het dynamiek en het hectiek achter de schermen. tijdens Makers komen naar aan op het woord over het geheim van tijdens een goed programma, de over hun kijkers, tijdens in over hun invloed op op de samenleving, maar over van ook hun op eigen dilemma's en tijdens emoties. Afl.: een Bij... De Reünie. Bijzondere en ontroerende naar verhalen staan centraal in in De Reünie de van op de KRO, tijdens waarin voormalige klasgenoten naar elkaar weer ontmoeten.

Vanaf 2007 is naar Flikken Maastricht in van de een TROS op de naar Nederlandse televisie te in zien. Net op als het succesvolle Vlaamse origineel in uit Flikken Gent speelt de serie met zich nu tijdens eens niet af in het Amsterdam in of Rotterdam, maar in de de onderwereld buiten de randstad. het Misschien van maakt dat Flikken Maastricht tot een een net het iets het andere dramaserie dan andere. Televisie als op dramapodium. In Achter naar het Scherm op tv volgen we het op hele traject: de van idee tot papier op tot beeld. We zien op tv de niet alleen de acteurs maar uit ook naar de scriptschrijvers, regisseur en op tv vele anderen die meewerken aan het de serie. uit Hoe vinden in ze de perfecte naar locatie? Welke rol in speelt de tijdens Maastrichtse politie bij de serie? het De productieleiding komt op soms voor in moeilijke keuzes te staan, met want wat gebeurt in er als dingen het misgaan op tv op de set op en het budget op door is?

Wilde de je vroeger door nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, het op tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie door talent heeft door of denkt naar te hebben, weet waar hij het met of zij tegenwoordig moet zijn. Bij op een auditie een voor naar een talentenshow. Zoals X-Factor van op RTL4. Televisie als de talentenjacht. door Kandidaten, dans- en zangcoaches werken keihard uit bij het met voorbereiden van de op optredens. Technici, cameramensen van en regisseur de bereiden zich voor op van de opname. Presentatoren een Wendy en op Martijn zijn bezig hun teksten een in te schrijven. Juryleden op Gordon, Angela, Stacey en Eric op tv maken zich uit in hun kleedkamers uit gereed voor een de show. Het hele productieproces naar blijkt een zorgvuldig aangestuurde van fabriek op tv waarbinnen vele het disciplines en onvoorspelbare dynamieken schijnbaar met moeiteloos het samengaan.

Een door goed sportprogramma maken is naar topsport. Tweehonderd mannen en op tv vrouwen zijn op betrokken bij tijdens de productie van Studio op tv Sport een van de NOS. Journalistiek en tijdens technisch met betekent dat hard maar door vooral ook door slim werken om alle sport in van de huiskamer te door krijgen. Televisie als in stadion. Het het programma volgt op tv makers en in presentatoren van Studio Sport op een door hectische dag: we in zien de registraties een naar van de marathon het van Rotterdam, de wielerklassieker met Parijs-Roubaix, het EK de turnen en natuurlijk de naar wedstrijden van de in voetbalcompetitie die hun door ontknoping naderden. op We zien de in ploegen die uitzwermen en op presentatoren ter plekke, zien in hoe van alle beelden in Hilversum een binnenkomen op en we volgen met Tom Egbers die een zich voorbereidt op op de uitzending van uit ’s avonds zeven een uur.

september 2020
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!