Programma gemist?

Iris en Pepijn met hebben een conflict een over de naar omgangsregeling van hun zoon. in Elsie ziet in het niet een meer zitten tijdens in de gevangenis. Couwenberg heeft naar een onaangename mededeling voor een Björn.Meer Iris en op Pepijn hebben een door conflict over met de omgangsregeling van hun in in zoon. Elsie ziet het niet meer de door zitten in de gevangenis. Couwenberg het heeft op een onaangename mededeling voor Björn. Marit in de vindt een raadselachtig briefje van tijdens Willem.Minder

21:50),Het het lijk blijkt in door de Ardennen te liggen. uit Elsie een maakt een deal tijdens met justitie. De raadselachtige sms'jes uit dwingen Couwenberg met tot het nemen door van een noodlottige tijdens beslissing. Pepijn en Iris raken door van weer zeer na tot tijdens elkaar.

21:37),Iris door en Pepijn hebben een een conflict over de omgangsregeling in in van hun zoon. Elsie ziet in het niet uit meer zitten in uit de gevangenis. Couwenberg heeft op een de onaangename mededeling voor de Björn.

21:30),Iris met en Pepijn hebben een conflict de van over de omgangsregeling van hun naar zoon. uit Elsie ziet het niet meer zitten op in tijdens de gevangenis. naar Couwenberg heeft een de onaangename mededeling voor tijdens Björn.

00:10),Dramaserie de De succesvolle fotografe het Iris ontmoet een aantrekkelijke door advocaat, Willem. Hoewel allebei in getrouwd, maken ze uit van een geheime afspraak.

Nederlandse (NL) naar Dramaserie. naar Afl.: Morgen. Pepijn heeft zijn het wraak: Willem met staat terecht wegens uit moord. Zowel zijn vrouw met als zijn dochter getuigen van tegen hem. Er tijdens is een naar vermoeden dat het er een een wapen de rechtszaal is naar binnengesmokkeld. Iris moet een tijdens definitieve op keuze maken.

Nederlandse het (NL) Dramaserie. Afl.: door Moord. Iris en Pepijn van proberen het weer samen, het maar Iris uit raakt in naar grote verwarring als Willem op aangeklaagd wordt op wegens moord. Ze de probeert achter de waarheid over van Willems een betrokkenheid bij de Couwenbergs te van komen. Marit in keert zich naar tegen haar tijdens familie.

Nederlandse het (NL) Dramaserie. Afl.: Knippen en door snijden. Iris beseft op dat Willem niet naar los kan door komen uit in het criminele milieu en naar trekt op haar conclusies. Marco het belandt in kritieke toestand in het van tijdens ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een kans de om een Björn uit door de gevangenis te in houden.

Nederlandse (NL) Dramaserie. uit het Afl.: Foute boel. Couwenberg probeert uit uit het alle macht Björn uit handen een van justitie te met redden door uit toenadering te zoeken op tot Pepijn. Marit de neemt geen de genoegen meer met smoesjes over haar met door familie. Marco krijgt op een noodlottige ruzie in uit het kraakpand.

Nederlandse (NL) in Dramaserie. Afl.: De de deal. Willem is het naar huis op tv uitgegooid door Elsie. Hij belooft uit Iris om te naar naar stoppen als advocaat van op Couwenberg. Deze wil een deal door met hem maken. tijdens op Björn staat onder grote druk tijdens om van te bekennen. Marco infiltreert het in een kraakpand, in het opdracht de van opa.

Nederlandse (NL) het Dramaserie. Afl.: de Sterf!. Couwenberg uit weet nu ook met van de affaire van zijn met advocaat met de op vrouw van de officier een van op tv justitie. Tot zijn grote door zorg wordt op tv de labiele Björn van voortdurend verhoord over de op moordzaak. Marco wil uit graag naar een klusje voor zijn met opa doen. met Iris is bang dat zij en uit tijdens haar kind gevaar de lopen.

Nederlandse met (NL) Dramaserie. Afl.: De tijdens beslissing. het Björn wordt verdacht het van betrokkenheid bij uit de moord op een prostituee. Iris naar op tv en Pepijn krijgen een groot in conflict in over hun zoontje een Menno. Elsie ontvangt een uit anoniem bericht dat Willem in vreemdgaat.

Nederlandse in (NL) Dramaserie. Afl.: Bonus. uit Pepijn confronteert Iris met een het feit een dat hij weet in van in haar overspel. Dit brengt het hem op het op OM in een op tv onmogelijke positie. tijdens De prostituee krijgt haar bonus, door maar op naar een andere manier door dan zij verwachtte. door Marit vraagt zich steeds tijdens meer af uit in welk een nest ze eigenlijk tijdens komt.

Nederlandse (NL) het Dramaserie. Afl.: De geheime naar op tv vriendin. Pepijn achtervolgt Iris op in weg naar haar de geheime afspraak. naar Marco vraagt uit of opa Couwenberg zijn van invloed in de vastgoedwereld kan in op aanwenden om hem uit de op tv nood te tijdens helpen. Björns alibi komt op in gevaar als met een prostituee naar steeds meer van geld vraagt.

Nederlandse (NL) op Dramaserie. Afl.: naar Terug naar op tv de brug. Iris en Willem hebben uit een geheime en met gecompliceerde uit affaire, aangezien op tv Iris' echtgenoot, officier van een justitie Pepijn, met tijdens een grote zaak tegen Willems op cliënt op Couwenberg bezig op tv is. De politie naar gelooft niet dat Björn tijdens de avond van het ongeluk door in een in bordeel de was.

februari 2020
06-07-2015 00:11

Overspel

Overspel - Overspel

Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.Meer Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregelin...

28-12-2013 21:50

Déjà vu (za 28 dec 2013

Overspel - Déjà vu (za 28 dec 2013

21:50),Het lijk blijkt in de Ardennen te liggen. Elsie maakt een deal met justitie. De raadselachtige sms'jes dwingen Couwenberg tot het nemen van een noodlottige beslissing. Pepijn en Iris raken weer zeer na tot elkaar.

26-10-2013 21:37

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:37),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

26-10-2013 21:30

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:30),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

11-08-2013 00:10

Mooie foto's (zo 11 aug 2013

Overspel - Mooie foto's  (zo 11 aug 2013

00:10),Dramaserie De succesvolle fotografe Iris ontmoet een aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel allebei getrouwd, maken ze een geheime afspraak.

17-11-2011 20:30

Morgen

Overspel - Morgen

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Morgen. Pepijn heeft zijn wraak: Willem staat terecht wegens moord. Zowel zijn vrouw als zijn dochter getuigen tegen hem. Er is een vermoeden dat er een wapen de rechtszaal is binnengesmokkeld. Iris moet e...

10-11-2011 20:30

Moord

Overspel - Moord

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Moord. Iris en Pepijn proberen het weer samen, maar Iris raakt in grote verwarring als Willem aangeklaagd wordt wegens moord. Ze probeert achter de waarheid over Willems betrokkenheid bij de Couwenbergs te...

03-11-2011 20:30

Knippen en snijden

Overspel - Knippen en snijden

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Knippen en snijden. Iris beseft dat Willem niet los kan komen uit het criminele milieu en trekt haar conclusies. Marco belandt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een kans om Bj...

27-10-2011 20:30

Foute boel

Overspel - Foute boel

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Foute boel. Couwenberg probeert uit alle macht Björn uit handen van justitie te redden door toenadering te zoeken tot Pepijn. Marit neemt geen genoegen meer met smoesjes over haar familie. Marco krijgt een...

20-10-2011 20:30

De deal

Overspel - De deal

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De deal. Willem is het huis uitgegooid door Elsie. Hij belooft Iris om te stoppen als advocaat van Couwenberg. Deze wil een deal met hem maken. Björn staat onder grote druk om te bekennen. Marco infiltreer...

13-10-2011 20:30

Sterf!

Overspel - Sterf!

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Sterf!. Couwenberg weet nu ook van de affaire van zijn advocaat met de vrouw van de officier van justitie. Tot zijn grote zorg wordt de labiele Björn voortdurend verhoord over de moordzaak. Marco wil graag...

06-10-2011 20:30

De beslissing

Overspel - De beslissing

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De beslissing. Björn wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een prostituee. Iris en Pepijn krijgen een groot conflict over hun zoontje Menno. Elsie ontvangt een anoniem bericht dat Willem vreemdg...

29-09-2011 20:30

Bonus

Overspel - Bonus

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Bonus. Pepijn confronteert Iris met het feit dat hij weet van haar overspel. Dit brengt hem op het OM in een onmogelijke positie. De prostituee krijgt haar bonus, maar op een andere manier dan zij verwacht...

22-09-2011 20:30

De geheime vriendin

Overspel - De geheime vriendin

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De geheime vriendin. Pepijn achtervolgt Iris op weg naar haar geheime afspraak. Marco vraagt of opa Couwenberg zijn invloed in de vastgoedwereld kan aanwenden om hem uit de nood te helpen. Björns alibi kom...

15-09-2011 00:00

Terug naar de brug

Overspel - Terug naar de brug

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Terug naar de brug. Iris en Willem hebben een geheime en gecompliceerde affaire, aangezien Iris' echtgenoot, officier van justitie Pepijn, met een grote zaak tegen Willems cliënt Couwenberg bezig is. De po...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Overspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Overspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Overspel bij Overspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Overspel. Heb je een uitzending van Overspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Overspel gemist

Overspel is de nieuwe VARA-dramaserie metSylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. Zijspelen in de psychologische thriller Overspel de hoofdrollen over een onmogelijke liefde.

Uitzending gemist van Overspel? Hier kun je alle uitzendingen van Overspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-07-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!