Programma gemist?

Zes op jongeren en bejaarden door nemen een kijkje in uit elkaars leven. Presentatie: Sofie in van de den Enk, Ajouad El naar Miloudi.

Bejaarden op zitten achter geraniums, ze zijn van suf, door wereldvreemd, racistisch, ze stinken een en zijn naar altijd lastig. van En dan de jeugd van tegenwoordig: in zij hebben weinig tijdens aandacht in voor de wereld op om hun heen, ze op zijn met lui, ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. een Kloppen deze hardnekkige clichés? met Of zijn het het vooroordelen en uit hebben met de twee generaties toch meer het gemeen tijdens dan ze zelf denken? door We volgen zes jongeren van en in bejaarden die een kijkje door nemen in elkaars leven. op tv Een niet te overbruggen naar generatiekloof met of groeit er wederzijds begrip? een In elke door aflevering trekt op tv een jongere op een aantal dagen met een bejaarde op tv op. Ze tijdens leren elkaars leefwereld met kennen. De oudjes hebben tijdens het allemaal naar al meegemaakt en de een jongeren moeten het het allemaal nog de doen. Twee totaal in verschillende mensen, die ver met van de elkaar af staan in leeftijd, een maar ook in de afkomst en naar gedachtegoed. tijdens De stoere Marokkaanse met Fadoua ontmoet de op tv 85-jarige zorgzame Henk. uit Twee totaal verschillende mensen, op tv die ver van elkaar met afstaan in leeftijd, maar tijdens ook in uit afkomst en gedachtegoed. Hoe op tv groot is de het generatiekloof? Hebben uit Fadoua en Henk misschien op meer de gemeen dan met je in eerste uit instantie zou denken? door De rebelse 20-jarige het Fadoua, een Marokkaanse tattoo chick met met attitude, tijdens ontmoet de 85-jarige Henk, een op tv zorgzame in en liefdevolle man. de De vrouw van Henk is in al een twintig jaar dementerend en tijdens zit op de gesloten op tv afdeling van uit een verzorgingstehuis. Zijn grote in liefde voor naar deze vrouw spreekt in uit het feit op dat uit hij haar elke dag het bezoekt en naar voor haar zorgt. Fadoua is door in problemen al in vroeg het huis uitgegaan uit en heeft met slecht contact met de de meeste van haar het familieleden. door De onvoorwaardelijke liefde van Henk een voor zijn op vrouw is met dan ook nieuw voor haar. van naar Blijft de stoere Fadoua ook zo de nonchalant de als ze met Henk meegaat met om zijn tijdens vrouw te uit bezoeken? En hoe een reageert Henk naar op de bijdehante naar en aanwezige Fadoua? Presentatie: in Sofie van den door Enk, Ajouad El een Miloudi.

Zes met jongeren en bejaarden nemen een naar kijkje tijdens in elkaars leven. naar Presentatie: Sofie een van den Enk, Ajouad op El Miloudi.

Bejaarden zitten met achter geraniums, ze het zijn door suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken op tv en zijn altijd lastig. in En dan naar de met jeugd van tegenwoordig: uit zij hebben weinig aandacht voor het de op wereld om hun heen, tijdens ze zijn lui, de ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. Kloppen van deze op tv hardnekkige clichés? op tv Of zijn het de vooroordelen en hebben de twee generaties door tijdens toch meer gemeen dan uit ze zelf denken? We volgen het zes jongeren en een bejaarden die door een kijkje nemen van in op tv elkaars leven. Een niet te overbruggen naar van generatiekloof of groeit er wederzijds begrip? een In de elke aflevering door trekt een jongere de een aantal dagen met op een bejaarde op. van Ze leren elkaars leefwereld met kennen. naar De oudjes hebben het allemaal al een meegemaakt naar en de jongeren moeten het uit allemaal nog naar doen. in Twee totaal verschillende mensen, die uit ver in van elkaar af staan in leeftijd, in maar ook door in met afkomst en gedachtegoed. De stoere Marokkaanse op Fadoua in ontmoet de 85-jarige naar zorgzame Henk. Twee naar totaal verschillende met mensen, die ver van met elkaar afstaan in leeftijd, de maar ook in afkomst uit en gedachtegoed. Hoe van groot een is de generatiekloof? op Hebben Fadoua en Henk misschien uit meer met gemeen dan je in een eerste de instantie zou denken? De rebelse 20-jarige van Fadoua, een het Marokkaanse tattoo chick het met attitude, ontmoet van de 85-jarige Henk, een het van zorgzame en liefdevolle het man. De vrouw van Henk is de al twintig jaar op tv dementerend en zit op tijdens op de gesloten tijdens afdeling van een verzorgingstehuis. Zijn in grote liefde het voor deze in vrouw spreekt uit het feit naar dat hij tijdens haar elke dag bezoekt en op tv voor haar naar zorgt. Fadoua is door op tv een problemen al vroeg door het huis uitgegaan en heeft door slecht contact met met de in meeste van haar op familieleden. De onvoorwaardelijke liefde van Henk met in voor zijn vrouw is in dan ook nieuw voor op haar. Blijft een de stoere Fadoua op ook zo het nonchalant als ze met Henk meegaat van om het zijn vrouw te door bezoeken? En hoe reageert Henk naar het op de bijdehante en aanwezige van Fadoua? een Presentatie: Sofie van den op tv Enk, Ajouad op El Miloudi.

Zes jongeren en naar bejaarden nemen op tv een kijkje in elkaars naar leven. De schuchtere op 24-jarige Jasper tijdens ontmoet het het 78-jarige Surinaamse van gezelligheidsdier Anita. Twee totaal verschillende mensen, in die op ver van elkaar afstaan in op tv uit leeftijd, maar ook in afkomst naar en gedachtegoed. Hoe door groot is de generatiekloof? op in Hebben Jasper en Anita door misschien meer op tv gemeen dan je in een eerste instantie zou denken? uit Jasper is een geboren en door getogen in Veeningen. een Het overlijden van zijn vader, tien op tv een jaar geleden, heeft een grote met impact in op zijn leven gehad. De op jonge Jasper het moest binnen korte met tijd volwassen worden en kreeg het een samen met zijn tijdens moeder de zorg over de de boerderij die op al drie van generaties in de familie zit. het Behalve een tijdens drankje af en uit toe in naar de kroeg, blijft hij van het liefst gewoon op in de boerderij. met Anita is een de 78-jarige, zeer actieve Surinaamse een vrouw. Veertien jaar geleden op op kwam zij naar Nederland, haar vier van zonen en op tv ex-man achterna. het Familie is het belangrijkste van wat er van is voor Anita. Haar uit ex-man tijdens kan door een met aantal tia's niet meer praten en de zit tijdens in een rolstoel. op Hoewel ze het al vele jaren gescheiden is van op tv haar man, een zorgt ze nog het steeds met de veel liefde voor de hem. Ook de zorg in voor haar op kleinkind heeft ze op zich naar van genomen, toen haar eigen zoon het dit niet meer kon in doen. Jasper en tijdens Anita op tv lijken op het eerste gezicht een tijdens totaal verschillend. Jasper leidt een met teruggetrokken leven. Hoe de vindt Anita op tv het dagje meelopen op de in boerderij? En van hoe zal van Jasper, die een nog nooit contact een heeft gehad met buitenlanders, het op de het grote familiefeest de van Anita vinden? uit de Is de liefde voor hun door familie de gemeenschappelijke factor, tijdens die deze op tv twee mensen door bindt? Presentatie: Sofie in van den door Enk, Ajouad El de Miloudi.

Bejaarden de zitten achter geraniums, op ze zijn op suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken het en zijn altijd lastig. de En dan de op tv jeugd van in tegenwoordig: zij hebben weinig de aandacht voor de met wereld naar om hun uit heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters naar van en hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige in clichés? Of zijn de het vooroordelen het en hebben van de twee generaties toch een meer gemeen op dan ze zelf denken? uit We volgen zes jongeren tijdens en bejaarden een die een de kijkje nemen in de elkaars leven. Een niet te overbruggen op tv generatiekloof of door groeit er wederzijds begrip? op In elke naar aflevering trekt een tijdens jongere een aantal dagen een met een bejaarde naar op tv op. Ze leren elkaars leefwereld kennen. tijdens De oudjes hebben het het allemaal een al door meegemaakt en de jongeren moeten met het allemaal nog doen. een Twee naar totaal verschillende mensen, die ver met van elkaar af op tv staan op tv in leeftijd, op tv maar ook in afkomst naar en gedachtegoed. het De rebelse 20-jarige Fadoua, op tv een Marokkaanse tattoo chick met van attitude, uit ontmoet de 85-jarige de Henk, een zorgzame en liefdevolle van met man. De vrouw met van Henk is al uit twintig jaar uit dementerend en zit op van de gesloten afdeling van een met verzorgingstehuis. Zijn van grote een liefde voor deze de vrouw spreekt uit het het feit dat het hij haar elke dag bezoekt en de voor haar zorgt. tijdens Fadoua is door van op problemen al vroeg het huis op uitgegaan en met heeft slecht contact naar met de meeste van tijdens haar familieleden. De onvoorwaardelijke een een liefde van Henk een voor zijn vrouw is dan van ook op tv nieuw voor haar. Blijft de tijdens stoere Fadoua ook zo in nonchalant als ze uit met Henk meegaat van om zijn het vrouw in te bezoeken? En op hoe reageert Henk op de bijdehante door en aanwezige tijdens Fadoua? Ook uit Donnie en uit Leo trekken een paar dagen met uit elkaar op. uit Donnie is 23 in jaar. Op zijn van derde de wordt hij bij een van pleeggezin ondergebracht, zijn moeder is van drugsverslaafd. Zijn pleegouders het zijn een Jehova's getuigen, een geloof waar met hij van op zijn achttiende tijdens hard mee wordt geconfronteerd tijdens als duidelijk wordt dat van de hij homo is. Hij wordt op tv uit de het gemeenschap gezet. tijdens Presentatie: Sofie van den Enk, in Ajouad van El Miloudi.

augustus 2019
09-11-2011 21:20

Aflevering 11

Inside Oud - Aflevering 11

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

26-10-2011 21:20

Aflevering 10

Inside Oud - Aflevering 10

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

12-10-2011 21:20

Aflevering 9

Inside Oud - Aflevering 9

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

05-10-2011 21:20

Aflevering 8

Inside Oud - Aflevering 8

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

21-09-2011 21:20

Aflevering 7

Inside Oud - Aflevering 7

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. De schuchtere 24-jarige Jasper ontmoet het 78-jarige Surinaamse gezelligheidsdier Anita. Twee totaal verschillende mensen, die ver van elkaar afstaan in leeftijd, maar ook in afko...

07-09-2011 21:20

Aflevering 1

Inside Oud - Aflevering 1

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

Inside Oud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inside Oud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inside Oud bij Inside Oud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inside Oud. Heb je een uitzending van Inside Oud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inside Oud gemist

Inside Oud gaat over de bekende clichés. Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige clichés? Of zijn het vooroordelen en hebben de twee generaties toch meer gemeen dan ze zelf denken?In’Inside Oud’ volgen presentatoren Sofie van den Enk en Ajouad El Miloudi zes jongeren en bejaarden die een kijkje nemen in elkaars leven. Een niet te overbruggen generatiekloof of groeit er wederzijds begrip?

Uitzending gemist van Inside Oud? Hier kun je alle uitzendingen van Inside Oud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord