Programma gemist?

Zes op jongeren en bejaarden nemen een op kijkje in in elkaars leven. Presentatie: Sofie op tv van den op Enk, door Ajouad El Miloudi.

Bejaarden het zitten achter geraniums, op tv ze zijn suf, naar wereldvreemd, racistisch, ze uit stinken en zijn altijd lastig. naar En met dan de jeugd van tegenwoordig: met zij hebben uit weinig aandacht voor tijdens de wereld om hun naar heen, ze zijn door een lui, ongeïnteresseerde betweters met en hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige clichés? een met Of zijn het door vooroordelen en hebben op de twee generaties tijdens toch meer gemeen dan ze zelf het denken? We volgen de zes jongeren de en bejaarden die een op tv kijkje nemen in tijdens elkaars leven. Een met niet te door overbruggen generatiekloof of groeit tijdens er uit wederzijds begrip? In van elke aflevering naar trekt een jongere een aantal dagen tijdens met met een bejaarde een op. Ze leren elkaars leefwereld tijdens kennen. De oudjes uit hebben het in allemaal al meegemaakt in en de jongeren moeten uit het allemaal nog het doen. Twee totaal verschillende in mensen, met die ver met van elkaar af van staan in leeftijd, maar een ook in afkomst en gedachtegoed. op De stoere op Marokkaanse tijdens Fadoua ontmoet de 85-jarige tijdens zorgzame Henk. Twee totaal uit verschillende mensen, die op tv ver van elkaar afstaan door in leeftijd, maar het ook in uit afkomst en gedachtegoed. Hoe een groot op is de op tv generatiekloof? Hebben Fadoua en Henk het misschien meer in gemeen dan een je in eerste instantie tijdens zou denken? De rebelse met 20-jarige Fadoua, een op tv Marokkaanse tattoo de chick met attitude, in ontmoet de 85-jarige Henk, een een zorgzame het en liefdevolle man. met De vrouw van Henk is een al twintig jaar uit dementerend en zit tijdens op op de gesloten afdeling van een de verzorgingstehuis. Zijn grote tijdens liefde een voor deze vrouw spreekt op uit het feit dat naar hij een haar elke dag bezoekt op tv en voor haar zorgt. met Fadoua is door tijdens problemen al met vroeg het op huis uitgegaan en heeft slecht van tijdens contact met de meeste van met haar familieleden. met De onvoorwaardelijke liefde naar van Henk voor naar zijn vrouw is dan op ook nieuw op voor haar. Blijft de stoere uit de Fadoua ook zo nonchalant als ze van met Henk op tv meegaat om zijn van vrouw te bezoeken? En door hoe reageert Henk van op de bijdehante uit het en aanwezige Fadoua? door Presentatie: Sofie van den Enk, tijdens Ajouad El op tv Miloudi.

Zes jongeren en uit bejaarden nemen op tv een kijkje een in elkaars van leven. Presentatie: Sofie van den tijdens Enk, het Ajouad El Miloudi.

Bejaarden op zitten achter geraniums, ze in zijn een suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken door en tijdens zijn altijd lastig. het En dan de jeugd van tegenwoordig: op tv zij uit hebben weinig aandacht voor de op tv wereld om de hun heen, ze naar zijn lui, ongeïnteresseerde betweters op tv door en hondsbrutaal. Kloppen deze de hardnekkige clichés? Of zijn het tijdens tijdens vooroordelen en hebben de in twee generaties toch de meer gemeen dan ze van zelf naar denken? We volgen zes op tv jongeren en bejaarden die een een naar kijkje nemen in elkaars met leven. Een uit niet te overbruggen met generatiekloof of groeit er in wederzijds begrip? In tijdens elke aflevering trekt een jongere op een aantal van dagen met een bejaarde een op. op tv Ze leren elkaars leefwereld tijdens kennen. De oudjes hebben het de het allemaal al meegemaakt en de uit jongeren moeten op tv het een allemaal nog doen. Twee totaal verschillende in mensen, die ver uit tijdens van elkaar af staan in leeftijd, het maar ook naar in afkomst en naar gedachtegoed. De stoere de Marokkaanse Fadoua ontmoet naar de 85-jarige met zorgzame Henk. Twee door totaal verschillende mensen, die ver het van op elkaar afstaan in leeftijd, de maar ook in de afkomst en gedachtegoed. door Hoe tijdens groot is de generatiekloof? in Hebben Fadoua en Henk misschien met meer op tv gemeen dan je door in eerste instantie zou de denken? De door rebelse 20-jarige Fadoua, een op tv Marokkaanse tattoo chick met met attitude, in ontmoet de op tv 85-jarige Henk, een zorgzame en liefdevolle met man. De vrouw tijdens van uit Henk is al twintig een jaar dementerend op tv en zit op de gesloten op afdeling van een van verzorgingstehuis. met Zijn grote op tv liefde voor deze vrouw uit spreekt uit het de feit dat hij van haar elke dag in bezoekt en voor haar met zorgt. Fadoua door is door problemen op tv al vroeg het huis uitgegaan tijdens en de heeft slecht door contact met de meeste van haar van familieleden. De naar onvoorwaardelijke door liefde van Henk voor zijn uit vrouw van is dan ook van nieuw voor haar. Blijft de de stoere Fadoua ook op zo nonchalant als het ze met Henk uit meegaat om op zijn vrouw te bezoeken? uit En hoe de reageert Henk op met de bijdehante en van aanwezige Fadoua? Presentatie: in Sofie van den Enk, op tv Ajouad El een Miloudi.

Zes een jongeren en bejaarden nemen door een kijkje in op tv elkaars leven. De van schuchtere 24-jarige Jasper ontmoet tijdens in het 78-jarige Surinaamse gezelligheidsdier Anita. Twee tijdens totaal verschillende een mensen, die ver van in elkaar in afstaan in leeftijd, door maar ook in het afkomst en op tv gedachtegoed. Hoe groot een is de generatiekloof? door Hebben Jasper en Anita misschien meer een uit gemeen dan je in eerste instantie uit zou denken? Jasper het is geboren en tijdens getogen door in Veeningen. Het overlijden de van zijn vader, in tien jaar uit geleden, heeft een een grote impact op zijn tijdens leven gehad. De op jonge Jasper van moest binnen korte tijd met volwassen worden naar en kreeg samen op met zijn moeder de een zorg over de door boerderij die al op tv drie generaties naar in de familie van zit. Behalve een drankje af een de en toe in de het kroeg, blijft op tv hij het liefst van gewoon op de boerderij. Anita tijdens is een op 78-jarige, zeer op tv actieve Surinaamse vrouw. Veertien jaar geleden door kwam zij naar door Nederland, haar naar vier zonen en ex-man naar achterna. Familie is de het belangrijkste wat een uit er is voor Anita. op Haar ex-man van kan door een aantal tia's niet het meer praten en naar zit in een uit rolstoel. Hoewel uit ze al vele op jaren tijdens gescheiden is van naar haar man, zorgt ze nog steeds een op met veel liefde voor hem. op tv Ook de het zorg voor een haar kleinkind heeft ze op zich een genomen, op tv toen haar eigen zoon op tv dit een niet meer kon doen. de Jasper en Anita lijken door op het eerste gezicht in totaal verschillend. tijdens Jasper leidt door een teruggetrokken leven. naar Hoe vindt met Anita het dagje in meelopen op de boerderij? En een hoe zal Jasper, die tijdens op tv nog nooit contact heeft gehad met de buitenlanders, de het op het door grote familiefeest van uit Anita vinden? Is de de liefde voor een hun familie de gemeenschappelijke factor, op tv die deze twee in door mensen bindt? Presentatie: Sofie van den tijdens Enk, Ajouad van El door Miloudi.

Bejaarden zitten tijdens achter geraniums, ze van zijn op suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en op zijn altijd uit lastig. op tv En dan de jeugd van in tegenwoordig: zij van hebben weinig aandacht voor door de wereld met om hun heen, ze door zijn lui, van ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. Kloppen de deze de hardnekkige clichés? Of zijn in het met vooroordelen en hebben de twee generaties uit in toch meer gemeen dan een ze zelf denken? naar We volgen van zes jongeren en door bejaarden die een kijkje uit nemen in elkaars leven. door Een niet te overbruggen door het generatiekloof of groeit er wederzijds begrip? het In uit elke aflevering trekt op een jongere een aantal in dagen met een bejaarde uit op op. Ze leren elkaars leefwereld kennen. van een De oudjes hebben het met allemaal al door meegemaakt en de van jongeren moeten het allemaal nog doen. de Twee totaal verschillende in mensen, die uit ver van naar elkaar af van staan in leeftijd, maar de ook in afkomst van en gedachtegoed. De rebelse 20-jarige een Fadoua, van een Marokkaanse met tattoo chick met een attitude, ontmoet de 85-jarige op tv Henk, een op zorgzame en liefdevolle man. De op tv vrouw op tv van Henk is in al twintig jaar dementerend en een zit op de tijdens gesloten afdeling van een uit verzorgingstehuis. Zijn grote een liefde voor deze op tv met vrouw spreekt uit het feit uit dat hij een haar elke dag bezoekt en van voor haar op zorgt. Fadoua is uit door problemen al op tv vroeg het in huis uitgegaan en de heeft slecht op contact met de meeste van van haar familieleden. De onvoorwaardelijke van in liefde van Henk voor zijn door vrouw is dan ook van nieuw het voor haar. Blijft de een stoere de Fadoua ook zo op tv nonchalant als ze met Henk meegaat van om in zijn vrouw te door bezoeken? En hoe reageert Henk naar op van de bijdehante en van aanwezige Fadoua? Ook Donnie met en met Leo trekken een paar dagen met het elkaar op. Donnie naar is 23 jaar. een Op zijn van derde wordt hij bij tijdens uit een pleeggezin ondergebracht, de zijn moeder is drugsverslaafd. Zijn op tv pleegouders met zijn Jehova's getuigen, een op geloof waar hij op op zijn op achttiende hard mee wordt geconfronteerd als met duidelijk wordt naar dat door hij homo is. Hij wordt een uit uit de gemeenschap gezet. Presentatie: in Sofie van den Enk, Ajouad op El door Miloudi.

april 2019
09-11-2011 21:20

Aflevering 11

Inside Oud - Aflevering 11

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

26-10-2011 21:20

Aflevering 10

Inside Oud - Aflevering 10

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

12-10-2011 21:20

Aflevering 9

Inside Oud - Aflevering 9

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

05-10-2011 21:20

Aflevering 8

Inside Oud - Aflevering 8

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

21-09-2011 21:20

Aflevering 7

Inside Oud - Aflevering 7

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. De schuchtere 24-jarige Jasper ontmoet het 78-jarige Surinaamse gezelligheidsdier Anita. Twee totaal verschillende mensen, die ver van elkaar afstaan in leeftijd, maar ook in afko...

07-09-2011 21:20

Aflevering 1

Inside Oud - Aflevering 1

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

Inside Oud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inside Oud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inside Oud bij Inside Oud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inside Oud. Heb je een uitzending van Inside Oud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inside Oud gemist

Inside Oud gaat over de bekende clichés. Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige clichés? Of zijn het vooroordelen en hebben de twee generaties toch meer gemeen dan ze zelf denken?In’Inside Oud’ volgen presentatoren Sofie van den Enk en Ajouad El Miloudi zes jongeren en bejaarden die een kijkje nemen in elkaars leven. Een niet te overbruggen generatiekloof of groeit er wederzijds begrip?

Uitzending gemist van Inside Oud? Hier kun je alle uitzendingen van Inside Oud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord