Programma gemist?

Er gingen tijdens precies 102 een minuten voorbij tussen het de moment dat de het eerste vliegtuig zich in met op tv het WTC boorde en het moment een dat beide torens met waren op ingestort. Ondanks het vreselijke en op onbegrijpelijke gebeuren, wisten door het sommige bewoners van met New York alles met hun camera het vast te met leggen.

9/11/01,Rudolph Giuliani, uit de toenmalige burgemeester van een New York, blikt uit de terug op de het heftige periode in zijn stad. In door deze tijdens met een naar Emmy bekroonde documentaire zijn meer dan van honderd in amateurvideo's en foto's van de van aanslag tijdens verwerkt. Er ontstaat van een beeld van op tv hoe de mensen ter plekke tijdens deze dramatische dag het op beleefden.

Duizenden een mensen vreesden in de door torens van het WTC in voor hun door leven. Velen wisten dat van de tijd van wegtikte en tijdens belden met hun geliefden met voor de laatste woorden. tijdens De authentieke gesprekken uit vertellen samen met op de de onvergetelijke beelden hoe de tijdens slachtoffers de angstaanjagende uren van hebben met beleefd.

De het terreuraanslagen kosten aan 2974 een mensen het leven in met het World een Trade Center, tijdens het Pentagon en op tv op een met veld in Pennsylvania. op Tien jaar later herdenkt de wereld door hen die op tv het leven naar lieten. Maar de herinnering leeft het ook met voort in het hart van van tijdens de nabestaanden van de tijdens slachtoffers: hun een kinderen.

Tientallen in liften in het World Trade door Center veranderden na in de inslag op tv in denderende doodskisten. in De de meesten van de honderden mensen in op de op tv liften zijn direct het dood, maar met een aantal zit met vast in de liften die uit blijven hangen tussen twee door verdiepingen. Overlevenden tijdens vertellen hun hartverscheurende verhaal op tv door over de verschrikkingen de van vastzitten in de brandende in torens.

juli 2021
12-09-2011 03:00

102 Minutes That Changed America

10 jaar 9/11 - 102 Minutes That Changed America

Er gingen precies 102 minuten voorbij tussen het moment dat het eerste vliegtuig zich in het WTC boorde en het moment dat beide torens waren ingestort. Ondanks het vreselijke en onbegrijpelijke gebeuren, wisten sommige bewoners van New York...

11-09-2011 23:30

In Memoriam NY City

10 jaar 9/11 - In Memoriam NY City

9/11/01,Rudolph Giuliani, de toenmalige burgemeester van New York, blikt terug op de heftige periode in zijn stad. In deze met een Emmy bekroonde documentaire zijn meer dan honderd amateurvideo's en foto's van de aanslag verwerkt. Er ontsta...

11-09-2011 03:45

Telefoongesprekken vanuit de Twin Towers

10 jaar 9/11 - Telefoongesprekken vanuit de Twin Towers

Duizenden mensen vreesden in de torens van het WTC voor hun leven. Velen wisten dat de tijd wegtikte en belden met hun geliefden voor de laatste woorden. De authentieke gesprekken vertellen samen met de onvergetelijke beelden hoe de slachto...

09-09-2011 02:15

De Kinderen van 9/11

10 jaar 9/11 - De Kinderen van 9/11

De terreuraanslagen kosten aan 2974 mensen het leven in het World Trade Center, het Pentagon en op een veld in Pennsylvania. Tien jaar later herdenkt de wereld hen die het leven lieten. Maar de herinnering leeft ook voort in het hart van de...

08-09-2011 00:00

Gevangen in de Toren

10 jaar 9/11 - Gevangen in de Toren

Tientallen liften in het World Trade Center veranderden na de inslag in denderende doodskisten. De meesten van de honderden mensen in de liften zijn direct dood, maar een aantal zit vast in de liften die blijven hangen tussen twee verdiepin...

10 jaar 9/11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar 9/11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar 9/11 bij 10 jaar 9/11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar 9/11. Heb je een uitzending van 10 jaar 9/11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar 9/11 gemist

In 2011 is het precies tien jaar geleden dat de terroristische aanslagen in New York en omgeving plaatsvonden. Duizenden mensen kwamen hierbij om het leven en velen dragen het tragische verlies van familieleden, vrienden en kennissen nog dagelijks met zich mee. 10 jaar 9/11 staat stil bij de gebeurtenissen in diverse documentaires omtrent 9/11, waarin de beleving van die dag vanuit verschillende perspectieven belicht wordt.

Uitzending gemist van 10 jaar 9/11? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar 9/11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-09-2011 om 03:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!