Programma gemist?

De laatste op aflevering van De op Tiende van Tijl wordt door het seizoen spectaculair met afgesloten met door het Radio Filharmonisch tijdens Orkest van en Het Storioni Trio. Tijl brengt door in het programma een De Tiende van uit Tijl bijzondere verhalen van achter klassieke muziek in op eigen wijze van tot leven. Hij in geeft tijdens antwoord op intrigerende tijdens vragen zoals: Welke componist in moest op tv het opsteken van een sigaar met uit de dood bekopen? een Wie een was de grootste oplichter in in op de geschiedenis van de klassieke een muziek? En met wat is het ultieme muziekmoment tijdens een voor de meest vooraanstaande uit klassieke musici van Nederland? Tijl Beckand: met "Ik ben in er tijdens trots op dat ik mijn de passie voor klassieke muziek het naar primetime met de kijker mag delen. uit Sinds de in start in 2011 is in de de waardering van tijdens de kijker hoog op tv en de betrokkenheid groot. naar Samen met jonge talenten op en gevestigde uit namen maak ik van ook dit uit jaar weer een reis door de naar door klassieke muziekgeschiedenis en door deel ik de meest op bijzondere verhalen, favoriete muziekmomenten een en muziekervaringen op tv die mooie persoonlijke de verhalen opleveren."

Tijl door verdiept zich in op het universum en klassieke van muziek, tijdens kookt de sterren met van de hemel door met kok Amaro het en verwelkomt Barokopera Amsterdam van o.l.v. Frédérique naar Chauvet.

Deze week verzorgen met vaste gasten het door Nederlands Blazersensemble naar prachtige muziek van o.a. de Purcell tijdens en brengt met pianiste Valentina Tóth alvast de sinterklaassfeer van op naar de studio. Tijl op en Amaro maken een op tv gerecht uit naar het Huwelijksdiner van een componist Gesualdo.

Tijl op tv duikt met Amaro de weer de keuken in tijdens om in het bijzondere verhaal over Bernstein de en zijn op gerecht te vertellen, het naar te koken en op tv natuurlijk naar te op luisteren. Verder zit uit de aflevering vol met de een muzikale gasten zoals Lisa Jocobs met & The naar String Soloists, Aristos Quartet het en The Atlantic het Trio.

Huispianiste Valentina Tóth naar opent deze met aflevering met George tijdens Gershwin. Via op de verhalen over bekende in vaders en zoons uit in naar de klassieke muziekwereld maken we het in op tv de studio plaats een voor de gast, sopraan Laetitia door Gerards met haar de vertolking van uit La Voix Humaine. van Andere live optredens op zijn er van het Ebonit uit Saxofoon van kwartet en blokfluitiste Lucie op Horsch.

Dit keer in is het uit thema Een het Vreemde Dood, want niet iedere componist met verlaat even van heroïsch deze wereld. in Te gast zijn naar bariton Maarten van op Koningsberger en violist tijdens Pieter van op tv Loenen. En ook duikt van Tijl de keuken uit in met kok uit Amaro, dit keer tijdens koken zij het lievelingsgerecht naar van componist in Puccini.

Een in van de beste koren van op Nederland is een te gast: het Nederlands naar Kamerkoor een o.l.v. Paul van een Nevel. De de keuken staat in het teken van op tv het lievelingsgerecht van het componist Paganini, door Lisa Jacobs door en Valentina tijdens Tóth spelen zijn op muziek gedurende het op koken. Niemand minder een dan trombonist Jorgen van Rijen een van het het Koninklijk Concertgebouworkest onhult door zijn favoriete de muziekmoment.

Onvoltooide naar meesterwerken, intrigerende weetjes de en een gevulde kalkoen: ook met het in het zesde tijdens seizoen brengt Tijl van Beckand bijzondere verhalen door achter bekende werken en componisten de tot leven. Het zesde op tv seizoen tijdens van de Tiende met van Tijl de biedt weer unieke uit kijkjes in de keuken van van de klassieke naar muziek. Letterlijk. Zo worden de uit lievelingskostjes op van componisten bereid en wordt het op er een mythisch fenomeen onder de in loep genomen; de de door naar iedere componist gevreesde ‘Onvoltooide’. op tv Tijl het onthult ook dit seizoen volgens zijn in eigengereide formule op tv de intrigerende verhalen achter van klassieke werken naar en hun meesters. het Hij wordt met muzikaal bijgestaan door op tv huispianiste Valentina de Tóth en wisselende musici, op tv onder anderen Liza uit Ferschtman, Lisa het Jacobs en het Nederlands Blazers van Ensemble.

september 2021
07-12-2017 20:30

Slot: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Slot: De Tiende van Tijl

De laatste aflevering van De Tiende van Tijl wordt het seizoen spectaculair afgesloten met het Radio Filharmonisch Orkest en Het Storioni Trio. Tijl brengt in het programma De Tiende van Tijl bijzondere verhalen achter klassieke muziek op...

30-11-2017 20:25

Barokopera Amsterdam

De tiende van Tijl - Barokopera Amsterdam

Tijl verdiept zich in het universum en klassieke muziek, kookt de sterren van de hemel met kok Amaro en verwelkomt Barokopera Amsterdam o.l.v. Frédérique Chauvet.

23-11-2017 20:25

Nederlands Blazers Ensemble

De tiende van Tijl - Nederlands Blazers Ensemble

Deze week verzorgen vaste gasten het Nederlands Blazersensemble prachtige muziek van o.a. Purcell en brengt pianiste Valentina Tóth alvast de sinterklaassfeer naar de studio. Tijl en Amaro maken een gerecht uit het Huwelijksdiner van compon...

16-11-2017 20:25

Lisa Jacobs

De tiende van Tijl - Lisa Jacobs

Tijl duikt met Amaro weer de keuken in om het bijzondere verhaal over Bernstein en zijn gerecht te vertellen, het te koken en natuurlijk naar te luisteren. Verder zit de aflevering vol met muzikale gasten zoals Lisa Jocobs & The String Solo...

09-11-2017 20:25

Laetitia Gerards

De tiende van Tijl - Laetitia Gerards

Huispianiste Valentina Tóth opent deze aflevering met George Gershwin. Via de verhalen over bekende vaders en zoons in de klassieke muziekwereld maken we in de studio plaats voor de gast, sopraan Laetitia Gerards met haar vertolking van La ...

02-11-2017 20:30

Maarten Koningsberger

De tiende van Tijl - Maarten Koningsberger

Dit keer is het thema Een Vreemde Dood, want niet iedere componist verlaat even heroïsch deze wereld. Te gast zijn bariton Maarten van Koningsberger en violist Pieter van Loenen. En ook duikt Tijl de keuken in met kok Amaro, dit keer koken ...

26-10-2017 20:25

Nederlands Kamerkoor

De tiende van Tijl - Nederlands Kamerkoor

Een van de beste koren van Nederland is te gast: het Nederlands Kamerkoor o.l.v. Paul van Nevel. De keuken staat in het teken van het lievelingsgerecht van componist Paganini, Lisa Jacobs en Valentina Tóth spelen zijn muziek gedurende het k...

19-10-2017 20:30

Terug: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Terug: De Tiende van Tijl

Onvoltooide meesterwerken, intrigerende weetjes en een gevulde kalkoen: ook in het zesde seizoen brengt Tijl Beckand bijzondere verhalen achter bekende werken en componisten tot leven. Het zesde seizoen van de Tiende van Tijl biedt weer u...

De tiende van Tijl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tiende van Tijl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tiende van Tijl bij De tiende van Tijl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tiende van Tijl. Heb je een uitzending van De tiende van Tijl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tiende van Tijl gemist

In De tiende van Tijl voorziet Tijl Beckand klassieke muziek van een modern jasje. Want hij laat je in De tiende van Tijl de mooiste klassieke stukken horen én zorgt er met zijn aanstekelijke bevlogenheid voor dat je de muziek nog gaat waarderen ook! Van verrassende klassieke uitvoeringen op de bouwplaats, in het ziekenhuis en in de daklozenopvang tot een competitie tussen ariazangers en van bekende Nederlandse zangers die een klassiek stuk uitvoeren tot playlist-tips voor bruiloft of begrafenis... Je ziet het in De tiende van Tijl. Tijl transformeert iedere Nederlander van dummy tot diehardfan van klassieke muziek! Presentatie: Tijl Beckand.

Uitzending gemist van De tiende van Tijl? Hier kun je alle uitzendingen van De tiende van Tijl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!