Programma gemist?

Serie uit reportages naar aanleiding van het van zestigjarig een jubileum van de televisie in van Nederland. op Televisiemakers schromen er niet voor naar terug in op tv andermans leven binnen te met dringen. op De rollen worden omgedraaid: de de kijker krijgt naar nu eens naar de kans een blik in op de tijdens keuken van de uit makers te werpen. Tonko door Dop volgde bekende op en onbekende makers van een zeven met Nederlandse toptitels: Het Journaal, met Studio Sport, tijdens De Reünie, op tv Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht tijdens en Sesamstraat. De tijdens serie geeft met een beeld tijdens van alle uit dynamiek en hectiek achter de door schermen. Makers komen aan door het woord met over het op geheim van een goed programma, op over hun kijkers, door over hun op tv invloed op de van samenleving, maar over ook tijdens van hun eigen dilemma's op tv en emoties. Afl.: Bij... Pauw in en van Witteman. Bij Pauw & door Witteman tref je het als kijker elke dag oude het en door nieuwe bekenden die napraten over met de gespreksonderwerpen van in de dag. met Een plek van waar gediscussieerd een en gelachen wordt. op tv Elke werkdag is voor de de presentatoren en makers een een race tegen de de klok. We zien uit op hoe in moordtempo onderwerpen er tijdens gedurende de in dag bij komen en dus op tv op ook sneuvelen. Maar ook hoe de gejaagd wordt op van studiogasten en in hoe nog vlak voor de door uitzending op de boel op op tv zijn kop een gaat voor een kersvers nieuwsfeit. op Ondanks alle met hectiek en uit stress is er die avond weer uit een keurige op tv uitzending met naar ook gewoon weer meer tijdens dan een naar miljoen kijkers...

Serie reportages een naar aanleiding op van het zestigjarig tijdens jubileum van de op televisie in Nederland. Televisiemakers schromen in er niet voor door terug in andermans door leven binnen de te dringen. door De rollen van worden omgedraaid: de kijker van krijgt nu eens door de kans een blik in tijdens de keuken van het de makers te op tv het werpen. Tonko Dop volgde bekende tijdens en onbekende door makers van zeven de Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio op tv Sport, De Reünie, een uit Pauw en Witteman, een X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. op tv De serie geeft met een door beeld van alle dynamiek en van hectiek achter de schermen. op tv Makers de komen aan door het woord over het geheim van tijdens een goed van programma, in over hun kijkers, over hun invloed op tv naar op de samenleving, door maar over ook hun eigen dilemma's het tijdens en emoties. Afl.: Bij... Pauw naar en Witteman. op Bij Pauw op tv & Witteman tref een je als kijker elke dag uit oude en van nieuwe bekenden die napraten uit over de tijdens gespreksonderwerpen van met de dag. Een in plek waar gediscussieerd van en gelachen wordt. Elke van werkdag is voor de tijdens presentatoren en makers in een het race tegen de klok. tijdens We zien hoe in moordtempo naar op onderwerpen er gedurende de naar dag bij op tv komen en dus ook van sneuvelen. Maar ook hoe gejaagd in wordt op met studiogasten en met hoe nog op vlak voor de uitzending de de boel op zijn uit kop gaat voor een met kersvers uit nieuwsfeit. Ondanks alle hectiek en tijdens op stress is er die avond uit weer een keurige uitzending een met ook gewoon uit weer meer het dan een miljoen een kijkers...

Serie reportages naar van aanleiding van het door zestigjarig tijdens jubileum van tijdens de televisie in Nederland. Televisiemakers door schromen er niet een voor terug tijdens in andermans leven binnen de te dringen. De rollen met worden omgedraaid: de de kijker krijgt nu met eens de kans tijdens het een blik in de de keuken van de makers uit te werpen. Tonko van Dop volgde bekende van en onbekende in makers van zeven naar Nederlandse toptitels: Het op tv Journaal, Studio Sport, uit De Reünie, Pauw en het Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht met en Sesamstraat. De in serie tijdens geeft een beeld door van alle dynamiek en hectiek door achter de door schermen. Makers op komen aan het woord over door het de geheim van naar een goed programma, over hun kijkers, een over hun invloed door op de uit samenleving, maar over door ook hun een eigen dilemma's en door emoties. Afl.: Bij... het op tv Journaal. Wat is tijdens nieuws? Hoe door wordt nieuws gemaakt? Is nieuws in bij uit de publieke omroep tijdens anders dan tijdens bij de commerciëlen? de Regisseur Tonko Dop neemt de de kijkers mee achter door de het schermen bij het NOS op tv Journaal. Daar is dagelijks een een in leger van 400 man bezig voor naar de televisie, van het de nieuws te verslaan. Elke dag tijdens is weer een strijd in om de secondes, een door strijd op leven en dood en in en een strijd door om de op uitzending tijdens te halen.

Serie reportages een naar de aanleiding van het zestigjarig jubileum uit van de naar televisie in naar Nederland. Televisiemakers schromen er niet het voor terug het in andermans leven naar binnen te naar dringen. De rollen worden omgedraaid: de van kijker krijgt nu tijdens eens de op tv kans een blik met in de keuken met van naar de makers te werpen. Tonko tijdens Dop volgde bekende en van onbekende makers tijdens van zeven Nederlandse de toptitels: de Het Journaal, Studio naar Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, op X-Factor, tijdens Flikken Maastricht en Sesamstraat. De door serie geeft een uit op tv beeld van alle dynamiek en hectiek de achter de schermen. in op tv Makers komen aan van het woord over in het geheim van een goed met programma, over hun een kijkers, over door hun invloed op de de samenleving, maar de over ook hun eigen door dilemma's en emoties. Afl.: met Bij... Sesamstraat. Je met keek een het als kind of je uit een kijkt met je kinderen uit mee. Iedereen kent het het programma over de de bekendste straat een van Nederland: Sesamstraat. Televisie van als opvoeder. We kijken in mee met de in makers van op Sesamstraat. van Het programma is gestoeld op Amerikaans het voorbeeld, het maar heeft een al 35 jaar lang een eigenzinnige het Nederlandse invulling waar door zelfs de van Amerikanen met van bewondering naar van kijken.

Serie het reportages naar aanleiding tijdens van het zestigjarig jubileum van een de televisie van in Nederland. Televisiemakers schromen een er niet voor uit terug door in andermans leven binnen te het tijdens dringen. De rollen worden omgedraaid: op de kijker krijgt nu van eens de van kans een op tv blik in de keuken een van op tv de makers te werpen. Tonko Dop van de volgde bekende en onbekende makers op tv van zeven Nederlandse toptitels: met Het Journaal, Studio met op Sport, De Reünie, Pauw naar en Witteman, op tv X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De een serie geeft in een door beeld van alle dynamiek en uit hectiek achter de het schermen. uit Makers komen aan het woord het over het in geheim van een goed programma, de het over hun kijkers, over hun naar invloed op de samenleving, in door maar over ook hun eigen de dilemma's en emoties. Afl.: op tv Bij... in De Reünie. op tv Bijzondere en ontroerende de verhalen staan centraal in De Reünie in van de KRO, met door waarin voormalige klasgenoten elkaar weer in ontmoeten.

Vanaf 2007 naar is Flikken Maastricht van door met de TROS op de naar Nederlandse televisie te zien. Net tijdens het als het succesvolle Vlaamse van origineel Flikken Gent naar speelt de serie door zich nu eens niet op af in Amsterdam met of Rotterdam, maar op in de onderwereld het op buiten de randstad. naar Misschien maakt dat een Flikken Maastricht tot een de net iets andere dramaserie uit dan andere. Televisie als in dramapodium. In een Achter het een Scherm volgen we het uit hele traject: de van idee tot papier tot op beeld. We zien naar niet alleen een de het acteurs maar ook de scriptschrijvers, naar regisseur en vele op tv anderen die op meewerken aan naar de serie. Hoe vinden ze de de perfecte locatie? in Welke rol een speelt de met Maastrichtse politie bij de serie? De het productieleiding naar komt soms een voor moeilijke keuzes te staan, tijdens want wat gebeurt er een als dingen misgaan in op de op set en het budget in op met is?

Wilde je uit vroeger nog brandweerman, op tv dierenarts of piloot worden, door naar tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. tijdens Wie talent heeft of op denkt te door hebben, weet waar hij tijdens of zij tegenwoordig van moet zijn. een Bij een auditie voor een uit een talentenshow. Zoals X-Factor naar van RTL4. Televisie als op talentenjacht. Kandidaten, uit dans- en zangcoaches werken het keihard bij het voorbereiden door van de optredens. in tijdens Technici, cameramensen en door regisseur bereiden zich de voor op de opname. Presentatoren Wendy het en Martijn zijn met bezig hun in teksten te uit schrijven. Juryleden Gordon, Angela, op tv Stacey en het Eric maken zich in het hun kleedkamers gereed voor door de show. Het door hele productieproces een blijkt een op zorgvuldig aangestuurde fabriek tijdens waarbinnen vele disciplines en onvoorspelbare een dynamieken het schijnbaar moeiteloos door samengaan.

Een goed het sportprogramma maken is van topsport. het Tweehonderd mannen en op vrouwen zijn betrokken bij de op productie van Studio tijdens Sport op tv van de NOS. Journalistiek en de technisch betekent dat op tv hard maar tijdens vooral ook slim door werken om naar alle sport in de huiskamer door te krijgen. Televisie als door tijdens stadion. Het programma volgt makers op en presentatoren van Studio de Sport het op een hectische dag: de we tijdens zien de registraties van de op tv marathon van Rotterdam, in de wielerklassieker Parijs-Roubaix, het het in EK turnen en natuurlijk de wedstrijden door van van de voetbalcompetitie die met hun ontknoping naderden. We zien uit de ploegen die op naar uitzwermen en presentatoren naar ter plekke, zien hoe alle beelden met in Hilversum binnenkomen in en we uit volgen Tom Egbers die in de zich voorbereidt op op tv de uitzending van ’s door avonds zeven een uur.

augustus 2019
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord