Programma gemist?

Iris en Pepijn op tv hebben uit een conflict over de een omgangsregeling van hun zoon. op tv Elsie ziet het van van niet meer zitten in een de gevangenis. Couwenberg in heeft een onaangename mededeling voor van Björn.Meer Iris op tv en Pepijn hebben een naar met conflict over de omgangsregeling van hun op een zoon. Elsie ziet het niet meer het zitten in de op naar gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling een voor het Björn. Marit uit vindt een raadselachtig briefje het van Willem.Minder

21:50),Het lijk blijkt tijdens in van de Ardennen te liggen. van Elsie in maakt een deal uit met justitie. De door raadselachtige sms'jes dwingen het Couwenberg tot het uit nemen van een noodlottige beslissing. op tv Pepijn en Iris van raken door weer zeer na tot tijdens elkaar.

21:37),Iris met en Pepijn hebben een het conflict een over de omgangsregeling van hun zoon. met Elsie ziet het tijdens van niet meer zitten in een de gevangenis. door Couwenberg heeft een de onaangename mededeling voor op tv Björn.

21:30),Iris en Pepijn tijdens hebben door een conflict over de omgangsregeling in van hun zoon. naar Elsie in ziet het niet meer zitten tijdens in de gevangenis. met Couwenberg heeft een door met onaangename mededeling voor op Björn.

00:10),Dramaserie op De succesvolle fotografe het Iris ontmoet een het aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel allebei uit getrouwd, maken door ze een geheime in afspraak.

Nederlandse van (NL) Dramaserie. Afl.: Morgen. Pepijn van heeft met zijn wraak: Willem uit staat terecht wegens van moord. Zowel zijn vrouw als een uit zijn dochter getuigen tegen op tv hem. Er is een vermoeden op dat er uit een op wapen de rechtszaal is binnengesmokkeld. van Iris op moet een definitieve keuze met maken.

Nederlandse in (NL) Dramaserie. Afl.: Moord. van Iris en Pepijn proberen in op tv het weer samen, maar Iris raakt van in grote verwarring naar met als Willem aangeklaagd naar wordt wegens moord. Ze op tv probeert achter de waarheid met over Willems van betrokkenheid bij de naar Couwenbergs te komen. van Marit keert in zich tegen haar de familie.

Nederlandse in (NL) Dramaserie. naar Afl.: Knippen en snijden. Iris beseft het uit dat Willem niet het los kan komen uit het criminele op tv milieu en een trekt haar conclusies. de Marco belandt in op tv kritieke toestand in een het ziekenhuis. met Pepijn biedt met Couwenberg een kans om Björn het uit de een gevangenis te tijdens houden.

Nederlandse (NL) in Dramaserie. Afl.: Foute een boel. in Couwenberg probeert uit alle een macht Björn uit handen de van justitie te redden het van door toenadering te zoeken naar tot Pepijn. Marit neemt op geen genoegen meer het met met smoesjes over haar familie. Marco de krijgt een noodlottige ruzie de in met het kraakpand.

Nederlandse op (NL) Dramaserie. Afl.: met De deal. Willem van is het huis uitgegooid uit door Elsie. Hij de belooft het Iris om te stoppen als uit advocaat van Couwenberg. door Deze wil met een deal de met hem maken. Björn staat een onder grote de druk om uit te bekennen. Marco infiltreert in het een kraakpand, in op tv opdracht van in opa.

Nederlandse door (NL) Dramaserie. van Afl.: Sterf!. Couwenberg weet uit nu ook van de met affaire van de zijn advocaat op met de vrouw van uit de officier van justitie. Tot door zijn grote op tv zorg wordt de labiele met Björn in voortdurend verhoord over de in moordzaak. Marco met wil graag een klusje naar voor zijn naar opa doen. Iris is bang tijdens dat tijdens zij en haar in kind gevaar tijdens lopen.

Nederlandse (NL) Dramaserie. de Afl.: de De beslissing. tijdens Björn wordt verdacht van betrokkenheid bij een de moord op de een het prostituee. Iris en Pepijn tijdens krijgen naar een groot conflict over hun zoontje de Menno. Elsie ontvangt de een uit anoniem bericht van dat Willem vreemdgaat.

Nederlandse een (NL) Dramaserie. Afl.: een Bonus. Pepijn confronteert Iris met in het feit de dat hij de weet van haar overspel. Dit op brengt hem van op tijdens het OM in een onmogelijke het positie. met De prostituee krijgt door haar bonus, maar op een een andere manier dan van zij verwachtte. Marit vraagt uit zich steeds meer met af uit welk met nest ze in eigenlijk op tv komt.

Nederlandse in (NL) Dramaserie. Afl.: De geheime in vriendin. de Pepijn achtervolgt een Iris op weg naar een haar geheime afspraak. Marco op tv vraagt of met opa Couwenberg zijn invloed het in op tv de vastgoedwereld kan in aanwenden om hem uit uit de nood op te helpen. Björns alibi komt in naar gevaar een als een op tv prostituee steeds meer een geld vraagt.

Nederlandse (NL) met Dramaserie. Afl.: Terug naar tijdens de het brug. Iris en Willem van hebben een geheime en in door gecompliceerde affaire, aangezien naar Iris' echtgenoot, officier van justitie de Pepijn, met met een grote zaak tijdens tegen Willems cliënt Couwenberg op tv bezig is. De in politie gelooft niet dat het door Björn de avond van het het ongeluk in een bordeel door uit was.

mei 2017
06-07-2015 00:11

Overspel

Overspel - Overspel

Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.Meer Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregelin...

28-12-2013 21:50

Déjà vu (za 28 dec 2013

Overspel - Déjà vu (za 28 dec 2013

21:50),Het lijk blijkt in de Ardennen te liggen. Elsie maakt een deal met justitie. De raadselachtige sms'jes dwingen Couwenberg tot het nemen van een noodlottige beslissing. Pepijn en Iris raken weer zeer na tot elkaar.

26-10-2013 21:37

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:37),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

26-10-2013 21:30

Treintickets (za 26 okt 2013

Overspel - Treintickets (za 26 okt 2013

21:30),Iris en Pepijn hebben een conflict over de omgangsregeling van hun zoon. Elsie ziet het niet meer zitten in de gevangenis. Couwenberg heeft een onaangename mededeling voor Björn.

11-08-2013 00:10

Mooie foto's (zo 11 aug 2013

Overspel - Mooie foto's  (zo 11 aug 2013

00:10),Dramaserie De succesvolle fotografe Iris ontmoet een aantrekkelijke advocaat, Willem. Hoewel allebei getrouwd, maken ze een geheime afspraak.

17-11-2011 20:30

Morgen

Overspel - Morgen

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Morgen. Pepijn heeft zijn wraak: Willem staat terecht wegens moord. Zowel zijn vrouw als zijn dochter getuigen tegen hem. Er is een vermoeden dat er een wapen de rechtszaal is binnengesmokkeld. Iris moet e...

10-11-2011 20:30

Moord

Overspel - Moord

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Moord. Iris en Pepijn proberen het weer samen, maar Iris raakt in grote verwarring als Willem aangeklaagd wordt wegens moord. Ze probeert achter de waarheid over Willems betrokkenheid bij de Couwenbergs te...

03-11-2011 20:30

Knippen en snijden

Overspel - Knippen en snijden

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Knippen en snijden. Iris beseft dat Willem niet los kan komen uit het criminele milieu en trekt haar conclusies. Marco belandt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Pepijn biedt Couwenberg een kans om Bj...

27-10-2011 20:30

Foute boel

Overspel - Foute boel

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Foute boel. Couwenberg probeert uit alle macht Björn uit handen van justitie te redden door toenadering te zoeken tot Pepijn. Marit neemt geen genoegen meer met smoesjes over haar familie. Marco krijgt een...

20-10-2011 20:30

De deal

Overspel - De deal

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De deal. Willem is het huis uitgegooid door Elsie. Hij belooft Iris om te stoppen als advocaat van Couwenberg. Deze wil een deal met hem maken. Björn staat onder grote druk om te bekennen. Marco infiltreer...

13-10-2011 20:30

Sterf!

Overspel - Sterf!

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Sterf!. Couwenberg weet nu ook van de affaire van zijn advocaat met de vrouw van de officier van justitie. Tot zijn grote zorg wordt de labiele Björn voortdurend verhoord over de moordzaak. Marco wil graag...

06-10-2011 20:30

De beslissing

Overspel - De beslissing

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De beslissing. Björn wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op een prostituee. Iris en Pepijn krijgen een groot conflict over hun zoontje Menno. Elsie ontvangt een anoniem bericht dat Willem vreemdg...

29-09-2011 20:30

Bonus

Overspel - Bonus

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Bonus. Pepijn confronteert Iris met het feit dat hij weet van haar overspel. Dit brengt hem op het OM in een onmogelijke positie. De prostituee krijgt haar bonus, maar op een andere manier dan zij verwacht...

22-09-2011 20:30

De geheime vriendin

Overspel - De geheime vriendin

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: De geheime vriendin. Pepijn achtervolgt Iris op weg naar haar geheime afspraak. Marco vraagt of opa Couwenberg zijn invloed in de vastgoedwereld kan aanwenden om hem uit de nood te helpen. Björns alibi kom...

15-09-2011 00:00

Terug naar de brug

Overspel - Terug naar de brug

Nederlandse (NL) Dramaserie. Afl.: Terug naar de brug. Iris en Willem hebben een geheime en gecompliceerde affaire, aangezien Iris' echtgenoot, officier van justitie Pepijn, met een grote zaak tegen Willems cliënt Couwenberg bezig is. De po...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Overspel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Overspel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Overspel bij Overspel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Overspel. Heb je een uitzending van Overspel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Overspel gemist

Overspel is de nieuwe VARA-dramaserie metSylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen. Zijspelen in de psychologische thriller Overspel de hoofdrollen over een onmogelijke liefde.

Uitzending gemist van Overspel? Hier kun je alle uitzendingen van Overspel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 06-07-2015 om 00:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord