Programma gemist?

De laatste aflevering de van De tijdens Tiende een van Tijl wordt het seizoen met spectaculair een afgesloten met het Radio Filharmonisch in Orkest en Het Storioni van Trio. Tijl naar brengt in het programma op De Tiende de van in Tijl bijzondere verhalen achter klassieke muziek door door op eigen wijze tot leven. op Hij geeft een antwoord op intrigerende op vragen zoals: op tv Welke componist moest het opsteken van van een sigaar met naar op tv de dood bekopen? tijdens Wie was de grootste oplichter van in de geschiedenis van met de klassieke in muziek? En wat is op tv het ultieme op tv muziekmoment van voor de meest vooraanstaande klassieke op musici de van Nederland? Tijl Beckand: "Ik ben er met trots het op dat een ik mijn passie voor de klassieke muziek primetime met van de kijker mag in delen. Sinds de een start in tijdens 2011 is de waardering van het uit de kijker hoog en de betrokkenheid tijdens groot. Samen door met jonge talenten het en op tv gevestigde namen maak met ik ook dit jaar op weer een door reis door de klassieke muziekgeschiedenis op en deel door ik de meest bijzondere van verhalen, favoriete muziekmomenten en naar muziekervaringen die mooie op persoonlijke verhalen met opleveren."

Tijl een verdiept zich door in het universum en klassieke het muziek, kookt op de sterren van de uit hemel met door kok Amaro en verwelkomt een Barokopera Amsterdam de o.l.v. Frédérique op Chauvet.

Deze week tijdens verzorgen vaste gasten door het een Nederlands Blazersensemble prachtige muziek van op tv o.a. Purcell tijdens en brengt pianiste Valentina Tóth tijdens alvast de een sinterklaassfeer naar de door studio. Tijl en Amaro met op maken een gerecht door uit het Huwelijksdiner van componist in Gesualdo.

Tijl tijdens duikt met Amaro weer op tv de het keuken in om het bijzondere op verhaal naar over Bernstein en uit zijn gerecht te naar vertellen, het te koken en tijdens natuurlijk naar te luisteren. het met Verder zit de aflevering vol door met muzikale uit gasten zoals Lisa Jocobs & naar een The String Soloists, Aristos Quartet het en The Atlantic het Trio.

Huispianiste uit Valentina Tóth opent deze de aflevering met van George Gershwin. Via van de verhalen over tijdens bekende vaders naar en zoons in uit de klassieke muziekwereld maken we het in de tijdens studio plaats op tv voor de gast, sopraan het Laetitia Gerards met haar vertolking tijdens van op tv La Voix Humaine. uit Andere live optredens op tv zijn er van het door Ebonit Saxofoon kwartet en het blokfluitiste een Lucie Horsch.

Dit keer is op tv het thema Een tijdens Vreemde Dood, door want niet iedere componist een verlaat het even heroïsch tijdens deze wereld. Te gast tijdens zijn bariton Maarten van op Koningsberger en in violist Pieter van Loenen. op tv En in ook duikt Tijl de keuken in op tv met naar kok Amaro, dit de keer koken een zij het lievelingsgerecht met van componist Puccini.

Een van de in beste koren uit van Nederland uit is te gast: het Nederlands het in Kamerkoor o.l.v. Paul van Nevel. door De keuken met staat in het teken van van van het lievelingsgerecht van componist Paganini, Lisa van Jacobs en Valentina naar Tóth spelen zijn van met muziek gedurende het koken. Niemand tijdens minder dan trombonist Jorgen van van Rijen een van het Koninklijk Concertgebouworkest in onhult zijn favoriete door van muziekmoment.

Onvoltooide tijdens meesterwerken, intrigerende weetjes en een naar gevulde het kalkoen: ook naar in het zesde op seizoen brengt Tijl Beckand bijzondere verhalen naar achter een bekende werken het en componisten tot in leven. Het zesde seizoen op van de Tiende van een Tijl met biedt weer unieke kijkjes door in de keuken van een de klassieke muziek. Letterlijk. door Zo door worden de lievelingskostjes van de componisten bereid en de wordt tijdens er een mythisch van fenomeen onder de loep genomen; de een in door iedere componist op gevreesde ‘Onvoltooide’. Tijl onthult ook de dit seizoen volgens zijn uit eigengereide formule de een intrigerende het verhalen achter klassieke door werken en hun op tv meesters. Hij de wordt muzikaal bijgestaan door huispianiste Valentina uit met Tóth en wisselende musici, onder de anderen Liza Ferschtman, Lisa op tv Jacobs en door het Nederlands het Blazers Ensemble.

juni 2021
07-12-2017 20:30

Slot: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Slot: De Tiende van Tijl

De laatste aflevering van De Tiende van Tijl wordt het seizoen spectaculair afgesloten met het Radio Filharmonisch Orkest en Het Storioni Trio. Tijl brengt in het programma De Tiende van Tijl bijzondere verhalen achter klassieke muziek op...

30-11-2017 20:25

Barokopera Amsterdam

De tiende van Tijl - Barokopera Amsterdam

Tijl verdiept zich in het universum en klassieke muziek, kookt de sterren van de hemel met kok Amaro en verwelkomt Barokopera Amsterdam o.l.v. Frédérique Chauvet.

23-11-2017 20:25

Nederlands Blazers Ensemble

De tiende van Tijl - Nederlands Blazers Ensemble

Deze week verzorgen vaste gasten het Nederlands Blazersensemble prachtige muziek van o.a. Purcell en brengt pianiste Valentina Tóth alvast de sinterklaassfeer naar de studio. Tijl en Amaro maken een gerecht uit het Huwelijksdiner van compon...

16-11-2017 20:25

Lisa Jacobs

De tiende van Tijl - Lisa Jacobs

Tijl duikt met Amaro weer de keuken in om het bijzondere verhaal over Bernstein en zijn gerecht te vertellen, het te koken en natuurlijk naar te luisteren. Verder zit de aflevering vol met muzikale gasten zoals Lisa Jocobs & The String Solo...

09-11-2017 20:25

Laetitia Gerards

De tiende van Tijl - Laetitia Gerards

Huispianiste Valentina Tóth opent deze aflevering met George Gershwin. Via de verhalen over bekende vaders en zoons in de klassieke muziekwereld maken we in de studio plaats voor de gast, sopraan Laetitia Gerards met haar vertolking van La ...

02-11-2017 20:30

Maarten Koningsberger

De tiende van Tijl - Maarten Koningsberger

Dit keer is het thema Een Vreemde Dood, want niet iedere componist verlaat even heroïsch deze wereld. Te gast zijn bariton Maarten van Koningsberger en violist Pieter van Loenen. En ook duikt Tijl de keuken in met kok Amaro, dit keer koken ...

26-10-2017 20:25

Nederlands Kamerkoor

De tiende van Tijl - Nederlands Kamerkoor

Een van de beste koren van Nederland is te gast: het Nederlands Kamerkoor o.l.v. Paul van Nevel. De keuken staat in het teken van het lievelingsgerecht van componist Paganini, Lisa Jacobs en Valentina Tóth spelen zijn muziek gedurende het k...

19-10-2017 20:30

Terug: De Tiende van Tijl

De tiende van Tijl - Terug: De Tiende van Tijl

Onvoltooide meesterwerken, intrigerende weetjes en een gevulde kalkoen: ook in het zesde seizoen brengt Tijl Beckand bijzondere verhalen achter bekende werken en componisten tot leven. Het zesde seizoen van de Tiende van Tijl biedt weer u...

De tiende van Tijl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De tiende van Tijl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De tiende van Tijl bij De tiende van Tijl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De tiende van Tijl. Heb je een uitzending van De tiende van Tijl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De tiende van Tijl gemist

In De tiende van Tijl voorziet Tijl Beckand klassieke muziek van een modern jasje. Want hij laat je in De tiende van Tijl de mooiste klassieke stukken horen én zorgt er met zijn aanstekelijke bevlogenheid voor dat je de muziek nog gaat waarderen ook! Van verrassende klassieke uitvoeringen op de bouwplaats, in het ziekenhuis en in de daklozenopvang tot een competitie tussen ariazangers en van bekende Nederlandse zangers die een klassiek stuk uitvoeren tot playlist-tips voor bruiloft of begrafenis... Je ziet het in De tiende van Tijl. Tijl transformeert iedere Nederlander van dummy tot diehardfan van klassieke muziek! Presentatie: Tijl Beckand.

Uitzending gemist van De tiende van Tijl? Hier kun je alle uitzendingen van De tiende van Tijl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-12-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!