Programma gemist?

Aflevering uit 2 - naar In Veel liefs uit Holland gaan door tien Nederlandse een expats (mannen en naar vrouwen) op zoek naar een een het Nederlandse partner. De avontuurlijke expats door zoeken op tv een geliefde met door wie ze tijdens het ?Nederlandse gevoel? een kunnen delen. Want er is toch de niets lekkerder dan met samen op met de bank met tijdens een zak naar stroopwafels, Nederlands praten met en aan een tijdens half woord genoeg hebben. op tv De zoektocht is echter van niet eenvoudig. door Vinden de expats een in van partner die bereid naar is alles achter te laten en in te tijdens emigreren voor de door liefde? In deze op tv aflevering bekijken Joep uit op Kenia, Lieke uit Nieuw een uit Zeeland en Joep uit een Frankrijk, vol spanning de ingezonden een videoboodschappen uit van Nederlandse op singles. Zit er een op potentiele match de tussen en bij wie springt op tv er een tijdens vonk over uit tijdens de speeddate in door Nederland?

In Veel in liefs uit Holland gaan tijdens tien Nederlandse de expats (mannen en naar vrouwen) op zoek naar van een naar Nederlandse partner. tijdens De avontuurlijke expats uit zoeken een geliefde naar met wie ze in het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want de naar er is toch niets lekkerder tijdens dan samen op de de bank met de een zak stroopwafels, Nederlands op praten en van aan een half woord tijdens op tv genoeg hebben. De naar zoektocht is echter op tv niet eenvoudig. Vinden de door expats een partner die bereid tijdens is alles van achter te laten en in te op emigreren voor de de liefde? In de eerste een aflevering worden de op tien single expats een voorgesteld. Wie zijn in ze en het wat doen ze? Wat zijn in de bijzonderheden door van het land waarin een ze wonen in en wat in zoeken ze op tv in een partner? In de afleveringen de die in het het de voorjaar van 2018 volgen, van is te uit zien hoe de expats hun keuze met op maken.

augustus 2020
06-02-2018 20:30

Veel liefs uit Holland

Liefs uit... - Veel liefs uit Holland

Aflevering 2 - In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch ni...

29-08-2017 20:35

Aflevering 1

Liefs uit... - Aflevering 1

In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats (mannen en vrouwen) op zoek naar een Nederlandse partner. De avontuurlijke expats zoeken een geliefde met wie ze het ?Nederlandse gevoel? kunnen delen. Want er is toch niets lekkerder d...

Liefs uit... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Liefs uit... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Liefs uit... bij Liefs uit... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Liefs uit.... Heb je een uitzending van Liefs uit... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Liefs uit... gemist

We volgen in Liefs Uit... vijf Nederlanders die er alles voor over hebben om samen met hun buitenlandse liefde in ons land een toekomst op te bouwen. We beleven in Liefs Uit... hun meest romantische momenten maar zijn er ook als het niet zo goed gaat. Is de liefde van deze vijf stellen bestand tegen het Hollandse klimaat? Na soms maanden of jaren te hebben gewacht op hun verblijfspapieren, verwelkomen Sam, Tom, Marlies, Arjen en Jacqueline hun grote liefde uit India, Kazachstan, Gambia, Italië en Nicaragua om hier een nieuw bestaan op te bouwen. Yvon Jaspers volgt hen in Liefs Uit... gedurende een lange periode; vanaf het afscheid van familie en vrienden in het land van herkomst tot de aankomst en het verblijf hier in Nederland. Yvon zoekt ze regelmatig op in hun nieuwe leven en ziet hoe de buitenlandse partners kennismaken met de Nederlandse gewoontes en gebruiken, op zoek gaan naar een nieuwe baan en nieuwe vrienden maken. Ze ziet grappige, maar soms ook grote culturele verschillen. En ook heimwee, verveling en andere onvermijdbare relationele hobbels die genomen moeten worden. Verschillende culturen worden bij elkaar gebracht en we zien hoe de buitenlandse partners door hun nieuwe omgeving worden ontvangen en hoe het is om hier als nieuwkomer je draai te moeten vinden.

Uitzending gemist van Liefs uit...? Hier kun je alle uitzendingen van Liefs uit... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 06-02-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!