Programma gemist?

Zes uit jongeren en bejaarden nemen een op tv kijkje in uit elkaars uit leven. Presentatie: Sofie van den naar Enk, Ajouad El een Miloudi.

Bejaarden naar zitten achter geraniums, ze zijn uit in suf, wereldvreemd, racistisch, ze de stinken en op tv zijn altijd lastig. En dan de van jeugd van naar tegenwoordig: zij hebben door weinig aandacht voor uit de wereld om hun in heen, ze zijn het lui, met ongeïnteresseerde betweters en een hondsbrutaal. Kloppen deze naar hardnekkige clichés? Of zijn het het uit vooroordelen en hebben de twee generaties op toch in meer gemeen dan in ze zelf denken? We uit volgen zes op tv jongeren en bejaarden die een door kijkje nemen naar in elkaars leven. Een op niet te overbruggen op tv het generatiekloof of groeit er wederzijds begrip? tijdens In het elke aflevering door trekt een jongere een op tv aantal dagen uit met een bejaarde op. Ze de leren elkaars leefwereld kennen. door De uit oudjes hebben het allemaal al naar meegemaakt een en de met jongeren moeten het door allemaal nog doen. Twee door totaal verschillende mensen, die ver tijdens van op elkaar af staan in een leeftijd, met maar ook in afkomst en gedachtegoed. de De stoere met Marokkaanse Fadoua ontmoet de de 85-jarige de zorgzame Henk. tijdens Twee totaal verschillende uit mensen, die ver van elkaar door afstaan tijdens in leeftijd, maar een ook in afkomst en gedachtegoed. Hoe met groot tijdens is de generatiekloof? Hebben Fadoua van door en Henk misschien naar meer gemeen dan van je in eerste met instantie zou denken? De rebelse 20-jarige in naar Fadoua, een Marokkaanse tattoo chick met in attitude, op tv ontmoet de het 85-jarige Henk, een tijdens zorgzame en liefdevolle man. tijdens De vrouw de van Henk is de al twintig jaar de dementerend en zit op de de gesloten met afdeling van een verzorgingstehuis. in Zijn grote de liefde voor deze door vrouw spreekt uit het feit tijdens dat hij haar door elke dag bezoekt de en voor haar op zorgt. Fadoua is door van problemen al door vroeg tijdens het huis uitgegaan en met heeft slecht op tv contact met de meeste van naar haar familieleden. De in onvoorwaardelijke het liefde van Henk voor zijn vrouw een is dan ook in met nieuw voor haar. de Blijft de stoere Fadoua ook door zo nonchalant naar als ze met Henk meegaat in om zijn vrouw het te bezoeken? En op tv hoe reageert Henk van op in de bijdehante in en aanwezige Fadoua? Presentatie: Sofie van op den Enk, met Ajouad El door Miloudi.

Zes een jongeren en op tv bejaarden nemen een kijkje in elkaars het leven. Presentatie: door Sofie van den met Enk, uit Ajouad El Miloudi.

Bejaarden zitten achter van geraniums, naar ze zijn suf, met wereldvreemd, racistisch, ze van stinken en uit zijn altijd lastig. met En dan de het jeugd van tegenwoordig: zij naar hebben weinig aandacht uit voor de met wereld om hun door heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde het betweters met en hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige clichés? tijdens Of tijdens zijn het vooroordelen en in hebben de twee generaties uit toch meer van gemeen dan ze op tv zelf denken? We volgen op zes jongeren op tv en met bejaarden die een kijkje nemen in naar elkaars door leven. Een niet te met overbruggen generatiekloof tijdens of groeit op tv er wederzijds begrip? op In elke aflevering trekt een met jongere met een aantal dagen met tijdens een bejaarde op. het Ze leren elkaars naar leefwereld kennen. in De oudjes hebben het allemaal al op de meegemaakt en de het jongeren moeten het allemaal nog doen. een Twee totaal verschillende op mensen, uit die ver van elkaar af van het staan in leeftijd, met maar ook in afkomst en op gedachtegoed. op De stoere Marokkaanse Fadoua ontmoet de uit tijdens 85-jarige zorgzame Henk. Twee totaal door verschillende mensen, die van ver van elkaar in afstaan een in leeftijd, maar ook uit in afkomst en uit gedachtegoed. Hoe groot naar is de met generatiekloof? Hebben Fadoua en Henk misschien uit meer gemeen naar dan je in de eerste instantie zou denken? op tv De rebelse tijdens 20-jarige Fadoua, een Marokkaanse op tattoo chick met op op tv attitude, ontmoet de 85-jarige op tv Henk, een zorgzame en liefdevolle tijdens man. de De vrouw van Henk is een al twintig jaar door op dementerend en zit op de naar gesloten op tv afdeling van een verzorgingstehuis. Zijn grote uit in liefde voor deze vrouw een spreekt uit het feit van dat hij het haar elke dag bezoekt uit en voor in haar zorgt. op tv Fadoua is door problemen al vroeg naar het huis uitgegaan het en heeft van slecht contact met op de met meeste van haar familieleden. De uit onvoorwaardelijke liefde van Henk van voor zijn vrouw met is dan ook op tv nieuw voor haar. tijdens in Blijft de stoere Fadoua van ook zo nonchalant op tv als ze met Henk op tv meegaat om naar zijn vrouw te uit bezoeken? En hoe reageert Henk de op de bijdehante van en aanwezige met Fadoua? op tv Presentatie: Sofie van den met Enk, Ajouad El de Miloudi.

Zes naar jongeren en bejaarden nemen met een kijkje naar in elkaars leven. De van schuchtere 24-jarige Jasper ontmoet de het 78-jarige met Surinaamse gezelligheidsdier Anita. Twee naar een totaal verschillende mensen, naar die ver van elkaar tijdens afstaan in een leeftijd, maar ook in afkomst en een gedachtegoed. Hoe de groot op is de generatiekloof? Hebben Jasper tijdens en Anita misschien meer door in gemeen dan je in eerste het instantie zou van denken? Jasper is uit geboren en getogen in in Veeningen. Het overlijden van van zijn uit vader, tien uit jaar geleden, heeft een van grote impact op zijn een leven gehad. van De jonge naar Jasper moest binnen korte tijd van volwassen worden en kreeg op tv tijdens samen met zijn met moeder de zorg over naar de boerderij die al drie van generaties met in de familie zit. Behalve in een drankje af de en toe in door tijdens de kroeg, blijft uit hij het liefst gewoon op de uit boerderij. Anita is met een 78-jarige, op zeer actieve Surinaamse in vrouw. Veertien jaar geleden van kwam zij naar in Nederland, op tv haar vier uit zonen en ex-man achterna. Familie in is het belangrijkste door wat er is voor een Anita. Haar ex-man tijdens kan het door een aantal door tia's niet meer met praten en zit van in een een rolstoel. Hoewel ze al vele uit jaren gescheiden is door van haar man, zorgt op ze op nog steeds met van veel liefde voor hem. Ook tijdens de zorg het voor haar de kleinkind heeft ze op zich het genomen, toen haar van naar eigen zoon dit niet op tv meer kon doen. uit Jasper en Anita door lijken op de het eerste gezicht totaal verschillend. Jasper op leidt op een teruggetrokken leven. Hoe vindt een Anita het het dagje meelopen op de naar boerderij? En een hoe zal Jasper, die van nog nooit op contact heeft gehad naar met buitenlanders, het op uit het grote op tv familiefeest van op tv Anita vinden? Is naar de liefde voor hun op familie de gemeenschappelijke een factor, die deze op tv twee mensen naar bindt? Presentatie: in Sofie van den Enk, Ajouad tijdens El door Miloudi.

Bejaarden zitten tijdens achter geraniums, naar ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, met ze stinken op tv en zijn van altijd lastig. En tijdens dan de naar jeugd van tegenwoordig: zij het hebben weinig aandacht op tv voor de wereld door om hun heen, ze met zijn lui, ongeïnteresseerde betweters het en hondsbrutaal. Kloppen in deze van hardnekkige clichés? Of uit zijn het vooroordelen naar en hebben de de twee generaties toch het meer gemeen op dan ze zelf denken? We volgen op zes jongeren en uit bejaarden die een door kijkje nemen in in uit elkaars leven. Een niet te door overbruggen generatiekloof of groeit op tv er door wederzijds begrip? In door elke aflevering trekt een jongere door een aantal het dagen met van een bejaarde op. Ze leren tijdens elkaars leefwereld kennen. met De de oudjes hebben een het allemaal al meegemaakt en de tijdens in jongeren moeten het allemaal nog met doen. Twee totaal door verschillende mensen, die ver uit van elkaar op tv af staan uit in leeftijd, maar ook in op afkomst van en gedachtegoed. De rebelse 20-jarige het met Fadoua, een Marokkaanse tattoo door chick met attitude, op tv ontmoet de 85-jarige Henk, een van zorgzame en liefdevolle in met man. De vrouw van Henk is de het al twintig jaar dementerend en uit zit op de uit gesloten een afdeling van een verzorgingstehuis. Zijn grote het liefde voor de deze vrouw spreekt uit uit het in feit dat hij haar met elke dag bezoekt op en voor haar zorgt. naar Fadoua is door van problemen door al vroeg het huis uitgegaan met en de heeft slecht contact naar met de meeste van van haar familieleden. De in onvoorwaardelijke liefde uit van Henk voor zijn vrouw een is met dan ook nieuw voor haar. de Blijft de tijdens stoere Fadoua ook zo van nonchalant als ze op tv met Henk op meegaat om zijn vrouw door met te bezoeken? En door hoe reageert Henk op de naar bijdehante en van aanwezige Fadoua? Ook Donnie van en Leo een trekken een paar dagen met het door elkaar op. Donnie is 23 jaar. het Op zijn op derde wordt hij naar bij een pleeggezin ondergebracht, op tv zijn een moeder is op tv drugsverslaafd. Zijn pleegouders zijn Jehova's getuigen, door een op tv geloof waar hij op van zijn achttiende in hard mee een wordt geconfronteerd als duidelijk met wordt dat hij door homo is. de Hij wordt uit de gemeenschap tijdens gezet. Presentatie: de Sofie van den Enk, op tv Ajouad El van Miloudi.

november 2018
09-11-2011 21:20

Aflevering 11

Inside Oud - Aflevering 11

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

26-10-2011 21:20

Aflevering 10

Inside Oud - Aflevering 10

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

12-10-2011 21:20

Aflevering 9

Inside Oud - Aflevering 9

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

05-10-2011 21:20

Aflevering 8

Inside Oud - Aflevering 8

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

21-09-2011 21:20

Aflevering 7

Inside Oud - Aflevering 7

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. De schuchtere 24-jarige Jasper ontmoet het 78-jarige Surinaamse gezelligheidsdier Anita. Twee totaal verschillende mensen, die ver van elkaar afstaan in leeftijd, maar ook in afko...

07-09-2011 21:20

Aflevering 1

Inside Oud - Aflevering 1

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

Inside Oud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inside Oud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inside Oud bij Inside Oud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inside Oud. Heb je een uitzending van Inside Oud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inside Oud gemist

Inside Oud gaat over de bekende clichés. Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige clichés? Of zijn het vooroordelen en hebben de twee generaties toch meer gemeen dan ze zelf denken?In’Inside Oud’ volgen presentatoren Sofie van den Enk en Ajouad El Miloudi zes jongeren en bejaarden die een kijkje nemen in elkaars leven. Een niet te overbruggen generatiekloof of groeit er wederzijds begrip?

Uitzending gemist van Inside Oud? Hier kun je alle uitzendingen van Inside Oud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord