Programma gemist?

Er gingen op tv precies 102 minuten op voorbij tussen het van moment dat het uit eerste vliegtuig zich naar in het WTC op boorde en het van moment dat door beide torens waren ingestort. de Ondanks het het vreselijke en onbegrijpelijke gebeuren, het wisten sommige bewoners de van New uit York alles met hun op tv camera uit vast te leggen.

9/11/01,Rudolph op tv Giuliani, de toenmalige burgemeester van van New York, blikt het terug op met de door heftige periode in uit zijn stad. In deze met een door Emmy bekroonde documentaire door zijn meer dan uit honderd amateurvideo's en uit foto's van de de aanslag verwerkt. met Er ontstaat een op tv beeld van hoe de tijdens mensen ter plekke van door deze dramatische dag naar beleefden.

Duizenden een mensen vreesden het in de torens van het WTC de voor met hun leven. Velen wisten op dat in de tijd wegtikte en belden met naar hun geliefden door voor de in laatste woorden. De authentieke de gesprekken vertellen samen met op tv de naar onvergetelijke beelden hoe de op slachtoffers de angstaanjagende van uren hebben van beleefd.

De het terreuraanslagen kosten aan 2974 mensen naar door het leven in door het World Trade Center, het op Pentagon en op op een veld in Pennsylvania. op Tien jaar op later herdenkt de door wereld hen die het de leven lieten. Maar een de de herinnering leeft door ook voort in van het hart van de nabestaanden in van van de slachtoffers: hun de kinderen.

Tientallen liften de in naar het World Trade Center veranderden op na de inslag naar in denderende doodskisten. De uit meesten van een de naar honderden mensen in de tijdens liften zijn naar direct dood, maar de een aantal zit vast in de de liften die blijven van hangen tussen twee uit verdiepingen. Overlevenden vertellen het hun naar hartverscheurende verhaal naar over de verschrikkingen van van vastzitten in de op brandende torens.

februari 2020
12-09-2011 03:00

102 Minutes That Changed America

10 jaar 9/11 - 102 Minutes That Changed America

Er gingen precies 102 minuten voorbij tussen het moment dat het eerste vliegtuig zich in het WTC boorde en het moment dat beide torens waren ingestort. Ondanks het vreselijke en onbegrijpelijke gebeuren, wisten sommige bewoners van New York...

11-09-2011 23:30

In Memoriam NY City

10 jaar 9/11 - In Memoriam NY City

9/11/01,Rudolph Giuliani, de toenmalige burgemeester van New York, blikt terug op de heftige periode in zijn stad. In deze met een Emmy bekroonde documentaire zijn meer dan honderd amateurvideo's en foto's van de aanslag verwerkt. Er ontsta...

11-09-2011 03:45

Telefoongesprekken vanuit de Twin Towers

10 jaar 9/11 - Telefoongesprekken vanuit de Twin Towers

Duizenden mensen vreesden in de torens van het WTC voor hun leven. Velen wisten dat de tijd wegtikte en belden met hun geliefden voor de laatste woorden. De authentieke gesprekken vertellen samen met de onvergetelijke beelden hoe de slachto...

09-09-2011 02:15

De Kinderen van 9/11

10 jaar 9/11 - De Kinderen van 9/11

De terreuraanslagen kosten aan 2974 mensen het leven in het World Trade Center, het Pentagon en op een veld in Pennsylvania. Tien jaar later herdenkt de wereld hen die het leven lieten. Maar de herinnering leeft ook voort in het hart van de...

08-09-2011 00:00

Gevangen in de Toren

10 jaar 9/11 - Gevangen in de Toren

Tientallen liften in het World Trade Center veranderden na de inslag in denderende doodskisten. De meesten van de honderden mensen in de liften zijn direct dood, maar een aantal zit vast in de liften die blijven hangen tussen twee verdiepin...

10 jaar 9/11 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 10 jaar 9/11 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 10 jaar 9/11 bij 10 jaar 9/11 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 10 jaar 9/11. Heb je een uitzending van 10 jaar 9/11 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

10 jaar 9/11 gemist

In 2011 is het precies tien jaar geleden dat de terroristische aanslagen in New York en omgeving plaatsvonden. Duizenden mensen kwamen hierbij om het leven en velen dragen het tragische verlies van familieleden, vrienden en kennissen nog dagelijks met zich mee. 10 jaar 9/11 staat stil bij de gebeurtenissen in diverse documentaires omtrent 9/11, waarin de beleving van die dag vanuit verschillende perspectieven belicht wordt.

Uitzending gemist van 10 jaar 9/11? Hier kun je alle uitzendingen van 10 jaar 9/11 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-09-2011 om 03:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!