Programma gemist?

Aflevering de 2 - In op Veel liefs uit Holland door gaan uit tien Nederlandse expats tijdens (mannen en vrouwen) op zoek naar een een Nederlandse in partner. De avontuurlijke op tv expats zoeken een geliefde op met wie ze tijdens het ?Nederlandse het gevoel? kunnen delen. op Want er is toch de niets lekkerder dan in samen van op de bank de met een naar zak stroopwafels, Nederlands praten uit en aan een op half woord genoeg hebben. op De op zoektocht is echter niet eenvoudig. Vinden op tv de van expats een partner die een bereid met is alles achter te met laten en te emigreren voor door de liefde? In uit deze op aflevering bekijken Joep op uit Kenia, Lieke uit Nieuw door Zeeland en Joep met uit Frankrijk, op tv vol spanning de een ingezonden van videoboodschappen van Nederlandse door singles. Zit er door een potentiele match door tussen en bij wie springt in er een de vonk over op tijdens de speeddate in een Nederland?

In naar Veel liefs uit Holland gaan de tien Nederlandse expats uit tijdens (mannen en vrouwen) tijdens op zoek naar een tijdens Nederlandse partner. met De avontuurlijke expats zoeken een geliefde op tv met wie naar ze het ?Nederlandse gevoel? in van kunnen delen. Want er is toch van niets lekkerder van dan samen uit op de bank met een in uit zak stroopwafels, Nederlands praten en tijdens aan een half uit woord genoeg hebben. met De een zoektocht is echter niet een eenvoudig. Vinden de expats een tijdens partner die een bereid is alles door achter te uit laten en van te emigreren voor de liefde? uit In de de eerste aflevering worden de tien van single in expats voorgesteld. Wie met zijn ze en wat doen het ze? Wat zijn naar de de bijzonderheden van het land waarin op tv ze wonen de en wat het zoeken ze in een partner? van In de afleveringen het die in het naar voorjaar door van 2018 volgen, is te de naar zien hoe de expats naar hun keuze een maken.

september 2021
06-02-2018 20:30

Veel liefs uit Holland

Liefs uit... - Veel liefs uit Holland

Aflevering 2 - In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch ni...

29-08-2017 20:35

Aflevering 1

Liefs uit... - Aflevering 1

In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder d...

Liefs uit... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefs uit... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefs uit... bij Liefs uit... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefs uit.... Heb je een uitzending van Liefs uit... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefs uit... gemist

We volgen in Liefs Uit... vijf Nederlanders die er alles voor over hebben om samen met hun buitenlandse liefde in ons land een toekomst op te bouwen. We beleven in Liefs Uit... hun meest romantische momenten maar zijn er ook als het niet zo goed gaat. Is de liefde van deze vijf stellen bestand tegen het Hollandse klimaat? Na soms maanden of jaren te hebben gewacht op hun verblijfspapieren, verwelkomen Sam, Tom, Marlies, Arjen en Jacqueline hun grote liefde uit India, Kazachstan, Gambia, Italiƫ en Nicaragua om hier een nieuw bestaan op te bouwen. Yvon Jaspers volgt hen in Liefs Uit... gedurende een lange periode; vanaf het afscheid van familie en vrienden in het land van herkomst tot de aankomst en het verblijf hier in Nederland. Yvon zoekt ze regelmatig op in hun nieuwe leven en ziet hoe de buitenlandse partners kennismaken met de Nederlandse gewoontes en gebruiken, op zoek gaan naar een nieuwe baan en nieuwe vrienden maken. Ze ziet grappige, maar soms ook grote culturele verschillen. En ook heimwee, verveling en andere onvermijdbare relationele hobbels die genomen moeten worden. Verschillende culturen worden bij elkaar gebracht en we zien hoe de buitenlandse partners door hun nieuwe omgeving worden ontvangen en hoe het is om hier als nieuwkomer je draai te moeten vinden.

Uitzending gemist van Liefs uit...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefs uit... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-02-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!