Programma gemist?

Iris en tijdens Pepijn hebben een conflict op over de omgangsregeling een van hun zoon. uit met Elsie ziet het niet meer zitten het in de naar gevangenis. Couwenberg van heeft een onaangename mededeling op tv voor Björn.Meer Iris een en Pepijn hebben een op tv in conflict over de omgangsregeling van naar hun zoon. met Elsie ziet het op tv niet meer zitten in de van op tv gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling een voor Björn. Marit van vindt tijdens een raadselachtig briefje van tijdens Willem.Minder

21:50),Het lijk het blijkt tijdens in de Ardennen te liggen. op tv Elsie maakt een een deal met met justitie. De raadselachtige sms'jes dwingen uit Couwenberg het tot het nemen op tv van een naar noodlottige beslissing. Pepijn en Iris raken tijdens weer door zeer na tot een elkaar.

21:37),Iris en Pepijn de hebben een conflict uit over de omgangsregeling met van hun van zoon. Elsie ziet het het niet meer van zitten in de gevangenis. een Couwenberg heeft door een onaangename mededeling voor van met Björn.

21:30),Iris op tv en Pepijn hebben een conflict het uit over de omgangsregeling een van hun zoon. Elsie tijdens ziet het niet meer zitten uit in de uit gevangenis. de Couwenberg heeft een van onaangename mededeling voor op Björn.

00:10),Dramaserie van De succesvolle fotografe door Iris ontmoet een het aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel een allebei een getrouwd, maken ze een een geheime afspraak.

Nederlandse (NL) met Dramaserie. Afl.: Morgen. Pepijn uit heeft zijn wraak: het Willem de staat terecht wegens moord. op tv Zowel zijn het vrouw als zijn dochter getuigen met tegen van hem. Er de is een vermoeden uit dat er een wapen van de rechtszaal is binnengesmokkeld. van Iris moet op tv een definitieve keuze van maken.

Nederlandse (NL) het Dramaserie. Afl.: Moord. naar Iris en Pepijn proberen de het weer tijdens samen, van maar Iris raakt in grote een verwarring als van Willem aangeklaagd tijdens wordt wegens moord. Ze probeert achter met tijdens de waarheid over Willems betrokkenheid uit bij de Couwenbergs te het komen. Marit naar keert zich tegen haar op op familie.

Nederlandse (NL) Dramaserie. het tijdens Afl.: Knippen en snijden. Iris beseft door dat op tv Willem niet naar los kan komen uit met het criminele met milieu en trekt haar door conclusies. Marco belandt een in kritieke toestand in met het naar ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een in kans om de Björn uit tijdens de gevangenis te van houden.

Nederlandse naar (NL) Dramaserie. Afl.: Foute in boel. Couwenberg probeert uit het alle de macht Björn uit handen naar van justitie te redden uit door met toenadering te zoeken tot tijdens Pepijn. Marit neemt geen door in genoegen meer met smoesjes over haar een een familie. Marco krijgt een op tv noodlottige ruzie in in het kraakpand.

Nederlandse (NL) Dramaserie. naar Afl.: De in deal. Willem is tijdens het huis uitgegooid door op met Elsie. Hij belooft Iris uit om te stoppen uit als advocaat naar van Couwenberg. Deze op wil een deal met hem maken. op Björn op tv staat onder grote druk in om te naar bekennen. Marco naar infiltreert in een kraakpand, in van opdracht van tijdens opa.

Nederlandse naar (NL) Dramaserie. uit Afl.: Sterf!. Couwenberg weet nu tijdens ook van de op affaire van zijn advocaat het met de vrouw op tv van het de officier van de justitie. Tot zijn op tv grote zorg wordt de naar labiele Björn voortdurend verhoord in in over de moordzaak. Marco naar wil graag een klusje naar voor zijn opa op tv doen. Iris is in bang tijdens dat zij en haar kind gevaar op tv met lopen.

Nederlandse (NL) Dramaserie. de op tv Afl.: De beslissing. Björn wordt verdacht naar van betrokkenheid bij door tijdens de moord op een prostituee. van Iris en Pepijn tijdens krijgen een groot conflict naar het over hun zoontje Menno. naar Elsie ontvangt een anoniem de bericht het dat Willem vreemdgaat.

Nederlandse in (NL) Dramaserie. Afl.: Bonus. op tv Pepijn confronteert Iris van met het uit feit dat hij op tv weet van haar overspel. een Dit brengt hem op uit het van OM in een met onmogelijke positie. De prostituee tijdens krijgt haar het bonus, maar op een andere met het manier dan zij verwachtte. Marit vraagt op tv zich steeds meer met af naar uit welk op nest ze eigenlijk door komt.

Nederlandse het (NL) Dramaserie. Afl.: De naar geheime vriendin. Pepijn op achtervolgt op tv Iris op weg uit naar haar geheime afspraak. Marco naar vraagt of de opa Couwenberg zijn invloed in de de vastgoedwereld kan het aanwenden door om hem uit de nood tijdens te met helpen. Björns alibi komt door in gevaar als met een prostituee tijdens steeds meer geld een vraagt.

Nederlandse op (NL) Dramaserie. Afl.: Terug met naar de brug. naar Iris en Willem op tv hebben een geheime en met gecompliceerde affaire, aangezien een Iris' echtgenoot, officier de van justitie Pepijn, van met een naar grote tijdens zaak tegen Willems van cliënt Couwenberg bezig is. de De politie gelooft naar niet dat Björn in de avond van door het ongeluk tijdens in een bordeel tijdens was.

juli 2019
06-07-2015 00:11

Overspel

Overspel - Overspel

Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.Meer Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregelin...

28-12-2013 21:50

Déjà vu (za 28 dec 2013

Overspel - Déjà vu (za 28 dec 2013

21:50),Het lijk blijkt in de Ardennen te liggen. Elsie maakt een deal met justitie. De raadselachtige sms'jes dwingen Couwenberg tot het nemen van een noodlottige beslissing. Pepijn en Iris raken weer zeer na tot elkaar.

26-10-2013 21:37

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:37),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

26-10-2013 21:30

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:30),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

11-08-2013 00:10

Mooie foto's (zo 11 aug 2013

Overspel - Mooie foto's  (zo 11 aug 2013

00:10),Dramaserie De succesvolle fotografe Iris ontmoet een aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel allebei getrouwd, maken ze een geheime afspraak.

17-11-2011 20:30

Morgen

Overspel - Morgen

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Morgen. Pepijn heeft zijn wraak: Willem staat terecht wegens moord. Zowel zijn vrouw als zijn dochter getuigen tegen hem. Er is een vermoeden dat er een wapen de rechtszaal is binnengesmokkeld. Iris moet e...

10-11-2011 20:30

Moord

Overspel - Moord

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Moord. Iris en Pepijn proberen het weer samen, maar Iris raakt in grote verwarring als Willem aangeklaagd wordt wegens moord. Ze probeert achter de waarheid over Willems betrokkenheid bij de Couwenbergs te...

03-11-2011 20:30

Knippen en snijden

Overspel - Knippen en snijden

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Knippen en snijden. Iris beseft dat Willem niet los kan komen uit het criminele milieu en trekt haar conclusies. Marco belandt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een kans om Bj...

27-10-2011 20:30

Foute boel

Overspel - Foute boel

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Foute boel. Couwenberg probeert uit alle macht Björn uit handen van justitie te redden door toenadering te zoeken tot Pepijn. Marit neemt geen genoegen meer met smoesjes over haar familie. Marco krijgt een...

20-10-2011 20:30

De deal

Overspel - De deal

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De deal. Willem is het huis uitgegooid door Elsie. Hij belooft Iris om te stoppen als advocaat van Couwenberg. Deze wil een deal met hem maken. Björn staat onder grote druk om te bekennen. Marco infiltreer...

13-10-2011 20:30

Sterf!

Overspel - Sterf!

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Sterf!. Couwenberg weet nu ook van de affaire van zijn advocaat met de vrouw van de officier van justitie. Tot zijn grote zorg wordt de labiele Björn voortdurend verhoord over de moordzaak. Marco wil graag...

06-10-2011 20:30

De beslissing

Overspel - De beslissing

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De beslissing. Björn wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een prostituee. Iris en Pepijn krijgen een groot conflict over hun zoontje Menno. Elsie ontvangt een anoniem bericht dat Willem vreemdg...

29-09-2011 20:30

Bonus

Overspel - Bonus

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Bonus. Pepijn confronteert Iris met het feit dat hij weet van haar overspel. Dit brengt hem op het OM in een onmogelijke positie. De prostituee krijgt haar bonus, maar op een andere manier dan zij verwacht...

22-09-2011 20:30

De geheime vriendin

Overspel - De geheime vriendin

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De geheime vriendin. Pepijn achtervolgt Iris op weg naar haar geheime afspraak. Marco vraagt of opa Couwenberg zijn invloed in de vastgoedwereld kan aanwenden om hem uit de nood te helpen. Björns alibi kom...

15-09-2011 00:00

Terug naar de brug

Overspel - Terug naar de brug

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Terug naar de brug. Iris en Willem hebben een geheime en gecompliceerde affaire, aangezien Iris' echtgenoot, officier van justitie Pepijn, met een grote zaak tegen Willems cliënt Couwenberg bezig is. De po...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Overspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Overspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Overspel bij Overspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Overspel. Heb je een uitzending van Overspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Overspel gemist

Overspel is de nieuwe VARA-dramaserie metSylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. Zijspelen in de psychologische thriller Overspel de hoofdrollen over een onmogelijke liefde.

Uitzending gemist van Overspel? Hier kun je alle uitzendingen van Overspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-07-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord