Programma gemist?

Er tijdens gingen precies 102 minuten voorbij met een tussen het moment dat het uit eerste vliegtuig zich uit in de het WTC boorde en het moment op dat beide torens het waren ingestort. tijdens Ondanks het vreselijke en met onbegrijpelijke gebeuren, de wisten sommige bewoners van in New York tijdens alles met hun de camera vast te met leggen.

9/11/01,Rudolph tijdens Giuliani, de toenmalige burgemeester van tijdens de New York, blikt terug op naar de heftige tijdens periode in zijn het stad. In deze uit met een van Emmy bekroonde documentaire zijn meer dan naar honderd door amateurvideo's en foto's van naar de aanslag verwerkt. door Er ontstaat een beeld de van hoe door de mensen ter op plekke deze dramatische naar dag door beleefden.

Duizenden mensen een vreesden in de torens uit naar van het WTC voor hun leven. het Velen wisten dat van de tijd wegtikte naar en tijdens belden met hun geliefden voor de de laatste uit woorden. het De authentieke gesprekken vertellen samen in met de onvergetelijke beelden naar hoe met de slachtoffers de angstaanjagende een uren hebben de beleefd.

De terreuraanslagen naar kosten aan uit 2974 mensen het het leven in het World in Trade Center, door het Pentagon en de op een veld met in Pennsylvania. Tien jaar later de herdenkt de het wereld hen in die het op leven lieten. Maar de het herinnering leeft ook op tv voort in het hart op van de met nabestaanden van door de slachtoffers: hun door kinderen.

Tientallen op liften in het World een Trade Center veranderden na uit tijdens de inslag in op tv denderende doodskisten. De meesten een van de de honderden mensen in de op liften zijn direct dood, maar op een uit aantal zit vast in de op tv liften op die blijven van hangen tussen twee verdiepingen. op tv Overlevenden vertellen hun een hartverscheurende verhaal over de verschrikkingen uit van vastzitten in op tv de brandende in torens.

maart 2021
12-09-2011 03:00

102 Minutes That Changed America

10 jaar 9/11 - 102 Minutes That Changed America

Er gingen precies 102 minuten voorbij tussen het moment dat het eerste vliegtuig zich in het WTC boorde en het moment dat beide torens waren ingestort. Ondanks het vreselijke en onbegrijpelijke gebeuren, wisten sommige bewoners van New York...

11-09-2011 23:30

In Memoriam NY City

10 jaar 9/11 - In Memoriam NY City

9/11/01,Rudolph Giuliani, de toenmalige burgemeester van New York, blikt terug op de heftige periode in zijn stad. In deze met een Emmy bekroonde documentaire zijn meer dan honderd amateurvideo's en foto's van de aanslag verwerkt. Er ontsta...

11-09-2011 03:45

Telefoongesprekken vanuit de Twin Towers

10 jaar 9/11 - Telefoongesprekken vanuit de Twin Towers

Duizenden mensen vreesden in de torens van het WTC voor hun leven. Velen wisten dat de tijd wegtikte en belden met hun geliefden voor de laatste woorden. De authentieke gesprekken vertellen samen met de onvergetelijke beelden hoe de slachto...

09-09-2011 02:15

De Kinderen van 9/11

10 jaar 9/11 - De Kinderen van 9/11

De terreuraanslagen kosten aan 2974 mensen het leven in het World Trade Center, het Pentagon en op een veld in Pennsylvania. Tien jaar later herdenkt de wereld hen die het leven lieten. Maar de herinnering leeft ook voort in het hart van de...

08-09-2011 00:00

Gevangen in de Toren

10 jaar 9/11 - Gevangen in de Toren

Tientallen liften in het World Trade Center veranderden na de inslag in denderende doodskisten. De meesten van de honderden mensen in de liften zijn direct dood, maar een aantal zit vast in de liften die blijven hangen tussen twee verdiepin...

10 jaar 9/11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar 9/11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar 9/11 bij 10 jaar 9/11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar 9/11. Heb je een uitzending van 10 jaar 9/11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar 9/11 gemist

In 2011 is het precies tien jaar geleden dat de terroristische aanslagen in New York en omgeving plaatsvonden. Duizenden mensen kwamen hierbij om het leven en velen dragen het tragische verlies van familieleden, vrienden en kennissen nog dagelijks met zich mee. 10 jaar 9/11 staat stil bij de gebeurtenissen in diverse documentaires omtrent 9/11, waarin de beleving van die dag vanuit verschillende perspectieven belicht wordt.

Uitzending gemist van 10 jaar 9/11? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar 9/11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-09-2011 om 03:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!