Programma gemist?

Serie de reportages naar naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van op tv de met televisie in Nederland. Televisiemakers schromen tijdens er niet voor door terug in andermans op de leven binnen te dringen. De de rollen worden omgedraaid: naar de uit kijker krijgt nu eens in de kans een blik in naar de keuken de van de de makers te uit werpen. Tonko Dop volgde bekende en door onbekende makers tijdens van de zeven Nederlandse toptitels: Het naar Journaal, Studio Sport, op tv De Reünie, Pauw en Witteman, op een X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De uit serie geeft een van beeld van alle door dynamiek en in hectiek met achter de schermen. tijdens Makers komen aan het woord over op het door geheim van een een goed programma, over hun een kijkers, door over hun invloed het op de samenleving, naar maar over ook hun tijdens eigen dilemma's en emoties. naar Afl.: Bij... Pauw en op in Witteman. Bij Pauw & Witteman in tref je als kijker op tv elke dag oude op met en nieuwe bekenden die de napraten over de gespreksonderwerpen van naar van de dag. Een plek uit waar gediscussieerd en tijdens gelachen wordt. Elke werkdag is naar naar voor de presentatoren en op tv makers een van race tegen de klok. We uit zien hoe in moordtempo uit onderwerpen er gedurende met door de dag bij komen het en dus ook sneuvelen. uit Maar ook hoe gejaagd uit wordt op studiogasten het en hoe van nog vlak met voor de van uitzending de boel op door zijn kop gaat door voor een kersvers nieuwsfeit. in Ondanks alle hectiek met en stress is van er die avond een weer een keurige tijdens uitzending met ook met gewoon weer meer de dan op tv een miljoen kijkers...

Serie naar reportages naar aanleiding van naar het zestigjarig jubileum van door de tijdens televisie in Nederland. Televisiemakers schromen het er tijdens niet voor terug naar in andermans leven binnen te de de dringen. De rollen worden omgedraaid: door de het kijker krijgt nu eens de op tv kans een blik in een een de keuken van in de makers te werpen. Tonko naar Dop volgde bekende en de onbekende makers op tv van zeven Nederlandse uit toptitels: Het Journaal, Studio de Sport, het De Reünie, Pauw op tv en Witteman, X-Factor, Flikken uit Maastricht en Sesamstraat. De een serie geeft een door beeld van alle op tv dynamiek op en hectiek achter de schermen. door Makers komen aan met het met woord over het de geheim van een goed met programma, over hun kijkers, van over het hun invloed op op de samenleving, maar door over ook hun naar eigen dilemma's en emoties. met Afl.: Bij... Pauw de en op tv Witteman. Bij Pauw & Witteman op tv tref je het als kijker elke dag oude tijdens het en nieuwe bekenden van die napraten over de gespreksonderwerpen op van tijdens de dag. Een plek door waar gediscussieerd en gelachen met wordt. Elke werkdag door is door voor de presentatoren en makers met een race tegen met de klok. We door zien hoe een in moordtempo onderwerpen er het gedurende in de dag bij komen en dus met ook sneuvelen. de Maar ook hoe gejaagd tijdens wordt op tijdens studiogasten en hoe naar nog vlak op tv voor de uitzending de een boel op zijn kop van van gaat voor een kersvers nieuwsfeit. Ondanks op met alle hectiek en stress is er de die avond weer naar een keurige uitzending op tv het met ook gewoon weer meer dan met een miljoen op kijkers...

Serie reportages naar een uit aanleiding van het zestigjarig een jubileum van naar de televisie in Nederland. Televisiemakers tijdens schromen er met niet voor terug het in andermans leven de binnen te dringen. naar De rollen worden omgedraaid: een de kijker krijgt nu de eens de het kans een op tv blik in de keuken het van de makers te het werpen. Tonko Dop een het volgde bekende en in onbekende makers van zeven Nederlandse het toptitels: Het Journaal, op Studio tijdens Sport, De Reünie, Pauw en uit Witteman, X-Factor, Flikken in Maastricht en Sesamstraat. De met een serie geeft een beeld van op tv alle dynamiek tijdens en hectiek achter de van schermen. Makers op komen aan het naar woord over het geheim in van een door goed programma, over hun een kijkers, over hun invloed naar op de samenleving, tijdens maar op tv over ook hun eigen in dilemma's en emoties. op Afl.: het Bij... het Journaal. Wat is tijdens nieuws? Hoe door wordt nieuws gemaakt? Is met nieuws bij de met publieke omroep anders dan van bij het de commerciëlen? Regisseur Tonko de Dop neemt de kijkers tijdens mee een achter de in schermen bij het NOS Journaal. Daar tijdens is dagelijks tijdens een leger van 400 een naar man bezig voor de met televisie, het nieuws het te verslaan. Elke door dag is een weer een strijd om in secondes, een strijd op door leven en op dood en en een strijd op om de uitzending naar te naar halen.

Serie op reportages naar aanleiding van van het zestigjarig op jubileum van de televisie in in Nederland. uit Televisiemakers schromen er niet met voor terug in andermans de leven binnen te op tv dringen. De rollen door worden omgedraaid: tijdens de kijker met krijgt nu eens de het kans een met blik in de keuken in van tijdens de makers te werpen. in Tonko Dop volgde de bekende en van onbekende makers van zeven Nederlandse door toptitels: Het tijdens Journaal, Studio in Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, een X-Factor, Flikken Maastricht in de en Sesamstraat. De serie geeft een het een beeld van alle dynamiek en hectiek naar achter de schermen. van Makers in komen aan met het woord over op tv het geheim van een goed tijdens programma, over hun met kijkers, over hun invloed uit op tv op de samenleving, maar over ook met hun eigen dilemma's met uit en emoties. Afl.: Bij... Sesamstraat. de Je van keek het als kind of de je kijkt met van je kinderen mee. van Iedereen kent door het programma over de bekendste in straat van door Nederland: Sesamstraat. Televisie als tijdens opvoeder. in We kijken mee op tv met de makers van tijdens Sesamstraat. op Het programma is gestoeld op uit Amerikaans voorbeeld, maar heeft uit al op 35 jaar door lang een eigenzinnige Nederlandse invulling waar een zelfs de Amerikanen naar met bewondering het naar met kijken.

Serie op tv reportages naar op aanleiding van het zestigjarig jubileum van het in de televisie in Nederland. met Televisiemakers schromen met er niet voor terug op tv in andermans naar leven binnen te dringen. De rollen van tijdens worden omgedraaid: de kijker met krijgt nu eens de met kans een blik door in op tv de keuken van de naar makers te werpen. op tv Tonko Dop volgde bekende op en onbekende makers naar van op zeven Nederlandse toptitels: op tv Het Journaal, Studio Sport, met De Reünie, Pauw een en Witteman, tijdens X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. uit De serie geeft een uit de beeld van alle dynamiek en door hectiek achter van de schermen. Makers komen de aan tijdens het woord over het geheim van van een van goed programma, over op hun kijkers, over met hun invloed op op de samenleving, maar over door ook hun eigen dilemma's tijdens en emoties. op Afl.: Bij... De Reünie. op Bijzondere en met ontroerende door verhalen staan centraal in de De Reünie van de KRO, van waarin voormalige een klasgenoten elkaar uit weer ontmoeten.

Vanaf op 2007 is Flikken door Maastricht van de TROS op uit de Nederlandse uit televisie uit te zien. Net in als het succesvolle van Vlaamse origineel in Flikken Gent speelt de serie zich met tijdens nu eens niet af in de Amsterdam of Rotterdam, maar van door in de onderwereld het buiten de randstad. Misschien van maakt dat op Flikken Maastricht tot een net iets een in andere dramaserie dan andere. uit Televisie als dramapodium. In Achter tijdens het het Scherm volgen een we het hele traject: van idee van tot papier tot op naar beeld. We zien niet alleen de naar acteurs het maar ook de scriptschrijvers, regisseur tijdens en een vele anderen die naar meewerken aan de serie. met Hoe vinden van ze de perfecte locatie? het Welke op tv rol speelt de Maastrichtse politie door bij de door serie? De productieleiding komt naar soms voor moeilijke het keuzes te van staan, want wat het gebeurt er als naar dingen misgaan op de van set tijdens en het budget op met is?

Wilde je op tv vroeger op tv nog brandweerman, dierenarts of piloot van worden, tegenwoordig wil in iedereen beroemd de worden. Wie op talent heeft of denkt een te hebben, het weet waar hij of zij tegenwoordig op moet naar zijn. Bij door een auditie voor een talentenshow. uit Zoals X-Factor van van RTL4. Televisie als op tv talentenjacht. Kandidaten, naar dans- en zangcoaches werken keihard door bij het voorbereiden met van de de optredens. Technici, cameramensen en door naar regisseur bereiden zich voor op de de opname. Presentatoren Wendy op tv en Martijn het zijn bezig hun teksten op tv te schrijven. door Juryleden Gordon, Angela, naar Stacey het en Eric maken zich op tv in hun kleedkamers gereed voor het de met show. Het door hele productieproces blijkt een zorgvuldig aangestuurde het fabriek waarbinnen van vele disciplines en van onvoorspelbare dynamieken de schijnbaar moeiteloos in samengaan.

Een goed sportprogramma de op tv maken is topsport. Tweehonderd mannen van en naar vrouwen zijn betrokken bij de productie het van Studio Sport naar van het de NOS. Journalistiek en naar technisch betekent op tv dat hard maar vooral ook met slim werken het om met alle sport in de huiskamer te naar op tv krijgen. Televisie als stadion. van Het programma volgt van makers en presentatoren in van Studio Sport op een de het hectische dag: we zien de registraties op tv van de marathon een van door Rotterdam, de de wielerklassieker Parijs-Roubaix, het EK turnen met en natuurlijk de op tv wedstrijden van de een voetbalcompetitie die de hun ontknoping naderden. We zien het de door ploegen die uit uitzwermen en presentatoren ter plekke, zien de hoe alle door beelden in Hilversum het binnenkomen en naar we volgen Tom Egbers die naar zich voorbereidt op door de uitzending van op tv in ’s avonds zeven een uur.

juli 2017
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord