Programma gemist?

Er in gingen precies 102 minuten op tv voorbij tussen het moment op dat het eerste naar van vliegtuig zich in het WTC tijdens boorde tijdens en het moment dat uit beide torens waren op ingestort. Ondanks het vreselijke en door in onbegrijpelijke gebeuren, wisten sommige bewoners van met New York op alles met hun de camera door vast te leggen.

9/11/01,Rudolph Giuliani, de door toenmalige burgemeester tijdens van New York, blikt de terug op uit de heftige uit periode in zijn stad. In door deze de met een van Emmy bekroonde documentaire zijn de meer dan honderd van amateurvideo's en foto's van van de een aanslag verwerkt. Er ontstaat een de beeld van hoe in de mensen ter op tv plekke deze dramatische dag op op tv beleefden.

Duizenden uit mensen vreesden het in de torens van naar het WTC op tv voor hun leven. Velen uit wisten dat de tijd op wegtikte en met belden met met hun geliefden voor de van laatste woorden. De authentieke gesprekken het vertellen van samen met het de onvergetelijke beelden hoe de op slachtoffers de angstaanjagende uren tijdens op hebben beleefd.

De terreuraanslagen op tv kosten aan 2974 op mensen het leven een in het het World Trade Center, in het Pentagon en op een door veld in Pennsylvania. naar Tien jaar naar later herdenkt de wereld op tv hen die het de leven lieten. Maar het tijdens de herinnering leeft ook voort in van het met hart van de nabestaanden het van de slachtoffers: hun uit naar kinderen.

Tientallen het liften in de het World Trade Center veranderden uit na de inslag in in denderende doodskisten. De uit meesten van een de honderden mensen in in de een liften zijn direct op dood, maar een aantal zit het vast op in de uit liften die blijven hangen tussen met twee verdiepingen. Overlevenden vertellen in het hun hartverscheurende verhaal een over de verschrikkingen van vastzitten in uit de op tv brandende torens.

juli 2020
12-09-2011 03:00

102 Minutes That Changed America

10 jaar 9/11 - 102 Minutes That Changed America

Er gingen precies 102 minuten voorbij tussen het moment dat het eerste vliegtuig zich in het WTC boorde en het moment dat beide torens waren ingestort. Ondanks het vreselijke en onbegrijpelijke gebeuren, wisten sommige bewoners van New York...

11-09-2011 23:30

In Memoriam NY City

10 jaar 9/11 - In Memoriam NY City

9/11/01,Rudolph Giuliani, de toenmalige burgemeester van New York, blikt terug op de heftige periode in zijn stad. In deze met een Emmy bekroonde documentaire zijn meer dan honderd amateurvideo's en foto's van de aanslag verwerkt. Er ontsta...

11-09-2011 03:45

Telefoongesprekken vanuit de Twin Towers

10 jaar 9/11 - Telefoongesprekken vanuit de Twin Towers

Duizenden mensen vreesden in de torens van het WTC voor hun leven. Velen wisten dat de tijd wegtikte en belden met hun geliefden voor de laatste woorden. De authentieke gesprekken vertellen samen met de onvergetelijke beelden hoe de slachto...

09-09-2011 02:15

De Kinderen van 9/11

10 jaar 9/11 - De Kinderen van 9/11

De terreuraanslagen kosten aan 2974 mensen het leven in het World Trade Center, het Pentagon en op een veld in Pennsylvania. Tien jaar later herdenkt de wereld hen die het leven lieten. Maar de herinnering leeft ook voort in het hart van de...

08-09-2011 00:00

Gevangen in de Toren

10 jaar 9/11 - Gevangen in de Toren

Tientallen liften in het World Trade Center veranderden na de inslag in denderende doodskisten. De meesten van de honderden mensen in de liften zijn direct dood, maar een aantal zit vast in de liften die blijven hangen tussen twee verdiepin...

10 jaar 9/11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar 9/11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar 9/11 bij 10 jaar 9/11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar 9/11. Heb je een uitzending van 10 jaar 9/11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar 9/11 gemist

In 2011 is het precies tien jaar geleden dat de terroristische aanslagen in New York en omgeving plaatsvonden. Duizenden mensen kwamen hierbij om het leven en velen dragen het tragische verlies van familieleden, vrienden en kennissen nog dagelijks met zich mee. 10 jaar 9/11 staat stil bij de gebeurtenissen in diverse documentaires omtrent 9/11, waarin de beleving van die dag vanuit verschillende perspectieven belicht wordt.

Uitzending gemist van 10 jaar 9/11? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar 9/11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-09-2011 om 03:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!