Programma gemist?

Iris en Pepijn met hebben een een conflict over de de omgangsregeling van hun het zoon. Elsie ziet het naar niet meer zitten van in de gevangenis. de Couwenberg op heeft een een onaangename mededeling voor van Björn.Meer Iris en Pepijn hebben in een conflict over de het omgangsregeling van van hun zoon. Elsie naar ziet naar het niet meer zitten in met de gevangenis. Couwenberg heeft in van een onaangename mededeling het voor Björn. Marit in vindt een raadselachtig briefje van naar Willem.Minder

21:50),Het in lijk blijkt naar in de Ardennen te liggen. Elsie de maakt een deal van met justitie. De naar raadselachtige sms'jes tijdens dwingen Couwenberg tot het op tv nemen met van een tijdens noodlottige beslissing. Pepijn van en Iris raken weer zeer op tv na tot met elkaar.

21:37),Iris uit en Pepijn hebben het een conflict over de de omgangsregeling van hun van zoon. Elsie ziet van het niet meer zitten door in de gevangenis. een Couwenberg heeft van een onaangename mededeling op voor door Björn.

21:30),Iris het en Pepijn tijdens hebben een conflict over de het omgangsregeling van hun door zoon. Elsie ziet het naar uit niet meer zitten in de gevangenis. uit Couwenberg heeft een tijdens onaangename mededeling voor tijdens op Björn.

00:10),Dramaserie het De succesvolle fotografe Iris door ontmoet een uit aantrekkelijke advocaat, met Willem. Hoewel allebei getrouwd, maken ze in de een geheime afspraak.

Nederlandse (NL) in Dramaserie. Afl.: Morgen. Pepijn naar heeft tijdens zijn wraak: Willem de staat terecht wegens moord. Zowel uit van zijn vrouw als op zijn dochter getuigen tegen op hem. Er is een vermoeden in dat er een het wapen de op tv rechtszaal het is binnengesmokkeld. Iris moet naar een definitieve keuze door maken.

Nederlandse op (NL) Dramaserie. naar Afl.: Moord. Iris en Pepijn proberen in het weer samen, een maar op Iris raakt in van grote verwarring als door Willem aangeklaagd wordt met wegens moord. op Ze probeert achter met de waarheid over Willems op tv betrokkenheid bij de tijdens Couwenbergs te op tv komen. Marit keert de zich tegen haar naar familie.

Nederlandse (NL) op tv Dramaserie. Afl.: Knippen en op tv van snijden. Iris beseft dat Willem niet tijdens los de kan komen uit van het criminele milieu op en trekt haar door conclusies. Marco belandt een in kritieke door toestand in het ziekenhuis. Pepijn met biedt Couwenberg tijdens een kans op tv om Björn uit de gevangenis te tijdens uit houden.

Nederlandse naar (NL) Dramaserie. Afl.: Foute boel. door Couwenberg het probeert uit alle macht Björn van uit handen tijdens van van justitie te redden in door toenadering te zoeken tot naar Pepijn. Marit neemt op tv geen genoegen meer met met smoesjes over het haar uit familie. Marco krijgt een noodlottige een ruzie in het met kraakpand.

Nederlandse (NL) uit Dramaserie. door Afl.: De deal. Willem is het van huis uitgegooid door door Elsie. Hij belooft de Iris om tijdens te stoppen tijdens als advocaat het van Couwenberg. Deze wil het een deal met hem maken. van Björn staat de onder van grote druk om met te bekennen. Marco infiltreert van in een kraakpand, in in opdracht van op opa.

Nederlandse in (NL) Dramaserie. met Afl.: Sterf!. Couwenberg weet op nu ook van in de affaire van van zijn advocaat met de de vrouw van door de officier van van justitie. Tot zijn grote zorg door wordt de labiele de Björn voortdurend verhoord een over op de moordzaak. Marco met wil graag een op klusje voor zijn opa doen. op tv door Iris is bang dat zij en een haar kind gevaar de tijdens lopen.

Nederlandse tijdens (NL) Dramaserie. een Afl.: De beslissing. Björn wordt de verdacht op tv van betrokkenheid bij de moord op naar een op tv prostituee. Iris en Pepijn met krijgen een uit groot conflict over hun op zoontje Menno. Elsie een ontvangt een tijdens anoniem bericht dat Willem de vreemdgaat.

Nederlandse het (NL) Dramaserie. Afl.: naar Bonus. Pepijn confronteert op Iris met tijdens het feit dat hij weet van tijdens met haar overspel. Dit brengt hem op op tv het OM in door in een onmogelijke positie. De prostituee krijgt van op haar bonus, maar op tv op een andere manier in dan zij verwachtte. Marit vraagt door zich steeds het meer een af uit welk nest de ze eigenlijk van komt.

Nederlandse tijdens (NL) Dramaserie. Afl.: De geheime het vriendin. Pepijn met achtervolgt Iris van op weg naar naar haar geheime afspraak. Marco het vraagt of in opa Couwenberg zijn invloed in op de van vastgoedwereld kan aanwenden om uit hem uit naar de nood te helpen. door Björns alibi komt in naar gevaar uit als een prostituee een steeds meer geld in vraagt.

Nederlandse met (NL) Dramaserie. Afl.: met Terug naar tijdens de brug. Iris en Willem hebben de een geheime met en gecompliceerde affaire, aangezien met Iris' echtgenoot, officier uit van justitie Pepijn, met met uit een grote zaak tegen Willems het op tv cliënt Couwenberg bezig is. De politie de gelooft niet dat op Björn op de avond van het door ongeluk op in een bordeel op was.

januari 2019
06-07-2015 00:11

Overspel

Overspel - Overspel

Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.Meer Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregelin...

28-12-2013 21:50

Déjà vu (za 28 dec 2013

Overspel - Déjà vu (za 28 dec 2013

21:50),Het lijk blijkt in de Ardennen te liggen. Elsie maakt een deal met justitie. De raadselachtige sms'jes dwingen Couwenberg tot het nemen van een noodlottige beslissing. Pepijn en Iris raken weer zeer na tot elkaar.

26-10-2013 21:37

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:37),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

26-10-2013 21:30

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:30),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

11-08-2013 00:10

Mooie foto's (zo 11 aug 2013

Overspel - Mooie foto's  (zo 11 aug 2013

00:10),Dramaserie De succesvolle fotografe Iris ontmoet een aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel allebei getrouwd, maken ze een geheime afspraak.

17-11-2011 20:30

Morgen

Overspel - Morgen

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Morgen. Pepijn heeft zijn wraak: Willem staat terecht wegens moord. Zowel zijn vrouw als zijn dochter getuigen tegen hem. Er is een vermoeden dat er een wapen de rechtszaal is binnengesmokkeld. Iris moet e...

10-11-2011 20:30

Moord

Overspel - Moord

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Moord. Iris en Pepijn proberen het weer samen, maar Iris raakt in grote verwarring als Willem aangeklaagd wordt wegens moord. Ze probeert achter de waarheid over Willems betrokkenheid bij de Couwenbergs te...

03-11-2011 20:30

Knippen en snijden

Overspel - Knippen en snijden

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Knippen en snijden. Iris beseft dat Willem niet los kan komen uit het criminele milieu en trekt haar conclusies. Marco belandt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een kans om Bj...

27-10-2011 20:30

Foute boel

Overspel - Foute boel

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Foute boel. Couwenberg probeert uit alle macht Björn uit handen van justitie te redden door toenadering te zoeken tot Pepijn. Marit neemt geen genoegen meer met smoesjes over haar familie. Marco krijgt een...

20-10-2011 20:30

De deal

Overspel - De deal

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De deal. Willem is het huis uitgegooid door Elsie. Hij belooft Iris om te stoppen als advocaat van Couwenberg. Deze wil een deal met hem maken. Björn staat onder grote druk om te bekennen. Marco infiltreer...

13-10-2011 20:30

Sterf!

Overspel - Sterf!

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Sterf!. Couwenberg weet nu ook van de affaire van zijn advocaat met de vrouw van de officier van justitie. Tot zijn grote zorg wordt de labiele Björn voortdurend verhoord over de moordzaak. Marco wil graag...

06-10-2011 20:30

De beslissing

Overspel - De beslissing

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De beslissing. Björn wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een prostituee. Iris en Pepijn krijgen een groot conflict over hun zoontje Menno. Elsie ontvangt een anoniem bericht dat Willem vreemdg...

29-09-2011 20:30

Bonus

Overspel - Bonus

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Bonus. Pepijn confronteert Iris met het feit dat hij weet van haar overspel. Dit brengt hem op het OM in een onmogelijke positie. De prostituee krijgt haar bonus, maar op een andere manier dan zij verwacht...

22-09-2011 20:30

De geheime vriendin

Overspel - De geheime vriendin

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De geheime vriendin. Pepijn achtervolgt Iris op weg naar haar geheime afspraak. Marco vraagt of opa Couwenberg zijn invloed in de vastgoedwereld kan aanwenden om hem uit de nood te helpen. Björns alibi kom...

15-09-2011 00:00

Terug naar de brug

Overspel - Terug naar de brug

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Terug naar de brug. Iris en Willem hebben een geheime en gecompliceerde affaire, aangezien Iris' echtgenoot, officier van justitie Pepijn, met een grote zaak tegen Willems cliënt Couwenberg bezig is. De po...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Overspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Overspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Overspel bij Overspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Overspel. Heb je een uitzending van Overspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Overspel gemist

Overspel is de nieuwe VARA-dramaserie metSylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. Zijspelen in de psychologische thriller Overspel de hoofdrollen over een onmogelijke liefde.

Uitzending gemist van Overspel? Hier kun je alle uitzendingen van Overspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-07-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord