Programma gemist?

De laatste aflevering tijdens van De het Tiende van met Tijl wordt van het seizoen spectaculair afgesloten met door het Radio Filharmonisch een Orkest en in Het Storioni door Trio. Tijl brengt een in het programma De Tiende de van Tijl bijzondere verhalen naar achter klassieke muziek uit op met eigen wijze tot leven. het Hij geeft antwoord op naar intrigerende vragen zoals: het uit Welke componist moest het opsteken van uit een van sigaar met de dood op tv bekopen? Wie een was de grootste oplichter in uit de geschiedenis van door de klassieke muziek? de En een wat is het ultieme muziekmoment op tv voor de meest uit vooraanstaande klassieke op musici van Nederland? Tijl Beckand: van "Ik op ben er trots met op dat ik mijn passie door het voor klassieke muziek primetime het met de kijker een mag delen. Sinds de start op tv in 2011 op tv is op tv de waardering van van de kijker hoog en de betrokkenheid door groot. Samen met de jonge op talenten en de gevestigde namen maak ik ook tijdens dit jaar weer een in reis door het de klassieke muziekgeschiedenis en tijdens door deel ik de meest bijzondere op verhalen, favoriete muziekmomenten van en muziekervaringen die het mooie persoonlijke verhalen op tv opleveren."

Tijl verdiept zich naar in het universum uit en klassieke muziek, in kookt de sterren door van de hemel met een met kok Amaro en verwelkomt Barokopera de Amsterdam o.l.v. Frédérique op tv op Chauvet.

Deze week uit verzorgen vaste gasten het tijdens Nederlands door Blazersensemble prachtige muziek van o.a. uit door Purcell en brengt naar pianiste Valentina Tóth alvast de met sinterklaassfeer naar de met studio. Tijl en op tv Amaro tijdens maken een gerecht uit het uit Huwelijksdiner tijdens van componist Gesualdo.

Tijl duikt met met Amaro weer de de keuken op tv in om het bijzondere verhaal van over uit Bernstein en zijn door gerecht te vertellen, het te het koken tijdens en natuurlijk een naar te luisteren. Verder zit door de naar aflevering vol met muzikale het gasten zoals Lisa Jocobs & een door The String Soloists, door Aristos Quartet en The uit Atlantic Trio.

Huispianiste Valentina Tóth op tv opent deze de aflevering met tijdens George Gershwin. Via de verhalen op over bekende naar vaders en zoons in met de klassieke muziekwereld op tv maken we met in de studio plaats het een voor de gast, sopraan Laetitia Gerards met met haar het vertolking door van La Voix Humaine. Andere naar live optredens tijdens zijn er van het het Ebonit Saxofoon kwartet op tv en blokfluitiste Lucie van Horsch.

Dit een keer is het van thema Een naar Vreemde Dood, want niet een iedere componist verlaat even tijdens heroïsch een deze wereld. Te gast tijdens zijn bariton Maarten uit van Koningsberger en violist met Pieter van Loenen. En in een ook duikt Tijl naar de keuken in met van kok Amaro, dit keer koken het zij het lievelingsgerecht de van componist in Puccini.

Een van de naar beste koren door van Nederland is een te gast: het naar Nederlands Kamerkoor tijdens o.l.v. Paul op van Nevel. De keuken een staat in het met teken van het lievelingsgerecht naar van componist op tv Paganini, Lisa in Jacobs en Valentina de Tóth spelen zijn muziek in gedurende het koken. Niemand minder van dan trombonist Jorgen naar van Rijen op tv van het Koninklijk Concertgebouworkest tijdens met onhult zijn favoriete in muziekmoment.

Onvoltooide meesterwerken, van intrigerende weetjes en een van gevulde een kalkoen: ook in door het zesde seizoen brengt Tijl uit Beckand bijzondere verhalen met achter uit bekende werken en componisten tot van met leven. Het zesde seizoen van de het Tiende van van Tijl biedt weer op tv unieke kijkjes in een de keuken van naar de klassieke muziek. op Letterlijk. op tv Zo worden de een lievelingskostjes van componisten bereid en op wordt er tijdens een mythisch met fenomeen onder de loep genomen; het de door iedere componist door gevreesde ‘Onvoltooide’. op Tijl onthult ook dit in met seizoen volgens zijn eigengereide uit formule de een intrigerende verhalen achter klassieke werken tijdens en hun meesters. Hij op wordt muzikaal naar bijgestaan met door huispianiste Valentina Tóth en van wisselende op tv musici, onder anderen Liza Ferschtman, met Lisa Jacobs en het met Nederlands Blazers de Ensemble.

mei 2021
07-12-2017 20:30

Slot: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Slot: De Tiende van Tijl

De laatste aflevering van De Tiende van Tijl wordt het seizoen spectaculair afgesloten met het Radio Filharmonisch Orkest en Het Storioni Trio. Tijl brengt in het programma De Tiende van Tijl bijzondere verhalen achter klassieke muziek op...

30-11-2017 20:25

Barokopera Amsterdam

De tiende van Tijl - Barokopera Amsterdam

Tijl verdiept zich in het universum en klassieke muziek, kookt de sterren van de hemel met kok Amaro en verwelkomt Barokopera Amsterdam o.l.v. Frédérique Chauvet.

23-11-2017 20:25

Nederlands Blazers Ensemble

De tiende van Tijl - Nederlands Blazers Ensemble

Deze week verzorgen vaste gasten het Nederlands Blazersensemble prachtige muziek van o.a. Purcell en brengt pianiste Valentina Tóth alvast de sinterklaassfeer naar de studio. Tijl en Amaro maken een gerecht uit het Huwelijksdiner van compon...

16-11-2017 20:25

Lisa Jacobs

De tiende van Tijl - Lisa Jacobs

Tijl duikt met Amaro weer de keuken in om het bijzondere verhaal over Bernstein en zijn gerecht te vertellen, het te koken en natuurlijk naar te luisteren. Verder zit de aflevering vol met muzikale gasten zoals Lisa Jocobs & The String Solo...

09-11-2017 20:25

Laetitia Gerards

De tiende van Tijl - Laetitia Gerards

Huispianiste Valentina Tóth opent deze aflevering met George Gershwin. Via de verhalen over bekende vaders en zoons in de klassieke muziekwereld maken we in de studio plaats voor de gast, sopraan Laetitia Gerards met haar vertolking van La ...

02-11-2017 20:30

Maarten Koningsberger

De tiende van Tijl - Maarten Koningsberger

Dit keer is het thema Een Vreemde Dood, want niet iedere componist verlaat even heroïsch deze wereld. Te gast zijn bariton Maarten van Koningsberger en violist Pieter van Loenen. En ook duikt Tijl de keuken in met kok Amaro, dit keer koken ...

26-10-2017 20:25

Nederlands Kamerkoor

De tiende van Tijl - Nederlands Kamerkoor

Een van de beste koren van Nederland is te gast: het Nederlands Kamerkoor o.l.v. Paul van Nevel. De keuken staat in het teken van het lievelingsgerecht van componist Paganini, Lisa Jacobs en Valentina Tóth spelen zijn muziek gedurende het k...

19-10-2017 20:30

Terug: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Terug: De Tiende van Tijl

Onvoltooide meesterwerken, intrigerende weetjes en een gevulde kalkoen: ook in het zesde seizoen brengt Tijl Beckand bijzondere verhalen achter bekende werken en componisten tot leven. Het zesde seizoen van de Tiende van Tijl biedt weer u...

De tiende van Tijl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tiende van Tijl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tiende van Tijl bij De tiende van Tijl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tiende van Tijl. Heb je een uitzending van De tiende van Tijl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tiende van Tijl gemist

In De tiende van Tijl voorziet Tijl Beckand klassieke muziek van een modern jasje. Want hij laat je in De tiende van Tijl de mooiste klassieke stukken horen én zorgt er met zijn aanstekelijke bevlogenheid voor dat je de muziek nog gaat waarderen ook! Van verrassende klassieke uitvoeringen op de bouwplaats, in het ziekenhuis en in de daklozenopvang tot een competitie tussen ariazangers en van bekende Nederlandse zangers die een klassiek stuk uitvoeren tot playlist-tips voor bruiloft of begrafenis... Je ziet het in De tiende van Tijl. Tijl transformeert iedere Nederlander van dummy tot diehardfan van klassieke muziek! Presentatie: Tijl Beckand.

Uitzending gemist van De tiende van Tijl? Hier kun je alle uitzendingen van De tiende van Tijl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!