Programma gemist?

Eric op van Sauers raast in uit deze show met van anekdote naar het anekdote met eerlijke, soms tijdens wrede op tv grappen die hij schijnbaar van achteloos maakt een over alledaagse siutaties. Maar ook een is er plaats voor met ontroerende op verhalen.

september 2021
09-09-2016 20:25

Eric van Sauers

Eric van Sauers - Eric van Sauers

In deze voorstelling van Eric van Sauers heeft cabaretier Eric van Sauers het niet over de fijnproever, maar over de smulpaap. Eric van Sauers behandelt alle zoete koek waar men teveel van slikt en alles wat de Nederlander daar nog bij prop...

10-09-2011 23:25

Aflevering 1

Eric van Sauers - Aflevering 1

Eric van Sauers raast in deze show van anekdote naar anekdote met eerlijke, soms wrede grappen die hij schijnbaar achteloos maakt over alledaagse siutaties. Maar ook is er plaats voor ontroerende verhalen.

Eric van Sauers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eric van Sauers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eric van Sauers bij Eric van Sauers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eric van Sauers. Heb je een uitzending van Eric van Sauers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eric van Sauers gemist

In deze voorstelling van Eric van Sauers heeft cabaretier Eric van Sauers het niet over de fijnproever, maar over de smulpaap. Eric van Sauers behandelt alle zoete koek waar men teveel van slikt en alles wat de Nederlander daar nog bij propt. Volgens hem is het tijd om de vinger in de keel te steken.

Uitzending gemist van Eric van Sauers? Hier kun je alle uitzendingen van Eric van Sauers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-09-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!