Programma gemist?

Afl.: Veroudering. de Aan de de orde komen de technieken die ouderdom de te lijf kunnen gaan en ook tijdens het van Cockayne syndroom, waarbij mensen in versneld verouderen. Welke invloed tijdens hebben DNA-schade, in celdood en de de celdeling op in het verouderingsproces en wat is van de rol van van door telomeren?

Afl.: de Voortplanting. Bij zwangerschapsproblemen zijn er naar verschillende behandelmethoden zoals: een IUI, KID, op TESA, MESA en IVF. het Cryopreservatie door kan een oplossing een zijn voor jonge de kankerpatiƫnten met een naar kinderwens. Hoe ver het is deze techniek waarbij het geslachtscellen of organen worden met in ingevroren?

Afl.: tijdens Prikkelverwerking. Aan de orde komen uit de aansluiting door van een cochleair implantaat tijdens bij een doof een meisje en door een fiets voor de mensen naar die door een dwarslaesie hun benen in niet op meer kunnen gebruiken. Bij uit de naar zenuwziekte ALS wordt een verhoogde hersenactiviteit op waargenomen. Door op tv neurostimulatie is in het mogelijk het om de activiteit de van de motor hersenschors te op tv remmen.

september 2021
07-09-2011 05:30

Veroudering

Bio-bits: De maakbare mens - Veroudering

Afl.: Veroudering. Aan de orde komen technieken die ouderdom te lijf kunnen gaan en ook het Cockayne syndroom, waarbij mensen versneld verouderen. Welke invloed hebben DNA-schade, celdood en de celdeling op het verouderingsproces en wat is ...

07-09-2011 05:15

Voortplanting

Bio-bits: De maakbare mens - Voortplanting

Afl.: Voortplanting. Bij zwangerschapsproblemen zijn er verschillende behandelmethoden zoals: IUI, KID, TESA, MESA en IVF. Cryopreservatie kan een oplossing zijn voor jonge kankerpatiƫnten met een kinderwens. Hoe ver is deze techniek waarbi...

07-09-2011 05:00

Prikkelverwerking

Bio-bits: De maakbare mens - Prikkelverwerking

Afl.: Prikkelverwerking. Aan de orde komen de aansluiting van een cochleair implantaat bij een doof meisje en een fiets voor mensen die door een dwarslaesie hun benen niet meer kunnen gebruiken. Bij de zenuwziekte ALS wordt een verhoogde he...

Bio-bits: De maakbare mens gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bio-bits: De maakbare mens de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bio-bits: De maakbare mens bij Bio-bits: De maakbare mens liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bio-bits: De maakbare mens. Heb je een uitzending van Bio-bits: De maakbare mens gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bio-bits: De maakbare mens gemist

Bio-Bits: de maakbare mens is eindexamenleerstof over het menselijk lichaam. In iedere aflevering wordt kennis over het menselijk lichaam verbonden aan persoonlijke situaties, aan bestaande behandelmethoden en aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van geneeskunde.

Uitzending gemist van Bio-bits: De maakbare mens? Hier kun je alle uitzendingen van Bio-bits: De maakbare mens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 07-09-2011 om 05:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!