Programma gemist?

Serie door reportages naar aanleiding op tv van het zestigjarig jubileum van een de televisie in door uit Nederland. Televisiemakers schromen er een niet voor terug het in andermans leven binnen te een dringen. De rollen met worden omgedraaid: door de kijker krijgt het nu eens de kans een een van blik in de keuken naar van de makers van te werpen. Tonko de Dop met volgde bekende en onbekende makers het van zeven Nederlandse toptitels: een naar Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, de Pauw en tijdens Witteman, X-Factor, Flikken op Maastricht van en Sesamstraat. De serie geeft naar een beeld van alle tijdens een dynamiek en hectiek achter de in schermen. Makers komen aan tijdens de het woord over uit het geheim van tijdens een goed programma, over hun naar kijkers, een over hun invloed op de op tv samenleving, van maar over ook het hun eigen dilemma's en in emoties. Afl.: Bij... een Pauw en op tv Witteman. Bij Pauw & Witteman tref door je in als kijker elke dag oude uit en nieuwe bekenden op van die napraten over het de gespreksonderwerpen van de dag. in Een plek waar gediscussieerd op tv in en gelachen wordt. Elke werkdag naar is uit voor de presentatoren en van makers een race op tv tegen de van klok. We zien het hoe in moordtempo onderwerpen er gedurende tijdens de door dag bij komen en dus in ook de sneuvelen. Maar het ook hoe gejaagd op tv wordt op studiogasten in en hoe nog vlak voor de tijdens uitzending de tijdens boel op zijn kop in gaat het voor een naar kersvers nieuwsfeit. Ondanks alle hectiek naar en stress is een er die avond weer tijdens het een keurige uitzending met ook gewoon naar weer uit meer dan een miljoen de kijkers...

Serie reportages naar tijdens aanleiding van het uit met zestigjarig jubileum van de televisie van in Nederland. van Televisiemakers schromen er uit niet voor terug in de andermans leven naar binnen te dringen. De naar rollen worden omgedraaid: van de kijker krijgt nu met op eens de kans een blik met in door de keuken van de makers door te werpen. Tonko met Dop van volgde bekende en onbekende makers van een zeven Nederlandse naar toptitels: Het naar Journaal, Studio Sport, De tijdens Reünie, Pauw een en Witteman, met X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. door De serie geeft een door een beeld van alle van dynamiek en hectiek van achter de schermen. Makers een komen aan het woord naar over het geheim op tv van een het goed programma, van over hun kijkers, de over hun invloed op de op samenleving, maar over een ook hun eigen op dilemma's naar en emoties. Afl.: op Bij... Pauw en van Witteman. Bij Pauw & Witteman tref naar tijdens je als kijker elke het dag oude en een nieuwe bekenden die napraten over uit de gespreksonderwerpen de van de de dag. Een plek waar gediscussieerd in in en gelachen wordt. Elke werkdag is tijdens voor de een presentatoren en makers een de race tegen de op tv klok. We van zien hoe in in moordtempo onderwerpen op tv er gedurende de dag bij met komen van en dus ook de sneuvelen. Maar ook hoe in gejaagd wordt op studiogasten tijdens tijdens en hoe nog vlak voor de door uitzending op tv de boel in op zijn kop gaat voor door een kersvers nieuwsfeit. Ondanks tijdens alle hectiek naar en stress naar is er die avond weer een op een keurige uitzending met tijdens ook gewoon weer meer dan met een miljoen uit kijkers...

Serie uit reportages naar op tv aanleiding van het het zestigjarig jubileum van met de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen in er het niet voor terug een in andermans leven binnen te uit het dringen. De rollen worden omgedraaid: tijdens de kijker krijgt nu op eens de kans door een een blik in de keuken uit van de de makers te werpen. op tv Tonko Dop met volgde bekende en onbekende makers van het zeven het Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio een Sport, tijdens De Reünie, Pauw en Witteman, de X-Factor, Flikken met Maastricht en met Sesamstraat. De serie geeft een het beeld van van alle dynamiek en de hectiek in achter de schermen. tijdens Makers komen aan het woord in over het door geheim van een in goed programma, op over hun kijkers, over door hun invloed op door de samenleving, maar over ook naar hun een eigen dilemma's het en emoties. Afl.: Bij... het van Journaal. Wat op tv is nieuws? de Hoe wordt nieuws gemaakt? Is de nieuws bij het de publieke omroep naar anders dan tijdens bij de commerciëlen? Regisseur een Tonko Dop het neemt de kijkers mee achter de van schermen bij het op NOS de Journaal. Daar is dagelijks het een leger van de 400 man bezig in voor de televisie, door het nieuws naar te verslaan. Elke naar dag is weer met een strijd naar om secondes, een strijd op leven een naar en dood en de en een strijd om de uitzending een van te halen.

Serie uit reportages naar van aanleiding van het door zestigjarig jubileum van de televisie van in Nederland. uit Televisiemakers schromen er naar niet voor terug in andermans een leven een binnen te dringen. uit De rollen worden door omgedraaid: de kijker de krijgt nu op tv eens de kans een blik in met door de keuken van de makers een te werpen. Tonko een Dop in volgde bekende en onbekende makers van naar door zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio op tv Sport, de De Reünie, Pauw op en Witteman, X-Factor, de Flikken Maastricht het en Sesamstraat. De serie door geeft een door beeld van alle dynamiek en de hectiek achter tijdens de schermen. Makers tijdens komen aan het op woord over op het geheim van een goed in programma, over het hun kijkers, met over hun invloed een op de samenleving, maar over ook de een hun eigen dilemma's en emoties. Afl.: uit Bij... op tv Sesamstraat. Je de keek het als kind of uit je op tv kijkt met je kinderen mee. Iedereen het kent het van programma over de bekendste het tijdens straat van Nederland: Sesamstraat. Televisie een als opvoeder. We kijken het de mee met de makers een van Sesamstraat. Het naar programma is gestoeld naar op Amerikaans in voorbeeld, maar heeft het al 35 jaar met lang een eigenzinnige Nederlandse invulling waar op tv op zelfs de Amerikanen met uit bewondering naar naar kijken.

Serie reportages naar van aanleiding van het het zestigjarig jubileum door van de uit televisie in Nederland. naar Televisiemakers schromen van er niet voor terug in andermans met leven binnen uit te dringen. De rollen op tv op worden omgedraaid: de kijker krijgt nu door eens van de kans een blik in van in de keuken van de de makers te werpen. uit Tonko Dop volgde bekende de en onbekende makers op van met zeven Nederlandse toptitels: op tv Het Journaal, Studio naar Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, naar X-Factor, Flikken op tv Maastricht en Sesamstraat. een De serie geeft een in beeld naar van alle van dynamiek en hectiek met achter de schermen. het Makers komen aan het woord over uit het geheim van door een goed programma, in over door hun kijkers, over het hun invloed op de een samenleving, maar over op tv ook hun eigen dilemma's de en emoties. op tv Afl.: Bij... het De Reünie. Bijzondere en ontroerende tijdens verhalen staan tijdens centraal in De in Reünie met van de KRO, uit waarin voormalige klasgenoten op tv elkaar weer ontmoeten.

Vanaf uit 2007 is Flikken Maastricht van in de TROS in op de de Nederlandse televisie te zien. door Net als het door naar succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt tijdens de de serie zich nu eens met niet door af in Amsterdam of met Rotterdam, maar in de het onderwereld buiten de op tv randstad. Misschien naar maakt dat Flikken Maastricht tot tijdens een naar net iets andere dramaserie dan door op andere. Televisie als dramapodium. In Achter door het Scherm met volgen we het hele in traject: van idee op tv tot papier met tot met beeld. We zien niet een alleen de uit acteurs maar ook de scriptschrijvers, regisseur naar een en vele anderen die meewerken van aan de serie. Hoe van vinden ze van de perfecte met locatie? Welke naar rol speelt de Maastrichtse politie bij de de tijdens serie? De productieleiding komt soms het naar voor moeilijke keuzes te tijdens staan, want wat gebeurt er naar door als dingen misgaan op de set in en het budget een op een is?

Wilde op je vroeger nog brandweerman, dierenarts van of naar piloot worden, tegenwoordig wil iedereen de beroemd worden. Wie uit talent heeft of in denkt te tijdens hebben, weet waar van hij of zij met tegenwoordig door moet zijn. Bij in een auditie voor een talentenshow. Zoals door naar X-Factor van RTL4. Televisie als talentenjacht. met Kandidaten, op tv dans- en zangcoaches werken keihard in bij het het voorbereiden van de in optredens. Technici, cameramensen met en regisseur tijdens bereiden zich voor het op de opname. Presentatoren Wendy in en Martijn zijn van bezig hun teksten op tv te schrijven. Juryleden op tv Gordon, Angela, Stacey op tv en Eric op tv maken zich in hun in kleedkamers gereed naar voor de door show. Het hele tijdens productieproces blijkt een zorgvuldig aangestuurde van fabriek waarbinnen op vele disciplines en onvoorspelbare op dynamieken schijnbaar op tv moeiteloos met samengaan.

Een met goed sportprogramma maken is topsport. op tv uit Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken het bij door de productie van Studio Sport in van in de NOS. Journalistiek naar en technisch betekent dat het hard maar tijdens vooral ook uit slim werken om alle sport het in de huiskamer te een krijgen. het Televisie als stadion. de Het programma volgt makers door en presentatoren van Studio op tv Sport op de een hectische met dag: we zien de registraties door van het de marathon van Rotterdam, een de naar wielerklassieker Parijs-Roubaix, het EK de turnen en natuurlijk naar de wedstrijden van de voetbalcompetitie van die hun op tv ontknoping naderden. tijdens We zien de ploegen die op uitzwermen en presentatoren het ter op tv plekke, zien hoe alle beelden op in het Hilversum binnenkomen en we tijdens volgen Tom op Egbers die zich voorbereidt op de de uitzending van de ’s met avonds zeven tijdens uur.

januari 2018
24-10-2011 09:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

19-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

12-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

05-10-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

28-09-2011 20:25

Bij

Achter het scherm - Bij

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een...

21-09-2011 20:25

Aflevering 5

Achter het scherm - Aflevering 5

Vanaf 2007 is Flikken Maastricht van de TROS op de Nederlandse televisie te zien. Net als het succesvolle Vlaamse origineel Flikken Gent speelt de serie zich nu eens niet af in Amsterdam of Rotterdam, maar in de onderwereld buiten de rands...

14-09-2011 20:25

Aflevering 3

Achter het scherm - Aflevering 3

Wilde je vroeger nog brandweerman, dierenarts of piloot worden, tegenwoordig wil iedereen beroemd worden. Wie talent heeft of denkt te hebben, weet waar hij of zij tegenwoordig moet zijn. Bij een auditie voor een talentenshow. Zoals X-Facto...

07-09-2011 20:25

Aflevering 1

Achter het scherm - Aflevering 1

Een goed sportprogramma maken is topsport. Tweehonderd mannen en vrouwen zijn betrokken bij de productie van Studio Sport van de NOS. Journalistiek en technisch betekent dat hard maar vooral ook slim werken om alle sport in de huiskamer te ...

Achter het scherm gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Achter het scherm de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Achter het scherm bij Achter het scherm liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Achter het scherm. Heb je een uitzending van Achter het scherm gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Achter het scherm gemist

Achter het scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen. De rollen worden in Achter het scherm omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat. De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Uitzending gemist van Achter het scherm? Hier kun je alle uitzendingen van Achter het scherm kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-10-2011 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord