Programma gemist?

De laatste aflevering een een van De Tiende van Tijl wordt op het seizoen tijdens spectaculair afgesloten met het uit Radio Filharmonisch Orkest een en Het Storioni het Trio. met Tijl brengt in in het programma De Tiende van het Tijl naar bijzondere verhalen achter op tv klassieke muziek van op eigen wijze tot leven. Hij een geeft antwoord van op intrigerende de vragen zoals: Welke een componist moest het opsteken met van een sigaar van met de dood op tv bekopen? Wie was de uit grootste een oplichter in op de geschiedenis van de klassieke door muziek? En naar wat is het ultieme op muziekmoment voor met de meest op tv vooraanstaande klassieke musici door van Nederland? Tijl Beckand: "Ik ben met er trots op dat een op tv ik mijn passie voor door klassieke muziek het primetime met de van kijker mag delen. door Sinds de start de in 2011 is de waardering op van de kijker hoog op tv en de op betrokkenheid groot. Samen een met jonge talenten en van gevestigde namen maak van ik ook met dit jaar weer een door reis door de op tv klassieke muziekgeschiedenis naar en deel ik op de meest bijzondere met verhalen, favoriete op tv muziekmomenten en op tv muziekervaringen die mooie persoonlijke verhalen een opleveren."

Tijl naar verdiept zich in het universum door en klassieke door muziek, kookt de op sterren van de hemel op tv met door kok Amaro en verwelkomt Barokopera met Amsterdam o.l.v. Frédérique naar de Chauvet.

Deze week op verzorgen vaste gasten het tijdens Nederlands Blazersensemble prachtige op tv muziek van van o.a. op tv Purcell en brengt pianiste Valentina Tóth in alvast de sinterklaassfeer een op naar de studio. Tijl en Amaro op tijdens maken een gerecht uit het Huwelijksdiner een van uit componist Gesualdo.

Tijl met duikt met Amaro weer de het een keuken in om de het bijzondere verhaal over Bernstein tijdens en in zijn gerecht te vertellen, het te door de koken en natuurlijk in naar te luisteren. Verder zit de een aflevering vol met met muzikale door gasten zoals Lisa Jocobs de & The String Soloists, tijdens Aristos Quartet op tv en The Atlantic tijdens Trio.

Huispianiste Valentina van Tóth opent deze naar aflevering met George Gershwin. tijdens een Via de verhalen over bekende vaders tijdens en op tv zoons in de klassieke muziekwereld uit maken in we in de op studio plaats met voor de gast, sopraan Laetitia Gerards tijdens met op tv haar vertolking van La door Voix Humaine. de Andere live optredens zijn er uit van de het Ebonit Saxofoon kwartet de en van blokfluitiste Lucie Horsch.

Dit van keer is het thema Een van een Vreemde Dood, want niet iedere componist een verlaat even in heroïsch deze wereld. door Te gast zijn op tv bariton met Maarten van Koningsberger met en violist Pieter van naar Loenen. En ook in duikt Tijl op de keuken in met door kok Amaro, dit keer koken door zij het lievelingsgerecht op tv van componist op tv Puccini.

Een op van de beste naar koren van uit Nederland is te gast: het Nederlands op tv Kamerkoor van o.l.v. Paul van Nevel. De door keuken tijdens staat in het teken door van in het lievelingsgerecht van componist in Paganini, Lisa de Jacobs en Valentina Tóth spelen het zijn muziek uit gedurende het koken. Niemand uit minder dan trombonist Jorgen in van Rijen van op het Koninklijk tijdens Concertgebouworkest een onhult zijn favoriete van muziekmoment.

Onvoltooide meesterwerken, intrigerende tijdens weetjes en een een gevulde in kalkoen: ook van in het zesde de seizoen brengt Tijl Beckand bijzondere van verhalen achter bekende werken tijdens door en componisten tot leven. Het tijdens zesde seizoen van van de Tiende van Tijl op de biedt weer unieke kijkjes in de een keuken van de een klassieke muziek. uit Letterlijk. van Zo worden de lievelingskostjes van door componisten bereid en wordt de er een mythisch de uit fenomeen onder de de loep genomen; de door iedere door componist tijdens gevreesde ‘Onvoltooide’. Tijl onthult door ook dit uit seizoen volgens zijn eigengereide de formule de intrigerende verhalen achter van klassieke werken en een hun meesters. Hij uit wordt muzikaal de bijgestaan door huispianiste op tv Valentina Tóth en het wisselende een musici, onder anderen Liza Ferschtman, tijdens Lisa het Jacobs en het tijdens Nederlands Blazers Ensemble.

mei 2020
07-12-2017 20:30

Slot: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Slot: De Tiende van Tijl

De laatste aflevering van De Tiende van Tijl wordt het seizoen spectaculair afgesloten met het Radio Filharmonisch Orkest en Het Storioni Trio. Tijl brengt in het programma De Tiende van Tijl bijzondere verhalen achter klassieke muziek op...

30-11-2017 20:25

Barokopera Amsterdam

De tiende van Tijl - Barokopera Amsterdam

Tijl verdiept zich in het universum en klassieke muziek, kookt de sterren van de hemel met kok Amaro en verwelkomt Barokopera Amsterdam o.l.v. Frédérique Chauvet.

23-11-2017 20:25

Nederlands Blazers Ensemble

De tiende van Tijl - Nederlands Blazers Ensemble

Deze week verzorgen vaste gasten het Nederlands Blazersensemble prachtige muziek van o.a. Purcell en brengt pianiste Valentina Tóth alvast de sinterklaassfeer naar de studio. Tijl en Amaro maken een gerecht uit het Huwelijksdiner van compon...

16-11-2017 20:25

Lisa Jacobs

De tiende van Tijl - Lisa Jacobs

Tijl duikt met Amaro weer de keuken in om het bijzondere verhaal over Bernstein en zijn gerecht te vertellen, het te koken en natuurlijk naar te luisteren. Verder zit de aflevering vol met muzikale gasten zoals Lisa Jocobs & The String Solo...

09-11-2017 20:25

Laetitia Gerards

De tiende van Tijl - Laetitia Gerards

Huispianiste Valentina Tóth opent deze aflevering met George Gershwin. Via de verhalen over bekende vaders en zoons in de klassieke muziekwereld maken we in de studio plaats voor de gast, sopraan Laetitia Gerards met haar vertolking van La ...

02-11-2017 20:30

Maarten Koningsberger

De tiende van Tijl - Maarten Koningsberger

Dit keer is het thema Een Vreemde Dood, want niet iedere componist verlaat even heroïsch deze wereld. Te gast zijn bariton Maarten van Koningsberger en violist Pieter van Loenen. En ook duikt Tijl de keuken in met kok Amaro, dit keer koken ...

26-10-2017 20:25

Nederlands Kamerkoor

De tiende van Tijl - Nederlands Kamerkoor

Een van de beste koren van Nederland is te gast: het Nederlands Kamerkoor o.l.v. Paul van Nevel. De keuken staat in het teken van het lievelingsgerecht van componist Paganini, Lisa Jacobs en Valentina Tóth spelen zijn muziek gedurende het k...

19-10-2017 20:30

Terug: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Terug: De Tiende van Tijl

Onvoltooide meesterwerken, intrigerende weetjes en een gevulde kalkoen: ook in het zesde seizoen brengt Tijl Beckand bijzondere verhalen achter bekende werken en componisten tot leven. Het zesde seizoen van de Tiende van Tijl biedt weer u...

De tiende van Tijl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tiende van Tijl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tiende van Tijl bij De tiende van Tijl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tiende van Tijl. Heb je een uitzending van De tiende van Tijl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tiende van Tijl gemist

In De tiende van Tijl voorziet Tijl Beckand klassieke muziek van een modern jasje. Want hij laat je in De tiende van Tijl de mooiste klassieke stukken horen én zorgt er met zijn aanstekelijke bevlogenheid voor dat je de muziek nog gaat waarderen ook! Van verrassende klassieke uitvoeringen op de bouwplaats, in het ziekenhuis en in de daklozenopvang tot een competitie tussen ariazangers en van bekende Nederlandse zangers die een klassiek stuk uitvoeren tot playlist-tips voor bruiloft of begrafenis... Je ziet het in De tiende van Tijl. Tijl transformeert iedere Nederlander van dummy tot diehardfan van klassieke muziek! Presentatie: Tijl Beckand.

Uitzending gemist van De tiende van Tijl? Hier kun je alle uitzendingen van De tiende van Tijl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!