Programma gemist?

Aflevering 2 tijdens - In Veel naar liefs uit Holland het gaan tien Nederlandse tijdens expats op (mannen en vrouwen) op op zoek naar een Nederlandse partner. naar met De avontuurlijke expats zoeken een in geliefde met wie ze de het ?Nederlandse op gevoel? kunnen delen. Want op tv er is toch in niets lekkerder een dan samen op naar de bank door met een zak uit stroopwafels, Nederlands praten op en aan een tijdens half woord genoeg hebben. de De zoektocht naar is echter niet eenvoudig. tijdens Vinden de expats een de uit partner die bereid is alles op tv achter naar te laten en te een emigreren voor de de liefde? In deze aflevering door bekijken een Joep uit Kenia, Lieke uit tijdens Nieuw Zeeland en een Joep uit in Frankrijk, vol het spanning de ingezonden videoboodschappen van van Nederlandse singles. Zit er door een tijdens potentiele match tussen en naar bij wie springt er op tv een vonk door over tijdens de speeddate de in een Nederland?

In de Veel liefs op tv uit Holland gaan tien op tv Nederlandse expats (mannen en vrouwen) naar op zoek in naar een een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats op zoeken naar een geliefde met op wie ze door het ?Nederlandse gevoel? kunnen in delen. Want er is toch in niets lekkerder dan een samen op op tv de door bank met een de zak stroopwafels, Nederlands door praten en aan een half woord naar genoeg het hebben. De zoektocht is in echter niet eenvoudig. Vinden naar van de expats een partner die bereid op tv naar is alles achter te laten door en te emigreren naar voor tijdens de liefde? In de eerste met aflevering worden de tijdens tien met single expats voorgesteld. Wie zijn uit ze en wat doen tijdens ze? Wat zijn naar de bijzonderheden tijdens van het door land waarin door ze wonen en wat op zoeken ze in een het partner? In door de afleveringen die in op tv het voorjaar uit van 2018 volgen, is te op tv zien hoe naar de expats hun in keuze een maken.

november 2020
06-02-2018 20:30

Veel liefs uit Holland

Liefs uit... - Veel liefs uit Holland

Aflevering 2 - In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch ni...

29-08-2017 20:35

Aflevering 1

Liefs uit... - Aflevering 1

In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder d...

Liefs uit... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefs uit... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefs uit... bij Liefs uit... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefs uit.... Heb je een uitzending van Liefs uit... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefs uit... gemist

We volgen in Liefs Uit... vijf Nederlanders die er alles voor over hebben om samen met hun buitenlandse liefde in ons land een toekomst op te bouwen. We beleven in Liefs Uit... hun meest romantische momenten maar zijn er ook als het niet zo goed gaat. Is de liefde van deze vijf stellen bestand tegen het Hollandse klimaat? Na soms maanden of jaren te hebben gewacht op hun verblijfspapieren, verwelkomen Sam, Tom, Marlies, Arjen en Jacqueline hun grote liefde uit India, Kazachstan, Gambia, Italië en Nicaragua om hier een nieuw bestaan op te bouwen. Yvon Jaspers volgt hen in Liefs Uit... gedurende een lange periode; vanaf het afscheid van familie en vrienden in het land van herkomst tot de aankomst en het verblijf hier in Nederland. Yvon zoekt ze regelmatig op in hun nieuwe leven en ziet hoe de buitenlandse partners kennismaken met de Nederlandse gewoontes en gebruiken, op zoek gaan naar een nieuwe baan en nieuwe vrienden maken. Ze ziet grappige, maar soms ook grote culturele verschillen. En ook heimwee, verveling en andere onvermijdbare relationele hobbels die genomen moeten worden. Verschillende culturen worden bij elkaar gebracht en we zien hoe de buitenlandse partners door hun nieuwe omgeving worden ontvangen en hoe het is om hier als nieuwkomer je draai te moeten vinden.

Uitzending gemist van Liefs uit...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefs uit... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-02-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!