Programma gemist?

Documentaire een over ongeboren baby's naar die nog van in de baarmoeder uit vechten voor hun leven. Te in zien tijdens is hoe artsen ongelooflijke naar ingrepen uitvoeren om het door kind de gezond ter wereld te naar laten komen.

december 2021
10-09-2011 20:59

In The Womb: Fight For Life 1 aflevering 1

Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder - In The Womb: Fight For Life 1 aflevering 1

Documentaire over ongeboren baby's die nog in de baarmoeder vechten voor hun leven. Te zien is hoe artsen ongelooflijke ingrepen uitvoeren om het kind gezond ter wereld te laten komen.

Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder bij Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder. Heb je een uitzending van Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder gemist

Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder is een documentaire over ongeboren baby's die nog in de baarmoeder vechten voor hun leven. Te zien is hoe artsen ongelooflijke ingrepen uitvoeren om het kind gezond ter wereld te laten komen.

Uitzending gemist van Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder? Hier kun je alle uitzendingen van Vechten Voor Je Leven In De Baarmoeder kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-09-2011 om 20:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!