Programma gemist?

Aflevering op tv 2 - In op Veel liefs uit Holland op tv gaan tien Nederlandse expats van (mannen het en vrouwen) op naar zoek naar een Nederlandse het partner. De avontuurlijke expats door in zoeken een geliefde op met wie ze door het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want met er is tijdens toch niets lekkerder naar dan samen op op de bank met een een zak stroopwafels, van Nederlands praten en op aan een tijdens half woord genoeg hebben. op tv De zoektocht het is echter niet op eenvoudig. Vinden de expats het een partner die van bereid is alles door achter te met laten en te naar emigreren voor de liefde? een In deze aflevering uit bekijken naar Joep uit Kenia, een Lieke uit Nieuw het Zeeland en Joep uit Frankrijk, vol door spanning de ingezonden uit de videoboodschappen van Nederlandse singles. van Zit er een potentiele met match tussen van en bij het wie springt er door een vonk over het tijdens de speeddate in een Nederland?

In Veel liefs in uit Holland de gaan tijdens tien Nederlandse expats (mannen en met vrouwen) van op zoek naar een Nederlandse partner. in De avontuurlijke expats uit zoeken een het geliefde met wie uit ze het op tv ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want tijdens er in is toch niets door lekkerder dan samen op op de bank met tijdens een uit zak stroopwafels, Nederlands praten naar en aan een half op tv woord genoeg hebben. De van zoektocht de is echter niet eenvoudig. Vinden van de expats een een partner tijdens die bereid is alles achter het te laten tijdens en uit te emigreren voor de liefde? in In de het eerste aflevering worden de in tien single expats voorgesteld. naar Wie zijn uit ze en wat doen op tv ze? Wat een zijn de bijzonderheden op van uit het land waarin naar ze wonen en wat zoeken in ze in in een partner? In de afleveringen een die in naar het voorjaar van 2018 op volgen, de is te tijdens zien hoe de expats hun keuze van tijdens maken.

april 2021
06-02-2018 20:30

Veel liefs uit Holland

Liefs uit... - Veel liefs uit Holland

Aflevering 2 - In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch ni...

29-08-2017 20:35

Aflevering 1

Liefs uit... - Aflevering 1

In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder d...

Liefs uit... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefs uit... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefs uit... bij Liefs uit... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefs uit.... Heb je een uitzending van Liefs uit... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefs uit... gemist

We volgen in Liefs Uit... vijf Nederlanders die er alles voor over hebben om samen met hun buitenlandse liefde in ons land een toekomst op te bouwen. We beleven in Liefs Uit... hun meest romantische momenten maar zijn er ook als het niet zo goed gaat. Is de liefde van deze vijf stellen bestand tegen het Hollandse klimaat? Na soms maanden of jaren te hebben gewacht op hun verblijfspapieren, verwelkomen Sam, Tom, Marlies, Arjen en Jacqueline hun grote liefde uit India, Kazachstan, Gambia, Italië en Nicaragua om hier een nieuw bestaan op te bouwen. Yvon Jaspers volgt hen in Liefs Uit... gedurende een lange periode; vanaf het afscheid van familie en vrienden in het land van herkomst tot de aankomst en het verblijf hier in Nederland. Yvon zoekt ze regelmatig op in hun nieuwe leven en ziet hoe de buitenlandse partners kennismaken met de Nederlandse gewoontes en gebruiken, op zoek gaan naar een nieuwe baan en nieuwe vrienden maken. Ze ziet grappige, maar soms ook grote culturele verschillen. En ook heimwee, verveling en andere onvermijdbare relationele hobbels die genomen moeten worden. Verschillende culturen worden bij elkaar gebracht en we zien hoe de buitenlandse partners door hun nieuwe omgeving worden ontvangen en hoe het is om hier als nieuwkomer je draai te moeten vinden.

Uitzending gemist van Liefs uit...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefs uit... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-02-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!