Programma gemist?

De laatste op tv aflevering van de De Tiende van Tijl van wordt het tijdens seizoen spectaculair op tv afgesloten met het Radio Filharmonisch op tv Orkest en Het in Storioni Trio. Tijl in brengt in een het programma De Tiende van uit Tijl de bijzondere verhalen achter klassieke het muziek op eigen naar wijze op tot leven. Hij geeft antwoord op met intrigerende vragen op tv zoals: Welke componist met moest het door opsteken van een een sigaar met de op tv dood bekopen? Wie was in de grootste oplichter in van de geschiedenis van op tv op tv de klassieke muziek? En wat is op een het ultieme muziekmoment voor de met meest vooraanstaande tijdens klassieke musici van Nederland? Tijl Beckand: een een "Ik ben er trots op dat in de ik mijn passie op voor klassieke muziek op tv primetime met de in kijker mag delen. een Sinds de start in in 2011 is de waardering de van uit de kijker hoog en op tv de betrokkenheid de groot. Samen met het jonge talenten en gevestigde namen maak in ik ook dit met jaar weer een de reis door van de klassieke muziekgeschiedenis door en deel ik van de meest bijzondere naar verhalen, favoriete muziekmomenten en uit muziekervaringen die naar mooie persoonlijke op verhalen opleveren."

Tijl verdiept de zich de in het universum uit en klassieke muziek, kookt een de sterren van de hemel de met van kok Amaro en met verwelkomt Barokopera van Amsterdam o.l.v. Frédérique het Chauvet.

Deze week verzorgen door uit vaste gasten het Nederlands Blazersensemble prachtige tijdens muziek naar van o.a. Purcell en in brengt pianiste tijdens Valentina Tóth alvast tijdens de sinterklaassfeer van naar de studio. Tijl en met Amaro maken een uit gerecht de uit het Huwelijksdiner uit van componist Gesualdo.

Tijl tijdens duikt met Amaro uit weer de keuken in om met het bijzondere verhaal uit over Bernstein op tv en zijn in gerecht te vertellen, op het te een koken en natuurlijk de naar te luisteren. Verder zit de tijdens op tv aflevering vol met muzikale gasten zoals door het Lisa Jocobs & The String een Soloists, in Aristos Quartet en The Atlantic op tv Trio.

Huispianiste Valentina Tóth de uit opent deze aflevering van met George Gershwin. Via de verhalen van naar over bekende vaders en met zoons in de klassieke het muziekwereld maken we van in een de studio plaats voor de van gast, het sopraan Laetitia Gerards met haar vertolking de van op La Voix in Humaine. Andere live optredens door zijn er van het uit Ebonit Saxofoon kwartet en in blokfluitiste Lucie in Horsch.

Dit keer met is naar het thema Een Vreemde Dood, door want uit niet iedere componist verlaat even in heroïsch deze wereld. het Te tijdens gast zijn bariton Maarten van Koningsberger in en violist van Pieter op tv van Loenen. En ook duikt met Tijl de uit keuken in met kok Amaro, tijdens de dit keer koken zij het lievelingsgerecht een van een componist Puccini.

Een van de de beste koren van tijdens Nederland is te op tv gast: het op Nederlands Kamerkoor het o.l.v. Paul van van Nevel. De op keuken staat in het naar teken van het lievelingsgerecht van van componist op Paganini, Lisa een Jacobs en Valentina de Tóth spelen zijn muziek in gedurende het op tv koken. Niemand minder dan trombonist Jorgen op tv van Rijen van op tv van het Koninklijk Concertgebouworkest onhult het zijn favoriete tijdens muziekmoment.

Onvoltooide meesterwerken, in intrigerende weetjes en een in gevulde kalkoen: met ook van in het zesde seizoen brengt Tijl een Beckand bijzondere op tv verhalen achter bekende werken tijdens en componisten tot tijdens in leven. Het zesde seizoen van de naar Tiende van een Tijl biedt het weer unieke kijkjes in van de keuken van door de klassieke met muziek. Letterlijk. de Zo worden de in lievelingskostjes van componisten door bereid en wordt er op tv een mythisch fenomeen onder uit de loep genomen; de met van door iedere componist gevreesde uit ‘Onvoltooide’. Tijl onthult ook dit in seizoen volgens van zijn eigengereide in formule de intrigerende verhalen naar achter klassieke tijdens werken en hun meesters. Hij het wordt van muzikaal bijgestaan door huispianiste Valentina in Tóth en wisselende naar musici, onder de anderen Liza de Ferschtman, Lisa Jacobs en het het Nederlands Blazers een Ensemble.

september 2020
07-12-2017 20:30

Slot: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Slot: De Tiende van Tijl

De laatste aflevering van De Tiende van Tijl wordt het seizoen spectaculair afgesloten met het Radio Filharmonisch Orkest en Het Storioni Trio. Tijl brengt in het programma De Tiende van Tijl bijzondere verhalen achter klassieke muziek op...

30-11-2017 20:25

Barokopera Amsterdam

De tiende van Tijl - Barokopera Amsterdam

Tijl verdiept zich in het universum en klassieke muziek, kookt de sterren van de hemel met kok Amaro en verwelkomt Barokopera Amsterdam o.l.v. Frédérique Chauvet.

23-11-2017 20:25

Nederlands Blazers Ensemble

De tiende van Tijl - Nederlands Blazers Ensemble

Deze week verzorgen vaste gasten het Nederlands Blazersensemble prachtige muziek van o.a. Purcell en brengt pianiste Valentina Tóth alvast de sinterklaassfeer naar de studio. Tijl en Amaro maken een gerecht uit het Huwelijksdiner van compon...

16-11-2017 20:25

Lisa Jacobs

De tiende van Tijl - Lisa Jacobs

Tijl duikt met Amaro weer de keuken in om het bijzondere verhaal over Bernstein en zijn gerecht te vertellen, het te koken en natuurlijk naar te luisteren. Verder zit de aflevering vol met muzikale gasten zoals Lisa Jocobs & The String Solo...

09-11-2017 20:25

Laetitia Gerards

De tiende van Tijl - Laetitia Gerards

Huispianiste Valentina Tóth opent deze aflevering met George Gershwin. Via de verhalen over bekende vaders en zoons in de klassieke muziekwereld maken we in de studio plaats voor de gast, sopraan Laetitia Gerards met haar vertolking van La ...

02-11-2017 20:30

Maarten Koningsberger

De tiende van Tijl - Maarten Koningsberger

Dit keer is het thema Een Vreemde Dood, want niet iedere componist verlaat even heroïsch deze wereld. Te gast zijn bariton Maarten van Koningsberger en violist Pieter van Loenen. En ook duikt Tijl de keuken in met kok Amaro, dit keer koken ...

26-10-2017 20:25

Nederlands Kamerkoor

De tiende van Tijl - Nederlands Kamerkoor

Een van de beste koren van Nederland is te gast: het Nederlands Kamerkoor o.l.v. Paul van Nevel. De keuken staat in het teken van het lievelingsgerecht van componist Paganini, Lisa Jacobs en Valentina Tóth spelen zijn muziek gedurende het k...

19-10-2017 20:30

Terug: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Terug: De Tiende van Tijl

Onvoltooide meesterwerken, intrigerende weetjes en een gevulde kalkoen: ook in het zesde seizoen brengt Tijl Beckand bijzondere verhalen achter bekende werken en componisten tot leven. Het zesde seizoen van de Tiende van Tijl biedt weer u...

De tiende van Tijl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tiende van Tijl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tiende van Tijl bij De tiende van Tijl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tiende van Tijl. Heb je een uitzending van De tiende van Tijl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tiende van Tijl gemist

In De tiende van Tijl voorziet Tijl Beckand klassieke muziek van een modern jasje. Want hij laat je in De tiende van Tijl de mooiste klassieke stukken horen én zorgt er met zijn aanstekelijke bevlogenheid voor dat je de muziek nog gaat waarderen ook! Van verrassende klassieke uitvoeringen op de bouwplaats, in het ziekenhuis en in de daklozenopvang tot een competitie tussen ariazangers en van bekende Nederlandse zangers die een klassiek stuk uitvoeren tot playlist-tips voor bruiloft of begrafenis... Je ziet het in De tiende van Tijl. Tijl transformeert iedere Nederlander van dummy tot diehardfan van klassieke muziek! Presentatie: Tijl Beckand.

Uitzending gemist van De tiende van Tijl? Hier kun je alle uitzendingen van De tiende van Tijl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!