Programma gemist?

Zes een jongeren en bejaarden nemen tijdens een kijkje van in elkaars leven. Presentatie: de Sofie van op tv den Enk, Ajouad El in Miloudi.

Bejaarden zitten op achter geraniums, het ze zijn suf, op tv wereldvreemd, racistisch, ze door stinken en zijn in altijd lastig. En dan de naar jeugd van tegenwoordig: van zij hebben weinig op het aandacht voor de wereld naar om hun op tv heen, ze zijn lui, door ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. door Kloppen deze in hardnekkige clichés? tijdens Of zijn het vooroordelen en hebben tijdens de twee op tv generaties toch op meer gemeen dan ze door zelf denken? We volgen op zes jongeren en het bejaarden die tijdens een kijkje nemen op tv in in elkaars leven. Een niet tijdens te overbruggen op generatiekloof of groeit door er wederzijds begrip? In elke de aflevering trekt een jongere tijdens een het aantal dagen de met een bejaarde op. Ze leren een een elkaars leefwereld kennen. met De oudjes hebben het allemaal een al meegemaakt een en de van jongeren moeten het allemaal nog doen. een Twee uit totaal verschillende het mensen, die ver van elkaar af naar staan in leeftijd, tijdens maar van ook in afkomst en naar gedachtegoed. De stoere van Marokkaanse Fadoua ontmoet de van op 85-jarige zorgzame Henk. Twee totaal op tv verschillende op mensen, die ver van elkaar afstaan uit in leeftijd, maar uit ook met in afkomst en gedachtegoed. Hoe door groot is de op een generatiekloof? Hebben Fadoua en door Henk misschien meer gemeen dan door het je in eerste instantie zou tijdens denken? uit De rebelse 20-jarige met Fadoua, een Marokkaanse tattoo chick uit met attitude, ontmoet het de 85-jarige Henk, tijdens een zorgzame en tijdens liefdevolle naar man. De vrouw van Henk is de al twintig tijdens jaar dementerend in en zit een op de gesloten het afdeling van een het verzorgingstehuis. Zijn grote naar liefde voor deze vrouw spreekt uit tijdens het feit op dat hij uit haar elke dag tijdens bezoekt en voor haar zorgt. op tv Fadoua is door de problemen al vroeg door het huis naar uitgegaan en heeft tijdens slecht contact het met de meeste van tijdens haar familieleden. met De onvoorwaardelijke liefde van van Henk van voor zijn vrouw is dan in ook de nieuw voor haar. Blijft de met stoere Fadoua ook tijdens zo nonchalant als de ze de met Henk meegaat om in zijn vrouw de te bezoeken? En door hoe reageert Henk op naar de bijdehante tijdens en aanwezige Fadoua? in Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad een El de Miloudi.

Zes het jongeren en bejaarden nemen in een kijkje op tv in elkaars leven. Presentatie: Sofie een van den uit Enk, Ajouad El door Miloudi.

Bejaarden zitten de achter geraniums, ze op zijn suf, wereldvreemd, racistisch, een ze stinken en op tv zijn altijd lastig. de En dan de naar jeugd van door tegenwoordig: zij hebben weinig naar aandacht voor op de wereld met om hun heen, door ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters van en op tv hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige clichés? tijdens van Of zijn het vooroordelen en hebben door de twee van generaties toch meer gemeen naar dan op ze zelf in denken? We volgen zes tijdens jongeren en bejaarden die een een kijkje nemen op tv in elkaars leven. Een uit niet naar te overbruggen generatiekloof of groeit op tv uit er wederzijds begrip? op In elke aflevering trekt een jongere uit een de aantal dagen de met een bejaarde op. van Ze leren elkaars leefwereld kennen. naar op tv De oudjes hebben het allemaal al uit meegemaakt en in de jongeren moeten met het door allemaal nog doen. Twee naar totaal verschillende mensen, die naar ver van elkaar af een staan op in leeftijd, maar ook in met afkomst en gedachtegoed. van met De stoere Marokkaanse Fadoua ontmoet de op tv 85-jarige uit zorgzame Henk. naar Twee totaal verschillende mensen, die ver uit met van elkaar afstaan in tijdens leeftijd, maar ook in afkomst uit en gedachtegoed. Hoe tijdens het groot is de generatiekloof? door Hebben Fadoua met en Henk misschien de meer gemeen dan je in eerste door instantie zou denken? een De tijdens rebelse 20-jarige Fadoua, een een Marokkaanse tattoo naar chick met attitude, ontmoet de naar 85-jarige op Henk, een zorgzame tijdens en liefdevolle een man. De vrouw van op tv Henk is op tv al twintig jaar dementerend en het zit op tijdens de gesloten in afdeling van een verzorgingstehuis. Zijn grote van liefde op voor deze vrouw spreekt tijdens uit uit het feit dat hij haar het elke de dag bezoekt en voor naar haar zorgt. Fadoua is door door problemen al uit vroeg het met huis uitgegaan het en heeft slecht met contact met de meeste van door haar familieleden. een De onvoorwaardelijke liefde op van Henk voor zijn vrouw tijdens is dan ook met nieuw voor haar. in Blijft de stoere een Fadoua van ook zo de nonchalant als ze door met Henk meegaat naar om zijn vrouw te bezoeken? een En uit hoe reageert Henk op op de bijdehante en door aanwezige Fadoua? Presentatie: Sofie van van den op Enk, Ajouad van El Miloudi.

Zes jongeren naar en bejaarden naar nemen een kijkje tijdens in elkaars leven. op tv De schuchtere op tv 24-jarige Jasper ontmoet het 78-jarige Surinaamse tijdens gezelligheidsdier Anita. Twee van totaal in verschillende mensen, die ver van van op elkaar afstaan in leeftijd, tijdens maar ook door in afkomst en gedachtegoed. Hoe tijdens groot is de generatiekloof? naar Hebben Jasper van en Anita op misschien meer gemeen van dan je in in eerste instantie zou op denken? Jasper is van geboren en getogen in Veeningen. tijdens Het overlijden het van zijn door vader, tien jaar geleden, heeft het een van grote impact op van zijn leven op gehad. De jonge Jasper moest binnen in korte tijd volwassen naar door worden en kreeg samen van met zijn moeder een de zorg over de tijdens boerderij die op tv al drie generaties in de op tv familie naar zit. Behalve op tv een drankje af en toe met in de kroeg, blijft door hij het liefst tijdens gewoon op de uit boerderij. Anita tijdens is uit een 78-jarige, zeer actieve Surinaamse van vrouw. van Veertien jaar geleden kwam zij naar tijdens Nederland, haar in vier zonen en ex-man een achterna. het Familie is het het belangrijkste wat er is voor uit van Anita. Haar ex-man kan door een door aantal tia's niet van meer praten en uit zit in een in rolstoel. tijdens Hoewel ze al het vele jaren gescheiden is de van haar man, zorgt in ze nog steeds op met veel liefde uit voor de hem. Ook uit de zorg voor haar kleinkind de heeft ze op een zich genomen, het toen haar eigen zoon dit door niet in meer kon het doen. Jasper en Anita lijken op tv op met het eerste gezicht totaal verschillend. Jasper van leidt een teruggetrokken in leven. Hoe een vindt Anita van het dagje meelopen op van de een boerderij? En hoe de zal Jasper, die nog nooit contact naar heeft op tv gehad met op tv buitenlanders, het op het in grote familiefeest van Anita vinden? op door Is de liefde voor van hun familie de de gemeenschappelijke factor, de die deze twee mensen tijdens bindt? Presentatie: op Sofie van den Enk, naar Ajouad El op Miloudi.

Bejaarden zitten achter een met geraniums, ze zijn naar suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken tijdens en zijn in altijd lastig. En dan de het jeugd van van tegenwoordig: zij hebben door weinig aandacht voor van de wereld van om hun een heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters van en door hondsbrutaal. Kloppen deze tijdens hardnekkige clichés? Of zijn tijdens het door vooroordelen en hebben een de twee generaties toch meer gemeen tijdens op tv dan ze zelf denken? We volgen door een zes jongeren en met bejaarden die een kijkje een nemen in elkaars het leven. Een tijdens niet te overbruggen tijdens generatiekloof of groeit er wederzijds begrip? het In elke op tv aflevering trekt een door jongere een aantal dagen in met een met bejaarde op. een Ze leren elkaars leefwereld van kennen. De oudjes hebben het het allemaal met al meegemaakt naar en de jongeren een moeten het van allemaal nog doen. Twee totaal in verschillende van mensen, die ver van elkaar af tijdens staan in in leeftijd, maar met ook in afkomst en gedachtegoed. op tv De naar rebelse 20-jarige Fadoua, een Marokkaanse het tattoo chick met het attitude, ontmoet op tv de 85-jarige Henk, de een zorgzame en liefdevolle de man. uit De vrouw van Henk is van al twintig jaar de in dementerend en zit op de gesloten het afdeling van tijdens een verzorgingstehuis. het Zijn grote liefde voor deze tijdens vrouw spreekt uit uit het een feit dat hij naar haar elke dag bezoekt en van voor tijdens haar zorgt. Fadoua uit is door problemen al vroeg tijdens naar het huis uitgegaan en heeft slecht tijdens op contact met de meeste van haar op tv familieleden. De door onvoorwaardelijke liefde van van Henk voor zijn vrouw door met is dan ook nieuw van voor haar. Blijft tijdens de stoere Fadoua ook in zo nonchalant als ze van met het Henk meegaat om zijn vrouw de het te bezoeken? En hoe reageert in Henk op de bijdehante het en aanwezige Fadoua? een Ook Donnie en naar Leo op tv trekken een paar dagen de met het elkaar op. Donnie is 23 jaar. in Op op zijn derde wordt hij bij uit een pleeggezin op tv ondergebracht, zijn tijdens moeder is drugsverslaafd. Zijn pleegouders uit zijn Jehova's uit getuigen, een geloof naar waar hij door op zijn achttiende hard mee op tv in wordt geconfronteerd als duidelijk tijdens wordt dat op hij homo is. Hij wordt uit in de gemeenschap op gezet. op Presentatie: Sofie van den het Enk, Ajouad El op tv Miloudi.

januari 2019
09-11-2011 21:20

Aflevering 11

Inside Oud - Aflevering 11

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

26-10-2011 21:20

Aflevering 10

Inside Oud - Aflevering 10

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

12-10-2011 21:20

Aflevering 9

Inside Oud - Aflevering 9

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

05-10-2011 21:20

Aflevering 8

Inside Oud - Aflevering 8

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

21-09-2011 21:20

Aflevering 7

Inside Oud - Aflevering 7

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. De schuchtere 24-jarige Jasper ontmoet het 78-jarige Surinaamse gezelligheidsdier Anita. Twee totaal verschillende mensen, die ver van elkaar afstaan in leeftijd, maar ook in afko...

07-09-2011 21:20

Aflevering 1

Inside Oud - Aflevering 1

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

Inside Oud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inside Oud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inside Oud bij Inside Oud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inside Oud. Heb je een uitzending van Inside Oud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inside Oud gemist

Inside Oud gaat over de bekende clichés. Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige clichés? Of zijn het vooroordelen en hebben de twee generaties toch meer gemeen dan ze zelf denken?In’Inside Oud’ volgen presentatoren Sofie van den Enk en Ajouad El Miloudi zes jongeren en bejaarden die een kijkje nemen in elkaars leven. Een niet te overbruggen generatiekloof of groeit er wederzijds begrip?

Uitzending gemist van Inside Oud? Hier kun je alle uitzendingen van Inside Oud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord