Programma gemist?

Iris tijdens en Pepijn hebben een conflict in tijdens over de omgangsregeling op tv van hun zoon. Elsie met ziet het een niet meer zitten in de in gevangenis. Couwenberg heeft een op onaangename naar mededeling voor in Björn.Meer Iris en Pepijn hebben een uit conflict over op tv de omgangsregeling van het hun zoon. Elsie ziet door het niet van meer zitten in op tv de gevangenis. Couwenberg een heeft in een onaangename mededeling voor op tv Björn. Marit vindt een raadselachtig naar briefje in van Willem.Minder

21:50),Het lijk op blijkt in de een Ardennen te liggen. naar Elsie tijdens maakt een deal van met justitie. De raadselachtige op tv sms'jes dwingen Couwenberg uit tot het nemen van door een noodlottige beslissing. Pepijn op tv en het Iris raken weer zeer naar na naar tot elkaar.

21:37),Iris en Pepijn naar hebben op tv een conflict over de een omgangsregeling van op tv hun zoon. Elsie met ziet het niet het meer zitten naar in de gevangenis. Couwenberg heeft een in onaangename naar mededeling voor uit Björn.

21:30),Iris door en Pepijn hebben op tv een conflict over de de omgangsregeling van hun op zoon. Elsie door ziet het op tv niet meer zitten in een de gevangenis. de Couwenberg heeft een onaangename op mededeling voor in Björn.

00:10),Dramaserie de De succesvolle fotografe Iris ontmoet met de een aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel een allebei getrouwd, maken ze op een geheime de afspraak.

Nederlandse in (NL) Dramaserie. naar Afl.: Morgen. Pepijn heeft zijn wraak: naar Willem staat terecht met wegens moord. Zowel de op zijn vrouw als zijn dochter met getuigen de tegen hem. Er is een vermoeden naar dat er uit een wapen de rechtszaal uit is met binnengesmokkeld. Iris moet naar een definitieve keuze op tv maken.

Nederlandse op tv (NL) Dramaserie. naar Afl.: Moord. Iris een en Pepijn proberen het weer samen, op tv maar Iris het raakt door in grote verwarring als Willem aangeklaagd de wordt van wegens moord. Ze een probeert achter met de waarheid over Willems een betrokkenheid bij in de Couwenbergs te op komen. Marit keert zich tegen haar naar tijdens familie.

Nederlandse met (NL) Dramaserie. op Afl.: Knippen en snijden. Iris met beseft dat op tv Willem niet los kan door komen uit het op criminele op milieu en trekt haar conclusies. Marco op tv belandt uit in kritieke toestand tijdens in het ziekenhuis. Pepijn van biedt Couwenberg een op tv kans om van Björn uit de gevangenis te tijdens van houden.

Nederlandse (NL) Dramaserie. in Afl.: Foute boel. uit Couwenberg probeert uit een alle macht met Björn naar uit handen van justitie te het redden door toenadering te door zoeken tot Pepijn. een Marit neemt naar geen genoegen meer met een door smoesjes over haar familie. Marco uit krijgt een door noodlottige ruzie in het naar kraakpand.

Nederlandse (NL) een Dramaserie. Afl.: De op tv deal. uit Willem is het op tv huis uitgegooid door Elsie. Hij door belooft Iris om tijdens te stoppen als uit advocaat van Couwenberg. Deze een een wil een deal met van hem maken. Björn staat onder uit door grote druk om te op tv bekennen. Marco infiltreert met in een kraakpand, in opdracht op tv van met opa.

Nederlandse door (NL) Dramaserie. door Afl.: Sterf!. Couwenberg weet nu ook naar van de affaire op tv van de zijn advocaat met op tv de vrouw van met de officier van justitie. tijdens Tot tijdens zijn grote zorg in wordt de labiele Björn op voortdurend verhoord over in de moordzaak. uit Marco wil graag een de klusje voor tijdens zijn opa doen. Iris is bang uit dat zij en op uit haar kind gevaar een lopen.

Nederlandse op tv (NL) Dramaserie. Afl.: in De beslissing. door Björn wordt verdacht het van betrokkenheid bij de moord door op een prostituee. Iris tijdens en op Pepijn krijgen een groot conflict een over in hun zoontje Menno. Elsie een ontvangt de een anoniem bericht dat Willem uit vreemdgaat.

Nederlandse (NL) Dramaserie. een Afl.: Bonus. Pepijn naar confronteert Iris met uit op het feit dat het hij weet van haar naar overspel. Dit brengt van hem op het OM in met een onmogelijke het positie. De prostituee krijgt uit haar bonus, de maar tijdens op een andere uit manier dan zij het verwachtte. Marit vraagt zich steeds meer van af door uit welk uit nest ze eigenlijk uit komt.

Nederlandse met (NL) Dramaserie. Afl.: De geheime met vriendin. Pepijn van achtervolgt Iris op van weg naar haar geheime op op afspraak. Marco vraagt of opa van Couwenberg zijn invloed in in het de vastgoedwereld kan het aanwenden om hem het uit de nood te helpen. Björns op tv alibi met komt in de gevaar als een prostituee steeds meer met geld op vraagt.

Nederlandse (NL) met Dramaserie. Afl.: Terug naar in de tijdens brug. Iris en Willem hebben in een uit geheime en gecompliceerde naar affaire, aangezien de Iris' echtgenoot, officier naar van justitie Pepijn, op met een grote zaak tegen Willems van een cliënt Couwenberg bezig is. uit De politie gelooft niet in dat Björn de avond het van het in ongeluk in het een bordeel op was.

november 2018
06-07-2015 00:11

Overspel

Overspel - Overspel

Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.Meer Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregelin...

28-12-2013 21:50

Déjà vu (za 28 dec 2013

Overspel - Déjà vu (za 28 dec 2013

21:50),Het lijk blijkt in de Ardennen te liggen. Elsie maakt een deal met justitie. De raadselachtige sms'jes dwingen Couwenberg tot het nemen van een noodlottige beslissing. Pepijn en Iris raken weer zeer na tot elkaar.

26-10-2013 21:37

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:37),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

26-10-2013 21:30

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:30),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

11-08-2013 00:10

Mooie foto's (zo 11 aug 2013

Overspel - Mooie foto's  (zo 11 aug 2013

00:10),Dramaserie De succesvolle fotografe Iris ontmoet een aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel allebei getrouwd, maken ze een geheime afspraak.

17-11-2011 20:30

Morgen

Overspel - Morgen

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Morgen. Pepijn heeft zijn wraak: Willem staat terecht wegens moord. Zowel zijn vrouw als zijn dochter getuigen tegen hem. Er is een vermoeden dat er een wapen de rechtszaal is binnengesmokkeld. Iris moet e...

10-11-2011 20:30

Moord

Overspel - Moord

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Moord. Iris en Pepijn proberen het weer samen, maar Iris raakt in grote verwarring als Willem aangeklaagd wordt wegens moord. Ze probeert achter de waarheid over Willems betrokkenheid bij de Couwenbergs te...

03-11-2011 20:30

Knippen en snijden

Overspel - Knippen en snijden

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Knippen en snijden. Iris beseft dat Willem niet los kan komen uit het criminele milieu en trekt haar conclusies. Marco belandt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een kans om Bj...

27-10-2011 20:30

Foute boel

Overspel - Foute boel

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Foute boel. Couwenberg probeert uit alle macht Björn uit handen van justitie te redden door toenadering te zoeken tot Pepijn. Marit neemt geen genoegen meer met smoesjes over haar familie. Marco krijgt een...

20-10-2011 20:30

De deal

Overspel - De deal

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De deal. Willem is het huis uitgegooid door Elsie. Hij belooft Iris om te stoppen als advocaat van Couwenberg. Deze wil een deal met hem maken. Björn staat onder grote druk om te bekennen. Marco infiltreer...

13-10-2011 20:30

Sterf!

Overspel - Sterf!

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Sterf!. Couwenberg weet nu ook van de affaire van zijn advocaat met de vrouw van de officier van justitie. Tot zijn grote zorg wordt de labiele Björn voortdurend verhoord over de moordzaak. Marco wil graag...

06-10-2011 20:30

De beslissing

Overspel - De beslissing

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De beslissing. Björn wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een prostituee. Iris en Pepijn krijgen een groot conflict over hun zoontje Menno. Elsie ontvangt een anoniem bericht dat Willem vreemdg...

29-09-2011 20:30

Bonus

Overspel - Bonus

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Bonus. Pepijn confronteert Iris met het feit dat hij weet van haar overspel. Dit brengt hem op het OM in een onmogelijke positie. De prostituee krijgt haar bonus, maar op een andere manier dan zij verwacht...

22-09-2011 20:30

De geheime vriendin

Overspel - De geheime vriendin

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De geheime vriendin. Pepijn achtervolgt Iris op weg naar haar geheime afspraak. Marco vraagt of opa Couwenberg zijn invloed in de vastgoedwereld kan aanwenden om hem uit de nood te helpen. Björns alibi kom...

15-09-2011 00:00

Terug naar de brug

Overspel - Terug naar de brug

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Terug naar de brug. Iris en Willem hebben een geheime en gecompliceerde affaire, aangezien Iris' echtgenoot, officier van justitie Pepijn, met een grote zaak tegen Willems cliënt Couwenberg bezig is. De po...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Overspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Overspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Overspel bij Overspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Overspel. Heb je een uitzending van Overspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Overspel gemist

Overspel is de nieuwe VARA-dramaserie metSylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. Zijspelen in de psychologische thriller Overspel de hoofdrollen over een onmogelijke liefde.

Uitzending gemist van Overspel? Hier kun je alle uitzendingen van Overspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-07-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord