Programma gemist?

Iris op tv en Pepijn hebben uit een conflict over met de omgangsregeling van hun zoon. naar uit Elsie ziet het niet meer naar zitten in de gevangenis. op Couwenberg heeft een naar onaangename in mededeling voor Björn.Meer Iris en met Pepijn door hebben een conflict over een de omgangsregeling van naar hun een zoon. Elsie ziet het niet meer met zitten in de in uit gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename een mededeling voor op Björn. Marit naar vindt een raadselachtig briefje uit van Willem.Minder

21:50),Het lijk een blijkt in de Ardennen van te liggen. Elsie de maakt een het deal met justitie. De met raadselachtige sms'jes dwingen op Couwenberg tot het het nemen van een op het noodlottige beslissing. Pepijn en Iris tijdens raken op tv weer zeer na tot op tv elkaar.

21:37),Iris en Pepijn de hebben een van conflict over de omgangsregeling tijdens van hun een zoon. Elsie tijdens ziet het niet meer zitten met het in de gevangenis. Couwenberg heeft van een onaangename op tv mededeling voor een Björn.

21:30),Iris en een Pepijn hebben een op tv conflict over de omgangsregeling tijdens van op hun zoon. door Elsie ziet het niet meer zitten op in tijdens de gevangenis. Couwenberg heeft de een onaangename de mededeling voor met Björn.

00:10),Dramaserie De succesvolle tijdens fotografe uit Iris ontmoet een uit aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel in allebei tijdens getrouwd, maken ze een geheime uit afspraak.

Nederlandse (NL) Dramaserie. door Afl.: Morgen. Pepijn naar heeft zijn wraak: het door Willem staat terecht wegens moord. Zowel het zijn vrouw als naar zijn dochter getuigen een naar tegen hem. Er is op tv een vermoeden de dat er een wapen de de rechtszaal door is binnengesmokkeld. Iris moet een naar definitieve keuze tijdens maken.

Nederlandse in (NL) Dramaserie. Afl.: Moord. naar Iris en in Pepijn proberen het de weer samen, maar in Iris raakt in grote tijdens verwarring uit als Willem aangeklaagd wordt wegens moord. tijdens Ze probeert achter tijdens in de waarheid over Willems betrokkenheid met bij de een Couwenbergs te komen. op tv Marit keert zich tegen haar het uit familie.

Nederlandse (NL) door Dramaserie. tijdens Afl.: Knippen en snijden. Iris beseft uit dat Willem tijdens niet los kan komen in uit van het criminele milieu en van trekt haar uit conclusies. Marco belandt in een kritieke toestand in de het de ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een kans tijdens om Björn uit tijdens de gevangenis te het van houden.

Nederlandse het (NL) Dramaserie. Afl.: Foute in boel. Couwenberg probeert uit naar alle macht in Björn naar uit handen van door justitie te redden door in toenadering te zoeken op tv tot Pepijn. Marit neemt tijdens geen van genoegen meer met smoesjes over haar in familie. Marco krijgt door een op noodlottige ruzie in het met kraakpand.

Nederlandse door (NL) Dramaserie. de Afl.: De deal. Willem is het tijdens huis de uitgegooid door Elsie. Hij uit belooft Iris tijdens om te stoppen naar als advocaat van Couwenberg. het Deze wil een deal op tv met hem maken. door Björn staat op onder grote druk in om te het bekennen. Marco infiltreert op in een kraakpand, in door opdracht door van opa.

Nederlandse door (NL) Dramaserie. naar Afl.: Sterf!. Couwenberg het weet nu ook van het de affaire van een zijn advocaat uit met de vrouw van de officier met van justitie. van Tot zijn grote op tv zorg wordt de in labiele tijdens Björn voortdurend verhoord over de moordzaak. door op tv Marco wil graag een klusje uit voor een zijn opa doen. Iris is een bang dat een zij en haar op kind gevaar een lopen.

Nederlandse op tv (NL) Dramaserie. het Afl.: De beslissing. Björn wordt verdacht een een van betrokkenheid bij de van moord op een uit prostituee. Iris en Pepijn op tv krijgen een een groot conflict over hun zoontje de Menno. Elsie ontvangt op op een anoniem bericht dat Willem op tv vreemdgaat.

Nederlandse in (NL) Dramaserie. Afl.: Bonus. in Pepijn in confronteert Iris met het feit in dat hij weet door van haar van overspel. Dit brengt hem op van het op OM in een onmogelijke uit positie. De prostituee op tv krijgt haar met bonus, maar op in een andere manier naar dan zij verwachtte. Marit een vraagt zich steeds van meer af uit welk uit door nest ze eigenlijk op komt.

Nederlandse (NL) een Dramaserie. Afl.: naar De geheime vriendin. Pepijn achtervolgt door op Iris op weg naar haar geheime de afspraak. Marco vraagt in of met opa Couwenberg zijn invloed in van de vastgoedwereld de kan aanwenden om hem op tv uit tijdens de nood te helpen. het Björns alibi komt naar in gevaar als een de prostituee steeds op tv meer geld de vraagt.

Nederlandse de (NL) Dramaserie. Afl.: van Terug naar de brug. met Iris naar en Willem hebben een op tv geheime en met gecompliceerde affaire, aangezien Iris' echtgenoot, het officier tijdens van justitie Pepijn, met een grote van zaak tegen Willems een cliënt met Couwenberg bezig met is. De politie gelooft niet naar dat een Björn de avond van het ongeluk een in een een bordeel op tv was.

oktober 2017
06-07-2015 00:11

Overspel

Overspel - Overspel

Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.Meer Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregelin...

28-12-2013 21:50

Déjà vu (za 28 dec 2013

Overspel - Déjà vu (za 28 dec 2013

21:50),Het lijk blijkt in de Ardennen te liggen. Elsie maakt een deal met justitie. De raadselachtige sms'jes dwingen Couwenberg tot het nemen van een noodlottige beslissing. Pepijn en Iris raken weer zeer na tot elkaar.

26-10-2013 21:37

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:37),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

26-10-2013 21:30

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:30),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

11-08-2013 00:10

Mooie foto's (zo 11 aug 2013

Overspel - Mooie foto's  (zo 11 aug 2013

00:10),Dramaserie De succesvolle fotografe Iris ontmoet een aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel allebei getrouwd, maken ze een geheime afspraak.

17-11-2011 20:30

Morgen

Overspel - Morgen

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Morgen. Pepijn heeft zijn wraak: Willem staat terecht wegens moord. Zowel zijn vrouw als zijn dochter getuigen tegen hem. Er is een vermoeden dat er een wapen de rechtszaal is binnengesmokkeld. Iris moet e...

10-11-2011 20:30

Moord

Overspel - Moord

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Moord. Iris en Pepijn proberen het weer samen, maar Iris raakt in grote verwarring als Willem aangeklaagd wordt wegens moord. Ze probeert achter de waarheid over Willems betrokkenheid bij de Couwenbergs te...

03-11-2011 20:30

Knippen en snijden

Overspel - Knippen en snijden

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Knippen en snijden. Iris beseft dat Willem niet los kan komen uit het criminele milieu en trekt haar conclusies. Marco belandt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een kans om Bj...

27-10-2011 20:30

Foute boel

Overspel - Foute boel

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Foute boel. Couwenberg probeert uit alle macht Björn uit handen van justitie te redden door toenadering te zoeken tot Pepijn. Marit neemt geen genoegen meer met smoesjes over haar familie. Marco krijgt een...

20-10-2011 20:30

De deal

Overspel - De deal

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De deal. Willem is het huis uitgegooid door Elsie. Hij belooft Iris om te stoppen als advocaat van Couwenberg. Deze wil een deal met hem maken. Björn staat onder grote druk om te bekennen. Marco infiltreer...

13-10-2011 20:30

Sterf!

Overspel - Sterf!

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Sterf!. Couwenberg weet nu ook van de affaire van zijn advocaat met de vrouw van de officier van justitie. Tot zijn grote zorg wordt de labiele Björn voortdurend verhoord over de moordzaak. Marco wil graag...

06-10-2011 20:30

De beslissing

Overspel - De beslissing

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De beslissing. Björn wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een prostituee. Iris en Pepijn krijgen een groot conflict over hun zoontje Menno. Elsie ontvangt een anoniem bericht dat Willem vreemdg...

29-09-2011 20:30

Bonus

Overspel - Bonus

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Bonus. Pepijn confronteert Iris met het feit dat hij weet van haar overspel. Dit brengt hem op het OM in een onmogelijke positie. De prostituee krijgt haar bonus, maar op een andere manier dan zij verwacht...

22-09-2011 20:30

De geheime vriendin

Overspel - De geheime vriendin

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De geheime vriendin. Pepijn achtervolgt Iris op weg naar haar geheime afspraak. Marco vraagt of opa Couwenberg zijn invloed in de vastgoedwereld kan aanwenden om hem uit de nood te helpen. Björns alibi kom...

15-09-2011 00:00

Terug naar de brug

Overspel - Terug naar de brug

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Terug naar de brug. Iris en Willem hebben een geheime en gecompliceerde affaire, aangezien Iris' echtgenoot, officier van justitie Pepijn, met een grote zaak tegen Willems cliënt Couwenberg bezig is. De po...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Overspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Overspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Overspel bij Overspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Overspel. Heb je een uitzending van Overspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Overspel gemist

Overspel is de nieuwe VARA-dramaserie metSylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. Zijspelen in de psychologische thriller Overspel de hoofdrollen over een onmogelijke liefde.

Uitzending gemist van Overspel? Hier kun je alle uitzendingen van Overspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-07-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord