Programma gemist?

Er gingen op tv precies 102 in minuten voorbij tussen het op moment dat de het eerste vliegtuig zich in op tv het WTC boorde op door en het moment dat van beide torens waren ingestort. Ondanks in het vreselijke en tijdens onbegrijpelijke gebeuren, naar wisten sommige van bewoners van New York alles de met hun met camera het vast te leggen.

9/11/01,Rudolph met Giuliani, de met toenmalige burgemeester van door New York, blikt van terug op de heftige periode in tijdens zijn stad. met In een deze met een naar Emmy bekroonde documentaire zijn meer dan met honderd met amateurvideo's en foto's van uit de aanslag in verwerkt. Er ontstaat uit een beeld van tijdens hoe de mensen ter in plekke deze met dramatische dag het beleefden.

Duizenden van mensen vreesden in de uit torens van het van WTC met voor hun leven. Velen wisten dat naar de tijdens tijd wegtikte en in belden met hun geliefden voor naar de laatste woorden. tijdens met De authentieke gesprekken een vertellen samen met de onvergetelijke beelden van hoe op de slachtoffers naar de angstaanjagende uren van hebben beleefd.

De terreuraanslagen kosten naar aan in 2974 mensen het leven door in het World tijdens Trade Center, op tv het Pentagon en op een op naar veld in Pennsylvania. in Tien jaar later herdenkt het de wereld hen die door het leven lieten. op Maar de herinnering het leeft ook voort door in tijdens het hart van van de nabestaanden van de slachtoffers: het hun met kinderen.

Tientallen naar liften in op tv het World Trade Center veranderden het na de op inslag in denderende doodskisten. tijdens De meesten van de van honderden op mensen in de op tv liften zijn door direct dood, maar een in aantal zit op tv vast in de liften op tv die blijven hangen tussen twee door verdiepingen. Overlevenden vertellen de hun op hartverscheurende verhaal over een de verschrikkingen van vastzitten het in de naar brandende torens.

oktober 2020
12-09-2011 03:00

102 Minutes That Changed America

10 jaar 9/11 - 102 Minutes That Changed America

Er gingen precies 102 minuten voorbij tussen het moment dat het eerste vliegtuig zich in het WTC boorde en het moment dat beide torens waren ingestort. Ondanks het vreselijke en onbegrijpelijke gebeuren, wisten sommige bewoners van New York...

11-09-2011 23:30

In Memoriam NY City

10 jaar 9/11 - In Memoriam NY City

9/11/01,Rudolph Giuliani, de toenmalige burgemeester van New York, blikt terug op de heftige periode in zijn stad. In deze met een Emmy bekroonde documentaire zijn meer dan honderd amateurvideo's en foto's van de aanslag verwerkt. Er ontsta...

11-09-2011 03:45

Telefoongesprekken vanuit de Twin Towers

10 jaar 9/11 - Telefoongesprekken vanuit de Twin Towers

Duizenden mensen vreesden in de torens van het WTC voor hun leven. Velen wisten dat de tijd wegtikte en belden met hun geliefden voor de laatste woorden. De authentieke gesprekken vertellen samen met de onvergetelijke beelden hoe de slachto...

09-09-2011 02:15

De Kinderen van 9/11

10 jaar 9/11 - De Kinderen van 9/11

De terreuraanslagen kosten aan 2974 mensen het leven in het World Trade Center, het Pentagon en op een veld in Pennsylvania. Tien jaar later herdenkt de wereld hen die het leven lieten. Maar de herinnering leeft ook voort in het hart van de...

08-09-2011 00:00

Gevangen in de Toren

10 jaar 9/11 - Gevangen in de Toren

Tientallen liften in het World Trade Center veranderden na de inslag in denderende doodskisten. De meesten van de honderden mensen in de liften zijn direct dood, maar een aantal zit vast in de liften die blijven hangen tussen twee verdiepin...

10 jaar 9/11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar 9/11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar 9/11 bij 10 jaar 9/11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar 9/11. Heb je een uitzending van 10 jaar 9/11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar 9/11 gemist

In 2011 is het precies tien jaar geleden dat de terroristische aanslagen in New York en omgeving plaatsvonden. Duizenden mensen kwamen hierbij om het leven en velen dragen het tragische verlies van familieleden, vrienden en kennissen nog dagelijks met zich mee. 10 jaar 9/11 staat stil bij de gebeurtenissen in diverse documentaires omtrent 9/11, waarin de beleving van die dag vanuit verschillende perspectieven belicht wordt.

Uitzending gemist van 10 jaar 9/11? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar 9/11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-09-2011 om 03:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!