Programma gemist?

Aflevering 2 - op In Veel liefs uit uit Holland gaan het tien Nederlandse expats op (mannen in en vrouwen) op zoek op tv naar een Nederlandse naar partner. De uit avontuurlijke expats op tv zoeken een geliefde met uit wie ze het uit ?Nederlandse gevoel? uit kunnen delen. Want met er is toch niets lekkerder dan tijdens samen op de van bank met van een zak uit stroopwafels, Nederlands praten en aan van een half woord van van genoeg hebben. De zoektocht is echter door met niet eenvoudig. Vinden de expats een het partner in die bereid met is alles achter te laten en met op te emigreren voor de door liefde? In deze aflevering bekijken tijdens Joep uit de Kenia, Lieke uit een Nieuw Zeeland en op Joep met uit Frankrijk, vol op spanning de ingezonden videoboodschappen van Nederlandse door door singles. Zit er naar een potentiele match in tussen en bij wie springt er het een vonk over naar in tijdens de speeddate in door Nederland?

In Veel op liefs uit Holland het gaan tien naar Nederlandse expats (mannen en een vrouwen) op zoek naar op een het Nederlandse partner. De avontuurlijke een expats zoeken tijdens een geliefde een met wie ze het naar ?Nederlandse gevoel? van kunnen delen. Want er uit is toch niets lekkerder dan de samen van op de op tv bank met een zak stroopwafels, de Nederlands praten en met aan een half de woord genoeg hebben. De uit zoektocht is een echter niet op tv eenvoudig. Vinden in de expats een partner die bereid van is alles achter op tv te laten een en te tijdens emigreren voor de liefde? In met de eerste aflevering op tv in worden de tien single expats voorgesteld. de Wie naar zijn ze en de wat doen ze? Wat door zijn de bijzonderheden van tijdens het land waarin op ze wonen met en wat met zoeken ze in een partner? met In de afleveringen op die naar in het voorjaar van 2018 tijdens volgen, is te uit zien hoe de de expats hun keuze naar van maken.

april 2020
06-02-2018 20:30

Veel liefs uit Holland

Liefs uit... - Veel liefs uit Holland

Aflevering 2 - In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch ni...

29-08-2017 20:35

Aflevering 1

Liefs uit... - Aflevering 1

In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder d...

Liefs uit... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefs uit... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefs uit... bij Liefs uit... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefs uit.... Heb je een uitzending van Liefs uit... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefs uit... gemist

We volgen in Liefs Uit... vijf Nederlanders die er alles voor over hebben om samen met hun buitenlandse liefde in ons land een toekomst op te bouwen. We beleven in Liefs Uit... hun meest romantische momenten maar zijn er ook als het niet zo goed gaat. Is de liefde van deze vijf stellen bestand tegen het Hollandse klimaat? Na soms maanden of jaren te hebben gewacht op hun verblijfspapieren, verwelkomen Sam, Tom, Marlies, Arjen en Jacqueline hun grote liefde uit India, Kazachstan, Gambia, Italië en Nicaragua om hier een nieuw bestaan op te bouwen. Yvon Jaspers volgt hen in Liefs Uit... gedurende een lange periode; vanaf het afscheid van familie en vrienden in het land van herkomst tot de aankomst en het verblijf hier in Nederland. Yvon zoekt ze regelmatig op in hun nieuwe leven en ziet hoe de buitenlandse partners kennismaken met de Nederlandse gewoontes en gebruiken, op zoek gaan naar een nieuwe baan en nieuwe vrienden maken. Ze ziet grappige, maar soms ook grote culturele verschillen. En ook heimwee, verveling en andere onvermijdbare relationele hobbels die genomen moeten worden. Verschillende culturen worden bij elkaar gebracht en we zien hoe de buitenlandse partners door hun nieuwe omgeving worden ontvangen en hoe het is om hier als nieuwkomer je draai te moeten vinden.

Uitzending gemist van Liefs uit...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefs uit... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-02-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!