Programma gemist?

Iris tijdens en Pepijn het hebben een conflict over op tv de omgangsregeling van in hun zoon. een Elsie ziet het niet meer van zitten in de gevangenis. door Couwenberg heeft een met onaangename naar mededeling voor tijdens Björn.Meer Iris en met Pepijn hebben een conflict op over de uit omgangsregeling van hun uit zoon. Elsie ziet het niet meer een zitten in met de gevangenis. Couwenberg heeft met een onaangename op mededeling voor Björn. Marit door vindt door een raadselachtig briefje op van Willem.Minder

21:50),Het lijk uit blijkt uit in de Ardennen te liggen. naar Elsie maakt een op deal in met justitie. De raadselachtige sms'jes door dwingen Couwenberg naar tot het nemen van een naar noodlottige het beslissing. Pepijn en Iris raken naar de weer zeer na met tot elkaar.

21:37),Iris en Pepijn het het hebben een conflict over de omgangsregeling het van hun naar zoon. Elsie met ziet het niet het meer zitten in de gevangenis. uit Couwenberg heeft een een onaangename mededeling voor de op tv Björn.

21:30),Iris en Pepijn met hebben tijdens een conflict over de omgangsregeling naar van tijdens hun zoon. Elsie ziet op het niet meer zitten met in de uit gevangenis. Couwenberg heeft door een onaangename uit mededeling voor naar Björn.

00:10),Dramaserie De succesvolle in door fotografe Iris ontmoet uit een aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel uit allebei getrouwd, maken het ze op tv een geheime afspraak.

Nederlandse (NL) Dramaserie. op tv Afl.: Morgen. Pepijn het heeft op zijn wraak: Willem staat terecht op tv wegens moord. het Zowel zijn vrouw naar als zijn dochter door getuigen tijdens tegen hem. Er is een vermoeden in dat er naar een de wapen de rechtszaal uit is binnengesmokkeld. Iris moet tijdens een definitieve het keuze maken.

Nederlandse in (NL) Dramaserie. Afl.: de Moord. Iris en Pepijn proberen naar het tijdens weer samen, in maar Iris raakt in tijdens grote verwarring uit als Willem aangeklaagd op wordt wegens moord. Ze een probeert achter de een waarheid over Willems betrokkenheid de bij in de Couwenbergs te met komen. Marit keert zich het tegen haar de familie.

Nederlandse tijdens (NL) Dramaserie. Afl.: Knippen en een snijden. naar Iris beseft met dat Willem niet los kan komen een uit het criminele tijdens het milieu en trekt haar het conclusies. Marco naar belandt in kritieke van toestand in het ziekenhuis. uit Pepijn biedt Couwenberg tijdens een kans om in Björn uit de gevangenis het te naar houden.

Nederlandse (NL) tijdens Dramaserie. met Afl.: Foute boel. Couwenberg probeert op uit alle macht Björn de uit handen van door justitie te uit redden door toenadering door te zoeken tot Pepijn. naar Marit uit neemt geen genoegen een meer met smoesjes van over haar op familie. Marco krijgt een uit noodlottige ruzie in het met kraakpand.

Nederlandse het (NL) Dramaserie. op Afl.: De deal. Willem tijdens is het huis uitgegooid naar door Elsie. Hij tijdens belooft Iris om op te stoppen als op tv advocaat van met Couwenberg. Deze wil een deal op tv van met hem maken. Björn staat onder van grote druk in om te tijdens bekennen. Marco infiltreert met in een kraakpand, in opdracht een van naar opa.

Nederlandse (NL) Dramaserie. een door Afl.: Sterf!. Couwenberg weet tijdens nu ook door van de affaire van op zijn advocaat door met de vrouw van de naar officier van van justitie. Tot zijn grote zorg door het wordt de labiele Björn van voortdurend verhoord naar over de moordzaak. Marco wil tijdens graag het een klusje voor zijn opa doen. tijdens Iris door is bang een dat zij en haar kind in gevaar uit lopen.

Nederlandse met (NL) Dramaserie. Afl.: De beslissing. tijdens tijdens Björn wordt verdacht van met betrokkenheid bij de in moord op een in prostituee. Iris en Pepijn naar krijgen een de groot conflict over hun zoontje in door Menno. Elsie ontvangt een anoniem op bericht dat Willem uit vreemdgaat.

Nederlandse (NL) het Dramaserie. Afl.: naar Bonus. Pepijn confronteert Iris uit met uit het feit dat in hij weet van haar overspel. Dit op brengt hem op uit het het OM in een onmogelijke op positie. De naar prostituee krijgt haar bonus, naar maar op een andere door in manier dan zij verwachtte. Marit vraagt door zich steeds meer van door af uit welk nest van ze eigenlijk tijdens komt.

Nederlandse (NL) in Dramaserie. Afl.: De het geheime met vriendin. Pepijn achtervolgt Iris op tijdens weg door naar haar geheime afspraak. Marco de vraagt of opa Couwenberg met zijn invloed in op tv de vastgoedwereld kan de aanwenden het om hem uit de van nood te helpen. Björns met alibi komt in op tv gevaar als op een uit prostituee steeds meer geld de vraagt.

Nederlandse de (NL) Dramaserie. Afl.: door Terug naar de brug. Iris tijdens met en Willem hebben een geheime in en gecompliceerde affaire, aangezien de Iris' echtgenoot, door officier van justitie in Pepijn, met een grote van zaak tegen in Willems cliënt Couwenberg tijdens bezig naar is. De politie gelooft niet op tv dat Björn de avond met uit van het ongeluk door in een bordeel met was.

maart 2019
06-07-2015 00:11

Overspel

Overspel - Overspel

Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.Meer Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregelin...

28-12-2013 21:50

Déjà vu (za 28 dec 2013

Overspel - Déjà vu (za 28 dec 2013

21:50),Het lijk blijkt in de Ardennen te liggen. Elsie maakt een deal met justitie. De raadselachtige sms'jes dwingen Couwenberg tot het nemen van een noodlottige beslissing. Pepijn en Iris raken weer zeer na tot elkaar.

26-10-2013 21:37

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:37),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

26-10-2013 21:30

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:30),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

11-08-2013 00:10

Mooie foto's (zo 11 aug 2013

Overspel - Mooie foto's  (zo 11 aug 2013

00:10),Dramaserie De succesvolle fotografe Iris ontmoet een aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel allebei getrouwd, maken ze een geheime afspraak.

17-11-2011 20:30

Morgen

Overspel - Morgen

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Morgen. Pepijn heeft zijn wraak: Willem staat terecht wegens moord. Zowel zijn vrouw als zijn dochter getuigen tegen hem. Er is een vermoeden dat er een wapen de rechtszaal is binnengesmokkeld. Iris moet e...

10-11-2011 20:30

Moord

Overspel - Moord

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Moord. Iris en Pepijn proberen het weer samen, maar Iris raakt in grote verwarring als Willem aangeklaagd wordt wegens moord. Ze probeert achter de waarheid over Willems betrokkenheid bij de Couwenbergs te...

03-11-2011 20:30

Knippen en snijden

Overspel - Knippen en snijden

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Knippen en snijden. Iris beseft dat Willem niet los kan komen uit het criminele milieu en trekt haar conclusies. Marco belandt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een kans om Bj...

27-10-2011 20:30

Foute boel

Overspel - Foute boel

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Foute boel. Couwenberg probeert uit alle macht Björn uit handen van justitie te redden door toenadering te zoeken tot Pepijn. Marit neemt geen genoegen meer met smoesjes over haar familie. Marco krijgt een...

20-10-2011 20:30

De deal

Overspel - De deal

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De deal. Willem is het huis uitgegooid door Elsie. Hij belooft Iris om te stoppen als advocaat van Couwenberg. Deze wil een deal met hem maken. Björn staat onder grote druk om te bekennen. Marco infiltreer...

13-10-2011 20:30

Sterf!

Overspel - Sterf!

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Sterf!. Couwenberg weet nu ook van de affaire van zijn advocaat met de vrouw van de officier van justitie. Tot zijn grote zorg wordt de labiele Björn voortdurend verhoord over de moordzaak. Marco wil graag...

06-10-2011 20:30

De beslissing

Overspel - De beslissing

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De beslissing. Björn wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een prostituee. Iris en Pepijn krijgen een groot conflict over hun zoontje Menno. Elsie ontvangt een anoniem bericht dat Willem vreemdg...

29-09-2011 20:30

Bonus

Overspel - Bonus

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Bonus. Pepijn confronteert Iris met het feit dat hij weet van haar overspel. Dit brengt hem op het OM in een onmogelijke positie. De prostituee krijgt haar bonus, maar op een andere manier dan zij verwacht...

22-09-2011 20:30

De geheime vriendin

Overspel - De geheime vriendin

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De geheime vriendin. Pepijn achtervolgt Iris op weg naar haar geheime afspraak. Marco vraagt of opa Couwenberg zijn invloed in de vastgoedwereld kan aanwenden om hem uit de nood te helpen. Björns alibi kom...

15-09-2011 00:00

Terug naar de brug

Overspel - Terug naar de brug

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Terug naar de brug. Iris en Willem hebben een geheime en gecompliceerde affaire, aangezien Iris' echtgenoot, officier van justitie Pepijn, met een grote zaak tegen Willems cliënt Couwenberg bezig is. De po...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Overspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Overspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Overspel bij Overspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Overspel. Heb je een uitzending van Overspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Overspel gemist

Overspel is de nieuwe VARA-dramaserie metSylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. Zijspelen in de psychologische thriller Overspel de hoofdrollen over een onmogelijke liefde.

Uitzending gemist van Overspel? Hier kun je alle uitzendingen van Overspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-07-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord