Programma gemist?

De laatste tijdens aflevering van De Tiende het van uit Tijl wordt het seizoen naar spectaculair afgesloten met op het de Radio Filharmonisch Orkest op tv en Het Storioni het Trio. Tijl brengt in het van programma De het Tiende van Tijl uit bijzondere verhalen achter klassieke tijdens muziek op eigen wijze de tot leven. Hij van geeft antwoord op op uit intrigerende vragen zoals: Welke componist van moest het opsteken van met een sigaar op met de de dood bekopen? uit Wie was de grootste oplichter in door de geschiedenis een van de klassieke een muziek? En wat door is het uit ultieme muziekmoment een voor de meest tijdens vooraanstaande klassieke musici van Nederland? Tijl Beckand: naar "Ik ben er uit trots op tv op dat ik mijn op tv passie uit voor klassieke muziek primetime met het de kijker op mag delen. het Sinds de start in 2011 op is de waardering de van door de kijker hoog en een de betrokkenheid het groot. Samen met jonge op talenten en gevestigde namen maak uit ik ook tijdens dit jaar weer door een reis het door de klassieke muziekgeschiedenis naar en een deel ik de meest bijzondere verhalen, het favoriete muziekmomenten door en muziekervaringen die mooie tijdens persoonlijke verhalen met opleveren."

Tijl verdiept zich van van in het universum en met klassieke muziek, kookt de een sterren met van de hemel met kok een Amaro in en verwelkomt Barokopera Amsterdam o.l.v. Frédérique een met Chauvet.

Deze van week verzorgen uit vaste gasten het Nederlands uit Blazersensemble prachtige muziek op tv van o.a. Purcell en brengt in met pianiste Valentina Tóth alvast de sinterklaassfeer op tv naar op de studio. van Tijl en Amaro maken in een gerecht uit het Huwelijksdiner de van componist uit Gesualdo.

Tijl op tv duikt met Amaro door weer de keuken in om tijdens uit het bijzondere verhaal uit over Bernstein en zijn gerecht tijdens te vertellen, het in te koken op en natuurlijk naar naar te luisteren. Verder zit tijdens de aflevering vol met door van muzikale gasten zoals de Lisa Jocobs & naar The String Soloists, Aristos Quartet en een The Atlantic van Trio.

Huispianiste Valentina op tv Tóth opent deze uit aflevering een met George Gershwin. het Via de verhalen de over bekende vaders en door zoons in de klassieke van muziekwereld maken we het in de uit studio plaats voor de gast, naar sopraan de Laetitia Gerards met haar vertolking met van van La Voix Humaine. Andere live naar optredens een zijn er van het Ebonit de op tv Saxofoon kwartet en blokfluitiste Lucie met Horsch.

Dit in keer is het naar thema Een op Vreemde Dood, want naar niet iedere componist uit verlaat even heroïsch deze wereld. het Te in gast zijn bariton Maarten van op tv Koningsberger en violist het Pieter van Loenen. En naar door ook duikt Tijl met de keuken in met kok Amaro, in dit keer koken door zij het lievelingsgerecht tijdens op tv van componist Puccini.

Een uit van de beste koren van het Nederland is een te de gast: het Nederlands Kamerkoor tijdens o.l.v. Paul van op Nevel. De keuken staat op tv in de het teken van door het lievelingsgerecht van uit componist Paganini, Lisa Jacobs en tijdens Valentina Tóth spelen met zijn muziek gedurende het met koken. Niemand uit minder dan een trombonist Jorgen van op tv Rijen van het Koninklijk een Concertgebouworkest door onhult zijn favoriete uit muziekmoment.

Onvoltooide meesterwerken, intrigerende naar weetjes uit en een gevulde kalkoen: uit ook in op tv het zesde op tv seizoen brengt Tijl Beckand bijzondere verhalen tijdens achter bekende tijdens werken en een componisten tot leven. Het zesde op seizoen van de van de Tiende van Tijl de biedt weer unieke kijkjes in de de keuken van naar de tijdens klassieke muziek. Letterlijk. Zo worden op de lievelingskostjes van componisten in bereid en het wordt er naar een mythisch fenomeen onder door de het loep genomen; de het door iedere componist gevreesde ‘Onvoltooide’. een Tijl onthult tijdens ook dit seizoen volgens zijn een eigengereide formule de op intrigerende verhalen van achter klassieke werken van en hun meesters. met Hij wordt muzikaal bijgestaan van in door huispianiste Valentina uit Tóth en wisselende musici, door onder anderen Liza het Ferschtman, Lisa Jacobs en een het de Nederlands Blazers Ensemble.

januari 2021
07-12-2017 20:30

Slot: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Slot: De Tiende van Tijl

De laatste aflevering van De Tiende van Tijl wordt het seizoen spectaculair afgesloten met het Radio Filharmonisch Orkest en Het Storioni Trio. Tijl brengt in het programma De Tiende van Tijl bijzondere verhalen achter klassieke muziek op...

30-11-2017 20:25

Barokopera Amsterdam

De tiende van Tijl - Barokopera Amsterdam

Tijl verdiept zich in het universum en klassieke muziek, kookt de sterren van de hemel met kok Amaro en verwelkomt Barokopera Amsterdam o.l.v. Frédérique Chauvet.

23-11-2017 20:25

Nederlands Blazers Ensemble

De tiende van Tijl - Nederlands Blazers Ensemble

Deze week verzorgen vaste gasten het Nederlands Blazersensemble prachtige muziek van o.a. Purcell en brengt pianiste Valentina Tóth alvast de sinterklaassfeer naar de studio. Tijl en Amaro maken een gerecht uit het Huwelijksdiner van compon...

16-11-2017 20:25

Lisa Jacobs

De tiende van Tijl - Lisa Jacobs

Tijl duikt met Amaro weer de keuken in om het bijzondere verhaal over Bernstein en zijn gerecht te vertellen, het te koken en natuurlijk naar te luisteren. Verder zit de aflevering vol met muzikale gasten zoals Lisa Jocobs & The String Solo...

09-11-2017 20:25

Laetitia Gerards

De tiende van Tijl - Laetitia Gerards

Huispianiste Valentina Tóth opent deze aflevering met George Gershwin. Via de verhalen over bekende vaders en zoons in de klassieke muziekwereld maken we in de studio plaats voor de gast, sopraan Laetitia Gerards met haar vertolking van La ...

02-11-2017 20:30

Maarten Koningsberger

De tiende van Tijl - Maarten Koningsberger

Dit keer is het thema Een Vreemde Dood, want niet iedere componist verlaat even heroïsch deze wereld. Te gast zijn bariton Maarten van Koningsberger en violist Pieter van Loenen. En ook duikt Tijl de keuken in met kok Amaro, dit keer koken ...

26-10-2017 20:25

Nederlands Kamerkoor

De tiende van Tijl - Nederlands Kamerkoor

Een van de beste koren van Nederland is te gast: het Nederlands Kamerkoor o.l.v. Paul van Nevel. De keuken staat in het teken van het lievelingsgerecht van componist Paganini, Lisa Jacobs en Valentina Tóth spelen zijn muziek gedurende het k...

19-10-2017 20:30

Terug: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Terug: De Tiende van Tijl

Onvoltooide meesterwerken, intrigerende weetjes en een gevulde kalkoen: ook in het zesde seizoen brengt Tijl Beckand bijzondere verhalen achter bekende werken en componisten tot leven. Het zesde seizoen van de Tiende van Tijl biedt weer u...

De tiende van Tijl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tiende van Tijl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tiende van Tijl bij De tiende van Tijl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tiende van Tijl. Heb je een uitzending van De tiende van Tijl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tiende van Tijl gemist

In De tiende van Tijl voorziet Tijl Beckand klassieke muziek van een modern jasje. Want hij laat je in De tiende van Tijl de mooiste klassieke stukken horen én zorgt er met zijn aanstekelijke bevlogenheid voor dat je de muziek nog gaat waarderen ook! Van verrassende klassieke uitvoeringen op de bouwplaats, in het ziekenhuis en in de daklozenopvang tot een competitie tussen ariazangers en van bekende Nederlandse zangers die een klassiek stuk uitvoeren tot playlist-tips voor bruiloft of begrafenis... Je ziet het in De tiende van Tijl. Tijl transformeert iedere Nederlander van dummy tot diehardfan van klassieke muziek! Presentatie: Tijl Beckand.

Uitzending gemist van De tiende van Tijl? Hier kun je alle uitzendingen van De tiende van Tijl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!