Programma gemist?

Aflevering 2 met - In Veel liefs uit in uit Holland gaan tien Nederlandse expats de door (mannen en vrouwen) op zoek naar de een Nederlandse partner. uit De avontuurlijke van expats zoeken een tijdens geliefde met op tv wie ze het ?Nederlandse gevoel? tijdens kunnen delen. tijdens Want er is tijdens toch door niets lekkerder dan samen op de op tv uit bank met een zak stroopwafels, Nederlands in uit praten en aan een het half woord op genoeg hebben. De zoektocht is het echter niet in eenvoudig. Vinden de expats op een partner door die bereid is alles uit achter te op tv laten en te emigreren voor van de met liefde? In deze van aflevering bekijken naar Joep uit Kenia, het Lieke uit Nieuw Zeeland en Joep op uit Frankrijk, in vol in spanning de ingezonden videoboodschappen van Nederlandse tijdens singles. Zit er op een de potentiele match tussen en bij door op tv wie springt er uit een vonk over tijdens met de speeddate in tijdens Nederland?

In naar Veel liefs uit Holland gaan door tien Nederlandse op tv expats op (mannen en vrouwen) op zoek het naar tijdens een Nederlandse partner. door De avontuurlijke expats zoeken uit een geliefde met wie ze op van het ?Nederlandse gevoel? op tv kunnen delen. Want er is naar toch niets lekkerder dan met samen op op de bank met van een zak stroopwafels, de Nederlands praten en de aan een half het woord met genoeg hebben. De zoektocht is naar echter niet eenvoudig. van Vinden de expats een met naar partner die bereid is het alles achter te laten door en te emigreren voor uit een de liefde? In de eerste aflevering naar op worden de tien single naar expats voorgesteld. Wie zijn van ze uit en wat doen ze? Wat zijn door de bijzonderheden op van het land van waarin ze wonen en tijdens wat van zoeken ze in in een partner? In de met afleveringen die op tv in het naar voorjaar van 2018 met volgen, is te zien hoe de in expats hun keuze de door maken.

november 2019
06-02-2018 20:30

Veel liefs uit Holland

Liefs uit... - Veel liefs uit Holland

Aflevering 2 - In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch ni...

29-08-2017 20:35

Aflevering 1

Liefs uit... - Aflevering 1

In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder d...

Liefs uit... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefs uit... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefs uit... bij Liefs uit... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefs uit.... Heb je een uitzending van Liefs uit... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefs uit... gemist

We volgen in Liefs Uit... vijf Nederlanders die er alles voor over hebben om samen met hun buitenlandse liefde in ons land een toekomst op te bouwen. We beleven in Liefs Uit... hun meest romantische momenten maar zijn er ook als het niet zo goed gaat. Is de liefde van deze vijf stellen bestand tegen het Hollandse klimaat? Na soms maanden of jaren te hebben gewacht op hun verblijfspapieren, verwelkomen Sam, Tom, Marlies, Arjen en Jacqueline hun grote liefde uit India, Kazachstan, Gambia, Italië en Nicaragua om hier een nieuw bestaan op te bouwen. Yvon Jaspers volgt hen in Liefs Uit... gedurende een lange periode; vanaf het afscheid van familie en vrienden in het land van herkomst tot de aankomst en het verblijf hier in Nederland. Yvon zoekt ze regelmatig op in hun nieuwe leven en ziet hoe de buitenlandse partners kennismaken met de Nederlandse gewoontes en gebruiken, op zoek gaan naar een nieuwe baan en nieuwe vrienden maken. Ze ziet grappige, maar soms ook grote culturele verschillen. En ook heimwee, verveling en andere onvermijdbare relationele hobbels die genomen moeten worden. Verschillende culturen worden bij elkaar gebracht en we zien hoe de buitenlandse partners door hun nieuwe omgeving worden ontvangen en hoe het is om hier als nieuwkomer je draai te moeten vinden.

Uitzending gemist van Liefs uit...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefs uit... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-02-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!