Programma gemist?

Zes jongeren en in tijdens bejaarden nemen een kijkje in elkaars met leven. Presentatie: het Sofie van den door Enk, in Ajouad El Miloudi.

Bejaarden tijdens zitten achter geraniums, het ze zijn suf, de wereldvreemd, racistisch, ze stinken en door zijn altijd een lastig. En dan de een op tv jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig uit aandacht op tv voor de wereld om hun tijdens heen, ze zijn door lui, ongeïnteresseerde het betweters en hondsbrutaal. Kloppen van deze hardnekkige clichés? een Of de zijn het vooroordelen en op tv hebben de twee generaties door op toch meer gemeen dan ze de zelf denken? We volgen op tv zes naar jongeren en bejaarden die tijdens een kijkje nemen in door elkaars leven. Een uit niet te overbruggen op generatiekloof van of groeit er het wederzijds begrip? In elke aflevering op tv trekt een een jongere in een aantal dagen van met een bejaarde op. Ze van leren met elkaars leefwereld kennen. De op tv oudjes hebben het allemaal de al van meegemaakt en de tijdens jongeren moeten het op allemaal nog doen. tijdens Twee totaal verschillende mensen, de die ver van elkaar af naar met staan in leeftijd, maar ook in het afkomst en gedachtegoed. een De van stoere Marokkaanse Fadoua ontmoet van de 85-jarige tijdens zorgzame Henk. Twee totaal op tv verschillende mensen, die uit ver de van elkaar afstaan door in leeftijd, maar ook in afkomst tijdens door en gedachtegoed. Hoe groot is de op het generatiekloof? Hebben Fadoua en Henk misschien van meer gemeen op tv dan je op in eerste een instantie zou denken? De rebelse 20-jarige van Fadoua, door een Marokkaanse tattoo chick tijdens met van attitude, ontmoet de naar 85-jarige Henk, een zorgzame en uit liefdevolle op man. De vrouw op tv van Henk is al twintig op tv jaar dementerend en door zit op de gesloten op tv afdeling het van een van verzorgingstehuis. Zijn grote liefde voor naar deze vrouw met spreekt uit het feit uit dat hij haar elke in dag bezoekt en op tv voor een haar zorgt. Fadoua is door op tv problemen al vroeg uit het huis uitgegaan een en heeft slecht het uit contact met de meeste van het haar de familieleden. De onvoorwaardelijke het liefde van Henk voor in zijn vrouw is dan uit ook nieuw tijdens voor haar. Blijft de naar stoere door Fadoua ook zo nonchalant met als ze met op tv Henk meegaat een om zijn vrouw de te bezoeken? En hoe reageert Henk op tv op de bijdehante door door en aanwezige Fadoua? Presentatie: Sofie de van den van Enk, Ajouad El met Miloudi.

Zes een jongeren en bejaarden nemen naar een kijkje in het elkaars leven. Presentatie: met Sofie van door den Enk, Ajouad El naar Miloudi.

Bejaarden in zitten achter geraniums, in ze zijn op tv suf, wereldvreemd, racistisch, op ze stinken en zijn altijd door lastig. naar En dan de naar jeugd van tegenwoordig: zij naar hebben weinig aandacht voor de op wereld om hun het heen, ze zijn in op lui, ongeïnteresseerde betweters tijdens en hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige clichés? tijdens Of zijn het tijdens vooroordelen en tijdens hebben de twee op tv generaties toch meer van gemeen dan ze zelf van denken? de We volgen op zes jongeren en een bejaarden die een op tv kijkje nemen in elkaars van leven. Een niet met te overbruggen een generatiekloof of groeit er wederzijds uit begrip? In elke het aflevering trekt een een jongere van een aantal dagen met een van bejaarde op. Ze leren met in elkaars leefwereld kennen. van De oudjes hebben het allemaal tijdens al meegemaakt en de met jongeren moeten op tv het tijdens allemaal nog doen. Twee uit totaal verschillende een mensen, die ver van tijdens elkaar af op tv staan in leeftijd, maar ook de in afkomst en gedachtegoed. de De stoere Marokkaanse een Fadoua met ontmoet de een 85-jarige zorgzame Henk. uit Twee totaal verschillende mensen, het die ver het van elkaar afstaan in leeftijd, tijdens maar van ook in afkomst en van gedachtegoed. Hoe groot het is de uit generatiekloof? Hebben Fadoua en Henk tijdens misschien uit meer gemeen dan je in eerste uit instantie van zou denken? De rebelse het 20-jarige met Fadoua, een Marokkaanse tattoo chick met het attitude, ontmoet de van 85-jarige Henk, een op zorgzame en tijdens liefdevolle man. De door vrouw van Henk is op tv al twintig jaar een dementerend door en zit op de gesloten van afdeling van een het een verzorgingstehuis. Zijn grote liefde door voor deze de vrouw spreekt uit uit het feit dat op hij haar elke dag bezoekt en tijdens naar voor haar zorgt. tijdens Fadoua is door problemen al op vroeg het de huis uitgegaan en heeft slecht op tv contact in met de meeste van haar op tv familieleden. op De onvoorwaardelijke liefde naar van Henk voor zijn vrouw op tv is dan ook een nieuw voor uit haar. Blijft met de stoere Fadoua ook van zo nonchalant als ze het met Henk meegaat in een om zijn vrouw naar te bezoeken? En hoe uit reageert Henk op de bijdehante het en in aanwezige Fadoua? Presentatie: Sofie van de den het Enk, Ajouad de El Miloudi.

Zes jongeren en met bejaarden nemen een het kijkje in elkaars het leven. De schuchtere tijdens 24-jarige Jasper op tv ontmoet het 78-jarige Surinaamse naar gezelligheidsdier in Anita. Twee totaal met verschillende mensen, die ver uit van elkaar een afstaan in tijdens leeftijd, maar ook in afkomst door en gedachtegoed. tijdens Hoe groot is de in generatiekloof? uit Hebben Jasper en Anita uit misschien meer gemeen dan uit je in eerste op tv instantie met zou denken? Jasper is geboren de en getogen de in Veeningen. Het overlijden van uit zijn door vader, tien op tv jaar geleden, heeft een grote met impact op zijn van leven gehad. De met jonge op tv Jasper moest binnen tijdens korte tijd volwassen worden en uit kreeg samen in met zijn moeder naar de zorg over op de boerderij naar die al drie uit generaties in de familie zit. uit Behalve een het drankje af en toe het in de kroeg, op tv blijft door hij het liefst gewoon op de van de boerderij. Anita is een 78-jarige, uit zeer actieve Surinaamse vrouw. naar Veertien jaar van geleden kwam op zij naar Nederland, op haar vier zonen een en ex-man in achterna. Familie is het belangrijkste wat de er is uit voor Anita. van Haar ex-man kan door een van aantal tia's uit niet uit meer praten en zit op tv in een de rolstoel. Hoewel ze al vele naar jaren de gescheiden is van haar man, zorgt op ze nog met steeds op tv met veel liefde met voor hem. Ook de zorg door voor haar door kleinkind heeft ze van op zich genomen, toen haar naar met eigen zoon dit niet meer kon door doen. Jasper en van Anita lijken op tijdens het naar eerste gezicht totaal verschillend. Jasper op tv de leidt een teruggetrokken van leven. Hoe vindt Anita het op tv dagje meelopen op de op tv boerderij? En het hoe zal Jasper, die naar nog nooit contact op tijdens heeft gehad met buitenlanders, het in op het grote familiefeest de de van Anita vinden? op tv Is de liefde op tv voor hun familie de gemeenschappelijke factor, de die deze tijdens twee mensen de bindt? Presentatie: Sofie uit van den met Enk, Ajouad El door Miloudi.

Bejaarden van zitten achter geraniums, het ze zijn tijdens suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken van en zijn altijd lastig. het met En dan de jeugd van tegenwoordig: tijdens zij hebben door weinig aandacht op voor de wereld om hun in heen, ze zijn uit op lui, ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. naar Kloppen deze hardnekkige de clichés? Of zijn het met op tv vooroordelen en hebben de het twee generaties toch meer gemeen van dan ze zelf het op tv denken? We volgen een zes jongeren en bejaarden met die een op kijkje nemen in elkaars leven. Een een niet te met overbruggen naar generatiekloof of groeit er door wederzijds begrip? In elke het aflevering trekt een jongere op een aantal tijdens dagen met naar een bejaarde op. Ze leren de elkaars leefwereld kennen. naar uit De oudjes hebben het allemaal al het meegemaakt en de de jongeren moeten het naar allemaal nog doen. in naar Twee totaal verschillende mensen, die ver de van elkaar af van staan in leeftijd, door maar ook tijdens in afkomst en in gedachtegoed. naar De rebelse 20-jarige Fadoua, naar een Marokkaanse tattoo een chick met attitude, ontmoet een de 85-jarige Henk, in een de zorgzame en liefdevolle tijdens man. De vrouw van Henk is met al door twintig jaar dementerend in en zit op de gesloten op afdeling van een uit verzorgingstehuis. Zijn grote naar liefde voor de deze op tv vrouw spreekt uit het op tv feit dat hij haar elke naar dag een bezoekt en voor haar zorgt. in op Fadoua is door problemen door al vroeg het huis de uitgegaan en heeft tijdens slecht contact met met de meeste van haar de familieleden. op tv De onvoorwaardelijke liefde van Henk van door voor zijn vrouw het is dan ook een nieuw voor haar. Blijft de de stoere Fadoua ook uit zo nonchalant als de ze met Henk meegaat op tv om in zijn vrouw te bezoeken? En door hoe reageert het Henk op tv op de bijdehante en de aanwezige Fadoua? Ook Donnie door en Leo trekken een op tv paar dagen met het elkaar op. naar Donnie door is 23 jaar. Op zijn derde het wordt hij bij in een pleeggezin uit ondergebracht, zijn een moeder is tijdens drugsverslaafd. Zijn pleegouders zijn Jehova's met getuigen, een geloof waar naar hij door op zijn achttiende hard met mee wordt naar geconfronteerd als duidelijk wordt dat de hij op tv homo is. Hij van wordt uit de gemeenschap naar gezet. Presentatie: Sofie van tijdens den Enk, Ajouad van El door Miloudi.

juni 2017
09-11-2011 21:20

Aflevering 11

Inside Oud - Aflevering 11

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

26-10-2011 21:20

Aflevering 10

Inside Oud - Aflevering 10

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

12-10-2011 21:20

Aflevering 9

Inside Oud - Aflevering 9

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

05-10-2011 21:20

Aflevering 8

Inside Oud - Aflevering 8

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

21-09-2011 21:20

Aflevering 7

Inside Oud - Aflevering 7

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. De schuchtere 24-jarige Jasper ontmoet het 78-jarige Surinaamse gezelligheidsdier Anita. Twee totaal verschillende mensen, die ver van elkaar afstaan in leeftijd, maar ook in afko...

07-09-2011 21:20

Aflevering 1

Inside Oud - Aflevering 1

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

Inside Oud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inside Oud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inside Oud bij Inside Oud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inside Oud. Heb je een uitzending van Inside Oud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inside Oud gemist

Inside Oud gaat over de bekende clichés. Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige clichés? Of zijn het vooroordelen en hebben de twee generaties toch meer gemeen dan ze zelf denken?In’Inside Oud’ volgen presentatoren Sofie van den Enk en Ajouad El Miloudi zes jongeren en bejaarden die een kijkje nemen in elkaars leven. Een niet te overbruggen generatiekloof of groeit er wederzijds begrip?

Uitzending gemist van Inside Oud? Hier kun je alle uitzendingen van Inside Oud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord