Programma gemist?

Serie reportages naar een aanleiding uit van het tijdens zestigjarig jubileum van de een televisie in Nederland. Televisiemakers naar schromen er niet voor tijdens terug in een andermans leven binnen te een dringen. De rollen op worden omgedraaid: de in een kijker krijgt nu eens de kans het met een blik in met de keuken van op tv de makers te op tv werpen. Tonko Dop volgde bekende en op tv tijdens onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: de Het tijdens Journaal, Studio Sport, De Reünie, het Pauw en Witteman, op tv X-Factor, Flikken door Maastricht en uit Sesamstraat. De serie door geeft een uit beeld van alle dynamiek de en hectiek het achter de schermen. Makers komen aan de het woord het over het in geheim van een goed uit programma, op tv over hun kijkers, over hun met invloed op met de samenleving, naar maar over ook hun eigen door dilemma's en emoties. Afl.: op de Bij... Pauw en Witteman. Bij in Pauw & Witteman tref op tv een je als kijker met elke dag oude en met nieuwe bekenden die tijdens napraten over de tijdens gespreksonderwerpen van de dag. Een tijdens plek waar uit gediscussieerd en gelachen met wordt. Elke de werkdag is voor de presentatoren in en makers een uit race de tegen de op klok. We zien hoe in door moordtempo onderwerpen de er gedurende de dag bij tijdens komen de en dus een ook sneuvelen. Maar met ook hoe gejaagd wordt op uit studiogasten en hoe nog op tv in vlak voor de door uitzending de boel op zijn in kop gaat op tv voor een kersvers nieuwsfeit. op Ondanks alle tijdens hectiek en stress uit is er die avond weer naar van een keurige uitzending met ook gewoon een weer van meer dan een in miljoen kijkers...

Serie uit reportages naar aanleiding op tv van het zestigjarig jubileum uit van de televisie in op tv het Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor tijdens terug in andermans met leven op tv binnen te dringen. een De rollen worden omgedraaid: door de kijker met krijgt nu eens de op tv kans een blik in door door de keuken van de makers te door werpen. het Tonko Dop volgde bekende en het onbekende makers van naar zeven Nederlandse toptitels: in Het Journaal, Studio op tv Sport, De uit Reünie, Pauw en op tv Witteman, met X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. uit De serie geeft een het beeld van uit alle dynamiek en tijdens hectiek in achter de schermen. Makers naar komen aan in het woord over het in geheim van een goed door programma, over naar hun kijkers, het over hun invloed op de naar samenleving, maar over tijdens ook hun met eigen dilemma's en uit emoties. Afl.: Bij... Pauw en naar Witteman. Bij Pauw de & Witteman tref de je als op kijker op tv elke dag oude tijdens en nieuwe bekenden die napraten naar over de met gespreksonderwerpen van de naar dag. Een plek waar gediscussieerd uit en het gelachen wordt. Elke werkdag is op voor op de presentatoren en op makers een race tegen het de klok. van We zien hoe met in moordtempo onderwerpen er het gedurende de dag op bij komen en dus de ook sneuvelen. Maar een ook hoe uit gejaagd wordt tijdens op studiogasten in en hoe nog vlak voor de tijdens uitzending de boel uit op tijdens zijn kop gaat op tv voor een kersvers nieuwsfeit. Ondanks een alle hectiek en door stress is de er die avond door weer een keurige in uitzending met ook gewoon het weer meer dan tijdens een miljoen uit kijkers...

Serie reportages naar van aanleiding van het uit zestigjarig op jubileum van de televisie op in Nederland. op tv Televisiemakers schromen er op niet voor terug in op andermans tijdens leven binnen te dringen. De door rollen in worden omgedraaid: de kijker tijdens krijgt nu uit eens de kans op tv een blik in de keuken van met de makers te uit werpen. Tonko Dop van volgde bekende en de onbekende uit makers van zeven Nederlandse toptitels: op Het op Journaal, Studio Sport, De met Reünie, Pauw in en Witteman, X-Factor, naar Flikken Maastricht en Sesamstraat. op tv De op tv serie geeft een beeld van alle een dynamiek en hectiek met achter de schermen. in Makers tijdens komen aan in het woord over naar het geheim van een goed programma, van over hun kijkers, met over hun invloed de naar op de samenleving, maar over ook naar het hun eigen dilemma's en in emoties. Afl.: Bij... door het Journaal. Wat is een nieuws? uit Hoe wordt nieuws gemaakt? naar Is nieuws bij een de publieke tijdens omroep anders dan bij van de commerciëlen? van Regisseur Tonko Dop de neemt de kijkers mee achter de met met schermen bij het NOS Journaal. Daar op is dagelijks een een een leger van 400 man een bezig voor de televisie, het door nieuws te een verslaan. een Elke dag is weer een het strijd om secondes, op een op strijd op leven en dood door en en op tv een strijd om de uitzending met te door halen.

Serie reportages naar op aanleiding van het met zestigjarig een jubileum van de door televisie in tijdens Nederland. Televisiemakers schromen er van niet voor uit terug in andermans leven binnen te naar van dringen. De rollen op worden omgedraaid: de kijker krijgt tijdens nu eens met de kans op tv een blik in de keuken uit van de in makers te werpen. Tonko Dop in volgde bekende en een onbekende makers van met zeven Nederlandse naar toptitels: Het Journaal, tijdens Studio Sport, De naar Reünie, op Pauw en Witteman, met X-Factor, Flikken Maastricht het en Sesamstraat. De een serie geeft een beeld uit van alle dynamiek en een hectiek achter tijdens de schermen. Makers door komen aan het woord over het tijdens het geheim van naar een goed programma, over hun kijkers, uit van over hun invloed op de op samenleving, maar een over ook hun eigen dilemma's op tv van en emoties. Afl.: Bij... Sesamstraat. naar Je keek het het als kind of de je op kijkt met je kinderen mee. Iedereen van kent het in programma over de door bekendste straat op tv van Nederland: Sesamstraat. naar Televisie als opvoeder. We kijken van mee met op tv de makers op van Sesamstraat. van Het programma is door gestoeld op Amerikaans het voorbeeld, maar heeft al 35 met jaar lang een het eigenzinnige Nederlandse invulling waar van zelfs de in Amerikanen door met bewondering naar het kijken.

Serie reportages op naar aanleiding in van het zestigjarig jubileum van op tv de televisie uit in door Nederland. Televisiemakers schromen er niet naar voor terug in andermans met leven binnen te in dringen. De van rollen worden in omgedraaid: de kijker in krijgt nu op eens de kans op tv een blik in de het keuken van de van makers te werpen. Tonko Dop naar volgde bekende en uit onbekende met makers van een zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio op uit Sport, De Reünie, uit Pauw en Witteman, X-Factor, op Flikken Maastricht de en Sesamstraat. De serie het geeft een beeld van alle een dynamiek een en hectiek in achter de schermen. in Makers komen aan het woord het over door het geheim van een met goed programma, een over hun kijkers, over hun invloed een op de uit samenleving, maar over op tv ook hun met eigen dilemma's en van emoties. Afl.: het Bij... De Reünie. Bijzondere en uit ontroerende door verhalen staan centraal in De Reünie door van de de KRO, waarin voormalige klasgenoten het elkaar uit weer ontmoeten.

Vanaf uit 2007 is tijdens Flikken Maastricht van de met TROS op de Nederlandse televisie met te zien. Net naar als het naar succesvolle Vlaamse naar origineel in Flikken Gent speelt met de serie zich nu eens niet een af in Amsterdam het of Rotterdam, maar uit in de tijdens onderwereld van buiten de randstad. Misschien op maakt dat Flikken Maastricht tot op een net door iets van andere dramaserie dan andere. Televisie de als dramapodium. tijdens In Achter het naar Scherm volgen we het hele uit de traject: van idee met tot papier tot van beeld. We zien niet naar alleen de acteurs maar ook de de scriptschrijvers, regisseur uit en de vele anderen die meewerken aan door de het serie. Hoe met vinden ze de perfecte locatie? naar Welke rol speelt de uit naar Maastrichtse politie bij de een serie? De productieleiding de komt soms voor moeilijke uit keuzes te de staan, want wat gebeurt de er met als dingen misgaan een op de set en van het budget op het is?

Wilde met je vroeger nog naar brandweerman, dierenarts of piloot op tv worden, tegenwoordig wil iedereen de beroemd worden. het Wie talent heeft door of een denkt te hebben, van weet waar hij of zij door tegenwoordig moet zijn. Bij het de een auditie voor een talentenshow. in Zoals op tv X-Factor van RTL4. Televisie in als talentenjacht. Kandidaten, dans- op tv en zangcoaches werken keihard de bij het uit voorbereiden op tv van de optredens. Technici, met cameramensen en regisseur bereiden zich van voor op door de opname. uit Presentatoren Wendy en Martijn zijn met bezig uit hun teksten de te schrijven. Juryleden naar Gordon, Angela, Stacey en op Eric maken zich in hun de op tv kleedkamers gereed voor de show. een Het hele productieproces het blijkt een zorgvuldig aangestuurde met een fabriek waarbinnen vele disciplines en naar onvoorspelbare dynamieken schijnbaar moeiteloos tijdens een samengaan.

Een van goed sportprogramma maken is topsport. van Tweehonderd mannen en in vrouwen zijn betrokken op tv bij de van productie van met Studio Sport van de door NOS. Journalistiek de en technisch betekent dat het hard maar vooral in ook tijdens slim werken om alle in sport in naar de huiskamer te krijgen. met Televisie als op tv stadion. Het programma door volgt makers en presentatoren van Studio door in Sport op een hectische dag: met we zien de door registraties op tv van de marathon van Rotterdam, naar de wielerklassieker de Parijs-Roubaix, het EK turnen en uit natuurlijk de van wedstrijden op tv van de voetbalcompetitie die uit hun ontknoping naderden. We de zien de in ploegen die tijdens uitzwermen en presentatoren ter plekke, zien naar van hoe alle beelden in Hilversum binnenkomen door en naar we volgen Tom op tv Egbers die zich voorbereidt op met de uitzending van in ’s avonds zeven naar naar uur.

mei 2021
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!