Programma gemist?

Serie reportages tijdens naar aanleiding van het van zestigjarig jubileum van naar de televisie in uit op Nederland. Televisiemakers schromen er naar niet voor van terug in andermans leven binnen van te dringen. De rollen met worden omgedraaid: in de door kijker krijgt nu eens de kans uit door een blik in de uit keuken van de makers te de werpen. uit Tonko Dop van volgde bekende en onbekende makers met van zeven op Nederlandse toptitels: Het Journaal, op Studio met Sport, De Reünie, Pauw en door Witteman, X-Factor, een Flikken Maastricht en Sesamstraat. een De uit serie geeft een het beeld van alle dynamiek en hectiek door achter de schermen. tijdens van Makers komen aan de het woord over het uit geheim van de een goed programma, over hun door kijkers, over hun van invloed tijdens op de samenleving, maar over ook met hun eigen een dilemma's en emoties. Afl.: in Bij... Pauw een en Witteman. in Bij Pauw op tv & Witteman tref je naar als kijker elke dag op tv oude het en nieuwe bekenden die napraten over de de gespreksonderwerpen van door de in dag. Een plek waar gediscussieerd een met en gelachen wordt. met Elke werkdag is uit voor de presentatoren en het makers een een race tegen de klok. op tv We zien hoe naar in moordtempo de onderwerpen er gedurende de dag bij van komen het en dus ook sneuvelen. de Maar ook de hoe gejaagd naar wordt op studiogasten het en hoe nog vlak voor de op uitzending de het boel op zijn de kop gaat met voor een kersvers nieuwsfeit. in Ondanks alle hectiek en uit stress is er met uit die avond weer een keurige het uitzending met ook een gewoon weer meer het dan een miljoen de kijkers...

Serie reportages naar de aanleiding van met het zestigjarig jubileum van de de tijdens televisie in op tv Nederland. Televisiemakers schromen er niet door voor terug in andermans van naar leven binnen te de dringen. De rollen worden omgedraaid: de op tv kijker krijgt een nu eens de de kans van een blik in de keuken met van uit de makers te werpen. van Tonko Dop volgde bekende uit en onbekende met makers van zeven Nederlandse in toptitels: met Het Journaal, Studio naar Sport, De Reünie, Pauw en een Witteman, X-Factor, Flikken op tv Maastricht in en Sesamstraat. De serie geeft op tv een beeld van alle door dynamiek en hectiek van achter in de schermen. Makers komen op aan op het woord over het geheim van uit een goed op tv programma, over op hun kijkers, over hun op invloed op naar de samenleving, tijdens maar over ook hun eigen de dilemma's en emoties. Afl.: op in Bij... Pauw en Witteman. Bij met Pauw & Witteman van tref een je als kijker elke van dag oude en nieuwe bekenden het die napraten de over de gespreksonderwerpen van op de dag. Een het plek waar in gediscussieerd en gelachen wordt. de op tv Elke werkdag is voor door de presentatoren en makers een op tv race tegen het de met klok. We zien hoe in moordtempo op onderwerpen er door gedurende de op dag bij uit komen en dus ook sneuvelen. Maar in een ook hoe gejaagd wordt op tv op studiogasten van en hoe nog vlak voor de op uitzending de boel door op uit zijn kop gaat voor een op tv kersvers nieuwsfeit. Ondanks door alle hectiek en met stress tijdens is er die avond op tv weer tijdens een keurige uitzending met ook gewoon van door weer meer dan een tijdens miljoen kijkers...

Serie reportages naar op tv aanleiding van het het zestigjarig jubileum van op tv de televisie in het Nederland. Televisiemakers het schromen er met niet voor terug in andermans met leven binnen te naar dringen. De met rollen worden door omgedraaid: de kijker krijgt nu de eens de van kans een blik een in de keuken van door naar de makers te werpen. Tonko op Dop volgde bekende en de onbekende op makers van zeven Nederlandse naar toptitels: Het Journaal, op Studio uit Sport, De Reünie, Pauw het en Witteman, X-Factor, naar Flikken Maastricht en door Sesamstraat. De het serie geeft een beeld tijdens van alle dynamiek en van hectiek op achter de schermen. Makers komen de aan het woord op over het geheim op van een goed in programma, over hun door kijkers, over hun invloed de op de een samenleving, op tv maar over ook hun eigen dilemma's door en emoties. Afl.: naar het Bij... het Journaal. Wat is nieuws? door Hoe tijdens wordt nieuws gemaakt? van Is nieuws bij de publieke een omroep naar anders dan bij de naar commerciëlen? Regisseur tijdens Tonko Dop neemt de tijdens kijkers mee achter van de schermen het bij het NOS Journaal. naar Daar is dagelijks een van leger een van 400 man bezig voor op tv de van televisie, het nieuws te het verslaan. uit Elke dag is een weer een strijd om van secondes, een strijd op leven de de en dood en en een door strijd om de op uitzending te door halen.

Serie reportages naar tijdens aanleiding een van het zestigjarig jubileum uit van de naar televisie in Nederland. tijdens Televisiemakers schromen er met niet voor op terug in andermans van leven binnen te tijdens dringen. De rollen worden tijdens omgedraaid: de kijker krijgt het nu eens de kans door een blik in met op de keuken van de makers te op werpen. Tonko met Dop volgde een bekende en onbekende op makers van zeven Nederlandse van toptitels: Het Journaal, van Studio Sport, De Reünie, tijdens Pauw en Witteman, de X-Factor, Flikken Maastricht in door en Sesamstraat. De serie geeft een de beeld van alle op dynamiek en uit hectiek achter op tv de schermen. Makers komen aan met het door woord over het geheim van uit een op goed programma, over hun kijkers, het in over hun invloed een op de samenleving, van maar over ook hun door eigen dilemma's in en emoties. Afl.: Bij... tijdens Sesamstraat. Je keek het als een een kind of je kijkt met je tijdens kinderen mee. op tv Iedereen kent het tijdens programma over op tv de bekendste straat van Nederland: in Sesamstraat. Televisie de als opvoeder. We op tv kijken mee door met de met makers van Sesamstraat. tijdens Het programma is gestoeld naar op Amerikaans voorbeeld, maar het heeft al 35 jaar op tv lang een eigenzinnige met Nederlandse invulling door waar zelfs de uit Amerikanen met bewondering een naar door kijken.

Serie reportages op tv naar aanleiding uit van het zestigjarig jubileum op tv van de televisie in tijdens Nederland. Televisiemakers in schromen er niet voor met terug in van andermans een leven binnen te dringen. De rollen naar worden omgedraaid: de in kijker naar krijgt nu eens de kans in een blik de in de op keuken van de makers van te werpen. een Tonko Dop volgde op bekende en onbekende makers de van zeven Nederlandse met toptitels: Het Journaal, Studio uit uit Sport, De Reünie, Pauw en een Witteman, X-Factor, uit Flikken Maastricht en Sesamstraat. door De tijdens serie geeft een in beeld van alle uit dynamiek en hectiek achter de schermen. de door Makers komen aan het woord over op tv het in geheim van een goed programma, de een over hun kijkers, over hun invloed door op de samenleving, het naar maar over ook hun tijdens eigen dilemma's en de emoties. Afl.: Bij... tijdens De Reünie. Bijzondere in en ontroerende de verhalen staan centraal in uit De Reünie van uit de KRO, waarin voormalige met klasgenoten elkaar met weer ontmoeten.

Vanaf door 2007 is in Flikken Maastricht van de TROS op op tv de op tv Nederlandse televisie te naar zien. Net als met het naar succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt uit de serie zich in nu eens niet op tijdens af in Amsterdam of de Rotterdam, maar in de onderwereld op tv buiten de de randstad. Misschien maakt tijdens dat Flikken Maastricht tot de een net iets het andere dramaserie de dan andere. Televisie als uit dramapodium. In uit Achter het Scherm uit volgen in we het hele tijdens traject: van idee tot papier naar tot op tv beeld. We zien niet de alleen de met acteurs maar ook de scriptschrijvers, regisseur de en vele anderen in die meewerken aan uit de serie. Hoe uit met vinden ze de perfecte locatie? uit Welke van rol speelt de Maastrichtse politie uit bij de serie? het De productieleiding komt tijdens soms voor moeilijke keuzes het de te staan, want door wat gebeurt er als van dingen misgaan op het de set op tv en het budget op het is?

Wilde je naar vroeger nog brandweerman, op dierenarts of piloot worden, op tegenwoordig wil door iedereen de beroemd worden. Wie talent heeft op of denkt van te hebben, tijdens weet waar hij door of zij tegenwoordig moet zijn. met Bij een door auditie voor het een talentenshow. Zoals X-Factor door van RTL4. Televisie op tv als talentenjacht. Kandidaten, dans- van en zangcoaches werken keihard op tv met bij het voorbereiden van de van optredens. Technici, uit cameramensen en de regisseur bereiden zich voor op tijdens de opname. op tv Presentatoren Wendy van en Martijn zijn in bezig hun teksten te schrijven. Juryleden een de Gordon, Angela, Stacey en Eric maken het zich in van hun kleedkamers op tv gereed voor de show. de Het hele productieproces blijkt met een zorgvuldig tijdens aangestuurde uit fabriek waarbinnen vele disciplines en onvoorspelbare tijdens dynamieken schijnbaar moeiteloos een met samengaan.

Een goed de sportprogramma van maken is topsport. Tweehonderd mannen en een vrouwen zijn een betrokken bij de productie uit van Studio de Sport van de NOS. op tv Journalistiek en naar technisch betekent op dat hard maar van vooral ook slim werken om het alle sport tijdens in de uit huiskamer te krijgen. Televisie het als stadion. van Het programma volgt makers door en in presentatoren van Studio Sport op een het op hectische dag: we tijdens zien de registraties van de op tv marathon van Rotterdam, tijdens de wielerklassieker Parijs-Roubaix, tijdens het EK turnen en het natuurlijk de de wedstrijden van de voetbalcompetitie in die uit hun ontknoping naderden. een We zien de naar ploegen die uitzwermen in en presentatoren ter plekke, zien tijdens in hoe alle beelden in het Hilversum binnenkomen en met we volgen door Tom Egbers die zich voorbereidt met op de uit uitzending van van ’s avonds zeven met uur.

januari 2021
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!