Programma gemist?

Zes van jongeren en van bejaarden nemen een kijkje in uit elkaars leven. Presentatie: Sofie een van den Enk, de Ajouad het El Miloudi.

Bejaarden zitten achter door geraniums, op ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, op ze stinken en uit zijn naar altijd lastig. En uit dan de jeugd van tegenwoordig: met zij hebben weinig door aandacht naar voor de wereld om een hun heen, ze in zijn lui, een ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. Kloppen in deze het hardnekkige clichés? Of de zijn het vooroordelen op en hebben de op twee generaties toch meer gemeen van dan ze het zelf denken? uit We volgen met zes jongeren en bejaarden die op tv een tijdens kijkje nemen in elkaars op leven. Een niet de te overbruggen de generatiekloof of groeit door er wederzijds begrip? In elke aflevering van trekt een jongere met van een aantal dagen met naar een bejaarde op. Ze leren op tv elkaars leefwereld kennen. tijdens De oudjes hebben uit het allemaal de al meegemaakt en het de jongeren moeten een het allemaal nog doen. op tv door Twee totaal verschillende mensen, de die ver van tijdens elkaar af staan in met leeftijd, maar ook in in afkomst en op tv gedachtegoed. De stoere Marokkaanse tijdens Fadoua ontmoet tijdens de 85-jarige zorgzame Henk. van Twee totaal verschillende door mensen, een die ver op tv van elkaar afstaan in leeftijd, maar met het ook in afkomst naar en gedachtegoed. Hoe op groot is de generatiekloof? Hebben Fadoua het en Henk misschien tijdens meer met gemeen dan je in eerste door instantie de zou denken? De rebelse 20-jarige uit Fadoua, een op tv Marokkaanse tijdens tattoo chick met attitude, ontmoet door de uit 85-jarige Henk, een zorgzame en liefdevolle door man. De de vrouw van Henk het is in al twintig jaar dementerend een en zit op de het gesloten tijdens afdeling van een verzorgingstehuis. Zijn tijdens grote tijdens liefde voor deze vrouw tijdens spreekt uit het feit door dat een hij haar elke tijdens dag bezoekt en voor haar met zorgt. door Fadoua is door problemen al vroeg door van het huis uitgegaan en door heeft slecht contact met de de meeste van op tv haar familieleden. tijdens De onvoorwaardelijke liefde van Henk het voor het zijn vrouw is dan ook op tv nieuw voor de haar. Blijft naar de stoere Fadoua ook met zo nonchalant als een ze met Henk uit meegaat om zijn vrouw uit te bezoeken? uit En hoe op tv reageert Henk op de bijdehante naar en uit aanwezige Fadoua? Presentatie: uit Sofie van den Enk, Ajouad in El in Miloudi.

Zes jongeren door en bejaarden nemen de een kijkje in elkaars de op leven. Presentatie: Sofie van een den Enk, in Ajouad El Miloudi.

Bejaarden naar zitten achter geraniums, ze op tv zijn suf, wereldvreemd, racistisch, een ze van stinken en zijn in altijd lastig. En dan door de een jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig naar aandacht voor uit de wereld om hun van heen, ze zijn met lui, in ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. uit Kloppen deze hardnekkige clichés? een Of de zijn het vooroordelen van en hebben de op twee generaties toch op meer gemeen dan ze van zelf denken? We op volgen zes de jongeren en bejaarden die een tijdens kijkje een nemen in elkaars leven. Een in tijdens niet te overbruggen generatiekloof of groeit op tv er het wederzijds begrip? In elke aflevering door trekt het een jongere een tijdens aantal dagen met in een bejaarde op. Ze leren door naar elkaars leefwereld kennen. De oudjes het hebben het allemaal al met van meegemaakt en de jongeren moeten tijdens het in allemaal nog doen. op tv Twee totaal verschillende mensen, die naar ver van elkaar af met staan in leeftijd, door uit maar ook in afkomst en door gedachtegoed. De van stoere Marokkaanse Fadoua een ontmoet de 85-jarige zorgzame Henk. op tv het Twee totaal verschillende met mensen, die ver van uit elkaar afstaan in leeftijd, maar op tv ook in naar afkomst en van gedachtegoed. Hoe groot op is de generatiekloof? in Hebben Fadoua en Henk misschien uit de meer gemeen dan je in eerste de instantie zou op tv denken? De rebelse 20-jarige de Fadoua, de een Marokkaanse tattoo chick de met attitude, ontmoet de de 85-jarige Henk, van een zorgzame van en liefdevolle man. De tijdens vrouw van op tv Henk is al twintig jaar naar uit dementerend en zit van op de gesloten afdeling van naar een verzorgingstehuis. Zijn de grote liefde in voor deze vrouw een spreekt uit het feit het dat hij de haar elke dag bezoekt en met met voor haar zorgt. Fadoua is door op tv problemen naar al vroeg het huis uitgegaan een en heeft slecht een contact met de op meeste door van haar familieleden. tijdens De onvoorwaardelijke liefde van Henk het voor zijn tijdens vrouw is dan ook op nieuw naar voor haar. het Blijft de stoere Fadoua ook een zo nonchalant als ze tijdens met Henk uit meegaat om zijn van vrouw te uit bezoeken? En hoe op tv reageert Henk op tv op de bijdehante en aanwezige Fadoua? van Presentatie: Sofie de van den Enk, van Ajouad El in Miloudi.

Zes jongeren en in bejaarden naar nemen een kijkje in elkaars naar leven. in De schuchtere 24-jarige in Jasper ontmoet het 78-jarige op tv Surinaamse gezelligheidsdier Anita. Twee op tv totaal verschillende mensen, door die ver uit van elkaar op afstaan in leeftijd, maar ook tijdens in afkomst en tijdens gedachtegoed. Hoe groot met is de op generatiekloof? Hebben Jasper naar en Anita misschien meer de gemeen dan door je in eerste instantie met zou denken? met Jasper van is geboren en getogen het in Veeningen. Het overlijden van de zijn vader, tien uit jaar de geleden, heeft de een grote impact op zijn leven door gehad. op tv De jonge met Jasper moest binnen korte tijd volwassen van worden en kreeg op samen met zijn met moeder de zorg met over tijdens de boerderij die al drie door generaties in een de familie zit. de Behalve een tijdens drankje af en uit toe in op tv de kroeg, blijft door hij het liefst gewoon op de op tv boerderij. Anita van is een het 78-jarige, zeer actieve Surinaamse vrouw. naar uit Veertien jaar geleden in kwam zij naar Nederland, haar de vier een zonen en ex-man achterna. Familie door is het belangrijkste naar wat er het is voor Anita. Haar ex-man uit in kan door een van aantal tia's niet meer praten op tv en zit in een de rolstoel. de Hoewel ze al vele jaren tijdens gescheiden is van met haar man, de zorgt ze in nog steeds met veel liefde naar voor hem. Ook in een de zorg voor haar naar kleinkind heeft ze het op zich van genomen, toen haar eigen zoon dit door een niet meer kon de doen. Jasper en de Anita lijken op het eerste het gezicht totaal verschillend. Jasper op leidt een tijdens teruggetrokken leven. Hoe vindt met Anita het dagje op meelopen op het de in boerderij? En hoe zal Jasper, naar die nog nooit van contact van heeft gehad met buitenlanders, naar het op het grote familiefeest de door van Anita vinden? Is de naar liefde voor hun familie de de gemeenschappelijke factor, op tv door die deze twee mensen bindt? het Presentatie: Sofie van den de Enk, Ajouad El door op tv Miloudi.

Bejaarden tijdens zitten achter geraniums, ze zijn op tv suf, wereldvreemd, het racistisch, het ze stinken en uit zijn altijd lastig. En dan de op jeugd van tegenwoordig: van zij op tv hebben weinig aandacht door voor de wereld naar om hun heen, ze zijn met tijdens lui, ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. Kloppen van met deze hardnekkige clichés? een Of zijn het vooroordelen en naar hebben de de twee generaties tijdens toch meer gemeen dan ze de zelf denken? We volgen in zes de jongeren en bejaarden die op een kijkje nemen in op tv de elkaars leven. Een niet in te overbruggen de generatiekloof of groeit er wederzijds begrip? op het In elke aflevering trekt door een jongere het een aantal dagen de met een bejaarde op. Ze leren naar elkaars in leefwereld kennen. tijdens De oudjes hebben met het allemaal al meegemaakt en door de jongeren met moeten het allemaal naar nog doen. in Twee totaal verschillende mensen, tijdens die ver van elkaar af met staan in uit leeftijd, maar ook door in afkomst in en gedachtegoed. De in rebelse 20-jarige Fadoua, een een Marokkaanse tattoo een chick met attitude, ontmoet de tijdens 85-jarige Henk, op een zorgzame in en liefdevolle man. met De vrouw van van Henk is al in twintig jaar dementerend en het zit op de op gesloten met afdeling van een verzorgingstehuis. Zijn grote uit liefde voor deze in vrouw spreekt in uit het feit dat in hij uit haar elke dag naar bezoekt en voor haar zorgt. door Fadoua met is door problemen al vroeg tijdens het op tv huis uitgegaan uit en heeft slecht op contact met de meeste op van haar familieleden. De een onvoorwaardelijke liefde van op tv Henk voor zijn vrouw tijdens is op tv dan ook nieuw voor haar. op tv Blijft de stoere een Fadoua van ook zo nonchalant als ze door met Henk meegaat op om zijn de vrouw te bezoeken? En op hoe van reageert Henk op de bijdehante van en aanwezige Fadoua? uit Ook in Donnie en door Leo trekken een paar dagen met naar de elkaar op. Donnie is op tv 23 jaar. Op zijn uit derde tijdens wordt hij bij in een pleeggezin ondergebracht, zijn naar moeder is drugsverslaafd. Zijn pleegouders een op tv zijn Jehova's getuigen, een geloof waar door hij op zijn uit achttiende tijdens hard mee wordt geconfronteerd als op tv duidelijk wordt van dat hij homo tijdens is. Hij wordt uit naar door de gemeenschap gezet. Presentatie: Sofie van het van den Enk, Ajouad El in Miloudi.

november 2017
09-11-2011 21:20

Aflevering 11

Inside Oud - Aflevering 11

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

26-10-2011 21:20

Aflevering 10

Inside Oud - Aflevering 10

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

12-10-2011 21:20

Aflevering 9

Inside Oud - Aflevering 9

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. Presentatie: Sofie van den Enk, Ajouad El Miloudi.

05-10-2011 21:20

Aflevering 8

Inside Oud - Aflevering 8

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

21-09-2011 21:20

Aflevering 7

Inside Oud - Aflevering 7

Zes jongeren en bejaarden nemen een kijkje in elkaars leven. De schuchtere 24-jarige Jasper ontmoet het 78-jarige Surinaamse gezelligheidsdier Anita. Twee totaal verschillende mensen, die ver van elkaar afstaan in leeftijd, maar ook in afko...

07-09-2011 21:20

Aflevering 1

Inside Oud - Aflevering 1

Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en...

Inside Oud gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inside Oud de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inside Oud bij Inside Oud liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inside Oud. Heb je een uitzending van Inside Oud gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inside Oud gemist

Inside Oud gaat over de bekende clichés. Bejaarden zitten achter geraniums, ze zijn suf, wereldvreemd, racistisch, ze stinken en zijn altijd lastig. En dan de jeugd van tegenwoordig: zij hebben weinig aandacht voor de wereld om hun heen, ze zijn lui, ongeïnteresseerde betweters en hondsbrutaal. Kloppen deze hardnekkige clichés? Of zijn het vooroordelen en hebben de twee generaties toch meer gemeen dan ze zelf denken?In’Inside Oud’ volgen presentatoren Sofie van den Enk en Ajouad El Miloudi zes jongeren en bejaarden die een kijkje nemen in elkaars leven. Een niet te overbruggen generatiekloof of groeit er wederzijds begrip?

Uitzending gemist van Inside Oud? Hier kun je alle uitzendingen van Inside Oud kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-11-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord